Samfunn
Du leser nå
Er Stoltenberg jøde?
Skrevet av
J.Johansen07. 09. 2009
BilderbergOost
17441 11811 93

Er Stoltenberg jøde?

Av J.Johansen07. 09. 2009
Vi har en demokratisk rett til å forsikre oss om at internasjonale interesser ikke går foran Norges nasjonale interesser.

Det er en demokratisk rettighet å utsette vårt politiske lederskap for ‘scrutiny’, inngående granskning, spesielt siden vi nå står i valg for å velge vårt lederskap.

Dette har ikke med vanlige jøder som sådann å gjøre, de er vel ikke verre enn den gjennomsnittlige Sunnmøring, men om noen av dem som styrer oss med hard hånd skulle drive business og være innfluert av og står til tjeneste for mektige internasjonale eliter innen politikk og økonomi, så må vi og skal opinionen vite om det. Hva de gjør har veldig stor innvirking for oss.

Hvis jeg sier at jeg er kristen, som tror på en Gud som har mer makt enn våre svært så menneskelige konger og statsministere og presidenter, en god Gud som kan reise dem opp og felle dem om de ikke gjør sin jobb skikkelig, som tror at Moses bragte Guds Lov nemlig de 10 bud som alle jøder og kristne SKAL følge (om ikke er de ikke hverken skikkelig jøde eller skikkelig kristen), lover senere bekreftet av Jesus, så vet du mye om meg. Du har øyeblikkelig et slags bilde av hvor jeg står. Vi trenger disse sinnbilder.

Mye mer enn at du trenger bilde av meg, for jeg er uviktig i samfunnets maktstruktur – og har ingen makt over andre – vil heller ikke ha det, så trenger vi å vite alt om de som styrer vårt land på våre vegne. Det kalles transparency. I disse dager hvor det av Statminister Jens Stoltenberg er kjøpt inn vaksiner for 650 millioner, som ifølge veldig mange mennesker på Internett mener kan skade nordmenn, så bør vi kunne spørre hva slags ideologier de bekjenner seg til de som gjør slike valg for oss. Hva slags verdier har de? Hva slags forbindelser har de? Hva slags bakgrunn har de? Naturlige spørsmål å stille nå i disse valgtider.

Bilderbergerne er en sammenslutning med elite folk innen politikk, media, økonomi og finans (kapitalister; de som eier våre penger, og låner dem ut til oss, for renter – usury) fra hele verden som møtes en gang i året i lukkede møter. Ble stiftet i 1954, og hevdes å ha styrt utviklingen av verden siden. Den Trilaterale Kommisjon er en annen slik ‘tenke-tank’ hvor de innflytelsesrike møtes og planlegger verdens utvikling. CFR en annen (amerikanere bare). Så lenge de har behov for å ikke gi innsyn av media eller hvermannsen, så er det mye spekulasjoner om denne Bilderberg gruppen på Internett, om at de jobber for verdensovertagelse, innføre sin Nye Verdensorden, at gruppen er opprettet av noen royale familier av et merovingiansk familietre, som mener seg overmenneskelig og som herskere av verden, etc. Mye spekulasjoner, som nok ikke alt av det har sin rot i virkeligheten.

Thorvald Stoltenberg er medlem av Trilateral Commission og Bilderberger. Jens Stoltenberg har deltatt i Bilderberger møter. Bilderbergernes ledere er David Rockefeller (Rothschilds -King of Israel- frontfamilie i USA) og sjefssionist Henry Kissinger. Søster Camilla Stoltenberg styrer Rockefellers ‘Folkehelse Instituttet’, en privat stiftelse som har blitt gitt utøvende myndighet, som enkelte mener har som overordnet målsetting å ødelegge mest mulig helse hos norske folk nå med svineinfluensa vaksinen. Flere andre av det norske politiske og økonomiske miljøet har deltatt i Bilderberger møter, blant andre Siv Jensen, som er datter av en gullsmed i Oslo.

“Dette Tyske, Polske og Askenazi Jødiske etternavn STOLTENBERG er den yrkesmessige betegelsen for en snekker. Navnet kommer fra det Gamle Polske ordet STOLARZ …”
“This German, Polish and Ashkenazic Jewish surname of STOLTENBERG is an occupational name for a joiner. The name was derived from the Old Polish word STOLARZ …”
http://www.4crests.com/stoltenberg-coat-of-arms.html

Utfyllende om navnet her på engelsk: Stoltenberg Coat of Arms / Stoltenberg Family Crest
“The associated coat of arms for this name are recorded in J.B Rietstaps Armorial General. Illustrated by V & H.V Rolland’s. This Monumental work took 23 years to complete and 85,000 coats of Arms are included in this work. This German, Polish and Ashkenazic Jewish surname of STOLTENBERG is an occupational name for a joiner. The name was derived from the Old Polish word STOLARZ. The name is also spelt STOLL, STOLARZ, STOLIAR, STOLLER, STOLERSKY, STOLBURG, STOLBERG and STOLTBERG. Many of the modern family names throughout Europe reflect the profession or occupation of their forbears in the Middle Ages and derive from the position held by their ancestors in the village, noble household or religious community in which they lived and worked. The addition of their profession to their birth name made it easier to identify individual tradesmen and craftsmen. As generations passed and families moved around, so the original identifying names developed into the corrupted but simpler versions that we recognise today. Notables of the name include Christian, Count of STOLBERG (1748-1821) the German poet, born in Hamburg. He was one of the Gottingen poet band and was in the public service of Holstein. Besides writing poems, he translated Sophocles. Friedrich Leopold, Count of STOLBERG (1750-1819) was the German poet, brother of Christian. He was also a member of the Gottingen school, and was in the Danish service (1789-1800). He became a Catholic and published a history of Christianity. He produced poems, dramas and translations from the Greek. Surnames which were derived from ancient Germanic personal names have the same meaning in many languages. The court of Charlemagne (Charles the Great, king of the Franks (742-814) was Christian and Latin speaking). The vernacular was the Frankish dialect of Old High German, and the personal names in use were Germanic and vernacular. These names were adopted in many parts of northwest Europe, particularly among the noble ruling classes. Hereditary surnames were found in Germany in the second half of the 12th century – a little later than in England and France. It was about the 16th century that they became stabilized.”
German: habitational name from places so called in Pomerania and Rhineland.
http://www.ancestry.com/facts/Stoltenberg-name-meaning.ashx

Vi vil ikke at vårt land skal omformes i internasjonalister og globalisters bilde. Vi krever vår rett til å si dette, for den sunne utvikling av vårt land, – for vårt folk; Vi vil ikke ha et talmudisk rettssystem. Vi vil ikke ha sensurerte skolebøker. Vil vil ikke at våre naturressurser skal kjøpes av hverken innenlandske eller utenlandske pengekrefter. Vi vil eie dem selv. Vi vil ikke ha en regjering utnevnt av og utgått fra elitære krefter (ved å utnevne hvem vi får stemme på).

Vi bare spør; Er Stoltenberg som navnet antyder jøde? Ingen grunn til å skamme seg over det i tilfelle. Det finnes mange gudfryktige (Moses’ sin Gud – avguder teller ikke) skikkelige jøder på jord.

Vi har en demokratisk rett til å få vite dette, samt forsikre oss om at internasjonale interesser ikke går foran norges nasjonale interesser.

Takk.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til J.Johansen

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info
93 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til Thor
Medlem
6 år 2 måneder siden

En absolutt kul artikkel:) Noen APere kommer til å få kaffen i halsen!!:)

Profilbildet til Sirus
Medlem
6 år 27 dager siden
Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
Medlem
6 år 2 måneder siden

Den norske politikerfamilien Stoltenberg er jøder ifølge Illuminati-innsider og fløyteblåser Leo Zagami. At det finnes norske politikere som er etniske jøder er ikke noe jeg har noe imot, snarere tvert imot. Mange jøder er svært oppegående og kvalifiserte personer.

Høyre-politikeren Jo Benkow (Josef Benkowitz) har ikke lagt skjul på at han er jøde, med en selvbiografi med tittelen ”Fra synagogen til Løvebakken”.

Da Høyre-politikeren Per-Kristian Foss stod frem som homofil, fikk han plusspoeng i min karakterbok og knapt nok et skuldertrekk som reaksjon i media.

Zagami sier videre at Stoltenberg ikke har støtte fra zionistnasjonen Israel (!) Hvis dette skal legges til grunn så kan vi gå utifra at Thorvald og Jens Stoltenberg som utøvende norske politikere ikke har gått nasjonen Israels ærend i det skjulte.

Og om de så hadde gjort, so what ? De hadde likevel ikke kunnet toppe bidragene til Jens Christian Hauge, tungtvanns-bakmannen og Mossads norske ”agent Oscar” som bl.a. så til at de skyldige i det zionistiske drapet på Lillehammer i 1973 fikk så mild behandling.

Selv på dagens Storting er omtrent fjerdeparten av representantene medlem av en forening ved navn Israels venner. Israels venner – er de ikke Norges venner ? Er de ikke valgt av det norske folket for å ivareta norske interesser ? Og klarer ikke egentlig Israel seg godt med sin gode venn ved navn USA ?

Om Stoltenberg-familien i mer enn 50 år har unnlatt å stå frem som jøder i den norske offentlighet får være så sin sak, dem om det.

Det som interesserer meg vesentlig mer med hemmelighetsfullheten til Stoltenberg er hva mer det er de velger å holde skjult for den norske offentligheten og hvilke tråder de bidrar til å trekke i som går imot det norske folkets interesser.

Mest interessant i så måte er ulike medlemmer av Stoltenberg-dynastiet sitt…  Les mer »

Profilbildet til Mike Cechanowicz
Medlem
6 år 2 måneder siden

Denne kommentaren ligger på en annen artikkel også men jeg synes den er så relevant at jeg legger den også ut her. Det er absolutt et relevant spørsmål som forfatteren her stiller. Jeg har faktisk ikke tenkt meg tanken men om så er tilfelle vil det vise seg at han er farlig nær et menneske med delt hjerte.

I dagens Internett utgave av Dagbladet står det en artikel om Sv-politikker ballo om folkehelseinstitts håndtering av svineinfluensa dramae.: Jeg siterer:

Dette er grunnløse påstander som vitner om at Ballo ikke vet stort om Folkehelseinstituttet, sier direktør Geir-Stene Larsen.

– Vi har ingen bindinger til legemiddelindustrien. Vi har heller ikke noen inntekt av salget av vaksinene. Det er veldig viktig for oss å opprettholde vår habilitet. Derfor har ingen av våre ansatte lov til å ta i mot honorarer fra private aktører for foredrag eller andre oppdrag. Vi er opptatt av riktig bruk av vaksiner, ikke så mye vaksine som mulig, sier han.
http://www.dagbladet.no/2009/09/07/nyheter/svineinfluensa/innenriks/helse/h1n1/7977491/

I følge mine opplysninger er Norsk Folkehelseinstitutt startet opp ved Rockefeller Foundation og gitt til den Norske statt. Videre at instituttet mottar fortsatt funds fra Rockefeller og at institutet er fritatt for offentlig innsyn når det gjelder økonomi.

Er jeg dårlig informert eller lyver G-S Larsen for folket? Jeg hadde likt å vite!

Profilbildet til Nammm
Medlem
6 år 2 måneder siden

Det gleder meg enormt at du stiller disse viktige spørsmåla, Jarle. Du er ein modig mann!

Profilbildet til smurfen
Medlem
6 år 2 måneder siden

I det siste så har Jens Stoltenberg for meg fremstått mere og mere som en moderne version av DR Jekyl og MR Hyde.
skal ta noen eksempler her.
1, Jens og AP er eneste parti som sier dem vil inføre det nye enorme overvåkings direktivet til EU, et eksempel er at du husker ikke hva du gjorde en spesiel dag for 2 år siden, det vet nyaktigt dem som har tilgang til direktivet, hvem du sente mail til, hvor lenge og når du prata i telefon og med hvem, vilkne nettsider du var inne på osv.
Alle er kriminelle til det motsatte er bevist, selv blir han bare mere og mere hemlig i alt han foretar seg, flere og flere politiske avgjørelser får vi ikke vite om før etter at dem er innført (lyspæreforbudet)

2. Eneste parti som vil fjerne personvern og ytringsfrihet og forbruker rettigheter med og la interesse organisasjoner få politimyndighet til og etterforske fildeler mm

3.Vaksineprogrammet minner mere og mere om jødenes marsj på vei inn i gasskammeret for og bli avlusa.
Jeg får vondt i magen når jeg tenker tilbake på fru Brundtlands fine taler om en «Bærekraftig Utvikling» som egentlig betyr Befolkningsreduksjon.

4.Jens har sagt han er for Codex Alimentarius, VI har fått noe så flott som heter vannbehandling i alle vannverk som egentlig betyr: Vi tilsetter enorme mengder gift i hele norges befolknings drikke vann ( Fluor, klor og UV-Bestråling)

5. det ble i dag inført chipping(fotlenke) av personer som er en trussel for andre, omvendt voldsalarm som storberge så flott sier det og hvem kan være i mot et sånt edelt formål.
Vi kan resten av historien, dette var et sånt enormt vellyket tiltak at denne ordningen kan utvidest kraftig, fra før har vi allerede over 800 personer som er chippa med fotlenke.
Dem har allerede gitt en spesialgruppe i politiet i oppdrag…  Les mer »

Profilbildet til Thor
Medlem
6 år 2 måneder siden

Djevelsk godt innlegg Smurfen!! Det jeg legger merke til etter Siv’s Bilderberger møte 2006 og før..er en nesten total forandring i atityde av politiske meninger..den er mer stueren for frp’s del(fra 2006 til nå..) til og med Sanderg moderer seg..legg også merke til at AP tok en del FRP forslag til sitt bryst i 2004/2005..et hint fra Bilderbergerne til Jens for å snu litt på gjengse AP politikk? Fikk Stoltenerg da vite at i 2006 ville en mørkeblå partileder få lede roret ved neste stortingsvalg,dvs nå i 2009? Og etter 2006 kommer et hav av lett forskrudde forslag fra AP regjeringen som snur trenden for mørkeblå regjering..som hijab forslaget..utdragning av økte politilønner..pålagte skatter..osv..økningen av Mainstream medias fokusering på Krimalitet..krekar(FRPTV)Amerikansk repotasje om mulla krekar,et usedvanlig patetisk forsøk klinke til troverdigheten til AP og Sympatien til FRP..osv..Godt valg? Neppe!! Men et parti som har et Medmennskelig syn på verden,menneskene og folket i Norge,stemmer jeg på!!..

Profilbildet til Nixo
Medlem
6 år 2 måneder siden

Familier med tysk etternavn er svært ofte av jødisk opprinnelse og mange av disse har fremdeles relasjoner til internasjonale nettverk av jødiske kapitalister og maktpersoner.

Bare utfra disse generelle hsitoriske fakta kan en sansynliggjøre påstanden.

Profilbildet til Hans Gaarder
Medlem
6 år 2 måneder siden

Spørsmålet om familien Stoltenberg er jødiske eller ikke anser jeg som det spørsmålet som har lavest prioritet av det som Jens nå bør svare for seg om i den uka som gjenstår til valget.

Siden norske media nå i valgkampen fokuserer på det norske maktdynastiet Stoltenberg ved at TV viser far-sønn samtaler i flere deler og avisene lar Jensepappa Thorvald fortelle om sitt kjærlighetsliv (eller var det mangel på sådant ) er det betimelig at også makt-mennesket Stoltenberg den første, Thorvald sjøl, må svare for seg i samme slengen.

Nasjonale familiedynastier som lar makt gå i arv er for så vidt ikke noe enestående. Som kjent har Nord-Korea har sitt Il Sung dynasti og USA hatt sitt Bush-dynasti. Norge har også hatt makt-dynastiet Harlem (Brundtland). Gro var i likhet med Jens datter av en norsk forsvarsminister fra Arbeiderpartiet (Gudmund Harlem). Her er temaer som jeg synes Stoltenberg senior og junior bør avsløre sannheten om, i prioritert rekkefølge:

1. Logg som viser all kontakt mellom Thorvald Stoltenberg og David Rockefeller. Tid/sted/møte/ telefon/temaer som ble diskutert, ev. oppfølging Thorvald samtykket i.

2. Logg som viser instrukser fra Bilderberg som Thorvald og Jens har smøget inn til å bli norsk politikk før og nå. Tre aktuelle tiltak som oser Bilderberg-regi lang vei er
– TETRA (nytt nødnett)
– Gardasil-vaksinering av unge piker
– Svineinfluensavaksinering

Observatører av Rockefellermafiaen og Bilderberg har konstatert et ”modus operandi”; en fremgangsmåte, som kalles TROJANSK HEST.

Dette innebærer at et tiltak foreslås og blir lurt gjennom som vedtak under påskudd av ”en god grunn” (den trojanske hesten), mens den virkelige grunnen er en helt annen, som massene ikke må få vite om.

For de nevnte tre tiltakene som nå er på full fart til å bli implementert i Norge er de foreliggende grunnene:

– TETRA. God grunn: Nødnett.
Virkelig grunn: Elektromagnetisk terror…  Les mer »

Profilbildet til Thor
Medlem
6 år 2 måneder siden

Så skattelisten over politikerne i dagbladet i morges,der stod Stoltenberg med litt over 1 million i lønn og 0 i formue..Hmm..skeptisk til null i formue der ja,gjemt unna noe der…løpegutten Ghar støre oppført med 22 millioner i formue..

Profilbildet til Lise Tollefsen Slembe
Medlem
6 år 2 måneder siden

Vil rose deg Johansen for en svært så betydningsfullt og interessant artikkel, der man som landsborger av Norge såvisst har god grunn til å spekulere på Jens Stoltenberg sin rolle som den «ærlige» og «folkekjære» statsministeren han utgir seg for å være, sett i betraktning med disse tvilsomme, jeg vil si – FARLIGE maktkapitalistene av bilderbergere med deres øverste lederskap i Rockefeller FANDEN familien han omgir seg med!

Om Jens hadde vært jøde eller muslim er meg revnende likegyldig. Jeg kjenner både jøder og muslimer, vanlige kristne og ikke kristne, men det er som du legger vekt på i din artikkel, av stor betydning at vi som eiere av dette landet nå snart blir gjort bevisste på hva som egentlig rører seg i det skjulte av dobbeltspill fra våre øverste herrer og kvinner innen norsk politikk.

Som borgere har vi all mulig RETT til å få klarhet i hva som foregår «bak kullissene» med hensyn til penger som forsvinner rett ut i det «blå» hvert år! Og her er det snakk om penger som først og fremst skulle vært brukt på å styrke befolkningens livskvalitet når det gjelder å ha råd til å bo, ha råd til å forsørge seg og sine, ikke minst ha råd til å få god nok adekvat behandlig for alle de sykdommene og lidelsene de har pådradd seg som følger av Jens Stltenberg sin «gi til de rike arbeiderne og ta fra de fattige» politikk i en årrekke! Ja også andre tidligere regjeringers » gi til de pengestreke men ikke de fattige» politkk!

Så over til helse og den «oppegående arbeidskraften» fra landets befolkning Jens med hans lakei – Bjarne Håkon Hanssen hele tiden har lagt vekt på er viktig for landets videre vekst og utvikling. En STOR VITS hele NAV- reformen, spør du meg! …  Les mer »

Profilbildet til ragnaR
Medlem
6 år 2 måneder siden

«Det er kanskje også verdt å nevne at pappa Thorvald Stoltenberg er storaksjonær hos vaksineprodusenten GlaxoSmithKline.»

hmmmmm

“Jens Stoltenbergs regjering har til hensikt å øke Norges støtte til Det internasjonale vaksinefondet GAVI til 500 millioner kroner årlig fram til 2015. Den totale støtten til vaksinering av barn i fattige land blir til sammen 6,5 milliarder kroner i løpet av perioden.”
KILDER http://www.rorg.no/Artikler/1435.html

“Så langt har dette ikke slått til. Ett legemiddelfirma, Glaxo-SmithKline, produserer for eksempel den nye kombinasjonsvaksinen – til ti ganger høyere pris enn de gamle enkeltvaksinene.”
http://origo.no/-/bulletin/show/399292_vaksineringsbloeffen-med-stoltenberg-familien-som-ambassadoe

De fleste av GAVI’s penger havner i vaksine selskapets lommer….

hmmmm….

Profilbildet til Singoalla
Medlem
6 år 2 måneder siden

Gratulerer JJ, du har overgått deg selv..
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, at du er en av de desidert modigste personer jeg vet om.. du og Rauni-Leena Luukanen Kilde, er de desidert modigste personer jeg kjenner.. dere sier alt rett ut, uansett hva det er!

Jeg kan bekrefte, at dette har vært kjent i de fleste vel informerte kretser, i mange år.. dette er hva som hviskes og tiskes om, og man nikker megetsigende.. at man også vet.. men å si dette offentlig slik.. har ingen våget hittill.. Søk på nett gav ingen treff sist jeg prøvde..
Det er mange år siden, riktignok, er faktisk ikke så trygg på å gjøre det,
visse folk følger med på slike søk..

Du er opptatt av Bibelen, JJ, og du har ved denne artikkel vært med på å oppfylle den Bibelprofeti, som sier noe om at alt som er skjult skal frem, alt som det hviskes og tiskes om i krokene, skal en dag ropes ut, fra hustakene.. din artikkel, er med på å konkret oppfylle det..

Du har sluppet katta ut av sekken..
For å si det slik, kalt en spade for en spade..
Å skrive en slik artikkel, med en så megetsigende,
direkte og vågal overskrift, er modig…

Hva var det første jeg tenkte da jeg så denne artikkelen JJ?
Jeg var bekymret og litt redd på dine vegne.. ærefrykt, ja..
skulle jeg våge å kommentere? Dette du har gjort er farlig.. rett og slett..
Min første tanke gikk til din sikkerhet, JJ.
Faren for at du som skriver lister over dissidenter, kan havne der selv..

Og når du er så modig, lokker du også andre utpå, men jeg sier herved tindrende klart ifra, at dette er et av de farligste av alle temaer.. og jeg tror at du vet dette, men gjør det…  Les mer »

Profilbildet til ragnaR
Medlem
6 år 2 måneder siden
Profilbildet til Singoalla
Medlem
6 år 2 måneder siden

Dette var da veldige og mektige ord..
Hva skal man si, etter noe slikt.. det er ikke stort igjen å si..

Det er nesten som en forsmak, på selveste dommedag, slik kristne forestiller seg denne, som er kommet til denne tråd på Nyhetsspeilet i dag..

Skremmende og mektig, men også trøstende og godt..
Noen av oss, identifiserer oss lett med «The nobodys»…
Er ikke store i denne verdens øyne, ingen høy og fin utdannelse, yrke og titler, i denne verdens øyne er vi «nobodys»..
men hjertets renhet og dybder, betyr mye mer, for Gud og på andre plan.
Våre hjerter skal veies på en vekt, sa Egypterne og på ande siden av vekta skal en fjær ligge.. og dersom hjertet er tyngre enn fjæren.. er det ikke bra..

Da jeg var i Jerusalem, ved klippemoskeen på Tempelplassen, der det aller helligste antagelig var.. i Salomos tempel… da var det noen rare bueganger utenfor der, langs kantene av plassen, har bilde av meg ved disse, som i følge muslimsk tradisjon og tro, er slike vekter..
som skal brukes på dommens dag.. Det er også en port der, Golden gate..
En ting er kristendom, jødedom og islam enige om, og det er at når Messias kommer, skal han ri gjennom den porten.. derfor er den murt igjen..
Slik at ingen skal ri gjennom der og proklamere seg som Messias..
Men Jesus har allerede ridd gjennom der, palmesøndag.. som profetert!
Deler av den porten, søylene var gave fra Dronningen av Saba til Kong Salomo, det var helt fantastisk å være der.. men mye fanatisme osv..

Man kan bli skremt av snakk om dommedag, men om man har ant hvor dype kanin-hullene er, ser man at det på et eller annet vis, må komme en slags rettferdighet og dom, muligens en tid, og ikke bare en dag, en dag for Gud er 1000 år for mennesket,…  Les mer »

Profilbildet til Thor
Medlem
6 år 2 måneder siden

http://www.abbaswatchman.com/
(End times prophecy) Denne må du sjekke J:J:

Profilbildet til Burre
Medlem
6 år 2 måneder siden

Om visse «Kristne» i Babylon America. Jeg så videoene over, og merket meg noe om Carnate Christians. Vel slik jeg forsto det, så var det disse skinnhellige som jeg selv synes er av det hesligste slaget, nemlig de som tror de skal berge ræva si men driter i andre. Det følgende har ellers ikke noe med innholdet i, eller noe med kritikk av videoene over å gjøre.

Jeg har tatt vare på en bokomtale som fikk meg til å få hakeslepp. «Forcing God’s hand». Snakk om avskyelige gærninger. Se utsnitt her:

«In her startling new book, Forcing God’s Hand: Why Millions Pray for a Quick Rapture and the Destruction of Planet Earth, Grace Halsell explores the danger of a new religious doctrine sweeping America. Adherents to this doctrine are said to constitute the fastest growing movement in Christianity today. Its leaders proclaim that God wants–even demands–that Planet Earth be destroyed in our generation.»

Hva gir dere meg?

Videre:
His dispensationalist Reference Bible is used by virtually all TV and radio preachers. Their certitude in Armageddon, along with their offer of an escape hatch, makes converts of a growing number of mainstream, middle to upper-middle class Americans. Dispensationalists attend a variety of Protestant churches, including those known as charismatic. They represent 15 to 20 percent of the 16-million member Southern Baptist Convention. They also are members of so-called Bible churches and megachurches, such as those attended by Special Prosecutor Kenneth Starr in McLean, Virginia, and U.S. Congressman Tom DeLay in Sugar Land, a suburb of Houston.»

«Those proclaiming that we must wage Armageddon do not, however, expect to suffer. As the book points out, Pat Robertson, Hal Lindsey, Tim LaHaye and almost 100,000 other U.S. Fundamentalists broadcasting on 2,000 Christian radio and TV stations assure adherents that while the world will be destroyed, they will be given…  Les mer »

Profilbildet til Wunjo
Medlem
6 år 2 måneder siden

La dem bare tro at de er i en klasse for seg, og vil gå videre på bekostning av oss andre!

Jeg holder meg i hvert fall til TLOO, og der er innhøstingen beskrevet:

I am Ra. In time of harvest there are always harvesters. The fruit is
formed as it will be, but there is some supervision necessary to ensure that
this bounty is placed as it should be without the bruise or the blemish.
There are those of three levels watching over harvest.

The first level is planetary and that which may be called angelic. This type
of guardian includes the mind/body/spirit complex totality or higher self of
an entity and those inner plane entities which have been attracted to this
entity through its inner seeking.

The second class of those who ward this process are those of the
Confederation who have the honor/duty of standing in the small places at
the edge of the steps of light/love so that those entities being harvested will
not, no matter how confused or unable to make contact with their higher
self, stumble and fall away for any reason other than the strength of the
light. These Confederation entities catch those who stumble and set them
aright so that they may continue into the light.

The third group watching over this process is that group you call the
Guardians. This group is from the octave above our own and serves in this
manner as light bringers. These Guardians provide the precise emissions of
light/love in exquisitely fastidious disseminations of discrimination so that
the precise light/love vibration of each entity may be ascertained.

Vi må likevel huske at alle er en del av Skapelsen, selv disse som tror at de er bedre, de er en del av oss, og vi må ikke hate dem eller avsky dem.

Profilbildet til TH
Medlem
6 år 2 måneder siden

Først og fremst, jeg tror ikke J.Johansen trenger å tenke så mye på konsekvenser for denne artikkelen, det er ikke verre enn at man ser tilbake på gamle artikler av Johansen, så forstår de at det ikke er mye jødehat å hente fra den kanten.

Jeg vil og gi en honnør til Singoalla, du virker som et meget oppegående menneske, fortsett med det du gjør – uansett hva du har opplevd tidligere, og hva du er redd for av fremtidige handlinger. Det er de som er styrt av kjærlighet som tilslutt vil vinne denne krigen.

Det dummeste man kan gjøre når man snakker om folkeslag er å generalisere, og jøder er kanskje det folkeslaget det vil være mest naivt å generalisere.

For å forstå hvordan den «ekstreme jøde» tenker, så er man nødt til å se på Talmud. I Talmud står det at Messias vil stige ned fra fjellet Zion så fort jødene har verdensherredømme. Dette etterstreber de ekstreme jødene, og de har gjort i årtusener.

Denne klikken av jøder har skapt kapitalismen, kommunismen, samtlige revolusjoner/verdenskriger, de har skapt illiumiati, round table og frimurerlosjen. Frimureriet(hvor jødene ikke er velkomne i Skandinavia(!)) ble åpnet i Norge av Kong Oscar II(jøde) og de går allerede i første møte gjennom jødiske ritualer og de har et stort sepekter av jødisk symbolisme.

For de som har vært godt inne i varmen i NWO mener det at det er en indre kjerne som er de eneste som vet 100% hva som er den totale målsetningen. Jeg har en gedigen følelse på at det ikke er en eneste «goyim» i den innerste kjerne, men dette blir selvsagt bare spekulasjoner fra en enkeltperson.

Tenk selv, hvem har motivasjon til å skape globaliseringen? Drepe all nasjonal suverenitet.. Det må stamme fra et nomadefolkeslag uten nasjonal tilhørelse. Har…  Les mer »

Profilbildet til BelzeBob
Medlem
6 år 2 måneder siden

Super overskrift. Veldig ikke-PK. Det var interessant å lære om familienavnet også.