Forsøk på mord for åpen scene, en straffeaksjon mot kritikere av Pride og Pandemi, men også et offentlige mordforsøk under overskriften Strategy of Tension, kringkastet over hele verden, først og fremst myntet på vestens sivilbefolkning: https://www.smh.com.au/national/nsw/christian-leader-stabbed-during-mass-in-wakeley-20240415-p5fk25.html

Å la demonene herje blant folk, kalt Strategy of Tension

567 visninger
25 minutter lesetid
23

De siste måneders drapshendelser ikke bare over Skandinavia, men hele Europa tvinger oss til å bremse opp og spørre oss hvor årsakene kan ligge? Det er skjebnesvangert å la utviklingen fortsette uten at hver enkelt av oss blir fortrolige med kjensgjerningene, dvs at vi langsomt, uten frykt, vender oss til å ta virkeligheten inn over oss. For å komme dypere inn i det virkelige liv, må vi få frem de riktige årsaker og ikke la oss avspise med offisielle bortforklaringer. Den som tar livet av et annet menneske, er etter min mening besatt.

Colonel George Griggs, oppdragsmorder for US Navy, en notorisk alkoholiker. Kay Griggs Pollard skilte seg fra ham og ble utsatt for forfølgelse fra US Navys generaler, et ekstremt nedverdigende, degenerert miljø, hennes offentliggjorte intervju i 1998 om hennes manns notater vakte stor internasjonal oppsikt, foto her, sammendrag intervju, her, del 1, her.
Adam Lanza, (1992-2012) ansvarlig for Sandy Hook-terroren i 2012, fremstilt som en lunatic, biografi og foto, her.

Det kan gjelde en ekstrem oppdragelse, psykisk ubalanse, men også ved medikamenter, narkotika eller hypnose. En hypotisert patsy kan høre stemmer og utfører ting stemmene sier, kan ha vært utsatt for en form for total hjernevask som også kan ha elektronisk komponenter. Men det kan også være hjerteløse oppdragsmordere. De militære skarpskyttere er slike. Propagandaen har banet veien for at de oppfattes som tøffe menn, mens de egentlig mangler medlidenhet. Alle vestlige nasjoners etterretning har en stall av mer eller mindre ubalanserte, lett påvirkelige menn som ved å drepe for staten synes de er betydningsfulle, NATO råder også over slike, til og med på Kolsås.

16-åringen som i en forstad til Sydney stakk ned den kristne biskop i kirken, den 15. april 2024, hadde blitt forberedt. Noen hadde “ført” 16-åringen frem til mordforsøket, skritt for skritt. Den unge immigranten, en såkalt “patsy” brukte et stikkvåpen og klarte såvidt å rope Alluhu Akbar. Dette skulle lede tankene til islams hellige krig, gi inntrykk av at han handlet på vegne av islam. Dette har gått igjen ved en rekke dødelige overfall- og terrorhandinger. To dager før drapsforsøket i kirken ble 6 handlende drept på et kjøpesenter, også i Sydney, gjerningsmannen, Joel Cauchi, ble skutt og drept av en kvinnelig politi (Guardian, her, Twitter, her). Etter min mening ble også han ført frem til drapshandlingene. Det er flere tegn som tyder på det.


Myndighetene ønsker å skape allmenn uro og nervøsitet i samfunnet og tar i bruk en militær strategi formulert første gang i US Army Field Manual 30-31B, for å oppnå kontroll over befolkningene, som etter iscenesatte overfall med dødelig utgang skulle bli tvunget til å rope på den sterke stat, dette er en hersketeknikk brukt siden 1960-tallet, nå også brukt igjen i Australia i 2024 (fra Wikipedia, her).

Ett av tegnene er den internasjonale bekjentgjøring. De vestlige lands aviser og fjernsyns oppgave i slike sammenheng er å vrir ut alt man kan få mord av tilfeldige sivile, helt til den siste dråpe har tørket bort, slik at saken kan leve lenge i media og når ut til det aller siste hjørnet av verden. Hensikten er å skape uro og frykt.

Et annet tegn som var like avgjørende: Ofrene skulle være tilfeldige sivile, drap av tilfeldige skulle skape den uro, frykt og usikkerhet i samfunnene som var ønsket. Fordi befolkningen skulle tvinges til å kreve beskyttelse av staten. Dette er oppskriften på Strategy of Tension, en hersketeknikk, formulert av US ledende militære, men i realiteten brukt i flere århundre av rabbiene i de østeuropeiske ghettoer (se bok av Douglas Reed, Controversy of Zion, kan lastes ned, her, på norsk, her).

For det var verken høyreekstreme, venstreekstreme, og heller ikke muslimer eller fanatiske islamister som sto bakerst og trakk i trådene, men det var den vestlige etterretningtjeneste. Vestlig etterretningstjeneste samarbeider, hovedlandene i Five Eyes (de fem øyne) er USA, Canada, UK, New Zealand og Australia, mens de europeiske NATO-land følger tett på og adlyder herrene som går først, også Norge. Øverst oppe står Mossad og CIA, siden MI6 i England.

De gir seg ikke før vi sier stopp: To politikvinner og en tilfeldig 22-åring drept i den belgiske byen Liege i 2018, foto fra Aftenposten, her, vi husker også med gru Brabantdrapene i Belgia i 1985, hvor 28 tilfeldige sivile ble drept, utsnitt skjermdump fra The Guardian, her.

De har fulgt den samme strategi siden 1960-årene. Gjerningsmenn var ofte såkalte patsyer, dvs unge, lett manipulerbare gutter eller unge menn, gjerne mentalt i ubalanse og med en offerrolle i familiesammenheng som bakgrunn. Etter innsatsen ble flere av dem drept av politiet, og da kunne de ikke lenger fortelle om forberedelsene de hadde vært med på. Eksempler er: James Holmes, Aurora (her) , Adam Lanza, tok etter Sandy Hook-massakren sitt eget liv, påståes det (her) og Jared Lee Loughner, Tucson drapene 2011 (her).

Grunnen til at det etterhvert ble oppdaget, var ikke at Mossad, CIA og MI6 åpnet dørene og fortalte hvordan de jobbet, men vanlige folk som fulgte nøye med myndighetenes brutale ferd gjennom samfunnene; et gjentagende mønster av likt utseende gjerningsmenn vakte oppsikt. Den unge muslim som roper Alluhu Akhbar, er en variant av samme tema. Diplomatsønnen Anders Behring Breivik som den “ensomme ulv” på Utøya, likedan (hans far forteller, her).

En kristen biskop angrepet med stikkvåpen, knivdrap på kjøpesenter

Kristen biskop knivstukket i Sydney, 15. april 2024, se opptak, her. Foreldrene snakker senere med en journalist, se video, her.

Kristen biskop knivstukket i Sydney, 15. april 2024, også lignende knivdrap den 13. april 2024 på kjøpesenter Bondi Junction nevnt i samme video, hvor blant de 6 drepte (5 kvinner og 1 mann) var også datter til den styrtrike australske forretningsmann og entreprenør John Singleton. Om Dawn Singleton, Youtube, her og her.

I Sydneys terrorangrep den 13. og 15. april i 2024 ble tilfeldige sivile skadet og drept. Det er de tilfeldige sivile som er målet for Strategy of Tension. Ingen skal føle seg trygg, er den uutalte mening bak. Det er utrygt, du og dine er utrygge overalt; livet er uhyggelig…16-åringen hadde konspirert sammen med tre andre ungdommer, forteller politiet, en 14-åring og to 17-åringer, alle med muslimsk innvandrerbakgrunn, de ville ta yahood (jødene) og hadde planlagt å skaffe våpen på svarebørsen i Sydney, forklarte de etter de ble arrestert, heter det i avisen Times of Israel, her. Dette er for mitt vedkommende et klassisk opplegg manipulert frem av den australske etterretningstjeneste, i samarbeid med Mossad. Det trengs bare en provokatør som er flink å hviske ungdommene i øret.

Skjermdump, Høibø, foto, her.

Provokatører og oppviglere er Mossads spesialitet. De er beryktet for sine drap, konspirasjoner og sprengstoff, og har også utviklet ekspertise i oppvigleri og å kuppe demonstrasjoner, de har undervist alle vestlige lands etterretningstjenester i akkurat det. I Norge ble den profesjonelle politi-informant og provokatør Christian Høibø fra Kongeberg kjent da han gikk ut i avisene og klagde på PST, rundt 2012-2013, hvor han var ansatt, tror det hadde med penger å gjøre, se NRK, her, se Journalisten, her.

Angrepet i en kirke skulle gi den australske befolkning en ubevisst grunn til å føle agg mot både kristne og muslimske innvandrere. Derav ropet Alluhu Akbar, som kom sent og var nesten ikke hørbart på videoopptaket, i alt ståk som oppsto. Ropet kom først etter at han hadde blitt overmannet og lå fastholdt på gulvet (video fra Twitter, ropet delvis hørtbart helt på slutten, her), men hadde da mistet mye av sin mening, youtubevideo fra drapsforsøket, her. Siden poenget med det hele er å skape angst og redsel i sivilsamfunnene, er de store og mange oppslag i media avgjørende. Uten at det gjøres kjent vidt og bredt, har det ingen virkning (se saken omtalt av NRK, de trodde guttungen bare var 15, dengang, her).

“He is a wonderful man and he is now in hospital”, skriver the Syrian Girl om biskop Mar Mari Emmanuel, video, utsnitt skjermdump Twitter, her.

“Den pågrepne tenåringen var en kjenning av politiet, men han sto ikke på noen terrorovervåkningsliste,” skriver NRK. Guttungen gir inntrykk av å være langt mere enn 16 år, han stikker til med en kraft som 16-åringer normalt ikke har, muligens var alderen hans en svindel som kan ha hatt med strafferettslig alder å gjøre. Kanskje har også Australia som Sverige tillatt løgn med hensyn til alder og identitet i registrering av flyktninger fra Midtøsten? (Se hendelsen på Facebook, her).

“Den knivstukkede biskopen er leder av en ultrakonservativ sekt av den assyrisk-ortodokse tro som tok på seg en overordnet rolle i Christian Lives Matter-bevegelsen. Han forkynte ild og svovel i tjenester som ble direktesendt og tiltrakk seg fanatiske kristne for sin anti-LHBTQ prekener og pandemi – (mine uthevelser) skepsis,” skriver avisen The Sydney Morning Herald, mer fra saken, her.

Det er tydelig at journalisten i avisen ikke er åpen for pastorens klare holdninger. Helt opplagt at de ledende maktmiljø som sto bak tvangsutbredelsen av pride-konseptet i australias offentlighet, også “pushet” pandemi- og vaksinasjonene i Sydney, akkurat slik som i de andre vestlige nasjoner, ikke likte en slik biskop.


Terror i en synagoge i Pittsburg i 2018, hvor en skytter åpnet ild en søndag morgen, utsnitt skjermdump, her.

De som utvikler disse mørkladne strategier sitter idag høyt oppe i statsapparatene, skal vi tro Gary Holland. Kanskje er det slik også i lille Norge? At det er ansatte lønnet av staten som planlegger og utfører slike og lignende handlinger?

Er det folk som lar seg styre av NATOs ledelse, fra avdelingen under navnet «Clandestine Planning Committee» (CPC)? De har ansvar for alle aksjoner i Europa, nevnt av tidl. professor Daniele Ganser på side 1 i boken NATOs Secret Armies. Denne er kjent under begrepet operation Gladio (kan lastes ned, her).

En berettelse om terror i Pittsburg, USA i 2018 av Gary Holland:

Var det kriminelle som iscenesatte terror?

Fra Wikipedia om tilfeldige sivile som hovedmål for terror, merk at det står ikke vanlige mennesker, samfunnsborgere eller landsmenn, det står sivile, og ikke hvem som helst sivile, de skal være tilfeldige sivile. Et nøkkelbegrep som røper statistikkens religiøse aspekt, den sionistiske elites religion. Se Wikipedia om terror i Kongsberg i 2021, her.

“Skytingen i Pittsburgh-synagogen var et antisemittisk terrorangrep som fant sted ved synagogen Tree of Life – i Pittsburgh, Pennsylvania, USA. Menigheten ble angrepet under sabbats morgengudstjenesten 27. oktober 2018. Gjerningsmannen drepte elleve mennesker og såret seks, inkludert flere Holocaust-overlevende,” (utdrag tekst Wikipedia, her).

Wikipedia, det digitale leksikon, særdeles nøye og samvittighetsfulle når de beskriver terrorhandlinger, forteller at det er “tilfeldige sivile”, som var ofrene, var ikke det avskrift the US Army Field Manual 30-31B? Er ikke begrepet “tilfeldige sivile”, etablert i folks bevissthet, nettopp fra instruksjonsboken som anbefaler brutalitet, vold og drap ovenfor sivilbefolkningen ? Har vi ikke med usedvanlig kyniske folk å gjøre, folk som ikke vil befolkningen vel? Det ser slik ut.

Gary Holland skriver: “Det falske flagget i Pittsburg ble sannsynligvis utført av en MK ULTRA tankekontrollert leiemorder ved navn Robert Bowers. Falsk-flagg-drap hadde allerede funnet sted mange ganger, men fremtidige skal også komme… alle en del av NORTHCOMs Operasjon Gladio 2.0 (om Northcom, se her, om hendelsen, NPR, her og ABC News, her, om MK ULTRA og Sandy Hook, av Yoichi Shimatsu, her).

Operasjon Gladio 1.0 bestod av en hemmelig gruppe agenter, opprettet og kontrollert av CIA, Mossad og MI6 gjennom NATO. Operasjonen brukte falsk flagg-hendelser som drepte hundrevis av uskyldige europeere. Media brukte deretter falsk-flagg-overfallene til å gi Baader-Meinhof, de Røde Brigadene og noen få andre venstreorienterte skylden for alle dødsfallene. Falsk-flagg-massakrene over hele Europa var en del av en nøye planlagt CIA-‘Strategy of Tension’. Gladio-drapene med falsk-flagg i Belgia og Italia ble utført med det formål å skremme de politiske klassene til å vedta sionistisk-amerikansk politikk som førte til dannelsen av Den europeiske union, EU.

Espen Andersen Bråthen, dansk, bosatt i Kongsberg, erklært paranoid schizofren, dømt til tvungent psykisk helsevern i 3 år i første omgang, fordi han ikke var tilregnelig på handlingstidspunktet, se NRK, her. Mange som har utført lignende handlinger har fått dette frikort, avgjort i samarbeid med dommeren på forhånd. Utsnitt skjermdump fra SkyNews-artikkel, her se videoopptak, her og NRK, her.

Fra Kongsberg oktober 2021: Skjedde dette for å vekke opp fortrengte bilder fra Utøya til live igjen? 10 år hadde gått. Espen Andersen Bråthens måtte ha vært en topptrent og veldisiplinert bueskytter, ikke minst hatt en skikkelig bue, skulle han ha klart å gjennomføre det som ble påstått. Foto tatt fra COOP-butikkens kamera viser at mannen manglet fysisk styrke og den disiplin som kreves, mens han holdt en iøyenfallende hobbybue fra gutterommet i COOP-butikken, antyder løgnen bakmennene bygget hele Kongsbergaffæren på.

Kanskje ble mordene begått av andre? Hadde han en hjelper, kanskje flere som aldri dukket opp i media, men bare forsvant, akkurat som ABBs hjelpere på Utøya. Hør AUF’er vitnemål, her, svensk trailersjåfør, her)? Var oppskriften fra US Army FM 30-31B, Strategy of Tension?

Fra utsnitt skjermdump, BT, her, her.

Men vi i publikum sitter tilbake med spørsmålet: Hvem utførte egentlig drapene? Så noen uavhengige noen gang lik med stikkskader, skuddskader eller andre slags dødsmerker, ble de døde obdusert, ble rapportene gjort offentlig tilgjengelige? Ingen har sagt noe om flere gjerningsmenn eller hjelpere, ingen uavhengige så likene, de ble ikke obdusert, det finnes ingen offentlig tilgjengelige rapporter: Da må Espen A. Bråthen ha vært en “patsy”, manipulert og viljesløs, men tilpasset presse og media og hadde antagelig ingen kontakt med dødsofrene.

Var det en forsnakkelse?

Dette utsagn under rettsaken i Buskerud tingrett høres ut som om det er direkte fra ham selv: “Jeg vil beklage til alle jeg skøyt en pil mot, og jeg skulle ønske alle som er drept (min uthevelse), var i live, sa Bråthen i retten.”

Fortalte han at han beklager alle han skjøt en pil mot, at han ønsker at alle som er drept, fortsatt skulle var i livet? Merk at han ikke sa : … “alle jeg drepte,” men alle som er drept. Var det en forsnakkelse, rett fra lever og hjerte, kunne det tenkes at han fortalte sannheten, at han egentlig ikke hadde drept noen, men at andre gjorde det (fra NRK, her)? Hadde han hjelpere? Var hans opptreden bare for media og presse? Det kan faktisk se slik ut.

Han ropte ikke Alluhu Akhbar?

En tysk avis melder at han i en video bekjentgjorde at han var muslim, men det var ikke så viktig for media og norsk etterretningtjeneste, ola nordmann er ikke særlig fiendtlig innstilt. Fra Berliner Morgenpost (her): Dagen etter forbrytelsen rapporterte flere medier om en video som skal ha vist gjerningsmannen:

Videoen viser en mann med kortklippet hår. Var han klippet som høyreekstrem for anledningen? Han flyttet pupillen straks etter han begynte sin tale. Betyr det at han leser opp en ferdig skrevet tekst? Det synes slik. Utdraget er mindre enn et minutt langt. Den påståtte gjerningsmannen sier han er «en budbringer» og at han har «en advarsel». Han spør om dette er «virkelig det du vil ha». Tilsynelatende føler han seg kalt til “handling”. Til slutt sier han: «jeg er muslim».

Skjermdump fra Espen Andersen Bråthens video-opptak, Dagbladet og Document, her.

Har vi ikke hørt lignende setninger før? Se Bråthens video og se også Documents Hans Rustad heve sine øyenbryn og formulere sin ekte forbauselse over Bråthens terroropptreden, “…10 år etter Utøya, igjen er det en nordmann som går amok”, sier han, mange visste ikke at han var dansk, var det kanskje meningen?

Dette ble heller ikke vektlagt i norske media. Ikke bare hans religion ble holdt skjult for den norsk offentlighet, også hans sykdom dukket opp i raskeste laget. Ingen troverdige vitnemål fra tidligere tider har bekreftet at han var i nærheten av paranoid schizofreni, utsagn i retten kan være påstander uten reellt innhold, konstruert i ettertid. Det ligner veldig. Vi vet at slike sykdommer oppstår ikke over natten. Derfor spørsmålet: Ble gjerningsmann Espen Andersen Bråthens oppdrag og skikkelse frisert i ettertid til å bli en gjerningsmann som skulle passe inn i handlinger og et handlingsmønster utført av andre? Det kan unektelig se slik ut.

Bruk av pil og bue i terrorsammenheng ser ut til å ha vært et tema hos CIA. Her ligger nok opprinnelsen til at denne ble adoptert av den norske stats etterretning. Men den gir inntrykk av å være meget fremmed og rar, et rett ut sagt merkelig og forskrudd påfunn. Og så ble den heller ikke brukt til annet enn som staffasje eller kulisse. Inntrykket var at dette var et skuespill fra begynnelse til slutt. Som om det ikke var forbundet med det virkelige liv i det hele tatt, men var en del av en film. At noen skulle bli drept passet ikke engang inn i dekkhistorien.

Hollywood-filmer som grunnlag for virkelighetsforståelse

At militære enheter også settes inn i terrorsammenhenger, er for lengst fakta, se mer om pil og bue, skjermdump, her.

Og siden US-myndighetene er opptatt av film og kino, kan tanken faktisk treffe. For de tenker naivt og enkelt. US myndigheter samarbeider meget tett med Hollywood som i en årrekke har produsert filmer for å sette opp imaginær kulisser rundt den jevne amerikaner. Resultatet er at mange amerikanere refererer til filmer som holdepunkter for begivenheter, altså en tids- og virkelighetsforståelse skapt av Hollywoodmagnatene, en slags fantasiverden som bare finnes på film. Den amerikanske menigmann leser heller ikke bøker for å utvikle sin kunnskapsbasis, han ser filmer.

Se om bruk av bue i USA i hvor politiet var innblandet, her, fra 2019. Det kan hende at bruk av pil og bue i terrorsammenheng skjedde første i Kongsberg. Dvs, det var en ren oppvisning for media, buen ble ikke brukt til drapene av de fem, som var selve terrorakten. Her ble en spiss gjenstand brukt, noen mener en kniv (se Laagendalsposten, her). Man var altså ikke sikker på hva det egentlig var…

Terrorisme, khazarjødenes bytting

Et dokument fra Westpoint, om den enøyde skrekkelig farlige terrorist Mokhtar Belmokhtar, Tunis. Han var en figur tilpasset ukebladene, han hadde bare ett øye og ble senere beleilig tatt av dage. Den vitenskapelige rapports hovedoppgave var å bekrefte terror-narrativet. Skjermdump, dokument kan lastes ned, her.

Dette er en del av terrorens utviklingshistorie. Også bruk av skuespillere i terrorsammenheng hører hjemme her. Det gikk rykter om at det ble for heftig for bakmennene å stadig bli konfrontert av familiene, slekt og venner til ofre som ble drept, de ville slippe unna dette, alikevel beholde terror som verktøy.

De erstattet derfor tilfeldige sivile med crisis-actors, skuespillere, og istedefor blod, drap og død, fant de opp en historie, brukte betalte crises actors, satte dem inn i virkelige omgivelser, lagde siden store oppslag under fete overskrifter i presse og på fjernsyn, akkurat som på ordentlig, eneste forskjell var at det var løgn fra begynnelse til slutt, en “fake” øvelse.

En mye brukt crisis-actor, her ved navn Carly Soto, hun dukket opp i mange terrorsammenheng som et offer, hennes bekymringer så ekte ut, hun var flink, hun kunne brukes, skjermdump, foto, her.

Poenget var at de forferdelige hendelser i presse og media skulle være nok til å gjøre inntrykk på avislesere og fjernsynsseerne, man skulle slippe å drepe på ordentlig. Med andre ord, en ekte Hollywood-produksjon. Crisis-actors ble såvidt meg bekjent brukt under Sandy Hook-terroren i 2012 (her) og Boston Marathon Bombing i 2013 (her). Utviklingen gikk videre, det dukket øvelser opp hvor de bevæpnede plutselig forandret mål og gikk over i et angrepsmodus; av den ufarlige øvelsen kom et virkelig terrorangrep hvor folk ble drept på ordentlig.

Topptrente folk, moderne våpen, skarpt: Utøya var et forferdens eksempel på det, terrortroppen skulle ikke rekke å komme frem før tilstrekkelig mange hadde blitt drept, Aftenposten, her, World Trade Center, 911 i 2001, likedan, artikkel hos Jeff Rense, her. I ettertid iakttok mange dette med en ubehagelig fornemmelse, ble ytterst årvåkne hver gang en øvelse med militær, hjemmevern eller politi fant sted i deres omgivelser. Nå om dagen arbeider mange for å gjøre terror spiselig: Terror som vitenskap. De har offentliggjort mange arbeider om dette, særlig på viktige amerikanske læresteder, se Westpoint, her.


Espen A. Bråthen dømt til tvungent helsevern, han ble erklært utilregnelig som så mange terroragenter før ham (fra illustrasjon Esther Bjørneboe, utsnitt skjermdump, NRK, her).

At terrorisme bare finnes i det sionistiske univers, er taushetsbelagt. Terrorismen er deres alene, det er deres mordlyst satt i system. De mener selv at det er et tegn på intelligens. Det er høyst beklagelig at det er de som styrer vårt statsapparat, media, politi og det militære, fra toppen, så vi har de nært innpå oss. Det er alvorlig: Vi må ta innover oss at den som støtter sionistene, også støtter deres terror og drapslyst. Det de holder på med har i virkeligheten et moralsk lavmål som savner sidestykke, nærmest å ligne med å myrde en ung høygravid kvinne i en bakgate en mørk kveld, for siden å stikke av med alle hennes gullpenger, gni seg i hendene og føle seg rik. Kjensgjerning er: Blir disse folkene gjennomskuet av mange, mister de mye av sin kraft. Frykt er det de har å fare med, deres hovedverktøy, frykt som lever av å være i det ubevisste. Den mulighet fordufter hvis folk vet hvem de er.

Den ensomme ulv

Ble terrorhandlingen med den ensomme ulv Espen Andersen Bråten iverksatt og gjennomført i 2021 fordi man 10 år setter ville vekke til live igjen de traumatiske bilder fra utøyatragedien? Westdeutsche Allgemeine Zeitung melder (her): “Med denne handlingen har drapsmannen vekket oppsikt, ikke på grunn av antall ofre, slik tilfellet var med Anders Behring Breivik i 2011, men på grunn av drapsvåpenet. Norge blir minnet om et traume det gjerne vil glemme” (Utøyatragedien).


Det var religiøse ekstremister, det var høyreradikale

Gary Holland skriver videre: “La oss nå se nærmere på det nye Gladio 2.0: Fra 2001 og fremover hadde Homeland Security gjennom NORTHCOM implementert og regissert Gladio 2.0 som brukte CIA og Mossad til iscenesettelse av konstant uro, stress og nervøsitet hos det sivile publikum.

De brukte agenter og hjernevaskede patsys for å utføre massedrap gjennom falsk flagg-hendelser som aviser og fjernsyn skrev om til sine lesere og seere. Legg merke til hvordan de etter hvert angrep forsøkte å legge skylden på konservative og høyreorienterte grupper, med andre ord hvite, men også våpeneiere.

Disse falsk flagg-operasjonene var designet for å skremme nasjonen til å vedta en sionistisk, totalitær politikk. Disse retningslinjene innebar slutten på ytringsfrihet og tankefrihet, slutten på alle former for våpeneierskap og slutten på alle rettigheter gitt til oss i henhold til 4., 5. og 6. endring av den amerikanske grunnlov. Denne planen er godt i gang, og denne artikkelen er et forsøk å vekke opp de som ennå ikke vet, mens det fortsatt er tid igjen. Se deg rundt, de umiskjennelige tegnene på absolutt kontroll er nå overalt ” (utdrag fra originalartikkel fra 2010, her).

Gary Holland beskriver amerikanske forhold. Men vi vet hvor nært myndighetene i Norge står USA, alt det som skjer der, kommer også hit til lands etter en viss tid. Og spørsmålet er om den type samfunnstyring disse miljøene representerer, også har funnet veien inn i de norske samfunn?

Skjedde Strategy of Tension-terror også i Norge?

McVeights gjødselbombe, akkurat som ABBs bombe i regjeringskvartalet i 2011, pussig, ikke sant? Et inferno av blod og død i Oklahoma city i 1995: Et foto av terrorens hjerteskjærende virkelighet, her omkom barn og tanter fra en barnehage, kontorfolk og funksjonærer, 168 mennesker omkom, 759 ble skadet og lemlestet, mange for livet, utsnitt fra skjermdump FBI, her.

Vi har hatt mange terrorhandlinger i Norge. Utøya-hendelsen i 2011 sitter hos meg dypest i erindringen. Etter min mening var alle terrorhandlinger angrep på den norske sivilbefolkning, utfra ønsket om å bevege flertallet av befolkningen i en viss retning ved hjelp av frykt.

En av Breiviks oppgaver var å få stemplet folk i Norge med selvstendige meninger om stat og samfunn som høyreekstreme, å få dem svertet som like avskyelige som morderen selv, hans Manifest på 1500 sider skulle gjøre jobben.

Av disse sidene hadde han selv forfattet noen få. Resten var kopiert og ikke engang oversatt fra amerikanske terroristers manifest, som Unabomberen Ted Kaczynski (1942-1923) som sendte brev til utvalgte mottagere med eksplosivt pulver og Timothy James McVeighs, som tok ansvaret for bombesprengningen av Alfred P. Murrah-bygningen i Oklahoma city.

At BBC ennå har en detaljert tekst om Breiviks manifest tilgjengelig, bekrefter at målsettingen ennå er gyldig, se BBC, her, at hans manifest ennå kan lastes ned 13 år etter tragedien, bekrefter at de bakenforliggende motivene fortsatt er aktuelle, nedlastning, her. Derfor er det naturlig å formulere spørsmålene om drapene på Kongsberg den 13. oktober 2021 (her), men også drapene i Skogbygda på Nes, Romeriket, den 23. januar 2024 (her), var strategy-of-tension-terror-drap?

Fra Skogbygda på Nes januar 2024, hva kunne ligge bak, hadde han vekket et hatsk raseri?

De gode skussmål: Utsnitt skjermdump Glomdalen avis, den 25. januar 2024.
Hadde Korslund drept sine egne barn, sitt barnebarn og en hund? Utsnitt skjermdump VG, her.

Det var et trippeldrap, til og med hunden fikk et nådeskudd. De sa det var Korslund selv som hadde gjort det. Men Steinar Korslund får de beste skussmål fra bygdas ordfører, arbeidskollega og nabo, og kort tid etter drapene gikk allerede ryktene om hvem som var gjerningsmann med en gang i bygda; var de satt ut med hensikt? Var uhildede og uavhengige vitner til stede rett drapene som kunne bekrefte politiets antagelser? Fikk naboer og venner komme for å se likene? Avisrapportene bekrefter at ingen uavhengige har bevitnet politiets oppfatning av hendelsen.

Et vitnemål fra naboen. Teller ikke det like mye som en offisiell uttalelse fra en politimann? For tenk om han har rett? Er det ikke sannheten som gjelder? Tenk om det ikke var sant det politiet påsto? For hva vet vi egentlig om myndighetene?

For hendelsen i Skogbygda, en liten, oversiktelig jordbruksbygd i Nes kommune, er underlig. Når en lokalavis skriver dette: “Venner beskriver at han var svært glad i familien sin, og siktelsen framstår for dem som uforståelig ” (Raumnes avis, her), skal følgende ha skjedd: “En bestefar på 65 år skal ifølge politiet ha skutt sine to døtre på 24 og 30 år, sitt barnebarn på 10 måneder og en hund tilhørende den yngste datteren. Etterpå ringte han politiet og fortalte om drapene og at han hadde tent på huset og kom til å skyte seg selv ” (Nettavisen, her).

Hvis vi tar uttalelsen fra et livserfarent menneske alvorlig, naboen Roy Aasvangen, over 80 år gammel, taler hans utsagn imot de offisielle forsøk på en fornuftig forklaring: “De var supre naboer. Det var aldri noe trøbbel eller bråk med dem. Alle sammen var eksemplariske mennesker” (fra nrk, her). Dette bekreftes av en kollega på jobben som forteller (fra VG): “Han elsket døtrene sine og barnebarnet sitt. Han var stolt av dem. Han var en veldig respektert kar, av den eldre garde på jobb. Han var bestemt og sa hva han mente. Han var en av veteranene. Hvis han sa noe, så hørte man på, sier han” (her).

Politiets forklaring var rar og ufullstendig, alikevel har det blitt den som sto igjen, merkelig og ulogisk med litt for lange krumspring, og tar vi ordførers, naboer og kollegas utsagn alvorlig, passer politiets forklaringer ikke engang inn. Men det noen ser annerledes på det: Her antydes raseri, hat og sjalusi på grunn av et avsluttet samboerforhold. Var det et forsøk på å avlede oss fra det som egentlig skjedde?? For det gjør det: Se blogg, her.

Pelsdyrnæringen hadde mektige fiender

De kriminelle på toppen: “He is a criminal (Mike Pompeo), as far as I am concerned”, Tucker Carlson til Joe Rogan (Fra skjermdump Twitter, 2:19, 22. april 2024, her).
17. mai 2004 brant viktige deler av Steinar Korslunds minkfarm ned, hvor han mistet nesten 10% av sine mink og kanskje de viktigste av dem, de som skulle valpe (Utsnitt skjermdump Romerike blad, her, 18/5-2004 og Raumnes avis, 22/5-2004, her).

Tidligere hadde Korslund drevet minkfarm. Hadde hans pelsdyrdrift forstyrret noen mektige? Hadde han som minkfarmer tråkket noen på tærne? At det til og med på 17. mai 2004 brant ned viktige deler av hans minkfarm, han mistet nesten 10% av sine mink og kanskje de viktigste av dem, de som skulle valpe, kunne tyde på at noen ville skade ham. Var ikke dette noe som burde sees nærmere på? (her). Han selv ville ikke det. Kanskje visste han mere enn han ville si? Vi vet fra tidligere hendelser at det brenner mye i Norge, langt mere enn normalt og tilsynelatende helt tilfeldig, nettopp på fri- og helligdager, vi vet at våre egne stortingspolitikerne av ikke-uttalte grunner torpederte landets pelsdyrnæring. Spørsmålet er hvem som var mektige nok til å skyve våre stortingspolitikere frem mot en slik beslutning?

Aina Hynnes, 75, ingen forstår hvorfor hun ble drept. Utsnitt skjermdump artikkel NRK, 27. januar 2024, her.

Aina Hynnes, 75, fra Grue, ble drept den 26. januar 2024. Hennes drapsmann har alle kjennetegn på at han kan ha vært en “patsy”, en lite intelligent, men (mis)brukt gjerningsmann som ble manipulert.

At han ble erklært strafferettslig utilregnelig, her, forsterker mistanken, vi kjenner det fra før: Også tidligere riksadvokat Tor-Aksel Busch og psykiater Torgeir Husby prøvde å få Anders Behring Breivik erklært strafferettslig utilregnelig. Var de virkelig syke eller var begrepet utilregnelighet lagd for at noen lysskye skulle ha en fluktmulighet for sine medhjelpere? Det finnes mange slags drapsmetoder. Det tok mange år før folk oppdaget at det på utstrakt vis ble selvmyrdet over hele Europa. I Norge ble politiker Tore Tønnes død i 2002 kjent som selvmord, de som fant ham så straks at det kunne ikke stemme.

Pelsdyrbransjens endelikt

FRPs Rolf Stenersen vil ikke oppholde seg lenger i det kriminelt belastede miljø på Stortinget, fra skjermdump Morgenbladet 17/4-2024 (bak betalingsmur, her).

Hvem hadde makt nok til å viske rikspolitikerne i øret at en hel bransje skulle legges ned, en bransje som sørget for mat på bordet til et par-tre tusen mennesker? Den som skraper i overflaten her, ser straks at her beveger det seg store penger, i 2018 var det 250 pelsdyrfarmer i Norge, en bransje som omsatte for flere hundrede millioner, skrev Milan Aran i Aftenposten i 2018. Kanskje kom motstanden mot pelsdyrnæringen fra det samme statlig-politiske miljø som i årevis lette etter påskudd for å få lagt ned gårdsbruk i Norge, mens den uutalte hensikt var i å få slutt på husdyrdrift og å kvele all matproduksjon. Fra pelsdyrnæringens historie, her.

Kriminelle blir frikjent? Nei, det er makta som rår: Domfellelsen av Harvey Weinstein for voldtekt opphevet…fra video 1:13:04, Jeff Berwick, her og rapport om saken, ABC News, her.

Så var det kanskje på mange måter brennbart å drive med mink i Norge. Det har brent minkfarmer før i Norge, har jeg latt meg fortelle. Gjerne under høytider og merkedager hvor det var fri fra jobb. Hadde mektige folk trukket i trådene? Noen som ville ha alle markedsandelene? For vi vet at vi har mange korrupte i styre og stell. Noen kaller dem sogar for kriminelle. Men det er meget vanskelig å svelge for mange, særlig for de som tror at Norge er verdens beste og rikeste land.

Maktmennesker i overdådig luksus

Brann som virkemiddel mot gjenstridige bønder, , politiet vet ikke hva som startet brannen, fra skjermdump NRK om brannen, her. Brann som et kriminelt verktøy i hendene på mektige, fra kirkebrann Våler i Solør, 2017, her, fra Kanada, 26. april 2024, se Facebook, her.

Drapshendelsen i Skogbygda er tragisk. Meget tragisk. For Korslund elsket sine døtre. Han hadde ingen motiv for slikt. Men de som utførte dette, hadde det.

Drapsmotivene kan passe inn i Strategy of Tension, hvor allmenn uro og nervøsitet i samfunnene blir stampet opp av bakken, men også andre motiver kan ha fulgt med på lasset. Drapene i Skogbygda og drapene på Kongsberg er et faktum. Gjerningsmennene var tilstede før politiet kom. Drapene ble utført av noen.

Vi har i det nye fylket Innlandet en meget spesiell situasjon. Allerede fra januar 2024 har overfall og drap funnet sted i et unormalt høyt antall. Det er ikke lett å bli klok på hvorfor så mange ble drept i Innlandet de første månedene av 2024. Noen drap forble uoppklarte, mens i etterkant av andre ble uskyldige arrestert.

Men maktapparatet har vært de som stokket kortene. Nå vet vi at vi blir servert offisielle forklaringer først, mens de egentlige forklaringer blir liggende lenger bak, også i tid. For politiet rykker ut med antydninger, men ville ikke gjøre dem fullstendige. Forklaringene hang i luften.

Er det kanskje noen i de høyere stillinger som avgjør at folk flest skal sitte igjen med lite og ingenting, som mener at det våkne publikum skal måtte ta det for god fisk? Kanskje helt oppe i det høye Politidirektorat? For de som har iakttatt vet at det er makt som rår, overfall kan bli arrangert. I tillegg er makten også hevngjerrig, så hevngjerrig at de går til ytterligheter.

Fra skjermdump Glåmdalen avis, 12. mars 2024, her, se også Telemark avis, 30. september 2021, her og fra 2017, 40, buss-skur, her.
7200 kalkunkyllinger brant inne på Helgøya i Ringsaker, den som følger med hva som brenner i USA og Europa siden covidpandemiens begynnelse, skjønner at også dette er en påsatt brann, fra nrk.no, storbrannen på Helgøya i Ringsaker, utsnitt fra skjermdump NRK, 11. mai 2023, her.

En ny form for terror som skal treffe alle i underbevisstheten? De små skarpe stikk? Det er så særegent at man må lete etter motivet. 30 buss-skur skutt i filler i Innlandet og Østlandet på en natt. De må ha hatt skytevåpen med lyddemper og vært villige til å investere en del kroner i ammunisjon. Det samme har skjedd flere ganger i Grenlandsområdet i Telemark. Var det ikke systematisk utført?

Noen maktpersoner har stor motstand mot å ville tilgi noen som har klart å tilføye dem et hugg i selvbevisstheten. Om alle andre hadde glemt det forlengst, kan disse fornærmede plutselig hevne seg blodig mange år senere. Det er et faktum. Og kanskje er akkurat det en del av en større virkelighet? At vi har mange hevnere i toppen av stat og politikk, hevnere som står over loven? Det er en virkelighet at folk her til lands blir terrorisert, men det tildekkes med bortforklaringer og løgnaktigheter. Vi oppdaget ikke at det er med hensikt.

Det har vært mye som kan kategoriseres som terror de siste årene i Norge. F.eks. har vi hatt en rekke branner som plutselig oppstår og som eierne ikke begriper. Særlige bondegårder med husdyrdrift har vært utsatt, men også andre slags matprodusenter. For Strategy of Tension er virkelighet. Sivile mennesker drepes, helt ut av det blå. På småsteder dukker plutselig labile sjeler med kniv opp og stikker til. Kanskje hadde de allerede tidlig sett seg ut offer. Men tro bare ikke at det er tilfeldig, det er finansiert, planlagt og villet fra høyt hold, se overfall på elev i Moss, NRK, her, se dobbeltdrap på Otta, her, begge hendelser hvis kjennetegn helt klart tilsier at dette var planlagt. Det er dessverre enkelt å gjøre listen på lignende hendelser i Norge lang.

Men urostifterne er avhengige av at folk ikke bryr seg. For hvis folk bestemmer seg for å bry seg, vil det bli meget vanskeligere å stifte ugagn, fordervelse og død som skader samfunnenes liv og levnad.


Etterretningsvesenet er barn av maktapparatets angst. Det snikes, det lures, det bedraes bare for at de som urettmessig har infiltrert seg til maktposisjoner skal bli advart i tide. Hele etterretningsvesenet er til stor skade for våre samfunn, ganske enkelt fordi de bygger på løgn. Fremtidsrettet blir det først når vi lærer våre barn og unge om enkeltmenneskenes store potensiale; evne til sann, gjennomskuende tenkning, kraft til å stå i sine egne følelser, utvikle en vilje som ikke lar seg bøye av ytre omstendigheter.


Hør Eva Vlaardingerbroeks tale i Ungarn, 27. april 2024, på Twitter, her

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

4.5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

23 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
15 timer siden

Det er en viral kampanje som man kaller Gen Z Celebrity Blockout. Ungdommer blokkerer kjendiser som ikke uttaler seg om Israel/Gaza.
Alle vet at kjendiser er korrupte mennesker. De sier det de får betalt for. Israel betaler mange for å støtte deres folkemord og agenda. Derfor er det kjempebra å stille kjendiser til veggs. Folkemord som i Gaza burde alle mennesker med hjerte kunne stå opp mot. Men pengestrømmen og kjendislivet vil fade bort for disse korrupte menneskene som elsker å bli forgudet på skjermen ved den røde løperen.
Javel, men hvis du støtter Israel så si det da. Eller så blokkeres de for å være feige. Ingen vil vel støtte folk som ikke har hjerte. Men de har ikke lov til å ytre sine egne meninger. Kjendiser skal brukes i propaganda for Israel. Det er så utrolig bra at ungdommer har forstått rollen til “kjendiser” og forstår hvordan demonene i Israel bruker penger og utpressing til å gjennomføre sine nedslaktinger av fattige mennesker. Folk som ikke har sjanse til å forsvare seg eller rømme.

Jessamyn Dodd fra Epoch Times mener at dette er forferdelig. Hun er jødisk sionist og støtter Israel. Det er en gåte hvordan slike som henne kan støtte Israel. Men det er slik vi gjenkjenner demoner. Hun har det i seg. Dette blir for ubehagelig for henne. Men hadde det vært en kampanje til fordel for henne så ville det vært helt topp. Høyresiden i USA elsker sensur og boikott, når det gagner dem. Slik er det faktisk. De er helt like.
Ungdommene – Gen Z – svarer bare med samme mynt. Hvis kjendiser ikke gjør som Satanyahu vil så mister de all pengestøtte og profilering. Hvis de ikke tør å si sin mening så trekker Gen Z sin støtte. Jeg synes det er helt genialt.

Gjør det samme med politikere. Gjør det samme med Trump. Jessamyn Dodd sier Israel er Amerikas næreste allierte. At Trump er den største pro Israel- politikeren. Så hvorfor i all verden skal man støtte det utysket? Hvorfor støtte Nazi-Trump?

Alt er snudd opp ned. Sionister er jo egentlig Babylonere. Israel er egentlig Babylon. Trump er den største pro-Babylon-politikeren. Tempelet man skal ofre i er jo som ofringen i Babylons tårn. Tempel-høyden. De som kaller seg jøder er Babylonere.
Babylon er Baal. Det er djevelen. Satan har inntatt Israel, men satanisme blir kalt jødedom. Amerika er det samme som Egypt og Roma. Det er Babylonere det også. Det er de samme demonene som styrer.

Det er en grunn til at kjendiser har trans-barn. Kjendiser er skuespillere også utenfor filmer. De manipulerer hva følgerne gjør og mener, men Israel er så absurd mørk og stygg at det ikke virker. Det er ikke riktig å kalle dem Israel, for det er virkelig Babylon.

Kan det være at Jessamyn Dodd er skuespilleren i filmer som Dark Town (Immortal Ecstasy) 2004? Og i sexploitation-filmen Revenge of Mr Willie? Jeg vet ikke. Det er ikke lett å finne bio på hverken skuespilleren eller journalisten. Men en råtten agenda følger hun ihvertfall. Demon-agenda. Babyloner. Begge egner seg til å spille i Dark Town – Imoortal Ecstasy. Demonene har levde lenge nok gjennom slike bedragere.

S Vang
S Vang
Anonym
10 dager siden

Følgende historie er en beretning om et ekte overnaturlig/alien demonangrep! Dette er ekte vare-jeg oversatte denne historien i begynnelsen av April 2014.Personen som ble utsatt for dette ledet meg på rett spor for å starte en storstilt personlig forskning på Illuminati og dens New World Order agenda-den lyder slik : “Mitt navn er Wes Penre og jeg er eieren av nettstedet ILLUMINATI NEWS.Historien jeg nå skal fortelle er sann.Dette skjedde meg tidlig på 1980 tallet mens jeg bodde i Stockholm,Sverige,lenge før noen snakket om reptiler i offentligheten i hvert fall som jeg vet om.Dette er første gangen jeg publiserer i det vide mine egne erfaringer med noe som de fleste vil kalle en overnaturlig hendelse. Jeg kan ikke huske det eksakte året når dette skjedde,men jeg vet det var engang tidlig på 80 tallet,antagelig like før 1982.I denne perioden av livet mitt festet jeg en god del og drakk mere alkohol enn det som var brs for meg.Jeg vil nevne dette,fordi det kunne ha utløst det som hente meg. Imidlertid må jeg si at jeg var klinkende edru når dette skjedde meg. Jeg hadde ikke drukket på de siste fem dagene. Grunnentil at jeg husker dette er fordi jeg øvde sammen med mitt rockeband ganske intensivt.Vi øvde til en viktig konsert den neste uken som betydde at jeg måtte holde fo kus. Den natten dette skjedde lå jeg i sengen og prøvde å sove. Etter en stund ble jeg liggende å døse mellom våken tilstand og søvn,hvor du fortsatt er klar over omgivelsene men sakte inntar drømmeland. Plutselig ble rommet iskalt og håret mitt sto rett opp i nakken og på armene. Jeg husker jeg åpnet øynene og var helt våken i det øyeblikket.Rommet ble enda kaldere og jeg merket at jeg ikke kunne bevege en eneste muskel på kroppen.Jeg hadde også en veldig ekkel følelse i magen.Så, ut av ingenting,så åpenbarte det seg en forferdelig skapning i den andre enden av rommet,like ved soveromsdøren.(jeg bodde i et leilighetskompleks på den tiden i tredje etasje). Når jeg ser tilbake kan jeg se at skapningen så ut som det som folk beskriver som en reptil skapning. Tykk, naken med grønn hud,totalt uten hår og ekstrem muskuløs,med ryggraden som stakk frem under huden. Dette så jeg når han bøyde seg ned klar til å angripe. Jeg kan ikke klart huske hvordan nesen og ørene såg ut, men jeg kan vagt huske at han hadde spisse ører.Jeg bare “visste” at det var en mann,selv om jeg ikke kunne se hans kjønn. Øynene hans var Rubin røde og glødende. Jeg anslår hans lengde til ca 2meter,men hans ben struktur var tykkere og større en hos et menneske.Han hadde flere tenner en hva vi har fra det jeg kan huske og de var veldig lange,skarpe og utstående. Munnen hans var stor, og jeg kan ikke akkurat huske hvordan nesen såg ut. Det virket som om han hadde et flatt ansikt,som på et menneske,ingen snute men jeg kan ikke være helt sikker.Sjokktilstanden jeg var i gjør at det mentale bildet av skapningen blir noe u klart:Jeg kan ikke si noe omhan hadde noen hale eller ikke,fordi jeg så ham aldri bakfra.Jeg kunne heller ikke se noen vinger. Skapningen var definitivt virkelig, idet minste etter at han hadde transformert seg inn i vår virkelighet.Når dette skjedde, hadde jeg ingen annen måte å beskrive ham på enn som en demon, da jeg ikke visste noe om reptiler på den tiden. Skapningen stirret på meg.Jeg vet ikke hvor lenge,det kunne ha vært et halvt minutt,mens jeg fortsatt var ute av stand til å bevege meg eller skrike. Plutselig begynte han og knurre og før jeg visste ordet av det var han over meg i sengen,nå rasende og brølende. Hans store iskalde hender tok tak i halsen min og prøvde å kvele meg. Han var ekstremt sterk og stor,og ett av hans kne presset seg mot mitt bryst med enorm kraft.Jeg husker jeg kunne kjenne hans pust mot mitt ansikt,men jeg kan ikke huske hvordan den luktet, antagelig fordi jeg var i sjokk.Jeg tenkte, min Gud, nå skjer det. Jeg dør! Jeg kunne ikke puste i det hele tatt,da han fortsatt kvalte meg. Hele tiden brølte han høyt og rasende. Jeg tenkte videre:Hva skjer nå? Hvor vil denne skapningen føre meg? Til Helvete? Jeg var skrekkslagen og kunne ikke gjøre noe.Selv om jeg ikke var blitt paralysert var det ingenting jeg kunne gjøre denne skapningen var alt for sterk for noe menneske å kunne bekjempe. Hans styrke var minst ti ganger sterkere emm den sterkerste mann på kloden. Det nifseste var at denne reptil lignende skapningen sugde ut all min livs energi og svelgte den,akkurat på den samme måte som på en av Spielbergs filmer? der det onde lille mosteret sugde ut livsenergien til en sovende jente.(jeg kan ikke huske navnet på filmem).Jeg visste at det sto om sekunder før jeg besvimte. Mentalt forberedde jeg meg på ø dø eller verre. Så på et øyeblikk hørte jeg en lang “hvislende lyd-Swooooosh!”(dette er den eneste måten jeg kan beskrive det på) og skapningen forsvant i løse luften. Jeg var ikke paralysert mer og jeg satte meg opp i sengen,og hivde desperat etter pusten,halvkvalt hostende.Hjertet mitt slo som en hammer i brystet og jeg kubbe fortsatt kjenne det stramme seg rundt min hals og presset fra hans kne mot mitt bryst.Rommet var fortsatt iskalt,men sakte gikk tempraturen tilbake til det normale.Jeg kan ikke huske om jeg la meg for å sove videre den natter.Resten av den natten er uklar. Jeg var øm i noen dager etter hendelsen, men hadde ingen skader. Heldigvis så tok det meg bare noen dager til jeg fikk tilbake den stjålne energien, og jeg har følt meg normal siden. Jeg har aldri opplevd noe lignende siden,og jeg har ingen ide om hva det var, jeg kan bare spekulere, Skapningen var helt bestemt av reptilsk utseende, men samtidig virket den på meg som en demon.Var denne skapningen fra en annen dimensjon,eller en klassisk demon. Eller er disse to den samme tingen:Jeg vet ikke, jeg vet bare at dette var den uhyggeligste opplevelsen i mitt liv, og selv nå når jeg tenker tilbake på det,gir det meg gåsehud.Ved å drikke å feste kunne jeg ha vært sensitiv nok til å dra disse lavere dimensjonene inn i mitt liv eller er det ikke slik? Hvem vet? Hvorfor drepte den meg ikke,og hva gjorde den med energien den sugde ut? Hvorfor forsvant den like før jeg nesten døde? Var jeg beskyttet på noen måte,som hindret ham i å føre meg bort? SELV OM JEG IKKE ER KRISTEN OG IKKE BA TIL JESUS,GUD ELLER EN HØYERE KRAFT NÅR SKAPNINGEN ANGREP MEG, SÅ FØLTE JEG AT JEG FIKK HJELP FAR NOEN.JEG TROR AT VI ALLE HAR EN MISJON Å FULLFØRE HER PÅ JORDEN, OG DET ER VÅR PLIKT Å PRØVE Å GJØRE DET BESTE PÅ Å IMØTEGÅ HVA ENN VÅR PERSONLIGE MISJON MÅTTE VÆRE. HVIS VI FOKUSERER PÅ OPPGAVEN,SÅ TROR JEG VI ER BESKYTTET, I HVERTFALL TIL EN VIS S GRAD.SLIK SER DET UT FOR MEG. copyright -WES PENRE-2006 http://WWW.METATECH.ORG http://WWW.ILLUMINATI NEWS.COM

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
9 dager siden

Demonene som opererer med sin ufattelige ondskap i Gaza har antagelig sin samme opprinnelse som demonen i denne opplevelsen til Wes Penre.Dagens demoner i Gaza folkemordet er langt mer sofistikert med sitt mer meneskelignende utseende, moderne våpen og en evne til spille på vår medmenneskelighet slik at de kan overleve og bli beskyttet da de har fremstilt seg selv som uskyldige offer opp gjennom århundrene.

KTA
KTA
Abonnent
10 dager siden

De verste kriminelle korrupte politikere slipper alltid unna terrorisme fordi de får opplysninger og informasjon på forhånd. Sivile og uskyldige blir rammet.

Er det ikke litt søkt og tilfeldig at Gro H Brundtland forlater Utøya et par timer før ABB ankommer og tar med barnebarnet sitt ? Eller at Støre spilte fotball der kvelden før ?

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
9 dager siden

AUF ville ha sterkere lut mot Israel og gikk for boikott. Støre deltok i debatten og spilte fotball, som høres ut som er deres tradisjon.
En dame i høyblokka fikk beskjed små komme for å hente bilen sin fra verkstedet like før det smalt. Det er ganske vanlig at CIA/Mossad varsler om slike hendelser. Ikke umulig at folk visste det og reddet noen ut. Resten ble ofret i ren henrettelse. Heller ikke umulig at ABB ble lurt som en hitman. Han sa at folk ville se han som helt, når det hadde gått litt tid. En annen ting de kan gjøre er å plukke ut slike svake og litt utenforstående mennesker og rett og slett gå på de psykisk og hypnotisere og manipulere de til å tro de har gjort det. Kanskje med medikamenter. Det er ikke så vanskelig å få noen til å tvile på sin egen historie. De vil tro selv at de har gjort det og tilstå. Nazistene fra CIA/Mossad vet hva de gjør.

De programmerer folk hele tiden. De pusher “Cuties” og seksualiserer barn og fostrer opp pedofile.
Mobbeoffer kan programmeres til hva som helst bare de blir tatt inn i varmen i spesielle miljøer. Kjønnsforvirring og alt som vi kjenner på som tabu og ikke er lov å si, men som er sant. Alt programmeres og de som gjør det vet nøyaktig hva de gjør. Terje Rød-Larsen lånte penger av Epstein og forsvant fra fredsarbeidet.

Jeg vet in genting om Baneheia-saken, men jeg har hørt om at i sataniske miljøer så skal man gjøre slike ting som voldtekt og drap for å nå ett nytt nivå eller ny grad. Feil personer pågripes og straffes. Det slo meg at ting kunne vært plantet på PCn hans. Det er ikke til å tro at han ene ble løslatt og frikjent. Stakkars guttunge. Begge var fremstilt som monstre. Hva sannheten er vil helt sikkert komme frem. Slikt skjer over hele verden. Barn forsvinner og noen sier de blir ført inn av hemmelige brorskap. Brødre som må sverge og signere sin egen dødsattest om de forteller slike hemmeligheter. Det er to ting som skjer rundt pedo-pushet i media. Kjendiser, finansfolk og musikkstjerner blir tatt. Ingenting skjer med dem, mens andre blir straffet hardt. Det settes fokus, det skjer utpressing, men gjennom kjendiser og idoler normaliseres det også. Så de programmerer inn i ubevisste sinn slike lyster og utnytter det. Man vil til slutt tro at alle gjør det, men alt er rett og slett programmering. Derfor må vi bli mer bevisste i hva vi gjør. Når man vet hvordan slangen/psykopaten/demonen tenker så ser man mønstre og agendaen deres. Kontroll, kontroll, kontroll. Få dem ut av ditt liv.
TV er utrolig manipulerende. Man må være veldig våken for ikke å bli sugd inn i faenskapets agenda. Det er en grunn til at de alltid har folk fra Sodom & Gomorra i deres forskjellige programmer. Det er programmering.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
8 dager siden

Også 11 september var vel en sionist-aksjon. Eneste beviset på disse 14 araberne var noen elendige video-opptak. Larry Silverstein tilfeldigvis hos legen akkurat da objektene rammet tårnene.

Tenk at en hånfull israelske kunststudenter (Mossad) satt fengslet i noen måneder etterpå fordi de ble tatt med biler med sprengstoff, Sprengstoff de hadde satt opp natten før i tårnene. De klarer å håne oss så lenge de har korrupte mainstream medier under kontroll. Helt uvirkelig at menneskeheten ikke gjør mer motstand. Og den yngre generasjonen er jo også svært hjernevasket. Skremmende

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
11 dager siden

Hollywood er veldig glad i historier fra Bibelen. Jeg har sett Exodus – gods and kings. Jeg anbefaler å se denne filmen og se etter hvordan de ønsker å fremstille Gud og Moses. Mange gidder ikke lese, så jeg tenker først og fremst på kristne i USA og hvordan kristne miljøer blir manipulert. De vil tenke at Moses gikk ut av Egypt og ble forelsket. Han giftet seg med Sippora og fikk en sønn. Så kom Gud og separerte dem for å bruke Moses i krig. Kristne i USA gjør gjerne dette. De forlater familien sin for å finne ære i å drepe for Gud og fedreland.
Det Gud gjør er å gi Moses en kone og gode familieverdier. Først ville Moses reise med en gang og sa til Sippora at det ikke var noe for han der. Men så ble han der og de giftet seg. Hollywood fremstiller det som en ond Gud som får sønnen og konen til å hate. Men det er nettop det han har lært i disse årene som gjør at han må få sine ut av Egypt. Og det er kjærligheten til kona og sønnen som bringer han og alle ut av Egypt. Det hadde ikke vært mulig uten Sippora. Egypt er en sinnstilstand der man ikke forstår at man er i et fengsel. Farao gir folket trygghet mot fienden (Putin, Hamas, Kina…) Det er den samme situasjonen i Israel og USA i dag. Farao vil styre verden gjennom Satan i JerUSAlem. Trump og presidentene er dagens faraoer og Netanyahu hevder at Israel er Gud’s Israel. Mileikowsky ble til Guds høyre hånd, gitt av Gud – Benjamin Netanyahu.Kanskje passende i filmen at Moses blir spilt av Christian Bale? Uttales likt med Christian Baal.

Moses dreper to egyptere. Hans hest dør og to egyptere har blitt sendt for å drepe han. Det fremstilles som om Gud oppfordrer til og belønner drap ved at Moses da får to hester. Men det var feil å drepe og dette leder til budet om å ikke drepe. Dreper du kommer noen for å drepe deg senere. Man må ta lærdom av det. Sippora sa også på en måte at han kunne leve evig ved å la våpnene ligge. Feilen man gjør er at man ikke ser Gud i de rundt seg. Det er mulig å bring folk ut av Egypt/USA/Babylon uten sverd. Man må få folk ut av fengselet de føler seg komfortabel i. Hele verden er i det fengselet. Men man har jobb, man har mat, man har hus, man har bil og farao holder Putin på avstand. Dette begynner å slå sprekker. Filmen fremstiller det som om Moses vet hva som må gjøres og Gud er dum og ond. Men Gud forandret Moses, han så fengselet de andre var i. Slavene var ikke så misfornøyde som filmen viser. De var sånn som i dag. Men så kom åndeligheten. De fikk etterhvert se buret de satt i. Den store forskjellen skjer når Gud dreper Egypts førstefødte gutter. Det er Egypts ledre og det ser man ved at Moses kan spasere rett forbi vakter og soldater helt inn til farao. Fordi soldater og folk ikke lenger har tillit til de gamle lederne. Moses er nå en bedre leder. Etter Moses dro ble ting mye verre for dem. Når folket vender Egypts ledere ryggen så er det lite farao kan gjøre. Men så vil han ta med seg Moses i fallet og starter jakten. Så fremstiller Hollywood igjen Gud som sur og gretten. Derfor må Israelittene vente på at havet deles, men det er nok timing og tidevann de venter på. De har fått forsprang og det er timingen og valgene de gjør som er viktig. Farao lytter ikke til hjertet og det er han selv som tar beslutningen om å sende sine i døden. Det er ikke Gud som dreper. Timingen og hjertes valg avgjør hvem som lever. Alltid er det to valg. Hjertet er det rette valget. Valget er i timingen. Hjertet tar deg dit og videre. Hvis Gud grep inn og tok valgene for oss så kunne alle i Egypt drepes. Hvorfor bare guttebarn som ble født først? Hvorfor lever farao? Var det ikke lettere å bare drepe farao? Han var da førstefødt også. Folket vendte de førstefødte ryggen – de som hadde blitt valgt til å lede – dermed rakner hele Egypt. Farao svarer med å straffe og da blir det enda verre. Søppel, dritt, sykdommer, matmangel og videre.

I dag ønsker USA/Israels førstefødte å lage frykt, nød, sult, sykdom og kaos. Slik at folk vil ta imot deres hjelp. De vil at folket skal ønske seg flere soldater og våpen. De vil tilby forsvar mot Putin, hackere, klimaendringer. De vil gi folket et nytt digitalt pengesystem som gir dem total kontroll over slavene. Det er landenes egne myndigheter/førstefødte som har brakt nøden hjem til folket.

Ingen kan sette seg foran Gud.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
11 dager siden

En ting man kan begynne å se etter er demon-fjes. MSM gjør som de pleier og da er de samme ordene gjengitt i alle kanaler. Hvorfor begynte de alle plutselig å snakke om Prosopometamorphopsis – Demon Face Disorder?
https://www.msn.com/en-us/health/other/this-is-what-it-s-like-to-have-scary-demon-face-syndrome-a-rare-condition-that-makes-everyone-look-satanic/ar-BB1km9WU

Hvis det skulle være slik at Akopalypsen gikk til at sløret ble fjernet slik at man skulle se hvem som hadde tatt Dyrets Merke 666, hva ville psykopatene si? De ville si at det var noe feil med deg. Det er du som er skadet. Du har en sykdom og en lidelse. De ville publisere noe for å lede bort i istedenfor å gjengi hva folk faktisk ser når de ser disse ansiktene. Fra siden, en demon. Joker face. Når sløret løftes vil du se sannheten.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
11 dager siden

Jeg har sett dem lenge og gjør ingenting mot dem. Så en for to dager siden. Han gikk rolig rundt og spiste is. Spekulerer ikke på hva eller hvorfor, Lar dem leve i fred. Mer som Planet of Apes. At man er to forskjellige typer og lever i fred. They Live har du kanskje sett klipp fra?
Han spiste is og virret omkring. Litt sånn som Joe Biden. Ekstra glad i barn? Det er noe pedo-symbolikk rundt det. Jeg vet ikke, men jeg ville ikke latt en type som Joe styre barnehagen. Du stoler ikke på slike typer. Det gjelder ikke bare menn og ikke bare gamle. Aner egentlig ikke hvorfor de ser sånn ut. Men Charles har Demon Face og når sløret skal åpnes, er det bare Gud som bestemmer. Når man er klar for å se?

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
10 dager siden

Det er også folk som er kjent for å være pene i det ytre. Jeg ser det t eks på Alexandra Ocasio-Cortez. Men man ser det ikke klart fra alle vinkler. Det blir litt som i et holografi. Et bilde i et annet bilde. I dybden. Noen er veldig lette å se. Første gang jeg så det så var det gjennom en film noen hadde tatt opp. Det var veldig rart fordi det så ut som demonen så i kameraet og at damen ikke gjorde det. Demonen hadde liksom tatt helt over. Jeg kan se Ocasio-Cortez på samme måte som andre. Men jeg kan også se demonen. Det er ikke slik at jeg ser bare demonfjes. Jeg må se etter de, men den første trengte jeg ikke se etter. Det var som om den så meg fordi den vendte seg mot kameraet mens damen så på noe annet. Poenget er at skissene deres er feil. Det kan være vakre fjes, men hvis man ser i dybden så trer konturene av demoner frem, bokstavelig talt. Og det er ikke bare jøder, hvis noen lurte på det. De er absolutt overalt. Det er nok sjelen som må vike og la demonen komme frem. Jeg aner ikke. Politikk, business, finans, journalister og kjendiser. Det er vel der psykopater og demoner ønsker seg? Men også helt vanlige folk som går i kirken og som virrer rundt og spiser is, som jeg har nevnt.

S Vang
S Vang
Anonym
12 dager siden

I en artikkel i Dagbladets nettutgave 07.05.24 sies det at Russlands tidligere President Dimitrij Medvedev truer vestlige statsledere-sitat følger:”Mer spesifikt hevder han USA,Frankrike,Storbritannia og individuelle galninger fra Baltikum og Polen vil sende styrker til <et land som ikke eksisterer>. Videre kommer han med direkte trusler mot statsledere og makthavende politikere i de tre landene:- Ingen av dem vil kunne gjemme seg,verken i Capitol Hill,Elyseepalasset eller 10.Downing Street,skriver Medvedev.(sitat slutt).Dette er mest sannsylig IKKE bare tomme trusler! Hylekoret og frykten for hva Russland er i stand til å iverksette mot vestlige statsledere er åpenbar for en hver som bruker noen få minutter på Hovedstrømsmediene daglig.Pentagon er splittet der globalist TV generalene ikke sitter på den reelle makten lenger.Det er kun derfor Medvedev kan si dette! Jeg skrev om makteliten i Norge og resten av verden i en kommentar til artikkelen-Var 7ende oktober 2023 en inside job? “Jeg tror de er livredde for at Putin skal komme og ta dem mens de fremstiller det som om han er ute etter oss alle!”.Om ikke alle her på Nyhetsspeilet er enige i mine betraktninger om dette så må de be om at jeg har rett! Ellers kan vi gå en dystopisk fremtid i møte!.

ken
ken
Anonym
12 dager siden

Sven-Inge – Apropos demoner… Følgende er det villeste og sykeste jeg har sett og hørt i hele mitt liv! Hva tenker du om dette?!? “HVA VAR DET SOM EGENTLIG SKJEDDE 8. APRIL I ANL SOLFORMØRKELSEN?” Militær varsler av påstått høy rang involvert i Pentagon og NASA med video på 12:26: https://www.bitchute.com/video/Xfeyscrp49yY/

“Vi har blitt fortalt at det var en solformørkelse som fant sted 8. april 2024. Solformørkelse skjer når månen glir foran sola på himmelen. Men ligger det mye mer bak denne hendelsen enn det folk flest vet om? Var det et angrep rettet mot Jorda? Hva vet du om utenomjordslige og høsting av ‘lush’…?”

https://www.bitchute.com/channel/mJ4MrO8wwgnU/

S Vang
S Vang
Anonym
13 dager siden

Var for første gang i voksen alder en tur til Oslo og Karl Johans gate nå sist fredag.Er straks 60 så det var vel på tide. Traff en hyggelig mørkhudet mann i en teltleir med Palestiske flagg.Han var egentlig fra Syria og han ga meg et merke som det sto RESIST på som jeg festet på skinnjakken min.Etterpå gikk jeg opp til den store steinbygningen like ovenfor.Der kom det ut 3 stk pent gledde personer som gikk rett forbi uten å ense meg.Ikke lenge etter kom et ungt par fra India bort til meg og spurte om dette var “The Parlament in Norway?”. Jeg svarte : They call it that but they are really “The head of the Cabal and the Deep State in This Country! The Globalists Parlament are the right name to call it!”.Jeg sa til dem at de må søke disse utrykkene på Internett slik at de kan forstå hva jeg mente. Det siste jeg sa til dem var “Dont forget hvat i just told you !” Så for et kort øyeblikk foran to turister fra fjerne østen fungerte jeg som en slags sannhets fortellende turistguide der foran det Norske Storting.Jeg vil oppfordre flere som er i området til å gjøre akkurat det samme-gå dit og fortell turistene det som er sant om Fredsnasjonen Norge og hva de står for i denne helt spesielle tid.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  S Vang
12 dager siden

Stemmer at makthavere i vesten er besatte tjenere til satan .
Men deres makt støttes av kritisk masse sauer som har solgt sine sjeler, skam og ære for nuller på konto og sirkus på zombi-tv.
En jude fra israhell er enig at Putin, satan-jahva, bidon, makaron m.flere er besatte, de må arresteres, judisk mafia og judisk kabal-slaveri på Jorden slettes
for mulighet for levende sjeler å leve harmonisk på planeten:

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
13 dager siden

Veldig bra, Sven-Inge
Å gjenkjenne mønstre og hersketeknikker gir et veldig godt perspektiv av hva som kommer, eller hva som er planlagt av den globale banden av kriminelle og maktkåte. Kloke som slanger og troskyldige som duer. Man må lære seg hvordan psykopatene tenker, men man bruker lærdommen på en god måte. Psykopatens natur er den samme som demonen/slangen. Manipulasjon, hersketeknikk, gaslighting er synonymt med dens natur. Hidden hand og magikerens/tryllekunstnerens fokus på feil hånd. Sjakktrekk.
Man ser manipulasjonen og stopper opp mens man tenker hvor er det de ønsker å ta meg? Hva er det store bildet?

Jeg fikk en SMS fra myndighetene om at passet mitt snart løper ut på dato. Jeg har ingen planer om å reise, men har merket meg at jeg må i banken ofte for å identifisere meg. Da vil de gjerne ha pass, men jeg bruker ikke det. Men nye pass samler biometrisk data i en chip som kan avleses fra distanse. Derfor vil de prakke på meg passet. Jeg blir overvåket (for vår sikkerhet) hele dagen. Jeg mener gjennom våre biler, bomstasjoner, telefoner og nødsystemer.

Norge og EU-land har forpliktet seg til å innføre et system fra Frontex. Et system som overvåker reiser og oppholdstillatelser i EU. Land utenfor og kanskje er kjent for å sende mange kriminelle til andre land er høyrisiko. Så Satan vil bruke disse til å innføre Frontex og lignende overvåkning slik at myndighetene kan passe på sauene. Derfor pusher de kriminelle i media for å ha oss til å be om mer overvåkning. Terror, terror, terror!

Biden-administrasjonen har motsatt seg Trumps planer om biometrisk visum. De har reversert planene. Trump kommer derfor med Project 2025. Han og det enorme propaganda-teamet hans har pushet på ulovlige innvandrere hele tiden. Først kommer de for å ta de kriminelle, innvandrerne og så er det oss alle. Alt av synd vil bli rensket opp i liksom, men da må man selge sjelen sin. Helst skrike etter mer politi og overvåkning. Hvis Biden er imot, så er Trumps supportere for, ikke sant? Trump bygde muren nesten ferdig og det var helt sikkert planen. Så Biden kunne legge USA i Build Back Better-modus. Så kommer “frelseren” og innfører Satans plan. Det kan man forstå fordi Justin Trudeau allerede har forberedt Canada på Trumps grenseplan. De er der allerede. Det er en global plan. De vil bruke all data de har samlet gjennom DNA, spyttprøver fra Plandemien og tidligere registrering. I tillegg får man digitale cryptopenger mot å gi fra seg biometrisk digital data. Så selskaper vil selge slik informasjon og all info om deg og ditt liv vil bli samlet. AI vil vite hva du tenker før deg og skreddersy reklame og kampanjer rett hjem til deg. Har du sett det før? Millionlotteri mot et dødelig skudd i armen…Iskrem, donut, $100? Det er Satans verk. Grooming og lokking av barn inn i en mini-van. Psykopatene/demonene/slangene.
UK border 2025?
https://www.hillingdontimes.co.uk/news/national/24258245.rollout-evisas-begins-government-aims-digital-immigration-2025/

Jeg hørte at Soros stod bak studentdemonstrasjonene i USA. De betaler folk for å demonstrere og så følger mange på. Det alternative miljøet i USA støtter Israel. Så der er det fokus på Hamas. Demonstrantene er pro Hamas. Jeg går utifra at Soros har betalt det for at det skal bli fokus på pro Hamas istedenfor pro Palestinere. Crouder er betalt opposisjon. Han er sammen med Alex Jones i Mug club. Crouder forsøker å få demonstrantene til å se ut som terrorister. Alt for at høyresiden i USA skal støtte I Israels folkemord. Satans løpegutter. Man må ta avstand fra alt som er ondt. Uansett side. Jeg så en del på Crouder under Plandemien, men de skal kontrollere høyresiden. Andre kontrollerer venstresiden, men begge manipulerer og misleder folket. Og amerikanere elsker å bli misledet.

Mar Mari Emmanuel het Robert Shlimon og er iraker med syriske røtter. Jeg tror hans nye navn betyr Jesus gitt av Maria. Det er så utrolig passende at hans øye ble skadet og at han står på alteret med øyelapp og sier at øyet var et offer. Har du hørt om Odin? Han som ofret sitt øye? Ja, det er Babylonsk og dette er en ekte prest fra Babylon-Irak. Jeg skal forklare hva jeg mener. Dette er så utrolig symbolsk på det onde øyet og 666-offer:

Jesus healed og underviste, men han satte seg selv til side. Han fikk dumme folk til å se, ikke sant? Han healer spedalske (urene syndere) og blinde (de som ikke ser Gud og ikke forstår læren). Men de har ikke lov til å peke han ut, fordi Jesus ikke ville sette seg foran Gud. Han setter seg selv til side. Robert Shlimon kaller seg noe sånt som Jesus født av Maria og skal vise så god han er, ikke sant? Folk vil følge han og dermed er en dårlig leder født. Måten han står frem på er nok til å advare. Ikke følg denne mannen. Man skal ikke runde av håret med barberkniv, som jeg pekte på tidligere. Man skal ikke skille seg ut. Man skal ta avstand fra slik dyrking av idoler og man skal aldri gjøre gode gjerninger for å bli fremstilt som god i kirken, slik hyklerne gjorde ved synagogene. De henger rundt der for å vise sin godhet. Man skal gjøre det gode til noe dagligdags som er helt normalt.

Det er kanskje vanskelig å se for seg hvor viktig det er å sette seg selv til side. Hvorfor det var så viktig for Jesus. Da kan man bruke en Hollywood-film til noe godt. Jeg tenker på Ringenes Herre. Noen har pakt med Gud og noen har pakt med djevelen. En ring er en ubrytelig pakt. Et ekteskap. La oss si at Frodo hadde den pakten i en ring. Den som eier ingen får makt, penger og alt i verden. Det er det samme som djevelen ga Jesus som tilbud. Utifra det må man alltid være forsiktig med å fremheve seg selv. Man vil rett og slett gå til feil side. Er det rart? Skulle Frodo bruke ringen på seg selv istedenfor? Skulle han få alt av makt og rikdom? Skulle han bruke den da han mistet håpet? Nei, de mørke kom nærmere og nærmere hver gang han brukte den. Han var sterk i troen, men ikke nok. Derfor ble han stukket. Jesus avviste djevelen. Han fulgte Guds vilje inn i døden. Han var redd for å dø. Han ropte Far hvorfor har du forlatt meg. Kan det bety noe annet enn at han fulgte sin Guds vilje og ikke sin egen? Det er bedre å miste sin kropp enn både sjel og kropp – Matteus 10:28
Vær ikke redde for dem som dreper kroppen, men ikke kan drepe sjelen. Frykt heller ham som kan ødelegge både sjel og kropp i helvete. 29 Selges ikke to spurver for en kobbermynt? Og ikke én av dem faller til jorden uten at deres Far er der. 30 Ja, hvert hårstrå dere har på hodet, er talt. 31 Så vær ikke redde! Dere er mer verdt enn mange spurver.
Robert Shlimon – Mar Mari Emmanuel med øyelapp. Øyet – et offer til hans far.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
9 dager siden

de “pro-palestinske” demonstrantene arrangerte av judar og jude-zoonister med israhellske flagg stilles mot hverandre for å få spenning i masser og utslipp av energi til mat for demoner.
Ignorer judanes sirkus!
Ang. jumfru Maria, mor til Isa, så var hun tyrkisk, ikke judisk, og het Marjam.
Hennes grav og mange relikvier var i Tyrkia inntil judiske skurker fra israhell snek seg inn i Tyrkia under dekning “humanitær hjelp etter jordskjelv” for tre år siden og stjal noen relikvier.
Mange kristne pilegrimer fra Ukraina besøkte Marjams gravsted i Tyrkia.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Russia Today
8 dager siden

Du sa:
Ang. jumfru Maria, mor til Isa, så var hun tyrkisk, ikke judisk, og het Marjam

Vet du at alle variantene av Maria betyr mor? Miriam, Mary, Maria, Marjam, Maryam…Alle variantene av Jesus betyr frelseren eller den salvede. Yeshua, Jesus, Isa…Det er bare forskjellige språk som utpeker budbringeren fa Gud. Det er den sanne lære og ordene fra Gud. Så det er den læren som er Jesu mor. Jesu ord er den rene lære (jomfru) Jesus er født av den rene (jomfru) læren (mor/Maria). At tyrkerne røvet relikvier og skatter gjør ikke tingene tyrkisk. Uansett er det en lære i ånden. Hvordan få mennesket åndelig. Har ikke noe med det ottomanske riket, Tyrkia, Roma eller Judea å gjøre. Det Israel som finnes i Bibelen er et sted der menneskene har satt ånden i tronen. De lar seg inspirere av det åndelige. Der Guds vilje og menneskers vilje er ett og det samme. Man kommer ikke dit med hat og krig. La oss gå ut av slik tenkning.

Jesus forklarer det i ord: Jesu Sanne Familie: Markus 3:31, Matteus 12:46, Lukas 8:19 – Mens han fikk han beskjed om at hans mor og søsken var utenfor og ville gjerne snakke med han. Men han spurte, hvem er min mor og hvem er mine søsken? Han pekte på dem som lyttet og ønsket å gjøre Guds vilje. Faderen i ånden. Den som gjør Guds vilje gjennom gode gjerninger har den rette Far i ånden. Da er man sønn eller datter av Gud.

Så relikvier hører til i Babylon. Jeg gir hundre prosent blaffen i stjålne relikvier. De er hvor de hører hjemme. Blant tyver, idoldyrkere og løgnere.

Demoner kan bare leve gjennom ugjerninger. De lever gjennom de som gjør djevelens vilje. Det er ikke noen reptilhøvdinger som spiser dårlig energi. Skulle demoner satte opp mennesker mot hverandre for å spise den negative energien? Hvordan fungerer det? Kan du forklare hvordan det skjer? Hvis alle bryr seg om seg selv og driter i Guds vilje, da har du gitt djevelens plan energi. Gjør man Guds vilje så får man en verden der nestekjærlighet hersker. Da finnes ikke djevelen og urene ånder. De kan bare leve hvis mennesker lar dem inn. Hvis mennesker kaster dem ut vil de forsvinne.

Jøder, muslimer og kristne er følgere av jødedom. En lære som overlevde da Babylon inntok Israel. Den ble holdt i live i Judea, men hadde en skikkelig oppvåkning ved Jesus og bevegelsene på den tiden. Slik sett er palestinere Judar. Men det er ikke noen Jødedom, det er jo fra Abraham som brøt med Babylon. Det er Moses-læren. Ikke jøde-læren. Det er etterkommerne i ånden. Det er en lære i ånden og ikke fra jorden. De som har et godt hjerte og følger det. Det er de som skal arve jorden. Det er de som skal bli like utbredte som stjernene på himmelen. Det er de som Jesus nevner som mor og søsken. Ikke en slekt eller blodslinje. Israels datter er til og med skitten i de siste dager. Satan har forvrengt læren, For at slike som deg skal skylde på læren og kalle den ond, men som sagt, Jesus forandret ikke en tøddel. Han ga den en annen tolkning enn babylonerne, Det er presteskapet og satanister som har forvrengt læren. De bomber hele Arabia i Guds navn. Republikanere er satanister forkledd som kristne. De gjør onde handlinger. Så kommer de som muslimer en annen dag og deretter jøder, men de er satanister. De vil vise seg som guder og vise sin makt og kontroll. Det gode blir kalt ondt og det onde blir kalt godt. Vold og drap er ondt uansett hva man kaller seg. Det er Satans verk.

« Forrige artikkel

Snarlige kataklysmiske tsunamier i Nord-Atlanteren?

Neste artikkel »

Når en rockestjerne slukner

23
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x