Samfunn
Du leser nå
Aftenposten sensurerte HAARP/chemtrails-kunngjøring
Skrevet av
Hans Gaarder29. 02. 2012
Aftenposten_sensurerer_chemtrails_info
30846 22796 134

Aftenposten sensurerte HAARP/chemtrails-kunngjøring

Av Hans Gaarder29. 02. 2012
Det Aftenposten-kontrollerte Oslopuls, som ledes av Hilde Haugsgjerd (til v.) og Hilde Bjørhovde (til h.) sensurerte en kunngjøring om et foredrag om HAARP og chemtrails. Som en prinsipiell protest mot Aftenpostens misbruk av sin mediemakt, publiseres foredraget her.

Viktige, men svært fortiede, årsaker til det som betegnes som «klima-krisen» er de superhemmelige høyteknogiske programmene som er kjent som HAARP og chemtrails (som begge er TABU for de strengt sensurerte norske media).

Aftenposten benytter ikke bare sin mediamakt til å konsekvent å fortie informasjon om HAARP og chemtrails og effektene av dette på vær, klima, liv og miljø. Aftenpostens Oslopuls-redaktør Hilde Bjørhovde gikk nylig til det skritt å sensurere en kunngjøring om et foredrag om chemtrails og HAARP.

Denne artikkelen inneholder en omfattende dokumentasjon vedr. HAARP og chemtrails og betydningen av dette i det store (klima-kaos og visse naturkatastrofer) og i det små (nevnte noen sommerværet i fjor…?).

Innholdet er praktisk talt i sin helhet basert på foredraget som Aftenposten ikke ønsket at skulle bli gjort kjent.

Her er omfattende innhold om:
– Fakta / dokumentasjon vedr. HAARP & chemtrails
– Dokumentasjon på myndighetenes svik
– Dokumentasjon på medias massive fortielse

 

Jeg har gitt avkall på copyright-rettigheten for innholdet i artikkelen for at det skal kunne bli gjort tilgjengelig for flest mulig. Det du kan gjøre er å:


1. Vurder bevismaterialet og sjekk gjerne med andre kilder.

2. Bidra til å gjøre informasjonen kjent (send gjerne lenken til artikkelen som e-post til dine kontakter). Foredraget kan også lastes ned i power point format helt nederst

3. Hvis du anser innholdet for å være viktig, så bidra til å øve press på politikere,
myndigheter, organisasjoner, journalister  og redaktører.

 

Det skal ikke så mye mer til før denne saken sprekker, og dét vil bli litt av en skandale; «hvordan kunne dette få pågå så uhindret så lenge…?» Blir ditt bidrag dråpen som får «HAARP/chemtrails-begeret» til å flomme utover i offentligheten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Nntp8MLT8xw

 

 

Kontrollspørsmål 1: Er Pakistan en nasjon som USA kan ønske å ramme militært? Svar: Ja, allerede i 2009 skrev Nyhetsspeilet om USAs pågående DESTABILISERING av Pakistan. Kontrollspørsmål 2: Er kunstig fremprovosert giga-flom egnet til å destabilisere et land? Svar: Ja, utvilsomt.

Det er viktig å være klar over at for en avis som Aftenposten vil det være like utenkelig å omtale USAs HAARP-anlegg som ikke bare en mulig, men også sannsynlig årsak til den ødeleggende flommen i Pakistan i 2010, som at den tyske pressen skulle omtale Hitlers jødeutryddelser under annen verdenskrig. En bekreftelse på dette er Aftenpostens totale mangel på omtale av NATOs bombing av Libyas hovedvannforsyning den 22. juli 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=SQ8nKckqzJA

 

Kontrollspørsmål 1: Var Iran en nasjon som Bush-administrasjonen ønsket å ramme - militært eller på andre måter? Svar: Ja - USAs forrige administrasjon vurderte gjentatte ganger å benytte militær makt mot Iran.

En seriøs anmodning om å vurdere å stenge EISCAT-anlegget ved Tromsø, på basis av regjeringens egen uttalte målsetting om "å forhindre global oppvarming" (som EISCAT direkte bidrar til) er ikke blitt besvart av Stoltenberg-regjeringen. Dette til tross for at det offentlige i henhold til Forvaltningsloven har plikt til å besvare innkomne henvendelser...

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=_iB_VIZuWVA

 

"Black beam" - spraying over Norge. For flere bildebeviser, google "black beam"

 

Kondensstriper fra fly (vanndamp er ikke rosa - så er det chemtrails, i likhet med svært mye av forurensningen som slippes ut over Norge nå med regjeringens stilltiende samtykke og forsøkt dekket over av pressens svikefulle taushet

 

Bilder som viser innsiden av kjemikaliespray-fly er svært vanskelige å få tak i. Hemmeligholdet er nesten vanntett.

Skiltet inne i flyet er merket HAZ MAT, som betyr hazardous materials (helsefarlige stoffer )

 

Analyserapport av pulver fra en beholder på NATO-flybasen Ørland på Fosenhalvøya i Trøndelag. Konklusjonen? NATO er under kontroll av onde krefter, og det er bare naive nordmenns illusjoner som kan skape vrangforestillingen om at så ikke er tilfelle (godt hjulpet av Aftenposten og øvrig presse som bl.a. fortiet lille-holocaust som ble skapt av NATO i Libya i 2011 med Norges deltagelse...)

 

 

"Geo-engineering" (geoengineering) er den faglig-offisielle betegnelsen som benyttes for storskala-programmet som på folkemunne omtales som "chemtrails". Det er mildt sagt frekt at noen har tillatt seg å iverksette en giga-operasjon som tukler med hele jordas livsmiljø og setter våre barns fremtid i fare. Hvordan kunne de tro at de kunne slippe unna med en slik kriminalitet på høylys dag, bokstavelig talt?!

 

 

 

Norske aviser anført av Hilde Haugsgjerd i Aftenposten og "Tause Birgitte" Amund Djuve i Dagens Næringsliv som tidenes media-strutser: Vil ikke se, vil ikke vite, får ikke lov å skrive. Hvorfor gidder ennå folk å betale avisene for å få servert svikefull unnfallenhet med den "halvt åndssvake" (og intellektuelt uredelige) påskriften "trusselen mot klimaet fra CO2-utslipp" (gjesp)?

 

 

Statsminister Stoltenberg besvarer en seriøs og faglig forankret anmodning om stans i chemtrails-utslippene over Norge...

 

Hva sier Forsvarsdepartementet om chemtrails?

Forsvarsdepartementet besvarer en henvendelse om chemtrails-spredning i norsk luftrom, som det norske Luftforsvaret har ansvaret for å beskytte. Ifølge den militære straffelov er det strengt forbudt Å LYVE. Hva gjør så Norges Forsvarsdepartement, som er under kontroll av NATO, som er under kontroll av Malteserordenen, som er under kontroll av jesuitt-generalen? Forsvarsdepartementet serverer utspekulerte jesuittiske LØGNER: "Jesuitt-løgn 1" er utsaget om at "Forsvaret i Norge ikke sprer kjemikalier fra fly". Det forsøkes ikke benektet at ANDRE LANDS FLY sprer kjemikalier over Norges land og folk - uten risiko for å bli skutt ned av det norske Luftforsvaret... "Jesuitt-løgn 2" er utsagnet om at "Etablerte forskningsmiljøer tilbakeviser påstander...". Det vises til "forskningsmiljøer", men ikke til Forsvarets egen overvåking av eget luftrom, som naturligvis er fullt klar over at utslippene pågår i stor skala. Legg forøvrig merke til at ansvarlig for saken, oberst Torgeir Dagfinn Teigum, hadde nektet å underskrive brevet. Ved henvendelse til Forsvarsdepartementet noen måneder senere ble det opplyst at Teigum ikke lenger innehadde den samme stillingen...

 

Det "schizofrene" Miljøvernepartementet uttaler seg en sjelden gang om de voldsomme chemtrails-forurensningene: "Eventuelle utslipp fra fly er ikke et utpekt område i vårt arbeid med helse- og miljøfarlige kjemikalier"

 

Svært mange dager i 2011 endte med regn som først oppsto etter at fly hadde sprayet himmelen på kryss og tvers. "Project Raindancer" (regndans-prosjektet) har en teknologi som nå fungerer godt mht. kunstig fremprovosering av regn. Naturligvis bryr de ansvarlige seg ikke om å spørre de berørte om det er et vær de er fornøyd med, uke etter uke inkludert ferietiden i juli måned... Og resultatet?

Sommeren 2011 ble den våteste i Norge på over 100 år...

 

De norske meterologene er fullt innforstått med vær-påvirkningen fra chemtrails. Hva de gjør? Later som ingenting - og "helgarderer" i forkant av massive spraydager, for ikke å ha tatt helt feil, liksom...

 

Ifølge en innsider er en av hensiktene med barium-elementet i chemtrails at det skal øke effekten av HAARP-bølger gjennom økt ionisering av atmosfæren (en såkalt plasma-effekt)

 

Noen av de mange "klima-schizofrene" i dagens Norge, med Bellonas "klimaforkjemper" Fredric Hauge og Aftenpostens Ole Mathismoen i spissen. Det faktum at Hauge og Mathismoen gir uttrykk for at de "står på for å redde klimaet" og samtidig benekter klima-konsekvensene av HAARP- og chemtrails-høyteknologien kan sammenlignes med personer som hevder at de er i ferd med å konstruere fly - samtidig som de utelater effekten av gravitasjonen fra alle sine beregninger...

 

Foredraget kan lastes ned i power point format her:

http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2012/02/HAARP_EISCAT_chemtrails_foredrag_av_Hans_-K_Gaarder_7_febr_-2012.ppt

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
100%
Om forfatteren
Profilbildet til Hans Gaarder

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.
134 Kommentarer
1 2 3 4 7
 • Profilbildet til Menneske
  29. 02. 2012 klokken 10:57

  Interessant artikkel. Undertegnede har undersøkt om det forekommer ETHYLENE DIBROMIDE i chemtrails i Norge, ved å kryss-sjekke med bildene på denne siden:
  http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies
  ETHYLENE DIBROMIDE er svært giftig, d.v.s. kreftfremkallende.

  På enkelte av bildene/film tatt nå nylig i Norge, kan vi se typiske «ETHYLENE DIBROMIDE RAINBOWS»

  http://s1162.photobucket.com/albums/q529/Waralloisomega/HAARP%20CHEMTRAILS/
  Noen av bildene ble tatt i dag tidlig. Legg merke til den betydelige intensitet i spraying. Mye tyder på at chemtrail- spraying foregår døgnet rundt, for i 7-tiden var himmelen «kjemisk». Å la barn bevege seg ute, er å betrakte som alvorlig helserisiko.

  Legg merke til flere interessante bilder av chemtrails/HAARP
  Alle tatt i Norge:

  http://s1162.photobucket.com/albums/q529/Waralloisomega/HAARP%20CHEMTRAILS/

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til s4nd3r
   01. 03. 2012 klokken 07:15

   Hei, den 21.11.2011, runt klokken 14.00. tok eg dette bilde her, Eg synes det har noen likhets trekk med noen av bildene du har linket, Er uansett rare skyer eg aldri har sett før.
   http://i94.photobucket.com/albums/l102/volvo_s4nd3r/21112011239.jpg

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til fuglen
   01. 03. 2012 klokken 19:18

   http://www.regjeringen.no

   søk på geoengineering på regjeringen sine egne sider

   http://www.regjeringen.no/nb/sok.html?quicksearch=geoengineering

   http://www.regjeringen.no/nb/dep/fin/dok/nouer/2009/nou-2009-16.html?showdetailedtableofcontents=true&id=568044

   NOU 2009: 16
   Globale miljøutfordringer – norsk politikk
   Hvordan bærekraftig utvikling og klima bedre kan ivaretas i offentlige beslutningsprosesser

   Utredning fra utvalg oppnevnt ved kongelig resolusjon 30. mai 2008.

   Avgitt til Finansdepartementet 22. juni 2009.

   10.5 Siste-utvei-teknologier

   10.5 Siste-utvei-teknologier

   Som alternativ til å redusere utslippene av klimagasser finnes det forslag om å ta i bruk teknologier som kan styre utviklingen av global atmosfæretemperatur uavhengig av utslippene av klimagasser. Disse teknologiene omfatter både reduksjon av klimagassinnholdet i atmosfæren og reduksjon av solinnstrålingen til jorda, og omtales gjerne som siste-utvei-teknologier. Eksempler er gjødsling av havet med jernsulfid for å akkumulere karbon i phytoplankton, økning av karbonbindingen i biomasse gjennom treplanting og utvidelse av skogarealer, fangst av CO2 direkte fra luft («direct air capture»), og tilføring av aerosoler eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»).

   Med geoengineering kan temperaturstigningen begrenses selv om konsentrasjonen av CO2 -ekvivalenter i atmosfæren fortsetter å øke. Geoengineering har den fordel at det tilsynelatende er billig, kanskje så billig at det kan svare seg for en nasjon å gjennomføre geoengineering alene (se Barrett, 2008 og Victor, 2008). Dermed kan man komme i en situasjon hvor verden ikke lenger er avhengig av å få til en internasjonal avtale om å begrense utslippene for å unngå global oppvarming. På den annen side kan geoengineering medføre mange andre miljøulemper som også vil ramme andre nasjoner enn de nasjonene som ev. iverksetter tiltakene. Det er derfor behov for å diskutere internasjonalt rammeverk for geoengineering.

   Direct aircapture er i dag en dyrere, men antagelig mindre betenkelig, siste-utvei-teknologi. Direct aircapture betyr simpelthen at man fjerner CO2 fra atmosfæren direkte, uavhengig av utslippskildene, og siden lagrer denne enten i bakken som ved karbonfangst og lagring eller bundet til organisk materiale. Igjen er det tenkelig at direct aircapture kan bli så billig at et fåtall nasjoner kan gå sammen å begrense konsentrasjonen av CO2 i atmosfæren uavhengig av om det oppnås enighet om en internasjonal avtale som begrenser utslippene fra bl.a. bruk av fossilt brennstoff.

   Det kan være kontroversielt hvorvidt myndighetene skal subsidiere forskning på slike teknologier. Dersom man ikke oppnår enighet om en internasjonal klimaavtale som reduserer de globale utslippene, vil tilgjengeligheten til siste-utvei-teknologier kunne være avgjørende for å unngå alvorlige effekter av klimaendringer. På den annen side kan tilgjengeligheten til slike teknologier redusere sannsynligheten for at vi får en effektiv, global klimaavtale om utslippsreduksjoner.

   Det synes riktig å prioritere forskning på teknologier som forhindrer eller reduserer utslipp av klimagasser. Slik forskning omfatter metoder for å øke energieffektiviteten i prosesser og hos sluttbruker, videreutvikling av energiformer som ikke baserer seg på fossilt brennstoff og fangst av CO2 fra store, konsentrerte kilder. For CO2 -fangst vil dette først og fremst omfatte utslipp fra store punktkilder som kraftverk, sementindustri, petroleumsutvinning, stålverk og raffinerier. Geoengineering og direct air capture innebærer stor usikkerhet med hensyn til kostnader, miljømessige bivirkninger og gjennomførbarhet i stor skala. Slike tiltak bør derfor ikke framstilles som et alternativ til tiltak for reduksjon av klimagassutslipp, men heller betraktes som mulige framtidige alternativer hvis tiltak for å redusere klimagassutslipp viser seg vanskelige å gjennomføre samtidig som uheldige klimaendringer opptrer.

   NOU 2009: 16
   Globale miljøutfordringer – norsk politikk

   [NOU, Finansdepartementet, 22.06.2009]
   …eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»). Med geoengineering kan temperaturstigningen begrenses selv om konsentrasjonen av CO…kan svare seg for en nasjon å gjennomføre geoengineering alene (se Barrett, 2008 og Victor, 2008). Dermed…

   NOU 2008: 14
   Samstemt for utvikling?

   [NOU, Utenriksdepartementet, 09.09.2008]
   …å anse som tabuområder i den rådende klimadebatten. Geoengineering vil kunne være et virkemiddel i en overgangsfase…arbeide aktivt for og støtte oppunder forskning innen geoengineering – ulike tiltak for å nøytralisere den oppvarmende virkningen…

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til fuglen
   01. 03. 2012 klokken 19:23

   Slik kan vi mekke et nytt klima

   Klimafiksing kan gjøre ting bedre. Men er det særlig lurt?

   http://www.dagbladet.no/2011/11/21/nyheter/forskning/vitenskap/miljo/kollokviumno/19068134/

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til
  Rampant
  29. 02. 2012 klokken 12:54

  Hva sier du til for eksempel følgende artikkel?
  http://skepsis.no/?p=921

  I følge den er påstandene omrking HAARP fysik umulig.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Falcon
   29. 02. 2012 klokken 13:31

   Septikbevegelsen oppegående? http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/sekulaer-humanisme-skeptisisme-konspirasjonsfornektelse-bevegelsen/#comment-82714 * Med fokus på tankesettet og ikke personer involvert

   Man kan sannelig undre, dog fører skjebnen alle og enhver inn på noen blindspor i løpet av livet
   .
   Google ~ haarp hipas https://www.google.com/search?q=haarp+hipas

   Youtube ~ haarp hipas http://www.youtube.com/results?search_query=haarp+hipas

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Anonym
   29. 02. 2012 klokken 13:55

   «I følge HAARP-artikkelen hos skepsis.no er påstandene omrking HAARP fysik umulig.»
   – Sier Rampant.

   I følge mine påstander er denne artikkelen ren dis-info, da den kun inneholder små fraksjoner av sannheten.

   Rampant, hva sier du til denne?
   http://news.stanford.edu/pr/91/911231Arc1006.html

   Det kan være lurt å sette seg inn i hva ULF kan brukes til.
   (ultra-low frequency (ULF) range, 0.01 to 10 hertz)

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til
    Rampant
    29. 02. 2012 klokken 15:03

    Du sier artikkelen inneholder kun små fraksjoner av sannheten, men er det noe i skepsis-artikkelen som er beviselig feil, siden du kaller det dis-info?

    Når det gjelder Staford-artikkelen, hva konkret har den med påstanden om at HAARP kan skape jordskjelv å gjøre?

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Anonym
     29. 02. 2012 klokken 15:20

     Du sier ingen ting om denne:
     http://news.stanford.edu/pr/91/911231Arc1006.html

     Når man unnlater å fortelle hele sannheten for å dekke over en kriminell gjerning, da vil jeg kalle det en løgn selv om det beviselig etter vitenskapelig metode ikke er det.

     Det kan forøvrig være lurt å finne ut hva ULF gjør.
     (ultra-low frequency (ULF) range, 0.01 to 10 hertz)

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Anonym
     29. 02. 2012 klokken 15:40

     Stanford-artikkelen utdyper ULFs egenskaper mer enn Dyrendahls artikkel.
     Dessuten er det jo bare å «google» ULF + HARP, så blir du kanskje litt klokere?

     Elektromagnetiske stråler – uansett frekvenst – i Mega-Watt styrke er skadelig for alle livsformer på jorda. Det er vitenskapelig bevist.

     Denne er fin:
     http://www.uaff.us/haarp_japan_earthquake.htm

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til Awoken
    08. 01. 2013 klokken 00:37

    Men, jorden blir jo ikke utsatt for radiobølger oppe i Mega-Watt-styrke som du sier under her. De bølgene blir sendt oppover! Bort fra oss og ut i verdensrommet. Og for atmosfæren er slike tall lommerusk.

    Hvordan kan du mene at artikkelen fra Skepsis.no ‘dis-info’? Forfatteren bruker kun fakta, kjent fysikk og matematikk for å bevise at påstandene rundt HAARP ikke stemmer. Slik jeg ser det inneholder denne artikkelen om HAARP og Chemtrails, og dine påstander ‘Karl Marx’ bare spekulasjoner. Det nærmeste jeg har kommet fakta her er brevet fra Forsvaret som faktisk rett ut sier at ingenting av dette er sant i det hele tatt. Så klart hjelper ikke det når man har overbevist seg selv om at alle og enhver i en maktposisjon lyver til offentligheten. Men fakta ligger der, det eneste nye jeg kan si er nok en gang: Dere tar feil. Vi lever ikke i en terrorstat. Regjeringen har ingen grunn til å dusje oss i farlige kjemikalier, eller skremme oss med slike innbilninger. Vi har det som plommen i egget, med et relativt velfungerende demokrati og rettssytem.

    Fakta er: Det dere tror er Chemtrails er bare variasjoner av kondensstriper. Hvis værforholdene er riktige kan de bli værende lengre enn vanlig. Og bilder av varselskilt fra innsiden av fly? Så klart er det farlige stoffer på de fleste fly! I Norge kan pasasjerfly frakte radioaktivt avfall, fordi det er trygt nok. Absolutt ingen fare for passasjerene, med mindre de styrter. Men da har de nok andre problemer som er viktigere.

    Ang. den artikkelen fra Stanford om ULF-signaler og jordskjelv:
    Den artikkelen beviser ingenting av det du mener. Den skriver om hvordan jordskjelv (kanskje) sender ut ULF-signaler som kan plukkes opp av mennesker og dermed forutsi store jordskjelv. Den sier ingenting om hvordan disse radiobølgene skal kunne brukes til å fremprovosere jordskjelv. Tvert imot, prøver forskerene i artikkelen å finne ut hva signalene har å gjøre med jordskjelvene i det hele tatt.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til fuglen
     10. 01. 2013 klokken 18:26

     jasså chemtrails=geoengineering finnes ikke??

     lyver regjeringen vår da? tror de fakta oplysningene dine må taes med en klype salt AWOKEN

     LES HVA REGJERINGEN SELV SIER OM SAKEN
     for at de skal vite at geoengineering virker må det testes ut og det er det som skjer her i norge og —– søk på geoengineering på regjeringen sine egne sider

     http://www.regjeringen.no/nb/sok.html?quicksearch=geoengineering

     http://www.regjeringen.no/nb/dep/fin/dok/nouer/2009/nou-2009-16.html?showdetailedtableofcontents=true&id=568044

     NOU 2009: 16
     Globale miljøutfordringer – norsk politikk
     Hvordan bærekraftig utvikling og klima bedre kan ivaretas i offentlige beslutningsprosesser

     Utredning fra utvalg oppnevnt ved kongelig resolusjon 30. mai 2008.

     Avgitt til Finansdepartementet 22. juni 2009.

     10.5 Siste-utvei-teknologier

     10.5 Siste-utvei-teknologier

     Som alternativ til å redusere utslippene av klimagasser finnes det forslag om å ta i bruk teknologier som kan styre utviklingen av global atmosfæretemperatur uavhengig av utslippene av klimagasser. Disse teknologiene omfatter både reduksjon av klimagassinnholdet i atmosfæren og reduksjon av solinnstrålingen til jorda, og omtales gjerne som siste-utvei-teknologier. Eksempler er gjødsling av havet med jernsulfid for å akkumulere karbon i phytoplankton, økning av karbonbindingen i biomasse gjennom treplanting og utvidelse av skogarealer, fangst av CO2 direkte fra luft («direct air capture»), og tilføring av aerosoler eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»).

     http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-12983795

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til fuglen
     10. 01. 2013 klokken 18:32

     Hemmelig «tsunami-bombe» skulle utslette byer

     http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.10859543

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Awoken
     10. 01. 2013 klokken 19:59

     Tsunamibomben: Den ble Forsøkt utviklet under andre verdenskrig. Det var et lass av militære forsøk som ble foretatt under andre verdenskrig, men bare noen få ble noe av. Atombomben var det største noen klarte å lage til slutt.

     Om chemtrails igjen: Den artikkelen fra regjeringen snakker ikke om noe som kan oppfattes som chemtrails i det hele tatt. Plante skog, gjødsle havet, samle opp CO2 fra luften, hvordan skulle noe av dette kunne gjøres via gasser fra et fly? Gjødsling av havet ville i så fall foregått faktisk på havet, ikke flere tusen meter oppe i luften, der det meste bare blåser bort.
     Oppsamling av CO2, riktig nok med fly kanskje, men ikke ved å slippe ut noe annet. Uansett er ingen av de løsningene der nødvendige å holde hemmelige, fordi de ville i så fall ha vært til vår fordel. Hvorfor snike seg inn på en gratiskonsert?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til fuglen
     18. 01. 2013 klokken 12:21

     du må jo lese alt da vet eller stoppet du der det kom til aerosoler i luften :-)

     sitat deg——————-Om chemtrails igjen: Den artikkelen fra regjeringen snakker ikke om noe som kan oppfattes som chemtrails i det hele tatt. ———–

     joda den gjør det . :-)—— og tilføring av aerosoler eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»).

     Med geoengineering kan temperaturstigningen begrenses selv om konsentrasjonen av CO2 -ekvivalenter i atmosfæren fortsetter å øke. Geoengineering har den fordel at det tilsynelatende er billig, kanskje så billig at det kan svare seg for en nasjon å gjennomføre geoengineering alene (se Barrett, 2008 og Victor, 2008). Dermed kan man komme i en situasjon hvor verden ikke lenger er avhengig av å få til en internasjonal avtale om å begrense utslippene for å unngå global oppvarming. På den annen side kan geoengineering medføre mange andre miljøulemper som også vil ramme andre nasjoner enn de nasjonene som ev. iverksetter tiltakene. Det er derfor behov for å diskutere internasjonalt rammeverk for geoengineering.

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til Balle Clorin
   29. 02. 2012 klokken 14:02

   Ja, der tar man jo utgangspunkt i at man bruker månen som refleksor fra HAARP-strålene, noe jeg også anser som umulig, da planeter absorberer stråler. Artikkelen til Gaarder omtaler av ionosfæren.

   Det som det til slutt bunner ut i, er hvem du stoler på. De som sier at de har gode intensjoner, har investert milliarder av kroner og at dette er harmløst, eller de som påstår at dette også er farlig da det også blir bruk som våpen, der de kun har sitt navn og ære å tape i prosessen? Vi kan utelukke at det ville innrømmes at noe slikt ville blir brukt som våpen, da dette strider mot alle inngåtte avtaler, og i tillegg ville medført mer enn ramaskrik.

   Hva skjer på sydpolen? http://www.youtube.com/watch?v=EcnqUJf2qlU
   Det som gjøres er å varme opp stedet. Ikke bare for å bevise «klimaendringer», med få tilgang på ressurser, som olje og mineraler.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til
    Rampant
    29. 02. 2012 klokken 15:17

    >»Det som det til slutt bunner ut i, er hvem du stoler på. De som sier at de har gode intensjoner, har investert milliarder av kroner og at dette er harmløst, eller de som påstår at dette også er farlig da det også blir bruk som våpen, der de kun har sitt navn og ære å tape i prosessen? »

    Jeg stoler på de som kan komme med fakta, basert på etterettelige og vitenskapelige kilder. Jeg har store problemer med å ta yme youtube-videoer seriøst da ingen av de jeg har sett så langt (tro meg, jeg har sett mange omkring emner som Nyhetsspeilets skribenter er interessert i) hverken kan dokumentere eller på annen måte verifisere sine mer oppsiktsvekende påstander på en vitenskapelig måte.

    Det er selvsagt mulig å komme unna dette ved å si noe a la det du er inne på her, nemlig at man ikke kan stole på vitenskapen, at det finnes konspirasjoner ute og går, at det er cover-ups, økonomiske interesser og slike ting inne i bildet. Men da ender man opp med en verden der man strengt tatt ikke kan stole på noen som helst, andre enn sin egen kunnskap og sin egen forståelse. Og det er desverre ingen farbar vei. Selv den smarteste og mest kunnskapsrike kan ta feil. Og istedenfor å benekte all kritikk, bør alle og enhver ta fornuftig kritikk til seg for å verifisere og justere sine egne oppfatninger. Og kritikk, diskurs og etterprøving er ledesnoren for enhver seriøs og moderne naturvitenskap.

    Selvsagt, der er mye vitenskapen ikke kan forklare. Men kunnskapen økes stadig, og gammel kunnskap etterprøves og korrigeres. Når det gjelder konkret påstandene omkring HAARP som skepsisartikkelen drøfter, så brukes kjent fysikk. Dersom man påstår dette ikke stemmer, må man i såfall angripe fysikkens lover og komme med alternative teorier som er holdbare.

    >»Vi kan utelukke at det ville innrømmes at noe slikt ville blir brukt som våpen, da dette strider mot alle inngåtte avtaler, og i tillegg ville medført mer enn ramaskrik.»

    Her kommer du med en påstand som du i såfall bør dokumentere. Hvilke avtaler?

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til
     Oxford
     29. 02. 2012 klokken 19:39

     Så var vi på an igjen..med dette youtube-hatet. En skeptikers verste mareritt. :)
     Men fra i morgen av kommer google med nye retningslinjer for personvern.
     http://e24.no/it/i-morgen-lagrer-google-alt-om-deg/20158754
     Og da blir vel youtube etterhvert slik mange skeptikere ønsker det skal være. Eller kanskje det er best at youtube ikke eksisterer i det hele tatt….sånn for å være på den sikre siden.

     Forresten en glimrende artikkel dette. Opplys folket. Chemtrails er på fleres lepper enn kanskje mange tror. SE OPP!!

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Balle Clorin
     01. 03. 2012 klokken 01:29

     Geneve-avtalen, for eksempel.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til
     Rampant
     01. 03. 2012 klokken 15:55

     (Hm, av en eller annen grunn får jeg ikke til å svare Oxford rett under innlegget hans.)

     Til Oxford:
     Nei jeg hater slettes ikke youtube. Mye informativt og kjekt og morsomt der. Og du (eller andre her) trenger heller ikke plassere meg i båsen «skeptiker», uansett hvor behagelig det måtte være. Har litt inntrykk av at dere som er aktive her inne plasserer alle som gir dere litt motstand i «skeptikerbåsen», som på forhånd er definert som trangsynte mennesker som er i lomma på kapitalen/makta/illuminati/NWO/eller gud-vet-hva. Sånn er det slettes ikke. Jeg har for eksempel ikke noe med Skepsis.no eller noen skeptikerorganisasjon å gjøre. Jeg definerer meg selv som kristen i klassisk forstand, men har ikke noe problemer med å kombinere min tro med moderne naturvitenskap. Ja jeg er skeptisk av natur, og jeg mener alt skal prøves. Jeg godtar sjeldent noe bare fordi ting blir påstått dersom jeg finner ut at det ikke stemmer med fakta som lar seg bevise (noe som enkelte syns er rart siden jeg tror på Gud og Jesus, som jo ikke lar seg bevise vitenskapelig – men det er en annen historie :) )

     Så selv om jeg kanskje ikke er noen «klassisk» skeptiker, syns jeg det er fornuft i uttrykket «Det er forskjell på å ha et åpent sinn og å ha høl i hodet.» Jeg har et åpent sinn, men passer på at hullet i hodet ikke blir for stort 😉

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til
     Oxford
     01. 03. 2012 klokken 20:24

     Til Rampant
     Beklager at jeg plasserte deg i skeptikerbåsen hvis du mener at du ikke hører hjemme der. Det er bare det at din utrykksform minner meg veldig om disse selvutnevnte skeptikerene. Alt fra språk til den veldig vanlige svart/hvitt – tankegangen. Men også forskjeller, da du virker som en mer høflig og lun person til forskjell fra en del spydige og uhøflige skeptikere.

     Håper du blir her på speilet da det etter min mening er alt for få kritiske røster her inne for tiden.

     Du sier :
     «Så selv om jeg kanskje ikke er noen «klassisk» skeptiker, syns jeg det er fornuft i uttrykket «Det er forskjell på å ha et åpent sinn og å ha høl i hodet.» Jeg har et åpent sinn, men passer på at hullet i hodet ikke blir for stort»

     Fornuft i det du sier. Men pass på at hjelmen ikke sitter for stramt :)

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til smurfen
   01. 03. 2012 klokken 00:59

   Du er vel ikke seriøs når du henviser til en relgionsforsker for å forklare HAARP Rampant ?

   Det blir som å dra til Frisøren for å få satt innn ei nyre

   En relgionsforsker som brukere dagene sine inne i en liten ubetydlig selvmordskult blandt sine få sterkt relgiøse troende medlemmer

   Det kan jo være at David Petraeus føler seg forpliktet til å informere Dyrendal om USA sine hemmelige våpen he he

   Du kan jo be Dyret Dal om nr til David Petraeus og spørre selv men mens du venter på svar så kan du lese deg opp litt om hva HAARP egentlig er :)

   HAARP

   HAARP er et akronym for High Frequency Active Auroral Research Program.
   (Høyfrekvent nordlysforskning.)
   Det består av ekstremt kraftige sendere som projiserer mikrobølger opp til flere
   Gigawatts styrke opp i ionosfæren.
   HAARP er en videreføring/supplering av HIPAS (High Power Auroral
   Stimulation). Slike sendere kalles også for «ionosfæriske heatere» (ionosfæriske
   varmere) fordi den projiserte energistrålen oppvarmer deler av ionosfæren og
   «løfter» den høyere opp.
   Ionosfæren er den øvre del av jordas atmosfære (60-600 km over jorda),
   bestående av ioniserte gasser (derav navnet), og er derfor elektrisk ledende.
   Tanken bak det hele var å bruke mikrobølger til å skape en virtuell antenne i
   ionosfærens partikkelsjikt som kunne generere elektromagnetisk stråling av
   meget lav bølgelengde (VLF) og ekstremt lav bølgelengde (ELF), og sende dem
   ned til jorda, da slike bølger er i stand til å gå omtrent jorda rundt uten vesentlig
   tap. Eksperimentet var vellykket i den grad det bekreftet prinsippet, men den
   tilførte effekt var for liten til at de genererte VLF- og ELF-bølgene hadde praktisk
   betydning. Det er her HAARP-teknologien kommer inn i bildet med sine
   Gigawatt-sendere og forbedret teknologi. Ifølge Dr. Nick Begich er det særlig i arktiske strøk at HAARP-sendere er
   interessante, da bølgene på disse breddegrader kan sendes opp i ionosfæren på
   en slik måte at de reflekterte bølgene kan styres så de treffer jorda akkurat der
   forskerne ønsker det. Hemmeligheten er å vite hvilke områder i ionosfæren som
   må bestråles for at de reflekterte bølgene skal treffe et bestemt område av jorda,
   og på denne måten skape den ønskede virkning — enten værmønstre eller andre
   ting.
   Tesla/Eastlund
   HAARP-teknologien baserer seg på patentene til Nikola Tesla (1.119.732 fra
   1914: «Apparat for overføring av elektrisk energi»), som var beregnet på
   fredelige formål, selv om pasifisten Tesla advarte mot at patenten kunne
   misbrukes. Den ble senere videreført av den amerikanske fysiker og medlem av
   Atomenergikommisjonen, Dr. Bernard J. Eastlund med hans amerikanske patent
   nr. 4.686.605 fra 1987: «Metode og apparat for å skape endringer i et område av
   jordas atmosfære, ionosfære og/eller magnetosfære», samt to andre relaterte
   patenter, også av Eastlund. I prinsippet er HAARP-teknologi Eastlunds patent,
   som igjen er indirekte basert på Teslas patent. Dette er med andre ord patentert
   teknologi, og ikke fantasi.
   Amerikanske militærmyndigheter benekter imidlertid at HAARP-prosjektene har
   noe med Eastlunds patenter å gjøre. Men det er påfallende at det amerikanske
   firmaet APTI som fikk i oppdrag å bygge det første HAARP-utstyret, satt inne
   med nettopp Eastlunds patent nr. 4.686.605 og andre tilsvarende patenter. En
   gjennomgang av dokumentene som førte til kontrakten med APTI, kaster tvil over
   myndighetenes benektelser. Til og med Eastlund selv har innrømmet at HAARPteknologien er basert på hans patenter.
   I et intervju i OMNI-Magazine (1988), uttalte Eastlund: «Man kan faktisk løfte den
   øvre atmosfære. . . .Man kan bevege den og gjøre andre ting med den.»
   I Eastlunds patent heter det: «Store deler av atmosfæren kan løftes til uante
   høyder slik at missiler støter på uventede krefter som ødelegger dem. Det er
   mulig å endre været ved f.eks. å manipulere vindmønstrene i den øvre
   atmosfære. . . .»
   Videre uttalte Eastlund: «Dette apparatet kan skape total blokkering av
   radiokommunikasjonene over svært store deler av jorda. . . .modifisering av
   været. . . ozon- og nitrogen-konsentrasjonene kan økes på kunstig vis.»

   En realitet
   HAARP-teknologi er ikke science fiction, men dødelig realitet. «Ionosfæriske
   heatere», forløperen til HAARP-sendere, har allerede vært i drift i en årrekke
   både iRussland og USA. Til og med i Norge, som mange vet Nærmere bestemt i nærheten av
   Tromsø, befinner det seg to slike sendere, samt en tredje sender nær
   Longyearbyen på Svalbard. Det hevdes at disse senderne har kapasitet i
   Gigawatt-området. De norske senderne er satt opp av det tyske Max Planckinstituttet, og drives av et konsortium på syv land (Norge, Frankrike, Tyskland,
   England, Japan, Sverige, Finland). Opplegget kalles EISCAT (European
   Incoherent Scatter Radar). Senderne opererer i frekvensområdene 244, 500 og
   931 MHz.
   Den største HAARP-senderen, som blir ferdig i 2002, befinner seg på et 230 mål
   stort område i Gakona, Alaska. Det er snakk om 180 antenner med til sammen
   30 senderkomplekser som hver huser 12 sendere med egne store
   dieselgeneratorer. Til sammen 360 sendere med en samlet styrke på 3,6
   Gigawatt (3,6 milliarder Watt). Antennekomplekset er tenkt utvidet til 360
   antenner. Denne senderen, samt de skandinaviske, vil dekke så godt som hele
   den nordlige halvkule av jordkloden.
   I tillegg befinner det seg HAARP-sendere flere andre steder i verden, bl.a. i
   Karibien (Puerto Rico) og flere steder i de tidligere Sovjetstatene.
   Senderne kalles «ionosfæriske heatere» fordi de de kraftige mikrobølgene får
   ionosfæren til å «vibrere» og oppvarmes noen få grader. Dette høres lite ut, men
   kan ha store virkninger i jordas avstemte og følsomme økosystem.
   Værkontroll
   HAARP og ELF-sendere har potensiale til å styre jetstrømmene i stratosfæren i
   ønsket retning, og værmønstret kan da kontrolleres over et helt kontinent. Det
   kan skapes stormfronter, sykloner, tornadoer, tørke og ektremt regn med
   oversvømmelser etter forgodtbefinnende. Dette er ønskedrømmen for enhver
   krigførende part for å avskjære fiendens troppebevegelser. Værkontroll er også
   matvarekontroll som kan styre befolkninger og drive en fiende i kne uten å avfyre
   et eneste skudd.
   I 1958 uttalte kaptein Howard T. Orville, som var rådgiver i vær-modifisering for
   Det hvite hus, at det ble arbeidet med metoder for å manipulere de elektriske
   ladningene på jorda og i atmosfæren for om mulig å kunne påvirke
   værmønstrene. Dette var før Eastlunds patent og HAARP-teknologi. Men mange
   år med bisarre eksperimenter på dette området og like bisarre værmønstre og
   naturkatastrofer relatert til vær og klima har fulgt i kjølvannet av uttalelsene til Orville og andre.
   Under de store brannene i Malaysia i 1997, tilbød et russisk selskap seg å skape
   kunstige sykloner for å klarne opp den røykfylte himmelen over området fra
   Thailand til Australia. Det er uklart om det ble noe av forsøket, men himmelen
   klarnet i hvert fall opp. Den amerikanske Tesla-forsker og kjernefysiker Thomas Bearden uttalte i 1984
   under et foredrag for US Psychotronics Association, USPA om en rekke uvanlige
   skyformasjoner over USA som han var overbevist om bar signaturen til Teslasendere. En av disse merkelige skyformasjonene var en gigantisk radial med
   lange, tynne linjer som løp ut fra sentret i en ring.
   Det har vært en rekke artikler i mediene som faktisk støtter Beardens påstander.
   Eksempelvis skrev The Chicago Tribune (11. desember 1986) at «det ble
   obervert kjempestore virvler, enkelte var nesten 100 kilometer brede, som
   beveget seg langs norskekysten med hastigheter på opptil fire knop [7,4 km/t]. . .
   Disse kjempestore virvlene har ikke noe definerbart sentrum og er vanskelig å.
   påvise.» Artikkelen forteller videre at slike enorme virvler var ukjente før 1980.
   Det er påfallende at de begynte å vise seg etter at USA og Sovjetunionen
   begynte å eksperimentere med ELF-sendere. Kan vi se en tråd i alt dette?
   De sære værmønstrene de senere årene er neppe tilfeldige. Det foreligger et
   betydelig bevismateriale for at en stor del av disse værmønstrene er blitt skapt på
   kunstig vis av organer som er kontrollert av amerikanske og russiske
   myndigheter.

   «Hakkespett»-signaler
   I 1975-76 begynte sovjetrusserne å sende store mengder
   pulserende, elektromagnetisk energi fra tre kjempestore 40 Megawatt sendere.
   Disse signalene rakk halvveis rundt jorda fram til det amerikanske kontinent.
   Signalene forstyrret radio- og TV-sendinger i Vesten, og fikk navnet «den
   russiske hakkespett» på grunn av signalenes pulserende sekvens i ELF-området
   rundt 10 Hz, et frekvensområde som er meget farlig bl.a. på grunn av interferens
   med hjernebølgene hos mennesker.
   De sovjetiske senderne skapte gigantiske, stående bølger som endret retningen
   på jetstrømmene i stratosfæren og tvang dem nordover. Etter 1976 rapporterte
   mediene om uvanlige og uforklarlige værmønstre:
   «De siste fire månedene har et spesielt værmønster ført til denne tørken. Dette
   værmønsteret er et av de merkeligste værmønstre som noen gang er blitt
   registrert over USA. Slike langvarige høytrykkssentre var helt ukjent fram til
   1977» (Time, 1-1981. Uthevelser tilføyd). Det er påfallende at de russiske ELFsendingene begynte i 1975-76.
   «Denne stillestående høytrykkssonen virket som en barriere, og hindret det
   normale flyt av værmønstre fra vest til øst» (Newsweek, 26. juli 1993. Uthevelser
   tilføyd). «Det er i høyeste grad uvanlig at værmønstre har holdt seg i ro i så mange uker.
   Årsakene til at værmønstret har låst seg, er uklare» (New York Times, 29. juli
   1993. Uthevelser tilføyd).
   Ett år etter at de sovjetiske «hakkespett»-sendingene begynte, startet
   amerikanske myndigheter sine egne eksperimenter med ELF-bølger. Disse satte
   i gang et enormt regnskyll over seks distrikter i den nordlige delen av staten
   Wisconsin. Det ELF-genererte stormværet framkalte vinder med hastigheter på
   opptil 250 km/t. 350 000 hektar skog ble ødelagt av stormværet. Slik kan det gå
   når uansvarlige forskere og myndigheter tukler med naturkreftene.
   I 1978 utga Dr. Andrew Michrowski en avhandling der han konstaterte at
   sovjetrusserne hadde greid å stille opp relativt stabile, stående ELF-bølger over
   det amerikanske kontinent, og at disse bølgene var i stand til å hindre eller
   avlede jetstrømmene på den nordlige halvkule. Michrowski bemerket også at
   endringsmønstre i de sovjetiske ELF-sendingene alltid førte til en endring innen
   72 timer av retningen til jetstrømmene over den nordlige halvkule.
   The PACE Newsletter (2-81) meldte at da sovjetrusserne i 1980 slo av ELFsenderen sin i 14 dager, normaliserte jetstrømmene på den nordlige halvkule seg
   raskt. Da senderen ble slått på igjen, og «hakkespett»-signalene begynte på nytt,
   ble jetstrømmene igjen avbøyd av en stillestående høytrykksrygg som strakte
   seg fra Yukon (Canada/Alaska) til staten Arizona.
   Ifølge den informasjon som foreligger, kan det ikke bare skapes stormfromter,
   sykloner og lignende, men disse kan også brytes opp og nøytraliseres.
   HAARP-anleggene skulle etter planen være fullt operative i 1998, og det er
   påfallende at årene 1997 og 1998 var preget av de mest ekstreme værtyper i
   manns minne.
   I sin bok The Cooling (1976) dokumenterer Lowell Ponte at USA og Sovjet på
   slutten av 1960-tallet begynte et samarbeidsprosjekt for å «varme opp Arktis».
   «Elver av vanndamp»
   Forskerne har oppdaget at det eksisterer «elver» av vanndamp i atmosfæren.
   Ikke kondensert vanndamp som danner tåke og skyer, men vanndamp av en helt
   annen type som virkelig flyter av sted som en elv. Dette går fram av en artikkel
   skrevet av Reginald E. Newell i Geophysical Research Letters Journal.
   Disse
   «vanndamp-elvene» er enorme, og kan måle seg med vannføringen i Amazonas!
   De er fra 670 til 770 km brede og opp til 7700 km lange, og befinner seg i en
   høyde av 3 km over jordoverflaten. De har en vannføring (i dampform) på 165
   000 tonn vann pr. sekund!
   Forskerne har oppdaget fem slike atmosfæriske «elver» på den nordlige halvkule
   og fem til på den sørlige. Hver enkelt av disse ti «elvene» har en vannføring på
   165 000 tonn vann pr. sek. Til sammen har de ti atmosfæriske «elvene» en
   vannføring på 1,65 millioner tonn vann pr. sekund! Forskerne oppdaget også hvordan de kunne skape kunstige «dammer» i disse
   «elvene» ved bruk av elektromagnetiske bølger i ELF-området. Disse
   «dammene» kan blokkere vanndampstrømmen og samle enorme mengder
   vanndamp som kan dumpes ned på jorda i nærmest katastrofiske regnskyll. Det
   var slik de store oversvømmelsene i midtvest-USA ble skapt i 1993, som nevnt i
   avsnittet nedenfor om jordas magnetfelt. ovefor. Pussig nok varte disse store
   regnskyllene førti dager og førti netter, akkurat som under Noahs vannflom (1
   Mos. 7,12)!

   HAARP-effekter
   De kraftigste ionosfæriske heatere før HAARP-ELF, ble bygd av Sovjetunionen
   på steder som Sura, Gorkiy, Monchegorsk og Dushanbe (Tadjekistan). Vestlige
   ionosfæriske heatere før HAARP finnes i Tromsø (Norge), Arecibo (Puerto Rico),
   nær Fairbanks i Alaska og i Platteville (Colorado). Sammen med den russiske
   Tesla («hakkespett») senderen, har disse systemene skapt en alvorlig endring av
   det globale værmønsteret — Det begynte i 1976, men ble verre i 1980- og 1990-
   årene etter hvert som det ble bygd flere ELF-sendere
   I 1991 (15. desember) sto en lengre artikkel om HAARP-teknologi i avisen Alaska
   Daily News. Her sto det bl.a.: «Disse begivenhetene fikk meg til å studere enkelte
   uvanlige Tesla-innretninger i større detalj, som f.eks. trådløs energi-teknologi,
   også kalt forsterker-sender. Denne granskingen ga meg tilgang til opplysninger
   om hvordan Teslas teorier ble brukt av både Sovjet og USA til å skape en
   værkrig som har fortsatt fra midten av 1970-årene og fram til i dag.»
   Over hele Sovjet er det blitt observert merkelige himmelglød-anomalier og bisarre
   lys- og plasma-effekter nær «hakkespett»-senderne. Eksempelvis meldte The
   Washington Post (23. sept. 1977) at «en merkelig, stjernelignende lyskule» ble
   observert over Petrozavodsk i det sovjetiske Karelien. Lyskula spredte seg over
   området som en manet med «armer» av lys som spredte seg nedover.
   De amerikanske ionosfæriske ELF-sendere skapte lignende plasma-effekter
   under kulminasjonen av de store oversvømmelsene i midtvest-USA i 1993.
   Samme år (24. sept.) meldte avisen Kansas City Star at et forskerteam fra det
   geofysiske institutt ved universitetet i Alaska (som er involvert i HAARPprosjektet) oppdaget «mystiske lysglimt» som skjøt ut fra toppen av stormskyer
   og opp i den øvre atmosfære over midtvesten under de store oversvømmelsene.
   Disse lysglimtene fant sted da oversvømmelses-områdene ble truffet av en
   kjempestor stående bølge, et langvarig vær-blokkeringssystem som var generert
   av de amerikanske GWEN-senderne og de russiske «hakkespett»-senderne.
   Science Magazine (27. mai 1994) opplyste (i forbindelse med de store
   oversvømmelsene i 1993): «Atmosfæreforskere er forbløffet over lysglimt i stor
   høyde». Filmopptak fra amerikanske romkapsler viser også disse bisarre plasmaeffektene

   Havbølger
   Det er blitt observert kjempestore stående bølger nær Gibraltarstredet. I 1985
   (30. april) meldte The New York Times at det var oppdaget massive undersjøiske
   bølger i verdenshavene — bølger som ikke synes på overflaten. «En dramatisk
   serie med undersjøiske bølger er blitt oppdaget ved Gibraltarstredet.» Disse
   bølgene ble oppdaget på fotografier fra en romkapsel (1984). Et kart som sto i
   den samme avisen, viser en kjempestor, stående bølgelinje ved vestsiden av
   stredet.
   Det meldes også at Atlanterhavet stadig får grovere bølger. I 1988 (19. april)
   meldte The New York Times at britiske forskere hadde oppdaget at bølgehøyden
   i det nordøstlige Atlanterhav hadde økt med mer enn 20% siden 1960-årene.
   Dette fenomenet sammenfaller med tidsrommet da ELF-eksperimentene
   begynte.

   FN-traktat mot værkontroll
   I 1974 vedtok De forente nasjoner en traktat med forbud mot å bruke «miljørettet
   krigføring». Det ligger i sakens natur at slike traktater verken var aktuelle eller
   nødvendige hvis denne type krigføring ikke allerede eksisterte eller var på
   trappene. Og det var ikke bare snakk om kjemisk- eller biologisk krigføring.
   Allerede året etter begynte som nevnt sovjetrusserne sine ELF-eksperimenter.
   I 1975 skrev den amerikanske Senator Clairborne Pell en leder i The Providence
   Journal Bulletin:
   «Vi trenger en traktat nå for å hindre slike handlinger — før verdens militære
   ledere begynner å styre stormer, manipulere klimaet og framkalle jordskjelv mot
   sine fiender. Den grunnleggende tanke bak miljørettet krigføring er enkel nok:
   Hvis en nasjon lærer å styre naturlige begivenheter, kan den også utrette
   ufattelige skader på en fiende via regnskyll, oversvømmelser, flodbølger,
   jordskjelv, og til og med klimaendringer som vil ruinere fiendens jordbruk»
   (uthevelser tilføyd).
   Her bekrefter faktisk den amerikanske Senator at slik teknologi eksisterte eller
   var på trappene på den tiden, for 36 år siden, og at dette ble kalt miljørettet
   krigføring. Altså dreier denne type krigføring seg om noe mer enn
   biologiske/kjemiske våpen.
   I 1976 vedtok De forente nasjoner en ny traktat med forbud mot militær eller
   annen fiendtlig bruk av «teknologi som går ut på å modifisere miljøet». Denne
   traktaten er igjen et bevis på at slik teknologi eksisterer, ellers ville ikke traktaten
   hatt noen mening. Slike traktater utferdiget av hovedpromotørene for en global regjering —
   verdensherredømme — høres tilforlatelig ut for den uinnvidde. Dessverre er
   historien full av eksempler på at «papirlapper» under navnet «traktater»,
   «konvensjoner» og «avtaler» er blitt ignorert av hovedpersonene selv omtrent fra
   starten. Så også i dette tilfellet.
   Mens de politiske ledere sitter foran TV-kameraene og snakker i dystre ordelag
   om den «globale oppvarming» og hva industrilandene kan eller må gjøre for å
   minske risikoen, sitter forskere, finansiert av de samme politikere, bak kulissene
   og håndterer de mest utrolige krigsvåpen og vær/miljø-maskiner i historien!
   I 1982 skrev Pentagon-forskeren Lowell Ponte en artikkel i Star Magazine (juli
   1982), under overskriften Pentagon & Kremlin Are Playing With Our Weather And
   Giving Us Storms and Flood (Pentagon og Kreml leker med været vårt og gir oss
   stormer og oversvømmelser) — Ponte hevder at sovjetrusserne har gjort store
   framskritt i å styre de viktige jetstrømmene som passerer over Sibir for å sette
   opp globale vindmønstre:
   «Forskerne tror at jetstrømmene kan bli satt opp i en stående bølge. ‘Den kan til
   og med finjusteres for å ødelegge hvetehøsten i midtvest-USA eller andre deler
   av verden’, sier Ponte. ‘Med slik makt kan Sibir blomstre og andre deler’Med slik makt kan Sibir blomstre og andre deler av
   verden tørke opp. Den manipulering de driver med er høyst alvorlig’.»

   Kunstige jordskjelv
   Det foreligger stadig sterkere indisier på at HAARP-teknologi kan framkalle
   kunstige jordskjelv.
   Amerikanske forskere har påvist at jordskjelv skaper endringer i ionosfæren og
   magnetosfæren. Det er enkelte som mener at det motsatte også er tilfelle.
   Den store serbisk/amerikanske oppfinner og elektrogeni Nikola Tesla (1856-
   1943) konstruerte et apparat for å demonstrere prinsippet for harmonisk
   resonans. Eksperimentet kom ut av kontroll, og påbegynte et jordskjelv som
   faktisk kunne ødelagt New York City, der eksperimentet pågikk. Da Tesla mistet
   kontrollen, stoppet han eksperimentet ved å knuse apparatet med en slegge.
   Teslas prinsipp ble omtalt i The New York American (11. juli 1935) under tittelen
   Teslas kontrollerte jordskjelv. Prinsippet gikk ut på overføring av mekanisk
   bevegelse over store avstander uten vesentlig energitap.
   Russerne har drevet eksperimenter med dette. En beskrivelse av prinsippene sto
   å lese i Specula Magazine (januar 1978): «Det kan sendes et elektromagnetisk
   signal ved bestemte frekvenser tvers gjennom jordkloden. Når disse signalene
   blir sendt inn i kloden ved bestemte multiplumer av 30 grader, vil det bli dannet
   stående bølger i selve jordkloden. . . .Avhengig av frekvens, fokusering, bølgeform etc., kan det skapes en rekke virkninger, f.eks. jordskjelv, framkalt på
   et fjerntliggende målområde, og det kan skapes alvorlige forstyrrelser i den
   midlere og øvre atmosfære over målområdet. . .og anomale værmønstre.»
   Den 13. juni 1975 uttalte daværende sovjetiske partileder Leonid Brezhnev at
   Sovjetunionen var i besittelse av nye våpentyper som var «frykteligere enn
   verden noensinne har sett». Sovjetunionen har drevet eksperimenter med ELF-
   og mikrobølgeteknologi siden 1930-årene.
   Dr. Andrija Puharich utga i januar 1978 en detaljert forskningsrapport med tittelen
   «Global Magnetic Warfare — A Laymman’s View of Certain Artificially Induced
   Artificial Effects on the Planet Earth During 1976 and 1977». I denne rapporten
   sier han bl.a.: «Av de mange store jordskjelvene i 1976, er det spesielt ett som
   krever spesiell oppmerksomhet — jordskjelvet den 28. juli 1976 i Tangshan,
   Kina.»
   Dette var et av historiens største jordskjelv når det gjelder antall drepte, med ca.
   650 000 ofre.
   Nesten ett år etter jordskjelvet skrev The Times: «Like før det første skjelvet kom
   klokken 03.42 om morgenen, lyste nattehimmelen opp som dagslys. De
   mangefargete lysene, hovedsakelig hvite og røde, ble observert over 300
   kilometer unna. På en rekke trær ble løvverket delvis forkullet, og grønnsaker ble
   skåldet på den ene siden som fra en ildkule» (uthevelser tilføyd). Disse merkelige
   lysene kan imidlertid også skyldes elektriske effekter ved selve jordskjelvet
   umiddelbart før det bryter løs, som David Hambling sier i sin artikkel i avisen The
   Guardian (23. august 2001). Hambling avslører også i samme artikkel at
   sovjetiske forskere drev forsøk i 1970-årene med å sende store mengder bølger
   inn i jordkloden, og at de dermed framkalte kunstige jordskjelv.
   Det er mange respektable forskere som er overbevist om at jordskjelvet i Kina i
   1976 var kunstig framkalt ved hjelp av russiske eksperimenter med Teslasendere.
   Thomas Bearden, som ble sitert ovenfor, uttalte i 1981 — også under et seminar
   for USPA: «Det man gjør, er å sette opp en stående bølge gjennom jorda, og
   jordas flytende kjerne begynner å mate denne bølgen. Når man har denne
   stående bølgen, har man stilt opp en triode. . . .Det man nå gjør, er å endre
   frekvensen, Hvis du endrer frekvensen én vei — begynner å fase den ned —
   dumper man energien opp i atmosfæren utenfor det punktet på motsatt side av
   jordkloden man fokuserte på. Man kan da ionisere lufta og endre værmønstrene,
   jetstrømmene etc. . . .Det er en storartet værmaskin. Hvis man dumper energien
   raskt, vil man få enganske kraftig ionisering. Man får lysglimt og ildkuler (plasma)
   som kommer ned på jordoverflaten. . . .Man kan skape voldsomme endringer i
   værmønstret over store områder ved å manipulere med dette» (uthevelser
   tilføyd).
   USA har bygd såkalte GWEN-anlegg installert på forskjellige steder under jorda,
   og GWEN-senderne kan blokkere eller endre jordas magnetfelt i en radius av
   400 km fra anlegget. Det er påvist at slike GWEN-anlegg også eksisterer langs
   San Andreas-forkastningen i California, og i Nevada, der flere store jordskjelv er
   forekommet de senere årene. I slutten av 1970-årene begynte USA ELF-eksperimenter i området 30 Hz fra et
   sted i staten Washington. Det er påfallende at jordskjelvhyppigheten rundt
   omkring i verden i 1980-årene økte i takt med styrken av de amerikanske og
   russiske signalene.
   Den 12. september 1989 begynte magnetometre i Corralitos, California å påvise
   uvanlig bølgeaktivitet i ULF-området (Ultra Lav Frekvens, 0,01-10 Hz). Den 30.
   oktober ble disse signalene 30 ganger sterkere, og deretter litt svakere. Klokken
   14.00 den 17. oktober ble plutselig signalene så sterke at magnetometrene ikke
   klarte å følge med lenger. Tre timer senere ble San Francisco Bay-området rystet
   av et kraftig jordskjelv med styrke på 7,1. Dette jordskjelvet krevde 60
   menneskeliv og 3800 ble skadd.

   Dødelig stråling
   i krigsøyemed har en HAARP-sender potensiale til å sende en bølgestrøm som
   kan «brenne» en åpning i ionosfærens beskyttende lag og slippe gjennom
   dødbringende stråling fra verdensrommet — spesielt den livsfarlige
   gammastrålingen. I 1997 ble det etter alt å dømme gjort en test på dette over
   Nevadaørkenen. HAARP har derfor et livsfarlig potensiale, langt mer enn
   myndighetene og de involverte forskere er villige til å innrømme.
   Gammastrålingen er meget farlig for levende celler, og skaper alvorlige
   cellemutasjoner. Disse strålene kan trenge gjennom selv tykke betongvegger.
   Kontroll av hjernen
   ELF-teknologi kan påvirke menneskehjernen over store områder, ja hele
   kontinenter. Det kan framkalles emosjoner: frykt, panikk, raseri, sløvhet, forvirring
   og disorientering, samt uvelsfølelse.
   De normale hjernebølgene hos mennesket opererer innenfor et begrenset
   frekvensområde på bunnen av det elektromagnetiske spektrum. De er inndelt i
   fire grupper som hver er assosiert med en bestemt mental tilstand: Beta-bølger
   (13-30 Hz), alfa-bølger (8-13 Hz), theta-bølger (4-7 Hz) og delta-bølger (0,5-4
   Hz).
   Beta-bølgene assosieres med det normale bevissthetsnivået der personen er
   opptatt av de ytre, daglige handlinger. I det øvre frekvensområdet av betabølgene, rundt 30 Hz har forskerne oppdaget stress, opprørt sinnstilstand, sinne
   og frykt.
   Alfa-bølgene assosieres med en avslappet tilstand, som er den ideelle for
   konsentrasjon og for å tilegne seg kunnskap («lærebølgen»). Theta-bølger assosieres med mental visualisering, indre mental fokusering og
   meditasjon.
   Delta-bølgene har lavest frekvens, og oppstår under dyp søvn.
   ELF-sendere kan generere frekvenser innenfor disse områdene og «låse»
   hjernen i den ønskede frekvens, og dermed skape den tilsiktede mentale effekt:
   frykt, sinne etc.
   Denne eksterne styringen av hjernen med ELF-bølger, skjer ved at ELF-bølgene
   overstyrer hjernens normale arbeidsfrekvenser. De eksterne bølgene «stiller om»
   eller re-tuner hjernen til å arbeide i harmoni med det eksterne signalet, omtrent
   som en radiomottaker tunes inn til å motta en stasjon på en bestemt
   bølgelengde/frekvens. Denne «omstillingen» endrer hjernens bølgemønstre, som
   igjen forårsaker endringer i hjernens kjemi. Dette fører på sin side til endringer i
   tankemønstrene, følelser og den fysiske tilstand. Det kan (med hensikt hos
   vedkommende) skapes meditasjon og trancer, ro og eleverte følelser. Det finnes
   allment tilgjengelige apparater som etter sigende kan generere alfa- og
   thetabølger.
   Imidlertid er dette selve mekanismen for ekstern hjernekontroll som kan brukes
   uten personens vitende og vilje. ELF-teknologi kan brukes til nettopp dette.
   I 1978 utførte det amerikanske etterretningsorganet CIA «Operasjon Pique», som
   gikk ut på å reflektere mikrobølger tilbake fra ionosfæren for å påvirke de mentale
   funksjoner hos utvalgte deler av Europas befolkning. Dette var før Eastlunds
   patent. HAARP vil være langt mer effektiv på dette området.
   Dokumenter fra Det amerikanske luftforsvaret avslører at det er blitt utviklet et
   system for å manipulere og blokkere hjerneprosessene over store geografiske
   områder via pulserende elektromagnetisk stråling — det samme som HAARP.
   Det er også blitt dokumentert at sovjetrusserne gjennom flere år sendte ELFbølger rettet mot den amerikanske ambassade i Moskva. De som arbeidet der
   klaget hele tiden over store fysiske og emosjonelle problemer, uten at man fant
   årsaken — inntil det ble avslørt at ambassaden hadde vært prøvekanin for
   sovjetiske ELF-eksperimenter.

   Kjemiske reaksjoner
   Den finske legen Dr. Reijo Makela har utviklet et apparat for å rette opp eventuell
   ubalanse i menneskets kroppskjemi. Han bruker en kombinasjon av visse
   kjemiske stoffer i ørsmå mengder og elektromagnetisk stråling med den rette
   frekvensen som aktiverer disse stoffene positivt. Han har hatt stort hell med seg i
   denne behandlingsmåten.
   Men prosessen kan også brukes med motsatt fortegn. Som Dr. Makela har
   påvist, kan kjemiske stoffer aktiveres ved elektromagnetisk bestråling ved bestemte frekvenser. Et bestemt kjemisk stoff som ellers er uskadelig, kan da få
   evnen til å uskadeliggjøre en person — f.eks. ved å framkalle mentale
   forstyrrelser, sterke smerter og en hel rekke andre negative symptomer.
   De nødvendige kjemiske stoffene kan eksempelvis tilføres større
   befolkningsgrupper via drikkevannet eller lufta, og i så små mengder at det er
   umerkelig.
   Det er også dokumentert at ELF-bølgene påvirker nervecellene og kan endre
   blodkjemien.
   Psykotroniske våpen
   I krigføring kan mikrobølge- og ELF-teknologi brukes som psykotroniske våpen
   (våpen som er rettet mot menneskets hjerne). Våpen som bruker mikrobølgeteknologi er i stand til å «koke» hjernen til fienden i løpet av minutter, som i en
   mikrobølgeovn. Det er indisier som tyder på at russerne har utviklet slike våpen i
   langt større grad enn USA. KGB-rapporter viser at russerne faktisk har drevet
   eksperimenter med dette siden 1930-årene. Det amerikanske CIA kom først i
   gang på 1950-tallet. ELF-bølger kan forvirre hjernen til fienden.
   Etter sigende kan bølgene moduleres og brukes til å projisere holografiske bilder
   på himmelen, og til å sende budskap direkte inn i hjernen. Slik psykisk
   hjernevask kan drive mennesker sinnsyke. Alaska-senderen har potensiale til å
   dekke den nordlige halvkule med indirekte ELF-stråling som kan sløve hele
   befolkninger med hjernevask og hjerne-manipulasjon.
   Det hevdes at russiske våpen av denne typen har potensiale til å utslette opp til
   fire amerikanske byer om dagen bare ved hjelp av elektromagnetiske impulser.
   Psykotroniske/elektromagnetiske våpen kan forårsake midlertidig eller permanent
   blindhet, krampeanfall, sterke smerter, svimmelhet, kvalme og diarré, eller
   blokkere funksjonen til forskjellige indre organer. I tillegg kan de gripe inn i
   hjernefunksjonene.
   Forskerne har oppdaget at de med HAARP/ELF/mikrobølgeteknologi har snublet
   over den ideelle krigførings-metode som kan slå ut eller manipulere hele
   befolkninger uten at de aner hva som foregår.
   I Progressive Magazine (1-96) ble det meldt at det amerikanske militærmagasinet
   Air Command and Staff College’s Airpower Journal hadde hatt en artikkel i 1995
   med tittelen Non-Lethal Technology and Airpower der det for første gang ble
   avslørt at det amerikanske militære var i ferd med å utvikle høyeffekts
   mikrobølgevåpen til bruk mot mennesker.

   Atomvåpen: Avlegs?
   HAARP-teknologi kan også skape eksplosjoner av kjernefysisk størrelse, men
   uten farlig stråling. Dette beskrives i US-patent nr. 4.873.928.
   Kanskje denne nye krigførings-teknologien er årsaken til at både USA og
   Russland kom fram til en «avtale» som gikk ut på å redusere antallet
   kjernefysiske våpen. Og verden følte seg tryggere, mens de i virkeligheten ble
   ført bak lyset. Sannheten er at atomvåpen er avlegs! Som nevnt, kan HAARPteknologi skape eksplosjoner av kjernefysisk størrelse, men uten den farlige
   radioaktive strålingen som følger med kjernefysiske eksplosjoner. Det er ikke
   lenger bruk for verken stridshoder eller missiler. Den psykotroniske æra er nå i
   ferd med å bryte fram.
   Den gangen kjernefysiske våpen var i skuddet, var det mye medieomtale av slike
   våpen. Mediene er imidlertid tause når det gjelder den nye generasjon våpen,
   med langt større potensiale — uten stråling og andre bivirkninger. Husk hva den
   tidligere sovjetiske partisjef Leonid Brezhnev sa i sin tid, at Sovjetunionen var i
   besittelse av nye våpentyper som var «frykteligere enn verden noensinne har
   sett». USA og andre land har ikke ligget på latsiden for å ta igjen russerne, noe
   de trolig har greid.
   Hvilke kunnskaper har Norge, som alltid er flinkeste gutt i klassen når det gjelder
   å undertegne traktater og konvensjoner bak folkets rygg om slik våpenteknologi?
   Det er helt klart at psykotroniske våpen ikke er science-fiction. Teknologien har
   vært tilgjengelig i mange år.
   Van Allen-beltet
   Van Allen beltet er et ringformet område rundt jorda i 3000-20 000 km høyde
   bestående av høyenergetiske elektriske partikler. Under det internasjonale
   geofysiske år 1958-1959 detonerte USA tre kjernefysiske sprengladninger i Van
   Allen beltet i jordas ionosfære. Dette var «Prosjekt Argus» som fant sted i
   august/september 1958. Eksperimentet, eller skal vi heller si tuklingen, førte til at
   Van Allen beltet ble forsterket flere hundre ganger. Dessuten ble det skapt flere
   nye strålingsbelter innenfor de eksisterende. Senere ble det detonert enda flere
   kjernefysiske sprengladniger i dette området som skapte enda flere nye
   strålingsbelter, i tillegg til at de eksisterende ble deformert og destabilisert. I 1962
   («Prosjekt Starfish»), ble det også detonert en kjernefysisk sprengladning i den
   øvre atmosfære. Denne sprengladningen var tusen ganger sterkere enn de tre i
   1958! Den framkalte en kraftig magnetisk storm som ødela tre satellitter og slo ut
   kraftforsyningen over Hawaii! Senere samme året detonerte russerne flere
   lignende sprengladninger i den øvre atmosfære. Disse detonasjonene skapte tre
   nye strålingsbelter 6 800-13 000 km over jorda. Forskerne har uttalt at det vil
   kunne ta århundrer for beltene å gjenvinne sin normale høyde, form, intensitet og
   stabilitet. «Prosjekt Argus» er et blatant eksempel på forskernes «vi gir blaffen»-
   mentalitet. «Vi gjør som vi vil, konsekvensene raker oss ikke». Jordas magnetfelt
   I 1988 rapporterte forskere ved US Naval Observatory og Jet Propulsion
   Laboratory at jordkloden hadde utviklet en «slingring» i sin rotasjon, nesten som
   en vaskemaskin ute av balanse. (Wall Street Journal, 15. juli 1988). Årsaken til
   dette er «ukjent».
   To år senere, i juli 1990, meldte Omni Magazine at jordklodens rotasjon plutselig
   og uventet var blitt slakket ned ytterligere. Også dette ble bekreftet av US Naval
   Observatory, som kommenterte at denne gangen var nedslakkingen ganske
   abrupt. Enkelte forskere antyder at årsaken er ELF-forsøkene som russerne og
   amerikanerne har drevet med i en årrekke, og at dette har påvirket jordas
   magnetfelt.
   Selv om det blir benektet i den offisielle HAARP-litteratur, foreligger det
   troverdige vitenskapelige beviser for at kunstige endringer av jordas magnetfelt
   kan framkalle nedbørsområder og regnfall. Amerikanerne har et underjordisk
   antennenettverk (GWEN, Ground Wave Emergency Network). Disse GWENsenderne er i stand til å endre eller avbryte jordas magnetfelt innenfor en radius
   av 400 kilometer av senderanlegget. I 1993 var det store oversvømmelser i
   midtvest-USA. Det påfallende er at GWEN-anlegget lå nøyaktig i midten av
   oversvømmelsesområdene.
   I Discovery Magazine (mai 1992) ble det også påpekt at HAARP muligens kunne
   skape forstyrrelser i jordas magnetfelt: «[HAARP kan] skape en for tidlig
   reversering av de magnetiske poler og forverre den «slingringen» som allerede
   er oppdaget i jordas rotasjon, og muligens skape en total reversering av polene.»
   Kort tid etter at Sovjet og USA begynte ELF-eksperimentene, ble jordas
   «dynamo», den indre metalliske kjerne påvirket. I 1984 (13. desember) meldte
   The Washington Post at det hadde skjedd en plutselig og uventet oppbremsing
   av jordklodens rotasjon. «Det er uvisst hvorfor jorda har slakket av.»
   ).
   Teknologien til å manipulere jordas magnetfelt helt opp i ionosfæren er nå
   tilgjengelig. Forskerne har ingen formening om hvilke konsekvenser denne
   manipuleringen, eller tuklingen, kan ha. Det er bevist at jordas magnetfelt har
   innvirkning både på vær og klima. Forskerne later heller ikke til å bekymre seg
   om konsekvensene av sine uansvarlige manipulasjoner.

   Benektelse
   Myndighetene hevder at hele HAARP-opplegget går ut på å drive sivil,
   ionosfærisk forskning, og at eksperimentene overhodet ikke har noen virkninger
   på jordoverflaten og økosystemet for øvrig. Dette er beviselig usant. Selv deres
   egne forskningsrapporter viser at deler av strålingen blir reflektert tilbake til jorda.
   Forskerne ignorerer bevismateriale og vitenskapelige rapporter som ikke passer
   dem. Uttalelser om at «det ikke foreligger beviser» er direkte usanne. Det er
   stadig flere medisinske forskningsrapporter som viser de helsemessige skadene
   ved elektromagnetisk stråling, noe som blir ignorert av myndighetene. Det
   offisielle HAARP-stoffet er åpenbart selvmotsigende og misvisende i sitt forsøk
   på å villede og forvirre det generelle publikum om prosjektets egentlige hensikt.
   HAARP-teknologi kan faktisk påvirke ikke bare ionosfæren, men alle regioner av
   jorda, ned til flere kilometer under føttene våre.
   I 1975 rapporterte f.eks. professor Robert Halliwell at lavfrekvent
   elektromagnetisk utstråling (50-60 Hz) fra kraftlinjer påvirket ionosfæren, flere
   hundre kilometer over jorda. I sin bok The Weather Companion skrev Gary
   Lockhat bl.a.: «Vi kan påvirke jordas aurora [nordlys/sydlys] kunstig med en
   relativt liten energimengde, og vi vet at utbrudd av nordlys påvirker værmønstret»
   (uthevelser tilføyd).
   Værforskeren Charles A. Yost skrev: «Hvis ionosfæren blir forstyrret i større
   grad, vil også luftlagene under bli forstyrret» (uthevelser tilføyd). Det foreligger
   stadig sterkere indisier for at forstyrrelser i den øvre atmosfære påvirker
   værmønstre i den lavere atmosfære og motsatt.
   HAARP-forskere velger å ignorere disse indisiene. De hevder også at det
   område av ionosfæren som blir direkte påvirket ligger direkte over senderen.
   Dette er heller ikke riktig. Senderantennene har en styringsvinkel på rundt 30
   grader, som gjør dem i stand til å påvirke større områder over horisonten. Både tekst og tegninger i Bernard J. Eastlunds patent som danner grunnlaget for
   HAARP-teknologien, viser klart at teknologien har til hensikt å skape virkninger
   over store deler av jordkloden, ikke bare lokalt. Likevel påstår HAARP-forskere at
   virkningen bare er lokalisert til området rett over senderen.
   En nøyere gjennomgang av amerikanske militærdokumenter viser at HAARPprosjektet i virkeligheten går ut på å utforske metoder som kan utnytte
   ionosfæren til militære formål.
   I tillegg til Eastlunds tre patenter, er det minst elleve patenter til som danner basis
   for HAARP, bl.a. «Strålingsfrie eksplosjoner av kjernefysisk størrelse» og «Radar
   som ser bak horisonten». En gjennomgang av disse patentene gjør
   myndighetenes benektelser mindre troverdige. Det militære vet hva de ønsker å
   bruke denne teknologien til, noe som kommer klart fram i dokumentene deres.
   Myndighetene har ført publikum bak lyset med villedende opplysninger, løgn og
   ordspill.
   Forsker-galskap
   I 1997 utga Det nasjonale amerikanske kreftinstitutt (NCI, et regjeringsorgan) en
   rapport om virkningene av en serie atomprøvesprengninger i Nevada-ørkenen i
   1950-1960-årene. Her går det fram at disse prøvesprengningene sendte skyer av
   radioaktivt nedfall over hele det amerikanske kontinent. Det går også fram at
   mellom 10 000-75 000 amerikanere kan ha fått kreft i skjoldbrusk-kjertelen på
   grunn av radioaktivt Jod (I-135) fra dette nedfallet. Denne rapporten kommer i
   seneste laget, og nevner heller ikke de radioaktive isotopene Strontium 90,
   Cesium 137 etc., som også ble produsert, og som har mye lengre halveringstid
   enn Jod 135 – mange av disse eksisterer fremdeles i dag. Den amerikanske
   Senator Tom Harkin har stilt spørmål om hvorfor slike alarmerende opplysninger
   ble holdt hemmelig for publikum i så mange år. Hvor mange uvitende, uskyldige
   mennesker er døde i denne tiden på grunn av forskernes «vi gir blaffen»-
   mentalitet og myndighetenes fortielse? Forskerne er like arrogante i sin ignorante
   manipulasjon med ionosfæren. Militære forskere snakker faktisk spøkefullt om å
   «sette disse sakene i høygir for å se hva som skjer.

   Takk for nok en glimrende artikkel Hans :)

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til
    Rampant
    01. 03. 2012 klokken 16:09

    Smurfen smurfet følgende:
    «Du er vel ikke seriøs når du henviser til en relgionsforsker for å forklare HAARP Rampant ?
    Det blir som å dra til Frisøren for å få satt innn ei nyre
    En relgionsforsker som brukere dagene sine inne i en liten ubetydlig selvmordskult blandt sine få sterkt relgiøse troende medlemmer»

    Alvin Brattli, han som har skrevet artikkelen jeg linket til, er ikke religionsforsker. Han er en høyt utdannet fysiker..

    «Det kan jo være at David Petraeus føler seg forpliktet til å informere Dyrendal om USA sine hemmelige våpen he he
    Du kan jo be Dyret Dal om nr til David Petraeus og spørre selv men mens du venter på svar så kan du lese deg opp litt om hva HAARP egentlig er »

    Jeg tror den vitsen her lå litt høyt over mitt intellekt, for jeg forstod den ikke. Men joda, jeg har lest mye om HAARP. Jeg er ingen fysiker, men har studert nok til å se at Brattlis artikkel om dette på ingen måte er feil. Jeg har lest mye annet om dette også, også ting a la det du har klippet og limt inn i innlegget ditt. Det du limer inn er mye tekst, og for mange kan det virke veldig overbevisende. Problemet er når man går det litt i sømmene. Da ser man masse påstander som dessverre ikke henger på greip, eller som i beste fall ikke er dokumenterbare. Og kildene som det henvises til er hverken etterprøvbare, eller er til selvtitulerte eksperter som enten refererer til hverandre i samme posisjon, eller som refererer til uvitenskapelige undersøkelser.

    Prøv igjen er du snill :)

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Dubbel Henke
    10. 10. 2013 klokken 10:10

    En otroligt uttömmande artikel, den bästa jag någonsin läst! Och tack för din kompletterande kommentar Smurfen, svenska vänner refererade till denna sida för att den är så fantastiskt fakta-fylld, och dom hade rätt. Jag har tittat upp på himlen hela mitt liv, och den som gör det kan ju inte undgå att se att himlen ser totalt sinnessjuk ut! När jag bodde i Dalarna så pratade jag med några ‘kloka vädergubbar/gummor’ som sa att de under sin långa levnad ALDRIG NÅGONSIN sett så fruktansvärt hemska skyar…:-(

    Problemet med människor som blint tror på storebror och skrattar åt HAARP är att de inte alls brukar titta på himlen; det påstår det bara! Varför skulle folk i Växjötrakten som INTE ENS VISSTE OM HAARP-anläggningen, få en massa otäcka symtom…? När man talar om döljande av faktum, så måste man ju fråga sig hur NÅGON kan förklara bort de ohyggliga Chemtrails som ibland täcker hela j-a himlen, och påstå att det ALLTID har sett ut så…

    Einstein brukade säga att vi vet överhuvudtaget så otroligt lite, vi bara TROR att vi vet. Elektrosmog från mobilmaster och HAARP påverkar så subtila energier hos både människor, växter och djur, att vi inte ens har kommit på hälften av skadeverkningarna…men de vi kommit på räcker sannerligen!

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Dubbel Henke
    10. 10. 2013 klokken 10:24

    Svenska vänner hänvisade till denna sida som en av de mest informativa någonsin, och jag kan bara hålla med. Tack! Och stort tack till dig smurfen för dina kompletterande förklaringar! Sedan Sverige 2008 böjde sig för USA och införde HAARP-anläggningar över hela södra Sverige (vi hade ju en i Kiruna först) har hälsoproblemen hos människor och djur och växter ökat dramatiskt. Folk som inte ens visste om anläggningen i Växjö (den största och värsta) fick minnesstörningar etc. Och hur NÅGON kan påstå att himlen ‘alltid sett ut så här’ med kondensslingor som täcker hela himlen efter en kvart!!!

    HAARP-himlar med randiga, rutiga, taggiga moln har INTE förekommit förr! Det är ju bara att gå till dina föräldrars eller farförälderars foto-album! Jag har tittat på himlen hela mitt liv och för några år sedan så började jag undra vad 17 som stod på! Hade ingen aning om HAARP el Chemtrails, såg bara att himlen såg ut som en skräck-mardröm…När Obama var här i Stockholm (vi demonstrerade mot honom, självklart!) så föregicks hans besök av sprayningar så det var inte klokt! Under själva besöket kom en liten liten Chemtrail…antagligen för att dementera ryktena om att det aldrig sprayades under hans besök, någonstans.

    Om inte HAARP och Chemtrails är skyldiga, vad är det då?! Hur kan någon påstå att himlen ser normal ut? När folk påstår det så har de i själva verket inte alls tittat på himlen förr…de har ingen ANING om hur den brukade se ut…när jag bodde i Dalarna så sa en 80-årig vädergumma (som helt nyligen hört talas om HAARP etc) att hon inte en enda gång under hela sitt liv sett sådana hemska himlar…:-(

    Visst påverkar även mobilmasterna oss alla – och jag önskar dom åt pepparn – men dom kan inte förklara det som sker! Gudskelov har vi ju Internet där folk över hela världen går samman mot detta!

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Menneske
  29. 02. 2012 klokken 13:28

  skepsis.no er kun satt til å debunke elitens agenda. Alt fra GMO fra Monsanto, til vaksineprogram, til chemtrails. Søppel. m.a.o

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til
   Rampant
   29. 02. 2012 klokken 15:21

   Å «debunke» betyr å «avkrefte/avsløre». Det du sier er altså:

   «skepsis.no er kun satt til å avkrefte/avsløre elitens agenda. Alt fra GMO fra Monsanto, til vaksineprogram, til chemtrails. Søppel. m.a.o»

   Det burde jo bety av Skepsis.no burde omfavnes varmt av Nyhetsspeilet :)

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Lillian Sivertsen
  29. 02. 2012 klokken 13:49

  Om mykoplasma på nyhetene i går :

  Aldri før har så mange blitt syke av bakterien mykoplasma, som gir tørrhoste og vondt i halsen. Antibiotikabruken har tredoblet seg siden i fjor, og nå frykter ekspertene at overdreven bruk gjør bakterien motstandsdyktig.

  – Vi merker veldig stor forskjell fra tidligere. Jeg kan ikke huske at vi har hatt så mye mykoplasma som denne høsten og vinteren.

  http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.8012495

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Ulven
  29. 02. 2012 klokken 14:27

  Hvis den pågående bølgen av intens flyspraying er hva stemmer i skogen vil ha det til, nemlig biovåpen light av type mykoplasma og andre gjøre deg syk-virus, kan det få følger for TIPPELIGAEN, som vi vel kan være enige om at er det viktigste som vil skje i 2012 (dvs. for dem som ser på TV2).

  Hvis nøkkelspillere fra det ene laget etter det andre må stå over viktige kamper pga. harkende hoste, tilbakevendende slim-gørr i lungene og mykoplastose både her og der kan det fort føre til tap av poeng og nedrykksposisjoner som ikke var tippet på forhånd.

  Det er å vente at den oppegående delen av fansen vil spotte at dette ikke er noe som går, men noe som kommer (ovenfra). Ingen har vel noensinne hørt om at Øyvind Leonardsen har stått over en kamp på grunn av forkjølelse, eller at Reka Rekdal uteble fra en kamp på benken eller på banen pga. virus i den fysiske delen av kroppen.

  En naturlig konsekvens av dette vil være at det dukker opp STOPP CHEMTRAILS-bannere på tribunene, hvoretter TV-overføringene av kampene vil få merkelige utslag av kameravinkler med feilfokuseringer som misser viktige situasjoner på banen fordi filmteamene vil ha fått streng beskjed om at STOPP CHEMTRAILS-budskap ikke for noen pris må bli vist på TV-skjermer Norge rundt.

  Skal vi gjette på at det blir distriktslagene som i første omgang vil få den hardeste medfarten, og at lag som Molde, Fredrikstad, Sandnes og ikke minst EISKATT-kammeratene fra Tromsø vil bli mest rammet av lunge-barisk mykoplastose. Tross alt bor jo elitens barn ennå i Oslo (type Janus-Jonas «La meg få Blackwater-beskyttelse, please» Støre), og det vil nok kunne gavne Vålerenga Fotball i tippeligaen 2012.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til urstein
   29. 02. 2012 klokken 22:17

   hei!bor nær eidscat,når disse elektriske skyene dukker opp,er vi plaget med ekstrem hjærtebank,skogen dør rundt annlegget,særlig på nordsiden,dyrelivet er borte,kreftraten er skyhøy samt angst og deppr.tromsø politikerne fornekter all sammenheng med annlegget.dette kan jo komme av noe annet,umulig/vanskelig å bevise,men noe er fryktelig galt..

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Falcon
    29. 02. 2012 klokken 22:43

    Det er vanlig at politikere og massemedia feigt og svikefullt, kanskje tildels naivt, fornekter alt iht en definert tabu-liste, se andre artikler her på NySp, pga korrupsjon og generelt mind control. Pill råttent, ingen hensyn tas til liv og miljø. På et tabu-liste spørsmål til en journalist nylig, om chemtrails, fikk jeg følgende svar: «Du må snakke med noe litt lengre opp i systemet». «Ja takk, godt svart», sa jeg imøtekommende og forsto også at vedkommende var bekymret, konkluderte imidlertid med at det trolig ikke hadde noen hensikt å gjøre som vedkommende sa. I år 2009 fikk de massivt med bilder og videoer av chemtrails fra meg, også over og rundt denne journalistens arbeidsplass og bosted
    .
    Digressivt, en sak jeg har studert og finner særdeles alvorlig og nyttig for alle å vite om, bl.a. for å se hva vi generelt står overfor, kontroversielt,
    Can-a-baby – Family Fetus Food – Alexander Backman Anthony J Hilder + http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/den-nordiske-modellen-for-verden/comment-page-4/#comment-82778 * + relatert * Deler av menneskefoster i mat og drikke, ja, du leste riktig, det ser ut til å være ganske utbredt

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Mortemann
  29. 02. 2012 klokken 18:38

  Notis fra VG Nett, mai 2009

  » Skyene lever
  Skyene er fulle av bakterier og sporer.

  Det viser en ny undersøkelse som er presentert i den siste utgaven av forskningstidsskriftet Nature Geoscience. Det er første gang det er påvist luftbårne bakterier i skyer.

  Ved å ta prøver fra skyer ved hjelp av fly har forskerne fått tak i mer detaljert informasjon en noensinne før om iskrystallene i skyene. Og da forskerne undersøkte iskrystallene enkeltvis, oppdaget de til sin store overraskelse at biologiske stoffer spiller en viktig rolle i skydannelsen, sier Anne-Marie Schmoltner ved National Science Foundation.

  Det ser ifølge forskerne ut til at iskrystallene former seg rundt støvpartikler som blir virvlet opp sammen med biologiske stoffer.

  Ut fra undersøkelsen er det ikke godt å si om det er levende bakterier og sporer som er innkapslet i skyene, men analyser av nedbør har tidligere påvist levende bakterier i nedbør.

  Dermed kan de se ut til at bakterier og virus sprer seg med skyene, sier Kim Prather ved Scripps Institution of Oceanography, en av forskerne som står bak undersøkelsen.

  – Det er nesten som om de biologiske stoffene haiker med støvet.
  (© NTB – 21:34 17.05.2009) »

  Eller kanskje de biologiske stoffene kommer fra fly.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Ole-John Saga
  29. 02. 2012 klokken 19:46

  Takk for en utrolig bra og velinformerende artikkel Hans:)

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Menneske
  29. 02. 2012 klokken 23:41

  Vi får se det humoristiske i dette, folkens. Alle husker vel vår tid som barn, hvor vi hata disse autoritære legene i hvite frakker, som stakk oss i fingeren med disse grusomme nålene. De som kjørte ned disse hersens ispinnene i halsen, og sa: Si aaa.
  De som kunne alt, og visste alt. Legebestanden i dag kommer til å kollapse. Nå er det vår tur, til å stappe skade-erstatningene opp i gapet på dem, slik at de kan si: Bææ.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til
  Jøder
  01. 03. 2012 klokken 08:29

  Nydelig, jeg ser at kommentaren min angående arkivet til nettavisen er tatt til følge, og artikkelen modifisert etter det, men var det noe takk å få for det? Nei. Ble sensurert bort, i en artikkel som handlet om sensur. Oh, irony.

  GD Star Rating
  loading...
134 Kommentarer
1 2 3 4 7

Legg inn dine tanker