5 år siden 22 juli terroren

8.3K visninger
2 minutter lesetid
6

Det er nå gått 5 år siden 22. juli terroren rystet Norge og verden forøvrig. Det foreligger en rekke kjensgjerninger som peker i retning av en for samfunnet svært ubehagelig konklusjon: At mektige krefter med ulike midler har forsøkt å legge et lokk over ulike fakta og logiske konklusjoner som ikke samsvarer med den offisielle versjonen: Historien om den enslige gjerningsmannen…

Norske hovedmedia og lokalmedia sin formidling av bevismessige fakta og analyser fra terroråstedene regjeringskvartalet og på Utøya opphørte kort tid etter 22. juli 2011.

Det riksdekkende “ytringsfrihetens fyrtårn” Nyhetsspeilet har i 5 år fortsatt formidlingen av faktabevis og analyser av det som skjedde den mørke fredagen 22 juli 2011.

Nedenfor er et utvalg artikler om 22. juli terroren, som hver for seg og i fellesskap splintrer den offisielle forklaringen…

Dette er viktig informasjon for alle som ønsker å komme til bunns i 22. juli tragedien og for alle som ikke ønsker å leve i et Norge som er tuftet på svik og svikt, fortielser og løgn…

Noen 22. juli artikler publisert på Nyhetsspeilet i tiden 2011 – 2016

Breivik var neppe alene om 22 juli terroren
En sammenstilling av 22 juli terroren i 2011, Palme-drapet i 1986 og Kennedy-drapet i 1963 avslører påfallende mange fellestrekk.
https://www.nyhetsspeilet.no/2016/03/breivik-var-neppe-alene-om-22-juli-terroren/

 

22. juli avslørt

Dette er Nyhetssspeilets mest leste artikkel med mer enn 300.000 visninger.

22. juli avslørt

Regjeringskvartalet rariteter under 22 juli terroren

Presentasjon ava åstedsbevis fra regjeringskvartalet som slår sprekker i den offisielle forklaringen
https://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/regjeringskvartalet-rariteter-under-22-juli-terroren/
27 svikter i den offentlige innsatsen før og under 22. juli-terroren

Det som kunne gå galt i den offentlige antiterrorberedskap og mye annet sviktet den ene dagen det var behov for dette. Antallet svikter har vist seg å være mye høyere enn de 27 som er presentert i form av informasjon som er hentet fra hovedmedia og lokalmedia.

27 svikter i den offentlige innsatsen før og under 22. juli-terroren

Var det flere skyttere på Utøya?
Presentasjon og analyse av kriminaltekniske bevis fra Utøya, der massakren fant sted. Fotografier av gjerningsmenn – som er vist øverst i denne artikkelen – viser at det var flere som skjøt på Utøya. Dette motbeviser den offisielle forklaringen om “den enslige gjerningsmannen“…
https://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/var-det-flere-skyttere-pa-utoya/


Kan vi få se videoklippene fra overvåkingskameraene nå?

Videomateriale fra de mange videokameraene som overvåket regjeringskvartalet 22 juli er i svært liten grad blitt offentliggjort

Kan vi få se videoklippene fra overvåkingskameraene nå?

22/7 – Mossad/CIA/MI6 angriper Norge

Den tidligere etterretningsoffiseren Bob Chapman har spottet “terrorlusa på gangen” – spor av medvirkning fra verdens virkelige terorrorganisasjoner de vestlige etterretningsagenturene CIA-MOSSAD-MI6 i sin omtale av 22/7-terroren:

22/7 – Mossad/CIA/MI6 angriper Norge

Breiviks budskap om de anonyme bakmenn

Indikasjoner på at større og mer profesjonelle krefter står bak 22 juli terroren

https://www.nyhetsspeilet.no/2012/07/breiviks-budskap-om-de-anonyme-bakmenn-3/

 

Aftenposten avslører falsk – flagg på Utøya?

Aftenposten avslører falsk-flagg på Utøya?

Ekte terror og ikke falsk flagg denne gang? 

Denne artikkelen ble publisert mindre enn 12 timer etter at terroren begynte.

https://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/
Terrorister bomber Norges regjering?

Denne artikkelen ble publisert kort tid etter meldingene om terror i Oslo

https://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/terrorister-bomber-norske-regjering/

 

Bevisanalyse av 22 juli terroren
En presentasjon av viktige åstedsbeviser, både fra regjeringskvartalet og Utøya, med analyse og kommentarer er tilgjengelig via denne lenken: http://www.hansgaarder.info/produkter/22-juli-terror/

 

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Knut Holt
Knut Holt
Abonnent
4 år siden

Det er vanskelig å vite i hvor stor grad hemmelige innsatsgrupper sto bak hendelsen, men alle symptomer tyder på at myndighetsinstanser medspilte, bevisst eller ubevisst. Mye tyder også på at de bygget han opp helt fra barnommen til det han ble.

Visse instanser utbasunerte om at han er et resultat av seksuelt misbruk i barmndommen, og spesielt at moren hans misbrukte han. Dette er nok en bevisst politisk korrekt avsporing. Men Breivik ivaretoks av barnevernet og innlas en tid sammen med moren på en psykiatrisk institusjon. Jeg tror det som gjordes med han her innplantet i han ideen om å utføre terrorhandlinger med den begrunnelse å fremme et moralsk rent samfunn, med andre ord bli enslags ridder på vegne av et noe ullent definert høyere moralistisk mål. Samsynligvis gjennomgikk han undersøkelser og behandlinger som han følte var ydmykende og tortur.

Moren hans som kunne belyse dette bedre, døde veldig beleilig av en uventet kreftsykdom like i ettertid av terrorhandlingen.

Etterhvert koblet profesjonelle manipulatorer seg inn mot han og ga han mer konkrete ideer og trente han opp, men for Breivik fremsto disse sansynligvis som vanlige mennesker med de samme målene som hanselv, og kanskje lot de han tro at de anså han for deres leder. Kanskje gjorde Breivik faktisk mange av forberedelsene selv men disse forbindelsne hjalp han med materialer og ryddet vekk hindringer for han.

Disse manipulatorene hadde trolig ikke bestemt seg for nøyaktig hvordan Breivik skulle brukes før på et sent tidspunkt, og den konkrete ideen til terrorhandlingen var kanskje Breiviks egen, men laget under gjensidig samspill med disse manipulatorene.

Breiviks forretningsvirksomhet var en merkelig sak som en skulle tro bare ville ende i fiasko, men han tjente faktisk nye penger på den og han var en tid mangemilionær. En må spørre seg om han også her fikk hjelp av agenter som lot som de var kunder forat han skulle ha en kapital å bygge på. I alle fall var denne kapitalen vesentlig for at han kunne gjennomføre terrorhandlingen.

I ganske lang tid etterpå levde han på denne kapitalen mens han samtidig opptrente seg eller opptrentes, skaffet utstyr og planla. Men for offentligheten har en gitt intrykket av at han bare stengte seg inne på gutterummet og bedrev tida med dataspill. Hvis han konkret opptrentes av profesjonelle, er sansynligvis trenigssesjonene blokkert i hukommelsen hans ved psykiatrisk manipulajon.

Under selve aksjonen kan han ha vært alene eller hatt hemmelige medhjelpere. Disse medhjelperne kan faktisk ha vært hemmelige for Breivik selv også. Men det et åpenbart at Breivik fikk ganske fri bane til å utføre terroren ved at etterretningstjenestene ikke reagerte på tydlige symptomer på forberedelsene, og at politiet, forsvaret og øvrige myndighter bevisst utsatte å aksjonere og aksjonerte på en ineffektiv måte.

Jeg tror selv Breivik er sinnslidende, men ikke av schitsofreni som hevdet. Han ser mer ut til å være hjernevaska med avaserte medikamenter og spykiatriske midler forøvrig til å forfekte bestemte forskrudde meninger og forfølge forskrudde mål. Hen ser også ut til å ha nedsatt bevissthet og hukommelsesblokkering vedrørende bestemte nomenter helt fra brandommen til gjennomført handling vedrørende bestemte momenter.

Kanskje han derfor selv tror at han utførte et enmannsverk og ikke husker innvirken fra forskjellige profesjonelle hjelpere. Men slik hjernevask er sjelden helt effektiv, og dette kan være forklaringen på selvmotsigelsene hans og at han tidvis snakker om en større undergrunnsorganisasjon.

halgeir jøsang
Anonym
7 år siden

sannheten om 22.july kan leses i følgende blogg:
http://www.pstpsycho.no/historical.html

+asker og bærum politikammer: http://www.pstpsycho.no/asker-politi.htm

KTA
KTA
Abonnent
7 år siden

Jeg er overbevist om at ABB ikke handlet alene. Masse bra poenger her inne. Gidder ikke lese VG og DB lenger med alt det drittpreiket de kommer med.

Min overbevisning skyldes i hovedsak politiets innsats. De var kneblet. At en kommisjon blir oppnevnt som forteller de samme løgnene gjør ikke løgnene mer sanne. Politiets elendige innsats kan kun forklares med at de var beordret til dette.

Gro H Brundtland forlot Utøya 1-2 timer for ABB kom. Hun tok med seg ei jente. Var ikke det hennes barnebarn ? Visste hun at noe var i ferd med å skje ?

Dagen før 22/7 var det ei fra campingplassen som hadde sett ABB i båt i Tyrifjorden. Sammen med en annen mann. Hun var 100% sikker. Dette sammen med mye annet ble bare bortfeid av politiet.

Brandulph Christophersen
Abonnent
7 år siden

Ja, Hans, det er svært mye som skurrer ifbm Utøya, og jeg finner ABBs forsvarstale mer enn interessant, all den tid på et sett blir skjøvet til side i de aller fleste sammenheng hvor hans machiavelliske handling blir diskutert. Spørsmålet, ‘Hva kan vi gjøre med dette?’, dukker ofte fram når norske politikeres voldtekt av det norske folk og landets grunnlov blir diskutert, og i sin forsvarstale forklarer ABB hvorfor han valgte sin groteske metode til å løse problemet. Hvorvidt han var en ‘ensom ulv’ eller ikke i dette sammenheng er vel mindre interessant enn hvorfor? ABBs forsvarstale bør lyttes til mer enn en gang, og jeg legger den inn her:

Hermis
Hermis
Abonnent
7 år siden

Den franske politimyndigheten som har ansvar for å bekjempe terror har krevd at Nice kommune sletter alle videoopptak fra overvåkingskameraer for de 24 timene omkring terroraksjonen 14. juli 2016. Dette melder den franske avisa Le Figaro. Kravet er kommet svært overraskende på Nice kommune og der har man valgt å trosse kravet. Le Figaro har lykkes i å skaffe seg en kopi av direktivet fra anti-terrorenheten.

Her stinker det tydeligvis også “falsk flagg”.

http://steigan.no/2016/07/23/fransk-politi-krever-at-alle-videoopptak-av-terroren-blir-fullstendig-slettet/

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
7 år siden

Til og med NWO-blekka Dagbladet har en artikkel om hvordan myndighetene har prøvd å få fjernet bevis om hva som fakstisk skjedde i Nice.

http://www.dagbladet.no/nyheter/mener-myndighetene-prover-a-skjule-sannheten-etter-angrepet-politikvinne—beordret-til-a-endre-nice-rapport/60338965

« Forrige artikkel

Når myndighetene gir faen!

Neste artikkel »

Wilhelm Reich, historiens mest misforståtte person?

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x