HAARP i Norge: Den dødelige våpenteknologien

39.4K visninger
7 minutter lesetid
116

HAARP er et forskningsobjekt på Air Force Research Laboratory (AFRL) på Wright-Patterson Air Force Base på Kirtland i New Mexico, USA. AFRL ble opprettet i oktober 1997, året som det virker som at Pentagon hadde gjennombrudd i krigføringen i rommet med hjelp av elektronisk krigføring og kyberkrigføring.

Dette betydde at det nyeste materialet, blant annet Globus II-radaren i Vardø, ble øyeblikkelig installert i forskjellige steder på planeten. HAARP var og er med på dette gjennombruddet.

Hemmelighetsgraden for HAARP-studier på dette militære laboratoriet blir strengere og strengere hvert år som går. Når du søker etter stikkordet «HAARP» på AFRLs hjemmesider, får du NULL resultat. HAARP-medarbeidere har høyeste sikkerhetsklarering og forskningsresultatene er hemmeligholdt og som du aldri får tilgang til.

airforceresearchlablogoI Air Force Research Laboratorys logo er det avbildet en stilisisert, ultimat trekantfly nærmest et romskip, som flyr mot en stjerne, en sol. Symbolikken er klar:

Det handler om krigføring i romalderen, elektronisk krigføring og kyberkrigføring.

HAARP er en lovende brikke i dette krigspillet. Det virker som at i år 2009 forventes det flere gjennombrudd med HAARP-våpenteknologien. Det norske forsvarsdepartementet er dypt engasjert i denne teknologien, som i all hemmelighet vil bli testet videre også i Norge. Statsministeren Stoltenberg lovte mystiske overraskelser til det norske folk i sin nyttårstale 1. januar 2009. I samme åndedrag lovte han sorg for noen av oss. Han kunne like så greit sagt det rett ut, at noen av stedene i landet er for lenge siden utpekt som teststeder for denne hemmelige våpenteknologien.

Det virker som om at den norske regjeringen har ingen begrensninger hva angår Pentagons og NATOs ønsker på norsk jord.

Dødelig realitet

HAARP-teknologi er ikke science-fiction men en dødelig realitet på flere områder. De viktigste kapasitetene for militær forskning er denne teknologiens anvendelse i klima,-og miljøkrigen og påvirkningen av biologisk masse på planeten det være seg menneskenes hjernebølger, dyrenes retningssans eller plantenes spredningsevne.

Samtidig med HAARP-teknologi og chemtrails-aktiviteter i luften forsvant mesteparten av livsviktige insekter fra jorden. Biene forsvant. Albert Einstein har sagt at når biene forsvinner har menneskeheten 4 år på seg. No bees, no food.

Ingen naturlig ragnarok i 2012

Det er godt under fire år til dommedagsdagen 21. desember 2012, når alt negativt kulminerer seg: finanskrisen når bunnen, det forventes en pandemi, kanskje fugleinfluensa og hungersnød samtidig som noen venter på verdens undergang i form av polskift av planeten og enorme geologiske forstyrrelser på jorden pga. skiften av de magnetiske polene som resultat av det samme i solen.

Nå tror jeg ikke på en naturlig ragnarok i nærmeste fremtid. Etter mine kilder vil ikke polskiftet komme før etter ca. 1500 år. Ca. år 3500. Men jeg er redd for at bl.a. HAARP-teknologi vil bli misbrukt for å simulere menneskeskapt polskifte på jorden år 2012. Det blir uten tvil gjort forsøk på det ved hjelp av blant annet EISCAT-radarene, en tysk HAARP-teknologi, i Tromsø og på Svalbard i samarbeid med amerikanernes Globus II radar i Vardø.

Globus II-radar tilsvarende som befinner seg i Vardø.
Globus II-radar tilsvarende som befinner seg i Vardø.

Teknologiene som ble først utviklet over 100 år siden av Nikola Tesla og blant annet av den norske fysikeren Kristian Birkeland vil bli testet og misbrukt mot naturen og menneskeheten i de nærmeste år. Den norske fysikeren og professoren Kristian Birkelands forskning av solen og nordlys ble øyeblikkelig misbrukt av det amerikanske forsvaret. Etterhvert ble Birkelands forskning lagt til grunn for modern astronomi og nordlysforskning. Kristian Birkeland døde knapt 50 år gammel i mystiske omstendigheter i Tokyo i 1917.

Tors hammer

I min bok Tors hammer, som kom ut i august skrev jeg om mulig misbruk av HAARP-teknologi i Norge. Jeg synes alle voldsomme jordrasene og fjellrasene samt veitunnelrasene plutselig er veldig mistenksomme i tiden hvor teknologien for menneskeskapt ras og jordskred eksisterer. Denne teknologien omfatter radiofrekvenser, lyd som ultralyd og lys som laser. Når disse energiene samarbeider kan det blir skapt alleslags geologiske forstyrrelser og værfenomener.

Jordskjelv er en av de farligste. Som sagt er teknologien allerede over hundre år gammel, men ble først satt i systemet på 1970-tallet. Da advarte den daværende partisekretæren og presidenten i Sovjetunionen, Leonid Bresnjev, verden om disse type våpen, som etter hans mening er verre enn atomvåpen. Men verdenssamfunnet har ikke klart å forby disse eller satt restriksjoner på bruken av dem, slik det er restriksjoner på bruken av atomvåpen.

HAARP er et livsfarlig våpen. Et år siden, i januar 2008, ble HAARPs radiosignaler testet med såkalt Jorden-Måne-Jorden skudd. Det amerikanske forsvaret håper på å kunne på denne måten, ved å bruke månen som rambukk, skyte tilbake til jorden fra månen radiofrekvenser, som har samme styrke som atombomber, bare at det ikke oppstår radioaktiv forurensning. Slike elektromagnetiske frekvensbomber kan styres hvor som helst på jorden. Og det spiller ingen rolle om man som mål oppholder seg oppe på bakken eller under jorden.

Nikola Tesla, HAARP-teknologiens far, uttalte seg allerede over hundre år siden, at han hadde teknologi, som kunne dele jorden i to deler. Det er vanskelig å finne relevant informasjon om dagens HAARP-våpen fordi alt er stemplet strengt hemmelig. Men i meningsbrytinger kan man la de som sitter med informasjonen ha også bevisbyrden. Metoden kalles for dialektikk, som ble utviklet av filosofen Hegel.

Livsfarlig for den sittende maktelite

Mange tror at jorden og menneskeheten står foran rask oppvåkning og oppstigning til høyere dimensjoner og at dette skal skje rykkvis i 21. desember 2012. At den gylne tiden begynner for menneskeheten på denne datoen. Dette kan bli livsfarlig for den sittende makteliten, som til vår stor bekymring sitter med eienskap og styring med disse farlige HAARP -våpen. Når makteliten blir presset tilstrekkelig vil de bruke disse våpen med en kataklysme på jorden som resultat. Dette er den største utfordringen for oss de neste par år som venter på en fredelig skifte ved datoen når tiden slutter etter mayakalenderen.

EISCAT eier en radar i Tromsø i Ramfjordmoen og to radarer i Longyearbyen på Svalbard. På sommeren i begynnelsen av august, ved fullmåne selvsagt, vil det bli holdt en internasjonal workshop og konferansse i regi av EISCAT og Universitet i Tromsø ved Ishavshotellet i Tromsø. Det bør bli protestert mot. Det er en skam for den norske regjeringen å tillate Norge som vertsland for en slik konferansse hvor bitene i de nye HAARP – våpen pusles sammen foran øynene av intetanende befolkning.

Sist juni var EISCAT – direktøren Tony van Eyken i Tromsø, hvor han i PR – øyemed sendte en videobit » Big Dipper » ut mot stjernekonstellasjonen Karlsvognen mot stjernen Alcor, som ligger 40 lysår unna fra vårt solsystem. Van Eyken forteller i Youtube video, at han ønsker og forventer svar fra aliens der ute. Hva han ellers styrer med får ingen nordmann vite om. Den 19. desember ble det sendt ut en melding fra Universitetet i Oslo at det er oppdaget et digert brudd på jordens magnetfelt. For meg høres dette veldig alvorlig ut i forhold til hva dette kan bety for vær og vindforholdene på jorden. Det vil ikke forundre meg noe om dette er EISCAT – tiltak og en av overraskelsene, den norske statsministeren lovet det norske folk den første januar i sin nyttårstale.

HAARP-generert vær?
HAARP-generert vær?

HAARP motarbeider oppstigningen

Hvis HAARP blir satt til å arbeide mot jordens og menneskehetens oppstigning til høyere dimensjoner så vil nok HAARP tape. Det vet makteliten og eierne av HAARP, men de ønsker at overgangen blir ikke smertefri for mennesker og naturen. Det er der vi må ta våre forhåndsregler og forberede oss for en voldelig overgang med menneskeskapte kataklysmer forårsaket av HAARP, hungersnød, pandemier og forsøk av verdensomfattende mind control av befolkningen ved hjelp av radiofrekvenser fra nå av verdensomfattende HAARP – nettverk.

I Norge ser vi konsekvensene av denne myndighetenes krig med HAARP – våpen mot sin egen befolkning :

Enorme mengder steinras, fjellras, tunnelras og jordras, også dødelige ras, i » utsatte » områder bare det siste året ; US Air Force tok i bruk et år siden et spesiellt bygd 130 C Hercules fly for å øve med og teste laserlysvåpen på bakken. Jeg tror at dette våpen kan brukes for å forårsake ras på utsatte steder i bebyggelsen og langs veiene.

Underlige og uberegnelige værfenomener som plutselige og voldsomme utbrudd av lokal torden og lyn spesiellt i Oslo-området i sommer, vedvarende dårlig vær i utsatte områder, kvelende varme perioder på sommeren og lange kuldeperioder nå i vinteren. Været er gått rett og slett av skaften og kan nesten ikke spåes lengre med meteorologiske midler ; disse er typiske tegn for bruk av HAARP i mulig samarbeid med chemtrails i Norge over 10 års periode.

Enorme mengder av fjøsbranner, branner i rekkehus ( der hvor det oppholder seg flest mulig dyr og mennesker ), eldresentre, barnehager og andre bolighus og skogbranner om sommeren.

Økende antall voldsomme og dødelige bilulykker blant ungdommer ; sjåfører av biler, båt, fly og tog kan distraheres med frekvensvåpen fra en radar.

Å drepe flest mulig mennesker i arrangerte ulykker og katastrofer i luft, på sjøs og på land ser ut til å være strategien til den makthavende eliten for å skape terror og frykt blant befolkningen. HAARP er en ypperlig våpen i denne hensikt ; den er billig i bruk og kan lett å kamufleres under fraser av vitenskapelig forskning.

2009 et aktivt HAARP-år

Året 2009 vil bli et aktivt HAARP-år på alle disse nevnte og nye områder. Jeg er redd for at bruk av frekvenser for mind control for å teste hele det norske folk vil bli tatt i bruk en periode eller to for å teste massepsykose og lignende sinnstilstander i stor målestokk for å teste og føre psykologisk krigføring. Det har blitt rapportert at f.eks. i en barnehage i Tromsø begynte barna plutselig å høre lyder, som egentlig ikke var der, men ble hørt inn i hodene til ungene.

HAARP vil bli brukt mer og mer for å terrorisere befolkningen. Det er djevelens våpen hvor bare fantasien setter grensene for måten å bruke det på.

Maarit M. Hanssen

er utdannet spesialsykepleier i barnesykepleie og eldreomsorg og medlem i Norsk Sykepleierforbund. I 1995 ble jeg klar over at verden egentlig ble styrt av en hemmelig maktelite. I 2008 gav jeg ut en bok, som heter " Tors hammer. Geofysiske våpen, en realitet eller science - fiction. HAARP i Norge ". Er mor til to voksne døttre og gift med en datakonsulent.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

116 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Pateo
Pateo
Anonym
14 år siden

TAKK! :). Vi er ikke slått enda. Vi vil ikke la dem få en nwo. Dem er blitt slått før og dem vil bli slått nå.

TH
TH
Anonym
14 år siden

Jaja, du har ikke mer moro enn du lager selv sier nå jeg…

Beviser mottas med takk.

Paalped
Anonym
Svar til  TH
13 år siden

Send meg en melding og jeg skal sende deg sanne dokumenter. ppaped@hotmail.com

Paalped
Anonym
Svar til  Paalped
13 år siden
Adam
Adam
Anonym
14 år siden

Noen frykter HAARP, men jeg er mest redd for dere damer og alt den fandenskap dere finner på…

Kjetil
Anonym
14 år siden

Jeh har selv kontakt med de som har forsket lengtst på HAARP i USA, og dette er ikke tull i det hele tatt. Men det er klart, det blir synset litt mye i denne artikkelen, og det kan virke mot sin hensikt. Det er derimot på høy tid at noen engasjerer seg i saken. Stå på!

Kjetil
Anonym
14 år siden

I tvil om dette stemmer?

Harry
Harry
Anonym
14 år siden

Hva er dette? Sånne antenner HAR JEG OGSÅ.
CA 10Mhz.
Hilsen en RADIOAMATØR M senderpå 800W på 10mhz.
KREVER SVAR!!

geir s
geir s
Anonym
14 år siden

Bare bra at folk stopper litt opp og tenker selv hva som egentlig skjer bak deres rygg, for noe skjer der det er helt sikkert. Takker for artikkel!

Lurer?
Lurer?
Anonym
14 år siden

Som vanlig, anonyme kilder. Sitat: ‘Jeg har ” hørt ” at justisministeren Knut Storberget ble så redd sist onsdagskveld, at han ble bevisstløs og ble kjørt til sykehuset.’.
Kan du utdype?
Sitat: ‘Hva angår HAARP så holder jeg på med å lese bøkene til Joseph P.Farrell bl.a. ” The Cosmic War. Interplanetary Warfare, Modern Physics and Ancient Texts “.’
Burde du ikke lese litt mer om fysikk og litt mindre om gamle tekster? Problemet ditt er at Harry viser til fysikk, mens du viser til en bok du leser og den skal inneholde bare sannhet og er uomtvistelig i motsetning til hva evt. Harry har lest. Det er ikke sånn vitenskap fungerer.

Forøvrig synes jeg det var artig at mitt forrige innlegg ganske raskt ble fjernet, så jeg tar det med en gang til:

Enig med Harry der. Nok en gang driver Maarit med en masse synsing som hu sauser sammen. Symbolikken i en logo er noe man bruker som indisier? Jeg sier ikke at Harry nødvendigvis er noen fasit, men han kan ihvertfall noe om hva han snakker om, det er åpenbart og man kan etterprøve hans påstander. Dine påstander kan ikke etterprøves fordi ‘det er så hemmelig’ det de (hvem det nå er) driver med at ingen vil fortelle om det, men noen anonyme kilder har hvisket deg i øre.

Sitat: ‘Hvis HAARP blir satt til å arbeide mot jordens og menneskehetens oppstigning til høyere dimensjoner så vil nok HAARP tape.’. Hva er det du egentlig prekær om? Menneskehetens oppstigning til høyere dimensjoner?

Lurer?
Lurer?
Anonym
14 år siden

Maarit, hvis du har informasjon om at det som skjedde i Ålesund ikke var en naturlig hendelse så bør du snarest få denne informasjonen ut til noen som kan gjøre noe med det. Hvis ikke så synes jeg du skal være veldig forsiktig med å bruke døde mennesker som ‘indisie’ på en teori du har. Det er reelle ofre etter det som skjedde i Ålesund og jeg synes det er stygt gjort å bruke hva som der skjedde for å fremme dine egne vage teorier.

Lurer?
Lurer?
Anonym
14 år siden

Beklager at ikke alle mine siste innlegg ble slått sammen, det er ikke meningen å spamme kommentarfeltet, men jeg må lese igjennom hva Maarit skriver noen ganger for å få med meg alt.
‘Ser at du holder til i Kongsberg. Jeg har mistanke om at det produseres HAARP – teknologi i Kongsberg.’
Hvor har Harry sagt noe om Kongsberg? Hvis han selv har skrevet det noen plass så er denne tilbakemeldingen urettferdig og da beklager jeg, men for meg virker det som om du har ‘etterforsket’ hvor ip adressen hans kommer fra. Og hvis de dreiv med HAARP våpen på Kongsberg, trur du de hadde giddi å sitte her for å komme med misinformasjon? Seriøst, det klarer du fint selv.

Harry
Harry
Anonym
14 år siden

Maarit. vardø global radar, dardø radaren er en vanlig radar som
på mågerøy her i sør. De radarene sender på ca 5-10GHZ(10000mhz).
Jeg kanog har låv og sede der( 10-10,5ghz). Det er klart den kan
drepe VIS man går oppi antenna. (ini kupelen) Mikro ovnen er
farligere hen det som maarit skriver om. Mikroen sender på ca
1200 mhz(1,2 ghz). Les lære boken jeg sente deg maarit,
kapitel20 om radiobølgenes utbredelse & refleksjon i atmosfæren.
Jeg har også djevelensvåpen her(mange vil du ha etT?)
la stå. HARRY!!

Harry
Harry
Anonym
14 år siden

Ja du lurer. VÅPENET er USYNLIG & LYDLØST ,vis man glir
trufet kjenes det sasylig ut som mab blir trofet av en glødende
nål. Jeg har gjit bort en 3-4 stykker oppigjenom årene.Det
sjærer 10cm isopor på ca 100M. Ja jeg er enig, kom med
dokumentasjonen om alt dete farlige maarit. Det må stor efekt
for og reflektere i månen.ca 5-600W. og 2-4 yagi antenner.
Dete KAN dokumenteres her og nå. Både visuelt & teoretisk!!!!.
S.hilsener. RADIO ING. Harry.

Lurer?
Lurer?
Anonym
14 år siden

Men da må jeg spørre Harry, jeg er ikke ekspert på noenting med radiobølger. Vil ikke radiosignalene forsvinne lenger og lenger ut i ‘evigheten’ der ute i rommet? Altså fortsette nærmest til evig tid eller reflektert? Det var jo heller ikke noe problem med radiokommunikasjon til de som dro til månen? Spør av nyssgjerrighet.

Harry
Harry
Anonym
14 år siden

Til maarit, Jeg ser trykfeils djevelen har vært med i nit siste inleg
men dere fårstår vel va jeg mener.Også stoht haarp år.
Men ikke før i 2013, da er det solflek max igjen.Sist det var max,
hadde sola en kjmpe stårm . Heldigvis var den på den side som
snude fra oss på jorden, Noen steder var den mørkber , Men skrek
og gru,viss det ved neste max skulle kåme en storm (utbrud) på
den siden mot oss,noen steder ragnarok!!!!.Kan dokumenteres!!.
Det er sånt HAARP forsker & måler på.Les resultatene på harp
sime hjeme sider. Det er en link der til og kontakte haarp !!!.
Kan dok. Er HAARP HEMELIG????. IKKE IDET HELETAT !!!!!!!! Harry

Lurer?
Lurer?
Anonym
14 år siden

Hva mener du med jeg ‘hørte’, kan du ikke skrive jeg hørte? Hvem hørte du dette fra? Kildekritikk ser ut til å være en av dine svakheter så jeg gleder meg til å lese hvem din kilde er.

« Forrige artikkel

Chemtrails: Hva stod det på veggen?

Neste artikkel »

Vitskap under falsk flagg

116
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x