Aktivering for de sovende

13.9K visninger
13 minutter lesetid
81

Julen er straks over oss og året 2011 er omme. Hva har skjedd i år og hva kan vi forvente fremover for deg selv og menneskeheten?

Mayakalenderens syklus ble fullendt fredag 28. oktober 2011 ifølge Carl Johan Calleman. Verden ser tilsynelatende fremdeles ut til å være som normalt.

Mayaenes 13.000 års syklus avsluttes 21. desember 2012 og en ny syklus starter opp. Trolig er mange av oss for opphengte i bestemte datoer. Mayaenes utvalgte overhode for de nåværende 440 Mayastammene, Don Alejandro Cirilio Pérez Oxlaj, har på vegne av sitt folkeslag uttalt at «end of time» foregår mellom november 2007 og november 2014, med en overgangsperiode frem til 2032. Det er altså ikke en presis dato, men en tidsperiode med endringer vi snakker om.

Det er altså mange år frem til den store renselsen og det store dimensjonsskiftet er fullført i henhold til den guddommelige planen.

Endringene i 2011

Jeg skal være ærlig og si at jeg hadde forventet flere endringer frem til nå, men kanskje har det heller noe med min manglende tålmodighet å gjøre.

Jeg føler meg klar, men storparten av menneskeheten er sovende eller i tvil. Trolig er det bra at mer ikke har skjedd for flesteparten av menneskene. De er ikke klar.

Jeg er overbevist om at alt lysarbeidet verden over dette året har redusert de profeterte endringene. Et klart tegn på hvor viktig lysarbeid i praksis er. Spesielt når det gjennomføres i grupper på spesielle datoer hvor innstrømningen av energier er ekstra kraftige og sløret mellom dimensjonene er spesielt tynne.

At det har vært få jordendringer gjør også skeptikerne glad da de kan si at ingenting har skjedd. Dermed er alle parter glade. Sannelig ikke verst.

Går man året 2011 i sømmene så finner vi mange tegn på tiden vi er inne i. De to første ukene i 2011 startet med fugler som ramler døde ned fra himmelen og sjødyr dør i større mengder spredt over 30 steder på hele kloden. Trolig var det større endringer i jordklodens magnetiske nordpol og abnormaliteter i magnetfeltet som var årsaken til disse massedødene.

Storflommen i Australia og den verste flomkatastrofen i Brasils historie herjet landet ifølge presidenten.

Tsunamien i Japan den 11. mars 2011, to dager etter at Mayakalenderens Universal Underworld hadde startet, medførte tap av titusener av menneskeliv og en full nedsmelting i tre kjernefysiske reaktorer.

Under Tsjernobyl-ulykken i 1986 ble 18 tonn uran nedsmeltet og utstrålte radioaktivitet. Denne hendelsen ble dekket daglig i månedsvis og gikk over flere år. I Fukushima i Japan smeltet 179 tonn med uran og vi får bare noen få innslag i media om dette. Trolig er dette tidenes katastrofe i senere tid som kanskje overgår de enorme oljeutslippene i Mexicogulfen i 2010.

Men hvor er media? Hva sier myndighetene?

Eskalering av finanskrisen

Økonomisk så er det store omveltninger. Etter hvert så havnet de enorme problemene med dagens pengesystem i media. Problemene ble så synlige at media ikke lengre hadde noe annet valg. Nå skrives det daglig om de store gjeldsmengdene som eksisterer i de fleste europeiske land for ikke å nevne trilliongjelden i USA.

Dollaren og Euroen burde ha kollapset for lenge siden, men holdes fremdeles kunstig i live. Hvor lenge det varer kan ingen spå, men ifølge ulike kilder så står et nytt pengesystem klart for å ta over basert på reelle verdier i gull. Gammel gjeld vil bli nullstilt og overflod vil bli innført for alle på sikt. Altså et system som er basert på rettferdighet og fornuft.

Ifølge en undersøkelse gjort for få dager siden er kun 5% av Norges befolkning bekymret for at finanskrisen i Europa skal ramme oss nordmenn.

Befolkningens meninger er ofte basert på hva massemedia sier så kanskje er det ikke oss nordmenn som er problemet, men redaktørene og journalistene der ute som fremdeles er låst i de gamle energier.

En verdensomspennende demonstrasjon

Du som arbeider som redaktør og journalist, synes du ikke det er på tide å snu om og følge de nye innstrømningene du ser verden over? Bevegelsen Occupy Wall Street hadde pågått i 3,5 uker når jeg hørte første nyhetsinnslag på radioen i Norge om denne verdensomspennende demonstrasjonen. Nyhetsoppleseren sa derimot at demonstrasjonen bare hadde foregått i tre dager…

Okkupere Wall Street er en folkebevegelse som begynte 17. september 2011 i Liberty Square i Manhattan og har nå spredt seg til over 1500 byer verden over! Målet er å nedkjempe de store bankene og multinasjonale selskaper som har tatt over den demokratiske prosessen, og rollen til Wall Street som er å skape en økonomisk kollaps som er ment å ramme vanlige borgere.

Bevegelsen er inspirert av opprørene i Egypt og Tunisia, og har som mål å kjempe tilbake mot den rikeste 1% av verdens befolkning som lager reglene for en urettferdig global økonomi.

Denne finanseliten og mange av deres støttespillere er nå saksøkt. Dette inkluderer blant annet FN, World Economic Forum, Office of International Treasury Control og den Italienske regjering. Denne imponerende listen er saksøkt for å konspirerte med en rekke andre for å stjele mer enn $1,1 billioner dollar i finansielle midler beregnet på å støtte humanitære formål. Eneste offisielle nyhetsoppslag på dette finnes hos Courthouse News, men dette er reell  informasjon.

Det er på tide for oss alle å slutte oss til de gode kreftene, de som ønsker likhet, ærlighet, fred, sannhet og kjærlighet blant hverandre. Spesielt er tiden inne for media å snu om og publisere sannheten.

Tiden vi er inne i er en stor bevissthetsoppvåkning. Vi har ikke noe annet valg enn å la de gamle energiene kollapse og slippe til de nye energiene. Vekk fra ego og kynisme. Tilbake til kjærlighet og balanse.

Tydeligere tegn på meningsløs bruk av krig for å oppnå makt

Hvem av oss er det som egentlig ønsker krig? Kun de politiske lederne på verdensbasis, eller mer riktig; den skjulte makten bak våre dresskledde ledere som eier krigsindustrien, oljeindustrien, de store bankene og de multinasjonale selskapene.

EU og NATO har vist oss tydelig at de er blitt en aggressiv angrepspakt som invaderer land etter land av den enkle årsak å overta ressurser og makt. Syria har lenge stått på programmet med Iran som siste land som skal blø for de vestlige medias påstander om massedrap.

Er medisinen for (påstått) vold å slå hardere tilbake? Øye for øye, tann for tann? Ville du sagt det til dine barn? Våre ledere mener det er riktige veien å gå.

Det er lett for norske politikere å ta beslutninger om å nedkjempe grusomheter med å sende inn jagerfly for å drepe utkommanderte soldater – fra en behagelig statsministerbolig som ble pusset opp for 250 millioner kroner i 2009.

En guddommelig plan

Reagerer du på dette? Blir du frustrert? Bra! Vesener på høyere plan gjør dette for å trigge et indre ønske om endring hos deg. En endring til en bedre verden. Alt er en del av en guddommelig plan.

Forståelsen av dette gjør at man kan puste igjen. Distansere seg fra dramaet og i stedet reagere med kjærlighet ovenfor alles roller på kloden. Uten de mørke kreftene ser vi ikke lyset i vår 3D-virkelighet. Mørket er her for å vise oss veien tilbake til lyset. For å vekke hjertene våre. For å ty til handlinger, og ikke bare ord, for å skape en ny og bedre verden for alle.

Om du mener det er en god ting at NATO «rydder opp» i midtøsten så er det helt i orden. Det er din mening. Jeg er ikke her for å endre din mening, kun for å gi deg et glimt av en alternativ virkelighet. For å kunne se gjennom illusjonene og bli fri.

Min hensikt er å så et frø i ditt hjerte, for å la deg finne tilbake til din sjel, den delen av deg som er deg.

Du er ikke ditt ego, dine tanker og følelser. En slik uttalelse er utrolig vanskelig å forstå, men når du en dag innser at vi alle er multidimensjonelle vesener som eksisterer i mange virkeligheter samtidig – og vi alle kommer fra samme kilde – så faller brikkene på plass.

Uten forståelse for reinkarnasjon så blir livet vi har veldig surrealistisk. Om jeg bare hadde én sjanse til å utgjøre noe her på jorden, ville jeg da brukt tiden min på å se TV? Følge med på sporten? Sove lenge om morgenen? Dømme andre folk for sin oppførsel? Krangle med folk?

Karma fra tidligere inkarnasjoner forklarer våre lidelser. Alt er i skjønneste orden. Mennesker som har hatt nær døden-opplevelser får som regel et helt annet syn på livet. Man tilbringer mer kvalitetstid med familien og venner, blir ydmyk og utstråler kjærlighet til omverdenen.

Man realiserer at egoet har tatt overhånd og slipper til sjelen. Sin sanne natur. Det vi alle faktisk er. Et lysvesen som utstråler ubetinget kjærlighet. Som viser godhet til sin neste. Som ønsker det beste for alle, inkludert den plagsomme naboen og den slemme kollegaen.

De du møter på din vei som du reagerer på, trykker på knapper hos deg. Tillærte tankemønstre som du er programmert til å reagere på. Hver gang du reagerer med en negativ tanke, se ordet «Avbryt» lyse opp i pannen din. Det er ikke du som har reagert. Det er tankemønstre tilknyttet ditt ego som reagerer.

Erkjenn at de ubehagelige tankene og følelsene er der, for så å gi slipp på de. Send dem vekk og fyll tomrommet med glede.

Det vil ha stor betydning å omfavne også den mørke siden av deg selv. Gjennom tusener av inkarnasjoner har de fleste av oss hatt mange såkalte negative liv, men dette har vært en viktig del i å forstå skapelsen og betingelsesløs kjærlighet fullt ut.

Det er et verktøy i det regisserte skuespillet her på planeten for å vise oss veien tilbake til kilden slik at vi en vakker dag selv kan bli kilden i et eget kosmos.

Vintersolverv

Vintersolverv feires i morgen (22. desember 2011) og er en dag hvor energistrømmene til vårt solsystem og vår planet er ekstra kraftige. Mayaene og mange andre folkegrupper inkludert våre forfedre, vikingene, anså denne dagen som kraftfull og kjørte seremonier på denne dagen.

De mørke kreftene som styrer planeten har lenge arbeidet for å blokkere slike seremonier fra å ha sin effekt. Spesielt har de fokusert på å blokkere hellige steder og kraftpunkter verden over fra å ha noen virkning på denne vintersolverv.

Lysarbeid kan gjøres for å eliminere denne blokkeringen som disse kreftene på okkult vis har innført på et eterisk plan. Bruk din kraft som multidimensjonelt vesen og kjør felles meditasjoner eller seremonier sammen med andre. Dette er en effektiv måte å fjerne disse begrensningene på om intensjonen din er å forankre høyere frekvenser ned på jorden.

Dette er viktig arbeid som kan føre menneskeheten inn på mer positive tidslinjer. Ikke undervurdér din kraft og hva du kan utrette sammen med andre likesinnede med en fokusert intensjon. Bruk dine guider og be spirituelle mestere om hjelp.

Hva kan vi alle gjøre for å motarbeide de mørke planene over disse dagene? Ha masse moro! Det geniale med å arbeide for lyset er at man kommer veldig langt med å være i glede. Kos deg gjerne på 1. juledag ved å se alle Star Wars-filmene. De færreste av oss er klar over hvor nære historien i disse filmene er til den egentlige historien i vår galakse.

Elitens bunkere eliminert

Hjelp får vi i langt større grad enn de flesta av oss tror. Ja, vi trenger definitivt å ta ansvar ved å rydde opp i vårt eget kaos og karma, men det er uungåelig å ikke få assistanse fra vesener på høyere frekvenser. De er sendt hit for å sørge for at den guddommelige planen skal gå for seg slik kilden har bestemt.

Uten denne hjelpen ville vi ikke greid å gjennomføre alle prosessene for at Moder Jord og menneskeheten skal kunne gå gjennom oppstigningen til 5. dimensjon.

Mange kilder gir tilbakemelding på at alle de underjordiske basene som den gamle makteliten har bygd opp over mange år er eliminert. Ved hjelp av blant annet Den Galaktiske Føderasjonen som er fysiske engler fra 5. dimensjon som arbeider på vegne av det spirituelle hierarki på enda høyere frekvenser.

Det betyr at tiden for den gamle eliten er i ferd med å ta slutt. De har ingen steder å gå lengre. Deres evne til å smøre det gamle systemet er i ferd med å stoppe opp, noe som fører sannheten opp til overflaten for offentligheten.

Kilder jeg har vært i kontakt med fra Forsvarets etterretningstjeneste, som nå ikke lengre er i tjeneste, har alle skaffet seg hytter i innlandet eller på fjellet og bygd seg opp større matlagre. Vet de noe almennheten ikke vet eller er de bare ofre for desinformasjon og løgner som eksisterer på alle plan?

Nibiru har ikke vist seg ennå. Jeg tror den eksisterer og har alltid gjort det, men at vi ikke trenger å legge noe vekt på den. Det alt til syvende og sist handler om er et stort bevissthetsskifte. Jordendringer og kryssende planeter er bare katalysatorer for vår oppvåkning. De er bare statister i bakgrunnen for at vi selv skal finne gløden på innsiden av oss selv.

Hva venter oss videre fremover?

Hva som venter oss videre fremover er et punkt som krever en egen artikkel, men kort sagt så er det mye sannhet som venter på å komme opp til overflaten. Vi vil kunne få store økonomiske omveltninger. Regjeringer vil bli så urimelige at folket tar over – på fredelig vis.

Og kanskje den største nyheten noensinne blir at vår utenomjordiske familie allerede er her og venter på å bli offisielt annonsert verden over. Om den biten spares for et annet tiår gjenstår å se.

Til syvende og sist, om en god del år, kommer vi til dagen hvor vi bytter frekvens til 5. dimensjon sammen med Moder Jord og stiger opp som oppstegne mestere med vår fysiske kropp i behold. Alt vil være en unik opplevelse for hver enkelt og endestasjonen vil kunne variere avhengig av hvor man er sjelsmessig i utviklingen.

La oss samle oss og forme fremtiden mest mulig positiv for alle på denne planeten, onde som gode.

Når du opprettholder en fast, positiv holdning og bruker dette til å visualisere et mål i betydelige detaljer, skjer mirakler. Når du gjør dette som en gruppe skjer store endringer.

Verktøy for personlig utvikling

Lurer du på hva du i praksis kan gjøre for å kunne glede deg over hver dag, for å fjerne all frykt du har og virkelig bli lykkelig? Det finnes ingen oppskrift som fungerer for alle, men om du følger noen av punktene nedenfor så vil du potensielt kunne merke forskjell etter kort tid.

Selve hovedpoenget er å bli bevisst på alle disse tingene slik at du selv kan stadig finslipe deg selv til å bli en bedre person som har evnen til å koble seg vekk fra alt drama og ser det guddommelige i alle.

For deg som synes dette høres litt søtaktig ut så er det bare verktøy for å bli genuint glad på innsiden slik at du hvert øyeblikk hver dag kan glede deg over å eksistere på denne planeten du valgte å reise til.

25 verktøy for et fantastisk flott nu

Denne listen ble samskapt med mine deltakere under en Ascension Workshop:

 1. Glede, lek, humor

 2. Yoga, sun breathing

 3. Meditere, danse, lytte til musikk

 4. Være i naturen

 5. Qi Gong, Tai chi

 6. Tantra, elske

 7. Positiv tenkning

 8. Bruk kjærlighetsbrillene (for å unngå å dømme andre)

 9. Elsk deg selv

 10. Riktig mat (som er bra for akkurat deg)

 11. Rent, vitalisert vann

 12. Detox

 13. Bevisstgjøring

 14. Puste (kanskje det viktigste du kan gjøre, pust dypt som om du gjesper)

 15. Sunt fysisk miljø

 16. Vennekrets (gode venner gir positiv energi)

 17. Lyd

 18. Krystaller

 19. Aromaterapi

 20. Respekt for kroppen

 21. Healing

 22. Vis medfølelse

 23. Følge intuisjonen

 24. Vis takknemlighet

 25. Tilgi deg selv

Ved aktivt å fokusere på flest mulig av disse punktene kan du risikere å oppnå balanse og harmoni i deg selv.

Bevisstgjøring

Fortid og fremtid er bare en illusjon. Det eksisterer ikke. Akkurat nå så sitter du og puster. Forhåpentligvis. Det er virkeligheten. Akkurat at du leser disse ord er nuet. Det er her i øyeblikket vi tilbringer hele livet vårt. Tankene er derimot ifølge undersøkelser 80% i fortiden eller fremtiden.

Glem fortidens anger. Den har gjort deg til den personen du er i dag. Mye klokere og visere. Glem fremtidens bekymringer. De eksisterer ikke akkurat nå. Ta utfordringene når de kommer til nuet.

Gled deg over det du har. Vis takknemlighet. Da får du mer av det du ønsker deg. Universet fungerer slik. Det dine tanker gjør er å skape følelser. Dine følelser manifesterer virkeligheten rundt deg. Nå som vi står på trappene til en global oppvåkning så er forsinkelsen fra tanke til manifestasjon nærmest blitt umiddelbar i mange tilfeller. Fokuser på å tenke positivt og konstruktivt. Vær bevisst på hva du ønsker deg. Du kan faktisk få det.

Gled deg over deg selv. Først når du elsker deg selv på utsiden og innsiden så er du utrustet til å hjelpe andre med full kraft. Når du står opp om morgenen så si til deg selv: «Gud, så vakker du er!»

Ser du den doble betydningen?

Oss mennesker består av rundt 80% vann. Ifølge den japanske forskeren Emoto så har vann bevissthet og hukommelse. Stygge og pene ord gir markante forskjeller i vannets struktur. Er det hemmeligheten til det meste av all sykdom?

Kan man holde seg frisk og sunn ved å tenke positivt? Jeg tror man kan det i stor grad. Kombinér det med bevegelse, vitalisert vann og uprosessert mat så er du kommet langt.

Lev i nuet! Det er her alt skjer. Lev som om du skulle dø i morgen. La hvert sekund lyse av kvalitet og glede.

Vi er i en tid hvor fremtiden formes hver dag. Følg ditt hjerte i glede fremfor egoets dystre sinn. Det skaper en mer positiv virkelighet for oss alle som helhet. Plassér deg i Mesterens sinn og la dine handlinger gjenspeile denne bevissthet.

Tenk som en Mester. Føl deg som en Mester. Handle som en Mester. I sannhet er det akkurat det du er. Ta frem kraften i deg og gå Mesterens vei.

Kjærligheten vil guide deg trygt inn i fremtiden. Slipp taket på tankene som drar deg ned. Erkjenn at de er der og send dem ut av ditt sinn. Fyll tomrommet med kjærlighet. Pust. Dypt.

Kjenn hvordan nuets gleder overstrømmer deg fullstendig . Det finnes ingen fortid eller fremtid. Kun det du sanser og opplever i nuet.

Fyll øyeblikket med din hellige eksistens, finn din sjels hensikt på denne vakre planeten og skap Edens hage nok en gang.

Pust. Vær i glede. Vær Mesteren i deg.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 140 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

81 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Abdurraheem Green back in Hyde Park!

Lillian Sivertsen
Forfatter
11 år siden

Superbra liste !!

Og kjempebra oppsummert. Jeg tror at mange av de enringene som har skjedd i 2011 vil bli synlige for massene i 2012, og som det nevnes såvidt…maktstrukturene har blitt snudd opp ned, selv om det ikke er synlig enda :)

Illuminati er snarere mer desperat enn mektig, og stadig flere har fått øynene opp.

Ellers så er 2011 blitt kalt «the year of manifistation» ….og for mange tror jeg at det stemmer..

Vi har all grunn til å være fornøyde og ikke minst stolte av oss selv, og hverandre. Snart er vi i mål, og seieren er allerede sikret.

Jippy kajey :D
..og
Namaste ;)

Mike Cechanowicz
Forfatter
11 år siden

Sett fra mitt perspektiv deler jeg de fleste av dine betraktninger, særlig om medias rolle i bevisstgjøring av folket om hva om faktisk er i ferd med å skje. Det er også min opplevelse av at det du skriver er så langt over hodet til mange at det blir forbigått i nokså stor stillhet – dessverre. Norge har et veldig stort problem i forhold til bevisstgjøring og det er komfortsonen. Nordmenn i allminnelighet og særlig de i det øvre laget av «movers and shakers» har blitt så vant til vekst i materiell forstand at de er godt hektet inn på konkurransens forførende jag. Hverdagslivet til folk flest er så opptatt med den nære hverdagen at de fleste bare måper over tanken om å måtte ta halvparten av det du nevner inn over seg. Limet i det ytre livets sansestimulerende lykke med TING er så deilig at de ikke kan tenke seg å leve på noen annen måte, som om det er selvrealisering de driver med. Det er egentlig lite annet enn egoerkjennelse fra andre som er planet de lever på. Allting er så veldig hyggelig at miljøkatestrofer, undertrykkelse, m.m. får rett og slett ikke plass i denne vakre illusjonen.

Rikdom ser ut til å gjøre bevisstgjøringen til en «uting». I så måte er det synd på Norge fordi her går det så det suser fortsatt – hører jeg. Det er synd å måtte si det men du har det bedre om du møter veggen. Ellers vil du aldri ta deg tid til å komme forbi det fysiske livets absolut laveste tilstand som mennesket – et liv i forvirring og uforstand. Du er nemlig mye mer bevisst som død.

Det er ingen enkel oppgave å bli bevisst seg selv slik som vil kreves av deg om du ønsker å komme opp til et høyere nivå av menneskelig uttrykk – kall det hva du vil. Det er nemlig enda mer som kreves av deg og det er sosial bevissthet. Det betyr at du bry deg om at andre ikke har det bra og at du er villig til å anstrenge også for andres beste og ikke bare deg selv.

Den som utsetter prosessen straffer bare seg selv fordi overveldende mange ting er i ferd med å skje i den verden du lever i – om det blir for mye for deg vil psyken kanskje velge galskap fremfor forståelse og aksept. Det er ditt ansvar å tenke fremover.

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

Hva var det for slags forventninger Aune hadde for 2011… ?

Karmaloven – handlingen – ikke noen guddommelig straff eller belønning. Ingen gleder eller lidelser – ingenting ufortjent …

Buddhismen … 500 år bc. Eller plagiatet: Kristendommen?

La oss slippe alle disse dommedagsprofetiene fra disse kristenhysteriske menneskene som staver ord for ord fra de konstruerte bibelske tekster og som tvangstolker de problemattiske evangelier dem ikke forstår …

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  bardun
11 år siden

:-)
At den som selv ikke forstår lar seg irritere av dem som forstår, er ikke noe nytt. Når man påstår at kristendommen er et plagiat av buddhismen virker det som man ikke ha satt seg inn i noen av disse religioner.

FRIMANN
FRIMANN
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Når man ikke ser ar religioner er en resirkulering av en og samme. Så har man ikke studert historie

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  FRIMANN
11 år siden

Flere forfattere her på NS slåss for samme sak, næmlig å bli suveren hersker over eget liv. Det er derfor nyttig å se på historien for å bedre forstå når og hvordan ting gikk galt, spesielt innen staters lovregimer, religion og vitenskap.

Santos Bonacci Reclaiming Dominion

arifkarim
arifkarim
Abonnent
11 år siden

«men ifølge ulike kilder så står et nytt pengesystem klart for å ta over basert på reelle verdier i gull. Gammel gjeld vil bli nullstilt og overflod vil bli innført for alle på sikt. Altså et system som er basert på rettferdighet og fornuft.»

Seriøst?!?! Samme allmektige eliten som står bak menneskehistoriens mest korrupte og mest urettferdige finanssystemet idag skal nå liksom «nullstille» gjeld og gå tilbake til gullreservesystemet, som tok bakmennene flere hundreår å bli kvitt fra samfunnet? :D

Lillian Sivertsen
Forfatter
11 år siden

Jeg tror det er viktig å tenke på at «de sovende» eller dem som ikke skjønner at verden er korrupt, og de som bare prøver å komme seg gjennom dagen, eller streber etter materialistiske mål, overhodet ikke kan eller bør klandres for det.

Det er ikke deres feil at de også er blitt fanget som slaver i et system som var ment å tjene så få. De gjør bare sitt beste, og hvem har sagt at de blir lykkelig av rikdom? Jeg betviler at noen finner TING så sansestimulerende at de ikke drømmer om frihet til å leke, synge og danse – VÆRE FRI. Den naivitet som får disse til å fortsette å leve samvittighetsfullt, selv om livet ikke gir dem lykke er selveste beviset på at menneskene i sin opprinnelighet er gode, og bare prøver å gjøre sitt beste.
Tenk hvilken avmakt mange føler. De vet at de konsumerer på bekostning av den tredje verden, men de har ikke noe valg for det finnes ikke alternativ. De fleste drømmer om en bedre verden, og det er denne felles drømmen som skal løfte oss videre uansett hvilken religion eller bibelsitat vi måtte støtte oss til.

Hadde det ikke vært for «de sovende» ville ikke rebellene fått grave frem sannheten i fred. ( i sånn noenlunde fred), og hadde ikke almennheten mobbet konspirasjonsteoretikerene i det offentlige rom, hadde kanskje den skjulte makten «tatt dem av dage» i det lukkede rom.

Alt er slik det skal være, og slik har det alltid vært. Et fantastisk vakker samspill har tatt oss til hit vi nå står.

Jeg tror ikke at det er meningen at prossessen i å avsløre sanneheten, kjempe frem rettferdighet for alle, finne seg selv og sin guddommelige kilde, og deretter virke for det bedre, skal være like tøff eller vond for alle. Vil det ikke være vakkert for deg som har slitt, at din lidelse ble en lettelse for de andre?

Det er det som er så vakkert med hele prossessen.

Uten medias dysfunksjon ( som igjen skyldes kontroll og overmakt), ville ikke dette vært mulig. Man skyter ofte etter journalister, men glemmer at det journalistene som har avslørt mye for massene. Se Benjamin Fulford. En streit økonomijournalist i Forbes magazine. Nå står han i fronten og kjemper for å felle illuminati. http://benjaminfulford.net/

Å bli bevisst skal være lett for de mange fordi de få som gikk først har åpnet alle dørene, og lagt hvite steiner på veien. Se her er lyset. Det trenger ikke være vondt eller vanskelig.
David Wilcock er et glimrende eksempel på en som tar den jobben seriøst.
http://www.divinecosmos.com/

Engler og demoner står akkurat der de skal stå.
In Divine Order.

Det er fullbrakt !

:D

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Lillian Sivertsen
11 år siden

Så bra at du ser nødvendigheten av motstand, Lillian :-)
Motstand er helt nødvendig for utvikling, ellers ville vi bare gått i ring. (Vi vil jo helst vandre i en ekspanderende spiral)
Motstand er nødvendig for å få lys, tilogmed lyset i en glødepære er avhengig av motstanden i glødetråden, I=U/R, strøm er spenning delt på motstand.

Dessuten ville Star Wars vært fryktelig kjedelig uten Darth Vader :-)

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  gudfrid
11 år siden

For det første, om flere hadde vært opplyst, hadde situasjonen ikke vært slik som nå. Når det er sagt er jeg veldig enig med Gudfrid om motstand. Et nivå av utfordringer trenges for å ha noe å strekke seg mot. Problemet med det nivået av utfordringer som i dag er tilstedet på livets arene er at de er for mange simpelt hen så store at de blir utslitt før de kommer til sinn beste alder.

Lillian Sivertsen
Forfatter
Svar til  Mike Cechanowicz
11 år siden

Det har man egentlig ikke dekning for å si. Man kan vanskelig slå fast hvordan det hadde vært om flere var opplyst.
Hva ligger du i begrepet opplyst? Opplyst som i å skjønne hvordan det hele henger sammen rent verdslig sett, eller enda mer opplyst – nok til å se den guddommelige planen i det hele ?
I begge tilfeller tror jeg vi kan fastlå at i dag er vi kommet så langt at det gode allerede har seiret. Alt i alt, har dette vært en reise der alle har fått prøve seg selv og sin tro. Dermed så er vi uenig i dagens tilstand, for jeg ser den som veldig posetiv. Alt er forløst på et energiplan. Nå skal det bare forløses på det fysiske også, så er vi i mål. Vi trenger ikke en gang kjempe lenger, for cellene våre holder på å åpne seg, ekspandere, og ekspandere enda mer. I sannheten av dette lyset, denne vekkelsen, vil alle lavere energier rett og slett bare forsvinne.

Synes enigma synger det så vakkert:

It is time
To break the chains of life
If you follow you will see
Whats beyond reality

Close your eyes
Just feel and realize
It is real and not a dream
Im in you and youre in me

http://www.youtube.com/watch?v=bdM35ADkNwU

PaRaNoID
PaRaNoID
Abonnent
11 år siden

Hei Frank. Du kunne vell ikke skrevet en artikkel om dette med dimensjoner å lysvesner? en artikkel for nybegynner :p har lest litt i sammenheng med DMT.

:)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Så bra du nevner dramaet vi skaper her på jorda. Mange er ikke klar over at de selv er regisøren for sitt eget liv, men tror de må være i en rolle som er påtvunget. Det er veldig befriende å vite at man skaper sin egen skjebne og at man slett ikke trenger å la seg kontrollere av de mørkere kreftene. Vi har fri vilje og slutten på dramaet er ikke bestemt på forhånd. Mange har prøvd å så et frø om verdens undergang i hodet på oss, og dette bør erstattes med et ønske om å lage en ny og bedre verden. Det store skiftet skjer ikke av seg selv, vi må bygge opp den nye jorda selv, feks ved hjelp av Anastasias super-geniale plan :-)

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
11 år siden

En demonstrasjon som ikke er nevnt, er dannelsen av CELAC. En organisasjon med 33 latinske og karibiske land. For dem som ikke liker Agenda 21, er dette gode nyheter.

http://venezuelanalysis.com/analysis/6680

Chile som jeg bor i er forøvrig mye friere en noen NATO land, så lenge man ikke strekker strikken på lovene.
Et stort militærvesen, og politikorps har de, og ikke noe problem om man oppfører seg dannet med respekt. Derimot går man over streken vil det gå ut over helsa, uten rettigheter.
Protester har det vært snart et 1 år ang skole og utdanning, og mange unge har mistet et års studium. Protester på Monsanto har det også vært, som prøvde å snike inn et monopol.
Å emigrere fra Norge, er ikke så enkelt som man tror? det tar tid! For mitt vedkommende 4 år før jeg fikk varig oppholds tillatelse, og nye 5 år før jeg kan søke om å bli stats borger, og få stemmerett.
I midt livs krisen, tok jeg utfordringen å bli en eventyrer, noe jeg ikke angrer på, og er i dag etablert med 2 hjem henholdsvis urbant, og i Bushen med 100 mål som min far kaller ingenmannsland. Pris messig ville man ikke en gang få en garasje i Norge.
Idrettsgrenen snømåking trenger jeg ikke tenke på, og er heller ikke noe savn!.
Klimatisk en god norsk sommer mellom september og mai, ikke for varmt og heller ikke for kaldt. Har både kålrabi og pinnekjøtt (hjemmelaget/produsert), som nytes i shorts og singlet utendørs, lutfisk har jeg ikke fått til, men kanskje neste år! Nå er ikke dette alfa omega, da jeg stort sett spiser frukt, grønnsaker og nøtter, og blir litt dorsk av kjøtt og fisk!
Kost tilskudd kjøper jeg fra Ashaninka folket i Peru, hvor te fra planten katteklo nytes morgen og kveld, og annet snadder som kan kjøpes fritt så lenge det ikke blir benevnt som medisin (skole medisinen og farmasøyt industrien har mer eller mindre patent/monopol )
Så var det dog den andre delen at jeg er en frimurer, kanskje en av de første, og dannet av Hermes Trimegisto astrologiens far. Ikke er det noen grader, og mer eller mindre utstøtt fra det gode selskap globalt. Sukk ja før Konstantin var dette integrerende mellom verdensreligioner. I dag nevnes dette mer eller mindre som Kybalion, og absolutt ikke menneskefiendtlig.
For å avslutte, tror jeg at 2012 blir et økonomisk plunder, forsøkt avledet med meningsløse kriger?

God jul til dere alle, skeptikere, konspirator er… Vi lever på samme kule, og svært få har andre alternativer?
Noe kan man få helt gratis, som å lese Mike sin gratis web bok «spillet», som forøvrig kunne bli veldig bra med litt innspill fra lettlest RA material?

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

En artikkel med mye positi innpakning og et budskap om medmenneskelighet som jeg er enig i. Jeg stusser imidlertid over enkelte ting i teksten. Når du skriver «i henhold til den guddommelige planen», så er jeg som kristen i Bibelen, men hvor er du? Du skriver også om «de profeterte endringene», og da er jeg fremdeles i Bibelen der «de siste tiders» endringer skrevet ned av profeter er entydig negative, og der ondskapen på alle felt blir mer og mer synlig. Men hvor er du da??

Når du videre skriver at «når du en dag innser at vi alle er multidimensjonelle vesener som eksisterer i mange virkeligheter samtidig» har jeg falt av lasset, og har nok med å eksistere her og nå. Jeg tenker på sett og vis det samme som deg i utgangspunktet at livet er her og nå, og at vi alle strever med å komme ut av mainstream tanker om vårt liv i fremtiden – det være seg i morgen, neste uke aller neste år for den del. Det å glede seg i nuet er en svært vanskelig øvelse, selv for de som tenker denne tanken. Vårt fokus er så til de grader på ting som skal skje, og ikke akkuratt her og nå.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Maranata, jeg lurer på hvem som skrev Johannes åpenbaring, vet du det?
Det var jo ikke Johannes som gjorde det.
Nå lurer jeg på om denne ble puttet inn i bibelen med onde hensikter. Etter som så mange tenker på denne apokalypsen, vil de selv fremkalle den med sine forestillinger.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Apostelen Johannes, som også skrev Johannes evangelium, ble forvist til den greske øya Patmos. Åpenbaringen ble nedskrevet på denne øya, og forfatteren forteller selv at han var Johannes. Noen innvender at språkdrakten/språkformen sår tvil om dette virkelig var Johannes. Da er det viktig å være klar over at den egentlige forfatteren var Jesus Kristus selv, slik det vitterlig står i det første verset i denne boken. Johannnes skrev kun ned det han fikk befaling om å skrive ned. Enkelte ting Johannes fikk se, fikk han faktisk ikke lov til å skrive fordi det skulle forbli en hemmelighet – dette skriver han også.
Mange ikke-troende hevder at kristne jobber for at vi skal få et Harmageddon, at det skal bli krig. Dette er ikke riktig, og ingen mennesker kan forandre eller tilskynde hendelser i framtiden utenom de enkle ting de selv har herredømme over. Det er viktig å ha klart for seg at vi lever i en «tidsboble», og at vår åndelige og egentlige tidløse og evige identitet kommer ut av denne «tidsboblen» når vårt fysiske liv ender her på jorden er slutt. Vår ånd evner å beskue den fysiske verden utenfra, utenfor tid og rom. Da er det vel kanskje ikke så underlig at Gud fra sin åndelige verden kan se det hele utenfra og faktisk se framover og bakover i tid, slik vi kan spole fram og tilbake på en film? Det jeg her skriver impliserer at jeg ikke tror på reinkarnasjonsteorien, for hva skulle den være godt for? En evig vandring mellom den fysiske og åndelige verden. De som har vært «over på den andre siden» og har opplevd ut-av-kroppen kan fortelle om kjærlighet, lys og lykke og at de helst ville forbli i den åndelige verden, og ikke egentlig ønsket seg tilbake til den fysiske verden.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Takk for svar, Maranata, jeg håper du har rett.
God jul til deg også, og alle dere andre her på speilet!
Her er min favoritt-julesang, med fine bilder av farget lys i nydelige glassmalerier.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

:-)

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

Det passer fint i en slik artikkel som dette å ønske alle lesere, BÅDE MENINGSMOTSTANDERE OG ALLE ANDRE, en riktig god og fredelig jul. Jeg ønsker dere alle av et oppriktig hjerte en hyggelig tid uansett om dere tror på det vi feirer i disse tider eller ikke.

Jeg tror vi alle har svært godt av å koble ut jobb, og alle ting som er styrt av klokka, og reflektere på hva vi vil med våre liv og hvordan vi skal oppnå dette. Det er vel ikke noen tid på året dette uttrykker passer slik som nå: Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg selv.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Kan noen kommentere hva de synes om innholdet i denne artikkelen, nok en med svada fra dagbladet:

Han leder verdens mest demokratiske land http://www.dagbladet.no/2011/12/22/nyheter/demokrati/politikk/utenriks/innenriks/19533465/

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Norge demokrati – ha, ha, ha, ha.

Det finnes jo ikke lenger noen politisk debatt i Norge. Knapt nok innad i Arbeiderpartiet.

Jens mottar sine instrukser fra den globale makt-mafiaen NWO – New World Order.

Og Dagbladet? Hykler-presse på linje med Nord-Koreas.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Demokrati: Hi hi hi

Vise ord fra Alfa ulvens dype skoger:
Et vigilant kreatur med bitende kommentarer som noen også ganger snerrende ekoerer i Nyhetsspeilets skoger.
Du sanne filantrop, Nordmann, Skandinav, og menneske!
Hilsen en kosmisk fra Sveriges dype skoger, födt under nordlysets lek, oppvokst blandt nips, enkel mat og dårlig smak!!
;)
Veggen mellom folket og THEY eller DE har mange gjennomskuet!!!

Vi er alle lys i samfunns salen og veien til fru Justitia går gjennom hjertet og hjernen og sikkert gjennom mangt og meget annet!.
God Jul ønskes til alle Nyhetsspeilets edle genier!
Ingen nevnt, ingen glemt, som det heter.
Måtte Gud, hvem enn han nå er, og hvordan hans navn enn skal skal skrives, la meg få takke for at jeg i dette herrens år 2011 også i år slapp å skrive «tulling» noe sted her i dette lille men skarpe forum med sitt milde språk!!
:) ;) :)

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Er Norges presse på linje med Nord Koreas? Er du på styr, Ulv?
Har du noensinne vært i Nord Korea? Jeg har, og det var ikke noen trivelig opplevelse. Har reist verden rundt og det er ingen tvil om at Norge er et av de beste landene å bo i, men hvor lenge det varer er ikke godt å si!

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
11 år siden

Hadde de CHEMTRAILS-spraying i Nord-Korea, Johnny?

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
11 år siden

Nei, så ingen tegn til CHEMTRAILS i Nord-Korea., Ulv!
Men det var nok av fattigdom, nød og vold fra myndighetene mot befolkninga.
Folk var rett og slett kuet!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
11 år siden

Sammenligninger blir det ingen forbedring av, vi må forbedre forholdene i eget hus, i eget land, det er vårt primære ansvar. Når vi rydder så godt som mulig i eget hus, får vi mer ressurser til å hjelpe andre

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Desverre leder den medskyldige til over 60 døde ungdommer Landet,man kan knapt vente seg en forbedring derfra,og fra Politi/Militær hold,kan absolutt ikke stoles på..Det vi burde gjøre nå,mens vi som vil hjelpe medmennesker før det er for sent..er rett og slett holde Politikere/politisjef/militære etterrettning, under oppsikt,privat og jobbmessig hvis mulig..rett og slett bruke deres egne metoder i mot dem..Og Falcon,du har sikkert lagt merke til VG reklamen som går på tv2..Det viser jo hvor demokratisk dette landet er,kone/mannemisshandling og feil diagnose på sjukehus er viktig å komme til bunns i,men å la over 60 ungdommer død,skadet for livet og finne på dårlige unndkyldninger for de ikke var raske nok til åstedet..pytt..det er vel ikke noe og skrive om..mener VG;Dagbladet..(flere skyttere/overvåkningskameraene) som de nekter eller ikke vil undersøke videre..og hva som ligger bak det hele..Rent hypotetisk hvis Stoltenberg ble skutt på Karl johan,med sin kone ved sin side(levende)rope og hyle på ambulanse og politi så unner jeg dama at det tar over 1time og 30 minutter til hjelpen kommer….Kanskje noe begynner å røre seg i hodet på folk hva som er galt…

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

Deilig er den gamle jord
deilig er den hellige jul
deilig er lyden av de syngende ord
om engler de daler ned i skjul

Deilig er jorden og Guds himmel vid
deilig er fråtsingens fettfylte lykke
deilig er glemselen om menneskers strid
om angsten i hjertene trøstesløs trykke

deilig var jorden da historien sku’ vende
deilig var jomfruen sin voksende barm
deilig var budskapet om ventetidens ende
om mennesket eller Gud det var sitt barn

deilig er sannheten om de stjålne tanker
deilig er budskapet om enn så steil
deilig er stunden hvor gaver og go’ord vanker
om alt til slutt var fullstendig feil.

GOD JUL!

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  bardun
11 år siden

Forestillinger er menneskets drivkraft. La dem være hyggelige slik at du planlegger fremtiden i positive bilder. Det er jo meningen at du skal ha det godt!

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

Jeg har det godt, gudfrid … jeg mangler ingenting av materialismens goder … jeg gir kjærlighet og får kjærlighet … flott hva?

Men forestillinger er forestillinger … virkelighet er virkelighet …

Hvordan skal forestillinger og virkelighet forenes, mener du … ?

Men for å sitere en annen: Hvorfor har jeg det ikke bedre når jeg har det så godt?

Hva er kjærlighet, hva er lykke … den egentlige lykke … hva er frihet … frihet fra frykt … frihet fra frykt og sykdom … frihet fra sykdom og død … frykt … frykt …

burde vi egentlig vært fødd …?

Vi må beskytte oss … mot livet …

Sosialdemokratiet – det evige saliggjørende – skal beskytte oss og gi oss evig liv …

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  bardun
11 år siden

Forestillinger danner virkeligheten, dette vet media å utnytte til det negative. Vi kan derimot bruke dette positivt! Du og vi får det mye bedre når vi lærer å mestre dette.
Skjønner godt at man kan tenke at vi egentlig ikke burde være født, hva har vi å gi til våre barn? Vi har et stort ansvar i å snu den nedadgående spiralen, vi kan bare snu vår egen, men da vil vi inspirere andre og få hjulene i gang.
Det er så mye vi må beskytte oss mot at jeg ser ikke noe håp for sosialdemokratiet, eller hva jeg skal kalle vårt system. Jeg melder meg ut så snart jeg finner mitt nye sted, 10mål tomt hvor jeg skal dyrke min egen mat og bygge opp et nytt samfunn i pakt med Guds natur :-)
La deg inspirere av Anastasia, bardun, det vil forandre ditt liv. Hun er den eneste som har en brukbar plan for hvordan vi skal komme oss ut av elendigheten. Tror ingen av religionene vi kjenner i dag kan løse vårt problem bedre enn henne.

777NinjaHero
Abonnent
11 år siden

yo bardun ta en titt på

the power of now. echart tolle. tror det kan hjelpe deg å forstå en del av Dine Egne tanker,

ps du skrev noe om buddahism ^^ geniale texter dharma for eksempel men det med 500bc stemmer ikke helt.. husk at buddishm er en utvikling av en annen gammel religon pali vis jeg ikke husker feil..

hvor de alt hadde 7 janas! forskjellig meditsions sinns sjels :P tilstander anyways.. buddah add 2 til janas ! husk den siste buddah løp rundt å studerte utrolig mange reliøse filosofiske grener :)

men anyways datt ut i buddahism for jeg skulle egentlig bare sitere noe genialt buddah seir!

dont belive me.. prove me ! ikke tro på hva jeg seir.. gå å bevise det sant!

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  777NinjaHero
11 år siden

Hvilken annen religion er buddhismen utviklet fra … ? Og hvilket årstall mener du er det riktige?

… dessuten har jeg egentlig aldri vært i særlig tvil når det gjelder egen forståelse av mine egne tanker … en annen sak er at ikke andre har den samme forståelsen …

Men, denne oppkonstruerte bibelske fabel …. denne hyklerske juletid … kristendommen er en bløff …

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  777NinjaHero
11 år siden

777,
kan du utpå dagen i morgen 1. juledag, fortelle meg litt om buddhismen … når den oppsto og dens leveregler …

Hadde vært veldig interessant ;)

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  777NinjaHero
11 år siden

«Lev her og nå» Lydboka fra Eckhart Tolle vil jeg anbefale. Forresten, jeg trodde også at Bhuddismen ble grunnlagt ca 500 år f.kr?

Flott artikkel!

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

Det er veldig vanskelig å leve i nuet. Tankene går frem og tilbake til fremtiden og til fortiden. Bare hvis man konsentrerer seg og minner seg selv på om å leve i nuet går det bra.

Jeg tror at menneskehetens oppvåkning har nådd et kritisk punkt, se på demonstrasjoner i Moskva i julaften, 120.000 på gatene demontstrerte mot Putin ( KGB ). De sa at de kunne ha tatt parlamentet hvis de ville det.Det er snart bare i Norge at folk sover videre. Men nordmenn er jo sære.

Jordendringene har tross alt eskalert også i 2011 med ny tsunami i Japan. Vi må kanskje være glad for at det er rolig i Norge, men med en liten jordskjelv i Hedemark noen dager før 22.juli. Men man må ikke glemme å ha en nødlager med vann og mat i tilfelle større jordendringer.

Børge M. Oftedal
Skribent
11 år siden

Tusen takk for denne artikkelen, herlig!
Med varmeste hilsen fra
Bali :)
OBS! Kom på besøk :)

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  Børge M. Oftedal
11 år siden

Hei Børge M. Oftedal

Hvordan er livet i Bali? Jeg skal ut og reise fra Februar 2012 og vurderte Bali som et av mange land. Finnes det et alternativt miljø der?

Jeg vet veldig lite om Bali men ble anbefalt av «min» Sjaman. Dessverre så har jeg alltid forbundet Bali som et feriested for folk som har lyst til å drikke dagen lang og ligge på stranda, og det er absolutt ikke min intensjon. Jeg vil ut for å lære og utvikle meg selv, for så å hjelpe andre mennesker.

Setter veldig pris på hvis om du tar deg tid til å svare :)

Børge M. Oftedal
Svar til  ilir
11 år siden

Ja, Ilir Haziri, Bali er et fantastisk sted! Jeg bor i Ubud, som er kjent for sitt store alternativ miljø, der du kan møte healere fra hele verden, samt også spennende balinesiske medisinere, som kalles «balian».

I Ubud er det mange økologiske restauranter og mange serverer også raw food. Har du lest boka «Eat Pray Love?» Det ble også laget en film basert på denne boka med Julia Roberts i hovedrollen.. Den siste delen av boka/filmen er fra Ubud.

Bali er helt ufattelig flott med sin natur! Eneste som ikke finnes er snø! Du finner magiske vulkanfjell opp til 3114 m, mengder med nydelige rismarker, majestetiske fossefall, vakre elver, nydelige strender, dykking, snorkling og surfing i verdensklasse, delfinsafari, varme kilder osv.

Noen, dessverre, kommer seg ikke ut av Kuta, der det festes og shoppes til man spyr! Jeg er veldig lite der, for å si det sånn!

Sjekk ut min facebookside så kan du se bilder:
http://www.facebook.com/pages/Dr-PhiloArt-International-Creative-Academy/222510764492552
Jeg arrangerer flotte og veldig populære turer for de norske studentene her!

Her er villaen jeg bor i, og leier ut rom:
http://www.airbnb.com/rooms/54533

Hjertelig velkommen!

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  Børge M. Oftedal
11 år siden

Tusen takk for at du tok deg tid til å svare. :)

Nå skjønner jeg hvorfor hun anbefalte meg å dra til Bali! Jeg er ikke på facebook men tar kontakt med deg gjennom din hjemmeside. Dette hørtes mye bedre ut enn forventet.

Ønsker deg en fin dag :)

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Nytt fra EU-kommisjonen, angående påbud om Smart Meter:

Stop Smart Meters – en sundhedsfare og overvågning uden dommerkendelse http://verdenversion2.dk/nyside/index.php/nyheder-om-forskning/95-forskning-sundhed/488-stop-smart-meters-en-sundhedsrisiko-og-overvagning-uden-dommerkendelse.html

777NinjaHero
Abonnent
11 år siden

yo sry ikke meninga å svare så seint XD! jo er sant at buddhisme ble grunnlagt rundt 400-600 bc i følge historien..
men vis du leser etter i dharma finnes man fort ut at for eksempel de 9 jhanas i buddahisme. egentlig var noe Sidartha Buddah vidre utvikla fordi det fantes alt 7 kanskje 8 ..han følte noe manglet a fiksa det ^^ respect! de tilhørte den religonen som var på den tiden.

fikk litt oppheng i buddhisme så en del filmer osv osv.. kan ta å ga over litt av datan hjemme å finne ut hvem vis du vil. Kenue reves har en buddah film har ikke sett hele men slutten er epic ^^ når han kaller fram sitt ego/artitekt å seir

o lord of my own ego you are pure illision. you do not exist . the earth is my vitnes. blir seff opplyst ^^

selv om jeg ikke helt vet om vi kan kalla buddishme en religon.. men ‘Albert Einstein var inn på noe når han sa det her

“Buddhism has the characteristics of what would be expected in a cosmic religion for the future: ||||It transcends a personal God|||||, avoids dogmas and theology; it covers both the natural and the spiritual, and it is based on a religious sense aspiring from the experience of all things, natural and spiritual, as a meaningful unity.”

men øi kan forklare det bedre så egentlig etter en genial side dharma wiki men finner bare sånn wanne be bullshit ..

Lillan skjer med å si noe sånt? vi har seiret :P! rigth… vi er langt unna, vis du ikke tror meg.. se på hele menneske rasen som et vesen å si til meg hva du ser ? det vesen har det ikke så bra for å si det sånn.. bare se på verden greit nok flere å flere begynner å tenkte handle å gjøre.

sånn som i dag vet vi at vis et barn opplever et masse mord et grotest over fall eller noe skikkelig skikkelig skikkelig grusomt vil det aktivere gener i hode som ikke er aktive hos barn som ikke har opplevd det .. var du klar over dette ? at du aktivere gener med erfaring ? i den nyeste zeitgeist moving forward snakker de mye om dette. anbefaller jeg å se. der tar de opp symptomene til kriminalitet . sånn som at 80% vis det ikke var 90 % av de værste av de værste har aktiverte dette genet . verdt utsatt får noe skikkelig groteskt eller sett.. nei har ikke sjekke zeigeist sine kilder. kan jo hende det er feil. men virker jo ganske logisk at erfaring aktivere gener ^^ bare vi som ser på gener som arv.. som gjør oss veldig blinde. Men er jo sant det du seir vi begynner å våke opp! no offens jeg bare seir ikke sovn nå… som du begynner å våkne..

ps . å være opplyst blir nevnt mye i mange eld gamle tekster i å mange religoner … som regel er det enten ego død! eller så går det ut på å døde de 4 elements vilje,, eller døde dine egen vilje totalt for din egen vilje er jordlig matralistisk mens guds vilje er over alt slik, å vis du skal kunne føle den sanne skapers vilje som ligger i bann å grunn for all bevishet.. sies det ;) så må du døde din egen for når du ble fysisk tok du ikke bare til deg glede lykke å alle de gode følsene du fikk oxo det vi kaller de negative ofte kalt satans 4 hoder hat lyst begjær contempt men nå tar jeg av å forteller en historie jeg ikke 99% husker .. opplyst het har mye med nuet å gjøre men spørsmålet er vel om det mest sansynlig det er ego som snyter deg for nuet ;) som regel.

men lol tror ikke det ble helt rett skrivd haha litt trøtt XD
Tro Er Over Religon ! religon lærer om tro

777NinjaHero
Abonnent
11 år siden

sry det med å slette sin egen vilje går ut på å kunne føle den sanne skapern oxo det med de 4 element… handla om sjel som kom til jorda..

sitti å lest eld gamle tekster du kan bare drømme om å holde.. fordi de i et eksemplar

http://www.sacred-texts.com verden største gratis data base over eld gamle tekster å filosofi å religon å mer til jeg sliter med å lese når det er satt opp slik men en helt genial side får å kunne finne bøker man ikke finner..

litt surret svar. er så trøtt at jeg jeg hopper fra alfa til beta frikvens føles det ut som.. men bada selv her om dagen på en dude som aldri svarte .selv om det var hans egen artikkel da å dette ikke er min XD

. å nå holdt jeg på å bli den duden så da ble det til dette …svaret XD

ps http://www.erowid.org er ganske mye kjek info vis du klarer å ikke trykke på drugs :p fant gods helmet der inne ^^

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  777NinjaHero
11 år siden

Beklager Hero, men dette ble litt for avansert for meg …

« Forrige artikkel

Anastasia – The Ringing Cedars

Neste artikkel »

Druidenes kalender – finn ditt tegn i den keltiske Zodiaken

81
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x