Du leser nå
Atomvåpen og kjernekraft: Advarsler fra våre utenomjordiske venner

5 minutter lesetidAtomvåpen og kjernekraft: Advarsler fra våre utenomjordiske venner

Det fryktede scenariet

Hovedbekymringen for andre sivilisasjoner som holder oppsyn med oss, ser ut til å være vårt arsenal av atomvåpen og vår bruk av kjernekraft. Denne artikkelen vil gi noen eksempler på metoder de bruker for å formidle følgende budskap: ”Kvitt dere med alt av atomvåpen!»

Valiant Thor sitt oppdrag

I disse dager foregår det en filmatisering av Venusianeren Valiant Thors opphold i Pentagon fra 1957-60, hvor han blant annet møtte den daværende president Dwight Eisenhower. Hans viktigste oppfordring til presidenten var nettopp at vi måtte endre vår farlige kurs og avslutte all utvikling av atomvåpen.

Her forteller Frank Stranges(1927-2008), mannen bak boken: ”Stranger at the Pentagon”, om Valiant Thor:

 

Informasjon fra Craig Campobasso, regissøren som står bak filmatiseringen av Stranges sin bok:

Pågått siden 2. verdenskrig

På 50-tallet formidlet både George Adamski (1), George Van Tassel og Daniel Fry (2) som alle var kontaktpersoner for våre Space Friends, deres bekymring om våre atomvåpen. Som nevnt i artikkelen her på Nys om van Tassel, var USAs utvikling av hydrogenbomben årsaken til demonstrasjoner i form av flere overflygninger av utenomjordiske fartøy over Washington DC i løpet av juli 1952(den første hydrogenbomben ble sprengt av amerikanerne i oktober samme år).

Ghost Rockets

Som nevnt i en tidligere artikkel om fenomenet Ghost rockets, ser dette også ut til være en advarsel til oss. Den 5. november 2014, hadde ABC Nyheter denne reportasjen: «Mystiske ildkuler sett av tusenvis«.

¨

Våre kosmiske naboer prøver altså igjen og igjen og på ulike måter å få oss til å endre kurs!

 

Atomrakettene virker ikke!

Den 27. september 2010, ble det holdt en veldig uvanlig pressekonferanse i The National Press Club i Washington DC. Mannen bak den var Robert Hastings, som i mange år har samlet informasjon om hva som har foregått (og fremdeles foregår), på baser hvor det lagres atomraketter. Formålet med pressekonferansen var å legge frem informasjon om at tallerkenformede fartøy gang på gang hadde plassert seg over slike steder og satt utskytningsmekanismen for rakettene ut av spill. En rekke tidligere militære tjenestemenn avla sine vitneprov om slike hendelser, blant annet kaptein Robert Salas, som på 60 tallet tjenestegjorde på Malmstrom basen i Montana hvor dette skjedde. (3), (4) (5).

Her er hele pressekonferansen, som for øvrig ble streamet live av CNN:

https://www.youtube.com/watch?v=LiUMC-vnhHI

Ikke kun  i USA

Hastings sin etterforskning har særlig foregått i USA, men det finnes altså pålitelig informasjon om at dette og har funnet sted i andre land, blant annet i Russland. Han hevder også at dette er noe som stadig vekk skjer, altså at det fremdeles pågår, men på grunn av det ekstreme hemmeligholdet omkring alt som har med besøk av utenomjordiske, er den kun en liten del av disse hendelsene vi har fått vite om og da via lekkasjer fra tidligere militære. Sitat fra ham: “Jeg tror at land som har atomvåpen, på denne måten blir advart om at de leker med ilden».

Hastings sin bok

Hastings sin bok

.                                                       

I følge Hastings, var det ingen nyhetsmedier som fulgte opp pressekonferansen i 2010 ved å ta kontakt med ham etterpå. Sitat fra ham: ”Det er som om den aldri har funnet sted. Veldig frustrerende og skuffende”(6).  Se også artikkelen: «UFOer og utenomjordisk liv: Medias øredøvende taushet«.

 

Hva skjer neste år?

Vil til slutt lette litt på sløret og nevne at Robert Hastings blir en av foreleserne på neste års UFO konferanse som finner sted fra 2.-4. oktober på Stiklestad i Nord-Trøndelag. Konferansen vil ha som tema: ”Besøk fra andre verdener”, og fra januar vil oppdatert informasjon være tilgjengelig på nettstedet ufo-konferanse.com. Da starter også billettsalget:-)

 

Kilder:

  1. George Adamski(1891- 1965)                                                                                                   http/www.educatinghumanity.com/2011/10/adamski-george-18911965-professor.html
  2. Alan’s Message To Men of Earth                                                                                                                         http://gratisenergi.se/menearth.htm
  3. Retired USAF_ officer talks about aliens and nukes the UFO cabal and his abduction experience.                           http://www.openminds.tv/retired-usaf-officer-talks-about-aliens-and-nukes-the-ufo-cabal-and-his-abduction-experience-1190/24599
  4. UFOs: Nuclear Missile Warheads Shut Down. Insiders Account of UFO Shutting Down 18 Nuclear Warheads.     http://www.wanttoknow.info/ufos/ufos_nuclear_missiles_warheads_shutdown
  5. The Malmstrom AFB UFO/Missile Incident.                                                               http://www.cufon.org/cufon/malmstrom/malm1.htm
  6. Intervju med Robert Hastings i magasinet: «UFOs Ets and Science», mars 2012.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
83%
Opplysende
8%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
8%
Om forfatter
Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

26 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *