‘Humanetisk’ Forbunds moderne bokbrenning

4.5K visninger
6 minutter lesetid
21

Dette er ikke noe stort poeng for meg, for ehver kommersiell virksomhet må ha lov til å retrieve det de vil, men noe må jo sies om aktiviteten til statsstøttede religiøse organisasjoner i denne forbindelse.

Jeg synest det igrunn er bare morsomt at ‘Humanetisk’ Forbund kaller sitt magasin ‘Fri Tanke’ jeg, og tenkte å dele flere morsomheter angående hvordan de administrerer denne ‘frie tanke’. Omtrent like samvittighetsfullt som Arbeiderpartiets Jens Christian Hauges ‘Frie Ord’?

Et bokbål er en seremoni eller aksjon der bøker blir brent, ofte som en politisk eller religiøs handling eller ytring. Bokbål kan også være uttrykk for meningssensur i diktaturer eller gjennomføres som et anslag mot «moralsk forfall», «vestlig ytringsfrihet» eller andre ikke-ønskelige tendenser og meninger. Brenning av bøker gir i vår tid særlig assosiasjoner til nasjonalsosialistiske bokbål i Hitler-Tyskland.

Offentlig brenning av bøker kalles også autodafé, oppkalt etter den spanske og portugisiske inkvisisjonens seremonielle «troshandlinger» , offentlige domsavsigelser og henrettelser av kjettere, som ble foretatt fram til 1700-tallet. I moderne tid har også andre massemedier, som CD-er, videofilmer og blader, blitt brent offentlig.

I mars 2006 brente komikeren Otto Jespersen flere bøker i Ålesund for et innslag i fjernsynsprogrammet Rikets Røst. Innslaget var blant annet en protest mot Jantelovens sterke stilling i Ålesund. Han brente blant annet Aksel Sandemoses bok En flyktning krysser sitt spor, bøker av Ari Behn og Märtha Louise, falske tusenlapper og Bibelen. Ålesunds ordfører Arve Tonnig var også med på bokbålet, men reagerte da Bibelen skulle bli brent. Jespersen rev da ut Det gamle testamentet og hev det på bålet. Jespersen har også uttrykt at han hadde lyst til å brenne Koranen, men hadde problemer med å få tak i en utgave.

http://no.wikipedia.org/wiki/Bokb%C3%A5l

– Hvor mye får dere i økonomisk støtte pr person?
De siste årene har samlet offentlig støtte ligget på rundt kr 800 pr medlem.
http://www.human.no/Om-oss/Medlemskap/Offentlig-stotte/?index=2

De får dermed støtte som livssynsorganisasjon (religion)(800 x 79.000 ‘medlemmer’ = 63.200.000 NOK), helt sikkert et inflatert medlemstall, men bruker pengene til politisk aktivisme. Mye penger for å arbeide for makthavernes sosialistiske religion; ateismen, og dens åndsløse grusomheter, survival of the fittest, som dokumentert andre steder.

Fritanke.no tok i går kontakt med Retriever og spurte hva Nyhetsspeilet gjør i dette selskapet. Vi fikk snakke med Content Manager Anders Eriksen. Han hadde aldri hørt om Nyhetsspeilet før, og ba om tid til å sette seg inn i saken.
– Det skal en del til før vi vurderer kilder dit hen at de ikke får være med lenger, men i dette tilfellet har vi besluttet at Nyhetsspeilet skal tas ut.
Fjernes fra Retriever etter “helhetsvurdering”
I dag fikk vi tilbakemelding. Nyhetsspeilet fjernes fra Retriever

“Retriever er Nordens ledende leverandør av blant annet medieovervåkning, verktøy for redaksjonell research og medieanalyse.”
http://retriever.no/

Nyhetsspeilet fjernes fra Retriever
http://fritanke.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=8755

Hvordan de skal gjøre medieanalyse uten å få med hele bredden, er for meg uforståelig. Men vi sub-humans får vel bare bøye oss for makten, og visjonene og utopiene om ETT hjerte og ETT sinn, og for å oppnå dette, så er vel bokbål nødvendig (?).

Jeg tror gjerne de har ventet 70+ år på anledningen, men jeg tror ikke de kommer fra månen, denne er symbolsk.

Per Høiby, Kronprinsesse Mette Marits bror, er Retrievers adm. direktør og partner.
Han er også tilknyttet PR og kommunikasjonsbyrået First House

http://retriever.no/aktuelt.html

Samme kommunikasjonsbyrå hvor tidligere Arbeiderpartiets statsråd i Helse- og omsorgs­departementet, Bjarne Håkon Hanssen er Partner og seniorrådgiver. Hanssen har også vært stortingsrepresentant i flere perioder.
http://www.firsthouse.no/menneskene/bjarne-hakon-hansen/

Hanssen var forøvrig den som tok beslutningen om å kjøpe inn svineinnfluensavaksiner. Det går jo ikke så bra med disse som har gitt seg selv gudelignende status om dagene.

The serpent symbol is a reference to Genesis. Knowledge (science) allows man to become as God. It is used to signify the power of reason over "superstition" (religion).

Stoltenberg-regjeringen bruker en milliard på PR [Spin Doctors].

“Jens Stoltenbergs regjering bruker en milliard kroner i året på PR-arbeid, ifølge Finansavisen. I år blir offentlig sektor styrket av 200 flere kommunikasjonsrådgivere. “
http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2011/11/26/stoltenberg-regjeringen-bruker-en-milliard-pa-pr

‘Humanetisk’ Forbund får millioner i støtte fra det offentlige hvert år for sin virksomhet. De er ALLTID enig i alt det som makten gjør og sier. Det ryktes at de som sitter med makten i Norge deler deres ateistiske og ‘humanistiske’ verdensbilde.

Ordføreren for Agenda 21 og ‘bærekraftig utvikling’ med klima som ny religion og skattesubjekt for å finansiere The Elders of Zion’s internasjonale ambisjoner og agendaer er ihvertfall medlem.

“Gro Harlem Brundtland is a member of Human-Etisk Forbund, the Norwegian Humanist Association.”

http://en.wikipedia.org/wiki/Gro_Harlem_Brundtland

Om noen ikke vil at religiøse skal ha noen innvirkning på politikken i det sekulære samfunn, at det sekulære samfunn skal være livssynsnøytralt, så har de virkelig gått på limpinnen nå. De har fått det nå, for denne støtten får ‘Humanetisk’ Forbund som livssynsorganisasjon (religion), ikke som politisk aktivist for det ateistiske/sosialdarwinistiske, såkalte ‘humanistiske’ verdensbilde, som utgjør Den Nye Verdensordens religion; arven fra Lenin, Stalin og Hitler.

– Jens Stoltenberg, som liksom skal være landets statsminister, har OFFENTLIG uttalt at han er en ateist og at han ikke er medlem av statskirken.

http://www.herregud.com/?id=52

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=9086377

Et annet sted sier han at han ikke vil kalle seg ateist:

– Jeg vil ikke kalle meg ateist.
Jens Stoltenberg rynker brynene. Fire furer vokser frem på pannen, den tynne kroppen vrir seg i stolen.
– Jeg pleier ikke bruke det begrepet, jeg er bare ikke medlem av noe trossamfunn.
http://www.bt.no/nyheter/–Man-ma-tro-at-det-nytter-2633333.html

Men så lenge politikken han står for er som grodd utav det ateistiske og sosialdarwinistiske verdensbilde, så taler vel handlinger og politiske realiteter mer enn ord…..(?). Og da har jo ateistene sin storhetstid som vi vet fra historien. Det er ikke noe som helst merkelig at de, ‘humanister’, ateister, nasjonal sosialister (nazister) og kommunister (internasjonale sosialister, leninister) ikke har noe som helst å kritisere i demokratiet, null, nada, alt er fint. Dette går deres vei, beskytt det bestående for enhver pris, om så med bokbål.

Det er jo selvfølgelig veldig praktisk å ha en statsminister som står for et verdensbilde og en politikk som er helt 100% sammenfallende med det til ateister, humanister og ‘satanister’ (i betydning står G-d’s Verdensorden imot).

Morsomt er det også at den artikkel som humanistene reagerer på ligger øverst er en hvor det blir dokumentert at nasjonal sosialismen, internasjonale sosialismen, sosialdarwinismen OG sionisme har alle samme opphav; Moses Hess ,- og en artikkel som går sterkt i rette med den nasjonal sosialisme (nazisme) som denne artikkels bilde henviser til.

Og hvor jeg i andre artikler har dokumentert at humanistenes dogmer er sammenfallende med disses rasistiske utvalgte folk og riker. Verdslige sosialistiske utopier, uten G-d, som de etterstreber med en elitær politisk klasse som eneste guddommer for menneskene.

Likeledes er det ganske så morsomt at i samme artikkel er det video med Kristin Halvorsen som vil ha Norge under FN-ledet Ny Verdensorden, NWO, begrepet som ‘humanistene’ reagerer på får lov å bli med i Retriever, som de altså ikke vil ha med i sitt samfunn ‘av hellige’.

Jaja, verden vil bedras. På mange måter. På Animal Farm er alle like, men noen er likere enn andre.

Symbolpolitikk
Professor ved Universitetet i Oslo, Sigurd Allern, er bekymret.
– Kommunikasjonsrådgivere er blitt et redskap for den politiske ledelsen. Dette henger sammen med hvordan politikken har endret seg. Symbolpolitikk spiller en stadig større rolle. Det å synes i mediene og svare på ting i mediene er blitt like viktig som å få ting gjort, sier Allern til avisen.
http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2011/11/26/stoltenberg-regjeringen-bruker-en-milliard-pa-pr

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.” – Krishnamurti.

Av årsaker som drøftet vil denne artikkel dermed ikke bli retrieved av Retriever. Det er OK. Det går bra.

VÅG Å VÆRE

Våg å være ærlig
våg å være fri
våg å føle det du gjør…
si det du vil si.
Kanskje de som holder munn
er reddere enn deg?
Der hvor alt er gått i lås
må noen åpne vei.

Våg å være sårbar
ingen er av stein.
Våg å vise hvor du står,
stå på egne bein.
Sterk er den som ser seg om
og velger veien selv.
Kanskje de som gjør deg vondt
er svakest likevel?

Våg å være nykter
Våg å leve nå
Syng om det er det du vil
– gråt litt om du må.
Tiden er for kort til flukt,
bruk den mens du kan.
Noen trenger alt du er
at du er sann!

~ Hans Olav Mørk ~

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

These 5 Censored Books Tell a History the Establishment Wants Hidden

The Phoenix Program: Dry Run for Current “War on Terror” – The Phoenix Has Landed in America: Para-Militarization of American Police Forces – Suppression of Dissent – Books That Speak To This Moment In Time – One American Generation After Another http://www.abeldanger.net/2014/06/the-phoenix-program-dry-run-for-current.html

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Dianne Feinstein trying to eliminate protections for alternative media with amended ‘Free Flow of Information Act’ http://www.naturalnews.com/042061_Free_Flow_of_Information_Act_alternative_media_censorship.html

Quote: (NaturalNews) In response to growing public dissent against the federal occupying powers, Senator Charles Schumer (D-NY) has sponsored a bill known as S. 987, or the Free Flow of Information Act of 2013, which will purportedly protect news reporters from being harassed or otherwise maliciously compelled by the federal government to disclose information about their private sources — this is, after all, how honest media outlets are able to keep the government in check and act as whistleblowers when necessary to shine the light on corruption. But Sen. Dianne Feinstein (D-CA) has successfully added an amendment to this Trojan Horse bill that strips these protections from the alternative media and others she deems as not being “real reporters.” The online free speech and privacy group Electronic Frontier Foundation (EFF) notified the world about Sen. Feinstein’s initial attempts to shred the First Amendment to the U.S. Constitution as it pertains to honest media members back in August. In a report entitled “Why Sen. Feinstein Is Wrong About Who’s a ‘Real Reporter,'” EFF explained how Feinstein was pushing for an amendment to S. 987 that would limit freedom of the press protections only to “regular” journalists, at the exclusion of independent journalists, citizen journalists and others who do not meet her accepted criteria. ..

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

“Hvis Synnøve Fjellbakk Taftø, som er politisk fange, hadde fått gjennomføre sin politikk bl.a. i.f.m. vårt forhold til kriminelle EU, EØS-avtalen, ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/er-psykiatrien-elitens-vapen/comment-page-5/#comment-102098

Håvard
Håvard
Abonnent
12 år siden

Har laget meg en konto kun for å kommentere denne saken
Dere linker til Herregud.com – http://www.herregud.com/?id=52

Hva med å sjekke hva type side dette er. Humor forkledd som satire eller satire forkledd som humor. Velg selv, men for all del ikke henvis dette som en kilde i en seriøs sak.

Takk for at dere skaper enda mer latter blant oss uparanoide hedninger.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Håvard
12 år siden

Takk for den humoristiske vinklingen av en detalj i en absolutt alvorlig artikkel som handler om det verste ondet vi har hatt og har her i landet samt globalt, den morderiske nazismen, nasjonalsosialismen, marxismen, kommunismen, og relatert, og takk for din åpenbare takknemlighet til artikkelforfatterens gratisbidrag for fellesskapet. “Just because you’re paranoid doesn’t mean they aren’t after you.” – Kurt Cobain :)

The bloody history of communism (Harun Yahya) * Important note: Navigate3d comment, see in last part of this post http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1732&start=1#M8252 * New World Order: Blueprint of Madmen http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1761&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Stiv sensur på facebook gruppe Brodins snakkeboble https://www.facebook.com/groups/123940187626318/ ikke overraskende, et fingeravtrykk endrer seg sjelden. Post tema:

* The order of odd fellow, the satanic all-seeing eye, lucifer, the eye of Horus * Euroskolen agil as, odd fellow, NAV, reelle og opsjonelle relasjoner http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8232

Noe av det som ble slettet umiddelbart av administrator uten kommentar: The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=201#M8133 * *AGE OF DECEIT* (FULL) Fallen Angels and the New World Order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1755&start=1#M8162 * John Todd Speaks (Rare/Uncut/Full), John Todd – The Illuminati and Witchcraft – His Talk (1978) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=151#M4033 * The Bible, Bibelen http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1773&start=1 * The society of Jesus, jesuits, Ignatius of Loyola, 1st Superior General, pope, black pope, Vatican http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1732&start=1 * Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888 * Syria: Assad’s Army kills children in Homs 2/5/2012 + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1386&start=76#M8114 * New Age / Meyers & Osteen + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8294

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

For ordens skyld, la inn følgende kommentar idag i posten som tilsynelatende ble sensurert. Underlig og uvanlig hvordan fb fungerer her, mine kommentarer ble vist, så ble de borte og blir nå vist igjen, ser ok ut nå, vet administrator om hva som forårsaker dette, kan ev. administrator slå av og på visning av kommentarer? Forøvrig, på forhånd takk og god dag til alle :)

Digressivt,
Whitney Houston Live (Full Concert) In Brunei 1996 http://www.youtube.com/watch?v=xdgBz-zHkmQ&feature=BFa&list=PLDF9D0E4FA313F315 * + extra: http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8213

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Jeg ble tidligere sperret fra å poste og kommentere i facebook-gruppen ‘Ingen liker å bli lurt’ https://www.facebook.com/ingenlikerablilurt ikke fordi jeg brøt regler der eller postet noe kontroversielt med faktafeil men fordi jeg overholdt reglene og postet fakta og stilte spørsmål som ikke passet deres nazi-marx agenda. Samme skjedde idag ifm facebook gruppen ‘Human-Etisk Forbund’ https://www.facebook.com/HumanEtiskForbund

Jørgen Skavlan, lege: – Nordmenn er Europas mest naive befolkning +

* + extra: Om selverklærte såkalte skeptikere som organisasjon. Asbjørn Dyrendal: – Konspirasjonsteorier gir et fattig verdenskart +, med viktige kritiske kommentarer http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=151#M8224

History of the Independent Order of Odd Fellows +

* + extra: Euroskolen agil as, odd fellow, NAV, reelle og opsjonelle relasjoner http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8232

FORSØK PÅ DESPERAT KLAPPJAKT – HEKSEJAKT?? UTMELDING AV STATEN NORGE http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8301 * Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1

**** Cirkus mullah Krekar & co **** http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8146 * 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/ * IRAN/WW3 & Apostate Evangelical Christianity http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=176#M7932 * The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=201#M8133 * The Video the US Military doesn’t want you to see! ★★★★★ http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1628&start=326#M7825 * Palestinian Holocaust http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1732&start=1#M7845 * Anti Defamation League, ADL, is a non-jewish terror organization: Milton William, Bill, Cooper, The Ugly Truth About the Anti Defamation League, ADL http://tinyurl.com/7mj5yuo * IAEA Exposed as Israeli Spy Front http://www.veteranstoday.com/2011/11/25/iaea-cries-wolf-over-iran-nukes/

trackback
12 år siden

[…] Humanetisk Forbunds Moderne Bokbrenning http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/humanetisk-forbunds-moderne-bokbrenning/ […]

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

Cilla
Du mener kanskje at det også er historieløst å påstå at det er de herskende/eliten som har stått for de mest bestialske massemord av egen befolkning, såpass grufulle drap at vi ikke klarer å ta det inn over oss?
Skeptikerne sier at de styrende vil oss bare vel og alltid har jobbet for sitt eget folks beste. Tilhører du også disse historieløse mennesker?

Vejvad
Vejvad
Abonnent
12 år siden

Der foregår i øjeblikket en deling i mediebilledet, hvor den nye medieverden ekspanderer, medens den klassiske medieverden degenererer, fordi den fodres med falske penge. Dermed mangler den sæde i befolkningen og ligger i respirator i finansverdenen.
I dag har BLOG ‘paradigmet’ en artikel, hvor medieverdenen fremhæves
http://paradigmet.blogspot.com/2012/02/delggelsen-af-verden.html#comment-form

Når du så her melder at Retriever har frakoblet Nyhetsspeilet, passer det fint ind i hvad der forgår.
AT medierne søges kontrolleret, er efterhånden en gammelkendt sag, men det frie medieforums dynamik er nu så virkningsfuld, at en svag trussel, om at lukke internettet, er det eneste, der meldes hist og her.

Teknik til meningspåvirkning er allerede udbredt i Danmark hvor PET( det samme som norsk PST) har personel og materiel, der f.eks. påvirker det danske folketings afstemninger. Der har lige været en offentlig læselig artikel om, at regeringens kontroludvalg på 5 personer fra de 5 største partier ingen indblik har i, hvad PET foretager sig.
http://www.b.dk/politiko/politikere-kan-ikke-gribe-ind-over-for-pet
http://jp.dk/indland/indland_politik/article2695778.ece

Man kan undre sig over at det skrives i avisen, men det er et mini-medie-stunt. Det hele ender som tidligere med, at der nedsættes en undersøgelseskommision, hvor resultatet senere behandles af regeringen, som tager en ny beslutning som nævnes i medierne. Alt medvirker kun til at løfte regeringens respekt i befolkning – for PET siger ingenting. Imens styres ‘fjernstyres’ Danmark af SS (Secret Service), der bruger PET, så danske politikere tager SS-matchede beslutninger.
Fænomenet kaldes ‘focusflytning’.

Jeg ved derfor, at Norge har brug for Nyhetsspeilet, fordi PST har nøjagtig samme funktion som PET, og jeg er helt klar over at Jeres website er en kilde til insiderviden i det skjulte globale befolkningsbedrageri.

Jeg tager derfor mere Nyhetsspeilet’s ekslusion som et sundhedstegn, hvor parasitten er fjernet. Lykke til!

Diademas
Diademas
Abonnent
12 år siden

Som tidligere bidragsyter var det vakkert å se deg sitere fra herregud.com!

Gå med G-d Johansen.
Amen og Halleluja!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Det er forskjell på nasjonal sosialisme og internasjonal sosialisme. Nasjonal sosialismens råmakt er bare observert 2 ganger i historien. I Nazi-Tyskland og idag i Sionist-Israel. Derimot er hele den vestlige europa og tildels usa lenge blitt innfisert med internasjonal sosialisme. Opprettelse og eksistensen av en sentralbank i frihetsgudinne-landet fra 1913 beviser de aller verste nektisene at USA har lenge vært et sosialistisk land på innsiden. I det kommunistiske manifesto finner vi blant annet:
” 5. Centralization of credit in the hands of the state, by means of a national bank with state capital and an exclusive monopoly.
The Federal Reserve System, created by the Federal Reserve Act of Congress in 1913, is indeed such a “national bank” and it politically manipulates interest rates and holds a monopoly on legal counterfeiting in the United States. This is exactly what Marx had in mind and completely fulfills this plank, another major socialist objective. Yet, most Americans naively believe the U.S. of A. is far from a Marxist or socialist nation.”
http://laissez-fairerepublic.com/TenPlanks.html

Norge er idag såpass sentralstyrt både politisk og ideologisk i tråd med sosialismens ideologi at da myndighetene bevisst anbefalte massevaksinering mot $vineinfluensa, strømmet nesten halvparten av norskbefolkning til giftsentrene sammen med barna sine.
Idag, tre år etter at den største og dyreste medisinske skandalen på norsk jord er avslørt, kommer samme “eksperter” på banen og sier:
“– Massevaksinasjon mot svineinfluensa var totalt unødvendig
I Norge vaksinerte 45 prosent av befolkningen seg, mens ingen vaksinerte seg i Polen. Likevel var det flere som døde av svineinfluensa i Norge.”
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/-massevaksinasjon-mot-svineinfluensa-var-totalt-unoedvendig-3708979.html

Hårreisende er dermed reaksjoner fra sosialistiske helsemyndigheter som selv etter masseavsløringer nekter å innrømme at de har gjort noe galt eller uansvarlig:
“Fulgte internasjonale råd
Helseministeren mener likevel at det var riktig å massevaksinere befolkningen, i forhold til den informasjonen helsemyndighetene da var i besittelse av.
– Med den kunnskapen som man hadde da, så har vel helsemyndighetene også sagt at det var riktig, sier Strøm-Erichsen.
Hun forteller at norske myndigheter fulgte de rådene som ble gitt internasjonalt da pandemien brøt ut.”
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/-stortinget-maa-granske-massevaksineringen-3711177.html

Igjen og igjen viser våre internasjonale sosialistpolititkere (svikere) at de gir lett faen i den befolkning de har fått mandat fra å representere. Internasjonale sosialister tjener sine internasjonale venner og deres interesser, ikke akkurat nasjonale interesser :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
12 år siden

Ingenting er forandret, Norge er nyaktig som Nazi Tyskland i tredveårene

Vi betaler skjorte av oss i feite lønninger til 169 stortingsrepresentanter for at de skal passe på at folkets ve og vel

En jævla en av de 169 representantene var det som stilte spørsmål ved en uprøvd vaksine som produsentene hadde fraskrevet seg alt ansvar for

Er det mulig ?

Det var kun Olav Gunnar Ballo

Ikke lenge etter så sender 168 av de 169 svina Norge i krig mot en nasjon som aldri har gjort oss annen enn å fylle opp staskassen og lommene til Statoil uten folkes samtykke

Der var det kun Hallgeir H. Langeland som stilte spørsmål ved å ærklære krig mot Libya

Hvfor i hel…. skal vi som arbedisgivere finne oss i slike illojale ansatte ? i det private så ville slike illojale arbeidstakere blitt saktsøkt herifra og til månen og svarte listet fra alle fremtidige jobber og mest sannsynlig måtte tilbringe resten av sine liv i buret

Store deler av samme gjeng vil overgi landet vårt til en fremmed makt ( EU ) bak ryggen på sin egen befolkning

Svina har spredd en en myte om at vist du er skeptisk til store leders tanker og meninger så er du en sprøyte gal på samme måte som Kim Jung har gjort i Nord Korea

Samme 169 arbeidstakerene våre har bestemt at norsk sokkel skal elektrifiseres med landstrøm i klimaforliket og legge ned gasskraftverkene instalasjonene bruker i dag, gassen de bruker i dag blir ikke borte, den skal sendes ned til kontineten og brennes der istede, oljeseskapene og staten vil tjene svimlende summer, men resultatet for de norske folk og naturen er at de bygges enorme monsterlinjer over hele landet som raserer Norsk natur, folket må betale tredoble strømpriser grunnet kraftmangel i landet og ikke minst må vi betale kostnadene for monstamastene som raserer landet vårt, staten tjener seff også her enorme beløp på el avgift og moms

De norske utslippene vil gå ned men de globale utslippene vil øke mer en før siden det brukes mye kraft på å pumpe gassen ned til kontinetet der den skal brennes

Er som Pia Haraldsen sa: Er den globale oppvarmingen noe som kan spre seg til utlandet ?

Og hvilken tyran av en despott vil overvåke og kontrolere hele sitt folk gjennom Datalagringsdirektivet ?

Jenzemann virker som en virklighetsfjern forvirret kråke

Glemmer ikke interjuvet med han i Antarkis nå der han surret rundt og midt i Interjuvet så stopper han opp og sier til journalisten : HEI ……. Ojjjjj…… se … en Pingvin

Hva faen hadde han forventet å se på Sydpolen ? Jarla Andhøy hånd i hånd med Adolf Hitler ?

NB: Ikke ha noe flytende veske i munnen når en ser de 2 filmene her vist enn ikke vil ødlegge tastaturet :D

JENS STOLTENBERG, Anser Jens Stoltenberg og de rødgrønne oss – Det norske folk – som dumme

Jens Stoltenberg nachspiel-full på talerstolen

http://i39.tinypic.com/1zwlpuf.jpg

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Det snakkast om at ombyggingskostnadene for å ta imot straum frå land er for Troll estimert til 11 milliardar kroner. Kan dette stadfestast?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
12 år siden

Å sammenligne NS’ utestengelse fra retriever (som i og for seg burde vært unødvendig) er direkte historeløst. Dessuten, sist jeg hørte om bokbrenning i Norge, var det Pastor Jan Hanvold som mente Harry Potter-bøker skulle brennes. Nazi-Pastor der altså.

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Interessant artikkel. Det er jo åpenbart at Norge er styrt av et Nazi- velde, OG at svært mange nordmenn er kraftig påvirket av denne ytterst primitive ideologien (sosial- darwinisme). Vi blir angrepet av nazister, ja. Den endelige “invasjonen” er med stor sannsynlighet planlagt i 2012. En ny era for menneskeheten vil nå oppstå. En ny era, bestående av nazijegere. Veldig trist å måtte skuffe våre beærede politikere, og samtlige i Norge som har vært så dumme å velge feil side.

Hunt them down!

« Forrige artikkel

Bibelen om multikulturalisme

Neste artikkel »

Krigen mot Iran kan starte 7. mars

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x