Khazar
Your days are over, punks! Hvem bedre enn "Bruce Lee martial arts" mestere bør ta rotta på den djeveldyrkende Khazar-mafiaen?

Fulford: Kick-ass take down på Khazar-mafiaen

2.4K visninger
3 minutter lesetid
6

Ifølge dagens oppdatering fra Benjamin Fulford så ligger den ondsinnede Khazar-mafiaen an til å bli bokstavelig talt sparket ut av sin maktposisjon i god, gammeldags Bruce Lee-stil.

Den Asiatiske Dragon-familien, motstykket til New World Order (NWO)-aksen, har ifølge Fulford tilbudt eierne av Federal Reserve Board en svimlende mengde gull med 13% rabatt på markedsprisen. Ideen er at 10% av disse pengene skal bli brukt på en massiv kampanje for å ende fattigdom, stoppe miljøødeleggelser og sende menneskeheten på en vei til eksponentiell ekspansjon i universet.

Saken er nå i retten til det amerikanske regimet i Washington DC. Det er derfor den amerikanske presidenten og visepresidenten hadde et hastemøte 11. april med Federal Reserve Board direktør Janet Yellen. Medlem av Dragon-familien var også på dette møtet, ifølge CIA-kilder i Asia.

Hvis Federal Reserve (privateid statsbank i USA) avviser Dragon-familien, vil BRICS-nasjoner og europeerne kunngjøre en ny internasjonal gullstøttet valuta som kan byttes mot dollar i løpet av en tre-måneders periode. Etter denne perioden vil den amerikanske dollaren ikke lenger bli akseptert av minst 188 land, som vil medføre at Washington-regimet blir isolert og konkurs.

For å unngå krig, vil man i en slik hendelse sørge for at de amerikanske militære operasjonene utenfor USA fortsetter å bli finansiert med den nye valutaen. Det nye regimet som til syvende og sist vil erstatte en konkurs Federal Reserve i USA, vil stå fritt til å utstede sin egen valuta med ubegrenset kjøpekraft i USA.

Kick-ass på Khazar-mafiaen

I tillegg til økonomiske sanksjoner mot Federal Reserve, vil verdens martial art/kampsport-samfunn bli mobilisert til å avslutte folkemord-fraksjonen av Khazar-mafiaen. (Den djeveldyrkende Khazar-mafiaen er en del av NWO-aksen. Se også: Verdens ledende bankfamilier – Krig AS).

bruceleesitat2Chodoin Daikaku, angivelig leder av mange av verdens kampsport-fraksjoner, vil bli avsatt fra sine plikter og vil bli erstattet av Masaaki Hatsumi, leder av Bujinkan Dojo.

Grunnen til dette er at Daikaku, hvis egentlige navn er Ryosuke Matsuura, har nektet å mobilisere kampsport-samfunnet under hans antatte ledelse på tross av å ha blitt presentert med rikelig bevis på at Khazar-mafiaen har aktivt forsøkt å myrde mer enn 90% av verdens befolkning. Med andre ord, flere slag har blitt slått brutalt mot menneskeheten, og til tross for et legitimt behov for selvforsvar velger han å gjøre intet.

Bevisene han ignorerer inkluderer flere forsøk på å starte 3. verdenskrig, spredning av bio-våpen som ebola, HIV og SARS, forsøk på å forårsake sultkatastrofer ved å betale bøndene til å dyrke bio-drivstoff i stedet for mat og mye mer.

Khazarene forbereder en massiv offerhendelse

Ikke bare det, men etter å ha mislyktes i disse forsøkene på å drepe milliarder av mennesker som disse satanistene har annonsert at de ville drepe (se avsnittet Satans 10 bud), ser det ut til at de gjør klar for en massiv offerhendelse: Minst tusen templer til Baal bygges rundt om i verden.

I antikken ble barn tradisjonelt brent som offer til Baal, også kjent som Molok og senere Set og til slutt nå kjent som Satan.

Faktum er at regimet til Barack Obama i USA ikke har pågrepet noen av gjerningsmennene eller planleggerne av disse grusomhetene. Dette betyr at medlemmer av Forsvaret, politiet, etterretningstjenester og kampsport-samfunn må gå opp kommandokjeden og insisterer på at tiltak gjennomføres før flere dødsfall inntreffer.

bruceleesitat1

Heldigvis finnes det beviser for at noen genuine handlinger er iverksatt. Som et eksempel er hele den sveitsiske grenen av Rotschildfamilien etterlyst av politiet, ifølge kilder i Pentagon. Den sveitsiske Rothschild-grenen som kontrollerer BIS, er ansett som hodet på blekkspruten blant mange informerte etterforskere. De lover at dette bare er begynnelsen på nedtakelsen av NWO-aksen.

En viktig ting å innse er at “Panama Papers”-operasjonen som har fått stor mediedekning i den kontrollerte massemedia, ikke er som den presenteres ifølge flere kilder. Det faktum at det er hovedsakelig ledere fra land forbundet med Nazi-fraksjonen av Khazar-banden, som hodene til Ukraina, UAE, Qatar, Georgia og Saudi-Arabia, som har vært utsatt gir deg et hint av det større komplottet. I virkeligheten er Panama Papers en gigantisk trussel mot de som tenker på å trekke seg ut av deres klør.

Kanskje skjer ingenting, eller intet av overnevnte stemmer, men tanken på kung fu-bank av den globale mafiaen var uansett særdeles tilfredsstillende å kjenne på.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
baretull
baretull
Anonym
1 år siden

Artikler som dette får ns til å miste troverdighet.

baretull
baretull
Anonym
1 år siden

Fulford er disinfo agent. Hopium and 200 ninjas ready to save the world. Two more weeks !

Valgeir
Valgeir
Abonnent
8 år siden

Benjamin Fulford er en del av disinfo nettet til dem ham omtaler.
Se hans “klassiske” intervju av David Rockefeller. (youtube) Hvorfor i all verden skulle selveste David Rockefeller ta imot en gonzo light reporter?
Det er ingen som slipper igjennom til slike karer uten å være sikkerhetsklarert av hans private sikkerhetstjeneste, og slik omtrent går intervjuet, som en kaffe mellom fjerne søskenbarn. Om Fulfurd hadde vært interessert i avsløringer eller å grave opp fakta så ville han ha gått amok med spm foran en slik kildeperson, istedet er det ting omtrent som. “They say you are evil, well are you?
Metoden til Fulford ser ut til å være “ta tak i kjent “konspirasjonsmateriale” og fantaser videre på det, gjerne skriv at slemmingene får som fortjent, og dermed roer folk seg”.

Det samme med Niall Ferguson som har skrevet om Rothschild slekta og gjort tv serier om finans. Når man ser at anbefalningen på boka er skrevet av Montefiore, skjønner man at det er ett bestillingsoppdrag av slekta som vil være omtalt i fine former. Det er ingen avsløring. Og når man hører Ferguson liste opp årsaker til at den vestlige verden er så overlegen og nevner den protestantiske og gode arbeidsmoral som grunnlaget, skjønner man de gamle myter skal opprettholdes – med flatterende virkemiddel. At slaveri og kolonialisme var “liberalismens” brakstart på de moderne verden nevnes ikke, heller ikke at grepet på råvarene holdes ved like.
Rothschildene vil gjerne at historien om dem skal fortelles som eventyret om askeladden, fra to tomme men arbeidsomme hender til ufattelig rikdom. Det er også tilfeldigvis strukturen til den amerikanske drøm, hvor liberalismens lykkesmed er helten.
Og i dag ser vi det tydelig – hvorfor skulle vi ha noen sosial rettferd, når det går så bra på lykken?

Mytedannelse er viktig. Om folk tror at samfunnet vokser organisk frem av seg selv, så vil de også tro at det er ikke stor vits i å spille med, fordi det går av seg selv.
At Rothschildene stammet fra mektige familier som har hatt grep om samfunn tidligere er de ikke intressert i vite om.

anders
Skribent
8 år siden

En kjempenyhet som jeg følte måtte komme. Du skal se at Norge vil være de siste til å falle som de aller mest trofaste overfor satanistene, både disse som fremdeles hedrer Stalin, Mao og Stasi. De representerer alle det samme, fornedrelse og fordervelse.

« Forrige artikkel

Panama Papers: Hvorfor Island?

Neste artikkel »

FN-sanksjoner drepte 500.000 barn: “Det var verdt det”

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x