/

Et forsøk på Revolusjon i Norge

11.7K visninger
21 minutter lesetid
182

Jeg er født i Iran, oppvokst i Norge, er det derfor jeg ser igjennom politikernes falske smil og løgnaktige retorikk? Jeg ser på alle som verdensborgere og ikke tillitsfulle landsmenn, hadde du gjort det samme ville du ikke invitert Jens Stoltenberg hjem.

Norsk selvstendighet har lenge levd i en illusorisk drømmetilstand, faktisk helt fra Jean Baptist Bernadotte den franske frimurer tok navnet Karl Johan og la Norge under deres kongemonarkiske opplyste absolutisme. Frimureriet har regjert Stortinget siden og  store frihetskjempere og folketalere som Bjørnstjerne Bjørnson og andre advarte om «staten i staten» som har reist deres luciferianske tempel tvers over gata til Stortinget. Frimureriets tankegods og opprørsmotto var «Frihet – Likhet og Brorskap» som vi idag flere hundre år senere er overbevist belest betyr; Rikdom – Embetsmenn – Diktaturskap!

I den franske frihetsrevolusjonen mistet flere millioner livet og de hellige ord; «demokrati» og «rettferdighet» ble grunnlagt på millioner av liter med uskyldigmenneskeblod. Det samme skjedde i den første frimurerstaten America, og frimurerfinansierte komunismen tok flere hundre millioner menneskeliv i brorskapet og kollektivismens navn.

Revolusjoner er blodig alvor, det kan ikke skje igjen, vold avler mer vold og du blir den samme du fordømmer om du bruker motstanderens teknikker og metoder, så kast fra deg stenen og plukk opp en dorull eller en blomsterbukett istedet. Voldlig motstand er kun akseptert om staten opptrer facistisk og tyrranisk åpentlyst, tar fra deg ytringsfriheten, religionsfriheten, innfører tankerestriksjoner, forgifter maten og drikkevannet ditt, doper deg ned med vaksiner for å lage en zombie nasjon som lett lar seg herske eller sender dine barn til Afghanistan for opium, transkontinentale oljelinjer og drapsmaskinfabrikker. Som John F. Kennedy sa: «De som gjør fredelig opposisjon vansklig, vil gjøre voldlig revolusjon unngåelig».

Til og med Ghandi og Martin Luther King må ha satt noen grenser.  Ikke-voldlig første gang, ikke-voldlig andre gang, og ikke-vold den fjerde, men femte gangen tar jeg denne stenen og slår deg i hodet, da vil det ikke være mer vold. Den som ikke slår tilbake mot undertrykkeren fortjener dobbel undertrykkelse, sa Malcolm X.

Kjærlighet og hat på sin tid og plass. Jeg elsker en frisinnet politiker som snakker fra hjertet og ikke en rulletekstgardin, men du kan ikke elske en som slår deg dag ut dag inn? Da er du en sadist! Elsk din fiende for det vil gjøre han svakere gjelder kun om du legger deg flat og lar den andre siden slå, på den måten fremstår han som den voldlige og ikke du forran kameraene. Dette er jeg fortsatt med på en liten stund til før det braker løs. Jeg har sett blodig politioppførsel på Karl Johan, hvis asfalten kunne snakke kan du tenke deg hva den ville sagt? 2003 fikk anti-krigs demonstranter møte på politikerens bøller, som slo med køllene sine og lot sjefer hundende med 500kg trykk i kjeven gå løs på fredelige fornuftfylte intelektuelle som stod opp for å redde et par millioner Irakere og slod ned på løgner om Saddam Hussein og kjemiske våpen(made in USA) som Hans Blix og El-Baradai i flere års inspeksjoner var sikkre på var oppbrukt mot Iranere under den 8 år lange krigen. Med jevne mellomrom demonstrerer fredsbevegelser i Norge, politiet er alltid i flertall som en politistat med 3 politimenn pr innbygger. I 2009 skjedde det igjen under «Gaza opprøret» der politiet var beordret til å lage politisk uro for å rettferdigjøre anti-semmetisme i Norge. Jeg har arr fra hundebitt, sittet i arresten for bruk av ropert, jeg har drukket en halvliter pepperspray fra halvmeters avstand, og pustet inn mer CS-gass enn 200 soldater på sessjon, hvor lenge skal jeg tro på politisk aktivisme, retten til sammenmønstring og demokrati?

Verden over i såkalte «siviliserte» land har demontranter blitt drept. Både i Hellas og i England under G20 møtet. Det begynner å ligne noe å dø for, hvem som helst av oss kan være den neste som mister livet i en demonstrasjon. Om det er for våre landsmenn’s frihet eller afghaneres liv – urettferdighet har ingen ansikt. Mange av oss tror man skal være positiv til absolutt alt. Enkel matematikk = Positiv mot negativ = negativ. Negativ mot negativ = Positiv! For å kvitte oss med ondskapen hjelper det ikke å sende blomster og tryglebrev på døren til en minister som er godt klar over hva han utsetter deg og verden for. Hold heller en demonstrasjon utenfor huset hans og kast vannballonger fylt med rødmaling og opplys naboene hans/hennes at her bor en psykopat med blod på hender verden må bli kvitt!

Noen sier selvforsvar fører til selvmord, dø på dine knær istedet for føtter, man skal heller snu det andre kinnet til, men problemet forsvinner ikke hvis du later som du sover. Tilgivelse er kjærlighet, men disse reptilske ikke-menneskene skulle aldri vært født, og ivertfall ikke inn i maktposisjoner! Den som ikke har noe å dø for, har heller intet å leve for, den som ikke står for noe, vil falle for alt, og den som elsker livet må være villig til å dø for friheten og framtiden som verdens rikeste globalister ønsker masseutryddet i et globalt holocaust for fiktive egenproduserte løgner om global oppvarming og overbefolkning. Vil du leve, må du lage liv og stå på barrikadene, samle troppene, tiden er nå, makten eksisterer kun om vi annerkjenner den, se folkesuverenitetsprinsippet. Gi ikke din vilje til disse menn og kvinner som jobber for djevelen, de har ingen sjel, de tørster etter blod i Bohemian Grove og vil ha all verdens rikdom, de er èn for hver million av oss, de eier de globale institusjoner, de er pengesterke og inflytelsesrike organisasjoner som gjemmer seg bak humanitære ansikt, de kriger under andres flagg via hemmelige maktapparater som CIA og MI6, de har infiltrert alle nasjoners politiske og økonomiske makter med insatte diktatorer som er med på spillet for å herske brutalt over jorden med global-FN-valutta og avrunde og ferdigstille den nye verdensorden som de synger som repeterende pappagøyer til verdenspressen. Hva er egentlig den nye verdensorden? Still deg selv et kritisk spørsmål: HVEM SIN VERDEN ER DETTE? En verden et land? Det betyr en krig mot menneskeheten, for mange vil si nei og ulydige borgere blir definert som terrorister, økt overvåkning og forfølgelse av selvstendig-tenkende individer som Killengreen innrømmer hun er ute etter – på en liten spasertur mens jeg filmer henne.

Den nye verdensorden er elitens jerngrep på dine barns tanker og skolegang, universiteters pensum, og helsefarlige nedsløvende leve og spisevaner som media-hypnotisører deg med for at du skal tenke mindre selv og lytte mer til politikerne på tvskjermen. Staten er eid av den rike embetsmennstanden som fører politikk for internasjonale giga-korporasjoner som vil privatisere luft og vann. Det er en verden der våre følelser, meninger, folkefornuft og etterspørsel av komunikasjon, dialog og debatt er fullstendig utelatt nyhetssbildet. Politikere har 75% tilgang til pressen, folket 1% og resten består av den nyeste mobilen på markedet, gode nyhetene idag etter flom, globalmatmangel, anglo-amerikansk-israelismens krigshissing mot Lebanon og Iran, var en hai som strandet i New York, men klarte likevell å snu og svømme ut i havet igjen. For noen gode nyheter!? Glem en million barn som dør av sult hver uke eller krigen til private kontraktører, WHO’s programmerte underernæring(Codex Alimentarius -FN agenda 21), labratorieskapte virus(AIDS-POLIO-EBOLA- svine/fugle-Influensa) og miljøgift-dumping i fattige lands livsnødvendige inntektsskilder, forbli uviten og dum og unngå konspirasjonsteoretikere som maser om stillegående masseødellegelsesvåpen som HAARP/Chemtrails kontrollerte naturkatastrofer som er stasjonert i Tromsø og driftes av US-ARMY og nå også brukt mot den siviliserte verden med sin stadig voksende uatraktive kostnadskrevende underklasse.

Når du har nådd bunnen, er det bare en vei opp. Vi er mestere i universet, menneskehetens skjebne ligger i våre hender, jeg vil ikke lenger sitte å vente på at jeg blir den neste psykiatrien henter. Med sannheten som mitt sverd, kjærlighet som mitt skjold og kunnskap som min hjelm vil jeg starte bevissthetsrevolusjonen før det er forsent å si disse ord!

For deg som er lei av å vente på at verden skal gå under

«Jeg vet ikke hvordan dette ender, men jeg vet hvordan det begynner» NEO fra filmen The Matrix.

En liten men engasjert gruppe kan få store ting til å skje og forandre verden for godt. På 1600tallet kom kongen av Frankerike til en liten landsby der «Jansenistene» helberedet tusenvis av oppmøtte med tankenes kraft. Voltaire den opplyste skrev etter at Kongen drepte jansenistene og forbød heksekraft at selveste kongen har drept gud og gjort seg selv til en. Tro er sterkere enn medisin, tanker kan manifistere og materialisere varm mat ut av dine hender om troen er sterk nok. Mennesker som tror på jesus sin smerte(stigmata) får blodet til å renne fra hodepannen og hender, uten å skjære seg selv? Ser du hvor jeg vil hen? Indere som avkobler sinnet fra kroppen og stikker spyd gjennom magen eller står på glovarm kull uten å kjenne smerte har skjønt at verden er en illusjon, mind over matter. Et eksperiment med Placebo og hårkur er også interesant å nevne, mennesker som fikk sukker vokste mer hår enn de som fikk den ekte pillen. Om du er i stand til å gro hår med tankenes kraft så kan du lett forandre verden med ditt nabolag som en begynnelse, alt du trenger er tanker i bevegelse og en visjon med håp om at det du gjør idag, vil gi en bedre framtid.

De fleste av oss er lei av å lese aviser, vi sitter fast i konflikter og katastrofer, hvor mye mer takler din sjel før du blir herdet av urettferdigheten? De fleste av oss vet at Bush & Co angrep world trade center den 11 september for å starte slutten på den nye verdensorden. De fleste er lei av å være våkne for det gjør vondt å se hvor lurt og misbrukt vi er. Vi er i deres halvbanedel, så lenge vi sitter fast i deres verden vil de underholde oss med mer kommende katastrofer, så det er på tide å være for noe, å stå for noe, å bygge noe nytt, et system som er for oss, et sted vi kan slappe av uavhengig og selvstendig fra det nåværende galskapet satt i operativsystem som forteller oss at 2 pluss 2 er lik fem. Jo mer vi fokuserer på dem, jo mer får vi servert, og før vi endrer det ène har har eliten forberedt oss på flere problemstillinger som krever vår årvåkenhet, borgeransvarlighet og opposisjon. En revolusjon er som en skogsbrann som brenner alt på sin vei, men det er ikke nødvendig å rive ned byggninger.

«The most dangerous revolutions are not those which tear everything down, and cause the streets to run with blood, but those which leave everything standing, while cunningly emptying it of any significance.» The Danish philosopher Kierkegaard

Vi restarter systemet, tar ut det negative og lar det positive bli, en evolusjon er det vi trenger og vi må ha det nå!

“The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion.” Albert Camus

Et blikk på framtiden vi har i vente

Dr. Helen Wambach er en psykolog og en forrige-liv forsker med et spektakulert prosjekt som gikk over 29 år. Hun ville finne ut hvordan framtiden vil se ut gjennom hypnotiseringer av mindre grupper mennesker i huset hennes og ulike workshops. Du har sikkert drømt noe som har hendt før? Dr. Helen var interesert i å vite hva massene drømmer om fremtiden. Hun skrev boken «Mass dreams of the future». Når rapporter fra over 2500personer som deltok i prosjektet var ferdigdetaljert, kom flere interesante framtidsutsikter fram. Først, virtuelt alle de responderte var enig at verdensbefolkningen hadde sunket dramatisk. Mange fant seg ikke engang i den fysiske kroppen i de ulike fremtidsperiodene spesifisert, og de som gjorde noterte at befolkningen var mye mindre enn den er i dag. I tilleg, de responderte dividerte opp kjært inn i fire kategorier, hver relaterte de en forskjellig framtid. En gruppe beskrev en lykkeløs og steril framtid der mesteparten levde i romstasjoner, bekledd sølvaktige drakter, spiste syntetisk mat. En annen, the «New Agers», rapporterte å leve i mye gladere og mer naturlige omgivelser, i harmoni med hverandre, og i dedikasjon til lære og spirituell utvikling. Type 3, den «høyteknologiske urbanitet» beskrev en blek mekanistisk framtid der mennesker levde i undergrunn byer og byer underlagt i domer og bobbler. Type 4 beskrev seg selv som post-apocalyptiske overlevende i en verden som hadde gjennomgått globale kataklysmer, sannsynelig atom katastrofe. Folk i denne gruppen levde i hjem rangert fra urbane ruiner til huler til isolerte bondegårder, gikk med enkle håndsydde klær som var ofte lagd av ull/pels, og innsamlet mye av sin mat fra jakt.

Nå som Tine meieriet har lansert ultrapasteurisert skolemelk med 7 ukers holdbarhet og jordbærsmak med exotoxinen «Mono-sodium-glutamat» er det på tide med en mat-revolusjon før barnas hjerne er gåen før de begynner på ungdomskolen. Jeg vil helst av alle de overnevnte framtidsscenarioene leve lykkelig i små samfunn som lever i harmoni med naturen. For å komme dit, må vi bekjempe alt som vil nedsette vår hjernefunksjon så vi kan våkne opp i flertall og begynne på vår framtid før Rockefeller foundation begynner på sine høyteknologiske urbaniteter, som de nylig publiserte.  Vi bør tolke dette som deres planer for verden, og ikke spådom. Lurer på hvor mange drømte om navnet Rockefeller, ondskapens navle.

Bevisste skjorter er en bevegelse med maktskifte i sikte for det frie individet

Vi er så heldig som har fått låne et lite lokale i Oslo Sentrum. Over inngangsdøren skal det stå «Det ekte Storting», og på innsiden har vi printere og flyers-heftemaskiner du kan bruke hele dagen om du tar med blekk og papir. Vi lager stensiler for politisk-tagging, info-stickers til innkjøpspris, gå med det du tror på – støtt bevegelsen med en politisk motivert t-skjorte, dette blir vår operasjonsbase der du kan engasjere deg og dele dine tanker, komme med forslag, delta i folkemøter, drive gateaktivisme, aksjoner, og politiker-utfordringer samtidig som vi jobber på et nytt system.Vi trenger etterhvert et større lokale i Oslo sentrum, noe lignende Blitz huset, med printere og datamaskiner, med en halveis stor møte sal, sånn at vi kan holde pressekonferanser og folkemøter for 300 personer, invitere til debatt og kunnskapsforveksling.

Sjekk ut Bevissteskjorter.no ! Et resultat av kritisk gjennomgang av brunskjortene og rødskjortene, er bevisste skjorter. Vi er bevisste og vet at Hitler og komunismen var finansiert av Wall-Street-kapitalister av media-lysskye frimurer-Rotchild-Rockefeller skjulte pengesterke krefter.

Den revolusjonen vi snakker om, må komme fra hjerte, alt må være bevisst på moralsk rettferdighet da verden har sett og erfart at Økonomisk og Politisk makt er destruktivt. Det betyr ikke at vi er religiøse, vi er en bevegelse som vil endre samfunnets grunnmur og realisere drømmer som mange anser som virkelighetsfjerne, hvorfor ikke? Makten er avkledd, deres løgner er åpenlyse, av sikkerhetsmessige årsaker så vil vi ikke endre systemet fra insiden i frykt for å bli forandret av det samme systemet vi forsøker å endre.

Vi trenger research grupper, vi vil oppfordre ungdommer til å analysere det som er galt med samfunnet, og komme med sine evalueringer og løsninger.

Vi er en familie.

De som er talekunstnere og kan delta i debatter vil bli satt på prøve, slik at vi er godt utdannet på alle felt vi møter på, alle diskusjoner, fakta er vårt våpen, sannhet er vårt skjold. De som er flinke til å skrive og opplyse kan vise talent på nyhetsspeilet, de som vil være i bakgrunnen og plante gode tankefrø, de eldre, de kloke, kan forbli anonyme.

Tiden er nå, og forandringen kommer ikke når vi alle sitter i hver vår hule spredt rundt landet. Vi må av internettet, the world wide web, before the spider comes.

Nå braker det løs

Hvem som helst kan antenne lunta nå, en tilskuer som hopper inn i en direktesendt Tv-debatt og roper Revolusjon! Eller en politiker som står opp omringet av ulver og roper sau! Jeg er ikke redd for å starte en revolusjon, jeg er mer redd for å sitte når det er tid for å stå. Kjære Norge les mine ord, det er ingen vei tilbake nå. En global-lederløs revolusjon som milliarder venter på, vil lyset fra norden vise vei? Sammen klarer vi det som umulig klares alene!

Jeg takker for meg på Nyhetsspeilet.no – jeg føler jeg har gjort mitt. Nå vet du. Resten er opp til deg. Jeg har en bevegelse å samle og takket være Nyhetsspeilet har flere hundretusen kansje en million frø blitt sådd, vannet og spiret, nå håper jeg du vil ta det neste steget og tenke over alt du har lest her og om det er verdt å dø for frihet eller diktatur. Jeg jobber også med en personlig film som heter «du må ikke sove» der du får se det du ikke har fått lest på speilet.

Denne skjermen kommer til å ta knekken på ryggen og øynene våre så klistret fast vi er nå, og makteliten har ingen ting å bekymre seg for når du sitter under deres oppsyn. Kan du tenke deg hvor panikkfylt etterettningstjenestene vil bli om vi alle forsvant fra internettet? Internet var og er det største våpenet for folkeopplysning, alt dette ville være umulig uten, men nå er tiden kommet og vi må tilbake på gaten hvor makten tilhører før internettet blir skrudd av eller sensurert! Norges historiens største fredsbevegelse har nå startet!  Jeg er evig takknemlig for Nyhetsspeilet, plattformen som har gitt meg et nettverk av likesinnede stor-tenkere og idealister, fagfolk, forfattere, forskere, og mennesker som kan stille opp til en reserve-regjering når hele Norge har skjønt at kollektiv sivil-ulydighet er veien til frihet og trafikken i Oslo Sentrum står stille som følge av en million demonstranter! Vi er de vi har ventet på!

Du er ikke alene, vil du stå med oss?

Folkeopplysning må føre til folkereising of folkefrigjøring fra de rike embetsmenn, prestenes dogmer og politikernes selvgode løgner. Nå er datoene satt for høsten, og forhåpentligvis vil flere bevegelser der ute allieres og stå samlet for kontinuerlige pågående demonstrasjoner etterhvert, som varer helt til det vi demonstrerer mot ender! Vi er også i kontakt med resten av den skandinaviske bevegelsen og vil samkordinere folkesamlinger i fremtiden i enkelte storbyer. Vil du bli hørt, må en sterk entusiastisk kritisk masse stå samlet, da vil media være nødt til å gi dere oppmerksomhet.

Vi starter med Psykratrien før de starter med oss!

Demonstrasjon for menneskerettigheter, og mot bruk av tvang i psykiatrien.
Hele psykiatriloven strider mot Norsk Grunnlov, da rettssikkerheten er fratatt de personene som rammes av loven.

21 August. Klokken 13.00 – 15.00 utenfor Stortinget.

«Loven strider også mot Menneskerettighetene, og CAT-Konvensjonen.
Det burde vært riksrett, der politikerne måtte stått til ansvar for folkedrap, menneskerettighetsbrudd, frihetsberøvelse, og for å lage en lov som strider mot norsk grunnlov, og dens trmaktsfordelingsprinsipp.

I dag har en gruppe mennesker blitt fratatt sin rettssikkerhet, da de kan bli frarøvet sin frihet, «fengsles» og torturert i opptil ett og et halvt år, uten at det foreligger en rettskyndig dom fra det norske rettsapparatet. Dette er grunnlovsstridig, og politikerne kan dømmes for dette, da de har vedtatt en lov som er ulovlig, og som fører til at en gruppe mennesker mister sin rettssikkerhet, integretet og frihet, uten lov og dom. Dette er en stygg sak, som politikerne skal stå til ansvar for, og da gjerne ved å anke politikerne inn for rettsapparatet. Med andre ord, Riksrett.» Fra facebook-initiativtagere

Jeg oppfordrer disse slagord å tegne på plakater:

«Avskaff Nazi-Paragrafen nå!
10.000 tvangsinnlegges i Norge hvert år!
Du har ingen ting du skulle sagt!
Nei til lege-makt! »

«Send en hær med psykiatere inn i galetinget
Våre politikere har mistet forstanden!»

» Norge sender Politiske fanger til psykiatrien»

«Psykofarmaka er kjemisk Lobotomi!»

«Gi politikerne Psykofarmaka!»

Legg ned destruktive HAARP og Chemtrails!

Den 25 August. Klokken 18.00
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/kong-harald-se-opp/

Vil du stå med oss for ren luft?

Vil du leve på dine knær eller dø på dine føtter? Du har ikke lenge igjen før en du kjenner mister livet. Det er påtide å ta klimadebatten på alvor og motbevise Al-gores falske profetier for de vil drepe oss langsomt om vi sitter og sikler på Tv-skjermen istedenfor aktiv deltagelse gjennom livet for å spre gode tanker, gode ord som akkumulerer gode handlinger som spres helt til hele verden er helbredet fra denne ondskapens system. Dra innom et apotek og kjøp munnbind for illustrere et poeng. Samtidig som du bevarer din anonymitet. Send meg gjerne en mail om du ønsker å holde en liten tale eller dele dine tanker høyt.

Onsdag 25 august 2010 klokken 18.00 arrangerer vi en stor demonstrasjon utenfor slottet og ber Kong Harald SE OPP! Spre ordet til alle du kjenner, begynn å lage bannere, flyere, vi skal lage liv i byen, noe de har den største menneskeforakt for, en levende befolkning!

Forslag til slagord for plakater:

«HAARP er masseødelegelsesVærVåpen
stasjonert i Tromsø, underlagt US Army»

«Våre kropper er solcellepaneler for D-vitaminer
Chemtrails blokkerer for Solen vi sårt trenger!»

«De sa det skulle være skyfri-himmel
Helt til 20talls fly sprayet kunstige skyer»

«Universitetet i Oslo driver Chemtrails forskning!»

Klimadebatten er også viktig her

«Kjører de buss på Mars og Jupiter?
Hvorfor er det klimaendringer i hele solsystemet?»

«Klimaprofetene sprayer svovelskyer ut av fly
for å redde oss fra AL-Gores falske klimaprofeti $$$»

«FN’s klimapanel hacket! Google Climategate!»

«Kong Harald, Se opp! Nå har du sovet nok!
Fri deg fra forhekselsen, redd ditt folk!»

“Ekspertene’ er satt på sidelinjen. Opposisjonen kommer fra arbeiderklassen, fordi G-d reiser opp de små for at G-d ønsker å gjøre narr av de store. Ikke for ingenting at rundt Jesus fantes ikke professorerer og ingeniører og paver og prester, de er for ferdig programmert. Det var fiskere, snekkere, etc. Det er utrolig morsomt å kunne observere hvordan historien gjentar seg…..” J. Johansen på Nyhetsspeilet.no

FHI må SVI – legg ned Folkehelseinstituttet!

Folkehelseinstituttet er oppreist av Rockefeller foundation og er Norges talerør for den korrupte og kyniske legemiddelindustrien. De har flere skandaler og pasient blod på sine hender og den siste svineinfluensa-pandemien var spikern i kista på folkeforgifterne! De må stanses før nye pandemier skapes til høsten Ta kontakt om dette er ditt felt.

2 September klokken 15.00 – 18.00, sted Folkehelseinstituttet i Oslo.

Her er noen alvorlige forbrytelser begått mot den norske befolkning:

  • massevaksinering for ikke-eksisterende pandemi
  • Skremselspropaganda skapte hysteri i vaksinekøer der mennesker trodde de kunne dø hvert øyeblikk(15.000 vil dø)
  • Oppkjøp av vaksiner 1 år før pandemi-erklært
  • Stoltenberg familiens bånd til vaksineprodusenter
  • Barnevaksinasjonsprogrammet gir astma og autisme friske barn
  • Barnevaksinasjonsprogrammet inneholder kvikksølv
  • HPV og Gardasil vaksinering

Autoriteter i Helse-Norge står fram og legger hele vaksineringen i grus.

9-11 var en inside jobb – Norge ut av Afghanistan!

Sted: Stortinget. 11 september 2010. Lørdag klokken: 13.00 – 15.00
(eventuelt fast demo hver ellevte i måneden)

Det betyr at fienden befinner seg i USA. Det er mange som sliter å finne flyrester i Pentagon og Pensylvania, bevisene er vanntette, kriminelle elementer i USA spesiellt BushDynastiet angrep seg selv for å lage en krig mot terror av terror. Det har snart gått 10 år, Niels Harriet fant nano-termitter i støvet, WTC7 falt i fritt fall, og nye krigshissinger mot Irak, Pakistan, Yemen og nå Iran blir legitimert med skrekkfylte 11 september. USA har innrømmet flere falsk-flagg-operasjoner, bay of tonkin episoden, angrep Usa en av sine krigsfartøy utenfor Vietnamkysten for å gå til krig mot en uskyldig nasjon for penger og verden største industri – the millitary industrial complex.

Al-Qaida eksisterer ikke – BBC innrømmer!

Vi har også skrevet en artikkel om Bin laden aldri erkjente 911 og ble trolig drept i 2001.

Norske ingenører ber Politikere se hva som egentlig skjedde den 11 september! Noen som vil komme i kontakt med dem for meg og spørre om de vil holde foredrag den 11 september utenfor slottet hvor det er plass til flere tusen mennesker?Spør ingeniørforeningen: http://www.tekna.no/ jo flere som spør jo større sjanse!

Dette blir en bred front allianse.

Slagord:

«PST straffer uskyldige terrormistenkte for å spre frykt og panikk!»

«Norge ut av Nato – Nato ut av verden!»

«Hold Obama ansvarlig – han lot Krigsforbrytere gå!»

«Legg ned våpenproduksjon i Norge umidelbart
Tenk om det var dine barn som smakte på dine kuler!»

«CIA = AL-QAIDA
MOSSAD = Terror»

«KRIGEN AV TERROR ER TErROR mot moder jord!»

«Norge ut av den somaliske kyst!
Piratene er lokal kystvakt
som kjemper mot dumping av radioaktiv avfall!»

«Nei til Globalisering og den Nye verdensorden!»

«Vi vil ikke ha en verden der alle tenker likt
for da er det ingen som tenker!»

Statens strålevern tier – Riv ned mobilmastene!

Hjernen er vårt viktigste våpen i disse dager, ta derfor veldig godt vare på den og utsett deg for mindre mobil-stråing. Tidlig på 50tallet visste forskere hvilken fatale følger EM-stråling har på kropp og sinn. I dag lyver statens strålevern, betalt av industrien, fremstilles forskningsrapporter finansiert av millitæret i USA og flere mobil-leverandører som tilsier det at du kan trygt la ditt 5 år gamle barn bruke mobiltelefon. Dette er mordforsøk og all uavhengig forskning roper varsku – vi er med på tidenes største biologiske eksperiment! Med konsekvenser vi vet fører til hjernesvulster og kronisk trøtthet. 1 av 3 får kreft i samfunnet vårt, vi holder statens-strålevern ansvarlig den manglende folketjenestligjøring. De sprer kreft og gjemmer seg bak ord som «vern». Mobil-mastene i Oslo er målt og verdiene er langt høyere enn tillatte grenseverdier, tatt i betraktning at Norge har høyest tillat stråleverdier i Europa. Wifi i klasserommene må også ned og de gode gamle ledningene kan utstyres med yo-yo teknologi slik at de spretter på plass når en er ferdig. Vi lever i en elektromagnetisk tåke som holder sinnet i fangenskap!

Sted: Helsedirektoratet, Universitetsgata 2. Dato: 20 september, klokken 15.00 – 17.00

Slagord for plakater:

«Vi er lei av å leve i en mikrobølge-ovn!»

«Elektromagnetisk stråling – vi vil ha uavhengig måling!»

«Hvorfor plasseres det mobilmaster på sårbare mennesker?
Gamlehjem, barnehager, skoler og universiteter»
Nb: med sårbare menes det at nedsatt tenkeevne kan føre til mindre kritisk selvtenkning til skolepensum.

«1 av 3 får kreft – statens strålvern sprer den!»

«mobilen er et drapsvåpen – finn alternativer nå!»

«NEI TIL TRÅDLØSE BYER – BIENE VÅRES FORSVINNER»

«Ingen bier – ingen mat!»

«STATENS STRÅLEVERN ER KREFTSPREDERE!»

Legemiddelverket er kreftkursabotører

Nå som statens strålevern har gitt oss kreft, og alternative nyhetsblekker har videreformidlet tilbakeholdte nyheter om at kreft er kurert, er det på høy tid å sette kreftkurer på dagsorden før en du kjenner dør av mangelful behandling. Kjemo-terapi kurer svært få mennesker, de som er kurert er veldig heldige og har antaglivis et sunt og opptimistisk kosthold og levestil, men ikke alle er like heldige når dårlige nyheter banker på døren og legen sier det er forsent gå hjem og forbered deg på døden.

https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/kreft-er-kurert/

Sted: Helsedirektoratet – Dato 20 september klokken 15.00 – 17.00, universitetgata 2.

Dette blir bred front demonstrasjon. Samme dag som protesten mot statens strålevern for å få mest mulig engasjerte saker på dagsorden, må vi stå samlet.

Ta kontakt om dette er ditt felt. Vi trenger folketalere, fag-eksperter og andre dyktige beleste samfunnsengasjerte vanlige mennesker.

Slagord på plakater:

«Cannabis Olje kurerer kreft – Staten holder kjeft!»

«Google: RICK SIMPSON STORY
A man who cured cancer with hemp-oil»

«Vitamin B-17, aprikoskjerner, og riktig kosthold
kurerer langt fler enn cellegift!

«Kuren til kreft har vært tilbakeholdt i 50 år!!!»

«JA TIL MEDESINSK MARIHUANA
funker mot:
Astma
Lungekreft
Epilepsi
Depresjon
MS
og flere folkesykdommer.»

«Hvorfor mister alternative leger lisensen
når de har kurert flere hundre pasienter?»

«Staten vil drepe oss før pensjonen blir utbetalt!!»

«Norge får Fluoride i springen
Det samme Hitler ga til jødene i konsentrasjonsleirene!»

«La din mat være din medisin
Legeutdanningen over fem år
har kun 3 dager med erneringsråd»

«Reseptbelagte medisiner dreper millioner
mens Hasj selgere på akerselva blir fengslet»

Bred front! Alt går! Det handler om fritt helsevalg!(norges viktigste nettside?)  Hvorfor er gojibær og vitaminer og mineraler bannlyst? Dette er også en demonstrasjon mot Codex Alimentarius, Aspartam, giftige smaksforsterkere og fluoridisering av Norsk drikkevann! Norske skattepenger er elsket av legemiddelindustrien, en god helse kan kutte ned inntektsskatten til 10% !!!

Demo for Demokrati!

Ikke vent på revolusjonen for den er her nå!

Her står vi imot den nye verdensorden og globalistenes agenter på tinget!

Her går alt!

«Subsider jordbruket – omlegg all matproduksjon til Økologisk drift!»

«Nei til Datalagringsdirektivet»

«Nei til EØS avtalen!»

«Legg ned millitæret – bruk pengene på alternativ energikilder»!

«Gi oss hydrogen-bilen som gikk på vann og ble drept for 50 år siden!

«Vi er lei av å bli beskattet 76%, nei til inntektsskatt – ja til Moms!»

«Mindre stat = Mer oversikt = Mindre utgifter!»

«Vi har 200 partier men ingen valgfrihet!»

Sted: Stortinget. Dato: Lørdag 25 September, klokken 13.00 – 15.00 ++

Demonstrasjonene vil repeteres og flere nye kamper må på dagsorden, helt til det vi demonstrerer mot ender!

I 2009 avslørte vi konspirasjonen, i 2010 mobiliserte vi tankemillitsen, i 2011 kom revolusjonen og i 2012 begynte vi kalenderen på nytt.

Age 1 of enlighntment.

Ha en fortsatt kjærlighetsfylt oppvåkning!

No world order – just love between the borders

Hilsen

Armin Bahrami – the vanderer
www.bevissteskjorter.no /Nyhetsspeilet.no

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

182 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Enig med det meste, ville bare sette aksjonen «Norge ut av Afghanistan, ut av NATO-banda og ut av våpenproduksjon» på første plass.
Det er jo snakk om drap på uskyldige mennesker.
Jesus` første bud var «IKKE DREP».

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hva er en negativ entitet?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Revolusjon avlyses, Armin.
Faen går konkurs uten vår hjelp.
Ny bølge av verdensomfattende krise som meldte seg som nye vansker på United Stupids` eiendomsmarked, vil endelig knuse systemet uten etterspurte kroner dere vil uansett ikke få.
Finita.
Selv norsk olje vil ikke la Jensemann&Co fortsette å spandere US med militær-donasjoner. Ingen flere bombefly å terrorisere med.

En gresk avis som får donasjoner av Tyskland, jewropas bærende hjørnestein, skriver hvor tyskerne må spare og skjære ned.
Høres bedre enn musikk i mine ører (google-oversettelse):

«I Bundeswehr, som nylig har lidd et alvorlig reduksjon – inntil 250 tusen menn, planer for videre «optimalisere» personell. Snart vil den tyske hæren redusere med 100 000 soldater.
Antallet bakketropper Tyskland vil falle fra 92000 til 54000 tropper. Air Force og Navy foreslått å redusere mer enn doblet. I bakkant av hæren og sikkerhet foreslått å avskaffe to tredjedeler av de ansatte, etter som det blir bare 34 tusen mennesker.
Den tyske regjeringen har planer om å pensjonere 15 av de 86 militære transportfly Transall, 87 ut av 187 jagerbomber Tornado, å avstå fra å kjøpe 37 fly, Eurofighter Typhoon «Third Series. Tidligere var det den tredje serien «Typhoon» planlagt å bringe til virkelig allsidighet. Dette betyr at den tyske piloter ikke se langmodighet «Eurofighter» i den form den ble bestilt.

Bundeswehr skal kunne kjøpe bare 80 heller enn 122 transport og overgrep helikoptre NH-90, en lett angrepshelikoptre «Tiger» – 40 snarere enn 80. Det setter sammen med de tekniske problemene med denne maskinen generelt, er det en lys fremtid i tvil.
Deutsch tank park, og så «krympet» i 15 år, vil mer enn 10 ganger – opptil 390 tanks, kuttet opp til 270. Modernisering Program Leopard 2 «vil bli avkortet. Redusere tilbudet av moderne BMP «Puma» – antall kjøpte biler vil bli redusert 450-280 stykker. Og en gang planla å mer enn 1000.

Det er planlagt at marinen skal trekke seg ut av armene av Tyskland, åtte fregatter, 15, alle 10 rakett båter «Cheetah» og alle antisubmarine helikoptre «Sea King» (21 stk.). Antallet nye klasse fregatter F-125 kan også reduseres 4-3.
For 10 ubåter vil forbli kun 4 – den nyeste, 212 Project. En nylig renovert og oppgradert gamle båten prosjektet 206А «la på en nål.»
Noen tyske eksperter tror at «når antallet 150 000 Bundeswehr ikke lenger vil være en sterk partner i NATO, kan hun stole på.» Men de er feil – den tyske hæren mistet evnen til å utføre offensive operasjoner selv før dagens bølge av kutt. Nå er de tilgjengelige styrkene er ikke nok til å forsvare den eneste operative retninger. Bundeswehr er i stand til bare begrenset fredsbevarende operasjoner og krigen i fjerne land med uregelmessige «Papuans» og «ånder». Det er ikke kjent hvor vellykket.
British Army venter på den sterkeste nedgangen siden 1957. Vil bli avvist 16 000 militære, kuttet hundretusener av stridsvogner og pansrede biler, scorene til fly, et par ubåter og overflatefartøyer.
Den største reduksjonen i ventetid RAF. De vil miste syvtusen mennesker og 295 jagerbombeflyene. De vil bli ca 200 stridskjøretøy, som er sammenlignbart med nivået i 1914.
Hele flåte av jagerbomber Tornado vil bli tatt ut av drift for å spare € 7500000000 løpet av de neste fem årene. Mens tidligere disse flyene etter planen forlate i tjeneste fram til 2025. Også redusere tilførselen av Typhoon «- alle av dem vil være 107 i stedet for 160, og også på grunn av den tredje serien. For å redde sin plass bare én flystasjon.
Hele flåten på 36 transportfly C-130 vil erstatte 22 fly A400M. Men dette er ikke svaret – produksjonen av denne maskinen er et stort problem. Så flyet kan forbli uten pålitelig transport i Afghanistan og andre flyktige steder.
Den britiske flåten vil miste 2 flere ubåter, tre landing skip, en betydelig del av fregatter og destroyere, 2100 sjømenn og marinesoldater. Foreløpig finansiering bygging av en andre hangarskip av det nye prosjektet, og over den første «skyer samlet seg. I stedet bare skrive ut to av de tre lette hangarskip Invincible-klassen. Sannsynligvis sletting av en strategisk ubåt Vanguard klasse og avskaffelsen av programmet bygde luftforsvar destroyer «Maner». Hæren vil miste 50% av parken i pansrede kjøretøyer kamp. For å være en alvorlig reduksjon i antall Challenger-2, AS90 selvgående våpen og pansrede personellkjøretøy «Warrior».
The Marine Corps kan fortsette under direkte kommando over hæren. Disse enhetene komme under felles ledelse med fallskjermtropper, noe som selvfølgelig forferdelig irriterende offiserer berømt deler. Dersom alle bestrebelser for å redusere militært forbruk og hæren vil bli gjennomført, vil Storbritannia miste status militærmakt. Derfor kan det snart være Argentina eller noen andre kan tenke om gjenåpning av gamle territorielle konflikter.
Den franske forsvarsbudsjettet er også forventet å redusere, men ikke som i andre land. Hæren av Frankrike hadde allerede blitt kraftig redusert i løpet av reformen. Air Force – 24% av personell, hæren – med 17%, og flåten – 11%. Redusert og flyet, og artilleri og stridsvogner og pansrede kjøretøyer park.
Frankrike vil redusere militærbudsjettet i 2011-2013 til 3,5 milliarder euro. Men i Paris i håp om at reduksjonen i militære utgifter kunne reduseres til € 1500000000 grunn av inntekter fra salg av lokaler og kommunikasjon frekvenser som brukes av det militære.
Imidlertid kan ytterligere kostnadsbesparende tiltak ikke påvirke programmer som for eksempel kjøp av jagerfly rafale, fregatter FREMM, atomubåter «Barracuda» og utstyr «soldat av fremtiden» FELIN. Men, samme antall fregatter allerede kuttet opp på forhånd.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Vet ikke om jeg vil kalle meg revolusjonær eller ha en revolusjon, men jeg vil ha endringer, helst uten drap og vold. Store endringer og sannheten på bordet om alle ting, JA. Om Armin vil dette, bør de som vil ha endringer lytte til ham og møte om opp de kan. MEN det er helt sikkert at det også vi møte opp folk som skal rapportere til våre motstandere.. NWO-kreftene. Om Armin vil dette, bør du ikke så forvirring ved å si at det er avlyst, Bin Laden..

Det på det rene og til å håpe at deres økonomiske system bryter sammen, håper bare at det ikke er for mange uskyldige som rammes og blir for vanskelig for vanlige folk. Oppfordrer alle til å skaffe seg en bolig med litt jord utenfor, til å dyrke mat på i krisetider. Glem heller ikke Bin Laden, at det er de samme folkene som var bak både tidligere krakk og kriger og de tjente penger og var sikret selv uansett. De vil ha kaos, økonimiske sammenbrudd osv, og de er ofte bak dem, men sikret seg selv og tjener penger uansett. Det er som regel vanlige folk som rammes, uansett. De skyldige går fri.

Det er MYE mer som trenger å gjøres og planlegges og kanskje enda mer om økonomien bryter sammen. Ingen grunn til å avlyse planer av den grunn, ting ordner seg ikke av seg selv, gode krefter må inn å skape det vi vil ha!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Skjønner poenget ditt, Syngoalla.
Du er bekymret for levebrødet til «vanlige mennesker» som produserer bombefly. Dems levebrød gir jeg blanke blaffen i, kall det hva du vil.
Ikke prøv å villede lesere med påstanden at denne krisen er i faens interesser.
Denne ble skapt av lyse krefter for å spyde parasitten med osp-stokk en gang for alle.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Bin Laden: Vær snill og slutt med anklager om at jeg villeder eller at jeg er lojal mot faen og slikt. Om du er på lysets, sannhetens og kjærlighetens side, så er vi på samme side. Om lojal mot F peker til at jeg er kabbalist, så har du ennå ikke sett og forstått de videoene som jeg har lagt inn en del steder og som gjør helt klart at det er krig og hets mot antizionister, også de som er jødiske kabbalister. Jeg tror neppe du har oversikt over hvem som har skapt eller vil skape en krise. Og jeg har ikke sagt at jeg har det. Jeg har bare henvist til hvordan det har vist seg i ettertid, at visse krefter har manipulert og skapt det meste som har skjedd, også tidligere krakk.. dette er fakta som er vel dokumentert. Vi må tro at de har sikret seg. Og jeg kjenner absolutt ingen som produserer bomber eller bombefly. Det er et faktum at det er oss vanlige det går ut over. Om du ønsker å lykkes eller at Armin skal lykkes bør du slutte å skremme bort eller hetse hans sanne allierte. Splitt og hersk, at vi krangler istedet for å stå sammen, det gleder iallfall den faen du sier du kjemper imot. Tenk litt..

kj
kj
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Dere forsøker å lage revolusjon i landet! OK.

Og dere trenger penger. Hvor mye trenger dere da. Kan du ikke fortelle litt om denne revolusjonen dere planlegger. F.eks hvor mange dere er!

Jeg formoder dette skal foregå i fredelige former. Og hvordan skal dere gjennomføre dette og hvordan skal det hele koordineres . Og etterpå, når revolusjonen er over – hvordan ser det da ut! Hvem leder organiseringen og sørger f.eks for lov og orden, eller er unntakstilstand på ubestemt tid en mulighet.

Bare fortell Armin, så strømmer nok pengene inn!

T
T
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ingen fasitsvar på det du spør om kj… systemet vil uansett automatisk motarbeide en maskulin v.hjerne revolusjon, og det burde vel vært mer presisert også da folkeopplysning og kjærlighet er det vi trenger mer av (når vi har nok av dette så vil ikke mørket ha noen plass å gjemme seg)., revolusjoner trenger vi ikke mer av, i ordets rette eller feile forstand, da historien har lært oss at det ikke går an å fysisk endre holdninger, eller bevisstheten til folk., enhver har ansvar for sin egen utvikling, og med kunnskap kommer enda større ansvar, en må være forandringen en vil skal skje her på jorden.

Tiden vil vise, om 2012 er DNA oppgradering eller om det er tilbakekomsten til de falne englene (Nephilim)…det vi vet å forsøker gjøre noe med er den ikke fullt så skjulte sammenslåingen av de fire store kultene fra den gamle verden, nemlig sol-tilbederne, måne-tilbederne, planet og stjerne tilbederne, denne sammenslåingen skal skje i Sol & Mons tempel i Is Ra El., lederen for de fire store kultene, presidenten i den nye verdensordenen, og anti krist for de religiøse skal da entre sin rolle her på jorden å regjere en god del år… Jeg tror ikke dette vil lykkes, men jeg vet at det er dette eliten har forsøkt å forsøker å gjøre (problemet er at de kan ikke å samarbeide).

Folkeopplysning på grasrot nivå med hjelp av en stadig endring i bevisstheten til folk (forhåpentligvis til det bedre, dog det er mange ekspempler også på det motsatte: her i form av en norsk familie som viser sin kjærlighet til verden; http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs309.snc4/40810_10150218898735262_583235261_13860922_2013496_n.jpg) er det eneste som vil hjelpe ettersom systemet motarbeider alt vi gjør, derfor er bevisstheten og intelligensen til de som jobber innad i systemet vårt håp… innsiderne har en stor kraft i form av forandringen de kan påvirke ved å lekke informasjon osv…

Til slutt; en opplyst befolkning ville ikke latt seg lure av en firkantet boks på stuegulvet, så vi har et stykke igjen_staystrong and inbalance <3

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Bevissthetsrevolusjon trenger ikke penger og sverd.
Det er nok å avsløre de som sitter med nøklene til det evige liv og det berømte ORDET som utviklet seg til en bibel. De som sitter på disse nøklene er Illimunati som styrer over frimurerne og gresshoppa nede i vatikanet.
Når noen fikk til oppgave å spre ORDET, så gravde de det heller ned og gjorde seg til konger og gjorde menneskene til slaver.

ORDET har tre bokstaver og har tallet er 666 og skal avsløre sjakalen fra Egypt som har manipulert og hypnotisert verden rundt seg til å tro at han er den ene gud.
Anubis var vokteren av dødsrike og veide hjertet mot en fjær. Det var altså ikke mulig å slippe igjennom. Frimurerne har jo selv her på Nyhetsspeilet innrømmet at de tilber sionistkongen Anubis. Sjakalen som har korset som symbol er ikke en hund, men en rev. ORDET er derfor FOX. I nummerisk rekkefølge blir det 666. Oprinnelig ble bokstaven x skrevet som et +(kors)
Derfor ble Jesus hengt på korset sammen med to (tyver). Egentlig ble han halshugget av treenigheten med sverd. tre sverd som stikkes i jorda blir til tre kors.

Man må skille mellom Jesus og Christus. Når Jesus sa at mange vil komme i mitt navn og hevde at jeg er Christ, så var det det han mente. Jesus var ikke Kristus. Ettersom kristusenergien slipper taket våkner vi mer og mer. Kristus eller sjakalen har fallt. Nå er det bare å få kongene som går i frimurerloger for å drikke blod ut av hodeskaller og sove i kister til å tre frem i lyset.
Merkelig at frimurerne som får opplest Johannes åpenbaring allikevel tar imot dyrets merke i sin panne, men slik er kristusenergien. Veldig hypnotiserende og manipulerende. Nummerologi er kanskje ikke frimurernes sterkeste side. Hvis egoet er for stort har ikke stakkarene sjans mot denne energien som lover evig liv og masse gull.

nøkkel = F, ring= O, to sverd i kors= X

Frykt ikke Sjakalen, han er som en Pappilon som bjeffer høyt :-) Kristusenergien bygger sin makt på hiarki gjennom frykt og aggresjon og dette vil slippe taket etterhvert.

Jeg anbefaler å lese om Illimunatis latterlige system og ritualer i boka til Roger Aase. Der kommer det bl.a. frem at frimurerlogen i Trondheim er bygget på gravplassen til Vår Frue kirke og at skjeletter og hodeskaller er hentet derfra.

Riv av korset du har rundt halsen og stikk hull på boblen som du lever i. Andre bobler er vitenskap og andre religioner. Les mytologi og hieroglyfer fra Egypt. Der kommer det fram.

Se den nye musikkvideoen til Katy Perry hvor Snoop Dogg har rollen som Sjakalen som leker med Katy og prøver å få henne til å tråkke på stjernene i veien, men Katy finner veien til himmelen blant alle slangene og kommer tilbake for å stikke hull på boblene og vekke de som har tråkket feil. Isen symboliserer korset som som prøver å lure dem med et påhengt hjerte. demonene blir sprayet ned og Damene vinner til slutt over Sjakalen.

Anbefaler å se filmen The Thing for å lettere forstå ondskapen til sjakalen fra månen?
kristendommens rapture er igang for fullt, spre ordet.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

«ORDET har tre bokstaver og har tallet er 666 og skal avsløre sjakalen fra Egypt som har manipulert og hypnotisert verden rundt seg til å tro at han er den ene gud.
Anubis var vokteren av dødsrike og veide hjertet mot en fjær. Det var altså ikke mulig å slippe igjennom. Frimurerne har jo selv her på Nyhetsspeilet innrømmet at de tilber sionistkongen Anubis. Sjakalen som har korset som symbol er ikke en hund, men en rev. ORDET er derfor FOX. I nummerisk rekkefølge blir det 666. Oprinnelig ble bokstaven x skrevet som et +(kors)»

En sjakal er da ikke en rev, http://no.wikipedia.org/wiki/Sjakaler

For det andre, å gjøre om Anubis som ikke er en rev, til dyrearten rev bare for å få til 666 i henhold til numerologi er da et voldtsomt logisk kvantesprang. Det blir som å gjøre om navnet til en kjent leder, til human, for å så bruke ordet human til å bevise at personen er antikrist.

En annen ting er at Engelsk var «lite utbredt» på tiden Anubis var regnet som dødsguden, og når Johannes åpenbaringer ble skrevet ned, så det er svært lite trolig at det engelske ordet FOX har noen som helst sammenheng med noe av det du skriver.

Tallrekken 666 stammer fra Bibelen, så hvis man skal prøve å bevise noe som helst i henhold til dette, så må man ta utgangspunkt i nettopp Bibelen.
I bibelen står det at 666:» Rev 13:18 Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast for it is the number of a man and his number is Six hundred threescore and six»

Der står det at tallrekken er tallet til en mann, om dette har sammenheng med numerologi er åpent for diskusjon, men det engelske ordet FOX er uansett helt på tyttebærjordet.

T
T
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Fint at du presiserer ovenfor evt. misforståelser Armin, høres veldig bra ut det du skriver. rEVOLusjon har ordet LOVE baklengs, og siden du ikke vil vi skal se illuminati symboler i varselstrekanter så blir du vel ikke blid når jeg skriver hva LOVE er baklengs :) EVOL (evil)!! Hehe, ringer deg iløpet av morgendagen mann

Hva 666 angår kan jeg kommentere her på engelsk, litt klipp og lim fra tidl. kommentarer skrevet på net:

666 is not the number of the beast, it is the number of the Universe. The carbon atom: 6 protons, 6 neutrons, 6 electrons; 6, 6, 6., and it takes the Sun 2160 years to travel from one sign to another; 6x6x6 = 216. Physics, numerology and astrology, not satan which only mean opposer in Hebrew. Who are the opposers today? There is also many other thesis on 666 but these are two important ones

I mean any symbol can be both positive and negative, depending on what kind of energy you feed it, so if you believe 666 to be evil, like you say, it might become evil! And then you start seeing this evil everywhere, which might again cause you to vibrate at a lower frequency.

The pentagram and the hexagram are good examples, they can be both positive and negative aswell., as in the fifth essence regarding the pentagram: when you master the elements; earth, water, fire, air, you defeat the dragon (1) which might or might not symbolize your reptillian brain (which control your instincts and ego), you are then able to balance your right brain with your left brain (2), hence the fifth essence is a positive thing and so are the pentagram., Although it could be used for whitchcraft also…duality kicks in here

Hexagrams can symbolize many things also, but it really is just the feminine and the masculine symbol put together.

* footnotes

1:

Dragon has the skin of a fish and master the water, it has the wings of a eagle and master the air, it breaths fire so it master the fire, and it has its claws in the earth and master the earth.

2:

When you are perfectly balanced, masculine and feminine, left and right brain works together. This is in mythology and many paintings symbolized by a man (masculine) defeating a dragon, and saving the lady (feminine)., in other words, he leaves his reptillian (primitive) brain behind and gets to know his true self.

http://en.wikipedia.org/wiki/Saint_George_and_the_Dragon

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

666 is not the number of the beast, it is the number of the Universe. The carbon atom: 6 protons, 6 neutrons, 6 electrons; 6, 6, 6., and it takes the Sun 2160 years to travel from one sign to another; 6x6x6 = 216. Physics, numerology and astrology, not satan which only mean opposer in Hebrew. Who are the opposers today? There is also many other thesis on 666 but these are two important ones

Dette var jo ikke akkurat logikk i høysetet det heller. Universet≠Karbon, altså karbon er ikke lik universet, karbon er bare endel av universet. Noe som ikke samsvarer med den første setningen om at 666 er universet. Karbon er en viktig del av universet, men hadde universet bare bestått av karbon hadde det ikke vært mye til univers.

Solen er heller ikke det samme som universet, det er endel av universet. Og 216 er IKKE lik 2160. Karen kan jo ikke regne en gang, og selvom om matten hadde stemt hva så? Hvis jeg finner 666 bakpå strekoden på drikkeflaska mi, betyr det da at den drikkeflaska er det mark of the beast? Selvsagt ikke.

666 stammer fra Bibelen, skal man tolke betydningen av det, må man selvsagt ta utgangspunkt i Bibelen, hvis ikke, så er det fullstendig meningsløst.

Jeg skjønner ikke helt hvor dere henter alt dette pisset fra, bare fordi en person hevder å ha alle nøklene til universet så betyr jo ikke det at dette er sant. Det er heller ytterst sannsynlig at det er det stikk motsatte, de som hevder de har alle svarene kan du gi vedde huset ditt på at er sjarlataner, løgnere eller skikkelig på bærtur.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Sithous

Sjakaler og rev er som du sier i hundefamilien. Det var egentlig ikke det dette dreide seg om. Den kampen er allerede overstått. Det dreier seg egentlig om menneskets kraft til å skape paradis istedet for helvete. Rive seg løs fra monoteismen og innse at man er medskaper av universet. Sammen skaper vi sjelereiser inn i mørket for å kjenne på følelser slik at enhver sjel blir unik. Det er dine følelser og opplevelser som gjør at du er du, og slik blir nye unike sjeler født. Kistusenergien holder oss igjen i denne illusjonen om døden og en gud som straffer syndere, men alt dreier seg om programmering og mind control. Mange, mange har innsett dette og ser den enorme muligheten vi har til å skape en bedre verden, når vi kan avprogrammere mind control. Til og med sykdom og død kan avprogrammeres.

For meg er det dyr som edderkoppen og reven som bærer korset på ryggen og jeg har aldri sett på korset som et symbol på kjærlighet. Innlegget var ment til frimurerne som kanskje ikke vet helt hva de holder på med. Avsløringer rundt om i samfunnet er tegn på at tåken letter og da undres man over hvorfor ondskapen ikke har skjult sine spor bedre. Men det har de ikke trengt siden de har vært beskyttet av denne tåken eller sløret. Når kjærligheten nå til slutt vant, kan man se på verden med andre øyne.

Armin og gjengen får kjærligheten til å blomstre fortere. Håper jeg får anledning og at andre slutter seg til hans kamp for en bedre verden. Få den desperate makteliten til å forstå at slaget er tapt. Vi trenger ikke konger og hemmelige brorskap. Verden trenger moderlig kjærlighet.

Michelle
Skribent
13 år siden

EViG TAKK for så utrolig mange gode ideer, i demonstrasjoner får Nyhetsspeilet vist seg frem, folk blir hver dag foret med løgnene fra iLLUMiNATi og demonene som ødelegger seg selv og andre til slutt, we are tired and done with all of it, men vi har ingenting å frykte, for vår agenda er kjærlighet og frihet, glede og omsorg, miljævern og dyrevern – det beste for ALLE og ALT, så i oss lyser kjærligheten, kunnskapens kilde av glede, som vil stråle ut til omverdenen og forvandle mørket til vakkert lys i harmoni og samspill, det er jo bare kjærligheten som er – uovervinnelig sannhet og livet selv.-)

PaRe
PaRe
Abonnent
13 år siden

Kjempebra tiltak Armin!!!
Hva med litt sublime bannere også? Som f.eks. denne for 9/11: «Google Dimitri Khalezov nå!»

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Armin, siden det ser ut som at du forlater Nyhetsspeilet vil jeg benytte anledningen til å takke deg for dine mange gode artikler på NS i folkeopplysningens navn. :)
Du er en gammel sjel i et ungt legme!
Skal forresten til tigerstaden ganske snart, så jeg lurte på om du kunne legge ut adressen til lokalet du nevner. Tenkte først og fremst på å kjøpe noen skjorter der, det blir jo litt dyrt å sende til utlandet.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Thanks! Som en kuriositet kan jeg jo nevne at min avatar faktisk er et bilde som solen hver morgen maler på min vegg (her i Sverige) gjennom kikkehullet! Når det gjelder skjorter kan jeg jo selvsagt bestille til en adresse i Oslo. Har både slekt og venner der. (eller vente til lokalet er oppe og går)

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Forlater du ikke det kupperte speilet, Cosmomind, og følger med Armin på nytt og fritt nettsted?
Armin tenkte jo ikke å gi seg, bare flytte fra infiltrerte, JWO-kontrollerte og sensurerte nettstedet til et friskt sted.
Jeg har ingen planer å bli sittende her og tygge på pisspreik og billig underholdning, ikke et sekund så snart nytt sted er etablert.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Nå ser jeg ingen motsetning mellom Nyhetsspeilet og evt. andre nettsteder. Tvert i mot! Jeg syns allerede at Speilet har gjort mye når det gjelder å bringe til torgs sannheter som ikke Main Stream Media snakker om. Egentlig brude nettet flomme over at Speil som speiler sannheten.
Jeg tolker det ikke slik at NS er kuppet, men snarere at det er visse saker som NS ikke ønsker å fronte. Jeg kan f.eks på en måte forstå at de ikke ønsker å bli assosiert med fri hasj, selv om jeg personlig er for legalisering, bl. a. med den begrunnelse at forbudet bare er en måte å beholde en indre fiende som kan brukes som unnskylning for poltisk overvåking og som påskudd til økte budsjetter til politietaten. Dette er et tema som virkelig setter folk opp i mot hverandre og hvor fordommene er tallrike, og hvor den reelle kunnskapen er svært liten.

Ole-John Saga
Skribent
13 år siden

Tusen takk for en nydelig artikkel Armin:) Fikk tårer i øynene. Trist å høre at du slutter her på Speilet, men du av alle vet jo hva som er best for deg. Mine beste lykke ønsker videre:)

Michelle
Skribent
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

HVA???????? Skal Armin slutte, det går jo bare ikke an!!!!!!! Kjære goe Armin vår, hva er det som skjer???? Har de klart å implantere deg eller bestråle deg eller skremme deg sånn at du har gitt opp???? Ikke la dem ta rotta på deg, du er beskyttet av den høyeste KJÆRLiGHETEN som lever i deg!!!!!!!

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Det står i selve artikkelen Michelle, under overskriften Nå braker det løs.

«Jeg takker for meg på Nyhetsspeilet.no – jeg føler jeg har gjort mitt. Nå vet du.»

Armin skal lage revolusjon, derfor, det er jo det artikkelen handler om, vanskelig å gå på reptil- og chemtrailjakt da med lange dager på det nye kontoret og mange demonstrasjoner.

Michelle
Skribent
Svar til  Beate Szanday
13 år siden

Akkurat, takk for at du forklarte Beate, fikk ikke med meg det jeg, men nå forstår jeg, Armin har jo skrevet over hundre fantastiske artikler, imponerende og ja den filmen blir SUPER!!!!!!! Armin er så fantastisk at han må brukes der det er mest behov for tiden og bruke sin energi best mulig – ja Armin vet best – da blir vi jo å få mer sannhet og kjærlighet fra deg på viktigere plan nå kjære goe Armin – EViG HEiA OG TAKK TiL SUPERHELTKJÆRLIGHETSENGELEN VÅR ARMiN- HURRA FOR DEMONSTRASJONER OG FiLM – EViG LEVE SANNHET OG KJÆRLiGHET OG GLEDE OG ARMiN!!!!!!!!!!!!

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Du gjør et fantastisk arbeid Armin, tusen takk.

Verdensherskerne vil ikke akseptere Gud som autoritet, og de vil heller ikke akseptere Guds ti bud som de retningslinjene vi skal rette oss etter. Verdensherskerne vil selv være selve autoriteten, og deres internasjonale og overnasjonale lover strider ofte imot de enkle prinsippene som er framsatt i de ti bud.

Derfor skriver Paulus: Vi har ikke kamp mot kjøtt og blod (det alminnelige menneske), men mot makter og myndigheter, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelrommet (Ef. 6. 12).

I dagens situasjon må vi bare beklage at verdensherskerne har valgt å gå sin egen vei. Når verdenslederne nå strammer grepet, og vil ha en global styring gjennom et massivt internasjonalt lovverk, må vi ta et valg, når deres lover strider mot Guds prinsipper, Guds lov og vår egen samvittighet.

Derfor blir spørsmålet: Hvilken autoritet vil du lyde? Det blir spørsmålet også i forbindelse med dyrets merke. Hvem vil du tilbe og tjene? Verdensledernes lover eller Gud lov? Det hele dreier seg jo egentlig om de gode og de onde kreftene.

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Her må jeg nok knuse hele artiklen din Armin ;)
Englen David Rockefeller har besluttet og gi bort over halvparten av alt han eier og har til veldedighet :D
Det er investor Warren Buffett og Microsofts Bill Gates som har overtalt dem 34 rikeste milliardærene i USA i en rekke hemmlige møter til og gi over halvparten av alt dem har til veldedighet

http://e24.no/utenriks/article3757218.ece

Her er det nok desverre noe som ikke bare skurrer litt …
Har 34 av verdens ondeste reptiler sett lyset eller skjuler det seg noe mer bak dettte fantastiske storsinnet ?
La oss se litt her hmmm…… Bilderberger og MS gruner Bill Gates har lenge vært kjent for sin veledighet men hva er veldedighet i deres øyner
veldedighet=vaksiner, ikke mat, vann, hus, skoler osv

David Rockefeller som holder foredrag om hvor viktig det er og myrde det meste av menneskene på jorden så dem super rike kan opretholde sin velstand og vekst vil bruke halvparten av det han eier på vaksiner ?
Nå er jeg skremt :-|

Det er nok liten tvil om at nettet snører seg sammen rundt oss når psykopatene går så drastisk til verks, man snakke tross alt om «folk» som ville solgt bestemoren sin for 50 øre uten og blunke

Her er hele reptiliste :)

http://givingpledge.org/#enter

Litt rart dem er blitt så gavmilde ettersom det kun er få uker siden det var G20 møte der det ble bestemt at U-hjelp skulle reduserest med 2/3 deler der siste tredjedelen utelukkene skulle brukest på zombifabrikkens Monsantos mais og soya
Nødhjelpsorganisasjonene raser siden zombimaten er totalt uten livsviktige næringsstoffer
Vel det er nok den minste bekymringen med det som kommer fra Monsanto

Monsanto eier også verdens 4.5 millioner frø, som en av forutsetningene for og lagre frø i Svalbard Globale frøhvelv var at frøprøvene som oppbevares i hvelvet skulle være depositørens eiendom i tillegg til eiendomsrett og disposisjonsrett til frøene
Så mao skulle gulrøtter, poteter eller andre planter dø ut av chemtrail så kan du havne i fengsel for og spise en ikke Monsanto potet

http://www.regjeringen.no/nb/dep/lmd/kampanjer/svalbard_global_frohvelv/historien.html?id=489075

Men det er ikke noe oppsiktsvekkende seff for i USA har myndigheten allerede tatt eierskap over regnvann der dem som samler noen dråper i kopper og kar kan bli straffet og havne i fengsel for det

http://www.youtube.com/watch?v=6jjxg8f3Gq0&playnext=1&videos=LXybjNrs7no

9 av 10 som tvangsinnleggest i psykiatrien er ikke til skade for selg selv eller andre ifølge Helsedirektoratet men hvorfor blir dem tvangsinnlagt da ? for at dem ikke stemte AP ved valget ?

Hvorfor blir ikke folk som sender Esel opp i falskjerm tvangsinlagt ?

http://nrk.no/nyheter/verden/1.7216978

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ha ha! Smurfen, du overgår jo til og med standup komikeren Bill Mayher som er kjent for sin intelligente humor når du er på ditt beste! :D
Gavmildheten til pengeflytterne er nok på høyde med da Olav Thon annonserte at han skulle gi bort gryna sine. Bare bløff!

Michelle
Skribent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

JA STÅENDE APPLAUS TIL BÅDE FANASTiKSE GOE ARMiN, Smurfen og Cosmomind!!!!

Men WHAT???? Var det at Olav Thon skulle gi bort hele formuen sin til organisasjoner bare bløff???? OMG!!!! Har vi noe mer om det? Fortell fortell.-)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Husker ikke detaljene fra TV-intervjuet, men bet meg merke i at mye skulle inn i fond, som skulle forvaltes etter forretningsmessige prinsipper og at det skulle skje etter hans død.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

ja egentlig så bør man gi fra seg pengene mens man er i live, men bra at de ikke går til noen enkeltpersoner iallefall da, uansett går det vel bare tilbake til iLLUMiNATi, kanskje har han bare forvaltet pengene for de i mellomtiden uten å forstå det? LOL

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Jeg såg en gutt som satt i parken her en dag, men mens de andre barna lekte i solen, satt han med hodet ned i et Donal Duck blad. Det får meg til å tenke at også Disney driver mye med mind-control. Dette i følge frimureravhoppere også. Sånn som at Onkel Skrue er den lykkeligste og smarteste med alle pengene sine han tviholder på. Som at Donald spiser and på juleaften. Som at B-gjengen har ett spesielt type utseende som representerer skurkene, de ser jo helt make ut alle tre. Nå kan det jo være at Olav Thon ble hypnotisert av Onkel Skure? Uansett, greit å lufte litt tanker, men jeg leste vel Donald Duck før jeg også, og har ikke så mye imot å kose meg med bladene iblant.-)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

He he! Det er jo som kjent skrevet bok(bøker?) om temaet og det ble vistnok kallt Donaldisme, Onkel Skure! Var den tilsiktet? Tror neppe Skrue hadde tatt til takke med å være linoleumsterapaut! :D

Terje
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Merkelig du nevner Donald, var en tur på hytta og på den turen leste jeg ut 3 Donald pocket bøker. Tror ikke Donald er med på å hjernevaske folket eller barn. En av historiene tar for seg hjernevasking, altså et firma hadde satt opp en ny antenne for nærradioen og med denne visket de ut de 2 siste ukene fra folks hukommelse. De plasserte også inn et falsk minne med en annen som ordfører. Faktisk skriver de om konspirasjoner og det forundret meg en del. En annen historie handlet om skrue. I denne historien havnet skrue på en annen planet der de hadde fjernet pengene for de var roten til alt vondt. Skulle nesten ha scanet inn disse historiene og lagt det ut på nyhetsspeilet var faktisk artig lesning.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Vel, Terje, kritikerne har i alle fall hevdet at Donald fremstilles som dum og uheldig, og at det således gjennom historie etter historie hamres inn at årsaken til at folk ikke gjør sukess, eller blir rike, er at de er dumme og uheldige.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Jeg mener nå i hvert fall å ha sett at hovedtendensen er at Donald er full av arketyper som kan være med på å kondisjonere oss til å tenke på et visst sett.
Men når det er sagt kan bladet f.eks også være utrolig science fiction, og jeg mener å ha lest et sted at det til og med er gjort oppfinnelser på bakgrunn av historier i Donald Duck. Med så mange årganger tror jeg bladet blir som bibelen. Du kan finne støtte for det meste, om du leter. :)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

ZetaTalk kom med en spennende tilleggsinformasjon i nestsiste nyhetsbrev. De har lenge hevdet at de som er selvisk krystalliserte (dvs. de som er psykopater på sjelsnivå) i deres neste liv vil bli født på en planet der alle er like selviske/psykopatiske som dem selv. Altså det absolutte helvete. Men i nestsiste nyhetsbrev nevnte ZetaTalk, i en bisetning (!), at de selviske ville ikke en gang bli gjenfødt som humanoider (som generelt er en organisme designet for empati). Kanskje det var dette BALLESPARKET som har gjort mangemilliardærene desperate i å vise for hele verden hvor humanitære og snille de er?

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Tror nok uansett at det toget forlengst har gått for kleptokratiet/psykopatiet.
De har alt for lenge badet i blod og penger!

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Like barn leker best, høres mer ut som himmelen :)

minka
minka
Abonnent
13 år siden

Du inspirerer så det fryser nedover ryggen, Armin. Takk for at du er til.

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
13 år siden

Armin, du glemte barnevernet

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

Ja du er in(n)e på noe der! :)
Hadde ikke du en artikkel om barnevernet på beddingen også Armin?

Anna Balsgaard
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Den ble censuret væk av Nyhetsspejlets ansvarlige redaktør, hjernevasken er veldig god..- mest er jeg irritert, siden det var en lenke jeg så men ikke fik bokmerket om feminismen og den ødelæggelse den har.
Åpenbart er mig og min slags ikke velkommen på Spejlet, men jeg vil takke Armin som den fantastiske menneske han er, han forsøkte å fjerne sløret, men fik ikke lov, det er jeg vant til, jeg tar gerne kampen op :)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

AU AU AUNE! (?)
Hva er dette for noe da? BVs herjing med folk er jo en sak som samler folk fra ytterste høyre til ytterste venstre!
Anna Balsgaard; har du sjekket om det kan være noe i artikkelen
Barnevernet, fylkesnemdene og menneskerettene ?
Tror ikke du skal ta dette personlig, det er stor takhøyde på NS.

kaotiker
kaotiker
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

Det kan vel ikke ha noe med at artikkelen var injurierende? Aune gjorde det eneste riktige når han fjernet artikkelen.

Anna Balsgaard
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

Cosmo :) -> Den juridiske delen fra Marius er fin, men BV stikker dypere, mye dypere. Armins artikkel om BV med en case-historie skrapede dårlig fernissen av ondskapen. Husker ikke hvem som sa at for å overta verden skulle en indoktrienere en generation, dem som gjør og har gjort oprør mot hjernevasken har psykiatrien, men i ennå større grader BV taget sig av. Når barnet er gissel, dør forældres kampvilje veldig effektivt..- i stil med å klippe av en finger eller øre og sende til forældre og forlange løsepenger..- men i BV kreves total underkastelse, og det får de, for det er jo nødt til å være en grunn til barnet er stjålet Ikke sandt ? :)
Klippet med jentas skrik ligger på you-tube. Skriket formidler den dødsangst jenta var utsat for.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

Kaotiker; tanken din har slått meg også, men da syns jeg NS bare skulle fortelle det. Egentlig mener jeg at NS faktisk utmerket godt kan holde en åpen linje om det meste. Om det f.eks skulle være noen fraksjoner, og indre stridigheter av betydning. F.eks om hvordan NS skal drives, osv. Det er vel ikke noe sensasjon at det ikke er lett å samle en gruppe uten at det skulle blir litt uenighet underveis. Det er nå MIN mening, men så er jeg jo den fødte diplomat! :)
Anna, tenkte også på kommentarfeltet. Ellers kan jeg jo si at snylterklassen selvsagt vil indoktrinere sine slaver for å kunne fortsette å herske.
Under artikkelen som forsvant rådet jeg også Armin til ikke å skaffe seg barn dersom han ville gjøre opprør. Da har de balletak på ham.
Jeg har sett barnevernets klo, og jeg ønsker det til helvete!

Anna Balsgaard
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

http://www.gateavisa.no/2010/04/16/arild-holta-vil-redde-norske-barn-fra-et-destruktivt-barnevern/
Her er barnevernet beskrevet av en som har prøvd deres terror i 20 år, og forteller kort om historik og sammenhæng.
Det ville være en forbrytelse om Armin ikke får egne barn, jeg vet han vil være verdens bedste Pappa :)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

Anna. Hadde Arild Holta som venn på Facebook, til tross for at jeg aldri har forstått folk som stemmer Frp slik som han gjør. (gikk ut fra maskeboka fordi jeg følte meg som en fremmed ful der) Men jeg lever etter det prinsipp at folk flest er gode mennesker. Hans partikolleger later jo til å mene at alt er tillatt, bare man tjener penger på det:
http://www.abcnyheter.no/node/114758
( Har mistet alle illusjoner når det gjelder partier generellt )
Tviler ikke ett sekund på det du sier om Armin som barnefar. Det ville vært et privilegium og ha en far som er så klok og snill. Men man må huske på at han også er så modig at han f.eks støtter hasjrøyking. I vanlige folks øyne er du en narkoman enten du ruser deg en gang i måneden eller alle dager.
Personlig er jeg for legalisering av alle rusmidler, men jeg hater alkohol og heroin. Men jeg hater ikke de som bruker det, og tror ikke løsningen generelt er å drive klappjakt på mennesker. Skal man forstå litt av denne politikken bør man lese professor Nils Christies bok: «Den gode fiende»

Anna Balsgaard
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

Cosmo..- jeg tror du blander sammen Arilds støtte til Alvheim som skrev Alvheims 10 bud for dem som kommer i barnevernets søkelys.
Arild er Liberterianer og stemmer ikke :)
Han er i likhet med mig for fri Hasj, selv om vi ikke selv bruker det. Avkriminalisering av alt, og ellers er den eneste lov vi behøver Kardemommeloven :)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

Anna, (og Arild!) sorry da har jeg blitt feilinformert på fjesboka. Men uansett virker han jo høyst oppegående, og man bør nå uansett ikke diskreditere folk etter partiboka, selv om man noen ganger føler seg fristet til det. he he (og da tenker jeg ikke spesifikt på Frp)
Kardemommeloven er jo genial i sin enkelhet! :)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

Man jo møter dem jo noen ganger, Ofrene. En av de sterkeste opplevelser jeg har hatt når det gjelder barnevernet og gjørmen omkring dem: Jeg er på en psykiatrisk institusjon for å vise sympati og støtte med en innlagt.
I en korridor, kommer en kvinne. (Alderen er vanskelig å fastslå for de blir jo ti år eldre etter ganske kort tid etter å ha blitt tvangsforet med «medisiner»)
Hun er flankert av to hvitkledde. I det hun passerer meg, snur hun seg mot meg og sier med fortvilelse i øynene:
– De behandler oss som dyr, de tar fra oss barna våre, og tvinger i oss dop!
Psykiatrikerne titter forlegent på meg, hvoretter de gjør tegn til jenta at hun skal følge med de to. Det siste jeg ser er den vevre kroppen som subber videre mellom sine to fangevoktere.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

Armin, er du sikker på at de får svindlende, øhh, jeg mente svimlende 70 000 pr. mnd. pr. stykk barn levert på døren? Jeg har i mange år hørt knappe 20 000 og har nok regnet med at det har øket noe, ja. Men kanskje det har noe med statusen til lagersjefen med frue?

Anna Balsgaard
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

Cosmo..- :)
Prisen stiger..
«Selv om GH fik 199.000 kroner om måneden for de i alt fire plejebørn, fortæller de, at de havde konstant mavepine af sult. De overlevede på rådne gulerødder fra haven, ledte efter mad i affaldsspande og stjal skolekammeraternes madpakker og penge for at få noget at spise.»

Kilde: http://ekstrabladet.dk/nationen/article1010727.ece#ixzz0w5qZkfe3

Læste at utgifterne til fosterhjem var tredoblet på 5 år i Norge, skal jeg lete op lenken, eller stoler du på mig ? ;)

Mo i Rana
Mo i Rana
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

Veiledende satser for fosterhjem pr 1. juli 2010:

http://www.fosterhjem.no/Aktuelt/Veiledende+satser+for+fosterhjem.9UFRDGXT.ips

Michelle
Skribent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

Det er iallefall bra at noen vil ta seg av barna, og gjør det for all del lettere å adoptere gatebarn, det er en SKAM mildt sagt at f.eks Jan Thomas Mørch Husby og kjæresten ikke får adoptere fordi de er homofile, det er landene der gatebarna kommer ifra som hindrer!!!!

Hvorfor produsere flere blodsbarn når man lykkelig kan adoptere og ta seg av fosterbarn? Heia snille mennesker, hva skulle vi gjort uten dere?

Anna Balsgaard
Abonnent
Svar til  Anna Balsgaard
13 år siden

http://www.facebook.com/group.php?gid=189508586874&ref=search#!/topic.php?uid=101717349868775&topic=42
Her er lenke med noen satser, og så er det tale om hvor mye plejekrevende barn det er tale om, og hvor mange plejevederlag du får pr barn. Veldig «plejekrevende » barn (dem som er umulige og vil hjem) får en flere penger for.
Med andre ord skal en gange lønnen op, og jo dårligere barna blir, jo mer penger, det er motsat resultatløn. Om Barnet er plejekrevende, skal en være klar over staten refunderer, så det er billigere for kommunen å ha det i fosterfamilie, end å gi hjælp til hjemmet.
Nej jeg er også mot adoption..- barn skal bli hjemmet, og hjælp skal gives i hjemmet, uanset om fosterfamilier forældrene er homser eller hetero.

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
13 år siden

Barnevernet er den store institusjonen for tiden, ikke nok med at staten mener foreldre ikke lenger er kompetente til å ta seg av sine egne barn lenger, men å tjene på disse stakkarene, det er forferdelig hvor langt det har gått…http://www.abcnyheter.no/node/114758
få alle barn inn i statens styring og form de deretter…og vi får en gjeng med roboter….sikkert passe for Jensemann og compani….

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden
kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
13 år siden

Heisan god folket.!!!

Jeg bare må publisere noe her, som jeg synest er det råeste jeg noen gang har lest. Da jeg begynte å lese dette fikk jeg frysninger på ryggen og klarte ikke å stoppe. Og tro meg jeg HATER å lese.

Her er starten av boka The freedom of choice, som er skrevet av Dr Thomas J Chalko:

Introduction

Imagine a dog.
Suppose that you present a dog with two items to choose from:
a beautiful diamond
and
a piece of shit.

Guess what would interest the dog?
Surely NOT the diamond. The dog may even piss on it.

WHY is a dog perfectly HAPPY about its choice?

Simply because dog’s limited intellect doesn’t allow
appreciation of the beauty of a diamond.

Our conscious choices are determined and limited by our
Intellect.

Why did I start a book with a parable? Because this book has
been written specifically to provoke and challenge your
Intellect. What is the challenge? The challenge is to try not to
miss any gem…

And in case you do not find any initially – please do not piss
on it, because you may feel strange later – when you will grow
to understand more.

Take your time. You may have to read and study this book
many times, in various stages of your life, before it will start
making perfect sense.

The primary aim of this book is to show you how much
conscious progress you can achieve by going WITHIN and
studying YOURSELF as an integral part of the entire
Universe.

Be prepared for many surprises when discovering unexplored
corners of your OWN Consciousness.

There are many questions in this book. They are designed to
awaken answers that are already in your mind. How much of
your awareness can you bring to your conscious attention?

Easy Questions

What is easier:
to make a house
or
bring a dead body to Life?

In other words, is it easier to create a house or create Life?

It is MUCH easier to make a house than create Life.

Please think carefully if you have any doubts about that. If you
are absolutely sure about the correctness of the above answer,
you are ready for the next question.

Do you think that a house could create itself, without anyone
designing it?

What if we could wait a LONG time? Indefinitely long?

Can a house really make itself? With windows, doors, carpets,
tiles, electrical installations, plumbing, conveniences etc.?

Can we determine exactly what is the CHANCE of a house
building itself?

From our experience, we have to conclude, that a house cannot
just build itself. The probability of a house creating itself is
ZERO
.

1
You may say that this probability is infinitesimally small and it is not
quite zero. In this case, let’s focus on the scenario that is an infinite number
of times more probable.

8 Thomas J. Chalko

But WHY cannot a house build itself?

A house cannot build itself, because it takes Intellect and
INTELLIGENCE to imagine, design, construct, test and
improve a house to make it useful.

We have to conclude that Intellect and Intelligence have to
exist BEFORE a house can be built, simply because a
house has to be IMAGINED, before it can be even
designed.

Please make sure that before you proceed to the next section of
this book, you fully understand the above conclusion and you
do not have any doubt about it

The First BIG Step

We have just agreed that Life is much more difficult to create
than a house.

So, if the probability of a house creating itself is zero, the
probability of Life creating itself is even less !!!

We have to conclude, that Life could NOT just create itself.
So,

All Life must be by DESIGN.

Intellect and Intelligence had to exist before any Life existed.
Why? Simply because Life had to be IMAGINED and then
designed. Like a house.

How much Intellect and Intelligence is needed to design Life?
A little or a LOT?

I am sure you will agree, that a Great Intellect indeed is
needed to design Life. So Great in fact, that it may be
impossible for us to imagine today.

We can summarize our discussion so far in the following
statement:

GREAT Intellect had to exist FIRST – before any Life in
the Universe came to existence.

Hva synest du om begynnelsen av boka?? Den blir bare bedre og bedre;)

Boka kan lastes ned gratis i PDF format her:

http://www.2shared.com/document/2dVJGfky/freedom.html

Eller du kan spøre etter gratis versjon her slik som jeg gjorde.:

http://thefreedomofchoice.com/

Hilsen Kali

:)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  kalinkamaen
13 år siden

Artig vinkling.

Men hvis vi begynner med diamaten og bæsjen, så har hundens valg lite med intelligens å gjøre, men refelekser, interesser, preferanser og behov. En hund trenger ikke en diamat, men det kan eieren gjøre. At diamater har en verdi hos mennesker er tuftet på forfengelighet, liten mengde og vanskelig tilgjengelig. Den dagen de to vesnene velger annerledes tror jeg aldri vil komme.

Jeg mener det ikke kreves intelligens for å skape liv. Alle levne vesne vet hvordan formere seg, enten ved parring eller befrukning. Og liv blir det, i eller utenfor livmoren. Dette pga av instinkt. Men når vi nå ser at forskskere, næringsliv og militær er ute etter å endre gener og atferd, for å skape et nytt menneske, er jeg enig at det starter med en ide – noe eller noen ønsker det. Er da mennesket i utgangspunktet en ide, og i tilfelle fra hvem?

knut bye
knut bye
Abonnent
13 år siden

Kjempebra, Armin. Sannhetens øyeblikk er nå, og det kiler i magen. Det er mye å stå sammen mot, og det er mye å stå sammen om. Alle løgnene som makt-eliten har skjult seg bak, vil sprenge seg vei fram i lyset–

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Once Upon a Time In Athens: The Legend of The Riot Dog…

For den som ikke har fått det med seg, hunden som pryder forsidebildet til artikkelen er ingen hvemsomhelst dog. Det er den herostratisk berømte «riot dog» som er fast deltager i de mange gatedemonstrasjonene i Aten de siste årene. Hunden er en frihetsforkjemper som alltid tar parti for aktivistene (dvs. for folket) og mot politi-bøllene (dvs. mot maktelitens bio-roboter).

Her er noen «greatest hits» for The Riot Dog: http://www.youtube.com/watch?v=lFd0hztEUWk

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Så søtt Ulven!
Tror jaggu jeg skal begynne med hundeavl, under mottoet:
– Enhver våken hver sin hund! Tror nok snuten kunne hadde fått seg noen støkk når de gyver løs på folk i gatene som vil si sin mening.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Denne bevisste hunden fortjener en egen gassmaske.

Vil fortelle om en opplevelse med katten min.
Vi stod i en sirkel og snakket sammen om vesentlige saker med noen ungdommer fra nærliggende VGS.
Katten hørte stemmer, kom bort til oss og tok en ledig plass i sirkelen, var sittende der til vi avsluttet diskusjon.
Guds skapninger prøver å balansere denne verden «mennesker» ødelegger.
Gry Jannicke synger i en av kanaliserte sanger: «Dyrene» er en gave til «mennesker». De vet hva kjærlighet er. De svikter aldri. Det er «mennesker» som svikter.

Askepott
Askepott
Abonnent
13 år siden

Takk for artikkelen Amin, eg bor vanskelig til. Så når eg er i Oslo, skal eg nok komme på demonstrasjonar. Eg tenker alle er like viktige.
Men om katastrofen skulle finne sted, så vil eg tru eg bor rimelig trygt til å barrikadere meg. Inviterer likesinna til å komme og kjempe vidare.
Det er ein ting eg lurer på. Som eg ikkje har lest for mye om her…

Etter 7 gode kjem 7 vonde. I Russland hetebølge, Pakistan Oversvømmelse. Her i Landet usedvanlig vått. Me veit at veret og jordskorpa blir manipulert.
Er det fleire som hamstrar mat, som hermetikk, urter, vannfilter? Ja det ein treng om tiden skulle bli trangere? Og me burde kanskje ver litt meir opene om dette. Ikkje for å skapa panikk, men på eit litt roleg avbalanset vis, opplyse om at; i Norges Rike er der intet kornlager lenger, og denne høsten kan vere den siste der maten vår er så billeg som me er vante med. Og berre tenk påden vante gamle sangen, «Økologisk mat er så dyrt å produsere, folket vil ha billig mat. Ikke sats på dette svada økologiske»… Kor enkelt er det då å finna god mat, vil me få nød sendingar med GMO korn frå USA, vår beste ven? Som vil oss så vel,og i allefall ikkje vil me skal svelte. Blir det som med vaksine, at nødsendingane er bestilt på førehand. Ferdig behandla. Kanskje dei har tatt seg bryet med å behandla maten, så me får forkokt (paraboiled), mikrobølgeovn mat.

Kan me vera sikre på at me får billig straum til vinteren. Magasina er iallefall fulle nok! Men kraftlinja i Hardanger, er jo eit levande bevis på at Staten veit best, og tenker hardt på stakkars Bergenserar, som kanskje kan komma i beita for straum til vinteren. Iallefall om Fimbulvinteren skulle komma i år.

Så eg tenker mat og brensel er viktige ting å ha i hus. Det er vel noke alle på Nyhetsspeilet tenkar, og veit. Men kvifor er det så stille om dette?
Askepott

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  Askepott
13 år siden

Dette du sikter til?

– Fullstendig panikk i kornmarkedet
http://www.nrk.no/nyheter/1.7238540

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Askepott
13 år siden

Liten tvil om at verden står ovenfor en sult katastofe av dimensjoner allerede nå til høsten som bare vil eskalere videre
I Kina og resten av Asia har ekstremvinter blitt avløst av den verste tørken som er registrert for så og bli total oversvømt
I Nord Norge og deler av vestlandet nødslakter dem dyr nå for det finnest ikke for til dyra, alle avlingene er ødlagt av kulde og regn
Selv i California er mye av avlingene ødlagt
Som dem fleste vet så exporterer USA enorme mengder mat, skulle USA stoppe exporten sin så vil over 100 land sulte umidelbart, 500 millioner afrikanere vil dø innen kort tid

Så da er jo spørsmålet: hvorfor har dem ikke bygget opp lagrer for alle vet jo at dette ville skje, Nostradamus advarte oss for 500 år siden og Toaren for noen tusen år siden osv
Sult katastofer fører til politisk uro som igjen fører til kriger som eskalerer til globale kriger, sykdommer, dette fører til enda mere global matamangel seff
Folk vil løpe til bankene med dem vil være stengt, penger vil miste all sine verdi om ikke så lenge, kanskje allerede innen 1 år

Dominoefekt kallest dette

Er vel litt over 1 år siden jeg så smått begynte og forbrede meg på tiden som kommer med hutigvoksende frø, vanndunker, kjøpe litt ekstra tørrvarer og hermetikk hver gang jeg handler og stue bort mm

Det er mange som gjør alt for mye utav det med så og så mye vitaminer osv, det trengs ikke, det er bare snakk om og overleve til det komme bedre tider
nødkost som metter og rent vann er det viktigest i tillegg til ved så en kan holde seg varm og koke mat

Så enig med deg Askepott, dette er virkelig noe NS burde skrive en artikkel om og sette folkus på :)

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Enig at NS kunne ta nærmere kikk på problematikken, uenig i taktikken din, Smurfen.
Tiden Jesus snakket om, er kommet: heldig er den kvinne som ikke fødte og det bryste som ikke ammet.
Hvis du ikke har barn, fortsett med det, Smurfen!
Det er det beste man kan gjøre i dag. Hjelper lite å hamstre hermetikk, det varer ikke lenge uansett.
Forfatteren av en liten bok «Hercolubus or red planet» beskriver nær fremtid når «mennesker» skal miste vettet pga. sult og hete, og det finnes ikke noen redning, bortsett fra åndelig oppstigning.
Han så planeten i astral dimensjon, den er allerede død.
Jeg hamsterer ikke. Hva er vitsen å bli objekt for bandeangrep og bli drept fordi man har noe mat på lager? Det varer ikke lenge uansett.
De utenomjordiske som sendte budskap via Gry Jannicke, sa at en liten del av jordas populasjon ville overleve i små kolonier.
Begynn å søke likesinnede hvis du vil overleve, Smurfen.
Lykke til.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bin Laden
13 år siden

Tja….. nå har jeg ingen planer om og overleve Laden ;)
Ikke akter jeg og gjemme meg i noen hule sammen med parasitter som en feig kylling og ikke har jeg planer om og gjemme meg for smurfespisende bander heller he he
Jeg skal opp på en fjelltopp og nyte synet av elendigheten som går i oppløsning sammen med en feit rev og en god gammel wiskey :)
Er jeg heldig så får jeg selskap av deg og Armin :)

Går det som det har gått i tidliger tidepoker så vil alt som ikke er skapt av stein, gull og sølv gå i oppløsning og slutte og eksistere
Inni gravkammer i pyramidene så eksisterer det ikke organisk matriale, ikke så mye som et støvkorn er funnet
Samme med Atlantis og Lemuria man finner bare veier av stein på havbunnen
Der er vel også grunnen til at Frimurerene har murt i århundrer i stein der dem har grad ut tuneller og huler i jorden som en flokk med grevlinger på speed

Det er vel det en rebbot handler om, utslette alt så en kan begynne på nytt med blanke ark og fargestifter
Ser ikke helt hensikten med og først å gjemme seg i huler i noen år for så og begynne og leve som nomader på flukt i sult og sykdommer i en NWO styrt verden, men for dem som vil overleve så bør en begynne og hamstre mye mye mat, danne små grupper og legge overlevelse planer sammen
Det haster nå for mye av avlingene i verden er ødlagt allerede og vist folk første begynner og hamstre så går det ikke mange dagene før butikkene er tomme
EU sier at det ikke er noen fare i Europa siden Eus korn lagrer er smekkfulle men det ville dem sakt uansett for og forhindre hamstring

Mye tyder på at dem som fortener det blir reddet bort før kolapsen starter men time wil show :)

Du skal se på det at vi får endret vårt DNA så vi kan overleve dit vi skal, der vi får hver vår jordflekk på en liten planet i Pleia systemet der vi kan dyrke sopp og kose oss og le av dem psykopatiske parasitt eliten som må slite med bare likesinnede på jorden Laden :D he he

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Amen.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Smurfen: Du må komme deg opp på det fjellet i god tid da.. og hva skal komme tror du, vannbølger, overforsvømmelser? Regnbuen er en pakt mellom Gud og mennesker at Gud aldri mer skulle la det skje med vann..
Om det er bedre med ild, kan diskuteres.

Kan du være snill å si oss din oppriktige mening om disse som har plass i bunkersene da? Hvem er de og er de svikere alle sammen? Med på agenda? Hm.. kan ikke noen skaffe oss en oversikt? Noen gode hackere her?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bin Laden
13 år siden

Tja søte snille Singo først blir det økonomisk kolaps, hungersnød, kriger, store naturkatastofer, jordskjelv mm men selve apokalypsen vil komme i form av ild utenfra, om det blir halen til Nibiru eller en solstorm som vil grille oss mens magnetfeltet er borte mens det snur er ikke så godt og si
profetiene er ganske sammstemte i ild, dem fleste peker på et objekt utenfra som vil forårsake den
Men et gammaglimt fra Eta Carina er heller ikke umulig

Dem som skal i hulene er noen tunsen fra eliten pluss soldater og andre dem trenger til og skape velstand og bygge opp igjen NWO samfunnet
Det blir nok en ca 500 mill kanskje 1 milliard

Hvem dem er ? Frimurer seff
Jesuitter, Tempelriddere, Illuminati, Vatikan osv er alle frimurere, kall dem gjerne psykopatiske hybrider
Den som startet frimureriet er arkitekten som bygde Salamos tempel, ifølge frimurerene selv ble han sendt ned til jorden fra gud med gudomlig kunnskap, så hvem er denne guden, det var en av dem utenfra som skulle hjelpe til litt

For og ta det fra start så var det kjempene som hersket på jorden da pyramidene ble bygd, men dem koloniserte jorden lenge før det, dem var onde og brukte menneskene som slaver
Sitat Genesis 6:4:
«There were giants in the
earth in those days; and
also after that, when the
sons of God came in unto
the daughters of men, and they bare children to them, the same became mighty
men which were of old,
men of renown.»

Historien før kjempene kom kan en lese her

http://www.galactic-server.com/rune/jordkol08.html

Mao så fikk dem avkom med menneskedøtrene før en flod var nær ved og utrydde samtlige kjemper, Goliat var en av dem siste som ble drept men Kong David tok det siste slaget mot dem i fjellene og drepte dem siste
Avkommet som dem fikk med menneskedøtrene ble dem som reiste ut av Egyptene med Moses, historien videre kjenner dem fleste til frem til Salamon Tempel og starten på frimureriet

Dem fleste kjenner til at Hitler sammen med Dr Mengele prøvde og skape den perfekte rase men det få er klar over er at den perfekte rasen han skulle skape var hvite kjemper
Mye av menneskene skulle utryddest og kjempene skulle på nytt regjere på jorden, Hitler tapte krigen men armadaen av nazi vitenskaps folk ble sendt til USA der dem startet NASA og fortsatte jobben med og klone frem kjemper utifra DNA, gen manipulering
Hvor langt dem er kommet i utviklingen eller om prosjektet er ferdig vet jeg ikke men med dagens teknologi så bør di være der nå
Så på toppen av NWO pyramiden skal det være kjemper som skal regjere over menneskene nok en gang etter 2012

http://www.sydhav.no/giants/overview.htm

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Takk for alt dette søte smurf. Hungersød på vei ja.. hva har ødelagt avlingene? chemtrails? Vel.. det er bra å ha noen ekstra kilo å tære på igjen da, som før i tiden.. de sylslanke som er i tråd med idealet vil ryke ut først. kroppen lagrer jo fett for å ha i krisetider, vi kan lagre mat også. bør vel begynne med det.. sikre oss jord til å dyrke.

Kjenner til kjempene, i fortid og man kan jo ikke bare rydde dem ut, selv om man gjør det fysisk, vil de være der, sjelene deres.. skulle virkelig Hitler og co lage slike? Hvorfor skulle de ønske at disse skulle overta? Jeg vet at det er underjordiske baser i USA hvor de holder på med kloning og ting som ikke tåler dagens lys og at iallfall tredje og fjerde generasjon av kloninger lever i fangenskap der. Skal tro om denne messiasen deres er skapt der? Han skal være veldig høy og snakke en mengde språk, det er ikke sikkert at det er Obama.. eller kanskje Obama er derfra siden du sier det mangler så mye info om hans bakgrunn? 666 kan bety menneske-skapt.. menneskets tall er 6.. dermed kan antikrist være skapt av mennesker ikke Gud. Han skal fremstå med å snakke på alle tv-skjermer og inni alles hoder på vårt eget språk, samtidig skal vi få en sterk følelse av kjærlighet i hjertet.. snakk om voldtekt! elektromagnetisk og manipulativ voldtekt.. kikk i planene her:

http://www.share-international.org/

Er det hva de legger opp til med frekvens-skiftet?! Er skeptisk til det.. det skal skje når sjelene er modne, og ikke samtidig på en gitt dato:

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
Svar til  Askepott
13 år siden

en får håpe på billigere strøm, men de vet vel å justere dette også etterhvert. Matvarekrisen kommer nok ikke som ett sjokk, og det er mange av oss som er klare over disse problemene, og de er som forventet, men større omveltninger kommer etterhvert, så her gjelder det å være både forberedt og opplyst. Sett deg ned og les en del av artiklene som ligger her inne på Nyhetsspeilet, så får du nok en del opplysninger som legger en del brikker på plass, tenker jeg..

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

Mitt svar var til Askepott, og jeg tror du Smurfen kjenner til mye av dette til at du kan skrive en artikkel her inne…I og med Armin gir seg, kan nok du sikkert skrive noen fantastiske artikler her inne. Det har du nok kunnskap til. Lykke til!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

Hvor fikk du fra at Armin gir seg?
Han flytter bare fra formøkkete stedet til en frisk plass.
Og hvorfor skulle Smurfen jobbe for faen som kapret Armins NS uten å klare selv å levere noe brukbart av innholdet?
Du får ha det så faentastisk godt sammen med kuppmakere, kos dere sammen.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

Armin gir seg nok ikke. Der hvor det er sterke folk med sterke selvstendige meninger vil det også bli gnisninger og viljer som støter mot hverandre. NS er ikke noe unntak. Armin har vært med fra begynnelsen her og på det stedet man ble enige om å danne NS, men det er ikke hans NS som noen har kuppet fra ham, Bin Laden, det er å snu ting på hodet.

Ideene og initiativet til NS kom fra Frank, som ennå er ansvarlig redaktør her. Det er han som har gjort det meste av jobben med å bygge opp iallfall teknisk, etter hva jeg vet. Siden kom andre til og Armin har fått mye tillit og ansvar på tross av sin unge alder og at han er en sann opprører.. Det har gått veldig fint og han har vokst mye med ansvaret. Han har gjort en glimrende jobb og jobben ligger her ennå, i form av artikler med viktige brikker og brikker har også kommet frem videre ved at andre har bidratt med brikker og info i kommentarene. Det er viktig at alt dette bevares. Uenigheter om redaksjonelle ting og fokus, hva som bær være viktigst er en ting og at Armin også vil være mer aktivist, gjøre noe er en annen ting.. ikke bare skrive. Han er aktivist på sin hals vet dere..

Men jeg må si at publikum… folket nok er mer opptatt av innholdet i artiklene til Armin enn en del andres mer særere artikler..
Det er også slik at infiltratører og folk som er doble vil finnes i alle miljøer. Det er en selvfølge at det er ekstra mange av dem der lyset og infoen er sterkest.. de finnes. Og i visse situasjoner viser de sitt sanne jeg.. pga at jeg har vært i miljøet lenge og i miljøer som er relatert har jeg fått se og kjenne på kroppen til de grader, en del av disse doble. Jeg vet godt hvem de er og dermed har heksejaktene og svertekampanjene aksellerert. De må bringe til taushet eller ødelegge troverdigheten til de som har forstått hvem de er..

Men MK er også et våpen og leketøy i fiendens hender, som kan brukes til å ødelegge og sette folk opp mot hverandre. Slik er mk også profetert om i Bibelen.. man skal sette foreldre og barn, ektefeller, venner og allierte opp mot hverandre og noen leker Gud og har satt seg i Guds sted. Det er om mk.

Noen ganger, f eks i dag, er jeg lei meg og oppgitt over dette. Hva skal vi med fiender, når våre venner og allierte kan dolke oss og oppføre seg som de gjør noen ganger? Noen ganger av egoisme, andre ganger pga at de viser seg å være doble, gjøre en jobb, andre ganger er mk brukt for å forvirre og ødelegge vennskap og folk som samarbeider for det gode. med slike våpen som MK er det ikke lett. Tro meg.. senest i dag har jeg blitt påminnet om dette. Hadde tenkt meg på møtet til Armin, men føler ikke særlig for det lenger og har andre ting den dagen om krasjer. Mister motet når venner settes opp mot hverandre og forstår ingenting av hverandre, pga mk faenskap som settes inn. Det er ikke lett å lykkes når fienden har slike våpen som mk.. og setter selv de beste venner og allierte opp mot hverandre og lager krøll og et sammensurium av misforståelser..

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Vil benytte muligheten til å takke Armin for engasjement og bidrag til Nyhetsspeilet. Du har vært med på å riste i og vekke meg, og sikkert mange andre. Du har også vært modig med å fronte saker og kontroversielle tema, og jeg håper fremtidige prosjekter blir vellykkede. Jeg forstår at du når gir det her, du har bidratt mye og kan ha gått tom. Da er nye utforinger på sin plass.

Stå på.

Michelle
Skribent
13 år siden

Her er et videoklipp som samler massevis med BEViSER via TV/media på morgellons og chemtrails og smart dust:
http://www.youtube.com/watch?v=ZedNdox_YIM

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Mer spekulasjoner–eller er det fakta?

Ifølge bokserien «The Winds of Truth» er Solen bebodd av menneskelignende vesener ledet av 13 «Solar Lords». Via frekvenser kan de påvirke ikke bare Solen og Jorden, men ALLE planetene i solsystemet. Lignende skal foregå i alle solsystemer!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  baugen
13 år siden

Det høres ikke så veldig sannsynlig ut Baugen men hvem vet, ser man på dette bildet her av 1088 så ser solen ut solen veldig ut som en levende organisme :)

http://www.spaceweather.com/swpod2010/27aug10/firstlight.jpg?PHPSESSID=8p8kakcab2a7ddvqjjgrqjjj90

Rart så tallet 13 går igjen hele veien sånn som her som viser at på slutten av 2012 så skal 13 krystall hodeskaller komme sammmen og redde jorden fra en kattastrofe som vil utslette alt liv på jorden, ikke vet jeg men Men det finnes maya- og hopiindianere i dag som sier at de er i ferd med å forberede seg til seremonien som skal finne sted når de 13 krystall-hodeskallene kommer sammen
Krystall hodeskallene er virklige nok men om dem kommer sammen i 2012 vil jo tiden vise, det er uansett merklig at dem dukker opp overalt nå rett før 2012 etter og vært bortgjemt i tusner av år..
En annen merklig ting er at dem er ikke menneskeskapt og ikke ligner noen av dem på menneskekranier heller ..

http://www.sydhav.no/mysterier/krystallhodeskalle.htm

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Smurfen: Er dette solen? Hvordan?Lurer bare på om du plasserte denne i feil debatt? Veldig interessant dette men virer som det hører til et annet sted..
Svar gjerne her også, vi vil gjerne høre din mening og du var nevnt her..
Av Bin Laden og noen til et sted for litt siden i denne tråd..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
13 år siden

Joda det er solen søte singo :) Hvordan hva da ? nei ikke feil debatt, svarte Baugen som du ser

Tenkte jeg skulle skrive en artikkel når tiden er inne for og legge ut den artiklen jeg jobber med men nå er det vist ikke lov lenger og skriver artikler som avslører maktovergrep av eliten eller anbefalinger av helsekost som eliten og legemiddelindustrien har bestemt skal være forbudt osv så da blir det vel til at den havner på serveren til Armin istede :)

Mange ser agenter, dobbelt agenter trippelagenter, sabotører, infilitører osv osv men er ikke det og bruke energi på frykt akkurat det NWO vil da, få bort fokuset vårt og skape splid ?
Det føles utrolig mye bedre og ikke ofre en tanke på trusler/fiender, få bort sånne tanker, husk at døden er bare farlig for dem som mener at sånn dø ting er farlig
Frykt er mat for demoner/reptiler så ikke mat dem med dem vil ha!

Nei lev livet og vær den en var ment for og være så får ting gå som det går :)

Tror ikke NS er tent med bare artikler om Illuminati symboler, noen ser jo fanden rundt hvert hushjørne og stein snart der brukerene snart ikke vil stoppe og hjelpe folk i nød vist dem har en varseltrekant ved siden av bilen sin i frykt for Illuminati pyramiden

Graver man seg for dypt ned i Illuminati dritten så kan en selv fort bli en del av det en i utgangspunkter skulle bekjempe
Kan være lurt og ta noen steg bak når en kommer så langt at en begynner og bli ufin mot meddebetanter og beskylder alle som ikke har samme syn som en selv for og være en del av illuminati
Husk at splitt og hersk er illuminatis beste våpen for og kontrolere massene så hvordan kan en forvente og få massene med på en revolusjon når ikke dem som fronter den klarer og stå samlet engang ?

Så hvordan revolusjon skal en ha ? den vi har hatt i mange tusen år som stort sett alltid ender med at den som leder massene også er en psykopat som søker makt som Lenin og dem fleste andre som bare har lurt massene på nytt, eller skal en tenke i andre baner …

Mike har fått mange ufine beskyldninger med bakgrunn i et Ra øye i artiklen sin enda dem ikke har lest hans mange og lange tunge artikler om Ra stoffet

Ra stoffet representerer noe helt nytt, en helt ny måte og tenke på der man enkelt bare tar avstand fra eliten, man nekter enkelt og greit og utføre ordrer, mota falske gaver eller akseptere falske løfter
Man skal ikke tilbe andre en seg selv der man tar sterk avstand fra alle idoler og ledere
Ved og avsløre løynene til eliten så mister dem også all makt, ingen som vil ta til våpen og gå ut i krig og ofre livet sitt for ledere som sitter og ler av deg der man man vet at dem kun vil øke sin egen makt og lommebok

Armin har startet et ikke volds korstog som blir lengre for hver dag som jeg har stor tro på :)
Nye kommer til hver dag og slutter seg til oss andre men skal en få med nye så nytter det ikke og stemple dem ubeviste med negative karististikker som: skjønner du ikke at det er CIA som står bak da din idiot
Da bygger man kun opp en mur mellom dem en skal bevistgjøre

Så hvem er denne anticrist/lederen for NWO som skal bære merket 666 ?

Man trenger seff ikke være noen rakettforsker for og skjønne hvem det er..
Obama er en tro kopi av Egyptiske faraoer, han er den eneste som er i stand til og samle verden for «fred»
USA bruker mer penger på «forsvareret» en alle andre land i verden til sammen
Spørsmålet må jo være hvem er fienden som Anticrist skal slåss mot ?
Kina, Russland osv er jo med i NWO, det er bare Iran, Lybia, Venzuela, Libanon, Nord Korea som har gått åpent ut og sagt dem ikke vil være med i den nye verdens ordren og dem utgjør ikke noe trussel for NWO
Da er det bare en trussel igjen som kan slåss mot NWO, nemlig en bevistgjøring av folk der folket i en rekke land avslører eliten og tar makten tilbake
Når Obama da bruker klasikeren til Bush : Enten er dere med oss eller er dere mot oss
Vi er klart imot det om kommer fra NWO

Det siste slaget mellom det onde og det gode skal vist stå i Armageddon som kan tyde på at kampen blir mot muslimer men hva kan steinkastende muslimer stille opp med mot den enorme hæren fra USA og EU mm
Jeg klarer ikke med på noen måte og se for meg noe som kan moblisere en mot hær mot NWO på bare 2 år så kanskje vil vi få hjelp utenfra ……

Her er en glimrende fakta dokumentar i 5X 10 min om anticrist så kan jo dem som vil gjøre seg opp sin egen mening om hvem det kan være

http://www.youtube.com/watch?v=GoMAwukXr8o

Hvem er Obama egentlig ? det finnes ingen fødselsatester, han har studert på en rekke kjente universiteter men det er ingen som har vært elever i dem periodene han skal ha vært der som har sett han

Ups Obama nekter og vise seg frem i overkropp, er han blitt merket med dyrets merke nå

http://e24.no/makro-og-politikk/article3778312.ece

Jeg tror ledelsen på NS hadde vært tent med og satte seg ned sammen med Armin og kommet frem til en løsning, det ville vi alle vært det beste for alle parter :D

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Revolusjon og hjernevasking av massene

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

DANGER IS REAL! DANGER IS RAEL!

FAIR IS DANGEROUS! FEAR IS DANGEROUS!

After studying the content of the WWW and Hollywood films I have reached to the conclusion that the USA in general is a nation of paranoid fear mongers.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Syns nesten jeg må legge til Mike, at dette ikke var ment som et spark til deg og den videoen du la ut, men den trigget bare en reaksjon, som jeg har båret på en stund. :)

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
13 år siden

Beklager å måtte si dette, men saken om barnevern, fylkesnemd og stat er så ømtåelig emne at t.o.m nyhetsspeilet har vansker med å sette opp en god artikkel angående dette temaet. Her er det masse ting å ta tak i, men det blir dysset ned og gravlagt før ting kommer opp i nyhetene. Gudskjelov at noe av dette kommer opp etterhvert..
.http://www.abcnyheter.no/node/114758

« Forrige artikkel

Vi blir lurt

Neste artikkel »

Hiroshima i Oslo

182
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x