Israel vil utrydde 2,3 mio barn, ungdommer og gamle i Gaza, de vil valse ned Gaza vekk fra jordens overflate, ihvertfall er det det de sier: https://www.aljazeera.com/news/2023/10/9/rafah-crossing-between-gaza-and-egypt-disrupted-by-israeli-air-raids

Israel grunnla Hamas for fortsatt å kunne terrorisere palestinerne

517 visninger
4 minutter lesetid
6

Israel Created Hamas to Avoid Peace

artikkel-oversetter og innleder

Det kan komme usikre tider for mange av oss. Rammene for det de kaller “palestinernes hevn over Israel” er romslige, Israels etterretningstjeneste dekker det hele bak lag på lag av bedrag. De har i årevis arbeidet for at det oppløsende samfunnskaos skal begynne å bre seg utover. Israels fanatiske sionister, sentralt plassert, infiltrerte toppstillinger i alle vestens land, danner familien Rotschild i City of Londons utsendte kommandoposter.

Rikspolitikerne og kristensionistene tuter alle med ulvene og gir dem gratis troverdighet, så godt de kan. De er brutale folk som trekker i trådene og de har også løsningen (problem, reaction, solution). Sentralt i dette er Det muslimske brorskap, Israels eget politiske redskap for den muslimske del av verden. Er det nå sluttspillet begynner? Forfatter Robert Dreyfuss’ bok fra 2005, The Devil’s Game, åpnet for mange dørene inn til dette.


Artikkel av David Livingstone

Blodbad? Dette var planlagt av Israels dypstat fra første begynnelse av, de vil utrydde de 2,3 mio barn, unge og gamle i Gaza; gjennomsnittsalder 17 år, den største konsentrasjonsleir i verden. Men hva vil de mere? Vil de også inn i de europeiske land? De nye Menachem Begins terrorgrupper? Vil de da kalle dette palestinsk terror mot Israel?

Israelerne skapte Hamas. Men før vi utforsker hvorfor, la oss være klare at Israel ikke ønsker fred. De vil ha hele Palestina, og deres krigførende bosettingspraksis bekrefter det. Men israelerne utgir seg for å være villige til å snakke om “fred”, bare for å faktisk stoppe fredsprosessen, ganske enkelt for å fremme den videre koloniseringen av Palestina.

Så alt som kan tilbys som en unnskyldning, vil være det. Det mest hensiktsmessige trikset, presentert med medienes sykofantiske bistand, er “terrorisme”. Massene er naive, og mistenker ikke de machiavelliske ytterpunktene som visse ledere vil ty til. Dette inkluderer å skape Den falske fiende, i dette tilfellet Hamas, der den høyreorienterte ledelsen av israelerne kan peke fingeren på en “fiende” som har skylden for angivelig å stoppe (freds-)prosessen.

Den historiske bakgrunn

Vestens sponsing av islamsk terrorisme er ikke noe nytt. Etter sammenbruddet av det osmanske riket i 1924, fylte britene og amerikanerne vakuumet ved å gi sine egne versjoner av “islamske” ledere. Dette startet med opprettelsen av Det muslimske brorskap gjennom et tilskudd fra britene. Under britisk sponsing representerer Brorskapet i dag en mektig kraft i den islamske verden, og står bak nesten enhver terrorhandling i islams navn.

Mer korrekt har Brorskapet vært et verktøy som er delt av en rekke vestlige etterretningsbyråer, som starter med nazistene, etterfulgt av CIA, men også russerne, franskmennene, tyskerne og israelerne. Siden Truman- og Eisenhower-administrasjonene har Det muslimske brorskap blitt brukt til å samle naive muslimer under islams banner. I etterkrigstiden har amerikanerne og andre vært i stand til å styre Brorskapet som en rabiat hund i bånd for å holde den «ateistiske kommunisttrusselen» i sjakk.

Med sammenbruddet av den kalde krigen, har imidlertid Brorskapet blitt brukt som den bogey-mannen som amerikanerne kan jage inn i Midtøsten og Sentral-Asia, med utgangspunkt i Irak og Afghanistan.  Israels langvarige forhold til Det muslimske brorskap var medvirkende til grunnleggelsen av en avleggerorganisasjon, Hamas. I følge Robert Dreyfuss, forfatter av “Devil’s Game: How the United States Helped Unleash Fundamentalist Islam”:

“Og fra 1967 til slutten av 1980-tallet hjalp Israel det muslimske brorskapet med å etablere seg i de okkuperte områdene. I følge Charles Freeman, tidligere amerikansk ambassadør i Saudi-Arabia, startet Israel Hamas. Det var et prosjekt fra Shin Bet [det israelske innenlandske etterretningsbyrået], som hadde en følelse av at de kunne bruke det til å sette inn PLO.” Et aspekt ved den strategien var opprettelsen av Village Leagues, som Yassin og Brorskapet utøvde stor innflytelse over. Israel trente rundt 200 medlemmer av ligaene og rekrutterte mange betalte informanter.


Dette er måten de jobber på: “Det israelske militæret ga ligamedlemmene beskyttelse og utbredte fullmakter. Så mange som 200 av ligamedlemmene ble gitt våpentrening av Israel. Israels Shin Bet rekrutterte betalte informanter fra dette nettverket, og israelske kilder anslo at antallet informanter var i tusenvis. Israels militære regjering sysselsatte så mange som 19 000 palestinere, hvorav 11 000 jobbet som lærere, kontorister og administratorer,” skriver journalist Ray Hanania i Counterpunch,18. januar 2003, her, flere av hans artikler og podcasts, her.


Forfatter David Livingstone, her

New York Times Reporter David Shipler siterer den israelske militærguvernøren i Gaza som skryter av at Israel uttrykkelig finansierte fundamentalistene mot PLO: “Politisk sett ble islamske fundamentalister noen ganger sett på som nyttige for Israel, fordi de hadde konflikter med de sekulære støttespillerne til PLO. Vold mellom de to gruppene brøt av og til ut på universitetscampusene på Vestbredden. Israelsk militærguvernør på Gazastripen, brigadegeneral Yitzhak Segev fortalte meg en gang hvordan han hadde finansiert den islamske bevegelsen som en motvekt til PLO og kommunistene. ‘Den israelske regjeringen ga meg et budsjett og den militære regjeringen gir til moskeene,’ sa han.»

Som Dreyfuss bemerker, “i løpet av 1980-tallet støttet ikke Det muslimske brorskapet i Gaza og Vestbredden motstand mot den israelske okkupasjonen. Etter det palestinske opprøret i 1987 anklaget PLO Hamas og Yassin for å handle «med direkte støtte fra reaksjonære arabiske regimer… i samspill med den israelske okkupasjonen». Yasser Arafat klaget til en italiensk avis: “Hamas er en skapelse av Israel, som på den tiden (av statsminister Shamir) ga dem penger og mer enn 700 institusjoner, blant dem skoler, universiteter og moskeer.” Arafat hevdet også at den israelske statsministeren Rabin innrømmet overfor ham i nærvær av Hosni Mubarak at Israel hadde støttet Hamas.

I hovedsak, som analytiker Ray Hanania påpekte, i “Sharons Terror Child”, publisert i Counterpunch, “har undergraving av fredsprosessen alltid vært det virkelige målet for Hamas og disse har også blitt innlemmet i Likuds politiske ambisjoner. Og hver gang israelske og palestinske forhandlere dukket opp,  klar til å ta et stort skritt fremover for å oppnå fred, stoppet en terrorhandling utført av Hamas fredsprosessen og knuste det fremforhandlede grunnlag for fred.”

I “Hamas and the Transformation of Political Islam in Palestine”, for Current History, skrev Sara Roy: “Noen analytikere hevder at mens Hamas-ledere blir målrettet, forfølger Israel samtidig sin gamle strategi om å fremme Hamas over de sekulære nasjonalistiske fraksjonene som en måte å sikre den endelige bortgangen til [Palestinian Authority], og som et forsøk på å utrydde palestinsk nasjonalisme en gang for alle.”

Konklusjon

Det muslimske brorskapet, og dets mange manifestasjoner som Hamas, Al Qaida og bin Laden, fungerer som en alltid tilstedeværende og produsert “terrorist” trussel, brukt konstant som et påskudd for å rettferdiggjøre undertrykkende tiltak hjemme og utvidede imperialistiske mål i utlandet. For til tross for all retorikken om trusselen fra «politisk islam», ukjent for allmennheten, er manipulasjonen av Det Muslimske Brorskapet over hele verden fortsatt en bærebjelke i amerikansk utenrikspolitikk.


Artikkelen ble offentliggjort av Makow i 2011, her. Mer om forfatter David Livingstone, her, les mer om Det muslimske brorskap, artikkel Nyhetsspeilet, her. Les Adeyinka Makinde om “Israel created Hamas”, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
KTA
KTA
Abonnent
8 måneder siden

Med forbehold om at oversettelsen i denne videoen er korrekt fra denne ex-soldaten fra IDF så gir dette mening. IDF/Mossad i samarbeid med terroristene https://www.bitchute.com/video/qDNK1bcJJSSL/

T.L.
T.L.
Abonnent
8 måneder siden

Dokumenter dette.

ken
ken
Anonym
8 måneder siden

Spiss ørene og hør hva den irske senatoren David Norris sier her, spesielt ved tidspunktet 1:20. Han har selv bodd i Israel, og kommer her med særs sensitiv informasjon: https://nononsensenews.org/2023/10/11/hva-er-egentlig-sant-om-pressens-dekning-av-palestina-israel-konflikten-for-og-na/

I samme artikkel: “Gravejournalist Allison Weir gir oss et blikk inn i hengemyra av propaganda som eksisterer rundt denne konflikten. Her tar hun en titt bak alle overskrifter, og eksponerer hvordan vestlig rikspresse våger presentere grove løgner som objektive nyheter (etter 4:20).”

« Forrige artikkel

Israels dype stat planla dette

Neste artikkel »

Netanyahu går amok, den gale hund

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x