Osama bin Laden erkjente aldri 11. september

6.6K visninger
1 minutt lesetid
105

Osama bin Laden er kjent som TIM OSMAN og jobbet for CIA på 70-tallet når USA skapte Taliban og Mujahedin for å drive deres “proxy-krigføring” mot Sovjetunionen.

Denne mannen var finansiert og abevæpnet av krigsguden Zbrenskiew, Obamas seniorrådgiver:

https://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/zbigniew-brzezinski-krigsguden-fra-washington/

Det viste seg at TIM OSMAN dukket opp igjen i nyhetsbildet 30år senere og var under terroranklager. Han nektet, den opprinnelige Osama bin Laden var blitt brukt i et skittent spill, og dette var en av grunnene til at Taliban ikke ville etterkomme USA’s krav om å utlevere Osama, siden USA ikke hadde noen bevis for at det var han som stod bak angrepet.

USA mente bevisene var overveldende, men et par bilder fra turister på flyplasser holdt ikke for Taliban. Det som skjedde var at CIA måtte lage en Osama Bin Americanized.

http://www.youtube.com/watch?v=41UAnkQARFs

Se denne videoen.

Osama fra 2001 ligner overhodet ikke på Osama 2002.

FBI sine “most wanted lister” har ikke oppført angrepene på WTC i hans rulleblad, merkelig?

Og nå bruker de denne “kloningen” igjen for å støtte opp AL GORE’s løgnaktige klimahandelsavtale. Osama Bin Forgotten kom nylig ut med en støtteerklæring til klimaavtalen og sa at vesten må akseptere Kyoto avtalen.

Osama støtter den nye verdensorden? Give me a Break!

USA stod bak terrorangrepet med nano-termitt, smeltet stål, bygninger i fritt fall, broren til Bush som sikkerhetsansvarlig på Dulles airport og WTC komplekset, mobilsamtaler fra 10.000 meters høyde (umulig), ingen flyrester ved Pentagon, smeltet stål som brant i flere uker i ground zero, WTC 7 kollapset uten å bli truffet av fly, og det mest latterlige av alt: Osama bin Laden er ikke mistenkt for dette av selveste FBI !

Gå og sjekk selv og slutt å vente på at Dagbladet skal gi deg noe annet enn agurker til frokost.

Norsk naivitet er en samfunnsfiende!

Einstein sa noe som beskriver situasjonen til den trangsynte og korttenkte som kun ser sin egen nese.

“Condemnation Without Investigation is the heigth of Ignorance”

Når skal pressen få tale fritt ?

Den ekte Bin Laden erkjente aldri angrepene på World Trade Center!

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

105 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Pentagon opplyser at Khalid Sheikh Mohammed og hans fire medsammensvorne i planlegginga av 11. september-angrepet, vil bli tiltalt for andre gang.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7655873

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

huskarlahvot sier:
03. 05. 2011 kl. 00:25

“Jeg leste på et annet forum at du ikke visste når d-dagen var, eller om sjefen i Auschwitz ble tatt før eller etter d-dagen, så det å belære noen om detaljer i andre verdenskrig bør du kanskje overlate til andre?

“Slik jeg forstår det” fra din side er kanskje ikke det beste grunnlaget.”

Ynkelig. Så jeg har ikke lov til å ha meninger om andre verdenskrig fordi jeg også er et menneske og av og til gjør en intellektuell glipp – i dette spesifikke tilfelle en glipp i en meningsutveksling med en amerikansk kamerat som heter Ciggy på et annet forum – som Bidalaka passet på å klippe ut og lime inn på diskusjon.no – og som du nå vil bruke som et “våpen” mot meg her? Forøvrig har det ingenting å si når Rudolf Höss ble torturert. Utfallet hadde uansett blitt det samme. Höss ble torturert i 1946 noen gang.

Min store synd var at jeg i en diskusjon om amerikanernes psykologiske operasjoner (PSYOPS/SYKEWAR) i Tyskland i et øyeblikk forvekslet D-day med “V-day.” Dvs. jeg stilte et spørsmål om hva som var datoen for D-day. Gjør du aldri noen feil? Husker du alle datoer osv. i forbindelse med andre verdenskrig? Jeg vet mer enn de aller fleste om Holocaust-problematikken, så jeg syns jeg kan ha lov til å gjøre en og annen glipp med en dato. Forøvrig var det egentlig ingen glipp – med mindre du mener det er en glipp å stille et spørsmål Stiller du aldri spørsmål? Og spørsmålet var ikke rettet til Bidalaka, men til en helt annet person.

Dette er vemmelig og forkastelig. Folk lusker rundt på fremmede forum og leter desperat etter “feil” hos andre som de da kan “spre videre” til andre forum og bruke for å sverte folk. Ekle greier.

Dette viser også hvor sykelig desperate dere “skeptikere” er: dere tråler hele nettet 24/7 i innland og utland for å “finne feil” hos andre mennesker. Istedet for å vie dere til å finne sannheten. Ikke sannheten om at BB ikke er perfekt, men større sannheter enn dette. BB er ikke interessant. Noe som er interessant er at 99% av befolkningen overhodet ikke vet at Rudolf Höss ble torturert av en jøde før han kom med sine tilståelser, eller at denne etnisk tyske befolkningen i Polen var utsatt for terrorisme. Og 99% av befolkningen vet ingenting om de alliertes PSYOPS i Tyskland ved andre verdenskrigs slutt.

Du burde holde deg for god til å følge i Bidalakas fotspor, huskar. Du virker som du i det minste har et snev av anstendighet og samvittighet. Noe Bidalaka ikke har.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  BelzeBob
13 år siden

” Du virker som du i det minste har et snev av anstendighet og samvittighet..”

Jeg er full av anstendighet og samvittighet :)

Terje
Skribent
13 år siden

Det eneste de har oppnådd er å legitimere en ny terrorhandling av dimensjoner etter Bin Ladens bortgang. De kan nå skylde på hevnaksjon.

Sanninga
Sanninga
Abonnent
13 år siden

Ja hva er dette?

Så mange påstander og rariteter. Det har vært en del åpenbart falske Bin Laden opptak som har vært vist, og noe skurrer ved dette de kommer med nå.

I det minste tror jeg man i ettertid kan bevise hvordan makteliten i verden har bedrevet bedrag, som det har vist seg i det senere, også i Ufo-saker. Så hvordan kan man egentlig ta for god fisk noe av det de kommer med?

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

Ja i dag har jeg humret og ledd godt.
Man dreper altså ”bin-Laden”, slår det opp stort i media, dumper det påståtte liket på sjøen fordi ”ingen vil ha ham” og etterpå innrømmer de samme mediakanalene at bildene er feiket.
Imellom de store oppslagene kommer ”ekspertene” frem og forteller folk at ”bladene på trærne er blå”, men de som greier å betrakte hele skogen på avstand, ser jo at den er grønn. Bortsett ifra dem som er avhengig av ekspertene for å fortelle dem hva slags farge skogen har, selvsagt.
Schises…
LOL!! *humre*
Vel, jeg burde vel ikke le, for jeg har en viss anelse om at de vil finne på noe nytt og kun gudene vet hva det eventuellt vil bli.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
13 år siden

Med denne påståtte havdumpingen har US forårsaket nye konspirasjonsteorier som verken lar seg endelig bekrefte eller avkrefte. Diverse ET-kanaliseringer vil komme med diverse påstander. Hmm, gleder meg til lørdag! :-)

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Ja det har du nok rett i :)

Havdumping og havdumping fru blom.. Hvordan burde det vært håndtert når målet er at tilhengere ikke skal få en grav å gå til?

Vet ikke om brenning er måten en muslim vil forlate oss på. Synes det er bra at de tok hensyn til hans religion jeg og i det minste begravde ham.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Konspirasjonsteorier ville dukket selv om Alex Jones, Icke, Fullford og samtlige av deres talløse wannabekloner rundt omkring i verden hadde blitt invitert til ekslusivt likskue.

Her er hva jeg tror; i dagene som kommer vil vi få masse info om aksjonen, før under og etter, herunder bilder av den avdøde Bin Laden (ja jeg tror de har tatt han).

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Bin Laden er nok “dumpet” på en sydhavsøy for lenge siden.

skippern
skippern
Abonnent
13 år siden

Hadde Bin Laden vært nedkjempet og liket vært i de amerikanske styrkers besittelse ville det nok blitt bragt til usa for rettsmedisinsk undersøkelse med dna og likskue. Denne historien høres helt vanvittig ut, men man er jo ikke ukjent med løgnpropaganda fra disse løgnhalsene.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  skippern
13 år siden

Tror du ikke at rettsmedisinske undersøkelser allerede er foretatt? Nyhetskanaler rundt om kring skriver i alle fall at dna-prøver er tatt.

Kan ikke se noen grunn til at det skal holdes noen form for “likskue”. Dette ville bare virke som bensin på bålet til fanatiske tilhengere.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
13 år siden

Ikke vet jeg, men nakkehårene mine vrengte seg, så jeg fikk sveisen i bakhodet. Ser man dette i sammenheng med pågående og eventuelle nye konflikter, som muligens lett får underskrifter i FN sikkerhetsråd, under feiring av nåværende begivenhet…….
Tanken min går i den retning av at vi allerede er inne i WW3, men det ser ikke slik ut, da det er spredd over hele kloden.
Det vil ikke forundre meg om at slår man sammen alle konflikter i dag, ender man opp med et større omfang enn under WW2 som var konsentrert i Europa.

Vil derfor sitere Albert Einstein, som kanskje var den første “punkeren”, hehe hårsveisen…

“A human being is a part of the whole, called by us ‘ Universe,’ a part limited in time and space. He experiences himself, his thoughts and feelings as something separated from the rest. A kind of optical delusion of his consciousness. This delusion is a kind of prison for us, restricting us to our personal desires and to affection for a few persons nearest to us. Our task must be to free ourselves from this prison by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature in its beauty. Nobody is able to achieve this completely, but the striving for such achievement is in itself a part of the liberation and a foundation for inner security.”
~Albert Einstein

The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don’t do anything about it.
~ Albert Einstein

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Mono Montana
13 år siden

”Ikke vet jeg, men nakkehårene mine vrengte seg, så jeg fikk sveisen i bakhodet.”
Jaså, så du har panneluggen i bak i nakken du også? :P

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Bilde av liket: http://www.youtube.com/watch?v=vcJxbQrDg0w

Les kommentarene. Allikevel kan det sies at dette faktisk ligner ganske bra på Benny.

Men er det ikke pussig at slike folk man gjerne skulle tatt til fange og intervjuet/stilt for retten alltid dør før de rekker å åpne munnen? Saddam Hussein ble jo også henrettet i en kjempefart. Og hvor mange Al Queida-ledere har de tatt livet av sålangt? Kommer til å tenke på Lee Harvey Oswald og Jack Ruby også. Og alle disse såkalte terroristene involvert i 9/11, 7/7 (London 2005) osv.

La meg komme med en spådom: Gaddafi kommer også til å bli drept. Vel, stilles han for retten blir dette en rettssak bak veldig lukkede dører. Vi kommer aldri til å høre hans forsvar. Akkurat som med Saddam Hussein. Og Benny Larsen.

Nå er vel en bra tid å dra frem filmen Wag the Dog igjen.

klumpen
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Jeg skulle gjerne sett at de tok Bin Laden levende.
Hva du sier om Saddam er jo helt feil. Han ble tatt desember 2003 og avhørt framtil rettsaken som startet oktober 2005. November 2006 ble han dømt og så henrettet en måned senere. Og under rettsaken var han mildt sagt lite samarbeidsvillig….det tror jeg hvem som helst husker ganske godt.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Jo jo. Men fikk vi høre et eneste ord av det han sa? Mannen hadde vel noen form for forsvar går jeg ut i fra? Hva var anklagene, og hva sa han til disse? Ble Clintons sanksjoner som førte til en million døde irakiske babyer nevnt? Ble hans tidligere forbindelser til CIA nevnt? Kom det faktum frem at han ikke hadde andre masseødeleggelsesvåpen enn de USA forsynte han med på 80-tallet? Kom det faktum frem at USA og “koalisjonen av de villige” hverken erklærte krig eller hadde noen lovlig grunn til å styrte Husseins regjering?

Nå sitter det jo en annen kis i fengsel: den hjernevaskede gutten som hadde bomber i underbuksen på det flyet i USA nylig. Du vet – han som var grunnen til at USA nå har slike body-scannere. Har du hørt hva hans forsvarer sa i rettssalen? Hvorfor hører vi ingen verdens ting om den gutten?

Jeg bare understreker et prinsipp: når man fanger slike “fiender av verdensfreden” får vi aldri høre hva disse har å si til sitt forsvar. Det samme gjelder også i høy grad de tyske nazistene. Masse vitnemål ble jo kastet ut av Nuremberg-arkivet og det er i dag de færreste som er klar over alle nazistene/tyskerne som erklærte seg ikke skyldig og som tilbakeviste alle anklagene. (Sensur – tilbakeholding av viktig informasjon.)

De araberguttene som skulle lage “flytende bomber” i England – grunnen til vår tannkrem-fascisme på alle verdens flyplasser – disse har vi heller ikke hørt noe fra. Hadde de ingen rettssak med en forsvarer? Hadde ikke pressen mulighet til å skaffe referater fra rettssaken?

Mortemann
Mortemann
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Han var visst lite samarbeidsvillig før Amerikas invasjon i Irak også. Var det ikke det som egentlig var problemet for Amerikanske myndigheter?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Ser ikke Benny uforskammet ung ut på bildet?

Dette er forøvrig 9. gang Bin Laden rapporteres død: http://www.corbettreport.com/osama-bin-laden-pronounced-dead-for-the-ninth-time/

I følge kilder av InfoWars har Bin Laden ligget på is i nesten 10 år: http://www.infowars.com/inside-sources-bin-ladens-corpse-has-been-on-ice-for-nearly-a-decade/

Det er svært beklagelig at vi ikke får se liket. Nå er liket kastet på sjøen og bevis og et vitne er borte. Det er neppe tilfeldig at de velger å komme ut med nyheten 1. mai.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
13 år siden
Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Det var ca 1000 stykker som kom ut i gatene for å feire Bin ladens død, hva med å intervjue etpar av dem?

Eller var dette ennå en PROPAGANDAFILM.
http://www.cbsnews.com/stories/2011/05/01/national/main20058786.shtml

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Mole sier:
25. 04. 2011 kl. 15:20

Hvis Osama bin Laden ble tatt skulle terrorister sprenge atomvåpen i Europa som hevn.

** Et mislykket angrep på flyplassen Heathrow i London.

** Sprenging av skip langs Panama-kanalen.

** Angrep på en rekke ambassader og vestlige mål i det sørøstlige Asia.

** Han begynte planleggingen av angrep på «jødiske mål» i New York, et flyangrep mot en skyskrapere i California og Washington, CIA og FBIs hovedkvarter og kjernekraftverk i USA.

** Han ga ordre til en al-Qaida-agent om å ødelegge Brooklyn-broen ved å kutte kablene som holder broen oppe.

** En gasseksplosjon i Chicago som skulle få en bygning til å kollapse.

** Sommeren 2001 foreslo han en rekke terrorangrep i Thailand, Singapore, Indonesia og på Maldivene overfor Osama bin Laden.

** Al-Qaida-hjernen skal ha vært besatt av tanken om å planleggge gift-angrep. Rett etter 11. september jobbet han med å lage Anthrax for al-Qaida.

** Han skal ha deltatt i å utvikle en type fjernstyrte eksplosiver, gjemt i kassetter fra spillkonsollen Sega.
Det fremgår ikke av dokumentene hvorfor disse angrepene mislyktes, men en rekke av de medsammensvorne har siden blitt pågrepet.

Et annet sted i byen skal mannen USA mener at sto bak selve 11. september-angrepet, Khalid Shaikh Mohammed, ha fulgt utviklingen på TV-skjermen, sammen med en rekke andre al-Qaida-ledere.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10084668

Hva har du du gjort Obama??
Utrygge tider fremover.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Nå kommer det som perler på snor.
“Terrortrusselen” skal holdes ved like.

Al-Qaida truet med blodbad dersom Osama ble drept. Nå spør folk seg hvordan gruppen faktisk vil reagere. PST: Uendret situasjon i Norge.
http://www.dagbladet.no/2011/05/02/nyheter/al-qaida/bin_laden/trusselbilde/16383976/

– Truer USA
http://www.abcnyheter.no/node/130197

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Flere offentlige bygninger, politikontor og ambassader, i København er mandag utsatt for bombetrusler.

Bombetruslene kommer i etterkant av amerikanske styrkers drap på Osama bin Laden.
http://www.abcnyheter.no/node/130237

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

– Al Qaida vil trolig prøve å hevne seg.

Det sier CIA-direktør Leon Panetta, som selv ledet den topphemmelige operasjonen mot Osama bin Laden.
http://www.dagbladet.no/2011/05/02/nyheter/utenriks/al_qaida/terror/usa/16389554/

Alle skal skremmes til de godtar……..!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Ifølge BBC skal politiet ha blitt mistenksomme fordi de filmet. BBC skriver også at de pågrepne kommer fra Bangladesh.

Stoppet i nærheten av atomanlegget i går.

http://www.dagbladet.no/2011/05/03/nyheter/utenriks/terror/16399968/

Skal en på ferie eller lignende nå så er det beste å la kamera og videokamera ligge igjen hjemme.

Melodien til Per Asplin Putti Plutti Plott og nissen som mister sjekket kan brukes her.

Vi hakke tid for vi må skremme verden, vi hakke tid, for vi må skremme verden,
Skremme skremme skremme skremme skremme skremme skremme skremme skremme skremme……

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Javel ja. Når denne nyheten kom var det 1 mai i store deler av verden. 1 mai: en gammel okkult høytid. Makteliten har det med å tajme viktige begivenheter med sin okkulte kalender.

http://www.outlawjournalism.com/forum/viewtopic.php?p=156026#156026

http://en.wikipedia.org/wiki/Beltane

Bin Ladens dødsannonse sto forøvrig i en arabisk avis i 2002 eller noe sånt. Fyren hadde dårlig helse og dauet sannsynligvis for mange år siden.

ola
ola
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Ja, hadde han ikke nyresvikt og trengte ukentlig dialyse?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ola
13 år siden

Det stemmer det UFO etter en rekke dialysebehandlinger på Amerikanske militær sykehus i Saudi Arabia, siste gang 3 uker før 9/11

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/732518/

Osama er allerede gravlagt i havet på 10 000 m dyp umidelbart etter at han ble skutt he he

– Vanskelig å finne noen land som ville ta imot levningene. Derfor ble han gravlagt til sjøs, hevder amerikansk tjenestemann.

http://www.dagbladet.no/2011/05/02/nyheter/bin_laden/terror/gravlagt/16383070/

Det som er litt rart er at en rekke medier nå sier at Obama bin laden er drept og så sier de president Osama

Ja selv på TV2 klarte dem å si at Obama var drept nå …

Mind-controll ?

Ifølge norøn mytologi så er vi inne i dager der skrømt, tusser og demoner dukker opp fra det underjodiske

Best og lukke vinduer og dører på natta fremover :)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ha ha! Sa de virkelig at “Obama er drept”?

Visste dere at 1 mai er Illuminatis fødselsdag? http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

ola
ola
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Osama er allerede gravlagt i havet på 10 000 m dyp umidelbart etter at han ble skutt he he

– Vanskelig å finne noen land som ville ta imot levningene. Derfor ble han gravlagt til sjøs, hevder amerikansk tjenestemann.

http://www.dagbladet.no/2011/05/02/nyheter/bin_laden/terror/gravlagt/16383070/

HAHAHA noe så sykt, de skøyt han å dumpet han på sjøen ja, Osama Bin-Megatron. De hadde sikkert ikke batteri i kameraene heller så de ikke fikk tatt noen bilder.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Hvor har du det fra at han ble gravlagt på 10 000 meters dyp?

Michelle
Skribent
Svar til  smurfen
13 år siden

LOL, rart ikke media går lei av å skrive de latterlige løgnene fra illuminati.

Og seff så fikk vi fort mere vås fra denne nwo-bio-roboten:
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7615187

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Høøø….. Barack Hussain Osama … Wee need more security LOL

http://www.youtube.com/watch?v=IDcSC7SoJRw

Navnet de gav klonen Obama er er seff ikke noen telfeldighet og klar Mind Controll

Hva er det med Obama ?

Fødelsatesten var så full i feil at selv Stevie Wonder kan se det noe som betyr at de vil skape usikkerhet om hans person som igjen gjør folk usikre og lette å kontrolere

Her er noen av de viktigste bevisene for at det er en forfalskning

Faktiske Problemer

En. Ingen offisielle stempel.
2. Ingen fotavtrykk.
3. Ifølge sykehusets nettsider , i 1961 at sykehuset ble kåret Kauaikeolani Children’s Hospital. Det tok ikke endre sitt navn til Kapiolani Maternity Hospital til den slått sammen med Kapiolani sykehuset systemet i 1978.
4. Dr. Sinclair jobbet på Kauaikeolani Children’s Hospital i 1961.
5. I stedet for “afrikansk” under fars rase, “farget” eller “neger” ville ha blitt brukt i 1961.
6. Fødselsattest for en som er født på samme sykehus en dag senere har et lavere tall.
7. “Dato Akseptert” er fire dager senere enn “fødselsdato.”
8. Ingen fødselsvekt.
9. Adresse for Obamas barndomshjem er midt på en motorvei.
10. Hawaiis guvernør inntil nylig hevdet det ikke var noen fødselsattest.
11. Hans opprinnelige navn var Barry Saetoro (holdt gjennom college, f.eks Occidental karakterutskrift), og han endret sitt navn til Barack Obama etter å ha besøkt Pakistan. (Noen sier at han startet med navnet Barak Obama, deretter endret til Barry Soetoro, så tilbake til Barak Obama)

1. Innholdet delen er åpenbart beskåret og lagt på toppen av en ny bakgrunn.
2. Selvfølgelig photoshoppet, med lag åpenbart da Whitehouse pdf åpnes i Adobe Illustrator.
3. Det er ingen “kromatisk aberrasjon” rundt bokstaver og tall, som vanligvis dukker opp i forstørret visning av fargeskanninger. ( Link )
4. “41” ved å høyre på dokumentet virker mistenkelig, slik at 1 er en annen pixilation, og synes ikke å være så “gammel” som sifrene før det.
5. Den type for “kaukasiske” er for perfekt, ikke mulig for en skrivemaskin fra 1961.
6. Under time av fødsel, er “M.” i “PM” en annen skrift.
7. Den mønstret bakgrunn er for sømløs for et dokument oppbevart i en bundet volum.
8. To mystiske Xs ovenfor “twin” og “trilling.”
9. Uforklarlige “8991” på dokumentet på høyre side.
10. Likevel sier “Certificate of Live Birth”.
11. Underskrift av mor og tilhørende er for like.

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
13 år siden

Har det noe å si om det er 10.000 m eller 1.000 m for deg? Eller for han? Prøv å heng deg opp i litt viktigere ting nestegang:)

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  ola
13 år siden

Ja fakta har alltid betydning for meg. Hvorfor si “10 000 meters dyp” hvis dette ikke stemmer?

Det er enklere for ettertiden hvis man forholder seg til fakta. Da unngår man at folk i ettertid bruker argumenter som er usanne.

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
13 år siden

du får spørre smurfen hvor han fikk det fra da, men jeg mener nå du burde prøve å tenke litt annerledes, bry deg om litt mer relevante ting, vis ikke vil du bli sittende fast i en hengemyr av idiotiske ting. forklar meg hva for en forskjell det gjør for ditt livssyn om han ligger på 10.000m dybde eller 1.000m dybde? er dette virkelig det viktigste for deg å finne ut av? kommer det deg og verden til gode?

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  ola
13 år siden

UFO sier:
“du får spørre smurfen hvor han fikk det fra da…”.

Før du kom med dine intetsigende kommentarer så var det faktisk det jeg gjorde.

Ingorm sier: 02. 05. 2011 kl. 10:15
Hvor har du det fra at han ble gravlagt på 10 000 meters dyp?

Når det gjelder den hengemyra du nevner så er det du selv som vasser i den opp til armene.

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
13 år siden

Du spesifiserte ikke at det var til Smurfen, så jeg svarte siden jeg også hadde tatt det med, for jeg regnet med du burde skjønt at det ikke har noe som helst å si i denne sammenhengen hvor dybt under overflaten han ligger. Men du skjønte det jo alikevell ikke.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  ola
13 år siden

Skal ikke jeg kunne stille et vanlig spørsmål her på NS uten at slike som deg skal fortelle meg hva jeg evt. måtte mene og at jeg skal tenke annerledes? Dere er jo så redd for tankekontroll?

Vær så snill å gi meg en pause fra din selvhøytidelighet og vennligst ikke tillegg meg noe som er utviklet i ditt hode.

Malurt
Malurt
Abonnent
Svar til  ola
13 år siden

Det har nok noe å gjøre med at 10.000 m er klassisk “HAARP-dybde”. Dermed henger alt sammen og brikkene faller på plass.

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
13 år siden

Beklager virkelig at du tok deg så nær av det, ser jo det nå at jeg dreit meg ut, vis du mener at dybden han ligger på er viktig, så skal du få lov til å mene det.
Så får jeg heller bry meg om ting jeg mener er viktig, som fks å få identifisert han som bin laden, så ikke det blir flere spekulasjoner rundt han.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  ola
13 år siden

Jeg tok meg overhodet ikke nær av det, men hvorfor ikke prøve å holde en diskusjon edruelig ved å holde seg til fakta?

Jeg regner med at de som står bak aksjonen er såpass utstyrt med personell og kompetanse at det er liten grunn til å tvile på at det ikke er ham.

Mener du det er noen grunn til å tvile på at det er ham de har skutt?

Tor Karlstad
Forfatter
Svar til  ola
13 år siden

Hvis det viser seg at Obama = Osama fra Bush-vennefamilien BinLaden, da flirer jeg meg ihjel over hvor lett folk er villig til å la seg lure av Illuminjatet…..

Ha,ha,ha, hi, hoooo…..

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
13 år siden

Hvis dette er en latterkonkurranse så skulle du virkelig hørt mitt latterbrøl når jeg leste din kommentar; MOHAAAA, MOHAAAA, MOHAAAA, HAAA, HOO…..

Tor Karlstad
Forfatter
Svar til  Tor Karlstad
13 år siden

Hva med en fødselsattest fra Saudi Arabia?

Ha,ha,ha, hi, hoooo…..

Sanninga
Sanninga
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
13 år siden

Obama har i det minste lagt frem fødselsattest. Kan du, Tor Karlstad?

o
o
Abonnent
13 år siden

Osama Bin Laden er DØD ?
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10093058
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7615011
o.s.v. jeg forlanger bilder og fødselsattest !

smurfen
Redaksjonen
Svar til  o
13 år siden

Du kan få mer en det Aloalo :)

En 9.5 år gammel gravstein burde jo holde for å bekrefte Osama sin død eller Tim Osaman som CIA kaller agenten og Bush venn :)

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/732518/

Benazir Bhutto: Bin Laden was Murdered

http://www.youtube.com/watch?v=UnychOXj9Tg&feature=player_embedded

Spørsmålet må jo heller bli hvorfor de går ut i media med denne tullehistorien nå

Hva er det som er viktigere i deres Agenda en å miste et av sine beste kort til å oprettholde terrortruslen og krigen mot terror ?

Styrke Obama og legitimere CIA/Moosad produserte hevnaksjoner fra Al Qaida/Taliban eller er det det at dem skal ned i bunkerser grunnet Elenin etter sommeren så kampen mot terror ikke har noen betydning lenger ?

Men men uansett skal det endelig bli godt å komme seg utendørs igjen utan å måtte være livredd for at Osama kommer løpende mot deg med detonator i hånda og sekken full i bomber 8)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Ja Smurfen. Osama Bin Ladens ånd kom til meg innen 4 uker etter 11.september ( husker ikke nøyaktig datoen, men det var mellom 11.september og 30.september fordi jeg ble operert i Rikshospitalet den 3.oktober ). Bin Ladens ånd kom til meg i en ” flygende bil ” ( jmf. flygende teppe ) og jeg skjønte straks at han var død.
Det er helt klart at når THEY nå annonserer at Bin Laden ble drept 1.Mai 2011 ( hån mot venstresiden ) så kan vi vente noe som er enda strørre enn 11/9. Luften av terrorballongen har gått ut for DEM og det er på tide å finne på noe som kan erstatte krigen mot terror.
Hva det blir er ikke godt å si, men jeg spår at det blir invasjonen fra det yttre rom, aliensinvasjonen, som skal erstatte krigen mot terror, á la president Ronald Reagans STAR WARs. Romfergen Endeavour skal skytes i dag til sin siste ferd, mon tro Endeavours siste tur blir oppmarsjen til alieninvasjon.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Du har nok sannsynligvis helt rett der Maarit, samle verden til kamp mot en skjult ytre trussel

Hokkus popkkeus så har du fått en verdens orden og en befolkingsredukjson i en pakke :)

Litt HAARP skapt bluebeam og noen CIA produserte NAZI UFOer fra Nevada så er alt i boks

Hvor dumme er folk egentlig ?

Nå er det kommet bildet av Spøkelseladen med kullsort skjegg, wtf ?
på 10 år gamle bilder så har han helt grått skjegg og ifølge sharia loven så er det strengt forbudt for muslimer og farge skjegget sitt

http://www.dagbladet.no/2011/05/02/nyheter/utenriks/osama_bin_laden/al_qaida/16382244/

Fikk litt dårlige magefølelser av denne nyheten her som betyr at vi er gått inn i en ny fase av Illuminati prosedyren for et NWO

Men det er flere ting som uroer nå

Vettskremte forskere er i panikk over at solen oppfører seg på en måte som snur opp ned på vitenskapen

http://www.projectworldawareness.com/2010/10/terrifying-scientific-discovery-strange-emissions-by-sun-are-suddenly-mutating-matter/

Malurt
Malurt
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Det bildet er helt klart shoppa, men det er jo heller ikke noe offisielt bilde fra USA. Det kommer fra Pakistansk presse.

Sjekk selv (OBS! Ikke for sarte sjeler!)
http://img847.imageshack.us/img847/5608/1304320247010.jpg

Ellers er vel den solpanikk-linken der litt gammel, Smurfen, eller hva?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Han var jo 30 år yngre på bildet du linka i forhold til Reuters 10 år gamle bilder he he

http://www.reuters.com/news/video?videoId=205779114

Gammel link Malurt ?

Den står i dag som ferske nyheter hmm…..
Men selv om nyheten er 6 mnd gammel så er innholdet like relevant

http://www.elvorochjanne.se/profetiskt/nyheter/SNABBNYTT.html

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Du må ikke bli skremt av de vitenskaplige dommedags raportene fra forskerene i solartiklen Malurt

Dette har David Wilcock snakker om i årevis, det handler om den nye universelle bevistheten som Myaene snakker om vil intreffe i 2012

Man blir seff ikke mutert om til et monster av en kreftklump av de nye energiene som kommer fra solen nå som de gærne forskerene påstår :)

Akkurat nå er vi under angrep fra en kraftig CME så kle av deg og legg deg i solen å heller nyt de nye vanvittige energiene som kan endre tid og rom og mutere materie som kommer fra solen akkurat nå så blir du et galaktisk energivesen med kosmiske krefter på univeselt nivå :)

The 2012 Enigma – David Wilcock (Full Version 95 min)

http://www.youtube.com/watch?v=2tFlrusmwyc

Malurt
Malurt
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Det eneste som skremmer meg Smurfen er kildene dine. De suger.

Utgangspunktet for “mutating matter-nyheten” din er denne artikkelen fra august 2010:
http://news.stanford.edu/news/2010/august/sun-082310.html

Artikkelen er siden blitt fordreid, misforstått og overdrevet i flere ledd for å passe inn i diverse fryktsprederske konspirasjonsagendaer. Og i dag dukker den altså opp som nyhet på din kristenfundamentalistiske apokalypseside!

Ikke videre imponerende.

Hvorfor driver du forresten og leser våset fra “Elvor & Janne”? På db smeller du til rett som det er med eder og alle rettet mot kristne og religiøse. Er du et troll, eller?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Maarit M. Hanssen
13 år siden

Nei den titlen skal du få ha i fred Malurt :)

Stjernens navn er Malurt. En tredjedel av vannet ble til malurt, og mange mennesker døde av vannet fordi det var blitt forgiftet

Prøver du å forgifte Nyhetsspeilet siden du valgte nicket Malurt

Ja ja dere septikere fornekter dere ikke

ola
ola
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Jeg tipper det passet fint å annonsere døden hans nå, for det er vel ikke tvil om at USA, NATO og FN blir mindre og mindre likt, en død Osama Bin Laden kan få mange tilbake til å støtte dem, når de nå ser at det “betaler” seg å være tålmodige.

Men ja, noe stort skjer nok snart nå, for nå har de jo fått tak i han viktigste fyren de skulle ha tak i, og de har jo fjernet millioner andre på veien, så da er det vel bare å pakke sammen krigsutstyret idag da, så flinke som de er? vis ikke vi har noen nye fiender som er enda farligere da, men som har ventet i kø på at Bin Laden skulle dø før de begynner å tøffe seg..

Men jeg vil gjerne se bilde, og en uavhengig obduksjonsrapport.

Michelle
Skribent
Svar til  smurfen
13 år siden

Helt enig med dere alle her, hjerteligst takk for å bidra i kampen mot NATO og NWO, for “drapet” er laget av NATO bare for å dekke over de ofrede slektningene til Gadaffi, og for å rettferdiggjøre krig i veien mot NWO.

De har ingen problemer med å klone mennesker etc, husk de har teknologi som overgår vår fatteevne allerede, det har de fått av de slemme utenomjordiske vesnene i undergrunnsbaser.

James Casbolt sa i 4. del av intervjuet som kom i går på YT, at de planlegger en falsk invasjon av aliens, ja, men de har også en annen invasjon som er ekte:
http://www.youtube.com/watch?v=yPISOyMPjxA

Han er for meg ytterst troverdig, jeg tror noen ting kan være feil, men han kommer med så mye detaljerte avsløringer mot NWO, at de neppe ønsker han skal gjøre det. På slutten av intervjuet anbefaler James Casbolt dette dokumentet for de som vil vite mere detaljer:
http://projectcamelotproductions.com/interviews/james_casbolt/james_casbolt.html

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Michelle
13 år siden

Helt klart søte kloke lovebunny :)

Med å gi klonen navnet Barack Hussain Obama så kobler folks hjerner og underbevisthet autumatisk til Saddam Hussain og Osama Bin Laden og videre til masseødleggelse våpen, skrekk, terror og død hver gang de hører navnet Obama, noe som dem hører en rekke ganger hver eneste dag

Folk skriker da på mer security, overvåking og kontroll

Hjernevask og mind Control over massene til den store gullmedalje

At Obama er klone er grundig dokumentart ned til minste detalje her i 4 episoder på 15 min hver

http://www.dailymotion.com/video/xe5xdf_obama-cloning-the-coming-space-war_news

Bioshoot
Bioshoot
Abonnent
13 år siden

HAHA JEG LER!

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Denne VG Artikklen må da være den MEST KONSTRUERTE spørsmål og svar greie jeg har sett..les og lær i dårlig styrte temaer..”Jeg vet best” Skal jeg le eller gråte over tullingen Thomas Hegghammer?
mandag 12. apr 2010 kl. 18:00

Forsker Thomas Hegghammer har bakgrunn fra blant annet Forsvarets Forskningsinstitutt (FFI), Harvard, Princeton og Sciences Po. Nå er han aktuell med boken «Jihad in Saudi-Arabia».

Mandag 12.april svarer han på dine spørsmål om islamsk ekstremisme og hellig krig.

Innsendt av: Pit, 11/04 – 2010 kl. 13:57

Hva er sannsynligheten for at Osama Bin Laden fortsatt lever? ”

Hei og takk for alle insendte sporsmal. Jeg ser det allerede er langt flere enn jeg rekker over, men jeg skal prove a besvare sa mange forskjellige tema som mulig.

Hva Bin Laden angar er det meget sannsynlig at han er i live, fordi det finnes relativt nye lyd- og video-opptak av ham.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Dialog
Innsendt av: Pixies-Luxus-HonestBob, 12/04 – 2010 kl. 12:54

Hei! Tror du det er noe i påstanden om at islamistiske ekstremister ønsker verdensherredømme og aldrivil bøye seg i forhandlinger, samt at ee vil anse vestlige forsøk på dialog som feighet, svakhet og dumsnill naivitet?

Noen mener jo dette, at de kun forstår vold og må knuses, at vi ikke kan forhandle med dem. Er det utsikter til en fredelig løsning?”

Man ma skille mellom den harde kjerne, fotsoldater og fremtidige rekrutter. Al-Qaida ledelsen vil aldri legge ned vapnene uansett hva som skjer. Blant fotsoldatene til al-Qaida og andre grupper finnes det antakelig folk som kan demobiliseres i gitte situasjoner. Det man kan pavirke med politiske konsesjoner er tilstromningen av nye rekrutter. Det er apenbart at militarmakt alene ikke er nok. Alle stater – selv sakalte “toffe” stater som Israel – forhandler med terrorister og forsoker a forholde seg til sakene som de militante selv sier de kjenper for.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Bin Laden
Innsendt av: Biffen, 12/04 – 2010 kl. 13:02

Tror du det er en sannsynlighet for at Osama Bin Laden ikke finnes?”

Nei, det er en vill konspirasjonsteori.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Islams bak 99 % av terror i verden
Innsendt av: Opo, 12/04 – 2010 kl. 13:11

Hvorfor har det seg slik at det i de aller fleste tilfeller av terrorisme i hele verden er muslimer bak? Det er krig,uro og terror i alle land der Islam dominerer! Og islam er en fredelig religion?”

Det er riktig at Islamistgrupper idag star for en relativt stor del av internasjonale terroraksjoner, spesielt aksjoner med store dodstall.

Islamistgrupper har imidlertid slett ikke monopol pa terrorhandlinger. Det utfores masse vold i Afrika, mellomamerika og asia som ikke begas av muslimer. Vi ser islamistgruppene bedre fordi de angriper vestlige mal og fordi de dekkes i stor detalj av vestlige media.

Ser man historisk pa det er Muslimer klart underrepresentert som terror og geriljaaktorer. Det er bare na i de siste arene at man har fatt grupper som al-Qaida. For ovrig har antallet terrorhandlinger i Europa pr ar praktisk talt aldri vart lavere enn na. Bare sjekk statistikken fra 1970- og 1980-tallet.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Tas trusselen på alvor!!
Innsendt av: GEIR, 12/04 – 2010 kl. 13:13

Heisan lurte på om du føler at vesten og norge tar islamisters trussel på alvor! eller er vi så naive (og eller politisk korrekte) at vi nekter og innse den store faren dette faktisk er for vestens demokratiske prinsipper og styringssett??”

Hva er trusselen helt konkret og hva betyr det a ta den pa alvor?
Terrortrusselen tas utvilsomt pa alvor. Det er titusener av mennesker i Europa som jobber med kontraterror pa fulltid.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Atomvåpen
Innsendt av: Andreas K, 12/04 – 2010 kl. 13:23

Hva er sannsynligheten/hva må til for at terrorister får tak i atomvåpen?”

Atomterrortrusselen ma tas alvorlig, for det finnes aktorer som vil benytte slike vapen hvis de far anledning. Det er imidlertid bred enighet om at terrorgrupper neppe kan utvikle kjernevapen pa egen hand. Det kreves sa store ressurser at selv stater ikke far det til. Et litt mindre urealistisk scenario er at terrister far tak i en ferdig bombe, men de fleste vapen er meget godt sikret. Det mest sannsynlige er ogsa det relativt minst farlige, nemlig en sakalt skitten bombe, hvor nukleart avfall spres med konvensjonelle eksplosiver.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Norske myndigheter
Innsendt av: Stig, 12/04 – 2010 kl. 13:32

Hei, er etter ditt skjønn norske myndigheter naive når det gjelder radikal islam?”

Nei. Vi kommer ikke sa langt med merkelapper som naive og godtroende. La oss heller diskutere konkret politikk og tiltak. Mange sakalte “toffe” tiltak er beviselig kontraproduktive.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Hvilket interesse har vesten med å promotere muslimer som trussel ?
Innsendt av: , 12/04 – 2010 kl. 13:34

Kan du svare hvilket interesse vesten har med å promotere muslimer og Islam som trussel ?¨

Hvorfor lage en konflikt med 60 muslimske land, fordel ?

Jeg tror ikke Vesten systematisk promoterer muslimer og Islam som trussel. Vestlige myndigheter, selv USA, har et meget nokternt syn pa dette. Noen ikkestatlige aktorer har imidlertid forsokt a blase opp trusselen for egen vinning.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Islamsk ekstremisme og spredning
Innsendt av: Simen RG, 12/04 – 2010 kl. 13:57

Hei. Ser du det som sannsynlig at islamsk ekstremisme vil spre seg over hele Europa og bli et stort problem etter hvert som den muslimske andelen av befolkningen øker?

Man ser jo allerede tegn på islamsk ekstremisme i Norge, når tror du at dette blir et stort problem?”

Det er tre fakta som vi helt klart ma ta alvorlig.

Det ene er at det blir relativt flere europeere av ikke-vestlig kulturell bakgrunn i overskuelig framtid (og demografi er den sikreste samfunnsvitenskap).

Det andre er at vestlige europeere (‘folk flest’) foler seg ukomfortabel med dette, av helt forstaelige og naturlige grunner.

Det tredje er at det finnes klikker i innvandrermiljoene som aktivt isolerer seg, mens mange andre innvandrere lar seg isolere fordi de foler seg uonsket.

Hvis vi ikke tar dette alvorlig vil det bli mer av bade islamistisk ekstremisme og hoyreekstremisme.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

fordypningsoppgave
Innsendt av: Kari Elise, 12/04 – 2010 kl. 13:59

Hei hei! Jeg holder nå på med en fordypningsoppgave om Osama bin Laden, og har noen spørsmål angående det. Hvor stor rolle spiller Obama nå i forhold til hellig krig, og hvordan har samfunnsforhold og ideer påvirket hans handlinger?
På forhånd takk for svar! Boken din virker veldig interessant!

Jeg antar du spor om Osamas og ikke Obamas rolle i hellig krig ;-)
Osama er veldig viktig som inspirasjonskilde. Han er levende bevis pa bevegelsens overlevelsesevne, og han er uhyre karismatisk. Ledere spiller en langt viktigere rolle enn mange tror. Uten ledere vil underliggende motivasjoner aldri bli organisert til handling.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Tildekking
Innsendt av: Stigandr, 12/04 – 2010 kl. 14:05

Jeg lurer på en ting, og det er følgende:
Mener du det er riktig av staten Norge å forby tildekking av kvinner å på den måten “tvinge” kvinnene fri, eller synes du innvandrerkvinnene skal få kjempe kampen om tildekking på egenhånd?

Jeg forstår at mange kvinner dekker seg til av egen fri vilje, men har staten et ansvar ovenfor de som ikke tar dette valget selv? ”

Dette er et politisk sporsmal. Jeg tror ikke et evt slikt forbud vil pavirke terrortrusselen nevneverdig, derfor trenger jeg ikke si hvor jeg star i akkurat den saken.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Responsen fra ulama
Innsendt av: Frank N. Stein, 12/04 – 2010 kl. 14:08

Hei Thomas

Takk for at du stiller opp og svarer på spørsmål fra oss som vil vite mer.

Jeg lurer på i hvilken grad det er delte meninger blant ulama (muslimske lærde) i synet på radikal islamisme. Er det noen anerkjente akademiske miljøer som utfordrer al-Azhar-universitetet i Kairo, og i så fall på hvilken måte?

Selv om det kommer har kommet flere fatwaer som fordømmer drap på sivile etc, virker det som dette er isolerte drypp fra jurister/akademikere i ulike islamske land.

Har det vært noen felles front fra ulama mot retorikken til bin Laden & co, slik vi f.eks. så da ulike miljøer gikk sammen om å svare på pavens kritikk av Islam?

På forhånd takk!

Muslimske larde har kommet med utallige fatawa som fordommer terror, drap av sivile, selvmordsaksjoner osv. Det er imidlertid to problemer.

Det ene er at de ikke dekkes av media i sarlig stor grad, delvis fordi vestlig media ikke er interreserte, og delvis fordi muslimske larde er skrekkelig darlig pa PR.

Det andre er at det ikke finnes en sentral teologisk myndighet (en muslimsk pave) hvis legimitet ikke kan diskuteres. Desentralisering av juridisk autoritet har vart en fordel opp gjennom islams historie, men det er apenbart et problem i globaliseringens verden.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Saudiernes rolle i internasjonal jihad
Innsendt av: Vegard, 12/04 – 2010 kl. 14:14

I hvilken grad har saudisk spredning av Islam og dens etter hvert dominerende rolle både kulturelt og rent religiøst (bl. a innen den Arabiske Liga og OIC) påvirket utbredelsen av internasjonal terrorisme?”

Saudi-Arabia har spilt en viktig rolle i fremveksten av transnasjonal militant islamisme, forst og fremst fordi de var et fristed for deltakere i og stottespillere for muslimske geriljagrupper i Afghanistan, Bosnia, Tsjetsjenia, Palestina, Irak, etc. Regimet tolererte dette fordi det vant innenrikspolitisk kapital pa det. OIC og den arabiske liga har ikke vart viktige aktorer i denne sammenhengen; det er forst og fremst Den muslimske verdensligaen og konglomeratet av islamske hjelpeorganisasjoner som har hjulpet fremveksten av transnasjonale militante grupper.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Tikkende bombe – stor eller liten?
Innsendt av: Arnulf, 12/04 – 2010 kl. 14:19

Hvor stor er den egentlige trusselen fra islamske fundamentalister i Russland? I hvilken grad har Kreml greid å temme tsjetjeniske separatister? Ulmer noe under overflaten?
Og på hvilken måte opererer fundamentalistene i resten av Russland? Er nettverket deres godt? Følger russiske myndigheter godt nok med?”

Dette kan jeg ikke nok om – spor Julie Wilhelmsen pa NUPI.

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Hva vil vaere terrormaal i Norge?
Innsendt av: CF, 12/04 – 2010 kl. 14:24

Youngstorvet? Postgirobygget? Galleri Oslo? NSB?

Isaafall skal jeg sende en donasjon til AQ selv :-)”

1) Den amerikanske og israelske ambassaden. 2) NATO-installasjoner 3) regjeringsbygg

Hilsen Thomas Hegghammer

Til toppen

Saudi Arabia og Islamisme
Innsendt av: Johnny, 12/04 – 2010 kl. 14:20

Jeg ser du kommer med en bok om Saudi Arabia. Hva er forholdet mellom radikale islamister i SA, f.eks dem som reiste til Irak for å kjempe mot USA, og det wahhabistiske regimet? Slår myndighetene ned på islamistene, og hvor vellykket er det i så fall? Og hvis de ser gjennom fingrene med det, hvorfor aksepterer USA det?

Jeg har også hørt at myndighetene i SA benytter anledningen til å spre wahhabistisk propaganda til muslimer som reiser på hajj. Vet du om det er riktig?

Siden 2003 har Saudi-Arabia forsokt a stoppe folk som vil reise utenlands for jihad, noe de ikke gjorde for. Strommen av folk til Irak er kraftig redusert, men ikke stoppet, fordi det er sapass mange som vil. Selv ikke europeisk politi klarer ikke a forhindre at noen kommer seg fra Europa til Irak.

Saudi-Arabia har gjort mye for a “Wahhabisere” Mekka-omradet, blant annet med a rive det meste av arkeologisk verdi. Uten at jeg vet sa mye om dette – jeg har tross alt ikke vart der – tror jeg kke at det foregar statsstyrt indoktrinering under Hajj. Derimot er det mange ikkestatlige aktorer, deriblant militante grupper, som rekrutterer under Hajj.
Det er imidlertid ingenting som tyder pa at pilgrimer radikaliseres av Hajj. Tvert imot, en rigoros amerikansk statistisk studie viste nylig at pakistanske pilgrimer ble mer liberale av a dra pa pilegrimsferd.

Jeg takker med dette for mange gode sporsmal. Jeg beklager at jeg ikke rakk a svare pa alt. Takk for na

Hilsen Thomas Hegghammer

Otto
Abonnent
14 år siden

Camp Mirage, CIA Urologists and Osama-Obama 9/11, sitat: .. Our KSM agents have evidence that Strong and alleged CIA-SAD boss Henry Bienen, originally recruited Osama bin Laden and Barack Hussein Obama as mercenaries during a hunting trip near Quetta in Pakistan in 1981 and the men were subsequently equipped with EW/ELINT technologies to support false-flag or `Mirage-like’ attacks on America. .. We suggest you contact an American bounty-hunting service through Field McConnell and bring Strong into the same court as Khalid Sheikh Mohammed who appears to have evaded arrest through the events of 9/11 as a result of the treasonous counter-intelligence services of Osama-Obama Online (`000?’) commanders at Canada’s Camp Mirage. ..

activ
activ
Abonnent
14 år siden

“Osama bin Laden var blitt brukt i et skittent spill, og dette var en av grunnene til at Taliban ikke ville etterkomme USA’s krav om å utlevere Osama, siden USA ikke hadde noen bevis for at det var han som stod bak angrepet.”

Den påstanden er ikke hele santheten. Taliban var ikke uvillig til å utlevere Bin Laden, men forutsettningen var at han ble utlevert til et nøytralt land. USA gikk ikke med på dette kravet.

Personer i USA må ha vært med på det, men det var i hovedsak Israel som gjennomførte terroraksjonen med hjelp fra pakistanske ISI. De kjente fakta i saken underbygger den påstanden.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Her er litt 911 oddities fra Hollywood: Utløpsdatoen for Neo’s pass og en pilot episode vist i mars 2001 som omhandlet at en fraksjon av USA’s regjering kom til å utføre falsk flagg terror, ved at fly ble overstyrt og fløyet inn i World Trade Centre…: http://www.youtube.com/watch?v=2HKb1HS3vjw

« Forrige artikkel

Haiti – en øvelse i menneskeskapte katastrofer?

Neste artikkel »

Sviket mot Grunnloven

105
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x