Bohemian Grove – hemningsløs herreklubb i skogen

17682 visninger
42 minutter lesetid
91

I annen halvdel av juli hvert år finner en selsom sammenkomst sted dypt inne i Californias  redwood-skoger i Sonoma County litt nord for San Francisco: The Summer Fire Festival i Bohemian Grove.

Arrangementet varer i år fra 16. til 31. juli. De eneste som kan delta er menn som er medlemmer av The Bohemian Club og deres spesielt inviterte gjester.

Den sommerlige ”Ildfestivalen” har tradisjoner helt tilbake til 1870-årene, da The Bohemian Club ble grunnlagt av noen lokale journalister og kunstnere som følte behov for å trekke ut av byen og ut i naturen noen uker hver sommer for felles rekreasjon og inspirasjon.

Den opprinnelige målsettingen om ”å slappe av i vennskapelige omgivelser med vekt på musikk, litteratur og teater” er beholdt som offisiell begrunnelse for å komme sammen på denne måten.

Deltagerne er for det meste amerikanere, de fleste av dem fra California. Svært mange har topplederstillinger, bl.a. innenfor finans, industri, media, militæret, høyere utdanning, de hemmelige tjenester, det militær-industrielle kompleks og politikk.

Arrangementet huser mer enn 1000 deltagere på det 2700 acres (ca. 10 km2) store området med store flotte redwood-trær, noen av dem flere tusen år gamle, med røtter som kanhende går helt tilbake til Babylons tid. Deltagerne bor  spredt rundt i såkalte camps, bestående av alt fra telt reist på plattformer til luksuriøst innredede hytter (”lodges”). Campene har navn som f.eks. Mandalay (den mest prestisjefylte, hvor den ihuga Bohemian-deltager Henry Kissinger holder til), Hill Billies (hvor Bush sr., Bush jr. og Donald Rumsfeld holder til), Owl’s nest (hvor Ronald Reagan holdt til),  Poker Flat, Whoo Cares, Aviary, Care Less, Druids og mange andre.

Rituelt teater

Åpningsseremonien er en bisarr teaterfremføring ved navn Cremation of Care, som har vært en årlig foreteelse siden 1893.

Rammen rundt er en kunstig opparbeidet avlang innsjø med en 12 meter høy statue av en ugle på den ene siden, mens deltagerne sitter på gresset på den andre siden som publikum til seansen.

Ritualet begynner med at en prosesjon av ”prester” kledd i kapper med hetter (i en slags fargerik Ku-Klux-Klan style) kommer ut av skogen med tente fakler mens de bærer en kiste mellom seg. Det heter seg at kisten inneholder en representasjon av en menneskekropp, en såkalt ”effigy” ved navn ”Dull Care”, som skal ofres til ilden; ”The Care shall be cremated”, derav ritualets navn Cremation of Care.

Når prosesjonen når bredden av innsjøen slukkes faklene. Samtidig dukker noen kappekledde prester opp foran den gedigne ugle-statuen på den andre siden av innsjøen mens sang kan høres gjennom luften. En av de kappekledde foran statuen, en såkalt hamadryade (tre-ånd) snakker med ypperstepresten om hvordan en manns hjerte er splittet mellom ”virkelighet” og ”fantasi”, og det snakkes om fairy unguents (bokstavelig: “alve-salver”; slang: ”homse-salver”), som vil kunne frigjøre menn til å søke varmt samvær med andre menn.

En sortkledd skikkelse i en liten sort gondolbåt skysser kisten med på lissom-offeret Dull Care  langsomt over innsjøen mens luften fylles av smell og røyk.

Idet ypperstepresten gjør seg klar til å sette fyr på Care høres plutselig en kraftig stemme, som tilhører offeret Care selv:
– Fools ! When will ye learn that me ye cannot slay ? Year after year ye burn me in this Grove…But when again ye turn your feet toward the marketplace, am I not waiting for you as of old ?
Så høres lyden av Care’s spytting, som får yppersteprestens fakkel til å slukne.

I sin desperasjon vender ypperstepresten seg til uglen for å be om råd:
Oh thou, great symbol of all mortal wisdom. Owl of Bohemia…grant us thy counsel!

Uglen svarer (med den lett gjenkjennelige stemmen til megakjendis og mangeårig Grove-deltager Walter Cronkite at den eneste måten som Care kan kremeres på vil være at det benyttes ild fra ”The Lamp of Fellowship”, som er en gassflamme type olympisk leir-ild som brenner dag og natt foran uglestatuen mens Ildfestivalen pågår. Som sagt så gjort. Yppersteprestens fakkel blir tent på ny og brukes til å sette fyr på kisten med Care som går opp i flammer, mens det chantes ‘Begone, dull care. Midsummer sets us free!

Så bryter publikum ut i kollektiv begeistring, hurrarop høres mens fyrverkeri smeller overalt.

Så kommer plutselig et brassband iført stråhatter og stripete jakker ut av skogen mens de spiller melodien ”There’ll Be a Hot Time in the Old Town Tonight”. Og dermed er den eksklusive sommerfestivalen i Bohemian Grove åpnet nok engang.

Kremerings-/effigy-ritualer gjennomføres ved at det benyttes en representasjon av et uønsket element (person, ånd, demon eller hva det måtte være). Brenningen av en effigy symboliserer deltagernes felles ønske om å fjerne det representerte elementet fra sine liv.

Her er et stunt-intervju med Bohemian Grove-deltager David Gergen, som har vært rådgiver for presidentene (og Bohemian Grove-deltagerne) Nixon, Ford, Reagan og Clinton hvor han blir spurt om sin deltagelse i Bohemian Grove og om han har overvært Cremation of Care-forestillingen. Hvorfor blir Gergen så synlig utilpass av å bli konfrontert med noe så tilsynelatende uskyldig som om  han har overvært en teaterforestilling eller ei ?

Litt Bohemian-historie

Den første sommersamlingen i redwood-skogene nord for San Francisco ble avholdt i 1878. Allerede i 1880-årene var offiserer og andre maktutøvere i samfunnet innrullert som medlemmer. En av dem var den senere aviskongen William Randolph Hearst. I 1892 ble det reist en over 20 meter høy Buddha-statue som ble benyttet under Cremation of Care-forestillingene.

I de første 50 årene var medlemskap relativt lett tilgjengelig og det var et ganske åpent og avslappet forhold til pressen. I 1905 skrev f.eks.  The Washington Post at: «The Taft party to-day visited the Bohemian grove of redwoods…», mao. at den kommende president Taft hadde vært på besøk i Bohemian Grove.

I 1913 ble Cremation of Care gjort til åpningsseremoni. I 1929 ble den 12 meter høye stenuglen som i dag benyttes i Care-Cremation ritualet reist ved ”alterplassen” der den står idag, etter at buddhaen var blitt fjernet.

Siden 1930-årene har The Grove hatt et markant lukket, elitistisk og maktdominert preg. Et eksempel på dette er at journalister, som var med på å starte Bohemian Grove, ikke lenger er ønsket. Representanter for mediahus som deltar har strengt forbud mot å rapportere fra innsiden, på samme måte som på Bilderberg-konferansene.

[ Begreper som ”The Grove”, ”Ildfestivalen”, ”sommerfestivalen”, ”sommerleiren”, ”sommersamlingen” o.l benyttes om hverandre og betyr det  samme]

Kultur, kutyme og hverdagsliv i The Grove

Livet i den utstrakte campen preges tilsynelatende av god tid til slaraffenliv, musikk og kameratslig samvær. Lette pianotoner kan høres mange steder til mange tider rundt om i skogen. Dominospilling er den klare favoritten blant brettspill. Om kveldene er det teateroppsetninger, konserter, korsang og ulike sceneopptredener. I 2004 opptrådte f.eks. bandet Grateful Dead.

Drikking er den gjennomgående fellesaktiviteten. En gin fizz drink før frokost er et fast innslag. Ølet flyter fra morgen til kveld, mens mengder av gode viner inntas både med og uten middag. Frokost og lunch inntas i det fri på solide redwood-benker og bord. Det er ingen TV-apparater i The Grove, men aviser er tilgjengelig. Å slå lens på redwood-trærne er et fast innslag, et av mange ritualer som praktiseres.

Ild er et vanlig innslag i festivalen. Det brenner leirbål rundt omkring i The Grove praktisk talt døgnet rundt.

Ild i mange former er et vanlig innslag i The Summer Fire Festival

Deltagerne kaller seg ”bohemians”, ”bohos” eller ”grovers”, og de anser seg for å ha en velutviklet gentleman-oppførsel seg imellom. Erke-bohemian Henry Kissinger begikk på 89-leiren et eklatant brudd på boho-etiketten, da han gikk rett forbi seks andre bohemians som stod i telefonkø ”fordi han måtte ta to telefoner”. Dette fikk en av de forbigåtte til å utbryte at ”Cutting in line is distinctly un-bohemian behavior”.

Å slå lens på de store redwood-trærne i andres påsyn er derimot ur-bohemisk oppførsel. Da Bohemian Club i 1978 måtte møte i retten etter å ha blitt stevnet for kvinnediskriminering (fordi kvinner nektes ansettelse i The Grove. De 6-800 som jobber i leiren hver sommer, hovedsakelig skoleelever og studenter er alle unge menn) ble det i retten argumentert med at de måtte få slippe å ansette kvinner i The Grove fordi at camp-deltagerne måtte kunne «urinate in the open without even the use of rudimentary toilet facilities and that the presence of females would alter club members’ behavior.»  Se

Mao. at kvinner fortsatt måtte utestenges fra Bohemian Grove fordi kvinnelig nærvær kunne føre til redusert tre-tissing. Den dag i dag har kvinner ikke adgang til The Grove hverken som ansatte eller som inviterte gjester (med visse unntak, bl.a. besøkte Dronning Elisabeth Bohemian Grove under sommerfestivalen i 1983, se).

Kult-kutymen har også andre aspekter enn kø-kultur og tre-tissing, så som vi og de andre-holdninger, å løpe nakne rundt i skogen, vitsing om mannlige kjønnsorganer og en like-under-overflaten kvinneforakt med ymse utslag, noen ganger i form av regelrett kvinnehat. Spy Magazine’s ubedne spion i The Grove under 1989-festivalen satt på en benk og leste da en ukjent californier kom bort til ham og uten foranledning sa  “In the beginning the Lord created – cunts” (”I begynnelsen skapte Herren – fitter”).

Fokus på hat og død er også vevet inn i manges holdninger, i small talk og i teateroppsetninger. En mulig forklaring på dette er at det hevdes at The Grove er en utvekst av den satanistiske dødskulten The Order of Scull and Bones 322 ved Yale-universitetet. Mange Bohemians er også «bonesmen», bl.a. George H.W. Bush (”George Bush sr.”), George W. Bush (”George Bush jr.”) og den nylig avdøde satanisten William F. Buckley jr. som via sin CIA-bakgrunn ble sjef for NATOs topphemmelige og kriminelle mind control-enhet i Brussel ved navn JANUS.

Fokusering på død har lenge vært et vanlig element i Bohemian Grove

Subtile eller eksplisitte homoseksuelle undertoner er et særpreg ved mye av det rituelle livet i The Grove, noe som også bygges inn i Care-Cremation ritualet, i sketsjer, på plakater etc.

Bohemian Grove som teaterfestival

Kulturelle innslag som musikk og særlig teater har helt siden starten vært viktige ingredienser i Bohemian Grove-programmet. Hver weekend mens leiren pågår har en egen teaterattraksjon.

Åpningsweekenden byr på cremation of care-forestillingen.

Midtweekenden byr på såkalte ”Low Jinks”, som er sketsjer fremført av deltagerne selv, hvor et dragshow eller flere gjerne med menn utkledd som kvinner hører med.

Et sjarmerende dragshow er et vanlig innslag i The Low Jinks

Dette er et eksempel på en autentisk Low Jinks-sketsj, som ble fremført i The Grove i 1989:

En heis åpnes og en mann som har på seg en gummimaske av Henry Kissinger kommer ut. Skikkelsen har en kroppsbygning som minner om Kissinger. En leirassistent går bort til ham og spør  hvorfor han er der, hvoretter han river masken av personen. Et nytt Kissinger-ansikt kommer til syne: Det er Kissinger selv ! Så svarer Kissinger med sin særegne grøtete tyske aksent: ”I am here because I have always been convinced that the Low Jinks is the ultimate aprodisiac”.

(Kissinger er kjent for å ha uttalt at “Makt er det ultimate afrodisium”. )

Avslutningsweekenden fremføres the High Jinks, som er et originalt teaterstykke som er skrevet for anledningen med deltagere som skuespillere, ofte mer enn hundre. Det blir ikke spart på konfekten i planleggingen og gjennomføringen av the High Jinks, verken når det gjelder penger eller effekter.

Et autentisk High Jinks teaterstykke er tilgjengelig her. 

Elementene i denne handlingen er i stor grad fokusert på kjente kult-elementer i The Grove: Tilbedelse av mystiske entiteter, hat og død. En kortversjon av handlingen lyder:

Those in the play who have renounced goodness and love worship «The Great Hate Chief» who rules with iron fist and without conscience. The Great Hate Chief becomes embroiled in a struggle with forces of goodness and conscience that reside beyond the Grove.” Se

1989-historiene er hentet herfra.

Maktens menn møtes i all hemmelighet – hvem er The Bohemians ?

De topphemmelige deltageroversiktene er som en ”HVEM ER HVEM” om USAs mektigste menn.

Det er tett-i-tett av toppsjefer fra amerikansk næringsliv, militærvesen, politikk, etterretning, høyere utdanning, forskning, det militær-industrielle kompleks og media.

Bohemians spenner fra toppsjefen i Monsanto via tidligere nøkkelpolitikere som George Bush sr., George Bush jr., Dick Cheney og Donald Rumsfeld til borgermesterne i Los Angeles og San Francisco og kjente skuespillere som Clint Eastwood og Arnold Schwarzenegger.

Noe av det mest påfallende er at forsamlingen er så topptung, kanskje så mye som halvparten av deltagerne til enhver tid har betydelige lederstillinger eller utøver mye makt på andre måter. En indikator på dette er den imponerende samlingen av små og mellomstore corporate jets/privatfly og militære executive fly som befinner seg på Santa Rosa flyplassen like ved under sommersamlingen.

”Weaving spiders come not here” (spinnende edderkopper hold dere unna – som forøvrig er hentet fra Shakespeares ”En midtsommernattsdrøm”) er et offisielt bohemian-motto. Det betyr at sommersamlingen er et sted man kommer for rekreasjon og moro og ikke for å gjøre forretninger.

I hverdagen er det få som etterlever dette mottoet, og ”business talk” kan ofte høres. Med så mange toppsjefer, samt deltagere fra militæret, militær-industrien og politikk ville kanskje alt annet ha vært unaturlig.

Motto som er en av mange masker som skjuler det bohemiske JANUS-ansiktet; hva som sies til omverdenen og hva som gjøres innad i the Grove er to forskjellige ting.

Det er merkbart mange eldre menn blant deltagerne, mange godt over 80 år, så som David Rockefeller, Henry Kissinger (tidl. utenriksminister), George P. Schultz (tidl. utenriksminister) og William Webster (ex FBI, CIA og Homeland Security) . ”Ugle-stemmen” Walter Cronkite fikk med seg  sin siste Grove Camp i 2008, året før han døde i en alder av 91 år.

Svenskekonge på avveie ? Carl Gustaf er Bohemian-medlem som sin far

Sveriges konge Carl XVI Gustaf er medlem av The Bohemian Club, i likhet med sin far Carl Gustaf, som var kronprins da han døde i en flyulykke i 1947. Det er ikke kjent om Carl Gustaf har deltatt på topphemmelig sommerleir i Bohemian Grove. Det som er kjent er at han er glad i friluftsliv.

King or Queer ? Medlem av Bohemian Club Kong Carl Gustaf av Sverige: Med sans for gutteturer i skogen ? The King is the Honorary Chairman of the World Scout Foundation, and often participates in Scout activities both in Sweden and abroad. (Wikipedia)

En del bohemians er også bilderbergere. Bilderbergmøtet arrangeres i mai/juni mens The Grove avholdes i juli. Deltagere som både er bilderbergere og bohemians er bl.a. ”Knoll & Tott” David Rockefeller (95 år) og Henry Kissinger (87 år), Tysklands tidligere kansler Helmut Schmidt og ”finansgribb” Henry Kravis, som er en av USAs rikeste menn.

Mens de engang så hemmelige deltageroversiktene for Bilderbergmøter blir stadig enklere å få tak i (i år har endog Bilderberg gått til det uvanlige skritt å offentliggjøre årets deltagerliste på sine egne hjemmesider) så håndteres deltagerlistene for sommerleiren i The Grove som Above Top Secret. Den eneste komplette deltagerlisten for en enkelt-camp som er tilgjengelig på nettet er for  2008 og ligger på wikileaks.

En fyldig deltagerliste med mange historiske deltagere ligger her

Bohemians i megakjendisklassen: Walter Cronkite, Bing Crosby og Bob Hope

Amerikanske presidenter i Bohemian Grove

«It’s not only multiples who are programmed – the world is programmed. We are programmed to believe our presidents are men of honour, men of great integrity. Our presidents are rotten bastards – they are pedophiles, they are drug addicts, they practise high magic, they practise ritual. They think nothing of live sacrifice of small children. They think nothing of having their own slaves available to them. That’s the way it is, that’s the truth

Cisco Wheeler tidl. Illuminati mind control programmer

Et slående særtrekk ved amerikanske presidenter er at en svært høy andel av dem har vært innom The Grove før de har inntatt Det Hvite Hus. Faktisk gjelder det alle republikanske presidenter siden Herbert Hoover (som ble valgt i 1929). 7 presidenter på rad i nyere tid har vært Bohemian Grove-deltagere: Nixon/Ford/Carter/Reagan/Bush sr./Clinton/Bush jr.

Bush-menn i the Grove i Clintons tid: Forrige president George sr. til h., kommende president George jr. til v.

Her er en oversikt:

 President 

  Visepresident

1901-1909 Theodore Roosevelt Bohemian deltager
1909-1913 Howard Taft Bohemian deltager
1923-1929 Calvin Coolidge Bohemian deltager
1929-1933 Herbert Hoover Bohemian deltager
1945-1953 Harry Truman Bohemian deltager
1953-1961 Dwight D. Eisenhower Bohemian deltager Richard Nixon Bohemian deltager
1969-1974 Richard Nixon Bohemian deltager Gerald Ford Bohemian deltager
1974-1977 Gerald Ford Bohemian deltager Nelson Rockefeller Bohemian deltager
1977-1981 Jimmy Carter Bohemian deltager
1981-1989 Ronald Reagan Bohemian deltager George H.W. Bush Bohemian deltager
1989-1993 George H.W. Bush Bohemian deltager
1993-2001 Bill Clinton Bohemian deltager Al Gore Bohemian deltager
2001-2009 George W. Bush Bohemian deltager Dick Cheney Bohemian deltager

I mer enn 100 år har blivende og forhenværende amerikanske presidenter valfartet til The Grove. Betydningen av sin  Grove-deltagelse for at han ble president har Herbert Hoover beskrevet i sin selvbiografi:

«In his memoirs Hoover wrote that within one hour of Calvin Coolidge’s announcement in 1927 that he would not run again, «a hundred men-edi-tors, publishers, public officials and others from all over the country who were at the Grove, came to my camp demanding that I announce my candidacy.» Hoover was at the Grove again the following summer, as he had been with some considerable regularity since 1911, when news came that Republicans had chosen him for their candidateSe

På The Grove i 1967 ble det avtalt mellom Ronald Reagan og Richard Nixon at Reagan ikke skulle satse på å bli republikanernes kandidat i det forestående presidentvalget, som ble vunnet av Nixon…

Maktens menn samlet i skogen. Ronald Reagan til v. for taleren, Richard Nixon til h. for taleren, før noen av dem ble presidenter.

Som president innførte Richard Nixon i 1971 en praksis om at en sittende president ikke kan besøke The Grove. Dette er  blitt respektert siden. Årsaken til dette var at Nixon hadde måttet kansellere en ”Lakeside Talk” (se nedenfor) fordi pressen ønsket å dekke denne begivenheten.

Siden den gang har ingen sittende amerikansk president besøkt Bohemian Grove (nåværende president Barack Obama er ikke medlem og har såvidt vites ikke besøkt The Grove, verken før eller etter at han ble president. Det er vanskelig å vite dette med sikkerhet).

I juni 1991 deltok Bill Clinton på 44 år, dengang guvernør i den lille delstaten Arkansas,  på Bilderberg-møtet i Baden-Baden i Tyskland. Måneden etter deltok han i Bohemian Grove. Det var avtalt mellom Bush sr. og Clinton på forhånd at Clinton skulle vinne valget.

I dette videoklippet blir Bill Clinton konfrontert om sin Bohemian Grove-deltagelse. Her sier Clinton to ting:
– At rike republikanere løper nakne rundt i skogen (sant)
– At han selv ikke har deltatt i Bohemian Grove (usant)

Hva kan ha vært Clintons motiv for å lyve om sin Bohemian Grove-deltagelse? Kan en avtale type Reagan-Nixon ha blitt rigget på gentlemens vis : ”I’ll let you win, so you’ll be the next president”…?

 

Ulike tolkninger av Cremation of Care-ritualet

«Sarah, if the American people ever find out what we have done to them, they will chase us down the streets and lynch us !»
                                                          George Bush sr. etter 4 år som USAs president

Det spektakulære åpningsteateret Cremation of Care kan tolkes på flere måter. På sett og vis kan teatrets masker rives av, slik at JANUS-ansiktet kommer til syne.

Tolkning 1: Cremation of Care er uskyldig teater-underholdning

Den offisielle versjonen, som er best rettferdiggjort av ”skeptoid” (søster-propagandistene til skepsis.no), er beskrevet slik:

”The Bohemians call this the Cremation of Care ceremony, and the name of the antagonist in the coffin is Dull Care. It turns out the term dull care comes from a 1919 Oliver Hardy short film of that title, in which the police force is more interested in being lazy than in chasing bad guys. They leave the «dull cares» of their day behind them, and enjoy their freedom. The Bohos thus kick off their encampment by metaphorically throwing their «cares of the day» onto the sacrificial pyre. The theatrics of the robes and the ceremony are certainly consistent with the dramatic theme of the camp. The giant owl merely represents knowledge, and it’s been the club’s symbol since its inception.”  Se

Tolkning 2: Cremation of Care må tolkes bokstavelig
Ritualet dreier seg simpelthen om å fjerne hensynet til andre fra deltagernes eget beslutningsgrunnlag og eget liv, ikke bare mens leiren pågår, men også etterpå. Dette er f.eks. begrunnet slik:

«A casket christened «Dull Care» and borne, like the passing of Arthur, in a boat across the lake could be a symbol, also, not only of «cares of the world,» but of caring itself. The denizens of the Grove, as a collective body, are the ruling class and upper echelon bagmen who make and orchestrate war – the modern Molech. It would make sense to immolate caring, conscience and the consequences of their business transactions, lest they take responsibility for millions of souls around the globe whose lives have been affected by wars of Yankee Imperialism in the twentieth centurySe

Tolkning 3: Cremation of Care er et klassisk okkult rituale

En god idé kan være å lytte til hva nåværende og tidligere okkultister selv sier:

The Cremation of Care is a standard Black Magick ritual, of which Satanists are well aware.” Se

Cremation of Care er et sort magi-rituale ifølge okkultistene selv

Cremation of Care er et okkult rituale. Publikum vet ikke hva kisten som blir ofret til ilden ved foten av ugle-statuen inneholder.

Den bohemiske maskot-uglen over en dødningeskalle: Hvordan bør symbolikken tolkes ?

Cremated care: Avlesning av resultatene

Et element i Cremation of Care-ritualet som ofte neglisjeres er at etter at ilden har fortært ”Kisten med Care” (en kiste som publikum ikke vet hva inneholder)  går ypperstepresten frem og leser av mønstrene i asken. Dette er en århundregammel praksis; ”Readout of the fallout of the cremation”.

Både innenfor og utenfor okkultisme (f.eks. ved edsavleggelse og opptagelse i mektige selskaper som f.eks. Malteserordenen – Knights of Malta)
er det vanlig at symbolske handlinger utføres ”i det små”, for at deres innhold og betydning skal bli gjentatt ”i det store”, dvs. i verden utenfor gjennom den enkelte involverte deltagers makt.

Det bør også foretas en «fallout-readout», en avlesning av resultatene «i det store» for deltagere som har deltatt i care cremation «i det små» som deltagere i the Grove.

Her er en ”readout of the fallout of cremated care” for enkelte deltagere, avlest og tolket på basis av deres maktutøvelse i verden utenfor The Grove:

Care Cremator 1: Colin Powell
Innehadde som Chairman of the joint chiefs of staff, den høyeste militære stillingen i det amerikanske militære under den første Gulf-krigen i 1991. Første fase av denne krigen innebar massiv bombing av Iraks sivilbefolkning og infrastruktur. Før den andre Gulf-krigen, i februar 2003 utførte Powell som USAs utenriksminister; et hyklersk og løgnaktig ”speil og røyk”-rituale i FNs hovedforsamling, for å begrunne den andre Irak-krigen som begynte måneden etter. Hvilken rolle spilte det vel at general og bohemian Colin Powell serverte verden tidenes løgnforestilling på direkten og at alle nå vet at han bedrev løgn for at onde handlinger skulle kunne gjennomføres ? His care had been cremated.

Care Cremator 2: George Bush sr.
I juli 1990, før Saddam Hussein hadde invadert Kuwait, fikk USAs ambassadør i Irak, April Glaspie, ordre av president Bush om å avholde et møte med Saddam Hussein hvor hun skulle gjøre det klart at USA ikke kom til å foreta seg noe militært dersom Saddam invaderte Kuwait. Se

Etter at Bush sr. hadde hadde fremprovosert Saddams Kuwait-invasjon gjorde Bush sr. det stikk motsatte av hva han hadde forespeilet Saddam. Han mobiliserte «en internasjonal allianse» som frigjorde Kuwait etter først å ha bombet i stykker Iraks infrastruktur. Etter også langt på vei å ha ødelagt Iraks armé anbefalte Bush sr. kurderne i nord å gjøre opprør mot Saddams sentralmakt. Kurderne lyktes langt på vei i å gjøre opprør men Bush unnlot å komme kurderne til unnsetning – slik han hadde indikert at han ville gjøre.  Titusener av kurdere ble drept for fote av Saddams fremrykkende armé som slo ned opprøret i nord hvoretter hundretusener av kurdere måtte flykte og mange døde av strabasene. His care had been cremated

Care Cremator 3: Riley P. Bechtel styreformann og toppsjef i The Bechtel Corporation. (Topp-trioen i Bechtel deltar i the Grove år ut og år inn)
Bechtel er et California-basert ingeniørfirma som lever høyt på ulike oppdrag i regi av FN, ”uhjelp”, Verdensbanken, IMF m.v. I slutten av 1990-årene ble et IMF-program presset gjennom i det fattige landet Bolivia, hvor privatisering av offentlig eiendom var et av elementene. Bl.a. ble vannforsyningen i byen Cochabamba privatisert og overtatt av Bechtel som ventet i kulissene. Bechtel tredoblet straks prisen på vann for de fattige bolivianerne, noe som resulterte  i  Cochabamba-opprøret som endte med at Bechtel ble kjeppjaget fra sin planlagte parasittiske vann-business i Bolivia. Their care had been cremated.

Care Cremator 4: Donald Rumsfeld, tidl. forsvarsminister i USA
Donald Rumsfeld var USAs forsvarsminister under den andre gulfkrigen i 2003. Denne krigen har  kostet mer enn 1 million mennesker livet og lagt Irak i ruiner. Rumsfeld vet, i likhet med alle andre, at påskuddet for krigen ”at Irak var i besittelse av masseødeleggelsesvåpen” ikke holdt stikk. Til tross for dette foreslo Rumsfeld ikke å trekke ut styrkene, slik det logiske ville vært siden USA ”hadde tatt feil” i sin krigføring. Rumsfeld har heller ikke uttrykt noen form for anger for massemordet og land-ødeleggelsen som han har hatt en nøkkelrolle i gjennomføringen av. His care had been cremated.

Care Cremator 5: Richard ”Dick” Cheney
Dick Cheney er et nåtidig monster, i likhet med George Bush sr. Cheney har  bl.a. bedrevet krigsforbrytelser i Irak,  911-terror, narkotrafikk i stor stil, bl.a. ved hjelp av Brown & Root og NATO-soldater under ”careless” kommando. Dick Cheney er også en betydelig seksualforbryter og en psykopatisk sadist, noe f.eks. denne vitneskildringen vitner om. His care has been cremated.

Care Cremator 6: George Bush jr.
Den 7. oktober 2001 iverksatte USA, på ordre fra president Bush jr. væpnet angrep på Afghanistan. Dette skjedde mindre enn 4 uker etter at Malteserordenen hadde sprengt 3 skyskrapere på Manhattan.

Det var ikke iverksatt noen etterforskning etter 911-terroren og forelå følgelig ingen bevis for at Afghanistan hadde noe som helst å gjøre med innsidejobben som var utført av en rekke amerikanske maktmenn med høy sikkerhetsklarering, hvorav Bush jr. selv hadde gitt sine stilltiende bidrag. Her er noen video-klipp av Care Cremator Bush jr. hvor han ser ut til å plumpe ut med små glimt av sannhet innimellom. Har hans sans for sannhet ennå ikke blitt helt kremert ?

Bush talks about EXPLOSIVES in building (on 9/11?)
9/11: BUSH STUMBLES OVER HIS 9/11 LIES AT A PRESS CONFERENCE
Bush Accidentally Admits Real Iraq War Plan
Bush admits that Iraq Had Nothing To Do With 9/11

His care had been cremated.

 

Bohemian Grove som homo-kult

«The Bohemian Grove, which I attend from time to time–it is the most faggy goddamned thing you could ever imagine
Richard Nixon

Men can decently love each other; they always have, but women never quite understand”.
Herman Wouk, forfatter og Bohemian-deltager


Rammene rundt Bohemian Grove oppfordrer til homoseksuell aktivitet også blant heteroseksuelle. Eksemplene på dette er mange, fra åpenlys guttekos som ble i overkant påtrengende for Richard Nixon (som oppga ”makt” som motiv for likevel å delta…) til  subtile eller direkte oppfordringer til fysisk guttehygge som er bygget inn i Cremation of Care-forestillingen (”fairy unguents” som åpner for vennskap mellom menn), på teaterplakater (med slagord som ”even harder”), i Low Jinks-sketsjer (en togakledd skuespiller som viser en kontinuerlig ereksjon på scenen) osv.

Ting tyder på at incentivene for «varmt vennskap mellom menn» som organisatorene av sommersamlingene har bygget inn fungerer, og at mange heteroseksuelle ”switcher” i løpet av tiden sommersamlingen pågår, noe spredte drypp av oppfanget dialog indikerer:

Down by the lake I saw three men lying on the ground, talking. When they got up to go to dinner, one hugged another around the middle from behind and trudged up the bank with him that way, laughing. – Honey, I lost my ring and I want to sell the house, the third one said, mocking a homecoming speech.

I’m admitting for the first time in my life having no willpower, a man was saying to his wife on one of the public phones. He looked bewildered and hung over.

En stiv finger som signal mellom glade gutter; internspråk fra The Grove ?

US Marines er også en homo-kult, kalt ”Pink Marines”.

Kay Griggs som var gift med oberst George Griggs, som bl.a. innehadde en høy stilling i NATO har vært en viktig fløyteblåser om mengder av irregulariteter og forbrytelser innen USAs militære og NATO. Pink Marines innebærer at offiserer i US Marines som er heteroseksuelle av legning, blir skjenket fulle, pirret og ”innvidd” i de høyere offiserenes homo-kult. Mange marines-koner må leve med menn som opptrer som pink marines, med et liv med gutta på jobb og et annet liv i det private. Griggs anser at dette kult-fenomenet har historiske røtter, noe hun bl.a. redegjør for her.

Både innenfor USAs militære og i Bohemian Grove blir homoseksuell aktivitet ”institusjonalisert”, til også å omfatte heteroseksuelle. I US Marines endog som et de facto krav for videre avansement.

Hva er i det hele tatt hensikten ? Kan Bohemian Grove-kulten defineres som å  dyrke utøvelse av utøylet maskulin energi ?

Lakeside talks – maktelitens konspirasjon som innarbeidet rituale

Secret government – USAs hemmelige regjering – er et begrep som benyttes av Grove-kjennere, ikke bare fordi David Rockefeller deltar:

«In the 1990s the Grove’s reputation as the site of Secret Government was in eclipse… But here we are in the Bush II era, and the Bush Clan is pure Secret Government, all the way from the old Rockefeller connection, to Skull and Bones and the Knights of MaltaSe

Hver dag mens leiren pågår bestiges talerstolen av en deltager i en maktposisjon som formidler innsideinformasjon fra maktens irrganger. Dette ritualet som skjer ved bredden av innsjøen med uglen i bakgrunnen kalles ”Lakeside Talk”.

Her er en oversikt over noen utvalgte Lakeside talks, som er beregnet kun på de fremmøtte( og som de strengt kontrollerte vestlige media tier om):

1980

Edward Teller, scientist and father of the H-bomb: “Nuclear Energy”

Ferdinand Graf von Galen: “World Bank and international monetary systems”

1981
Marvin Goldberger: “Space War – Fact vs. Fancy”

Caspar Weinberger, secretary of defense: “Rearming America”

1983

A.W. Clausen CEO World Bank  “The global economy – time to get out of the woods”

1986

William Webster, director of the FBI   ”Spies and terrorists. Confronting the enemies within”

1989

Michel Rocard, fransk statsminister. Europe 1992

General John Chain, commander of the Strategic Air Command: “Why USA needs the Stealth B-2 bomber

Louis Boccari, president of Associated Press. Sa han var villig til å gi flere detaljer til the bohemians enn han var villig til å dele med sine lesere…

1991

Joseph Califano Health Secretary, Carter Administration
«Americas Health Care Revolution: Who Lives, Who Dies, Who Pays»

Helmut Schmidt (tidl. tysk kansler/statsminister): «The Enormous Problems of the 21st Century»

Helmut Schmidt holder Lakeside Talk i 1991. Schmidt storkoste seg i the Grove, ifølge hans egen selvbiografi
George Schultz, tidl. utenriksminister. ”Agenda for America”

Elliot Richardson, rådgiver for presidentene Nixon og Reagan: «Defining a New World Order»

John Lehman, marineminister for president Reagan: «Smart Weapons»

Richard Cheney, daværende forsvarsminister: «Major Defense Problems of the 21st Century»

1992

General Vernon Walters: “Integration of the European Economic Community”

1997

James Woolsey, former CIA Director   “Rogues, Terrorists…National Security in the Next Century”

Antonin Scalia, sitting justice – US Supreme Court: “Church, State & The Constitution

1998

James A. Baker III, tidl. utenriksminister: ”The Imperative of American Leadership”

Lou Gerstner, chairman & CEO IBM: “The networked world: Are we ready for it ?”

William Perry, tidl. forsvarsminister: “Preventive Defense & American Security in 21 century”

1999

Jean A.  Francois-Poncet: tidl. fransk utenriksminister: «The New Europe».

En amerikansk general som bryr seg om hvordan Europa vil bli integrert ? En fransk statsminister som besøker the Grove i aller dypeste hemmelighet. En presidentrådgiver som anser det som sin oppgave å definere en ”New World Order” ? En marineminister som snakker om ”smarte våpen” ? Kan det tenkes at ”smarte våpen” kan være egnet til å få gjennomført en ”New World Order” ?

Hvorfor faller det så naturlig for deltagerne å snakke seg imellom som om temaene som berøres overhodet ikke angår den delen av jordens befolkning som befinner seg utenfor the Grove ? Dette er verken demokratisk eller i samsvar med moderne krav til åpenhet fra maktens menn.

Maktelitens konspirasjon mot verden forøvrig” kan være et passende navn på Bohemian Grove.

For en ufullstendig oversikt over Lakeside Talks, se

Den mørkeste hemmeligheten – Bohemian Grove som okkult kult

This is a national epidemic that’s being covered up and hidden, because this element, this Satanic element has infiltrated all levels of our government

Ted Gunderson, mangeårig spesialetterforsker for FBI

Okkult praksis er noe som menneskene har bedrevet i århundrer og årtusener. Det er også omtalt i Bibelen. Okkultisme dreier seg i stor grad om å fremkalle og tilbe/tjene demon-enheter, som i tidligere tider ble ansett som guder. Den dag i dag tilber mange mennesker demon-guder, som regel i største hemmelighet. F. eks. er frimurernes største hemmelighet at de tilber demonen Lucifer (”Lysbringeren”) som sin ”Gud”.

The Church of Satan” som noen finner latterlig til en viss grad, på tross av svært usmakelige blasfemi-ritualer rettet mot kristendommen, gjør i det minste noe så ”ikke-satanistisk” som åpent og ærlig å stå frem med hva de bedriver, det være seg seremonier eller fraser; enten deres okkulte ritualer har demon-invokerende kraft eller ei.

Hvorfor er det så få okkultister som åpent står frem med hvilken (demon)gud som de anser som sin egen ? Og hva kan forklaringen være på at det er en skyhøy andel (skap-)okkultister blant verdens mektigste og rikeste personer ? (For info om de rike og mektige satanistiske dynastiene se f.eks.  Fritz Springmeier: ”Bloodlines of the Illuminati”).

Okkultist-familien Bush, som er blitt super-rike på mindre enn 100 år, har f.eks. demonen Magog som sin familie-demon. Dette gjelder begge de tidligere presidentene George Bush sr. (en av verdens verste nålevende kriminelle) og sønnen George Bush jr. (som også har hundretusener av menneskers blod på sine hender).

Mange demoner er kjent med navn f.eks.  Lucifer, Satan, Gog, Magog, Choronzon og Moloch. Opp gjennom historien har mange demon-navn blitt benyttet, og de har hatt ulike representasjoner. F.eks. er demonen Moloch også kjent som Molech og Baal.

En stor del av dagens okkulte praksis foregår innenfor hemmelige selskaper, såkalte secret societies. De høyeste gradene av frimureriet er et eksempel på dette, noe som bl.a. frimurer-fløyteblåseren Bill Schnoebelen har stått frem og fortalt svært detaljert og troverdig om, bl.a. i denne videoen.

Eksistensen av kroppsløse demon-enheter (jinns) kan beskrives ved hjelp av moderne fysikk. Bevissthet og frekvenser er universets grunnelementer og demon-enhetene befinner seg i parallelle dimensjoner, mao. andre frekvensspektre enn det menneskene oppfatter som ”virkelig”.

Interaksjon med demoner, såkalt demon-invokering, kan skje på ulike måter, bl.a. ved at blod spilles. Det foreligger etter hvert en del vitnemål fra avhoppede satanister om hva ritualene dreier seg om, hvor den røde tråden er at demoner er reelle, og at visse former for interaksjon mennesker-demoner oppnås under ritualene. ”Djevel”-stempelet er ikke så veldig dekkende, da de ulike demonene har ulike agendaer og behov. En del av interaksjonen kan dreie seg om å inngå avtaler; en slags bytting av tjenester, eller mottak av demon-tjenester mot jordisk betaling i en eller annen form. Demoner kan hjelpe ritualdeltagerne i deres jordiske liv, bl.a. ved å oppnå penger og makt (noe som bl.a. indikeres av at de 13 Illuminati-familiene – som inkluderer Rotschilds og Rockefellers – over tid har vært verdens rikeste og mektigste klaner).

Okkultister kan også anse demon-interaksjon som ”samkvem mellom gentlemen”, hvor menneskene bør ha vurdert hvilke gjenytelser som skal tilbys demonen(e) før kontakten oppnås. Hva kan demoner tenke seg å motta til gjengjeld for sine ytelser ? Dette utgjør et element som vil være en nøkkel for å forstå det som skjuler seg i det okkulte kaninhullet. Visse demoner ”livnærer seg” på energier, også fra mennesker. Det er kjent at energier fra frykt (inkludert ekstrem frykt) og andre lave frekvenser, samt visse seksuelle energier er ”gefundenes fressen” for de kroppsløse entiteter. Drap og død, inkludert massedrap (som i krig), kan også være et element som demoner vil sette pris på.

Mange har hevdet med tyngde at JANUS-ritualet Cremation of Care er et brannoffer-rituale som er rettet mot demonen Moloch (se f.eks. her). Dette er en okkult praksis som har vært bedrevet helt siden Babylons tid. ”Skepsiserne” vil hevde at ugle-statuen ikke kan dreie seg om Moloch, fordi Moloch tradisjonelt har vært representert som en menneskeskikkelse med oksehode. Svaret kan jo være så enkelt som at uglen er en maske som skjuler Molochs ansikt, tross alt har uglen havnet i maske-kavalkaden ved navn Bohemian Grove…

Se nøye på bildet under. Denne illustrasjonen av Cremation of Care er hentet fra en satanistisk brosjyre fra 1982 kalt «Rod McManigaly Directory».

Hidden out in the open: Uglen holder sine vinger over demonen Moloch med ypperstepresten nederst

Den hettekledde skikkelsen i forgrunnen er ypperstepresten som utfører ritualet, mens ildguden Moloch tårner opp bak ham. Legg merke til uglen helt øverst som strekker sine vinger ut over prosessen. Cisco Wheeler, som er ekspert på okkulte ritualer, sier at dette var en plakat for det rituelle programmet i Bohemian Grove (i 1982) der et barn blir ofret og en snuff film (film med voldtekt hvor offeret blir drept) blir lagd av det.

Se «The Illuminati Formula To Create An Undetectable Total Mind Control Slave» s. 31,

Se også.

CSI – Crime Scene Investigation i Bohemian Grove

Sometimes there are forces too big and too evil – even though we know they’re there and we know it absolutely, for us to deal with it the way we would want, or should, or could. And therefore, you have to turn and walk away if you want to live to fight another day.”
William Colby, tidl. CIA-sjef

Fra tid til annen har det dukket opp rykter om at det har skjedd lyssky ting i Bohemian Groves dype skoger. Det har vært nevnt tvilsomme ritualer, sex-orgier med ufrivillige deltagere og endog drap:

An article in a local community newspaper, Santa Rosa Sun (1993, July) reported on the Cult of Canaan and the legend of Moloch in place at Bohemian Grove. The Moloch Pagan Cult of Sacrifice is human sacrifice. About the mid 1980s there were rumors of murders in remote parts of the property. A local police investigation went nowhere. State investigators on related criminal acts went nowhere.”  Se

Senatoren John DeCamp fra Nebraska fikk i kjølvannet av kollapsen av den lokale finansinstitusjonen Franklin høre stadig flere rykter om en sex-ring hvor mindreårige ble benyttet for å tilfredsstille maktens menn. Etter først å ha avvist alle påstandene som hårreisende pølsevev sa senator DeCamp at dersom han fikk seg til å tro på så mye som en eneste av historiene, ville han være den første til å reise seg og forlange at noe ble gjort. Dette resulterte i at han skrev en bok hvor den grundig sjekkede informasjonen ble presentert: The Franklin cover-up: Child Abuse, Satanism and Murder in Nebraska

John DeCamp explains how he discovered that the bizarre stories were true; that government officials and other people were routinely raping orphans…and taking them to their parties.

The people who engage in this rape and abuse are blackmailed… Many (or most?) people in top positions of government, media, school, and military were promoted to leadership because they can be controlled by blackmail.” Se

Det heter seg at ”når en person hevder å ha blitt torturert, er det større grunn til å fatte tiltro til offeret enn til torturisten”. Dette gjelder også informasjon om forbrytelser som er begått i Bohemian Grove under tidligere sommerfestivaler.

I 1990-årene fremkom det oppsiktsvekkende vitnemål fra mind control-ofre som hevdet at de var blitt grovt seksuelt misbrukt eller også hadde vært vitner til at drap hadde funnet sted inne i Bohemian Grove under sommerfestivalen.  Det foreligger nå bøker med detaljert informasjon om dette, om bl.a. MK Ultra / Bohemian Grove ofrene Cathy O’Brien, Brice Taylor og Paul Bonacci.

Solide bøker med hardtslående beviser som utpeker Bohemian Grove som crime scene

De hadde gått gjennom det topphemmelige programmet for mind control ved navn MK Ultra / Monarch som utføres av militære enheter i USA og CIA. Som en følge av systematisk Monarch-traumatisering, såkalt mental programmering, fra unge år har de utviklet multiple personligheter (Dissociative Identity Disorder / DID).

Cathy O’Briens bok ”The Trance-Formation of America” (Forandringen / tranceskapingen av USA) slo ned som en bombe da den kom ut i 1995. O’Brien hadde kommet seg ut av MK Ultra-helvetet mens hennes programmering var i ferd med å bryte sammen, slik at hun fikk tilbake store deler av sin hukommelse. Hun flyktet til Alaska sammen med Mark Phillips hvor de levde i dekning mens de sammen skrev ”Trance-Formation”. Multiple personligheter, som programmeres for å kunne kontrolleres og fungere som noe i nærheten av lydige roboter, vil dersom de mister sin programmering kunne fungere som meget troverdige ”boomerang-vitner”; både fordi en del av programmeringen gir dem fotografisk hukommelse, og dernest fordi de ikke har noe behov for å lyve, ettersom det vil være lettere for en multippel personlighet å switche personlighet for å komme seg ut av en ubehagelig situasjon enn å dikte opp en løgnhistorie.

Den anerkjente forskeren og forfatteren Henry Makow har beskrevet O’Briens opplevelser i Bohemian Grove slik:

«O’Brien worked as a sex slave at Bohemian Grove, the elite’s perversion playground on the Russian River in California. She says the place is wired for video in order to capture world leaders in compromising positionsSe

Mer detaljer fremkommer i “Trance-Formation”:
Slaves of advancing age or with failing programming were ritualistically murdered at random in the wooded grounds of Bohemian Grove…There was a room of shackles and tortures, an opium den, ritualistic sex altars, group orgy rooms…» (s. 169)

Mer detaljer fra en annen kilde, om innredningen via hemmelige irrganger:
«According to an observer and near victim, who can describe the Bohemian Grove inner hideaways, the closed sanctum, even the decor at secret locations, places where no outsider goes (or servants according to our sources) there is an UNDERGROUND lounge (sign spelled U.N.derground) a Dark Room, a Leather Room and a Necrophilia RoomSe

O’Brien har fortalt at hun har fungert som sex-slave bl.a. for Bohemian Grove-medlemmene Ronald Reagan (tidl. president), George H.W. Bush (tidl. president) og Dick Cheney (tidl. visepresident).  Se

Brice Taylor (psevdonym) som ble programmert til å bli sex slave, såkalt ”presidential model” (eller «beta programmering») på Monarch-språket har blitt seksuelt misbrukt av bl.a. Bohemian Grove-medlemmene Bob Hope og Henry Kissinger. Den i USA høyt respekterte bohemian Bob Hope var et bindeledd mellom Illuminati og nye artister som ville opp og frem. Bl.a. talentspeidet Bob Hope The Jacksons og bidro til å få dem frem i rampelyset. Her er Brice Taylors beskrivelse av da hun som ung tenåring en gang i 1960-årene var med Bob Hope ”på tur”:
Michael Jackson was just a little boy of four or five when I accompanied Bob Hope to a place where they were filming up-and- coming talent for television. Bob told me he supported and sponsored the Jacksons, getting them a professional foot in the door. Their father brought the boys in and I remembered seeing them taken into a side room where bright lights were on.

They all had to drop their pants and before their performance a big man raped each one of them in a lineup. Then they were taken to a different room and dressed in little suits and sent onto the stage to perform. Due to the mind control I was under, I’m not sure exactly where we were, but feel that it was the early days of the Ed Sullivan Show. I watched as Bob, dressed in a grey pinstripe suit and bow tie, with white shoes, shook hands with Ed; and then the Jackson boys went on. They were made into a sensation and famous, on purpose, so that they could be used in the future to influence large audiences.

Bob and his connections knew that all they needed was some talent, make- up, costumes, lights, glitter and lots of publicity. He said publicity was the most important ingredient.

I was just a teenager and Bob said that he wanted me to be present so I could learn the ropes to being a “starlet.” He wanted me to see how it was done and feel comfortable around the stage. I think he just said that as a cover to other people to hide the real reason I was with him – for his and others sexual pleasure…
Bob was often the connection for new entertainment. The Council used his connections for their own interest and got ‘key’ entertainers in place for future use. Many were robots like me. I saw many of them get hurt. I never saw Bob get hurt though.

The Jacksons were hurt; I was witness to their abuse.” Se

Brice Taylors datter Kelly (født 1980) ble vist særskilt interesse av ridder av Malteserordenen, og daværende visepresident George Bush sr. Taylor forteller selv om hva som skjedde med hennes datter i denne videoen. Malteserordenen (SMOM) har verdens beste spion-nettverk, så Ordenen visste nok utmerket godt hva deres «ridder» Bush sr. bedrev, uten at det gikk ut noen ordre fra SMOMs overordnede i Vatikanet om inngripen og straff for hva deres monster-ridder Bush sr. bedrev i det skjulte…

I boka til ex-senator John DeCamps er det en skildring av svært alvorlig kriminalitet som ble begått i Bohemian Grove mot bl.a. Paul Bonacci i annen halvdel av juli 1984. (Tidspunktet kan ha vært juli 1982 ifølge denne oversikten
uten at det forandrer saken på noen måte).

Paul Bonacci sine opplevelser er gjengitt i John DeCamps bok om ”The Franklin cover-up». Her blir åstedet for ugjerningene identifisert som Bohemian Grove: ” That was certainly one of the events that.the children were involved in that took place in California that I only learned in the last few years is called Bohemian Grove. All I knew was from the kid’s diary – a place with big trees with a big owl looking at them.
…one of the areas described a trip in 1984 In fact, in which he was taken to an area around Sacramento and then where they had the great big tall trees and then they went in where there is some owl. Some huge carved owl or something…” Se

Her er et utdrag av Bonaccis svært sterke skildring av sine opplevelser i the Grove:

We flew to Sacramento and were picked up by a white limo. We were driven to a area that had big trees, it took about an hour to get there. There was a cage with a boy with a boy in it who was not wearing anything…They told us to do it with the boy. At first I said No and they held a gun to my genitals I’ll use the word and said do it or else lose them or something like that. We did this stuff to the boy for about 30 minutes or an hour when a man came in and kicked us…He grabbed the boy and started…him. ..the boy screamed…the boy was bleeding… the men tossed him and and me and stuff and put the boy right next to me and grabbed a gun and blew the boys head off. The boys blood was all over me and I started yelling and crying…After that the men grabbed Nicholas and dragged him off screaming they put me up against a tree and put a gun to my head and fired into the air. I heard another shot from somewhere. I then saw the man who killed the boy drag him like a toy. Everything including when the men put the boy in a trunk was filmed. They took me with them and we went up in a plane. I saw the bag the boy (that had just been killed) was in. We went over a very thick brush area with a clearing in it. Over the clearing they dropped the boy. One said the men with the hoods would take care of the body for them… In another testimony, Bonacci said that…“the men with the hoods” were a Satanic group that which planned to use the dead boy in some sort of ceremony.”  Se

En viktig grunn til at senator DeCamp løp linen ut var sitt vennskap med daværende CIA-sjef Wiliam Colby. Tidlig i prosessen hadde følgende samtale utspilt seg mellom de to i all fortrolighet i Colbys hjem i Washington:

«I said, «I don’t know what to do next. I see prosecutors who are afraid to prosecute. I see politicians who shouldn’t be there. I see institutions of government who have surrendered and are ineffective because they’ve been comprised or corrupted or threatened or whatever.” I said, «I don’t know what to do.»

Colby hadde først gitt ham dette rådet:

He said, «I’m going to tell you what to do… Get as far away from this thing as you can. Forget you ever saw it or know it, heard it or anything else.”

I said, «Well, Bill that’s a real interesting story but for gosh sakes what’s my great lesson I’m learning?» He said, «Well I guess what I’m trying to tell you John is sometimes there are forces too big and too evil – even though we know they’re there and we know it absolutely, for us to deal with it the way we would want, or should, or could. And therefore, you have to turn and walk away if you want to live to fight another day

It doesn’t make sense to me but anyway. Then he says, «These forces are too big and too evil and too powerful. And you’re just going to get killed if you keep playing around.” He said, “I don’t want that.» I said, «You mean there’s nothing I can do?» He said, «Well, if you have to do something, the safest thing, the best thing you can do for your own safety is write your story. Tell it all. It may be ridiculed; it may not be believed but at least if you tell it there’s no reason for them to do you in. They’ll just try to ridicule you.”
That’s exactly what happened
.»  Se

Mange av de som har deltatt i etterforskningen av Bonacci og andre misbrukte barn i Nebraska-saken har dødd på mystiske måter:

«Alex Jones: And the senate investigation – people mysteriously died who were involved.

John DeCamp: Almost anybody who was anybody involved in the investigation either ended up dying or discovering that they wanted to commit suicide. I think I listed 22, something like that, deaths in the book of key individuals involved.»  Se

Personer som etterforsket de groteske overgrepene mot mindreårige døde på mystiske måter. CIA er ekspert på å få personer til å dø på mystiske måter. Flere av CIAs toppsjefer har vært bohemians. Fra v. William Casey, John McCone og James Woolsey. Kan det tenkes å være en sammenheng ? For en CIA-sjef vil det jo være naturlig å benytte sine fullmakter til å dekke over ugjerninger begått innenfor egen organisasjon, det være seg CIA eller Bohemian Grove.

At det er krefter i aksjon som forsøker å terrorisere til taushet sannheten om Bohemian Grove endrer ikke sannheten om the Bohemian Grove.

Det faktum at ”de store og onde kreftene” utgjøres av USAs maktelite innenfor mange sektorer er et ”kjekt å vite”-faktum, om enn ganske så ubehagelig. Mens CIA er proffe til å rydde mennesker av veien, er det jo ekstra betryggende at the Grove også inneholder personer med så mye makt at de kan blokkere ethvert tilløp til etterforskning av the Groves mørke hemmeligheter:

Bohemians og ankermenn som har bidratt til å sørge for at enhver Bohemian-kriminalitet har forblitt urørt av politi- og rettsvesen. Fra venstre Bohemian-deltagerne Edwin Meese (tidl. justisminister), Antonin Scalea (høyesterettsdommer) og William Webster (tidl. FBI-sjef).

Queen-sangen “Bohemian Rhapsody” anses for å være en av historiens beste rockelåter. Det var vokalist Freddie Mercury (R.I.P.) som kom opp med låta, og han gav aldri noen forklaring på opphavet til sangen. Mercury var blitt invitert med til the Grove, og fattig som han dengang var hadde han blitt med en velstående mann, uten å ane noe om hva som foregikk på innsiden. I likhet med Paul Bonacci overlevde han marerittet, he lived to tell…

BOHEMIAN RHAPSODY

Is this the real life?
Is this just fantasy?
Caught in a landslide
No escape from reality
Open your eyes
Look up to the skies and see
I’m just a poor boy (poor boy), I need no sympathy
Because I’m easy come, easy go
little high, little low
Anyway the wind blows, doesn’t really matter to me, to me

Mama, just killed a man
Put a gun against his head
Pulled my trigger, now he’s dead
Mama, life had just begun
But now I’ve gone and thrown it all away
Mama, ooo
Didn’t mean to make you cry
If I’m not back again this time tomorrow
Carry on, carry on, as if nothing really matters

It’s too late, my time has come
Sends shivers down my spine
Body’s aching all the time
Goodbye everybody – I’ve got to go
Gotta leave you all behind and face the truth
Mama, ooo – (anyway the wind blows)
I don’t want to die
I sometimes wish I’d never been born at all

I see a little silhouetto of a man
Scaramouche, scaramouche, will you do the fandango?
Thunderbolts and lightning – very very frightening me
Galileo, Galileo,
Galileo, Galileo,
Galileo Figaro – magnifico-o-o-o

I’m just a poor boy nobody loves me
He’s just a poor boy from a poor family
Spare him his life from this monstrosity
Easy come easy go – will you let me go
Bismillah!No – we will not let you go – let him go
Bismillah! We will not let you go – let him go
Bismillah! We will not let you go – let me go
Will not let you go – let me go (never)
Never let you go – let me go
Never let me go – ooo
No, no, no, no, no, no, no –
Oh mama mia, mama mia, mama mia let me go
Beelzebub has the devil put aside for me

So you think you can stone me and spit in my eye?
So you think you can love me and leave me to die?
Oh baby – can’t do this to me baby
Just gotta get out – just gotta get right outta here

Nothing really matters
Anyone can see
Nothing really matters, nothing really matters, to me

JANUS-ansikter fra filmverdenen. Helter på film og på den onde siden i virkeligheten. Bohemian Grove-deltagerne Clint ”Dirty Harry” Eastwood, Arnold ”Terminator” Schwarzenegger og Charlton “Ben Hur” Heston.

Bohemian Grove og media

Bohemian Grove er i det store og hele TABU for media, særlig for de mange ledere for ulike mediehus som selv deltar. Fra tid til annen dukker det opp små oppslag, som for det meste fokuserer på hvor mektige og kjente mange av deltagerne er.

Den nesten-totale media-blackouten om hva som skjer i Bohemian Grove fører til behov for å spre informasjon om the Grove på andre måter. Dette ”skiltet” er fra det østlige USA..

Noen ganger lykkes journalister i å smyge seg inn i the Grove for senere å formidle sine inntrykk. Et av de mest vellykkede slike stunts var Spy Magazines reporter Philip Weiss (som det bl.a. er sitert fra i avsnittene om kultur og kutyme og the Grove som homo-kult) som publiserte en 17 siders reportasje i novemberutgaven av Spy Magazine i 1989.

Dirk Matheson, San Fransisco-sjefen for People Magazine smøg seg inn i The Grove i 1991 bare for å møte og bli gjenkjent av toppsjefen i Time-Warner, Steve Ross, som også eier People Magazine. Han ble kastet ut fra the Grove og Ross sørget egenhendig for at Mathesons innsidereportasje ikke kom på trykk. (For å lese denne reportasjen, klikk her)

I juli 2000 lyktes journalistene Alex Jones og Mike Hanson å snike seg inn med to skjulte videokameraer. Resultatet er blitt filmen «Dark secrets inside bohemian grove» som kan sees her, uten at den kan sies å leve opp til tittelen i særlig grad.

Sommeren 2008 ble redaktøren i magasinet Vanity Fair, Alex Shoumatoff, arrestert av politiet etter å ha prøvd å snike seg inn i the Grove. Han ble deretter tiltalt for forsøk på illegal trespassing. Ifølge Shoumatoff er “sikkerheten blitt styrket etter 911” (sic), og tidligere CIA- og FBI-agenter benyttes som vakter, da de er godt trent til å oppdage infiltratører.

Politibiler utenfor Bohemian Grove på dag 13 i 2009. Massivt politivakthold på utsiden og agenter fra FBI og CIA på innsiden sørger effektivt for at enhver kriminell handling i the Grove får pågå uforstyrret og uten etterspill av noe slag.

Et snaut år etter denne erfaringen kom Vanity Fair med en omtale av Bohemian Grove, som under den pretensiøse overskriften ”Bohemian Tragedy” hovedsakelig omhandler  rykter om at enkelte redwood-trær kan ha blitt hugget ned inne i the Grove, ifølge ”et tidligere medlem av Bohemian Grove som er blitt fløyteblåser”:

«Bohemian Tragedy
Members of the ultra-exclusive Bohemian Club—2,500 of America’s richest, most conservative men, including Henry Kissinger, George H. W. Bush, and a passel of Bechtels, Basses, and Rockefellers—are known to urinate freely against the ancient redwoods that cover their 2,700-acre property. Have they been chopping down the trees as well? According to one former member turned whistle-blower, the San Francisco–based society may have logged some of its old-growth forest. By Alex Shoumatoff May 2009» Se

Om et år vil en ny Ildfestival bli arrangert i Bohemian Grove. Og i år 2013 vil Cremation of Care feire 100 år som åpningsforestilling…

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

91 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Singoalla
Singoalla
12 år siden

Dette virker som å være skikkelig uhyggelige lys-skye saker..
Takk for ditt fokus på dette akkurat nå mens det foregår, etter hva jeg forstår.

Vil bare takke for det OG BE ALLE GODE KREFTER OG LYS-AREIDERE OM Å TA DETTE MED I SINE BØNNER, MANTRAER OG HEALINGARBEID, SEND LYS OG KJÆRLIGHET RETT PÅ DETTE, SÅ KANSKJE DE SPREKKER SOM TROLL NÅR DE FÅR SOL PÅ SEG..

Ursus
Ursus
12 år siden
arifkarim
arifkarim
12 år siden

La hemmeligheten være «hemmelig». Hvorfor skal vi «de dødelige» bry som om de mektige, nå vi uansett er i ustand til å drive samlet motstand mot eliten? :D

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  arifkarim

For en gangs skyld enig at det er totalt likegyldig hva psykopater driver med og hvordan de behager sine syke ego.
Om vi var friskere enn de syke, burde vi tenke vår egen (ut)vei istedenfor å grave i andres perverse oppførsel.
Forsøkte flere ganger å komme med forslag i alternativ retning, men publikum er mer interessert i «sensasjonelle avsløringer».
Brød og sirkus på liv og død.

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden
Svar til  bin Laden

«Hvorfor skal vi “de dødelige” bry som om de mektige, nå vi uansett er i ustand til å drive samlet motstand mot eliten?» Det var da en latterlig passiv holdning, ikke minst på bak grunn hva den syke eliten utsetter oss for. Du får bare ta imot det som kommer, så får vi andre samle oss.

«For en gangs skyld enig at det er totalt likegyldig hva psykopater driver med og hvordan de behager sine syke ego.»

Hvis det var barnet ditt de behaget seg på?

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Balle Clorin

Helt Enig. Jo fler som vet hva de bedriver bak teppet jo fler vil gjennomskue deres psykopatiske evne til å sitte i et intervju eller stå forran FN og smile til verdensbefolkningen og fremstå som engler………

Jeg fant et frimurer-forkle utenfor losjen her om dagen, hvis noen savner den, er dere hjertelig velkommne til å få tilsendt en DVD hvor jeg brenner den og en egyptisk farao sammen med boken til Albert Pike.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Balle Clorin

Korrekt formulert spørsmål:
«hvis det var barnet ditt, balle, de behaget seg på?»

SuperSau
SuperSau
12 år siden
Svar til  Balle Clorin

«Du får bare ta imot det som kommer, så får vi andre samle oss.»

Dette er usaklig!
Er du ikke åpen for andre menneskers syn og meninger, så har du missforstått hele poenget med å «samles» spør du meg.
Dette er vell en drøfting og ikke en debadtering?

Light and love, alle sammen? ^^,

SuperSau
SuperSau
12 år siden
Svar til  bin Laden

Jeg føler også at her er det fokus på en sak som er en fille ting i den store suppen. Hva de driver med på Groven og ritualene de holder er for meg helt uviktig. At gutteklubben har sammenkomster er ingen nyhet, og det er nettopp denne formen for sammenkomst jeg er minst bekjymret for.
I flere trosmiljø er det vanlig med slike rare ritualer som har eller har ikke spirituelle formål. Men vi ser ikke at dette blir skrevet om side opp og side ned her inne på speilet. siden d ganske enkelt har lite å gjøre med å fremme sanheten.

Jeg føler at dette er som, nevnt over av «bin Laden», “sensasjonelle avsløringer” og er mer underholdning en det gjør nytte.

At amrikanerene er «syke» er jo intet nytt, og jeg synes at en uskyldig «sommerleir» blir blåst opp til en sak som egentlig ikje fortjener mer oppmerksomhet en andre slike gatherings. Vi burde heller fokusere på lidelsen disse supermatrialistiske egoene forårsaker i de millioner av liv i den «tredje vedren».

Med dette sagt så var det interessang og utfyllende lesning, for spessielt interesserte:)

Fortsett det gode atbeidet, for dere gjør en fantastisk vktig jobb:) Takk^^,

Rainbow
Rainbow
12 år siden
Svar til  SuperSau

Er ikke enig i at dette er en filleting og underholdning. Dersom det som står i artikkelen er riktig, er det viktig å få det frem i lyset og få en forståelse av hva det er man kjemper mot. Det forteller mye om intensjonene til disse maktmenneskene.

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  SuperSau

Bare se på ansiktsutrykkene og reaksjonene til Bohemian gutta når Alex Jones konfronterer dem! Go Alex!

SuperSau
SuperSau
12 år siden
Svar til  SuperSau

Beklager feil ordlegging da jeg reffererte til bohemian grove som en «fille ting». -jeg trekker dette tilbake da det ble missforstått. :)

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  SuperSau

Ralph Nader was interviewed on KSRO by Pat Thurston in July 2005, talking about the annual retreat of the Bohemian Grove Society about to take place along the Russian River. In the interview Ralph explains what these rich and powerful men do up in the woods each summer, and why we should care.
http://www.youtube.com/watch?v=FZMlIo0rQK0&feature=player_embedded

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden

Nok en informativ og viktig artikkel fra Gaarders hånd!
Både «Bohemian Rhapsody» og Credence låten «Effigy» har fått en ny dimensjon for meg nå!
Menn som er kapabel til å utslette hele byer med f.eks atomvåpen vil sikkert ikke ha noe problem med hverken blodofring, sodomi, eller hva det måtte være.
Det er jo også særdeles rafinert å bringe inn ledere å filme dem i kompromitterende situasjoner for så å bedrive utpressing. (Litt interessant at noen linker dette til zionister og kritiserer Alex Jones for å tone ned dette.)

Jeg er forøvrig dypt uenig i at vi ikke skal bry oss!
Årsaken er at massene har slik tiltro til sine ledere at selv om vi andre sier: – Se hva svinene som styrer i omtrent samtlige land gjør, de svømmer i blod verden over p.g.a. sine skitne kriger, så tror folk at det er plausible forklaringer til å starte en krig.
Jeg mener det er uhyre viktig å spre kunnskapen om Bohemian Grove og alt det andre okkulte som eliten driver på med.
Kanskje det går noen lys opp for noen?
Kanskje flere begynner å spørre seg hva det er slags udyr de stemmer på?
Kanskje flere ville se to ganger på idiotene i Norge som springer på Bildenbergermøter og kappes om å være venner med psykopativeldet?

trackback

[…] Les en glimrende artikkelen om The Bohemian Grove av Hans Gaarder for Nyhetsspeilet. […]

bin Laden
bin Laden
12 år siden

min feil å servere info i uspiselig form, beklager.
Her er utdrag fra boka «Sjakk til planeten Jord» (google-oversettelse):

Game «ny sivilisasjon» er et alternativ for markabiansk plan.
Målet er å frigjøre Jorden fra ekstern kontroll i galaksen.
Den grunnleggende ideen er å fri åndelig utvikling av menneskeheten, ideen om fred og velstand.
Gjenværende på jorda markabianere får bli med i ny sivilisasjon, fordi de er også borgere av Free Zone. Verdens befolkning vil forstå hvordan verden har nådd dette nivået, og hvordan det nesten havnet i slaveri.

Xenu.
21.02.1984. Det er herved bekreftet at substansen kalt Xenu, erkjennes som en undertrykkende personlighet.
I 1967 ble han erklært skyldig i katastrofen for 75 millioner år siden, da Xenu, som det høyeste hersker det galaktiske forbundet, foretok en tre-lags plan, som hadde som mål å styrke sin makt for å skape en politistat.
En tre-trinns plan inkluderte følgende.
1. Ødeleggelsen av alle tro folkets representanter.
2. Ødeleggelsen av de viktigste Galaktiske forsvaret baser på alle planetene.
3. Evakuering av alle minoriteter og «uønskede» borgere av konføderasjonen til Planet Earth, og utrydde dem sammen med hele urbefolkningen på jorden.
Gjennomføring av planen bidro til kriminelle og overløpere, som resulterte i en fullstendig kontrollert politistat.
Legitimiteten av den tredje fasen av planen ble støttet av vitenskapelig lyd uttalelser under kontroll av politistatens forskere at alle drapene ble utført på grunn av overbefolkning, men på grunn av den nåværende «krise» regjeringen hadde rett til å bruke «lover i krig».
Videre utviklingen var som følger: bevisste delen av befolkningen i konføderasjonen gjorde et opprør, og med støtte av de overlevende fra tillitsvalgte styrtet regimet og restaurert frihet, representativ styreform.
Av Xenu og hans nærmeste medarbeidere har blitt arrestert og brakt inn for retten på følgende punkter:
• høyforræderi;
• overlagt masseutryddelse av befolkningen;
• folkemord;
• mord av politikere;
• ødeleggelse av den niende armé på jorden, som viste ingen lojalitet til det nydannede politistat;
• ødeleggelse av mennesker og alt liv på jorden;
• masse implantering av åndelige vesener;
• beskatning av hver innbygger i inntektsskatt og innføring av obligatorisk registrering av befolkningen, samt krenkelse av privatlivets fred uten samtykke fra folket eller deres representanter med sikte på å skape en totalitær politistat.
Xenu ble funnet skyldig på alle punkter og ble dømt. Ifølge dommen de har murt opp i fjellet, hvor de ble knyttet til systemer som kunne holde dem i live.
Power Systems e-felts blokkering, hindret skapningene til å flykte, ble utformet slik at de kunne drive minst 70 millioner år. Faktisk varte de 75 millioner år, hvorpå Xenu og hans følgesvenner ble frigjort og tatt kropper i systemet Markab.
Politisk filosofi på Markab med sin kontroll, status og tvang. Xenu utarbeidet en plan til å gå tilbake til galaktiske samfunnet.
Dermed dukket Xenu og hans sentrale rådgivere i 18-tallet i Europa. Som allerede nevnt, tok Xenu kroppen til Adam Weisshaupt og skapte et hemmelig selskap kalt «Illuminati». Dens formål på jorden var å fravriste politisk kontroll fra hendene til den katolske kirke og europeiske konger. Det hemmelige målet var total verdensherredømme og underordning av jorden til Markaba.
En annen stor suksess var Xenu`s inntakelsen av kroppen til et medlem i bankierfamilie Rothschild. Derfor, etter krigen i 1812 Illuminati følte seg veldig trygg og faktisk konsentrert i hendene på en stor økonomisk makt.
I løpet av de siste 50 årene på jorda ble introdusert ca 200 000 markabianere som «unge ledere for å støtte Xenu i hans planer om å følge planeten Markabs system. De tok form av ledere i økonomien, bank, politikk, industri og mest hemmelige organisasjoner.
Typiske for markabianere egenskaper er at de strever med alle midler en høy posisjon, total kontroll og ensartethet.
De er vel klar over at, ved å kontrollere og subjugating økonomien, energikilder, matproduksjon og distribusjon, de dermed få kontroll over befolkningen på planeten.
Som ytterligere kontroller, bruker de hemmelige filer, computer databaser og verktøy for elektronisk overvåking for folk.
Deres «ideelle» regjering er noe mellomting mellom en politistat klart det tidligere Sovjetunionen og hemmelige politi stat i Sverige.
Markabianere lever i et helt annet system av verdier og tror ikke på det samme som innbyggerne på jorda.
De har ingen ideer om vennskap, ære, og egenkapital.
Selv seg imellom fører de en brutal kamp, forkaster ingen måter når det gjelder kontroll og status.
Tidlig på 40-tallet har Xenu kontrollert kroppen av US president Franklin Delano Roosevelt, og planlagt bruk av kjernefysiske våpen til forskrekkelse. I 1945, i Yalta, «ga» han noen frie stater til Sovjetunionen, kontrollert og finansiert av Verdensbanken. Kort tid før sin død (født 12. april 1945), ga han ordre om å bruke kjernefysiske våpen.
06.08 og 9 bombene ble sluppet over Japan, til tross for at Japan forsøkte å overgi seg i mars`1945.
Siden Xenu forlot kroppen til Roosevelt, Han bosatte seg i kroppen til Per Jacobson, leder av Bank for International Settlements (BMP) i Basel, Sveits. BIS ble grunnlagt av markabianere i 1930 for å kunne styre det internasjonale finansielle systemet og valuta reserver i alle land.
Xenu representert Jacobson (eller Herr G, som tyskerne kalte det) personlig å utføre en omfattende del av en plan for verdensherredømme og bidro til hans kolleger og andre ledende markabianere fikk senior innlegg i banken.
I dag kontrollerer BIS over 40% av verdens rikdom, inkludert gullagre til de største statene. Denne banken er ikke gjenstand for beskatning og ikke kontrolleres av noen regjering.
Under den sveitsiske grunnloven, er han ikke engang hører hjemme i Sveits.
Fra 1956 til 1963 Xenu (også kjent som Jacobson) var direktør for Det internasjonale pengefondet og bruke denne stillingen for kontroll av økonomiske renn i USA og tredje verdens land. I løpet av sine aktiviteter i BIS og Det internasjonale pengefondet har etablert et hemmelig samfunn, utøvde han innflytelse på internasjonal politikk, økonomi og finans.
Disse hemmelige metodene har ført til at regjeringene i nesten alle land ble introdusert til agenter, som kontrollerte situasjonen på bakken.
05.05.1963 inspirerte Xenu kroppslig død til Per Jacobson med hjelp av markabianere fra hemmelige sirkelen i London.
Han planla å styre verden i hemmelighet fraBasel til en ny kropp av politiker over hele verden var tilgjengelig.
«Innsidere ‘fremdeles kjenner ham som Mr. Gee, selv om han allerede har et nytt navn: Strasser eller Strasbourg (Strasburg). Nå er han en 90 år gammel mann reiser med en krykke på grunn av en lam høyre side – et spesielt tegn som skiller alle kropper, eid av Xenu.
Gransking av Galactic patruljen viste at i 1984, hadde Xenu ment å flytte inn i ny kropp til presidenten av Europaparlamentet eller en av dets konsulenter. Dette burde la Xenu gjennomføre sin plan om å skape en global politistat.
Det er bilder av et personlig brev av Franklin Delano Roosevelt. Hvis vi sporer tilbake hvordan underskrift av Roosevelt var før i tiden, kan vi se at fra bokstaven «F» (Franklin), ser det stadig til «X» (Xenu ). Tilfeldighet?

World War III
(Opprinnelig publisert som «Sammendrag av hendelsene i Gaza, nummer nummer 21 datert 23.02.1984.)
Det er trygt å si at det å være er en reell verdenskrig III. Det kommer til uttrykk i militære konflikter, terrorhandlinger, mindre sammenstøt og hemmelige operasjoner av store og små skala.
Du trenger ikke lese sannheten om denne krigen i aviser og du ser sitt sanne ansikt på TV, fordi pressen og TV brukte den som et våpen, sammen med narkotika, stråling, datamaskiner og kjemikalier, mikrober og virus, propaganda, forurensning, kreftfremkallende, politiske skandaler og trusselen av atom-eller hydrogenbombe.
En meget effektivt våpen er også økonomisk press, overdrevne skatter og bevisst substitusjon av disse verdiene av papir, kort og elektronikk.
I tillegg til de vanlige, er det fortsatt skjult og metoder i krig – Subliminal TV-bilder, anbefalingene til psykiatere og narkotika, som fører til depresjon, hallusinogener, elektrosjokk, tepafony virker på psyken av emittere restimulyatory biofield og telepatiske metoder for direkte inngrep.
Du, er og hver innbygger i jorda, er involvert i denne krigen enten du liker det eller ikke, er du enig med det eller ikke, tror at det eksisterer eller ikke.
Denne all-out verdenskrig.
Det er krig om kontroll over sinnene.
Hvem startet denne krigen? Hvem sin hær er involvert i den?
World War III styres ikke av jordboere. Dyr som ønsker å styre vårt sinn, underlegge seg det, å tvinge oss til å tjene og adlyde fremmede ordre til planeten vår, har i interesse personlig profitt.
Homeland av disse skapningene – stjernesystemet, ligger i stjernebildet Store bjørn, som omfatter syv store planetene, det viktigste som kalles Markab.
Deres egen planet ble holdt i sjakk av de samme våpen, og det har vart i millioner av år. Creatures mener at dette er den perfekte styreform.
Den nærmeste bakkenettet tilsvarer deres politiske systemet er en politistat på den måten av det tidligere Sovjetunionen under regimet til Stalin, men Markab er mye mer avanserte enheten og uinnvidde ved første øyekast kan virke litt av et sosialistisk samfunn i Sverige, men med langt færre friheter.
Det mest forferdelige forbrytelser Markaba er: selvstendig tenkning, fri ytring av sine ideer, klart uttrykt individualitet, uvillighet til å tilpasse seg opplag på forhånd i det eksisterende hierarkiet.
Naturligvis, var publikum aldri gitt rett til å uttrykke sine synspunkter om regjeringen eller embetsmenn. Ifølge markabiantsev, alltid har vært, er og bør være bare regjeringen, noe som på noen måte beholder full kontroll over alle områder i livet.
Siden 50-tallet tredje verdenskrig har krevd mange liv. Men det verste resultatet sitt er det faktum at millioner av jordboere begynte å tenke på samme måte som markabianere.
Disse menneskene har allerede blitt nedbrutt.
De mistet sjansen til å hjelpe jorda å bli virkelig fri, i stand til selv og velstående planeten med fritt valgte styreformer.
I denne krigen er det de sårede, som føler og innser at noe skjer, men kan ikke forklare det heller ikke finne bevis for sine gjetninger, og derfor tillater de seg å være «ute av spillet, tar en nøytral posisjon. De styrter inn i en depresjon, fordi «så alt var arrangert, og ingen kan endre dette.»
Det er psykisk og fysisk syke, lider av kreft fra miljøforurensning og testing av avanserte våpen. Slike folk har en tendens til å falle inn i en slags fangeleir i form av ulike sosiale institusjoner for psykisk og fysisk defekt, sykehjem og psykiatriske «rehabiliteringssentre.
Det er rett og slett skuffende at kjempere for frihet tar noen som sine allierte i sine rekker, og først da oppdage at det er – en felle. Ofte en slik gruppe er skapt av de samme markabiantsere og tjener til å fange og nøytralisere frihetsforkjempere.
Noen havner gradvis i ensidig eller lukket posisjon av nøye utformet falske påstander at «alt skal bli Vel, trenger bare å «meditere» eller «riktig konfigurasjon av tanken», «tror på Gud eller aura.»
Målet er her enkel: for å sikre at rekkene av de som var motstandere erobringen av denne planeten har minst én soldat mindre(!).

Det er folk som føler undertrykkelse, ser de sårede og innser at det er en krig. De er klare til å kjempe, men kan ikke forstå hvor faren kommer fra. Disse forkjemperne for frihet er vanligvis dyttet i falske målet, som de og øser all sin vrede.
De kan finnes blant dem som er imot Liverpool, svarte, jøder, kommunister, og så videre. Ved å sette ulike grupper mot hverandre, markabianere likte å se hvordan jordboere ødelegger hverandre.
Den eksplosjoner av vold, økonomisk ustabilitet, etniske rivaliseringer er et utmerket argument at jorden trenger å bli kontrollert av «sterk hånd», ikke sant? Vi ser dette som et eksempel på det tidligere Jugoslavia, Midtøsten, eksemplet av disse regionene, der folk blir satt mot hverandre.
Men det er en gyllen regel – loven «tredjepart» som Hubbard formulert slik: «I en tvist, alltid usynlig tilstede tredjepart, og bare sin uvitenhet om de krigførende partene støttet konflikten.»
Religioner er vanligvis den mest følsomme for noen form for religiøse kriger, fordi mange av dem i fortiden ofte var involvert i dem. Markabianere kjenner lenge metoder for propaganda og planer for å diskreditere og fullstendig ødeleggelse av religioner, akkurat slik det ble gjort i den kommunistiske ideologi.
Et annet verktøy for å bekjempe religioner er at de fanger fra innsiden av penetrasjon inn i sentrale posisjoner, etterfulgt av fullstendig anfallskontroll. Således, religion ærekrenke gjør ineffektiv eller fullstendig satt til tjeneste for fiender av jorden og dens frihet.
På den andre forsvarere frihetskamp gjennom bestikkelser eller utpressing, og sikre at de har sluttet å virke.
Noen svært innsiktsfull og derfor utgjør en fare forfattere eller ledere av opinionen eller fullstendig ignorert av regulerte medier eller er utsatt for nådeløs kritikk.
Markabianere bruker konspirasjon for å ta makten på planeten, et svært effektivt våpen for å bekjempe motstandere i en verdenskrig om makt over folks bevissthet.
Du kan motsette dem dette:
• Sannhet.
• Naturlig metoder for helbredelse.
• Avsløringer av falsk informasjon.
• Apparater som nøytraliserer markabianskoe våpen.
• ukontrollerte av markabianere kanaler for bevegelse av kontanter, byttefond.
• Mediene, aviser eller radio stasjoner som ikke er under kontroll av markabianskim.
• Styrken i ånden.
• telepatiske evner.
• Grupper med et stort ønske om frihet. (hva med klubber for ungdom i Norge? -bin Laden).
• ukontrollert kunst som bærer ideer om frihet og convicting fellen, som fører til slaveri.
• Undersøke handlinger av grupper under kontroll av markabianere.
• Ønsket om å gjøre landet sunt, stabilt og velstående planeten.
Dere kan våkne opp fra apati forårsaket av medikamenter, gifter og hjernevasking.
Dere kan nekte å fremme ødeleggelse av vakre Jorden og slavebinde befolkningen.
Markabianere er redd for dere fordi dere er flere enn 10.000 ganger. Men de kan enkelt kontrollere deg hvis dere velger ikke å motstå og saktmodig følge deres anvisninger.
Du kan bidra til å bygge en ny sivilisasjon på jorden. Du kan ta den rettmessige plassen i samfunnet som tilhører deg.

Ulven
Ulven
12 år siden

Hva med å lage en effigy så vi kan brenne datalagringsdirektivet, EØS-avtalen, NATO-medlemskapet og Jonas Gahr Støre’s maktposisjon ?

Det kan jo tenkes at det vil hjelpe oss å bryte ut av the Matrix. Stort mer kvelende enn det føles nå kan det vel neppe bli.

Kan du ha med noen tøystykker skal jeg skaffe fyrstikker. Hvordan får man lettest tak i et av Støre’s utenriksminister-visittkort ?

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Ulven

Jeg er med på et kvitte-oss-ondskapen seremoni. Send meg epost om noen vil lage en Sthøre dokke. Vi skal brenne deres symboler for korrumpert makt! Vi skal ta tilbake alt det gode de har stjelt fra samfunnet vårt!

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Ulven

Godt forslag, Ulven.
Forbrenning har en stor symbolsk verdi, ild omdanner materie til energi, energi vil hjelpe oss å rive bindinger til Matrix hvis ikke bryte ut helt.

Aksjonen vil bidra til at det ikke blir så mye mer kvelende i fremtiden.
Jeg tror ikke at det verste er nådd, dessverre.

kalinkamaen
kalinkamaen
12 år siden

Heisan.

Hva med å be for våre politikkere? Våre politikkere er besatt av onskap, demoner etc. De stryrer ikke sine egne følelser lengre. Jeg synest Nyhetsspeilet burde oppfordre folk til å be en bønn for våre politikkere.
Hva om vi bestemmer oss for en dato og klokke slett. Der vi alle kan sitte hvor vi selv ønsker og foreksempel be om at alle gode energier skal drive ut dårlige energier fra vår besatte Statminister?

:)

Zetera
Zetera
12 år siden

En kjempebra artikkel.

Med den drikking fra morgen til kveld samt bålbrenning flere steder i skogene der de holder til som gjennomgående fellesaktivitet kan en vel heller ikke se vekk i fra at det muligens er disse ”speiderguttene” som står for alle brannene i Californias skoger hver sommer de siste årene…..

Onde ånder eller demoner, som i begynnelsen ble skapt syndfri, hadde samme natur, styrke og glans som de hellige vesener som nå er Guds sendebud. Men etter at de syndet, sluttet de seg sammen for å vanære Gud og ødelegge mennesker. De tok del i opprøret på Satans side og ble fjernet fra himmelen sammen med ham. Siden har de samarbeidet med ham i kampen mot Guds lederskap.

Bibelen omtaler denne alliansen av onde engler – hvordan de er organisert, deres stilling og status, deres forstand og sluhet, og deres onde planer mot menneskenes fred og lykke.

Ondskapens talsmenn sier faktisk: «Den som gjør ondt, er i virkeligheten god, og Gud er tilfreds med ham. Hvor er den Gud som dømmer?»

Men Bibelen sier: «Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, som gjør mørke til lys og lys til mørke.» (Mal 2,17; Jes 5,20).

Det er en lov som gjelder både vårt mentale og åndelige liv, at vi blir forandret av det vårt sinn dveler ved. Sinnet blir gradvis preget av de ting det er opptatt av. Det vil ligne det som er gjenstand for vår interesse og beundring. Vi kan aldri nå høyere enn vårt mål for renhet, godhet eller sannhet. Dersom selvet er vårt høyeste ideal, vil vi aldri nå høyere. Vi vil snarere synke dypere og dypere.

Otto
12 år siden

Richard Gage’s AM 1330 Gnosis Interview in Tucson, AZ

Hvorfor ignorerer ae911truth.org de omfattende etterretningsrapportene fra Abel Danger .net ? Fly med passasjerer og besetning fortsetter å falle ned fra himmelen, barn og voksne blir skadet og drept, den globale befolkninga betaler for miseren, og terroristene går fortsatt fri. Hvorfor ignorerer massemedia, regjeringer, påtalemyndigheter og andre ansvarlige organisasjoner de samme rapportene? De har et ansvar overfor alt liv og mljø som de hittil har neglisjert
.
Falcons’ Thinkbox * Etterretning, skjult sannhet, esoterisme, makt, kriminalitet, frimureri, illusjoner, oa

Ulven
Ulven
12 år siden

Vaksiner som satanic ritualism i forkledning ?!

Take live viruses and germs,
mix them with carcinogenic
substances, toxic substances,
because these vaccines, these
germs, are mixed with
formaldehyde and Thimerosal,
which is a mercury derivative,
then brew them in animal
organs and inject them into
healthy babies.
That sounds
more like satanic ritualism to
me than it does as a way of
achieving health.’

Neal Miller “Vaccine Roulette” s. 13

Otto
12 år siden
Svar til  Ulven

Vaksiner som satanisk ritualisme i forkledning?!

Ta levende virus og bakterier, bland dem med kreftfremkallende stoffer, giftige stoffer, fordi disse vaksinene, disse bakteriene, er blandet med formaldehyd og thimerosal, som er kvikksølv avledet, så brygg dem i dyre-organer og injiser dem i friske babyer. Det høres mer ut som satanisk ritualisme for meg enn det gjør som en metode for å oppnå helse.

Neal Miller «Vaccine Roulette» s. 13
.
Det er satanisme. Bevisene som foreligger er mer enn nok til å få avskaffet uvesenet og få de skyldige straffet. Det som står igjen er bare at noen først våkner opp og så tar initiativ til straffeforfølgelse. En digresjon, som jeg ikke har tenkt over tidligere. Jeg ble liggende noen måneder i et ubeskrivelig smertehelvete, på rekruttskolen på Trandum, som om det ble stukket tusenvis av nåler i alle deler av kroppen. Noen dager før dette skjedde mottok vi en vaksine, typisk militært, i kø utendørs med bar overkropp, den norske hærens tapre soldater. Mange år etter denne lugubre hendelsen sykla jeg Styrkeprøven Trondheim Oslo, tildels for å se om kroppen fungerte som den skulle. Det gikk greit, fantastisk flott tur.

Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Otto

Kamp om herredømme over Jorden pågår på interplanetarisk nivå.
Noen er interessert i å utslette alt liv her for å få ubegrenset tilgang til jordas ressurser, og menneskeheten har ingenting å forsvare seg med.
«Sjakk til planeten Jord» forteller om et konkret tilfelle av væpnet konflikt med aliens på et underjordisk anlegg i US der 60 spesialtrente yankees ble drept, og regjeringen bestemte å la det ligge fordi aliens hadde overlegent våpen jorboere hadde ingenting å sette imot.
De som ønsker å erobre planeten, har kjøpt makthavere på jorden med bl.a. løfter om redning til andre planeter.
De kontrollerer finanser verden fungerer på.
Du skriver: «noen først våkner opp og tar initiativ til straffeforfølgelse».
Hvem skal våkne opp?
Flertall ønsker ikke å våkne, de er dypt tilfreds med sin søvn.
Så det må være deg og meg som skal ta initiativ til straffeforfølgelse.
Men vi må huske at straffeforfølgelsesorganer på Jorden kontrolleres av aliens, og de vi skal anmelde, er under deres beskyttelse.

Ulven
Ulven
12 år siden

Under det massive svine-vaksine-ritualet i Norge i fjor høst fornemmet jeg demoner i luften. Presset for vaksinering var liksom så massivt, alt som var av aviser og myndigheter pushet og pushet for å pushe flest mulig inn i vaksinefellen.

Jeg tenker djevel-David Rockefeller og XXX-famlien Stoltenberg fikk en god følelse mens det pågikk, som en bekreftelse på at noe av gjelda de hadde pådratt seg til sine «overordnede assistenter» – maktens pris på et vis – var i ferd med å bli nedbetalt gjennom de ondskapsfulle vaksine-ritualene. Det er vel kanskje det som kjennetegner djeveldyrkere, at de alltid finner noe eller noen andre til å betale for seg, at de betaler med noe som ikke tilhører dem selv. Eller kanskje familien Stoltenberg tror at Norges befolkning er noe de kan skalte og valte med akkurat som det passer dem og deres overordnede ?

Burugla Karin Stoltenberg har klekket ut og fått iverksatt svært mye av Norges någjeldende familie-, abort- og barnevernpolitikk, ved hjelp av signaturen til Gro. Kan dette ha skapt en oppfatning om at XXX-familien Stoltenberg råder over nordmenn, som i så mange sammenhenger er blitt berørt av stoltenbergernes mange påfunn uten å ha protestert en eneste gang? Det var vel Thorvald Stoltenberg som skrøt av at Norges familiepolitikk var noe Karin og han selv hadde klekket ut på en serviett hjemme på kjøkkenbordet.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Ulven

Du skriver: «…gjelda de hadde pådratt seg, blir nedbetalt gjennom ondskapsfulle ritualer. De finner alltid noen andre til å betale for seg.»
Dette kan underbygges med en uvanlig hetebølge som står stille over europeisk del av ruseland.
I to måneder er temperaturen i Moskva 35-36 grader i skyggen.
Avlingene i jordbruksområder ble brent opp, melkeprodusenter har ikke för for kuer.
KGB anklager USA i bruk av klimavåpen: http://www.kp.ru/daily/24531.3/675780/
Bilder i artikkelen viser isbjørner i zoohage og HAARP-anlegg på Alaska.
Artikkelen ser forbindelse mellom hetebølgen og samtidig sendt opp et yankees ubemannet romship X-37B med laservåpen ombord.

Det blir nok noen kroner til Olabamas lomma etter salget av genmodifisert yankee-korn til ruseland, så «krig mot terror» kan fortsette.

BelzeBob
12 år siden

Jeg vet ikke om/når Freddy tilbragte tid i USA, men det høres ut på teksten i denne sangen som at han muligens tok en tur innom Bohemian Grove. Noe som går igjen i Freddys/Queens tekster er trauma. Det virker som at noe forferdelig skjedde med han en eller annen gang. Eller flere ganger.

Queen Bohemian Rhapsody Lyrics

Is this the real life?
Is this just fantasy?
Caught in a landslide
No escape from reality
Open your eyes
Look up to the skies and see
I’m just a poor boy (Poor boy)
I need no sympathy
Because I’m easy come, easy go
Little high, little low
Any way the wind blows
Doesn’t really matter to me, to me

Mama just killed a man
Put a gun against his head
Pulled my trigger, now he’s dead
Mama, life has just begun
But now I’ve gone and thrown it all away
Mama, ooh
Didn’t mean to make you cry
If I’m not back again this time tomorrow
Carry on, carry on as if nothing really matters

Too late, my time has come
Sends shivers down my spine
Body’s aching all the time
Goodbye, everybody
I’ve got to go
Gotta leave you all behind and face the truth
Mama, oooooooh (Anyway the wind blows)
I don’t want to die
Sometimes wish I’d never been born at all

[Guitar Solo]

I see a little silhouetto of a man
Scaramouch, Scaramouch, will you do the Fandango
Thunderbolt and lightning, very, very frightening me
(Galileo) Galileo (Galileo) Galileo, Galileo Figaro
Magnifico-o-o-o-o
I’m just a poor boy nobody loves me
He’s just a poor boy from a poor family
Spare him his life from this monstrosity

Easy come, easy go, will you let me go?
Bismillah! No, we will not let you go
Let him go
Bismillah! We will not let you go
Let him go
Bismillah! We will not let you go
Let me go (Will not let you go)
Let me go (Will not let you go) (Never, never, never, never)
Let me go, o, o, o, o
No, no, no, no, no, no, no
(Oh mama mia, mama mia) Mama Mia, let me go
Beelzebub has the devil put aside for me, for me, for me!

So you think you can stone me and spit in my eye
So you think you can love me and leave me to die
Oh, baby, can’t do this to me, baby
Just gotta get out, just gotta get right outta here

[Guitar Solo]
(Oooh yeah, Oooh yeah)

Nothing really matters
Anyone can see
Nothing really matters
Nothing really matters to me

Any way the wind blows…

Ulven
Ulven
12 år siden

USAs president Harry Truman deltok på Bohemian Grove i juli 1945. Noen uker senere ga han ordre om atombombing av Japan, noe som på ingen måte var nødvendig, ettersom krigen allerede var vunnet og Japan bare ønsket å få en slutt på den (samtidig som de ønsket å beholde råderetten over eget land, landets siste halmstrå som atombombingen kuttet over).

Kan Trumans deltagelse på «Ild-festivalen» ha gitt ham ekstra lyst til å foreta et «brannoffer» i giga-skala ? Eller hadde han fått en ordre om «å la Japan fortæres av ild» under samlingen i Bohemian Grove som han ikke kunne nekte å utføre ?

Og hvorfor ble atombombe nr. 2 sluppet; plutoniumbomben over Nagasaki ?

Strengt tatt var det vel nok med en a-bombe for å kunne diktere Japan hva det måtte være. Kan det ha vært fordi at personen helt til høyre på bildet i artikkelen med Nixon og Reagan var Bohemian Grove-medlem Glenn T. Seaborg, som hadde brukt de siste 3 årene før Nagasaki-bomben på krigersk plutonium-forskning ? Seaborg var kanskje hypp på å erfare resultatene av sitt arbeid, å sjekke om hans teorier holdt stikk i praksis. Seaborgs plutonium-forskning ga resultater i og med at plutonium-smellet over Nagasaki fungerte som «brannoffer» av over 70.000 mennesker. Nagasaki-bomben ble kalt «Fat Man». Kan dette navnet ha vært funnet på i Bohemian Grove noen uker før ?

Og hva med napalm-bombingen av Vietnam ? Ren terror og «brannoffer» av sivilbefolkningen. Hva var i det hele tatt hensikten med denne rene og skjære ondskapsfullheten som norsk presse ikke torde å kritisere «for ikke å fornærme Norges fremste allierte»…? Napalm dengang, utarmet uran nå.

Dette er et forsøk på å trekke litt linjer, mao. dot connecting. Svaret kjenner jeg ikke, men jeg begynner å kjenne lusa på gangen. Takk for en innsiktsfull artikkel som gjør det lettere å se det større bildet. Kan Bohemian Grove være den amerikanske krigs-ondskapens hjerte ??

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  Ulven

Ulven, du er absolutt inne på noe der:
Jeg har surfet litt rundt på diverse steder som omtaler Bohemian Grove og på en av sitene blir det faktisk snakket om at planer om bruk av atombomben ble unnfanget der.
Imponerende at du har sett sammenhengen på egen hånd!

Ulven
Ulven
12 år siden

Takk for den, Cosmo.

Livet har lært oss få gjenværende ulver å fornemme farlige fyrer. Mennesket er vel den rasen som er utstyrt med de dårligste varslingsantenner for fare.

Her er litt mer om okkulte ritualer fra «amerikanere som nordmenn liker å se opp til»:

– Jeg husker at på slutten av Bill Clintons presidenttid, etter Monica Lewinsky-kjøret og alt det der, ble jeg imponert over i hvilken grad Clinton klarte å beholde både stil, verdighet og energi, til tross for tidenes mega-kjør (en hundredel av påkjenningene Clinton ble utsatt for ville vel ha vært nok til å få Bondevik til å sykmelde seg og be om lykkepille-glasset). Ifølge «stemmer i skogen» så skyldtes denne «kraftprestasjonen» til Clinton at han hadde deltatt i en eller annen form for okkult rituale som ville gi ham «energi». Clinton hadde mao. gjort seg skyldig i OKKULT DOPING !

– Al Gore, som alle vi nordmenn ble lei oss for at ikke ble president da Bush-klanen stjal presidentvervet er, ifølge stemmer i skogen, også okkultist. Hva Al Gore har bedrevet ? Blod-drikking… Tenk at ikke nobelprisvinnere og andre frimurere av 33. grad (se: http://100777.com/node/1269) kan overlate drikking av blod til oss ulver…

Fikk forresten en ekkel følelse etter å ha lest at under opptaksritualet for å bli 33. grads frimurer i Washington DC, ble det drukket «vin» av en hodeskalle som holdes opp-ned:

«One of the Conductors then handed the «candidate» a human skull, upside down, with wine in it. «May this wine I now drink become a deadly poison to me, as the Hemlock juice drunk by Socrates, should I ever knowingly or willfully violate the same» (the oath).

He then drank the wine. A skeleton (one of the brothers dressed like one – he looked very convincing) then stepped out of the shadows and threw his arms around the «candidate.» Then he (and we) continued the sealing of the obligation by saying, «And may these cold arms forever encircle me should I ever knowingly or willfully violate the same.»

Se: http://www.conspiracyarchive.com/NWO/33rd_Initiation.htm

Er det sikkert at det var «vin» som var i hodeskallen ? Hva er egentlig den logiske sammenhengen mellom en ekte hodeskalle og vin ? Sammenhengen mellom en hodeskalle og blod er mer nærliggende, siden blod jo har strømt rundt i hodeskallen engang dengang den var en del av et levende menneske.

Driver norske frimurere også med likskjending ?

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden

Det er jo nettopp en av grunnene til at jeg i alle fall mener denne artikkelen er viktig: – Vis meg dine venner og jeg skal si deg hvem du er!

Michelle
12 år siden

TAKK for nok en imponerende omfattende artikkel, stiller seg nydelig i rekken av andre utrolig viktige artikler som TABU-artikkelen (som trygt kan sies er fantastisk oversiktlig oppsummert og som jeg selvsagt fortsatt også mener for lengst burde vært gravert inn i stein og gull for å pryde både Akersgata og Nidarosdomen).

Men når det kommer til homofile, så vil jeg bare påpeke at jeg har forstått og lært at det ikke har noe å si i det hele tatt, det kan være veldig positivt på jorden siden her er det så mange gatebarn fra før at man trenger strengt tatt ikke fremavle flere, men det handler altså om graden av kjærlighet mellom personer – der den frie viljen selvsagt er til stede for begge. Slik at man dreper ikke noen om man er homofil, ei heller skader noen som helst. Noen folk kanskje velger å ikke ha sex for å ha fokus på andre ting. Men det kan også skyldes av mangelen på kjærlighet under sex, for om kjærligheten øker, så vil man jo få energi. Men det finnes jo høyere frekvenser av kjærlighet som ikke innebærer sex, men som er en større beruselse, helt naturlig, det er det engler driver med hverandre og universet, men da handler det igjen selvsagt ikke om kjønn. Det er veldig trist at religioner så lenge har ødelagt så mye mellom mennesker ved å kalle det syndig.

Grunnen til at satanisme osv bruker sex i sine ritualer, er for at de henter energi derifra, og for at man lettere kan mind-controllere folk da. Jeg tror også de står bak idèen om omskjærelse av barna, både menne og kvinner, og jeg har også hørt noe om at reptiler ikke har forhud? Ved å skremme folk og dyr før ofringene, så får de spesielle hormoner i kjøttet som de kan ruse seg på. Er det samme grunnen til at dyrene vi spiser blir jaget og skremt før de drepes? Grunnen til at de bruker mørket og svart (laveste frekvens i regnbuen og symbol på blod) er for at de stjeler energi og sender ut svart «healing», såkalte «black rituals», de kan til slutt stjele hele sjelens energi. Andre måter de stjeler energi er ved å ofre folk ved korsfestelse og drikke blod. Spesielt barn blir brukt da de ikke er så forurenset som voksne og blir sett på som uskyldige i verden. Jeg har hørt (fra Treee på YouTube) at den ukjente sønnen til Prinsesse Diana ble korsfestet der nyligen fordi han var 12 år og sett på som veldig uskyldig siden han ikke kom i tenårene. De kan selvsagt også stjele energi fra dyr.

Disse maktene som overvåker og kontrollerer jorden, er de som gav oss pengene, religioner, myndigheter, media, legemidler, psykiatri, politi, rettssystem, kjøttindustri, militære, utdanningsinstitusjoner, imponerende kirkebygg, symboler, byer, oljeindustri (jordens blod ofres), hierarki med våpenskjold i slektstreene osv. Alt dette for å ha MAKT! Men det betyr ikke at folk som jobber i disse institusjonene er onde, snarere tvert imot, de blir brukt som slaver, hjernevasket og fullstendig kontrollerte de også!

Men, det er ved å dele og gi at du mottar, fordi vi alle er 1 i kjærligheten, og ved å gi til andre, så gir du til deg selv, for du er jeg, i godhet og frihet og glede for alle♡

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Ja, dette var jo virkelig gravende journalistikk må jeg si!
La oss heller kalle det for graverende journalistikk!

Ulven
Ulven
12 år siden

Tidl. CIA-sjef William Colby sa at «noen ganger er det krefter som er så store og så onde, at det beste er å vende ryggen til hva de bedriver.»

Litt rart er det jo, at det finnes krefter som er så slemme og så sterke at selv CIA velger å holde seg i ro. (Eller er kanhende ikke CIA på «de snilles» side, kanskje er CIA styrt av de samme onde kreftene…)

Colby ledet CIA fra 4. september 1973 til 30. januar 1976 (se http://no.wikipedia.org/wiki/William_Colby). Dette var i de skitne og blodige 1970-årene, og Colby var de facto overhode for CIA under kuppet i Chile hvor CIA spilte en viktig rolle, og tusener av chilenere ble drept i likhet med den demokratisk valgte presidenten Salvador Allende. Det var mye militærdiktatur, tortur, drap og CIA-aktivitet også i andre sør-amerikanske land i 1970-årene.

Hvor mange (ti)tusener hadde Colby på vegne av CIA hovedansvaret for å myrde ?

Det sies om Colby at han var «et godt menneske», særlig etter at han hadde måttet gå fra CIA. (Årsaken til Colbys avgang var visstnok at han ønsket å fortelle Kongressen en hel del om svakhetene ved CIAs virkemåte, noe Henry Kissinger anså at Kongressen ikke hadde noe som helst med å kjenne til. Derfor ble Kissingers mann George H. W. Bush plassert i stolen som ble ledig etter at Colby ble tvunget ut.)

Colby ble myrdet i 1996, i en fingert drukningsulykke. Årsaken til dette var visstnok at han aktet å stå frem med en del av det han visste av lyssky informasjon fra maktovergripernes arkiver. Så var det vel kreftene som Colby hadde advart mot som brakte Colby til taushet for godt.

Hvem er egentlig CIAs overordnede, forresten ?

« Forrige artikkel

Dyrets merke i hverdagen

Neste artikkel »

Vi blir lurt