Spektakulære UFO opptak

9.5K visninger
3 minutter lesetid
43

Siden år 2003 har italieneren Antonio Urzi tatt over 2500 opptak av utenomjordiske fartøy, mange av dem fra et loftsvindu i hans leilighet. I motsetning til de fleste UFO videoer som kun viser et eller flere lysende objekt, er mange av hans opptak veldig klare og detaljrike. Dette har gjort ham berømt, men og veldig omdiskutert. Hans filmer er blitt vurdert av de beste innen feltet bilde/videoanalyse, blant annet amerikaneren Jim Dilettoso. Bedøm selv!

Video- og bildeanalyse eksperten Jim Dilettoso
Video- og bildeanalyse ekspert Jim Dilettoso

Bakgrunn

I Cinicello Balsamo, en liten by nord for Milano, bor og lever Antonio Urzi sammen med sin kone Simona, tilsynelatende som folk flest. I følge foreldrene var han som barn uvanlig fornuftig og annerledes enn andre på sin alder. Noe annet som gjorde ham spesiell, var hans iver etter å stå ute på verandaen og speide i mørket for deretter å gjøre foreldrene oppmerksomme på underlige lys på himmelen.  Interessen for UFO fenomenet avtok ved 13 års alder, for så å komme igjen for fullt da han var 22.

Antonio Urzi og Simona Sibilla
Antonio Urzi og Simona Sibilla

Her er et ferskt UFO-opptak som Urzi videofilmet 30. august i år:

 

Tiltrekker seg utenomjordiske fartøy

I år 2000 traff Urzi Simona som også var UFO fan, og fra da av begynte Urzi å se utenomjordiske fartøy rett over hustaket der han bodde. Sommeren 2003 begynte han så å gjøre videoopptak og vendepunktet kom året etter, i det romskip da begynte å komme mye nærmere og vise seg tydeligere. Siden har det fungert slik at han føler en trang til å fotografere, henter et kamera og åpner loftsvinduet i leiligheten, stiller seg opp og venter tålmodig. Som regel registrerer han så at et eller flere fartøy dukker opp nærmest for å posere (1). Det kan dreie seg om et eller flere skip av metall, lyskuler, samt hele flåter av romskip.  Ofte dukker de samme opp på nytt og på nytt.

Urzi i forbindelse med opptak av utenomjordisk fartøy som slipper ut ubemannede sporingskuler også kalt telemeter disker/skiver
Urzi i forbindelse med opptak av utenomjordisk fartøy som slipper ut ubemannede sporingskuler også kalt telemeter disker/skiver

Antonio_Urzi_19.09_11

For mer informasjon om slike: http://ufologi.net/teknologi/tekno.htm#Fartøyene_finnes_i

I forbindelse med at Urzi har deltatt på UFO konferanser, er UFOer også mange ganger observert i området (1). Dette har skjedd i Mexico City, i Laughlin i Nevada og i Istanbul med en rekke vitner til stede.

Dokumentaren, The UFO Urzi case, beskriver det hele:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W_09AQClOIQ

Denne videoen består av en rekke bilder som viser en hel armada av romskip: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gya2bmK5X3A

Her er en video som og består av opptak av flere objekt. Slutten er mildt sagt spesiell:

 

Konklusjon

Det finnes en rekke eksempler på utrolig detaljerte fotografier av romskip/UFO, som alle har vært grundig undersøkt av fagfolk for å avsløre mulig falskneri.

Her kan nevnes en del av bildene som ble tatt av George Adamskipå 50-tallet (2), Paul Villa som på 60-tallet hevdet at han hadde kontakt med en sivilisasjon fra Coma Berenices (3), samt en del av bildene tatt av sveitseren Billy Meier (4). I alle disse tilfellene foreligger det informasjon om at de utenomjordiske poserer med romskipene sine for at bildene skal bli så bra som mulig.

Slik er det altså også i Urzis tilfelle. Forskjellen fra tidligere ser kun ut til å bero på teknologien, altså mer moderne kamera..

Utenomjordisk fartøy fra Venus, tatt 13. desember 1952 av George Adamski, gjennom et teleskop.
Utenomjordisk fartøy fra Venus, tatt 13. desember 1952 av George Adamski, gjennom et teleskop.
George_Adamski_1
George Adamski (1891-1965)

 

 

Tatt av Paul Villa 16. juni 1965 i Peralta, New Mexico
Fotografi tatt av Paul Villa 16. juni 1965 i Peralta, New Mexico

 

Paul Villa (1916 – 1982)
Paul Villa (1916 – 1982)

YouTube video i tre deler som beskriver denne kontakten:

 

Utenomjordisk fartøy fra Pleiadene, tatt av Billy Meier
Utenomjordisk fartøy fra Pleiadene, tatt av Billy Meier

 

Billy (Eduard) Meier (1937-      )
Billy (Eduard) Meier (1937- )

Interessant video om Billy Meiers kontakter:

The message of the Pleiadians

http://www.youtube.com/watch?v=xnRta1xu6FY

Etterord

Det faktum at vi besøkes/holdes oppsyn med av en rekke utenomjordiske sivilisasjoner, er godt dokumentert fra mange hold.  Se blant annet tidligere Kosmos artikler som: Spektakulære romskip-shows over Mexico siden 2004 link: https://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/spektakulaere-romskip-shows-over-mexico-siden-2004/, konklusjonene ufologen Wendelle Stevens dro etter 56 års etterforskning: Wendelle Stevens: Ufologiens Gudfar link: https://www.nyhetsspeilet.no/2013/08/wendelle-stevens-ufologiens-gudfar/ Utenomjordisk kontakt fra planeten UMMO, Link: https://www.nyhetsspeilet.no/2013/07/utenomjordisk-kontakt-fra-planeten-ummo/ samt Utenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11, link: https://www.nyhetsspeilet.no/2011/10/utenomjordisk-disclosure-1-11-11/

En stor takk til Antonio Urzi for at han skaffet til veie hovedbildet, samt gav tillatelse til å bruke hans fotografier. Adressen til Urzis YouTube kanal:  www.youtube.com/MrAntonioUrzi

 

Kilder

1. Antonio Urzi, the UFO catalyst. http://www.openminds.tv/antonio-urzi-the-ufo-catalyst/

2. Lou Zinnstag & Timothy Good.  George Adamski. The Untold Story. Ceti Publications 1983.

3. Apolinar(Paul) A. Villa & Wendelle Stevens. UFO contact from Coma Berenesis. The Paul Villa Story. UFO Photo Archives.

4. Stevens, Wendelle. UFO contact from the Pleiades, a supplementary investigation report.  UFO Photo Arc

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

43 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Morten Alme
Abonnent
6 år siden

Vi lever i en galakse med 100 milliarder stjerner.

Det kjente úniverset inneholder 100 milliarder galakser.

At de ikke skulle finnes intelligent liv der ute, eller annet liv i det hele tatt er rett og slett tovete fantasier. Det er pass arrogant aa gaa rundt og tro at vi skulle ha den eneste planeten med intelligent liv. D.V.S. oss.
Allikevel klarer vi ikke engang aa ta vare paa hverken planeten eller hverandre…
Vi graver oss ned i en blodig dynge av intoleranse, hat, frykt, smerte, vold, krig, nasjonalisme, kontroll baserte religioner, og dyrkelse av kunstige verdier som penger og gull. Og vi tar alt liv paa planeten med oss i dragsuget.

Ellers finnes det langt bedre indisier og beviser enn et bilde som kunne ha vaert fra en science fiction film fra 50-aarene.
Om de skulle “gaa iblandt oss”, saa kan vi for det meste ikke se det, da disse skulle vaere saa langt framme i utviklingen at de finner seg paa en annen frekvens, en annen dimensjon de aller fleste av oss ikke kan sanse.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Michael Salla: Was a cloaked UFO mothership just revealed near Mercury (planeten Merkur)?

http://exonews.org/16980/

Sarus
Sarus
Abonnent
10 år siden

Bildet av en ufo fra venus fra 1952, har vært gjenstand for etterforskning tidligere. DET VISER SEG Å VÆRE EN LAMPESKJERM, folkens.
Hvor mange lampeskjermer og diskoser som er kastet i luften, eller papirbiter limt på en glasseute og filmet, har vel ikke lurt folk opp igjennom tidene.
Jeg fornekter ikke ufo etc, for det har jeg sett selv i nærkontakt, men hallo… Bruk sunn fornuft, og ikke minst sjekk kildene :)

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Du viste til en link der det vare en filmsnutt av ufoene over Capitol Hill i 1952. Hva vet du om de levende bildene? Er de ekte?

Uffda
Uffda
Abonnent
10 år siden

Real UFO With Aliens Caught On Camera – Dec. 6, 2013

soloppgang
soloppgang
Abonnent
10 år siden

hvordan kan mennesker her inne komentere ting, når dem ikke forstår at verden vår er ett energiforhold av et bevist ståsted eller nivå.
vitenskapen forstår mere og mere at vi som liv her på Jorden er mere som fraktal energiforhold. vi er ett felles enhetforhold, der enheten som fraktalenergi må vedlikeholdes, fordi vår menneskelige energibevissthet forurenser energifraktalen sitt beviste helhet eller evolusjon/utvikling mulighet. vi mennesker har et utviklingforhold fra steinaldermenneske nivået og frem til i dag. når vi har utviklet oss frem til vårt energivesen slik vi er i dag, så forsetter dette forhold, og det er opp til hvert enkelte individ hvor hen det vil utvikle seg. ingen kan stoppe energibevisstheten sitt beviste nivå enten til å bli det ene eller det andre, det hele er kun opp til energibevisstheten sitt behov for opplevelse. opplevelsen som behov stopper kun energibevisstheten evolusjon midlertidigt, på samme måte som når en hund stopper opp for og lukte og oppleve det som er på bakken. slik har energibevisstheten vår stoppet opp i menneske energien sitt beviste nivå. disse fartøyene er mere ett forhold som vedlikeholder vårt energivibererende energifraktal mønster, som vi har her på jorden. alt er energi i forskjellige bevist vibrationforhold der ting manifesterer seg ut i fra hva du selv foretrekker å være, forstandig eller uforstandig inne i evolusjonen sitt energi vekst forhold eller mulighet. energi er konstant, og går kun over i andre energiforhold og har så energiebevisstheten utviklet ett bevist forhold, på samme måte som når du har reist hjemme fra, så forstår du å finne veien tilbake, slik er det med energibevisstheten oppbygde beviste nivå og, at den kan finne vegen tilbake til et nyfødt energimenneske kropp, som den kan oppleve og videreføre sitt beviste forståelse forhold i. om dette tar millionavis av energikropper å videreføre sitt bevist forhold eller kun noen få energikropper betyr ingen ting, fodi energievolusjonen krever kun at skal man videre i energievolusjonen, så må energibevisstheten økes i sitt energifrekvens forhold. på samme måte som vi har mange tv kanaler, pågrunn av forskjellige energifrekvenser, slik er det med energimenneske og de forskjellige dyrene her på jorden. vi er på forskjellige energibeviste frekvenser eller nivå, og slik er det med energibevisstheten som har kom lengre enn oss i sitt energibeviste forståelseforhold. dem er på ett annerledes frekvensforhold bevissthet messigt, og dermed oplever dem energipartiklene på ett annerledes vibration felt. vi registrere energipartklene ut i fra vår lille energibeviste tilstand nivå, på samme måte som det er forskjell mellom et lite barn sitt forståelseforhold eller mulighet til å registrere omverden på, og ett voksen og fornuftigt menneske. ingen kan nekte for at alt er energibeviste nivå eller tilstandforhold, fordi alt er energi. det er kun du som forteller om ditt nivå av forståelsen av hva du er når du forklarer deg her, der du setter grenser for energibevisstheten sin mulighet. du hadde ikke sett eller opplevt andre energiforhold hvist ikke de andre energibeviste forholdene var i slektskap med ditt energivibererende beviste nivå/forhold. det er dette som gjør at vi som mennesker er mennesker og ikke et annet dyr. energibevisstheten inne i oss, viberer med samme energifrekvens, og dermed oppleves det som om vi er ett menneskeforhold, og ikke noe annet. du vil aldri forstå større energivibererende beviste forhold enn deg selv, fordi du tillater aldri ditt energilegeme til å komme høyere enn hva du selv er i nu’et. man må åpne opp for andre energifrekvenser, på samme måten som man må søke inne i radioen sine mange frekvensbånd for å finne nye kanaler.

Jens
Jens
Abonnent
10 år siden

Så ta dere tid til å se HELE denne video. Om du først vi se UFO-fenomenet, så starter det etter ca 50 minutter ut i sekvensen:
http://www.youtube.com/watch?v=tVESrs4K1hM

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Den siden burde heller hete: this is crap for the unintelegent!
Pass dere for aliene som kommer, kledd opp som jesus, men som egentlig er satan. Skit. Haloween er tross alt ferdig :)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
10 år siden

Et TV-intervju, TV2, av Gry Jannicke Jarlum og Rauni-Leena Luukanen-Kilde fra 1995:

2Q11
2Q11
Abonnent
10 år siden

Bedrag:
http://postimg.org/image/z224zmed9/

Bedrag:
http://postimg.org/image/brax3djc3/

Bedraget til topps, -i og over hodet på dronningen:
http://postimg.org/image/46pcud6d7/

Happymamba249oo
Happymamba249oo
Abonnent
10 år siden

Første video er nok bare filmet fra innsiden av et boblebad. ser ut som ene ventilen og litt risting på kamera. Ingen variasjon i bakgrunn b.l.a.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
10 år siden

Lysets hastighet ganget med seg selv er et veldig stort tall. Så stort at jeg mener andre store tall kunne passet like bra..
Og hva er nå hastigheten til en tanke? Den er umiddelbar!
Vi som reiser rundt i andre dimensjoner og til andre galakkser bruker merkaba, begrensninger er noe man lager selv.

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  gudfrid
10 år siden

Hvis begrensninger er noe man lager selv, så har du vel en god økonomi!

bjornt

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  bjornt
10 år siden

Selvfølgelig, den er lett! Loven om tiltrekning pluss en smule takknemlighet. Det er bare en tanke, en gang testet jeg ut om jeg kunne skaffe en mill ved hjelp av viten om at det ville skje og det gjorde det:) du må vite det holder ikke å bare tro.

Morten Alme
Abonnent
Svar til  bjornt
6 år siden

Man kan manifester det man vil skal manifestere seg.
Man kan rett og slett skape sin egen virkelighet.

Man skaper sin egen virkelighet ved de valgene man tar. Velgrer du noe som gjor deg lykkelig, saa hold deg til det. Da det er det som beriker deg. Om du kan finne en maate aa faa inntekt av det, saa enda bedre. Da har du funnet ditt lodd i livet, og blomster paa ditt talent…:-)

2Q11
2Q11
Abonnent
10 år siden

Vi blir som sagt mange ganger lurt trill rundt. På de fleste områder. De samme forførerne går igjen over alt. Parallelle uoversiktlige identiteter. Mer eller mindre maskert. Vi må bare innrømme at vi er lurt, og starte på nytt med å slutte og stole på “eksperter”. Her er noen flere eksempler på folk som bedrar oss innenfor ET-UFO feltet.

http://s14.postimg.org/7pldz0f5t/stevengreenewcassidy.jpg
http://s22.postimg.org/szjits5n5/dilettossummersnewgreene.jpg

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

Sjarl sier:
” I den siste leieren er det skeptikere som tror de taler på vegne av vitenskapen med omkvedet at det ikke kan være mulig å komme hit gitt Einstein postulat om at lyshastigheten ikke kan overskrides. Det er vel neppe en eneste kvantefysiker i dag som er enig med Einstein i akkurat det. ”

Her tar du ganske enkelt helt feil!
Du vil knapt finne en eneste fysiker som er uenig med Einstein i dette.
Einsteins teorier står som fjell, og det er aldri gjort noen observasjon som er i stride med dem.

bjørnt

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  sjarl
10 år siden

Det er helt klart at Einsteins teorier står som fjell, og at det aldri er gjort observasjoner i strid med dem.

Det er riktignok sant som du sier at det Einstein kalte “Spoky action at the distance” eksiterer. Eller mer presist at kvantemekanikken bryter med Bells ulikhet. Det er bare det at slike effekter IKKE medfører overlys-hastigheter hverken for materielle partikler eller signaler. De kan derfor f.eks. ikke brukes til å kommunisere med på kort tid over store avstander. Dette er greit forklart i de fleste bøker om kvantemekanikk.

At fysikersammfunnet ikke aksepterer overlyshastigheter ble tydelig illustrert i 2011, da et team ved Cern hevdet å ha observert nøytrinoer som beveget selg litt fortere enn lyshastigheten mellom Geneve og Italia, i et prosjekt kalt Opera. Dette førte til et enormt spetakkel som også fløt over i vanlige aviser.

De fleste fysikere avviste disse resultatene med en gang, men mange håpet nok på at de skulle åpne for ny fysikk. Sluttresultatet ble at Opera-teamet fant feilen, og frafalt resultatet:

Disse to sitatene er fra:
http://en.wikipedia.org/wiki/Faster-than-light_neutrino_anomaly

“In 2011, the OPERA experiment mistakenly observed neutrinos appearing to travel faster than light. Even before the mistake was discovered, the result was considered anomalous because speeds higher than that of light in a vacuum are generally thought to violate special relativity, a cornerstone of the modern understanding of physics for over a century.[1][2]”

“On July 12, 2012 the OPERA collaboration published the end results of their measurements between 2009–2011. The difference between the measured and expected arrival time of neutrinos (compared to the speed of light) was approximately 6.5 ± 15 ns. This is consistent with no difference at all, thus the speed of neutrinos is consistent with the speed of light within the margin of error. Also the re-analysis of the 2011 bunched beam rerun gave a similar result.[9]”

Hele artikkelen anbefales. Den går litt utenpå det som vanligvis legges ut på Nyhetsspeilet.

Du må gjerne tro at aliens reiser rundt i universet med overlyshastighet. Men hvis du tror at du har fysikersammfunnet, eller en vesentlig del av det med deg i troen på at dette er mulig, tar du ganske enkelt feil.

bjørnt

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  bjornt
10 år siden

Jeg tror du tar feil. Det er ikke slik å forstå at Einsteins uttalelse “spooky action at the dfistance” var å forstå slik at han skjønte implikasjonen bak dette. Det var en uenighet mellom Niels Bohr og Einstein om emnet.

Hvem av de som hadde rett er har vært emne til diskusjon i flere 10-år. Denne lille dokumentaren av og med kvantefysikere viser at Einstein tok feil.

Innholdet i dokumentarutsnittet blir også bekreftet av professor John Hagelin. Han sier Einstein ikke hadde det matematiske verkøyet som skulle til for å løse gåten “spooky action at the distance”

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  sjarl
10 år siden

Her et foredrag med fysikkprofessor fra Stanford University dr Leonard Susskind i emnet kvante mekanikk. .

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  sjarl
10 år siden

Det er helt riktig at de fleste fysikere vil si at Einstein tok feil her. Det han kalte “spooky action at the distance” er en realitet. Dette er vist gjennom testing av Bells ulikhet, som Einstein ville ment (håpet) skulle være oppfylt, men som kvantamekanikken sier ikke skal være det. Eksperinter bekrefter kvantemekanikken og viser at Bells ulikhet ikke er oppfylt. Dette ble vist mange år etter at Einstein og Bohr var døde.

Men dette er ikke poenget. Poenget er at denne kvantemekaniske effekten IKKE åpner for at noe materielt beveger seg med overlyshastighet. Den åpner heller ikke for at signaler (kommunikasjon) kan gjøre det.

“Spooky action at the distance” ,Entangelment, eller hva mean nå velger å kalle det er altså en realitet, men er IKKE i strid med relativitetsteorien. .

Relativitetsteorien står derfor uimotsagt når den hevder at ingen form for partikler eller signaler kan gå med overlyshastighet.

Relativitetsteoriene (den spesielle og den generelle) er svært sentrale deler av fysikken, og ikke noen letvinte eller tilfeldige påstander som kan kan mene hva man vil om. Hvis overlyshastighet skulle bli påvist, ville det kreve en enorm omlegging av moderne fysikk..

Derfor alt oppstyret rundt nøytrinomålingene i 2011, som altså viste seg å være feil.

bjornt

Jens
Jens
Abonnent
10 år siden

I denne “ufo-bransjen” er det utrolig mye juks og fanteri. Før man publiserer artikler med overskrifter som “utrolige videoer” bør man først ta seg bryet med å google litt. Da slipper man at artikkelen blir drept umiddelbart.
Det er jo en tankevekker at de som interesserer seg for dette ufo-fenomenet og speider etter ufos så og så alltid ser og/eller finner “noe”. Hvis man ikke finner noe, så lager man noe. Etter at historikken viser så mye fake er det ikke noe merkelig at folk flest blir skeptiske, uinteresserte og likegyldige.
Dette er synd, for det finnes helt opplagt “noe” der ute – “noe” som ikke tør, vil eller har mulighet for åpenbare seg og vise sitt sanne ansikt.

Jens
Jens
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Hva mener du det?

Hva er mest urimelig/uredelig av en løgn og en påstand om at en løgn ikke er egnet for å publiseres som sannhet?

Jens
Jens
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Ja absolutt, men hva var det som “falt på sin egen urimelighet”?

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Jens

Hvordan vet du at resultat av googling gir deg sannheten? Du er altså ikke klar over at det er etablert en hel “industri” med sikte på av debunke enhver UFO-sak som kommer opp med høykvalitets filmer eller bilder. Mange UFO-forskere som feks Steven Greer, Dolan og avdøde Vendelle Stevenson samt mange andre har skrevet bøker og holdt foredrag i mange 10-år om emnet. Du bør i hvert fall være innom noe av dette materialet for å kunne bedømme artikkelen.

Google gir ingen svar, men en og annen forvirring.

Jens
Jens
Abonnent
Svar til  sjarl
10 år siden

Google er som kjent et verktøy, og et nyttig sådant om en søker etter en sak på internet. Hvis du mener googling gjør deg forvirret er det bare å avstå fra å søke der. Google gir deg mulighet for å få se flere sider av en sak, og det kan være ganske nyttig dersom man ikke er forutbestemt og ikke lar seg rikke.

Når du skriver at: “det er etablert en hel «industri» med sikte på av debunke enhver UFO-sak som kommer opp med høykvalitets filmer eller bilder” – så synes jeg vel egentlig at du snur saken fullstendig på hodet. “Industrien” består helst i den utrolige mengden mennesker som i sin iver etter å finne/se/dokumentere UFOs lar kretiviteten ta overhånd og produserer sine egne bidrag til denne “industrien”. For mange av disse er det desverre ikke UFO som har fokus, men dem selv og deres egen søken etter oppmerksomhet og anerkjennelse, som f eks denne Antonio Urzi.
At noen finner det bryet verdt å avsløre eller “debunke” som du skriver er vel helst alle tjent med. Vi som tror det finnes “noe” der ute er vel alle sammen best tjent med at man filtrerer bort juksemakerene. Hvis vi går til den annen ytterlighet som du synes å være tilhenger av vil vi stå igjen med noe som ikke blir tatt seriøst – og det er jo synd – ikke sant?

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Jens

Det jeg ville peke på er at du finner ingen svar ved å søke på google. Du finner meninger om mangt og meget. Fra begge leire finnes ikke så lite useriøse aktører. Altså ikke bare fra “UFO-troende” som mange synes å mene. De såkalte debunker forsøkene er ofte basert på forutinntatte og forstokkede meninger om UFO-fenomenet. De avvises av ideologiske årsaker heller enn av kunnskapsbasert argumentasjon. Det samme ser vi i kornsirkelfenomenet i England som søk på google forteller oss er laget av halvfulle spøkefugler nattestid. Eller eksempelvis kontroversene om Bosnia- pyramidene som et søk på google forteller oss er historien om verdens største bedrag.

Jeg oppfatter det slik at din foruttatthet ledet deg til google, der du ved et enkelt søk fant noe som dreper hele saken om italieneren og de gode fotografiene, som du selv uttrykte det.

Jens
Jens
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Vel – vi tror begge på at det er noe der ute, så jeg synes ikke du skal plassere meg blandt benekterene.
Jeg leter ikke etter useriøse aktører på “den andre siden”, men prøver heller å vurdere det som blir fremlagt. Da kan det tenkes at noen har blitt avslørt som juksemakere. At jeg da bruker google for å søke kan da ikke være noe problem? det er da ikke google som er problemet, men eventuellt hva som finnes der – og da vil jeg tro alle leire er representert. Jeg synes nå du drar dette mye lenger ut enn hva som er nødvendig.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Jens

Ikke mulig å svare på ditt siste innlegg lenger nede.¨

Vel, jeg har det med å sette tingene på spissen. Det jeg kunne ha sagt er at man i utgangspunktet må være skeptisk til alt som presenteres om UFO-fenomenet i dag. Like mye som man må være skeptisk til “industrien” som debunker alt av UFO- opptak. I den siste leieren er det skeptikere som tror de taler på vegne av vitenskapen med omkvedet at det ikke kan være mulig å komme hit gitt Einstein postulat om at lyshastigheten ikke kan overskrides. Det er vel neppe en eneste kvantefysiker i dag som er enig med Einstein i akkurat det. Skeptikernes ståsted minner meg om den ærverdige presidenten i det franske vitenskapsakademiet som bryskt avviste Edisons demonstrasjon av grammofonen. “Slutt å føre oss bak lyset, Vi vet alle om buktaling”, sa han.

Det siste av alt vi bør ta for gitt er vårt nåværende vitenskapelige nivå.

Filmprodusenten Terje Toftenes sier at det aldri har vært så enkelt å forfalske UFO -“opptak” som nå, samtidig som det potensielt aldri har vært så enkelt å som nå å fange opp genuine hendelser med det digitale mediet, som nesten alle besitter.

2Q11
2Q11
Abonnent
10 år siden
2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

George Adamski (1891-1965)(??) avslørt:
http://s23.postimg.org/lhctrzqgr/Adorger_Diskitler.jpg

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

Jeg kjøpte boka til Adamski: “Flygende talerkner har landet” i ca. 1955. Jeg har den faktisk fremdeles. Hans romfarere kom fra Venus. De frøs likevel ikke i den økenen der Adamski hevdet å møte dem. Adamski hadde desverre glemt kamera. Han laget derfor en fin tegning av et pent menneske fra Venus. Den er gjengitt i boka.

At dette var tøv hadde jeg ingen problemer med å se som 15 åring. At noen i dag tar Adamski alvorlig er helt utrolig. Det fjerne all troverdighet fra resten av artikkelen.
bjørnt

Noe nytt sp. tegn.
Noe nytt sp. tegn.
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Hvorfor reiser disse folkene med romskip? Har de ikke eteriske legemer? Må de forflytte seg med fysiske transportmidler?

faxluri
faxluri
Abonnent
10 år siden

Spennende artikkel, men nå påstår noen at Antonio Urzi ufoer bare er juks og fanteri. Se linken under og bedøm selv.

« Forrige artikkel

Kontakt med lysvesen og utenomjordiske

Neste artikkel »

George van Tassels utenomjordiske kontakt

43
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x