/

Et forsøk på Revolusjon i Norge

11.7K visninger
21 minutter lesetid
182

Jeg er født i Iran, oppvokst i Norge, er det derfor jeg ser igjennom politikernes falske smil og løgnaktige retorikk? Jeg ser på alle som verdensborgere og ikke tillitsfulle landsmenn, hadde du gjort det samme ville du ikke invitert Jens Stoltenberg hjem.

Norsk selvstendighet har lenge levd i en illusorisk drømmetilstand, faktisk helt fra Jean Baptist Bernadotte den franske frimurer tok navnet Karl Johan og la Norge under deres kongemonarkiske opplyste absolutisme. Frimureriet har regjert Stortinget siden og  store frihetskjempere og folketalere som Bjørnstjerne Bjørnson og andre advarte om “staten i staten” som har reist deres luciferianske tempel tvers over gata til Stortinget. Frimureriets tankegods og opprørsmotto var “Frihet – Likhet og Brorskap” som vi idag flere hundre år senere er overbevist belest betyr; Rikdom – Embetsmenn – Diktaturskap!

I den franske frihetsrevolusjonen mistet flere millioner livet og de hellige ord; “demokrati” og “rettferdighet” ble grunnlagt på millioner av liter med uskyldigmenneskeblod. Det samme skjedde i den første frimurerstaten America, og frimurerfinansierte komunismen tok flere hundre millioner menneskeliv i brorskapet og kollektivismens navn.

Revolusjoner er blodig alvor, det kan ikke skje igjen, vold avler mer vold og du blir den samme du fordømmer om du bruker motstanderens teknikker og metoder, så kast fra deg stenen og plukk opp en dorull eller en blomsterbukett istedet. Voldlig motstand er kun akseptert om staten opptrer facistisk og tyrranisk åpentlyst, tar fra deg ytringsfriheten, religionsfriheten, innfører tankerestriksjoner, forgifter maten og drikkevannet ditt, doper deg ned med vaksiner for å lage en zombie nasjon som lett lar seg herske eller sender dine barn til Afghanistan for opium, transkontinentale oljelinjer og drapsmaskinfabrikker. Som John F. Kennedy sa: “De som gjør fredelig opposisjon vansklig, vil gjøre voldlig revolusjon unngåelig”.

Til og med Ghandi og Martin Luther King må ha satt noen grenser.  Ikke-voldlig første gang, ikke-voldlig andre gang, og ikke-vold den fjerde, men femte gangen tar jeg denne stenen og slår deg i hodet, da vil det ikke være mer vold. Den som ikke slår tilbake mot undertrykkeren fortjener dobbel undertrykkelse, sa Malcolm X.

Kjærlighet og hat på sin tid og plass. Jeg elsker en frisinnet politiker som snakker fra hjertet og ikke en rulletekstgardin, men du kan ikke elske en som slår deg dag ut dag inn? Da er du en sadist! Elsk din fiende for det vil gjøre han svakere gjelder kun om du legger deg flat og lar den andre siden slå, på den måten fremstår han som den voldlige og ikke du forran kameraene. Dette er jeg fortsatt med på en liten stund til før det braker løs. Jeg har sett blodig politioppførsel på Karl Johan, hvis asfalten kunne snakke kan du tenke deg hva den ville sagt? 2003 fikk anti-krigs demonstranter møte på politikerens bøller, som slo med køllene sine og lot sjefer hundende med 500kg trykk i kjeven gå løs på fredelige fornuftfylte intelektuelle som stod opp for å redde et par millioner Irakere og slod ned på løgner om Saddam Hussein og kjemiske våpen(made in USA) som Hans Blix og El-Baradai i flere års inspeksjoner var sikkre på var oppbrukt mot Iranere under den 8 år lange krigen. Med jevne mellomrom demonstrerer fredsbevegelser i Norge, politiet er alltid i flertall som en politistat med 3 politimenn pr innbygger. I 2009 skjedde det igjen under “Gaza opprøret” der politiet var beordret til å lage politisk uro for å rettferdigjøre anti-semmetisme i Norge. Jeg har arr fra hundebitt, sittet i arresten for bruk av ropert, jeg har drukket en halvliter pepperspray fra halvmeters avstand, og pustet inn mer CS-gass enn 200 soldater på sessjon, hvor lenge skal jeg tro på politisk aktivisme, retten til sammenmønstring og demokrati?

Verden over i såkalte “siviliserte” land har demontranter blitt drept. Både i Hellas og i England under G20 møtet. Det begynner å ligne noe å dø for, hvem som helst av oss kan være den neste som mister livet i en demonstrasjon. Om det er for våre landsmenn’s frihet eller afghaneres liv – urettferdighet har ingen ansikt. Mange av oss tror man skal være positiv til absolutt alt. Enkel matematikk = Positiv mot negativ = negativ. Negativ mot negativ = Positiv! For å kvitte oss med ondskapen hjelper det ikke å sende blomster og tryglebrev på døren til en minister som er godt klar over hva han utsetter deg og verden for. Hold heller en demonstrasjon utenfor huset hans og kast vannballonger fylt med rødmaling og opplys naboene hans/hennes at her bor en psykopat med blod på hender verden må bli kvitt!

Noen sier selvforsvar fører til selvmord, dø på dine knær istedet for føtter, man skal heller snu det andre kinnet til, men problemet forsvinner ikke hvis du later som du sover. Tilgivelse er kjærlighet, men disse reptilske ikke-menneskene skulle aldri vært født, og ivertfall ikke inn i maktposisjoner! Den som ikke har noe å dø for, har heller intet å leve for, den som ikke står for noe, vil falle for alt, og den som elsker livet må være villig til å dø for friheten og framtiden som verdens rikeste globalister ønsker masseutryddet i et globalt holocaust for fiktive egenproduserte løgner om global oppvarming og overbefolkning. Vil du leve, må du lage liv og stå på barrikadene, samle troppene, tiden er nå, makten eksisterer kun om vi annerkjenner den, se folkesuverenitetsprinsippet. Gi ikke din vilje til disse menn og kvinner som jobber for djevelen, de har ingen sjel, de tørster etter blod i Bohemian Grove og vil ha all verdens rikdom, de er èn for hver million av oss, de eier de globale institusjoner, de er pengesterke og inflytelsesrike organisasjoner som gjemmer seg bak humanitære ansikt, de kriger under andres flagg via hemmelige maktapparater som CIA og MI6, de har infiltrert alle nasjoners politiske og økonomiske makter med insatte diktatorer som er med på spillet for å herske brutalt over jorden med global-FN-valutta og avrunde og ferdigstille den nye verdensorden som de synger som repeterende pappagøyer til verdenspressen. Hva er egentlig den nye verdensorden? Still deg selv et kritisk spørsmål: HVEM SIN VERDEN ER DETTE? En verden et land? Det betyr en krig mot menneskeheten, for mange vil si nei og ulydige borgere blir definert som terrorister, økt overvåkning og forfølgelse av selvstendig-tenkende individer som Killengreen innrømmer hun er ute etter – på en liten spasertur mens jeg filmer henne.

Den nye verdensorden er elitens jerngrep på dine barns tanker og skolegang, universiteters pensum, og helsefarlige nedsløvende leve og spisevaner som media-hypnotisører deg med for at du skal tenke mindre selv og lytte mer til politikerne på tvskjermen. Staten er eid av den rike embetsmennstanden som fører politikk for internasjonale giga-korporasjoner som vil privatisere luft og vann. Det er en verden der våre følelser, meninger, folkefornuft og etterspørsel av komunikasjon, dialog og debatt er fullstendig utelatt nyhetssbildet. Politikere har 75% tilgang til pressen, folket 1% og resten består av den nyeste mobilen på markedet, gode nyhetene idag etter flom, globalmatmangel, anglo-amerikansk-israelismens krigshissing mot Lebanon og Iran, var en hai som strandet i New York, men klarte likevell å snu og svømme ut i havet igjen. For noen gode nyheter!? Glem en million barn som dør av sult hver uke eller krigen til private kontraktører, WHO’s programmerte underernæring(Codex Alimentarius -FN agenda 21), labratorieskapte virus(AIDS-POLIO-EBOLA- svine/fugle-Influensa) og miljøgift-dumping i fattige lands livsnødvendige inntektsskilder, forbli uviten og dum og unngå konspirasjonsteoretikere som maser om stillegående masseødellegelsesvåpen som HAARP/Chemtrails kontrollerte naturkatastrofer som er stasjonert i Tromsø og driftes av US-ARMY og nå også brukt mot den siviliserte verden med sin stadig voksende uatraktive kostnadskrevende underklasse.

Når du har nådd bunnen, er det bare en vei opp. Vi er mestere i universet, menneskehetens skjebne ligger i våre hender, jeg vil ikke lenger sitte å vente på at jeg blir den neste psykiatrien henter. Med sannheten som mitt sverd, kjærlighet som mitt skjold og kunnskap som min hjelm vil jeg starte bevissthetsrevolusjonen før det er forsent å si disse ord!

For deg som er lei av å vente på at verden skal gå under

“Jeg vet ikke hvordan dette ender, men jeg vet hvordan det begynner” NEO fra filmen The Matrix.

En liten men engasjert gruppe kan få store ting til å skje og forandre verden for godt. På 1600tallet kom kongen av Frankerike til en liten landsby der “Jansenistene” helberedet tusenvis av oppmøtte med tankenes kraft. Voltaire den opplyste skrev etter at Kongen drepte jansenistene og forbød heksekraft at selveste kongen har drept gud og gjort seg selv til en. Tro er sterkere enn medisin, tanker kan manifistere og materialisere varm mat ut av dine hender om troen er sterk nok. Mennesker som tror på jesus sin smerte(stigmata) får blodet til å renne fra hodepannen og hender, uten å skjære seg selv? Ser du hvor jeg vil hen? Indere som avkobler sinnet fra kroppen og stikker spyd gjennom magen eller står på glovarm kull uten å kjenne smerte har skjønt at verden er en illusjon, mind over matter. Et eksperiment med Placebo og hårkur er også interesant å nevne, mennesker som fikk sukker vokste mer hår enn de som fikk den ekte pillen. Om du er i stand til å gro hår med tankenes kraft så kan du lett forandre verden med ditt nabolag som en begynnelse, alt du trenger er tanker i bevegelse og en visjon med håp om at det du gjør idag, vil gi en bedre framtid.

De fleste av oss er lei av å lese aviser, vi sitter fast i konflikter og katastrofer, hvor mye mer takler din sjel før du blir herdet av urettferdigheten? De fleste av oss vet at Bush & Co angrep world trade center den 11 september for å starte slutten på den nye verdensorden. De fleste er lei av å være våkne for det gjør vondt å se hvor lurt og misbrukt vi er. Vi er i deres halvbanedel, så lenge vi sitter fast i deres verden vil de underholde oss med mer kommende katastrofer, så det er på tide å være for noe, å stå for noe, å bygge noe nytt, et system som er for oss, et sted vi kan slappe av uavhengig og selvstendig fra det nåværende galskapet satt i operativsystem som forteller oss at 2 pluss 2 er lik fem. Jo mer vi fokuserer på dem, jo mer får vi servert, og før vi endrer det ène har har eliten forberedt oss på flere problemstillinger som krever vår årvåkenhet, borgeransvarlighet og opposisjon. En revolusjon er som en skogsbrann som brenner alt på sin vei, men det er ikke nødvendig å rive ned byggninger.

“The most dangerous revolutions are not those which tear everything down, and cause the streets to run with blood, but those which leave everything standing, while cunningly emptying it of any significance.” The Danish philosopher Kierkegaard

Vi restarter systemet, tar ut det negative og lar det positive bli, en evolusjon er det vi trenger og vi må ha det nå!

“The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion.” Albert Camus

Et blikk på framtiden vi har i vente

Dr. Helen Wambach er en psykolog og en forrige-liv forsker med et spektakulert prosjekt som gikk over 29 år. Hun ville finne ut hvordan framtiden vil se ut gjennom hypnotiseringer av mindre grupper mennesker i huset hennes og ulike workshops. Du har sikkert drømt noe som har hendt før? Dr. Helen var interesert i å vite hva massene drømmer om fremtiden. Hun skrev boken “Mass dreams of the future”. Når rapporter fra over 2500personer som deltok i prosjektet var ferdigdetaljert, kom flere interesante framtidsutsikter fram. Først, virtuelt alle de responderte var enig at verdensbefolkningen hadde sunket dramatisk. Mange fant seg ikke engang i den fysiske kroppen i de ulike fremtidsperiodene spesifisert, og de som gjorde noterte at befolkningen var mye mindre enn den er i dag. I tilleg, de responderte dividerte opp kjært inn i fire kategorier, hver relaterte de en forskjellig framtid. En gruppe beskrev en lykkeløs og steril framtid der mesteparten levde i romstasjoner, bekledd sølvaktige drakter, spiste syntetisk mat. En annen, the “New Agers”, rapporterte å leve i mye gladere og mer naturlige omgivelser, i harmoni med hverandre, og i dedikasjon til lære og spirituell utvikling. Type 3, den “høyteknologiske urbanitet” beskrev en blek mekanistisk framtid der mennesker levde i undergrunn byer og byer underlagt i domer og bobbler. Type 4 beskrev seg selv som post-apocalyptiske overlevende i en verden som hadde gjennomgått globale kataklysmer, sannsynelig atom katastrofe. Folk i denne gruppen levde i hjem rangert fra urbane ruiner til huler til isolerte bondegårder, gikk med enkle håndsydde klær som var ofte lagd av ull/pels, og innsamlet mye av sin mat fra jakt.

Nå som Tine meieriet har lansert ultrapasteurisert skolemelk med 7 ukers holdbarhet og jordbærsmak med exotoxinen “Mono-sodium-glutamat” er det på tide med en mat-revolusjon før barnas hjerne er gåen før de begynner på ungdomskolen. Jeg vil helst av alle de overnevnte framtidsscenarioene leve lykkelig i små samfunn som lever i harmoni med naturen. For å komme dit, må vi bekjempe alt som vil nedsette vår hjernefunksjon så vi kan våkne opp i flertall og begynne på vår framtid før Rockefeller foundation begynner på sine høyteknologiske urbaniteter, som de nylig publiserte.  Vi bør tolke dette som deres planer for verden, og ikke spådom. Lurer på hvor mange drømte om navnet Rockefeller, ondskapens navle.

Bevisste skjorter er en bevegelse med maktskifte i sikte for det frie individet

Vi er så heldig som har fått låne et lite lokale i Oslo Sentrum. Over inngangsdøren skal det stå “Det ekte Storting”, og på innsiden har vi printere og flyers-heftemaskiner du kan bruke hele dagen om du tar med blekk og papir. Vi lager stensiler for politisk-tagging, info-stickers til innkjøpspris, gå med det du tror på – støtt bevegelsen med en politisk motivert t-skjorte, dette blir vår operasjonsbase der du kan engasjere deg og dele dine tanker, komme med forslag, delta i folkemøter, drive gateaktivisme, aksjoner, og politiker-utfordringer samtidig som vi jobber på et nytt system.Vi trenger etterhvert et større lokale i Oslo sentrum, noe lignende Blitz huset, med printere og datamaskiner, med en halveis stor møte sal, sånn at vi kan holde pressekonferanser og folkemøter for 300 personer, invitere til debatt og kunnskapsforveksling.

Sjekk ut Bevissteskjorter.no ! Et resultat av kritisk gjennomgang av brunskjortene og rødskjortene, er bevisste skjorter. Vi er bevisste og vet at Hitler og komunismen var finansiert av Wall-Street-kapitalister av media-lysskye frimurer-Rotchild-Rockefeller skjulte pengesterke krefter.

Den revolusjonen vi snakker om, må komme fra hjerte, alt må være bevisst på moralsk rettferdighet da verden har sett og erfart at Økonomisk og Politisk makt er destruktivt. Det betyr ikke at vi er religiøse, vi er en bevegelse som vil endre samfunnets grunnmur og realisere drømmer som mange anser som virkelighetsfjerne, hvorfor ikke? Makten er avkledd, deres løgner er åpenlyse, av sikkerhetsmessige årsaker så vil vi ikke endre systemet fra insiden i frykt for å bli forandret av det samme systemet vi forsøker å endre.

Vi trenger research grupper, vi vil oppfordre ungdommer til å analysere det som er galt med samfunnet, og komme med sine evalueringer og løsninger.

Vi er en familie.

De som er talekunstnere og kan delta i debatter vil bli satt på prøve, slik at vi er godt utdannet på alle felt vi møter på, alle diskusjoner, fakta er vårt våpen, sannhet er vårt skjold. De som er flinke til å skrive og opplyse kan vise talent på nyhetsspeilet, de som vil være i bakgrunnen og plante gode tankefrø, de eldre, de kloke, kan forbli anonyme.

Tiden er nå, og forandringen kommer ikke når vi alle sitter i hver vår hule spredt rundt landet. Vi må av internettet, the world wide web, before the spider comes.

Nå braker det løs

Hvem som helst kan antenne lunta nå, en tilskuer som hopper inn i en direktesendt Tv-debatt og roper Revolusjon! Eller en politiker som står opp omringet av ulver og roper sau! Jeg er ikke redd for å starte en revolusjon, jeg er mer redd for å sitte når det er tid for å stå. Kjære Norge les mine ord, det er ingen vei tilbake nå. En global-lederløs revolusjon som milliarder venter på, vil lyset fra norden vise vei? Sammen klarer vi det som umulig klares alene!

Jeg takker for meg på Nyhetsspeilet.no – jeg føler jeg har gjort mitt. Nå vet du. Resten er opp til deg. Jeg har en bevegelse å samle og takket være Nyhetsspeilet har flere hundretusen kansje en million frø blitt sådd, vannet og spiret, nå håper jeg du vil ta det neste steget og tenke over alt du har lest her og om det er verdt å dø for frihet eller diktatur. Jeg jobber også med en personlig film som heter “du må ikke sove” der du får se det du ikke har fått lest på speilet.

Denne skjermen kommer til å ta knekken på ryggen og øynene våre så klistret fast vi er nå, og makteliten har ingen ting å bekymre seg for når du sitter under deres oppsyn. Kan du tenke deg hvor panikkfylt etterettningstjenestene vil bli om vi alle forsvant fra internettet? Internet var og er det største våpenet for folkeopplysning, alt dette ville være umulig uten, men nå er tiden kommet og vi må tilbake på gaten hvor makten tilhører før internettet blir skrudd av eller sensurert! Norges historiens største fredsbevegelse har nå startet!  Jeg er evig takknemlig for Nyhetsspeilet, plattformen som har gitt meg et nettverk av likesinnede stor-tenkere og idealister, fagfolk, forfattere, forskere, og mennesker som kan stille opp til en reserve-regjering når hele Norge har skjønt at kollektiv sivil-ulydighet er veien til frihet og trafikken i Oslo Sentrum står stille som følge av en million demonstranter! Vi er de vi har ventet på!

Du er ikke alene, vil du stå med oss?

Folkeopplysning må føre til folkereising of folkefrigjøring fra de rike embetsmenn, prestenes dogmer og politikernes selvgode løgner. Nå er datoene satt for høsten, og forhåpentligvis vil flere bevegelser der ute allieres og stå samlet for kontinuerlige pågående demonstrasjoner etterhvert, som varer helt til det vi demonstrerer mot ender! Vi er også i kontakt med resten av den skandinaviske bevegelsen og vil samkordinere folkesamlinger i fremtiden i enkelte storbyer. Vil du bli hørt, må en sterk entusiastisk kritisk masse stå samlet, da vil media være nødt til å gi dere oppmerksomhet.

Vi starter med Psykratrien før de starter med oss!

Demonstrasjon for menneskerettigheter, og mot bruk av tvang i psykiatrien.
Hele psykiatriloven strider mot Norsk Grunnlov, da rettssikkerheten er fratatt de personene som rammes av loven.

21 August. Klokken 13.00 – 15.00 utenfor Stortinget.

“Loven strider også mot Menneskerettighetene, og CAT-Konvensjonen.
Det burde vært riksrett, der politikerne måtte stått til ansvar for folkedrap, menneskerettighetsbrudd, frihetsberøvelse, og for å lage en lov som strider mot norsk grunnlov, og dens trmaktsfordelingsprinsipp.

I dag har en gruppe mennesker blitt fratatt sin rettssikkerhet, da de kan bli frarøvet sin frihet, “fengsles” og torturert i opptil ett og et halvt år, uten at det foreligger en rettskyndig dom fra det norske rettsapparatet. Dette er grunnlovsstridig, og politikerne kan dømmes for dette, da de har vedtatt en lov som er ulovlig, og som fører til at en gruppe mennesker mister sin rettssikkerhet, integretet og frihet, uten lov og dom. Dette er en stygg sak, som politikerne skal stå til ansvar for, og da gjerne ved å anke politikerne inn for rettsapparatet. Med andre ord, Riksrett.” Fra facebook-initiativtagere

Jeg oppfordrer disse slagord å tegne på plakater:

Avskaff Nazi-Paragrafen nå!
10.000 tvangsinnlegges i Norge hvert år!
Du har ingen ting du skulle sagt!
Nei til lege-makt! ”

“Send en hær med psykiatere inn i galetinget
Våre politikere har mistet forstanden!”

” Norge sender Politiske fanger til psykiatrien”

“Psykofarmaka er kjemisk Lobotomi!”

“Gi politikerne Psykofarmaka!”

Legg ned destruktive HAARP og Chemtrails!

Den 25 August. Klokken 18.00
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/kong-harald-se-opp/

Vil du stå med oss for ren luft?

Vil du leve på dine knær eller dø på dine føtter? Du har ikke lenge igjen før en du kjenner mister livet. Det er påtide å ta klimadebatten på alvor og motbevise Al-gores falske profetier for de vil drepe oss langsomt om vi sitter og sikler på Tv-skjermen istedenfor aktiv deltagelse gjennom livet for å spre gode tanker, gode ord som akkumulerer gode handlinger som spres helt til hele verden er helbredet fra denne ondskapens system. Dra innom et apotek og kjøp munnbind for illustrere et poeng. Samtidig som du bevarer din anonymitet. Send meg gjerne en mail om du ønsker å holde en liten tale eller dele dine tanker høyt.

Onsdag 25 august 2010 klokken 18.00 arrangerer vi en stor demonstrasjon utenfor slottet og ber Kong Harald SE OPP! Spre ordet til alle du kjenner, begynn å lage bannere, flyere, vi skal lage liv i byen, noe de har den største menneskeforakt for, en levende befolkning!

Forslag til slagord for plakater:

“HAARP er masseødelegelsesVærVåpen
stasjonert i Tromsø, underlagt US Army”

“Våre kropper er solcellepaneler for D-vitaminer
Chemtrails blokkerer for Solen vi sårt trenger!”

“De sa det skulle være skyfri-himmel
Helt til 20talls fly sprayet kunstige skyer”

“Universitetet i Oslo driver Chemtrails forskning!”

Klimadebatten er også viktig her

“Kjører de buss på Mars og Jupiter?
Hvorfor er det klimaendringer i hele solsystemet?”

“Klimaprofetene sprayer svovelskyer ut av fly
for å redde oss fra AL-Gores falske klimaprofeti $$$”

“FN’s klimapanel hacket! Google Climategate!”

“Kong Harald, Se opp! Nå har du sovet nok!
Fri deg fra forhekselsen, redd ditt folk!”

“Ekspertene’ er satt på sidelinjen. Opposisjonen kommer fra arbeiderklassen, fordi G-d reiser opp de små for at G-d ønsker å gjøre narr av de store. Ikke for ingenting at rundt Jesus fantes ikke professorerer og ingeniører og paver og prester, de er for ferdig programmert. Det var fiskere, snekkere, etc. Det er utrolig morsomt å kunne observere hvordan historien gjentar seg…..” J. Johansen på Nyhetsspeilet.no

FHI må SVI – legg ned Folkehelseinstituttet!

Folkehelseinstituttet er oppreist av Rockefeller foundation og er Norges talerør for den korrupte og kyniske legemiddelindustrien. De har flere skandaler og pasient blod på sine hender og den siste svineinfluensa-pandemien var spikern i kista på folkeforgifterne! De må stanses før nye pandemier skapes til høsten Ta kontakt om dette er ditt felt.

2 September klokken 15.00 – 18.00, sted Folkehelseinstituttet i Oslo.

Her er noen alvorlige forbrytelser begått mot den norske befolkning:

  • massevaksinering for ikke-eksisterende pandemi
  • Skremselspropaganda skapte hysteri i vaksinekøer der mennesker trodde de kunne dø hvert øyeblikk(15.000 vil dø)
  • Oppkjøp av vaksiner 1 år før pandemi-erklært
  • Stoltenberg familiens bånd til vaksineprodusenter
  • Barnevaksinasjonsprogrammet gir astma og autisme friske barn
  • Barnevaksinasjonsprogrammet inneholder kvikksølv
  • HPV og Gardasil vaksinering

Autoriteter i Helse-Norge står fram og legger hele vaksineringen i grus.

9-11 var en inside jobb – Norge ut av Afghanistan!

Sted: Stortinget. 11 september 2010. Lørdag klokken: 13.00 – 15.00
(eventuelt fast demo hver ellevte i måneden)

Det betyr at fienden befinner seg i USA. Det er mange som sliter å finne flyrester i Pentagon og Pensylvania, bevisene er vanntette, kriminelle elementer i USA spesiellt BushDynastiet angrep seg selv for å lage en krig mot terror av terror. Det har snart gått 10 år, Niels Harriet fant nano-termitter i støvet, WTC7 falt i fritt fall, og nye krigshissinger mot Irak, Pakistan, Yemen og nå Iran blir legitimert med skrekkfylte 11 september. USA har innrømmet flere falsk-flagg-operasjoner, bay of tonkin episoden, angrep Usa en av sine krigsfartøy utenfor Vietnamkysten for å gå til krig mot en uskyldig nasjon for penger og verden største industri – the millitary industrial complex.

Al-Qaida eksisterer ikke – BBC innrømmer!

Vi har også skrevet en artikkel om Bin laden aldri erkjente 911 og ble trolig drept i 2001.

Norske ingenører ber Politikere se hva som egentlig skjedde den 11 september! Noen som vil komme i kontakt med dem for meg og spørre om de vil holde foredrag den 11 september utenfor slottet hvor det er plass til flere tusen mennesker?Spør ingeniørforeningen: http://www.tekna.no/ jo flere som spør jo større sjanse!

Dette blir en bred front allianse.

Slagord:

“PST straffer uskyldige terrormistenkte for å spre frykt og panikk!”

“Norge ut av Nato – Nato ut av verden!”

“Hold Obama ansvarlig – han lot Krigsforbrytere gå!”

“Legg ned våpenproduksjon i Norge umidelbart
Tenk om det var dine barn som smakte på dine kuler!”

“CIA = AL-QAIDA
MOSSAD = Terror”

“KRIGEN AV TERROR ER TErROR mot moder jord!”

“Norge ut av den somaliske kyst!
Piratene er lokal kystvakt
som kjemper mot dumping av radioaktiv avfall!”

“Nei til Globalisering og den Nye verdensorden!”

“Vi vil ikke ha en verden der alle tenker likt
for da er det ingen som tenker!”

Statens strålevern tier – Riv ned mobilmastene!

Hjernen er vårt viktigste våpen i disse dager, ta derfor veldig godt vare på den og utsett deg for mindre mobil-stråing. Tidlig på 50tallet visste forskere hvilken fatale følger EM-stråling har på kropp og sinn. I dag lyver statens strålevern, betalt av industrien, fremstilles forskningsrapporter finansiert av millitæret i USA og flere mobil-leverandører som tilsier det at du kan trygt la ditt 5 år gamle barn bruke mobiltelefon. Dette er mordforsøk og all uavhengig forskning roper varsku – vi er med på tidenes største biologiske eksperiment! Med konsekvenser vi vet fører til hjernesvulster og kronisk trøtthet. 1 av 3 får kreft i samfunnet vårt, vi holder statens-strålevern ansvarlig den manglende folketjenestligjøring. De sprer kreft og gjemmer seg bak ord som “vern”. Mobil-mastene i Oslo er målt og verdiene er langt høyere enn tillatte grenseverdier, tatt i betraktning at Norge har høyest tillat stråleverdier i Europa. Wifi i klasserommene må også ned og de gode gamle ledningene kan utstyres med yo-yo teknologi slik at de spretter på plass når en er ferdig. Vi lever i en elektromagnetisk tåke som holder sinnet i fangenskap!

Sted: Helsedirektoratet, Universitetsgata 2. Dato: 20 september, klokken 15.00 – 17.00

Slagord for plakater:

“Vi er lei av å leve i en mikrobølge-ovn!”

“Elektromagnetisk stråling – vi vil ha uavhengig måling!”

“Hvorfor plasseres det mobilmaster på sårbare mennesker?
Gamlehjem, barnehager, skoler og universiteter”
Nb: med sårbare menes det at nedsatt tenkeevne kan føre til mindre kritisk selvtenkning til skolepensum.

“1 av 3 får kreft – statens strålvern sprer den!”

“mobilen er et drapsvåpen – finn alternativer nå!”

“NEI TIL TRÅDLØSE BYER – BIENE VÅRES FORSVINNER”

“Ingen bier – ingen mat!”

“STATENS STRÅLEVERN ER KREFTSPREDERE!”

Legemiddelverket er kreftkursabotører

Nå som statens strålevern har gitt oss kreft, og alternative nyhetsblekker har videreformidlet tilbakeholdte nyheter om at kreft er kurert, er det på høy tid å sette kreftkurer på dagsorden før en du kjenner dør av mangelful behandling. Kjemo-terapi kurer svært få mennesker, de som er kurert er veldig heldige og har antaglivis et sunt og opptimistisk kosthold og levestil, men ikke alle er like heldige når dårlige nyheter banker på døren og legen sier det er forsent gå hjem og forbered deg på døden.

https://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/kreft-er-kurert/

Sted: Helsedirektoratet – Dato 20 september klokken 15.00 – 17.00, universitetgata 2.

Dette blir bred front demonstrasjon. Samme dag som protesten mot statens strålevern for å få mest mulig engasjerte saker på dagsorden, må vi stå samlet.

Ta kontakt om dette er ditt felt. Vi trenger folketalere, fag-eksperter og andre dyktige beleste samfunnsengasjerte vanlige mennesker.

Slagord på plakater:

“Cannabis Olje kurerer kreft – Staten holder kjeft!”

“Google: RICK SIMPSON STORY
A man who cured cancer with hemp-oil”

“Vitamin B-17, aprikoskjerner, og riktig kosthold
kurerer langt fler enn cellegift!

“Kuren til kreft har vært tilbakeholdt i 50 år!!!”

“JA TIL MEDESINSK MARIHUANA
funker mot:
Astma
Lungekreft
Epilepsi
Depresjon
MS
og flere folkesykdommer.”

“Hvorfor mister alternative leger lisensen
når de har kurert flere hundre pasienter?”

“Staten vil drepe oss før pensjonen blir utbetalt!!”

“Norge får Fluoride i springen
Det samme Hitler ga til jødene i konsentrasjonsleirene!”

“La din mat være din medisin
Legeutdanningen over fem år
har kun 3 dager med erneringsråd”

“Reseptbelagte medisiner dreper millioner
mens Hasj selgere på akerselva blir fengslet”

Bred front! Alt går! Det handler om fritt helsevalg!(norges viktigste nettside?)  Hvorfor er gojibær og vitaminer og mineraler bannlyst? Dette er også en demonstrasjon mot Codex Alimentarius, Aspartam, giftige smaksforsterkere og fluoridisering av Norsk drikkevann! Norske skattepenger er elsket av legemiddelindustrien, en god helse kan kutte ned inntektsskatten til 10% !!!

Demo for Demokrati!

Ikke vent på revolusjonen for den er her nå!

Her står vi imot den nye verdensorden og globalistenes agenter på tinget!

Her går alt!

“Subsider jordbruket – omlegg all matproduksjon til Økologisk drift!”

“Nei til Datalagringsdirektivet”

“Nei til EØS avtalen!”

“Legg ned millitæret – bruk pengene på alternativ energikilder”!

“Gi oss hydrogen-bilen som gikk på vann og ble drept for 50 år siden!

“Vi er lei av å bli beskattet 76%, nei til inntektsskatt – ja til Moms!”

“Mindre stat = Mer oversikt = Mindre utgifter!”

“Vi har 200 partier men ingen valgfrihet!”

Sted: Stortinget. Dato: Lørdag 25 September, klokken 13.00 – 15.00 ++

Demonstrasjonene vil repeteres og flere nye kamper må på dagsorden, helt til det vi demonstrerer mot ender!

I 2009 avslørte vi konspirasjonen, i 2010 mobiliserte vi tankemillitsen, i 2011 kom revolusjonen og i 2012 begynte vi kalenderen på nytt.

Age 1 of enlighntment.

Ha en fortsatt kjærlighetsfylt oppvåkning!

No world order – just love between the borders

Hilsen

Armin Bahrami – the vanderer
www.bevissteskjorter.no /Nyhetsspeilet.no

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

182 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Masse-drap verden over :
https://brandnewtube.com/v/fCb4Za

armin bahrami
armin bahrami
Abonnent
2 år siden

REVOLUSJON!
jeg skrev en artikkel i 2011 et forsök på revolusjon i Norge. det var rettet mot statens strålevern og opprettelsen av foklketsstrålevern. et forsök på ta ut de tingene som forbyr revolusjon. Frank Aune kalte dette nettstede for nyhetsspeilet. han visste det er en supermann blandt oss newsmirror, men jeg er guds sönn. og jeg vente med mirakler så de som vegrer seg for revolusjonen vil få tid til å snu på rene ords basis.
jeg reiser ut av kroppen i drömmer og var i robocop form ombord et chemtrailsfly. piloten var en AI robot. jeg styrtet flyet og ut av benet mitt kom det en whiskeyflaske istedenfor pistol. gud også destruererer men npr de er på flyplassen . jeg har ikke sett chenmtrails på 2-3 åer nå. astral reiser.
jeg hadde en polakk hjemme hos meg som installerte sprinklersystem, og kom til å spörre om han får samme lönnsnivå som i poland?ja . de norske får höyere mmen ikke mye. hvor mye av inntektene i poland går til husleie? 10%.
et and må ha folk og folk må ha hus. husleien må ned i Norge så mann kan forsörge kvinne.skjulte motiver forsvinner.
tomtprisen må forsvinne, gud skapte joorden, mennesker bygger boligen ,boligprisene vil synke drastisk etter revolusjonen. hvorfor betale for en planet vi er födt på? du kom ikke ombord i romskip. du er deleier. jord skal väre gratis.
inntektsskatten må fjernes. skatt er tyveri. Helsevesenet og skole samt diverse skal finansieres av norsk skog. papir og dopapir. resirkulasjon av papir er en oppfinnelse, men med tiden som kommer blir det mindre sult,krig og fattigdom i verden,så veledighet kan drifte disse operasjonene.
en liten delstat i usa dyrket med hemp er nokk til å drifte hele usas drivstoffbehov. olje vil fortsatt selges for asfaltbruk, plastflaskerm tannbörster, osv en liten del av norge er nokk til å forsyne drivstoffetterspörselen. klimaemdringer katastrofale fölger omgått. forbrenning av olje skaper klimagasser som bedriver global oppvarming.
Du skal få penger hver gang du tar buss eller reiser kollektivt! bruk mobiltelefonen til å lese av pågang. karbonavgift på fly skal finansiere dette,.
Koranen sier renter skal forbys. transaksjonskostnader er nok til å dekke driftskostnader. Skandiabanken klarer det med kun årspris. huslån er en bedrift. drift av nödvendigheter strider imot guds lover.
når du kjlper en bil til 300 000 kr går 100 000 av disse til importavgift. vi skal bruke oljefondet til å starte et norskt bilmerke eller betale alle bilmerker til å sette opp fabrikk i norge. de får gratis arbeidskraft men norsk fisk som lager tran med verdensomspennende salg er en kompensasjon for ansatte på fabrikken. eifeltårnet er bygget av norsk kobber. masse kobber i ledninger. norge har europas störste kobbergruver, mens vi hele tiden snakker om olje som kilden til velstand.
i koranen står det om big bang, la meg tilföye big bang uten gud er som en planet med 5 millioner 6 åringer uten en fader, kaos, i gamle testamentet står det gud skapte jorden på 6 dager og hvilte på den syvende.
jeg tror ikke alt i koranen er skrevet av muhammad. vi bör omlegge hvete produksjon for öl til hamp produksjon for öl. större avkastning og större blader ergo mer photosyntese og oxygen som vi har lite av. Aisha var 18 år forresten.
Dette förte til at mennesker jobbet 6 dager og hvilte en dag. Nå skal det hviles mer enn det arbeides, gjennomgang av bedriftene gjör det synlig om de makter å betale for hvile dager også eller om det må subsidieres av naturessurser. dette vil få flere i arbeid og bukt ned ledigheten!
det er funnet masse thorium på nesodden. sterkere drivkraft ennn uranium. noen vil si vi fant det först vi eier det. til dem sier jeg dere har funnet en bil med nökkler i og sier den er deres. Gud skapte thorium. Gud trenger ikke oss men vi trenger han. sosialisme er guds regjering!
jeg vil helst se masse mennesker i gatene. på denne åten forhundrer vi valgfusk. spre denne artikkelen og om et år samles vi fra youngstorget til jernbanetorget til stortinget. men om vi klarer å plassere våre menn i valglokalene kan vi stemme på revolusjonspartiet om vi ikke får mött opp eller ser dette på tv dekket av en nyhetskanal.
bildet mitt er gud . jeg fölte en kraftkilde komme i meg som jeg så för jeg tok bildet.
partiet rödt björnar moxnes er kontrollert opposisjon. han snakket idag om at ingen bör tjene mer enn statsministers klnn. hva med å snakke om minstelönn istedenfor? jeg i regjering vil holde ord med gud som mitt vitne.
bruk bildet som forsidebildet i artikkelen

armin bahrami
armin bahrami
Abonnent
Svar til  armin bahrami
2 år siden

bump

anitagozukara
anitagozukara
Abonnent
10 år siden

Min mor ble diagnostisert med Stage IIB livmorhalskreft, så jeg kastet bort en masse penger i årevis for behandling, før jeg så i phoenixtear.ca på internett som cannabis olje kan kurere all kreft, jeg prøvde å se etter en måte å få Rick Simpson Olje og endelig en venn av meg som han hjalp via e-post: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca fortalte meg hvordan å nå ham og få oljen, jeg var i stand til å sende ham og kjøpte oljen, begynte min mor å ta den på 12. januar og ære være Gud hun ble helbredet i april etter at hennes siste skanning, ville jeg ønsker å takke Dr.Eric Oliver for den tiden han tilbrakte i å få denne oljen til å redde liv hans e-post er ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca, fungerer oljen for all type kreft, og det er verdt det.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Jeg har blitt sperra fra å poste og kommentere i facebook-gruppa ‘Arbeiderpartiets vanstyre’ https://www.facebook.com/pages/Arbeiderpartiets-vanstyre/353741488033224 Det var ikke overraskende fordi jeg har dokumentert at alle politiske alternativer pr idag er like korrupte, har gjentatte ganger opplevd sperring fra andre grupper fra samme og tilsvarende propaganda kilder. Organisasjonene bak facebook-gruppa har lagt relativt mye ressurser i dét prosjektet i forsøk på å få vårt fiktive folkestyre til å fortsette å skifte mellom såkalt høyre- og venstresiden med eventuell støtte fra eller hovedtyngde i såkalt politisk sentrum. I grovt løgnaktige prosjekter har det åpenbart vært tverrpolitisk enighet, og samme synes å være tilfelle med nevnte facebook-gruppe, tverrpolitisk investering basert på svindel. Selv alvorlige tema omtaler de som i en barnehage uten å fokusere på den grove kriminaliteten som i enkelte tilfeller ligger til grunn. Se vanskjøttingen og misæren i vårt parlamentariske system bl.a. i det følgende:

Korrupsjonen oppleves både i kommunale, fylkeskommunale, nasjonale og internasjonale administrasjoner med motivert og kraftfull smitteeffekt til andre virksomheter og vice versa. Frimureriet generelt, bl.a. odd fellow med sine mange foretak som eksempelvis euroskolen og samarbeid med NAV, sikrer at korrupsjonen fortsatt er solid sementert, så lenge de får styre på uten intervensjon samt nyttige idioter er deres medlemmer og andre samarbeider med de uten skrupler, folkelig vett, sosialt gangsyn og nødvendig samfunnsengasjement

Det har vært like forhold hva angår korrupsjon i alle regjeringer siste 100+ år. Det vi ser idag er at den internasjonale mafiaen som reelt har styrt Norge i mange generasjoner, planlagt har intensivert sin innsats i forsøket på å etablere sin fascistiske nye verdensorden, new world order, the fourth reich, og korrupsjonen er nå blitt mye mer synlig i bl.a. alle lands regjeringer uansett politisk farge

I facebook er det lagt relativt mye ressurser i en gruppe, side, kallt «Arbeiderpartiets vanstyre», et navn som beviselig er forledende fordi alle partier er like korrupte på toppnivå, navnet «Regjeringers vanstyre» gir et korrekt bilde i forhold til realitetene

Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc, et utenlandsk tverrpolitisk foretak http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1 * British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1 * Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1 * Order of the illuminati, the conspiracy to rule the world http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1762&start=1 * Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Massevaksinering bør ut av skolene!? Vaksinering skal ut av samfunnet! ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/massevaksinering-bor-ut-av-skolene/comment-page-2/#comment-96998

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

“Miljøvern” departementet har i 2006 klart å publisere følgende løgn og propaganda på regjeringens hjemmeside:

“Utslipp av klimagasser kan føre til at gjennomsnittstemperaturen ved jordoverflaten øker. Dette vil kunne endre nedbørsmønstre og vindsystemer, forflytte klimasoner og heve havnivået. Slike endringer kan få store konsekvenser både for naturlige økosystemer og for samfunnet.”

http://www.regjeringen.no/nb/dep/md/tema/klima.html?id=1307

Og i denne publikasjonen henvises det til feilaktige opplysninger om “karbonlagring”, d.v.s. at Norges skoger må ivaretas, fordi skog holder på karbon, og at karbon (CO2) vil medføre “global oppvarming”. IPCC`s feilaktige klimarapporter er forlengst blitt falsifisert og knust, som reinspikka LØGN av uavhengige klimaforskere. CICERO og KLIFF har beviselig tuklet med temperaturmålinger og grafer. Det samme har det meteorologiske institutt på Blindern. Det samme gjelder yr.no. Den rødgrønne regjering har mobbet en hver person i Norge som har stilt spørsmål ved “klimaendringer”, ved å kalle dem “klimasurrealister”, eller “klimaskeptikere”, og stigmatisert dem som “umoralske”. Propaganda som minner om Adolf Hitlers taktikk under 2. verdenskrig.

De alvorlige arealinngrep som norske myndigheter beviselig har jobbet hardt for å få gjennomført, har medført utradering av skogene, at uerstattelige biotoper og livskorridorer for dyr og fugler er blitt ødelagt, at vi har fått en farlig monokultur i norsk skogfauna, og at TRE fjerdedeler av norsk villmark har gått tapt siden 1990. De frimurereide kraftselskapene som jukser med “klimaendringer” og strømregninger, samt ulovlig eksport av norsk strøm til andre land, har bygget monstermaster over store deler av Norge.

Således er den “rødgrønne” regjering med Jens Stoltenberg som Statsminister ikke bare direkte skyldig i drap på liv og helse. Den er også direkte medskyldig i en katastrofal destruksjon av Norsk natur. I følge Norges grunnlov, så er det en menneskerett å få oppleve naturen. I stedet har den frimurervennlige rødgrønne regjering satset milliardbeløp på idrettsanlegg, og jukset med forskningsdata som sier at “idrett er sunt for helsa di”. Naturligvis er ikke disse milliardinvesteringene gunstig for andre enn “publikum”, gigantindustrien: “Underholdning og sport”, og idrettklubbene. Idrettsutøverne blir ofte syke av idrettskader, og av doping.

Digresjon: Jeg har en teori: Hvis man i dag vandrer i norske skoger, så vil vi svært ofte se tusenvis av bartrær som er blitt syke. Det kan se ut som om de “råtner på rot”. Barnåler faller av, kvistene råtner, og de en gang så friske kvistene som var rike på barnåler, er nå å finne på stammenes øvrige deler. D.v.s: Dødt med barnåler ved stammenes nedre del. I tillegg kan vi se en massiv “skogdød” i form av trær som har velt overende.

Kan dette skyldes grantrærnes røtter, som tettes igjen av barium og aluminium, p.g.a chemtrails? At trærnes absorbsjons- evne i forhold til vann, ikke lenger funger adekvat? Jeg har selv vært i marka en rekke ganger i det siste, og tatt med prøver av jordsmonnet. Av hva jeg kan se før jeg har fått analysert prøvene, er at “biomassen”, d.v.s alt det naturlige avfall fra trær, planter, sopp, insekter, etc. som danner grunnlaget for et gunstig jordsmonn, er pil råttent, og er dekket av et hvitt lag med noe som kan likne på mugg. Som et spindelvev som dekker hele skogbunnen.

Spørs om ikke snart “den rødgrønne regjering” snart må “klimatilpasse” seg i de norske rettsaler! Det er en skandale at Norges befolkning, og at Norge generelt blir totalt ødelagt, grunnet korrupte politikere, som KUN tenker på sine egne interesser, og gir fullstendig blanke i alt og alle!

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Etter min oppfatning, så burde 1. prioriet i et demokrati være frihet over egen helse, og tilgang til sunn mat. Hvilket overhodet ikke er tilfelle i Norge i dag. Beviselig.

Dagens artikkel i nationen.no er rystende.
“Arbeiderpartiet ville inngå hemmelig jordbruksavtale
I 2008 ble det i regjeringen skrevet en hemmelig protokoll som ville redusere de neste jordbruksoppgjørene.
“Det var en protokoll som ville begrense inntektsutviklingen i landbruket i årene framover. Etter å ha kommet hjem, fikk jeg ikke sove med tanke på protokollen”

Sitat Åslaug Haga

Kilde

http://www.nationen.no/2012/10/29/landbruk/jordbruksoppgjor/hemmelig_protokoll/regjeringen/jordbruksavtale/7760344/

Forøvrig kan jeg tydelig huske den ekstreme nedbørsmengden i Norge de siste årene, hvor bøndenes jordbruksavlinger nesten er blitt knust. Slik som her:

http://www.nationen.no/2011/08/31/nyheter/regn/varet/nedbor/klima/6870163/#origo_posted_comment

Og jordbruksarealene i Norge har beviselig fått “Mindre kvalitetsjord”.
http://www.nationen.no/2011/09/08/landbruk/norsklandbruk/norsk_institutt_for_skog_og_landskap/ingrid_tenge/jordvern/6890319/#origo_posted_comment

En annen artikkel: Kraftig nedbør over hele Østlandet:
http://www.nationen.no/2011/09/11/nyheter/regn/nedbor/6896682/

Landbruksminister Brekk “Vi må ikke undervurdere klimaendringene”
http://www.nationen.no/2011/09/12/landbruk/lars_peder_brekk/klima/sp/trondelag/6898237/#origo_posted_comment

“Frykter konkurs for kornbønder”
http://www.nationen.no/2011/10/12/landbruk/korn/kornbonder/avlingssvikt/regn/6977410/#origo_posted_comment

Så kommer djevelen Monsanto inn på teppet, med sine puppets i Norge:
Norsk professor vil genmodifisere mot klimaendringer:
http://www.nationen.no/2011/10/10/landbruk/bioteknologinemnda/genmodifisering/gmo/matproduksjon/6972661/#origo_posted_comment

Juksemakeren Erik Solheim:

Juksemakeren Solheim frykter klimaet taper krisekampen
http://www.nationen.no/2011/10/18/nyheter/klima/finanskrise/erik_solheim/miljo/6992799/

Våre “folkevalgte” har beviselig holdt oss for narr. De har brutt norsk lov, og inngått hemmelige avtaler med utenlandske personer. De har ikke utvist respekt for det norske folks liv og helse. Samtidig har de brutt Norges grunnlov, som sier:

“Naturens Resourcer skulle disponeres ud fra en langsiktig og alsidig Betragning, der ivaretager denne Ret ogsaa for Efterslegten”

Kongerikets Norges Grunnlov, § 110 b

Jenz! Nå MÅ du gå planken, din landsforræder! Kom ikke er, Arbeiderpartei, med alt pjattet deres, om “klimaendringer”. Det er HAARP dere bevisst har brukt, for å ivareta utenlandske interesser!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Menneske
11 år siden

Så må vi ikke glemme denne saken hvor staten ikke har gjort en dritt for å redde våre kjære matprodusenter i indre Troms.

– Formidable ødeleggelser i Målselv kommune
http://www.nordlys.no/nyheter/article6149959.ece

Klimaendringer meg her og der, pussig at vi holdt på å fryse rett ihjel her i nord etter at en “russisk rakett” på avveie lagde spiralen over oss 9. desember 2009… og hvorfor var det aktivitet på Eiscat akkurat da på morraparten, akkurat som det var ved midnatt når så mange fugler stupte i bakken i Sverige.

Når mennesker skal leke guder med naturen og været går vi mot ubeskrivelig tøffe tider, Sandy blir dessverre bare småtteri i forhold hva vi har i vente hvis ingen stopper “værgudene”. Det gamle ordtaket “ingen mennesker rår over været” har mistet sin betydning, eller har det, de kan vel umulig være mennesker de som leker slik med naturkreftene og forpester oss, våre dyr og våre avlinger med GMO.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Vi må heller ikke glemme at forrige “smørkrise” oppsto samtidig som norske bønder måtte tømme ut tusenvis liter melk. Nå har de kommet “smørkrisen” i forkjøpet så vi finner utenlandsk smør i diskene, men er det noen som spør seg, kyrne som produserte denne melka i Irland, Belgia, Frankrike og rundt om, fikk de GMO fôr mens de som har norske nesten GMO frie kyr må spre melka utover jordene sine. Hvor er det blitt av vår rett til ren natur og ren mat, Jenz og hans disipler jobber for onde krefter.

Se øynene på dagens regjeringsmedlemmer, ingen sjel å se i sjelens speil, den har de nemlig solgt for makt og profitt. Takk Gud vi ikke er i deres sko når oppgjørets time kommer.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Så sant, så sant Monica :(

Det stråler konsentrert ondskap av svina. nå ønsker de å sende nasjonen i krig med Russland
Det skinner vel igjennom hvem som ligger og dikterer hva de Norske puppetene skal si og gjøre, alt for å få en ny verdensorden på plass

Kina og Russland er de siste nasjonene som står igjen, med å ta ut Russland og Kina så får en også redusert verdens befolkning med noen milliarder

Vi spør ikke Russland om hva slags utenrikspolitikk vi skal føre, sier statssekretær Eirik Øwre Thorshaug.

Jævla smart sagt med tanke på at de slikker føttene på USA og logrer med halen som lydige hunder

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Norge-utvider-militarsamarbeid-med-Georgia-7030824.html

Kanskje har nettavisen rett når de sier at 2 milliarder mennesker kommer til å dø før jul ?
Det er ingen tvil om at det står øverst på ønskelisten til en viss pyramide gjeng

– TO MILLIARDER MENNESKER VIL DØ

http://www.side3.no/article3497792.ece

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Hemp – What Are We Waiting For? http://www.youtube.com/watch?v=VakzRI8-hl4
Quote: It seems that the rest of the world is leaving us behind when it comes to growing commercial hemp. There are thousands of uses for hemp and the time has come for the U.S. government to legalize the growing of hemp so that we may benefit economically from this truly amazing plant.

The Market for Hemp Products

Quote: Interviews with companies and ND state officials talking about the growing market for industrial hemp products.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

JFK: Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable. http://www.youtube.com/watch?v=_AesVsRvOEo&feature=share

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Politi-fascismen har nådd Irland!

Sinnssykt og skandaløst brutal oppførsel av irsk politi mot en liten gruppe av fredelige demonstranter:

“Ireland: Peaceful protest turned to violence in an instant
Irish Independent 04.11.2010 By Nicola Anderson

One student was bloodied with injuries and another was trampled by a horse
THE flare-up of tension was as frightening as it was fast.

Just as they were saddling up to go home, out of the blue came trouble.
It seemed that even as the last of the speeches were taking place on Merrion Square in Dublin, a small number of political protesters — 20 according to students, 50 according to the gardai — had decided to engage in a “peaceful sit-in” within the walls of the new Department of Finance buildings around the corner on Merrion Row.

Within minutes, chaos had descended with riot squad, garda vans and the mounted unit converging on the crowd.

Onlookers claimed they watched as two female protesters were pulled out “by their ankles” from the door of the Department of Finance while another girl was grabbed by the hair.

Bricks, eggs and bottles were thrown at the building — with many onlookers claiming that this had been instigated by “young lads” of about 14 to 15 years of age who merged with the student protest.

Marching unsuspectingly on the scene were a crowd of students who became sandwiched in the narrow confines of Merrion Row, unable to turn back or press forward.

All the while, gardai on horseback were reversing back, while white garda vans were moving forward.

The students panicked and in a instant the scene had become a hotbed of confusion and fear. Over the bonnets of the white vans could be seen a rapid flash of black as gardai in riot gear drew their batons, lashing out at the crowd.

“They’re beating every last one of them,” shouted one male student, aghast at the frenzied scene.

At least one male student protester was left bloodied with facial injuries. Another male student in glasses pulled himself to his feet after being trampled by a horse.

One student, who did not want to be named, said she was engaged in a peaceful protest and said a garda had shouted at her to “get the f*** off the street”. She had then been struck by a baton, she claimed.
“I just want to go home,” she said, too white and shaken to be able to give any further details of the incident.

Student Mark Lambert told how he had watched in horror as a girl was kicked by a horse. She fell to the ground and was dazed. An ambulance had arrived but she did not wish to be treated and said she was fine, he said.

Another bystander said he saw “a lad being rammed by four garda horses”.

“He was sitting on the ground and was holding his hands out saying ‘please don’t, this is a peaceful protest’,” he said.

Almost as quickly as it had flared up, the situation was calm and, as the students cleared the scene, the debris strewn around told the tale: a blood-sodden tissue; the abandoned cardboard signs; and clumps of flattened horse manure.

As all this transpired, businesses on Merrion Row had battened down the hatches. Some students, however, had managed to seek sanctuary at the Il Segreto restaurant. Manager Gerardo Iacolino said they had allowed some people in but then had to shut the door for safety reasons.

Nobody amongst the crowd of students had foreseen trouble — or if they had, it was a tiny cohort who had kept their intentions to themselves and who did not represent the 25,000 that had gathered from all corners of yesterday.
The students were passionately against a rise in registration fees and further cuts in grants.”

http://www.wiseupjournal.com//?p=1783

Kan norsk nazi-gorilla-politi bare sitte stille og se på at både Canada og Irland har fått køllesvingende politibøller i aksjon – som nå tydeligvis behersker kunsten å “sandwiche” (dvs. innesperre) en gruppe demonstranter slik at alle fluktveier blir stengt og demonstrantene kan gås løs på en etter en (slås med køller, slepes etter anklene, slepes etter håret, sparkes av politihester osv.) uten at norsk politi har opparbeidet den samme kompetansen?

Hva med en studietur for Oslos “opprørspoliti” (nytale for nazi-bøller) til Aten, Toronto eller Dublin, for å lære om hvordan samfunnsengasjerte mennesker IKKE skal behandles?

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Mer om aksjonen her:
http://www.bankrun2010.com/

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Dagbladets forside i dag er “Slik får du raskere PC!” He he – av alle nyhetene de kunne velge fra…..

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Jeg har ventet en stund på “Slik sløver vi ned journalistene våre!” forsiden til Dagbladet.

Det kan vel ikke skade, om Dagbladet publiserer litt sannhet innimellom.

Kanskje vil en “vi er sløve-vi”-forside bidra til å øke salget, siden en høyere andel av Dagbladets leserskare da kanskje vil identifisere seg med Dagbladet-journalister som de oppfatter som at er “deres egne”.

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
13 år siden

The Battle For Conservative HQ London 2010
Norsk presse tok frem at en kastet et tomt brannsluknings apperat ,ingen dekning av de heltemodige ungdommene som tørte å si i fra.
Del 1

Del2

Cveitch er topp som på stedet reporter/aktivist :)

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden
coyote
coyote
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden
Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=jcJjxGcs3ow
Yesterday 19 November 2010 Ex-soldier Joe Glenton, who was jailed for refusing to return to Afghanistan to fight in a war he believed to be unjustified, handed back his army medal to the Prime Minister’s office in Downing Street, as a protest against the Afghanistan war.

Today 20th Nov. An anti-war Demo took place in London with more than 10,000 participants (organisers estimate). Various speakers, the march and the soldier are in this video and sum up the prevailing public mood across the Western world.

No-one ever points a finger at the bankers, yet who else could be funding the wars? Around half our national debt is held by Insurance companies.
norsk media? :-(

Otto
Abonnent
13 år siden

Facebook har fått responstider på 10 sekunder til minutter siste time. Nå er det stopp. Opplever andre samme responstid?
.
Pausemusikk, Jethro Tull – A Passion Play God høst :)

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Og fra USA:

“Rally draws 500,000 to honor heroes, organizers say.”

http://www.glennbeck.com/content/articles/article/198/44912/

baugen
baugen
Abonnent
Svar til  baugen
13 år siden

Wall Street Journal kommenterer forrige lørdags fredelige kjempe-demonstrasjon.

“Glenn Beck’s Happy Warriors.”

http://commonamericanjournal.com/?p=18415

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Legger merke til redaksjonelle uenigheter,selv om jeg ikke har lest gjennom alt..Her har alle bidragsyterne med artikler som mainstream media ikke ville ha rørt ellers stått fram..alle med undersøkende journalistikk på sitt plan,og se bak artiklene som mainstream media ikke tør!! Alle i redaksjonen skal ha kjempecred for det!! Vel, ikke rart at det kan bli uenigheter i mellom redaktørene når Tema er forsåvidt likt i alle områder som NS prøver å dekke-samfunn-bevisthet og kosmos..og det er jo et sunnhetstegn:) All redaksjonelle tvil vil bli satt til side etter en real fest:) Samarbeid om det som står dere nært Nyhetsspeilet..og gi det næring og så får vi som kommer med kommentarer puffe det videre med innspill om sider, forslag,personer det er værdt å ta en titt på OSV..Vi er inne i en god tidslinje ennå,ikke en katastrofal og det vil vi forsette med.. OK dere?

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Thor
13 år siden

Enig Thor. Syns absolutt at alle i redaksjonen burde kunne tollere ulike oppfatninger/interesser bare man er enige om at det er sannheten som skal komme frem – såpass burde man kunne forvente av voksne folk som ikke har en skjult agenda! Tror grunnen til at Speilet har klart seg så godt så lenge er nettopp sidens store allsidighet, det er alltids noe for enhver smak her. Såfremt man virkelig er interessert i å lære, da :)

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Hermis
13 år siden

Takker hermis:) Absolutt det jeg ville frem,du fikk sagt det bedre..:)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Smurfen:Takk for svar, overspekket med et eldorado av dine interessante tanker, tankesprang og kunnskaper.. Beklager, jeg må ha oversett det innlegget du svarte på. Forstår ikke helt hvordan dette er solen, men jeg støtter at Solen og også Moder Jord er levende vesner. Det tror jeg også.

Ang kanaliseringer er jeg skeptisk, det vet du, fordi jeg vet såpass mye om MK. Det er ikke dermed sagt at alt som kommer frem i dem er løgn, tvert om kommer det frem en god del etterretnings-lekasjer gjennom kanaliseringer og info som ikke passer innen vanlige kanaler og vitenskap, men vel så mye desinfo og bom. Enda mer enn i vanlig media, så jeg bruker ikke tid på dem. jeg vet du gjør det og det er ditt valg. Når noen legger ut en artikkel eller flere hvor iIlluminati-symbolet er tydelig og hoved-blikkfang som illustrasjon for innholdet og ikke til skrekk og advarsel, da bør vedkommende vite at mange vil reagere med skepsis. Det sier seg selv når leserne har får artikler i massevis om disse symbolene og til og med samtidig. Leserne er ikke hjernedøde.. dessuten er det viktig å være klar over at symboler er viktig for Illuminati og de setter sine merker overalt. Til og med på bøker skrevet av gode folk.. som får utgitt sine bøker og forlaget har gjort dette.. en fakkel eller noe annet.. da forstår den som har skrevet boka at innholdet kan være mk eller at man har blitt lurt av desinfo, til en viss grad. Kjenner selv folk som har opplevd dette. Om noe har et illuminati-symbol som hovedsymbol og helt åpent holder iallfall jeg meg langt unna, men det er mye mer av det enn vi tror, disse symbolene er overalt.

Jeg er helt enig i at man bør prøve å stå sammen og ikke la oss lure av splitt og hersk. Helt enig. Gode mennesker tror godt om andre, tror at andre også er gode. Men om man får slag etter slag midt i ansiktet og gjerne offentlig, gang på gang og noen jobber aktivt over tid, for å kneble sannheten og de som kommer med sannheten. Når de bruker mind control og faktisk går inn for å drepe deg.. trakasserer deg bortimot daglig åpent og skjult, og åpenbart er en del av motkreftene, da finnes det grenser for hvor godtrroende man kan være om de som har vist sin ondskap over tid. jeg har tilgitt og gitt nye sjanser selv om jeg fikk høre av andre i miljøet at jeg var en premie-idiot, fordi jeg bare gav vedkommende nye sjanser til å gjenta sin faenskap. Og dessverre ble man skuffet igjen.. det er mye mk i bildet. Og det er ikke lett. Noen mener å vite at 90 % av de som gir seg ut for å jobbe imot NWO jobber for dem.. det er et vanvittig tall og jeg vil ikke tro på det, helst ikke. Men at agenter florerer i dette miljøet er sant. Når noen av dem blir avslørt, da setter de igang sine kampanjer for å ødelegge den som gjennomskuet dem. Det er mange som vet hvem de er. Du og jeg er ganske enige, også om dette smurfen. Derfor må jeg si at jeg ble noe overrasket over en del av det du skrev i en kommentar der. Men din konklusjon:

Smurfen: Jeg tror ledelsen på NS hadde vært tent med og satte seg ned sammen med Armin og kommet frem til en løsning, det ville vi alle vært det beste for alle parte – DET ER JEG HELT ENIG MED DEG I; SMURFEN!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
13 år siden

Mye kloke ord som vanlig Søte Singo :)
Dette kan du seff mye mer om en meg men personlig så blir jeg litt mettet av illuminati symboler, denne kampen handler om så mye mye mer en det

I min verden så eksisterer det ingen farer eller fiender så da blir det heller ikke så lett og sette meg inn i din verden der jeg vet du har hatt MYE motgang i år etter år i kampen for rettferdighet :)

Som Anders var inne på så må man se se hvilken frukter trærne bærer før man hugger det ned
Jeg har lest meg igjennom alle Mikes artikler der jeg ikke finner ikke noe negativt eller noe New Age relgion, bare en ny tankemåte og mye kunnskap, men for all del Smurfer vet ikke alt :)

Her har du et litt mindre bilde av samme solen sammen med info Singo :)

http://www.spaceweather.com/

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Gigantisk demonstrasjon/rally i Washington denne helg!!!!! Alle hoteller— utsolgt. Kan bli hundretusener tilstede! Tema: RESTORING HONOR.

“8/28 Restoring Honor Rally to air live on Facebook

August 27, 2010 – 10:42 ET

8/28 Live! – Saturday, 10a-1p ET

Yes, 8/28 will be broadcast live on Facebook. We want as many people as possible to have the chance to view this event which is why it will be streamed FREE. Checkout our Facebook page on 8/28 to watch this event LIVE! Remember 10a ET. If you can’t be in Washington DC, join us on Facebook to watch it live!”

Related: 8/28 Quick Links

« Forrige artikkel

Vi blir lurt

Neste artikkel »

Hiroshima i Oslo

182
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x