Aktivering for de sovende

14K visninger
13 minutter lesetid
81

Julen er straks over oss og året 2011 er omme. Hva har skjedd i år og hva kan vi forvente fremover for deg selv og menneskeheten?

Mayakalenderens syklus ble fullendt fredag 28. oktober 2011 ifølge Carl Johan Calleman. Verden ser tilsynelatende fremdeles ut til å være som normalt.

Mayaenes 13.000 års syklus avsluttes 21. desember 2012 og en ny syklus starter opp. Trolig er mange av oss for opphengte i bestemte datoer. Mayaenes utvalgte overhode for de nåværende 440 Mayastammene, Don Alejandro Cirilio Pérez Oxlaj, har på vegne av sitt folkeslag uttalt at “end of time” foregår mellom november 2007 og november 2014, med en overgangsperiode frem til 2032. Det er altså ikke en presis dato, men en tidsperiode med endringer vi snakker om.

Det er altså mange år frem til den store renselsen og det store dimensjonsskiftet er fullført i henhold til den guddommelige planen.

Endringene i 2011

Jeg skal være ærlig og si at jeg hadde forventet flere endringer frem til nå, men kanskje har det heller noe med min manglende tålmodighet å gjøre.

Jeg føler meg klar, men storparten av menneskeheten er sovende eller i tvil. Trolig er det bra at mer ikke har skjedd for flesteparten av menneskene. De er ikke klar.

Jeg er overbevist om at alt lysarbeidet verden over dette året har redusert de profeterte endringene. Et klart tegn på hvor viktig lysarbeid i praksis er. Spesielt når det gjennomføres i grupper på spesielle datoer hvor innstrømningen av energier er ekstra kraftige og sløret mellom dimensjonene er spesielt tynne.

At det har vært få jordendringer gjør også skeptikerne glad da de kan si at ingenting har skjedd. Dermed er alle parter glade. Sannelig ikke verst.

Går man året 2011 i sømmene så finner vi mange tegn på tiden vi er inne i. De to første ukene i 2011 startet med fugler som ramler døde ned fra himmelen og sjødyr dør i større mengder spredt over 30 steder på hele kloden. Trolig var det større endringer i jordklodens magnetiske nordpol og abnormaliteter i magnetfeltet som var årsaken til disse massedødene.

Storflommen i Australia og den verste flomkatastrofen i Brasils historie herjet landet ifølge presidenten.

Tsunamien i Japan den 11. mars 2011, to dager etter at Mayakalenderens Universal Underworld hadde startet, medførte tap av titusener av menneskeliv og en full nedsmelting i tre kjernefysiske reaktorer.

Under Tsjernobyl-ulykken i 1986 ble 18 tonn uran nedsmeltet og utstrålte radioaktivitet. Denne hendelsen ble dekket daglig i månedsvis og gikk over flere år. I Fukushima i Japan smeltet 179 tonn med uran og vi får bare noen få innslag i media om dette. Trolig er dette tidenes katastrofe i senere tid som kanskje overgår de enorme oljeutslippene i Mexicogulfen i 2010.

Men hvor er media? Hva sier myndighetene?

Eskalering av finanskrisen

Økonomisk så er det store omveltninger. Etter hvert så havnet de enorme problemene med dagens pengesystem i media. Problemene ble så synlige at media ikke lengre hadde noe annet valg. Nå skrives det daglig om de store gjeldsmengdene som eksisterer i de fleste europeiske land for ikke å nevne trilliongjelden i USA.

Dollaren og Euroen burde ha kollapset for lenge siden, men holdes fremdeles kunstig i live. Hvor lenge det varer kan ingen spå, men ifølge ulike kilder så står et nytt pengesystem klart for å ta over basert på reelle verdier i gull. Gammel gjeld vil bli nullstilt og overflod vil bli innført for alle på sikt. Altså et system som er basert på rettferdighet og fornuft.

Ifølge en undersøkelse gjort for få dager siden er kun 5% av Norges befolkning bekymret for at finanskrisen i Europa skal ramme oss nordmenn.

Befolkningens meninger er ofte basert på hva massemedia sier så kanskje er det ikke oss nordmenn som er problemet, men redaktørene og journalistene der ute som fremdeles er låst i de gamle energier.

En verdensomspennende demonstrasjon

Du som arbeider som redaktør og journalist, synes du ikke det er på tide å snu om og følge de nye innstrømningene du ser verden over? Bevegelsen Occupy Wall Street hadde pågått i 3,5 uker når jeg hørte første nyhetsinnslag på radioen i Norge om denne verdensomspennende demonstrasjonen. Nyhetsoppleseren sa derimot at demonstrasjonen bare hadde foregått i tre dager…

Okkupere Wall Street er en folkebevegelse som begynte 17. september 2011 i Liberty Square i Manhattan og har nå spredt seg til over 1500 byer verden over! Målet er å nedkjempe de store bankene og multinasjonale selskaper som har tatt over den demokratiske prosessen, og rollen til Wall Street som er å skape en økonomisk kollaps som er ment å ramme vanlige borgere.

Bevegelsen er inspirert av opprørene i Egypt og Tunisia, og har som mål å kjempe tilbake mot den rikeste 1% av verdens befolkning som lager reglene for en urettferdig global økonomi.

Denne finanseliten og mange av deres støttespillere er nå saksøkt. Dette inkluderer blant annet FN, World Economic Forum, Office of International Treasury Control og den Italienske regjering. Denne imponerende listen er saksøkt for å konspirerte med en rekke andre for å stjele mer enn $1,1 billioner dollar i finansielle midler beregnet på å støtte humanitære formål. Eneste offisielle nyhetsoppslag på dette finnes hos Courthouse News, men dette er reell  informasjon.

Det er på tide for oss alle å slutte oss til de gode kreftene, de som ønsker likhet, ærlighet, fred, sannhet og kjærlighet blant hverandre. Spesielt er tiden inne for media å snu om og publisere sannheten.

Tiden vi er inne i er en stor bevissthetsoppvåkning. Vi har ikke noe annet valg enn å la de gamle energiene kollapse og slippe til de nye energiene. Vekk fra ego og kynisme. Tilbake til kjærlighet og balanse.

Tydeligere tegn på meningsløs bruk av krig for å oppnå makt

Hvem av oss er det som egentlig ønsker krig? Kun de politiske lederne på verdensbasis, eller mer riktig; den skjulte makten bak våre dresskledde ledere som eier krigsindustrien, oljeindustrien, de store bankene og de multinasjonale selskapene.

EU og NATO har vist oss tydelig at de er blitt en aggressiv angrepspakt som invaderer land etter land av den enkle årsak å overta ressurser og makt. Syria har lenge stått på programmet med Iran som siste land som skal blø for de vestlige medias påstander om massedrap.

Er medisinen for (påstått) vold å slå hardere tilbake? Øye for øye, tann for tann? Ville du sagt det til dine barn? Våre ledere mener det er riktige veien å gå.

Det er lett for norske politikere å ta beslutninger om å nedkjempe grusomheter med å sende inn jagerfly for å drepe utkommanderte soldater – fra en behagelig statsministerbolig som ble pusset opp for 250 millioner kroner i 2009.

En guddommelig plan

Reagerer du på dette? Blir du frustrert? Bra! Vesener på høyere plan gjør dette for å trigge et indre ønske om endring hos deg. En endring til en bedre verden. Alt er en del av en guddommelig plan.

Forståelsen av dette gjør at man kan puste igjen. Distansere seg fra dramaet og i stedet reagere med kjærlighet ovenfor alles roller på kloden. Uten de mørke kreftene ser vi ikke lyset i vår 3D-virkelighet. Mørket er her for å vise oss veien tilbake til lyset. For å vekke hjertene våre. For å ty til handlinger, og ikke bare ord, for å skape en ny og bedre verden for alle.

Om du mener det er en god ting at NATO “rydder opp” i midtøsten så er det helt i orden. Det er din mening. Jeg er ikke her for å endre din mening, kun for å gi deg et glimt av en alternativ virkelighet. For å kunne se gjennom illusjonene og bli fri.

Min hensikt er å så et frø i ditt hjerte, for å la deg finne tilbake til din sjel, den delen av deg som er deg.

Du er ikke ditt ego, dine tanker og følelser. En slik uttalelse er utrolig vanskelig å forstå, men når du en dag innser at vi alle er multidimensjonelle vesener som eksisterer i mange virkeligheter samtidig – og vi alle kommer fra samme kilde – så faller brikkene på plass.

Uten forståelse for reinkarnasjon så blir livet vi har veldig surrealistisk. Om jeg bare hadde én sjanse til å utgjøre noe her på jorden, ville jeg da brukt tiden min på å se TV? Følge med på sporten? Sove lenge om morgenen? Dømme andre folk for sin oppførsel? Krangle med folk?

Karma fra tidligere inkarnasjoner forklarer våre lidelser. Alt er i skjønneste orden. Mennesker som har hatt nær døden-opplevelser får som regel et helt annet syn på livet. Man tilbringer mer kvalitetstid med familien og venner, blir ydmyk og utstråler kjærlighet til omverdenen.

Man realiserer at egoet har tatt overhånd og slipper til sjelen. Sin sanne natur. Det vi alle faktisk er. Et lysvesen som utstråler ubetinget kjærlighet. Som viser godhet til sin neste. Som ønsker det beste for alle, inkludert den plagsomme naboen og den slemme kollegaen.

De du møter på din vei som du reagerer på, trykker på knapper hos deg. Tillærte tankemønstre som du er programmert til å reagere på. Hver gang du reagerer med en negativ tanke, se ordet “Avbryt” lyse opp i pannen din. Det er ikke du som har reagert. Det er tankemønstre tilknyttet ditt ego som reagerer.

Erkjenn at de ubehagelige tankene og følelsene er der, for så å gi slipp på de. Send dem vekk og fyll tomrommet med glede.

Det vil ha stor betydning å omfavne også den mørke siden av deg selv. Gjennom tusener av inkarnasjoner har de fleste av oss hatt mange såkalte negative liv, men dette har vært en viktig del i å forstå skapelsen og betingelsesløs kjærlighet fullt ut.

Det er et verktøy i det regisserte skuespillet her på planeten for å vise oss veien tilbake til kilden slik at vi en vakker dag selv kan bli kilden i et eget kosmos.

Vintersolverv

Vintersolverv feires i morgen (22. desember 2011) og er en dag hvor energistrømmene til vårt solsystem og vår planet er ekstra kraftige. Mayaene og mange andre folkegrupper inkludert våre forfedre, vikingene, anså denne dagen som kraftfull og kjørte seremonier på denne dagen.

De mørke kreftene som styrer planeten har lenge arbeidet for å blokkere slike seremonier fra å ha sin effekt. Spesielt har de fokusert på å blokkere hellige steder og kraftpunkter verden over fra å ha noen virkning på denne vintersolverv.

Lysarbeid kan gjøres for å eliminere denne blokkeringen som disse kreftene på okkult vis har innført på et eterisk plan. Bruk din kraft som multidimensjonelt vesen og kjør felles meditasjoner eller seremonier sammen med andre. Dette er en effektiv måte å fjerne disse begrensningene på om intensjonen din er å forankre høyere frekvenser ned på jorden.

Dette er viktig arbeid som kan føre menneskeheten inn på mer positive tidslinjer. Ikke undervurdér din kraft og hva du kan utrette sammen med andre likesinnede med en fokusert intensjon. Bruk dine guider og be spirituelle mestere om hjelp.

Hva kan vi alle gjøre for å motarbeide de mørke planene over disse dagene? Ha masse moro! Det geniale med å arbeide for lyset er at man kommer veldig langt med å være i glede. Kos deg gjerne på 1. juledag ved å se alle Star Wars-filmene. De færreste av oss er klar over hvor nære historien i disse filmene er til den egentlige historien i vår galakse.

Elitens bunkere eliminert

Hjelp får vi i langt større grad enn de flesta av oss tror. Ja, vi trenger definitivt å ta ansvar ved å rydde opp i vårt eget kaos og karma, men det er uungåelig å ikke få assistanse fra vesener på høyere frekvenser. De er sendt hit for å sørge for at den guddommelige planen skal gå for seg slik kilden har bestemt.

Uten denne hjelpen ville vi ikke greid å gjennomføre alle prosessene for at Moder Jord og menneskeheten skal kunne gå gjennom oppstigningen til 5. dimensjon.

Mange kilder gir tilbakemelding på at alle de underjordiske basene som den gamle makteliten har bygd opp over mange år er eliminert. Ved hjelp av blant annet Den Galaktiske Føderasjonen som er fysiske engler fra 5. dimensjon som arbeider på vegne av det spirituelle hierarki på enda høyere frekvenser.

Det betyr at tiden for den gamle eliten er i ferd med å ta slutt. De har ingen steder å gå lengre. Deres evne til å smøre det gamle systemet er i ferd med å stoppe opp, noe som fører sannheten opp til overflaten for offentligheten.

Kilder jeg har vært i kontakt med fra Forsvarets etterretningstjeneste, som nå ikke lengre er i tjeneste, har alle skaffet seg hytter i innlandet eller på fjellet og bygd seg opp større matlagre. Vet de noe almennheten ikke vet eller er de bare ofre for desinformasjon og løgner som eksisterer på alle plan?

Nibiru har ikke vist seg ennå. Jeg tror den eksisterer og har alltid gjort det, men at vi ikke trenger å legge noe vekt på den. Det alt til syvende og sist handler om er et stort bevissthetsskifte. Jordendringer og kryssende planeter er bare katalysatorer for vår oppvåkning. De er bare statister i bakgrunnen for at vi selv skal finne gløden på innsiden av oss selv.

Hva venter oss videre fremover?

Hva som venter oss videre fremover er et punkt som krever en egen artikkel, men kort sagt så er det mye sannhet som venter på å komme opp til overflaten. Vi vil kunne få store økonomiske omveltninger. Regjeringer vil bli så urimelige at folket tar over – på fredelig vis.

Og kanskje den største nyheten noensinne blir at vår utenomjordiske familie allerede er her og venter på å bli offisielt annonsert verden over. Om den biten spares for et annet tiår gjenstår å se.

Til syvende og sist, om en god del år, kommer vi til dagen hvor vi bytter frekvens til 5. dimensjon sammen med Moder Jord og stiger opp som oppstegne mestere med vår fysiske kropp i behold. Alt vil være en unik opplevelse for hver enkelt og endestasjonen vil kunne variere avhengig av hvor man er sjelsmessig i utviklingen.

La oss samle oss og forme fremtiden mest mulig positiv for alle på denne planeten, onde som gode.

Når du opprettholder en fast, positiv holdning og bruker dette til å visualisere et mål i betydelige detaljer, skjer mirakler. Når du gjør dette som en gruppe skjer store endringer.

Verktøy for personlig utvikling

Lurer du på hva du i praksis kan gjøre for å kunne glede deg over hver dag, for å fjerne all frykt du har og virkelig bli lykkelig? Det finnes ingen oppskrift som fungerer for alle, men om du følger noen av punktene nedenfor så vil du potensielt kunne merke forskjell etter kort tid.

Selve hovedpoenget er å bli bevisst på alle disse tingene slik at du selv kan stadig finslipe deg selv til å bli en bedre person som har evnen til å koble seg vekk fra alt drama og ser det guddommelige i alle.

For deg som synes dette høres litt søtaktig ut så er det bare verktøy for å bli genuint glad på innsiden slik at du hvert øyeblikk hver dag kan glede deg over å eksistere på denne planeten du valgte å reise til.

25 verktøy for et fantastisk flott nu

Denne listen ble samskapt med mine deltakere under en Ascension Workshop:

 1. Glede, lek, humor

 2. Yoga, sun breathing

 3. Meditere, danse, lytte til musikk

 4. Være i naturen

 5. Qi Gong, Tai chi

 6. Tantra, elske

 7. Positiv tenkning

 8. Bruk kjærlighetsbrillene (for å unngå å dømme andre)

 9. Elsk deg selv

 10. Riktig mat (som er bra for akkurat deg)

 11. Rent, vitalisert vann

 12. Detox

 13. Bevisstgjøring

 14. Puste (kanskje det viktigste du kan gjøre, pust dypt som om du gjesper)

 15. Sunt fysisk miljø

 16. Vennekrets (gode venner gir positiv energi)

 17. Lyd

 18. Krystaller

 19. Aromaterapi

 20. Respekt for kroppen

 21. Healing

 22. Vis medfølelse

 23. Følge intuisjonen

 24. Vis takknemlighet

 25. Tilgi deg selv

Ved aktivt å fokusere på flest mulig av disse punktene kan du risikere å oppnå balanse og harmoni i deg selv.

Bevisstgjøring

Fortid og fremtid er bare en illusjon. Det eksisterer ikke. Akkurat nå så sitter du og puster. Forhåpentligvis. Det er virkeligheten. Akkurat at du leser disse ord er nuet. Det er her i øyeblikket vi tilbringer hele livet vårt. Tankene er derimot ifølge undersøkelser 80% i fortiden eller fremtiden.

Glem fortidens anger. Den har gjort deg til den personen du er i dag. Mye klokere og visere. Glem fremtidens bekymringer. De eksisterer ikke akkurat nå. Ta utfordringene når de kommer til nuet.

Gled deg over det du har. Vis takknemlighet. Da får du mer av det du ønsker deg. Universet fungerer slik. Det dine tanker gjør er å skape følelser. Dine følelser manifesterer virkeligheten rundt deg. Nå som vi står på trappene til en global oppvåkning så er forsinkelsen fra tanke til manifestasjon nærmest blitt umiddelbar i mange tilfeller. Fokuser på å tenke positivt og konstruktivt. Vær bevisst på hva du ønsker deg. Du kan faktisk få det.

Gled deg over deg selv. Først når du elsker deg selv på utsiden og innsiden så er du utrustet til å hjelpe andre med full kraft. Når du står opp om morgenen så si til deg selv: “Gud, så vakker du er!”

Ser du den doble betydningen?

Oss mennesker består av rundt 80% vann. Ifølge den japanske forskeren Emoto så har vann bevissthet og hukommelse. Stygge og pene ord gir markante forskjeller i vannets struktur. Er det hemmeligheten til det meste av all sykdom?

Kan man holde seg frisk og sunn ved å tenke positivt? Jeg tror man kan det i stor grad. Kombinér det med bevegelse, vitalisert vann og uprosessert mat så er du kommet langt.

Lev i nuet! Det er her alt skjer. Lev som om du skulle dø i morgen. La hvert sekund lyse av kvalitet og glede.

Vi er i en tid hvor fremtiden formes hver dag. Følg ditt hjerte i glede fremfor egoets dystre sinn. Det skaper en mer positiv virkelighet for oss alle som helhet. Plassér deg i Mesterens sinn og la dine handlinger gjenspeile denne bevissthet.

Tenk som en Mester. Føl deg som en Mester. Handle som en Mester. I sannhet er det akkurat det du er. Ta frem kraften i deg og gå Mesterens vei.

Kjærligheten vil guide deg trygt inn i fremtiden. Slipp taket på tankene som drar deg ned. Erkjenn at de er der og send dem ut av ditt sinn. Fyll tomrommet med kjærlighet. Pust. Dypt.

Kjenn hvordan nuets gleder overstrømmer deg fullstendig . Det finnes ingen fortid eller fremtid. Kun det du sanser og opplever i nuet.

Fyll øyeblikket med din hellige eksistens, finn din sjels hensikt på denne vakre planeten og skap Edens hage nok en gang.

Pust. Vær i glede. Vær Mesteren i deg.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

81 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Følgende post i facebook “Stort utbrott på solen 31 augusti 2012. Främmande himlakropp nära solen nu

” sies å være viktig, viktig å se for å villedes, underholdes, skremmes eller informeres?

Utfyllende kommentar er postet, sitat:

+{

The described elite has no intention to protect humans. They are intentionally poisoning us with vaccines, gmo, pesticides, pharmaceutical product, depleted uranium, tobacco, human experiments like mk-ultra, social engineering and many other means, have planned to reduce the global population with ca 95%, constantly executing massacres on children and others, planning and executing falseflag terror attacks, creating earthquakes with chemtrails and haarp, etc. So if you think they are protecting us from a dwarf star, forget it, the ruling elite has no empathy and consciousness, provably satanic by nature

British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit + http://www.youtube.com/watch?v=x61Ag9Yv33A&list=PL451CEC0E174A3194&feature=plpp_play_all * + extra: http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1755&start=26#M8450 * Abel Danger radio and information, 9/11 false flag terror attacks and related intelligence reports http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1792&start=1 * Abel Danger Studebaker t-shirts, Citizens Association of Forensic Economists http://presidentialfield.com/abel-danger-merchandise * The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=201#M8133

}+

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

Det ble nevnt noe om Darth Wader i denne tråden.
Noen som vet hvordan man kan få tak i lasersverdet hans?

Har alltid ønsket meg en slik, for da kan jeg lettere kutte opp all plastikk emballasje som maten vår er pakket inn i.

Ellers en flott artikkel av Frank Aune.
Viktig at folket overtar på fredelig vis, og hvis de finner et lasersverd, så ikke bruk det på frimureriets medlemmer, men på den søpla de spyr ut av produkter :-)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
12 år siden

Frank Aune! Jeg bruker å lese dine artikler i tider da jeg syns at jeg trenger litt positiv tenking som en slags pep talk for ikke å falle inn i fortvilelse og depresjon over all verdens galimatias, så jeg har absolutt noe igjen for å lese dine glade budskap, men jeg har hele tiden realisten i bakhodet.
Derfor deler jeg denne lett humoristiske animasjonen med leserne for å påpeke at vi må være både vigilant og glad!!! :)
Smile or Die

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Sitat fra artikkelen ovenfor: .. Denne finanseliten og mange av deres støttespillere er nå saksøkt. Dette inkluderer blant annet FN, World Economic Forum, Office of International Treasury Control og den Italienske regjering. Denne imponerende listen er saksøkt for å konspirerte med en rekke andre for å stjele mer enn $1,1 billioner dollar i finansielle midler beregnet på å støtte humanitære formål. Eneste offisielle nyhetsoppslag på dette finnes hos Courthouse News, men dette er reell informasjon ..

World economic forum har 666 i sin logo, ser dere? http://www.weforum.org/ WTF, unnskyld fransken min. Jeg har dessuten begynt å blande sammen WWF med WTF, og finner det helt normalt http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/det-er-valg-har-vi-noen-valg-del-2/comment-page-5/#comment-81613

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Tok en kopi av logoen ifall de skulle finne på å forandre den til noe mer folkelig, world_economic_forum_666_lucifer_satan_worshipping_phedofilia_human_sacrificing_gnostic_pagan_witchcraft_logo.gif http://i43.tinypic.com/260zfqc.gif

Frod'el
Frod'el
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

rettsaken gjelder 1,1 TRILLION Dollar!

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Følgende filmer er på topp i kategori sport, anbefales:

When We Were Kings / HD / Muhammad Ali Documentary / 1996 http://www.youtube.com/watch?v=1kKBJsWXFoc
Touching the void 2003 dvdrip divx tots 76a7b http://www.youtube.com/watch?v=HbdkATKpaks

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Vi må sjekke snøen, og vannet, for radioaktivitet, noen som har gjort?

First 2012 RADIOACTIVE SNOW!!!

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Falcon
12 år siden

Min Gamma-Scout viser akkurat nå 0.211 mikroSivert per time her på datarommet i Kobbervikdalen i Drammen.Det er 100% mer enn de offisielle målinger viser i Oslo-området:
http://radnett.nrpa.no/?doc

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=w2giB0lR9TU
Her i Kobbervikdalen er verdiene på nivå med Japan og Sør-Korea.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Her kan dere se hvordan Gamma Scout opererer.
http://www.gammascout.com/
Her kan man få kjøpt en Gamma Scout.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7569500
Her er det litt strålingskunnskap.1 Sivert per time er en dødelig dose, 50% av de utsatte dør.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

http://www.orgonite.info/
Gudfrid,takk for oppskriftene men jeg tror at jeg vil heller kjøpe ferdigproduserte orgoniter.
Jeg tror også på at store stykker av rosenkvarts beskytter mot skadelig stråling.Jeg har rosenkvarts på skrivebordet mitt sammen med bergkrystall og føler at de gjør en god jobb.
Hva angår radioaktiv stråling så er det både alfa,-beta,-gamma,-og røntgen stråling inn i huset vårt.Kosmisk stråling med andre ord eller at det finnes en kilde for strålingen.Jeg har målt både vann og Tine melka og de er midt på treet hva angår radioaktiv stråling.Ville ikke drikke så mye melk at det gjør nåe!

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Er du sikker på at apparatet ditt er kallibrert? Har du tatt målinger i Oslo?
I områder med mye metall (antar at det fortsatt er en del kobber der du bor) tiltrekkes energi og samles i høyere konsentrasjoner. Både positiv og negativ energi vil forsterkes i slike områder. Du må produsere så mye positiv energi du kan, Maarit. Start storproduksjon av orgonitter :-)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  gudfrid
12 år siden

Apparatet mitt er nok kallibrert.Jeg har ikke tatt målinger i Oslo men følger med i Statens strålevernets målinger der:
http://radnett.nrpa.no/?doc
Jeg bor i dalen med bare lite radonstråling men fjellsider i begge sidene.Det kan være forklaringen fordi det er mye stråling i sten.
Hva er orgonitter og hvordan produserer man dem?

ola
ola
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Ser på flere av de årsgrafene rundt om i landet, og de fleste av dem tok et hopp i antall millisivert mellom 7 mars 2011 og 21mars 2011. Vi husker jo hva som skjedde 11 mars 2011. Snodig….

ola
ola
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

mikro

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Orgonitter brukes før å omforme skadelig stråling. Her er en info-video om hvordan du lager dem. Lars Roger Moe vil skrive en artikkel om dette til Nyhetsspeilet til våren, da kan vi stå ute å jobbe, er litt grisete og skal helst ikke pustes inn.
http://www.youtube.com/watch?v=ccS70UQE0fE

UFO jeg husker ikke hva som skjedde 11. mars, var det Japan?

777NinjaHero
Abonnent
12 år siden

ahhahahah kk ^^

just gone say love life ^^

til bardun ^^ youtube.. disse filmene.. the awaking …. the power of noe echart tolle… zeitgest the movie 2011 final.. zeitgeist stepping forward.. alle zeitgeist filmene.. det er egentlig en anbefalling til de fleste :D

Tro er overr RELIGON !

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

http://www.dagbladet.no/2011/12/28/nyheter/innenriks/nrk/jens_stoltenberg/beredskap/19587560/

P1 er beredskapskanal for norske myndigheter og må være i lufta 24 timer i 365 dager i året. Slik ble det ikke ved ” Dagmars ” herjinger. Hva er vitsen med å sitte med batteriradio, hvis man ikke får signaler likevel. NRK, skam deg.

tralle20
tralle20
Abonnent
12 år siden

Jesus er Julens budskap.

tralle20
tralle20
Abonnent
12 år siden

Julen påminner oss om en person Jesus Kristus Guds sønn.
Hans fødsel opphengt i år null , verdens frelser full av kjærlighet og håp.
Vi synger om mykje lys å mykje varme , men er kilden den rette?

Jesus snakket om at djevelen kan gjøre seg om til en lysets engel , Det er klare indikasjoner på at det er to åndelige krefter i verden den onde og den gode kraft.La oss ikke lure av tusenkunstneren Satan men vokse i Jesu kjørlighet.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

********

Spørsmål til alle, hva er Anonymous (group) http://www.google.no/search?q=anonymous+group Wikipedia er et propagandaorgan så det er ikke mulig å stole på alt som står der. Anonymous group har mange facebook brukere registrert, alle med omtrendt samme profil, ser generelt kostbart og avansert ut. Er det som står i wikipedia riktig, eller er dette helt eller delvis en mainframe computer som simulerer brukere og samler all informasjon den finner hos sine fb-venner, for etterretning, med et avansert kunstig intelligens system som organiserer data? Etter min vurdering kan svaret være ett av de to alternativene, men graden av kompleksitet tenderer for meg til siste alternativ, etterretning. Har ikke hatt tid til å studere inngående. Hva mener dere?, undersøk først, wikipedia dok. er ikke nok, i dette tilfellet, dok. kan være en psyop

********

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Se videoen, de som har vært mye av drivkraften for korrumpering av regjeringer med fler, med terrorisering, mind control, kombinert med goder og komfort, forsøker nå med bl.a. anonymous group å få folk flest til å gå sterkt ut i opposisjon mot bl.a.myndigheter og banker, nwo hegelian dialectic. Hva skjer hvis det blir stor furore og stridigheter, ny krig startes av nwo-kabalen?, de er massivt rundt omkring bl.a. Syria, og Iran nå, mange stormakter og nasjoner, så langt jeg har oppfattet til tross for tilnærmet stumt massemedia

Så langt vurdert, vi må se bort fra anonymous mind control forsøk, vi må løse alt rolig med kommunikasjon, rettssystem, politiske grupper og alle kultiverte kanaler, være på samme lag uansett posisjon, hva angår menneskerettigheter og demokrati. man kan foreløbig lure på hvor mye oppstand og kaos anonymous group klarer å etablere

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Videoen jeg nevnte i forrige post er i posten under denne. Det ligger lignende videoer en mass på youtube, de kommer opp

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

What Are We Capable Of – Anonymous

Smaker av psyop hele greia, ala eksempelvis 9/11 som var ultraavansert, wiki* og et anonymous group nettsted som ble referert i en video, har samme Registrar: GODADDY.COM, INC.

Oppslag http://who.is/whois/wikileaks.com/

Og,
Wikileaks: Rothschild Operation – Swiss Banking Rivals – A Bankers’ Turf War – Trademarks of a Covert Operation – Worth of One Family: $100 Trillion http://www.abeldanger.net/2011/02/wikileaks-rothschild-operation-swiss.html

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Det er ikke moro å se nwo rulle fram akkurat som ca planlagt, og man vet det lang tid i forveien. Håper fler våkner, men forstår at alt tar av tiden man har tilgjengelig. Ja, Norge sover, natt og dag, ikke alle overlever dette, ordet vaksiner er nok å nevne, men det er så mye mer. Jeg må ha pause fra dette en tid, skulle ønske at fler var synlig mer aktive, men ting er som de er

Vær sikker på en sak, ultraavanserte 9/11 er ikke eneste prosjektet av samme kompleksitet, et prosjekt legger alt til rette for neste og flere, de foregår og resultatene blir synlig, anonymous group mener jeg potensielt er av samme kompleksitet som 9/11, lykke til :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Det er så liten interaksjon her inne at jeg tar meg en lang pause. Myndigheter, massemedia og de fleste i samfunnet har gått i psykologisk hi. Noen svimer i åndelige sfærer og ser ikke it til å ense hva som foregår i inn- og utland og som er mest bestemmende for vår personlige og felles framtid

Hvorfor har mange forfatttere og kommentatorer forlatt NySp, er det noe jeg ikke vet som eventuelt tilsier at jeg heller ikke brude vært her? Uansett, godt nytt år

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

The picture from V for vendetta, Alan Moore, David Lloyd http://i40.tinypic.com/2ld7o12.jpg is from the documentary 100,000 to Die at the London Olympics ? http://www.youtube.com/watch?v=kFHcOw9INj4&feature=share Is this V for vendetta a new world order illuminati product? Many fb-users are from anonymous group and use the same mask

v for vendetta alan moore david lloyd http://www.google.no/search?q=v+for+vendetta+alan+moore+david+lloyd

The Most Important Speech Ever! (V for Vendetta)

Wikileaks is a Rothschild operation and contains a lot of false information, propaganda, wikileaks site:abeldanger.net http://www.google.no/search?q=wikileaks+site%3Aabeldanger.net

Wikileaks is a propaganda operation and contains a lot of false information. Many users in fb are anonymous group, so is this false propaganda, nwo illuminati?: http://en.wikipedia.org/wiki/Anonymous_%28group%29

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

William Cooper avslører at en rød rose benyttes som symbol for falsk flagg terror! .. til informasjon benytter Anonymous seg av dette http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/joker-jens-nytale/comment-page-2/#comment-79623

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

“Jeg skal være ærlig og si at jeg hadde forventet større endringer frem til nå, men kanskje har det heller noe med min manglende tålmodighet å gjøre.”

Jeg tror din bisetning er riktig her, og dessuten mener jeg at 2011 var et år svært mye skjedde. Dette har vært året da mange våknet opp og tok til gatene. Omtrent hele Middelhavsområdet er i endring. I USA og England er folk ute i gatene, og begge nasjonene holder på å knekke sammen økonomisk sammen med euro-landene. Planene fra den økonomiske eliten har begynte å vise seg; det å ta over styringen av eurolandene. I Norge har motstanden mot EU aldri vært større, og nå debatteres til og med EØS-avtalen, noe som var utenkelig for noen år siden. Makten er også i ferd med å tape “informasjonskrigen” og mistilliten til myndighetene har økt, det er bare å se på alle de ulike innleggene på debattfora, som flommer av kjeft. Gapet mellom folk og eliten har vist seg større enn noen gang.

I år har Norge også opplevd et attantat av stort format. Det har preget høsten, og vil trolig prege samfunnet i (altfor) lang tid fremover. Konsekvensene vil bli mer sikkerhet og mindre frihet – dessverre. Jeg tror ikke flesteparten av nordmenn vil våkne, til det har vi det for godt. Det må først komme en skikkelig økonomisk krise. Den kan komme neste år.

Jeg tror 2012 blir enda mer urolig enn året vi har vært igjennom. Konflikten i Syria antar jeg vil eskalere. De økonomiske problemene i Europa og USA vil større. Jeg tipper at euroen kollapser innen 2012 er omme, og det vil dra med dollaren i dragsuget – innen en måned etter. Dette vil selvfølgelig få følger for hele verden. Da vil verdens valutaen bli introdusert. Man skal ikke se bort ifra at militæret i Hellas kaster ut GoldmanSachs, IMF og politikerne for å ta over selv. Det blir også spennende å se på hva som vil skje i Pakistan.

777NinjaHero
Abonnent
12 år siden

sry det med å slette sin egen vilje går ut på å kunne føle den sanne skapern oxo det med de 4 element… handla om sjel som kom til jorda..

sitti å lest eld gamle tekster du kan bare drømme om å holde.. fordi de i et eksemplar

http://www.sacred-texts.com verden største gratis data base over eld gamle tekster å filosofi å religon å mer til jeg sliter med å lese når det er satt opp slik men en helt genial side får å kunne finne bøker man ikke finner..

litt surret svar. er så trøtt at jeg jeg hopper fra alfa til beta frikvens føles det ut som.. men bada selv her om dagen på en dude som aldri svarte .selv om det var hans egen artikkel da å dette ikke er min XD

. å nå holdt jeg på å bli den duden så da ble det til dette …svaret XD

ps http://www.erowid.org er ganske mye kjek info vis du klarer å ikke trykke på drugs :p fant gods helmet der inne ^^

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  777NinjaHero
12 år siden

Beklager Hero, men dette ble litt for avansert for meg …

777NinjaHero
Abonnent
12 år siden

yo sry ikke meninga å svare så seint XD! jo er sant at buddhisme ble grunnlagt rundt 400-600 bc i følge historien..
men vis du leser etter i dharma finnes man fort ut at for eksempel de 9 jhanas i buddahisme. egentlig var noe Sidartha Buddah vidre utvikla fordi det fantes alt 7 kanskje 8 ..han følte noe manglet a fiksa det ^^ respect! de tilhørte den religonen som var på den tiden.

fikk litt oppheng i buddhisme så en del filmer osv osv.. kan ta å ga over litt av datan hjemme å finne ut hvem vis du vil. Kenue reves har en buddah film har ikke sett hele men slutten er epic ^^ når han kaller fram sitt ego/artitekt å seir

o lord of my own ego you are pure illision. you do not exist . the earth is my vitnes. blir seff opplyst ^^

selv om jeg ikke helt vet om vi kan kalla buddishme en religon.. men ‘Albert Einstein var inn på noe når han sa det her

“Buddhism has the characteristics of what would be expected in a cosmic religion for the future: ||||It transcends a personal God|||||, avoids dogmas and theology; it covers both the natural and the spiritual, and it is based on a religious sense aspiring from the experience of all things, natural and spiritual, as a meaningful unity.”

men øi kan forklare det bedre så egentlig etter en genial side dharma wiki men finner bare sånn wanne be bullshit ..

Lillan skjer med å si noe sånt? vi har seiret :P! rigth… vi er langt unna, vis du ikke tror meg.. se på hele menneske rasen som et vesen å si til meg hva du ser ? det vesen har det ikke så bra for å si det sånn.. bare se på verden greit nok flere å flere begynner å tenkte handle å gjøre.

sånn som i dag vet vi at vis et barn opplever et masse mord et grotest over fall eller noe skikkelig skikkelig skikkelig grusomt vil det aktivere gener i hode som ikke er aktive hos barn som ikke har opplevd det .. var du klar over dette ? at du aktivere gener med erfaring ? i den nyeste zeitgeist moving forward snakker de mye om dette. anbefaller jeg å se. der tar de opp symptomene til kriminalitet . sånn som at 80% vis det ikke var 90 % av de værste av de værste har aktiverte dette genet . verdt utsatt får noe skikkelig groteskt eller sett.. nei har ikke sjekke zeigeist sine kilder. kan jo hende det er feil. men virker jo ganske logisk at erfaring aktivere gener ^^ bare vi som ser på gener som arv.. som gjør oss veldig blinde. Men er jo sant det du seir vi begynner å våke opp! no offens jeg bare seir ikke sovn nå… som du begynner å våkne..

ps . å være opplyst blir nevnt mye i mange eld gamle tekster i å mange religoner … som regel er det enten ego død! eller så går det ut på å døde de 4 elements vilje,, eller døde dine egen vilje totalt for din egen vilje er jordlig matralistisk mens guds vilje er over alt slik, å vis du skal kunne føle den sanne skapers vilje som ligger i bann å grunn for all bevishet.. sies det ;) så må du døde din egen for når du ble fysisk tok du ikke bare til deg glede lykke å alle de gode følsene du fikk oxo det vi kaller de negative ofte kalt satans 4 hoder hat lyst begjær contempt men nå tar jeg av å forteller en historie jeg ikke 99% husker .. opplyst het har mye med nuet å gjøre men spørsmålet er vel om det mest sansynlig det er ego som snyter deg for nuet ;) som regel.

men lol tror ikke det ble helt rett skrivd haha litt trøtt XD
Tro Er Over Religon ! religon lærer om tro

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Nytt fra EU-kommisjonen, angående påbud om Smart Meter:

Stop Smart Meters – en sundhedsfare og overvågning uden dommerkendelse http://verdenversion2.dk/nyside/index.php/nyheder-om-forskning/95-forskning-sundhed/488-stop-smart-meters-en-sundhedsrisiko-og-overvagning-uden-dommerkendelse.html

Børge M. Oftedal
Skribent
12 år siden

Tusen takk for denne artikkelen, herlig!
Med varmeste hilsen fra
Bali :)
OBS! Kom på besøk :)

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  Børge M. Oftedal
12 år siden

Hei Børge M. Oftedal

Hvordan er livet i Bali? Jeg skal ut og reise fra Februar 2012 og vurderte Bali som et av mange land. Finnes det et alternativt miljø der?

Jeg vet veldig lite om Bali men ble anbefalt av “min” Sjaman. Dessverre så har jeg alltid forbundet Bali som et feriested for folk som har lyst til å drikke dagen lang og ligge på stranda, og det er absolutt ikke min intensjon. Jeg vil ut for å lære og utvikle meg selv, for så å hjelpe andre mennesker.

Setter veldig pris på hvis om du tar deg tid til å svare :)

Børge M. Oftedal
Svar til  ilir
12 år siden

Ja, Ilir Haziri, Bali er et fantastisk sted! Jeg bor i Ubud, som er kjent for sitt store alternativ miljø, der du kan møte healere fra hele verden, samt også spennende balinesiske medisinere, som kalles “balian”.

I Ubud er det mange økologiske restauranter og mange serverer også raw food. Har du lest boka “Eat Pray Love?” Det ble også laget en film basert på denne boka med Julia Roberts i hovedrollen.. Den siste delen av boka/filmen er fra Ubud.

Bali er helt ufattelig flott med sin natur! Eneste som ikke finnes er snø! Du finner magiske vulkanfjell opp til 3114 m, mengder med nydelige rismarker, majestetiske fossefall, vakre elver, nydelige strender, dykking, snorkling og surfing i verdensklasse, delfinsafari, varme kilder osv.

Noen, dessverre, kommer seg ikke ut av Kuta, der det festes og shoppes til man spyr! Jeg er veldig lite der, for å si det sånn!

Sjekk ut min facebookside så kan du se bilder:
http://www.facebook.com/pages/Dr-PhiloArt-International-Creative-Academy/222510764492552
Jeg arrangerer flotte og veldig populære turer for de norske studentene her!

Her er villaen jeg bor i, og leier ut rom:
http://www.airbnb.com/rooms/54533

Hjertelig velkommen!

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  Børge M. Oftedal
12 år siden

Tusen takk for at du tok deg tid til å svare. :)

Nå skjønner jeg hvorfor hun anbefalte meg å dra til Bali! Jeg er ikke på facebook men tar kontakt med deg gjennom din hjemmeside. Dette hørtes mye bedre ut enn forventet.

Ønsker deg en fin dag :)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

Det er veldig vanskelig å leve i nuet. Tankene går frem og tilbake til fremtiden og til fortiden. Bare hvis man konsentrerer seg og minner seg selv på om å leve i nuet går det bra.

Jeg tror at menneskehetens oppvåkning har nådd et kritisk punkt, se på demonstrasjoner i Moskva i julaften, 120.000 på gatene demontstrerte mot Putin ( KGB ). De sa at de kunne ha tatt parlamentet hvis de ville det.Det er snart bare i Norge at folk sover videre. Men nordmenn er jo sære.

Jordendringene har tross alt eskalert også i 2011 med ny tsunami i Japan. Vi må kanskje være glad for at det er rolig i Norge, men med en liten jordskjelv i Hedemark noen dager før 22.juli. Men man må ikke glemme å ha en nødlager med vann og mat i tilfelle større jordendringer.

777NinjaHero
Abonnent
12 år siden

yo bardun ta en titt på

the power of now. echart tolle. tror det kan hjelpe deg å forstå en del av Dine Egne tanker,

ps du skrev noe om buddahism ^^ geniale texter dharma for eksempel men det med 500bc stemmer ikke helt.. husk at buddishm er en utvikling av en annen gammel religon pali vis jeg ikke husker feil..

hvor de alt hadde 7 janas! forskjellig meditsions sinns sjels :P tilstander anyways.. buddah add 2 til janas ! husk den siste buddah løp rundt å studerte utrolig mange reliøse filosofiske grener :)

men anyways datt ut i buddahism for jeg skulle egentlig bare sitere noe genialt buddah seir!

dont belive me.. prove me ! ikke tro på hva jeg seir.. gå å bevise det sant!

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  777NinjaHero
12 år siden

Hvilken annen religion er buddhismen utviklet fra … ? Og hvilket årstall mener du er det riktige?

… dessuten har jeg egentlig aldri vært i særlig tvil når det gjelder egen forståelse av mine egne tanker … en annen sak er at ikke andre har den samme forståelsen …

Men, denne oppkonstruerte bibelske fabel …. denne hyklerske juletid … kristendommen er en bløff …

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  777NinjaHero
12 år siden

777,
kan du utpå dagen i morgen 1. juledag, fortelle meg litt om buddhismen … når den oppsto og dens leveregler …

Hadde vært veldig interessant ;)

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  777NinjaHero
12 år siden

“Lev her og nå” Lydboka fra Eckhart Tolle vil jeg anbefale. Forresten, jeg trodde også at Bhuddismen ble grunnlagt ca 500 år f.kr?

Flott artikkel!

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Jeg har det godt, gudfrid … jeg mangler ingenting av materialismens goder … jeg gir kjærlighet og får kjærlighet … flott hva?

Men forestillinger er forestillinger … virkelighet er virkelighet …

Hvordan skal forestillinger og virkelighet forenes, mener du … ?

Men for å sitere en annen: Hvorfor har jeg det ikke bedre når jeg har det så godt?

Hva er kjærlighet, hva er lykke … den egentlige lykke … hva er frihet … frihet fra frykt … frihet fra frykt og sykdom … frihet fra sykdom og død … frykt … frykt …

burde vi egentlig vært fødd …?

Vi må beskytte oss … mot livet …

Sosialdemokratiet – det evige saliggjørende – skal beskytte oss og gi oss evig liv …

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  bardun
12 år siden

Forestillinger danner virkeligheten, dette vet media å utnytte til det negative. Vi kan derimot bruke dette positivt! Du og vi får det mye bedre når vi lærer å mestre dette.
Skjønner godt at man kan tenke at vi egentlig ikke burde være født, hva har vi å gi til våre barn? Vi har et stort ansvar i å snu den nedadgående spiralen, vi kan bare snu vår egen, men da vil vi inspirere andre og få hjulene i gang.
Det er så mye vi må beskytte oss mot at jeg ser ikke noe håp for sosialdemokratiet, eller hva jeg skal kalle vårt system. Jeg melder meg ut så snart jeg finner mitt nye sted, 10mål tomt hvor jeg skal dyrke min egen mat og bygge opp et nytt samfunn i pakt med Guds natur :-)
La deg inspirere av Anastasia, bardun, det vil forandre ditt liv. Hun er den eneste som har en brukbar plan for hvordan vi skal komme oss ut av elendigheten. Tror ingen av religionene vi kjenner i dag kan løse vårt problem bedre enn henne.

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Deilig er den gamle jord
deilig er den hellige jul
deilig er lyden av de syngende ord
om engler de daler ned i skjul

Deilig er jorden og Guds himmel vid
deilig er fråtsingens fettfylte lykke
deilig er glemselen om menneskers strid
om angsten i hjertene trøstesløs trykke

deilig var jorden da historien sku’ vende
deilig var jomfruen sin voksende barm
deilig var budskapet om ventetidens ende
om mennesket eller Gud det var sitt barn

deilig er sannheten om de stjålne tanker
deilig er budskapet om enn så steil
deilig er stunden hvor gaver og go’ord vanker
om alt til slutt var fullstendig feil.

GOD JUL!

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  bardun
12 år siden

Forestillinger er menneskets drivkraft. La dem være hyggelige slik at du planlegger fremtiden i positive bilder. Det er jo meningen at du skal ha det godt!

« Forrige artikkel

Anastasia – The Ringing Cedars

Neste artikkel »

Druidenes kalender – finn ditt tegn i den keltiske Zodiaken

81
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x