La oss frykte litt mindre

5.4K visninger
3 minutter lesetid
74

7 av 10 nordmenn frykter alderdommen, mens 50 % er redd for dårlig medisinsk behandling. 1 av 5 frykter rynker, mens 7 av 10 frykter ny finanskrise. Det er frykt for hiv-smitte, og det er frykt for oppsigelser i platebransjen. Det er frykt for ekstremislamisme og det er frykt for ekstremvær. Det er frykt for konflikter og det er konfliktfrykt. 55 % av nordmenn frykter terrorhandling på norsk jord. Har vi blitt en nasjon bestående av harepuser og persilleblader? La oss knuse noen tall angående terrorfrykten.

Så langt har ingen nasjoner eller etterretningsorganer blitt enige om definisjonen på hva en terrorhandling er. Det har gitt et vidt spekter av definisjoner, men først og fremst betydelig mer overvåkning, personkontroll og mer makt til etterretningsorganer, private så vel som offentlige.  Dette er uansett ubehagelig når man ser dette i historisk perspektiv og rekkevidden av hva som vil kunne komme. Feks. kroppsskannere på Gardermoen Flyplass.

Hvorfor bruker vestlige land så mye ressurser og fokus på "terror"-forebygging når risikoen allerede er praktisk talt lik null ? Kan det dreie seg om en skjult agenda for å innskrenke borgernes frihet og innføre et storebror-ser-deg-samfunn, også kjent som NWO ?

Men tilbake til terror, for det er jo tross alt dette som det sies at overvåkingen og kontrollen skal bekjempe, og ikke oss vanlige folk. Vi kan like gjerne begynne med det verst tenkelige scenario: at terrorister tar i bruk masseødeleggelsesvåpen (MØV), som atombombe, bakteriologisk eller kjemisk våpen. Sjansen for at noen terrorister skal kjøpe, stjele eller lage effektive MØV er mikroskopisk. Prosessene er både kostbare, langdryge og ressurskrevende. Noen sier at de trenger bare å lykkes en gang, men da må de lykkes i alle ledd, både med personell, materiell, produksjonssted, transport, økonomiske transaksjoner, finansielle muskler, åsted og effekt. Derimot trenger bare etterretningsvesenet å lykkes en gang for å avsløre hensikten. Derfor er risikoen for et terrorangrep med MØV omtrent ikke-eksisterende. Så hvis noe slikt utenkelig skulle skje, så må vi lete blant dem som har slike ressurser. Da blir listen kort.

Omfanget av terroristhandlinger i verden fra 1968-2008, i følge The Memorial Institute for the Prevention of Terrorism sin database “Terrorism Knowledge  Base (MIPT TKB)”, kan fortelle om 55 661 drepte mennesker i verden pga terrorhandlinger. Det er 1392 per år. Brekker vi tallene ytterligere ned or samme periode døde 1441 i Vest-Europa, 3568 i Nord-Amerika, 9 i Australia og 1 i New Zealand, eller ca 9 % av verdens totale terrorofre, ca 125 personer per år. Det er verdt å nevne at 2001 står for ca 90 % av de nord-amerikanske ofrene for terrorisme, og 60 % av de totale terrorofre i den vestlige verden i nevnte tidsperiode.

Etter 911 har 67 % av terrorofrene befunnet seg i Irak og 5 % i Afghanistan. 47 % av dem som har mistet livet i terrorhandlinger i løpet av de siste 40 årene har mistet livet etter at daværende president George W. Bush kunngjorde budskapet  ”Mission Accomplished” i mai 2003.

De fleste "terrorofre" de siste 10 årene har blitt rammet i de USA/NATO-okkuperte landene Irak og Afghanistan. Mange terroraksjoner er iscenesatt av vestlig etterretning (CIA, MOSSAD) for å skape et røykteppe mot offentligheten mens massedrap og nasjonsplyndring (olje, kulturskatter etc.) foretas i det stille av okkupantene og deres medsammensvorne.

For en amerikaner er sjansen for å omkomme i et terrorangrep 0,000027 % per år. Altså er det syv ganger større sjanse for å vinne i Lotto. Risikoen for å dø av lynnedslag, tornado, peanøttallergi eller kollisjon med hjort er større.

Risikoen for å dø i en front-mot-front kollisjon med en hjort er større enn risikoen for å bli rammet av terror

Det er omtrent fire ganger så mange mennesker som omkommer i drukningsulykke i badekar og nesten ni ganger så mange som omkommer i brann som følge av at polstrede møbler har tatt fyr. Det er ca 200 ganger så stor sjanse for å bli drept av et skytevåpen. Det er ca 390 ganger så stor sjanse for å dø i trafikken enn å dø av terrorisme.

Har vi hatt noe som kan likne terrorhendelser i Norge? En bombe sprang i en oppbevaringsboks på Østbanen en gang på 1980-tallet, og en håndgranat ble kastet inn i et 1. maitog på 1970-tallet. Det er alt som er kjent. Begge gjerningsmennene ble tatt, og ingen konspirasjoner ble avdekket. Så her står vi ovenfor en fiende som knapt nok kan kalles en skygge.

Folk tar dop, medisiner, vaksiner, røyk og alkohol, men redd for terror er dem. Snakk om å være irrasjonelle…

Frykt mindre – lev mer !

Hva med å frykte litt mindre og leve litt mere ?

Johannes Kvam

Samfunnsinteressert akademiker i 40-årene, som vet at "noen" endrer terrenget for at virkelighetens kart skal stemme. Samtlige artikler er opphavsrettbeskyttet/copyright. Alle kan kopiere deler av mine artikler, så lenge det henvises til denne nettsiden og forfatter. Ønskes en hel artikkel publisert på trykk eller annen nettside, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

74 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

For første gang har Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) utarbeidet et nasjonalt risikobilde av de ti hendelsene vi burde frykte mest i Norge.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/teknologi/110103/naturkatastrofer-storst-trussel-norge

Otto
Abonnent
13 år siden

Angående artikkelens tema, La oss frykte litt mindre, Finn de som anvender frykt som våpen og still de til rette for sine ugjeringer og kriminelle agenda. Interviewed on the Jeff Davis show, Field McConnell Austin September 27 2010
.
Falcons’ Thinkbox * Intelligence, hidden truth, esoterism, power, crime, freemasonry, illusions, etc

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Jeg glemte visst lenken til Aftenpostens “terror er ikke noe å være redd for”-oppslag: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3837851.ece

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Aftenposten: “Sannsynligheten for å bli rammet av terrorisme er mikroskopisk. Det er uendelig mye farligere å bevege seg i trafikken.

Dette sier terrorismeforsker og professor ved Politihøgskolen, Tore Bjørgo.”

Hva er det egentlig som skjer nå ? Gang på gang gjentar nå mainstream media oppslag som først har dukket opp på det marginale og eksentriske Nyhetsspeilet, som mest er for drømmere eller paranoide…

Eksempel 1:
UFO-er som har gjort atomvåpen ufarlige ble slått opp både i Dagbladet og som eget tema i Nytt på Nytt.

Eksempel 2:
Denne saken her: Hvor nøkterne risikovurderinger presenteres om at terror-risikoen er next to nothing. (Faren for å front-crashe med en hjort sittende i bil er vesentlig større for å crashe med hjorten gående på flatmarkI).

Hva blir det neste ?
Vil media eller norske militære snart slå stort opp at chemtrails utslipp pågår eller vil VG kreve stans i Gardasil-vaksinering av unge jenter fordi det er litt for stor risiko for at eugenics-sprøyta Gardasil tukler med genmaterialet til alle som får den og deres kommende partnere ?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Ærlig talt, hvis du tror Nyhetsspeilet var først ute med noen av de to sakene må du åpne øya og begynne å lese litt mer enn…Nyhetsspeilet.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Bidalaka sier:

“holocaustfornektelse.”

Bidalaka, dette har jeg spurt om før: hvilke andre dobbelord har vi som slutter med -benekter eller -fornekter?

Jeg ser ikke på Holocaust som en slags universal hellig sannhet eller autoritet. Hvordan kan jeg da “fornekte” Holocaust?

Jeg er ikke beskyldt for å ha stått bak Holocaust. Hvordan kan jeg da “benekte” eller “bekrefte” noe i denne sammenhengen?

Jeg siterer fra min nettside http://www.holocaustinfo.net:

“Spørsmål 2: Hva er Holocaustbenekting?

Vi trenger her ikke gå til kilder, men nøyer oss med vår egen logikk og språkforståelse. På engelsk heter det “Holocaust denial” og “Holocaust denier” – to deny the Holocaust; to be a Holocaust denier. Dette er et tilfelle der norsk er rikere enn engelsk, for vi ser at “deny” har tre norske betydninger:

1. Å nekte: som i å nekte å gjøre noe (Beslektet med engelske “to refuse”), eller f.eks nekte noen annen retten til å gjøre noe, eller ha noe. F.eks å nekte noen å røyke eller ha en rimelig lang lunsjpause.

2. Å benekte: som i å benekte en anklage. “Viggo Hansen, er disse ryktene sanne?” “Viggo Hansen, stjal du pengene?” Dette kan så Viggo Hansen enten benekte eller bekrefte (/innrømme).

3. Å fornekte: som i å fornekte Den Hellige Ånd. Den eneste synd som ikke kan tilgis. Dette er et veldig spesielt religiøst eller moralsk uttrykk. Det brukes sjeldent.

Du tror ikke på Gud – og du er ateist, eller agnostiker. Du tror ikke på utviklingslæren – og du er gjerne kreasjonist, intervensjonist, eller er rett og slett en skeptiker som ikke er overbevist om hverken det ene eller det andre. Du tror ikke på syndefloden. Er du da en “syndeflod benekter/fornekter”? Alle vet jo at jorden er rund. Men om du allikevel ikke tror på det – er du da en “rund jord benekter/fornekter”? Om du stiller deg kritisk til at menneskeskapt global oppvarming er en realitet – er du da en “global oppvarming benekter/fornekter”?

Poenget her er at det er konseptuelt og språklig ukorrekt å bruke “benekter” eller “fornekter” sammen med et substantiv på dette viset. Når det gjelder Holocaust: hvordan kan jeg benekte eller bekrefte noe som skjedde før jeg ble født? Og hvordan kan jeg fornekte noe i denne sammenheng? Med mindre Holocaust er en slags hellig sannhet på linje med Gud selv, en Gud jeg bekjenner min tro til vel og merke, hvordan kan jeg da fornekte Holocaust?

Se det i øynene: dette er Orwelliansk “ny-tale” (NewSpeak) som henger sammen med det som kalles hjernevask og psykisk manipulasjon. Dette er uttrykk vi ikke kan bruke. La oss kalle de som ikke tror på Holocaust for skeptikere, tvilere, revisjonister (som reviderer historien om Holocaust på bakgrunn av fakta de har funnet gjennom sin forskning) eller rett og slett … folk som ikke tror på Holocaust.

Det å ikke tro på Holocaust, eller “benekte” eller “fornekte” Holocaust som det heter, er nå forbudt i flere vestlige land. Dette er noe som mennesker sitter i fengsel for i dag; individer som ikke er skyldig i noen annen forbrytelse enn å uttrykke tvil om at den offisielle historien er korrekt. Med andre ord: i såkalt frie og demokratiske land blir man fengslet for å bedrive selvstendig, kritisk forskning og ha meninger som går på tvers av hva som “er akseptabelt.”

Hva vil ytringsfrihet si? Jo, det vil si at man har rett til å si ting andre ikke liker. Og samtidig: ytringsfrihet betyr at man selv må tåle at andre sier ting man selv er dypt uenig i. Ytringsfriheten er dyrebar og vi må forsvare den. Det er veldig farlig for et demokrati når vi begynner å amputere folks rett til å tenke, tale og forske fritt.”

————————————-

Og så har vi dette med såkalt nazisme og nynazisme…

Nazisme er forkortelse for nasjonalsosialisme. Det er en politisk ideologi, og et samfunnsstyringssystem som er noenlunde det man har i f.eks. Kina i dag. Men kaller vi kineserne nazister?

Er man automatisk nazist fordi man ikke tror på Holocaust? Da er jo millioner av arabere og persere nazister. En god del jøder også. Ja, faktisk: mange jøder tror ikke på Holocaust. Ihvertfall ikke den offisielle versjonen (6 millioner, gasskamre osv.) Noe som kvalifiserer for fengsling og hudfletting i flere vestlige “frie” land.

Er man nazist fordi man er motstander av uregulert innvandring, og man er opptatt av å bevare ens rase og kultur? Dette vil i så fall si at 2/3 av alle verdens land er nazistiske regimer befolket av nazister og nynazister.

Dette blir for dumt.

———————————-

For øvrig, hva gjelder Tore Tvedt og hans erfaring med ulovlige skytevåpen og vold – så er mitt syn at har fyren gjort noe galt og blitt tatt for det, så har han nok betalt for dette, og fortjener en ny sjanse. Ingen er perfekt. Å grave opp skjelletter fra fortiden for å bruke de for å ugyldiggjøre en persons meninger og uttalelser – det er en skitten og uverdig taktikk.

Så lenge TT oppfører seg OK her på NS og ikke oppfordrer til å brenne kors i hagen til nye landsmenn eller gjøre om låver og uthus til gasskamre for å utrydde Norges par-tusen jøder, så ser jeg ikke noe problem.

Vel vel, se på denne listen over ugjerninger som “snille jødevenner” har gjort mot “nynazistiske Holocaustfornektere”:

http://www.zundelsite.org/english/zgrams/zg1998/zg9809/980912.html

Og sammenlign disse med TTs “utilgivelige synder.” Så ser du at TT er rene søndagsskolegutten i forhold til disse rabiate fanatikerne som hakker i hjel, “nazister” som “fornekter Holocaust.”

Men …. kan vi la vær å diskutere personer? Og istedenfor fokusere på saker?

————————

Bidalaka – om du bare svarer på én ting, så svar på dette med hvorfor du bruker det Orwellianske/religiøse begrepet “Holocaustfornektelse.”

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Bidalaka sier: 24. 09. 2010 klokken 10:36
Dog er det feil tråd å gå videre på. Hvis Kielland holder ord og åpner tråden igjen kan vi godt ta detaljene.

Greit, og inntil den tid kunne du være så imøtekommende kommentere resten av post 24. 09. 2010 klokken 10:18?

Jeg gjentar:
La meg sitere deg:
“Og ikke minst, når man leser mellom linjene, (eller midt /i/ linjene) på
stoffet om den Store Konspirasjonen, så ser man fort at jødene får skylda,
HELT eller delvis.”

I og med at du nå fornekter deg selv og kaller denne konfrontasjonen et stråmannsargument, er det hevet over en hver tvil at du med overlegg farer med løyn.

Du sier videre:
“Egentlig tror jeg ikke jødehatet er så stort.(med et par unntak)
Jeg tror det hovedsakelig er uvitenhet/naivitet.”

Som det har vært inne på tidligere.
Her sauser man sammen den menige jøde og sionister for å bruke normale jøder som levende skjold for sionistenes overtramp. Det brede og milde jødehatet eksisterer kun i hodet ditt. Det er sionismen, jødisk inter/nasjonalisme (nært beslektet med nazismen) med et par unntak som kritiseres.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Hva er det å kommentere? Mine meninger er vel ganske klare. Hvis jeg skal bruke enklere ord, så bare si fra.

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Bidalaka sier:
24. 09. 2010 klokken 01:14

“At Ergon og Vigrid er patriotiske og kjemper mot NWO er et faktum, men jeg har tilgode for å se noen her som kan kvalifiseres som en vigrider.”

Eh, hva sa du sa du? Du vet hvem Ergon er, gjør du ikke?
——————————————————————————–
Skjerp deg!
Ja jeg vet hvem ergon er, og jeg vet også hvem du er.

I innlegg 23. 09. 2010 klokken 22:40 skriver du følgende:
/Sterk/ holocaustfornektelse fra flere av redaktørENE og et godt antall vanlige medlemmER.

Her indikerer du at flere av NS brukere samt flere av redaktørene er nazivennlige som gjerne gir jødene får skylda, HELT eller delvis.

Og da er det et minstekrav at du klarer å vise til minst en redaktør og et par vanlige medlemmer som gir jødene skylden for alt.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

edit leif:

Her indikerer du at flere av NS brukere samt flere av redaktørene er nazivennlige og som gjerne gir jødene skylden (HELT eller delvis) for alle verdensproblemene.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Det jeg skrev var at det har vært en sterk holocaustfornektelse fra flere av redaktørene og et godt antall vanlige medlemmer. Les ordene. De står der rett fram.

At du tolker det bredere enn det får stå for din regning og din evne til å lese. Å tillegge motparten meninger for så å argumentere mot dem kalles stråmann-argumenter. Slå det opp.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Å spyle “Holocaustfornektere” er en billig avskrekkningsmetode som “skeptoid-brukermanual” på billig salg fra garasjen til Asbjørn Dyrendhal har instruktert amøbene med. De vet jo det, at “sheeple” som de sikter på bevare, er lydige til skolepensum, og vi alle så jo bildene fra holocaust(fake – eller ikke) så å fornekte det er som å si jorden er flat, i deres øyner.

Det er ingen som fornekter en virkelighetshendelse, en historisk begivenhet, noe skjedde, men som du garrantert er hundre prosent klar over, vi tviler på den offisielle historien og mener at enkelte hadde personliganliggende/økonomiske/geo-politiske motiver bak denne konstruerte skrekk-slagne “pearl Harbour – 911 – eventen som trengtes for å fullføre Israel – FN – tredje verdenskrig agendaet.

Islam var allerede utpekt som “verdensfienden som vil alliere nasjonene” så Israel måtte opprettes i deres terretorium, selvom de 70-100år før i tiden kontrollerte området via Britiske kolonier, trengte de en ytre apparat/ytre våpenistisk fløy, for hvis britene bevarte koloniene og okkupasjonen ville de mistet hele Imperiet.

Så de skapte Israel, og foret menneskene med en 2000år gammel historie, om at noen var noens utvalgte folk. Og det gjorde dem uovervinnelige, tilogmed over gud, for han sa DU SKAL IKKE DREPE.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Ordet holocaustfornektelse er en umulighet siden det forutsetter at den offesielle holocausthistorien er riktig. Det er belyst alt for mange uoverenstemmelser til at det er mulig. Så nei, det er ingen som FORNEKTER holocaust.

Ja, det står i klar tekst rett frem:

La meg sitere deg:
“Og ikke minst, når man leser mellom linjene, (eller midt /i/ linjene) på
stoffet om den Store Konspirasjonen, så ser man fort at jødene får skylda,
HELT eller delvis.”

I og med at du nå fornekter deg selv og kaller denne konfrontasjonen et stråmannsargument, er det hevet over en hver tvil at du med overlegg farer med løyn.

Du sier videre:
“Egentlig tror jeg ikke jødehatet er så stort.(med et par unntak)
Jeg tror det hovedsakelig er uvitenhet/naivitet.”

Som det har vært inne på tidligere.
Her sauser man sammen den menige jøde og sionister for å bruke normale jøder som levende skjold for sionistenes overtramp. Det brede og milde jødehatet eksisterer kun i hodet ditt. Det er sionismen, jødisk inter/nasjonalisme (nært beslektet med nazismen) med et par unntak som kritiseres.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

“Ordet holocaustfornektelse er en umulighet siden det forutsetter at den offesielle holocausthistorien er riktig. Det er belyst alt for mange uoverenstemmelser til at det er mulig.”

Ikke av Morten Kielland i alle fall. At du /tror/ det er “belyst alt for mange uoverensstemmelser” får stå for din egen (udokumenterte) regning. Logikken i din første setning er jo også et fasinerende syn. At du mener at påstander som “ikke en eneste jøde ble gasset”, ikke kvalifiserer til Holocaustfornektelse er jo kostelig. Whatever makes you sleep at night, som det heter.

Dog er det feil tråd å gå videre på. Hvis Kielland holder ord og åpner tråden igjen kan vi godt ta detaljene. Dog er vel det meste dekket i de nesten 2000 innleggene som er der allerede frem til Kielland ble tatt i fremlegging av et åpenbart falskneri.

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

kj sier: 23. 09. 2010 klokken 23:22
Sigr Huginsson, er du medlem av Vigrid eller er du en sympatisør, eller tar du avstand fra nasjonalsosialismens idiologi. Nazisme.
Jeg tar avstand, hva gjør du…

Takk, dette tolker jeg i grunn som en klar påstand omformulert til et spørsmål. La meg føst starte med å spørre deg om du er fullstendig nedsnødd, eller bare har en særdeles lokal forståelse av samfunnet, historie, og folk generelt.

Se nå nøye over denne artikkelen hvor jeg retter kritikk mot sos-rasisme`s hykleri og fravær av støtte til etniske grupper utsatt for overgrep. Legg også merke til at jeg kritiserer “judensau” fra den mørke tidsalderen.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/sos-rasisme-under-lupen/

I denne artikkelen krediterer jeg kommunistene i partiet Raud i sitt engasjemang mot drapet på konvoien og israels drap, tortur, og undertrykkelse av palestinere.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/na-har-de-begynt-a-de-skyter-mot-oss/

Så er du spenstig nok til å spørre om jeg er nazisympatør eller kan identifisere meg med nazismen? For ordens skyld: Nei.

Jeg er politisk ateist. Det finnes ingen ideologi, religion, eller politisk parti som til en viss grad dekker mitt livssyn, uten at det innholder elementer (i form av sak eller personer) som jeg finner totalt uakseptabelt. Men SP og raud er nok mulig det nærmeste. Men ikke nærme nok til at de fortjener min stemme.

Så til spørsmålet om jeg tar avstand i fra nasjonalsosialismens idiologi.
110% i sin helhet? Nei det gjør jeg ikke, og det gjør garantert heller ikke du.

Jeg tar ikke avstand i at landgrenser bør respekteres og styres fullt og helt fra innsiden (nasjonalisme).
Uansett om det måtte gjelde Norge, Irak, Kenya, eller Polen.

Jeg tar heller ikke avstand i fra norrøn mytologi.

Blavadskys raselære er derimot ikke min greie.

Hva er den greia å velge tankesystem egentlig?
A eller B, For eller imot..
Hvorfor må man velge merkelapp og opptre som det merkelappen tilsier?
Du ser ting sort/hvitt.
Jeg ser hele gråtoneskalaen og alle fargene på homoflagget.

Hvor var du da Oddvar Brå brakk staven?

Jostein Wold
Abonnent
13 år siden

No harm done man:)
Glad i deg Armin, og ikke tro jeg ikke tar til meg ting du sier..det gjør jeg..og jeg er imponert over ditt arbeide selv om virkeområdene våre et litt forskjellige…men målet vårt er det samme.
Frihet ja, det er et ord jeg setter stor pris på, og deler 110% med deg. Sammen skal vi, og alle her, forandre verden til et bedre sted.

Jostein Wold
Abonnent
13 år siden

Som sagt, du har ikke skjønt et ord om hva jeg sier.
Det dreier seg ikke OM MEG..( sukk )

Men ja, vi må ikke glemme at vi er på jorden for å leve HER, ikke ønske oss bort i en annen virkelighet. Og forandring har mange former og veier.
Vi er begge entusiastiske på hver vår måte, og jeg ønsker ikke kritisere deg på noen måte, men du virker som du stresser for mye rundt dette med eliten og alt det fæle..

Entusiasme over en ting betyr at det vi gjør er forbundet med stor glede, pluss et element av et mål eller en visjon du arbeider mot. Når vi føyer et mål til gleden ved det vi gjør, forandrer energifeltet eller vibrasjonsfeltet seg. Nå får gleden følge av en viss grad av det vi kan kalle strukturell spenning, og slik blir den til entusiasme. Når en kreativ aktivitet som drives av entusiasme når sitt høydepunkt, er det en enorm intensitet og energi bak det vi gjør, og dette skaper stor forandring.
Når ønsket om å nå målet er enda sterkere enn ønsket om å gjøre det vi gjør, blir en stresset. Når stress oppstår, reduseres alltid kvalitieten og effektiviteten på det en gjør, som igjen kan skape negative følelser som engstelse og sinne…dette er gift ikke bare for kroppen og sinnet, men for mennesker rundt en…så Armin, ikke stress sånn, og for all del, ikke engste deg så mye…du har mye kjærlighet å gi, og kjærlighet er transformerende for alt…det er noe av det beste du kan gjøre for mennesker og kloden, gi og gi av kjærlighet, og ikke krev noe tilbake

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Jostein Wold
13 år siden

Jeg er glad i deg og Crusis, beklager for lille utbruddet men jeg føler du også trengte å høre det jeg sa som jeg lærer av det du sier. Jeg ønsker en hver å finne sin vei, men vi advarer om å bruke for mye tid på selv-utvikling, da samfunnet trenger store forandringer. Jeg engster meg for verden, stemmer veldig godt, og som følge av min bekymring har jeg vært mer aktiv enn folk flest. Om noen år, håper jeg vi alle kan slappe av, men i mellomtiden, Buckle up, verdenshistorien har aldri hatt så stort behov for Frihet, noe et menneske vil dø uten.

Ha en fin kveld Brother, peace to all the gods and the earths.

kj
kj
Abonnent
13 år siden

er du en skjult medredaktør…

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  kj
13 år siden

Hva mener du?
Jeg er en bidragsyter, men kan du forsøke å konsentrere deg litt og svare på spørsmålet?

kj
kj
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Jeg syns mine uttalelser er ganske klare, og mener mitt spørsmål er ganske avgjørende.

Å svar ja eller nei, krever ikke store resurser…

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  kj
13 år siden

Hæ?

Du sa:
Vigrid, som antagelig er et slags nyazisistisk anagram for frigid, synes å framstå som et sort hull med en tiltrekningskraft som er i ferd med å sluke både Nyhetsspeilet og noen av dets medredaktører med hud og hår.

Jeg spurte:
Kunne du opplyse om hvem du sikter til?

Så insisterer du at jeg selv skal svare på det spørsmålet som var rettet mot deg..og helst i form av ja eller nei?

Hva er dette for noe tull?

kj
kj
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

Sigr Huginsson, er du medlem av Vigrid eller er du en sympatisør, eller tar du avstand fra nasjonalsosialismens idiologi. Nazisme.

Jeg tar avstand, hva gjør du…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kj
13 år siden

Tror du Israel bryr seg om deg KJ ?

Her kan du selv høre hvor mye de bryr seg om deg

Professor Martin Van Creveld

Israeli military historian and theorist

Hebrew University of Jerusalem

We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets for our air force. Let me quote General Moshe Dayan: “Israel must be like a mad dog, too dangerous to bother.” I consider it all hopeless at this point. We shall have to try to prevent things from coming to that, if at all possible. Our armed forces, however, are not the thirtieth strongest in the world, but rather the second or third. We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that that will happen before Israel goes under.
”
– September 2003 interview in Elsevier (Dutch weekly)
This quote remains UNRETRACTED by any official Israeli source.

Sliter du med utenlandsk så vil sikkert google translate hjelpe deg :)

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

:

Siden når var Israels politikk styrt av sitater, tatt ut av sammenhengen, fra én enkelt pessimistisk professor? Som uttaler seg om hva som kunne skje i siste instans når Israels eksistens var truet, og de gikk til drastiske skritt mot palestinerne.

Hvorfor, hvorfor, hvorfor bruker dere siteringer hele tiden som er fullstendig kontekstløse? Hva med bittelitt intellektuell redelighet? Ev. litt leseevne.

Jeg regner med at grunnen er at dere selv henter sitatene fra grumsete, tendensiøse sider, der de allerede er klippet og limt for å passe agendaen til de som har laget sidene. Dere blir styrt, Smurfen, gjennomført.

Sammenhengen kan sees nederst i denne artikkelen:
http://www.guardian.co.uk/world/2003/sep/21/israelandthepalestinians.bookextracts

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kj
13 år siden

Tatt ut av sin samenheng Baka ?

Dette er da velkjent Israel politikk jeg trodde du som er rimlig opplyst viste om, det var Vanunu som dokumenterte dette allerede på 70 tallet hvordan Hauge og Lie serverte Israel tungtvann i all hemlighet bak det Norske folks rygg så dem kunne bygge sine første 200 Atombomber
USA leverte plutonium og Frankrike ekspertise

Hvor stort arsenal dem har nå er det få som vet siden de nekter og samarbeide med FNs inspektører men det antydes borti ca 800
Dette er et ledd i et program som heter: vist noen angriper oss så tar vi resten av verden med oss

Er dette ukjent stof for deg så kan du se denne dokumentaren som som fjerner all tvil om dine edle tanker om fredsnasjon og demokratiet Israel ;)

http://www.youtube.com/watch?v=I8Rfr8QZRyI

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

kj sier: 23. 09. 2010 klokken 21:33
Vigrid, som antagelig er et slags nyazisistisk anagram for frigid, synes å framstå som et sort hull med en tiltrekningskraft som er i ferd med å sluke både Nyhetsspeilet og noen av dets medredaktører med hud og hår.
———————————————————————————–
Kunne du opplyse om hvem du sikter til?

kj
kj
Abonnent
13 år siden

Nynazistisk orgasme: Hitler, frihetskjemperen!
Vigrid, som antagelig er et slags nyazisistisk anagram for frigid, synes å framstå som et sort hull med en tiltrekningskraft som er i ferd med å sluke både Nyhetsspeilet og noen av dets medredaktører med hud og hår. Men kanskje det er denne retningen NS egentlig ønsker å ha i sine forsøk på å forklare at jødene er årsak til det som måtte finnes av ondskapens utspekulerte djevelskap i verden.

Med tanker i slike baner, finner en artikler og mengder med innlegg som oser av rasisme, jødehat og en rettferdiggjørelse av psykopaten Hitler og hans medsammensvorne avskum i sine forsøk på utryddelse av en spesiell gruppe mennesker som denne sinnsforvirrede personen hadde lagt for hat!

Ønsker virkelig NS og nettstedet å være et smalsporet talerør for Nynazister og jødehat, må de jo gjerne i demokratiets navn få lov til det! Men her finner vi paradokser og selvmotsigelser i hopetall: En av nettstedets profil elsker jøder, men herr tvedt er ikke borte vekk han heller. Kriminelle er gode mennesker, bare dem hater jøder, innvandrere og alle som ikke tilhører den nordiske rase.

Ville det ikke være en idé for Tvedt å gi f.eks Armin en odinfigur og et tent stearinlys. Det går vel an å gjøre unntak for nyttige idioter!

Og som nevnt før Armin; jeg har vendt min kappe bla. fordi det som jeg oppfatter som din lefling med nynazister og din uforbeholdne demonisering av jøder, er etter min mening ikke på noen måte forenelig med dine doseringer om kjærlighet og fred og fordragelighet. Er det noe nazister står for, så er det nettopp hat!

Og i samme slengen; I ditt innlegg 23. 09. 2010 klokken 15:01
Hvem er denne Robinson, og er det fiction du henviser til!
Og sitatet du gjengir fra Ephesians er ikke 6:11, men 5:11

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

Jeg kan ikke se Nyhetsspeilet lefler med noe ideologi, filosofi, religion eller parti, bortsett fra å prøve å bringe sannheten frem og virkeligheten i et annet lys. Mulig jeg tar feil, så kan du komme med eksempler på (ny)nazistisk innhold? Og hva legger du i begrepet (ny)naszisme?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

La oss oppsummere noen høydepunkter:

/Sterk/ holocaustfornektelse fra flere av redaktørene og et godt antall vanlige medlemmer. Medlemmer som mener at norske politikere av jødisk avstamming bør stå frem offentlig med det faktum. Omfavning av Ergon og Vigrid som patrioter i kampen mot NWO.

/Ingen/ protester fra den indre kjerne når noen lefler med mørkebrune ideer. Alt godtas og aksepteres. Ikke alle deltar, men jeg har til dags dato ikke sett noen som har sagt ´Stopp!´

Og ikke minst, når man leser mellom linjene, (eller midt /i/ linjene) på stoffet om den Store Konspirasjonen, så ser man fort at jødene får skylda, helt eller delvis.

Les noen tråder her, BC, og bli opplyst. (Pun intended.)

Egentlig tror jeg ikke jødehatet er så stort.(med et par unntak) Jeg tror det hovedsakelig er uvitenhet/naivitet.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Her var det mye stråmenn og søppel

Å påpeke uoverenstemmelser ved den offesielle holocausthistorien gjør ikke skjorten noe brunere. Men dette er en vellkjent hersketeknikk for å strupe debatten.

At Ergon og Vigrid er patriotiske og kjemper mot NWO er et faktum, men jeg har tilgode for å se noen her som kan kvalifiseres som en vigrider.

Jeg har også tilgode for å se at noen av redaktørene her gir skylden helt og holdent på jøder.

Jødehatet?
Nei, det er sionister som er jødehatere og antisemitter.
Har du ikke sett filmene der sionistene raider synagoger, banker, og skjeller ut ortodokse jøder?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Nå snakker jeg om publiserte artikler, ikke hva medlemmer måtte finne på å skrive. Det er yttringsfrihet, og da må man også tåle å høre ting man ikke liker. Det skal gå alle veier. Jeg vil støtte enhver som ønsker å brenne en bok eller et flagg. Jeg synes det er veldig dumt, respektløst og smålig, men det er likevel en rett jeg må forsvare.

Det er vel ingen artikler her som fornekter Holocaust, men stiller spørsmål om omfang, metode og motiv? Det er ikke (ny)nazistisk å stille spørsmål eller være uenige. Jeg vet ærlig talt ikke hva Ergon og Vigrid står for, men i dine øyne har de mørke brune ideer.

Mørkebrune ideer for meg er raseskille, kanskje en tillatt religion, ingen middelklasse, stor Stat med mye politi, militær og overvåkning, ikke yttringsfrihet og fri presse, store bedrifter, kollektivisme, kun skole for eliten, ikke-eksisterende fagforrening, sterk statlig kontroll over naturressurser og sentralisering. Hvordan folk som styrer slike systemer er har vi sett mange ganger: Mao, Stalin, Hitler, Cheausechu osv. Samtlige artikler her på NS er imot disse elementene (såvidt jeg kan erindre), og det er det fleste debattinnlegg også.

Når man leter i de store konspirasjonene kommer man borti mange folkeslag, religioner, guder, krefter og reptiler. Skulle man latt være å si hva man fant, eller skal man kun skrive det hvis det var muslimer, kristne, polakker, hedemarkinger, ungdom eller andre grupper?

Jeg hater ikke jøder. Jeg hater ingen, bortsett fra de som skaper trøbbel i verden. Om de kaller seg eller er sionister, globalister, jøder, ateister, skuespillere, homser spiller ingen rolle for meg. Det er agendaen og virkemidlene til disse folkene som bekymrer meg.

.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

“At Ergon og Vigrid er patriotiske og kjemper mot NWO er et faktum, men jeg har tilgode for å se noen her som kan kvalifiseres som en vigrider.”

Eh, hva sa du sa du? Du vet hvem Ergon er, gjør du ikke?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Du skriver: “Det er vel ingen artikler her som fornekter Holocaust, men stiller spørsmål om omfang, metode og motiv?”

Huh? I artikkelen som sto for NSs lengste diskusjon fornekter Morten Kielland, som er redaktør på NS, Holocaust fullstendig. Ta en titt:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/noen-spørsmal-om-holocaust/

Du skriver også:
“Jeg vet ærlig talt ikke hva Ergon og Vigrid står for, men i dine øyne har de mørke brune ideer.”

Da foreslår jeg at du leser deg opp. Ergon har et langt spor av vold, jødehat, innvandrerhat og nynazisme etter seg. Her på NS blir han ønsket velkommen. Dette er slett ikke bare i mine øyne.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Nå kan ikke jeg tale om hva som rører seg i Morten Kiellands hode, men hans artikkel sier ikke at Holocoust ikke skjedde, men at historien er annerledes enn den som har blitt fortalt. Men du mener kanskje det

Hadde Ergon/Tveit skrevet artikler på speilet som oppfordret til vold (uansett mot hvem), hat (uansett mot hvem), ønske om ulike lover for ulike grupper, kaste ut folk av landet pga hudfarge eller tro eller andre tiltak som jeg mener befinner seg i den brune sonen, hadde jeg ikke vært her. At debattanter (medlemmer) har ulike syn, skal ikke være nok til å diskvalifisere dem fra å si sin mening. Skal NS stenge deg ute fordi du er en kverulant og ikke deler nettsidens filosofi? Ønsker du innskrenkninger av yttringsfriheten?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Kielland forfekter helt klart at ca 3-400 000 jøder døde under krigen av sult og sykdom, og at ikke en eneste ble gasset ihjel. Det er /ren/ fornektelse, ikke bare revisjon. Om han ikke skriver det så eksplisitt i artikkelen, så fins det nok av sitater fra ham i kommentarfeltene. Tilnærmet samtlige av hans påstander i artikkelen er forøvrig tilbakevist. Det er oppspinn fra ende til annen.

Jeg har ellers aldri hevdet at Ergon ikke skal få uttale seg. Jeg står for en bred tolkning av ytringsfriheten. Det som er iøynefallende er godtagelsen av hans meninger her på NS.

Når det gjelder ytringsfriheten ellers, så har den ingenting med tilgang til et internettforum å gjøre, selv om jeg ser den misforståelsen overalt. Hvis noen av de med mulighet til det vil stenge meg ute fra NS, så er det helt fritt opp til dem, og jeg kan på ingen måte fremme noen klager basert på ytringsfrihet.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  kj
13 år siden

Hvis Ergon/Tvedt ser budskapet jeg skriver fornuftig samtidig som Dalai Lama gir meg creds, skal Dalai Lama da være nynazist fordi Tore Tvedt liker det Armin Skriver?

Jødehat, Nynazist, massemorder, hitler-elsker, la dem komme! Jeg vet godt hvem jeg er, dine ord påvirker ikke meg. Du bare kaster bort tiden din på rivalisering som du kunne brukt på selv-utvikling.

Min personlig mening om denne saken; Tore Tvedt har like mye rettigheter som George Bush, men George bush er en massemorder så hans rettigheter er å sitte alene på en Øy i hundre år. Tore Tvedt er en ekstrem-ytrer, jeg viser ikke sympati, men empati, de som vet forut sin tid, de som var våkne da alle sov, de blir som regel latterlig-umyndigjort av autoritetens lang arm, media, dette vet jeg selv, henviser til “AMOK på NRK DEBATT” og Humanistens falske ryktespredning om at jeg var med å mobiliserte fyrverkeri angrepet på Frimurerlosjen under Gazaopptøyene,2009, derfor stoler jeg mer på det som kommer ut av Ergon/Tvedt sin munn, enn det mediene skriver. Hurra for fri-tale og radikale sinn, for uten dere vil samfunnet aldri endres, og vi trenger en forandring så sårt, for alle som ikke har friheten til å protestere, protester før de dreper protesten din !

Min Organisasjon i samarbeid med andre utførte denne aksjonen mot norske selskaper som fortrærer og undertrykker Chiles urbefolkning på 600.000 med sine økonomiske hensikter.

Se min stunt-aksjon utenfor Chilenske ambassadøren.
http://www.youtube.com/watch?v=3qiK85CTogE

Vi malte på noen lastebiler og kjørte rundt Byen. Dette kan lett fikses og utføres for andre aksjoner også! Send meg gjerne mail med forslag!

Jeg spør dere, de som har lest lenge på Nyhetsspeilet, før dere kom over Ergons avsløring av seg selv, hadde dere ikke en stor sans for det han skrev? For å være ærlig så jeg på han som Norges reddning, og en hver Norges patriot bør være rykende stolt av det han skriver, men så glemte dere alt han skrev, når dere så den andre siden hans, den versjonen media har skapt.

Medmenneskelighet og respekt for andres virkelighetsoppfattelse.

Det er et klingende problem i de fleste ører, rasismen vokser daglig og spirer voldsomt i Norge, når jeg var ung husker jeg familievenner på Årnes fikk veggene sine malt med SVARTING RYK OG REIS HJEM, det var innvandrer hat på skolene og “pakkis” var det mest brukte ordet, så gikk det faktisk en stund og jeg følte meg norsk, men nå er samfunnet på vei tilbake i gjen til mørkealderen der vi misliker våre nye landsmenn.

Jeg forstår faktisk, det samme sa King Abdul Hussein på 20-30 tallet når jødene masseutvandret fra Europa og USA til Palestina og nabolandende med hjelp av Rotchilds hundrevis av gratis båt-turer, og Irgun og Stern banden sprang en bombe her og der for å lage bråk mellom de semmetiske brødrene, les king abdul sitt brev her, veldig fornuftig, faktisk det mest logiske jeg har lest om Israel/Palestina konflikten som fortjener langt større oppmerksomhet og mediene må gjennopplive brevet for alt det er verdt !

http://www.kinghussein.gov.jo/kabd_eng.html

Vi har det samme problemet i Norge og Europa nå, masseinnvandringen skaper klasseskille og jobbene til underklasse-nordmenn er erstattet av utlendingene. Hva skjer når nye finanskrisen kommer og enda større masse middelklasse blir arbeidsledige? Hva skjer med “tjenestedirektivet” og åpning for utenlandske lønnsatser i Norge? Hva skjer med alt for mange krigstraumatiserte somaliere som går løs på uskyldige mennesker, eller voldtar i det åpne samfunn der brystvorter henger på slep ut av blusen? Hva skjer med at ghettofiseringer, innvandrerskoler, og innvandrer-arbeidsledigheten øker? Jeg er ikke et selvisk menneske, ettersom jeg fikk kommme til Norge og vokse opp her istedet for møkka-prestestyret, så vet jeg hva det innebærer å være takknemmelig og ydmyk, men det betyr ikke at jeg holder kjeft og takker og bukker for alt som kommer min vei heller, jeg gjør det beste jeg kan som en verdensborger, en dyktig samfunnsborger, for mine venner, brødre og søsken er de jeg har vokst opp sammen med i dette flotte landet, og jeg ser på dette nå som mitt hjem.

Jeg syns Tore Tvedt skal få lov til å kaste ut innvandrere, men da må vi først løse verdensproblemene. Faktisk har Tore Tvedt og mange innvandrere noe til felles, en fiende. Tas denne fienden ut (ikke enkelt-jøder i Oslo for gudsskyld) men verdensregjeringen den har infiltrert som sin personlige silkehanske, så ender krigen nede i deres land for vær ærlig med dere selv den største flyktningsmassen kommer fra krigsherjede land Norge masse-eksporterer våpen til og er med på å drepe deres sivilbefolkning.

Innvandrere vil hjem, men med dagens ledere som har fått oss inn i verdenshistoriens største falitt (911-irak-krigen-Iran?-Afghanistan-Krigen mot terror) MÅ ikke, Skal ikke! få oss ut av denne konflikten! Det er vårt ansvar, derfor må en revolusjon og en maktovertagelse til, for de går ikke av uten at massene ber om det, og når de ber om det, vil de sette igang en ny terror-aksjon og skylde på de som representerer den ekte freden.

Tore Tvedt og jeg har noe til felles, men det betyr ikke at jeg støtter alt det andre han står for, les hjemmesiden hans og velg ut det som høres riktig ut for deg, kunnskap er det en selv søker og treffer som riktig/passende til sitt verdenssyn, døm meg ikke for noe jeg ikke har sagt eller ikke har lest!

kj
kj
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Armin, hva er det du og Tore Tvedt har til felles…

Hvis jeg sier at du er en nyttig idiot for Vigrid, hva sier du da…

kj
kj
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Du sier at du og Tore Tvedt har noe til felles.
Kunne du fortelle noe om hva dere har til felles…

Jostein Wold
Abonnent
13 år siden

Jeg er ikke så opptatt av eliten lenger…jeg var det i ekstremt stor grad før, før jeg hadde mine personlige oppvåkninger. Min vei er ikke lenger å tro at en elite sørger for alt negativt i verden, men heller å forandre min egen verden og mitt eget liv Her og Nå, og samtidig se hvor vidunderlig vakker denne planeten er.
Ved å finne lykke og fred i meg selv, transformeres også verden rundt.
Vi har til enhver tid den muligheten, og det er ikke avhengig av NOE eliten måtte finne på.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Jostein Wold
13 år siden

Ved å finne lykke og fred i meg selv, transformeres også verden rundt.

Change the way “you” look at things, and the world changes er så fuckings subtilt og egoistisk at jeg blir kvalm.

Du isolerer deg fra omverden og ignorerer problemene for at du skal leve lettere og late som ingen ting skjer der ute når hvert foster som er på vei – kommer ut i undertrykkelsens alder og vil mest sannsynelig vokse opp i et misfostra verden takket være sine foreldre som ikke tok affære men satt seg i skogen og ba om at gud skulle ta seg av alt som skjer sånn at Crusis kan sove godt om natten.

Verden er vakker sier du, men tenk på Ali som bare har et klesplagg som er alt han har, mens du har sikkert klesskapet fult av ting du ikke trenger. Det regner blod i afrika, Nigeria er ødelagt av Shell(boycott?), Coltan-driften Norge er med på har holdt Kongo i borgerkrig i 40år etter Lumumba ble likvidert, Somaliske kyst er radioaktiv som følge av vestlige skips giftslamdumping for billig penge, Afghanistan og Irak har DU støv i luften, Canada(de infødte) kjemper mot Statoils oljesand prosjekter og i Norge bor vi i en elektromagnetisk tåke ingen i Statens strålevern tørr å advare om i frykt for å miste jobben eller livet.

Du er så jævlig egoist Crusis, alt du tenker på er at DU har det godt, og da har alle andre det godt?

Forandringen starter med deg selv,men når du har selv-realisert, du har et trygt hjem, klær og mat på bordet, kunne du tatt deg 1 dag i måneden å være med på massedemonstrasjon eller sette opp en banner langs E6 for en sosial oppvåkning som kan føre til positive resultater for alle som har det vondt?

Eliten har sett for seg nåtiden for 300år siden, alt går etter planen og vi er på vei mot masseutryddelse. De har gjort det før!!

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

La oss frykte litt mindre.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Du trenger søvn. Eller er du en døgnflue.

Det samme som deg sa de på 30tallet i tyskland. Du bør frykte mindre, din alarmist, du er paranoid, ta det med ro…..

kj
kj
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

fortsett du å vake i glassbollen din…

…jeg forsikrer deg at det finnes en verden utenfor…

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg har svart deg, utallige ganger på disse svarene du gir Armin, men til tider nytter det ikke diskutere med deg, for du ender opp med personangrep og en så ekstrem usalighet at uansett hva jeg sier vil det ikke nytte..
Du er så fokusert på all elendighet i verden, at du snart ikke lenger klarer å se det gode i noe, og da vil du ikke skape noe forandring, bare mer bekymring og fortvilelse.

Jeg er mer enn gjerne med på massedemonstrasjoner, og har også vært med på utallige i mitt liv, men det er ikke mitt hovedfokus lenger.
Hvis du tror at jeg isolerer meg og ignorerer problemer, må du tro om igjen, da har du ikke lest noen av mine tildigere svar til deg.

Du har så til de grader misforstått meg, og tror at alt jeg har i tankene, er at JEG skal ha det godt…du kan ikke ta mer feil !
Jeg har skrevet her tidligere hva jeg driver med om dagene, og det er alt annet enn kun å tenke på meg selv…men du har allerede forhåndsdømt meg, og alle andre som ikke er enig i din måte å se verden på.
For å forandre verden, må en først SELV forandre deg, og de aller fleste har grums i seg selv som en trenger å jobbe med, jeg også selvfølgelig.
Fred er veien Armin, og det vet du.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Jostein Wold
13 år siden

Hvis alle skal jobbe med seg selv, hvem skal vise de tapte politikerne den sanne veien å gå, hvem skal holde dem ansvarlig for alvorlighetskrenkelser, hvem skal skyte ned deres løgner?

Dette åpnås bare med en våken og handlevillig og selv-fattig-gruppe individer som tenker “oss” , “Vi” ikke “deg” eller “jeg”. Hvis vi var en nasjon av 1million journalister, tror du vi hadde sittet her om 2 år igjen og sagt faen skal vi gjøre?

For all del, vær i fred med deg selv, medisin er vitenskap, healing er en kunst, vitenskap kommer fra hjernen, kunst fra hjertet, oppnå nirvana, forlat kroppen, men ikke glem jordens oppgave. Gi meg de som har glemt seg selv, de som kun snakker om jorden!

Hadde alle, absolutt alle, 95% av jordens befolkning satt seg ned for å meditere i en Uke, ja, Da! vil den gamle uverdslige ordning falle!

torkel
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hæ? Om du ikke tillater at han lever lykkelig i sin egen boble så er det -DU- som er egoistisk og dømmende. Slik jeg tolker det så gidder ikke Crusis bruke kreftene sine på å sloss mot frykten sin, han vil heller ignorere den og spre glede ved å finne den i seg.

“Du er så jævlig egoistisk Armin, alt du tenker på er at DU har rett og at alle andre gjør en dårlig jobb! ” – Jeg mener selvfølgelig ikke dette, prøver bare å påpeke noe.

Massedemonstrasjoner er tullball spørr du meg, “anti krig”, “anti rasisme”, “anti whatever” er bare med på å understreke og forsterke problemene vi demonstrerer mot. Anti rasisme kampanjer holder liv i rasisme, våre små barn som vokser opp nå ville aldri vært så ‘kreative’ at de hadde ‘funnet opp’ rasisme uten at vi hadde holdt liv i filosofien via diverse kampanjer. Crusis har kanskje delvis realisert seg selv, og da vet han selv hvordan han best kan gjøre verden til et bedre sted for seg og sine nærmeste! Det er alt han har makt til å gjøre, alt han kan påvirke!

Slutt å døm folk pga de ikke tenker som deg eller ikke benytter dine arbeidsmetoder for å få en bedre verden rundt seg. De bidrar på den måten de kan bidra best, ved å finne seg selv – ignorere frykt – spre glede og tillit.

Om du går rundt og holder prekener om hvor ille verden er, hvor ondskapsfulle vårere ledere er så sår du frø. Disse frøene vil blomstre og du vil generelt få to typer blomstre du senere kan høste:

1. De som synes at vi må sloss mot ondskap.
2. De som synes ondskap er kult (ja tenkt det)

Ved å gå rundt i teletubby tilstand og spre glede, kjærlighet og toleranse så ja… gjett hva du høster? Det er kanskje vanskelig å se verden, håpet og fremgangen om man holder hodet sitt omsvøpt av mørke.

Shivannah
Shivannah
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg har stor respekt for dine synspunkt Armin,men det der kunne du spart deg.
Vi har alle våre måter å utføre sosial oppvåkning på. En av dem er å begynne med seg selv! Det nytter ikke å løpe rundt i demonstrasjon for hva det måtte være, hvis ikke man kan sette et eksempel selv.
Selv har jeg gått over til vegetar livsstil, kastet ut tv`n og sprer linker, artikler og all info som er nyttig for sosial oppvåkning. Noe som igjen har ført til at mennesker rundt meg er blitt bevistt hvordan de lever og noen av dem har tilogmed gjort det samme. De vil igjen spre rundt seg osv osv….
Slik begynner man! Det går ann å opplyse uten å demonstrere!
Vi er forskjellig og sprer forskjellig.
Og i lys av artikkelens opprinnelse, fear is the mindkiller.

Og for å sitere Gandhi,” you must be the change you want to see in the world!”

Jostein Wold
Abonnent
13 år siden

Til tider tror jeg Armin, at du tillegger “eliten” altfor mye makt..
For 500 år siden, og den dag idag, dør vi enda av naturlige sykdommer og bakterier/virus, noe vi egentlig har gjort alltid. Mennesket er et sårbart vesen, og naturen er nådeløs, men effektiv i både regulering av bestander og annet..samtidig er den noe av det mest kløktige vi vet om mht oppfinnsomhet innen utallige felt. Mye er sikkert oppfunnet i laboratorier og muligens blitt spredd vel vitende om eventuelle resultater, men eliten er ikke så mektig som du virker å gjøre den.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Jostein Wold
13 år siden

Konstant, Crusis, tror jeg du undervurderer “eliten”. Når tror du medisiner kom på markedet? Her er historien til allopatisk medisin som fortsatt regjerer siden 1600tallet. http://naturalhealthperspective.com/tutorials/allopathy.html

Whats in your head!

Allopatetisk medisin er basert på gifter som blir inntatt i kroppen i håp om at det vil drepe sykdommen før den dreper verten.

Allopatetisk medisin er basert på bruken av dop. Uheldigvis er farmasøytisk medisin unaturlig. Et farmasøytisk firma kan ikke ta pattent på en naturlig forekommende substans, dette betyr at de har ingen finansiell interesse i å verdsette eller promotere medisiner som er naturlige, uansett hvor godt de fungerer. Imotsetting til å bruke den gamle østlige metoden, finner vestlig medisin veier på å forandre natur-planter i labratorier og pattentere på alterasjoner for så å markedsføre en ny medisin, hvor den naturlige formelen fra planten kan ha vist seg å kurere sykdom, er den modifiserte utgaven obskur nok til å opprettholde sykdommen.

Allopatisk agendaet er ikke å kurere, men å forsørge “sykdomsvedlikehold”.

Praktikanter av allopatetiske har lenge benektet naturen mens de glorifiserer vitenskappen til sine utvalgte mennesker.

Hvorfor tror du de brente hekser på bålet Crusis?

Alle -ikke-tilhengere av kjemikalier og alkymi ble drept. It was the Pharmacratic Inquisition!

torkel
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
13 år siden

Crusis, mange på speilet tillegger ‘eliten’ alt for mye makt. De har ikke mer makt enn hva vi gir dem. Ved å skape en illusjon av at ‘eliten’ har så fryktelig mye makt vil mennesker aldri kunne ta opp kampen mot dem pga de vil tro det er nytteløst.

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
13 år siden

Flott artikkel, vi blir indoktrinert til å være redde.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Thunderdahl
13 år siden

Ja, artikkelen har et kjempepoeng. Men hvor i spekteret faller da Nyhetsspeilet?
Man blir jo vettaskremt hvis man tror det som står her.

Man blir jo bokstavelig talt fortalt at 90% av befolkningen skal dø i løpet av to år. Jorda skal bli utsatt for gigantiske katastrofer. Uvær og jordskjelv er menneskelagde. Vi blir alle truet av nanochips og kjemikalier i chemtrails. Det er en gigantisk konspirasjon der ute. Aliens kidnapper oss. Demoner og djevler følger med oss. Paranoiaen sprer seg.

Så ja, artikkelen har et kjempepoeng. Frykt mindre.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Poenget er vel at det finnes reele trusler, ting vi bør være oppmerkomme og hvilke retning det bærer, ikke la oss fange i et system bestående av en fiktiv fiende, som resulterer i tap av frihet? Men som du sier, så gir mange av Nyhetsspeilets artikler grunn til uro – det settes spørsmålstegn ved mange etablerte sannheter. Det er dog sunt, for det pirrer nysgjerrigheten: er det virkelig sånn og slik, selv om det er vondt å høre? Så starter et dykk, som gir et bedre bilde av situasjonen. Mulig det som sto på speilet var feil, men jeg lærte uansett. Om det viste seg at det var korrekt, har jeg ikke bare utvidet min horristont, men også fått en ny bit i et større puslespill.

F.eks så er det ikke Nyhetsspeilet som sier at befolkningen skal reduseres med 90 %, men de som satte opp The Georgia Guidestone: http://www.radioliberty.com/stones.htm

Nyhetsspeilet formidler svært få egne ideer og saker, men henter sine saker fra offentlige dokumenter, dokumentarfilmer, bøker, filosofier, aviser, nettsider, radioprogrammer, TV-nyheter, debattinnlegg, filmer, musikk og andre allerede publiserte ting. Nyhetsspeilet formidler det som ikke er så lett tilgjengelig. Det er bra, for folk er stort sett vant til å få (bearbeidede) nyheter, ikke lete dem opp.

Fin artikkel av Johannes eller Øystein eller hva han nå heter :-)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

‘the world has been darkened by cheats, who have misrepresented God to mankind, have filled us with vain terrors, and have then quieted our fears by fines, and sacrifices, and mortifications, and services,’ [Robison]

“have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose them” [Ephesians 6:11]

Det er akkurrat det vi gjør, vi kaster lys på ondskapens tjenere. 90% vil mest sannsynnelig leve til de blir hundre om vi får ut fingern og stopper galskapen. 2012 er bare en dato eliten har skapt for at vi skal se bort ifra den systematiske nedbefolkningen de siste 500 årene, med kriger, vaksiner(sykdom-spredelse), slave-handel, menneskeutryddelser(indianere,spanske-inkvisijon og negere) 2 verdenskriger og den pågående fortappelsen av alt det gode som en gang var i mat, er bare noen få eksempler på at makteliten har klart å stoppe befolkningsvekst-kurven.

http://www.dagbladet.no/2010/02/25/magasinet/demografi/befolkning/10532256/

Vi har noe å frykte, det er frøe til tapperhet som såes i oss, og får oss til å handle når en står ovenfor en reell og alvorlig faremoment som truer vår eksistens.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

La oss bruke din egen link. Se på den grafen nederst der. Igjen må jeg da påpeke at den systematiske nedbefolkningen din de siste 500 årene virker å være rimelig mislykket. Det vil jo ikke hindre deg i å påstå dette også neste gang emnet kommer opp.

Er en stopp i den voldsomme befolkningsveksten en negativ ting?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Må spørre deg, anser du mennesker som et problem?
En voldsom nedbefolkning er en negativ ting, mennesker som dør unaturlig for andre menneskers rikdom og agenda er en tragedie, hvorfor er du så keen på stanse livet på planeten?

Befolkningsveksten har lenge vært under kontroll, først dro britene/vatican/Romans til Indonesia mot slutten av 1800tallet, betalte familier for pr barn de fødte, sånn at befolkningen eksploderte for å sysilsette arbeidskraft i NIKE-fabrikkene. Nå er de lagt ned, og vesten roper befolkningseksplosjon! De må utryddes.

Alle har rett til å leve, uansett hvor du blir født på planeten, og alle har rett til like omstendigheter, Europa og Amerika har bygget deres infrastruktur og rikdom, velstand og storhet på ryggraden til slaver fra andre kontinenter. Nå er det faen meg på tide man bygger deres infrastruktur istedenfor å pøse ut med bistand som aldri kommer fram slik at de ikke blir avhengig av hjelp, istedenfor å sende millioner til Gaza, sørg for at okkupanten forlater jorden, slik at de kan ta vare på seg selv, som de gjorde i flere tusen år.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Du går rundt grøten. Har verdens befolkning gått nedover de siste 500 årene som du påstår har vært agendaen?

Er en stopp i den voldsomme befolkningsveksten en negativ ting?

Innlegget ditt er en voldsom anklage mot et eller annet, men i alle fall ikke meg. Den av oss to som har tatt ordet for å ta livet av et voldsomt antall mennesker er jo deg. Jeg er for opplysning, utdanning og utstrakt bruk av familieplanlegging. Å stoppe befolkningsveksten betyr ikke at man tar livet av de som allerede fins.

(Nike ble startet i 1964 forresten. (Bare 32 år før internettet kom i gang.) Mulig at Phil Knights forfedre var synske selvfølgelig.)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Armin sa;

“Alle har rett til å leve, uansett hvor du blir født på planeten, og alle har rett til like omstendigheter, Europa og Amerika har bygget deres infrastruktur og rikdom, velstand og storhet på ryggraden til slaver fra andre kontinenter. Nå er det faen meg på tide man bygger deres infrastruktur istedenfor å pøse ut med bistand som aldri kommer fram slik at de ikke blir avhengig av hjelp”

Dette synes jeg var å treffe spikeren på hodet, Armin! Jeg er hylende uenig med deg i mange saker, men her har du fullstendig rett, slik jeg ser det. Vi, de rike, har rævkjørt resten av verden i generasjoner og holder det gående fremdeles, dessverre.

Men å legge skylden på eliten for dette holder ikke. Vi er alle medskyldige, enten vi liker det eller ei…

Et lite tankeeksperiment;

Tenk hva som kunne utrettes av velstandsfordeling dersom vi i den vestlige verden, stater, selskaper og private dersom vi var villige på å gi avkall på noe av vår velstand?

På den ene siden gir vi uhjelp/nødhjelp for å lette vår dårlige samvittighet, og på den andre siden hindrer vi de samme landene så selge sine varer hos oss, samtidig som vi plyndrer deres naturressurser…

Satt på spissen; om det finnes et helvete, så er det nok reservert for den hvite, rike mann og kvinne…

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Nå fødes det færre enn det dør i Norge, og slik har det vel vært de siste 20 årene. Sånn har det stort sett vært i hele den vestlige verden og Kina, så befolkningstallet går ned. Men nei, vi er ikke for mange mennesker på jorden, vi har plass til minst det doble antallet. Det er fordelingen av ressurser og plass som er problemet, samt at den vestlige verden har for stort forbruk. Men en generell stopp i veskt, uansett hva det gjelder, er ikke negativt, med unntak for økonomien.

Jeg regner med at du ikke betviler steinens eksistens, og at de som satte den opp ikke gjorde det for moroskyld? Så spørsmålene blir hvem har denne filosofien og i hvilke posisjoner er disse. Nå står det ikke noe årstall for når målet om 500 millioner mennesker, men 50 eller 100 år vil være naturlig. Tror du, Bidalaka, at det er noen av dine etterkommere som er blant de 500 millionene? Så du bør heller spørre om hvem som har satt opp steinen og hvilke tiltak som kan i verksettes for å gjennomføre en slik plan. Det er langt mer bekymringsfull enn befolkningsvekst.

For å redusere befolkingen trengs krig, sult, fattigdom, aborter, sterilisering, spiltting av familier, konflikter, stress, utdannelse, dårlig mat, vann og luft. Åpenlyst massemyrderi er ikke hensiktsmessig og vil møte motstand, så “soft kill” løsningen, da kan man også tjene penger. Da er løsningen i første omgang å ramme helsen din. Og det er opp til deg å vurdere hva som er sunt for deg og ikke.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

@Balle Clorin:

Tja, her er en liten oversikt.

http://skeptoid.com/episodes/4198

I tråd med ´La oss frykte litt mindre´, er jeg i grunn ikke så redd for hva privatpersoner gjør med sine egne steiner og hva de skriver på dem.

Er du?

Hvorfor gå rundt og være redd hele tiden for ting som ikke har noe betydning? Dette er jo eksakt det jeg nevner over her.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Gi deg da, du skremmer vannet av folk med linkene dine Baka :-|

Georgia Guidestones bygd av en Fendley som er en 32dre-grad frimurer sammen med andre frimurere…. grøss
Der er også 32 fjær på høyre siden på vingen på ørnen på dollarsedlen som betyr oppstandelse, på andre siden er det 33 fjær

Tidligere i dag så debaterte jeg med jøder som skrøt over at den første frimureren var en Jøde med navn Nimrod

Er bare noen minutter siden jeg fikk vite at EU og USA vil tilføre massene kreft gjennom drikkevannet vårt :-|

Dette ble litt mye på en dag for en liten smurf så nå er skjønnhetssøvnen min ødlagt :(

Så hva sier Frimurerene selv da ?

Albert Pike
Heia Frimureriet
Paul Warburg:
“Vi vil ha en verdensregjering enten du liker det eller ikke. Det eneste spørsmålet er om at regjeringen vil oppnås ved erobring eller samtykke.” ( da han forklarte seg for amerikanske senatet).
“En One World Government og ett-enhet monetære systemet, under permanente ikke-valgte arvelig oligarchists som selv velger blant sine tall i form av et føydalt system som det var i middelalderen. I denne One World enhet, befolkningen vil være begrenset av restriksjoner på antall barn per familie, sykdommer, kriger, hungersnød, inntil 1 milliard mennesker som er nyttige å den herskende klassen, i områder som vil bli strengt og klart definert, forblir som den totale verdens befolkning.
Det blir ingen middelklasse, bare herskere og tjenere. Alle lover blir uniform under et juridisk system av verdens domstoler praktiserer samme enhetlig lovsamlingen, støttet opp av en One World Government politistyrke og en One World enhetlig militær til å håndheve lover i alle tidligere land der ingen nasjonale grenser skal eksistere. Systemet vil være på grunnlag av en velferdsstat, og de som er lydige og underdanige til One World regjeringen vil bli belønnet med midler for å leve, de som er opprørske vil ganske enkelt bli sultet i hjel eller bli erklært fredløse, og dermed et mål for alle som ønsker å drepe dem. Privateide skytevåpen eller våpen av noe slag vil bli forbudt

Hva sier forskerene om drikkevannet vårt ?

UV-lys er en rensemetode på full fart inn i norsk drikkevannsforsyning. Men UV er ikke løsningen på ethvert bakteriologisk problem, slik noen forsøker å innbille oss.
Solen avgir tre typer UV-lys, kalt A, B og C. UV C-lys er en type stråling som ikke når jorden, takket være atmosfæren. Hadde vi ikke hatt atmosfæren, ville UV C-strålene hindret alt liv på jorden. UV-lampene som benyttes i vannforsyningen gir fra seg et begrenset spekter av UV C-stråler. Det er et optimalt spekter for å ta liv av bakterier.
Forsøk med UV C-bestråling av mus viser at musene utvikler kreft. Kreft innebærer at det oppstår en celledeling med uhemmet vekst. De funksjoner som ellers begrenser og former celleveksten til forutbestemte oppgaver, for eksempel organer, opphører. UV C-strålingen er dels dødelig, dels endrer den cellefunksjonen (celledeling/kreft). Internasjonal forskning er åpen for at UV C-bestråling av vann kan ha konsekvenser ut over renseeffekten. Forskere er enige om at UV-forskningen fremdeles befinner seg på forsøksstadiet.
Vann som inneholder humus (ufarlig) er uklart. UV-bestråling av drikkevann forutsetter imidlertid at vannet er krystallklart. Det er derfor nødvendig at vannet renses for “farge” før bestråling. Man lar vannet sirkulere rundt UV-lyset før det sendes ut på ledningsnettet. Forskere har oppdaget at UV-bestrålt vann bærer med seg “lyset” inn i ledningsnettet. Vannet har gjennomgått en kvalitetsendring som virker inn på de bakterier som måtte befinne seg i vannrørene. Bakterier i ledningsnettet (gjengroing) muterer og formerer seg. Det er derfor en forutsetning for UV-bestråling av drikkevann at ledningsnettet spyles hyppig for å rense vannrørene for bakteriebelegg.
UV-bestråling kan sammenliknes med antibiotika. Antibiotika dreper bakterier. Men et hyppig forbruk har vist seg å føre til resistens. Bakterier som er blitt antibiotikaresistente er muterte bakterier. De er blitt mer hardføre og motstår antibiotikumets angrep. De er på en måte vaksinert mot antibiotikaen som forsøker å drepe dem. Det er nærliggende å forstå UV-bestråling som en slags antibiotikaangrep på bakterier i drikkevannet. Et UV-anlegg innebærer en kontinuerlig bestråling av vann som siden beveger seg gjennom ledningsnettet. Man kan forvente at bakterier som ellers er ufarlige vil kunne mutere og også formere seg, for deretter å føres med vannet fram til husholdningene.
En årsak til at vi stadig oftere får høre om forurensninger i drikkevannet, skyldes ikke at vannet er blitt dårligere. Det er analysemetodene som er blitt bedre. Bakterier som tidligere ikke ble oppdaget, men som heller ikke førte til sykdommer, registreres nå stadig oftere med den konsekvens at vi tror at drikkevannskildene våre er dårlige. Det er de stort sett ikke.
Norge, som har de reneste ferskvannskilder i verden (altså råvann før eventuell rensing), er imidlertid også i verdensklasse når det gjelder bruk av UV! Internasjonalt er forskere enig om at betydningen og konsekvensene av UV-bestrålingen fremdeles befinner seg på forsøksstadiet. Er befolkningen i Norge ufrivillig å regne som forsøksdyr?
Det er stor interesse for verdens vannforsyning, ikke minst i Norge, fordi vi har så rike vannressurser. Koplingen mellom forskning og politiske interesser, eller forskning og markedsinteresser, utgjør derfor en fare for den objektive formidlingen av forskningsresultatene. Slik er det også innen UV-forskningen, der store vannforsyningsselskaper er involvert. Den satsingen på “ren” og “sikker” vannforsyning som vi er vitne til i Norge i dag, vil kunne ha som konsekvens at vi ikke “bare” mister kontrollen over vannforsyningen, grunnet store kapitalinteresser, men den vil også kunne innebære at vi mister kontrollen over vår egen helse.

Nei her må det nok en stor grønn sigar til for at en liten smurf skal få sin skjønnhetssøvn ;)

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

La oss frykte litt mindre

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Enig der Baka :)

Hva skal man frykte da ? Døden ? Døden terenger vi ikke frykte siden vi ikke kan dø, kroppen din har overhode ingenting med deg og gjøre, kroppen er bare en bolig, et tempel vi har midlertidig som best kan samenligenst med en bil der vi butter den ut når den blir gammel og rusten der vi hopper over i en ny og forsetter videre på ferden

Skulle en nå frykte noe så må det bli at en ender opp som en fisk i neste liv
Det må være fryktlig kjedlig sexliv å se på mens kjæresten legger egg for så og måtte onanere på eggene etterpå :P

Så jeg sliter litt med og skjønne hva vi egentlig skal frykte…

Men det er lov og være skeptisk :)

Vitenskaps sekten hevder dem er aper, det har dem sikkert helt rett i ;)

Jødene sier dem er guds utvalgte
Frimurerene sier de er guds stedfortredere på jord

Har lenge vært veldig skeptisk til han dere Gud, hvem er han ?

Fysj og fy for en ekkel Gud

En ting er sikkert, Guden til Jødene og Frimurerene er overhodet ikke guden til Smurfene! ;)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Vandalf: Tenk hva som kunne utrettes av velstandsfordeling dersom vi i den vestlige verden, stater, selskaper og private dersom vi var villige på å gi avkall på noe av vår velstand?

Vi må ikke gi avkall må vi ? Jeg mener all den coltanen og mineralene vi trenger for å opprettholde “batteri” samfunnet (mobil-laptop,osv) kan gjennvinnes i hundre år? Det er bare Norge som ikke er flink til å resirkulere slik materie, ellers er vi flinke til å resirkulere Papir, men i Utlandet fks, får du penger for din gamle mobil. Mobilene er helsefarlige, og problemet med å fjerne mastene som sprer kreft som faen, er viljen til å gi avkall på de godene vi tar for gitt som de fleste av oss egentlig ikke trenger. For at du skal kunne live-streame på mobilen din, se på youtube, surfe trådløst, er hele menneskeheten i vestlige samfunn bombandert med helsefarlig stråling og terskelen for hva et menneske kan tåle er sprengt, du har sikkert lagt merke til at ansiktet ditt har blitt tyngre? Frekvenser er justert og spredt rundt i rommet for at du skal bli fysisk nedstemt. Så hva må vi gjøre? Velge bort Fornøyelse og materialistiske lekene eller dø langsomt.

Jeg tror det beste vi kan gjøre for å redde Afrika “Det glemte Kontinentet” er å bryte all handel med dem, for akkurrat nå fremprioriteres utenlandske selskapers eierinteresse over jordbruk og matproduksjon, eksport fremfor å brødfø sin sultrammede befolkning så vi må bli avhengige av oss selv i fremtiden, et mer selvforsynt enkelt individ, staten betaler deg om du gjør om hageflekken din til en grønnsakshave, og om du kan, for de som ikke har mulighet, lever inn overskuddet til depoer eller del ut til naboene.

Etterhvert MÅ større lokaler og idrettshaller omdannes til året-rundt local community gardens. Vi må bli selvforsynte!

Det vi kan gi avkall på; er pattenter. Teknologiske utviklinger, vi kan bygge infrastruktur som gjør dem som oss, selvforsynte! Hav-avsaltningsteknologier der det er tørke, når et samfunn har elektrisitet kommer resten automatisk, og om alle har gratis elektrisitet er velstanden fordelt da det er opptil envher å utvikle seg i sin ønskede rettning.
Vi kan trekke ut alle investeringer NÅ, og forsikre oss at ingen andre land tar over da vi kutter ut relasjoner med de land som ønsker dette. Norge klarer seg alene i det store verdensbildet, hvis alle land følger våre praktfulle eksempler vil folk generelt få en endring i instillingen, krig vil ikke bli akseptert lenger av folket, ingen går på sesjon, så een drøm om å en nedleggelse av millitæret er nærmere enn vi tror, og det vil skje simultant over kloden, da kan ikke millitær offisererne spy ut propaganda om at et forsvarsløst Norge er sårbart! For hvem vil innvandere oss når alle har det godt?

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

næsj. Vi skulle ikke gjennvunnet alle disse dyre edle metallene. Konge skulle i teorien vært verden rikeste land, med alle de svinedyre, sjeldne metallene som popper opp innenfor landegrensene deres, og som hele verden er avhengig av.

Verden skulle vært organisert slik at dess mer vi forbrukte av disse varene, dess rikere ble kongoleserne.

Rettferdig handel er et godt løsningsbidrag.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Frykt er en god venn, den holder masser under unødvendig kontroll, gamle religioner brukte frykten av straff i livet etter døden som tankekontroll, og gjelder fremdeles. Problemet med frykt er at når man først har blitt redd, er det ingen vei tilbake. Frykt kan få oss til å gjøre ting som vi ellers ikke hadde gjort i “ufryktige” omgivelsene: Folk betaler skatt, de er redde for anmeldelse fra myndighetene. Folk betaler regninger i tide, de er redde for innkasso-gebyrer. KORT SAGT: Det er mange ting vi gjør / la vær å gjøre, bare fordi vi frykter en eller annen konsekvens av handlingen. Eldgammel hedensk ideologi er fortsatt rådende idag: La folket være terrorisert av usynlige trussler hele tiden, og de skal “glemme” å spørre makthaverne om hvorfor de “styrer” samfunnet :D

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Flott artikkel Johannes :)

Når skal myndighetene påby befolkningen å gå med hjelm med lynavledere 24/7 ? he he

Du glemte den mest alvorlig terroraksjonen noensinne på Norsk jord ;)

Lillehammer-saken viser til drapet på en marokkansk kelner bosatt i Norge, Ahmed Bouchiki (1943–1973), på Lillehammer den 21. juli 1973, utført av agenter fra Mossad. Drapet regnes som den mest alvorlige terrorhandlingen i norsk historie

Av de muligens 15 Mossad-agentene som deltok (Michael Harari, Dan Ærbel, Ethel Marianne Gladnikoff, Abraham Gehmer alias Leslie Orbaum, Sylvia Rafael alias Patricia Lesley Roxburgh; Victor Zipstein alias Zwi Steinberg, Michael Dorf, Gustav Pistauer, Jean-Luc Sevenier, Jonathan Isaac Englesberg alias Jonathan Ingleby, «Tamara» alias «Tamar» alias «Marie», Rolf Baehr, Gerard Lafond, Raoul Cousin, Nora Heffner), ble seks pågrepet av norske myndigheter og fem dømt av Eidsivating lagmannsrett den 1. februar 1974; fire for delaktighet til drap. Zwi Steinberg ble frifunnet for drap, men dømt for andre forhold, og Dorf ble frifunnet for alle forhold. Mike Harari, som var leder for aksjonen, klarte å flykte og er ikke blitt utlevert til Norge fra Israel.

De fire som ble domfelt for drap anket til Høyesterett; alle fire over straffutmålingen; alle unntatt Ærbel også over lovanvendelsen. Påtalemyndigheten anket ikke, selv om straffene lå under aktors påstander og også under lovens minimumsstraffer.

Mao så ser ikke myndighetene så alvorlig på terrorister sålenge dem kommer fra “rette” landet, da blir det mer og regne som en uønsket hendelse

http://no.wikipedia.org/wiki/Lillehammer-saken

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

“We have nothing to fear but fear itself !” Det eneste vi har å frykte er frykten…

Ordene ble første gang ytret av Francis Bacon. Han var Illuminati og høy frimurer og visste sikkert hvor sanne ordene disse ordene er:
http://www.illuminati-news.com/bacon-shakespeare-james1.htm

Er det ikke slik at lavere-stående enheter (demoner) nærer seg på lave energier som frykt, mens hvis vi fyller våre hjerter med glede og kjærlighet så vil (nesten) ingenting kunne ramme oss…

Omsider har jeg innsett hensikten bak krim- og skrekkfilmer, samt TV og avisenes evige filing på negative nyheter: Å senke våre frekvenser ved å fore oss med negativt ladet informasjon… Men nå er det stopp ! TV-en er blitt permanent parkert i mørke utenfor synsfeltet og aviser slippe ikke inn min dør…

PST og Datalagringsdirektivet skal beskytte oss mot “terror” og vaksiner skal beskytte oss mot “sykdommer”… Jomen sa jeg smør ! Hvorfor får dette meg til å tenke på han som skrudde på og av lysbryteren 5 ganger hver dag før han gikk hjemmefra ? Da han ble spurt om hvorfor han gjorde det svarte han: “Det er for å holde tigrene unna !” På replikken “Men her er det da ingen tigre å være redd for” svarte han: “Der kan du se hvor effektivt det er !”

vidar
vidar
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Dyr skal visstnok kunne kjenne vår frykt. Hvis du f.eks. støter på en tiger og viser stor frykt, vil tigern kunne plukke opp det og dermed blir det større sjanse for at du blir angrepet. (fordi tigern føler seg truet). det beste man kan gjøre i en slik situasjon er derfor å vise kjærlighet slik at tigern plukker opp dine gode intensjoner. selvsagt lettere sagt enn gjort desverre:(

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  vidar
13 år siden

Mener jeg har sett et menneske + tiger bilde her på Speilet, husker ikke hvilken artikkel.

Når skal vi få et menneske + ulv bilde her ? Det er ennå tross alt noen av oss ulver her i Norge.

torkel
Abonnent
Svar til  vidar
13 år siden

Det virker ikke som om det er bare tigre som kjenner vår frykt/følelser, også hunder. Om de angriper pga de føler seg truet er jeg usikker på, tror ikke slike dyr føler seg truet generelt. Det samme gjelder hvithai, det er mulig å svømme og leke blandt noen av dem. Det som er viktig da er å være opmerksom og absolutt ikke frykte, når haien ‘leker’ med deg så kan du gjerne miste en arm eller livet. Fremdeles er det bare en lek :-) Rovdyr er rovdyr, hadde de satt følelser på sine handlinger ville det vært færre rovdyr tror jeg.

Et annen vridning/filosofi kan være at tigeren / haien er en refleksjon av ditt sinn. Du opplever tigeren/haien pga din indre tilstand, og du lager også reaksjonen ut ifra dine følelser. Frykter du så kan det hende at universet gjenspeiler dine tanker ved å virkeliggjøre dem i form at et dødlig angrep.

vantro
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

The Soul Armageddon

http://lightworkers.org/wisdom/shellee-kim-gold/97602/soul-armageddon

There ain’t no fooling ourselves! The great Battle of Armegeddon is on. And the attack has been intensified in recent times.
I’m talking about the war being waged on our psyches and very souls. Yet, few are aware that such a war even exists, let alone that they are unwittingly electing to either become a sovereign, co creative being or opting for the Orwellian ‘1984’ slave. Determining this is down to the very choices each and every one of us is making right now.

The problem is this war is a quiet war. But no less deadly. Some of it’s weapons? Mental confusion to help maintain our divisions within and without, keeping the low frequencies of fear rooted in the consciousness via a multitude of means and encouraging continuous distraction so we comfortably continue living in denial.

« Forrige artikkel

Folkemakt på fremmarsj

Neste artikkel »

30.000 i bot for å dyrke økologisk mat

74
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x