Bohemian Grove – hemningsløs herreklubb i skogen

17.9K visninger
42 minutter lesetid
91

I annen halvdel av juli hvert år finner en selsom sammenkomst sted dypt inne i Californias  redwood-skoger i Sonoma County litt nord for San Francisco: The Summer Fire Festival i Bohemian Grove.

Arrangementet varer i år fra 16. til 31. juli. De eneste som kan delta er menn som er medlemmer av The Bohemian Club og deres spesielt inviterte gjester.

Den sommerlige ”Ildfestivalen” har tradisjoner helt tilbake til 1870-årene, da The Bohemian Club ble grunnlagt av noen lokale journalister og kunstnere som følte behov for å trekke ut av byen og ut i naturen noen uker hver sommer for felles rekreasjon og inspirasjon.

Den opprinnelige målsettingen om ”å slappe av i vennskapelige omgivelser med vekt på musikk, litteratur og teater” er beholdt som offisiell begrunnelse for å komme sammen på denne måten.

Deltagerne er for det meste amerikanere, de fleste av dem fra California. Svært mange har topplederstillinger, bl.a. innenfor finans, industri, media, militæret, høyere utdanning, de hemmelige tjenester, det militær-industrielle kompleks og politikk.

Arrangementet huser mer enn 1000 deltagere på det 2700 acres (ca. 10 km2) store området med store flotte redwood-trær, noen av dem flere tusen år gamle, med røtter som kanhende går helt tilbake til Babylons tid. Deltagerne bor  spredt rundt i såkalte camps, bestående av alt fra telt reist på plattformer til luksuriøst innredede hytter (”lodges”). Campene har navn som f.eks. Mandalay (den mest prestisjefylte, hvor den ihuga Bohemian-deltager Henry Kissinger holder til), Hill Billies (hvor Bush sr., Bush jr. og Donald Rumsfeld holder til), Owl’s nest (hvor Ronald Reagan holdt til),  Poker Flat, Whoo Cares, Aviary, Care Less, Druids og mange andre.

Rituelt teater

Åpningsseremonien er en bisarr teaterfremføring ved navn Cremation of Care, som har vært en årlig foreteelse siden 1893.

Rammen rundt er en kunstig opparbeidet avlang innsjø med en 12 meter høy statue av en ugle på den ene siden, mens deltagerne sitter på gresset på den andre siden som publikum til seansen.

Ritualet begynner med at en prosesjon av ”prester” kledd i kapper med hetter (i en slags fargerik Ku-Klux-Klan style) kommer ut av skogen med tente fakler mens de bærer en kiste mellom seg. Det heter seg at kisten inneholder en representasjon av en menneskekropp, en såkalt ”effigy” ved navn ”Dull Care”, som skal ofres til ilden; ”The Care shall be cremated”, derav ritualets navn Cremation of Care.

Når prosesjonen når bredden av innsjøen slukkes faklene. Samtidig dukker noen kappekledde prester opp foran den gedigne ugle-statuen på den andre siden av innsjøen mens sang kan høres gjennom luften. En av de kappekledde foran statuen, en såkalt hamadryade (tre-ånd) snakker med ypperstepresten om hvordan en manns hjerte er splittet mellom ”virkelighet” og ”fantasi”, og det snakkes om fairy unguents (bokstavelig: “alve-salver”; slang: ”homse-salver”), som vil kunne frigjøre menn til å søke varmt samvær med andre menn.

En sortkledd skikkelse i en liten sort gondolbåt skysser kisten med på lissom-offeret Dull Care  langsomt over innsjøen mens luften fylles av smell og røyk.

Idet ypperstepresten gjør seg klar til å sette fyr på Care høres plutselig en kraftig stemme, som tilhører offeret Care selv:
– Fools ! When will ye learn that me ye cannot slay ? Year after year ye burn me in this Grove…But when again ye turn your feet toward the marketplace, am I not waiting for you as of old ?
Så høres lyden av Care’s spytting, som får yppersteprestens fakkel til å slukne.

I sin desperasjon vender ypperstepresten seg til uglen for å be om råd:
Oh thou, great symbol of all mortal wisdom. Owl of Bohemia…grant us thy counsel!

Uglen svarer (med den lett gjenkjennelige stemmen til megakjendis og mangeårig Grove-deltager Walter Cronkite at den eneste måten som Care kan kremeres på vil være at det benyttes ild fra ”The Lamp of Fellowship”, som er en gassflamme type olympisk leir-ild som brenner dag og natt foran uglestatuen mens Ildfestivalen pågår. Som sagt så gjort. Yppersteprestens fakkel blir tent på ny og brukes til å sette fyr på kisten med Care som går opp i flammer, mens det chantes ‘Begone, dull care. Midsummer sets us free!

Så bryter publikum ut i kollektiv begeistring, hurrarop høres mens fyrverkeri smeller overalt.

Så kommer plutselig et brassband iført stråhatter og stripete jakker ut av skogen mens de spiller melodien ”There’ll Be a Hot Time in the Old Town Tonight”. Og dermed er den eksklusive sommerfestivalen i Bohemian Grove åpnet nok engang.

Kremerings-/effigy-ritualer gjennomføres ved at det benyttes en representasjon av et uønsket element (person, ånd, demon eller hva det måtte være). Brenningen av en effigy symboliserer deltagernes felles ønske om å fjerne det representerte elementet fra sine liv.

Her er et stunt-intervju med Bohemian Grove-deltager David Gergen, som har vært rådgiver for presidentene (og Bohemian Grove-deltagerne) Nixon, Ford, Reagan og Clinton hvor han blir spurt om sin deltagelse i Bohemian Grove og om han har overvært Cremation of Care-forestillingen. Hvorfor blir Gergen så synlig utilpass av å bli konfrontert med noe så tilsynelatende uskyldig som om  han har overvært en teaterforestilling eller ei ?

Litt Bohemian-historie

Den første sommersamlingen i redwood-skogene nord for San Francisco ble avholdt i 1878. Allerede i 1880-årene var offiserer og andre maktutøvere i samfunnet innrullert som medlemmer. En av dem var den senere aviskongen William Randolph Hearst. I 1892 ble det reist en over 20 meter høy Buddha-statue som ble benyttet under Cremation of Care-forestillingene.

I de første 50 årene var medlemskap relativt lett tilgjengelig og det var et ganske åpent og avslappet forhold til pressen. I 1905 skrev f.eks.  The Washington Post at: “The Taft party to-day visited the Bohemian grove of redwoods…”, mao. at den kommende president Taft hadde vært på besøk i Bohemian Grove.

I 1913 ble Cremation of Care gjort til åpningsseremoni. I 1929 ble den 12 meter høye stenuglen som i dag benyttes i Care-Cremation ritualet reist ved ”alterplassen” der den står idag, etter at buddhaen var blitt fjernet.

Siden 1930-årene har The Grove hatt et markant lukket, elitistisk og maktdominert preg. Et eksempel på dette er at journalister, som var med på å starte Bohemian Grove, ikke lenger er ønsket. Representanter for mediahus som deltar har strengt forbud mot å rapportere fra innsiden, på samme måte som på Bilderberg-konferansene.

[ Begreper som ”The Grove”, ”Ildfestivalen”, ”sommerfestivalen”, ”sommerleiren”, ”sommersamlingen” o.l benyttes om hverandre og betyr det  samme]

Kultur, kutyme og hverdagsliv i The Grove

Livet i den utstrakte campen preges tilsynelatende av god tid til slaraffenliv, musikk og kameratslig samvær. Lette pianotoner kan høres mange steder til mange tider rundt om i skogen. Dominospilling er den klare favoritten blant brettspill. Om kveldene er det teateroppsetninger, konserter, korsang og ulike sceneopptredener. I 2004 opptrådte f.eks. bandet Grateful Dead.

Drikking er den gjennomgående fellesaktiviteten. En gin fizz drink før frokost er et fast innslag. Ølet flyter fra morgen til kveld, mens mengder av gode viner inntas både med og uten middag. Frokost og lunch inntas i det fri på solide redwood-benker og bord. Det er ingen TV-apparater i The Grove, men aviser er tilgjengelig. Å slå lens på redwood-trærne er et fast innslag, et av mange ritualer som praktiseres.

Ild er et vanlig innslag i festivalen. Det brenner leirbål rundt omkring i The Grove praktisk talt døgnet rundt.

Ild i mange former er et vanlig innslag i The Summer Fire Festival

Deltagerne kaller seg ”bohemians”, ”bohos” eller ”grovers”, og de anser seg for å ha en velutviklet gentleman-oppførsel seg imellom. Erke-bohemian Henry Kissinger begikk på 89-leiren et eklatant brudd på boho-etiketten, da han gikk rett forbi seks andre bohemians som stod i telefonkø ”fordi han måtte ta to telefoner”. Dette fikk en av de forbigåtte til å utbryte at ”Cutting in line is distinctly un-bohemian behavior”.

Å slå lens på de store redwood-trærne i andres påsyn er derimot ur-bohemisk oppførsel. Da Bohemian Club i 1978 måtte møte i retten etter å ha blitt stevnet for kvinnediskriminering (fordi kvinner nektes ansettelse i The Grove. De 6-800 som jobber i leiren hver sommer, hovedsakelig skoleelever og studenter er alle unge menn) ble det i retten argumentert med at de måtte få slippe å ansette kvinner i The Grove fordi at camp-deltagerne måtte kunne “urinate in the open without even the use of rudimentary toilet facilities and that the presence of females would alter club members’ behavior.”  Se

Mao. at kvinner fortsatt måtte utestenges fra Bohemian Grove fordi kvinnelig nærvær kunne føre til redusert tre-tissing. Den dag i dag har kvinner ikke adgang til The Grove hverken som ansatte eller som inviterte gjester (med visse unntak, bl.a. besøkte Dronning Elisabeth Bohemian Grove under sommerfestivalen i 1983, se).

Kult-kutymen har også andre aspekter enn kø-kultur og tre-tissing, så som vi og de andre-holdninger, å løpe nakne rundt i skogen, vitsing om mannlige kjønnsorganer og en like-under-overflaten kvinneforakt med ymse utslag, noen ganger i form av regelrett kvinnehat. Spy Magazine’s ubedne spion i The Grove under 1989-festivalen satt på en benk og leste da en ukjent californier kom bort til ham og uten foranledning sa  “In the beginning the Lord created – cunts” (”I begynnelsen skapte Herren – fitter”).

Fokus på hat og død er også vevet inn i manges holdninger, i small talk og i teateroppsetninger. En mulig forklaring på dette er at det hevdes at The Grove er en utvekst av den satanistiske dødskulten The Order of Scull and Bones 322 ved Yale-universitetet. Mange Bohemians er også “bonesmen”, bl.a. George H.W. Bush (”George Bush sr.”), George W. Bush (”George Bush jr.”) og den nylig avdøde satanisten William F. Buckley jr. som via sin CIA-bakgrunn ble sjef for NATOs topphemmelige og kriminelle mind control-enhet i Brussel ved navn JANUS.

Fokusering på død har lenge vært et vanlig element i Bohemian Grove

Subtile eller eksplisitte homoseksuelle undertoner er et særpreg ved mye av det rituelle livet i The Grove, noe som også bygges inn i Care-Cremation ritualet, i sketsjer, på plakater etc.

Bohemian Grove som teaterfestival

Kulturelle innslag som musikk og særlig teater har helt siden starten vært viktige ingredienser i Bohemian Grove-programmet. Hver weekend mens leiren pågår har en egen teaterattraksjon.

Åpningsweekenden byr på cremation of care-forestillingen.

Midtweekenden byr på såkalte ”Low Jinks”, som er sketsjer fremført av deltagerne selv, hvor et dragshow eller flere gjerne med menn utkledd som kvinner hører med.

Et sjarmerende dragshow er et vanlig innslag i The Low Jinks

Dette er et eksempel på en autentisk Low Jinks-sketsj, som ble fremført i The Grove i 1989:

En heis åpnes og en mann som har på seg en gummimaske av Henry Kissinger kommer ut. Skikkelsen har en kroppsbygning som minner om Kissinger. En leirassistent går bort til ham og spør  hvorfor han er der, hvoretter han river masken av personen. Et nytt Kissinger-ansikt kommer til syne: Det er Kissinger selv ! Så svarer Kissinger med sin særegne grøtete tyske aksent: ”I am here because I have always been convinced that the Low Jinks is the ultimate aprodisiac”.

(Kissinger er kjent for å ha uttalt at “Makt er det ultimate afrodisium”. )

Avslutningsweekenden fremføres the High Jinks, som er et originalt teaterstykke som er skrevet for anledningen med deltagere som skuespillere, ofte mer enn hundre. Det blir ikke spart på konfekten i planleggingen og gjennomføringen av the High Jinks, verken når det gjelder penger eller effekter.

Et autentisk High Jinks teaterstykke er tilgjengelig her. 

Elementene i denne handlingen er i stor grad fokusert på kjente kult-elementer i The Grove: Tilbedelse av mystiske entiteter, hat og død. En kortversjon av handlingen lyder:

Those in the play who have renounced goodness and love worship “The Great Hate Chief” who rules with iron fist and without conscience. The Great Hate Chief becomes embroiled in a struggle with forces of goodness and conscience that reside beyond the Grove.” Se

1989-historiene er hentet herfra.

Maktens menn møtes i all hemmelighet – hvem er The Bohemians ?

De topphemmelige deltageroversiktene er som en ”HVEM ER HVEM” om USAs mektigste menn.

Det er tett-i-tett av toppsjefer fra amerikansk næringsliv, militærvesen, politikk, etterretning, høyere utdanning, forskning, det militær-industrielle kompleks og media.

Bohemians spenner fra toppsjefen i Monsanto via tidligere nøkkelpolitikere som George Bush sr., George Bush jr., Dick Cheney og Donald Rumsfeld til borgermesterne i Los Angeles og San Francisco og kjente skuespillere som Clint Eastwood og Arnold Schwarzenegger.

Noe av det mest påfallende er at forsamlingen er så topptung, kanskje så mye som halvparten av deltagerne til enhver tid har betydelige lederstillinger eller utøver mye makt på andre måter. En indikator på dette er den imponerende samlingen av små og mellomstore corporate jets/privatfly og militære executive fly som befinner seg på Santa Rosa flyplassen like ved under sommersamlingen.

”Weaving spiders come not here” (spinnende edderkopper hold dere unna – som forøvrig er hentet fra Shakespeares ”En midtsommernattsdrøm”) er et offisielt bohemian-motto. Det betyr at sommersamlingen er et sted man kommer for rekreasjon og moro og ikke for å gjøre forretninger.

I hverdagen er det få som etterlever dette mottoet, og ”business talk” kan ofte høres. Med så mange toppsjefer, samt deltagere fra militæret, militær-industrien og politikk ville kanskje alt annet ha vært unaturlig.

Motto som er en av mange masker som skjuler det bohemiske JANUS-ansiktet; hva som sies til omverdenen og hva som gjøres innad i the Grove er to forskjellige ting.

Det er merkbart mange eldre menn blant deltagerne, mange godt over 80 år, så som David Rockefeller, Henry Kissinger (tidl. utenriksminister), George P. Schultz (tidl. utenriksminister) og William Webster (ex FBI, CIA og Homeland Security) . ”Ugle-stemmen” Walter Cronkite fikk med seg  sin siste Grove Camp i 2008, året før han døde i en alder av 91 år.

Svenskekonge på avveie ? Carl Gustaf er Bohemian-medlem som sin far

Sveriges konge Carl XVI Gustaf er medlem av The Bohemian Club, i likhet med sin far Carl Gustaf, som var kronprins da han døde i en flyulykke i 1947. Det er ikke kjent om Carl Gustaf har deltatt på topphemmelig sommerleir i Bohemian Grove. Det som er kjent er at han er glad i friluftsliv.

King or Queer ? Medlem av Bohemian Club Kong Carl Gustaf av Sverige: Med sans for gutteturer i skogen ? The King is the Honorary Chairman of the World Scout Foundation, and often participates in Scout activities both in Sweden and abroad. (Wikipedia)

En del bohemians er også bilderbergere. Bilderbergmøtet arrangeres i mai/juni mens The Grove avholdes i juli. Deltagere som både er bilderbergere og bohemians er bl.a. ”Knoll & Tott” David Rockefeller (95 år) og Henry Kissinger (87 år), Tysklands tidligere kansler Helmut Schmidt og ”finansgribb” Henry Kravis, som er en av USAs rikeste menn.

Mens de engang så hemmelige deltageroversiktene for Bilderbergmøter blir stadig enklere å få tak i (i år har endog Bilderberg gått til det uvanlige skritt å offentliggjøre årets deltagerliste på sine egne hjemmesider) så håndteres deltagerlistene for sommerleiren i The Grove som Above Top Secret. Den eneste komplette deltagerlisten for en enkelt-camp som er tilgjengelig på nettet er for  2008 og ligger på wikileaks.

En fyldig deltagerliste med mange historiske deltagere ligger her

Bohemians i megakjendisklassen: Walter Cronkite, Bing Crosby og Bob Hope

Amerikanske presidenter i Bohemian Grove

It’s not only multiples who are programmed – the world is programmed. We are programmed to believe our presidents are men of honour, men of great integrity. Our presidents are rotten bastards – they are pedophiles, they are drug addicts, they practise high magic, they practise ritual. They think nothing of live sacrifice of small children. They think nothing of having their own slaves available to them. That’s the way it is, that’s the truth.”

Cisco Wheeler tidl. Illuminati mind control programmer

Et slående særtrekk ved amerikanske presidenter er at en svært høy andel av dem har vært innom The Grove før de har inntatt Det Hvite Hus. Faktisk gjelder det alle republikanske presidenter siden Herbert Hoover (som ble valgt i 1929). 7 presidenter på rad i nyere tid har vært Bohemian Grove-deltagere: Nixon/Ford/Carter/Reagan/Bush sr./Clinton/Bush jr.

Bush-menn i the Grove i Clintons tid: Forrige president George sr. til h., kommende president George jr. til v.

Her er en oversikt:

 President 

  Visepresident

1901-1909 Theodore Roosevelt Bohemian deltager
1909-1913 Howard Taft Bohemian deltager
1923-1929 Calvin Coolidge Bohemian deltager
1929-1933 Herbert Hoover Bohemian deltager
1945-1953 Harry Truman Bohemian deltager
1953-1961 Dwight D. Eisenhower Bohemian deltager Richard Nixon Bohemian deltager
1969-1974 Richard Nixon Bohemian deltager Gerald Ford Bohemian deltager
1974-1977 Gerald Ford Bohemian deltager Nelson Rockefeller Bohemian deltager
1977-1981 Jimmy Carter Bohemian deltager
1981-1989 Ronald Reagan Bohemian deltager George H.W. Bush Bohemian deltager
1989-1993 George H.W. Bush Bohemian deltager
1993-2001 Bill Clinton Bohemian deltager Al Gore Bohemian deltager
2001-2009 George W. Bush Bohemian deltager Dick Cheney Bohemian deltager

I mer enn 100 år har blivende og forhenværende amerikanske presidenter valfartet til The Grove. Betydningen av sin  Grove-deltagelse for at han ble president har Herbert Hoover beskrevet i sin selvbiografi:

In his memoirs Hoover wrote that within one hour of Calvin Coolidge’s announcement in 1927 that he would not run again, “a hundred men-edi-tors, publishers, public officials and others from all over the country who were at the Grove, came to my camp demanding that I announce my candidacy.” Hoover was at the Grove again the following summer, as he had been with some considerable regularity since 1911, when news came that Republicans had chosen him for their candidate.” Se

På The Grove i 1967 ble det avtalt mellom Ronald Reagan og Richard Nixon at Reagan ikke skulle satse på å bli republikanernes kandidat i det forestående presidentvalget, som ble vunnet av Nixon…

Maktens menn samlet i skogen. Ronald Reagan til v. for taleren, Richard Nixon til h. for taleren, før noen av dem ble presidenter.

Som president innførte Richard Nixon i 1971 en praksis om at en sittende president ikke kan besøke The Grove. Dette er  blitt respektert siden. Årsaken til dette var at Nixon hadde måttet kansellere en ”Lakeside Talk” (se nedenfor) fordi pressen ønsket å dekke denne begivenheten.

Siden den gang har ingen sittende amerikansk president besøkt Bohemian Grove (nåværende president Barack Obama er ikke medlem og har såvidt vites ikke besøkt The Grove, verken før eller etter at han ble president. Det er vanskelig å vite dette med sikkerhet).

I juni 1991 deltok Bill Clinton på 44 år, dengang guvernør i den lille delstaten Arkansas,  på Bilderberg-møtet i Baden-Baden i Tyskland. Måneden etter deltok han i Bohemian Grove. Det var avtalt mellom Bush sr. og Clinton på forhånd at Clinton skulle vinne valget.

I dette videoklippet blir Bill Clinton konfrontert om sin Bohemian Grove-deltagelse. Her sier Clinton to ting:
– At rike republikanere løper nakne rundt i skogen (sant)
– At han selv ikke har deltatt i Bohemian Grove (usant)

Hva kan ha vært Clintons motiv for å lyve om sin Bohemian Grove-deltagelse? Kan en avtale type Reagan-Nixon ha blitt rigget på gentlemens vis : ”I’ll let you win, so you’ll be the next president”…?

 

Ulike tolkninger av Cremation of Care-ritualet

“Sarah, if the American people ever find out what we have done to them, they will chase us down the streets and lynch us !”
                                                          George Bush sr. etter 4 år som USAs president

Det spektakulære åpningsteateret Cremation of Care kan tolkes på flere måter. På sett og vis kan teatrets masker rives av, slik at JANUS-ansiktet kommer til syne.

Tolkning 1: Cremation of Care er uskyldig teater-underholdning

Den offisielle versjonen, som er best rettferdiggjort av ”skeptoid” (søster-propagandistene til skepsis.no), er beskrevet slik:

”The Bohemians call this the Cremation of Care ceremony, and the name of the antagonist in the coffin is Dull Care. It turns out the term dull care comes from a 1919 Oliver Hardy short film of that title, in which the police force is more interested in being lazy than in chasing bad guys. They leave the “dull cares” of their day behind them, and enjoy their freedom. The Bohos thus kick off their encampment by metaphorically throwing their “cares of the day” onto the sacrificial pyre. The theatrics of the robes and the ceremony are certainly consistent with the dramatic theme of the camp. The giant owl merely represents knowledge, and it’s been the club’s symbol since its inception.”  Se

Tolkning 2: Cremation of Care må tolkes bokstavelig
Ritualet dreier seg simpelthen om å fjerne hensynet til andre fra deltagernes eget beslutningsgrunnlag og eget liv, ikke bare mens leiren pågår, men også etterpå. Dette er f.eks. begrunnet slik:

“A casket christened “Dull Care” and borne, like the passing of Arthur, in a boat across the lake could be a symbol, also, not only of “cares of the world,” but of caring itself. The denizens of the Grove, as a collective body, are the ruling class and upper echelon bagmen who make and orchestrate war – the modern Molech. It would make sense to immolate caring, conscience and the consequences of their business transactions, lest they take responsibility for millions of souls around the globe whose lives have been affected by wars of Yankee Imperialism in the twentieth century.” Se

Tolkning 3: Cremation of Care er et klassisk okkult rituale

En god idé kan være å lytte til hva nåværende og tidligere okkultister selv sier:

The Cremation of Care is a standard Black Magick ritual, of which Satanists are well aware.” Se

Cremation of Care er et sort magi-rituale ifølge okkultistene selv

Cremation of Care er et okkult rituale. Publikum vet ikke hva kisten som blir ofret til ilden ved foten av ugle-statuen inneholder.

Den bohemiske maskot-uglen over en dødningeskalle: Hvordan bør symbolikken tolkes ?

Cremated care: Avlesning av resultatene

Et element i Cremation of Care-ritualet som ofte neglisjeres er at etter at ilden har fortært ”Kisten med Care” (en kiste som publikum ikke vet hva inneholder)  går ypperstepresten frem og leser av mønstrene i asken. Dette er en århundregammel praksis; ”Readout of the fallout of the cremation”.

Både innenfor og utenfor okkultisme (f.eks. ved edsavleggelse og opptagelse i mektige selskaper som f.eks. Malteserordenen – Knights of Malta)
er det vanlig at symbolske handlinger utføres ”i det små”, for at deres innhold og betydning skal bli gjentatt ”i det store”, dvs. i verden utenfor gjennom den enkelte involverte deltagers makt.

Det bør også foretas en “fallout-readout”, en avlesning av resultatene “i det store” for deltagere som har deltatt i care cremation “i det små” som deltagere i the Grove.

Her er en ”readout of the fallout of cremated care” for enkelte deltagere, avlest og tolket på basis av deres maktutøvelse i verden utenfor The Grove:

Care Cremator 1: Colin Powell
Innehadde som Chairman of the joint chiefs of staff, den høyeste militære stillingen i det amerikanske militære under den første Gulf-krigen i 1991. Første fase av denne krigen innebar massiv bombing av Iraks sivilbefolkning og infrastruktur. Før den andre Gulf-krigen, i februar 2003 utførte Powell som USAs utenriksminister; et hyklersk og løgnaktig ”speil og røyk”-rituale i FNs hovedforsamling, for å begrunne den andre Irak-krigen som begynte måneden etter. Hvilken rolle spilte det vel at general og bohemian Colin Powell serverte verden tidenes løgnforestilling på direkten og at alle nå vet at han bedrev løgn for at onde handlinger skulle kunne gjennomføres ? His care had been cremated.

Care Cremator 2: George Bush sr.
I juli 1990, før Saddam Hussein hadde invadert Kuwait, fikk USAs ambassadør i Irak, April Glaspie, ordre av president Bush om å avholde et møte med Saddam Hussein hvor hun skulle gjøre det klart at USA ikke kom til å foreta seg noe militært dersom Saddam invaderte Kuwait. Se

Etter at Bush sr. hadde hadde fremprovosert Saddams Kuwait-invasjon gjorde Bush sr. det stikk motsatte av hva han hadde forespeilet Saddam. Han mobiliserte “en internasjonal allianse” som frigjorde Kuwait etter først å ha bombet i stykker Iraks infrastruktur. Etter også langt på vei å ha ødelagt Iraks armé anbefalte Bush sr. kurderne i nord å gjøre opprør mot Saddams sentralmakt. Kurderne lyktes langt på vei i å gjøre opprør men Bush unnlot å komme kurderne til unnsetning – slik han hadde indikert at han ville gjøre.  Titusener av kurdere ble drept for fote av Saddams fremrykkende armé som slo ned opprøret i nord hvoretter hundretusener av kurdere måtte flykte og mange døde av strabasene. His care had been cremated

Care Cremator 3: Riley P. Bechtel styreformann og toppsjef i The Bechtel Corporation. (Topp-trioen i Bechtel deltar i the Grove år ut og år inn)
Bechtel er et California-basert ingeniørfirma som lever høyt på ulike oppdrag i regi av FN, ”uhjelp”, Verdensbanken, IMF m.v. I slutten av 1990-årene ble et IMF-program presset gjennom i det fattige landet Bolivia, hvor privatisering av offentlig eiendom var et av elementene. Bl.a. ble vannforsyningen i byen Cochabamba privatisert og overtatt av Bechtel som ventet i kulissene. Bechtel tredoblet straks prisen på vann for de fattige bolivianerne, noe som resulterte  i  Cochabamba-opprøret som endte med at Bechtel ble kjeppjaget fra sin planlagte parasittiske vann-business i Bolivia. Their care had been cremated.

Care Cremator 4: Donald Rumsfeld, tidl. forsvarsminister i USA
Donald Rumsfeld var USAs forsvarsminister under den andre gulfkrigen i 2003. Denne krigen har  kostet mer enn 1 million mennesker livet og lagt Irak i ruiner. Rumsfeld vet, i likhet med alle andre, at påskuddet for krigen ”at Irak var i besittelse av masseødeleggelsesvåpen” ikke holdt stikk. Til tross for dette foreslo Rumsfeld ikke å trekke ut styrkene, slik det logiske ville vært siden USA ”hadde tatt feil” i sin krigføring. Rumsfeld har heller ikke uttrykt noen form for anger for massemordet og land-ødeleggelsen som han har hatt en nøkkelrolle i gjennomføringen av. His care had been cremated.

Care Cremator 5: Richard ”Dick” Cheney
Dick Cheney er et nåtidig monster, i likhet med George Bush sr. Cheney har  bl.a. bedrevet krigsforbrytelser i Irak,  911-terror, narkotrafikk i stor stil, bl.a. ved hjelp av Brown & Root og NATO-soldater under ”careless” kommando. Dick Cheney er også en betydelig seksualforbryter og en psykopatisk sadist, noe f.eks. denne vitneskildringen vitner om. His care has been cremated.

Care Cremator 6: George Bush jr.
Den 7. oktober 2001 iverksatte USA, på ordre fra president Bush jr. væpnet angrep på Afghanistan. Dette skjedde mindre enn 4 uker etter at Malteserordenen hadde sprengt 3 skyskrapere på Manhattan.

Det var ikke iverksatt noen etterforskning etter 911-terroren og forelå følgelig ingen bevis for at Afghanistan hadde noe som helst å gjøre med innsidejobben som var utført av en rekke amerikanske maktmenn med høy sikkerhetsklarering, hvorav Bush jr. selv hadde gitt sine stilltiende bidrag. Her er noen video-klipp av Care Cremator Bush jr. hvor han ser ut til å plumpe ut med små glimt av sannhet innimellom. Har hans sans for sannhet ennå ikke blitt helt kremert ?

Bush talks about EXPLOSIVES in building (on 9/11?)
9/11: BUSH STUMBLES OVER HIS 9/11 LIES AT A PRESS CONFERENCE
Bush Accidentally Admits Real Iraq War Plan
Bush admits that Iraq Had Nothing To Do With 9/11

His care had been cremated.

 

Bohemian Grove som homo-kult

The Bohemian Grove, which I attend from time to time–it is the most faggy goddamned thing you could ever imagine.”
Richard Nixon

Men can decently love each other; they always have, but women never quite understand”.
Herman Wouk, forfatter og Bohemian-deltager


Rammene rundt Bohemian Grove oppfordrer til homoseksuell aktivitet også blant heteroseksuelle. Eksemplene på dette er mange, fra åpenlys guttekos som ble i overkant påtrengende for Richard Nixon (som oppga ”makt” som motiv for likevel å delta…) til  subtile eller direkte oppfordringer til fysisk guttehygge som er bygget inn i Cremation of Care-forestillingen (”fairy unguents” som åpner for vennskap mellom menn), på teaterplakater (med slagord som ”even harder”), i Low Jinks-sketsjer (en togakledd skuespiller som viser en kontinuerlig ereksjon på scenen) osv.

Ting tyder på at incentivene for “varmt vennskap mellom menn” som organisatorene av sommersamlingene har bygget inn fungerer, og at mange heteroseksuelle ”switcher” i løpet av tiden sommersamlingen pågår, noe spredte drypp av oppfanget dialog indikerer:

Down by the lake I saw three men lying on the ground, talking. When they got up to go to dinner, one hugged another around the middle from behind and trudged up the bank with him that way, laughing. – Honey, I lost my ring and I want to sell the house, the third one said, mocking a homecoming speech.

I’m admitting for the first time in my life having no willpower, a man was saying to his wife on one of the public phones. He looked bewildered and hung over.

En stiv finger som signal mellom glade gutter; internspråk fra The Grove ?

US Marines er også en homo-kult, kalt ”Pink Marines”.

Kay Griggs som var gift med oberst George Griggs, som bl.a. innehadde en høy stilling i NATO har vært en viktig fløyteblåser om mengder av irregulariteter og forbrytelser innen USAs militære og NATO. Pink Marines innebærer at offiserer i US Marines som er heteroseksuelle av legning, blir skjenket fulle, pirret og ”innvidd” i de høyere offiserenes homo-kult. Mange marines-koner må leve med menn som opptrer som pink marines, med et liv med gutta på jobb og et annet liv i det private. Griggs anser at dette kult-fenomenet har historiske røtter, noe hun bl.a. redegjør for her.

Både innenfor USAs militære og i Bohemian Grove blir homoseksuell aktivitet ”institusjonalisert”, til også å omfatte heteroseksuelle. I US Marines endog som et de facto krav for videre avansement.

Hva er i det hele tatt hensikten ? Kan Bohemian Grove-kulten defineres som å  dyrke utøvelse av utøylet maskulin energi ?

Lakeside talks – maktelitens konspirasjon som innarbeidet rituale

Secret government – USAs hemmelige regjering – er et begrep som benyttes av Grove-kjennere, ikke bare fordi David Rockefeller deltar:

In the 1990s the Grove’s reputation as the site of Secret Government was in eclipse… But here we are in the Bush II era, and the Bush Clan is pure Secret Government, all the way from the old Rockefeller connection, to Skull and Bones and the Knights of Malta.” Se

Hver dag mens leiren pågår bestiges talerstolen av en deltager i en maktposisjon som formidler innsideinformasjon fra maktens irrganger. Dette ritualet som skjer ved bredden av innsjøen med uglen i bakgrunnen kalles ”Lakeside Talk”.

Her er en oversikt over noen utvalgte Lakeside talks, som er beregnet kun på de fremmøtte( og som de strengt kontrollerte vestlige media tier om):

1980

Edward Teller, scientist and father of the H-bomb: “Nuclear Energy”

Ferdinand Graf von Galen: “World Bank and international monetary systems”

1981
Marvin Goldberger: “Space War – Fact vs. Fancy”

Caspar Weinberger, secretary of defense: “Rearming America”

1983

A.W. Clausen CEO World Bank  “The global economy – time to get out of the woods”

1986

William Webster, director of the FBI   ”Spies and terrorists. Confronting the enemies within”

1989

Michel Rocard, fransk statsminister. Europe 1992

General John Chain, commander of the Strategic Air Command: “Why USA needs the Stealth B-2 bomber

Louis Boccari, president of Associated Press. Sa han var villig til å gi flere detaljer til the bohemians enn han var villig til å dele med sine lesere…

1991

Joseph Califano Health Secretary, Carter Administration
“Americas Health Care Revolution: Who Lives, Who Dies, Who Pays”

Helmut Schmidt (tidl. tysk kansler/statsminister): “The Enormous Problems of the 21st Century”

Helmut Schmidt holder Lakeside Talk i 1991. Schmidt storkoste seg i the Grove, ifølge hans egen selvbiografi
George Schultz, tidl. utenriksminister. ”Agenda for America”

Elliot Richardson, rådgiver for presidentene Nixon og Reagan: “Defining a New World Order”

John Lehman, marineminister for president Reagan: “Smart Weapons”

Richard Cheney, daværende forsvarsminister: “Major Defense Problems of the 21st Century”

1992

General Vernon Walters: “Integration of the European Economic Community”

1997

James Woolsey, former CIA Director   “Rogues, Terrorists…National Security in the Next Century”

Antonin Scalia, sitting justice – US Supreme Court: “Church, State & The Constitution

1998

James A. Baker III, tidl. utenriksminister: ”The Imperative of American Leadership”

Lou Gerstner, chairman & CEO IBM: “The networked world: Are we ready for it ?”

William Perry, tidl. forsvarsminister: “Preventive Defense & American Security in 21 century”

1999

Jean A.  Francois-Poncet: tidl. fransk utenriksminister: “The New Europe”.

En amerikansk general som bryr seg om hvordan Europa vil bli integrert ? En fransk statsminister som besøker the Grove i aller dypeste hemmelighet. En presidentrådgiver som anser det som sin oppgave å definere en ”New World Order” ? En marineminister som snakker om ”smarte våpen” ? Kan det tenkes at ”smarte våpen” kan være egnet til å få gjennomført en ”New World Order” ?

Hvorfor faller det så naturlig for deltagerne å snakke seg imellom som om temaene som berøres overhodet ikke angår den delen av jordens befolkning som befinner seg utenfor the Grove ? Dette er verken demokratisk eller i samsvar med moderne krav til åpenhet fra maktens menn.

Maktelitens konspirasjon mot verden forøvrig” kan være et passende navn på Bohemian Grove.

For en ufullstendig oversikt over Lakeside Talks, se

Den mørkeste hemmeligheten – Bohemian Grove som okkult kult

This is a national epidemic that’s being covered up and hidden, because this element, this Satanic element has infiltrated all levels of our government.”

Ted Gunderson, mangeårig spesialetterforsker for FBI

Okkult praksis er noe som menneskene har bedrevet i århundrer og årtusener. Det er også omtalt i Bibelen. Okkultisme dreier seg i stor grad om å fremkalle og tilbe/tjene demon-enheter, som i tidligere tider ble ansett som guder. Den dag i dag tilber mange mennesker demon-guder, som regel i største hemmelighet. F. eks. er frimurernes største hemmelighet at de tilber demonen Lucifer (”Lysbringeren”) som sin ”Gud”.

The Church of Satan” som noen finner latterlig til en viss grad, på tross av svært usmakelige blasfemi-ritualer rettet mot kristendommen, gjør i det minste noe så ”ikke-satanistisk” som åpent og ærlig å stå frem med hva de bedriver, det være seg seremonier eller fraser; enten deres okkulte ritualer har demon-invokerende kraft eller ei.

Hvorfor er det så få okkultister som åpent står frem med hvilken (demon)gud som de anser som sin egen ? Og hva kan forklaringen være på at det er en skyhøy andel (skap-)okkultister blant verdens mektigste og rikeste personer ? (For info om de rike og mektige satanistiske dynastiene se f.eks.  Fritz Springmeier: ”Bloodlines of the Illuminati”).

Okkultist-familien Bush, som er blitt super-rike på mindre enn 100 år, har f.eks. demonen Magog som sin familie-demon. Dette gjelder begge de tidligere presidentene George Bush sr. (en av verdens verste nålevende kriminelle) og sønnen George Bush jr. (som også har hundretusener av menneskers blod på sine hender).

Mange demoner er kjent med navn f.eks.  Lucifer, Satan, Gog, Magog, Choronzon og Moloch. Opp gjennom historien har mange demon-navn blitt benyttet, og de har hatt ulike representasjoner. F.eks. er demonen Moloch også kjent som Molech og Baal.

En stor del av dagens okkulte praksis foregår innenfor hemmelige selskaper, såkalte secret societies. De høyeste gradene av frimureriet er et eksempel på dette, noe som bl.a. frimurer-fløyteblåseren Bill Schnoebelen har stått frem og fortalt svært detaljert og troverdig om, bl.a. i denne videoen.

Eksistensen av kroppsløse demon-enheter (jinns) kan beskrives ved hjelp av moderne fysikk. Bevissthet og frekvenser er universets grunnelementer og demon-enhetene befinner seg i parallelle dimensjoner, mao. andre frekvensspektre enn det menneskene oppfatter som ”virkelig”.

Interaksjon med demoner, såkalt demon-invokering, kan skje på ulike måter, bl.a. ved at blod spilles. Det foreligger etter hvert en del vitnemål fra avhoppede satanister om hva ritualene dreier seg om, hvor den røde tråden er at demoner er reelle, og at visse former for interaksjon mennesker-demoner oppnås under ritualene. ”Djevel”-stempelet er ikke så veldig dekkende, da de ulike demonene har ulike agendaer og behov. En del av interaksjonen kan dreie seg om å inngå avtaler; en slags bytting av tjenester, eller mottak av demon-tjenester mot jordisk betaling i en eller annen form. Demoner kan hjelpe ritualdeltagerne i deres jordiske liv, bl.a. ved å oppnå penger og makt (noe som bl.a. indikeres av at de 13 Illuminati-familiene – som inkluderer Rotschilds og Rockefellers – over tid har vært verdens rikeste og mektigste klaner).

Okkultister kan også anse demon-interaksjon som ”samkvem mellom gentlemen”, hvor menneskene bør ha vurdert hvilke gjenytelser som skal tilbys demonen(e) før kontakten oppnås. Hva kan demoner tenke seg å motta til gjengjeld for sine ytelser ? Dette utgjør et element som vil være en nøkkel for å forstå det som skjuler seg i det okkulte kaninhullet. Visse demoner ”livnærer seg” på energier, også fra mennesker. Det er kjent at energier fra frykt (inkludert ekstrem frykt) og andre lave frekvenser, samt visse seksuelle energier er ”gefundenes fressen” for de kroppsløse entiteter. Drap og død, inkludert massedrap (som i krig), kan også være et element som demoner vil sette pris på.

Mange har hevdet med tyngde at JANUS-ritualet Cremation of Care er et brannoffer-rituale som er rettet mot demonen Moloch (se f.eks. her). Dette er en okkult praksis som har vært bedrevet helt siden Babylons tid. ”Skepsiserne” vil hevde at ugle-statuen ikke kan dreie seg om Moloch, fordi Moloch tradisjonelt har vært representert som en menneskeskikkelse med oksehode. Svaret kan jo være så enkelt som at uglen er en maske som skjuler Molochs ansikt, tross alt har uglen havnet i maske-kavalkaden ved navn Bohemian Grove…

Se nøye på bildet under. Denne illustrasjonen av Cremation of Care er hentet fra en satanistisk brosjyre fra 1982 kalt “Rod McManigaly Directory”.

Hidden out in the open: Uglen holder sine vinger over demonen Moloch med ypperstepresten nederst

Den hettekledde skikkelsen i forgrunnen er ypperstepresten som utfører ritualet, mens ildguden Moloch tårner opp bak ham. Legg merke til uglen helt øverst som strekker sine vinger ut over prosessen. Cisco Wheeler, som er ekspert på okkulte ritualer, sier at dette var en plakat for det rituelle programmet i Bohemian Grove (i 1982) der et barn blir ofret og en snuff film (film med voldtekt hvor offeret blir drept) blir lagd av det.

Se “The Illuminati Formula To Create An Undetectable Total Mind Control Slave” s. 31,

Se også.

CSI – Crime Scene Investigation i Bohemian Grove

Sometimes there are forces too big and too evil – even though we know they’re there and we know it absolutely, for us to deal with it the way we would want, or should, or could. And therefore, you have to turn and walk away if you want to live to fight another day.”
William Colby, tidl. CIA-sjef

Fra tid til annen har det dukket opp rykter om at det har skjedd lyssky ting i Bohemian Groves dype skoger. Det har vært nevnt tvilsomme ritualer, sex-orgier med ufrivillige deltagere og endog drap:

An article in a local community newspaper, Santa Rosa Sun (1993, July) reported on the Cult of Canaan and the legend of Moloch in place at Bohemian Grove. The Moloch Pagan Cult of Sacrifice is human sacrifice. About the mid 1980s there were rumors of murders in remote parts of the property. A local police investigation went nowhere. State investigators on related criminal acts went nowhere.”  Se

Senatoren John DeCamp fra Nebraska fikk i kjølvannet av kollapsen av den lokale finansinstitusjonen Franklin høre stadig flere rykter om en sex-ring hvor mindreårige ble benyttet for å tilfredsstille maktens menn. Etter først å ha avvist alle påstandene som hårreisende pølsevev sa senator DeCamp at dersom han fikk seg til å tro på så mye som en eneste av historiene, ville han være den første til å reise seg og forlange at noe ble gjort. Dette resulterte i at han skrev en bok hvor den grundig sjekkede informasjonen ble presentert: The Franklin cover-up: Child Abuse, Satanism and Murder in Nebraska

John DeCamp explains how he discovered that the bizarre stories were true; that government officials and other people were routinely raping orphans…and taking them to their parties.

The people who engage in this rape and abuse are blackmailed… Many (or most?) people in top positions of government, media, school, and military were promoted to leadership because they can be controlled by blackmail.” Se

Det heter seg at ”når en person hevder å ha blitt torturert, er det større grunn til å fatte tiltro til offeret enn til torturisten”. Dette gjelder også informasjon om forbrytelser som er begått i Bohemian Grove under tidligere sommerfestivaler.

I 1990-årene fremkom det oppsiktsvekkende vitnemål fra mind control-ofre som hevdet at de var blitt grovt seksuelt misbrukt eller også hadde vært vitner til at drap hadde funnet sted inne i Bohemian Grove under sommerfestivalen.  Det foreligger nå bøker med detaljert informasjon om dette, om bl.a. MK Ultra / Bohemian Grove ofrene Cathy O’Brien, Brice Taylor og Paul Bonacci.

Solide bøker med hardtslående beviser som utpeker Bohemian Grove som crime scene

De hadde gått gjennom det topphemmelige programmet for mind control ved navn MK Ultra / Monarch som utføres av militære enheter i USA og CIA. Som en følge av systematisk Monarch-traumatisering, såkalt mental programmering, fra unge år har de utviklet multiple personligheter (Dissociative Identity Disorder / DID).

Cathy O’Briens bok ”The Trance-Formation of America” (Forandringen / tranceskapingen av USA) slo ned som en bombe da den kom ut i 1995. O’Brien hadde kommet seg ut av MK Ultra-helvetet mens hennes programmering var i ferd med å bryte sammen, slik at hun fikk tilbake store deler av sin hukommelse. Hun flyktet til Alaska sammen med Mark Phillips hvor de levde i dekning mens de sammen skrev ”Trance-Formation”. Multiple personligheter, som programmeres for å kunne kontrolleres og fungere som noe i nærheten av lydige roboter, vil dersom de mister sin programmering kunne fungere som meget troverdige ”boomerang-vitner”; både fordi en del av programmeringen gir dem fotografisk hukommelse, og dernest fordi de ikke har noe behov for å lyve, ettersom det vil være lettere for en multippel personlighet å switche personlighet for å komme seg ut av en ubehagelig situasjon enn å dikte opp en løgnhistorie.

Den anerkjente forskeren og forfatteren Henry Makow har beskrevet O’Briens opplevelser i Bohemian Grove slik:

“O’Brien worked as a sex slave at Bohemian Grove, the elite’s perversion playground on the Russian River in California. She says the place is wired for video in order to capture world leaders in compromising positions.” Se

Mer detaljer fremkommer i “Trance-Formation”:
Slaves of advancing age or with failing programming were ritualistically murdered at random in the wooded grounds of Bohemian Grove…There was a room of shackles and tortures, an opium den, ritualistic sex altars, group orgy rooms…” (s. 169)

Mer detaljer fra en annen kilde, om innredningen via hemmelige irrganger:
According to an observer and near victim, who can describe the Bohemian Grove inner hideaways, the closed sanctum, even the decor at secret locations, places where no outsider goes (or servants according to our sources) there is an UNDERGROUND lounge (sign spelled U.N.derground) a Dark Room, a Leather Room and a Necrophilia Room.” Se

O’Brien har fortalt at hun har fungert som sex-slave bl.a. for Bohemian Grove-medlemmene Ronald Reagan (tidl. president), George H.W. Bush (tidl. president) og Dick Cheney (tidl. visepresident).  Se

Brice Taylor (psevdonym) som ble programmert til å bli sex slave, såkalt ”presidential model” (eller “beta programmering”) på Monarch-språket har blitt seksuelt misbrukt av bl.a. Bohemian Grove-medlemmene Bob Hope og Henry Kissinger. Den i USA høyt respekterte bohemian Bob Hope var et bindeledd mellom Illuminati og nye artister som ville opp og frem. Bl.a. talentspeidet Bob Hope The Jacksons og bidro til å få dem frem i rampelyset. Her er Brice Taylors beskrivelse av da hun som ung tenåring en gang i 1960-årene var med Bob Hope ”på tur”:
Michael Jackson was just a little boy of four or five when I accompanied Bob Hope to a place where they were filming up-and- coming talent for television. Bob told me he supported and sponsored the Jacksons, getting them a professional foot in the door. Their father brought the boys in and I remembered seeing them taken into a side room where bright lights were on.

They all had to drop their pants and before their performance a big man raped each one of them in a lineup. Then they were taken to a different room and dressed in little suits and sent onto the stage to perform. Due to the mind control I was under, I’m not sure exactly where we were, but feel that it was the early days of the Ed Sullivan Show. I watched as Bob, dressed in a grey pinstripe suit and bow tie, with white shoes, shook hands with Ed; and then the Jackson boys went on. They were made into a sensation and famous, on purpose, so that they could be used in the future to influence large audiences.

Bob and his connections knew that all they needed was some talent, make- up, costumes, lights, glitter and lots of publicity. He said publicity was the most important ingredient.

I was just a teenager and Bob said that he wanted me to be present so I could learn the ropes to being a “starlet.” He wanted me to see how it was done and feel comfortable around the stage. I think he just said that as a cover to other people to hide the real reason I was with him – for his and others sexual pleasure…
Bob was often the connection for new entertainment. The Council used his connections for their own interest and got ‘key’ entertainers in place for future use. Many were robots like me. I saw many of them get hurt. I never saw Bob get hurt though.

The Jacksons were hurt; I was witness to their abuse.” Se

Brice Taylors datter Kelly (født 1980) ble vist særskilt interesse av ridder av Malteserordenen, og daværende visepresident George Bush sr. Taylor forteller selv om hva som skjedde med hennes datter i denne videoen. Malteserordenen (SMOM) har verdens beste spion-nettverk, så Ordenen visste nok utmerket godt hva deres “ridder” Bush sr. bedrev, uten at det gikk ut noen ordre fra SMOMs overordnede i Vatikanet om inngripen og straff for hva deres monster-ridder Bush sr. bedrev i det skjulte…

I boka til ex-senator John DeCamps er det en skildring av svært alvorlig kriminalitet som ble begått i Bohemian Grove mot bl.a. Paul Bonacci i annen halvdel av juli 1984. (Tidspunktet kan ha vært juli 1982 ifølge denne oversikten
uten at det forandrer saken på noen måte).

Paul Bonacci sine opplevelser er gjengitt i John DeCamps bok om ”The Franklin cover-up”. Her blir åstedet for ugjerningene identifisert som Bohemian Grove: ” That was certainly one of the events that.the children were involved in that took place in California that I only learned in the last few years is called Bohemian Grove. All I knew was from the kid’s diary – a place with big trees with a big owl looking at them.
…one of the areas described a trip in 1984 In fact, in which he was taken to an area around Sacramento and then where they had the great big tall trees and then they went in where there is some owl. Some huge carved owl or something…” Se

Her er et utdrag av Bonaccis svært sterke skildring av sine opplevelser i the Grove:

We flew to Sacramento and were picked up by a white limo. We were driven to a area that had big trees, it took about an hour to get there. There was a cage with a boy with a boy in it who was not wearing anything…They told us to do it with the boy. At first I said No and they held a gun to my genitals I’ll use the word and said do it or else lose them or something like that. We did this stuff to the boy for about 30 minutes or an hour when a man came in and kicked us…He grabbed the boy and started…him. ..the boy screamed…the boy was bleeding… the men tossed him and and me and stuff and put the boy right next to me and grabbed a gun and blew the boys head off. The boys blood was all over me and I started yelling and crying…After that the men grabbed Nicholas and dragged him off screaming they put me up against a tree and put a gun to my head and fired into the air. I heard another shot from somewhere. I then saw the man who killed the boy drag him like a toy. Everything including when the men put the boy in a trunk was filmed. They took me with them and we went up in a plane. I saw the bag the boy (that had just been killed) was in. We went over a very thick brush area with a clearing in it. Over the clearing they dropped the boy. One said the men with the hoods would take care of the body for them… In another testimony, Bonacci said that…“the men with the hoods” were a Satanic group that which planned to use the dead boy in some sort of ceremony.”  Se

En viktig grunn til at senator DeCamp løp linen ut var sitt vennskap med daværende CIA-sjef Wiliam Colby. Tidlig i prosessen hadde følgende samtale utspilt seg mellom de to i all fortrolighet i Colbys hjem i Washington:

I said, “I don’t know what to do next. I see prosecutors who are afraid to prosecute. I see politicians who shouldn’t be there. I see institutions of government who have surrendered and are ineffective because they’ve been comprised or corrupted or threatened or whatever.” I said, “I don’t know what to do.”

Colby hadde først gitt ham dette rådet:

He said, “I’m going to tell you what to do… Get as far away from this thing as you can. Forget you ever saw it or know it, heard it or anything else.”

I said, “Well, Bill that’s a real interesting story but for gosh sakes what’s my great lesson I’m learning?” He said, “Well I guess what I’m trying to tell you John is sometimes there are forces too big and too evil – even though we know they’re there and we know it absolutely, for us to deal with it the way we would want, or should, or could. And therefore, you have to turn and walk away if you want to live to fight another day.”

It doesn’t make sense to me but anyway. Then he says, “These forces are too big and too evil and too powerful. And you’re just going to get killed if you keep playing around.” He said, “I don’t want that.” I said, “You mean there’s nothing I can do?” He said, “Well, if you have to do something, the safest thing, the best thing you can do for your own safety is write your story. Tell it all. It may be ridiculed; it may not be believed but at least if you tell it there’s no reason for them to do you in. They’ll just try to ridicule you.”
That’s exactly what happened
.”  Se

Mange av de som har deltatt i etterforskningen av Bonacci og andre misbrukte barn i Nebraska-saken har dødd på mystiske måter:

“Alex Jones: And the senate investigation – people mysteriously died who were involved.

John DeCamp: Almost anybody who was anybody involved in the investigation either ended up dying or discovering that they wanted to commit suicide. I think I listed 22, something like that, deaths in the book of key individuals involved.”  Se

Personer som etterforsket de groteske overgrepene mot mindreårige døde på mystiske måter. CIA er ekspert på å få personer til å dø på mystiske måter. Flere av CIAs toppsjefer har vært bohemians. Fra v. William Casey, John McCone og James Woolsey. Kan det tenkes å være en sammenheng ? For en CIA-sjef vil det jo være naturlig å benytte sine fullmakter til å dekke over ugjerninger begått innenfor egen organisasjon, det være seg CIA eller Bohemian Grove.

At det er krefter i aksjon som forsøker å terrorisere til taushet sannheten om Bohemian Grove endrer ikke sannheten om the Bohemian Grove.

Det faktum at ”de store og onde kreftene” utgjøres av USAs maktelite innenfor mange sektorer er et ”kjekt å vite”-faktum, om enn ganske så ubehagelig. Mens CIA er proffe til å rydde mennesker av veien, er det jo ekstra betryggende at the Grove også inneholder personer med så mye makt at de kan blokkere ethvert tilløp til etterforskning av the Groves mørke hemmeligheter:

Bohemians og ankermenn som har bidratt til å sørge for at enhver Bohemian-kriminalitet har forblitt urørt av politi- og rettsvesen. Fra venstre Bohemian-deltagerne Edwin Meese (tidl. justisminister), Antonin Scalea (høyesterettsdommer) og William Webster (tidl. FBI-sjef).

Queen-sangen “Bohemian Rhapsody” anses for å være en av historiens beste rockelåter. Det var vokalist Freddie Mercury (R.I.P.) som kom opp med låta, og han gav aldri noen forklaring på opphavet til sangen. Mercury var blitt invitert med til the Grove, og fattig som han dengang var hadde han blitt med en velstående mann, uten å ane noe om hva som foregikk på innsiden. I likhet med Paul Bonacci overlevde han marerittet, he lived to tell…

BOHEMIAN RHAPSODY

Is this the real life?
Is this just fantasy?
Caught in a landslide
No escape from reality
Open your eyes
Look up to the skies and see
I’m just a poor boy (poor boy), I need no sympathy
Because I’m easy come, easy go
little high, little low
Anyway the wind blows, doesn’t really matter to me, to me

Mama, just killed a man
Put a gun against his head
Pulled my trigger, now he’s dead
Mama, life had just begun
But now I’ve gone and thrown it all away
Mama, ooo
Didn’t mean to make you cry
If I’m not back again this time tomorrow
Carry on, carry on, as if nothing really matters

It’s too late, my time has come
Sends shivers down my spine
Body’s aching all the time
Goodbye everybody – I’ve got to go
Gotta leave you all behind and face the truth
Mama, ooo – (anyway the wind blows)
I don’t want to die
I sometimes wish I’d never been born at all

I see a little silhouetto of a man
Scaramouche, scaramouche, will you do the fandango?
Thunderbolts and lightning – very very frightening me
Galileo, Galileo,
Galileo, Galileo,
Galileo Figaro – magnifico-o-o-o

I’m just a poor boy nobody loves me
He’s just a poor boy from a poor family
Spare him his life from this monstrosity
Easy come easy go – will you let me go
Bismillah!No – we will not let you go – let him go
Bismillah! We will not let you go – let him go
Bismillah! We will not let you go – let me go
Will not let you go – let me go (never)
Never let you go – let me go
Never let me go – ooo
No, no, no, no, no, no, no –
Oh mama mia, mama mia, mama mia let me go
Beelzebub has the devil put aside for me

So you think you can stone me and spit in my eye?
So you think you can love me and leave me to die?
Oh baby – can’t do this to me baby
Just gotta get out – just gotta get right outta here

Nothing really matters
Anyone can see
Nothing really matters, nothing really matters, to me

JANUS-ansikter fra filmverdenen. Helter på film og på den onde siden i virkeligheten. Bohemian Grove-deltagerne Clint ”Dirty Harry” Eastwood, Arnold ”Terminator” Schwarzenegger og Charlton “Ben Hur” Heston.

Bohemian Grove og media

Bohemian Grove er i det store og hele TABU for media, særlig for de mange ledere for ulike mediehus som selv deltar. Fra tid til annen dukker det opp små oppslag, som for det meste fokuserer på hvor mektige og kjente mange av deltagerne er.

Den nesten-totale media-blackouten om hva som skjer i Bohemian Grove fører til behov for å spre informasjon om the Grove på andre måter. Dette ”skiltet” er fra det østlige USA..

Noen ganger lykkes journalister i å smyge seg inn i the Grove for senere å formidle sine inntrykk. Et av de mest vellykkede slike stunts var Spy Magazines reporter Philip Weiss (som det bl.a. er sitert fra i avsnittene om kultur og kutyme og the Grove som homo-kult) som publiserte en 17 siders reportasje i novemberutgaven av Spy Magazine i 1989.

Dirk Matheson, San Fransisco-sjefen for People Magazine smøg seg inn i The Grove i 1991 bare for å møte og bli gjenkjent av toppsjefen i Time-Warner, Steve Ross, som også eier People Magazine. Han ble kastet ut fra the Grove og Ross sørget egenhendig for at Mathesons innsidereportasje ikke kom på trykk. (For å lese denne reportasjen, klikk her)

I juli 2000 lyktes journalistene Alex Jones og Mike Hanson å snike seg inn med to skjulte videokameraer. Resultatet er blitt filmen “Dark secrets inside bohemian grove” som kan sees her, uten at den kan sies å leve opp til tittelen i særlig grad.

Sommeren 2008 ble redaktøren i magasinet Vanity Fair, Alex Shoumatoff, arrestert av politiet etter å ha prøvd å snike seg inn i the Grove. Han ble deretter tiltalt for forsøk på illegal trespassing. Ifølge Shoumatoff er “sikkerheten blitt styrket etter 911” (sic), og tidligere CIA- og FBI-agenter benyttes som vakter, da de er godt trent til å oppdage infiltratører.

Politibiler utenfor Bohemian Grove på dag 13 i 2009. Massivt politivakthold på utsiden og agenter fra FBI og CIA på innsiden sørger effektivt for at enhver kriminell handling i the Grove får pågå uforstyrret og uten etterspill av noe slag.

Et snaut år etter denne erfaringen kom Vanity Fair med en omtale av Bohemian Grove, som under den pretensiøse overskriften ”Bohemian Tragedy” hovedsakelig omhandler  rykter om at enkelte redwood-trær kan ha blitt hugget ned inne i the Grove, ifølge ”et tidligere medlem av Bohemian Grove som er blitt fløyteblåser”:

Bohemian Tragedy
Members of the ultra-exclusive Bohemian Club—2,500 of America’s richest, most conservative men, including Henry Kissinger, George H. W. Bush, and a passel of Bechtels, Basses, and Rockefellers—are known to urinate freely against the ancient redwoods that cover their 2,700-acre property. Have they been chopping down the trees as well? According to one former member turned whistle-blower, the San Francisco–based society may have logged some of its old-growth forest. By Alex Shoumatoff May 2009Se

Om et år vil en ny Ildfestival bli arrangert i Bohemian Grove. Og i år 2013 vil Cremation of Care feire 100 år som åpningsforestilling…

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

91 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Et interessant nyttårs-quiz 2014, sitat:

+{

Gentlemen,

Please don’t ask me how I did it, but I cracked a cypher that exposes DIRECT linkages between the Batman, Sikh Temple, Sandy Hook and Arapahoe High shootings.

I am risking everything to save my country from becoming a totalitarian tyrannical police state. This Republic will be restored in full, right down to the .357 on Grannie’s hip.

No shit.

There is media complicity all over this. This goes straight to the top. If you are reading this, you are sharing my risk. Thank you.

The cypher is a sophisticated, multi-layered anagrammatic code based on occultic phonetic permutations. APOP. It’s a “pop” for me, now. I see it everywhere. The sublime nature of this deceptive SPELL is far too removed from the perception of those who wash their down toothpaste with tap water, you know what I mean?

I gave a copy of the solution to a local police station (almost got put under 72 hour observation), and FAXed a copy to an NCO at a CQ desk at US JFK Special Warfare Candidate Course and School. I tried out for the Green Berets back in 97, so I figured that would be a nice way to get straight to the top but still stay “under the wire”. I wonder what they’re doing with it. I asked the cops to FAX it to Minneapolis PD and FBI ASAP. They agreed and let me go. I think they could tell I was really onto something.

Keep in mind that these events coincide with specific dates that have gematric values of occult significance.

Anyhow, let me lay it out as succinctly as possible before I “spell” it out.

There are terror cells in quite possibly every major city across the country. These individuals or names of teams are pagan in origin and go all the way back to ancient Mesopotamia, namely Babylon.
The team names are…

SHAMASH…you can “double up” consonants to your hearts content. SSSHAAAMMMAAASSSHHH, for example, if you have some kind of occul”tic”. LOL

HAMAS is right in the middle of this one. Boom.

EANNA…EANNNNA…right?

ALLLAH…I’m not going near this bullshit pagan crescent-moon, paedophiliac mass-murder touted FAKE!

PHAROAH RA or just PHAARROAH..who cares.

sHAMASh, Eanna (Innana), Pharoah and Allah. Wonderful.

These “people”, I believe, are conscious, scientifically, chimerically (and quite possibly daemonically)-enhanced golemic BEASTS. REAL “corporations”. Good God, help us. May our hearts not fail us in the face of such arrogant hate and evil. Jason Bornes, all over the country. But we knew that already, right?

These ‘creatures’ are absolute monsters lacking all empathy and moral compunction. They are chaos machines. I imagine it would take at least 6 operators to incapacitate and detain one of these tools. We need them alive.

They are being triggered and INSTRUCTED by certain key phrases that come across the infiltrated and enemy-controlled mass media.

Let’s take it for granted that the victims’ AND shooters’ “real” names are changed for purposes of anonymity and operational security.

The key phrases are the shooter’s name, the municipality, and the MEDIA-ASSIGNED name for THAT PARTICULAR SHOOTING. You will understand, shortly.

BTW..you can check online resources or grab your nearest, friendly neighborhood reformed occultist/cryptologist and have him verify it. LOL

Let me lay out the occultic alphabet for you. Always use caps with this dogshit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A B C D E F G H I

J K L M N O P Q R

S T U V W X Y Z

I’m sure you guys have seen this before, and that letters can be swapped around, flipped, cross-represented…crazy shit.

DMV, CLU, ICU, FOX…most in the middle horizontal row can be swapped out.

Translations are JUST complicated enough to be ‘disbelievable’. The cognitive dissonance snaps on like a jolt. The jolt is subtly tangible, to me. I tried to explain it to my father, a 30 year professional in the printed circuit design business. If anyone could ‘read’ what I found it would be him.

I wanted to hit my own father with Doug’s nerf bat.

So here it is, layed out best I can. Some words have letters that are missing, but exist in other words in the “data set”. You can go online and use crossword-puzzle generators to check out what I mean. I think they write this crap out in crossword style on a floor before the “operation”, probably for some batshit crazy devil ritual. Uck.

Ready? Buckle up and FAX this to every solid, constitutional lawman and operator you can find. If I’m right, this will blow the lid off of EVERYTHING!!!!!

Remember, SHAMASH, EANNA/INNANA, ALLAH and PHAROAH can be found in the translations.

JAMES HOLMES AURORA BATMAN

WADE MICHAEL PAGE OAK CREEK SIKH TEMPLE

SPILL CREMATE HOOK ELEMENTARY KEEP ONE WE MAKE GUD OBAMA CAMERA JOKE

Didn’t Obama take a picture with a “dead” kid? THAT was an occultic SPELL to add a layer of ambiguity and controversy (discord-creating) reverse reality. Robbie Parker can probably lay this out, for you.

So, the first two shooters here and their associated letters are used to create a phonetic anagram, run through an occultic alphabet “filter”; the final result is an event DESCRIPTION, broadcast to these enhanced death-dealers over the TV! The shooter’s name from the event is paired with shooter from LAST event. Data rolling forward. Got it? MEDIA COMPLICITY. Wait until the end of this.

WADE MICHAEL PAGE OAK CREEK SIKH TEMPLE – second event in THIS stream. This may go all the way back to Columbine, and quite possibly beyond. Labor pains.

ADAM LANZA NEWTOWN SANDY HOOK-shooter from third event

ARAPAHOE HIGH CENTENNIAL MAD MOLOTAVS

MAKE SIMPLE KKK WEEKEND WEAPONS

Boom.
Literally.

Nothing like satanically-inspired Hegelian ‘hate crimes’ to demonize White gun owners. And this one was light, in my opinion.

Didn’t that kid attack that place with Molotavs because he didn’t make the debate team, or some shit? These poor people are psychologically-controlled mind slaves. Sorry for the redundancy. The gravity of the issue warrants reiteration.

For some reason, and I can’t really explain why (maybe doing anagrams for three days “opened” something) I stopped using the Sikh Temple data set. I didn’t catch my error until after I had SOLVED the whole damn thing. So I took THAT data set and looked at it in a gentle left-right sweeping motion to see if there were any words like murder, kill, bomb, etc. I almost shit my pants.

WADE MICHAEL PAGE OAK CREEK SIKH TEMPLE

OK CHANGE ME WORTH PLEASE PLACE ME ASIDE

Boom. How in the HELL did I know to instinctively drop that WHOLE set? Who cares, at this point.

Now for the grand finale. You are going to have a hard time believing me. Just remember that you can spell one or more of the “golems’” names with extra letters. Take my word for it. I’m calling the time and place for mass-casualty attacks.

JAMES HOLMES AURORA BATMAN
ADAM LANZA NEWTOWN SANDY HOOK
KARL PIERSON ARAPAHOE HIGH CENTENNIAL

STARBUCKS ANDREW MARK BLOOMINGTON MALL LETAJIA SHAPREE MINNEAPOLIS NEW MOON

This happened on the 27th. You can find it online. Andrew Mark was attacked (survived) outside the Starbucks in The Bloomington Mall in Minneapolis.

Boom. A failed blood-sacrifice ritual in front of that pagan harlot-bitch COLUMBIA??? Columbine, anyone? That Letajia is a mind-controlled slave that probably won’t last a week, inside.

BROOKLYN CENTER STADIUM MINNEAPOLIS MARKED ONES WE WANT JAR ALL AGAIN NEW MOON

The 9:40 PM showing of “The Marked Ones” on 1/3/14 will be a repeat of the Batman Aurora shooting. Blood sacrifice and chaos-generation on the New Moon. Sick fucks. I hope SOCOM puts some armed operators in there to take down these assholes.

AMANDA HOLMER KAREN KOSKI LAZARD PARK MINNEAPOLIS WE WANT YOU TRY BOTH NEW MOON

There was also some spelling out of KARLA MARTINOVA and JANET YELLEN? I have a strong suspicion these two (KARLA and (could be Jane something) Janet) are “lovers” and are going to be Hasting’ed. The authorities have that info, too. BOTH CARS SKID, or something. Close enough, for government work.

Amanda used work for Lazard, but now works for NorthStar? Lazard has direct ties to the Federal Reserve (Citigroup, Barclay’s, Lehman…the usual suspects).
BTW..across the street from Lazard is COLUMBIA!!! It gets better. Both of these individuals are REAL PEOPLE. You can find them on Linkdin. (That’s an occultic translation of MARDUK, as are MOST Corporate names/titles. This shit is EVERYWHERE..right under our noses. Remember…plausible deniability is “in your face”.

Now for the big one…

MINNEAPOLIS CENTER WE WANT SAUDI BUILDING SHAKEN JOLLY MORONS LAMENT NEW MOON

9/11…Twin Towers.
Twin Cities (Minne/St Paul)…part deux.

They want to turn Minneapolis/St. Paul into a fucking war zone. They are going to blow up the Saudi building, probably damage the Canadian Consulate (right next door), AND a Fed building to generate sympathy for the unpopular Federal Reserve, help put that Canadian-born Cabalist into the White House, and start a nice little conflict with Saudi Arabia, which will give domestic sleeper terror cells the trigger event to go ABSOLUTE full-on marauding, providing an excuse for further police-state totalitarianism. Bombs? Planes? Both? They’ll probably try to blame it on militias, as Minnesota is full of God-fearing patriots.

I got ‘em. You said on your show the other day “What are they waiting for?” Merry Christmas.

The Minneapolis/St. Paul gay community needs to stay off the streets. I fear roving gangs of bat-wielding melee attackers.

This is where is gets grotesquely occult.

On a whim, I checked the online KSTP news feed. The anagram jumped right out.

POLICE : NO BEER LED TO CERAMIC SQUIRREL STABBING

BAT BEAT COCK SUCKING QUEERS BLEED NEAR MIRROR

Another just down the feed:

SOMALIS ASK LAWMAKERS FOR HELP REDUCING VIOLENCE

PLACE MUZZLE UNDER FAG WANT GUN WAR MINNEAPOLIS

Its cold in the Twin Cities. Snow in the forecast…

Bat beat someone to death in the snow so that you have that nice RED/WHITE contrast. Guns could be the BLUE steel. Get it?
Now, put the mirror near the victim so that he/she and their blood on the snow is reflected in the image. Now, place a bat in the image. Now, put a gun up under the victim, everything still in the image. Next, remove the bat from the image. Lastly remove the mirror and have your cohorts in the media blame homicidal homophobic hoplophiles, or some shit like that. I imagine there are incantations incorporated into these little “place-the-blame” reflective blood sacrifice.

One of my translations points to a possible hate-crime rape/kill attack at a 54 Self Storage in the Minneapolis area. I’m checking adjacent streets and roads for occultic “signatures”.

If I’m correct about this, this can directly implicate President Obama, and quite possibly his ENTIRE administration, in acts of domestic terrorism. The highest treason this country has seen since Benedict Arnold, as far as I’m concerned.

I don’t think “game-changer” quite covers it.

I am NOT a vain man. I pissed off my wife spending 5 days cracking this shit. Its everywhere.

I emailed KSTP two messages before I went to work this morning.

I typed out the headline and the anagram for each and left a brief little note.

First one…

What in the hell are you people doing?

The cypher is cracked, and in the hands of US SOCOM.

Fort Bragg, NC has been notified.

The game is up.

You satanists are done.

Run.

Second one…

Do you really think you can blame melee violence on firearms by using a mirror?

Tick. Tock.

Watch the clock.

See how long you
Keep your job.

CHRIST IS LORD

Repent.

Had to give ‘em an out, right? I would have loved to be in that office when the email started going around, if at all. The editorial staff at KTSP in Minneapolis/St. Paul needs to be detained and questioned. The scope of this long-planned mass chaos event is profound. It is time to pull the plug.

Anyways, the cat is out of the bag and the Green Berets have the cypher. Christmas came a little late, but just in the “nick” of time, I think.

By the way…Cruz, Reid, McConnell, Ryan…satanists, all. I haven’t translated Mitch’s or Paul’s names yet, but I did Cruz and Reid.

Take a breath.

TED CRUZ is KAD RUM
The C and D being do close become one “D”.
MARDUK

Ted Cruz is a satanist. They want to blow up the consulate and get rid of our closest ally, IMO. Those Canucks are good folk…close to home. Except for this fraud.

HARRY REID is EARRY RAID is DIARY is Die Already…DIE HARD EVEREADY…ARGGGH! Right! ArcLight! Get it?
Comes out to MARRRDUK

Harry Reid is a satanist. REID can be spelled RFID. Big Obamacare pusher. THIS is your chip man.

I’ll wager Ryan, McConnell, Boxer Pelosi (ecliPse bitch), and a host of hundreds, if not thousands of these Cabalists have MARDUK-based translations for their names. THAT’s how we can identify, arrest and interrogate all of them. Put each one of these assholes is a room alone with me and let me call them out loudly by their occult name. They’ll probably jump out the damn window.

I gave SOCOM some anagrams involving Obama, personally. Go ahead and play around with words like treason, arrest, jail, plane, etc.

We got ‘em, boys.
Pray for me and my family.
The time has come to be free.

}+

Telstar55
Telstar55
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

can you contact abeldanger.net at the following email; linnhoneycutt@sbcglobal.net

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Start of February puzzle:

+{

(A) JAMES HOLMES AURORA BATMAN

(B) WADE MICHAEL PAGE OAK CREEK SIKH TEMPLE

(C) SHAMASH SPILL CREMATE HOOK ELEMENTARI KEEP WA GUD OBAMA CAMERA J KE

(B) WADE MICHAEL PAGE OAK CREEK SIKH TEMPLE

(C) ADAM LANZA NEWTOWN SANDY HOOK

(D) ARAPAHOE HIGH CENTENNIAL MAD MOLOTA[W]S MAKE SY PLE WEEKEND WEADOZ ACKK

WADE MICHAEL PAGE OAK CREEK SIKH TEMPLE

ME CHANGE WORTH PLEASE PLACE ME ASIDE KKKI

(A) JAMES HOLMES AURORA BATMAN

(C) ADAM LANZA NEWTOWN SANDY HOOK

(D) KARL PIERSON ARAPAHOE HIGH CENTENNIAL

SHAMASH MINNEAPORAZ BROOKLYN CENTER STADIUM MARKED ONES WE ANT JAR ALL AGAIN NE[W]OON PHA OAAAH L I did some checking and it looks like the 9:40 pm showing on 1/3/14 was going to be a repeat of the Batman shooting.

PHAROAH WE WANT MINNEAPORAS CENTER SHAKE[Z] KRASH SAUDI B ILD NG JOLLY MORONS LAMENT N MOON AAAAAA

This was to be a 9/11-type event, perhaps involving HAARP or masers to bring down large buildings.

SHAMASH EANNA ANDRE[M]ARK INNEAPORAZ BLOOMI GTO [W]ALL STAR UCKS ETAJ A HAPREE NEWOON NE DAY RADIO

http://hennepin.kstp.com/news/news/444452-former-mpls-mayoral-candidate-recovering-after-attack-attempted-theft-his-iphone-moa http://io9.com/5715413/tonight-will-be-the-darkest-night-of-the-past-500-years

The names of the streets bordering The Mall of America (Bloomington Mall), are named LINDAU and KILLEBREW. I KILL BLUE ANDREW. Andrew Mark’s photograph in the linked article shows him in a dark blue blazer over a light blue shirt. How much you wanna bet he was wearing blue jeans?

How long has this shit been in the works? A VERY long time, I’ll wager.

SHAMASH CHARLE TON KANAW[A]A ELK RI ER FREEDOM INDUSTRY SPILL METHANO HE[Z]AN NO BANG JHAOAAAA

https://search.yahoo.com/search;_ylt=AnGjka_NvSJxycr0dZoveSObvZx4?fr=yfp-t-950-s&toggle=1&cop=mss&ei=UTF-8&p=west+virginia+chemical+spill

JAMES HOLMES AURORA BATMAN ADAM LANZA NEWTOWN SANDY HOOK

KARL PIERSON ARAPAHOE HIGH CENTENNIAL

Anagrammed…

AAAA PHAROAH SHAMASH EANNA ROSWELL BERRENDO MID LE MORNI[Z] GYMNASIU[W] KNOCK THEN OPEN [J]OLT T N AAAA

The gun-control lobby is invalid.

Phonetic anagrams with Babylonian false gods in the “solutions”

}+

Find the Cost of Freedom – David Gilmour – David Crosby – Graham Nash – HD + http://www.youtube.com/watch?v=SK6Nj-buTwg&list=PLqQQFOVUZBLjT26pcUtPG4G8wtHFmiVMv

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Alle på juniorlaget måtte gjennom en sånn innvielse
Ble tvunget til å onanere til bilde av United-stjerne,.. lagkameratene sto rundt og heiet han fram,
http://www.dagbladet.no/2013/11/29/sport/david_beckham/manchester_united/class_of_92/clayton_blackmore/30592853/

Pussig hvordan slike ritualer av seksuell art avsløres i “vellykkede” klubber/losjer.
Mon tro hvilke klubbtopper/ledere som sitter å nyter opptaket av ritualet i ettertid.

Det er vel flere som husker de rituelle seksuelle, og blodige, orgiene som foregikk foran alteret til avguder før i tiden for å få gunst, bli vellyket, av gudene.

Uffda
Uffda
Abonnent
10 år siden

“Q: So its billions?
A: Its much more, its trillions, completely unaudited, illegal and besides the tax system.
They use huge amounts of money created out of nothing and they destroy our society and destroy the people worldwide just for greed. They seek power and destroy whole countries, like Greece, Spain, Portugal or Ireland and Switzerland will be one of the last in line. And they use China as working slaves. And a person like Josef Ackermann, who is a Swiss citizen, is the top man at a German bank and he uses his power for greed and does not respect the common people.”
http://socioecohistory.wordpress.com/2011/06/07/swiss-banker-unmasks-bilderberg-criminals/

The Illuminati Deception
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3FBA89CFF5D08856

Simon Elvedahl Solnes
Simon Elvedahl Solnes
Abonnent
10 år siden

Legger ut link til facebook siden min her der hvor jeg har lagt ut bilder av effekter fra innsiden, inkluder medlems listen og kart over Bohemian grove samt inngangs passet for 2013 og mye annet…

Simon Elvedahl Solnes
Simon Elvedahl Solnes
Abonnent
10 år siden

Ganske sprøtt, sitter og snakker med en kammerat nå som akkurat nå kom hjem fra bohemian grove. han hadde vært i rommet der manhatten prosjekt ble avgjort. han har en far i usa som er medlem der. ganske sprøtt. jeg velger og holde han anonym.
men altids intresangt og få ting bekreftet.

trackback
11 år siden

[…] […]

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Rusty Nelson on Boy’s Town + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=101#M8420 + extra, direct reference https://www.youtube.com/watch?v=5lkn3Z4jUK4&list=PL8635844042DAA1B8&feature=plpp_play_all

Quote: Rusty Nelson on Boy’s Town 1 of 4 *Rusty Meets Larry King (2005 interview with Michael Corbin) – This is the only known remaining version, because upon posting this interview, the files received over 13,000 hits in a few seconds, and my computer network was wiped out, destroying the original. Interviewer Michael Corbin died 03-18-2008, under questionable circumstances. See http://www.freerangehumans.net for details. Interview from 2005. Full credit to af2f http://www.youtube.com/user/af2f PART 1: Larry King, Reagan, Bush, Bonacci, Conspiracy of Silence, Hunter S. Thompson. YouTube cut off this sentence at the end: “He’d offered them a life. And they didn’t realize that he was going to take it.” Be sure to watch Rusty’s new 2009 interview by this same YouTube Channel. >> 2 of 4 *Kidnap Children – Interviewer Michael Corbin died 03-18-2008, under mysterious circumstances. See http://www.freerangehumans.net for details. This video is particularly heart wrenching. Focus on kidnapping children, turning them into sex slaves and MK Ultra. These interviews are an insight you’ll rarely hear. Than refer to Russell’s 2009 interview. Draw your own conclusions but you won’t get this type of info from main stream media. PART 2: Franklin Photographer, Hunter S. Thompson, snuff films, MKUltra, mind control, child trafficking, John DeCamp, Paul Bonacci, Offutt Air Force Base, Gary Caradori, President Reagan, Bush, Aquino, Area 51, FBI, White House pedophilia, Satanism, Gary Caradori, Jeff Gannon, Bohemian Grove, Hitler tactics, Iran Contra, 9/11, Troy Boner, Johnny Gosch, Jeff Gannon. YouTube cut off this sentence at the end: “I would bet they’re probably with the fishes.” Be sure to watch Rusty’s new 2009 interview by this same YouTube Channel. >> 3 of 4 *Deadly Photos – PART 3: Franklin Photographer, Hunter S. Thompson, snuff films, MKUltra, mind control, child trafficking, John DeCamp, Paul Bonacci, Offutt Air Force Base, Gary Caradori, President Reagan, Bush, Aquino, Area 51, FBI, White House pedophilia, Satanism, Gary Caradori, Jeff Gannon, Bohemian Grove, Hitler tactics, Iran Contra, 9/11, Troy Boner, Johnny Gosch, Jeff Gannon. Rusty was jailed to silence him a few days days after this interview 4-12-05. >> 4 of 4 *Snuff Films – PART 4: Franklin Photographer, Hunter S. Thompson, snuff films, MKUltra, mind control, child trafficking, John DeCamp, Paul Bonacci, Offutt Air Force Base, Gary Caradori, President Reagan, Bush, Aquino, Area 51, FBI, White House pedophilia, Satanism, Gary Caradori, Jeff Gannon, Bohemian Grove, Hitler tactics, Iran Contra, 9/11, Troy Boner, Johnny Gosch, Jeff Gannon. Watch Hunter S. Thompson on David Lettermen (1:10 mark “I like to kill”)

Rusty was jailed to silence him a few days days after this interview 4-12-05. >> 1 of 4 *Surrounded by Corruption & Murder (2009 interview) – Rusty Nelson, former Franklin photographer, tells horrific tales of life as a political prisoner, including false charges as a sex offender, forced injections, massive drugging, and sleep deprivation. The full 1hr 43min interview available at freerangehumans.net gives a complete tour of the farm house which was violently raided to steal the evidence which would have set him free, and includes a photograph of the dapper, young Rusty in a leather tuxedo. All footage constitutes fair use. Appreciation to af2f

for sharing. >> 2 of 4 Rusty’s Programming Process – Rusty Nelson, former Franklin photographer, tells horrific tales of life as a political prisoner, including false charges as a sex offender, forced injections, massive drugging, and sleep deprivation. Rusty describes the government incarceration process of programming, funded by your tax dollars. This is not fiction. Possibly some of you have listened to John Todd. The full 1hr 43min interview available at freerangehumans.net gives a complete tour of the farm house which was violently raided to steal the evidence which would have set him free, and includes a photograph of the dapper, young Rusty in a leather tuxedo. All footage constitutes fair use. Appreciation to af2f

for sharing. >> 3 of 4 *Video Blackmail Via Pedophilia – Rusty Nelson, former Franklin photographer, tells horrific tales of life as a political prisoner, including false charges as a sex offender, forced injections, massive drugging, and sleep deprivation. Coherent enough to talk about how his photographs captured influential people in compromising positions to be used as blackmail. Also discusses his programming, reminding me of Clockwork Orange. The full 1hr 43min interview available at freerangehumans.net gives a complete tour of the farm house which was violently raided to steal the evidence which would have set him free, and includes a photograph of the dapper, young Rusty in a leather tuxedo. All footage constitutes fair use. Appreciation to af2f

for sharing. >> 4 of 4 *Rusty Victim to Mind Control – Rusty Nelson, former Franklin photographer, tells horrific tales of life as a political prisoner, including false charges as a sex offender, forced injections, massive drugging, and sleep deprivation. The full 1hr 43min interview available at freerangehumans.net gives a complete tour of the farm house which was violently raided to steal the evidence which would have set him free, and includes a photograph of the dapper, young Rusty in a leather tuxedo. All footage constitutes fair use. Appreciation to af2f

for sharing.

Source: Abel Danger youtube channel https://www.youtube.com/user/cyp367 * Radio http://soundfish.eu/abeldanger/
.
Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Eyewitness To Bohemian Grove “Satanic” Sacrifice – Peter Tscherneff – Anthony J Hilder + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=101#M8354 + extra * Direct reference

Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Eyewitness To Bohemian Grove “Satanic” Sacrifice – Peter Tscherneff – Anthony J Hilder + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=101#M8354 * Direct reference

Se også video #2 i spillelisten, “Eye Witness to Murder – Bohemian Grove Americas Satanic HellFire Club – Anthony J Hilder”, quote: Peter Alexander Chernoff explains more about his witness of Sacrifice at Bohemian Grove. Anthony Hiilder calls for a “Dig” on the property with ground penetrating sensors to see what remains are there. The Grounds are a Retreat for the Influential, Rich, Powerful and Secretive …. the modern day HellFire club of old London.

Anthony J Hilder skal anmelde Bohemian Grove til påtalemyndighet, og vitnet Peter Tscherneff stiller opp med sitt vitnemål om at gutten Kevin Collins med fler ble myrdet, ritualistisk “catholic satanic nazi” ofret, jeg tillegger kvalifisert “marxistic”, i Bohemian Grove, og bl.a. følgende personer deltok i mordene: Willie Brown, Arlen Specter, Barney Frank, Roger Mahoney, pope Ratzinger, Robert Byrd, George Bush sr, alias George Scherff sr, Warren Buffett, dr Michael Aquino, med fler

Genocide, folkemord, avtales også der og sikkert mye mer av satanistisk og kriminell karakter. Ny rettssaker bl.a. á la Nuremberg trials er nå behøvelig, og denne gangen uten å bryte Guds bud, ikke avrette noen, altså ikke lov til å drepe, ikke drepe de beste, og eneste, vitnene til mange kriminelle handlinger. I motsatt fall vil mange kriminelle få gå fri uten vitnesbyrd mot de, som skjedde ifm the Nuremberg trials, rettssakene i Nurnberg, hvor eliten bak 2. verdenskrig gikk fri og kunne fortsette sine forbytelser mot alt og alle, som de beviselig har gjort i stort monn og fremdeles gjør
.
Fler personer, samt entiteter, er klar for rettsforfølgelse, reprimander, bøtelegging og fengsling http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-6/#comment-88244 I min forrige kommentar ble mange utelatt som må etterforskes og straffeforfølges http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-6/#comment-88270

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Former worker of Bohemian Grove speaks out about the club and its members http://www.youtube.com/watch?v=r7g1rRqN0MU * THE NAZI ZIONIST PARTY AND THE HOLOCAUST http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=101#M8345 Direct reference https://www.youtube.com/watch?v=LO5sbwGCR7A * Henry Makow .com http://www.henrymakow.com/ Exposing Feminism and The New World Order

Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

ParadoXander
ParadoXander
Abonnent
11 år siden

Jeg skjønner ikke hvorfor folk forveksler Minerva sin Ugle med Moloch.

gammelfar
gammelfar
Abonnent
12 år siden

Franklin sagen – Præsidenter til præster beskyttet af FBI i USA til at have deres lyst stillet…pædofilsex og voldelig pædofili.
http://avisen.dk/blogs/julean/franklin-sagen-praesidenter-til-praester-beskyttet-af_32400.aspx

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Freemasonry Exposed – Luciferian Secret Society 1of4 http://www.youtube.com/watch?v=6Oxuc3Z1aO0&feature=share
*
Kilde:
Masonic Lodges & Satanic Rituals Exposed http://www.youtube.com/view_play_list?p=1808181BFC2D56F0

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Ny film hevder at den legendariske FBI-sjefen J. Edgar Hoover var skaphomse.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/fbiagenter-opproert-over-homopaastander-3649418.html

;)

Michelle
Skribent
Svar til  Mole
12 år siden

At det går an å være homofob, skjønner ikke at folk kan vurdere andre etter kjønn, legning, utseende, slektsbånd eller funksjonshemninger.
Vi er alle født like mye verdt og like viktige ♡
Jeg fikk lagt inn en kommentar der nå, men mine andre kommentarer om ABB på tv2.no i dag, tillater de ikke å bli vist, full sensur altså, snakk om tanke-kontroll!

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Enda verre er at det ser jo nesten stengt ut for kommentarer i andre media om 22. juli, hvorfor er de så redde for at vi sprer informasjon?
Nå skal alle som ikke er hjernevasket under main-streem media stemples som gale og terrorister?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Det skulle vært påbudt for alle nyhetsmedier på internettet å åpne for kommentarer under alle sine artikler. Fjern pressestøtten

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Vel-vel. Verken TV2, VG, Dagbladet, Aftenposten, Stavanger Aftenblad, BT, Adressa, Nordlys, TVNorge, Fædrelandsvennen eller andre stor mediaselskap får pressestøtte, så denne sensuren/undertrykking av meninger har ingenting med pressestøtte å gjøre.

Kravet for å få pressestøtte er at det ikke skal kunne taes utbytte. Det er kun mindre aviser som har dette vedtektsfestet, sånn som Klassekampen, Nasjonen, Vårt Land, Morgenbladet (tror jeg) og diverse lokalaviser. Så kan man selvfølgelig mene hva man vil om disse publikasjonene, men det gir uansett et bredere spekter av nyheter og innfallsvinkler, og er således viktig for yttringsfrihet. Nå tror jeg nevnte “særaviser” også vil klare seg uten pressestøtte, men det er en annen sak.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Men jeg er enig i at samtlige artikler burde hatt plass til kommentar, og det i utgangspunktet anonymt. Det som er på e24 er fint, da vet redaksjonen hvem du er, men du kan velge nicks.

no problem
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

historien slik jeg har hørten om J Edgar Hoover er at han hadde Lee harvy Oswold som infraltør mot cia sine cuba styrker i usa eller skjullte grilja leirer samt at han infeltrete (L.H.O) mot narkotika trafikine som for gikk eller strartet opp i 60 tallet og dette fant Bush senior ut som hadde cuba som sitt arbeids felt før han ble leder av CIA. Når bush fant ut om LHO brukt de ham som eskaipe goat for sine handlinger og etter JFK sakken hvar over reiste angivelig Bush med fler til JEH og sa at han skulle godta saken gang og ikke blande seg inn i møte skulle de angivelig ha med et våpen som skjøt ut en isklump som kulle for og drep han under møte om ikke han så en annen vei. Så skulle denne historien være riktig viser det seg at JEH hadde veldig god kontroll over hva som rørte seg i usa og at JEH i all etter tid blir diskretiert av makten i usa er ikke noen over raskelse

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Bohemian Grove Blood Sacrifice – Norway Shooting & Bombing – July 22 2011

http://www.youtube.com/watch?v=w7SmNFb1qfs

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

“Since I saw the vault in Dante’s mansion where he kept the tapes, Roger Young was asking for all the information I could supply him. I was often used in sexually compromising positions during the Reagan-Bush Administration, and knew who was blackmailing whom for what purpose. These criminals don’t trust each other and have each other by the perversion so-to-speak. Many of the films I was used in were made at Bohemian grove in Northern California or in the White House.”

“How many of these videos were made”? Lou asked.

“I really don’t know”, I told him. “I’m sure Kelly and I weren’t the only ones being prostituted by the CIA for blackmail purposes. The vault in Dante’s house is about the size of this office, and it was stacked to the ceiling with videos.””

Fra “Access Denied”, side 59. (signert eksemplar!)

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Er det noen som legger merke til at media later som problemet i Fukishima liksom er over? Slik jeg forstår det har problemet knapt begynt. Vi får muligvis enorme mengder radioaktivt avfall spredd rundt hele verden ganske snart og resulterende alvorlige skader på vår DNA.
http://www.youtube.com/watch?v=GUjJxTevy6k

Så der har du virkelig et problem, Vandalf. Og der har vi forklaringen på hvorfor vår media har “blackout” om denne saken. Jo jo, Bohem-gjengen kommer også til å bli berørt av dette. Men spør du meg så er de såpass pling i bollen at de ikke helt skjønner dette selv. Eller så gir de faen. Ganske typisk for satanister.

Dikt fra vår kjære Karl Marx:

“If there is a Something which devours,
I’ll leap within it, though I bring the world to ruins—
The world which bulks between me and the abyss
I will smash to pieces with my enduring curses….”

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Legg til: Tom Cruise+ toppene i google, yahoo, Microsoft og Apple. I tillegg til 1000 andre fallen elitists, i følge Russia Today.
http://rt.com/usa/news/bohemian-grove-broken-woods/

Hvilke nye utryddelses-taktikker skal de koke sammen som topper, chemtrails, gmo-food, vaksiner og annen garbach. Anthony Hilder fra http://www.aircrap.org gir i denne videoen en emosjonelt ladet apell fra en aktivist som har forstått alvoret. “This place is evil,…EVIL”

Her er shapeshifter-“ugla” Moloch som de tilber og gir sine sataniske offer til:
http://www.whale.to/b/moloch_s.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Moloch

Gud hjelpe

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

“Hvilke nye utryddelses-taktikker skal de koke sammen som topper, chemtrails, gmo-food, vaksiner og annen garbach”

Med all respekt å melde så skal det vel lite til for å toppe nevnte utryddelsestaktikker da ingen av de synes å være spesielt effektive…

Denne sataniske kulten fremstår som svært lite kompetente dersom utryddelse er deres egentlige mål…

Gud bedre!

ola
ola
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Vandalf sier: Med all respekt å melde så skal det vel lite til for å toppe nevnte utryddelsestaktikker da ingen av de synes å være spesielt effektive…

Vi får se med tiden da vettu, det hadde blitt ganske opplagt og fort stoppet vis folk hadde falt som fluer med en gang, det ville vært en dårlig strategi for gutta på toppen, er du ikke enig? ved å legge grunnlaget for ja, gud vet hva, sterilisering? div sykdomer? osv uten at de fleste merker det, og tilogmed godtar det så kan de forberede andre ting samtidig (DLD og Patriot act og lignende).
Jeg tror ikke de tar noen sjanser og gjør dette uten at alt er timet og tilrettelagt, de får ikke mere enn en sjanse til hva enn de skal uansett.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

“Vi får se med tiden da vettu, det hadde blitt ganske opplagt og fort stoppet vis folk hadde falt som fluer med en gang, det ville vært en dårlig strategi for gutta på toppen, er du ikke enig?”

Joda, men det får nå være grenser for udugelighet. Befolkningsveksten har eksplodert og folk flest lever både lenger og bedre enn noensinne.

Er ikke det et paradoks mht at det angivelig finnes noen som ønsker å drepe majoriteten av verdens innbyggere?

Jeg tror ikke et sekund at det finnes noen som helst masseutryddelsesplan. Intet av det jeg har lest her på speilet, eller andre KT nettsteder gir noen som helst troverdig informasjon om at denne teorien er noe som helst annet enn (un)wishfull thinking…

Tvert imot, så er jeg hellig overbevist om at vår alles tilstedeværelse er ønsket så lenge som mulig. At vi skal være i stand til å fortsette vårt konsum som før, og fortsette å fylle kapitaleiernes allerede velfylte lommer.

Så om der finnes en overordnet konspirasjon for menneskeheten så handler den ikke om hvordan ta livet av oss alle, men derimot hvordan få folk flest til å bruke mest mulig av sine penger på å kjøpe ting vi strengt tatt hadde klart oss uten, satt på spissen.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Missing Children, Global Dominance, The Bohemian Grove, and The Cremation of Care.

http://olyblog.net/missing-children-global-dominance-bohemian-grove-and-cremation-care

« Forrige artikkel

Dyrets merke i hverdagen

Neste artikkel »

Vi blir lurt

91
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x