Amerikansk midtøstenpolitikk og kristensionisme

5.8K visninger
6 minutter lesetid
120

En Palestinsk stat er opp til høring hos FN, og det er allerede nå klart at USA med president Obama i spissen kommer til å legge ned en veto. FN-organisasjonen UNESCO har per. dags dato vedtatt å ta opp Palestinerne som fullverdig medlem, og noen timer etter vedtaket, ble det kjent at USA svarer med å en økonomisk boikott mot FN-organisasjonen, slik de også gjør mot stater de ikke liker slik som Iran og Nord-Korea. USA skulle bevilge 60 millioner dollar til UNESCO i november, men kommer nå likevel ikke til å gjøre det, ifølge USAs utenriksdepartement. I denne artikkelen skal vi se litt på hvordan Amerikanske jøder stiller seg til en Palestinsk stat, kristensionisme, og Amerikanske politikeres merkverdige forhold til Israel.

Et flertall av amerikanske jøder støtter palestinernes krav om en egen stat innenfor grensene fra før 1967, viser en nyere meningsmåling. 57 prosent av de spurte støtter en fredsplan basert på grensene fra før seksdagerskrigen da Israel okkuperte Vestbredden, Gazastripen, Sinaihalvøya og Golanhøydene, viser en meningsmåling utført på oppdrag for den jødiske lobbyorganisasjonen J Street blant amerikanske jøder. 43 prosent av de spurte er imot en slik plan, skriver den israelske venstre-avisen Haaretz.

Forhandlinger

Israel inngikk i 1979 en fredsavtale med Egypt og ga slipp på Sinaihalvøya og trakk seg ut av Gazastripen i 2005. Konflikten med Palestinerne om Vestbredden, og med Syria om Golanhøydene, er imidlertid fastlåst. 83 prosent av amerikanske jøder mener USA bør lokke partene til forhandlingsbordet og mekle fram enn løsning. 70 prosent mener at president Barack Obama selv bør utforme en fredsplan for Midtøsten, der grensene for en framtidig palestinsk stat er fastsatt og Israels sikkerhetsbehov er ivaretatt.

FN-anerkjennelse

Palestinerne har som følge av Israels stadige kollonisering av de okkuperte områdene mistet troen på en forhandlingsløsning og har gått til FNs hovedforsamling for å få anerkjent en palestinsk stat. 47 prosent av amerikanske jøder mener at USA må stemme imot en slik anerkjennelse, mens 34 prosent mener at Obama-administrasjonen bør slutte opp om den palestinske statsdannelsen, viser målingen utført for J Street. Omtrent 42 prosent av verdens anslagsvis 13,5 millioner jøder lever i dag i USA, omtrent det samme som i Israel.

Amerikanske jøder støtter Obama

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=SEFF8HW43LM

J Street – målingen viser at mannen med to tunger; Barack Obama har mange støttespillere blant de amerikanske jødene til tross for at han 20.05.11 uttalte at han vil ha Israelgrensen tilbake til slik den var før 1967. Om dette var et taktisk utspill, eller om han faktisk mente det er diskuterbart, men det er paradoksalt at mannen som talte for en 2-statsløsning er den samme som nå forsøker å stanse det. Det kan også dreie seg om trusler og press fra flere hold. Israelske sionistledere har ikke så mange venner som noen liker å tro.

Sarkozy og Obama om Benjamin Netanyahu:

Sarkozy: – Jeg orker ham ikke. Han er en løgner.
Obama: – Du har fått nok av ham! Jeg er nødt til å ha med ham å gjøre hver dag.

De jødene som gikk til angrep på 2-statsforslaget var henholdsvis rike og mektige jøder, samt statsledere i Israel. 60 prosent av jødene i USA mener at han gjør en god jobb som president, mot 46 prosent blant amerikanere generelt. Bare 44 prosent av de amerikanske jødene mener imidlertid at Obama har et godt grep om konflikten mellom Israel og palestinerne. På spørsmål om hvem av kandidatene de støtter foran neste års presidentvalg i USA, leder Obama klart. Dersom valget står mellom Obama og republikaneren Mitt Romney, sier 63 prosent at de vil stemme for gjenvalg, mens 24 prosent vil stemme på Romney. Dersom Obamas motkandidat blir Michelle Bachmann er forholdet 67 mot 19 prosent. Flesteparten av Amerikanske jøder er derfor mere internasjonal-sosialistiske enn de er ultra-sionistiske.

Selv om Obama ut i fra sine handlinger må ansees som en sionist, og har tette bånd til krefter i Israel (trolig Ha’Avoda som er sosialistisk sionisme, og som er medlem av Sosialistinternasjonalen sammen med det Norske arbeiderpartiet), er det svært interressant å se på verdenssynet til de politikkerene de fleste Amerikanske jøder ikke ønsker å ha i noen lederposisjon.

Mitt Romney

http://www.youtube.com/watch?v=H8kPXwHEWAw

Selv om Romney har klart å holde seg under radaren, er det ingen tvil om at han er en svoren sionist som bla. motsetter seg sterkt Obamas tilsynelatende forsøk på å få avsluttet Palestina/Israelkonflikten  med en 2-statsløsning basert på pre-1967 grensene. På sin nettside går han til valg med følgende Israelpolitikk:

• I Mitt Romneys verdensanskuelse er trussel om voldelige og radikale jihad og trusselen om kjernefysisk spredning på toppen blant de mange kritiske utfordringer at Amerika står overfor i dag, .

• Romney kritiserer tidligere president Jimmy Carters syn på hvordan man kan bringe fred til det Hellige Land, og mener det motsatte. Ifølge ham er den eneste måten å forebygge terror og blodsutgytelse og vold. (Hindre Palestinere å forsvare seg?)

• Romney sitater. “Statens skatteytere bør ikke gi spesialbehandling til en person som støtter voldelig jihad og ødeleggelsen av Israel. ”

• Romney frykter at radikal islam har ett mål, å erstatte alle islamske stater i verden under en kalifat og konvertere de ikke-troende til Islam med makt. Han sier at denne planen er mer irrasjonell enn Nazi-Tyskland og Stalin politikk.

• Mitt Romney har erklært at han ville slå jihadister over hele verden. De fleste av hans taler retter imidlertid fokus på å begrense Iran heller enn å ta beslutninger for å løse spenningen mellom Israel og Palestina(?)

• Romney anmodet arabiske stater til å slutte å gi våpen og økonomisk støtte til Hizbollah og Hamas og i stedet for å legge press på Palestinerne for å “drop terrorisme og anerkjenne Israels rett til å eksistere. ”

• Mitt Romney støtter sterkt apartheid muren som skiller Israel fra Vestbredden.

Flertallet av Amerikanske jøder ønsker da altså ikke en korsfarersionist med 110% lojalitet til Israel i noen lederstol. Republikaneren Mitt Romneys politiske partnere i Israel ser ut til å være Likud, som er revisjonistiske sionisme.

Michelle Bachmann

På et AIPAC møte i 2010 uttalte Michele Bachmann følgende:

“Jeg har lenge vært tilhenger av Israel. Den første gangen jeg dro til Israel var den dagen jeg ble uteksaminert fra high school. Jeg tilbrakte en sommer i Israel da jeg arbeidet på Kibbutz Be’eri nærheten av Beer Sheva i 1974. Jeg har vært 4 ganger i Israel – 3 ganger som et medlem av Kongressen (AIPAC). Jeg elsket Israel – fra det øyeblikk første jeg landet. Som ung jente fra Anoka, ble jeg sjokkert over nivået av sikkerhet i Israel. Vi jobbet på kibbutz (sionistiske interneringsleirer) fra 4 om morgenen til tolv. Vi ble alltid ledsaget av soldater med maskingevær. Mens vi jobbet, letet soldatene rundt oss etter landminer. Jeg lærte virkelig mye i Israel. Jeg var glad for å gå tilbake som et medlem av Kongressen, og se alle endringene. For å se hvordan det har utviklet seg – det er intet mindre enn et mirakel! For å se en rose blomst i ørkenen. Jeg er beæret over å være i en posisjon der jeg kan hjelpe Israel. Jeg har en enorm kjærlighet til Israel, og stor beundring for det israelske folket. Jeg er en kristen, men anser jeg min arv for å være jødisk, fordi jødedommen er grunnlaget, røttene av min tro som kristen.

Bachmann: America ‘cursed’ by God ‘if we reject Israel

På et republikanske jødiske koalisjonen i Los Angeles fortalte Rep Michele Bachmann hennes stilling til Israel: Støtte til Israel er er en pakt med Gud, og hvis USA trekker tilbake sin støtte, vil USA opphøre å eksistere, kan hun fortelle. Her er et sitat av noen av hennes bemerkninger på RJC møtet:

Jeg er overbevist i mitt hjerte og mitt sinn at hvis USA ikke klarer å stå sammen med Israel, så er det slutten for USA. . . Vi (USA og Israel) er nødt til å vise at vi er uløselig sammenvevd,og at vi som nasjon vi har blitt velsignet på grunn av vårt forhold til Israel, og hvis vi forkaster Israel, blir vi rammet av en forbannelse. Jeg og min mann er begge kristne (?), og vi tror veldig sterkt på vers fra Genesis [Mosebok 12:03], og vi er overbeviste om at nasjoner også motta velsignelser dersom de velsigner Israel. Det er en sterk og vakker prinsippet.

ICEJ ERKLÆRING OM KRISTEN SIONISME Punkt 8. I sin nidkjære kjærlighet til Israel og det jødiske folk velsigner og forbanner Herren folk og nasjoner basert på deres behandling av det Utvalgte Folket Israel.

Vi ser altså en bred enighet blant Amerikanske jøder at en Schizofren kristensionist som innbiller seg at USA er avhengig av en ubetinget støtte til Israel for å ikke bli rammet av en forbannelse av Gud, ikke egner seg i noen lederstol. Vi alle vet Mitt Romney og Michelle Bachmann kommer til å få flere stemmer regnet i prosent. Så hvor sanker de sine stemmer?. Hos de såkalte konservative kristne; kristensionistene.

Disse stemmer på republikanere av ymse slag

http://www.youtube.com/watch?v=LACyLTsH4ac

Sigr Huginsson

Han har en IT-bakgrunn og har studert historie, religion, filosofi, kultur, og sivilisasjoner fra antikken i snart 10 år. Han er en hverdagsfilosof, amatørhistoriker, og samfunnsanalytiker med glimt i øye.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

120 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

Fra det antisionistiske steigan.no

https://forum.steigan.no/t/svar-pa-steigans-artikkel-om-koronakrisa/7157/30
“(Såvidt jeg vet, er det enda INGEN som har vært i stand til å til å fremlegge bevis for eksistensen av sin ‘gud’. – Troen på en slik eksistens må på ingen måte forveksles med ‘bevis’ – noe de aller fleste ‘troende’ later til å mene.)”

Nesten det samme som skepsis.no på emnet (skepsis.no er så sionistisk at man kan vanskelig bli mere sionistisk Resett.no er også ekstremt sionistisk).

Det er et paradoks at “bibelen” på steigan.no (Lenins verker) stammer fra sionister. Lenin, Trotsky, Stalin var alle sionister. Stalin er en av fedrene til Israel. Eichmann er en annen skaper av Israel. Israel 1948 var en kommunistisk regjering. Den bestod av polske kommunister først og fremst (de fleste tror det er omvendt, at UK jobbet for å skape Israel, og at Hitler og Stalin motarbeidet ideen)

Hvordan kan de ha seg at Lenin, Trotsky, Stalin promoterte ateisme? Albert Pikes brev 1871 dreier seg om at Ateisme skal bekjempe Kristendom. Så skal Lucifer overta.

Trotsky og Comitern = NWO

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
9 år siden

Charlie Hebdo police officer shooting zoomed in & slow motion
Read more at http://www.liveleak.com/view?i=1ec_1420640263#k7CPxAWXSxlOsjuL.99

Mvh Tom

http://www.liveleak.com/view?i=1ec_1420640263

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
9 år siden

http://www.mre.no/npkdirekte/5381653.o2.html

http://www.nrk.no/nyheter/netanyahu-advarer-frankrike-1.12060287

Israel står bak angrepet i Paris. I Norge drepte de en gang en marokkaner. Ingen beskjed til norske myndigheter.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  99prsnt_FalskeProfeter
9 år siden

Frankrike kuttet overvåkning av terror-brødrene
** Sterk kritikk mot fransk etterretning
** Storebror var nær venn med «trusebomberen»
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorangrepet-mot-charlie-hebdo/frankrike-kuttet-overvaakning-av-terror-broedrene/a/23372696/

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  99prsnt_FalskeProfeter
6 måneder siden

Solist i Pink Floyd Roger forteller i dette intervju at hjertet hans blør av smerte når han ser hva judiske djevler gjør i Palestina. Han forteller hvilken hat jude-unger læres opp på israhellske skoler.
Fra 19.min i sitt intervju forteller han hva kristen-zoonister tror på:

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
9 år siden

MOSSAD HITS INTERNATIONAL BUSINESS TIMES

Sjekk også dei andre blog Archive

Mvh Tom

http://aanirfan.blogspot.no/2015/01/mossad-hits-international-business-times.html

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

– Må innse at Israel er europeiske jøders eneste ekte hjem, ifølge Israels finansminister.
Vil ha franske jøder til Israel etter terroren i Paris
http://www.dagbladet.no/2015/01/10/nyheter/utenriks/politikk/krig_og_konflikter/terror/37114233/

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
10 år siden

Her er det masse nyhetskanaler på net t
gratis.
Mvh Tom

http://www.livestation.com/

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
10 år siden

Her er det galskap på gang fy faen er ikkje dette folkmord så vett pokker eg ikkje hva dei kaller dette !
http://www.presstv.ir/section/351020202.html

Håper på fred så fort så muligt !
Mvh Tom

Presstv.ir: http://presstv.com/live.html

link 1: Live fra gaza!
http://blogs.aljazeera.com/topic/gaza/view-live-stream-gaza

Link 2:LIVE FRA GAZA REUTER!
http://www.livestation.com/en/reuters?fb_source=sharer

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Tom Rosland
10 år siden

Hamas lykkes 100 prosent i sin taktikk. Snart kommer et samordnet internasjonalt angrep på jødene, både utenfor Israel og innenfor.

http://ord8liv.wordpress.com/2014/01/12/det-sjette-segl/

Vi er i profetiske tider.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

Infiltert i begge leire, hegelian dialectic, splitt og hersk strategi, særdeles makaber som vanlig

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

Har ikkje ord dette er for faen isreal skyldder på hamas at dei bomba gaza.
Med våpen fra usa ,det vil sei at hamas og fatha ,har tanks fly å båter som ligge på sjøen utføre gaza Å bare for å sei det sånn at isreal sei at dei må beskytte grensa mellom isreal og gaza ,Men de iokkuperer jo gaza Måtte dette snart ta slutt og fn og eu å resten av verden ,må for pokker stoppe isreal
Mvh Tom

Dr. Erik Fosse fortalte Press TV at flertallet av pasienter innlagt i Gaza er sivile skadet i angrep på sine hjem, og om lag tretti prosent av dem er barn.

Dense Inert Metal Explosive, kjent som DIME, er en eksplosiv enhet utviklet for å minimere sivile tap i krigføringen

http://www.presstv.ir/detail/2014/07/13/371162/israel-drops-cancerinducing-bombs-on-gaza/

Uffda
Uffda
Abonnent
10 år siden

ZIONISM EXPOSED Benjamin Freedman’s 1961 Speech at the Willard Hotel
http://www.youtube.com/watch?v=we2cyudDv5s#t=41

“A must listen, Benjamin Freedman was very well informed and tells us how it is….in the world…still applies today…..more so…..clearly the ” protocols of the learned elders of Zion” were TRUE….better wake up before we have RFid chips and a single electronic currency to enslave us further. wake up…….. PEACE 4 ALL”

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8874201
Som takk for sist for Palestina så varsler Israel 3000 nye bosettinger i Øst-Jerusalem og Vestbredden. Hvem sankker om å bruke sivile som levende skjold ?
Det blir uhyre spennende å se på hvilken måte israels etterretningstjeneste Mossad kommer til å straffe Norge, for at landet stemte JA for Palestina i FN i går kveld.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Norge-sier-ja-til-Palestina-i-FN-7056701.html
I morgen er det avstemming i FN om palestinernes observatørstatstatus i FNs generalforsamling. Norges utenriksminister Espen Barth Eide har uttalt seg i dag morges at Norge kommer til å stemme JA blant de andre 150 statene til stor irritasjon for Israel.

Den palestinske selvstyremyndigheten PLO vil ikke love at de ikke skal bruke det nye statuset til å stevne Israel i domstolen i Haag ( den internasjonale straffedomstolen ).

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8836247

Ved å stemme JA går Norge bort fra Oslo-avtalen mellom den palestinske selvstyremyndigheten og Israel hevder den Israelske ambassadøren Naim Araidi i dag. Han har levert sitt protestbrev i dag til det norske Utenriksdepartementet.

La oss håpe på at palestinerne får sitt statstatus i FN i morgen. Modig gjort av Norge !

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8835224
Israel ber Norge droppe støtten til palestinerne i FN torsdag den 29. november. Den israelske ambassadøren Naim Araidi så godt som truer Norge med konsekvenser, hvis Norge støtter palestinernes Abbas i FN hvor Abbas søker palestinsk observatørstatstatus.

Israel er livredd hvis palestinerne får denne status i FN, fordi da kan palestinerne stevne staten Israel i domstol i Haag pga. den israelske okkupasjonen av palestinske områder.

150 stater i generalforsamlingen i FN har meldt at de kommer til å støtte palestinernes president Abbas på torsdagen.

Hva slags konsekvenser de ultra-sionistene kan finne på for Norge kan man bare gjette, men mord og terror har man blitt vant til fra den kanten over hele verden som straffereaksjoner med støtte fra den amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon og etterretningens CIA.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10048224
Flere palestinske kilder hevder at PLO-lederen Yaser Arafat døde på grunn av forgiftningen av det radioaktive stoffet Polonium-210.
Kilder hevder at den israelske etterretningen Mossad står bak mordet av Arafat, som døde av en kortvarig mystisk sykdom i 11. november 2004 på et militærsykehus i Frankrike.

Arafats kone Suha beordret åpningen av Arafats grav i Ramallah på Vestbredden for at et internasjonal team av etterforskere og rettsmedisinere kan ta prøver av Arafats levninger for å undersøke om påstander om forgiftningen er sanne.

I dag ble så Arafats grav åpnet og rettsmedisinerne fra Sveits, Russland og Frankrike m.fl. fikk tatt prøvene av levninger. Graven ble lukket og seglet etterpå.

Polonium-210 er 250 milliarder ganger giftigere enn blåsyre. Det radioaktive grunnstoffet kan fremstilles kun på høyteknologiske atomanlegg. Kun noen få land er i stand til å fremstille stoffet, Russland og USA er blant disse land.

Tidligere i år ble Arafats eiendeler, på oppdrag av TV-selskapet Al Jazeera, undersøkt av et sveitsisk laboratorie, som fant mistenkelig høye verdier av polonium i Arafats klær og eiendeler, som hadde biologiske væsker, slik som tannbørste og undertøy. Funnene var årsaken til at Arafats kone beordret åpningen av Arafats grav for prøvetaking. Internasjonal team av etterforskere skal nå uavhengig undersøke prøvene.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
11 år siden

Tøft gjordt?, masse idioti som vanlig, tøft fordi de mister enda mer omdømme, hvis det er mulig?, og ja, det er det åpenbart, men langt fra tøft, masse av det de og deres oppdragsgivere kaller sheeple som betaler lisens ennå, “.. What does it take to get to the front page news in Aftenposten?” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/media-medskyldig-i-911-falsk-flagg-operasjon/comment-page-8/#comment-91219 .. ” .. Milton William, Bill, Cooper, The Ugly Truth About the Anti Defamation League, ADL, a non-jewish org” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/10/vagasaken-en-satanistisk-seanse/comment-page-5/#comment-91168 .. Scottish rite defence league https://www.google.no/search?q=scottish+rite

British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1

Defence league?, norwegian, english, swedish and lunatic (LDL) etc, lie, steal, attack and murder league!

” .. Hvorfor utviser skepsis.no Jørgen Skavland og Asbjørn Dyrendal m. fl. beviselig farlig inkompetanse?” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/10/vagasaken-en-satanistisk-seanse/comment-page-6/#comment-91163 Skammelig mafiavirksomhet i media

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Binærekoder er fryktelig farlig for oss, Smurfen. Du må være forsiktig, eller så ellers ender det opp slik:

Styrt av ON/OFF/JA/NEI: GANGNAM STYLE

Og da tar resten av hele verden etter: 01010100011000010110101101101011001000000101
http://www.youtube.com/watch?v=rr5Z0SHBNvo

Og så humper Britney Spears med på karusellen:

“When we say Zag, everybody Zag. But when we are off, everybody will Zig.

Fantastisk. Tror jeg ler meg skakk. Satser på Mayakalenderens “Zig”

Da er vi alle forhåpentligvis fri. Eller daue. Men likevel fri.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Omega
11 år siden

Takk for linker Omega :)

Det er ikke alle av leserne her som snakker nåsjk, da er det greit å være litt internasjonal og snakke et språk som alle i hele verden snakker ;)

Det var ikke noe skummel skjult melding, det står bare : Takk Sigr, glimrende dokumentar :)

Zionisten og terroristen Barth Eide sier at Palestinerne har det kjempebra og advarer folk på det sterkeste mot å hjelpe døende Palestinske barn med mat og medisiner

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10047062

Folk som har vært der sier dette :

Det slippes inn 15.000kg mat hver uke.
Del det på 1.5millioner Palestinere.
Det er varer som Israelske ledere aldri vil la sin tunge røre
GMO, tungt sprøytet mat, fluorisert vann, og alt som skal til for å kvele motstands gløden til palestinere.
Dette er verdens største utendørs fengsel. Dette er folkemord, sakte utsulting.
Selvforsynings mulighetene er begrenset
Israel tenner på Oliventrær river opp matbusker
Skyter på fiskebåter som beveger seg utenfor 5 nautiske mil sonen.
Dette er uakseptabelt

Angående Maya kalenderen så stopper den 21.12-2012 bare for at de ikke fikk mere plass, det sier septikerene så da er det helt sikkert sant

Septikerenes ledere er lang mer skeptiske ;)

http://theintelhub.com/2012/10/16/strange-domes-to-line-the-texas-coast-in-preparation-for-something-to-come/

Så du var i USA i går Omega, men ærlig talt, det er ikke sånn man gjør når man skal ta ut penger, det er det bare B-gjengen som gjør ;)

http://www.di.se/artiklar/2012/10/17/planerade-spranga-federal-reserve/

Men trenger kanskje noen kroner for å kjøpe seg noe sånt :)

http://www.clickorlando.com/news/Disaster-shelter-offers-full-kitchen-flat-screen-TV/-/1637132/17015840/-/g0ftq1z/-/index.html

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
11 år siden

Mycket bra dokumentar.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

01010100011000010110101101101011001000000101001101101001011001110111001000101100001000000110011101101100011010010110110101110010011001010110111001100100011001010010000001100100011011110110101101110101011011010110010101101110011101000110000101110010001000000011101000101001

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Håhåhå!

Koshervin-scenen var like kostelig som den var absurd…

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Dahlia Wasfi on 8th Anniversary of Iraq Invasion

Dahlia Wasfi http://www.youtube.com/results?search_query=Dahlia+Wasfi

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Gingrich:
Palestinerne er «et oppfunnet folk»

Han håper å bli republikanernes presidentkandidat – og lover å føre en langt tøffere tone i Midtøsten, dersom han blir valgt.

Han lover å gå tøffere til verks, dersom han blir USAs neste president.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Gingrich-Palestinerne-er-et-oppfunnet-folk-6717608.html

Ja han kan gjøre et godt valg blant jødene, unnskyld, jeg mener i usa.

skippern
skippern
Abonnent
12 år siden

Kald krig tendenser rundt Syria: http://debka.com/article/21521/

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Vandalf:
Skjønte du ikke dobbeltmoralen blandt dem som kritiserer Israel og ikke Tyrkia?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Og – de arabere som har best levestandard bor faktisk i Israel.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Nei, de bor nok i Saudi-Arabia. Herskerklassen der. Forøvrig gode venner av både Washington D.C. og Israel. Samtidig som Saudi-Arabia nok er det verste diktaturet i araberverdenen.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Beklager – det skal selvfølgelig være:

Og – de palestina-arabere som har best levestandard bor faktisk i Israel. (med unntak av de få korrupte på toppen av næringskjeden).

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

maranata;

Hvem er det som kritiserer Israel og ikke Tyrkia?

http://en.wikipedia.org/wiki/Human_rights_in_Turkey

Her fremgår det blant annet at Tyrkia er dømt for brudd på menneskerettigheter en rekke ganger.

Jeg kan ikke erindre at Israel er dømt i noen som helst instans for brudd på palestineres menneskerettigheter.

Men;hva er det egentlig vi diskuterer her?

Israels rett til å eksistere?
Israels oppførsel mot palestinere?
Kristensionisters ukritiske og ensidige støtte til Israel, hva enn de måtte finne på?

Jeg må ærlig innrømme at jeg har mistet tråden her…Jo forresten, jeg argumenterte for at Israel bryter folkeretten, og du ba meg vise til hvilken paragraf…

Deretter har du, slik jeg ser det, elegant unnlatt å svare konkret på et eneste spørsmål som angår Israels talløse overgrep mot en etter hvert svært så maktesløs gruppe mennesker.

Jeg frykter at Israels hardhendte behandling og kollektive avstraffelse av en stor gruppe mennesker til syvende og sist vil vanskeliggjøre forsoning på grasrotnivå, uavhengig av hva slags politiske kompromisser de respektive ledere måtte evne å inngå – i en eller annen fjern fremtid.

Når det er sagt har jeg levd lenge nok til å huske tiden med grusomme selvmordsangrep i Israelske byer, og man kommer ikke utenom denne perioden og hva den har betydd for opinionen i Israel når man skal se på dagens situasjon.

Men; og det er viktig; Israels legitime rett til å forsvare enge innbyggere mot tilfeldig terror kan på ingen måte forsvare Israels pågående røveri av landområder de på ingen måte var tiltenkt ved staten Israels opprettelse.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
12 år siden

Ikke tenk så mye på Tyrkia, i flere uker har Tyrkia blitt Haarpet til underkastelse og nå gikk de ut i dag og sa de vil kutte kraftforsyningene til Syria

http://www.iris.edu/seismon/zoom/events/?lon=43.099&lat=38.664

På samme måte som som i forkant av innvasjonen av Lybia har nå den arabiske liga kastet Syria ut av det gode felleskaps sånn at enn innvasjon kan rettferdiggjørest og det muslimske brorskap kan overta landet og gi vesten oljen

Israel og USA skal ha en WW3 koste hva det koste må

Kina som fikk oljekontraketer i Libya får nå ingenting derfra lenger, de får 40% av oljen sin fra Iran og en del fra Syria, får de ikke Olje så kolapser landet og de blir tvunget ut i krig
De sier rett ut er at får de ikke nok oje til å smøre det Kinesiske maskineriet så reiser det ut og tar den der den er
Kina får også store deler av råvarene sine fra Afrika men USA har rykket inn i en rekke afrikanske land siste ukene og uten råvarer ingen Kinesisk produksjon

USA har 900 militærbaser på 7 kontinent, de få som russerene har ligger/lå i Libya, Syria og Iran

Russerene sier rett ut et angrep på Iran vil være en krigserklæring

Men hva kommer først ?

Angrep på Iran eller Syria ?

Tar de Syria først så er Iran omringet fra alle kanter der Israel slipper å sende de 750 jagerflyene sine rundt Syria for å bombe Iran

I libya er Al Qaeda soldatene som NATO fløy inn fra Afghanistan frigitt og begynte å angripa Syria sammen med hundrevis av soldater fra Qatar som ble sent inn i Libya og utkledd som opprørere som bakkestyrker for NATO

Myndighetene i Qatar innrømmer for første gang at de sendte hundrevis av soldater for å kjempe på opprørernes side i Libya.

– Vi var blant dem, og antall qatarer på bakken var flere hundre i hver region, sa Qatars stabssjef, generalmajor Hamas bin Ali al-Attiya, onsdag

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/libya/artikkel.php?artid=10015332

Propagandaen er i gang som i Libya, i dag kan vi lese i vestlig propaganda media at det første slaget allerede inntraff i dag men nå er de desertører fra den Syriska hæren og ikke demokratiforkjempere som inførte sharialover i Libya som stå bak hehe :)

http://www.dagbladet.no/2011/11/15/nyheter/syria/utenriks/revolusjon/politikk/19030747/

Men NATO, Israel og USA sliter enormt på hjemmebane for å få støtte til de kommende krigene sine

I Europa er 95% av folket motstandere av en krig mot Iran og i USA er 85% av folket motstandere av en krig mot Iran

Så mao kan vi forvente oss ikke bare en intens propaganda kampanje for å søke støtte til krig av folket men helt sikkert en eller flere falsk flagg opprasjoner også

Oppslag i vestlig propaganda der man leser at 3 Syriske demonstranter er drept i dag funker ikke lenger når man samtidig ser på RT at tusner av Libyere er drept samme dag uten at de får så mye som en notis i vestlig losje media engang

Fredsprisvinner og Generaldirektør i IAEA Mohamed ElBaradei var lite samarbeidsvillig til å fabrikere falske bevis mot Iran men nå som Japaneren Yukiya Amano har overtatt skulle alt så mye bedre

Men Yukiya Amano er en japansk diplomat og internasjonal embetsmann for De forente nasjoner så nikkedukken til USA har liten troverdighet internasjonalt

Hu, Medvedev og Obama møttes i stillehavet på lørdag den 12.11.11 der siste detaljene om vår skjebne ble diskutert og sikkert en liten diskusjon om hvem som har den flotteste hulen

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10015793

Så du og de andre kristen zionistene har mye å glede seg over frem til jul Maranata, krigen dere har ventet på så lenge kommer fortere en selv den mest optimistiske kristenzionist har håpet på

Men det blir kanskje en nedtur nå de tror de ser HAN i skyene men så viser det seg at det er en Jeriko langdistanserakett med nøytronhode fra Israels Samson program ………………..

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

En ny profeti fra Smurfen? Jeg skjønner ikke at du gidder å komme med disse spådommene dine lenger. Trøsten din får være at du kanskje får rett EN gang for vi har selvfølgelig ikke sett den siste krigen i MidtØsten. Din aldeles tullete påstand om at USA og Israel vil ha WW3 er så til de grader basert på antipatier og så lite på fakta at jeg nesten ikke gidder å kommentere det, men jeg synes ikke du skal slippe så billig unna med alt vrøvlet du presterer her.

Hvis det var Israels intensjon å starte en krig, kunne de knust ebhver arabisk hær på hele det “arabiske kontinent”. Så hva skulle de vente på? De trenger jo ingen unnskyldninger for å starte dette. Iran er jo allerede i krig med Israel gjennom sine stedfortredere Hamas, Hizballa og Syria som de overforer med våpen for å forberede det endelige oppgjør.

Stakkarslige Tyrkia og Erdogan har også ambisjoner nå, og i det politiske vakumet etter den arabiske våren prøver de å vinne støtte ved å true Israel. Tyrkia ligger faktisk syltynt an med sin tilsynelatende supervekst 9% av BNP. En nærmere analyse av Tyrkias eksopansive økonomiske vekst er et resultat av en kredittboble som er i ferd med å sprekke. Hele landets økonomiske vekst er basert på økt innenlandsk etterspørsel. Denne etterspørselen skyldes i hovedsak billige lån som regjeringen rundhåndet innvilget i opptakten til valget i juni. Tyrkias budsjettunderskudd beløper seg til 9% av BNP. Hellas er eksempelvis sunket ned i gjeldskrise med et nåværende underskudd på 10% av BNP. Analytikere spår at Tyrkias underskudd vil passere nivået til Hellas i løpet av året. Og mens EU kan ende opp med å redde Hellas, har Tyrkia derimot ingen til å redde seg. Følgelig kan Tyrkias økonomiske korthus komme til å falle sammen ganske raskt. Det er vanskelig å forstå hvorfor Erdogan handler som han gjør, gitt de dårlige kortene han har på hånden. Det er mulig han er gal.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Smurfen:
Du legger falske premisser og delvise sannheter for at kabalen din skal gå opp for en WW3

Til sammen 21 land fra Asia og stillehavsregionen deltar på APEC-møtet. Det er ikke bare Obama, Hu og Medvedev.

Hvilket land i verden skulle tjene på en WW3, og en desimering og resesjon av hele verden? Du påstår det er USA og Israel; er det tilfeldig at dine antipatier samsvarer med Irans leder? For ham er jo USA og Israel beskrevet som den store og den lille djevel.

ola
ola
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

maranata: du behøver ikke tro det blir noe WW3, og du har rett i at ikke så mange land generelt vil tjene på WW3, vis du spør alle vanlige sivile i verden om de vil ha WW3 så får du nok nei, men, vær så snill og svar meg på dette: Når brydde de få som styrer oss, seg sist om hva vi vanlige dødlige vil?
Det som uansett også er mer sannsynlig er at det blir brukt mest biologiske våpen som tar livet av kun mennesker, ikke dyr eller natur.
Og Vis Israel og USA av en eller annen grunn ikke angriper noen flere land (yeah right), så har vi fortsatt Kina, og hvem vet egentlig hva de gjør og planlegger innad i landet, man ser jo bare hva de gjør utenriks, og det er jo ikke bra det heller. Russland, hva med de? Man hvet ikke hva de gjør heller.
Men en ting er sikkert, alle land ruster opp, mange land går for mer og mer proteksjonisme, det er indre uro i de fleste land, finanskrise, arbeidsledighet, overvåkning og løgner, samme som skjedde før WW1 og WW2.
WW3 er desverre uungåelig, og jeg har ikke mye håp for fremtiden, antageligvis ikke lenge til det skjer heller.

Se bare på nordmenn, her om dagen fløy det noen F16 fly over oslo, folk fikk helt panikk og trodde krigen var igang allerede. Ennå det er veldig vanlig at F16 fly flyr over vestfold/østfold/oslo/akershus/buskerud, det har de gjort i alle år. så folk merker det i “kraften” at noe er på gang, men de fleste vet vel egentlig ikke hva eller hvor ille det er.

ola
ola
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Lykke til i bunkersene de som skal ned der etterhvert

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10023950

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Ikke til deg UFO, men til artikkelforfatteren i VG: Bomben, som kan bryte gjennom 61 meter forsterket betong før den detonerer.

Har du tenkt gjennom logikken i dette utsagnet? Hvordan “arbeider” denne bomben seg gjennom 61 m betong FØR den detonerer? Er det i kraft av sin vekt og hastighet? Neppe. Har den påmontert en slags diamantborr for å grave seg gjennom all denne betongen? Neppe. Kanskje noen her på NyS har noen ideer?

ola
ola
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Har du tenkt gjennom logikken i dette utsagnet? Hvordan “arbeider” denne bomben seg gjennom 61 m betong FØR den detonerer? Er det i kraft av sin vekt og hastighet? Neppe. Har den påmontert en slags diamantborr for å grave seg gjennom all denne betongen? Neppe. Kanskje noen her på NyS har noen ideer?

Anti-Materie på tuppen, nok til å “fjerne” ca 61 meter med materie før den sprenger?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Vi mennesker kan kun forstå og nyttiggjøre oss av antimaterie i den teoretiske verden. Dette ville ha vært et våpen i seg selv totalt overlegent alle andre våpen.

Nice try – try again .-)

ola
ola
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Er nok ikke anti-materie på denne nei, men umulig er det nok ikke, spørsmålet er jo ikke om de holder info og teknologi tilbake, men hvor mye, og hvor langt er de egentlig kommet?
Kan jo være så simpelt som at de har en slags “big becky” tupp, men koneformet, bare mye mindre, som roterer og graver seg nedover ved hjelp av vekten og farten?
mye muligheter, men sikkert ikke mange som hvet det.

Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

Was Israel Behind a Deadly Explosion at an Iranian Missile Base?

Israeli newspapers on Sunday were thick with innuendo, the front pages of the three largest dailies dominated by variations on the headline “Mysterious Explosion in Iranian Missile Base.”

Read more: http://www.time.com/time/world/article/0,8599,2099376,00.html#ixzz1dlRb078S

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Hykleriets dobbeltmoral

Sammenlignet med Israels kamp mot arabisk terrorisme avslører omfanget av den ondartede dobbeltmoralen man anvender mot Israel. Det kurdiske folk har faktisk et mye sterkere argument for uavhengighet enn de arabere som kaller seg palestinere. De 30 millioner kurdere i Midtøsten har et dokumentert 2400 årig nærvær i sitt hjemland, en region som inkluderer deler av Tyrkia, Syria, Irak og Iran. De har også et særegent språk og egne skikker. Det eneste de mangler er å være en nasjon i sitt eget land, noe som er en konsekvens av hvordan britene delte opp det ottomanske imperiet på etter den første verdenskrig, en prosess som tjente Englands imperialistiske interesser snarere enn folkenes historiske rettferdiggjorte krav om nasjonal selvbestemmelse.

De færre enn 2 millioner palestina-arabere på den såkalte vestbredden er derimot etnisk, språklig og kulturellt tilsvarende arabere i Libanon, Syria, Jordan og Egypt. Det finnes ingen historisk fremstilling av et distinkt palestins folk og palestina har heller aldri vært et “arabisk hjemland”. Dette er årsaken til at de arabiske armeene i 1948 og 1967 angrep Israel, ikke for å opprette en uavhengig stat, men for å utslette Israel og dele området mellom seierherrene. Araberene endte opp i palestina på samme måte som de kom til Nordafrika, Egypt og Irak – som etterkommere av erobrere, okkupanter, kolonister og innvandrere. Palestinske “nasjonale aspirasjoner” i den utstrekning de er seriøse, er et resultat av militær fiasko, institusjonalisert offerrolle og svik fra deres arabiske brødres side, som i de fortrengte palestinske “flyktningene” har funnet et nyttig PR-våpen for å marginalisere Israel og sette spørsmål ved landets legimitet.

http://frontpagemag.com/2011/10/21/the-pathology-of-double-standards/

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Jeg synes det er flott at du løfter frem kurdernes sak, maranata! Du kunne kanskje skrevet en artikkel om deres situasjon?

Når det er sagt mistenker jeg at motivene dine ikke er så edle som de kan virke, og man kommer ikke forbi det enkle faktum at Israel bedriver systematisk mobbing og trakasering av en hel befolkning av underpriviligerte mennesker.

Det er feks ikke mange Palestinere, øh unnskyld, arabere skulle det være, som nyter en så god levestandard som kurdere bosatt i Nord-Irak gjør, ref selvstyre og lukrative oljeinntekter.

Så hva var egentlig poenget ditt med dette innlegget? Palestinerne har det egentlig fett?

« Forrige artikkel

Slå ring rundt Kong Harald

Neste artikkel »

Vaksiner – overtro og medisinske virkninger

120
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x