HAARP for tankekontroll

5662 visninger
5 minutter lesetid
53

Jorden er pakket inn i et magnetisk felt som likner på en smultring. Sirkulære linjer av magnetiske linjer faller uten opphold ned over Nordpolen og de kommer dit fra Sydpolen. Ionosfæren er en elektromagnetisk bølgeleder som befinner seg 100 kilometer over jorden. Den består av et lag med elektrisk ladede partikler som fungerer som et skjold mot solvinder. Naturlige bølger er knyttet til elektrisk aktivitet i atmosfæren og antas å være forårsaket av tordenvær. Disse bølgene blir kalt for ”Schumann resonans”. Den er sterkest på 7,8 Hz. Dette er svært lavt frekvente ( ELF ) bølger som naturlig finnes i jordens elektromagnetiske  hulrom mellom bakken og ionosfæren. Disse jordens hjernebølger er identiske med spektrumet av vår hjernebølger.

( 1 hertz = 1 svingning per sekund, 1 Khz = 1000, 1Mhz = 1 million. En 1 Hertz-bølge er  186.000 mil lang, 10 Hz er 18.000 mil. Radiobølger beveger seg med lysets hastighet ).

Universet har utformet levende vesener slik at de står i resonans med denne naturlige frekvenspulsen for å utvikle seg harmonisk. USA-regjeringens vitenskapsmenn har funnet ut at de kan manipulere ionosfæren ved hjelp av transmittere/sendere som kalles for HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Program). Disse sender fokusert strålekraft  for å varme opp deler av ionosfæren og som spretter ned igjen.

ELF-bølger fra HAARP skaper stemningsendringer  som påvirker millioner av mennesker. Den tiltenkte effekten er på hele 1700 milliarder watt strøm.

Jordens naturlige hjernerytme er balansert med disse bølger. De er av samme mineraler som de røde blodlegemene hos mennesket. Det er påvist en relasjon mellom blodet og de geomagnetiske bølgene. En ubalanse mellom Schumann og de geomagnetiske bølgene forstyrrer biorytmene. Disse naturlige geomagnetiske bølgene blir erstattet av kunstig skapte svært lavfrekvente (VLF) bakkebølger som kommer fra GWEN-master.

GWEN-sendere

GWEN (Ground Wave Emergency Network) sendere som er plassert 200 mil fra hverandre over hele USA, gjør det mulig å tillate at frekvenser blir skreddersydd for den geomagnetiske feltstyrken i hvert område og gjør det mulig å forandre det magnetiske feltet. De opererer i VLF-området med overføringer mellom VLF 150 og 175 KHz. De sender også UHF-bølger mellom 225 og 400 MHz. VLF–signaler ferdes ved hjelp av bølger som når jordnivået raskere enn stråler som går opp i atmosfæren.

En GWEN–stasjon overfører opptil ca.  100 mil, signalet avtar kraftig med avstanden. Hele GWEN–systemet består av (avhengig av kilde for data), fra 58 til 300 sendere spredt over USA med et 100–170 meter høyt tårn. 100 meter kobberkabler stråler ut fra basen av systemet under jorden hvor bakken benyttes som en leder for å stråle ut radiobølgeenergi over svært lange avstander. USA bader i dette magnetiske feltet som stiger opp til 170 meter.

GWEN–sendere har mange ulike funksjoner inkludert kontroll av været, tankene, atferd og humør. Teknologien fungerer også ned til kjellernivå slik at teknologien kan benyttes til tankekontroll mot de fleste innbyggere. Det er lettere å tankekontrollere og hypnotisere folk som bader i kunstige elektromagnetiske bølger. Hele den kunstige bakkebølgen er spredt utover USA som et nett.

Enorm energi skytes ut i atmosfæren

Dette arbeid gjøres i samarbeid med den russiske Hakkespett–senderen (Woodpecker transmitter) som tilsvarer HAARP-teknologien. Russerne selger helt åpenlyst en liten versjon av deres værsystem, kalt Elate, som kan fininnstille værmønsteret over områder på 200 mil. Elate har den samme rekkevidde som en GWEN–enhet. En sender er utplassert på flyplassen i Moskva hvor GWEN–mastene skyter i vei enorme utbrudd av energi ut i atmosfæren i samarbeid med HAARP. Nettstedet CuttingEdge.org skrev en rapport om hvordan de store oversvømmelser i Midtvesten i USA skjedde i 1993 påståelig ved hjelp av HAARP.

Usynlige enorme «elver» som består av flytende damp beveger seg mot polene i den nedre atmosfære. De er på høyde med Amazonelven og er opptil 480 mil bred og rundt 4.800 mil lang. De finnes 1,9 mil over jorden og består av store mengder med vann per sekund (rundt 154 kg). Det finnes 5 atmosfæriske elver i hver halvkule. En massiv flom kan skapes ved å demme opp en av disse massive dampelvene som da kan forårsake store mengder nedbør.

Produserer flom og jordskjelv

GWEN–mastene som er plassert langs områdene nord i Missouri og Missisippi ble slått på i 40 dager, muligens for å gjenspeile flommen i det gamle testamentet. Dette ble utført i samarbeid med HAARP. Elvene svømmet over som et resultat av dette og forårsaket tap på landbruksprodukter for 12–15 milliarder dollar.

HAARP kan også produsere jordskjelv ved å fokusere på jordskorpens bristepunkter. GWEN–mastene er forøvrig plassert på bristepunktene og på vulkaniske områder på nordøstsiden av Stillehavet.

Hjernebølger

I 1963 oppdaget Dr Robert Becker effektene av eksterne magnetfelt i hjernebølger som viser en sammenheng mellom psykisk tilstand og solens magnetiske stormer. Han utsatte frivillige til pulserende magnetiske felt tilsvarende solstormene og fant en lignende respons. Amerikansk 60 Hz elektrisk strøm og ELF–bølger vibrerte på samme frekvens som den menneskelige hjernen.

Dr Andrija Puharich fant på 50-  og 60–tallet at klarsynte menneskers hjernebølger ble 8 Hz når kraften var aktiv. Han så en indisk Yogi i 1956 kontrollere sine hjernebølger bevisst ved å skifte sin bevissthet fra et nivå til et annet. Puharich trente personer med bio–feedback for bevisst å oppnå 8 Hz bølger. En healer kunne få 8 Hz bølger ved å koble seg mentalt inn på en pasient og på denne måten heale hennes hjerteproblem. En person som sender ut en slik frekvens kan dermed få en annen person å resonnere på den samme frekvensen.

Svært sårbar

Hjernen vår er svært sårbar for teknologi som sender ut ELF-bølger fordi den umiddelbart gir resonans til signaler fra utsiden lignende den effekten som oppstår når man slår på en stemmegaffel. Puharich oppdaget at 7,83 Hz (jordens pulshastighet) gjorde at en person følte seg bra, mens 10,80 Hz forårsaket opprørsk atferd og 6,6 Hz fører til depresjon. Puharich lagde ELF-bølger som forandret RNA og DNA ved å bryte hydrogenband for å gi en person høyere vibrasjonshastighet. Han ville gå ut over de synske 8 Hz hjernebølgene og tiltrekke PSI–fenomener. James Hurtak som tidligere jobbet for Puharich, skrev i sin bok Enochs nøkler (The Keys of Enoch) at ultrafiolett lys forårsaket at hydrogenbandet brøt opp og økte vibrasjonshastigheten.

Puharich presenterte psykiske effekter av ELF-bølger til militære ledere, men de ville ikke innrømme at de trodde på hans resultater. Dermed ga han denne informasjonen til flere andre vestlige land. Det hevdes at den amerikanske regjeringen brant deretter ned hans hjem i New York hvorav han flyktet til Mexico.

Russerne oppdaget hvilke ELF-frekvenser  som gjorde hva i den menneskelige hjerne og begynte å stråle den amerikanske ambassaden i Moskva 4. juli 1976 med elektromagnetiske bølger herunder fokus på 10 Hz. (10 Hz setter folk i en hypnotisk tilstand). Russerne og nordkoreanere bruker dette i bærbare «mind control»-maskiner  for å få frem tilståelser. (Maskinen benyttes også i en amerikansk kirke for å hjelpe menigheten til å tro! )

Den russiske ”hakkespett”-signalstrålen rekker over hele verden fra en sender i nærheten av Kiev. US Air Force (det amerikanske luftvåpen) hevder å ha identifisert 5 forskjellige frekvenser fra Woodpecker-signalstrålen som sendes gjennom jorden og atmosfæren.

Nikola Tesla avdekket i 1901 at energi kunne overføres via bakken ved hjelp av ELF-bølger. Ingenting stopper eller svekker signalene.

Kilde: Earth Changes TV av Nicholas Jones. Oversatt til norsk av Maarit M. Hanssen.

er utdannet spesialsykepleier i barnesykepleie og eldreomsorg og medlem i Norsk Sykepleierforbund. I 1995 ble jeg klar over at verden egentlig ble styrt av en hemmelig maktelite. I 2008 gav jeg ut en bok, som heter " Tors hammer. Geofysiske våpen, en realitet eller science - fiction. HAARP i Norge ". Er mor til to voksne døttre og gift med en datakonsulent.

Abonnere
Varsle om
guest

53 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
kimikaze
kimikaze
14 år siden

«Ut over å produsere orkaner og jordskjelv kan HAARP også benyttes til tankekontroll.»

Latterlig, ikke glem at vi er utstyrt med bevisshet,underbevisshet,sjel og rein energi.Forstår at HAARP er noe av den farligste og mektigste teknologien som finnes her på jorda men aldri om de kan greie og styre tankene våre.

Repvik
Repvik
14 år siden

«( 1 hertz = 1 svingning per sekund, 1 Khz = 1000, 1Mhz = 1 million. En 1 Hertz-bølge er 186.000 mil lang, 10 Hz er 18.000 mil. Radiobølger beveger seg med lysets hastighet ).»

Lysets hastighet er 299,792,458 meter per sekund i vakuum. Du har bare oversatt engelske «miles» direkte til «mil». En «mile» er omtrent 1,6km.

Hva mener du forøvrig med «elektromagnetisk hulrom»? Mener du at det ikke er noen elektromagnetisme mellom bakken og ionosfæren? Hva gjør da at et kompass virker? NWO og Bilderberger group?

Hvor finnes forresten GWEN-sendere? Senderutstyr for VLF krever flere kvadratkilometer plass, så det er jo ikke akkurat noe man stuer bort i en liten bygning.
Hvordan henger VLF-frekvensene sammen med «hjernefrekvensene» våre? VLF starter på 3khz, milevis over hjernen som sjeldent er noe særlig over 100Hz.

anytt24
anytt24
14 år siden

Til Repvik!
***Hvordan henger VLF-frekvensene sammen med “hjernefrekvensene” våre? VLF starter på 3khz, milevis over hjernen som sjeldent er noe særlig over 100Hz. ***

Hjernen er i beta-nivå, -dagbevissthet ca 14Hz, -alpha-nivå ca 7Hz.. slappe av…, -og sove = ca 4Hz.

Repvik
Repvik
14 år siden

anytt24: Ja, hjernen vår holder seg hovedsaklig mellom 0-20Hz. Dette er milevis (bokstavelig talt) fra 3KHz og opp.

anytt24
anytt24
14 år siden

Til Repvik; igjen,- beklager..

***Hvordan henger VLF-frekvensene sammen med “hjernefrekvensene” våre? VLF starter på 3khz, milevis over hjernen som sjeldent er noe særlig over 100Hz. ***

Artikkel seier:
***GWEN–sendere har mange ulike funksjoner inkludert kontroll av været, tankene, atferd og humør. ***

OK:
Tankene dine sitter ikkje fast i hjernen din!, -dine følelser er ikkje eit produkt av din hjerne!, -her må du sjå på heile kroppen din, -og din kropp har kommunikasjon-kanaler heilt opp til 40GHz. -Kvar følelse i din kropp har ein «frekvens», slik som tankene «dine», -Hjernen er eit apparat for å motta og sende, samt prosessere info. — Du plukker opp ein «dårleg» vipp.., eller god.. -og du handler deretter!..

erms
erms
14 år siden

Til Repvik

«Senderutstyr for VLF krever flere kvadratkilometer plass, så det er jo ikke akkurat noe man stuer bort i en liten bygning»

Du tar nok feil her. Senderutstyret kan man faktisk stue bort i en bygning, og det er antennen som må være lang. Antennen kan være nedgravd i bakken eller faktisk også ligge i havet. Jfr. kommunikasjon til ubåter. Antennen kan være av en såkalt unipol-type (1/4 bølgelengde) eller en dipol-type (1/2 bølgelengde).

Jeg tar ikke ta stilling til om hvorvidt man kan påvirke det menneskelige sinnet med slike lave frekvenser, det er utenfor mitt kompetanseområde…

Det som kan være greit å vite – hvis man frykter en slik påvirkning, er at man enkelt og billig, kan beskytte seg mot alle elektromagnetiske bølger. Du kan lage ditt eget «faraday’s bur» eller «faraday cage».

Kjetil S
14 år siden

Repvik

Hva mainstream hjerneforskerne i sin uendelige visdom har bestemt er spennvidden i den menneskelige bevissthet er egentlig likegyldig i denne sammenhengen. Poenget med artikkelen, slik jeg leser den, er å sette på dagsorden et tema som for mange (inkludert meg) er meget interessant.

Istedet for å lete etter evt feil i artikkelen og diskutere detaljer, hadde jeg satt pris på en god diskusjon rundt selve temaet, implikasjonene dette (om det er riktig) har på oss som mennesker, og agendaen bak.

Om det er 3Hz eller 300Hz er rett og slett å diskutere på ungdomskolenivå.

Repvik
Repvik
14 år siden

Beamer: Er temaet viktig hvis forutsetningene er grunnleggende gale?

erms: Joda, antennene kan være gravd ned, men forfatteren her snakker om sendertårn på 100-170 meters høyde.
Et faraday-bur vil jo somsagt hjelpe. I tillegg så sier forfatter her at feltet dekker opp til 170 meter over bakken. Så da er det jo egentlig bare å oppholde seg på en ås/fjell/bakke som er høy nok. For jeg regner med at signalet ikke kan klatre i oppoverbakke…

Kjetil S
14 år siden

Repvik

At det innenfor ditt paradigme er galt, betyr ikke at det objektivt sett ER galt. Det er forskjell på «Ding an sich» og «Ding für mich».

Jeg anerkjenner at du har et annet syn enn meg på virkeligheten. Dog anerkjenner jeg ikke at dette synet har forrang fordi det er fundert i et ytterst begrenset vitenskapelig paradigme som mener å ha monopol på å definere hva virkeligheten er. Nesten tvert om.

Repvik
Repvik
14 år siden

Beamer: Nei, men mener du at troverdigheten øker eller synker om detaljene er basert på vitenskapelig fakta? Mener du troverdigheten øker eller synker om detaljene bare er plukket fra løse lufta?

Er ikke troverdighet særs viktig i «opplysningsarbeid», slik nyhetsspeilet ynder å framstille seg selv?

Artikkelforfatteren bruker vitenskapelige begreper for å prøve å forankre artikkelen, men når de vitenskapelige begrepene ikke har noen sammenheng med faktisk vitenskap så er det jo faktisk bare oppspinn.
Da er det jo egentlig bare for noen å komme opp med en eller annen vill teori, finne på noe som høres passelig vitenskapelig ut, og presentere det som en sannhet. Er du villig til å ta en slik teori for like god fisk som du (øyensynlig) tar denne? For det vitenskapelige er jo tydeligvis passelig uvesentlig.

Kjetil S
14 år siden

Repvik

Som du sikkert har lagt merke til baserer artiklene her på siden seg i stor grad på en verdensforståelse som er i opposisjon til den allment aksepterte konvensjonelle viten, eller mainstream om du vil. Finner du det ikke paradoksalt å skulle kreve at hypoteser som setter spørsmålstegn ved selve (eller deler av) det materialistisk-vitenskapelige paradigmet som omslutter «mainstream», skal bygge sin troverdighet på «vitenskapelige fakta» som per definisjon må ligge innenfor det samme paradigmet man er i opposisjon mot? Det blir som om Gallilei skulle bygd troverdigheten til sine teorier på den Katolske Kirkes «bevisførsel» for at jorden var sentrum i universet.

Jeg tror ikke du skal lete lenge i vitenskapens annaler før du finner flere eksempler på at noen har kommet opp med en eller annen vill teori, fant på noe som høres passelig vitenskapelig ut, og presenterte det som en sannhet.

Nei, Repvik, vitenskapen er ikke uvesentlig. Men slik den fungerer i dag duger den KUN til å beskrive det fysisk observerbare. Dette gjør den til gjengjeld meget godt. Men når det gjelder bevissthet, følelser, emosjoner, spiritualitet etc, altså det som gjør oss til mennesker, er min påstand at den er maktesløs.

Repvik
Repvik
14 år siden

Beamer: Ok, så det du sier er i praksis at ingen artikler her bryr seg nevneverdig om konvensjonell vitenskap, og at fysikk, kjemi og naturlover ikke gjelder når man argumenterer mot artiklene, men de gjelder når man argumenterer for de.

Om man skal bruke vitenskap som begrunnelse for hypotesene (beklager feil ordbruk i sted), så må jo vitenskapen henge på greip? Eller er det bare å omdefinere vitenskapen der man synes det passer, slik at det støtter teorien?
«Confirmation bias» og unnvikelse av kognitiv dissonans veier da tungt her, og det er ingen vits i å ta nyhetsspeilet i nærheten av seriøst.

Radiobølger er målbare, på samme måte som hjernebølgene våre. Så det er jo egentlig ikke verre enn å måle radiobølgene «ute i det fri» kombinert med hjernebølger, og måle hjernebølgene i et faraday-bur.
Da vil du kunne påvise akkurat hvor mye effekt radiobølgene har på hjernebølgene våre.
Gitt at frekvensene er flere størrelsesordener fra hverandre, høres det utrolig lite sannsynlig ut at det skal være noensomhelst sammenheng, medmindre man bruker «opposisjonell viten».

Repvik
Repvik
14 år siden

Av anlegg som kan være hemmelige, så er radar ikke en av de. En radar er lett å oppdage, og kan enkelt trianguleres til nøyaktig posisjon.

Her til lands er det statens strålevern som bestemmer grenseverdiene for stråling. Hverken pentagon eller mobilindustrien. Dette er basert på utallige forskningsrapporter fra et utall forskjellige institusjoner.

Hvis du er fryktelig redd for skader fra elektromagnetisk stråling, anbefaler jeg deg å bygge deg et permanent faraday-bur. Det er såpass mye bakgrunnsstråling, at det vi utsetter oss frivillig for ikke gjør nevneverdig til eller fra.

Hvilke vitenskapelige bevis finnes? Og hva i all verden har pentagon med det å gjøre?

dblspk
dblspk
14 år siden

Ha en strålende fin dag SkeptikRepvik, kos deg med denne og la din forståelse utvide seg litt :) … kanskje, eller kanskje ikke.
En strålende dag (dokumentar,NRK)
http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/419351

Repvik
Repvik
14 år siden

dblspk: Mye «interessant» i den reportasjen. De unnlater dog å nevne at klager om helseplager ikke økte før «trådløse trondheim» dukket opp i media.
Selv om Trondheim har vært 100% dekket av trådløse nettverk fra før, dukker det da altså ikke opp helseplager før et «offentlig» trådløst nett får medieomtale, selv om det allerede har vært påslått lenge.
At slike helseplager ikke dukka opp når kommunikasjonssatelittene som bruker det samme spektrumet, er vel også tilfeldig. Eller kabel/satelitt-tv. Eller GPS.
Hvorfor ble det ikke rapportert en nedgang i klager om helseplager når det militære radaranlegget på Gråkallen ble skrudd av?
Alle disse er kilder til mikrobølgestråling. Men bare «trådløse trondheim» har økt antallet helseklager, og kun etter at media snakket om nettverket.

Erik Dalgaard er forøvrig en morsom liten kar. Han bor i nærheten av en mobilantenne, og har blitt syk. Han skylder på mobilantennen. Hvorfor?
Han slo av senderen inne på arbeidsplassen, og ble bra dagen etterpå. Den store sendermasten ved huset hans da? Den ble ikke slått av, men likevel ble han bedre?
Dette lukter placebo lang vei ;-)

dblspk
dblspk
14 år siden

Repvik skriver: Her til lands er det statens strålevern som bestemmer grenseverdiene for stråling. Hverken pentagon eller mobilindustrien. Dette er basert på utallige forskningsrapporter fra et utall forskjellige institusjoner.

Her tar du feil, i dokumentaren henvist til over ser du nettopp hvem det er som setter grenseverdiene som statens strålevern forholder seg til, bla Motorola og US Army. Det lukter av det der …
Om du hadde lest boka ‘Elektromagnetisme og livet’ så ville du sett at de nasjonene som har forsket lengst på elektromagnetisk stråling er de landene som har de laveste grenseverdiene, tenker spesielt på russland, som har forsket på dette mye lengre enn det USA og vesten har gjort. Grenseverdiene i russland er kun en promille av det vi har og grunnen til det er at de har sett på hvordan innvirkning elektromagnetisk stråling har på cellene i kroppen. Mens WHO mener det ikke er noen fare før strålingen er så stor at den varmer opp huden, hvilket forteller meg at da blir cellene grillet.. Men anbefaler deg å lese boka ‘elektromagnetisme og livet’ !!

Repvik
Repvik
14 år siden

Hæ? Lilienfeld et al. gjorde en studie i 1978, og påviste ingen økte krefttilfeller på den amerikanske ambassaden i moskva, selv om denne hadde vært bestrålt. De undersøkte 1800 ansatte og 3000 «dependents» og fant ingen økning i helsemessige problemer.
Kanskje amerikanerne «tier» om dette rett og slett for at det ikke var noen grunn til å rope ut?

Mikrobølger har ikke høy penetreringsevne, og for å få de fulle 18 mW/cm2 har man måttet stå naken i et åpent vindu.

Men, siden russerne begynte å forske på hjernetull på 1920-tallet, ville det ikke vært langt mer fornuftig av russerne å bruke dette til å påvirke amerikanerne på ambassaden, enn å bruke mikrobølger til å skade de?

SirLancelot
SirLancelot
14 år siden

Jeg skal ikke kommentere synsingen deres, men komme med noen fakta:

Lavfrekvent EM bølger,bølger opp til 100 Hz (altså hundre perioder i sekundet) forekommer naturlig hele tiden, men de kan også skapes kunstig. Marinen benytter bla. slike EM-bølger til kommunikasjon fra ubåter. ELV blir som regel ikke oppfattet av våre sanser, men resonans effekten på menneskekroppen kan knyttes til psykologiske avvik samt følelsesmessig ubehag.

Infralyd vibrasjoner opp til 20 Hz kan underbevisst påvirke hjerneaktiviteten slik at den går i fase med alpha, beta, delta eller theta bølgemønster. Et eventuelt offer for slik EM manipulering kan føle alt fra oppvakthet til apati. Dere bør også vite at slike ELV bølger har svært lang rekkevidde, noe som gjør det ideelt å kringkaste.

« Forrige artikkel

Bygdepostensaken: Så mye for journalistisk integritet

Neste artikkel »

Irans President taler på Rasisme-konferanse i Geneve