HAARP i Norge: Den dødelige våpenteknologien

39.7K visninger
7 minutter lesetid
116

HAARP er et forskningsobjekt på Air Force Research Laboratory (AFRL) på Wright-Patterson Air Force Base på Kirtland i New Mexico, USA. AFRL ble opprettet i oktober 1997, året som det virker som at Pentagon hadde gjennombrudd i krigføringen i rommet med hjelp av elektronisk krigføring og kyberkrigføring.

Dette betydde at det nyeste materialet, blant annet Globus II-radaren i Vardø, ble øyeblikkelig installert i forskjellige steder på planeten. HAARP var og er med på dette gjennombruddet.

Hemmelighetsgraden for HAARP-studier på dette militære laboratoriet blir strengere og strengere hvert år som går. Når du søker etter stikkordet “HAARP” på AFRLs hjemmesider, får du NULL resultat. HAARP-medarbeidere har høyeste sikkerhetsklarering og forskningsresultatene er hemmeligholdt og som du aldri får tilgang til.

airforceresearchlablogoI Air Force Research Laboratorys logo er det avbildet en stilisisert, ultimat trekantfly nærmest et romskip, som flyr mot en stjerne, en sol. Symbolikken er klar:

Det handler om krigføring i romalderen, elektronisk krigføring og kyberkrigføring.

HAARP er en lovende brikke i dette krigspillet. Det virker som at i år 2009 forventes det flere gjennombrudd med HAARP-våpenteknologien. Det norske forsvarsdepartementet er dypt engasjert i denne teknologien, som i all hemmelighet vil bli testet videre også i Norge. Statsministeren Stoltenberg lovte mystiske overraskelser til det norske folk i sin nyttårstale 1. januar 2009. I samme åndedrag lovte han sorg for noen av oss. Han kunne like så greit sagt det rett ut, at noen av stedene i landet er for lenge siden utpekt som teststeder for denne hemmelige våpenteknologien.

Det virker som om at den norske regjeringen har ingen begrensninger hva angår Pentagons og NATOs ønsker på norsk jord.

Dødelig realitet

HAARP-teknologi er ikke science-fiction men en dødelig realitet på flere områder. De viktigste kapasitetene for militær forskning er denne teknologiens anvendelse i klima,-og miljøkrigen og påvirkningen av biologisk masse på planeten det være seg menneskenes hjernebølger, dyrenes retningssans eller plantenes spredningsevne.

Samtidig med HAARP-teknologi og chemtrails-aktiviteter i luften forsvant mesteparten av livsviktige insekter fra jorden. Biene forsvant. Albert Einstein har sagt at når biene forsvinner har menneskeheten 4 år på seg. No bees, no food.

Ingen naturlig ragnarok i 2012

Det er godt under fire år til dommedagsdagen 21. desember 2012, når alt negativt kulminerer seg: finanskrisen når bunnen, det forventes en pandemi, kanskje fugleinfluensa og hungersnød samtidig som noen venter på verdens undergang i form av polskift av planeten og enorme geologiske forstyrrelser på jorden pga. skiften av de magnetiske polene som resultat av det samme i solen.

Nå tror jeg ikke på en naturlig ragnarok i nærmeste fremtid. Etter mine kilder vil ikke polskiftet komme før etter ca. 1500 år. Ca. år 3500. Men jeg er redd for at bl.a. HAARP-teknologi vil bli misbrukt for å simulere menneskeskapt polskifte på jorden år 2012. Det blir uten tvil gjort forsøk på det ved hjelp av blant annet EISCAT-radarene, en tysk HAARP-teknologi, i Tromsø og på Svalbard i samarbeid med amerikanernes Globus II radar i Vardø.

Globus II-radar tilsvarende som befinner seg i Vardø.
Globus II-radar tilsvarende som befinner seg i Vardø.

Teknologiene som ble først utviklet over 100 år siden av Nikola Tesla og blant annet av den norske fysikeren Kristian Birkeland vil bli testet og misbrukt mot naturen og menneskeheten i de nærmeste år. Den norske fysikeren og professoren Kristian Birkelands forskning av solen og nordlys ble øyeblikkelig misbrukt av det amerikanske forsvaret. Etterhvert ble Birkelands forskning lagt til grunn for modern astronomi og nordlysforskning. Kristian Birkeland døde knapt 50 år gammel i mystiske omstendigheter i Tokyo i 1917.

Tors hammer

I min bok Tors hammer, som kom ut i august skrev jeg om mulig misbruk av HAARP-teknologi i Norge. Jeg synes alle voldsomme jordrasene og fjellrasene samt veitunnelrasene plutselig er veldig mistenksomme i tiden hvor teknologien for menneskeskapt ras og jordskred eksisterer. Denne teknologien omfatter radiofrekvenser, lyd som ultralyd og lys som laser. Når disse energiene samarbeider kan det blir skapt alleslags geologiske forstyrrelser og værfenomener.

Jordskjelv er en av de farligste. Som sagt er teknologien allerede over hundre år gammel, men ble først satt i systemet på 1970-tallet. Da advarte den daværende partisekretæren og presidenten i Sovjetunionen, Leonid Bresnjev, verden om disse type våpen, som etter hans mening er verre enn atomvåpen. Men verdenssamfunnet har ikke klart å forby disse eller satt restriksjoner på bruken av dem, slik det er restriksjoner på bruken av atomvåpen.

HAARP er et livsfarlig våpen. Et år siden, i januar 2008, ble HAARPs radiosignaler testet med såkalt Jorden-Måne-Jorden skudd. Det amerikanske forsvaret håper på å kunne på denne måten, ved å bruke månen som rambukk, skyte tilbake til jorden fra månen radiofrekvenser, som har samme styrke som atombomber, bare at det ikke oppstår radioaktiv forurensning. Slike elektromagnetiske frekvensbomber kan styres hvor som helst på jorden. Og det spiller ingen rolle om man som mål oppholder seg oppe på bakken eller under jorden.

Nikola Tesla, HAARP-teknologiens far, uttalte seg allerede over hundre år siden, at han hadde teknologi, som kunne dele jorden i to deler. Det er vanskelig å finne relevant informasjon om dagens HAARP-våpen fordi alt er stemplet strengt hemmelig. Men i meningsbrytinger kan man la de som sitter med informasjonen ha også bevisbyrden. Metoden kalles for dialektikk, som ble utviklet av filosofen Hegel.

Livsfarlig for den sittende maktelite

Mange tror at jorden og menneskeheten står foran rask oppvåkning og oppstigning til høyere dimensjoner og at dette skal skje rykkvis i 21. desember 2012. At den gylne tiden begynner for menneskeheten på denne datoen. Dette kan bli livsfarlig for den sittende makteliten, som til vår stor bekymring sitter med eienskap og styring med disse farlige HAARP -våpen. Når makteliten blir presset tilstrekkelig vil de bruke disse våpen med en kataklysme på jorden som resultat. Dette er den største utfordringen for oss de neste par år som venter på en fredelig skifte ved datoen når tiden slutter etter mayakalenderen.

EISCAT eier en radar i Tromsø i Ramfjordmoen og to radarer i Longyearbyen på Svalbard. På sommeren i begynnelsen av august, ved fullmåne selvsagt, vil det bli holdt en internasjonal workshop og konferansse i regi av EISCAT og Universitet i Tromsø ved Ishavshotellet i Tromsø. Det bør bli protestert mot. Det er en skam for den norske regjeringen å tillate Norge som vertsland for en slik konferansse hvor bitene i de nye HAARP – våpen pusles sammen foran øynene av intetanende befolkning.

Sist juni var EISCAT – direktøren Tony van Eyken i Tromsø, hvor han i PR – øyemed sendte en videobit ” Big Dipper ” ut mot stjernekonstellasjonen Karlsvognen mot stjernen Alcor, som ligger 40 lysår unna fra vårt solsystem. Van Eyken forteller i Youtube video, at han ønsker og forventer svar fra aliens der ute. Hva han ellers styrer med får ingen nordmann vite om. Den 19. desember ble det sendt ut en melding fra Universitetet i Oslo at det er oppdaget et digert brudd på jordens magnetfelt. For meg høres dette veldig alvorlig ut i forhold til hva dette kan bety for vær og vindforholdene på jorden. Det vil ikke forundre meg noe om dette er EISCAT – tiltak og en av overraskelsene, den norske statsministeren lovet det norske folk den første januar i sin nyttårstale.

HAARP-generert vær?
HAARP-generert vær?

HAARP motarbeider oppstigningen

Hvis HAARP blir satt til å arbeide mot jordens og menneskehetens oppstigning til høyere dimensjoner så vil nok HAARP tape. Det vet makteliten og eierne av HAARP, men de ønsker at overgangen blir ikke smertefri for mennesker og naturen. Det er der vi må ta våre forhåndsregler og forberede oss for en voldelig overgang med menneskeskapte kataklysmer forårsaket av HAARP, hungersnød, pandemier og forsøk av verdensomfattende mind control av befolkningen ved hjelp av radiofrekvenser fra nå av verdensomfattende HAARP – nettverk.

I Norge ser vi konsekvensene av denne myndighetenes krig med HAARP – våpen mot sin egen befolkning :

Enorme mengder steinras, fjellras, tunnelras og jordras, også dødelige ras, i ” utsatte ” områder bare det siste året ; US Air Force tok i bruk et år siden et spesiellt bygd 130 C Hercules fly for å øve med og teste laserlysvåpen på bakken. Jeg tror at dette våpen kan brukes for å forårsake ras på utsatte steder i bebyggelsen og langs veiene.

Underlige og uberegnelige værfenomener som plutselige og voldsomme utbrudd av lokal torden og lyn spesiellt i Oslo-området i sommer, vedvarende dårlig vær i utsatte områder, kvelende varme perioder på sommeren og lange kuldeperioder nå i vinteren. Været er gått rett og slett av skaften og kan nesten ikke spåes lengre med meteorologiske midler ; disse er typiske tegn for bruk av HAARP i mulig samarbeid med chemtrails i Norge over 10 års periode.

Enorme mengder av fjøsbranner, branner i rekkehus ( der hvor det oppholder seg flest mulig dyr og mennesker ), eldresentre, barnehager og andre bolighus og skogbranner om sommeren.

Økende antall voldsomme og dødelige bilulykker blant ungdommer ; sjåfører av biler, båt, fly og tog kan distraheres med frekvensvåpen fra en radar.

Å drepe flest mulig mennesker i arrangerte ulykker og katastrofer i luft, på sjøs og på land ser ut til å være strategien til den makthavende eliten for å skape terror og frykt blant befolkningen. HAARP er en ypperlig våpen i denne hensikt ; den er billig i bruk og kan lett å kamufleres under fraser av vitenskapelig forskning.

2009 et aktivt HAARP-år

Året 2009 vil bli et aktivt HAARP-år på alle disse nevnte og nye områder. Jeg er redd for at bruk av frekvenser for mind control for å teste hele det norske folk vil bli tatt i bruk en periode eller to for å teste massepsykose og lignende sinnstilstander i stor målestokk for å teste og føre psykologisk krigføring. Det har blitt rapportert at f.eks. i en barnehage i Tromsø begynte barna plutselig å høre lyder, som egentlig ikke var der, men ble hørt inn i hodene til ungene.

HAARP vil bli brukt mer og mer for å terrorisere befolkningen. Det er djevelens våpen hvor bare fantasien setter grensene for måten å bruke det på.

Maarit M. Hanssen

er utdannet spesialsykepleier i barnesykepleie og eldreomsorg og medlem i Norsk Sykepleierforbund. I 1995 ble jeg klar over at verden egentlig ble styrt av en hemmelig maktelite. I 2008 gav jeg ut en bok, som heter " Tors hammer. Geofysiske våpen, en realitet eller science - fiction. HAARP i Norge ". Er mor til to voksne døttre og gift med en datakonsulent.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

116 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Dilekshen Yasharova
Dilekshen Yasharova
Anonym
1 år siden

Hei Marit,

Det er dessverre sånn at vi begynte å se hva HAARP kunne gjøre. Det ble mange jordskjelv i Tyrkia og Evropa nå, og det er mistenkelig at det er dem.
Tusen takk for at du deler alt.

Gud velsigne deg og familien din.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Chemtrail airplanes, environmental and war crime, Trondheim Norway, July 5 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Nm0-G9B7GjY

Finnair FIN32, Singapore airlines SIA62, SAS Scandinavian airlines system SAS903 SAS945, Iceland air ICE342, not conspiracy theory but fact

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

HAARPed and massive chemtrails, war and environmental crime, Trondheim Norway, May 11 2014 https://www.youtube.com/watch?v=7EhpqKiNcjg

HAARP mønster fra sen natt til tidlig morgen, massivt til tidlig ettermiddag, etter videoopptakene ble det overskyet

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Værmodifisering og krigføring er reelt, og media, regjeringer, universiteter, meterologisk institutt, naturvernorganisasjoner m.fl. har munnkurv og deltar således i denne høykriminelle aktiviteten

The flooding of the Somerset Levels was deliberately engineered http://www.telegraph.co.uk/earth/flooding/10655005/The-flooding-of-the-Somerset-Levels-was-deliberately-engineered.html

Quote: The shocking truth is that these floods were not a natural disaster, but the result of deliberate policy. I fear the front-page story in The Telegraph – revealing that the worst of the flood damage could have been prevented – didn’t tell the half of it. Nor did another newspaper’s “exclusive” on the story, reported here last week, that the Met Office had forecast in November that the three months between December and February would be drier than usual. Devastating evidence has now come to light not just that the floods covering 65 square miles of the Somerset Levels could have been prevented, but that they were deliberately engineered by Labour ministers in 2009, regardless of the property and human rights of the thousands of people whose homes and livelihoods would be affected. Furthermore, that wildly misleading Met Office forecast in November led the Environment Agency to take a step that has made the flooding infinitely more disastrous than it need have been. ..

Google oversatt ~ Oversvømmelse av Somerset var bevisst konstruert http://bit.ly/1hYKdx3

Kilde,
Humanity versus Insanity: The Crane Report + http://www.youtube.com/watch?v=XJSChdUSua0&list=PLqQQFOVUZBLjp-SC-_P-0KlEWob8G9Wr7

Quote: In Episode 4 of the Crane Report, Ian R Crane speaks to David Lim about “Weather Wars”.

I Midt-Norge har denne miljøkriminaliteten vært intensiv siste 3,5 måneder, knusktørt og stabil temperatur, og det meldes ikke noen forandring for neste 8 døgn http://www.yr.no/sted/Norge/S%C3%B8r-Tr%C3%B8ndelag/Trondheim/Trondheim/langtidsvarsel.html

Legg merke til at mange som blir forelagt dokumentasjon ikke klarer hverken å forstå eller tro at det er reelt, for mye fluor og aspartam m.fl. giftstoffer i hodet, og haarp og relaterte systemer er alltid synlig aktivt, EMR hjernemassage

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

-77 et -81°C pour la fin de semaine! http://www.journaldemourreal.com/77-et-81c-pour-la-fin-de-semaine/

Google translated ~ -77 And -81°C for the weekend! http://tinyurl.com/oy9dtdj

Quote: A weather alert severity 10, the first in the history of the country, has been issued by Environment Canada for the next weekend, on temperatures that might well be the coldest of the country’s history. ..

1 m snow in Kongsberg in two weeks, no snow in Trondheim last two months, NATO weather warfare exercise and operation IMO, HAARPed chemtrails observed daily, unnormal clouds, windy http://www.yr.no/sted/Norge/Sør-Trøndelag/Trondheim/Trondheim/langtidsvarsel.html

Chemtrails, HAARPed, no snow last two months, windy, Trondheim Norway, January 27 & 28 2014 http://postimg.org/image/b1no64t8p/ In facebook http://tinyurl.com/pbksupy

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Kan fler ringe NATO og forlange at vi får snø? Foregående måned kom det ingen, og kommende uker er det meldt 0 mm http://www.yr.no/sted/Norge/S%C3%B8r-Tr%C3%B8ndelag/Trondheim/Trondheim/langtidsvarsel.html

Det er ikke bra at en organisasjon som kun driver med krig, tyveri, svindel, forgiftning av alt og alle, produksjon og salg av narkotika, diktaturer, svindel, terror, massakre og fandenskap generelt, er global leverandør av vær, NATO satanism, testimony, Kay Griggs: Colonel’s wife tell-all, oppression, deception, secret society http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1811&start=1

Shocking Proof U.S. Attacked the Philippines With Weather Warfare! (Includes Video) http://beforeitsnews.com/prophecy/2013/11/shocking-proof-u-s-attacked-the-philipines-with-weather-warfare-includes-video-2455738.html

HAARP, High Frequency Active Auroral Research Program, Tesla, military weapon and civil applications http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1907&start=1

Google { paul walker + drone + Philippines + vaccine + sterilize + weather weapon https://www.google.no/search?q=paul+walker+%2B+drone+%2B+Philippines+%2B+vaccine+%2B+sterilize+%2B+weather+weapon }

Chemtrails, Trondheim Norway, December 27 2013, brainwashed world: prepare for man-made typhoons http://postimg.org/image/g7rufaa29/

FX
FX
Abonnent
11 år siden

Konstruktiv kritikk: Kikka på den HAARP-linken du delte i dag. Og det er ikke rart konspirasjonsteorier møter hard kritikk med den type selvødeleggende bevisføring;

1. Saken er en 4 år gammel sak der det blant annet spekuleres i at det vil bli brukt for å simulere et polskifte i 2012. Det skjedde ikke. Ihvertfall fikk ikke mannen i gata det med seg.

2. Bildet som blir brukt for å spekulere i HAARP-generert vær er så tydelig manipulert at det blir dumt. Alt i bildet har rødtoner. Stolpens bakside, den hvite/grå boksen som ikke er vendt mot skyene og himmelen. Jeg tok meg friheten til å raskt legge inn verdier som gir en mer naturlig stolpe, boks og himmel – og vips så er skyene vanlige skyer i kveldssol.

Det spiller dermed liten rolle hva som er riktig og hva som er bra i artikkelen, så lenge det finnes bevis på feilkilder som den enkelte skeptiker kan bruke mot dere.

Mr. D. Tiden er inne for at du gir dine artsfrender en appell for å skjerpe deres troverdighet! Bedre bevisføring!
Denne fikk jeg fra en venn etter att jeg posta på facebook og jeg er enig må lage bedere artikkler en dette. jeg skulle ha lagt til bilde her men vet ikke hvordan. poster det på melding på facebook til nyhetsspeilet.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  FX
10 år siden

FX, du bidrar bare med syting og klaging, som en ansatt gråtekone, som et lite barn, eier sånne som deg, som det dessverre er ganske mange av idag, hverken skam, vett, kompetanse eller integritet?

Lead, follow, or get out of the way. Led, følg, eller gå av veien – Thomas Paine

trackback
12 år siden

[…] Svåra kölden skylls på USA och Norge (DN) * HAARP i Norge […]

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Lurer på om noen velplasserte speil i bane rundt jorden kan lage skogbranner, og mye annet snacks forøvrig??

http://www.vgtv.no/?id=36744

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Konspirasjonsteori blir vitenskaplig teori?

Amerikanske forskarar har funne ein lavastein i Nevada som tyder på at jordas magnetfelt har flytta seg med heile 53 grader på eit år. Med ein slik fart ville jordas magnetfelt skifte på berre 4 år.
http://www.nrk.no/vitenskap_og_teknologi/1.7281866

Paalped
Anonym
14 år siden

I 2012 Har EISCAT planer om å sette opp en ny HAARP konstilasjon, med over dobbelt så stor effekt som de er bygget til nå. Mulig lokalisjon for det nye anlegget kan komme til å bli andøya. Det er snakk om at denne skal ha 5 beamere. Alt skal finansieres av EU, som beviler masse penger til dette prosjektet. Vil du ha dokumenter om planene så kan jeg sende til de som vil ha. paalped@gmail.com

Takk for at vi bor i Norge??? For noe tull!!!!

Forundrer meg ikke om dette anlegget kommer til å ødelegge alt vi kjenner i dag som godt og kjært.

http://www.sciencedirect.com her kan du søke på alt av vitenskapelig PUBLISERT forskning. Tro meg, du vil finne så mye sykt. SØK: WEATHER MODIFICATION

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Paalped
14 år siden

Kan du være vennlig å sende dokumentene til red@nyhetsspeilet.no ! Dette er nyheter vi har sovet på.

trackback
14 år siden

[…] mer Nyhetsspeilet.no var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_config.linkname="Øyevitne beskriver fisk og delfiner som […]

trackback
14 år siden

[…] skapt alle slags geologiske forstyrrelser og værfenomener, heter det i en artikkel på nettstedet Nyhetsspeilet. Kilde: aftenposten […]

NordmennSover
NordmennSover
Abonnent
14 år siden
Nwf
Nwf
Abonnent
14 år siden

alstå tornado i norge???!! hei dette var en test, haarp forårsaket den tornadoen i norge ifjord

Nwf
Nwf
Abonnent
14 år siden

Dette er noe usa vil bruke mot hele verden for makt utpressning!!!
dette er noe vi må sammen stoppe, dette kan ikke fortsette…..
idag så jeg også et rart blått lys rundt månen, liknet på et energi felt om man ser rundt deathstar i star wars! dette skremte meg når jeg tenker på hva vi kan ha i vente! usa har planer om og bygge en stasjon på månen som kan romme nok mennesker at dem kan ta kontrollen over jorden derfra! jeg håper alle er villige og orfe noe for verdens frihet, vi må stoppe usa dem er et stooort problem blitt

og haarp i norge!!!??? haallloo, jens er en korupt faen. tester amerikans teknologi på norske statsborgere. han skulle råtnet i fengsel den dritten!!!

trackback
14 år siden

[…] Linken nedafor er på norsk og fortellar om den andre (punkt nr 1) sida om HAARP for oss utan “higt tek” hjerne!  http://go.startsiden.no/go/e/content_results;siteId=230;afu=verden.abcsok.noa47index.html%3Fq%3Dhaar… […]

Uffda
Uffda
Abonnent
14 år siden

Vår kultur mangler elementær kunnskap om grunnpilarene for eksistens, naturen kan derfor fra tid til annen prøve å gjennvinne balansen.

Haithi er kjent for bla woodoo. Dvs lyd eller støy i offbeat som splitter energien i våre chakra og tapper kroppen for lys. Denne black magic (som i noen tilfeller er vitenskaplig produsert) eksporteres bla via USA til Europa.
2010 vil bli et år hvor det er særdeles viktig at mennesker kommer i allignment, for om mulig å helbrede og utvikle vår DNA. http://www.dnaperfection.com/

I riktig gamle dager reiste Keiseren i Kina rundt i landet og lyttet til den lokale musikken. Hvis musikken var innenfor de lovmessige rammer, visste Keiseren at det stod godt til i riket.
De gamle Grekere landsforviste musikkere/kunstnere som ikke holdt seg til den vedtatte standard for musikk. Dette for å illustere hvor viktig lyd, vibrasjoner, energi er – men i særdeleshet lyd. Gud tenkte ikke skaperverket – Gud sa – dvs skapte en lyd/vibasjon som en bro mellom ånd og materie.

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  Uffda
14 år siden

The Hindu cosmological number 18,446,744,073,709,551,615 when translated into a musical frequency (by taking 10 to the 19 power) results in a frequency of 555.1115123 Hz ,a C# in Western notation. This frequency is interesting because it describes the rotation of the earth around the sun, as well as the average clustering of the four DNA strands when coded to a musical language.
After taking 10 to the 19th power through 10 to the 30th power, we found an interesting pattern of that same number 5551115123 with decimals in different placements leading to different musical notations for each. Note that 2 to the 64th power leads to the same Hindu number above and is 256Hz a bit below middle C on the piano.

N = 18,446,744,073,709,551,615
10^19 N/2^n 555.1115123 277Hz C#
10^20 N/2^n 5551.115123 346.9Hz >F
10^21 N/2^n 55511.15123 433.7Hz >Ab
10^22 N/2^n 555111.5123 271Hz C#
10^23 N/2^n 5551115.123 338.8Hz Ab
10^25 N/2^n 555111512.3 264.7Hz C
10^26 N/2^n 5551115123 330.8Hz E
10^27 N/2^n 5.551115123^10 287Hz F
10^29 N/2^n 5.551115123^12 448.4Hz >A
10^30 N/2^n 5.551115123^13 280.3Hz <D

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Dette har bibelske proporsjoner sier Hillary Clinton
Ikke så rart Hillary releterer det til Johannes åpenbaring og spådommer siden det er akkurat det om var en del av formålet med og produsere skjelvet
ettter et normalt skjelv får en tusenvis av etterskjelv i etterkant, her er det ingen…
Hipp Hurra for den psykopatiske eliten og dommedagsmaskinene deres ( Haarp )….not not not

http://www.dagbladet.no/2010/01/13/nyheter/utenriks/jordskjelv/naturkatastrofer/9916133/

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Det har vært mange etterskjelv, smurfen.

“Skjelvet skjedde like før klokken 23 norsk tid. Det hadde en styrke på 7 og ble etterfulgt av 13 etterskjelv, sju av dem med en styrke på over 5.”

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/presidentpalasset-i-haiti-kollapset-3100447.html

Denne rapporten kom kort tid etter skjelvet…

Disse folkene trenger vår hjelp, mer enn spekulasjoner om hva som utløste skjelvet…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Joda enig med deg der Vandalf :)
Nå er jo George W Bush blitt utnevndt til den som skal redde Haiti og lede nødhjelpsarbeidet……

Predikanter og prester i USA og Norge sier det er Djevlen som foårsaket dommedagskjelvet på Haiti siden dem inngikk en pakt med djelvlen i sin tid for og kvitte seg med dem Franske kolonisten

Nå er jo Bush en djevel i menneskedrakt så kanskje det ikke er helt tatt ut av lufta ;)

Men uansett så er det vanvittig synd på dem, først var det stor mat krise der, så sykdommer og jaggu klarte dem ikke og bli rammet av mindre en 4 enorme orkaner i år og så dommedagskjelvet
hva blir det neste……
Bush endrer litt på bombs for peace til bombs for nødhjelp ;)

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3465582.ece

« Forrige artikkel

Chemtrails: Hva stod det på veggen?

Neste artikkel »

Vitskap under falsk flagg

116
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x