Ordfører i Spania nekter å betale strømregninger, her: https://www.spaniaidag.no/2021/09/06/ordforer-nekter-a-betale-hoye-stromregninger/

Trollmann Nilsson om strøm, video

1.1K visninger
1 minutt lesetid
1
Gjør jobben andre skulle ha gjort, se artikkel nettavisen, her..
Mathias Nilsson, bosatt på Romeriket, trollmannen som kan lese strømregninger som ingen andre, se på PC, her, på mobiltelefon, her.

Mathias Nilsson har blitt kjent som trollmannen som kan magien bak strømregninger. Vi nordmenn ble tatt på sengen med nye strømpriser, og vi skjønner at noen vil tjene seg rike på den og det er IKKE oss. Hva kan vi gjøre? Vi ser at prisstigningen har med utenlandskablene å gjøre: Vi skjønner at regeringen ikke har tenkt å forandre dette, med mindre mange protesterer og er villige til å gå nye veier.

Nilssons budskap er enkelt: Les strømregningen! Tyskerne har lagt ned sine atomkraftverk frivillig. Hvorfor skal nordmennene selge strøm til dem, mens vi selv skal sitte på berget i nord og fryse, fordi vi ikke kan betale de ublu strømpriser?

Til og med NAV har i lang tid for sine brukere betalt strømregninger til overpris og kastet ut penger i millionvis av kroner til strømselskapene. Skal vi la våre barn fryse i barnehagene? SV vil som det kommunistparti de er, statliggjøre strøm, statliggjøre bensinstasjoner og redde nordmennene fra energifattigdom med kommunisme:


Våre politikere bor hjemme hos mamma og pappa til de er over 40 og forstår ikke det de holde på med. Politikernes ord er null verdt. Ta skrittet fullt ut, gjør noe:  Les strømregningen eller fornekt at du har en dårlig avtale. Lær nytt, bli medlem av arbeidsgruppen Prismatch Strøm, her, på Facebook.


Mathias Nilsson, bosatt på Romeriket, trollmannen som kan lese strømregninger som ingen andre, se video på PC, her, se video på mobiltelefon, her. Mathias Nilsson hos Podcasten uten navn, her. Mathias Nilsson kommer til Porsgrunn, Kafe K, lørdag den 19ende november kl. 1400.

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1 Kommentar
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Samtale om hvordan sensur sender (nordmenn) utfor stupet … og får mange (nordmenn) til å forgifte seg selv
https://swebbtv.se/w/fqiapiVvoT5zoMTvU3eV4P
Video 0:00-7:00

Lars Bern mener at alt media har stor innflytelse i samfunnsdebatten.
Jfr. valget 2020 hvor Trump antagelig vant samtlige stater i USA, samtidig som han hadde Media mot seg.

« Forrige artikkel

Tyskland er USAs egentlige fiende; ikke Putin

Neste artikkel »

Ukrainakrigen, hvem står i kulissene?

1
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x