Krigen mot Iran kan starte 7. mars

13.8K visninger
4 minutter lesetid
145

Dette er dårlige nyheter. Beklager å si det, men denne informasjonen er ganske heavy stoff. Hvis du ikke tror på det okkulte, hemmelige samfunn, numerologi og kulter og fanatiske satanister vil dette sannsynligvis ikke gi mening for deg. Men hvis du har guts, så fortsett å lese hva jeg sier.

Til å begynne med.

Både Irak-krigene og den libyske invasjonen ble startet på et svært beleilig tidspunkt. Ikke på den måten du tror, men for en svært liten minoritet av et ekstremt aggressivt, satanisk, okkult drevet folk, eller grupper av folk, som har faktisk popularisert dette årlige ritualet.

Det blir kalt Purim. En høytid hvor hevnen feires over persernes påståtte misgjerninger mot den jødiske nasjon, fra langt tilbake i såkalte bibelske tider. Alt er en metafor, men basert på semi-virkelighet.

Og i år faller dette onde okkulte ritualet Purim på 7.-8. Mars.

Ta med dette i vurderingen:

  • Irak-krigen i 1991 ble avsluttet for tidlig akkurat på Purim dagen, umiddelbart etter den brutale nedslaktingen av 150.000 irakiske tropper som hadde overgitt seg på datoen for Purim. Fullstendig monstrøst i ethvert estimat.
  • Den neste krigen i Irak begynte på Purim i 2003, med et nådeløst, sensasjonelt dødbringende bombardement av irakiske sivile. Krigen fortsatte å produsere millioner av unødvendige dødsfall og det har fortsatt til denne dag.
  • Til slutt begynte den nådeløse libyske invasjonen på Purim i 2011 … bare én uke etter Japan jordskjelvet og tsunamien.
  • Det var også massive jordskjelv på Purim. Ett på 7.8 i Chile i 2008 og ett på 8,8 i Kina i 2010 -. HAARP og andre teknologier i hendene på disse ekstremt onde krefter?

Tilfeldigheter? Eller bevisste okkulte rituelle ofringer …

Purim betyr bokstavelig talt “å bringe til intet, å bryte eller å knuse“, er en årlig feiring av døden og hevnen. Den er visstnok basert på Bibelens Esters Bok i gamle testamente og feirer bedrag ved infiltrasjon og det påfølgende blodige nederlaget for en påstått persisk trussel på datidens jødiske folk. På bekostning av 75.000 persere.

Du kan gjerne slå det opp, men det er faktisk en høytid hvor det feires at nedslakting av perserne i de “Bibelske tider”, men smart nok er alle “fiender av jødedommen” innkludert for å holde alle tilhengere involvert i ritualet.

Dette er i utgangspunktet blåkopien for Illuminati’s angrepstrategi, inkludert de satanistiske askenazis og andre blodslinjer, fremdeles i live i dag, åpenlyst i rabiat sionisme og frimureri. Men selv mer også i de hemmelige nettverk av en hemmelig Kabal forbundet med hemmelige samfunn med mørke etterretningsorganisasjoner som utfører høyrådet til Illuminatets innfall, i mangel av en bedre definisjon.

Døddrukne Purim feirere i gatene [i Jerusalem]. Fin feiring.

Pure-(im) Bullshit

Purim: Hva handler det om?

Esters Bok (Megillat Esther på hebraisk), er grunnlaget for Purim høytiden, forteller om en av de mest elskede [elskede av jødene] av alle bibelske fortellingene. Haman, erkesskurken i historien, foreskriver en plan for å utslette jødene i Persia som er godkjent av den persiske kong Xerxes. Gjennom en komplisert vending, klarer den jødiske dronning Ester og hennes adoptivfar Mordechai å gå i forbønn med kongen, motarbeide Hamans onde plan, og ødelegger Haman, hans familie og andre fiender av det jødiske folk. Høytiden Purim blir deretter proklamert.

Purim – The Feast of Lots – synes å være full av motsetninger. Ett minutt er jøder hjelpeløse og med sorg i sekk og aske. I det neste øyeblikk kjemper de mot sine fiender – og vinner! Mirakler skjer – men Guds navn blir ikke nevnt. Ved Purim høytiden, stadfester jødene sin troskap til jødedommen – for å nå nye åndelige høyder. Men så kommer maskerader, parodier, og en voldsom drikking og fyllefest.

Purim lærer oss å se gjennom motsetningene i livet og innse at de er alle en del av planen! Lenge før Haman skriver sin resolusjon om ødeleggelsen, er en dronning avsatt for å gjøre vei for Esther, som til slutt redder jødene. Medisinen kommer før sykdommen. Purim betyr mye – som i et lotteri. Men hendelsesforløpet tyder på at ingenting er tilfeldig.

Kilde

Mer om den sanne historien om Pure-im:

Esters Bok, som inneholder den grunnleggende historien (men ikke, selvfølgelig, de lange Talmud og kabbalistiske tolkninger), ble kanonisert og plassert i Det gamle testamente som et resultat av rabbinsk manipulering av Kirken. Faktisk er historien om de to hovedpersonene, Esther og Mordechai, en dårlig tilslørt personifisering av de babylonske guddommene Ishtar og Marduk.

Huh? Alt er ikke hva det ser ut. Disse tingene er dypere enn du tror og de spiller oss ut på alle plan. Graver videre, det er mye som skal læres her.

(PhilosophersStone.co.uk)

Det Blir Mer Merkelig

Purim er den jødisk-ordinerte helligdag som Talmud kommanderer jødene å feste og bli så beruset at de ikke kan skille mellom godt og ondt. Purim er også den tiden da jødene oppfordres til å søke blodig hevn mot sine antatte fiender. Mord, blodbad, flammende nedslakting og Holocaust-historier forteller at nesten alt foregår på Purim. Seksuelle orgier er vanlig, og Purim er en skikkelig Bacchanalia av ondskap, grusomhet og utskeielser. Selv små jødiske barn oppfordres til å delta i galskapen, de blir gitt trekant-formede småkaker som representerer ørene av deres gamle fiende Hamans og også av dagens ofre.

Kilde

Oppsummering

Så, er vi ofrene for disse vanvittige blodlinje ritualene som dette? Trist å si det, men ja. De er spilt ut sine kort, men de er i ferd med å kjøre inn i en vegg. En stor en.

Den kalles Sannhet. Rettferdighet. Virkelighet. Universet. Gud. Ditt valg …

Måtte de omvender seg og våkne opp, eller råtne i sine søte Illuminati shorts. Det er deres valg.

Vårt er å være fri nå og til evig tid, og motarbeide dette ved ikke å støtte dem.

Og vi har allerede fått svar på alt … kult?

I Kjærlighet alltid,

Zen

www.zengardner.com

Kilde: http://beforeitsnews.com/story/1782/809/Purim:_Why_War_On_Persia_Iran_Could_Start_March_7th.html

http://youtu.be/-l87-Miymvo

Zen Gardner

I have questions. Life is wonderful–full of amazing wonders that continue to unfold. My quest for truth has given me new perspectives which lead to well springs of information that continue to inspire awe and wonder at the world we live in. Dare to explore and see what leaves you …just wondering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

145 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Torhild
Torhild
Anonym
5 år siden

Eg meiner at folk skal få leve livet sit ut for di det er slemt å drep noen i krig det liker eg ikkje så ver så snil å ikkje krig så er der snile

Torhild
Torhild
Anonym
5 år siden

Eg vil ha stopp på allt krig for det er så trist å miste noen og dø er ganske trist og drepp noen er ganske trist vær så snil å stoppe da så et der greie for eg har en god venn av meg som bor Iran og ho er red for krig

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Følgende kommentar er postet under facebook post https://www.facebook.com/groups/stoppislamiseringenavnorge/permalink/10151057704998388/ tema ‘Egyptisk imam vil forby angrep mot islam globalt’ http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/09/15/egyptisk-imam-vil-forby-angrep-mot-islam-globalt sitat:

+{

Barry Soetoro, alias Barack Obama, er opplært og ansatt som krigshisser koste hva det koste vil, av bl.a. british bankers’ assosiation som sto bak både 9/11 falskflagg terroraksjonene og relaterte hendelser samt første og andre verdenskrig og et utall andre kriger siste 100+ år, og i dag øver de maksimalt med propapanda i forsøk på å gennomføre den eldgamle planen om å starte en tredje verdenskrig som en initiell konflikt mellom muslimer og kristne, skapt på fiktivt grunnlag, hegelian dialectic som vanlig, begge religionsgrupper som de refererte banskterne ikke har noe til overs for annet enn å være deres slaver eller drapsofre, samt nesten alle andre på kloden uavhengig av rase og reliigion, ingen unntatt, lytt bl.a. til Pawns In The Game by William Guy Carr, Myron Fagan – The Illuminati and the Council on Foreign Relations, Ex-Zionist Benjamin Freedman speaks at the Willard Hotel, Washington D.C., in 1961 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=251#M4370

Panel: Individual Systematic Agenda against Islam? Western Nations and Geopolitical Power Map? http://www.youtube.com/watch?v=NZnZUFn9JJE

}+

Bolla
Bolla
Abonnent
11 år siden

(Dagbladet): Fotografen Nick Ut var på jobb for det ameriaknske nyhetsbyrået AP da han tok bildet som skulle prege både livet og karrieren hans.

Bildet ble tatt 8. juni i 1972, og var med på å gjøre amerikanerne bevisste på grusomheten i napalm-bombingen av Vietnam. Jenta i sentrum av bildet, niåringen Kim Phuc, kom naken og gråtende ned veien der Ut sto, med brennende napalm over kroppen sin.

– Hun ropte «det er for varmt, det er for varmt» og «noen må gi meg vann, noen må hjelpe meg», sier Nick Ut i et intervju med AP nå 40 år seinere.

Flammene danset oppover armen hennes
I videoen over kan du se hvordan en preget Ut forteller om hvordan hendelsen har påvirket ham siden.

– Hun ropte «jeg tror jeg dør, jeg tror jeg dør», sier han om niåringen Kim Phuc.

Rundt henne på veien var det flere gråtende barn. De ble grillet levende der de sto.

http://www.dagbladet.no/2012/06/02/nyheter/utenriks/vietnamkrigen/foto/21889773/

Det er viktig å huske på hva de står for disse som starter alle verdens kriger.

De er sykere enn det er mulig for normale mennesker å fullt ut forstå.

Bolla
Bolla
Abonnent
11 år siden

Obama valgte å trappe opp angrepene også etter at en del av programmet med Kodenavn «OL» («Olympic Games»), ved et uhell ble offentlig kjent sommeren 2010 på grunn av en programmeringsfeil. Ormen ble da av datasikkerhetseksperter døpt «Stuxnet».

På et krisemøte i Det hvite hus få dager etter at «OL» ble offentlig kjent, ble det vurdert om USAs mest ambisiøse cyberangrep hadde blitt skjebnesvangert kompromittert.

– Skal vi stenge hele greia, skal Obama ha spurt sin sikkerhetsstab på møtet, ifølge New York Times.

Presidenten skal da ha blitt forklart at det var uklart hvor mye iranerne visste om «OL», og at amerikanerne hadde bevis for at ormen fortsatt skapte kaos på Natanz-anlegget. Obama tok da avgjørelsen at cyberangrepene burde fortsette.

http://www.dagbladet.no/2012/06/02/nyheter/utenriks/cyberkrig/iran/usa/21872917/

Militærmakten inntar den digitale verden, og dataangrep kan være så alvorlige at det utløser retten til selvforsvar og at NATO kan svare med regulære motangrep.

Cyberspace brukes om alle funksjoner som er tilgjengelig digitalt, men også innretninger etablert for å få den digitale verden til å fungere, slik som servere.

En rekke statsmakter arbeider med å inkludere cyberforsvar i sine militærdoktriner. Det er uavklart om dataangrep som svar på dataangrep er lovlig i henhold til folkeretten.

http://www.bt.no/nyheter/innenriks/Norge-har-cybervapen-2714970.html#.T8o-PFL-4TA

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Bolla
11 år siden

Like etter at Nyhetsspeilet la ut artikler om 22/7 terroren som stilte den offisielle forklaringen om at “ABB utførte all djevelskapen helt på egen hånd” i et nytt lys ble Nyhetsspeilet rammet av alvorlige dataangrep.

Dette ble neppe utført av ABB selv, ettersom han sitter i fengsel uten tilgang til internett.

Staten Norges enheter for “cyber defense” burde som en naturlig reaksjon ha tatt affære og ydet Nyhetsspeilet assisanse, samt ha undersøkt hvordan angrepet ble utført og hvem som egentlig stod bak. Dette skjedde ikke.

“Cyber terror” på nettet er bare en ny form for trojansk hest, der det er “de sedvanlige mistenkte”, dvs. agenter for NWO-makten som opererer utfra sine statlige plattformer som overvåkingsmyndigheter og militærvesen som står bak data-terror svineriet.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Og det underlige Hans er da jeg her forleden skulle fortelle på Facebook om angrepet på Nyhetsspeilet så ble kommentaren min slettet etter få sekunder, først litt senere på tredje forsøk ble den stående.

Lesere forteller fortsatt at de får olme beskjeder når de klikker på mine linker hit, så Nyhetsspeilet må fortsatt ha noen sabotører etter oss. Ett par brukere har sendt meg melding om at de får ikke logget inn her, sånn som per opplever etter å ha postet flere avslørende innlegg om 22. juli her på speilet.

Lillian Sivertsen
Forfatter
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Hmm..det virker som problemene begynner å ta seg opp igjen. I hvertfall fra min maskin.

Artikler( nå den nyeste om V-passasjen) vises ikke når jeg klikker meg inn på speilet. Jeg har problemer med innlogging, logges automatisk ut igjen.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Jeg har nå problemer både her på speilet og på Facebook, sidene henger og datamaskinen går for fulle mugger. Det er vel den statlige forvaltningen som vil skvise meg fra nettet siden jeg sier så mye ufordelaktig om dem.

Lillian Sivertsen
Forfatter
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Jeg hadde trøbbel på FB tidligere i dag også, men det hjalp å bytte passord. Når det gjelder NS så blir det bare verre og verre. Jeg tror det er selve speilet sine sider og ikke vår PC. Jeg rensket nylig opp i min og regner med du gjorde det samme.

hehehe…glucifers siste mail til meg var : det hjelper ikke utestenge oss, vi er mange og vi kommer til å vinne. Det virker som om det er noen som angriper speilet atter igjen.

Jeg trekker ikke automatisk paraleller her, men det føltes naturlig å påpeke det.

Bolla
Bolla
Abonnent
11 år siden

Israelske avislesere våknet opp til oppsiktsvekkende utskjelling på høyt nivå i går.
Det var Yuval Diskin, tidligere sjef for Israels innenriksetterretning Shin Bet, som kom på førstesidene med et kraftig angrep på sine tidligere sjefer, statsminister Benjamin Netanyahu og forsvarsminister Ehud Barak.
 

Tidligere innenriksetterretningssjef, Shin Bet-leder Yuval Diskin
Han er ikke den første fra Israels sikkerhetsapparat som uttrykker sin motstand mot forhastede beslutninger om å bombe mål i Iran for å hindre produksjon av atomvåpen. Men tonen i personangrepet var oppsiktsvekkende hard.
Tror ikke på angrep
Diskin hevdet i et foredrag i helgen at hverken Netanyahu eller Barak kan tros på sine ord om at et israelsk angrep vil hindre Iran i å utvikle atomvåpen.
Shin Bets sjef fra 2005 til 2011 sa rett ut at han ikke har noen tillit til det politiske lederskapets evne til å lede Israel i «en krig mot Iran eller en regional krig».
- Tro meg, uttalte Diskin ifølge avisreferater: - Jeg har observert dem begge på nært hold.
Demonstranter
–  Frykten for Iran kan føre til at høyresiden i landet vårt får større makt, sier cellist og musikkstudent William Weil (20) med bekymret mine. - Det må finnes en løsning på dette, uten krig, sier han.
Jeg møter Weil i Gaza-gaten i Jerusalem idet han er i ferd med å passere den godt bevoktede innkjørselen til statsministerens residens. Der har demonstranter slått opp et telt på fortauet og akter å bli værende til de blir hørt . Men det er ikke Iran som står på aktivistenes dagsorden, og de vil heller ikke uttale seg om den saken. De er etiopiske jøder protesterer mot det de hevde er systematisk diskriminering av dem som gruppe.

Eran Ben Simchon besøkte i går etiopiske jøder som demonstrerer mot diskriminering i Israel. Han mener ledelsen bruker Iran-saken for å ta oppmerksomheten bort fra andre problemer.
FOTO: J RGEN LOHNE
Eran Ben Simchon besøkte i går etiopiske jøder som har slått opp telt foran statsministerboligen for å demonstrere mot diskriminering i Israel.  FOTO: JØRGEN LOHNE
- Regjeringen bruker Iran-trusselen for å forsøke å få oss til å la være å tenke på viktige saker her hjemme, som denne, mener teaterinstruktør Eran Ben Simchon, som er kommet for å vise solidaritet med demonstrantene i teltet.
Ikke alene
- Men Israels regjering er da nødt til å ta på alvor den trusselen et Iran med atomvåpen ville utgjøre mot Israel?
–  Javisst, sier ingeniør og husmor Elisheva, som bare oppgir fornavn da jeg møter henne på motsatt side av den tett trafikkerte Gaza-gaten.
–  Men det er virkelig fare på ferde dersom våre ledere ikke forstår at dette er noe vi ikke kan klare alene, uten støtte, sier hun og understreker ordene med ivrige håndbevegelser.
- Hvis det skulle være nødvendig å angripe Iran, må det skje i en internasjonal aksjon.
«Messiansk»
Noe av det mer oppsiktsvekkende fra Diskin er at han foraktelig karakteriserte de to lederne som «messianske».
Messiansk, i betydning fanatiske endetidstroende, er et begrep som ofte brukes om personer i det iranske regimet.
–  Anklager om at Netanyahu og Barak er befengt med messianisme i sin holdning overfor Iran-saken blir stadig hvisket av personer med høye posisjoner i sikkerhetstjenestene, skriver Amos Harel i en kommentar i avisen Haaretz, der han understreker det bemerkelsesverdige i at den tidligere Shin Bet-sjefen nå uttaler seg så friskt i all offentlighet.
- Diskin forsøker å underminere de to lederne som beslutningstagere, konstaterer kommentatoren.
Flere kritikere
Netanyahu og Barak uttalte via sine talspersoner i helgen at de bare ser den tidligere Shin Bet-sjefens utspill som pinlig, smålig og uansvarlig og at han tydeligvis søker oppmerksomhet fordi han nå ønsker å gå inn i politikken.

Tidligere sjef for utenriksetterretningen Mossad, Meir Dagan
 
 
Men Diskins foredrag blir sett i sammenheng med at også den tidligere sjefen for utenriksetterretningstjenesten Mossad, Meir Dagan, for noen måneder siden også gikk til verbalt angrep på lederskapet. Dagan ordla seg mer moderat enn sin venn Diskin, men fastslo like fullt at et angrep på Iran var den dummeste idé han noen gang hadde hørt om.

Generalløytnant Benny Gantz, sjef fot Israels væpnede styrker.
 
Ifølge kommentator Harel i Haaretz er det heller ikke tilfeldig at Diskins utspill kommer akkurat nå, mindre enn en uke etter at sjefen for Israels væpnede styrker (IDF) uttalte at han anser makthaverne i Iran for å være «svært rasjonelle» personer. Generalløytnant Benny Gantz, som vil få ansvaret for å gjennomføre et eventuelt politisk vedtak om et angrep, uttalte også at han tviler på at iranerne vil velge å produsere atomvåpen hvis de får kapasitet til å gjøre det.
Diskin henviser for sin del til «flere eksperter» som mener at en bombing av Irans kjernefysiske anlegg vil kunne virke helt mot sin hensikt. Teheran-regimet ville kunne bruke et angrep som påskudd for å øke innsatsen for å fremstille, hevdes det.
Teatermannen Eran Ben Simchon nikker samtykkende der han sitter i demonstrantenes telt iGaza-gaten.
- Slik det er nå, hater iranerne oss helt uten grunn. Så la oss ikke gi dem den grunnen!

Følte bare for å lime inn denne:-)

Tror det er en del som har spilt/ spiller et veldig høyt spill som begynner å svette litt nå, og kanskje begynner å angre litt nå som de skjønner at de er avslørt av stadig flere vanlige borgere.
Som også er dyktig lei deres skitne spill, hvor uskyldige mennesker drepes for makt og begjær.

Så forresten sjefen for uas væpnede styrker uttalte det samme for et par uker siden.

Så de eneste som tror at Iran ønsker atomvåpen samt å bruke atomvåpen er et par ledere i den vestlige verden, mens de som en bør kunne anta har tilstrekkelig med informasjon ikke tror det er noen fare for hverken det ene eller det andre…

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
11 år siden

Må si jeg er VELDIG glad når NyS tar feil i sine negative spådommer. Noen vil kanskje si at NyS ikke e til å stole på, det som de sier skal skje skjer jo ikke. En annen måte å vinkle det på er at felles bevissthet om en sak medfører at denne “kollektivismen” gir resultat. Det bevisste flerallet i verden (altså de som visste at det kunne skje) ønsket ingen konflikt i Persia, og dermed skjedde det heller ikke.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

Det er vel bare positivt når noe negativt IKKE skjer?

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Israel military chief says “ready for action” on Iran’s nuke facilities

Describing 2012 as “critical” for the progression of Tehran’s nuclear drive, Gantz said Israel is “the only country in the world that someone is calling to destroy and is building the means to do so. But that does not mean I’m sending [Air Force commander Ido] Nehushtan to Iran this very minute.”

In the interview, which will be published in full on Wednesday, Gantz disclosed that the army has dramatically increased the operations it conducts deep behind enemy lines, as part of preparations for a potential war
http://www.newstrackindia.com/newsdetails/2012/04/22/269-Israel-military-chief-says-ready-for-action-on-Iran-s-nuke-facilities-.html

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Israeli Ambassador Michael Oren compared the Iranian regime to the Nazis and denounced the Islamic theocracy for “pledging to murder another six million” Jews.
http://www.washingtontimes.com/news/2012/apr/22/embassy-row-another-hitler-in-iran/

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Med tanke på at terrorstatene USA og Israel begge er i besittelse av kjernefysiske våpen, så burde Jenz forlengst ha tatt affære for å få avvæpnet USA og Israel, dersom han ikke ønsker mer terror i denne verden.

Billlig Illuminatisk retorikk fra Jenzeman.

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Statsminister Jens Stoltenberg mener det er en reell fare for at terrorgrupper kan få kloa i kjernefysisk materiale.

…kjernefysisk terrorisme er blant de største truslene for internasjonal sikkerhet,

Verdenslederne er særlig urolig når det gjelder spredning av atomvåpen fra land som Nord-Korrea, Pakistan og Iran.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/atomterror-den-stoerste-frykten-3743725.html

Hadde tatt seg ut det, et kjernefysisk false flag.

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Falcon, ifølge stemmer i skogen er Mullah Krekar en CIA asset.

Dette forklarer også hvorfor han ble værende i Norge etter at norsk Høyesterett utviste ham.

Norske myndigheter foretrekker å være puddel for det onde CIA, fremfor å være herre i sitt eget norske hus.

Sitter arven etter Haakon Lie ennå i veggene i norsk politikk?

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

**** Cirkus mullah Krekar & co ****
۞
Idag er det sirkus i alle kanaler og vel så det * Gladnyhet: Gratis billetter til alle. Ikke gå glipp av denne unike sjansen, løp og .. få :)
۞
Den store elefanten i sirkuset vandrer lettbent rundt i hele manesjen, er på alle førstesider i de friskeste farger, og vandrer over eteren over vann og fjell til husstander fra den tetteste byjungel til den mest utilgjengelige gård oppe i lia i Gudbrandsdalen. Showet er velregissert, og alle artister er godt beredt. Det er full fart i alle kanaler og analer, bl.a. i:

Brodins snakkeboble https://www.facebook.com/groups/123940187626318/

STATEN NORGE https://www.facebook.com/groups/briantempel/
۞
I ekstraforestilligen har sirkusets eminente tryllekunster og illusjonist utført følgende bragd til publikums store begeistring:

Er mullah Krekar en CIA(/Mossad/MI5/KGB/FSB) agent? Han er i denne listen over CIA og Mossad agenter, med navn Najmuddin Faraj Ahmad http://occultsecrets.weebly.com/1/post/2010/02/public-service-announcement-list-of-a-lot-of-intl-cia-agents.html Det forklarer iallefall mye, alt, om hans virke og hvordan han blir brukt og presentert i media mv

Som avslutning oppfordret han alle i publikum til å øve inn samme bragd i det ganske land, dvs repetere den til den sitter som støpt
۞
Vel hjem :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

På grunn av sirkusets konkurransemoment, vil det bli utdelt fair play pris etter evenementet, og prisutdelinga vil finne sted utenfor inngangsporten til Ila landsfengsel. Tid og dato vil bli annonsert senere. Hjertelig velkommen skal I være :)

En oppsummering inklusive videoer og litt av dagens særdeles omfattende pressedekning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8146

Og ikke glem gratistilbudet, **** Cirkus mullah Krekar & co **** http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/krigen-mot-persia-iran-kan-starte-7-mars/comment-page-6/#comment-83899

Hvis dette viser seg å være så poplulært som det ser ut til idag, vil det bli annonsert ekstraforestillinger :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Hypotese

Jeg har nå sett gjennom videoserien med mer, og konklusjonen er utvetydig: This is obviously pure Joseph Goebbels’ type nazi-marx deceitful propaganda. En oppsummering inklusive videoer og litt av dagens særdeles omfattende pressedekning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8146

Skammelig, kvalitetsmessig en komplett fiasko, amatører, at det er mulig å kaste bort penger og ressurser på sånt søl er oppsiktsvekkende, dog vet de fleste idag at det desverre er fullt mulig, kjenner knapt en person snart som ikke rister på hodet når de bl.a. ser på avisenes forsider, blanding av deprimerende og humoristisk stemning foran kassene i butikkene. Vil enkelte avisers opplagstall falle med 80% i år 2012? Etter mitt syn kan det så absolutt være tilfelle

Direkte referanse,
The wanted NBC Mulla Krekar مه‌لا کرێکارو فیلمه‌که‌ی

* Anbefaler å se alle 8 +

Velg tommeltott

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Kjenner noen igjen denne skuespilleren?

The military complex hollywood and tavistock show goes on

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Israels «super-skjold» klart for storkrig
…siste ukers kamper med palestinske grupper i Gaza har gitt det israelske forsvaret verdifull erfaring foran en krig med Iran.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10079565

Aahhh… er det ikke godt å se at krig kan føre til værdifulle erfaringer, altså flere og mer effektive kriger!!!

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Israels etterretningstjeneste Mossad tror ikke mer på at Iran utvikler atomvåpen enn hva USA gjør, skriver New York Times.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8039628

Thunder
Thunder
Abonnent
11 år siden

ATOMS FOR PEACE!!! Tjihihi!
Det iranske atomprogrammet startet i på 50-tallet og avsluttet i 1979 da CIA-diktatorpuppet, sjaen av Iran ble kastet av folket. Khomeini avsluttet atomprogrammet som ble startet og foret med amerikansk uran. Siden den gang(1979) er det hevdet at Iran var nære utvikling av atomvåpen.

http://www.csmonitor.com/World/Middle-East/2011/1108/Imminent-Iran-nuclear-threat-A-timeline-of-warnings-since-1979/Earliest-warnings-1979-84
http://en.wikipedia.org/wiki/Atoms_for_Peace
http://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_program_of_Iran
http://www.washingtonsblog.com/2012/02/would-you-support-an-iran-war-if.html

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden
Bolla
Bolla
Abonnent
11 år siden

Kanskje de ikke tør, fordi det ikke er så mange som tror på alt media forer oss med?

Du vet, Irak-krigen ble jo startet på en løgn. Og det var sikkert et enestående tilfelle, eller???

naivsuper
naivsuper
Abonnent
11 år siden

Det er nå niende mars.
Hvorfor skjedde det ingenting?

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Four scenarios on Iran nuclear program

1. Iran backs down and opens up to diplomacy.

2. The West attacks.

3. Iran reaches ability to make a bomb.

4. Iran calls the world’s bluff.
http://edition.cnn.com/2012/03/08/opinion/ghitis-iran-conflict/index.html?hpt=hp_c1

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

If either Israel or the United States attacks, Iran’s nuclear installations are destroyed.

Iran fights and loses.

Denne skulle med over.
Iran taper ja, hmm…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

– Helvetes større effekt om USA angriper Iran

Israels statsminister mener tida for diplomati har gått ut. Men USA hinter til at de bør være tålmodig og lanserer en ny bombe.

…det er et «fantastisk våpen» som kan brukes i forbindelse den pågående konflikten om Irans atomprogram.

Perfekt til Irans bunkere
http://www.dagbladet.no/2012/03/09/nyheter/utenriks/usa/iran/20620661/

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Gikk rykter om at Israel skulle vente med å angripe Iran til 2013, etter valget. Til gjengjeld skulle Israel få “bunker busters” av USA. Det hvite hus benekter et slikt tilbud eller avtale, selvfølgelig.
http://www.reuters.com/article/2012/03/08/us-iran-nuclear-israel-usa-idUSBRE82717220120308
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/153582#.T1pgq-WJS_8
Obama og Netanyahu møttes tidligere i uka og i forbindelse med feiring av purim fikk Netanyahu et eksemplar av Esters bok i gave av Obama.
Israel gjør det klart at de ikke vil nøle med å angripe for å forsvare seg mot at Iran kanskje skaffer a-våpen. USA gjør det klart at de er med Israel uansett, men ser helst at FN-sanksjonene får virke – slik at iranerne er utsultet, utmattet og syke, nye virus før et evt. angrep. Haster vel ikke så mye heller liksom….

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Mole
11 år siden

Mole, ser du Pentagon-ministeriens håndflate i bildet. Jammen har han GALGEN -bilde i håndflaten sin. Hva kunne de som spår i hånden svare på dette?

cHronilogy
cHronilogy
Abonnent
11 år siden

http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1384306

“Israel og USA forbereder krig mot Iran…?! “

« Forrige artikkel

‘Humanetisk’ Forbunds moderne bokbrenning

Neste artikkel »

Hjertesukket – åpent brev om norsk psykiatri

145
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x