Slå ring rundt Kong Harald

8.2K visninger
15 minutter lesetid
102

Der er krefter som er ute etter å stryke korset av det norske flagget, og det er ikke å anbefale at de får lov til…da får dere USSR etter 1917 og drapet på den kristne russiske monark, Tsaren, om igjen.

Nihilistene, ‘humanistene’ og ateistene overtok. Les historien, 66 million strøk med i den internasjonale sosialismens del av revolusjonen.

Jfr også skjebnen til Keiser Wilhelm, som skjenket Ålesund pengene til gjenoppreisning av Jugendbyen etter brannen i 1904 (vår vakre hjemby – det beste og vakreste sted i verden).

# Hvis vi ikke handler unisont i samarbeid med hverandre og forsikrer oss om at fremtiden blir hva den trenger å være, så vil vi garantert fortjene enhver skjebne som venter oss.- Bill Cooper.
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/kjenn-deg-selv-nirvana/comment-page-2/#comment-75351

Det ble kommentert til meg en observasjon gjort av forholdet mellom Kongen og Statsministeren rett før avspark i cupfinalen mellom Ålesund og Brann den 6.11, hvilket Ålesund vant 1-2. :)

Statsminister Jens Stoltenberg forsøkte å snakke til Kong Harald, men Kongen svarte ikke, og gadd ikke å se på Statsministeren engang. Da Kongesangen (den britiske nasjonalsangen) ble spilt klappet ikke Kongen, men det gjorde Stoltenberg. Men da den Norske nasjonalsangen ble spilt klappet Kongen.

God observasjon.

Kong Harald er nok tro til sin ed. Uten tvil.

Kronprins Håkon er jeg mer usikker på. Han er et barn av sin tid, en internasjonalist, og tildels kan virke som en elitist, i fiffen blant Trond Giske’s politisk korrekte elite nettverk i Oslo, men vi får gi ham sjansen til å vise hva slags stoff han er laget av, når det kommer til stykket. Men han kan kanskje være mer samarbeidsvillig med deres agenda, og således ønskes tiltrådt snarlig.

Så Sunnmøringene knuste hanseatene i fotball. Det var vel fortjent. Der finnes en høyere rettferdighet i verden.  Pietistiske sunnmøre må ha gjort noe riktig, for karmakontoens del.. :)

Jeg fikk ikke med meg dissonansen mellom Statsministeren og Kong Harald, men hva jeg har fått med meg er at der er en drittpakke-kampanje mot Kong Olav på gang med boken til Bohman-Larsen. Ikke kjøp den. Bare løgn og fanteri.

Kongen vil være kristen – protesterte i statsråd
http://idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=14485

– Nektet kongen å dele ut Krigskorset
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7626300

Det ligger dype rotfestede ideologiske konflikter bak det som denne artikkel tar opp.

Nå må vi virkelig slå ring rundt Kongehuset mer enn noen gang. Jeg kan ikke sterkt nok overbringe denne oppfordring.

Drapsforsøk på Kong Harald 1999-2008

Det spekuleres i at noen har vært ute etter Kongens liv, med strålevåpen, ved oppsetting av strålevåpen på Kongsseteren fra 1999, og det rapporteres fra ymse hold at både Kongens og Dronningens helse var iferd med å brytes ned som følge herav.

Bilderberger og Telenor-sjef Baksaas bør vel sjekke hva hans undersåtter driver med.

Strålevåpenet var nok ikke innstil på vaktmesteren, men på Kongen selv. Ålesunder og journalist Per Aslak Ertresvåg tar opp dette forholdet i sin siste bok.

Hvem som står bak kan vi ikke bevise, så gå ut med navn og miljøer som er antatt ansvarlig kan vi ikke gjøre. Vi kan bare si ifra om observasjonen.

Ideologisk dissonans

Internasjonalistene angriper alle de symboler som binder oss sammen, og som er basisen i vår kultur. Deres kulturrevolusjon skal splintre oss for vinden, mens de skal bli sittende igjen med makten og alle pengene, til å strø utover verden i sine utopiske drømmerier. Dødstøtet for Norge som et kristent og homogent land, et av de siste i verden.

When the going gets though, vil det vise seg hvem G-d reiser opp to the challenges. Hvem det er vil kanskje overraske mange, men ikke meg. Ikke de som roper “Herre, Herre”, men noen som har vært ute en vinternatt før.

# Jeg tror med hele mitt hjerte at G-d plasserte meg på steder og i posisjoner gjenom hele livet mitt slik at jeg ville bli istand til å utgi dette varsel til hans folk. Jeg ber om at jeg har vist meg verdig og at jeg har gjort min jobb. – Bill Cooper.
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/kjenn-deg-selv-nirvana/comment-page-2/#comment-75351

Der er andre som passer på utenom oss, med langt mer makt enn den frie presse vi er en del av, oss i den fjerde statsmakt, også innen vårt statsapparat. De er forberedt for oppgaven, som Bill Cooper sier i kommentar over. De trer frem tidsnok……., men spørsmålet er om de kan, før folk flest viser hva de vil.

– EU bør få mer makt
over medlemslandene
«Utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener EU bør få mer makt og større mulighet til å bestemme over medlemslandene.»
http://e24.no/makro-og-politikk/stoere-eu-boer-faa-mer-makt-over-medlemslandene/20117609

Hvorfor deltar vår utenriksminister i den diskusjonen? Vi er jo ikke medlem, og akter heller ikke å bli det (?).

Sir Winston Churchill (1874-1965):

Vi er med Europa, men ikke av det. Vi er forbundet, men ikke kombinert. Vi er interessert og tilknyttet, men ikke absorbert. Og skulle Europeiske statsmenn addressere oss med ordene vi brukte fra gammelt av -«Skal jeg snakke for deg til Kongen eller Tjenernes Herre?» – skal vi svare med ordene til den Shumanitiske kvinnen: «Nei sir, for vi dveler mellom våre egne folk.»

«We are with Europe, but not of it. We are linked, but not combined. We are interested and associated, but not absorbed. And Should European statesman address us in the words which were used of old – “Shall I speak for thee to the King or the Lord of? the Host?” – we should reply with the words of the Shunamite woman: “Nay sir, for we dwell among our own people.”

Trenden er motsatt

Skottene bryter ut av the Commonwelt nå; United Kingdom – Det Forente Kongedømme – står for fall, og det er vel like greitt, for monarkiet der ser ut som det har mislykkes i sin oppgave å representere vanlige folk. Jeg sier lykke til Skottland, god ide.

Skottenes nye regjering sier at bruddet skal skje i 2014-2015.

«A study of the (economic) panics of 1873, 1893, and 1907 indicates that these panics were the result of the international bankers operations in London.» – Secrets of the Federal Reserve, Eustace Mullins, 1991.

London, og Rothschilds The Crown og Rothschilds The City, og korrupte politikere i The Whitehall, har bragt for mye elendighet over deres hoder.

Statsminister Jens Stoltenberg bygget opp sitt image etter Utøya-massakren, og annet, ved medaljeutdeling til Afghanistan veteranene, på bekostning av den Norske Konge, men vi er et monarki. Vi vil ikke ha Fører prinsippet.

Vi vil også bevare Norge som et fritt selvstendig land etter Grunnloven, slik som skottene.

Vi følger skottene. Vi vil også dvele blant våre egne folk.

Sunnmøre eget land

Kanskje er det på tide for Sunnmøre å bryte utav Norge, om anti-monarkiske krefter lykkes i sine forhavender. Kong Harald er velkommen, anytime, til å bli Sunnmøres Konge, om resten av Norge forkaster monarkiet, på bekostning av hva?

Brann 1 – Ålesund 2
:)
Hanseatene tapte. De er akterutseilt.
Brannslukning… Norgesmestere… Kongepokal 2011.
Rekdals mannskap fikset biffen.
Ingen over. Ingen ved siden.
Hverken i fotball, business eller slagkraftige politisk ukorrekte artikler..;
Kjetil Rekdal og jeg som gir coaching i verdensklasse.. :)

Barrantes, AaFK’s åndelige overhøvding.
Korsingen virker. Alle gode makter var med AaFK idag.
Barrantes vartet opp med sin magi, igjen.

Mye grisespill fra Brann. Tapte pga minus på karmakontoen.

Sunnmøring – Ålesund All Stars

Ingen vits å være ydmyk en slik dag, får si med Carew:

“Jeg prøvde å være ydmyk i 2 uker,men da var det ingen som la merke til meg så det sluttet jeg med!”. John Carew (VIF)

Keiser Report: Make Love, Not Debt

In the second half of the show, Max Keiser interviews Birgitta Jonsdottir, about the true state of transparency, banking and economy in the latest IMF poster child, Iceland. Max Keiser & co-host, Stacy Herbert, discuss the new world order in which we’re all Greeks because we didn’t see the signs in 1969 – «Make Love, Not Debt.»

Nigel Farage: Well here it is, Mr Barroso, here it is [holds up Union Jack]. And that flag has represented liberal democracy far more than any other member state of this European Union and it will go on long after your star-spangled banner has disappeared.

Sosialismens røtter

Ethvert kunnskapsløst menneske, bør være forsiktig med hva slags tankegods de uvitende bekjenner seg til. Dette gjelder også politikere.

Sosialismen er basisen i det materialistisk-naturalistisk verdensbilde.

De verdslige synest ofte å være så smart idag, tror at de er på toppen av evolusjonskjeden i menneskelig intelligens, men jeg synest ikke det. Jeg synest Moses var smart, jeg synest Jesus fra Nasaret var smart, for disse viste begge, og mange andre åndelige ledere sikkert før, og etter dem, at de kjente til de åndelige lovers prinsipper, hvilket kan legge sivilisasjoner i ruiner, eller hva som bygger dem, altså hemmeligheten bak sivilisasjoners vekst og fall.
Disse åndelige lover er STRENGT moralske, men dagens mennesker vil jo ikke ha noen moral, og de støtter derfor de ugudelige myndigheter og personer som gir dem mest mulig umoralsk frihet.

Det er en frihet som skal koste dem dyrt.

Når enkelte snakker om at «Moder Jord med sitt biologiske mangfold settes i høysetet», er en fattig trøst, når dette biologisk mangfold og hele Moder Jord er ødelagt av destruktive krefter av menneskeheten. Da trenger vi ikke mer høytflyvende teorier fra sosionomer og sosialøkonomer, men aksjon basert på mer folkelig aksepterte omforente standarder.

Da er det også best å vite at «I min Fars hus er det mange rom«. G-d har mange steder med «biologisk mangfold», og å ha et åndsbasert verdensbilde, så mener jeg en må se hen til dette, og ikke bare være innstillet på at dette er alt vi har, som den sosialistiske utopi synest å ha, hvor de skal skape himmelrike på jord, hvilket de med deres prioriteringer ikke kommer til å greie, fordi deres ledere ikke har den moralske og åndelige ryggrad og utsyn til å definere dette.

Når målet helliger middelet (erklært, som det har gjort siden den franske revolusjon, bolsjevik revolusjonen av 1917 m.v.), og middelet er drap og myrderier, da har de bortdefinert seg selv, og vil før eller siden bli forlagt til historiens skammekrok. I vanære skal de være både på jord, og i evigheten, idet de ikke klarte å komme til cupfinalen på Tellus, men forsvant ut i første runde. «Intet som er forsøkt skjult, skal forbli skjult«.

Så akademiske utlegninger og teorier vanskeliggjør løsningen på problemet, når løsningen i virkeligheten er så enkel som ; «Elsk G-d, og elsk din neste som deg selv«. REMA1000; Det enkle er ofte det beste.

Dette hadde løst all verdens problemer over natten, om alle greidde dette.

Men menneskene har spist av Kunnskapens Tre og tror seg så jævla smart.

Årsaken til elendigheten, sa Alexander Solshjenitzin var ene og alene at «mennesket har glemt G-d, det er hvorfor alt dette hendte«, når han søkte å beskrive hvorfor folkemordene i USSR hendte. Det var eneste forklaring en slik eminent forfatter greier å forklare det med, så konsentrert som mulig.

Mennesker har to valg som jeg ser det; de kan underlegge seg G-d’s moralske ledelse, eller de får den verdslige umoralske og åndelig døde, nærmest dyriske, i sosialismen/kommunismen/bolsjevismen. Uten slik åndelig balansering av makt, så havner vi på ville veier, evolusjonsmessig sett, fordi umoralske krefter vil tre inn vakuumet etter det åndelige lim som holder sivilisasjonen sammen; deres gudsbilder, deres åndelige basis, deres felles omforente livsstandarder, basert på tusener av års sivilisasjonsutvikling.

Jeg sier meg selvfølgelig helt enig med Solshenitzin.

Og til forskjell fra internasjonalistene og materialistene har de åndelige oppvåknede mennesker allerede frigjort seg fra denne dimensjon, denne verdens begrensninger. Hver eneste dag er den frigjorte sjel klar til å ta farvel med denne barnehage i åndelig og menneskelig utvikling, denne pøl og dette rottebol av menneskelig fornedrelse, drap, myrderier, lemlestelse, nød, hat og elendighet. Som Jesus på fjellet, når han ble fristet med rikdom og penger i alle lommer for å underlegge seg denne verdens herrer; «Vik bort fra meg satan, Herren din G-d skal du tjene«….

Vi har ikke hatt utvikling. Vi har hatt innvikling. Og de åndelige mennesker sier med Kristus, mens de bevarer sin sjel til det siste, for ikke å få den korrumpert av disse krefter; jeg skal holde ut til enden, min sjel skal bevares til jeg drar videre, til det rom min Fader i himmelen har beredt for de rettskafne.
Slik sett trenger vi ikke denne jord for vår frie sjel, planeter eksploderer og forsvinner hver eneste dag, og nye kommer til, bare i denne dimensjon.

Det er denne åndsløse, gudløse, ateistiske materialistisk-naturalistisk verdensbilde med Marx sin «patriotiske kapitalistiske klasse» som skal utgjøre ledelsen i Den Nye Verdensorden, som er deres, jorden som skal bevares for dem eksklusivt med befolkningskontroll aka drap og myrderier, deres gudløse utopia, som er under oppbygging, men de moralske åndelige lover i det åndsvitenskapelige verdensbilde er ikke del av deres ledelsesfilosofier. Dessverre.

Når jeg tidligere har fremhevet den angrepne og myrdede Ghaddafis positive sosialisme så foretrekker jeg kapitalismen, og jeg mener at Libya også hadde en sunn kapitalisme som kom folket til gode, basert på fri konkurranse, og ikke en kapitalisme hvor noen få krøsuser (patriotisk kapitalistisk klasse iflg Moses Mordechai Marx Levy og Mao) som Rockefeller og Rothschild i ledtog med statens og folkets valgte representanter korrumperes til å la enkelte kapitalister med partiboken i orden og finansspekulasjon og bankvirksomhet, få utsuge alle andre. Dette er ikke fri konkurranse, eller fritt marked. Rockefeller Sr sa; «Konkurranse er en synd».

Han og Rothschild samt deres medsammensvorne, ved å kjøpe seg politikere til tjeneste for sin sak, fikk monopol på å utstede penger (Federal Reserve) og drive finans av land og folk (spekulasjon).
Slik har det vært siden den tid. Ingenting er endret.

Sterk stat under ethvert system, og spesielt kommunisme, er tyrannisk og dødelig, husk 66 million døde kristne mennesker etter marxistene og de internasjonale sosialistenes bravader, plusser en så på 6 million for de nasjonal sosialistiske (nazi’s) myrderier så er sosialismen vist seg som en dead end. Noen som trenger mer bevis?

Folket selv skal være sine myndigheters check and balance i et demokrati, men folket sover, er lurt trill rundt, og de fleste bryr seg ikke før det er for sent….. (Stemmer i Mørket, jfr. folket i Tyskland 1930-tallet, og USSR 1900 og fremover)

«I utgangspunktet er nasjonalsosialismen og marxisme det samme.» – Adolph Hitler, 1941.

Han uttalte i 1939 til Hermann Rauschning at alle nasjonalsosialismen var basert på Marx. In a public speech in November 1941 Hitler declared that “basically, National Socialism and Marxism are the same.” [The Bulletin of International News, Royal Institute of International Affairs, XVIII, No. 5t, 269.] Goebels wrote in 1941 about how, after the Nazi victory, “real” Nazi Socialism would replace the Bolshevism in Russia. I en offentlig tale i november 1941 Hitler erklærte at «i utgangspunktet, nasjonalsosialisme og marxisme er det samme.» [The Bulletin of International News, Royal Institute of International Affairs, XVIII nr. 5t, 269.]
http://www.thinking-catholic-strategic-center.com/the-godless-left.html

All sosialisme bringer bare elendighet med seg til menneskeheten.
Nazisme er også grunnlagt på Mordechai Marx Levi sine idiotiske rant, en mann kjøpt, betalt og finansiert av den ‘patriotiske kapitalistiske klasse».
Nasjonal sosialisme (ZOG, nazisme) drap 6 mill, internasjonal sosialisme (ZOG, bosjevisme/komunisme) drap 66 million.
Hvem er verst?
Forskjellen på dem er at de som drap 6 million ble lynchet i en såkalt rettsak (henrettelse/straff),
mens de som drap 66 million (kommiene) gikk alle fri fra all Nurnberg prosess fordi de var en av som ble kalt ‘allierte’
The Winner Takes It All.
Skriver også historiebøkene.

Nasjonal sosialismen er også en avlegger av marxismen, de er begge i samme båt disse to. Begge skapt utav de gale rant fra Moses Mordechai Marx Levy.

Så jeg vil ha en sunnere kapitalisme og et skikkelig fritt marked enn vår korrumperte verden har per idag. USA før 1913 kanskje, hvor disse krøsuses fikk ansvaret for å printe penger og låne dem ut til regjeringen og folket for renter. RENTER MÅ FORBYS! Jeg har skrevet mye om det på Riksavisen; Selveierdemokrati.

Jeg vil at enhver skal få lov å være sin egen kapitalist, og sin egen lykkes smed. Ikke en eneste krone skal statens funksjonærer ta fra dem og omfordele til de som allerede har mye fra før av, de nevnte krøsuser, for det er hva som skjer.

Sosialismen og bakrommenes krøsuser har blitt ‘Guds Finger’ i verden, de har gjort seg selv til guder… derav begreper som anti-krist, etc.

«Lederen av folkets vilje avviker fra lederen ved Guds vilje i at førstnevnte er tvunget til å rydde veien for seg selv», – Leon Bronstein (Trotsky)
http://translate.google.no/translate?hl=no&langpair=en|no&u=http://www.marxists.org/archive/trotsky/germany/1933/330610.htm

G-d er avsatt som en styrende og selvregulerende kraft i verden, i form av sine åndelige moralske standarder, åndelige lover avdekket av mennesker gjennom tusener av år av sivilisasjonsbygging, først ved Abraham den rettferdige, siden ved Moses på Sinai, så av Jesus i Palestina..også bidrag fra Muhammed og mange andre. Deres revolusjon har en tendens til å ofre sin sønner for dette deres verdensrike. Vil det bli verdt det?

Statens funksjonærer har vist seg alt for lite intelligent til å¨kunne forestå en slik viktig jobb som rettferdig omfordeling, de er for lett å korrumpere. Det har de vist at de er ikke flink til, og har ikke kompetanse til. Dette må bli opp til den enkelte selv hva og hvem han/hun vil gi til. Staten skal ta seg av helse, veier og justis (ikke skole – blir bare propagangda og hjernevask av det), that’s it. Resten tar folk seg av selv på lokalplan.

Det er ingen ikke-sosialistiske tradisjon for folkemord i Europa. Folkemord er sosialistiske politikk. Og likeledes desillusjonerte britiske journalisten FA Voigt, etter mange års observasjon, konkluderte med at «marxismen har ført til fascismen og nasjonalsosialismen.» [Unto Caesar (1939), 95 Page.]
I praksis en sosialistisk revolusjon er ingenting mer enn en målrettet destabilisering og etablering av uro, uenigheter og fiendskap, skapt for det formål å gi en mulighet til noen som ikke er i kraft for å komme til makten. Selve ideene om sosialisme gjøre nettopp det, ved å mate de laveste instinkter hos mennesket.
http://www.thinking-catholic-strategic-center.com/the-godless-left.html

Det skal bli forbudt for krøsuser å akkumulere slike verdier at de kan kjøpe seg politikere slik det har vært gjort til nå.

Staten kan bare ta ifra Rockefeller, Rothschild og Soros et al alt over 100 million NOK, fordi det helt sikkert er akkumulert på kriminelt og korrupt vis. Er der bevis for at de har bedrevet kriminell markedspåvirking og monopolisering, bør de fratas alt, og gis strenge bøter i milliardklassen. Boten må jo stå i forhold til forbrytelsen, og størrelsen på de beløp som er tilegnet på kriminelt vis.

Problemet med ‘kapitalismen’ kan enkelt løses ved en lov som forbyr akkumulering av verdier for over 100 mill., eller en kan straffe de som korrumperer markedet allerede idag, og som korrumperer politikere, rett og slett kjøper seg tjenere i statsmakten.

Vi trenger ikke å skifte til kommunistisk stat eller sosialistisk verden bare fordi våre myndigheter ikke straffer de kommunistiske kriminelle aktører, den i kommunismens beskyttede ‘patriotiske kapitalistiske klasse’, selvfølgelig er dette kun de som finansierte Moses Mordechai Marx Levy, som utnytter systemet.

Hvorfor tar ikke politikerne bare et par enkle grep og fikser dette tro?

Svaret er innlysende…

Utopier lagt i grus

Enkelte lærer aldri, dessverre. Deres visdom strekker ikke til…..

De det blir med «jeg vil, jeg vil, men jeg får det ikke til«…, og så full kollaps. Opp på føttene i løpet av noen generasjoner, – som barn, prøv igjen, og igjen, og igjen – og mislykkes gjør de hver gang, hele tiden. Hadde det ikke vært så mange liv som gikk med i deres revolusjoner, så hadde det nesten vært morsomt, at de kan beholde slik tro på sine evner, selv etter alle sine mislykketheter i de forgagne generasjoner.

De som overser hva verdens store tenkere før oss har konkludert med som ledd i sivilisasjonsbygging, og tror seg mer intelligent enn mennesker som levde før andre kataklysmer i verdenshistorien, tror seg idag å være episenter av menneskelig visdom, de er nærmest dømt til å gjenta de samme feil som ble gjort. I så måte vil dagens ‘sivilisasjon’ bare bli som en fotnote i historien om utopiene, ala Atlantis, Lemuria, Romeriket og for ikke å snakke om Babylon.

Historien selv bekrefter min fremstilling.

Alt for Norge.

Siden dette spørsmål tas opp i public domain, i god demokratisk kristen og nasjonal ånd, og vi ikke har greidd å få tak i Statsministeren for kommentar, så er vi er svært interessert i få feedback fra Statsministeren om at vi kan slappe av, at der ikke er noen slik agenda, som omtalt. Det ville ha gledet oss meget. På forhånd takk.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

102 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Michelle
Skribent
11 år siden

For meg blir det helt feil at flagget skal ha en religiøs tilknytning!
Hvorfor skal et monarki og stat være underlagt en bibel-boksamling?
Skal man ikke få bo fritt på denne planeten uten religiøse sjefer?
Jeg ser det ikke som frihet i å bli påtvunget andres meninger!

Her er kongefamilien i audiens hos Elizabeth
i 2005 for å feire 100 år:

Legg merke til musikken som de har felles!
Her er Kong Olav i audiens hos Paven:

Og her møtes Dronningen og Paven:

Vakre kjoler og mye snilt i hjertene der også seff,
bare så synd med de skjulte okkulte åndelige kreftene
som har taket på disse stakkars sjelene!
De blir lurt til å forsvare hierarki-ordningene,
der alle har noen over seg som bestemmer.
Og de over de igjen ser vi aldri i media selvsagt.

La os sammen sende positive tanker med lys til de
som kan frigjøre all Kjærlighet i Hjertene ♡♡♡♡

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Flåsete kommentar i egen tråd J.J.

Du uttaler deg som George W. Bush Jr.

«You are either with us, or against us!»

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Men dette er jo hans (J.Js) sted på internettet og han har all rett til å være så flåsete han bare vil må vite ;)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Det er mange som reagerer på det der, fordi, man må jo kunne ha forskjellige meninger, også om kors på flagg eller ei. Og det hørtes ut som du landsforviste Michelle og mangler respekt for kaninens tro, ja. Det bør man vel ha?

Nilscava: Du tar litt feil, fordi JJ sitt sted på internett er her:

http://www.riksavisen.no/

Nyhetsspeilet var det mange forskjellige som stod bak og var med på og bygget opp av Frank Aune. Her er en redaksjon, som bla har en redaksjonell linje, som ikke er diskuterbar. Altså, ikke JJ sitt sted, men et sted JJ er tillatt å poste sine artikler og er konge over de til en viss grad.

Det er da, om man er gitt ansvar, det er viktig å vise rettskaffenhet. Jo mer man er gitt, av ansvar, ressurser og talenter, jo mer vil Gud kreve, avkreve og forvente tilbake, i følge Jesu lignelse om talentene.. i NT.

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Mulig du ikke mente det, J.J, men det du skriver er direkte oversatt fra «My way or the highway» og hvis det ikke var meningen, så er det kanskje en ide å tenke litt mer før man skriver?

Det skriftlige mediet er roten til det aller meste av ondsinnede rykter, misforståelser og problemer som kommer av språklige justeringer.

Når du skriver en artikkel, og det er ikke akkurat din første, så bør du være obs på slike ting.

Min ydmyke mening er at flåseri bør holdes unna når du prøver å være seriøs.

snizel
snizel
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

For en idiotisk artikkel. Legge så mye konspiratorisk i at de ikke klapper samtidig, tilsynlatende ikke svarer på spørsmål, håpløst. Drapsforsøk som «ingen» oppdager osv, slike idiotiske udokumenterte påstander kan bare legges ut på Nyhetsspeilet. Her møtes tydligvis alle som bare kan kaste ut udokumenterte påstander, som sluker alt som påstås på YouTube+++. Hvor er kildekritikken?

no problem
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

wow du e like naive nå som før du lært alt det du nå vet

Fed er ikke et privat selskap det er heller ikke eide av staten men staten eier
alt skal være på et lokalt nivå og regjeringen skal lage lover
men snart e alt styrt av UN
EU – norht american union -afrikan uninon – midell east union – asia union

Kongen du begnte å snakke om, første må jeg si at jeg ble litt overrasked av du vil ha kongen i norge mens det er greit for deg at konge dømet i uk blir svekket

Kongen og statministeren
Kongen er frimurer i svenke right
Stoltenberg er illuminate

Illuminate slåss for å vinne over (katolikker relegions krig i det stille) de vil fjerne det gamle som konge døme, korupt alt innen for skole og det viktigste de har full kontroll over universt og høyskoler som igjen bygger opp kunskap i samfunet. og hva er i samfunnet i dag? illuminate insperte terorier som «Darvin; Teror»

Kongen (familien) kommer fra Danmark-Danmark er fra the tribe of DAN
viste du at under andre verdenskrig ble ca 700 norske jøder drept i konsentrasion leire mot 3500 norske
når siste, så du eller hørte du om et musem får dem i norge
åja det er riktig jøden har et ja gamle borgen til Q…. hmm 6 millioner sier du
hvor har du det tallet fra hmm skulle tifeldig viss ikke hver fra en som jober på universitet eller kansje fra avisen
RETURS sier du ahh kontrollert av Rotchille hmm snakket du netopp ikke om han at han ikke burde ta renter på pengene kunne ikke lånt en 1 billion av deg betaller tilbake en gang i 202012
nei du leste ikke feil betaling blir utført av en etter kommer av meg håper du har god kvalitet på gene og ikke handler Mansantos. gen maipulert mat på REMA 1000
åå selfølge gjelder ikke; norsk laks

hmm var eg ferdig med tallet ditt på 6 millioner, forsten du glemt dette der eksprement ned i ja kor hvar det nå ja i kambodia + goe 1 million der ja
ekspriment lurer du på
ja der hvar et forsøk på å se hvordan store masser med mennsker kunne flyttets ut fra byer for å bli bønder, fritt spille rom fikk de der nede, av iluminate eller IMF eller verdens banken eller Bildenberger eller UN kansje du sier FN

eller kansje når vi første inne på syke ting du ga vell ikke penger til rotchield i sommer når han hadde sin markedsførings kampanje for kontoen sine i forskjellige hjelpe organisasjoner, for sulte ramede i (hmm) var det darfur

lit sør for enestånde Libya som du syneste så synd på bare tilfeldighet at Libya Egypt -Syria – Ymen og andre falt eller vill falle tifeldig den der organisasjonen som er i bak grunnen der, og sier, hva de, vil skal skje
(ka heter den no 2 sek må google )
Den arabiske liga grunnlagt av en fra egypt som igjen har gått på universitet i usa på en av I….

riktig og då e du tilbake på 1930-tallet hmm noen år etter at rockefeller hadde tatt full kontroll over vilken informasion som skulle in i skole bøker i usa
hmm hvar det ikke penger han holdt på med du sa verdens fyrsten Rockefeller
ja set bort fra at det er han stiftellse som eier norsk helse instetut som anbefalt alle i norge og ta vaksinen mot Svine influensaen som stoltenberg senior har tjennt angivelig penger i, eller hans barn ja det er utenom hun som døde av overdose hmm hadde ikke stoltenberg en løsning, fikk ikke han penger av staten til å lage en utgreining om heroin etter han gikk av med pension i illuminate organisasjonen Røde Kors ( heroin -Afganistan usa kontroll over olje ledning og verdens største heroin produsent som president ingenting med Illuminate ingenting å se her bare kjør videre)

Feil Røde kors ikke en illuminate organisaion å e du sikker kan ikke røde kors gå på begge sider av en krig frakt beskjeder til begge sider hmm ja du har sikkert rett ( bare tilfeldig det der med korset og Maltis kors eller historien til bake til tempel rideren som hvar delt i to en soldater og en helse vesen)
men det klart tempel riderene gikk in scotish right ja bort sett fra hospetial som ble til york right ingenting å gjøre med New York
New York e jo best kjent i verden for Wall street fritt marked fremst høysete
hmm tenker wall street 0 rente ja ja ser den hmm e du fean meg ikkje riktig klook J:Johansen

Wall street movment start av ja NYPD hørt om fema camps go plass der

ORDER OUT OF CHAOS

tror du virkelig at det er tilfelldig at du vet alt du vet
du sier at de skall arrester rockefeller og rotchield hahaha de har start to verdens kriger og tror det er bare til å sende en poleti bil over å arester de,
fo å si det sånn om du ikke godtar NWO er du ferdig og tro ikke noe annet
du ser hvor lett de velter land starter kriger plan legger i 100 år og du tror de ikke er forberett på ditt sine de vil jo at du skal bli sint at du skal gå i dem. tror du virkelig at du er så smart i forhold til dem
De kunne om de ville i den sitvasionene som er hemlig stemplett alt og kontrollert media vekk fra all info om Fed, slikk der blir gjort i norge med ABB

hvorfor tror du poletiet ville skane hode til ABB

+ mye mer

StarFleetCommand
StarFleetCommand
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Slik som jeg leser artiklene dine så har du ikke mye til overs for sosialismen. Jeg forstår det også slik at du er kristen, og at du ønsker et større nærver av kristendommen i det norske samfunnet.

Slik som du ser på sosialismen oppfattes den som et diktatur, der noen få mennesker bestemmer det meste, og frihet for enkeltmennesket er fraværende.

Jeg respekterer fullt ut at du ønsker et maktskifte i Norge. Men når jeg ser kommentaren din om at de som ikke liker at Norge skal styres som et kristent land kan reise får jeg frysninger på ryggen.

Kan jeg tolke deg dithen at du ønsker deg et kristen diktatur, der alle må leve etter kristne regler hvis de ønsker seg noen rettigheter?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Michelle
11 år siden

Michelle:
Jeg anbefaler deg å melde deg inn i HF, hvis du ikke allerede er der: Der finner du likesinnede som du kan kjempe sammen med – mot religion på generellt grunnlag.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Maranata: Mener du human-etisk forbund? Eller holistisk forbund? Regner med du mener det første, men Michelle er da svært religiøs på sin måte og vil ikke passe i førstnevnte..

Flagget er da for alle, det ser ut som det gjør, det er jeg enig i, at det bør forbli slik og alle bør kunne glede seg over det, enten de er kristne eller ei.

Du blir ikke pådyttet noen religion ved flagget Michelle! Men reagerer på at man får beskjed om å dra om man ikke liker det. En gang var det et flagg som ble kalt «Sildesalaten» – en blanding mellom norsk og svensk tror jeg, da det var union. Det lignet muligens noe på denne artikkelen.

Den tar opp en del viktige saker, men midt oppi det viktige kommer blandet inn patriotiske utrop om noe som anses som symbolet på hva som er toppen av brød og sirkus, som avledningsmanøver for det viktige.. i samfunnet, nemlig fotball, og som om det skulle gjelder død og liv, karma og Gud og jeg vet kke hva. Og blandet sammen igjen med flagg, strålevåpen mot kongen, anti-sosialistiske manifest, Rochild, Babylon, Lemuria, Atlantis, og jeg vet ikke hva. Jo også EU og Støre er med:

– EU bør få mer makt – over medlemslandene
“Utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener EU bør få mer makt og større mulighet til å bestemme over medlemslandene.”

Alt det artikkelen berører, unntatt fotball, er viktig og for viktig til et slikt samrøre med fotball. Men men, det var min mening. Sjelden jeg sier noe om artiklene, men siden flagget var omsnakket, minner det om sildesalat.

Ang Støre, så henviser jeg til Synnøves artikkel om Eu, og her røpet Støre seg virkelig. Snakker som om vi er medlem, noe vi også er.

Å slå fast ettertrykkelig hvilken vei vi går og hva vi gjør på de områdene, det er folkets oppgave etter min mening, ikke artikkelforfatterens. Selv om det er lov å ha en mening, selvsagt. Og hittil har det vært nei til EU for flertallet. OG for min del håper jeg det fortsetter, men det er uansett bare tilsynelatende, for i praksis er vi med og oppfyller alle direktiver ivrigere enn noen andre.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

Singoalla skriver: – EU bør få mer makt – over medlemslandene

Det er nettopp dette som vil bli resultatet av det økonomiske kaoset som nå utspiller seg. Vi får en avskalling av land som ikke passer inn og en sentralstyring med en mann på toppen. Det er jo nettopp dette som er hensikten for de mørke menn i de mørke korridorer – der hensikten helliger middelet og MAKT er første prioritet.

Det nye Romerriket vil reise seg fra ruinene, og da er vi tilbake til bibelske profetier…………………

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

Som du sier ER Norge medlem i EU gjennom EØS avtalen. Vi får tredd nedover hodene EU-direktiver i hytt og pinne og nikkedukkene på stortinget aksepterer alt «United States of Europe» sier. Anbefaler alle å se klippene på YouTube av Nigel Farage, en fantastisk person som taler 4.reich direkte imot, står uendelig respekt av det han gjør.

Angående slå ring rundt Harald, er jeg for å si det mildt sterkt uenig. Korset BØR strykes fra det Norske flagg, ettersom det bare er et symbol på undertrykkelse, tyrrani og frykt. Er ingen religioner som har forårsaket mer lidelse enn kristendommen, og satt menneskeheten tilbake med sine bokbrenninger, destruksjon av alt «hedensk» og forfølgelse av folkegrupper.

Monarki skulle vært avskaffet ved lov, hva har disse personene gjort til å gjøre seg fortjent til å ha det øverste embetet i sine respektive land? For å holde sitt blod «rent» -det blå blodet, driver de med innavl og står i. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=211097
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10015439

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

RawKuz: Du tar beviselig feil. Korset er symbol på Jeus Kristus lidelse og død – en stedfortredende død for alle mennesker som vil vedkjenne seg dette. For alle de andre (og deg også kanskje?) er dette kun en torn i øyet.

Hva alle andre legger av symbolikk i korset er for meg og alle andre kristne en avsporing.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

Å tilegne symboler/redskaper andre ting enn det de er, blir synsing. Hakekorset er for mange et hellig symbol, men er nå i hovedsak knyttet til nazi-tyskland.

Korset var et tortur redskap og blir sett på som det for mange ennå. Dette er så langt fra synsing som det overhode kan bli, det er fakta. I motsetning til at du tror jesus døde på korset. Jeg kan tro på dette, men er synsing.

Hvordan folk kan tro på mye av vranglæren i Bibelen er for meg uforståelig. Et kontrollorgan som ble tvunget gjennom på 1000tallet, ved å halshugge /drepe de som ikke omvendte seg. Det er toppen av arroganse å tro at bibelen er det eneste rette, ettersom det har utspring fra Babylon, bygger på hedenske tradisjoner (SigR’s juleevangelium her på NyH er fantastisk bra skrevet) og en allmektig Gud styrer alt.

Jeg tror også på noe allmektig -Gud om du vil. Dette er IKKE personen som er skissert i Bibelen. Skal vi tolke handlingene hans som det står skrevet, fremstår han shizofren, dømmende og langt fra ufeilbarlig og allmektig.

Å ha korset i flagget bare fordi det er tradisjon, er jeg ikke tilhenger av, på samme måte som jeg ikke er tilhenger av monarkiet.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

maranata sier: Singoalla skriver: – EU bør få mer makt – over medlemslandene.

NEI ÒG ATTER NEI! IGJEN må jeg be deg om å lese hva jeg faktisk skriver, og ikke lese inn det motsatte av hva jeg faktisk sier og mener! Noen ganger leser du mine innlegg som fanden leser Bibelen, maranata, får håpe du ikke leser din Bibel på samme måte.. ;-)

Det er IKKE jeg som mener at EU bør få mer makt – over medlemslandene!

Det har jeg aldri sagt eller ment, og selv du burde kjenne meg bedre enn som så, jeg har de satt liv og helse på spill for å skrive denne artikkelen sammen med Synnøve Fjellbakk Taftø og for å få ut denne infoen som ble stoppet gang på gang før artikkelen ble lagt ut her og det var denne jeg henviste til:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/

Men beklager om jeg var uklar, det jeg mener er at Støre RØPER seg grundig her, og det bør ses i relevans til artikkelen jeg linket til her.

Dine konklusjoner videre kan jeg faktisk slutte meg til, og det er en av grunnene til at jeg alltid har vært sterkt imot EU, for også jeg er kristen og har forstått profetiene i så måte.

Men likevel må jeg si at en del av det som er tolket i USA peker på Europa som den store stygge, det kan være speiling også i det, og 4 fingre peker tilbake på dem selv, for USA har mer enn Europa vert en versting og agressor både når det gjelder krig og mafia-virksomhet og det meste annet, verre enn USA, så romeriket er nok der også..

Forøvrig svarte du meg ikke på mitt spørsmål til deg ang ditt forslag til Michelle:

Maranata: Mener du human-etisk forbund? Eller holistisk forbund? Regner med du mener det første, men Michelle er da svært religiøs på sin måte og vil ikke passe i førstnevnte..

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

J. Johansen: Jeg kan godt gi deg et par gode eksempler på at kristendommen har forårsaket mer død og lemlestelse enn noen annen religion:
Korstogene: Her ble det drept, plyndret og lemlestet i Guds navn i fler hundre år.
http://en.wikipedia.org/wiki/Crusades
Kristningen av Norge: Norge ble kristnet med vold. Tok du ikke kristendommen ble du drept, enkelt og greit. Dette sørget Olav den hellige og 4 engelske biskoper for.
http://no.wikipedia.org/wiki/Olav_den_hellige
Inkvisisjonen: Her ble mennesker torturet og drept, bøker som ikke var godkjent av Vatikanet ble brent.
Hekseprossesene: Hvor mange uskyldige mennesker ble ikke drept fordi man trodde de var hekser? Det var også prester som sto bak dette.
http://no.wikipedia.org/wiki/Hekseprosessene

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

Hva er det som er en god kilde for deg da J. Johansen? Youtube?
Jeg kan godt bruke Store norske leksikon som kilde hvis det er godt nok for deg.
Og hvorfor er sammenhengen feil? Fordi det ikke stemmer overens med din definisjon av kristendommen?

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

Feil Guddom?
Hva er riktig Guddom for deg da?
Det finnes per dags dato over 400 forskjellige trosretninger innen kristendommen, hvor det er fortolkninger i bibelen som er forskjellen.
De sitatene jeg refererte til var til den tiden da det kun fantes en kristen trosretning, trosretningen som er opphavet til din trosretning. Altså tilbedelsen av samme Gud. Det ble drept, plyndret, voldtatt og lemlestet i Guds navn da, og det blir drept, plyndret, voldtatt og lemlestet i Guds navn nå.
«Felles for alle kristne trosretninger er troen på Kristi inkarnasjon som avgjørende gudsåpenbaring og hans fortsatte eksistens som levende realitet»
http://snl.no/kristendommen

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Singoalla
11 år siden

J.J: god dag mann økseskaft? Hvorfor drar du inn Bush og Stoltenberg inn i denne sammenhengen? Alle vet at det finnes forskjellige bilder og oppfatninger av hva gud er. Vi snakker her om kristendommen, ikke buddismen eller jødedommen.

Ang. folkemord og lidelser forårsaket av kristendommen (omfattende lesning): http://www.verdidebatt.no/debatt/cat12/subcat14/thread132693/

Men skal ikke prøve å omvende deg, du får tro akkurat hva du vil. Får si det som Jim Jefferies: «I know this is a christian Country, and I stand for your rights to be religious, but know that your wrong»

I lys av hva menneskeheten nå er kapable til, kan vi se med et annet lys på hva som er beskrevet i de forskjellige hellige bøkene. For at dette ikke skal bli veldig langt, anbefaler jeg Ancient Aliens serien som tar for seg det helt grunnleggende. Ellers anbefales bøkene av sitchin og Danikern. Å overse alle fakta, alle uforklarlige hendelser/byggverk, er toppen av arroganse.

Men sant skal sies, eventyrene i bibelen er forholdsvis interesanne. Særlig liker jeg eventyret om Jonas og «hvalen» og Samson med håret.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
11 år siden

Poenget er jo at Alle må få velge selv hva de selv mener vel!
Kanskje noen tror de har eid landet i flere hundre år,
men det er iNGEN som eier eller har krav på landet,
det kommer det heller aldri til å bli noen som har krav på!
Hvem kan med rett si de eier fjellene, vannet, trærne og dyrene?
For å ikke snakk om å eie og bestemme over andre enn seg selv..
Det virker som folk synes det er greit med hierarki,
så lenge de selv får en grei posisjon i pyramiden.
Men Moder Jord er et selvstendig individ som bør tas vare på ♡
Kanskje kan vi takke for å ha fått låne våre kropper til sjelen ♡
Jeg unner selvsagt Alle i å ha det fantastisk godt i kjærlighet ♡
Det er jo meningen vi skal dele Alt i omsorg og glede for Alle ♡
La jorden være fri for Alle; luften, vannet og jorden som gir mat ♡

Jeg ville først sagt slå ring rundt de fattigste og lidende

PS: nå vet ikke jeg hva Channie ville ment om hva jeg mener,
men jeg er jo selvsagt fri til å mene det jeg ønsker,
jeg trenger ikke ha samme meninger som alt i hennes bøker,
selv om jeg vet at det hun sier er virkeliget ♡
Til eksempel kan det være at hun synes flagget er fantastiskt,
ikke vet jeg, men også lest i hennes bøker at selv hun,
kunne se ting på en annen måte enn sine egne ET-lærere.
Sånn som jeg har forstått det utifra det jeg har lest av henne,
kan man ha hvilken som helst tro eller meninger, og likevel
kunne praktisere all healing og kjærlighet naturligvis og
få komme over på Den Nye Jorden selvsagt ♡

♡ Alle er vi unike og forskjellige, men likevel 1 ♡

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Uffda. Der fikk du en uffda :-)
Ja slike tanker er dessverre helt i stil med den godeste Luther. Ikke har vi hatt fred under dette åk og ikke kommer vi til å få det heller – garantert. Slik er det bare.
Les Luther «On the Jews and their lies»
http://www.humanitas-international.org/showcase/chronography/documents/luther-jews.htm
eller
Martin Luther’s dirty little book:
On the Jews and their lies
A precursor to Nazism
http://www.nobeliefs.com/luther.htm

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Luther var kort og godt en ekspert på ideologisk subversjon. Vi er erobret av hans desinformasjon.
http://www.youtube.com/watch?v=sug_VrdQxXc&feature=related

«Be a light unto yourself. Hold fast to the Truth.
Look not for refuge to anyone besides what is inside yourself.» ~Buddha

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

Ja, jeg er enig – slå ring rundt vår kulturarv i sin helhet. Vi ser at tidsånden setter spørsmålstegn ved det meste. Vi skal tilpasse oss det flerkuturelle har større betydning enn det genuint norske og den jødisk-kristne kulturarven skal avskaffes til fordel for det multireligiøse. Vi ser at både USA og Europa sliter økonomisk, politisk og kulturellt etter år med vanstyre.

Det er en velkjent menneskelig reaksjon å prøve å lede oppmerksomheten over på noe uvesentlig når de virkelig store problemene står for døren. Vesten som er i ferd med å gå konkurs både økonomisk, politisk og kulturelt, har ennå ikke funnet det hensiktsmessig å ta problemene alvorlig og lage en dagsorden for langsiktig overlevelse. I stedet beveger man seg fra det ene krisemøtet til det annet, hvor den ene kriseløsningen viser seg å være mer kortsiktig enn den forrige. Nå som både kassen og krybben er tom og hestene bites, gjenstår bare den aller siste og mest kortsiktige muligheten, nemlig å trykke opp flere pengesedler (kalt euro-obligasjoner). Dette vurderer faktisk lederne i EU, mens de gjennom FN og mediene bruker både energi og penger på å henge ut Israel som syndebukk. Den siste oppfinnelsen på dette området er å invitere staten «Palestina» som medlem av UNESCO slik at Hamas og PLO skal få ansvaret for å sikre den kulturelle ivaretakelsen av den jødisk-kristne arv. Utenriksdepartementet støtter dette anti-israelske og anti-vestlige kulturstuntet samtidig som departementet innrømmer at palestinerne bryter UNESCOs formål ved å bruke norske bistandsmidler til å lære opp barna sine til jødehat. Utenriksministeren er altså ved full bevissthet om hva han gjør.

Det er også Dagbladets redaksjon, som i kjent stil benyttet anledningen til å uttrykke sin vrede over at USA ikke støttet Palestina-arabernes søknad om medlemskap i UNESCO. I denne globale krisetiden var resultatet av stemmegivningen overraskende bare for Sveriges del. Hele 107 land stemte for, 14 var imot, deriblant både Israel, Canada, USA, Tyskland og Sverige, mens Norge og Finland stemte for. Dermed vil Patriarkenes grav i Hebron, Fødselskirken i Betlehem og andre kristne og jødiske hellige steder inngå i den Palestina-arabiske kulturarv, og den vedvarende skjendingen av Josefs grav i Nablus har norsk og internasjonal støtte. Hva er det som gjør at så mange land i Vesten med en jødisk-kristen kulturtradisjon velger å forfalske sin egen historiske identitet?

En av grunnene til at Muhammads hær på kort tid klarte å erobre hele Midtøsten, Nord-Afrika og det persiske riket, var at disse samfunnene på grunn av politisk kiv og krangel og økonomisk vanskjøtsel var i ferd med å gå i indre oppløsning. Slik er det også i dag i Europa. Vår kultur og økonomi er i ferd med å forfalle. Forvandlingen av Europas befolkning er stor, men ingen våger å sette ord på det som skjer av frykt for å bli stemplet som «rasist» eller hengt ut med det tøvete begrepet «islamofob.»

Frykt for islam skal man ikke undervurdere. Den er høyst rasjonell og velbegrunnet hos dem som har opplevd den kulturens gjennomgripende og nådeløse brutalitet. Men i Vesten insisterer man fortsatt på å snakke om «den arabiske våren» og «revolusjonen for frihet og demokrati,» mens virkeligheten er at det wahhabi-orienterte Muslimske Brorskap fester sitt grep i hele den arabiske verden, og inviteres av kunnskapsløse politikere til å gjøre det samme i Europa. Er det mulig å se noen nevneverdig ulikhet mellom Jonas Gahr Støre, Thorbjørn Jagland og Neville Chamberlain, eller er det bare i selve kortsiktigheten de er litt forskjellige? Finnes det handlingsplaner mot denne utvikling, annet enn syting og klaging over Israels forsvar av sin egen bombeutsatte befolkning?

UNESCOs og Utenriksdepartementets godkjenning av «staten Palestina» foregår samtidig som UNESCO-medlemmet Saudi Arabia halshogger mennesker på parkeringsplasser fordi de har ytret kritiske meninger om islam. Vestens aksept av disse barbariske islamske lovene er et tydelig signal om at Vesten styrer mot kulturell og moralsk avvikling. Det forklarer hvorfor man er villig til å åpne døren i UNESCO for islamisering av Vestens jødisk-kristne kulturarv. Noen har tydeligvis i ettertid hjulpet generalsekretær Ban Ki-Moon til å innse alvoret i dette og å fraråde palestinsk medlemskap i FN, men betydningen av denne farlige utviklingen er ikke oppfattet i Norge og Europa. Det er noe som gjør våre ledere blinde og derfor farlige å ha i slike posisjoner.

Vi ser dette tydeligst i Norge som bruker omlag 27 milliarder kroner årlig til utviklingsbistand i den tredje verden, hvorav svært lite kommer de fattige til gode. Hamas og PLO-terroristene får hvert år 800 millioner kroner som de bruker på propaganda, terror og krig mot Israel. Befolkningen som på grunn av «fredsprosessen» er tvunget til å leve under disse terroristregimene i Gaza, Judea og Samaria, er like fattige år etter år, mens pampene er blitt så rike at selv de nyvalgte islamistene i Tunisia reagerer. Men er det ingen andre enn dem som vet at Arafats og de øvrige PLO-ledernes milliardformuer består av bistandsmidler bevilget bl.a. fra Norge?

I stedet for å ta disse problemene alvorlig, velger Norges representant til de palestinske områdene, ministerråd Tor Wennesland, å avlede vår oppmerksomhet fra det store misbruket av offentlige midler ved å peke på de pengene som jødevenner ved Karmel-instituttet årlig gir til sine trengende jødiske brødre i Judea og Samaria. For å rettferdiggjøre sin avledningsmanøver, bruker han usanne påstander som at ”De israelske bosettingene på Vestbredden er bygget i strid med Folkeretten.”

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Det er vel på tide å pakke ryggsekken Maranata. Her til lands er vi midt opp i de syv landeplager, en tilflukt i Sinai ørkenen er snart eneste utvei både for herre og trell.
Spørsmålet er om vi noengang får komme inn i det lovede land.
Hvorfor tror du at Israel ikke får være i fred? Kan det være noe galt med fundamentet, eller overbygget?
Hvorfor sender Gud(unnskyld G-d) prøvelser til et folk – er det ikke i sorgen(gjerne kjærlighetssorgen) vi finner indre kraft i bønn, meditasjon og tårer og vokser ut over det rent fysiske. Menneskelig stolthet er en hard nøtt å knekke, for ego knytter seg lettere til selvet enn til sjelen.
Hva har Israelsfolket lært av Moses og ørkenvandringen? Stoler de ikke mer på sitt atomarsenal enn på G-d, så svaret må være – ingen ting.
Hva har Norge som kristent land lært av denne historien? Svaret blir det samme – ingen ting. Er vi da egentlig et kristent land? Er egentlig Israel Israel?
Forøvrig en god artikkel JJ, du nærmer deg :-)

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Jeg skriver ikke om judeo-kristen forfatning i Norge, men derimot om vår judeo-kristne arv – det kristne opphav. Basis for all kristendom.

Apoteose
Apoteose
Abonnent
11 år siden

Angående korsets betydning så mener jeg å huske at Krishnamurti sa noe interessant om dette. At korset er «the wipe out of the I», eller opphevelsen av «jeget», om man vil.

Men igjen, ting har en tendens til å få akkurat den meningen man tillegger dem.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Men JJ da – har vi ikke forflyttet oss fra loven til nåden? Jesus levde under loven, og han oppfylte loven for oss alle – ved hans forsonende død gikk verden over fra lovens til nådens tidshusholdning. Alt Jesus sa var preget av at han levde UNDER LOVEN at han prekte KUN FOR JØDENE slik han selv sa, for selv han kunne ikke ta nåden på forskudd. Det er i lys av dette vi kan forstå Paulus sitt budskap, som ikke var i strid med det Jesus sa, men en følge av Jesus stedfortredende død. Det er desverre svært mange som ikke evner å se akkuratt dette.

Jesus utførte ingen symbolhandling, men THE REAL THING – han døde for VÅRE misgjerninger – EN GANG FOR ALLE. Hans budkap var ikke forbannelse, men fred, kjærlighet og nåde.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

maranata sier:
07. 11. 2011 kl. 14:39
Jesus utførte ingen symbolhandling, men THE REAL THING – han døde for VÅRE misgjerninger – EN GANG FOR ALLE. Hans budkap var ikke forbannelse, men fred, kjærlighet og nåde.

Kanskje du ser ting lettere i perspektiv nå maranata,
hvorfor gud forkastet de utvalgte han tidligere beskyttet, når de selv forkastet THE REAL THING, en gang for alle.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Mole:
Jeg trenger ikke diskutere Guds utvelgelse og Paulus bekreftelse av denne med deg. Vi vet begge hvor vi står – OK?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
11 år siden

Jesus levde ? er han død ? Hva mener du Useless ?

Har du ikke fått med deg at han er i live og kommet tilbake ?
Leser du ikke Israelske medier ?

Verdens helligeste sted nemlig Klippe moskeen eller Salamons Tempel som det egentlig er fikk besøk av en UFO tidlig på året
Da UFOen dro så ble det funnet en naken guttebaby på 5 uker inne i Klippemoskeen også kjent som Dome of the Rock av zionistene og jødene

Du får skaffe deg en kamel og dra på besøk, du kan ta med noe røykelse eller myrra, regner med at gull er utelukket grunnet den ekstreme prisøkningen siste året :)

http://www.youtube.com/watch?v=IgL4xg7IW8U&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=sNuLnCE6n68

http://www.youtube.com/watch?v=swBLADYxTqw

cortex5x
cortex5x
Abonnent
11 år siden

Nå skal de forby halvautomatiske våpen. Hvorfor? fordi en person bestemte seg for å gå massemord på ungdommer (Under VELDIG mystiske omstendigheter)
Det var også snakk om i DN å forby militære bolt rifler, og noen til.(13 jul)
Det er en helt liste med ulike våpen som er ulovlige, og den er ganske lang.(Noen få av disse våpnene kan diskuteres selvfølgelig)
Denne trenden er klart ikke veldig gunstig for liv og rett.

“Laws that forbid the carrying of arms…disarm only those who are neither inclined nor determined to commit crimes… Such laws make things worse for the assaulted and better for the assailants; they serve rather to encourage than to prevent homicides, for an unarmed man may be attacked with greater confidence than an armed man.” (Quoting Cesare Beccaria)

Veien til folkemord er spredt med våpen reguleringer. Jeg anbefaler dere å se på denne folkemord listen (http://jpfo.org/filegen-a-m/deathgc.htm) Jeg anbefaler boken også.

At det er en så liten mengde av nordmenn som bryr seg om disse reguleringene er skremmende. Folk som allerede har våpen, og derfor ikke protesterer, er også ikke særlig imponerende.

The strongest reason for the people to retain the right to keep and bear arms is, as a last resort, to protect themselves against tyranny in government. (Thomas Jefferson)

Dette læres ikke i skolen. Hvis folket ikke skjerper seg,og denne dramatiske trenden fortsetter vil det ikke gå mange år før…

«Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.»

Mitt personlige tips: Forbered dere for hva som kommer, beskytt deres familie og nærmeste. Dere kan ikke redde alle, dette er veien de har tatt, og de kan ikke gjøre noe annet enn å ta konsekvensene av det.

Mot slutten er vi alle alene, og ingen kommer for å redde deg.

ola
ola
Abonnent
Svar til  cortex5x
11 år siden

Guns don’t kill people, people kill people.

ares
ares
Abonnent
11 år siden

Ser for meg Sunnmøre som egen stat, hovedstad Ålesund, og evige Keiser Wilhelm II som som uutfordret keiser av guds nåde. Et skikkelig herskeremne som var godkristen, leste sions vise protokoller for venner på middag, var trendy rasist og sist men ikke minst hatet hedninger. Sunmøre uber alles. Hva er det som får KTere til klenge seg til diktatoriske bastarder?
Å kalle opp ei gate etter Willhelm pga noen usle sølvpenger………..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
11 år siden

Det er ganske utrolig å lese hva JJ faktisk skriver her, Raastad har et poeng, det er flere som sliter nå med å forstå denne artikkelen, f eks ang tema, hva du vil med dette osv, så det er fint om du kan forklare dette i kommentarene, du skriver:

Det er ikke så enkelt som å ønskedrømme disse utopier Michelle. Dette er juss. Alle kan selvfølgelig tro på alt slags ting de blir indoktrinert til så mye de vil, men Staten Norge er Evangelisk-Luthersk, det står i Grunnloven. Grunnlovens ånd kan ikke under noen som helst omstendigheter endres. Den er der for å beskytte vår forfatning. Gjøres det er det kriminelt. Alle som søker å omgå eller prøve på dette kan straffes etter Straffellovens § 87, tror jeg det var. De som ikke liker dette, får bare dra til sine ateistiske utopier hvor de kan finne dem. Slik er det bare.

Min kommentar: Grunnloven er i dag et konglomerat, som er endret utallige ganger, ting er tatt ut – andre ting er lagt til. Straff i vei, dem som gjorde det!

Du som er flink på detaljer, finn ut hva som er endret, fjernet og lagt til og av HVEM og stevne dem for retten! Det kan bli din beste og viktigste artikkel! Mye som er i grunnloven i dag er totalt i strid med grunnlovens ånd. Dette har jeg bl a fra Synnøve Fjellbakk Taftø.

JJ sier videre: Jøde i mitt vokabulat er forøvrig ingen religion av noen spesiell rase, det er en mentalitet, en materialistisk verdslig verdensanskuelse.

Min kommentar: Jødedom er også en religion.
Litt respekt kan vel troende jøder få? Også kabbalah er religion og kabbalister dypt religiøse, det ble også benektet et annet sted. Respekt for andres tro er totalt fraværende hos en del Lutheranere dessverre.

JJ sier videre: Vi kan jo kanskje si at Sunnmøringer er Norges største jøder, men vi er ikke så verst når du bare blir kjent med oss. Mesteparten av mytene er usanne. Vi er egentlig ganske snille, og ingen vil gå over lik for en neve dollars, som jeg vet om…

Min kommentar: Vel.. dere er vel forskjellige individer som oss andre..
Er det hva artikkelen egentlig er om, sunnmøringer?! jeg har ikke hørt den myten du refererer til her om å gå over lik for en neve dollar, men er takknemlig for at jeg nå fikk vite om dette.. og har mine grunner til det. Takk.

J.Johansen sier: Det er uansett beklagelig at folk lar tilgangen på kunnskap bli filtrert gjennom sine ideologiske og politiske ‘briller’ aka filtrering.

Om du ikke liker Luther, her er Hosea, hva han så som et problem – og som jeg deler 100%: Mitt folk går til grunne på grunn av mangel på kunnskap, klager profeten Hosea.

Mitt folk går til grunne fordi det ikke har kunnskap; fordi du har forkastet kunnskapen, forkaster jeg dig, så du ikke skal tjene mig som prest; du glemte din Guds lov, derfor vil også jeg glemme dine barn.
< > Deres gjerninger tillater dem ikke å vende om til sin Gud; for de har en utuktens ånd i sitt indre, og Herren kjenner de ikke.
< >

Min kommentar: EKSAKT! godt sagt av Hosea! De som opphøyer seg til åndelige lærere i dag skal være som tørre renner, og de skal straffes fordi de ikke gir folket åndelig næring. Står det andre steder i Bibelen. Derfor er ting som de er, bl a derfor.

Et godt tre bærer god frukt. En god kristen viser da godhet i PRAKSIS, mot sine medmennesker. De som ikke gjør det, vil Jesus ikke vite av.. dette har jeg referert til Bibelord for tidligere mange ganger. Bærer ikke treet god frukt, dvs godhet og rettferd mot andre i praksis, hugges det ned, sier Jesus. Ingen nåde der altså, og gjerninger TELLER sier Bibelen. Bare et av mange punkt hvor lutheranismen er i strid med sin egen bibel..

Men om man peker på andre peker som kjent 4 fingre tilbake på en selv. Noen tror blindt på kanaliseringer, andre på hva som står i en luthersk norsk bibelutgave av i dag, ord for ord, bokstav for bokstav. Er ikke dette også indoktrinering når Bibelen er samlet, redigert og forvaltet av den samme falne kirke som Luther og andre protestanter kalte antikrist? Når fruktene av troen, som er eneste kjennetegn i følge Jesus var å slakte ned mennesker og brenne bøker for å skjule sannheten?

Uffda har mange gode poenger og linker her,
som jeg anbefaler alle å se på. Luther hadde et svært dårlig forhold til både jøder og kvinner. Det har ført mye vondt med seg. Bla heksejakter, nedslaktning av kvinner, var lutheranerne verst på, ikke katolikkene som vi ble indoktrinert til å tro, det var slett ikke sannheten..

I realiteten var det Luthers ord som ble gjennomført i praksis i Nazi-tyskland der de brente synagoger på sin store sønn Luthers fødselsdag og gjennomførte hans råd om at de burde jages overalt hvor de var, fratas sin eiendom osv.

Det er riktig at Norge er et Luthersk kristent land, villfarelsene er dermed mange. Det er ok at vi er kristne, men det lutherske burde vi revurdere.

Korset på flagget bør være ok for alle, for slik er vårt flagg, ingen blir pådyttet noe som helst pga flaggets utseende! Vi kan ikke ha orkideer på flagget, Michelle..

Korset er imidlertid et symbol innen bortimot alle religioner og trosretninger, også Buddha hadde kors som symbol, og sjamanismen, så det burde være noe å finne der for alle, om man legger godviljen til. Men et tortur-redskap ar det, også innen kristendommen! De første kristne brukte bl a pentagram og fisk som sitt symbol.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
11 år siden

Skremmende å lese mange av Nyhetsspeilets kommentatorers regelrette slette holdning til norske grunnverdier som jeg vil karakterisere som på grensen til landsforræderi med tanke på norges kristne kulturarv og lesernes standpunkter hvor lysten til å fjerne korset i flagget og i det hele tatt avskaffe kristendommen er innlysende. Dette forundrer meg ikke. Landet er allerede snart ødelagt av slike. Norge, mitt fedreland, voldtatt og mishandlet, forvandlet til en kjøter på kartet av globalister og forræderske antikrister.

Jeg synes det er trist å se, men ikke uventet. Norge som en Gudfryktig ren og hvit nasjon har falt. Folket ønsker ikke lenger Guds beskyttelse og forkaster nådegaven Jesus Kristus. Gud taler til oss hver dag, vi må bare høre etter. Olav Den Hellige kristnet norge. Han tok sverdet i sin hånd og hugget ned de vantro. De vantro hadde også sin agenda den gangen. Sine daglige klagerop om hvorfor kunne ikke også de leve i denne verden uten å bli diktert av religion. Gud har talt. De ble avskjært. Norge ble kristnet.

Gud er ikke en politiker. Gud er en stridsmann. Hvem vil krige mot denne stridsmannen? Vi har ingen makt over Gud. Jesus Kristus forventer total lydighet når han kommer igjen, for på den dagen har han med seg et sverd. Han er en fryktelig Gud.

Instinkt
Instinkt
Abonnent
Svar til  Avregistrert
11 år siden

Det som virkelig er skremmende å lese er at du bruker : ren og hvit nasjon og Jesus Kristus i en og samme kommentar.
Hvorfor på død og liv misbruke Jesus? Jesus var og er kjærlighet, ingenting annet.
At du forfekter bibelens ord, og Gud og vitner om mangel på historiekunnskap, og kunnskap om hvordan det såkalte Guds ord ble satt isammen, til noe som kunne brukes politisk.
Den virkelige Allmektige, Sanne Gud er fjernet fra absolutt alt som har med bibel og kristendom og gjøre, det gjelder også Jesus Kristus. Hans budskap ble kapret og voldtatt og det budskapet Jesus egentlig kom hit for og gi oss er ikke så lett og finne, kanskje, det finnes ikke mye av det i bibelen i hvertfall.
Men jeg er absolutt enig i at vårt flagg må være som vårt flagg.
Jeg vil også påpeke at når vi menger oss med krigsherrene USA og England og sikkert Israel, og er med på og ødelegge land og nasjoner må vi for f…. tåle at de som bodde i disse landene flykter til blant annet oss. Hvorfor er det urimelig?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Avregistrert
11 år siden

«Skremmende å lese mange av Nyhetsspeilets kommentatorers regelrette slette holdning til norske grunnverdier som jeg vil karakterisere som på grensen til landsforræderi med tanke på norges kristne kulturarv og lesernes standpunkter hvor lysten til å fjerne korset i flagget og i det hele tatt avskaffe kristendommen er innlysende.»
Nå vet ikke jeg hvilke kommentarer du sikter til, men er det noe som er klinkende klart er det at de fleste her oppfatter regjeringen/politikerne/byråkatene som landssvikere i sin streben etter EU og Verdensregjering. Uansett er det å MENE noe annet ikke landssvik, men man må gå på UTFØRELSEN. Mange av våre internasjonale avtaler kan sees på som landssvik. Mangel på opplæring av kultur, etikk, skikk og bruk i skolen kan ansees som landssvik. Personlig ser jeg ingen grunn til å endre flagget. Det er hva det er, og hvis noen finner flagget diskriminerende får de la være å se på det, eller flytte, hvis det er å plagsomt.
Dessuten er det Gud som dømmer, ikke du, meg eller andre.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Avregistrert
11 år siden

Norske grunnverdier fundamentert på Martin Luthers teser, er ikke synkron med den generelle norske bevissthet,, og er derfor moden for revisjon. Vi lever under et forræderi mot oss selv, og om de norske grunnverdier finnes er de sannsynlig bygget på sandgrunn.
For dersom kristendommen var det ultimate konsept for å ivareta den norske kulturarv ville kirkene være fulle til randen, men nordmenn er ikke dumme de har gjennomskuet bedraget.
Derfor er det på høy tid å skifte ut katekismus tankesubversjon og sette fokus på at vi er skapt i bilde av og likhet med «Gud». Det som vi ikke kan se er den mest dominerende kraft i universet. Vi trenger ikke lenger narre oss selv og bygge livet rundt idol og idoldyrkelser.
Hvilke varige norske grunnverdier kan vi bygge på denne Guden din? > «Gud er ikke en politiker. Gud er en stridsmann. Hvem vil krige mot denne stridsmannen? Vi har ingen makt over Gud. Jesus Kristus forventer total lydighet når han kommer igjen, for på den dagen har han med seg et sverd. Han er en fryktelig Gud.»
Hvorfor hige etter det hinsidige, Bibelen sier noe om slike steder. :-)
Amos 5:18 Woe unto you that desire the day of the Lord, to what end is it for you, the day of the Lord is darkness and not light.
Amos 5:20 Shall not the day of the Lord be darkness and not light? even very dark and no brightness in it?
Psalms 18:11, He made darkness his secret place.

Kan dette være det hemmelige sted sunnmøringenes/G-d sikter til mon tro – eller? Kanskje det helligste sted finnes i mørkre – forunderlig denne G-den? ;-)
http://www.space.com/815-invisible-galaxy-discovered-cosmology-breakthrough.html
Takk for at dere setter ord på mye elendighet og styggedom.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
11 år siden

Instinkt, det som er skremmende er ikke at jeg sier det som det er. Det som er skremmende er at de aller fleste nordmenn ikke tør å si det som det er. Godene jeg skulle gitt til mine barn er tatt fra meg og gitt bort til ikke-kristne innvandrere og i værste fall ødelagt. Jesus Kristus er rettferdighet, ikke urettferdighet. Det som skjer i landet vårt idag er ren og skjær urettferdighet. Det har ingenting med Jesus og gjøre.

Instinkt
Instinkt
Abonnent
Svar til  Avregistrert
11 år siden

Avregistrert: Så hvorfor drar du Jesus inn i debatten om invandring? Jesus tok imot alle, alle er like for Jesus.
Årsaken til denne urettferdigheten som du nevner er vestens maktidealisme. Det er vi som herjer allerede herjede, fattige nasjoner. Utnytter goder som opprinnelig er deres: olje, diamanter og noe greier man bruker til og lage mobiltelefoner som jeg ikke husker hva heter.
Jeg er enig, nordmenn tør ikke si det som det er, vi tør ikke innrømme den urettferdighet vi utøver mot allerede dårligstilte mennesker, vi tør ikke innrømme våre arrogante holdninger. Vi lukker øynene og lever livene våre som om disse krigene i midtøsten som dreper uttallige sivile ikke eksisterer. Vi bryr oss ikke om barn som blir drept. Hva tror du disse invandrerne som måtte rømme hjemmene sine fordi vi bomber dem ihjel tenker om urettferdighet? Er du virkelig så kynisk at du kan sitte og klage på noe som barnebarna våre liksom ikke skal få? Du har for f…. goder i huet og ræva, akkurat som meg. Nettopp fordi vi har kyniske myndigheter som sørger for oss. Slutt og suttre.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
11 år siden

Og til dere som enda ikke har skjønt det. Voldtekt er en krigserklæring mot det norske folk som nasjon og kristent folkeslag. Massevoldtektene i oslo er ikke tilfeldig, det er en stridserklæring. De hater oss.

Vil du fortsatt være godtroende så værsågod, men nå voldtar de kvinnene våre og ikke nok med det, de ler av vår godtroendhet og godfølelse mot dem. Dette vil de fortsette med helt til vi tar igjen, for de skjønner ikke hvorfor vi enda ikke har tatt igjen med dem..for det er det de venter på, og den dagen vi tar igjen blir det full borgerkrig i landet. Det er det de venter på, så de kan slakte oss som hunder. De hater oss, vår nasjon og Jesus Kristus. Den som ikke skjønner det må få opp øynene.

Velg side, for enden er nær. Enten er du kristen eller så er du alt mulig annet.

Instinkt
Instinkt
Abonnent
Svar til  Avregistrert
11 år siden

Er det ikke nettopp det vestens soldater gjør i disse krigsherjede landene de liksom skal beskytte : voldta og drepe sivile? Er du virkelig så uinformert at du ikke får med deg hva våre «soldater» driver med?

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
11 år siden

Det at globalistene, forræderne, starter kriger er selvsagt ikke bra, men det er altså ikke kristne mennesker. Det er frimurere, djeveldyrkere og spiritister som driver med dette. Det er helheten jeg snakker om. Innvandringen er en del av det samme sviket som selve krigene. Det hele er en agenda for å kunne innføre NWO. Sviket er fullkomment. Det jeg sier er, enten er du kristen eller så er du på globalistenes side. Altså satanist, frimurer. Du kommer ikke unna det faktum.

Du kan sitte der og sutre over hvor urettferdig du synes Gud er så mye du vil, men Gud er ikke politiker. Gud er allmektig og gjør som Han vil og det Han gjør er rettferdig. Du kommer ingen vei før du skjønner det. Kaos og elendigheten bunner og grunner i at folk ikke lenger vil ha noe med Gud å gjøre. Menneskene klarer ingenting uten Gud.

Instinkt
Instinkt
Abonnent
Svar til  Avregistrert
11 år siden

Jeg veit en ting sikkert og det er at den sanne Jesus,Gud er kjærlighet. Da er det uansett det samme. For Jesus,Gud, så er vi mennesker like. Ingen liv er verdt mer enn andre.
Jeg er ikke interessert i og gå rundt og være bitter, slike tendenser som du viser her.
Jeg syntes ikke Gud er urettferdig. Er det noen jeg kan stole på er rettferdig så er det Gud.
Uansett så sier jeg takk for meg.

Uenur
Uenur
Abonnent
11 år siden

Jeg finner det helt problemfritt at mennesker er bekjennende kristne. Men når de samme menneskene etterlyser holdbare beviser for andres påstander,kjenner jeg det stopper litt opp.For ingen religion er bevist,og ingen,ikke kristne engang;vet!! De tror! Det er det heller ingenting i veien med,men denne rundansen med solid bevisførelse alle veier, er temmelig navnebeskuende,fordi det betyr at det jeg kun tror,faktisk er bedre enn det du tror er sant.
Man krever altså ikke bevis ovenfor seg selv,i forhold til andre,bare fra andre;og det synes jeg,med respekt å melde er litt respektløst.
Denne misoppfatningen av at selv den høyeste grad av tro,tilsvarer sannhet,må nå snart stå for fall.
Jeg sier ikke at det ikke k a n være sant,men det er fortsatt bare tro,selv om ikke det er bare bare..

Askeladden
Askeladden
Abonnent
11 år siden

Det er en vesentlig forskjell på kongefamilien og Romanovene og det er at sistnevnte var nordisk adel av rent blod. Disse dukkene for Rothschild som utgjør det Norske kongehuset er det ingen grunn til å gjøre noe med i øynene til den internasjonale ordenen til kanaanittene. En fjerning av kongehuset ville ikke ført til annet enn at massene vile ha oppfattet at det aldri har vært noe annet enn en fasade.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
11 år siden

Norge er VÅRT land(nordmenn) og FERDIG med det! Alle andre påstander er politisk svada. VI vil ha korset i flagget, vi har faktisk ikke noe valg. Norge ER kristnet, det innebærer at Jesus Kristus vil beskytte dette landet mot alle antikristlige krefter og ingen vil klare å endre flagget eller gi bort norge til globalister og fremmede folkeslag. Tror dere alt er tilfeldig? Vi har fått oljerikdommen, vi har fått naturressursene til å kunne klare oss selv om vi vil, vi har fått alt. Jesus Kristus er vår Hyrde, uansett hva folk måtte tro, fordi Olav Den Hellige kristnet dette landet. De som jobber mot Jesus, hater Jesus. Judaser. Og det er mange av dem, på verdensbasis og i norge.

Vi nordmenn er kristne, sånn er det bare. Men det er ingen tvang, om du vil kan du godt følge globalistene på deres vei til helvete. Om man ikke vil være kristen så værsågod, men da er man altså alt mulig annet, forrædere, satanister, spiritister og frimurere osv. og blir kastet på ilden og brenner som råtten frukt for englenes åsyn.

Reptilmenneskene er barn av djevelen. Og djevelen er den gamle slangen, nemlig et reptil. Enten er du Guds barn og oppfører deg deretter, eller så er du et reptilmenneske som bare følger instinktene som et reptil, djevelens avkom. Skal ha penger for absolutt den minste lille ting og sviker og bedrar, setter opp strømprisene og regelrett ødelegger verden. Velg side, enten er du en av dem, eller så er du i Jesus Kristus.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Tror nok ikke Røkke er så opptatt av folks hverdagsproblemer som tømmer havene for krill som skulle vært mat for større fisk så verdens fattige sulter i hel

Dagbladet prøvde seg med en hyllest til Jensemann der artiklen umidelbart ble fjernet når jeg og over 100 andre la frem litt fakta om Jensemann

Her er han sammen med verdens ondeste personer i den nye verdensregjeringen i USA

Jensemann er kåret til Champion of Global Change for sine 666 terrorbomber over uskyldige kvinner og barn i Libya, noe han også fikk en båt en Scandic 666 til 700 000 kr av mine skattepenger og medlemskontigent til LO for

Nå som han har sikret Statoil olje i Libya så vanker det nok kanskje en hytte eller 2 på han fra den kanten også

http://www.dagbladet.no/2011/11/09/nyheter/utenriks/politikk/fn/jens_stoltenberg/18946881/

Det er lett å være Nisse med andres penger mens folket som betaler lønna hans dør i lange sykhuskøer mens de ser på at arvesølvet vårt forsvinnet ut av landet i stadig større tempo over på Bilderberger hender

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
11 år siden

Takk for linken JJ, interessant lesning.
Vi har en konge som står opp for kristendommen og sier NEI når man forsøker å avkristne landet. Det er Gud som har satt vår konge i posisjon, og det er Gud som styrer og bestemmer til syvende og sist i dette landet. De som er imot vil bli kastet på ilden. Norge er kristnet, og norges Konge vil alltid være kristen, sånn er det bare.

bjornt
bjornt
Abonnent
11 år siden

Du hevder at Hitler har sagt at Nasjonal Sosialisme og Marksisme grunnleggende er det samme. Dette virker ikke særlig troverdig.
I den linken du gir for dette står det ganske riktig:
“Basically National Socialism and Marxism are the same.” – Adolph Hitler, 1941.»
Men det er ingen referanse til hvilken Hitler tale dette «Hitler sitatet» er hentet fra.

Kan du dokumentere denne Hiteler talen, eller dette bare oppspinn?
Hvilken dato, og til hvem ble, denne talen holdt?
Hvor har du disse opplysningene fra?

.bjørnt

BelzeBob
Abonnent
Svar til  bjornt
11 år siden

Jeg stiller meg også ytterst skeptisk til dette. her er forresten NSDAPs program: http://constitutionalistnc.tripod.com/hitler-leftist/

Selv mener jeg det blir meningsløst å prøve og plassere NSDAP til høyre eller venstre.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
11 år siden

likhetene er mange, men det er også ulikhetene. Jeg mener nsdap var mere til venstre enn til høyre, men samtidig blir det feil å kalle venstreorientert.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Bra.

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Du referer stadig til Royal Institute of International Affairs som kilde.
Men dette er jo en Illuminati institusjon?
Se: http://www.whale.to/b/riia_q.html

« Forrige artikkel

Ertresvågs tredje bok i NWO-trilogien

Neste artikkel »

Amerikansk midtøstenpolitikk og kristensionisme

102
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x