Regjeringskvartalet-rariteter under 22 juli-terroren

29272 visninger
2 minutter lesetid
191

Enkle vitneobservasjoner av ulike hendelser da regjeringskvartalet ble sprengt på norges store terrordag 22/7 og like etterpå fremviser en rekke rariteter.

Raritet nr. 1: Plasten på stativer foran R4-bygget var praktisk talt uskadd

rr1

Raritet nr. 2: Et sirkelformet «energetisk» mønster var synlig på veggen av høyblokka i eksplosjonsøyeblikket

rr2

Raritet 3: Det var nærvær av små grupper fremmede soldater i gatene på eksplosjonstidspunktet

Soldatene viste tydelig interesse for Det Store Smellet ved å befinne seg på eller like ved eksplosjons-åstedet under eksplosjonen og like etterpå.

Kortvokste soldater med hansker på en varm sommerdag som er iført norske militærpolitiuniformer for anledningen samarbeider om å fjerne ledninger el. l. fra åstedet. For å være norsk militærpoliti er det et krav å være minst 1.80 m. høy.
Kortvokste soldater med hansker på en varm sommerdag som er iført norske militærpolitiuniformer for anledningen samarbeider om å fjerne ledninger el. l. fra åstedet. For å være norsk militærpoliti er det et krav å være minst 1.80 m. høy. Dette er et krav som personene på bildet ikke oppfyller, et tegn på at uniformene medhørende røde bereter er blitt «lånt» for anledningen.

Et annet soldat-team, som var iført beige kamuflasjeuniformer befant seg "rundt hjørnet" på Karl Johans Gate da det smalt. De bega seg straks i retning av åstedet, to av dem medbringende en slags "sorte stresskofferter".
Et annet soldat-team, som var iført beige kamuflasjeuniformer befant seg «rundt hjørnet» på Karl Johans Gate da det smalt. De bega seg straks i retning av åstedet, to av dem medbringende en slags «sorte stresskofferter».

http://youtu.be/4lT6gnLGbsI

 

Raritet 4: En mystisk kvinne dukket plutselig opp ved åstedet og kommanderer til en NTB-fotograf: ”Slutt å filme!”

Kvinnen dukket opp på åstedet få minutter etter smellet. Hun har på seg en obskur ”uniforms-skjorte” uten noen form for logo og holder en obskur ”håndholdt” i hånden... Hvorfor er hun mer opptatt av at spor ved åstedet ikke blir dokumentert for ettertiden på video enn av å hjelpe skadde som ligger på fortauet like ved...?
Kvinnen dukket opp på åstedet få minutter etter smellet. Hun har på seg en obskur ”uniforms-skjorte” uten noen form for logo og holder en obskur ”håndholdt” i hånden…
Hvorfor er hun mer opptatt av at spor ved åstedet ikke blir dokumentert for ettertiden på video enn av å hjelpe skadde som ligger på fortauet like ved…?

Den mystiske kvinnen er hverken tilknyttet politi eller redningsetat. Hun virker litt usikker i tonefallet, som om hun tviler litt på sin egen "autoritet".
Den mystiske kvinnen er hverken tilknyttet politi eller redningsetat. Hun virker litt usikker i tonefallet, som om hun tviler litt på sin egen «autoritet».

 

Raritet 5: Det fant sted en synlig eksplosjon inne i Kunnskapsdepartementets buede bygning. Eksplosjonens slagretning var innenfra og ut.

Kunnskapsdepartementet_plassering

Eksplosjonen inne i Kunnskapsdepartementet i slow motion

 

Eksplosjonen inne i Kunnskapsdepartementet bilde for bilde

sekvens1sekvens2sekvens3
sekvens4sekvens5

Bitene som faller ned på bakken beveger seginnenfra og utover... ...dette er en indikasjon på at eksplosjonen  finner sted INNE I  Kunnskapsdepartementet
Bitene som faller ned på bakken beveger seg innenfra og utover… Dette er en indikasjon på at eksplosjonen finner sted INNE i Kunnskapsdepartementet.

sekvens7

Raritet 6: Det var ikke noe krater foran høyblokka

Det var ikke noe krater foran inngangen til høyblokka etter eksplosjonen
Det var ikke noe krater foran inngangen til høyblokka etter eksplosjonen
Forstørret
Forstørret

Krateret dukket først opp noen dager senere

crater_later


Raritet 7:
Da det smalt kom den kraftigste eksplosjonsflammen på Akersgata-siden av høyblokka

Sett_fra_Deichmanske

http://youtu.be/Axs4Z8RkfMk

Sett_fra_Deichmanske2

Raritet 8: Indikasjoner på en eksplosjon i R4-bygget, Olje- og Energidepartementet

R4

http://youtu.be/_EvPVBrpkJA

R4_3

R4_2

 

Raritet 9: En nesten uskadd personbil ble fjernet fra åstedet på en mest merkelig måte

En VW Golf personbil var omtrent uskadd, selv om den stod bare 35 m. i åpen luftlinje fra den hvite kassevognen, og 25 m. fra den utbombede bilen som lå på siden på andre siden av Grubbegata. Skadene (dvs. mangelen på skader) på personbilen ville ha gitt viktig sprengningsteknisk informasjon om sprengkraft m.v.
En VW Golf personbil var omtrent uskadd, selv om den stod bare 35 m. i åpen luftlinje fra den hvite kassevognen, og 25 m. fra den utbombede bilen som lå på siden på andre siden av Grubbegata. Skadene (dvs. mangelen på skader) på personbilen ville ha gitt viktig sprengningsteknisk informasjon om sprengkraft m.v.

 

Bilen ble umiddelbart fjernet fra åstedet. Dette innebar bevisforspillelse fra et krim-åsted.
Bilen ble umiddelbart fjernet fra åstedet. Dette innebar bevisforspillelse fra et krim-åsted.
Den nesten uskadde blå personbilen slepes bortover en gate fylt med vrakrester under oppsyn av en håndfull personer mens det ennå brenner i R4-bygget
Den nesten uskadde blå personbilen slepes bortover en gate fylt med vrakrester under oppsyn av en håndfull personer mens det ennå brenner i R4-bygget
Det var Oslo Brann og Redningsetat sin skum-maskin som ble benyttet til å taue bort golfen mens det ennå brant i R4-bygget
Det var Oslo Brann og Redningsetat sin skum-maskin som ble benyttet til å taue bort golfen mens det ennå brant i R4-bygget

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

191 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
herr anfsim
herr anfsim
10 år siden

Mulig det er jeg som misforstår, men artikkelforfatter virker veldig ukritisk i hva han tar med, og ivrig etter å akseptere alt som tyder på noe «mystisk». Jeg tillot meg å hjelpe litt ved å sjekke litt fakta for deg. Regner med du vil rette opp artikkelen fortløpende.
:)

For å begynne med nr 3:
http://soldaten.no/articles/view/239/0

Her er intervjuet med de «skumle» soldatene. Ikke noe mystisk med dem, enda mindre hanskene som er helt vanlige plasthansker du finner i de fleste førstehjelpsskrin. Dette bruker alle førstehjelpere, selv på varme sommerdager.

Ikke virker de særlig lave heller, men siden jeg først er i gang med å gjøre faktasjekken så kan jeg linke til de fysiske kravene for MP:
http://forsvaret.no/verneplikt/muligheter/Sider/militarpoliti.aspx

Det andre bildet ser ut til å være soldater på perm fra Afghanistan. Ett kjapt googlesøk på medaljeseremoni juli 2011 gir følgende:

http://www.regjeringen.no/nb/dep/fd/aktuelt/taler_artikler/ministeren/taler-og-artikler-av-forsvarsminister-gr/2011/tale-av-forsvarsminister-grete-faremo-un.html?id=651745

Altså ingenting unaturlig med at noen i ørkenuniform befant seg i Oslo ;)

Så tenkte jeg å ta en titt på moment nummer fire:
En kvinne, som ser ut til å være tilknyttet sikkerheten ved regjeringskvartalet, som vil ha folk som ikke bidrar med noe vekk. Dette er kanskje en av de mest selvsagte handlingene for noen som prøver å opprette orden og sikre området. Om det skulle komme en eksplosjon til er det veldig dumt om området er fullt av skuelystne, og om en ikke har noe å bidra med er man en belastning for rednings og sikkerhetsmannskapene.

Det var min umiddelbare input i allefall.

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Det er behøvelig at alle anvender tid på kun å belyse hendelser, audio, video, tekst mv mhp målrettet analyse for å fremskaffe beviser og indisier, som her dyktig er utført av artikkelens forfatter. som selvsagt begrenses i omfang av at døgnet kun har 24 timer. Det er altnok beviser allerede til å fastslå at rettssaken mot Anders Behring Brevik var et på forhånd planlagt skuespill. Beviser er å finne bl.a. i mange artikler her i NySp, men ny rettssak er alt fra vanskelig til umulig så lenge vårt rettssystem inklusive påtalemyndighet er korrupt helt til toppnivå, men den statusen kan, skal, må og vil med tiden endres

Mysterious light blamed for circle of fire http://www.abc.net.au/news/2013-03-03/mysterious-light-ignites-fire-in-tasmania/4550142

Quote: Tasmanian police and firefighters are unable to explain the source of a beam of light which reportedly fell from the sky and formed a circle of fire in a Hobart suburb. Early Saturday morning police and fire crews received calls from concerned residents in Carnegie Street at Claremont, who reported seeing a bright light igniting a fire in a nearby paddock. Tasmania Fire Service officer Scott Vinen says the blaze was quickly put out, leaving an obvious burnt patch. He says the bizarre incident has everyone baffled. «Once we put the fire out, we kind of walked through the fire and tried to find something,» he said. «We thought a flare or something may have landed there, but we couldn’t find any cause.» The Fire Service says it will not investigate further.

«Arrest John McCain – Illegal Entry Into Syria – Facilitating Terrorists in Syria – Foreign Criminal Mercenaries Operating in Syria – Investigate US State Department – Clandestine Activity in Syria ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/syria-under-angrep/comment-page-10/#comment-98977

MrKennedy
MrKennedy
10 år siden
Svar til  Falcon

Du kan ikke bare påstå at det finnes beviser, uten å linke til de (du kan jo selvsagt, men det gjør ikke påstanden din troverdig). Eneste referansen du gir er Nyhetsspeilet, Nyhetsspeilet fungerer som en platform for de som har «Alternative» forklaringer på det meste, dermed kan ikke NS brukes som troverdig nøytral kilde.

PS.: Jeg tar ikke stilling til om NS er troverdig eller ikke, i dette svaret, kun nøytral.

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  MrKennedy

«Jeg vil på den store dagen kvalifisert og dokumentert benytte anledningen til å ønske frimurerne og deres likesinnede inklusive deres lakeier og bifallende en god tur til helvete ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/nyhetsspeilets-artikkel-nr-1000/#comment-98654

«Top US Brand of Children’s Vitamins Contains Aspartame, GMOs, & Other Hazardous Chemicals ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/5589/comment-page-9/#comment-99005

Lars-Roger Moe
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Hmm. Fint at du korrigerer m.h.t. soldatene. Jeg har sett den før, og jeg har fortsatt spørsmål vedrørende den aktiviteten bildene (her kun ett bilde) viser og historien i intervjuet. Men, det er et punkt vi kan la ligge intil mer informasjon eventuelt kommer på bordet. De andre soldatene ser ut til å oppføre seg som oppegående kompetent mennesker bør gjøre i en slik situasjon, uniform eller ikke: smellen er over, kom deg til åstedet for å bistå.

Så var det de andre elementene i artikkelen.
De fleste av disse fortjener å bli løftet frem. De beviser at den offisielle historien er feil, alternativt er den oppspinn. Det er definitivt grunnlag for å etterforske dette nærmere, og ettersom det offentlige rettsapparatet svikter sin oppgave i så måte blir konsekvensen – heldigvis – at samfunnsengasjerte oppegående mennesker stiller spørsmål og graver selv.

At samfunnsengasjerte mennesker som slik stiller kritiske spørsmål blir stemplet som «konpirasjonsteoretikere» mer enn antyder at noen har orkestrert det slik at det politiet ikke har skjøttet sine oppgaver som etterforskere. At disse «noen» ikke vil at de skal gjøre det heller ved å unnvike spørsmål som burde etterforskes. Dette inntrykket forsterkes ved at de forhold som i «konspirasjonsrelaterte» fora løftes frem vedrørende bomben i Oslo og skytingen på Utøya konsekvent ikke gjøres til grunnlag for undersøkelser.

Jeg skulle ønske noen av politiets samfunnsengasjerte etterforskere kunne sjekket noen av de forholdene som løftes fram i grasrotmedia.

Uffda
Uffda
10 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Dette er et viktig arbeid spesielt fordi media ikke gjør annet enn å lese fra et manus.
Hendelser isolert kan synes uvesentlig, men sett i sammenheng med både det som skjedde på Utøya og andre lignende tragedier kommer man nærmere sannheten.
Næmlig at dette er styrte operasjoner iverksatt av de som måtte ha kort og langsiktig vesentlig økonomiske interesser av at fryktnivå opprettholdes på krigsnivå.
Mennesker/nasjoner blir så satt ut av frykt at de synes bla det er helt greit at Norske Luftforsvarsstyrker benyttes til å teppebombe Libyas befolkning. Noen tjener blodpenger, mellom 3,5 til 5 millioner dollar pr bombe som slippes. Derfor er det viktig at spesielt soldater og offiserer er hjernevasket og tror de gjør en velgjerning.
At mennesker dør, fordamper, lemlestes, grilles for at disse levende døde skal utleve sin perverse energi må det bli slutt på.

2Q11
2Q11
10 år siden
Svar til  herr anfsim

«Fortsatt så står spørsmålene om hvorfor TV2 og soldater sto klar til innsats v/ Grubbegata før og etter smellet ubesvart. Til krampa tar, nå og senere, jeg gjentar:
”I klartekst betyr det jeg beskrev over, at den omtalte filmingen til TV2 har foregått i tidsrommet mellom 60-150 SEKUNDER etter hovedsmellet.
Dermed kan vi med sikkerhet se bort fra ”forklaringen” i soldat.no.» (beskrivelsen der tilsier at det må ha tatt dem mange minutter å komme dit de ble filmet av TV2(!))

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/22-juli-avslort/comment-page-15/#comment-95921

Det følgende materiale er basert hovedsakelig på levende bilder. Først beskrives i hovedtrekk hva som vi ser skjer, deretter link til stillbilder og video. Stillbildene viser hvor langt ut i filmen det er.
1) Vi ser 2 personer i militæruniform går i retning åstedet hvor bomben har gått av (men flere hundre meter unna). Den ene(barhodet) har telefon i den ne hånden, ingenting i den andre. De nærmer seg et gatekryss når (ikke tilfeldig) flere ting skjer samtidig:
Det kommer en person med rød bukse fra venstre side med en svart bag/koffert som blir overlevert en av de uniformerte (den skallete) samtidig som et smell i luften over et tak rett i nærheten tar oppmerksomheten.
Deretter samles disse to uniformerte, hvor den skallete nå ses med svart bag/koffert, og en tredje uniformert som kommer samkjørt fra høyre i bildet, først i motsatt retning. I tillegg kommer en sivilkledd med svart ”bag” til samme sted litt inn i gaten, ”markert” med et menneske med rød overdel. De har åpenbart et oppdrag: -å samle inn noe?
http://postimg.org/image/hk7vy1001/

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-85407

http://www.youtube.com/watch?v=rvxPSav6y8A&feature=related

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  2Q11

Hva er det som tilsier at soldatene og TV2s er der etter 150 sekunder? Isåfall, hvorfor er det rart?

2Q11
2Q11
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Dette spørsmålet er besvart tidligere. Kort fortalt viser filmen fra TV2 Grubbegata tom for mennesker. Ved å gå gjennom forskjellig film- og billedmateriale er det en svært begrenset tid etter hovedsmellet at Grubbegata er tom for både røyk, vind og mennesker.
Beskrivelsen i soldat.no må nødvendigvis innebære flere minutters bevegelse(for det meste gange i henhold til beskrivelsen) fra den ene siden av sentrum til den andre(sjekk kart). Som forklaring henger den ikke på greip rett og slett.

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Beklager men dette blir alt for tynt. Hvor mange mennesker og vindstyrken(av alle tenkelige ting) vil selvfølgelig ha variert, noe annet ville vert merkelig. Tvertimot ser man at støv og skrot fra kontorene har rukket å legge seg på bakken. Altså ingenting som tyder på at de var der unaturlig tidlig.

2Q11
2Q11
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Plasserer kommentaren til herr anfsim her så det blir fyldigere, slik som han etterlyser?, Jeg håper du har forståelse for at jeg må ta høyde for at du representerer PST eller lignende, siden du oppfyller de fleste kriterier. Jeg kan ikke huske at du bidrar med noe her inne annet enn kritiske bemerkninger, og uendelige avledende diskusjoner med bl.a ”Faxluri” som jeg antar er deg selv eller en kollega. Situasjonen minner meg litt om Dyrendal og Færseth med klippekort i NRK. De ”debunker” overfor publikum, noe de selv deltar i..
( http://skepsisforvoksne.wordpress.com/2012/11/06/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/
John Hilmer Berge Færseth (født 10. april 1972) er en norsk medieviter med studier i serbiske politiske forhold ved universitetet i Oslo. Siden 2010 har han ansatt av Human-Etisk Forbunds tidsskrift Fri Tanke som journalist. Færseth er etter sigende sekretær i Ordo Templi Orientis (O.T.O.) i Norge.[1] O.T.O. er et esoterisk, magisk selskap som praktiserer Aleister Crowleys thelema-magi. Siden 22. juli-terroren har John Færseth vært en av norske midstrømsmediers mest benyttede eksperter på konspirasjonsteorier omkring Anders Behring Breivik og annet.[
http://nb.xiandos.info/John_F%C3%A6rseth )

Før jeg avleder med relatert stoff som finnes på min PC, kan du få i oppgave å se om du ser vind/vindstyrke, røyk og støv, – og mennesker i Grubbegata på disse bildene(film), og arrestere meg på hva som er feil i forhold til tidsangivelse med mer. Dersom du hadde fulgt lenkene mine nøye så hadde du lest dette :
”Les hva de rakk å gjøre fra de hørte smellet. Godt gjort. På samme tid måtte de ha satt ny verdensrekord på 800 meter for å være der de andre tre i soldatuniform befant seg i henhold til TV2- opptaket.
De to øverste bildene dokumenterer mye. Gaten er FOLKETOM mot eksplosjonsstedet (Grubbegata med helikopterplattformen til høyre og høybygget til venstre).
Det er flere som har filmet og fotografert få sekunder etter hovedsmellet. De viser alle at beregnet tid til ”tåka”/røyken/støvet i hovedsak har lettet og ”vinden” har roet seg på bakkenivå i nærheten er ikke stort mer enn -1-ett- minutt etter hovedsmellet. På den tiden er det også beskjedent med røyk/brann oppunder helikopterplattformen, men denne tar seg opp etter hvert.
Bilder viser at folk strømmer til Grubbegata etter kort tid, beregner en at denne fotografen begynner å filme 30 sekunder etter smellet, så må flere sivile mennesker ha passert krysset der soldatene gjorde en jobb i Grubbegata allerede før det var gått 2 minutter etter smellet. Før det igjen skulle MP-soldatene ha vært på pletten. Og TV2 må ha vært operative nesten før smellet?Vær så snill, sjekk dette nøye selv, les soldat-forklaringene over og se på kart at avstanden tilbakelagt (Akershus festning, de GIKK forbi Cafè Skansen på Christiania Torg, Akersgata mange kvartaler, så helt ned til Grubbegata!”
http://postimg.org/image/9zr36ug19/

http://www.sb.no/nyheter/se-eiriks-bilder-etter-oslo-bomben-1.6380837
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/22-juli-avslort/comment-page-5/#comment-92193

Dersom jeg tar feil er jo det fint, men om du sitter med innholdet på min PC og forsøker å distrahere meg bort fra brennhete sannheter som at egentlig all faenskap henger sammen, tettere enn vi tror.

Hvorfor skulle en falsk flagg aksjon som den i Oslo og Utøya skille seg ut fra andre, slik som den rekken som vi har sett i USA, hvor det er godt forberedte profesjonelle deltakere inkludert fotografer, soldater og kriseskuespillere som står for avvikling og påvirkning. Bare ett eksempel, samme skuespillerinnen identifisert i 3 forskjellige falske flagg terroraksjoner:
Crises actress appears 3 different times; 1. Sandy Hook 2. Boston Bombing 3. Police Chase
http://www.youtube.com/watch?v=JeXG3uQu8ZU

ett til:
http://www.nytimes.com/2013/04/17/us/in-grisly-image-a-father-sees-his-son.html?_r=0
Avslørt her:
http://www.stuartwilde.com/2013/04/boston-bombing-story-unravels-fake-new-york-times-article/

Når vi snakker om bombene i Boston så viser det seg at en av ”bombemennene” har bånd til CIA:
The uncle of the accused Boston Marathon bombers incorporated, in 1995, a company called the «Congress of Chechen International Organizations.»
Even as the company was sending aid to Islamic terrorists in Chechnya, its listed address was in the home of former top CIA official Graham Fuller.
http://www.madcowprod.com/2013/04/29/uncle-ruslan-aid-to-terrorists-from-cia-officials-home/

CIA finansierer sin skjulte virksomhet og forgreninger blant annet med narkopenger:
According to Peter Dale Scott, the Dirección Federal de Seguridad was in part a CIA creation, and «the CIA’s closest government allies were for years in the DFS». DFS badges, «handed out to top-level Mexican drug-traffickers, have been labelled by DEA agents a virtual ‘license to traffic.'»[22] Scott says that «The Guadalajara Cartel, Mexico’s most powerful drug-trafficking network in the early 1980s, prospered largely because it enjoyed the protection of the DFS, under its chief Miguel Nazar Haro, a CIA asset.»[22]
Vicente Zambada Niebla, the son of Ismael Zambada García one of the top drug lords in Mexico, claimed after his arrest to his attorneys that he and other top Sinaloa cartel members had received immunity by U.S. agents and a virtual licence to smuggle cocaine over the United States border, in exchange for intelligence about rival cartels engaged in the Mexican Drug War.[23][24]
http://en.wikipedia.org/wiki/Allegations_of_CIA_drug_trafficking#Mexico

Although Mexican drug cartels, or drug trafficking organizations, have existed for several decades, they have become more powerful since the demise of Colombia’s Cali and Medellín cartels in the 1990s. Mexican drug cartels now dominate the wholesale illicit drug market by controlling 90% of the cocaine that enters the United States.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mexican_Drug_War
Guns tracked by the ATF have been found at crime scenes on both sides of the Mexico–United States border, and the scene where United States Border Patrol Agent Brian Terry was killed. The «gunwalking» operations became public in the aftermath of Terry’s murder.[2
http://en.wikipedia.org/wiki/ATF_gunwalking_scandal

To røver-presidenter: frimurer-hånd i hånd, Telvisias skjulte hjelpende hånd symbolsk i bakgrunnen?
(en observant leser forklarer ”mysteriet” i kommentarfeltet)
http://blogs.mcclatchydc.com/mexico/2013/05/the-mysterious-third-hand.html
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/spektakulaere-romskip-shows-over-mexico-siden-2004/comment-page-1/#comment-98999

Aliens? Bildet som framkommer i videoen lagt ut i denne artikkelen viser delvis kunstige skyer formet til en figur ved hjelp av lydbølger (HAARP) i bestemte frekvenser. Figuren ser ut til å være den sumeriske ”urguden” Enki.
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/disclosure-falske-aliens-og-ufoer-truer-menneskeheten/#comments

http://postimg.org/image/66oa5e94d/

CIA and # DEA # conspire again against Bolivia
covert intelligence operation has been developed by U.S. agencies to involve some Bolivian authorities, particularly the Deputy Minister of Social Defense, Felipe Cáceres, in drug trafficking.
http://cubainsidetheworld.wordpress.com/2013/05/23/cia-and-dea-conspire-again-against-bolivia-cuba/

The Knights Templar Cartel indoctrinates its operatives to «fight and die» for what they call «social justice».[7] They have taken full control of the now extinct La Familia Michoacana operations in states including Michoacán, Guerrero, State of Mexico, and Morelos. Its armed wing is La Resistencia.
Narco-banners for the Pope
On 17 March 2012 in the state of Guanajuato, the Knights Templar Cartel put up several banners on bridges welcoming the Pope Benedict XVI, and pledging to not provoke any violent acts during the pope’s visit.[8] The 14 banners read the following:
“ The Knights Templar Cartel will not partake in any warlike acts, we are not killers, welcome Pope.[9]
http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar_Cartel

I utgangspunktet er Knights Templar Kartellet rivaler med http://en.wikipedia.org/wiki/Los_Zetas
noe som trolig er i CIA sin interesse da de bare kan skumme fløten ved å overstyre i en ekstrem voldelig/dødelig krig..

Knight Templar i Mexico ble grunnlagt noen måneder før knigt templar og frimurer ABB ble ført fram som ensom ulv terrorist i Norge. Videos som er lagt ut av ”oslotoday” viser templar- og Zetastagging knyttet til både Oslo sentrum (22/7) og Østmarksetra (Sigrid). Sigridsaken er også assosiert med Balkan/Kosovo/Serbia/brohode-narkotika gjennom ”Pristina” og til narkotika fra Bolivia (Chr.Giske).

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/10/vagasaken-en-satanistisk-seanse/comment-page-17/#comment-95888

http://postimg.org/image/9l1v7sf4z/

-22/7 kommer også inn her. Breivik er koblet til Balkan og serbiske nasjonalister. Alle som har fulgt med på det som har skjedd i denne regionen de siste to tiårene med NATO i spissen vet at det er mer enn bare spekulasjoner at krigshandlingene også hadde med narkotika å gjøre.
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/10/vagasaken-en-satanistisk-seanse/comment-page-19/#comment-98084

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  2Q11

Det første avsnittet ditt må jeg egentlig bare ta med ett smil. Det er faktisk ikke første gangen jeg blir beskyldt for å være en skummel agent med en gang noen møter motgang, og det er forsåvidt artig nok når noen ser ut til å gå inn for å bekrefte stereotypene. Men nei, jeg jobber ikke for PST, eller andre skumle organisasjoner, og ikke tror jeg PST bruker ressurser på å diskutere på denne siden. Samtidig må jeg innrømme at mitt inntrykk av andre formes av denne typen utsagn. Når du tror jeg er fra PST med en gang jeg er uenig med deg, har jeg det i bakhodet når jeg leser hvordan du konkluderer ellers. Det kan jo være en sammenheng der ;)

Og igjen ser jeg fortsatt ikke hvordan du kan ha belegg for å tidfeste med særlig nøyaktighet. Som dine egne bilder viser var det betydelig mye mer støv umiddelbart etter bomben, som ser ut til å ha lagt seg innen filmingen begynte. Det samme gjelder papirer og skrot. Din egen film

viser en som går mot bombestedet kort tid etter smellet, og selv om det er vanskelig å sammenligne forskjellige filmer ser man også her både mennesker og tykt med støv i luften, mens det tilsynelatende er betydelig klarere når MPene dukker opp ikke langt unna. Mengden folk har helt sikkert variert hele dagen, det samme med støvmengde og røyk, med en naturlig topp rett etter smellet, da vind naturlig nok endrer seg og kanaliseres i urban bebyggelse.

I artikkelen står det at soldatene løp mesteparten av strekningen. Det er ikke spesielt langt fra akershus festning til området det er filmet. Tv2 var der åpenbart noe før, noe som ikke er rart i og med at de stadig er inn og ut av parkeringshuset like ved, noe jeg selv ser ofte når jeg er der nede.

Så skal jeg ikke ta for meg alle linkene dine som omhandler noe helt annet, selv om jeg kan røpe såpass som at jeg mener teoriene om skuespillere osv. ved forskjellige hendelser er rene galematias, men som sagt, lar det ligge.

Så kan man gjerne spekulere i hvem som kan ha stått bak, støttet eller tjent på det Breivik gjorde. Uansett hva man tror, mener jeg det vil være naturlig å anta at en gruppe med så enorme ressurser og ikke minst kontaktnettverk, som det du skisserer, vil være dyktige på planlegging. Den enkleste ting i verden for dem burde være å lage en bombe og putte i en bil. Hvorfor ikke bare gjennomføre det slik man mener Breivik gjorde? Hvorfor skulle de ønske å komplisere det hele ytterligere ved å sende inn en hel haug med agenter, jornalister og skuespillere for å «rydde opp», noe som utvilsomt ville økt sjansen for å bli oppdaget noe enormt, når de like gjerne kan bruke en mann? Det er rett og slett fryktelig lite logisk.

Forøvrig synes jeg det er utrolig lite pent gjort å henge ut tre unge gutter som medsammensvorne i ett av Norgeshistoriens verste massemord, uten noen som helst annen dekning enn at du synes det er litt rart. Når det er sagt så tror jo flere her jeg er fra PST så de trenger kanskje ikke ta det så tungt.

2Q11
2Q11
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Oj, den siste der var frekk. Tror du virkelig jeg mener at de tre norske soldatene i soldat.no er de samme som som TV2 filmet? Alle må jo se at det er helt forskjellige typer. Mener du virkelig at historien deres forklarer det som er filmet?
Historien deres kan godt være sann den, men den har ingen ting med det som er presentert i artikkelen til Gaarder. Er hensikten med artikkelen i soldat .no å bortforklare dette, så må det må være overordnete som i så fall har presset/lurt disse soldatene, slik at de blir uthengt av helt andre enn meg. Og ja, det er meget dårlig gjort å henge ut de gutta der!
Kommer tilbake med sensasjonelle presise bevis på tidsaspektet senere.

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  herr anfsim

2Q11: Neivell, så på tross av at de sier i artikkelen at det var dem så mener du at dette var noen helt andre?

Da ser jeg ikke hvordan vi skal kunne forme en basis for diskusjonen i det hele tatt.

Per Einar Aaland
Per Einar Aaland
2 år siden
Svar til  2Q11

Ingen ting å si på fantasien. Fantasien står til terningkast 6, men innholdet derimot, kommentar overflødig. Det står til stryk

Eddvin
Eddvin
10 år siden

Hør 21 min ut i denne sendingen fra Nrk Brennpunkt, redningsgruppens menn ramler ned i huller i gulvene i Høyblokka. Er det der bombene stod? Alle rapporterte om av vinduene «var blåst ut» Det blir ikke punktbelastninger så langt unna bilen… Hør selv:
http://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/mdup11001812/27-11-2012

Eddvin
Eddvin
10 år siden

«Litt på siden»
En annen ting som det ble hoppet bukk over i rettsaken, var at det ble brukt spesialammo, som bare enkelte spesialstyrker hadde tilgang til, så hvem av disse spesialstyrkene skaffet «ABB» denne typen?

» Da kirurgene ved Ringerike sykehus fikk inn ofre med skuddskader etter Utøya-tragedien, hadde de problemer med å tolke røntgenbildene.

– Vi så at prosjektilene hadde oppført seg rart da de traff ofrene, sier Dr. Colin Poole, Avdelingssjef kirurgisk avdeling, Vestre Viken Helseforetak til Aftenposten.

Poole har selv operert to av skuddofrene etter Utøya-tragedien og har sett mange av røngtenbildene.

Han mener det er åpenbart at ammunisjonen som er brukt, ikke er av en type som er i salg i Norge.

– Aldri sett lignende skader

Dr. Colin Poole har lang erfaring som kirurg og har behandlet mange skuddskader. Han har likevel aldri sett lignende skuddskader tidligere.

Bruk av ekspanderende prosjektiler er forbudt for militære styrker etter Genevekonvensjonen, men er påbudt ved storviltjakt i Norge og selges i jaktforretninger over hele landet.

– Men ammunisjonen som ble brukt på Utøya er definitivt ikke noe gjerningsmannen har fått kjøpt i en butikk i Norge, sier Poole.

Poole, som leder kirurgiavdelingene ved Ringerike og Bærum, sier skuddene på Utøya har gjort større skade enn det ammunisjon som er tilgjengelig i Norge ville ha gjort.

Ville gjøre størst mulig skade

– Det er her etter all sannsynlighet snakk om en type dumdumkuler som bare spesialstyrker i enkelte land bruker, sier Poole.

Såkalte dumdumkuler er forbudt i krig, men påbudt ved storviltjakt i Norge, fordi det øker sjansen for en rask død, skriver NTB.»

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Har-trolig-brukt-spesialammunisjon-for-a-gjore-storst-mulig-skade-5014853.html#.Uac1kLV7J2c

Visiting Dignitary
Visiting Dignitary
10 år siden
Svar til  Eddvin

Grunnen til at «de» har vedtatt at det var normal ammunisjon som ble benyttet er fordi at det ville ha ødelagt argumentene om at «alt var lovlig ervervet» og dermed fjernet «behovet» for å forby skytevåpen i sivilt eie.

kjemisk
kjemisk
10 år siden
Svar til  Eddvin

Ønsker bare kommentere ammunisjonen som ble brukt av ABB.
Det ble brukt såkalte Dum-dum-kuler.
Var på besøk hos en jeger som hadde en storviltrifle, 308 tror jeg det var.
Ammunisjonen som ble brukt var 7,62 mm, det samme som brukes av på eldre AG3.
Denne jegeren hadde eget verksted der han selv laget ammunisjonen, deriblant disse Dum-dum-kulene. Det er ikke noen større kunst å lage Dum-dum-kuler enn konvesjonell ammunisjon, ja kanskje lettere å lage siden selve kulen er av bly og lett å forme. Så den som har noe kunnskap og det riktige utstyret, som jeg tror enhver kan kjøpe på våpenforretning, da er det ikke noen problem å lage disse.
Vi fikk prøve riflen med disse kulene, og den hadde formidabel effekt!

Hermis
Hermis
10 år siden
Svar til  kjemisk

Kjemisk, vanlige dum-dum-kuler har vel et vanlig inngangshull og stort utgangshull? Kulen ekspanderer med voldsom kraft. Den ammunisjonstypen som kirurg Poole nevnte var visst langt verre siden det var en svært sjelden type som bare noen få «spesialstyrker i enkelte land bruker». Denne ammunisjonen blir det bare noen ørmså biter igjen av og er ikke noe som lett kan lages i garasjen. Ofte uten utgangshull med store indre skader. («Som tusenvis av nåler.») Hvis slik ammunisjon har blitt brukt, så beviser dette at minst én etterretningstjeneste og/eller spesialavdeling har vært involvert – og at Breivik ikke var den eneste involverte.

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  Hermis

Jeg vet ikke hvordan kirurgen har tatt sine vurderinger så blir vanskelig å uttale seg. Faktum er at dumdum-kuler, eller ekspanderende ammunisjon om man vil være korrekt, er vanlig til alle riflekalibre, av en viss dimensjon, og påkrevd ved jakt. Samtidig er det ikke noe som er særlig vanlig å få kjøpt til pistoler i Norge, da disse først og fremst er beregnet på konkurranseskyting. Som sagt vet jeg ikke hvor han henter sin erfaring fra, men om han har erfaring med skuddskader fra Norge vil jeg anta at det er snakk om gjengoppgjør el. som gjerne er med pistoler, og vanlig helmantlet ammunisjon.

Breivik sitt våpen var, om jeg ikke husker feil, i kaliberet 223. samme/lignende som forsvarets 5.56. Denne ammunisjonen ble fort kjent i forsvaret for å lage særdeles stygge sår, selv med vanlig «snill» helmantlet ammunisjon, på grunn av mindre prosjektiler som fort får utgangsår helt andre steder på kroppen enn man forventer med både 7.62 og 9mm. At dette kaliberet, med ekspanderende ammunisjon/hulspiss fører til, for kirurgen, helt nye typer skuddskader er dermed ikke så overraskende. Forøvrig så ser jeg en over her snakker om ammunisjon som splintrer seg veldig, og da er vi nok over på noe annet enn vanlig ekspanderende ammunisjon. Jeg har hørt om ammunisjon som går i oppløsning lett, men da først og fremst for politi og spesialstyrker slik at de kan unngå at sivile i bakgrunnen blir såret, ett motiv jeg ikke mistenker Breivik for å ha.

Ett kjapt google-søk gir følgende:

«– Kripos har undersøkt 171 patroner av såkalt hulspissammunisjon. Det er ikke funnet at denne ammunisjonen er tilsatt noe, sa han under torsdagens rettsforhandling.

Han sier at det er ammunisjon man får kjøpt i vanlige våpenforhandlere.»

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/22-juli-terror-oslo-og-utoya/breivik-brukte-bare-vanlig-jaktammunisjon-paa-utoeya-3772347.html

Med andre ord virker det som det er snakk om vanlig jaktammunisjon, men i ett lite brukt kaliber, som oppfører seg uforutsigbart og fører til vanskeligere skuddskader.

Ett annet moment er, som nevnt over, selve planleggingen. Hvorfor skulle spesialstyrker gi han superhemmelig ammunisjon som kun de i hele verden hadde, slik at det ble lettest mulig å spore dem opp? Hvorfor ikke bare bruke vanlig ammunisjon fra butikken som vil ha tilnærmet lik dødelighet? Det er noe som heter «Keep it simple stupid» (KISS) og det er noe de fleste som planlegger operasjoner vil følge. Hvorfor komplisere det mer enn nødvendig og øke risikoen enormt uten nevneverdig vinning?

Hermis
Hermis
10 år siden
Svar til  Hermis

Anfsim, jeg tviler også sterkt på at Breivik fikk utdelt denne sjeldne ammunisjonstypen. Men denne ammunisjon kan være brukt av andre som befant seg på øya (medhjelpere). Denne typen ammunisjon, bortsett fra at den er ekstremt skadelig, blir det nesten ingenting igjen av. Noe som kan være en fordel for å kunne skjule bevis for at det var brukt flere våpen. Med de hadde nok ikke regnet med at en kirurg som Poole, med erfaring fra krigsområder (og sikkert dum-dum), skulle uttale seg offentlig om det om han hadde sett.

Ellers har det jo stått i pressen at politiledelsen brukte 2 måneder på å bestemme seg for å samle inn og gjennomgå alle patronhylser som lå strødd på øya. I normale drapssaker er patronhylser noe av de første bevisene som de undersøker. Man kan jo bare spekulere i hvorfor…

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  Hermis

Hermis: ja det er selvfølgelig en mer realistisk mulighet, men igjen veldig komplisert. På den ene siden kunne man sende Breivik alene og han ville oppnå grusomme resultater. På den annen kunne du i tilleg støtte han med spesialstyrker og dermed komplisere det hele noe voldsomt, uten å få nevneverdig gevinst ut av det. I tilleg, slik jeg oppfatter deg, skulle man ha politiet med på laget og dermed også mangedoble risikoen.

Hvorfor ta denne enorme risikoen når man kunne oppnå samme resultat med minimal risiko?

Forøvrig ser jeg gjerne kilde på at denne kirurgen er erfaren fra krigssoner. Krig utkjempes som oftest ikke med ekspanderende våpen, og de færreste mer primitive krigene utkjempes med kaliberet Breivik brukte.

Hermis
Hermis
10 år siden
Svar til  Hermis

Får ta frem te-skjea:

«- Vi hadde store problemer med å tolke røntgenbildene og CT-bildene fra pasientene. Kulene hadde fragmentert til bittesmå biter som nesten ikke syntes, sier Poole. – Effekten inne i kroppen er som tusener av nålestikk, illustrerer han overfor AP.» (Slik virker selvsagt ikke jaktammunisjon eller vanlig Dum-dum, som skal ekspandere.)

«- Dumdum-kuler er en litt gammeldags samlebetegnelse på all ekspanderende ammunisjon. Jeg er selv storviltjeger, og har en del erfaring med ammunisjon, sier Poole.»

Kilde: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10080715

» Vi så at prosjektilene hadde oppført seg rart da de traff ofrene, sier Dr. Colin Poole, Avdelingssjef kirurgisk avdeling, Vestre Viken Helseforetak til Aftenposten. Poole har selv operert to av skuddofrene etter Utøya-tragedien og har sett mange av røngtenbildene. Han mener det er åpenbart at ammunisjonen som er brukt, ikke er av en type som er i salg i Norge.»

«Poole, som leder kirurgiavdelingene ved Ringerike og Bærum, sier skuddene på Utøya har gjort større skade enn det ammunisjon som er tilgjengelig i Norge ville ha gjort.»

Kilde: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Har-trolig-brukt-spesialammunisjon-for-a-gjore-storst-mulig-skade-5014853.html#.UanVMxVumos

Sistnevnte artikkel er fra 24.7.11., oppdatert 18.10.11. Ganske sikker på at artikkelen fra fra før 18.10. var lengre og mer informativ og at det fins kopi av det et sted, men jeg har ikke mer tid til å lete den frem.

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  Hermis

Hermis: igjen ser jeg ikke noen til all erfaringen fra krigssoner eller at han har operert skuddskader med tilsvarende kaliber og ekspanderende ammunisjon. All ammunisjon oppfører seg forskjellig. Selv helmantlet ammunisjon har varierende effekt avhengig av produksjonsmetode. Noen til og med verre enn ekspanderende.

Terminalballistikk er med andre ord ett enormt fagfelt med utallige faktorer. Du kan med andre ord ikke sikkert si noe om ammunisjonstype utifra å ha opperert ett par skuddskader fra ett annet kaliber før. Den beste måten å si noe om ammunisjonen vil være å teste de forskjellige typene, typisk i gelatin og se hvordan de oppfører seg.

Siden vi ikke har hørt mer fra pool, eller de andre kirurgene eller etterforskerne osv. går jeg utifra de ikke fant at ammunisjonen var så unormal likevell, noe Kripos sier over.

Hermis
Hermis
10 år siden
Svar til  Hermis

Hvis du etterlyser mer informasjon om saken, får du søke på nettet selv, Anfsim. Jeg er (heldigvis) ikke mora di.

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  Hermis

Hermis: nå var det du som påstod han hadde erfaring fra krigssoner osv. Du kan nesten ikke forvente at jeg skal grave opp kilder på ting du finner på, det forventer ikke min mor heller ;)

Ellers synes jeg nå at jeg har gravd opp ganske mye. Utover at jeg har gjort, litt av, faktasjekken artikkelforfatteren ikke gjorde har jeg sett nøyere på påstandene rundt spesialammunisjon og kommet til en annen konklusjon enn deg, dog ligger jeg nærmere etterforskernes, de som faktisk har etterforsket dette, sin forklaring. Om du mener å sitte på beviser for det motsatte så ser jeg gjerne disse, men jeg har ikke tid til å finne argumenter til deg, ikke i eksamensrushet i allefall :)

Hermis
Hermis
10 år siden
Svar til  Hermis

Det var da veldig til mas. Hva blir det neste? – «kom og tørk!»?. :) Har ikke tenkt å bruke mer tid til dette, enn å si at Poole ikke har gått tilbake på sine uttaleser om at det på Utøya ble brukt spesialammunisjon «som ikke er å få kjøpt over over disk» og som var som «hundrevis av nåler». Noe som ikke er vanlig dum-dum men som bare etterretningstjenestene har tilgang til. Han opererte selv to skadde, men så på røntgenbilder fra langt flere. Fragmentene var så små at de knapt vistes på røntgen. Dette var veldig små prosjektilbiter som eksisterte på ordentlig og som kirurgene måtte slite med å få fjernet (på ordentlig, ja). Sier jo sitt og holder som bevis.

Om han ikke hadde erfaringer fra krigssoner fra før, så har han det nå ihvertfall. I fjor holdt han kurs i medisinstudiet: «Katastrofemedisinske erfaringer 22.07.2011» ved UiT. Og han har som sagt ikke gått tilbake på sine uttalelser, men de erfaringene han høstet brukes på medisinstudiet.

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  Hermis

Så det med erfaring fra krigssoner var egentlig bare noe du fant på? :)

Det vi har er en enkelt uttalelse som ikke støttes av andre etterforskere og som
han etter etterforskningen ikke har sett det riktig å stille seg bak, så vidt jeg kan se. Terminalballistikk er ett veldig omfattende felt og etterforskningen har konkludert med ‘vanlig’ ammunisjon, noe kirurgen, eller noen andre etterforskere eller helsepersonell ser ut til å være uenig, nå som man vet mer.

Og igjen, hvorfor skulle noen ønske å ta så mye ekstra risiko med minimal vinning? Tror du de som eventuelt skulle stått bak er så lite smarte?

Hermis
Hermis
10 år siden
Svar til  Hermis

Vel, Anfsim. Må innrømme at det ikke har vært så kjempelett å finne dokumentasjon på hans erfaring fra krigssoner, men jeg mener å huske å lest at han hadde det. Ser også, som jeg har nevnt over, at minst en av artiklene (Aftenposten) har blitt endret og avkortet i ettertid. Hadde tatt vare på og lagret den artikkelen på harddisken fra første utgivelsesdag, men ser at akkurat den fila uheldigvis er skadet. Men hvem vet, kanskje jeg snubler over en slik dokumentasjon en eller annen plass? Har ihvertfall ikke tenkt å forstyrre Poole med å mase om det, ihvertfall. Alle kirurger kan jo selvfølgelig en hel del om sårbehandling. Uansett, så taler røntgenbildene sitt klare språk, og de viste at prosjektilene ble nærmest pulveriserte. Det har vanlig dum-dum aldri gjort.

M.JOHAN
M.JOHAN
10 år siden
Svar til  Hermis

Hermis: Ikke bry deg med disse Letisene som kverluere her inne, mange av dem er her for de har fått beskjed om å være her og debunke alt mulig som finnes av beviser.

M.JOHAN
M.JOHAN
10 år siden
Svar til  Hermis

Mente «Leftiser», dette er sosialister og kommunister og det som værre er.

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  kjemisk

Hermis: nei det er en ærlig sak det, får se om det dukker opp senere da.

M.Johan: Jeg er nok ikke noen form for leftist, og ikke har jeg fått beskjed om å være her, men interessant at det er din eneste konklusjon. Det sier kanskje mer om deg enn meg?

smurfen
Moderator
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Er det en slag Lørdags Quiz ?

Hvem er herr anfisim ?

Her tror jeg nok Kineserne har helt rett, vist det oppfører seg som et troll og ser ut som et troll så er det mest sannsynlig et troll.

Når man først er inne på troll så kan jeg jo fortelle et lite eventyr til deg :)

Det var en gang et stort slott som het Riksdagen i Tyskland, men på den herrens dag 2-27.33 så begynte det å brenne i dette flotte bygget, det var bare en gjerningsmann, det viste seg at den skyldige var den venstreradikale Marinus van der Lubbe som ble funnet liggende halvnaken bak den brennende bygningen.
Rettssaken fant sted i Leipzig fra 21. september og 23. desember 1933, og endte med von der Lubbes dødsdom og henrettelse 10. januar 1934.

På den tiden verserte det mange konspirasjonsteorier om at det måtte ha vært flere gjerningsmenn og noe dro den så lang at det var Hitler og myndigheten selv som sto bak.

Seff helt latterlige konspirasjonsteorier siden en samlet eliten og en samlet presse kunne bekrefte at det var kommunisten Marinus van der Lubbe som sto bak, noen også tyske rett bekreftet.

Snipp snapp snute så var det eventyret ute :)

Angående hullspiss ammunisjonen så var ikke det info som skulle ut til folket, purken ble rasende når Kirurgen gikk ut i media med opplysningene.
Så hvorfor bruke hullspiss ammunisjon ? Det er jo en uhyre sjelden ammo som stort sett brukes av CIA agenter på fly så ikke kulene de plasserer i kaprere går gjennom og penetrerer flyet.

Først og fremst så kan ikke kulene spores til noe våpen etterpå, dermed kan ikke flere gjerningsmenn spores, det er også en fin test for det 1.6 milliarder kulene FEMA har fått som snart skal plantes i Amerikanere ..

Så hvorfor ikke utføre aksjonen slik den offisielle konspirasjonsteorien sier ?
Fylle en bil med gjødsel og sprenge i ferien etter at alle er dratt hjem og la en rape gæren frimurer gå amok på en øy med barn ?

Vel …så lett er det nok ikke, det som kjennetegner Illuminati operasjonene er at de er planlagt i lang lang tid, alt skal være symbolsk, de skal varsles før de skjer, det skal ha ledetråder om neste operasjon, alt med henhold til tallmagi skal stemme, antall ofrer skal være korrekt osv osv…
Det går som en lek siden stort at alt av involverte har sverget troskap til Bror, 250 purk, alt av purkesjefer, advokater, dommere, leger, media osv osv …
Som Arne Johannessen sa så er de ikke ute etter personer, men stillinger, mao så står de helt fritt til å trikse og fiske som de selv ønsker, sånn går det når bukken skal passe havresekken.

Angående hva som skjedde i regjeringskvartalet så viser en film en røykstripen fra et missil ca 3 sekunder etter det første smellet, ( filmen ligger i en annen 22/7 artikkel), en ny og ukjent type missil som de de har utviklet som en slags nøytron enhet som bruker anriket uran som en del av komponentene for å generere nøytroner. Og måten de gjør dette på er å oppløse tritium i uran pulver.
Samme type er brukt med en rekke operasjoner, nå sist i gjødsel fabrikken som gikk i luften i Waco Texas på satanistenes hellige dato 19 April og på timen 20 år etter at 77 personer ble brannofret på samme sted, deriblant lederens deres David Koresh.

Over 70 000 av den øverste eliten bare i Norge er med i ekstrem sekter som har sverget troskap til globale krefter.

Murer gutta elsker å tulle med slike som deg herr anfsim :)

Arroganse er makt, de vet jo utmerket godt at selv om de legger det foran nesa på deg så skjønner du ikke en dritt.

Siden du gav meg en Quiz så skal du få en tilbake.. …klarer du den så vet du når neste aksjon kommer ;)

Regjeringskvartalet ser ut som en krigssone etter kraftig bombeeksplosjon

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10080585&fb_ref=vgart_fbshare&fb_source=timeline

Hint : Publisert 22.07.11 – 15:34, endret 26.09.11 – 09:26

Det helt ufattelige på rom 227

http://sport.aftenposten.no/sport/svomming/article261977.ece

Hint: Dale Oen 26 år, han ble drept natt til 1 Mai som er den mest sataniske datoen i året, også datoen de drepte Bin laden for 10 gang he he

Her er litt mer spekket med fargekoder og symbolikk. :)

Ap-politiker er dømt til fengsel

http://www.nettavisen.no/politikk/article3628227.ece

Hint : 3628 227

Litt mer symbolikk, Lederen for de Røde Djevler Alex Ferguson går av etter 26 år i klubben.

http://www.nrk.no/sport/fotball/united-manager-alex-ferguson-gar-av-1.11018421

Alt handler om 2013, det er som en kan stille klokka etter satanistene og deres ablegøyer, det kommer som perler på en snor :)

The «Obama»NATION of Desolation, March 22. Time of Tribulation?

http://www.youtube.com/watch?v=JxwoSiwaZt8&list=UUjGpyaFt010cxAUczIHPF7w&index=2

Her er en liten ABC for dummies angående satanistenes symbolikk, som de har sagt i århundrer så skal Gog/Magog krigen starte mellom Israel og Russland i Syria. og så dras resten av verden inn.

Bør sees, terning kast 6

The Great Deception: Obama and the Coming War *PLEASE SHARE*

http://www.youtube.com/watch?v=Wxavh18amsQ

George W H Bush sitte kallenavn i Skull and Bones er Magog, Pave Frans har både Gog og Magog i navnet sitt ( Jorge MArio BerGOGlio ) :)

Ingenting er tilfeldig med de gutta der.

Gog er Russland og USA er Magog som beskrevet i Ezekiel 38.

Så sent som i 2003 fortalte USAs George W. Bush den franske president Jacques Chirac at Irak måtte bli invadert for å hindre Gog og Magog, Bibelens sataniske agenter for apokalypsen.

Men Gog/Magog har også en annen betydning ….

Den bysantinske historikeren Prokopios så Attila og hunerne som en nasjon utestengt av Aleksander, Enda noe senere ble Gog og Magog identifisert med khazarerne, som dominerte Sentral-Asia på 800- og 900-tallet, I Matthaeum Evangelistam, refererte benediktinermunken Christian av Stavelot til dem som etterkommer av Gog og Magog, og skrev at de er «omskåret og følger alle lovene til jødene. den sunniislamske lærde Ibn Kathir identifiserte også Gog og Magog som khazarerne, det samme gjorde en georgisk tradisjon som kalte dem for «ville menn med fryktelig fjes og oppførselen til ville dyr, blodspisere. I henhold til den berømte kazarske brevveksling hevdet kong Josef av Khazaria å være en etterkommer av Magogs nevø Togarmah.

Mongolene var de neste barbarer som ble plassert i denne forbindelsen. Tidlig på 1200-tallet begynte det å komme rapporter om en merkelig og uovervinnelig horde fra øst som ødela muslimske riker og kongedømmer. I Europa var det konger og paver som håpet på at disse hordene var representanter for prestekongen Johannes, en legende om at det eksisterte en stor kristen hersker i det fjerne Østen som ville komme og redde de kristne i kampen mot den muslimske erobringen. Da hordene fra Asia nådde fram til Polen og Ungarn og møtte kristne forsvarsstyrker, konkluderte et forferdet Europa at de var «Magogoli», avkommet til Gog og Magog, løslatt fra det fengsel som Aleksander den store hadde bygget for dem og at de varslet harmageddon, den kristne forestillingen om endetiden og Guds dom over verden.

De mongolske styrkene besluttet å snu og vende tilbake grunnet at deres leder Djengis Khan døde og etter deres nederlag i slaget ved Ayn Jalut i Midtøsten.

Her er en fin historie film om hvordan Vikingene knuste Kazerens drømmer om verdenherredømme :)

One ring to rule them all – the tale of a forgotten kingdom

http://www.youtube.com/watch?v=rTjwvAyLCy4

Som all symbolikk viser så planlegger det en WW3, etterpå fake Aliens og så skal vi fases ut og erstattes med «perfekte» genmanipulerte skapninger med de rette egenskapene.

Om det går slik de ønsker vil jo tiden vise, men mye tyder på at de vil gå på en kjempe smell ;)

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Smurfen: Litt vanskelig å forstå hva du prøver å si. Er det meg du kaller troll? Isåfall hvorfor?

Jeg får bare fortsette med å diskutere saklig, og oppklare missforståelser, i håp om at i allefall noen her inne faktisk tar det til seg i stede for å avfeie meg som troll eller PST agent.

Og da starter jeg like godt med din første påstand, smurfen.

Du skriver at hulspiss er uhyre skjeldent og i hovedsak brukes av CIA osv. Det er rett og slett feil, og om du ikke tror meg så anbefaler jeg deg google. Eventuelt kan du følge linken jeg legger ut nå, der du selv kan kjøpe hulspissammunisjon om du har våpenkort:

http://www.jaktogfriluft.no/display.aspx?menuid=17111&prodid=21431
NORMA 6,5X55 6,5 GR HULSPISS JAKTMATCH

Med andre ord ikke noe superhemmelig eller superskjeldent men tvertimot superenkelt å få tak i så lenge du har bæretillatelse.

Angående resten så merker jeg meg at du mener at det er en gigantisk djevelorganisasjon som står bak og at alt gjøres unødvendig vanskelig og at det legges ut masser av spor, nærmest fordi det går sport i det. Det må du selvfølgelig gjerne mene, men så lenge du ikke gir meg mer å gå etter enn en rekke, tilsynelatende, tilfeldige datoer så ser jeg ikke det som videre sannsynlig.

Morsomt likevel at du fikk med Alex Ferguson.

smurfen
Moderator
10 år siden
Svar til  herr anfsim

At du ikke skjønner en dritt er akkurat som forventet anfsim :)

Men en ting skjønner du og det er at all info om hullspiss ammunisjonen sammen med avsløringen til avdelingsleder Colin Poole ved kirurgisk avdeling på Bærum og Ringerike sykehuset er slettet fra nett.

http://www.dagbladet.no/2011/11/22/nyheter/innenriks/terror/anders_behring_breivik/ammunisjon/1909540/

Det er helt normalt og en kjent sak i alle Illuminati operasjoner, beviser forsvinner, logger slettes, vitner knebles, de meste blir hemmeligholdt og arkivert i 100 år og de skyldige beskyttet…

Om du er bonde fra Kløfta, Aliens fra Sirius eller demon fra underverden så betyr vel ikke det en dritt ? du står helt fritt til å være hvem du vil :)

For deg er det sikkert helt normalt at den lange dommen ikke nevner med et ord hans medlemskap i ekstrem sekten som står bak det meste av krig og terror i verden, men derimot en lang avhandling om at han har spilt et barne spill som heter WOW som er en av verdens mest spilte spill.
Heller ikke et pip om de store mengdene observasjoner fra vitner og ofrer som har sett og hørt flere gjerningsmenn.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Her-er-hele-dommen-mot-Anders-Behring-Breivik-6973988.html#.UasyT9KpWRM

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/fire-frimureres-posisjoner-i-22-juli-terroren/

Av de over 200 000 kommentarene her på NS fra andre i septik sekten så finner du ikke en eneste kommentar der en septiker sier, ojj… du hadde jo rett… dermed kan vi trygt slå fast at tiden for et mirakel fra den kanten ikke vil skje denne gangen heller :)

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Smurfen: Du må selvfølgelig bare oppføre deg så utrivelig du ønsker, og slå deg sammen med de som mener jeg er en agent, «leftist», troll og nå også «septiker». Jeg har ingen planer om å oppføre meg slik, men prøver å være saklig. :)

Jeg aksepterer at du har ditt syn på hvordan verden henger sammen, samtidig som jeg regner med å få aksept for at jeg ikke uten videre kan gå med på at tusenvis av nordmenn er medskyldige i en gigantkonspirasjon, uten bedre beviser.

Avslutningsvis ser jeg du prøver å sette meg inn i en slags skeptikerboks, uten at jeg kan se at jeg har ytret noe som skulle plassere meg der, utover å ha en annen mening enn deg. Dermed er kanskje de 200 000 andre kommentarene du nevner også bare fra vanlige mennesker som ikke ukritisk svelger ditt verdensbilde?

Når du til slutt påstår at ingen av de du kaller «septikere» noensinne har snudd og sagt at du hadde rett kan det være litt artig å ta en titt på din respons på at jeg over retter på en av dine påstander som beviselig var feil ;)

Forøvrig er jeg ikke så kjent med hva du har kommet med tidligere så du må gjerne vise meg noe du har hatt rett om før, så skal jeg gjerne si:»oj, du hadde jo rett», om så er tilfelle.

M.JOHAN
M.JOHAN
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Smurfen; Det nytter ikke å diskutere med disse Leftisene, ikke gå på limpinnen.
Dem er her kun for å kverulere, jeg har ikke sett en eneste en av disse som innrømmer og gir medhold av noe som blir sagt her inne, det er kun Vandalf som av og til innrømmer at vi har rett.
Bortkastet energi.

RawKuz
RawKuz
10 år siden
Svar til  herr anfsim

En ting skal i alle fall være sagt, det er lett å gjennomskue hvor en person kommer fra. En kjent gjerning fra septikerene, er at de kun tar en brøkdel av handlingen, prøver å dra den ut av proposisjon og få debatten ut på viddene.

Du sier at hulspiss kuler er vanlige, jovisst er de det, men ammunisjonen som ble brukt her, oppfører seg på en helt annen måte en vanlige hulspiss kuler fra norma.

At du ikke kommenterer med et ord at de i etterkant prøver å skjule den informasjonen, vitner hvor du kommer fra.

Kritisk tenking er en god ting anfsim, du skulle prøve det iblant.

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  herr anfsim

RawKuz:

Hvilken informasjon er det de prøver å skjule? De har i ettertid kommet til konklusjonen at dette var vanlig ammunisjon som man får kjøpt i norske jaktbutikker, og kirurgen har ikke, så vidt meg bekjent, sagt seg uenig i dette etter at politiet har foretatt sine undersøkelser. Det har heller ingen av de andre innvolverte.

Fortell meg gjerne hvor jeg kommer fra forresten, jeg er veldig spent ;)

smurfen
Moderator
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Klar over det Johan :)

At jeg gidder å mate trollet er for at jeg syns det er gøy.

Trollet sprakk jo så til de grader når de fikk lys på seg, som jeg sa så er klovnen overhodet ikke interessert i å vite fakta eller diskutere, kun kverulere.

Selv om septik sekten hans kun teller litt over 100 personer så klarer de å spy ut av seg mye møkk. GMO er sunt, Kvikksølv er sunt, nano partikler er sunt, stråling er ufarlig, utarmet uran er ufarlig, frostveske er sunt, alu er helsekost. osv osv ..
Faktisk er det så ille at 5% av kontingenten fra selvmords kulten i Gjøkeredet går til å fremme GMO og forgifte seg selv.

http://gardenofserendipity.wordpress.com/2012/02/09/human-etisk-forbund-stotter-lobbyvirksomhet-av-gmo-i-fn/

Hvorfor dra på sirkus når vi har septik klovner som har underholdt oss gratis her på NS med sine 20 000 kommentarer ? ( la seg til en ekstra 0 i kommentaren over )

Best måten å unngå å bli lurt er noe som er et ukjent begrep for anfsim, nemlig kunnskap, fikk litt sånn mors instinkt i meg når jeg så hvor hjelpeløs klovnen vår var så prøvde å hjelpe han.
Dessverre så finnes det ingen medisiner mot diagnosen hans som du ser :(

http://sml.snl.no/kverulantparanoia

Klovnen er jo så dum at han ikke klarer å innrømme feil akkurat som jeg sa :)

Dr. Colin Poole har lang erfaring som kirurg og har behandlet mange skuddskader. Han har likevel aldri sett lignende skuddskader tidligere.

Bruk av ekspanderende prosjektiler er forbudt å bruke for militære styrker etter Genevekonvensjonen.

– Det er her etter all sannsynlighet snakk om en type dum-dum-kuler som bare spesialstyrker i enkelte land bruker, sier Poole.

http://www.bt.no/nyheter/innenriks/Har-trolig-brukt-ulovlig-ammunisjon-for–gjre-strst-mulig-skade-2542963.html#.UavM0dKpWRM

Vi få starte en kronerulling til bøtte og spade til klovnen så han kan gå ut i sandkassa og leke med de andre septik vennene sine :)

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Smurfen: Jeg registrerer at du og jeg har helt forskjellige oppfatninger av hvordan voksne mennesker bør oppføre seg. Jeg er hverken medlem i skeptikerne eller noen annen gruppe, men jeg synes igjen det er påfallende at du selv ikke ser ironien når du uttaler at skeptikerne sprer rundt mye møkk, i samme innlegg som du kaller meg klovn, septiker og dum.

Den lille delen av innlegget ditt som faktisk har noe med saken å gjøre har vi vært gjennom flere ganger nå. Etterforskningen har kommet til en annen konklusjon og hverken poole eller noen andre kirurger, helsepersonell eller etterforskere har, så vidt jeg vet, sagt seg uenig i denne. Det blir litt rart å på død og liv klamre seg til en tidlig mening, for så å forkaste hele undersøkelsen, på tross av at poole ikke har kritisert konklusjonen i denne.

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Google { anders breivik colin poole https://www.google.no/search?q=anders+behring+breivik+ammunisjon+Colin+Poole }

«Jeg har fremdeles ikke fått svar på denne henvendelsen fra de kriminelt uansvarlige som mottok den: E-post sendt til ansvarlige, massemedia med fler ifm svinesprøyta, temporære og permanente skader ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/statlig-kriminalitet-et-kjempeproblem-i-dagens-samfunn/comment-page-3/#comment-99075

M.JOHAN
M.JOHAN
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Fatter ikke at det går an å ha en så blind og samtidig sterk tiltro til myndighetene og den fjerde statsmakt som f.eks «herr anfsim» har.
Det virker som om de lever i en bolle som en gullfisk, crash boom å hva var det for noe, ja ja svøm videre , crash boom å hva var det for noe, ja ja svøm videre, crash boom å hva var det for noe. Om og om igjen.
En ting er sikkert, dem er utrolig godt programerte.
Vi lever nå, akkurat som om vi levde i den kaldeste nazi tida, med kontroll, angiveri og overvåking.Det blir bare værre og værre.
http://www.regjeringen.no kan du gå inn og lage helvete for naboen din eller venner og bekjente ved å melde ifra om en bekymring eller at du har sett eller hørt noe som du mener ikke er normalt eller du kan gå inn på http://www.radikalisering.no Der det står,«Her skal folk kunne finne ut hvem de skal kontakte når de ser noe som bekymrer. Da skal du kontakte lokalt politi.»
Og:
«Radikale holdninger er ikke ulovlige. Når det radikale går over til vold, da krysser man en grense. Det handler om å forebygge vold, mens meninger må møtes med ord.»
Her er meninger og yttringer bevis sterke som om de var skrevet i stein.
Propagandaen og sirkuset til folket har fortsatt sterkere etter ww2 enn det det var før og under, men det var jo dette vi ble fortalt på 70 og 80 tallet var så forferdelig.
Historien gjentar seg alltid, det hele er bare helt patetisk.

Uffda
Uffda
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Det er vel ikke annet å vent Mr. Johan, vi er foret fra barnsben av med allskens bedrag og elendighet i såkalt beste mening. Man bør først evne gjennomskue det åndelige bedrag, først da kan man gå videre til de mentale, juridiske, vitenskaplig mm, ellers vil man lett falle tilbake til et illusorisk emosjonelt lykkeland. Det er der de ønsker å forvare oss helt til time out
.
Vi bør eks. gjøre oss ferdig med denne bibelske Armageddon bløffen som lever sterkt i mange ledere og folk sin bevissthet, eller mangel på sådan. Også Mag og Magog bør våkne skrtibenter som Smurfen slutte fred med.

Armageddon
http://www.youtube.com/watch?v=vxIn9LQU_DU

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  herr anfsim

M.Johan og Uffda: Jeg vil ikke påstå jeg blir imponert av usaklige angrep som kun går på hvor dumme alle andre er, uten å faktisk berøre temaet, eller grunngi hvorfor eller hvordan en selv er mer opplyst.

Jeg må også si jeg stusser litt på at alle som ikke umiddelbart sluker diverse teorier avfeies som blinde, all den tid man selv ikke klarer å underbygge disse tilstrekkelig. Det er nesten så man kan spørre seg hvem det egentlig er som svømmer rundt i sin egen lille boble ;)

Arn
Arn
10 år siden
Svar til  Eddvin

I det såkalte Manifestet nevner Breivik angivelig (jeg har ikke selv lest det) et «middel» han bestilte fra Kina. Noen som har lest manifestet og ser denne setningen i sammenheng mener han snakker om spesialammunisjon bestilt fra Kina.

Hermis
Hermis
10 år siden
Svar til  Arn

Arn, i Manifestet skrev visst Breivik at han hadde planlagt å smøre kulene med en sterk nervegift – konsentrert nikotin. Politiet fant ikke noe bevis på at han hadde gjort det. Dette har ikke noe med ammunisjonstypen å gjøre.

Tenker
Tenker
10 år siden
Svar til  Eddvin

Her er et utdrag fra en artikkel som finnes i sin helhet her:

http://www.olyarms.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14

Den refererer helt klart til måten 5,56mm (.223) prosjektiler har en tendens til å fragmentere den bakre halvdelen i en myriade av småfragmenter ved annslag på under 100meter. På en liten øy som Utøya og med en slik tetthet av mål er det nærliggende å tro at en oppoturnistisk drapsmann skjøt etter mål som stort sett befant seg på en avstand fra 0 til 50 meter,

.223 Wounding Characteristics
Ballisticians and Forensic professionals familiar with gunshot injuries generally agree that high velocity projectiles of the .223 genre produce wounds in soft tissue out of proportion to their calibers, i.e. bullet diameter. This phenomenon is primarily attributed to the synergistic effects of temporary stretch cavity (as opposed to the relatively lower velocity stretching which typifies most pistol rounds) and bullet fragmentation on living tissue.

Distinguished forensic pathologist Dr. Martin L. Fackler, observed when he was conducting wound research for the U.S. Army several years ago («Wounding Patterns of Military Rifles,» International Defense Review, Volume 22, January, 1989), that in tissue simulants such as ballistic gelatin, , the 55-grain, M-193 military bullet lost stability, yawed (turned sideways) 90 degrees, flattened and broke at the cannelure (groove around the bullet into which the cartridge case is crimped) after penetrating about four to five inches. The forward portion of the bullet generally remained in one piece, accounting for 60% of its originally weight. The rear, or base portion of the bullet, broke into numerous fragments that may also penetrate tissue up to a depth of three inches. Dr. Fackler also noted that a relatively large stretch cavity also occurred, violently stretching and weakening tissue surrounding the primary wound channel and its effect was augmented by tissue perforation and further weakening by numerous fragments. An enlarged permanent cavity significantly larger than the bullet diameter resulted by severing and detaching tissue pieces. However, as the range increases, the degree of bullet fragmentation and temporary cavitation decreases because terminal velocity diminishes. At 100 meters, Fackler observed that the bullet, upon penetrating tissue, breaks at the cannelure, forming two large fragments. However, beyond 200 meters, it no longer looses its integrity, although flattening continues to somewhat occur out to 400 meters.

Mr. Scary
Mr. Scary
9 år siden
Svar til  Eddvin

Avdelingsoverlege Colin Poole er død.

«58 år gamle Poole døde plutselig i Chamonix 12. februar.

Han «døde på toppen med slalåmski på bena i puddersnø», som man kunne lese i dødsannonsen»

…convenient?

http://mobil.ringblad.no/nyheter/article7175979.ece

Seitasis
Seitasis
9 år siden
Svar til  Mr. Scary

Om dødsfallet er tilfeldig eller ikke, så bør historikere og journalister følge opp hva han sa om spesial ammunisjonen og alle x-ray bildene som er meget vanskelig å blitt fjernet fra sykehuset.
Takk til Avdelingsoverlege Colin Poole.

Seitasis
Seitasis
10 år siden

Mange insidere er sprekke klare, kun snakk om tid. De sprekker i fremtiden. I mellomtiden, anbefaler jeg klarsynte Gro sin nazi tale, timer før utø helvete.

Seitasis
Seitasis
10 år siden
Svar til  Seitasis
labbetufs
labbetufs
9 år siden
Svar til  Seitasis

Stolpen på bilen er nok en videolink/datalink for live nyhetssending.
Ut fra bilens logo er det naturlig.
Hvilken person tenkte du på? (beklager tregt svar/spørsmål).

Falcon
Falcon
9 år siden
Svar til  Seitasis

Vil minne om at TV2 beviselig er en folkefiende infiltrert og etablert i Norge. De hadde for få år tilbake en godt synlig psyop avdeling med offentlig internett forum med umiskjennelig høykriminell nazi-marx profil under TV2

Rasisme på Veggavisen. Informasjon om rasistiske, nazistiske og andre ytterliggående hatgrupper på Veggavisen (TV2 Nettavisens debattforum) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8083

Google { tv2 nettavisen veggavisen debattforum http://www.google.no/search?q=tv2+nettavisen+veggavisen+debattforum }

TV2 er en unorsk militær organisasjon på lik linje med NRK og ellers all massemedia i Norge. Bevisene for dette er mange, eksempelvis at de alltid ignorerer de mest alvorlige forbrytelsene mot det norske folk og resten av klodens befolkning, tar absolutt ingen hensyn til alt liv og miljø, maksimert unitelligent og kriminelt. Total kynisme råder i disse bedriftene og deres organisasjoner, samtidig som deres propaganda alltid søker å vise det stikk motsatte, en tragisk og ytterst nedrig bande av idioter, som åpenbart også inkluderer PST

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

2Q11
2Q11
10 år siden

Bevis. Bildene med forklaringer sier det meste. TV2-filmingen viser en tilsynelatende tom Grubbegata.
Det er bare ganske korte øyeblikk denne gata var tom i ”siktelinjen”. For eksempel skimtes minst tre personer som krysser Grubbegata på høyde med helikopterdekket allerede ca 60sekunder etter hovedsmellet. Hovedsmellet er vurdert, ut fra flere forhold og andre opptak, til å ha skjedd ca 30sekunder før A.Helgesen starter filmingen sin:
( http://www.dagbladet.no/2011/07/22/nyheter/innenriks/terroraksjon/oslo/bombe/17419976/ )

Kopier gjerne, lagre på disk. Studer nøye og spør i vei:
http://s10.postimg.org/9i7io1y6x/Tidslinjetv2.jpg

(fra A.Helgesen:

og TV2: http://www.youtube.com/watch?v=1BWFYfMRk0w )

Dersom noen forsøker å få det til at soldatene som omtales i soldat.no er de samme som er filmet av TV2, så har soldatene tilbakelagt over 850m på ca 1minutt og 55sekunder. Og det uten piggsko. Rodal, pass på, din rekord er i fare!

” De gikk ut gjennom Sortieporten fra festningsområdet, da de hørte et smell. Det første som slo Emil Lehne, var sprengningsarbeidet like ved. Eller det kunne vært en av kanonene på festningen. Men han og de to andre syntes det var rart at de ikke hadde fått beskjed i så fall. De gikk forbi Cafè Skansen på Christiania Torg. Middagen var rett om hjørnet. De kjente øynene begynte å svi. De så dokumenter sveve i lufta. De kjente en rar lukt, kruttlukt. Folk henvendte seg til dem, i og med at de gikk i uniformer, spurte hva som skjedde. En mann fra Forsvarsdepartementet kom løpende med et førstehjelpskrin i hånda.
– Han sa han hadde fått melding om en bilbome, så da hang vi oss på ham, sier Nicklas Rød.”
http://soldaten.no/articles/view/239/0

http://s8.postimg.org/4zukdbr2d/Rodalfartkart.jpg

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  2Q11

Igjen, jeg ser ikke hvordan dette kan stemme. Samtidig som soldatene går der ser du klart andre sivile, og du ser til og med en ambulanse som har parkert litt lenger bak og står stille, noe som skulle tilsi at ambulansen har kommet frem, parkert og ambulansepersonellet også er i gang med å behandle pasienter, noe som stemmer godt med artikkelen i soldaten. For meg er det umulig å si nøyaktig når dette er filmet, utover at det har gått nok tid til at støv, og papirer har lagt seg, ambulansen har kommet til stedet og vi ser såvidt sivile. Det er alt jeg får ut av ett så kort og rart klippet klipp. Rart han som postet det har valgt å klippe det så vanskelig, men det var kanskje ikke lengre i utgangspunktet?

2Q11
2Q11
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Takk til mp612 under her.

1. Soldatene kommer løpende før de begynner å gå når de nærmer seg ledningene
2. Andre som er i bildet er 2 mørkkledde løpende personer, de kommer noe bak og til venstre for soldatene i bildet (fortauet)
3.TV2 bilen står først parkert i Høyesterettsplass (gate) deretter i krysset Grubbegata
4.I krysset Høyesterettsplass-Akersgata skimtes først en, deretter to biler, begge fra Operativ- tjenesten i politiet. Ingen mennesker å se i dette krysset (lang avstand). Ambulansene kommer senere og må stille bak i køen helt til mesteparten av folkemassen, som er strømmet til, er bak sperringer.

Dokumentasjon: http://s23.postimg.org/ikiciuyuz/TV2_Operativpoliti.jpg

Kilder (i tillegg til tidligere oppgitte kilder):

(Seconds after the bomb attack in Oslo july 22nd 2011)
https://maps.google.no/
http://www.regjeringen.no/nb/dep/smk/dok/nou-er/2012/nou-2012-14/11/2.html?id=697322

Flere oppdagelser følger..

herr anfsim
herr anfsim
10 år siden
Svar til  2Q11

Og igjen, vi vet ingen ting om når dette er filmet. Hverken støv eller menneskemengde har vært konstant, det kan godt være filmet en god stund etter smellet for alt jeg vet. Den eneste kilden jeg har på at dette er filmet så kort tid etter smellet er deg, og jeg er overhodet ikke enig i at det du har funnet gir noe godt grunnlag til å tidfeste klippet, all den tid faktorene du nevner vil ha endret seg hele tiden. I tillegg sier faktisk soldatene selv at de var de som var på filmklipp.

Om du virkelig er så overbevist kan du vell like gjerne sende TV2 en mail?

Til han under:
Nei, det var antagelig flere enn to «team» 22. juli. Forskjellige typer MP ble satt inn for å støtte den dagen.
http://www.lottene.no/index.php?option=com_content&view=article&id=1136%3Atakk-til-soldatene-heimevernet-227-&Itemid=231

Utover det ser jeg ingen form for underbygging av at disse skulle være sprengstoffeksperter så jeg regner med du har mye godt kildemateriale?

2Q11
2Q11
10 år siden
Svar til  herr anfsim

Kan være enig i at det er noe som ikke stemmer her. Nøkkelen til å klarlegge tidspunkter er forklaringen på den tilsynelatende gule ”ambulansen” i bakgrunnen som er forstørret opp her. (1)

I filmopptaket tiI høyre over gaten i det bildet sveiper kan i tillegg skimtes tilsynelatende litt gult og blå/lilla lys som kan lede tankene mot nok et utrykningskjøretøy. Alt dette er falske inntrykk, manipulert eller ikke..
Dokumentasjon på dette kommer senere.

På selve Høysteretts plass, hvor ”ambulansen” står, ble det innledningsvis opprettet samlingsplass for skadde. Her finnes kontinuerlige kameraopptak fra ca 3 minutter og 10 sekunder etter smellet og i relativt lang tid etter det. Så svaret ligger der. Ingen utrykningskjøretøy eller blålys å se her før 6 minutter etter smellet. Dersom anfsim eller andre innvender at da kunne ambulansen ha vært der før og forlatt åstedet, så vil jo det være å sette seg selv i sjakk matt i forhold til å forsvare forklaringen i soldat.no. Selv om jeg i mine anslag skulle ha bommet med to minutter, ville soldatene fortsatt ha beveget seg vesentlig raskere enn opptakskrav til forsvarets befalskole på 3000m løping(gutter), fra da de hørte smellet til de var i Grubbegata.
Og husk hva de har fortalt, blant annet, sitat:
-De gikk forbi Cafè Skansen på Christiania Torg.
Sitat slutt. I henhold til Google map har de allerede brukt 3minuttter før de eventuelt begynner å løpe. Da har de fortsatt ca 650meter igjen..(2)

Og siden de løper gjennom Akersgata, skulle de ha vært fanget opp av et kontinuerlig kameraopptak i aktuell tidsperiode, hvilket ikke er tilfelle. Opptaket er fortsatt åpent tilgjengelig på nett.(3)

1. http://s22.postimg.org/dg94cyfox/ambedrag.jpg
2. http://s18.postimg.org/tp05fzi49/Myntgrubb.jpg
3. http://www.youtube.com/watch?v=rvxPSav6y8A

2Q11
2Q11
10 år siden
Svar til  2Q11

«Selv om jeg i mine anslag skulle ha bommet med to minutter,…»
Og det er det jeg har gjort. Beklager. Men det forandrer svært lite(se over). Flere filmer er nøye gjennomgått og flere synkroniseringspunkter funnet. Synkroniseringen foretatt ut fra 1-4 sek. etter smellet(filmen nevnt over, ved 1.04). Dokumentasjon kommer senere.
Konklusjoner:
1. «ambulansen» i bakgrunnen (se over) mistenkes manipulert inn
2. Soldaten.no og Tillitsmannsordningen i Forsvaret(TMO) forsøker å føre hele befolkningen bak lyset i en sak som tross alt dreier seg om mange titalls døde og lemlestede. Hvor alvorlig er det?
3. Soldatene som har vært nødt til å stå fram er utsatt for grove overgrep fra overordnete, for å redde nett-opp dem selv. Og hele den norske oldsmodellen..
Bildene viser synes jeg, hva soldatene mener om det.
Ja Seitasis, mange insidere er «sprekke klare».

Ikke bare forsvaret, som vi ser i Bergen i disse dager, men hele samfunnet vårt skjelver i grunnvollene..

«Tillitsmannsordningen i Forsvaret(TMO) er en samarbeidsordning mellom vernepliktige inne til førstegangstjeneste /repetisjonstjeneste og Forsvarets ledelse på lokalt og sentralt nivå, inklusiv politisk ledelse.
TMO kan derimot bare fungere effektivt etter sin hensikt når det vises åpenhet og gjensidig respekt fra alle parter. Det påhviler derfor både tillitsvalgte og befal å gjøre sitt beste for å skapet et godt samarbeid og medvirke til at ordningen fungerer etter sin hensikt.»
http://soldaten.no/pages/view/1

Rettet opp denne oversikten, feilmargin +- 1-10sek.
http://s2.postimg.org/jartw8qft/Tidslinjetv2.jpg

Eddvin
Eddvin
10 år siden
Svar til  2Q11

«»De kjente en rar lukt, kruttlukt.»»
Blander man fullgjødsel og diesel, og futter det av, så får man sluttproduktet ammoniakk-gass, det etser i svelg og lunger, og lukter ikke som krutt…..
Og med så stor mengde, så skulle mange ha etseskader. Har noen hørt om det?

mp612
mp612
10 år siden

Det ble brukt to team MP-soldater (tre stk.) med rød beret 22. juli 2011.

Team A: Koselige vernepliktige som kom på plassen fem til 10 minutter etter at det smalt.

Team B: Sprengstoffeksperter. Agenter fra Mossad/MI6 eller private selskaper. På plassen med det samme for å rydde opp ledninger som fulgte den kontrollerte sprengningen.

Team A dekket over Team B. En klassisk etterretningoperasjon.

Tom Rosland
Tom Rosland
10 år siden

Fra Vg om Innsatsleder Fikk melding om at minst 50 var skutt på utøya.

Eg meiner å et klokkeslett ca 16:30 ,seier han !
det vi veit i dag er at gjerningsmannen .kjørte fra oslo kom i ei traffik ulukka måtte ta en omveie nå han kom til kaien til utøya så sto han ca 30 min +-
før han reiste ned til utøya så gjekk det ei stund før han kom på ferja,før han var over til utøya.
Men så kom det melding om at den kvide bil sto utføre Stortinget ca en time eller meir ,det var tv2 som melde det .Så då går det noge tid for å reise fra oslo til utøya .
Så innsatsleder: – Fikk melding om at minst 50 var skutt på utøya .
Mvh Tom

http://www.vgtv.no/#!/video/52120/innsatsleder-fikk-melding-om-at-minst-50-var-skutt-på-utøya

Tom Rosland
Tom Rosland
10 år siden
Svar til  Tom Rosland

Rettelse eg har sett klokkesette til 16:30 det er feil Dett er litt FØR 17:30.

Mvh Tom

Mole
Mole
10 år siden

Anne-Grete Strøm-Erichsen ringte for å få slutt på Trude Drevland`s -twitter meldinger
http://www.nettavisen.no/politikk/article3631694.ece

Mole
Mole
10 år siden

herr anfsim skrev.
…og kirurgen har ikke, så vidt meg bekjent, sagt seg uenig i dette etter at politiet har foretatt sine undersøkelser. Det har heller ingen av de andre innvolverte.

Mole
Ja er det ikke beleilig at vitneprov og observasjoner forandres så fort frimurerlosjen, beklager mente politiet, kommer inn med sin etterforskning?

Seitasis
Seitasis
10 år siden

Hans Gaarder sier : «For å være norsk militærpoliti er det et krav å være minst 1.80 m. høy. Dette er et krav som personene på bildet ikke oppfyller». Bør ikke oversees. Samt golfen hadde høyre døren åpen (kommer ikke frem på bildet).

Seitasis
Seitasis
10 år siden
Svar til  Seitasis

En forklaring på hvorfor Golfen ikke har luft i dekket, ønskes, minner fra 911.

Tenker
Tenker
10 år siden
Svar til  Seitasis

Å være 180cm eller høyere er ikke et krav for MP. De følger standardkravene for fysisk skikkethet, høydekrav er ikke blant disse.

Mole
Mole
10 år siden

Anders Ulstein kritiserte Jens Stoltenberg på nettet for måten han handterte terroråtaket i Oslo 22. juli. …mista jobben.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.11062889

Tom Rosland
Tom Rosland
10 år siden

Fant en video snytt fra nrk.
Med bereskapstroppen som pågrepet BB på utøya ?.
Her står det at han har hengt gjenstander i trærne?

04. 06. 2013, kl. 09:06.
Eg la inn en om og med hvor lenge gjernningmannen har komme forbi ulykke kjøring fra oslo til utøya? og med at bilen som sto utføre stortinget ?
Har då et spørsmål om dei gjenstander som hang i trena .
har hengt opp flere gjenstander i trærne som politiet lurer på er sprengstoff.
Nå har han gjort det da ,Litt merkelikt at han har også hatt tid til det også .
Å det var jo også snakk om at den bil som står på keien på utøya den sa politet at det var gjenstander i den i den også .

Mvh Tom

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7729467

Seitasis
Seitasis
10 år siden
Svar til  Tom Rosland

Hei Tom, savner en link til «gjenstander i bilen» ?
Bilen på kaia stod parkert der før Gro ankom, pluss pressen (3 eller flere pressehus).

Tom Rosland
Tom Rosland
10 år siden
Svar til  Seitasis

Politiet har funnet bombe i en bil på Utøy

– Det er gjort funn av udetonerte eksplosiver på øya, sier fungerende politimester ved Oslo-politiet, Sveinung Sponheim, på en pressekonferanse litt før 23.30.

Mvh Tom

http://www.dagbladet.no/2011/07/22/nyheter/innenriks/terror/17418987/

Seitasis
Seitasis
10 år siden
Svar til  Seitasis

Beklager, bilen stod IKKE parkert når Gro ankom hvis denne videoen er ekte
ref:

spol til :1:46
og talen hennes starter ca 4:50

Tom Rosland
Tom Rosland
10 år siden

Aftenposten:
Publisert: 28.aug. 2011 23:33 Oppdatert: 18.okt. 2011 17:19

Vitner beskrev flere terrorister etter at Breivik var pågrepet?
Etter at Anders Behring Breivik var pågrepet, fikk politiet en rekke meldinger om flere gjerningsmenn på Utøya.

De får beskjed om at beskrivelsene av utseende og bekledning på det vitner oppfatter som gjerningsmenn ikke stemmer overens med den pågrepne BB
Klær.

I minuttene etter pågripelsen fortsetter flere vitnebeskrivelser av antatte gjerningsmenn å komme, samtidig som B B under bevoktning blir ført til Utøya-huset.

Beredskapstroppen starter med livreddende arbeid, men fortsetter samtidig jakten på flere gjerningsmenn.

– Det gikk mange meldinger på sambandet om observasjoner av gjerningsmenn og hva de hadde på seg og hvordan de så ut, sier en politikilde som ikke ønsker å stå frem med navn.?

Mvh Tom

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4211544.ece#.Ua-sVthmNVV

Tom Rosland
Tom Rosland
10 år siden
Svar til  Tom Rosland

Her er et bilde fra utøya med 2 stykk personer så eg ser!

Mvh Tom

http://tinypic.com/r/jf9iqd/5

KimKong
KimKong
10 år siden

Raritet 1: Hva er poenget her? At det ikke var en bombe? En trykkbølge som ikke treffer direkte ville ikke gjort mye annet enn å flytte gjerdene med plast på. Og det var akkurat det som skjedde.

Raritet 2: Haha! Årets dårligste spøk? Ett latterlig dårlig photoshopet bilde av H-blokka som absolutt ikke er fra eksplosjonen.
Det er ingen kamera i regjeringskvartalet som stilt i den posisjonen bildet er tatt så dette er skummelt dårlig av Hans Garder.

Raritet 3: Fremmede? Det er MP og de kjører rundt i Oslo hver eneste dag. Det at det står «kortvokste» viser bare hvor useriøst dette er. De er normal høyde. Dessuten er det bare jug at MP må være 1.80 cm.
Her kan du selv se kravene: http://forsvaret.no/verneplikt/muligheter/Sider/militarpoliti.aspx
Altså ingenting med høyde å gjøre.

Det er heller ingen ledninger de fjerner, det er vaiere og tau fra arbeidet ved siden av R4. OG det blir ikke fjernet, de blir lagt inntill høyesterett slik at biler og mennesker ikke skal kjøre på/snuble i dette.

Når det gjelder de blå hanskene de har på er dette standard i alle førstehjelpsskrin (som de har i bilen). I tillegg går stortsett alt som er av militære, sikkerhetsvakter osv med slike hansker på seg til en hver tid.

Når det gjelder disse andre soldatene trenger man bare gjøre ett raskt søk på google: http://www.regjeringen.no/nb/dep/fd/aktuelt/taler_artikler/ministeren/taler-og-artikler-av-forsvarsminister-gr/2011/tale-av-forsvarsminister-grete-faremo-un.html?id=651745
Der kan man se hvorfor disse var i Karl Johan.
Svak svak svak research igjen…

Raritet 4: Mysktisk kvinne? OMG! Det er en av resepsjonistene som jobber i alle byggningene i Regjeringskvartalet. Disse jobber i DSS som det står på skjorten og kortet hennes.
Og hun gjør akkurat det hun skal gjøre, få folk bort fra stedet slik at vakter, politi, helsepersonel og militære kan utøve førstehjelp.

Raritet 5: Dette er da utrolig logisk ettersom Y-blokka er buet. Trykkbølgen gikk inn i enden av bygget (som er rettet mot einar gerhardsens plass) og ut i enden av bygget. Derfor gikk vinduene der ut og ikke inn. Det ser man også på videoen og bildene, jo lengre mot bombe stedet, jo mindre vinduer som blir blåst ut.

Raritet 6: Hahahahahahahahahha! Det er noen som har prøvd å photoshope bort krateret! OMG det er det dummeste og dårligste forsøket jeg har sett. Man ser jo TYDELIG at krateret er forsøkst «shoppet» vekk. Vet ikke helt hva jeg skal si, jeg håper for menneskeheten sin del at folk tar avstand fra personen som har laget/skrevet dette.
Og det er mange bilder av krateret rett etter eksplosjonen.

Raritet 7: What!?! Bilen er parkert på HØYRE side! Så igjen, er det ikke gjort noen som helst research her? Eller har personen ingen innsikt i hva som faktisk har skjedd, eller hvordan kvartalet ser ut?

Raritet 8: Ser ikke helt problemet her. Naturlig at bygget får hard medfart ettersom det er nesten ved siden av bomben.

Raritet 9: Altså det stod mennesker nærmere bomben enn det den bilen gjorde. Og de menneskene overlevde uten voldsomme skader. Mens det er unormalt at en bil ikke blir totalt smadret?
Og til info så ble den bilen voldsomt skadet, hele høyre siden av bilen er total vraket. Men det er så klart ikke vist her fordi dette er laget av personer som ikke vil vise alt da de vet at det vil bli avslørt.

Og bilen ble heller ikke fjernet på noen mystisk måte, den ble fjernet med en LUF 60. Dette er opprinnelig en skummaskin men brukes også ofte til å fjerne biler. Bare litt søk på google så kan man få det bekreftet. Altså ingenting utenom det vanlige.
At R4 brenner mens de fjerner bilen er heller ikke rart, da de har mer enn nok brannvesen på stedet og de gjør flere oppgaver på en gang.

Dette innlegget til Nyhetsspeilet er brutalt dårlig og skummelt svakt gjort. Se på andre konspirasjonsteorier f.eks 9/11, der er det mange gode argumenter og dokumentasjon på rariteter. Men her kan alt taes fra hverandre med fakta. I tillegg er det bilde juks her. Personen(e) som har laget dette har tydelig ikke gjort annet enn å lese på nettet. Han/hun/de vet heller ikke mye om hvordan ting i denne verden fungerer.
Jeg fikk meg i hvert fall en god latter når jeg leste dette så takk for det :)

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  KimKong

Eksplosjon i etasje under helikopterplattformen i Olje- og energidepartementet http://tinyurl.com/lqpglc7 I facebook http://tinyurl.com/k5fucc2 Kilde http://www.nyhetsspeilet.no/2012/08/227-mossadciami6-angriper-norge/

Kommentar: Utøya and Oslo falseflag terror attacks July 22nd 2011. Do this picture show a building damaged by a car bomb placed on the street? Obviously not, and you have to find out what really happened and who was behind this satanic atrocity

7-22-11 R4 Assassins escape through Oil Ministry backyard gate (Spilhaug Treholt) http://www.youtube.com/watch?v=Pb_ReLVIai8

«#1551: Marine Links HSBC SOS Pedo-Fem Grooming to the Bilderbergers’ Genocidal TRECK ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/05/arets-bilderberg-vorspiel-blir-onsdag-30-mai-i-oslo/comment-page-9/#comment-99183

KimKong
KimKong
10 år siden
Svar til  Falcon

Det er helt feil, hvor i alle dager har du det fra? Fordi det er røyk der?
Hvis du ser på bildet igjen, så ser du der jeg har laget en rød ring, det er mye større skader der enn der hvor røyken kommer fra. Var den en bombe der også da? http://bildr.no/view/1633658
Og hvis det var en bombe i OED, hvorfor var det da ingen som døde der?
OG hvis det var bombe i OED hadde det vært store skader inne i bygget (les vegger), og da ville det være noe man måte skjule fra offentligheten. MEN et stort utvalg av norges presse fikk komme inn i hele R4 og ta så mange bilder de ville.

Og hva i alle dager er den videoen om at assassins rømte ut i bakgården? Hvor har du det fra, finnes det noen som helst info om dette? Eller er det igjen noe dere har funnet opp.
Den videoen som du linket til er kun en som filmer R4, en helt annen dag enn eksplosjonen. Hva i alle dager skal det forestille?

Nei, dette var labert Falcon. Det er spennende med teorier og viktig at ting blir sjekket grundig men dette her er bare svada som kommer fra personer uten noen som helst relevant bakgrunn og tydeligvis en som ikke har sett dette fra andre steder enn bak PC skjermen sin.

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  KimKong

King Kong, hør nå her, du bør innhente såpass skamvett at du ærer ofrene og gjør noe annet enn å kaste bort tiden på å beskytte høykriminelle, og ifall du tror på det du sier burde du av samme grunn bruke tiden på å utforske og forklare om de du mener er forbryterne istedet for å sitte på sessen og dumme deg ut med vissvass som ikke kan brukes til noe vettugt uansett vinkling. Uansett årsak, din profil tyder på at du er en betalt og hjernevaska idiot som så langt ikke har fått anleding til å bli voksen og ansvarlig, noe som gjelder altfor mange voksne kropper idag

«7-22-11 Bunker Buster Missile blows up underground tunnel under Norwegian Oil Ministry ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/regjeringskvartalet-rariteter-under-22-juli-terroren/comment-page-3/#comment-99203

2Q11
2Q11
10 år siden
Svar til  Falcon
KimKong
KimKong
9 år siden
Svar til  Falcon

Det er min arbeidsplass, mine kollegaer og jeg har mer info en du kan tenke deg.
Og de linkene du linker til: har du sett dem? Det er absolutt ingen form for bevis for noen som helst.

Det finnes ingen, absolutt INGEN form for bevis eller riktighet. De som har kommet med dette er folk som sitter hjemme foran sin PC.

Det at du prøver å vise fram dette som bevis er så skuffende og ikke minst viser hvor lite troverdig du er.

Kom med noe fakta! Noe som har kilder og med hold fra eksperter, med gode bilder eller film.

Og det med missilen er så klart bare tull og viser hvor lite du kan om dette.
For det første, en missil hadde ikke laget ett rektangulært hull (åpenbart laget av en bil) http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/De-forste-bildene-fra-bombekrateret-6787979.html#.UbUKrG_wna5
For det andre, en bunker missil kunne ikke laget i nærheten av samme skader.

Tror ikke du er helt klar over størrelsen på en bombe for å lage så mye skade som ble gjort her.

2Q11
2Q11
9 år siden
Svar til  KimKong

”Og det med missilen er så klart bare tull og viser hvor lite du kan om dette.
For det første, en missil hadde ikke laget ett rektangulært hull (åpenbart laget av en bil)”

En bil lager ikke nødvendigvis kraterformen/hullet:
http://www.paktalibanisation.com/wp-content/uploads/2009/05/Pak_police_officers_examine_a_crater_at_the_site_of_suicide_car_bombing_in_Lahore,_Pakistan_on_Wednesday,_May_27,_2009.jpg

http://www.kurdishglobe.net/display-article.html?id=B28DC8EF29188BA372F7277642B94D7F

– men kan gjøre det til en viss grad, det er selvfølgelig knyttet til understellet på bilen (pansret?) og
underlaget (jord, tynn asfalt eller armert betong?):
http://static.vg.no/uploaded/image/2012/1/5/irak.jpg

Tilsvarende, varebilen det er snakk om 22/7 sto parkert på tvers av ”det rektangulære krateret” slik at det blir feil å hevde sammenheng her. Selvfølgelig er det gangen under, og veggene der, som i dette tilfellet var med på å bestemme kraterets form. Som faktisk også her etter naturlovene har fått sirkulære tendenser sett både ovenfra og nedenfra:
http://s23.postimg.org/ac3d8scaj/craterverify.jpg

Dette har jeg sagt flere ganger for lang tid siden:
Ja, krateret var der rett etter dobbeltsmellene, selv om det ikke kom tydelig fram av de første bildene den dagen. Bomben(e) rimer ikke med hjemmelaget gjødselbombe:

-Ut fra bildene jeg har sett er det ikke noe krater, noe hull i bakken. Det tilsier at det må være snakk om et saktegående eksplosiv, sannsynligvis hjemmelaget. Kommersielt eller militært sprengstoff detonerer mye raskere. Da ville man fått et krater, sier Mølmshaug.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4181374.ece#.Tz1bfbSCXTo

Hadde det vært en ”normal bombe” med voldsom ekspanderende kraft ville ikke armeringsjernet hatt retning vertikalt mot krateret i underetasjen, men forventet bøyd mer utover mot horisontalplanet der det var mulig? Krateret i underetasjen tyder på det samme, nemlig at de vertikale kreftene i smellet har vært langt større enn de horisontale under bakkenivå. Så kan en spekulere i årsaken.. Siden det sannsynligvis var to ”bomber” som gikk av, hvorav minst den ene var høyteknologisk, er det ikke lett å si noe sikkert. Bortsett fra at det ikke finnes bevis for gjødselbombe.

2 smell: http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8006976

flere kraterbilder:
http://dittoslo.no/bildeserier/krateret-etter-bomben-i-regjeringskvartalet-22-juli-1.7137814/bombekrater-3-1.7137958

Tom Rosland
Tom Rosland
10 år siden

Av:
NTB
Publisert
23.07.2011 04:28

Eksplosjonen kan ha blitt forårsaket av koffertbombe

Eksplosjonen i regjeringskvartalet i Oslo kan ha blitt forårsaket av en bærbar mengde sprengstoff, tror bombeekspert.

Ja dette er dagen etter så bombeeksperten sei her at: Min foreløpige teori er at det var snakk om en bilbombe, men det tilsier et tydelig krater i bakken, noe jeg ikke har sett ennå. Dybden av slike krater vil rett nok avhenge av underlaget, men det vil alltid være et krater, sier Nergaard.
Så nevner han også:Under tidligere terroraksjoner er det ofte benyttet bilbomber som i hovedsak har bestått av flere hundre kilo ammoniumnitrat, en vanlig bestanddel i kunstgjødsel, samt diesel.
– Det lukter derfor ofte sterkt av diesel etter at slike bomber er sprengt, sier Nergaard. Øyenvitner i regjeringskvartalet har ikke fortalt om slik lukt.

Mvh Tom

http://dt.no/nyheter/eksplosjonen-kan-ha-blitt-forarsaket-av-koffertbombe-1.6379897

KimKong
KimKong
10 år siden
Svar til  Tom Rosland

Hahahahahahah! Ikke noe krater i bakken? Det er ett krater som går ned flere etagsjer. Og jo det er uendelig mange bilder av krateret.
Denne personen må faen meg ta seg sammen.

Og denne personen har NULL peiling på eksplosiver. En koffert? hahaha, Man kan sprenge en bil men en koffert, ikke noe mer.
På tide å stikke fingern i bakken her.

Tom Rosland
Tom Rosland
10 år siden
Svar til  KimKong

Sjekk dette Kim Kong ser du noge krater her da+

http://tinypic.com/r/2yoqt8m/5

Mvh Tom

KimKong
KimKong
10 år siden
Svar til  Tom Rosland

Jeg ser hvor krateret er ja.
Men du tror det er det eneste bildet av krateret?
Har du virkelig ikke gjort bedre research enn dette?

Tom Rosland
Tom Rosland
10 år siden
Svar til  Tom Rosland

Du ser krater nå også?
men du seier at eg har ikkje gjort bedre research
då veit du ikkje noge om meg her inne på Nyhetspeilet
Men eg skal ikkje gå i fella du klarer ikkje å å få meg til å bry meg om det.
Så var det sakt
Mvh Tom

http://tinypic.com/r/2wnmk3t/5

Falcon
Falcon
10 år siden
Svar til  Tom Rosland

7-22-11 Bunker Buster Missile blows up underground tunnel under Norwegian Oil Ministry (no escape) http://www.youtube.com/watch?v=Ks9LSAlEYjE

7-22-11 Anti-personnel mine blasts Libya’s Rebel General on top floor of Norwegian Oil Ministry R4 http://www.youtube.com/watch?v=8RJG4uvhink

Det er så mange bortskjemte kriminelle idioter med total mangel på sjelsevner og normalt vett her til lands at jeg mildest sagt skammer meg. De er uønsket i landet, og ingen andre lands befolkninger vil ta imot de. Her er klar og kvalifisert melding til dem, brenn det godt inn for det gjelder evig:

«Jeg vil på den store dagen kvalifisert og dokumentert benytte anledningen til å ønske frimurerne og deres likesinnede inklusive deres lakeier og bifallende en god tur til helvete ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/nyhetsspeilets-artikkel-nr-1000/#comment-98654

«#1551: Marine Links HSBC SOS Pedo-Fem Grooming to the Bilderbergers’ Genocidal TRECK ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/05/arets-bilderberg-vorspiel-blir-onsdag-30-mai-i-oslo/comment-page-9/#comment-99183

patrioten
patrioten
10 år siden

En av grunnene til at man ser rare observasjoner er av den årsak at det lå et gigantisk avlyttingssenter under grubbegata. Her hadde flere hundre mennesker arbeidsplassen sin, hvor all offentlig telefontrafikk (sist jeg fikk bekreftet det) ble avlyttet. Dvs kommuner, fylkeskommuner, storting, ordførere, brannvesen, politi, nav og forsvar. Dette er sannsynligvis grunnen til at det ble reist store gjerder rundt området når «opprydding» skulle skje.

Søk på «Hemmlig infrastruktur 22 juli» så får dere fort innblikk i hva jeg snakker om.

For mer hemmeligstemplet informasjon om det norske samfunnet, last ned https://mega.co.nz/#!UQoGwaDY!RZXLE1v8KgOiX8NxPSULWkaQBkJNmBwg4V62jHwR_8c

God dag videre!

Tom Rosland
Tom Rosland
10 år siden

fredag 26. august 2011, kl.08:11

Dagbladet

Beredskapstroppen kom rett fra terrorøvelse
Avsluttet fem dagers øvelse 22. juli klokka 15. Scenarioet var nesten identisk med Utøya-aksjonen.

Hva er% til at det går ifra Øvelse til live det er stor .men det skjer ofte 9/11
London 7/7 boston .
Det som er skremmende er at det var så likt fra øvelse til live?
Ifølge politikildene skal øvelsesscenarioet ha vært som følger: et mobilt terrorangrep der én eller flere gjerningspersoner utelukkende har som mål å skyte så mange mennesker som mulig, for så å skyte på politiet når de ankommer åstedet.

– Det var veldig nær fasiten. Tilfeldighetene ville det slik, sier en av de anonyme kildene til Aftenposten.

Mvh Tom

http://www.dagbladet.no/2011/08/26/nyheter/innenriks/22-07-11/terror/utoya/17829075/

Tom Rosland
Tom Rosland
10 år siden

Det bilde er dellt i to et bilde med krater og et bilde uten krater ?

bilde på høyre der ser me at jerndrageren ligger heil inntil veggen pluss vist dere ser på så ligger dregeren bak den lille stålpen .
Men ser dere på høyre bilde så ser dere jerndrageren ligger ved søyla så her er det skjedd noge før og etter bomba.
legg merke til også taket på kantina så er det beint på høyre side ,mens på venstre side er det synkke litt ner .,mens det er ok der krateret er ?

Mvh Tom

http://tinypic.com/r/70ywiq/5

KimKong
KimKong
9 år siden
Svar til  Tom Rosland

Bildet til venstre er for langt til venstre for krateret. Det vi si at på bildet til venstre er ikke krateret med en gang.

Du viser uklare bilder av forskjellige steder og prøver å sammenlikne og få oss til å tro at det ikke er noe krater?

Her har du ordentlig bilder som er tatt kort tid etter smellet. Her kan du også se det du mener med taket på kantina, det er kun hvor bildet er tatt fra som utgjør noen forskjell.
http://bildr.no/view/1636065
http://bildr.no/view/1636052

2Q11
2Q11
9 år siden
Svar til  KimKong

«Bildet til venstre er for langt til venstre for krateret. Det vi si at på bildet til venstre er ikke krateret med en gang.»
=feil:
http://s15.postimg.org/4wf7vdzrv/samecrater.jpg

KimKong
KimKong
9 år siden
Svar til  2Q11

Igjen, du bekrefter bare det jeg sa. Bildene er ikke tatt fra samme sted. Men lengre til venstre.
Kanskje greit å ha vært der, både når det skjedde og før og etter før du prøver å sitte på nettet og vri på bilder.
Svakt.

KimKong
KimKong
9 år siden
Svar til  2Q11

Får ikke kommentert på svaret ditt ang bomben av en eller annen grunn.
Men det du ramser bare tull og svada uten noe som helst hold i virkeligheten.
Det at en bil kan lage litt forskjellige krater er dog rett.

Men at det er to smell er så klart feil, dette er kun en håndfull vitner som har sagt. og ingen av dem var i nærheten av kvartalet. Ergo har de mest sannsynlig hørt ekko, store gjenstander som falt fra R4 eller tekniske anlegg som gikk i stykker som følge av bomben.
Dette med to smell er også ett veldig kjente fenomen ved bomber. Ved stort sett alle store bomber som har gått av så er det vitner som har forklart at de hørte to smell. Og grunnen er alltid de samme (som jeg forklarte), dette ser vi over hele verden. Hvorfor skulle Norge være noe annerledes?

Det Mølmshaug prater om sier er også feil, han har også flere steder på nettet blitt avkledd i sine beskrivelser av eksplosiver. Mannen er ingen ekspert. Og ALT militært sprengstoff har ett «DNA» som gjør at det kan spores.

Igjen, her inne tror alle på en person, gjerne ukjent og uten noe som helst hold fra andre steder en ett sted.
Når det gjelder 9/11 så var det mange gode teorier som ble backet opp fra flere steder og gjort flere tester. DA kan man begynne å lure.
Men 22 juli har ingenting som backer opp teorier.. Og når flere har tydd til bildemanipulasjon så skjønner vi hvor lite seriøst dette er.

2Q11
2Q11
9 år siden
Svar til  2Q11

I stedet for å hisse deg opp og latterliggjøre andre, vil du innrømme at din uttalelse om at krateret ikke er med i bildet til venstre, er feil?
Forsto du ikke billedforklaringen min over ( http://s15.postimg.org/4wf7vdzrv/samecrater.jpg ), så er det ditt problem.

Du bringer inn et nytt moment i stedet, nemlig hvor bildene er tatt fra.
Deg om det. Og noe alle ser.

For å avsløre historien i soldat.no, og at folket blir holdt for narr i en sak som har kostet svært mange ubeskrivelig lidelse, så har jeg «sittet på nettet og vridd på bilder». Eksempel: synkront og i 180 grader vinkelforskjell, to forskjellige fotografer på hver sin side av bygget:
http://s22.postimg.org/mdfa0yfb5/synkronisk.jpg
(Bare en liten forsmak på dokumentasjonen som kommer senere. Den vil ganske sikkert føre til mer frustrasjon hos enkelte selvutnevnte konger.. )

KimKong
KimKong
9 år siden
Svar til  2Q11

Poenget er at det er latterlig å vise mange forskjellige bilder fra forskjellige vinkler. Det er flere video opptak, rett etter smellet og alle viser det samme, ett krater.
Og ettersom krateret er der må det ha kommet når det smalt, hvordan skal man ellers lage ett slikt krater, som går 3 etasjer ned, uten at noen hører eller merker det?

Altså jeg skjønner ikke hva du/dere prøver å si men at det ble ett stort krater pga bilen er jo rimelig åpenbart.

mp612
mp612
10 år siden

MP-soldat-team 22. juli 2011, ved åstedet for bombeksplosjon, på plass etter 1-2 min…

1. De er agenter
eller
2. De er vanlige vernepliktige

KimKong ler. Vi andre tenker logisk.

Argumenter for at de er agenter er følgende:
– De kommer veldig raskt til stedet for eksplosjonen.
– De går rett på – målrettet – til ledning/detonator/kabel.
– De ser ut til å komme fra hvite biler (Mossad kjennetegn).
– De har på seg blå hansker, som brukes til førstehjelp, hvorfor bruke disse til kabel.
– De ser ikke ut som teamet som Forsvaret formidler en måned etter aksjonen.
, noe som taler for at det var to team denne dagen: et som gjorde jobben med å rydde opp viktige beviser før pressen kom, og et annet team som skulle dekke over. Dette vil inngå i metoden etterretningorganisasjoner rigger slike hendelser.

Argumenter for punkt 2.
Dette er kremen av norsk ungdom/vernpliktige som i motsetning til alle andre, forstod at de meget hurtig måtte rydde opp for å hjelpe tv-bilene med å komme til åstedet.

De har på seg blå hansker fordi de ser etter skadde.

De kjører hvite biler for da bomben gikk av hadde de ikke tilgang til sine vanlige militære kjøretøy.

2Q11
2Q11
10 år siden
Svar til  mp612

Husk også apparatet med svartkledde uniformerte medhjelpere før og under terroranslaget:

Under antiterror-øvelsen raidet en rekke menn i svarte uniformer regjeringskvartalet kveld og natt til 22. juli.
Ca 1min 50sek ut i denne filmen:
http://www.youtuberepeater.com/watch?v=kXdtIsigOd8&name=5Reasons+Why+The+Oslo+Bombing+Already+Looks+Like+A+False+Flag+Attack

http://s23.postimg.org/pe7gz88vv/kabeljobb.jpg
http://s18.postimg.org/g09g1xw8p/unisvart.jpg
sjekk selv:

http://s23.postimg.org/i86zoo1yz/darkmen.jpg
(http://www.youtube.com/watch?v=1BWFYfMRk0w )

http://s21.postimg.org/rn19rbign/sameblackunimen.jpg
(

)

KimKong
KimKong
9 år siden
Svar til  2Q11

Men herregud mann, tror du på hvis jeg sier at jeg så taliban fly avgårde med helikopter fra R4 også?
Tror du på alt du hører?

Poenget er, hvem er personen som prater i yt klippet? Hvorfor har han kun gått til en ukjent kilde? Hvorfor har ikke denne personen gått til politiet eller media?
Når det er gjort kunne man enkelt spole tilbake kameraene i kvartalet for å se om han snakket sant.
Det er absolutt ingen kilder for noe av det, det er kun en ukjent person som kan være deg eller meg for alt vi vet, som sier han så noe som INGEN andre i hele Oslo så. Også velger du å tro at det er sant?

Når det gjelder linker om mannen i sorte klær i akersgata, det er Ole Bjørn Ålovsrud i statsbygg. Her forteller han også om akkurat dette.

Men du tror vel fortsatt det er en skurk?

Og når det gjelder alle dine «sorte menn», tror du virkelig at noen bruker sorte klær når de er undercover lenger? Tror du ting er som på film?
Jeg har fortelle deg at det siste plagget folk som er undercover bruker er sorte dresser.

Altså du har ingen peiling på hvordan ting fungerer i verden og du tror på alt som blir lastet opp på youtube. Også mener du at vi skal ta deg som troverdig?

KimKong
KimKong
9 år siden
Svar til  mp612

Logisk? Da vet du ikke mye om denne verden.

– Noe av det første militære, sikkerhetsvakter og liknende blir lært til å gjøre når de kommer til ett skadested er å ta på seg hansker. Som de alltid skal ha på kroppen eller i bilen om de er mobile.
Det ser du også på flere av sikkerhetsvaktene som løper rundt der gjør. Er de også agenter?

– Ja de militære kommer løpene målrettet mot menneskene og kamera folkene. Hvorfor? Fordi de har litt vett opp i hodet og skjønner at området må sperres av. Også noe man lærer som det første man skal gjøre på ett skadested. Sikre skadested, ALLTID!

– Ikke hadde vanlige militære kjøretøy? Nettopp dette jeg mener, folk her inne har null peiling på hvordan ting er og fungerer i verden. MP kjører hvite biler: http://g.api.no/obscura/API/image/r1/escenic/978x1200r/1224502384/archive/02210/MP-bil_2210103a.JPG

– Tror du en bombe som var satt av av Mossad ville hatt en 500 meters lang kabal, lunte? Som gikk nedover hele gata? Tror du ikke det ville blitt merket når de la opp dette?
OG nei de tok IKKE med seg noen av disse tauene, kablene. De ble lagt inn til høyesterett. Fritt fram for hele verden til å ta og se på.

2Q11
2Q11
10 år siden

100% bløff. For å forsvare forsvaret. Vi har så vidt jeg vet kun en kilde på at det er en ambulanse vi ser i bakgrunnen på klippet fra TV2: http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/regjeringskvartalet-rariteter-under-22-juli-terroren/comment-page-1/#comment-99096

” Samtidig som soldatene går der ser du klart andre sivile, og du ser til og med en ambulanse som har parkert litt lenger bak og står stille, noe som skulle tilsi at ambulansen har kommet frem, parkert og ambulansepersonellet også er i gang med å behandle pasienter, noe som stemmer godt med artikkelen i soldaten.” (=en stor bløff og et tragisk overtramp overfor de som søker sannheten om 22.juli, enten de er rammet direkte, indirekte eller ikke.)

Her er det klipp og lim og et håp om at ingen skal gå pikslene nærmere etter i sømmene. For de som ikke gidder å sjekke opp dette selv, kommer jeg tilbake med dokumentasjon på at på denne Høyesterettsplass sto det aldri en ambulanse vendt den veien, og ambulansene kom også på et langt senere tidspunkt. Noe som skulle være baktanken ved å forsøke å lure folk til å tro at også soldatene
var til stede så sent. På denne plassen sto det lenge (krise)parkert en sølvgrå vare/stasjonsvogn mange meter fra der det gule objektet er fotoshoppet inn. Legg også merke til skiltstolpen som er limt utenpå i det ene stillbildet, mens i det andre er det utvisket, riktig nok er det zoomet noe ut:
http://s23.postimg.org/6103315or/fakeambtv2.jpg

« Forrige artikkel

Nytt EU-direktiv vil hindre fri tilgang på frø

Neste artikkel »

Hvorfor bli frikvinne og hvordan gå fram? Del 1 av 2