Slå ring rundt Kong Harald

8.2K visninger
15 minutter lesetid
102

Der er krefter som er ute etter å stryke korset av det norske flagget, og det er ikke å anbefale at de får lov til…da får dere USSR etter 1917 og drapet på den kristne russiske monark, Tsaren, om igjen.

Nihilistene, ‘humanistene’ og ateistene overtok. Les historien, 66 million strøk med i den internasjonale sosialismens del av revolusjonen.

Jfr også skjebnen til Keiser Wilhelm, som skjenket Ålesund pengene til gjenoppreisning av Jugendbyen etter brannen i 1904 (vår vakre hjemby – det beste og vakreste sted i verden).

# Hvis vi ikke handler unisont i samarbeid med hverandre og forsikrer oss om at fremtiden blir hva den trenger å være, så vil vi garantert fortjene enhver skjebne som venter oss.- Bill Cooper.
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/kjenn-deg-selv-nirvana/comment-page-2/#comment-75351

Det ble kommentert til meg en observasjon gjort av forholdet mellom Kongen og Statsministeren rett før avspark i cupfinalen mellom Ålesund og Brann den 6.11, hvilket Ålesund vant 1-2. :)

Statsminister Jens Stoltenberg forsøkte å snakke til Kong Harald, men Kongen svarte ikke, og gadd ikke å se på Statsministeren engang. Da Kongesangen (den britiske nasjonalsangen) ble spilt klappet ikke Kongen, men det gjorde Stoltenberg. Men da den Norske nasjonalsangen ble spilt klappet Kongen.

God observasjon.

Kong Harald er nok tro til sin ed. Uten tvil.

Kronprins Håkon er jeg mer usikker på. Han er et barn av sin tid, en internasjonalist, og tildels kan virke som en elitist, i fiffen blant Trond Giske’s politisk korrekte elite nettverk i Oslo, men vi får gi ham sjansen til å vise hva slags stoff han er laget av, når det kommer til stykket. Men han kan kanskje være mer samarbeidsvillig med deres agenda, og således ønskes tiltrådt snarlig.

Så Sunnmøringene knuste hanseatene i fotball. Det var vel fortjent. Der finnes en høyere rettferdighet i verden.  Pietistiske sunnmøre må ha gjort noe riktig, for karmakontoens del.. :)

Jeg fikk ikke med meg dissonansen mellom Statsministeren og Kong Harald, men hva jeg har fått med meg er at der er en drittpakke-kampanje mot Kong Olav på gang med boken til Bohman-Larsen. Ikke kjøp den. Bare løgn og fanteri.

Kongen vil være kristen – protesterte i statsråd
http://idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=14485

– Nektet kongen å dele ut Krigskorset
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7626300

Det ligger dype rotfestede ideologiske konflikter bak det som denne artikkel tar opp.

Nå må vi virkelig slå ring rundt Kongehuset mer enn noen gang. Jeg kan ikke sterkt nok overbringe denne oppfordring.

Drapsforsøk på Kong Harald 1999-2008

Det spekuleres i at noen har vært ute etter Kongens liv, med strålevåpen, ved oppsetting av strålevåpen på Kongsseteren fra 1999, og det rapporteres fra ymse hold at både Kongens og Dronningens helse var iferd med å brytes ned som følge herav.

Bilderberger og Telenor-sjef Baksaas bør vel sjekke hva hans undersåtter driver med.

Strålevåpenet var nok ikke innstil på vaktmesteren, men på Kongen selv. Ålesunder og journalist Per Aslak Ertresvåg tar opp dette forholdet i sin siste bok.

Hvem som står bak kan vi ikke bevise, så gå ut med navn og miljøer som er antatt ansvarlig kan vi ikke gjøre. Vi kan bare si ifra om observasjonen.

Ideologisk dissonans

Internasjonalistene angriper alle de symboler som binder oss sammen, og som er basisen i vår kultur. Deres kulturrevolusjon skal splintre oss for vinden, mens de skal bli sittende igjen med makten og alle pengene, til å strø utover verden i sine utopiske drømmerier. Dødstøtet for Norge som et kristent og homogent land, et av de siste i verden.

When the going gets though, vil det vise seg hvem G-d reiser opp to the challenges. Hvem det er vil kanskje overraske mange, men ikke meg. Ikke de som roper “Herre, Herre”, men noen som har vært ute en vinternatt før.

# Jeg tror med hele mitt hjerte at G-d plasserte meg på steder og i posisjoner gjenom hele livet mitt slik at jeg ville bli istand til å utgi dette varsel til hans folk. Jeg ber om at jeg har vist meg verdig og at jeg har gjort min jobb. – Bill Cooper.
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/kjenn-deg-selv-nirvana/comment-page-2/#comment-75351

Der er andre som passer på utenom oss, med langt mer makt enn den frie presse vi er en del av, oss i den fjerde statsmakt, også innen vårt statsapparat. De er forberedt for oppgaven, som Bill Cooper sier i kommentar over. De trer frem tidsnok……., men spørsmålet er om de kan, før folk flest viser hva de vil.

– EU bør få mer makt
over medlemslandene
“Utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener EU bør få mer makt og større mulighet til å bestemme over medlemslandene.”
http://e24.no/makro-og-politikk/stoere-eu-boer-faa-mer-makt-over-medlemslandene/20117609

Hvorfor deltar vår utenriksminister i den diskusjonen? Vi er jo ikke medlem, og akter heller ikke å bli det (?).

Sir Winston Churchill (1874-1965):

Vi er med Europa, men ikke av det. Vi er forbundet, men ikke kombinert. Vi er interessert og tilknyttet, men ikke absorbert. Og skulle Europeiske statsmenn addressere oss med ordene vi brukte fra gammelt av -“Skal jeg snakke for deg til Kongen eller Tjenernes Herre?” – skal vi svare med ordene til den Shumanitiske kvinnen: “Nei sir, for vi dveler mellom våre egne folk.”

“We are with Europe, but not of it. We are linked, but not combined. We are interested and associated, but not absorbed. And Should European statesman address us in the words which were used of old – “Shall I speak for thee to the King or the Lord of? the Host?” – we should reply with the words of the Shunamite woman: “Nay sir, for we dwell among our own people.”

Trenden er motsatt

Skottene bryter ut av the Commonwelt nå; United Kingdom – Det Forente Kongedømme – står for fall, og det er vel like greitt, for monarkiet der ser ut som det har mislykkes i sin oppgave å representere vanlige folk. Jeg sier lykke til Skottland, god ide.

Skottenes nye regjering sier at bruddet skal skje i 2014-2015.

“A study of the (economic) panics of 1873, 1893, and 1907 indicates that these panics were the result of the international bankers operations in London.” – Secrets of the Federal Reserve, Eustace Mullins, 1991.

London, og Rothschilds The Crown og Rothschilds The City, og korrupte politikere i The Whitehall, har bragt for mye elendighet over deres hoder.

Statsminister Jens Stoltenberg bygget opp sitt image etter Utøya-massakren, og annet, ved medaljeutdeling til Afghanistan veteranene, på bekostning av den Norske Konge, men vi er et monarki. Vi vil ikke ha Fører prinsippet.

Vi vil også bevare Norge som et fritt selvstendig land etter Grunnloven, slik som skottene.

Vi følger skottene. Vi vil også dvele blant våre egne folk.

Sunnmøre eget land

Kanskje er det på tide for Sunnmøre å bryte utav Norge, om anti-monarkiske krefter lykkes i sine forhavender. Kong Harald er velkommen, anytime, til å bli Sunnmøres Konge, om resten av Norge forkaster monarkiet, på bekostning av hva?

Brann 1 – Ålesund 2
:)
Hanseatene tapte. De er akterutseilt.
Brannslukning… Norgesmestere… Kongepokal 2011.
Rekdals mannskap fikset biffen.
Ingen over. Ingen ved siden.
Hverken i fotball, business eller slagkraftige politisk ukorrekte artikler..;
Kjetil Rekdal og jeg som gir coaching i verdensklasse.. :)

Barrantes, AaFK’s åndelige overhøvding.
Korsingen virker. Alle gode makter var med AaFK idag.
Barrantes vartet opp med sin magi, igjen.

Mye grisespill fra Brann. Tapte pga minus på karmakontoen.

Sunnmøring – Ålesund All Stars

Ingen vits å være ydmyk en slik dag, får si med Carew:

“Jeg prøvde å være ydmyk i 2 uker,men da var det ingen som la merke til meg så det sluttet jeg med!”. John Carew (VIF)

Keiser Report: Make Love, Not Debt

In the second half of the show, Max Keiser interviews Birgitta Jonsdottir, about the true state of transparency, banking and economy in the latest IMF poster child, Iceland. Max Keiser & co-host, Stacy Herbert, discuss the new world order in which we’re all Greeks because we didn’t see the signs in 1969 – “Make Love, Not Debt.”

Nigel Farage: Well here it is, Mr Barroso, here it is [holds up Union Jack]. And that flag has represented liberal democracy far more than any other member state of this European Union and it will go on long after your star-spangled banner has disappeared.

Sosialismens røtter

Ethvert kunnskapsløst menneske, bør være forsiktig med hva slags tankegods de uvitende bekjenner seg til. Dette gjelder også politikere.

Sosialismen er basisen i det materialistisk-naturalistisk verdensbilde.

De verdslige synest ofte å være så smart idag, tror at de er på toppen av evolusjonskjeden i menneskelig intelligens, men jeg synest ikke det. Jeg synest Moses var smart, jeg synest Jesus fra Nasaret var smart, for disse viste begge, og mange andre åndelige ledere sikkert før, og etter dem, at de kjente til de åndelige lovers prinsipper, hvilket kan legge sivilisasjoner i ruiner, eller hva som bygger dem, altså hemmeligheten bak sivilisasjoners vekst og fall.
Disse åndelige lover er STRENGT moralske, men dagens mennesker vil jo ikke ha noen moral, og de støtter derfor de ugudelige myndigheter og personer som gir dem mest mulig umoralsk frihet.

Det er en frihet som skal koste dem dyrt.

Når enkelte snakker om at “Moder Jord med sitt biologiske mangfold settes i høysetet”, er en fattig trøst, når dette biologisk mangfold og hele Moder Jord er ødelagt av destruktive krefter av menneskeheten. Da trenger vi ikke mer høytflyvende teorier fra sosionomer og sosialøkonomer, men aksjon basert på mer folkelig aksepterte omforente standarder.

Da er det også best å vite at “I min Fars hus er det mange rom“. G-d har mange steder med “biologisk mangfold”, og å ha et åndsbasert verdensbilde, så mener jeg en må se hen til dette, og ikke bare være innstillet på at dette er alt vi har, som den sosialistiske utopi synest å ha, hvor de skal skape himmelrike på jord, hvilket de med deres prioriteringer ikke kommer til å greie, fordi deres ledere ikke har den moralske og åndelige ryggrad og utsyn til å definere dette.

Når målet helliger middelet (erklært, som det har gjort siden den franske revolusjon, bolsjevik revolusjonen av 1917 m.v.), og middelet er drap og myrderier, da har de bortdefinert seg selv, og vil før eller siden bli forlagt til historiens skammekrok. I vanære skal de være både på jord, og i evigheten, idet de ikke klarte å komme til cupfinalen på Tellus, men forsvant ut i første runde. “Intet som er forsøkt skjult, skal forbli skjult“.

Så akademiske utlegninger og teorier vanskeliggjør løsningen på problemet, når løsningen i virkeligheten er så enkel som ; “Elsk G-d, og elsk din neste som deg selv“. REMA1000; Det enkle er ofte det beste.

Dette hadde løst all verdens problemer over natten, om alle greidde dette.

Men menneskene har spist av Kunnskapens Tre og tror seg så jævla smart.

Årsaken til elendigheten, sa Alexander Solshjenitzin var ene og alene at “mennesket har glemt G-d, det er hvorfor alt dette hendte“, når han søkte å beskrive hvorfor folkemordene i USSR hendte. Det var eneste forklaring en slik eminent forfatter greier å forklare det med, så konsentrert som mulig.

Mennesker har to valg som jeg ser det; de kan underlegge seg G-d’s moralske ledelse, eller de får den verdslige umoralske og åndelig døde, nærmest dyriske, i sosialismen/kommunismen/bolsjevismen. Uten slik åndelig balansering av makt, så havner vi på ville veier, evolusjonsmessig sett, fordi umoralske krefter vil tre inn vakuumet etter det åndelige lim som holder sivilisasjonen sammen; deres gudsbilder, deres åndelige basis, deres felles omforente livsstandarder, basert på tusener av års sivilisasjonsutvikling.

Jeg sier meg selvfølgelig helt enig med Solshenitzin.

Og til forskjell fra internasjonalistene og materialistene har de åndelige oppvåknede mennesker allerede frigjort seg fra denne dimensjon, denne verdens begrensninger. Hver eneste dag er den frigjorte sjel klar til å ta farvel med denne barnehage i åndelig og menneskelig utvikling, denne pøl og dette rottebol av menneskelig fornedrelse, drap, myrderier, lemlestelse, nød, hat og elendighet. Som Jesus på fjellet, når han ble fristet med rikdom og penger i alle lommer for å underlegge seg denne verdens herrer; “Vik bort fra meg satan, Herren din G-d skal du tjene“….

Vi har ikke hatt utvikling. Vi har hatt innvikling. Og de åndelige mennesker sier med Kristus, mens de bevarer sin sjel til det siste, for ikke å få den korrumpert av disse krefter; jeg skal holde ut til enden, min sjel skal bevares til jeg drar videre, til det rom min Fader i himmelen har beredt for de rettskafne.
Slik sett trenger vi ikke denne jord for vår frie sjel, planeter eksploderer og forsvinner hver eneste dag, og nye kommer til, bare i denne dimensjon.

Det er denne åndsløse, gudløse, ateistiske materialistisk-naturalistisk verdensbilde med Marx sin “patriotiske kapitalistiske klasse” som skal utgjøre ledelsen i Den Nye Verdensorden, som er deres, jorden som skal bevares for dem eksklusivt med befolkningskontroll aka drap og myrderier, deres gudløse utopia, som er under oppbygging, men de moralske åndelige lover i det åndsvitenskapelige verdensbilde er ikke del av deres ledelsesfilosofier. Dessverre.

Når jeg tidligere har fremhevet den angrepne og myrdede Ghaddafis positive sosialisme så foretrekker jeg kapitalismen, og jeg mener at Libya også hadde en sunn kapitalisme som kom folket til gode, basert på fri konkurranse, og ikke en kapitalisme hvor noen få krøsuser (patriotisk kapitalistisk klasse iflg Moses Mordechai Marx Levy og Mao) som Rockefeller og Rothschild i ledtog med statens og folkets valgte representanter korrumperes til å la enkelte kapitalister med partiboken i orden og finansspekulasjon og bankvirksomhet, få utsuge alle andre. Dette er ikke fri konkurranse, eller fritt marked. Rockefeller Sr sa; “Konkurranse er en synd”.

Han og Rothschild samt deres medsammensvorne, ved å kjøpe seg politikere til tjeneste for sin sak, fikk monopol på å utstede penger (Federal Reserve) og drive finans av land og folk (spekulasjon).
Slik har det vært siden den tid. Ingenting er endret.

Sterk stat under ethvert system, og spesielt kommunisme, er tyrannisk og dødelig, husk 66 million døde kristne mennesker etter marxistene og de internasjonale sosialistenes bravader, plusser en så på 6 million for de nasjonal sosialistiske (nazi’s) myrderier så er sosialismen vist seg som en dead end. Noen som trenger mer bevis?

Folket selv skal være sine myndigheters check and balance i et demokrati, men folket sover, er lurt trill rundt, og de fleste bryr seg ikke før det er for sent….. (Stemmer i Mørket, jfr. folket i Tyskland 1930-tallet, og USSR 1900 og fremover)

“I utgangspunktet er nasjonalsosialismen og marxisme det samme.” – Adolph Hitler, 1941.

Han uttalte i 1939 til Hermann Rauschning at alle nasjonalsosialismen var basert på Marx. In a public speech in November 1941 Hitler declared that “basically, National Socialism and Marxism are the same.” [The Bulletin of International News, Royal Institute of International Affairs, XVIII, No. 5t, 269.] Goebels wrote in 1941 about how, after the Nazi victory, “real” Nazi Socialism would replace the Bolshevism in Russia. I en offentlig tale i november 1941 Hitler erklærte at “i utgangspunktet, nasjonalsosialisme og marxisme er det samme.” [The Bulletin of International News, Royal Institute of International Affairs, XVIII nr. 5t, 269.]
http://www.thinking-catholic-strategic-center.com/the-godless-left.html

All sosialisme bringer bare elendighet med seg til menneskeheten.
Nazisme er også grunnlagt på Mordechai Marx Levi sine idiotiske rant, en mann kjøpt, betalt og finansiert av den ‘patriotiske kapitalistiske klasse”.
Nasjonal sosialisme (ZOG, nazisme) drap 6 mill, internasjonal sosialisme (ZOG, bosjevisme/komunisme) drap 66 million.
Hvem er verst?
Forskjellen på dem er at de som drap 6 million ble lynchet i en såkalt rettsak (henrettelse/straff),
mens de som drap 66 million (kommiene) gikk alle fri fra all Nurnberg prosess fordi de var en av som ble kalt ‘allierte’
The Winner Takes It All.
Skriver også historiebøkene.

Nasjonal sosialismen er også en avlegger av marxismen, de er begge i samme båt disse to. Begge skapt utav de gale rant fra Moses Mordechai Marx Levy.

Så jeg vil ha en sunnere kapitalisme og et skikkelig fritt marked enn vår korrumperte verden har per idag. USA før 1913 kanskje, hvor disse krøsuses fikk ansvaret for å printe penger og låne dem ut til regjeringen og folket for renter. RENTER MÅ FORBYS! Jeg har skrevet mye om det på Riksavisen; Selveierdemokrati.

Jeg vil at enhver skal få lov å være sin egen kapitalist, og sin egen lykkes smed. Ikke en eneste krone skal statens funksjonærer ta fra dem og omfordele til de som allerede har mye fra før av, de nevnte krøsuser, for det er hva som skjer.

Sosialismen og bakrommenes krøsuser har blitt ‘Guds Finger’ i verden, de har gjort seg selv til guder… derav begreper som anti-krist, etc.

“Lederen av folkets vilje avviker fra lederen ved Guds vilje i at førstnevnte er tvunget til å rydde veien for seg selv”, – Leon Bronstein (Trotsky)
http://translate.google.no/translate?hl=no&langpair=en|no&u=http://www.marxists.org/archive/trotsky/germany/1933/330610.htm

G-d er avsatt som en styrende og selvregulerende kraft i verden, i form av sine åndelige moralske standarder, åndelige lover avdekket av mennesker gjennom tusener av år av sivilisasjonsbygging, først ved Abraham den rettferdige, siden ved Moses på Sinai, så av Jesus i Palestina..også bidrag fra Muhammed og mange andre. Deres revolusjon har en tendens til å ofre sin sønner for dette deres verdensrike. Vil det bli verdt det?

Statens funksjonærer har vist seg alt for lite intelligent til å¨kunne forestå en slik viktig jobb som rettferdig omfordeling, de er for lett å korrumpere. Det har de vist at de er ikke flink til, og har ikke kompetanse til. Dette må bli opp til den enkelte selv hva og hvem han/hun vil gi til. Staten skal ta seg av helse, veier og justis (ikke skole – blir bare propagangda og hjernevask av det), that’s it. Resten tar folk seg av selv på lokalplan.

Det er ingen ikke-sosialistiske tradisjon for folkemord i Europa. Folkemord er sosialistiske politikk. Og likeledes desillusjonerte britiske journalisten FA Voigt, etter mange års observasjon, konkluderte med at “marxismen har ført til fascismen og nasjonalsosialismen.” [Unto Caesar (1939), 95 Page.]
I praksis en sosialistisk revolusjon er ingenting mer enn en målrettet destabilisering og etablering av uro, uenigheter og fiendskap, skapt for det formål å gi en mulighet til noen som ikke er i kraft for å komme til makten. Selve ideene om sosialisme gjøre nettopp det, ved å mate de laveste instinkter hos mennesket.
http://www.thinking-catholic-strategic-center.com/the-godless-left.html

Det skal bli forbudt for krøsuser å akkumulere slike verdier at de kan kjøpe seg politikere slik det har vært gjort til nå.

Staten kan bare ta ifra Rockefeller, Rothschild og Soros et al alt over 100 million NOK, fordi det helt sikkert er akkumulert på kriminelt og korrupt vis. Er der bevis for at de har bedrevet kriminell markedspåvirking og monopolisering, bør de fratas alt, og gis strenge bøter i milliardklassen. Boten må jo stå i forhold til forbrytelsen, og størrelsen på de beløp som er tilegnet på kriminelt vis.

Problemet med ‘kapitalismen’ kan enkelt løses ved en lov som forbyr akkumulering av verdier for over 100 mill., eller en kan straffe de som korrumperer markedet allerede idag, og som korrumperer politikere, rett og slett kjøper seg tjenere i statsmakten.

Vi trenger ikke å skifte til kommunistisk stat eller sosialistisk verden bare fordi våre myndigheter ikke straffer de kommunistiske kriminelle aktører, den i kommunismens beskyttede ‘patriotiske kapitalistiske klasse’, selvfølgelig er dette kun de som finansierte Moses Mordechai Marx Levy, som utnytter systemet.

Hvorfor tar ikke politikerne bare et par enkle grep og fikser dette tro?

Svaret er innlysende…

Utopier lagt i grus

Enkelte lærer aldri, dessverre. Deres visdom strekker ikke til…..

De det blir med “jeg vil, jeg vil, men jeg får det ikke til“…, og så full kollaps. Opp på føttene i løpet av noen generasjoner, – som barn, prøv igjen, og igjen, og igjen – og mislykkes gjør de hver gang, hele tiden. Hadde det ikke vært så mange liv som gikk med i deres revolusjoner, så hadde det nesten vært morsomt, at de kan beholde slik tro på sine evner, selv etter alle sine mislykketheter i de forgagne generasjoner.

De som overser hva verdens store tenkere før oss har konkludert med som ledd i sivilisasjonsbygging, og tror seg mer intelligent enn mennesker som levde før andre kataklysmer i verdenshistorien, tror seg idag å være episenter av menneskelig visdom, de er nærmest dømt til å gjenta de samme feil som ble gjort. I så måte vil dagens ‘sivilisasjon’ bare bli som en fotnote i historien om utopiene, ala Atlantis, Lemuria, Romeriket og for ikke å snakke om Babylon.

Historien selv bekrefter min fremstilling.

Alt for Norge.

Siden dette spørsmål tas opp i public domain, i god demokratisk kristen og nasjonal ånd, og vi ikke har greidd å få tak i Statsministeren for kommentar, så er vi er svært interessert i få feedback fra Statsministeren om at vi kan slappe av, at der ikke er noen slik agenda, som omtalt. Det ville ha gledet oss meget. På forhånd takk.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

102 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Swiss Murder Weapon killed USA-ma Bin Laden: US Navy Seals MK25 Socom P226 Sig Sauer Switzerland +

Why nazi swastika on jewish house? Beth Habad, Loubawitch & Haya Mouchka + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1954&start=1

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Falcon, før jeg har sett videoen må jeg si meg enig i følgende kommentarer under på siden:
radroofer
for 1 dag siden

I’m sorry but you’re wrong on one subject. Bin Laden was not killed in a house. During 9/11 he was in a Philadelphia hospital with a rare form of bone cancer. A couple of weeks after 9/11 he was shipped home to Saudi Arabia so he could die on his native land. According to a Turkish news paper his family was given $2billion by the CIA to use his name for 9/11. Since 09/11/2001 he was reported killed by different country each year until obummer did it a second time. He was however fed to the sharks, or at least someone was
Svar
·
3
Joris Truthseeker
for 1 dag siden

Nice theory Sean… Partially right I think. Most likely Osama died late 2001 and he was picked as 9/11 patsy from the arab pharao bloodlines because he was already going to die from an uncurable disease anyway… 

Fortsett å legge ut (b)linker fra ” Stop The Criminal Swiss Nazi Templars of Octogon” Falcon!

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Hvorfor bærer alle monarkene samme octogon symbol, f.eks. Margrethe, Idi, Harald og Mobutu, og Diana som mildt sagt mislikte at hun måtte bære dette, bl.a. på sin kjole, og kallte Charles et reptil og ville ha skilsmisse, The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Apropos 22.7.2011, hvorfor ble ikke de viktigste bevisene presentert i rettssaken mot Anders Behring Breivik { anders breivik site:nyhetsspeilet.no https://www.google.no/search?q=anders+breivik+site:nyhetsspeilet.no }

Makten bak makten er så langt best skjult av alle

Og dens utallige fronter er de mest forledende av alle

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Den norske regjering anno år 2013 og overhoder fra monarkiet http://postimg.org/image/4pdlbc9fl/ In facebook http://tinyurl.com/n9cbllj

Source: 9/9/2013 The Family – Kronprinsregentens første regjering | Fellowship Foundation runs Norway http://www.youtube.com/watch?v=s3ign3Hkbl0

Disse represententerer idag beviselig et vanstyre av Norge og andre deler av verden i minimum siste 100 år, et vanstyre som har ført til at vi generelt har mistet fra 80% til 98% av alle ressurser som tenkes kan, altså ikke bare økonomisk men på alle måter, et vanstyre som man ser i ett og alt og opplever daglig i mange borgeres livs- og miljøsituasjon, på mange måter i alles, som alltid forsøkes gjemt med løgner og fortielse, hvor de som har best utdannelse og erfaring i løgn og bedrag kommer til poster innen toppledelse, og som er bestikkelige til å tie og overse de misærer de selv påfører eller er med på å påføre alt liv og miljø, typisk symptom er at de er involvert i eller aksepterer frimureri, som er den mest destruktive og idiotiske organisasjonsform som tenkes kan

They are free, we their masons; just queen isis’s bees. Les pharaons Suisses d`Altkirch, chatzefratz http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1877&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

NWO explained in 5 min: Old World Order is Aristocracy, Humanity is Slave of the Pharaoh Masons http://www.youtube.com/watch?v=h1VQ7DAqYp8&list=PLqQQFOVUZBLj5HqRl0JRdw1Hzl52amgvF

Quote: PHARAOHS BECAME ARISTOCRACY, ARISTOCRACY BECAME FREEMASONRY AND OCTOGON SWITZERLAND IS THEIR BASE. They are FREE, we their MASONS.

Pharistocracy, pharaohs became aristocracy, aristocracy freemasonry, Octogon Switzerland is the base http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1878&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“On The Edge · Field McConnell · A Decade After 911 ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/11-september-bedrageriet-i-en-storre-sammenheng/comment-page-11/#comment-100309

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Code O2T Torture Lifting Out the Soul for a Satanic Ritual in a Sacrifice to a Pharaonic Deity http://www.youtube.com/watch?v=Z9HrNHE7cCw

Quote: Warning: Graphic Details. A series of videos from Sean Hross out of Switzerland are being mirrored to our YouTube channel as the Swiss government is censoring and/or deleting his videos. Sean’s channel is giureh at http://www.youtube.com/user/giureh These videos are thought provoking and require a deep understanding of history. AD’s views may vary however a great deal of the content is imperative in understanding today’s world. Comments are welcome although senseless posts without any form of contribution to the discussion will be blocked and deleted. Recommended: Santos Bonacci – The Pharaoh Lineage “The Priest of Amon Ra and the connection to Switzerland http://www.youtube.com/watch?v=iz1kGVfWDlc OCTOGON SWITZERLAND OF THE TEMPLARS: THE BASE OF ALL EVIL

Mer informasjon om samme og relatert mm,
Abel Danger youtube account http://www.youtube.com/user/BMHC2CSi/videos

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Euthanasia for autistic children nears approval ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/statlig-kriminalitet-et-kjempeproblem-i-dagens-samfunn/comment-page-4/#comment-99423

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Er det noen som vet hva kong Harald er med på her? http://i51.tinypic.com/2u4521j.jpg

Er følgende to referanse-komplekser sentrale innfallsvinkler til miljøet, stedet, personene og symbolene vi her ser?:

Milton William, Bill, Cooper, Hour of The Time, The Mystery Babylon Series, fascist new world order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1845&start=1

Fritz Springmeier, The top 13 illuminati bloodlines & their mind control, Undetectable mind control http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1838&start=1

“Abel Danger Broadcast, Cloud-Centric Crime Scene Investigation (C2CSI) Radio – February 25, 2013 ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/911-koden-delvis-pa-norsk/comment-page-5/#comment-95714

Seitasis
Seitasis
Abonnent
11 år siden

skullte vært : solgte et land de ikke eiet til Ros… (Balfour avtalen)

Seitasis
Seitasis
Abonnent
11 år siden

I gang i fortiden hadde vi bud å leve opp til, men politikerne fjernet dem.
Det 7. DU skal IKKE lyve, ikke engang til ditt «Selv».
Det 9. DU skal IKKE stjele. Ei heller skal du lage dine egne lover som gjør deg i stand til å stjele ved å bedra folk.
Det 10. DU skal IKKE myrde ? drepe ulovlig.
Er jo politisk forståelig. England som solgte et land de ikke hetet til Ros… Og de fleste norske partier synes det er flott, også å bombe litt er og der.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg forstår bare ikke dette med kongefamilien.
Kong Harald sies å være øverste myndighet for frimureriet i Norge.
Studerer man hans mange ordensmedaljer, hans uniformer og andre “effekter” han bærer, når han er i offentlig tjeneste, så kan man virkelig begynne å lure.
De tidligere kongelige, avbildet på eldre malerier i Akershus Festning, bærer mange av de samme effektene.

Dronning Elizabeth, og samtlige andre kongefamilier rundt om i Europa, bærer de samme typer effekter. Visstnok. “Illuminati regalias” har noen kalt dette.

Var ikke Harald Hårfagre i slekt med Kong Harald? Harald Grenske, et annet navn på samme konge, som en annen påpekte, og som var beryktet for sine grusomheter? Kongen som bedrev okkultisme, og var Illuminatist?

Ikke for det at jeg har noe personlig imot Kongen, men jeg synes dette er snedig, Slottet som han bor i. Det bærer tydelige preg av “Illuminati”.
Studerer man HMK`s Gardens symboler på deres jakkeermer, så har disse også “Illuminati” symbolet påsydd. Et romersk tempel med søyler, i hvit farge.
Kongen har en Garde som passer på ham. Pave Benedict har også en Garde, kalt: Den Sveitsiske Garde. Det Engelske Kongehus, det Danske og det Svenske, har også hver sine garder.

Jeg har inntrykk av at de kongelige i Europa alle er i slekt med hverandre, og har/hadde sine kongehus i: Balkan, Hellas, Belgia, Czechoslovakia, Frankrike, Tyskland, Irland (St. Patrick), Italia, Lichtenstein, Luxenburg, Monaco, Nederland, Polen, Portugal, Roma (tidligere Cæsar, Augustus Cæsar), Russland (Anastasia og hennes familie, og den kongelige Jeweler faberge), Spania, UK, Scotland, og Wales.

I tillegg sies det at kongefamiliene var i slekt med de kongelige i det Ottomanske rike, og i det Asiatiske rike. Ikke nok med det, men deres slektsgener sies å strekkes videre til Bahrain, Iran, Irak, Israel, Jordan, Kuwait, Oman, Quatar, Saudi Arabia, Afrika.

Kong Olav i audiens hos Paven i Vatikanet:
https://www.youtube.com/watch?v=pgQUwCYNe10

Opplysninger om Kong Olav og Haugianere, som i lang tid er blitt hemmeligholdt for det Norske folk:
http://www.youtube.com/watch?v=Ut2vt5JSwew

Kronprins Haakon deltar på hemmelige Bilderbergermøter.
Hva gjør han der, i en av verdens mektigste, kontroversielle, og beryktede organisasjoner, som styres av eliten?

Jeg har da sett noen episoder med David Icke, som snakker om “Illuminati bloodlines”, men jeg er skeptisk til Icke. Dog, mange av kirkene i Norge er preget med “The eye of Horus”. Illuminati.
Hva betyr alt dette, og hvilke hemmeligheter, og evt. hvilken makt har de kongelige rundt om i Europa, inklusive Det Norske Kongehus.

Kongen har mottatt svært mange kontroversielle celebriteter i audiens. Bill Clinton, en Scull and Bones elite, for å komme med ett eksempel. Den tidligere diktator, generalsekretær for det Rumenske kommunistiske parti, Nicolae Ceaușescu, var visstnok på audiens hos Kong Olav.

Kong Harald gir inntrykk av å være et varmt menneske for mange, og har etter det jeg vet, blitt utsatt for utpressing av Jens Stoltenbergs regime.

Men: Tar man seg en tur på vestkanten i Oslo, og ser på diverse bygninger “med nye øyne”, så vil man tydelig se at svært mange bygninger er preget av “Illuminati” symbolikk. Oscars Hall på Bygdøy, bare for å komme med ett eksempel:
http://photos.travelwiz.ro/obiective/389/castelul-oscarhall-_942.jpg

Hva er nå dette, da?

Jeg kan tenke meg at Riksarkivet har nedtegnet en litt annen verdenshistorie, enn det skolebøkene vil ha ungdommen til å pugge.

Det synes jeg er temmelig lumpent, for jeg trodde da, at Kirke og Undervisnigsministrene, og alle autoriteter, burde være ekte forbilder for elevene sine? Lyver de for barna våre?
Jeg trodde faktisk at barna var vår fremtid.

Jeg skjemmes over den grandiose løgnen i Norge.
På vegne av barna, denne gang.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Psalm 2 (New International Version) http://www.biblegateway.com/passage/?search=Psalm+2&version=NIV 1 Why do the nations conspire and the peoples plot in vain? 2 The kings of the earth rise up and the rulers band together against the LORD and against his anointed, saying, 3 “Let us break their chains and throw off their shackles.” 4 The One enthroned in heaven laughs; the Lord scoffs at them. 5 He rebukes them in his anger and terrifies them in his wrath, saying, 6 “I have installed my king on Zion, my holy mountain.” 7 I will proclaim the LORD’s decree: He said to me, “You are my son; today I have become your father. 8 Ask me, and I will make the nations your inheritance, the ends of the earth your possession. 9 You will break them with a rod of iron; you will dash them to pieces like pottery.” 10 Therefore, you kings, be wise; be warned, you rulers of the earth. 11 Serve the LORD with fear and celebrate his rule with trembling. 12 Kiss his son, or he will be angry and your way will lead to your destruction, for his wrath can flare up in a moment.

Bibel versjonen som er anerkjent som mest korrekt,
Psalm 2 (King James Version) http://www.biblegateway.com/passage/?search=Psalm%202&version=KJV

Ei heller den norske kongefamilien inklusive dens internt anerkjente slekt globalt har valgt å leve i pakt med Guds ord, med forbehold om at jeg så langt ikke har kunnskaper om unntak. Det er ikke menneskers oppgave å dømme andre, men det er vår oppgave å forsøke å formidle Guds ord til alle og enhver, inklusive Norges konge med familie, intet annet eksisterer av solide kilder med intern etisk og moralsk integritet som bl.a. også entydig viser at vatikanet er gjennomsyret av satanisme

“Abel Danger radio show January 4 2013, 9/11 falseflag terror and related events intelligence reports ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/tid-for-11-september-sannhet/comment-page-18/#comment-93773

“Jeg mener det er etisk uforsvarlig at ikke våre myndigheter setter av penger til å utføre UAVHENGIG forskning på vaksiners effektivitet og trygghet. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/#comment-93771

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Jeg kjøper ikke nazi-marx avisa dagbabbelet.no’s papirutgave uten at det trengs som dokumentasjon, som regel nok å ta bilde av forsia for å få litt oversikt over hva de har bablet mest om. Forøvrig er alle norske massemedier beviselig like mye pill råtne for tia. De som nå står bak disse massemediene plaget min far i fangenskap under SS i Misjonshotellet i Trondheim, dengang 25 år gammel, og drepte eller tok permanent til fange min onkel som jeg er oppkalt etter, når han var 18 år gammel. Min far var krigsseiler og min onkel valgte å kjempe mot nazi-marx Soviet, begge som de fleste andre rundlurt av nazi-marx propaganda. Dagbabbelet og medsammensvorne kan dra til helvete, med enveisbillett, dit har de åpenbart egenhendig satt sin kurs, og det er bare å ønske de lykke og ditto godt nytt år

Mennesker skal være forskjellige http://www.dagbladet.no/2012/12/31/nyheter/kongestoff/politikk/innenriks/kong_harald/25035986/ Sitat: Kong Harald vil tenke nytt om integrering, sa han i sin nyttårstale. ..

Utfordring til kong harald og alle, hvordan skal vi integrere de som sto og står bak dette og relatert:: Obama’s war incited by CNN, Al Jazeera & Co leaves thousands of libyan children handicapped or dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102 * British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1 * Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1 En åpenbar tverrpolitiks investering

Jeg foreslår integrering via ei norsk eller utenlandsk fengselscelle, og unngå eksempelvis USA’s og noen andre lands nazi-marx dødsstraff

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Why the monarchy present a real danger to the English http://birdflu666.wordpress.com/2012/06/08/why-the-monarchy-present-a-real-danger-to-the-english/

Quote: *Prince Charles has close links to GlaxoSmithKline, producer of Pandemrix *GSK chief executive awarded knighthood by Charles in May *UK health authorities refuse to recognize link between Pandemrix and narcolepsy *Is the new school vaccine programme part of the eugenics programme of the UK elite? *Queen’s cynical attempt to use Jubilee celebrations to promote Charles and Camilla fail: Queen shows true Globalist colours ..
.
Jane Burgermeister – pandemic update 25 June 2012 http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/folkehelseinstituttet-planlegger-ny-vaksine-epidemi/comment-page-4/#comment-87404

Whitney Houston Live (Full Concert) In Brunei 1996 http://www.youtube.com/watch?v=xdgBz-zHkmQ&feature=BFa&list=PLDF9D0E4FA313F315 * + extra: http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8213

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Var det et nytt drapsforsøk på de konglige på søndagen eller var det en telfeldighet denne gangen ?

Det er jo ikke lenge siden Kong Harald ble prøvd tatt av dage og det er heller ikke dagligdags at motorene på et SAS-fly tar fyr

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon måtte evakueres fra et SAS-fly i København. – Folk var livredde og det var fullt kaos, forteller øyenvitne.

Kanskje det er en del av den store transformasjonen som rottene kalte Davos møtet sitt for i år, skremme de adlige litt til å godta at landet vårt blir overgitt til en fremmed makt ( EU ) og så til deres FN ledede verdensorden :)

Har Krompen satt seg på bakbeina på Davos møtet så skal han ha ros for det :)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kronprinsparet/artikkel.php?artid=10077771

http://e24.no/makro-og-politikk/de-rike-og-mektige-paa-plass-i-davos/20145819

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Er det blitt risikosport å ha blått blod om dagene ?

Den nederlandkse prins Johan Friso svever mellom liv og død etter han ble tatt av snøskred i Østerrike.

http://www.dagbladet.no/2012/02/17/nyheter/kongefamilien/utenriks/20286999/

Solskinn
Solskinn
Abonnent
12 år siden

Kong Jens av Norge
http://www.sisteskanse.net/blog/2011/05/10/kong-jens-av-norge/

Stoltenberg og kona vil hilse folket fra slottsbalkongen på 17. mai
By Viggo Vårvik • May 10, 2011

– Siden Kongen ville være utkalt på et hasteoppdrag på nasjonaldagen, har jeg påtatt meg å steppe inn i hans sted, sier Statsministeren. Kongen skal dele ut “Stå på”-pins til 3A på Tomsvoll skole for å ha samlet inn veldig mange flasker til leirskoleturen sin.
http://www.opplysningskontoret.org/2011/05/10/stoltenberg-og-kona-fra-slottsbalkongen/

Stoltenberg legger seg flat – på ny tjuekroning
http://www.opplysningskontoret.org/2011/05/11/stoltenberg-legger-seg-flat/

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

Grunnloven § 3.

Den udøvende Magt er hos Kongen, eller hos Dronningen hvis hun har erhvervet Kronen efter Reglerne i § 6 eller § 7 eller § 48 i denne Grundlov. Naar den udøvende Magt saaledes er hos Dronningen, har hun alle de Rettigheder og Pligter som ifølge denne Grundlov og Landets Love indehaves af Kongen.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

Ghleo
Hvordan vet du at kongen må signere alt regjeringen har funnet på?
Jeg vet fra da jeg gikk på vg skole at den offisielle historie sier at kongen bare har symbolsk makt, men grunnloven sier noe annet.
Men de har vel forandret denne gr.lov også, slik som de fleste andre.
Som den skeptikeren jeg er, krever jeg herved vedlagt dokumentasjon på at de har lov å se bort i fra kongens signatur, eller at de har lov å tvinge han til å underskrive

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  kjemisk
12 år siden

Det var ikke det jeg mente kjemisk.
Det jeg mente er at kongen faktisk aldri har nektet å skrive under noen lovforslag fra regjeringen.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

At det er mer eller mindre en liten splid mellom Kongen og statsministeren beviser bare at statsministeren er klar for Riksrett. Kongens valgspråk er Alt for Norge, statsministeren har ikke lov å være uenig med Kongen. Når Kongen ber på middag, da har man å møte opp. Hva slags ærende hadde statsministeren som var viktigere enn Kongen? Kongens valgspråk er klart og tydelig, og Kongen har det siste ord til syvende og sist. Problemet er at norge idag har en korrupt regjering full av frimurere og antikrister som tror de er viktigere enn Kongen selv. Jeg gleder meg til den dagen Kongen setter foten ned og stanser dette sirkuset, for den dagen skiller han klinten fra hveten. Den dagen vil man se hvem som er med og hvem som er imot det kristne Kongeriket Norge. Jeg er med. Lenge leve Kongen!

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Du er klar over at Kongen faktisk ikke har en reel makt i Norge? Det eneste han kanskje kan utøve litt makt er at hans stemme teller dobbelt ved en grunnlovsendring, og det har aldri skjedd at en norsk konge i nyere tid har stemt mot et grunnlovsforslag.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Ghleo
12 år siden

Symboler er viktige.

Gandhi hadde vel heller ingen “reell makt.” Men når han forsiktig gikk bort og tok en spade med salt uten å ha lov til det så var opprøret i gang.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Avskaff monarkiet og selg slottet. Kongen er ikke noe annet enn en utgiftspost på statsbudsjettet. Kongen er kun en symbolsk øverste leder i Norge. I praksis er det imidlertid Regjeringen som har denne myndigheten, noe som har vært tilfelle siden unionen med Sverige ble oppløst 7. juni 1905. At Kongen er statsoverhode, innebærer at han må signere alle Regjeringens offisielle beslutninger, såkalte kongelige resolusjoner, samt sanksjonere lover vedtatt av Stortinget. Det har ikke skjedd en eneste gang at kongen har nektet å signere noen beslutninger fordi han er enig med dem, så da er han heller til ingen nytte.

Michelle
Skribent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Jeg synes også Kongen burde sette ned foten mot militæret etc.
Men det er iallefall beundringsverdig hvordan vakre Märtha har sagt ifra seg tittelen for å gå sin egen vei, selv om hun egentlig skulle vært arvtager til tronen.

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Statsminister skulle være med i Skavlan tv-program

Michelle
Skribent
12 år siden

Jeg må innrømme at når man ser på sjelene til den norske kongefamilien, så gjør jo de veldig mye vakkert, spesielt liker jeg Märtha ♡

bjornt
bjornt
Abonnent
12 år siden

Du hevder at Hitler har sagt at Nasjonal Sosialisme og Marksisme grunnleggende er det samme. Dette virker ikke særlig troverdig.
I den linken du gir for dette står det ganske riktig:
“Basically National Socialism and Marxism are the same.” – Adolph Hitler, 1941.”
Men det er ingen referanse til hvilken Hitler tale dette “Hitler sitatet” er hentet fra.

Kan du dokumentere denne Hiteler talen, eller dette bare oppspinn?
Hvilken dato, og til hvem ble, denne talen holdt?
Hvor har du disse opplysningene fra?

.bjørnt

BelzeBob
Abonnent
Svar til  bjornt
12 år siden

Jeg stiller meg også ytterst skeptisk til dette. her er forresten NSDAPs program: http://constitutionalistnc.tripod.com/hitler-leftist/

Selv mener jeg det blir meningsløst å prøve og plassere NSDAP til høyre eller venstre.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

likhetene er mange, men det er også ulikhetene. Jeg mener nsdap var mere til venstre enn til høyre, men samtidig blir det feil å kalle venstreorientert.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Bra.

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Du referer stadig til Royal Institute of International Affairs som kilde.
Men dette er jo en Illuminati institusjon?
Se: http://www.whale.to/b/riia_q.html

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

Takk for linken JJ, interessant lesning.
Vi har en konge som står opp for kristendommen og sier NEI når man forsøker å avkristne landet. Det er Gud som har satt vår konge i posisjon, og det er Gud som styrer og bestemmer til syvende og sist i dette landet. De som er imot vil bli kastet på ilden. Norge er kristnet, og norges Konge vil alltid være kristen, sånn er det bare.

« Forrige artikkel

Ertresvågs tredje bok i NWO-trilogien

Neste artikkel »

Amerikansk midtøstenpolitikk og kristensionisme

102
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x