Regjeringskvartalet-rariteter under 22 juli-terroren

29.4K visninger
2 minutter lesetid
191

Enkle vitneobservasjoner av ulike hendelser da regjeringskvartalet ble sprengt på norges store terrordag 22/7 og like etterpå fremviser en rekke rariteter.

Raritet nr. 1: Plasten på stativer foran R4-bygget var praktisk talt uskadd

rr1

Raritet nr. 2: Et sirkelformet “energetisk” mønster var synlig på veggen av høyblokka i eksplosjonsøyeblikket

rr2

Raritet 3: Det var nærvær av små grupper fremmede soldater i gatene på eksplosjonstidspunktet

Soldatene viste tydelig interesse for Det Store Smellet ved å befinne seg på eller like ved eksplosjons-åstedet under eksplosjonen og like etterpå.

Kortvokste soldater med hansker på en varm sommerdag som er iført norske militærpolitiuniformer for anledningen samarbeider om å fjerne ledninger el. l. fra åstedet. For å være norsk militærpoliti er det et krav å være minst 1.80 m. høy.
Kortvokste soldater med hansker på en varm sommerdag som er iført norske militærpolitiuniformer for anledningen samarbeider om å fjerne ledninger el. l. fra åstedet. For å være norsk militærpoliti er det et krav å være minst 1.80 m. høy. Dette er et krav som personene på bildet ikke oppfyller, et tegn på at uniformene medhørende røde bereter er blitt “lånt” for anledningen.

Et annet soldat-team, som var iført beige kamuflasjeuniformer befant seg "rundt hjørnet" på Karl Johans Gate da det smalt. De bega seg straks i retning av åstedet, to av dem medbringende en slags "sorte stresskofferter".
Et annet soldat-team, som var iført beige kamuflasjeuniformer befant seg “rundt hjørnet” på Karl Johans Gate da det smalt. De bega seg straks i retning av åstedet, to av dem medbringende en slags “sorte stresskofferter”.

http://youtu.be/4lT6gnLGbsI

 

Raritet 4: En mystisk kvinne dukket plutselig opp ved åstedet og kommanderer til en NTB-fotograf: ”Slutt å filme!”

Kvinnen dukket opp på åstedet få minutter etter smellet. Hun har på seg en obskur ”uniforms-skjorte” uten noen form for logo og holder en obskur ”håndholdt” i hånden... Hvorfor er hun mer opptatt av at spor ved åstedet ikke blir dokumentert for ettertiden på video enn av å hjelpe skadde som ligger på fortauet like ved...?
Kvinnen dukket opp på åstedet få minutter etter smellet. Hun har på seg en obskur ”uniforms-skjorte” uten noen form for logo og holder en obskur ”håndholdt” i hånden…
Hvorfor er hun mer opptatt av at spor ved åstedet ikke blir dokumentert for ettertiden på video enn av å hjelpe skadde som ligger på fortauet like ved…?

Den mystiske kvinnen er hverken tilknyttet politi eller redningsetat. Hun virker litt usikker i tonefallet, som om hun tviler litt på sin egen "autoritet".
Den mystiske kvinnen er hverken tilknyttet politi eller redningsetat. Hun virker litt usikker i tonefallet, som om hun tviler litt på sin egen “autoritet”.

 

Raritet 5: Det fant sted en synlig eksplosjon inne i Kunnskapsdepartementets buede bygning. Eksplosjonens slagretning var innenfra og ut.

Kunnskapsdepartementet_plassering

Eksplosjonen inne i Kunnskapsdepartementet i slow motion

 

Eksplosjonen inne i Kunnskapsdepartementet bilde for bilde

sekvens1sekvens2sekvens3
sekvens4sekvens5

Bitene som faller ned på bakken beveger seginnenfra og utover... ...dette er en indikasjon på at eksplosjonen  finner sted INNE I  Kunnskapsdepartementet
Bitene som faller ned på bakken beveger seg innenfra og utover… Dette er en indikasjon på at eksplosjonen finner sted INNE i Kunnskapsdepartementet.

sekvens7

Raritet 6: Det var ikke noe krater foran høyblokka

Det var ikke noe krater foran inngangen til høyblokka etter eksplosjonen
Det var ikke noe krater foran inngangen til høyblokka etter eksplosjonen
Forstørret
Forstørret

Krateret dukket først opp noen dager senere

crater_later


Raritet 7:
Da det smalt kom den kraftigste eksplosjonsflammen på Akersgata-siden av høyblokka

Sett_fra_Deichmanske

http://youtu.be/Axs4Z8RkfMk

Sett_fra_Deichmanske2

Raritet 8: Indikasjoner på en eksplosjon i R4-bygget, Olje- og Energidepartementet

R4

http://youtu.be/_EvPVBrpkJA

R4_3

R4_2

 

Raritet 9: En nesten uskadd personbil ble fjernet fra åstedet på en mest merkelig måte

En VW Golf personbil var omtrent uskadd, selv om den stod bare 35 m. i åpen luftlinje fra den hvite kassevognen, og 25 m. fra den utbombede bilen som lå på siden på andre siden av Grubbegata. Skadene (dvs. mangelen på skader) på personbilen ville ha gitt viktig sprengningsteknisk informasjon om sprengkraft m.v.
En VW Golf personbil var omtrent uskadd, selv om den stod bare 35 m. i åpen luftlinje fra den hvite kassevognen, og 25 m. fra den utbombede bilen som lå på siden på andre siden av Grubbegata. Skadene (dvs. mangelen på skader) på personbilen ville ha gitt viktig sprengningsteknisk informasjon om sprengkraft m.v.

 

Bilen ble umiddelbart fjernet fra åstedet. Dette innebar bevisforspillelse fra et krim-åsted.
Bilen ble umiddelbart fjernet fra åstedet. Dette innebar bevisforspillelse fra et krim-åsted.
Den nesten uskadde blå personbilen slepes bortover en gate fylt med vrakrester under oppsyn av en håndfull personer mens det ennå brenner i R4-bygget
Den nesten uskadde blå personbilen slepes bortover en gate fylt med vrakrester under oppsyn av en håndfull personer mens det ennå brenner i R4-bygget
Det var Oslo Brann og Redningsetat sin skum-maskin som ble benyttet til å taue bort golfen mens det ennå brant i R4-bygget
Det var Oslo Brann og Redningsetat sin skum-maskin som ble benyttet til å taue bort golfen mens det ennå brant i R4-bygget

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

191 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Kim
Kim
Anonym
5 år siden

Jeg tenker ofte tilbake til denne dagen. Det er noe som ikke stemmer. jeg var selv på jobb denne dagen og merket sjokkbølgen på kroppen. Ser noen feil i artikkelen som at vinduene blåses utover. det gjør de alltid i en eksplosjon grunnet trykkbølgen opplevde at vinduene fløy ut der jeg sto og det var ingen bombe ved siden av meg . Men disse to millitære guttene har jeg problem med.Hvorfor var de der og hvor kom de fra. Kongens garde var ikke på plass før ca 18 tiden på kvelden. Jeg og en haug ande vektere og politi med fler sperret gatene først Det var også bare en eksplosjon og ikke flere smell så at bomba var i bilen er jeg 100% sikker på.

flere ting jeg føler ikke er på stell i denne saken. Dama som du ser på bildet er en resepsjonist . Hun har kontakt med vektere .

Alle biler ble nøye undersøkt i området av meg og flere til . alle ble potensielt sett på som bomber. inntil de var undersøkt

petter johnsen
petter johnsen
Anonym
Svar til  Kim
2 år siden

født 16 juli 2010 pelle 22 juli Bombe gå av i Oslo

FNSOLDAT

Hans Gaarder (@HansGaarder)
Anonym
8 år siden

Jeg minner om Ole Dammegårds viktige presentasjons-avsløring om FALSK FLAGG terror generelt og 22. juli terroren spesielt i morgen mandag 28 september fra kl. 17-20 i Eldorado Bokhandel i Oslo.

Som det fremgår av denne artikkelen var det “mye som ikke stemte ” under terroren i Regjeringskvartalet.

Høyst sannsynlig kommer terror- og attentat-eksperten Ole Dammegård til å legge frem nye avsløringer om det som etter alle solemerker var FALSK FLAGG terroren som rammet Norge 22. juli 2011.

Forøvrig er det bevis om Utøya-massakren og den norske dekkoperasjonen for å dekke over viktige sannheter om 22. juli terroren som er tilgjengelig her:
http://www.hansgaarder.info/produkter/22-juli-terror/

trackback
9 år siden

[…] og skriver artikler om chemtrails, usynlige fiender, CIA-paranoia, romvesener, Bilderberg og 22. juli-konspirasjoner, er en “uavhengig helseforsker”. Jeg ble sittende og […]

Arve
Arve
Abonnent
9 år siden

Når skal det takast eit anstendig oppgjerd med det som skjedde for over 3 år sidan?

Nokon tok avgjerdene og har ansvaret for at saka fekk eit slikt, nesten ufatteleg, stort og tragisk omfang.

Ta til dømes det at helikopter med skyttar ikkje straks vart sett inn på Utøya. Alle veit jo det at A. Breivik og andre illgjerningsmenn då ville hatt meir enn nok med å ivareta eigen tryggleik, og i praksis ville vera sett ut av spel.

Kvifor gjeld heilt andre rettsprinsipp i denne saka enn det som elles gjeld i Noreg og som i alle andre saker er reglar utan unntak:
Alle fakta skal på bordet og deretter skal ansvar plasserast. Er der straffeansvar så skal straff utmålast, -ikkje fordi at det er “gøy å hengja nokon”, men fordi straff verkar førebyggjande/oppdragande m.v.

Utgangspunktet, då denne saka skulle granskast, var det at ein ikkje skulle leita etter syndebukkar.

Kvar kom den ideen ifrå?

Mona Andersson
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Her er hvordan gruppen av blendahvite overvåkere presenterer seg selv,

http://www.pst.no/om/ledelsen

Følgende er sakset fra http://www.vigrid.net som viser hvor Marie Benedicte Bjørnland begynte i 2005 for å komme til topps i 2013:

Trakassering, internering og ran av Tore W Tvedt.

I midten av desember 2005 hadde jeg vært med danskebåten tur-retur Larvik Fredrikshavn. Ved ankomst om kvelden i Larvik ble jeg tatt til side av tollere og politi og ransaket i et eget rom. Jeg hadde overhodet intet med meg av varer eller annet og var heller ikke mistenkt for det. Da tollerne var ferdige med meg ble jeg overtatt av politifolk og kjørt med håndjern på til Tønsberg hvor jeg tydeligvis var ventet av politisjef Bjørnland personlig.

Da politibetjentene skulle føre meg inn i politiprotokollen i glattcelleavdelingen gikk det opp for dem at de ikke hadde hjemmel for å putte meg i glattcelle. Jeg ble derfor satt til å vente mens de ble enige om at en av betjentene skulle gå opp og konferere med politisjef Bjørnland som satt oppe på kontoret sitt. Da han kom ned igjen ga han følgende melding til de andre betjentene: “Bjørnland sa at vi bare skulle hive han inn i en glattcelle så skulle hun finne på en grunn for det etterpå.”

Og slik ble det. Etter noen timers opphold ble jeg satt ut på gaten igjen minus alle pengene jeg hadde på meg som politisjef Bjørnland på eget initiativ beslagla for Statens regning. Heldigvis hadde jeg mobiltelefon med meg og fikk ringt en bekjent som kjørte meg hjem. Pengene, som for meg representerte et større beløp, så jeg aldri noe mer til.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Mona Andersson
9 år siden

Tviler ikke et sekund på at det stemmer, Mona. Da er jo Marie Benedicte Bjørnland både korrupt og kriminell. Tviler heller ikke på at hun og resten av den gjengen da også i høyeste grad er tilbøyelig til å fabrikkere falsk/ekte terror-trusler for å markedsføre nye udemokratiske slavelover i Norge.

Bildene som viser hele banden i PST-ledelsen får meg også til å tenke på hvordan eiendoms-meglere, aksjespekulanter ol. liker å presentere seg selv – og vi vet jo hva som motiverer dem. Men at det sto så utrolig dårlig til med PST-ledelsen, hadde jeg aldri trodd. Jeg personlig ville faktisk følt meg mye tryggere hvis vi kunne avskaffe PST. Hvis befolkningen i Norge istedet hadde vært litt bedre bevæpnet, så kunne vi ha hamlet opp med terrorister selv.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Hermis
9 år siden

Må korrigere litt: “… eiendoms-meglere, aksjespekulanter ol. parasitter…” burde det stå i innlegget mitt over.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

En trykkanalyse av eksplosjonen, angående Y-blokka, burde det vært mulig å få litt hjelp fra utlandet, veteranstoday.com kunne kanskje uttalt seg eller noen andre. Det kan da ikke bare være oss som ser på dette som en sterk uforståelig raritet.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
9 år siden

De kan heller ikke offentlig gjøre interne bilder fra veggene i Y-blokka. forteller for mye om trykk bølgen til at de kan frigjøre bildene.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

De som ikke har fått det med seg, R4 brannen startet lenge etter bomben gikk av.
Dette er meget viktig, vanskelig-gjør en forfalskning av videoene, er det derfor vi må bare innse at de aldri kommer til å blir frigitt, overvåknings videoene ble bare borte de fra offentligheten.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

De bedriftene jeg har vært ansatt i ville gått konkurs med så dårlig kvalitetssikring, storbanker ville gått konkurs, oljeindustrien ville gått konkurs, og statsadministrasjonen er de facto reelt sett konkurs, de lever på bedrag samt kontinuerlig tyveri fra folket, og dette har faktisk foregått siden veldig lang tid før undertegnede ble født

“2Q11 sier: .. Insiderne har skjønt at de er avslørt. De øvrige har i liten grad forstått. Et forsøk på å rette opp den skjevheten følger her, du kan følge tankerekken og se hvordan kabalene går opp hele tiden. Betingelsen er at hjernen innstilles på + og ikke minus. Den skal ikke forsøke å utelukke men i stedet positivt se etter likheter og åpne muligheten for at ulike identiteter er samme person eller nær slektning. ..” http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=100#M9609

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Som predikert, noen kom til å sprekke, denne bølgen snur bordet, nå er de vi som kan drive black-mail, ikke utlendingene, noen i politiet har skjønt hvordan de dårlige rådgiverne klarte og ta kontrollen, flott, de har mest sannsynlig også oppdaget forfalskningene av filmene fra regjeringskvartalet.
Både Hans Gaarder og jeg har etterlyst de ekte filmene. Ikke uten grunn,det finnes nemlig suspekte utenlandske personer filmet i regjeringskvartalet .
Gi oss original videoene, de som ikke forfalsket og ikke klippet.

“Hva med Utø kirurgen, som bare falt om på en ski ferie. Nå er han borte, hva med rønken bildene, de også borte nå? sammen med filmene fra regjeringskvartalet?”
ref:http://www.nyhetsspeilet.no/2014/01/aardalsdrapene-og-hathviskerne-2/comment-page-3/#comments

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Utlendingene, har mest sannsynlig skjønt, ikke lurt å drive terror i Norge, de er nå livredde. Et tastetrykk og…

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Jeg har virkelig et godt håp, politiet i Norge våknet.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

De vil sjekke alle innleide konsulenter, de vil gå tilbake i regnskapet og finne hvem som leiet dem inn, til hvilken pris, hvorfor ekstra ordinære budsjett til terror øvelser, og de finner eksakt hvem som overførte penger til de ekstra terror øvelsene. Så kommer forhør og de finner hvem som blackmailet dem.
Hvor mye vi får vite er en annen sak.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

1000 vitner på falsk forklaring. Lukter det ikke manne bæsj er det ikke en gjødsel bombe.
Det finnes et register i Norge over dem som har lov til å sprenge med, ja gjødsel,jeg kontaktet en av dem, kloakk lukter det.
Nå stinker andre ting mer en bomben.
Forklaringene vi har hørt henger dårlig på en trøkk.
Forklar hvorfor det ikke luktet manne bæsj, takk, Norsk gruvedrift har tusenvis av gjødsel sprenginger, jeg velger å stole på disse vitnene jeg.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Hansen kommer med en 100% avsløring av 22 (med nedenfor nevnte video siste framene , nede i høyre kjørne). Her ser vi et eksempel på hva forutt inntatte besluttninger medfører. Null kommentarer, bør føre til entertanke til alle sjelene på nyhetspeilet, hvordan tankeprossensen virker din virker, stikkord er vel bias. (og ja jeg har kryss sjekket vidoen den er ekte)

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Dette er feighet, regner med 5 mill lik i Syria, som vi kunne ha stoppet sammen.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

jaja, det var det nærmeste Nyhetsspeilet kom til å bli en major spiller. Ingen støtte så Bombama vant. lett, ja ja ha en god dag også om 5 år.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Obamas akilles hel er NSA eller fema, der ligger hans energi ca 500/600 terror behjempere som ikke har noe å bedrive annet en å lage terror for å syselsette seg selv. Så fire pro norge vikinger så tar vi Obama.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Så la oss ta Bombama 4 stk, regner med 2Q11 da er det kun 3 stk til før Obama go home.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Lignende data til 22. så please meld dere inn på en eller annen måte

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Regner med dere vet hvor mange lik fra Iraq, så join så la oss ta Bombbama sammen…….

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Problemet er en kan ikke release data uten støtte, så vil dere ikke vinner suppressorne. Så de fleste på Nyhetsspeilet vil kun se på uten å delta selv. Slik tolker jeg det.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Ser jeg er bltt litt for ivrig (masse krivefeil som jeg håoer dere ser bort fra).

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Foreslår du oppdaterer siden din, Hans, ligg ut sluttsekvensen fra”Eksplosjonen inne i Kunnskapsdepartementet bilde for bilde”, så det blir tydligere, soldaten nede i høyre hjørne kommer ikke så godt frem, de beste bildene kan du hente fra brennpunkt (NRK).

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Har en ok sekvensen fra brennpunkt, der selv de med varige nedsatte sjelsevner kan se soldaten tydlig. Oppdaterer du siden kan jeg sende sekvensen til deg, hvis ikke kan du iallefall argumentere, hvorfor ikke.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Mange takk Seitasis:

http://s23.postimg.org/x5tzbznyz/svartmhjelm.jpg
Legg merke til at både hjelm og uniform med ”vest” matcher..

2Q11 sier:
16. 05. 2012, kl. 00:58
Logisk at denne personen som ikke er ABB, skal stå ganske nær når det smeller, og har i oppdrag å koble fra kablene nærmest ”ground zero”. Ingen andre gode grunner til en slik kraftig hjelm/skjerm.
Dersom det er riktig
at det ble funnet en hjelm i bilen ABB parkerte, så var det bare en kopi.
http://touch.abcnyheter.no/files/imagecache/galleria_slide_wide/bilde09.jpg
http://touch.abcnyheter.no/files/imagecache/galleria_slide_wide/bilde10.jpg

2Q11 sier:
07. 06. 2013, kl. 19:55
Husk også apparatet med svartkledde uniformerte medhjelpere før og under terroranslaget:
Under antiterror-øvelsen raidet en rekke menn i svarte uniformer regjeringskvartalet kveld og natt til 22. juli.
Ca 1min 50sek ut i denne filmen:
http://www.youtuberepeater.com/watch?v=kXdtIsigOd8&name=5Reasons+Why+The+Oslo+Bombing+Already+Looks+Like+A+False+Flag+Attack
http://s23.postimg.org/pe7gz88vv/kabeljobb.jpg
http://s18.postimg.org/g09g1xw8p/unisvart.jpg
sjekk selv:

http://s23.postimg.org/i86zoo1yz/darkmen.jpg
(http://www.youtube.com/watch?v=1BWFYfMRk0w )
http://s21.postimg.org/rn19rbign/sameblackunimen.jpg
(

)

Jeg kommer til å stemme på det partiet som signaliserer at de vil gjenoppta etterforskningen av 22.juli pga svært mangelfull sådan for fa..

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

Personen beveger seg resolutt i en retning tross smellet sekundene i forveien.
Hvem andre enn en godt forberedt og utrustet agent/soldat ville gjort det?
Klar indikasjon på at vi har med en blankpusset hjelm å gjøre, sjekk refleksen:
http://s10.postimg.org/4s91jpubd/svartmhjelmrefleks.jpg

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

takk 2Q11, DU HAR KJEMPET EN KAMP ALEINE.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

TID FOR BOMBAMA., THATS HOT, 4 må være med skal det gå bra.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

En “uniformert”, svartkledd, solbriller,svart caps og “araber nese”, ble filmet fra ca 2-4 meter avstand, i det han går smilende mot folkemengden, etter spregningen.
Men meget vanskelig for meg å tro at den kroppen var direkte involvert i sprengingen, men trolig med på øvelsen, trodde/tror jeg da.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

De styrende i Norge hadde sluppet unna den releasen hvis Stoltenberg hadde gått for møtet med Bombama. Full krig vi skal stoppe Syria, denne hendelden har vært tipset om i lang lang tid,se kommentarer. nå går vi sammen mot Obama 4 mail and the game is on.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

2Q11 regner med du er i mot Syria bombbama, da er det kun 3 til før neste release, den vil gå globalt. 2O11, KUN 3 STK TIL.

« Forrige artikkel

Nytt EU-direktiv vil hindre fri tilgang på frø

Neste artikkel »

Hvorfor bli frikvinne og hvordan gå fram? Del 1 av 2

191
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x