Krigen mot Iran kan starte 7. mars

13.8K visninger
4 minutter lesetid
145

Dette er dårlige nyheter. Beklager å si det, men denne informasjonen er ganske heavy stoff. Hvis du ikke tror på det okkulte, hemmelige samfunn, numerologi og kulter og fanatiske satanister vil dette sannsynligvis ikke gi mening for deg. Men hvis du har guts, så fortsett å lese hva jeg sier.

Til å begynne med.

Både Irak-krigene og den libyske invasjonen ble startet på et svært beleilig tidspunkt. Ikke på den måten du tror, men for en svært liten minoritet av et ekstremt aggressivt, satanisk, okkult drevet folk, eller grupper av folk, som har faktisk popularisert dette årlige ritualet.

Det blir kalt Purim. En høytid hvor hevnen feires over persernes påståtte misgjerninger mot den jødiske nasjon, fra langt tilbake i såkalte bibelske tider. Alt er en metafor, men basert på semi-virkelighet.

Og i år faller dette onde okkulte ritualet Purim på 7.-8. Mars.

Ta med dette i vurderingen:

  • Irak-krigen i 1991 ble avsluttet for tidlig akkurat på Purim dagen, umiddelbart etter den brutale nedslaktingen av 150.000 irakiske tropper som hadde overgitt seg på datoen for Purim. Fullstendig monstrøst i ethvert estimat.
  • Den neste krigen i Irak begynte på Purim i 2003, med et nådeløst, sensasjonelt dødbringende bombardement av irakiske sivile. Krigen fortsatte å produsere millioner av unødvendige dødsfall og det har fortsatt til denne dag.
  • Til slutt begynte den nådeløse libyske invasjonen på Purim i 2011 … bare én uke etter Japan jordskjelvet og tsunamien.
  • Det var også massive jordskjelv på Purim. Ett på 7.8 i Chile i 2008 og ett på 8,8 i Kina i 2010 -. HAARP og andre teknologier i hendene på disse ekstremt onde krefter?

Tilfeldigheter? Eller bevisste okkulte rituelle ofringer …

Purim betyr bokstavelig talt «å bringe til intet, å bryte eller å knuse«, er en årlig feiring av døden og hevnen. Den er visstnok basert på Bibelens Esters Bok i gamle testamente og feirer bedrag ved infiltrasjon og det påfølgende blodige nederlaget for en påstått persisk trussel på datidens jødiske folk. På bekostning av 75.000 persere.

Du kan gjerne slå det opp, men det er faktisk en høytid hvor det feires at nedslakting av perserne i de «Bibelske tider», men smart nok er alle «fiender av jødedommen» innkludert for å holde alle tilhengere involvert i ritualet.

Dette er i utgangspunktet blåkopien for Illuminati’s angrepstrategi, inkludert de satanistiske askenazis og andre blodslinjer, fremdeles i live i dag, åpenlyst i rabiat sionisme og frimureri. Men selv mer også i de hemmelige nettverk av en hemmelig Kabal forbundet med hemmelige samfunn med mørke etterretningsorganisasjoner som utfører høyrådet til Illuminatets innfall, i mangel av en bedre definisjon.

Døddrukne Purim feirere i gatene [i Jerusalem]. Fin feiring.

Pure-(im) Bullshit

Purim: Hva handler det om?

Esters Bok (Megillat Esther på hebraisk), er grunnlaget for Purim høytiden, forteller om en av de mest elskede [elskede av jødene] av alle bibelske fortellingene. Haman, erkesskurken i historien, foreskriver en plan for å utslette jødene i Persia som er godkjent av den persiske kong Xerxes. Gjennom en komplisert vending, klarer den jødiske dronning Ester og hennes adoptivfar Mordechai å gå i forbønn med kongen, motarbeide Hamans onde plan, og ødelegger Haman, hans familie og andre fiender av det jødiske folk. Høytiden Purim blir deretter proklamert.

Purim – The Feast of Lots – synes å være full av motsetninger. Ett minutt er jøder hjelpeløse og med sorg i sekk og aske. I det neste øyeblikk kjemper de mot sine fiender – og vinner! Mirakler skjer – men Guds navn blir ikke nevnt. Ved Purim høytiden, stadfester jødene sin troskap til jødedommen – for å nå nye åndelige høyder. Men så kommer maskerader, parodier, og en voldsom drikking og fyllefest.

Purim lærer oss å se gjennom motsetningene i livet og innse at de er alle en del av planen! Lenge før Haman skriver sin resolusjon om ødeleggelsen, er en dronning avsatt for å gjøre vei for Esther, som til slutt redder jødene. Medisinen kommer før sykdommen. Purim betyr mye – som i et lotteri. Men hendelsesforløpet tyder på at ingenting er tilfeldig.

Kilde

Mer om den sanne historien om Pure-im:

Esters Bok, som inneholder den grunnleggende historien (men ikke, selvfølgelig, de lange Talmud og kabbalistiske tolkninger), ble kanonisert og plassert i Det gamle testamente som et resultat av rabbinsk manipulering av Kirken. Faktisk er historien om de to hovedpersonene, Esther og Mordechai, en dårlig tilslørt personifisering av de babylonske guddommene Ishtar og Marduk.

Huh? Alt er ikke hva det ser ut. Disse tingene er dypere enn du tror og de spiller oss ut på alle plan. Graver videre, det er mye som skal læres her.

(PhilosophersStone.co.uk)

Det Blir Mer Merkelig

Purim er den jødisk-ordinerte helligdag som Talmud kommanderer jødene å feste og bli så beruset at de ikke kan skille mellom godt og ondt. Purim er også den tiden da jødene oppfordres til å søke blodig hevn mot sine antatte fiender. Mord, blodbad, flammende nedslakting og Holocaust-historier forteller at nesten alt foregår på Purim. Seksuelle orgier er vanlig, og Purim er en skikkelig Bacchanalia av ondskap, grusomhet og utskeielser. Selv små jødiske barn oppfordres til å delta i galskapen, de blir gitt trekant-formede småkaker som representerer ørene av deres gamle fiende Hamans og også av dagens ofre.

Kilde

Oppsummering

Så, er vi ofrene for disse vanvittige blodlinje ritualene som dette? Trist å si det, men ja. De er spilt ut sine kort, men de er i ferd med å kjøre inn i en vegg. En stor en.

Den kalles Sannhet. Rettferdighet. Virkelighet. Universet. Gud. Ditt valg …

Måtte de omvender seg og våkne opp, eller råtne i sine søte Illuminati shorts. Det er deres valg.

Vårt er å være fri nå og til evig tid, og motarbeide dette ved ikke å støtte dem.

Og vi har allerede fått svar på alt … kult?

I Kjærlighet alltid,

Zen

www.zengardner.com

Kilde: http://beforeitsnews.com/story/1782/809/Purim:_Why_War_On_Persia_Iran_Could_Start_March_7th.html

http://youtu.be/-l87-Miymvo

Zen Gardner

I have questions. Life is wonderful–full of amazing wonders that continue to unfold. My quest for truth has given me new perspectives which lead to well springs of information that continue to inspire awe and wonder at the world we live in. Dare to explore and see what leaves you …just wondering.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

145 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Vandalf
Vandalf
Abonnent
11 år siden

«Og vi har allerede fått svar på alt … kult?»

Kjempekult…

Seriøst; dette var syltynne saker!

Men, det er ikke lenge til mars, så hvem vet kanskje jeg må spise i meg disse ordene.

Når det er sagt; når man først skal skrive en artikkel, hvorfor ikke sørge for å ha noenlunde korrekte fakta?

Det finnes ingen statistikker over drepte i den siste Irakkrigen som teller millioner av dødsfall, for å presisere det.

Nå er nå en fang 1 drept 1 for mye, men denne trangen til å overdrive forstår jeg lite av.

Og insinuasjonen om at vi har med en eller annen jødisk/satanisk blodofring å gjøre er rimelig far out, for å si det slik.

Vi har med helt andre geopolitiske motiver å gjøre, blant annet tilgang til olje og naturressurser.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

«Det finnes ingen statistikker over drepte i den siste Irakkrigen som teller millioner av dødsfall, for å presisere det.»
Men de fleste statistikker kommer over 100,000 døde som resultatet av innvasjonen på Purim-dagen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_Iraq_War

Men siden alt er bare ren tilfeldighet for deg som en skepsis, er det bare å vente å se hva som skjer i Mars 2012 :D

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  arifkarim
11 år siden

«Men siden alt er bare ren tilfeldighet for deg som en skepsis»

Alt?

Tro meg, det er mye i mitt liv som er godt planlagt. Tilsvarende er det ganske sikkert med diverse invasjoner rundt omkring.

Mener du virkelig å antyde at siden jeg ser på Purim-teorien som det reneste sprøyt, så er jeg av den oppfatning at nevnte kriger var tilfeldige?

Hvordan er det i det hele tatt mulig å hoste opp slikt tøv?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Artiklen var flott den :)

Den forteller nyaktig hvordan store deler av verden ser på Israel

Hvor mange som er drept som følge av Irak krigen vet nok ingen, av erfaring så vet vi at vestlige kilder kan man ikke stole på, sånn jeg ser det så virker tall som 1.4 til 1.5 mill mest troverdig

Skal man ha fakta så må man se på befolkningsveksten i Irak de siste 10 år før krigen og forsette samme linje frem til i dag så får man hvor mange det egentlig skulle bodd i Irak i dag og da er det bare å se på dagens befolkningstall etterpå, diferansen på de to summene er de nærmeste vi kommer fakta om hvor mange som er drept pga krigen

Men som du sier så er 2 drept 1 for mye !

2Q11
2Q11
Abonnent
11 år siden

«Vi har med helt andre geopolitiske motiver å gjøre, blant annet tilgang til olje og naturressurser.»

Sant, og ikke sant. Disse kreftene spiller aldri på ett område, som olje og naturressurser alene. Som du skriver selv Vandalf, om du ikke må spise i deg disse ordene, så biter du deg i hvert fall selv i halen.
«BLANT ANNET» , hva er det?
Kjennetegnet er multi-kausalt. Er du Støre, forstyrret eller forstørret?

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

Ester(GT) en vakker jødisk jente. Hun og hennes fetter Mordechai bodde i Persia. Ester skulle giftes bort til kongen av Persia, men kongen visste ikke at hun av nasjonalitet var jøde. Kongens rådgiver, Haman, hatet Mordechai og ville utrydde hele det jødiske folk. Han fortalte kongen at dette folket ikke fulgte kongens lover og kongen ikke måtte tåle disse mennesker men gjøre ende på dem. (Ester 3) Kongen sa til Haman at han kunne gjøre med jødene som han fant det for godt.

Ester kledde seg i dronnigskrud og gikk til kongen, selv om dette ikke var etter loven, for å tale jødefolkets sak. Kongen tok vel i mot henne og tilbød henne alt hva hun måtte ønske seg, om det så var halve kongeriket. Og etter mye om og men, ble Haman, som hadde planlagt å utrydde jødene, beordret hengt i den samme pålen som han hadde tenkt å henge Ester,s fetter Mordechai i.

PURIM er en helligdag som minnes den gang da jødene i Persia ble reddet fra utryddelse, i hh til Ester i GT. På denne dagen, som feires på forskjellige måter, er det også vanlig å kle seg ut og vise skuespillerier i gatene. Dette viser et riktigere bilde i motsetning til dette sedvanlige tullet som artikkelforfatteren har beskrevet i billedteksten som døddrukne purim.

Og Vandalf: du burde ikke bekymre deg om å måtte bite i deg noe som helst. Om USA eller Israel blir provosert til angrep i mars – eller når som helst, så sier jeg det rett ut: Det har ingenting med disse sykelige fanatismens okkulte fanatikere og deres patetiske antisemittisme å gjøre.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Uansett hva som skjer videre, er det bare å stå rakrygget imot. Hva om samtlige som leste denne artikkelen møttes, og konfronterte de ansvarlige for sine ugjerninger?

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Jeg-matte-sove-i-min-egen-urin-6765788.html#.T0A7O3PqybI

Det har tydeligvis rablet for menneskeheten. Spesielt for svært mange som jobber i «helse»vesenet.

Det er ufattelig at menneskeslekten har bommet så fatalt. En kan nesten begynne å lure, når man er åpen for bibelens historiske verdi, og all «kryptisk» historie. Jeg skulle likt å vite hva NWO- planen er, og hvem som evt. hersker på toppen. Alt fra teorier rundt falne engler (aliens), til demoner, til lucifer.
Like greit å vende ryggen mot denne ondskapen, og heller meditere på kjærlighet, omtanke, respekt, og selvoppofrelse.
Det er krefter som ikke selv et hangarskip kan stå imot, er det noe som sier meg. Jeg ser ingenting, men jeg føler det. I dette helvetes mørke er det faktisk sterke lysets krefter. Er det flere som kjenner dette?
Min bekymring går til de millioner som ikke har tak over hodet, mat, varme, informasjon, eller noe som helst, og som snart skal forlate dette fysiske livet. De har lysere tider i vente i etterlivet. Likevel er det utilgivelig det disse onde kreftene holder på med. Det er godt mulig de ødelegger seg selv, i det lange løp. Velfortjent, får vi si.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
11 år siden

Det er ikke bare sionister (nasjonale sosialister) som er fanatisk opptatt av Purim. Også nazister (nasjonale sosialister) var veldig opptatt av okkultisme og praktiserte purim ved å drepe europeiske jøder:
«Purim and the Nazis
Adolf Hitler banned and forbade the observance of Purim. In a speech made on November 10, 1938, (the day after kristallnacht), Julius Streicher surmised that just as «the Jew butchered 75,000 Persians» in one night, the same fate would have befallen the German people had the Jews succeeded in inciting a war against Germany; the «Jews would have instituted a new Purim festival in Germany.»[52]
Nazi attacks against Jews often coincided with Jewish festivals. On Purim 1942, ten Jews were hanged in Zduńska Wola to avenge the hanging of Haman’s ten sons.[53] In a similar incident in 1943, the Nazis shot ten Jews from the Piotrków ghetto.[54] On Purim eve that same year, over 100 Jewish doctors and their families were shot by the Nazis in Czestochowa. The following day, Jewish doctors were taken from Radom and shot nearby in Szydlowiec.[54]
In an apparent connection made by Hitler between his Nazi regime and the role of Haman, he stated in a speech made on January 30, 1944, that if the Nazis were defeated, the Jews could celebrate «a second Purim».[54][55] Seconds before he was hanged, Julius Streicher called out «Purim Fest 1946!»[55]»
http://en.wikipedia.org/wiki/Purim#Purim_and_the_Nazis

Skepnisser kan prøve alt de kan for å bevise at sionisme er ikke lik nazisme, men de kan aldri nekte det gode samarbeidet sionistene og nazistene hadde før krigsutbruddet:
http://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

Når det er sagt, er det verdt å vite at Iran slutter å handle i vestlig valuta (dollar og euro) fra 20 mars 2012. Dette alene er provoserende nok for vestlige sionister å «TA» Iran på samme måte som de tok Iraq da landet sluttet å bruke dollar for olje tilbake i år 2000:
«In 2000, Iraq converted all its oil transactions under the Oil for Food program to euros.[2] When U.S. invaded Iraq in 2003, it returned oil sales from the euro to the USD.[3]
The Government of the Islamic Republic of Iran takes this theory as fact. As retaliation to this policy seen as neoimperialism, Iran has made an effort to create its own Iranian Oil Bourse which has sold oil in Euros, Dollars, and Japanese Yen since its opening. The theory is supported historically by Iranian intellectuals as a move made by the American elites after World War II with the Bretton Woods Act, taking away Gold backing from the Pound Sterling and discretely starting the eventual pegging of Gulf Arab Oil producers’ currencies after Britain gave them independence in 1961 and 1971. These countries were further secured militarily after the Gulf War in 1990. This pegging of the currencies along with the exchanges being exclusively in USD in only two places, the IPE in London and NYMEX in New York City, has given the United States a near monopoly, with growing economies such as India and China waiting in line for orders. Critics say this revolutionary move by Iran in creating a rival market may also be one of the reasons for the ongoing energy related US competition with Iran.»
http://en.wikipedia.org/wiki/Petrodollar_warfare#Political_events

Datoen 20. mars er nå bekreftet av The Telegraph:
«Iran presses ahead with dollar attack
Last week, the Tehran Times noted that the Iranian oil bourse will start trading oil in currencies other than the dollar from March 20. This long-planned move is part of President Mahmoud Ahmadinejad’s vision of economic war with the west.»
http://www.telegraph.co.uk/finance/commodities/9077600/Iran-presses-ahead-with-dollar-attack.html

Denne krigen som kommer omhandler som alle foregående kriger om å beskytte Axis of Evil (USA-Israel-UK) fra total utslettelse. Men heldigvis denne gangen vil voksende makter som Russland, Kina og India ikke tillate millitante sionister å innvadere Iran med rene beskyldninger uten faktiske bevis… :D
http://www.caseyresearch.com/cdd/demise-petrodollar
http://www.campaigniran.org/casmii/index.php?q=node/12110
http://www.safehaven.com/article/24126/will-iran-kill-the-petrodollar

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Det var interessant, Arifkarim. Jeg har et spørsmål:
Jeg har inntrykk av at Tesla- teknologi er installert i samtlige nasjoner i hele verden. I alle falle i NATO- land. Jeg har også inntrykk av at samtlige nasjoner/kontinenter blir massivt sprayet med chemtrails. Sistnenvte må bety at statlsedere har gitt tillatelse for NATO- fly, å «krenke» de respektive nasjoner luftterritorium.
I tillegg har jeg dannet meg et bilde om at eliten har infiltrert, og tatt over makten over hele verden.

Hvis Akse- maktene, d.v.s. USA, GB, og Israel går til krig mot Russland, Kina og India: Betyr dette at Illuminati ikke har klart å få den endelige makten ennå? Jeg trodde faktisk at samtlige presidenter/statsministere var bilderbergere, eller var medlemmer av en, eller annen organisasjon, underlagt illuminatet?

I og med at vi bare finner propaganda og villedning i pressen, så hadde det vært interessant å få noen tips om steder som utgir noenlunde troverdig informasjon. I tillegg til nyhetsspeilet.
Det blir jo bare bits- and pieces, og så effektive eliten er, så blir man ikke akkurat adekvat begunstiget med info :-)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Jeg har sluttet å bruke mainstream vestlig media som info-kilde her om dagen helt siden jeg fikk mine hender på internett. Vestlig media er noe av det mest manipulerte som finnes. En undersøkelse utført av Farleigh Dickinson University viste ifjor at de som så på Fox News visste «mindre» enn de som som så på ingen nyhetskanal! :D
«Watching Fox News makes you dumber than watching no news»
http://whyevolutionistrue.wordpress.com/2011/11/22/watching-fox-news-makes-you-dumber-than-watching-no-news/

Fox News er det mest populære kanalen på amerikansk kabeltv. Dette forklarer hvorfor en gjennomsnittsamerikaner er så dum og uviten ift. internasjonal kunnskap. Ønsker du å lese nyhetsartikler fra ikke-vestlig perspektiv, anbefaler jeg disse kjente nettstedene fra utlandet som gir ut all info på engelsk:
http://rt.com/news/ (Russland)
http://www.4thmedia.org/ (Kina)
http://www.atimes.com/ (Hongkong-Bangkok-Asia)
http://www.presstv.ir/ (Iran)
http://timesofindia.indiatimes.com/ (India)
http://www.haaretz.com/ (Israel)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Menneske
11 år siden

Nei de har ikke det men de er ikke langt unna Menneske :)

Det brygger opp til storm, i går sa Russerene at de har ingen planer om en krig med konvensjonelle våpen mot NATO, det blir fullskala atomkrig umidelbart vist de angriper Iran, er helt enig med Russerene, hvorfor skal menneskeheten kanskje lide i tiår i en lang krig når alt kan kan avgjøres på noen minutter med å trykke på en rød knapp

Russerene vet jo også utemerket godt at de ikke har noe å stille opp med USA sine 900 militærbaser rundt hele verden, USA bruker like mye penger på militære som resten av verden til sammen

I dag kom meldingen om at Kineserene også klargjør alle sine tropper for et angrep på USA vist de angriper Iran

RQ-170 Dronen som Iran tok ble jo som alle vet avslørt å være bygd for å bære biokjemiske våpen, nå har FSB avslørt at RQ-170 dronene og sikkert noen av de andre typene også skal utstyrest med et et lab fremstilt fugleinfluensevirus med 90% dødlighet, sist det ble brukt biologiske våpen i krig var under første verdenskrig ( 1917 ) der USA utviklet viruset bedre kjent som Spanskesyken i krigen, noe som endte med 100 millioner drepte

Sist var kanskje litt feil å si siden USA også brukte biokjemiske våpen i Vietnam og Koreakrigen

Men det er vel ikke de 23 000 ofisielle atombombene som vil gjøre mest skade, det er seff HAARP som vil bli tatt i bruk etter 3 dager som vil føre til så store skader på planeten at krigen blir umulig å forsette der USA og NATO vil legge frem et fredsforslag for å hindre at menneskeheten blit utslettet, forslaget vil bestå i at en FN lededet verdensorden oprettes ledet av USA og UK

Seff så trenger ikke dette skje, vist folket i hele vesten tar til gatene innen de første dagene i Mars så får de ikke startet sin lenge planlagte WW3 og rømme til sine huler mens vi andre blir bombemat, men noe sier meg at folk flest heller vil ha en WW3 enn å gå glipp av en episode av Hotel Cesar eller se Petter Northug bomme på siste skyting og må gå noen straffe runder :)

http://politicalvelcraft.org/2012/02/16/alert-china-orders-navy-to-prepare-for-direct-immediate-military-action-against-the-united-states-rothschild-co-opted-united-states-flooding-syria-iran-with-the-same-us-backed-al-qa/

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Om du hadde tilbragt litt tid i den virkelige verden, så hadde du sikkert registrert at Northug driver med langrenn og ikke skiskyting…

Du har brukt opp ekstraskuddene dine, og må dermed ut i 2 strafferunder;o)

God natt!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Ps:

http://mobil.aftenposten.no/nyheter/uriks/Advarer-Israel-mot-a-angripe-Iran-6766339.html#.T0GcUol5mc0

For en litt mer moderat analyse.

Jeg ser ikke bort i fra at Israel tar saken i egne hender, noe de har gjort en rekke ganger tidligere, og angriper Iran innen sommeren.

Det vil utløse høylydt munnbruk fra en rekke land, særlig Russland og Kina.

Men ingen krig, og definitivt ingen aromkrig.

Man skal være passe trang i nøtten hvis man tror Russland og Kina ville gå til krig mot USA eller Israel pga Iran…

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Så lenge FN har innført sanksjoner mot Iran, kan ikke landet bli fullverdig medlem av SCO. Hvis NATO/Israel skulle angripe Iran, så er vel ikke SCO/CSTO langt unna. I så fall er de ikke trange i nøtta, men forpliktet til det. Slik som NATO er forpliktet til å forsvare medlemmene sine. Kina og Russland har snappet opp Zbgniew Brzezinski teori om at den som kontrollerer Eurasia kontrollerer verden og den som kontrollerer sentral asia kontrollerer Eurasia. SCO med India, pakistan, Hviterussland og flere som vil inn…Oj da!, dette er en stormakt. Sentralasia gir ihvertfall klar beskjed til NATO om å stikke av nå. Kanskje NATO/USA ikke har noe annet valg enn å angripe? Kanskje via Israel da…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Her må jeg nok legge meg helt flat, når det kommer til såper og sport så er nok du uten tvil kongen Vandal :)

Må ærlig inrømme at jeg aldri har sett på sport eller såper, det lille jeg ser på TV går i dokumentarer og litt nyheter for underholdningen sin del :)

Den kommende Iran krigen handler seff ikke om at de skal forhindre at Iran får atomteknologi, hadde ikke Iran utviklet atomteknologi så ville de funnet på noe annet, kanskje deres manglende vilje til å forbruke Belgiske fiskeboller på et globalt bærekraftig nivå eller noe lignende

Jødene både i Iran og Israel er redde nå, I Iran bor det over 1 mill jøder og faktisk eneste landet i verden som har en lov som påbyr å ha en eller flere jøder i Parlamentet

De stakkar jødene i begge lande vet jo godt at vist zionistene angriper Iran så vil Iran reagere med å la det regne 178 000 raketter over Israelske byer minutter etterpå i selvforsvar der resultatet blir hundretusner av drepte uskyldige jøder

Det er ingen jøder som vil ka krig, de krigskåte Khazarene som koverterte til jødedommen i 1740 eller Ashkenazi «jøder» som de liker å kalle seg selv har aldri vært jøder og kommer heller aldri til å bli det like lite som jeg blir neger av å konvertere til Afrikadommen

Så hvorfor er Iran krigen så sterkt ønsket av mange og hva er fakta ?

Det finnes ingen fakta, det som er tull for noen er fakta for andre og man må se på pyramideprinsippet, nederst på pyramiden har vi folk som ønsker krig som Kristenzionistene som vil ha Gog/Magog krigen sin så Jesus kan retunere, Mange muslimer ønsker den for at den 12 iman Madhi skal retunere, mange New Agere ønsker en kolpas

Går man litt opp så har du de store multinasjonalse selskapene som ønsker tilgang til olje og naturressurser som du sier, går man helt opp så er det å tvinge frem en WW3 som skal føre til en verdensorden som gjelder

Hadde du fulgt litt med i andre medier en VG og DB så ville du fått med deg at USA allerede har erklært Iran krig

U.S. Declares War on Iran

BREAKING NEWS – US DECLARES WAR ON IRAN HOLD ON TIGHT !

http://www.youtube.com/watch?v=qRUFGuqM7wo

Kina får 40% av all oljen sin fra Iran der de aldri har lagt skjult på at får de ikke olje så er de tvunget til å hente den der den er, Kina og Russland har sagt de vil velge Irans side i en konflikt, Iran har også en forsvarsalianse med Syria, der de akkurat nå har en felles militærøvelse

Både Israel, Russlands militær analyttikere og USAs forsvarssjef Leon Panetta har sagt at de tror angrepet på Iran blir gjennomført i løpet av våren.

Som de fleste tror så handler alt om 2012 og der er de 2 datoer som stikker seg ut, Sculs & Bones sin 322 og Georiga Guidestones som sier en redusering av menneskeheten ned til 500 millioner som også er merket 22 Mars

Den andre datoen er 19 Mars som er datoen Irak krigen og Libya krigen startet som også er datoen til One World Controll Center i Denver

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1015980/pg1

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1401515/pg7

Illuminati som binder de skjulte brorskapene sammen har aldri lagt skjult på at de skal skape en veldig kort men grusom WW3 for at deres orden skal oppstå ut av asken som en føniks fugl

Det å prøve på verdensherredømme er langt fra noen ny ide, det er noen hundre som har prøvd på det tidligere der mange nesten har lykkes men aldri før har de vært så nærme å klare det som nå

Det er jo ikke akkurat noen skummel konspirasjonsteori at folk med penger og makt altid vil hige etter mer penger og makt for å si det sånn

For USA sin del så har de jo heller ikke annet valg, de kan ble redusert til et bankerott U-land uten inflytelse i verden innen kort tid eller gå til krig for å øke makten sin istede

Hva er mest realistisk ?

Det muslimske brorskap (Ikhwan al-Muslimum på arabisk) ble offisielt grunnlagt i Egypt, i 1929, av den britiske MI6 agenten Hasan al-Banna, en Sufi mystiker er en viktig brikke i spillet. I dag består det muslimske brorskap av en rekke fundamentalistiske sufi, sunni, og radikale sjiamuslimske brorskap

Det muslimske brorskapet er et verktøy av britenes MI6, deres hovedmål er å styrte den etablerte verdensorden og opprette en ny en-verden system av global styring.

Globalistene har hovedkontor i London og sentrert for den Rothschild-dominerte Bank of England, MI-6 og hemmelighetsfulle Riddere av det runde bord, og Royal Institute of International Affairs

Eliten bruker Det muslimske brorskap til å skape kaos og krig

The City of London er Illuminati. De er også de som står bak det som mange av oss kalle en New World Order. De er også den vi kaller Eiten. De har mange navn, og de er skjult inni mange ulike grupper i løpet av årene av Rhoads Round Table til Fabian sosialistene til CFR og Trilateral Commission. Deres plan for de «små mennesker» ( oss ) er det samme … død eller slaveri!

The City of London skapte CIA, Mossad, ISI og MI-6, og kontrollerer det muslimske brorskap, som også kaller seg Al-Queda under beskyttelse av Kong Abedulla og Saudi Arabia sammen med London !

The City of London benytter ovennevnte etterretningsorganisasjoner og muslimske brorskapet for å skape kaos og krig for å få fotfeste i Midtøsten for å kontrollere oljen samt øke sin formue ved å selge våpen og illegale rusmidler.

Al-Queda er «sovende celler» ansatt, opplært, og kontrolert av britisk etterretning.

Begrepet «sovende» kjennetegner en gruppe terrorister som har gjennomgått opplæring ved Al-Queda baser for deretter flyttet inn i et fellesskap der de bor som vanlige folk som venter på sine oppdrag

En «sovende» er en person som er programmert og gitt en bestemt oppdrag. Når personen «trigges» utfører de sine oppdrag for deretter drepe seg selv eller blir drept av andre personer eller politiet!

Det er mange brukker som skal på plass for å ta øke og sikre makt, nå er de siste brikkene i ferd med å plaseres

Seff så er ikke fremtiden skrevet i stein, mye kan endres enda, kanskje kommer det en armada av lysskip der det hoppet ut aliens med stålepistoler og skyter globalistene og kanskje tar vesten befolkning til gatene, persolig så tror jeg ikke på nissen og mener vi ikke kan stole på andre og heller ta ansvar selv

NB: Det nytter ikke å tomle bort en WW3, det kreves mer en det )

Mitt tips er at vist det bryter ut krig med Iran så forberede deg på å dra unna de store byene og kysten på kort tid, helst opp i høyden

Så hva skal en finne på mens en venter ?

Du må gjerne inivtere meg så jeg får tilbragt litt tid i den virkelige verden din Vandalf så kan vi sitte i en sofa, prompe og le, drikke øll og røyke hasj mens vi ser på at denne Petter Northug i Hotel Cesar tar gull :)

En liten Quiz til deg til slutt :)

Hvorfor tror du MI6 sitt hovedkontor i London er formet som et Babylonsk Pyramidetempel som du ser på bildet her ?

http://no.wikipedia.org/wiki/MI6

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Jepp, såper er mitt spesialfelt.

Og jeg mener bestemt det var 178 002 raketter som skulle regne over de stakkars jødene.

Så var det dette med presisjon da…

Saken er den at hvis du skreller bort alt fjaset ditt om jøder, pyramider, sekter, ofringer, okkulte datoer etc, så har du en hel masse gode poenger her og der. Noen må ta på seg den utrivelige jobben med å tegne opp et worst case scenario, og jeg kan vel egentlig ikke tenke meg noen bedre kandidat til det enn en smilende smurf.

Det blir liksom ikke så veldig gravalvorlig da…

Igjen:

Hverken Kina eller Russland kommer, under noen omstendighet til å foreta seg noe som helst militært for å hjelpe Iran i en eventuell militær konflikt med Israel og USA.

Won’t happen, og det er jeg villig til å vedde 30 smurfedalere på!

Saken er den at USA kommer til å å strekke seg meget langt for å unngå en åpen krig med Iran da de rett og slett har så store problemer å hanskes med allerede at en krig her kan være det som knekker ryggraden på landet slik vi kjenner det i dag.

Det pågår nå en lavintensitetskrig mellon etterretningstjenestene i Iran, Israel og USA, som kommer til å finne sine slagmarker både her og der, senest i India, Tailand og Georgia. I tillegg er det overveiende sannsynlig at det befinner seg lassevis med spesialstyrker inne i Iran, i tillegg til en haug med agenter hvos eneste formål er å fucke opp Irans atomprogram så godt det lar seg gjøre.

Dersom Iran først blir angrepet, så blir det med en massiv målrettet bombekampanje, som muligens blir komplementert med et spektakulært angrep hvor diverse lands spesialstyrker kommer til å være inkludert.

Fullskala kris er ikke helt utenkelig, men det er definitivt ikke det mest sannsynlige scenariet.

Atomkrig… Det er mer sannsynlig at lyskrigerne fra pleiadene kommer, for å si det slik.

«Hvorfor tror du MI6 sitt hovedkontor i London er formet som et Babylonsk Pyramidetempel som du ser på bildet her ?»

Fordi de bedriver sataniske blodofringer der, seff… Selv min 3-årige sønn har jo fått med seg det!

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Det er jammen godt at det fortsatt er noen som holder beina til flere av skribentene på NS ned på jorda før de flyr av gårde. Dere er avhengig av disse såkalte skeptikerne for at det skal være en form for balanse på NS. Bare synd at det er så mange som har sluttet pga av masse angrep fra de med et «åpen syn» og bedrevitere. :)

Jeg er enig med Vandalf her. Kina og Russland kommer aldri til å starte en krig mot verken Israel eller Usa. Sammen med Kina så vil de fordømme angrepene som de har gjort mange ganger tidligere.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Det samme sa Adolf og & også, tror ikke UK og Frankrike angriper oss om vi tar Polen

Hadde du kuttet litt såper og sport så ville du fått med deg at det ofisielle tallet på Irans raketter er 178 000 Vandal ;)

Håper jo konspirasjosteorien til deg og ilir holder stikk i at Kina og Russland bare vil stilletiende sitte og se at deres alierte forsvinner en etter en

Nå er det jo mine analayser som sier krig 19 og jordskjelv 22 Mars, ikke sikkert de holder stikk, kanskje kommer det ikke noe WW3 før til høsten men siden Prins Charles kommer til Norge med alle superhulene den 20 Mars så tror vist han tydligvis på et monsterskjelv den 22 Mars

Mange sier også at vi merket knapt nok noe til de 2 første verdenskrigene i Norge så da tror de at man heller ikke vil merke noe til en tredje verdenskrig

Som Hinduene sier så er det bare en helt normal syklus, nye sivillisasjoner blomstrer men blir stadig mer onskapsfulle helt til de kolapser, i dag har vi noen få personer som eier hele kloden, samme folkene lager lovene som gjør at de kan rane hele nasjoner, drepe millioner og forsyne verden med narko uten at de risikerer så mye som en bot engang

Det er jo ikke akkurat ny info det vi ser om dagene, vi er advart i tusner av år i hue og rævva at vist vi ikke lytter til advarslene så vil vi utslette oss selv

Maya, Hopi, Hindu, I.Ching mm sier at menneskeheten kommer til å tilitetgjøre seg selv før en «fire in the sky» vil gjøre ende på alt i 2012

Hva som menes med Fire in the sky er det ulike meninger om, noen tror en astroide mens andre tror det er Nibiru, noen mener Gammaglimt og noen en masiv super solstorm

Det betyr nå ingenting, siden vi velger å ikke lytte til advarslene så vil man mest sannsynlig ikke få oppleve noe fire in the sky

Isaac Newton som hevder å ha løst bibelkoden sa at Jødene var utvalgt av gud til å forårsake Apoalypsen, mye tyder på at deres gud har gitt dem den oppgaven når man ser desperasjonen etter å angripe Iran

3 jødiske matematikere og Tora forskere hevder at vi vil tilintetgjøre oss selv i 2012
Web Boot som forutså 9/11 og Katrina sa i 1990 at i 2912 vil mange mennesker dø av sykdom, økonomisk kolaps og ild fra himelen ( Atomkrig ? ), ild fra himelen sier også Peter, Daniel, Johannes, Enok, Kolbrin ++++++

Sitat Peter: Men Herrens dag skal komme som en tyv om natten. Da skal himlene forgå med et kraftig brak, og elementene skal oppløses av brennende hete. Både jorden og alle menneskeverk som er bygd opp på den, skal bli brent opp. På den dagen skal himlene fortæres av ild, og elementene skal smelte med brennende hete. Men etter Hans løfte ser vi frem til nye himler og en ny jord, der rettferdighet bor.

Kali Yuga og Hopiene sier at 3 ganger tidligere har jorden vært nær på å gå under ( Supervulkan, Istid, flodbølge og nå siste gangen av ild )

Vi er jo kjempeheldige som får lov å velge vår egen fremtid, at det kan se ut som om vi velger å tilintetgjøre oss selv er jo vært eget valg så det er ingen grunn til å grine, vi høster som vi sår :)

Naziene sa at en super rase var på vei for å herske på jorden, mye tyder på at super eliten forbereder en motakelse av the creators som de kaller de

For mange år siden hørte jeg at når vi nærmet oss 2012 så ville eliten samle inn verdens gull slik vi ser nå overalt rundt oss, mao så ønsker dem å redde gullet ditt men ikke deg :)

Har du foresten ringt russerene og sagt at de er trange i nøtta, at det bare lyver når de sier de vil bruke A-våpen mot NATO ?

Russia says it will use nuclear weapons if war broke out with NATO

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/02/18/russia-says-it-will-use-nuclear-weapons-if-war-broke-out-with-nato/

Man er seff hjernedød vist man tror at Russerene vil samarbeide med Iran og Syria…. Ups … dem gjør det vist allerede

Iran, Russia naval presence in Syrian waters message to US

http://www.presstv.ir/detail/227506.html

Som sagt så er ikke fremtiden skrevet i stein men jeg vil heller forberede meg en gang for mye en en gang for lite :)

Men nå er jo jeg overhodet ikke kompetent til å motsi en ekte profisjonell Nothug ekspert så jeg takker så mye for din fantastiske kunnskap, nå vet jeg at ingenting vil intreffe i år så jeg drar og ser på Northug og koser meg :)

Er det best med kakao eller toddy i løypa ?

Har du foresten en god oppskift på vafler Vandalf ?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Å kutte ut såper ville jeg anse som uhygienisk…

Her skal du få en glimrende vaffeloppskrift fra Sjømannskirken i Illuminatihovedstaden London;

3 egg
1 dl sukker
2 1/2 dl fløte
5 dl melk
500 g mel
1 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme ev. litt vaniljesukker

Fløte er den «hemmelige» ingrediensen i oppskriften fra London.

PS: et røvertriks er å ha noen dråper konditorfarge i vaffelrøren, da får du noen skikkelig artige vaffler, som kidsa elsker;o)

«Er det best med kakao eller toddy i løypa ?»

Hm, godt spørsmål. For å være helt ærlig så sverger jeg til varm buljong når jeg er ute på ski. Kakao blir for søtt, og toddy blir for… Ja si det, toddy…

Innlegget ditt forøvrig har jeg ikke så mange innvendinger imot, som nevnt; noen må ta på seg den utrivelige oppgaven med å skissere et worst case scenario, så hvorfor ikke en skikkelig gladsmurf?

Jeg må likefullt pirke litt;

Du viser til en uttalelse fra en russisk general hva angår bruk av atomvåpen;

Russia would use nuclear weapons in response to any imminent threat to its national security, Chief of the Russian General Staff Gen. Nikolai Makarov said on Wednesday. “We are certainly not planning to fight against the whole of NATO,” Makarov said in an interview with the Ekho Moskvy radio, “but if there is a threat to the integrity of the Russian Federation, we have the right to use nuclear weapons, and we will.”

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/02/18/russia-says-it-will-use-nuclear-weapons-if-war-broke-out-with-nato/

Jeg ser hverken Iran eller Syria nevnt der. Gjør du? Han snakker om selvforsvar. Ord får først mening dersom man setter de inn i en sammenheng, det er verdt å huske på, eller?

Ups, overså denne;

«Nå er det jo mine analayser som sier krig 19 og jordskjelv 22 Mars, ikke sikkert de holder stikk, kanskje kommer det ikke noe WW3 før til høsten men siden Prins Charles kommer til Norge med alle superhulene den 20 Mars så tror vist han tydligvis på et monsterskjelv den 22 Mars»

Spørsmål:

Kan det tenkes andre grunner for prinsens besøk? Er det tydelig at han har et monsterskjelv i tankene sine? I så fall, hvordan fant du ut det? Har du chippet han, og vet hva han tenker? Ikke ta dette ille opp, men jeg synes hele dette utsagnet ditt er i beste fall ulogisk. Det henger rett og slett ikke på greip.

Jeg mener; har de virkelig ingen huler i England?

Og er nå en hule det beste stede å oppholde seg under et monsterjordskjelv?

Burde han ikke heller tenkt på en luftballong?

Ja, og så en bitte liten ting til;

«Mange sier også at vi merket knapt nok noe til de 2 første verdenskrigene i Norge så da tror de at man heller ikke vil merke noe til en tredje verdenskrig»

Tygg litt på den; merket knapt noe til…

Skal vi se:

10 262 drepte nordmenn, Sovjetiske krigsfanger: 15 500 (cirka)
Jugoslaviske politiske fanger: 2 839., altså 28 601 drepte. I tillegg kommer minst 11 500 tyskere, som gir en total på 40 101. Så har vi alle de som ble såret, fengslet, banket opp, torturert, måtte flykte fra gård og grunn etc.

Hm, merket knapt noe til sier du…

Skal vi se på materielle skader:

«22 000 boliger ble totalødelagt (står ikke noe om hvor mange som ble delvis ødelagt, men det var sikkert noen, for å si det slik).

16% av landets realkapital gikk tapt. Særlig hardt rammet var skipsfart (realkapitalen redusert med 60%), hvalfangst (68%), fiskerier, bergverksdrift og industri

Industriproduksjonen ble redusert til 57% av nivået i 1938

Vareeksporten ble redusert til 18% av 1938-nivået

Når det gjelder materielle tap, stod Finnmark og Nord-Troms i en absolutt særstilling. Hele Finnmark og store deler av Nord-Troms var lagt øde etter at tyskerne hadde benyttet den brente jords taktikk under sin tilbaketrekning;

10 400 bolighus, 4 700 fjøs og uthus, 230 bygninger for industri og håndverk, 420 forretninger, 306 fiskebruk, 53 hoteller og gjestgiverier, 106 skoler, 60 bygninger for offentlig administrasjon, 21 sykehus og sykestuer, 140 forsamlingshus og 27 kirker ble jevnet med jorden.

All buskap ble slaktet, fiskebåter senket. Alle telefonlinjer ble ødelagt, kaianlegg, broer og veier sprengt og landskapet minelagt. Omkring 45 000 ble tvangsevakuert sørover. Mellom 20 000 og 25 000 gikk i dekning i Finnmark, og stod ved krigens slutt i det store og hele uten levnetsmidler.»

http://no.wikipedia.org/wiki/Norge_under_andre_verdenskrig#Krigsomkostningene

«4000 norske sjøfolk mistet livet under krigen og 710 skip gikk ned»

http://www.pedagogtreff.com/gdok/obus/Norgekrig/ti7.htm

Merket knapt noe til sa du?

Sorry, smurf, men du må nok ut i 2 strafferunder til;o)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Jupp som jeg sa, vi merket knapt noe til de 2 første krigene :)

10 262 er ikke flere en det som omkom av den årlige influensabølgen samme tid, første verdenkrig var det enda færre ( 1400 )

De fleste andre land opplevde milliontap og fikk mange av sine byer fjernet fra kartet

I Finnmark, Nord Troms og ikke minst Tælavåg utenfor Bergen fikk det litt tøft med brent jords taktik, men stort sett så merket folk lite til krigen i resten av landet, nordmenn flest hadde det bra og livet i byene gikk sin vante gang :)

Krigsseilerene merket nok krigen best siden de ble frastålet sin hyre av det Norske Arbeiderparti og pengene plasert i det Nortraship fondet på hemmelige konto i Sveits, Jupp, pengene deres ble stjålet av samme feigshitt gjeng som rømte landet med halen mellom bena og gullet vårt under armene når vi trengte dem som mest

Av de 10 262 du nevner så ble de aller fleste drept av Engelske bomber i skandaløse bomberaid uten mål og mening

Men også en rekke nordmenn slaktet egne innbyggere bare på gøy sånn som MT komandant og Løytnant Per Danielsen som senket hurtigruteskipet Irma den 13. februar 1944
Like før torpedoene ble skutt ut ble det oppdaget av det var hurtigrute skipet Irma de så og ikke fienden men Per Danielsen senket skipet alikevel etter store protester fra mannskapet, det fløt store mengder kvinner og barn i sjøen og Per Danielsen gav ordre om å bemanne maskingæveret og skyte alle kvinner og barn som fløt i sjøen for å skjule sin krigsforbrytelse, mannskapet nektet og da tok han selv over maskingeværet og meide ned de overlevende som kjempet i sjøen, 63 sivile klarte han å myrde pluss mannskapet på Irma
( Selv ikke Tyskerene skjøt overlevende sjøen )

Så har man senkingen jernbanefergen DF «Hydro» som ble senket på Tinnsjø 20. februar 1944 som var fullpakket av Norske sivile, en meningsløs handling siden Naziene hadde avsluttet sitt atomprogram

Også Max manus drepte store mengder Norske sivile i sine senkninger av skipene i Oslo Havn i Operasjon Mardonius april 1943, i sprengningen av troppeskipet MS «Monte Rosa» juni 1944 og ikke minst sprengning og senkingen av troppetransportskipet DS Donau 16. januar 1945

Krig er grusomt og det handler ALLTID om at en liten eliten med penger og makt som vil ha mer penger og makt

Det jeg jeg prøver å si er at mange har sett at vi er på vei til å utslette oss selv og har prøvd å advare oss i årtusner for å forhindre at menneskene går under i en global atomkrig

Vi kan seff holde oss forran ørene og si bla bla bla jeg vil ikke høre og gå mot vår egen undergang eller vi kan velge og lytte til advarslene og forhindre at vi utsletter oss selv og planeten vi skulle leve på i millioner av år til

Forskerene sier at vist helvette bryter løs så kom deg opp i høyden, helst 2000moh og langt unna de store byene, kysten og atomkraftverk, rent vann, mat, varme klær og jodtabletter er noe en trenger vist enn ønsker å overleve

Om atombunkerser inne i Norske fjell vil klare seg under kraftige jordskjelv vet ikke jeg, ifølge Åpenbaringen og noen til så vil ikke de som gjemmer seg i huler overleve

Du får hive deg på tråden og ringe Charles og si at han er på vei til å gå på en kjempesmell ;)

Den sier jo også at 1/3 av verdens vann skal bli forgiftet med radioaktiv stråling

Men man skal jo ikke svartmale helt, det kan jo hende at noen i den krigskåte eliten har tatt til vett og lyttet til advarslene fra vår forfedrer så vi slipper den varslede krigen

Uansett, tusen takk for Vandalf Vafler, de var kjempegode og jeg koste meg ute i sola helt til en rekke chemtrail fly ødla nok en flott soldag :(

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Ikke Vandalf vafler, London sjømannskirkevafler.

PS: å bagatellisere nordmenns traumer under 2. verdens krig er ikke noe sjakktrekk.

Selv for en fredet smurf…

Solskinn
Solskinn
Abonnent
11 år siden

Purim, 1994, when Baruch Goldstein entered the mosque at Hebron and slaughtered 40 Palestinians as they prayed. As a result of this mass murder on Purim of the Palestinian «Amalek.

De og deres trosfeller dyrker minnet om Baruch Goldstein, som massakrerte 29 palestinere som ba i moskeen ved Abrahams grav i 1994. De hyller Rabins morder som en helt, og tror helt og fullt at deres gud har gitt dem retten til Gaza og Vestbredden. De skyr ingen midler for å kreve denne.
· · Her er det på sin plass å minne om at sionismen opprinnelig er en verdslig bevegelse og at et flertall av israelerne er ikke-religiøse.
http://www.dagbladet.no/kommentarer/970104-side2-1.html

Hendelsen med Baruch Goldstein førte til at båndene mellom jødisk ekstremisme i Israel og USA ble mer synlig. Goldstein, en militant sionist fra New York, hadde vært medlem Jewish Defence League (JDL), grunnlagt av den nå avdøde Meir Kahane. (to personer fra denne gruppen ble like etter 11 september 2001 arrestert av amerikanske myndigheter mistenkt for terroraksjoner mot en arabisk republikaner.). Kahane oppmuntret hans etterfølgere til å til å flytte til Israel og befalte at alle arabere på Vestbredden skulle fjernes. Etter massakren som drepte 29 palestinere i Hebron i 1994, ble Goldstein sett på som en helt av mange jødiske settlere. I hans begravelse uttalte rabbi, Yaacov Perrin, «en million arabere ikke er verd så mye som en jødisk fingernegl». Shmuel Hacohen, en lærer ved Jerusalem collage, uttalte at Baruch Goldstein var på alle måter den største jøden som har levd og at det ikke eksisterer noe slikt som en uskyldig araber her.
http://www.nrk.no/debatt/lofiversion/index.php/t2292.html

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg ser ikke lenger på TV. d.v.s. jeg ser jo boksen, hver gang jeg går forbi. De vanlige aviser studeres på dot- connetcing nivå. Jeg gleder meg til å ta fatt på de de URL`ene du postet, så tusen hjertelig takk skal du ha.
Ellers er det umulig for min del å forutse dette mørkets år, men hvem kan vel se inn i fremtiden, med mindre man har en større variant av Marty`s Delorian
http://www.youtube.com/watch?v=GZbylq1Dduw&feature=related

Rettere kalt CERN:
http://www.youtube.com/watch?v=TnIO064yC5o

Det var en som skrev: «I have no future, only a bad past. Thanks to the Illuminati. I hope they will mess up, traveling in time, and will get stuck in my bad past. Then I will be set free for the better future».

Equalitor
Equalitor
Abonnent
11 år siden

Krigen vil i så fall føres av en mann som ikke er amerikansk statsborger og dermed ikke gyldig president. Han innrømmer det selv, før han visste at det var et krav:

Hadde det vært viktig for amerikansk regjering å ha en vaskeekte amerikaner ville han aldri kunne blitt annet enn guvernør, men de VIL ha en utlending til å spotte landets grunnlov og massene. Hadde tatt CIA to min å finne ut hvor mange hår Obama hadde på hodet da han ble født :[]

Spent på den nye antikrist, men vi kan bli overrasket.

MODembed:

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Har ikke hatt tid til å se på denne artikkelen ennå, men postet den og fikk ett svar, sitat:

Purim two days of feasting not killing as appers to be practiced by present day Israel

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Har ikke hatt tid til å se på denne artikkelen ennå, men postet den og fikk ett svar, sitat:

Purim Ester 9 21 to impose upon them the obligation to be regularly holding the fourteenth day of the month A´dar and the fifteenth day of it in each and every year, 22 according to the days on which the Jews had rested from their enemies and the month that was changed for them from grief to rejoicing and from mourning to a good day, to hold them as days of banqueting and rejoicing and sending of portions to one another and of gifts to the poor people. Purim two days of feasting not killing as appers to be practiced by present day Israel

ilir
ilir
Abonnent
11 år siden

Smurf: Noe av det du skriver er jeg enig med, andre ikke. Det hjelper meg lite at flere på NS legger ut tusenvis av linker til merkelige sider der folk jeg overhodet ikke tror på skal fortelle meg sannheten i forhold til vår fremtid. Jeg velger å meditere, reise, snakke med folk fra Libya, Syria og andre land for å finne ut en mere realistisk sannhet enn denne frykta som blir servert her. Frykt skaper frykt og det er mange søkende personer som lar seg bli påvirket av det dere skriver på NS. Ta litt hensyn og bruk litt tid på å finne ut om det faktisk stemmer istedenfor å sluke til deg alt. Se igjennom illusjonen står det på forsiden, ikke glem det Smurf. :)

Tidligere så har dere skrevet ganske mye piss om f.eks krigen i Balkan, om disse stakkars krigsforbryterne Slobodan Milosovic, Goran Hadzic, og andre «snille» mennesker som ble tvunget til å gå til krig og drepe titusenvis av liv pga Usa og Nato HVISKET noen ord i øret på Slobodan.
Jeg vil nesten sammenligne dette på en måte siden dere mener at Usa ikke burde ha blandet seg i denne krigen, og heller ikke i Libya, Egypt eller Syria. Usa sammen med Nato reddet tusenvis av liv, og selv om de burde ha gjort dette tidligere så er jeg fortsatt veldig takknemlig for at mange av mine familiemedlemmer lever enda. Hadde det vært opp til Russland og Kina så ville muligens krigen og etniske rensningen ha fortsatt i mange år til med hjelp fra Russlands våpen og økonomisk støtte til Serbia.

Vi fikk også masse hjelp fra Jødene forresten, ikke glem det. :)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

USAs kriger og invasjoner de siste 60 år
Her finner du en oversikt over innsatsen til verdens mest aktive krigsmakt i vår tid. Millioner av menneskeliv har gått tapt, og nasjoner lagt i grus på grunn av USAs utenrikspolitikk.
http://www.webbusiness.no/webprivat/usa/index.pl?ArtID=krig0004&grID=125

Syrian girl-link til en merkelig side, sorry!
http://whatreallyhappened.com/category/syria

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ilir
11 år siden

Usa sammen med Nato reddet tusenvis av liv ??? Javel :)

Da kan du sikkert fortelle meg hvor mange liv de reddet i de små «episodene» her :)

Korea1950-54: Deltok i borgerkrig på Sør-Koreas side mot det kommunistiske nord. Nord-Korea er fortsatt kommunistisk, mens amerikanske tropper står i sør.

Iran1953: Kupp regissert av USA og Storbritannia på grunn av nasjonalisering av oljen gjorde at sjaen ble gjeninnsatt. Sjaens diktatur provoserte senere fram revolusjonen i 1979 som ga dagens prestestyre makten.

Guatemala1954: CIA organiserte kupp som var starten på 40 år med militærdiktatur.

Costa Rica1950: Forsøk på å kaste president Figueres fordi han ikke var tøff nok mot kommunistene.

Libanon1958-84: Involvert flere ganger militært i landets borgerkriger, i og utenfor FN-regi.

Indonesia1965: Støttet kuppet mot president Sukarno og innsettelsen av general Suharto, som senere rensket (les: drepte) ut en million kommunister.

Haiti1959: Forsvarte diktatoren Duvalier militært mot et Cuba-støttet kuppforsøk.1994: Invasjon hjalp president Aristide, som USA tidligere var mot, tilbake til makten. Aristide ble kastet i nytt kupp i fjor, uten at USA grep inn.

Cuba1959-: Offisielt minst åtte, trolig mange flere attentatforsøk mot Fidel Castro og en mislykket invasjon i Grisebukta i 1961.

Irak1963: Støttet kupp som kastet den Sovjet-vennlige diktatoren Kassem.1980: Støttet Saddam Hussein i krigen mot Iran.1991-: Først felttog for å kaste Irak ut av Kuwait, så langvarig bombekrig som endte i invasjon våren 2003. Fortsatt 150.000 amerikanske soldater i landet.

Brasil1964: CIA involvert i kupp som kastet nasjonalistisk president.

Vietnam1964-73: Kjempet krig mot den kommuniststyrte norddelen av landet. Over en million drept. Hele Vietnam tatt over av kommunistene i 1976.

Kambodsja1955-70: Mangeårig CIA-engasjement bidro til slutt til kupp i 1970. Dette og amerikansk bombing i Vietnamkrigen var med og beredte grunnen for Pol Pots styre, som tok livet av to millioner mennesker.

Laos1965-73: Bombet kommuniststyret, men Laos er fortsatt kommunistisk i dag.

Zaire/Kongo1961: CIA deltok i attentatet på president Lumumba. Støttet innsettelsen av diktatoren Mobutu. Hans brutale styre utløste en borgerkrig som har krevd over tre millioner liv.Dominikanske republikk

1965: 23.000 amerikanske soldater slo ned et kuppforsøk ledet av venstresiden. Også attentatforsøk.

Hellas1967: Støttet militærkupp for å hindre sentrum-venstre i å ta makten.

Bolivia1967: CIA-trente agenter drepte Che Guevara i Bolivia.

Uruguay1969-83: Hjalp politiet blant annet med torturmetoder i landets «skitne krig» mot geriljagrupper.

Chile1970-73: Gjentatte forsøk på å kaste president Allende førte general Pinochet til makten med USAs hjelp.

Sør-Afrika1960-80: CIA hjalp apartheidregimet med etterretningsinformasjon, blant annet for å arrestere ANC-medlemmer. Tidligere CIA-agenter har sagt Nelson Mandela var en av dem som ble arrestert etter deres tips.

Øst-Timor1975: Ga sin velsignelse til bruk av amerikanske våpen for å slå ned frigjøringskampen. 200.000 av en befolkning på 700.000 trolig drept i løpet av okkupasjonen som varte til 1999.

Angola1975-80: Støttet ene siden i borgerkrig som tok titusener av liv. Sovjet støttet andre siden.

Honduras1980: Amerikanske styrker utstasjonert for å delta i kriger i Guatemala, Nicaragua og El Salvador.

Nicaragua1978-90: Støttet «Contras-krigen» med våpen mot sandinistregimet, og opposisjonen økonomisk før valget i 1990 da sandinistene ble kastet.

Grenada1983: Invasjon for å kaste Cuba-inspirert styre. 135 amerikanere og 400 grenadiere drept.

Libya1981-89: Flere nedskytinger og bombeangrep på grunn av Muammar Gaddafis støtte til terrorgrupper. Den samme Gaddafi er nå inne i varmen etter at han lovet å oppgi sitt atomprogram.

Panama1989: Invasjon kastet president Noriega. 23 amerikanere og minst 500 panamanere drept.

Afghanistan1979-nå: Støttet islamske fundamentalister i kampen mot Sovjets okkupasjon. Kastet de samme fundamentalistene gjennom bombekrig etter 11.september 2001.

El Salvador1980-92: Støttet høyresiden i borgerkrig som krevde minst 75.000 sivile liv.

Mexico1990-: Som en del av kampen mot narkotika får regjeringen militært utstyr og opplæring som brukes mot zapatist-opprøret sør i landet. Zapatistene fortsetter sin kamp for autonomi i dag.

Sudan1998: Farmasøytisk fabrikk mistenkt for å produsere giftgasser til terrorister bombet.

Colombia2000-: «Plan Colombia» lansert for å bekjempe narkotika. Mesteparten av de mange hundre millionene som brukes, går til militæret i den mangeårige borgerkrigen

Land USA har vært i krig med etter 1940:

Iran
Jugoslavia
Uruguay
Korea
Vietnam
Guatemala
Libanon
Panama
Cuba
Laos
Irak
Afghanistan
Oman
Midtøsten
Chile
Angola
Grenada
Sudan
Yemen
Pakistan
Libya
+ hundrevis av andre innblandinger som ikke direkte har vært krigshandlinger.

Hvilke andre land har involvert seg så mye i andre lands anliggende som USA? Ingen.

Mange mener at det kommer en flask flagg opprasasjon i starten på mars når søppelskipet USS Enterpris ankommner Gulfen
( Et hangarskip som skal hoggest opp til neste år )

Så hvorfor tror så mange på at det kommer en flask flagg opprasjon ?

Det er nok en del som begynner å kjenne (l)usa på gangen i form av å kjenne historien som ser sånn ut :)

1. USA og Vestmaktene har hatt det Eurasiatiske kontinentet som strategisk mål siden senest år 1900. Det tidligste avslørte britiske etteretningsdokumentet som peker på Afghanistan / Irak / Iran / Kazakstan / Kirgisistan / Turkmenistan med flere land i regionen som strategisk avgjørende land å invadere for å beholde verdensherredømmet, er datert til år 1900.

2. USA produserte forfalsket etteretningsmateriale om WMD for å få grønt lys for å invadere Irak i 2003. Blant annet så har det kostet 500 000 barn livet til nå.

3. USA sendte et passasjerskip fullt av egne sivile inn i tysklands krigsfarvann under første verdenskrig, og ofret livet til disse med viten og vilje for å skape en provokasjon som ga motivasjon til å kaste folket inn i krigen.

4. USA iverkasatte en åttetrinns plan for å lokke/tvinge Japan til å angripe Pearl Harbor i 1941, ofret livet til 3000 av sine egne soldater, igjen for å motivere til krig ved å skape frykt og sinne.

5. USA forfalsket historien om den egentlige årsakssammenhengen som ledet til invasjonen av Irak i 1991. USA brukte Kuwait som provokatør ved å la de bore olje på grensen til Irak og faktisk hente ut Irakisk olje ved å bore seg inn under Irakisk jord. Deretter spurte Saddam om USA ville reagere om han gikk inn og stoppet dette, og USA sa at det kom de nok ikke til å gjøre. For å motivere befolkningen i USA og verden til å gi grønt lys for invasjon så hyret USA inn et gigantisk PR-byrå som laget en tåredryppende falsk fremstilling av en Kuwaitisk sykepleier som fortalte om kuvøsebarn som ble dratt ut av kuvøsene og likvidert av Saddams soldater. Dette TV-innslaget ble denne krigens mantra, og senere ble det avslørt at den kuwaitiske sykepleieren slett ikke var en sykepleier. Hun var datteren til Kuwaits USA-ambassadør, og bosatt i USA. En ren løgnhistorie, igjen for å skape motivasjon hos den generelt uvitende befolkningen.

6. USA ødela alle lagre av WMD i Irak om sommeren i 1991, forøvrig ting de selv hadde solgt til Saddam som han kunne bruke mot Iranske soldater. De visste altså utmerket godt at Saddam ikke hadde WMD i 2003. Det som fantes av WMD i Irak var det USA selv som hadde med seg, i form av WHITE PHOSPHOR, som de brukte i Falluja i strid. Effekten av WP er at alt som inneholder fuktighet tar fyr, hvilket vil si at offeret brenner opp både utvendig og innvendig samtidig. Gassen dreper naturligvis ikke bare bevæpnede menn, men også små barn og kvinner ettersom den er unøyaktig i bruk.

7. USA forfalsket hele årsakssammenhengen som ledet til krigen i Vietnam, og jobbet inndirekte og direkte med å få krigen til å starte i nesten 20 år før 1964. De drev storstilt ekstern manipulasjon av landet fra 1945 til 1954, da de direkte aksjonene tok til med destabilisering av landet i sikte. Dette foregikk ved at CIA trente opp indonesiske elitesoldater, leide inn sivile helikopterpiloter og lot egne operatører styre operasjonene. Deretter slo de til og angrep sivile over store deler av Vietnam, noe som førte til at en million nordvietnamesere flyktet til sør i landet. Samtidig manipulerte de de offentlige tjenestene i landet, ved å blant annet drepe presidenten og innsette en nikkedukke, og sørge for at den millionen med nordvietnamesere fikk alle jobbene og støtten fra regjeringen i Vietnam. Slik ble sørvietnamesiske bønder drevet på flukt og da tok de til våpen så klart.

Disse interne stridighetene, startet og vedlikeholdt av USA, fikk deretter merkelappen «Kommunistisk infiltrasjon», og kommunister måtte man jo bare se og få drept så mange som mulig av. I 1997 ble det forøvrig avslørt gjennom deklassifiserte hemmelige etteretningsdokumenter at USAs spesialstyrker i Vietnam brukte NERVEGASS (Sarin) i kamp, forøvrig selvsagt helt hinsides ulovlig.

Kennedy ville stanse all aktivitet fra USA i Vietnam, og beordret dette i sin NSAM 263 bare en måned før han ble skutt i Dallas. Warrenkommiskonen hadde Allen Dulles som sentralt medlem, og det man ikke forteller i massemedia er at Kennedy sparket Dulles i 1961 og ga beskjed om at han skulle også «knuse CIA i tusen biter og spre delene i vinden».

Episoden som utløste de offisielle krigshandlingene i Vietnam var hendelsen i Tonkin-bukta, hvor USA påstod at de hadde blitt angrepet av nord-vietnamesiske patruljebåter. Det er i ettertid dokumentert at denne episoden rett og slett ikke fant sted, det var enda en forfalsket og ikke-eksisterende flamme som tjente som fyrstoff for kongressens vilje til å gi grønt lys for krigen. Dette kostet 2 millioner vietnamesere livet, samt 58 000 ameriaknske soldater som døde fordi man bare ønsket å ha en krig gående.

8. Eisenhower ville avlyse den kalde krigen, og da saboterte CIA dette effektivt ved å sende Gary Powers opp i sitt U2-fly på oppdrag over Sovjetunionen. Flyets drivstoff var blant annet hydrogen, og om man ønsket å få flyet til å få motorstopp halvveis på flighten så kunne man sørge for at hydrogentanken var halvfull. Flyet hadde ikke sitt egentlige superhemmelige kamerautstyr om bord, dette var fjernet og erstattet med et vanlig og for spionformålet ubrukelig kamera. Flyet ble altså ikke skutt ned, noe Allen Dulles og Eisenhower selv sa i offentlige høringer etter episoden. Dermed kom den kalde krigen ordentlig i gang, til det militærindustrielle kompleks store fornøyelse. Samtlige U2-flyvninger var på dette tidspunktet kansellert og fullstendig flyforbud var innført, på Eisenhowers direkte ordre. Allikevel tok flyet av, på initiativ fra CIA.

9. USA oppløste i 2003 den irakiske hæren etter invasjonen, vel vitende om at dette ville føre til borgerkrigslignende tilstander og voldelig kaos. Det var nettopp dette de ønsket, for hva er vel bedre egnet som scenario når man ønsker å begrunne sin tilstedeværelse i landet lenge etter at selve krigshandlingne har stanset?

Denne listen kunne lett ha blitt utvidet til 100 punkter.

Det finnes INGENTING som USA og det finanskretsstyrte militærindustrielle kompleks ikke vil gjøre, for å fullføre sine planer om å innhylle hele verden i sitt globale korpokratistiske slavesystem. Absolutt INGENTING.

Når krigen mot Iran starter snart, så kan man garantere at det vil se ut som om Iran er den store stygge ulven som har gjort et eller annet utfall mot de snille amerikanerne. Under overflaten, foregår det klandestine hemmelige militær-etteretningsstyrte operasjoner, både på det praktiske og psykologiske plan, som har som mål å få overflaten til å se svart og hvit ut.

Mulige «hendelser» er et falskt angrep på USAs styrker ved Hormuz, eller for eksempel en «terroraksjon» under OL i London til sommeren.

Det som er sikkert er at DU vil bli psykologisk kondisjonert til å hate Iran.

WW3: Israel attack Us navy in Hormuz with False Flag and start war against Iran? likely.

http://www.youtube.com/watch?v=jBmGLRVaJBI

Don’t be scared. Be prepared.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Når du «låner» tekst fra andre, smurfen, er det alminnelig debattetikette å oppgi kilder…

Utover det forstår jeg godt ilir Haziri’s argumenter, men mitt syn på USA er ikke spesielt lystig, pga listen du oppgir smurfen.

USA har for mye blod på sine hender til at de fortjenet noen som helst applaus for hva de foretar seg som «verdenspoliti»-

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Hadde du giddet å klikke linker så ville du sett at Thunder har linket ut kilden i svaret til Ilir, noe er fra en tidligere kommentar jeg skrev for en tid tilbake og noe er nytt

Resten av det du skriver er jeg helt enig med selv om du kanskje har lånt de ordene…….. ?

For meg er det ingen konkuranse, om info er hentet fra main streams klipp å lim fra de store nyhetsbyråene, er fra bøker, skole eller andre steder så betyr det ingenting, det er ikke hvem som sprer infoen som betyr noe men det at den blir spredd som betyr noe

Jeg får ofte mail fra personer som lurer på om de får lov til å bruke det jeg skriver i andre samenhenger
Det er seff ingenting som gjør meg gladere at andre kan bruke det jeg skriver til å vekke folk før det er for sent

Vi er en samlet gjeng med samme mål…. ja bortsett fra globalister og septikere som deg da Vandalf som mener at vi har det så bra i Norge at vi ikke skal bry oss, som mener at politikere og main stream aldri lyver, at falsk flagg oprasjoner bare eksisterer i hodene på konspirasjonsnisser, illuminati, frimurere og Jesuitter ikke eksiterer i virkligheten, at vi skal ikke bry oss men kose oss med cirkus og brød, vi skal heller vente til etter at svina har fått startet krigene sine som i WW1, WW2, Vietnamkrigen osv osv osv før vi engasjerer oss :)

Du får kaste deg på telefonen til Putin, Hu og Obama etter at WW3 er startet og si at du er en proff Nortug ekspert fra Norge som blir sinna vist noen av atomrakettene deres treffer Ålesund

Det vil nok skremme vannet av dem og føre til at alle parter legger ned sine våpen umidelbart :)

Det går fort nå, benisnprisen har aldri vært høyere noensinne og det bare forsetter å stige til et konkurs truet Europas fortvilelse, når Iran angrips vil det gå til himmels og nasjonene som ikke har råd til olje kolapser og så kommer dominoefekten

Nok et Illuminatikort spilles ut

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/energy-crisis

Iran nekter å levere olje til Hellas

http://www.dagbladet.no/2012/02/26/nyheter/politikk/utenriks/iran/atomprogram/20412327/

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Øh, jeg etterlyste kilder til innhold i et innlegg jeg forøvrig i det store og hele er helt enig i…

Hvis det kvalifiserer tll betegnelsen globalist og septiker, vel da skjønner jeg fint lite.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

At du ikke skjønner så mye kommer ikke som noen bombe men for å gjøre deg litt klokere så var det basert på dine egne ord og meninger i dine tidligere kommentarer ;)

Jeg er seff helt enig med deg når du skriver at du skjønner fint lite

For å være grei med deg sånn som alltid så skal jeg hjelpe det til å skjønne mer :)

Du kan sette av resten av kvelden til de 3 linkene her som en ABC for Dummies :)

House Of Rothschild: No One Can Understand What Has Happened To The Planet Without Reading This

http://www.pakalertpress.com/2010/07/19/house-of-rothschild-no-one-can-understand-what-has-happened-to-the-planet-without-reading-this/

The Large Families that rule the world

http://english.pravda.ru/business/finance/18-10-2011/119355-The_Large_Families_that_rule_the_world-0/

Rothschild Documentary part 1

http://www.youtube.com/watch?v=uehtwRMGD1M

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Det jeg ikke skjønner, smurfen, siden du åpenbart ikke ser ut til å skjønne hva det er jeg ikke skjønner (skjønte du den?) er dette behovet ditt, denne uimotståelige trangen din til å spy ut edder og galle… Hadde ikke forventet at du ville pøse på med mer, men smurfer er visst riktig så uforutsigbare…

Har det noe med 2012 å gjøre, kanskje?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Nå skjønner jeg ikke helt, hva mener du egentlig ?

Jeg skjønner jo at du skjønner men hva er det jeg ikke skjønner som du skjønner ?

At vi er i 2012 skjønner jeg jo på en måte men hva har det med saken å gjøre, jeg klart jo ganske så greit å gi deg svar på din uimotståelig trang til å spy ut edder og galle på alle «konspirasjonsnisser» i 2009, 2010 og 2011 også :)

En ting skjønner jeg ikke og det er hvorfor du bruker katta mi til profilbilde, men det kan jo skyldes at den er skjønn eller var det sjønn ?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Jeg var inne i stua di og snikfotograferte katten din, mens du lå og sov med aluminiumshatten tredd langt ned over smurfeørene dine…

Vel, nok brød og sirkus for «massene»

Nå skal jeg se;

http://www.youtube.com/watch?v=nMtGDlNlEC4

Langt mer spennende enn det her evinnelige gnålet om de skumle Rotschildene.

De er passé, min godeste smurf. Kall de gjerne en anakronisme om du vil. Hva hjelper det vel å eie hele verden på papiret i disse tider?

Ikke en dritt…

Derfor gidder jeg heller ikke bry meg om de. Jeg gir de ikke rom i min bevissthet.

Jeg vil anbefale deg å gjøre det samme…

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Daily Mail påsto at Rothschild var «Puppet Master», så det ble rettsak, da Rothschild mente at dette var injurerende og ikke korrekt. Britisk rett konkluderte derimot med at avisen hadde dekning for «merkelappen»: http://justice-integrity.org/index.php?option=com_content&view=article&id=550:rothschild-loses-libel-suit-in-puppet-master-regulatory-scandal&catid=44:myblog

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Angående bl.a. the Rothschilds,
The Rothschild Family – A Balanced Consideration http://www.youtube.com/watch?v=uA7DoM4mqCo&feature=results_video&playnext=1&list=PLAD8A4429E6F02608

Vurder selv, videoen er mer eller mindre tilfeldig en del av en spilleliste

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Ææææ…. du sier du er lei det evinnelige gnålet om de skumle Rotschildene samtidig som du linker ut en film produsert av nettopp de skumle Rotschildene :)

Riktignok så har også losjetoppene Rupert Murdoch og The Walt Disney Company eierandeler i History Channel gjennom sine selskaper NBCUniversal, Hearst Corporation, News Corporation og A+E Networks

Men er vel som de sier: den som styrer infoen ut til folket styrer også folkets tanker

Var det en Obama du prøvde deg på Vandalf ?

Du som aldri har skrevet en eneste kommentar i de store mengdene aliens artikler på Nyhetsspeilet linket ut en aliens film he he

Er som når Obama ringer verdenspressen før han stikker innom en burgersjappe for å spise burger, det han prøver å si er at stol på meg se jeg er en av dere

Sånn er du også

Konspirasjonsteorien din om foliehatt var jeg lenge skeptisk til men det viser seg faktis at du har helt rett, nå er teorien etterprøvd vitenskaplig og bekretfet som en akseptert sannhet

Får du plutslig lyst til å drepe eller voldta noen, eller andre merklige haarp fremkalte tanker så ta på en foliehatt, le litt av dustene og bli som før :)

The Tinfoil Tuque Test: Do Tinfoil Hats Work?

http://www.youtube.com/watch?v=OZ7iscAgbFw&feature=channel_video_title

Du sier du gidder ikke mer, du har gitt opp, du orker ikke bry deg og ber alle andre la vær og bry seg også

Hva hjelper det vel å eie hele verden på papiret i disse tider?

Ikke en dritt…

Nå er det vel nettopp de som eier hele verden som har skapt disse tider, folk som har fått tildelt egen hjerne skjønner seff at det blir ikke bedre av å la vær og bry seg

Først klager du over dårlige tider men jeg ser ikke mye selvkritikk til at det er netopp slik som deg som har skapt de dårlige tidene, greit nok at du gir faen i å bry deg men istede for å ta ansvar så velger sånne som dere å bruke tiden på å trakasere og ødlegge alle som bryr seg og som ønsker å gjøre verden til et bedre sted for oss alle

Er du Suicidal siden du ikke klarer å sage over greina du sitter på fort nok ?

Du som sier du ikke skjønner noe i verden…… skjønner du hvorfor USA lekker bilder av soldater som pisser på lik som brenner koreanen osv ?

Tror du det er for å skape fred og forstålese eller for å skape splid, kaos og hat ?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Morsomt at du nevner filmen jeg linket til, smurfen.

Det var nemlig du som la ut linken jeg kopierte;

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/ancient-aliens-sesong-3/comment-page-5/#comment-82703

Som om ikke det var nok, så kommer du videre med følgende oppfordring;

«Det lønner seg nok å se fort siden youtube har slettet epidode 1 og 2 i sesson 4 fra nett nå»

Men i alle dager, smurfen. Er du blitt Rotschildenes løpegutt nå plutselig?

Ekstra morsomt blir dette i forhold til denne kommentaren, fra deg;

«Men er vel som de sier: den som styrer infoen ut til folket styrer også folkets tanker»

Og så reklamerer du for en Rotschild-produsert film?

Er det bare meg eller er ikke dette det man på godt engelsk kaller en episk

FAIL?

Ellers er det festlig at Rotschildene nå har begynt å produsere filmer. Jeg trodde de bare drev med aksjespekulasjoner , ww3-forberedelser og pedofile blodofringer, men den gjengen har visst flere strenger å spille på.

Men igjen; Dersom Rotschildene står bak Ancient Aliens, noe du jo vitterlig hevder her, hvorfor i all verdens land og rike anbefaler du den da?

Jeg lar meg vanligvis ikke trekke opp av bråkete dommedagssmurfer, men jeg må si at denne her gjorde meg litt opptrekt;

«Du som aldri har skrevet en eneste kommentar i de store mengdene aliens artikler på Nyhetsspeilet linket ut en aliens film he he»

Her måtte jeg formelig kaste meg vekk fra skjermen da smurfenesa di kom brasende ut av hele laptoppen. Puh, unngikk den med et nødskrik! Og jeg som trodde smurfer var etterrettelige. Hvordan kan man stole på noe av det du sier når du bedriver blank løgn? Løgner som atpåtil er fryktelig enkle å avsløre?

Noen av mine, i all beskjedenhet, aller beste kommentarer har jeg da vitterlig skrevet under de såkalte «store mengdene aliens artikler»

Se bare her;

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/07/mennesker-har-besøkt-mars/

Masse kommentarer…

Og her;

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/07/hvorfor-myndigheter-skjuler-utenomjordiske-bes%c3%b8k/comment-page-2/#comment-9285

Og her;

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/den-galaktiske-føderasjonen-av-lys-taler/comment-page-4/#comments

Og her;

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/mystisk-objekt-pa-himmelen-identifisert/

Jada, jeg kan holde dette gående en stund til, men jeg tror jeg har fått frem poenget mitt:

Du lyver, smurfen!

Det trenger du ikke gjøre. Det bidrar kun til å diskreditere deg selv, og det er vel ikke det som er hensikten din?

Men jeg har fremdeles problemer med å forstå hva som var ditt poeng? Hva var det du ville oppnå med å lyge på deg at jeg aldri har kommentert under en «alien artikkel»?

No comprende, amigo!

Det er en hel rekke andre ting i innlegget ditt som også er blank løgn;

«Er som når Obama ringer verdenspressen før han stikker innom en burgersjappe for å spise burger, det han prøver å si er at stol på meg se jeg er en av dere

Sånn er du også»

Helt feil! Jeg ringer ikke verdenspressen når jeg skal spise burger. Jeg kontakter lokalavisen min. Av en eller annen merkelig grunn har jeg enda ikke fått et burgerbeøk på trykk enda.

Burde jeg prøve pizza neste gang?

Foliehatthistorien min var ingen konspirasjonsteori. Jeg sa jo at jeg var inne i stuen din og tok bilde av katten din? Du kan jo se den selv på avataren min som du påpekte…

«Får du plutslig lyst til å drepe eller voldta noen»

Øh, beklager, slike lyster har jeg ikke hatt. Er det derfor du bruker hatten? For å kvele slike lyster og bli som før?

Bekymringsverdig!

Flere smurfeløgner;

«Du sier du gidder ikke mer, du har gitt opp, du orker ikke bry deg og ber alle andre la vær og bry seg også»

Du mangler noe helt essensielt i den ligningen din, smurfen, og da faller på en måte bunnen ut av hele argumentasjonen din;

Jeg bryr meg ikke om Rotschildene, jeg gir de ikke rom i min bevissthet. Jeg anbefaler deg å gjøre det samme.

Prøv hardt nå, smurfen og se om du ikke er en smule uetterrettelig i din gjengivelse av mitt poeng.

Det er ingen skam å snu, må du huske på.

Jeg bryr meg, jeg vil at så mange andre som overhodet mulig skal bry seg. Om en hel rekke vitkige, presserende saker og ting, både lokalt, nasjonal og globalt.

Du kan prøve så hardt bare bare makter å plassere meg i en slags «bryr seg ikke, septikerglobalist, har gitt opp, danser etter myndighetenes pipe»-bås, men det er og vil forbli løskrutt og skivebom.

Du lirer blant annet av deg dette;

«Først klager du over dårlige tider men jeg ser ikke mye selvkritikk til at det er netopp slik som deg som har skapt de dårlige tidene, greit nok at du gir faen i å bry deg men istede for å ta ansvar så velger sånne som dere å bruke tiden på å trakasere og ødlegge alle som bryr seg og som ønsker å gjøre verden til et bedre sted for oss alle»

Hvordan du klarer å skrape sammen denne gørra her må du nesten svare for selv, men hvis du tror du treffer meg på noen som helst måte, så kan jeg forsikre deg om at det gjør du ikke.

Jeg skulle ellers likt å vite hva det er du mener du bedriver som bidrar til å gjøre verden til et bedre sted å være?

Saumfare youtube etter dommedagsrelaterte sensasjonsvideoer?

Leke tidenes minst treffsikre (dommedags)profet?

Ja ja, enhver får bidra med sitt…

Det du jo kan forsøke på, for en gangs skyld, er å lese hva jeg faktisk skriver, og så kan vi ta diskusjonen fra der.

Ikke fra ditt mildest talt forkvaklede bilde av hvem jeg er og hva jeg står for.

Eller du kan fortsette å prøve å score billige poenger krydret med smilefjes…

Da skal du få et godt råd av meg på veien;

Ta tak i noe du faktisk kan stå inne for, som tåler dagens lys, og som ikke kommer rasende ned som et korthus på 5 minutter fordi du drar lygekortet for å få frem ….

Ja, si det, hva var det egentlig du ville frem til?

At alle burde se rotschildproduserte filmer, at foliehatter virker mot voldtekts-og drapslyst, og at jeg er en hjerteløs slemming?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

John Todd sier illuminati anser the Rothschilds for å være guder, John Todd Speaks (Rare/Uncut/Full) http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/comment-page-13/#comment-81631

Google ~ john todd rothschilds transcript https://www.google.com/search?q=john+todd+rothschilds+transcript

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Takk takk Vandal :)

Har prøvd å lese kommentaren din noen ganger men kommer ikke så langt før jeg ler så tårene triller her

Nortug og Aliens eksperten er i sjokk over at denne Rotschilds gjengen som du trodde lagde matpakker og dro til Wall Street hver dag for å kjøpe aksjer også eier media :)

Etter hundrevis av artikler, tusenvis av kommentarer og titusner av linker her på NS så trodde du de satt på Wall Street og ropte kjøp og selg

Jeg klarer nesten ikke mer, ojj ..ojjj..magen min …..

Fant meg litt popcorn her for å kose meg med de 4 linkene der du leverer dine aller beste kommentarer noensinne men wtf ?

Det var var bare en som handlet om aliens og der skriver du : Avslutningsvis presiserer jeg igjen at jeg IKKE tror aliens har besøkt Jorden, på noe tidspunkt

Du sier dette er det best du noensinne har skrevet, ja der kan jeg jo være enig med deg når jeg ser all søppla du har levert her i de årene du har vært her :)

Ser resten av de såkalte super bra alien kommentarene dine så står det bare Bullshitt, VÅS og nedrakking på Nyhetsspeilet og brukerene sånn som alltid i kommentarene dine, tror man på chamtrail, Haarp, Falsk flagg opprasjoner, kyniske eliter eller at den største krigsforbrytelsen noensinne med bombing av Libyske Vannverk og vannrørfabrikker som inntraff samme sekund som Breivik utførte sin opprasjon i Norge så er man gal konspirasjonbsnisse, tulling osv og ikke minst ødlegger Nyhetsspeilet seg selv med slike artikler, et Nyhetsspeil som kunne vært som Skepsis ifølge deg selv

Ja man er gal vist man tror på Breivik når han sier at han utførte opprasjonen sin på vegne av Tempelridderene, og som de fleste vet så er alle NATO topper Tempelriddere etter 8 grad i Frimureriet

For å være grei så satte jeg av 5 sekundet til et kjapt Google søk på Aliens eksperten med å google Vandalf+Aliens+ET+Utenomjordiske+romvesner men det ble desverre bortkastede 5 sekunder

Du får gå inn igjen på skepsis og be vennene dine komme og hjelpe deg sånn du gjorde sist du fikk litt motstand

Det kan sikkert være lurt å kontakte fastlegen din og få hjelp mot sjokket ditt
LEGE…..HJELP….LEGE…HJELP..HJELP … det viser seg at verdens mektigeste ikke bare holder på med Daytrading og Shorting på Wall Street men det viser seg også at de eier Medier :D

History.C og N.G pøser ut med glimrende dokumentarer som Ancient Aliens, UFO files, UFO hunter, The Univers osv, ja enktelte dager opptil 15-20 dokumentarer samme dag, men de utelater Haunebu og TR 3B som de selv produserer

Hvorfor dem gjør det skjønner seff ikke du men vi andre vet at det lades opp til en mulig blue beam haarp skapt fake aliens innvasjon før året er omme ( Samle verden mot en felles fiende )

For å være grei med deg Pinocchio så anbefaler jeg deg å blogge litt på denne siden her med likesinnede så kan du heller komme inn hit å prate med voksne om ca 20 år når du skjønner hvorfor eliten er så glad i å eie og kontrolere all media :)

http://www.panfu.no/

Gi meg gjerne et svar, gjerne noe om aliens så kanskje du slår din egen rekord i å levere din aller beste kommentar hehe , jeg trenger litt morro til resten av popcorn pakken her, som ilir sier så klokt så forlenger en god latter livet selv om det ser mørkt ut :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Jammen så kjekt at jeg får deg til å le da smuffen (legg merke til at jeg med vilje feilstaver nicket ditt, noe jeg konsekvent kommer til å gjøre inntil du er i stand til å stave mitt riktig).

Som sagt; kjekt at jeg kan få deg til å le. For en reisende i kataklysmer, dommedagsprofetier og annet nidtrist stoff må det vel være en befrielse å få le litt!

Selv morer jeg godt over å lese dine kommentarer, selv om de etterhvert begynner å bli noe ensformige;

Bla bla 3. Verdens krig, bla bla vi skal alle dø, bla bla på illuminatidatoen 28.03 eller vent, var det 01.04? Hm, mulig det var 06.07, anyway; bla bla septikere, bla bla bloddrikkende satanister…

Etc etc…

Avslutningsvis; det er nå ca 2 uker siden du (atter en gang) predikerte WW3 i løpet av mars…

Står du fortsatt ved den «spådommen»?

En ting til; du hopper elegant over et av mine hovedpoeng i forrige innlegg, nemlig at du er en uredelig løgnhals, i hvertfall hva angår din oppførsel i diskusjoner;

Først kritiserer du meg for ikke å ha skrevet en eneste kommentar under noen alienartikkel, og i neste omgang, når du er avslørt som den løgneren du er, så er det plutselig innholdet i kommentarene du ikke liker?

Ja ja, det er mulig du ikke forstår det selv, men det bidrar ikke akkurat til å styrke din troverdighet (som jo ikke akkurat er så mye å rope hurra for fra før av).

Her er min spådom for mars 2012;

Snurfen kommer nok en gang til å se at den store krigen uteblir, og han kommer, som den ukuelige optimisten han er, å gå på med friskt mot igjen i april.

I mellomtiden er det bare å glede seg til ditt neste verbale krumspring, men se om du i det minste klarer å styre unna lygingen da…

Det kan da vel ikke være så vanskelig, eller?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Tror det får være nok of topic nå Vandalf :)

Jeg har viktigere ting å bruke tiden på så får gratulere deg med sieren, du vant debatten :)

Forøvrig er jeg enig med Gudfrid nederst på siden her, jeg er jo glad i deg og andre med ulike meninger, det ville blit fryklig kjedlig her vist alle mente det samme

Om det blir storkrig den 19 Mars vet ikke jeg men jeg anser odsen for svært svært høy, jeg fikk jo også 120% rett i fjor da jeg sa Libya krigen ville starte 19 Mars

2 storkriger er startet 19 Mars nå ( Irak og Libya ) så får vi se om vi får en tredje

Som de krigskåte blodtørstige satanistene sier:

Alle gode ting er 3 ;)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Yeah, jeg vant!! Hurra hurra hurra!

Spøk til side;

Veldig bra, smurfen!

Ikke at du innrømmet noe nederlag, hvilket det selvsagt ikke er snakk om, men at du her fremstår som «the better man» i en meningsløs, om enn noe humoristisk «krangel»

Respekt!

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Vandalf og Smurf: Jeg dauer av latter hver gang dere leke sloss, faktisk så ler jeg litt enda til tross for at jeg leste innleggene deres i dag tidlig. Takk for god underholdning, det er en fin måte å starte dagen på, altså med en god latter (godt ment). :)

Tilbake til saken: Jeg må presisere at jeg ikke støtter USA sin politikk, kriger eller urettferdighet på noe som helst måte. Det jeg prøver å si er at ting ikke bare er i sort eller hvitt som du ofte skal ha det til, men både sort og hvitt.

Dere mener at USA ikke burde ha gått inn i Egypt eller Libya, akkurat som dere mener at de ikke burde ha gått inn i tidligere Jugoslavia. Jeg skulle ønske at Serbia aldri startet en krig mot noen land i Jugoslavia for vi levde i fred, side om side med serberne. Slobodan var en sinn syk mann som selv valgte å gjøre det han gjorde. Dette var ikke USA sin feil, og jeg mener at de faktisk bidro til å redde mange tusen liv, sammen med Jødene. Hadde det vært opp til dere, Russland og KIna så hadde verken USA eller Nato gått inn i krigen og dermed så hadde den etniske rensningen pågått i mange år fremover og massegravene hadde blitt enda større enn det de er. Føler at jeg gjentar meg selv nå men jeg vil så gjerne få fram poenget mitt.

Muligens så er det kanskje feil av meg å sammenligne dette med Libya, Egypt og Syria men jeg velger å gjøre det siden jeg snakker av egne erfaringer og meninger, og det er mange likheter i denne saken. Jeg har snakket med journalister fra Irak, folk fra Libya og Egypt og de mener noe helt annet enn det du/dere mener. Så er sannheten så ensfarget som du/dere skal ha det til, eller er det faktisk sånn at mye av det som vi leser fra massemedia er sant denne gangen? Hva mener dere at verden skal foreta seg i Syria akkurat nå? Hvis du vil ta turen ned og se det med dine egne øyne så skal jeg med glede betale fly-billetten for deg Smurf.

Himmelen er på Jorda, helvete skaper du selv sa en klok dame til meg engang. Livet høres ganske skummelt utifra det du og mange her forteller. Kanskje det er best at jeg låser meg inne og forteller alle andre at de må forberede seg på reptiler og demoner i fremtiden?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ilir
11 år siden

Heisan ilir :)

Tenkte du på folket i Srebrenica som ble reddet av USA ? En hel by som ble avvepnet av Hollandske FN soldater for så å bli overlatt til slakt etterpå, 8 000 bosnjaker, nesten bare kvinner, barn og eldre ble slaktet i et folkemord arangert av jesuittene og Frimurerene i FN

USA ikke burde gått inn i Egypt ?

Her falt jeg litt av. når skjedde dette ? Eller tenkte du på det er USA som kontolerer den MI6 skapte frimurergruppa det Muslimske brorskap som rykket innn i Egypt ?

USA rykket inn i Lybia ? tja.. nå rykket det vel inn med 12 000 soldater for bare noen uker siden og da for å bekytte oljen dem stjal

Vist du mener det er verdt å drepe flere hundre tusner Lybiere for å sikre at ikke Daffy går bort fra Rotschilds sentralbank og at BP, Elf og Total får gratis olje så får du jo bare mene det

Jeg sliter også men å se at USA har reddet noen i krig de selv har skapt ( Jugoslavia )

Det har til dags dato enda ikke vært en eneste krig i verden som har blitt startet for å redde folk, men helt siden menneskene begynte å gå på 2 bein så har folk med makt og penger som ønsker mer makt og penger innvadert andre land med å si at vi skal jo bare befri dem

Blir det mangel på olje i verden så kan enn være helt sikker på at det kommer noen og befrir oss også snart :)

Det var vist ingen fra USA, NATO, FN osv som ønsket å redde liv i Rwanda der en million tutsier ble slaktet

Selv om bare prisen av et jagerfly er nok til å redde livet til de millioner av barn som sulter i helt hvert år så har det aldri vært noen debatt engang om vi skal kjøpe fly eller redde liv, det og redde barneliv har aldri vært et tema engang og kommer heller aldri til å bli det

De med makt og penger tenker ALLTID utelukkende på seg selv

Her er vikligheten :)

När folket drunknar badar makten i pengar

http://www.e24.se/makro/varlden/nar-folket-drunknar-badar-makten-i-pengar_3328985.e24

Siden jeg leser RT, Pravda og en rekke andre ikke vestlige medier hver eneste dag så vet jeg utmerket godt hva som skjer i Syria så jeg gleder meg til Syria turen du spanderer :)

Jeg må bare få meg en T-skjorte med I love Al Qaeda, Sharia og det muslimske brorskap for vist ikke så blir jeg plukket ned av de hundrevis av Britiske komandosoldatene som driver snikskyting av Syrisk politi og sivile

«Jakten» er vist kjempemorro sier de, Vi bare tenner fyr på bildekk i gatene og legger oss i skjul og sniper dem ned når de kommer for å oprettholde lov og orden, over 2500 Syriske politimenn er drept på 1 år sammen med en stor mengde sivile og Syriske militære

Her kan du lese litt fakta om Syria og hva som skjer der om dagene :)

http://english.pravda.ru/hotspots/terror/16-02-2012/120537-Russia_confirms_foreign_invasion_of_Syria-0/

De snille USA og NATO har faktisk produsert så mye narko i Ghanistan at de blir tvunget til å sette over 12 000 tonn på lager til dårligere tider, dårlig gjort at verdens narkomane bare klarer å forbruke ca 3700 tonn årlig

De slemme Talibanerene og deres onde Sharia lov forbyr all produksjon av narko

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/12000-tonn-opium-pa-avveie-5588178.html

Hva mener du foresten med dere ? Du er her jo du også så da er du vel en av oss, dere eller hva du nå kaller det ?

Det er seff ingen her som har like meninger eller tenker likt i sterk kontrast til en liten ubetydlig septik sekt

Når alle tenker likt er det ingen som tenker ;)

Er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe deg ilir ? vi må for all del forhindre at du dør av latter før Syria ferien min er betalt :)

NB. Du skal få 5 kr av meg vist du bytter profilbilde, jeg syns den skumle Ugla di ligner fælt på Molok Ugla som gutta på Bohemian Grove tilber :| grøss

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Halla Smurfen :)

«Tenkte du på folket i Srebrenica som ble reddet av USA ? En hel by som ble avvepnet av Hollandske FN soldater for så å bli overlatt til slakt etterpå, 8 000 bosnjaker, nesten bare kvinner, barn og eldre ble slaktet i et folkemord arangert av jesuittene og Frimurerene i FN»

Jeg er klar over hva som skjedde i Srebrenica. Så dette var også frimurerne sine gjerninger altså? Jeg vil gjerne vite hvor du har fått dette fra så jeg kan ta det med videre til de pårørende. Det holder ikke med at jeg bruker en Smurf som kilde. Du får ta turen til meg engang så skal jeg vise deg bilder av andre massakrer som skjedde i Balkan av Serbiske militære, ikke av frimurere.

«Her falt jeg litt av. når skjedde dette ? Eller tenkte du på det er USA som kontolerer den MI6 skapte frimurergruppa det Muslimske brorskap som rykket innn i Egypt?»

På flere måter så har de gått «inn» i krigene, både med økonomisk støtte og helt sikkert militært også. Jeg er ikke i tvil på at de også har sine egne interesser for å blande seg i disse krigene, det gjelder også i tidligere Jugoslavia, men hvilket valg hadde vært best for oss? At Serbia utslettet Albanere og Bosniere, eller at USA fikk lov til å opprette store baser i disse landene etter krigen? Enkelt valg for de som vil leve, for de som vil beskytte sine barn og familie.

«Vist du mener det er verdt å drepe flere hundre tusner Lybiere for å sikre at ikke Daffy går bort fra Rotschilds sentralbank og at BP, Elf og Total får gratis olje så får du jo bare mene det»

Daffy var en syk mann, det bekrefter flere Libyere jeg har snakket med. Jeg mener at det ikke er verdt å drepe et eneste menneske for noe som helst penger. Det jeg søker er sannheten og jeg tviler på at du har den!

«Jeg sliter også men å se at USA har reddet noen i krig de selv har skapt ( Jugoslavia»)

Hvordan har de skapt denne krigen da? Og ikke kom med en link til RussiaToday, eller Serbisk propaganda for det holder ikke mål.

«Her kan du lese litt fakta om Syria og hva som skjer der om dagene»

Hva skal jeg tro på, Russisk propaganda eller Vestlig propaganda? Jeg venter heller til Smurfen har vært i Homs og får med seg virkeligheten, for den er jeg virkelig nysgjerrig på. Jeg skulle gjerne ha vært der selv men reisen min til Sør-Amerika starter snart og da blir jeg borte en liten stund.

«Hva mener du foresten med dere ? Du er her jo du også så da er du vel en av oss, dere eller hva du nå kaller det »

Jeg sier «dere» pga mange like meninger på NS, men heretter så skriver jeg du, deg eller Smurf hvis du vil.

«Er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe deg ilir ? vi må for all del forhindre at du dør av latter før Syria ferien min er betalt»

Du har helt sikkert noe å lære av meg, og jeg har helt sikkert noe å lære av deg Smurfen. Å dø av latter hadde sikkert vært en fin måte å dø på men ikke vær redd, for jeg har mange år igjen å leve og «ferien» din til Homs blir betalt. :)

«NB. Du skal få 5 kr av meg vist du bytter profilbilde, jeg syns den skumle Ugla di ligner fælt på Molok Ugla som gutta på Bohemian Grove tilber grøss»

Føler du deg uglesett? :) Innenfor sjamanismen så er dette et mystisk kraftdyr som ser det andre ikke ser, hører det andre ikke hører, og kan se igjennom løgner og usannheter.

Jeg gir deg 10 kr hvis du bytter ditt profilbilde. Det minner meg om Stalin sin kommunisme og propaganda.

Stalin approves:

Ønsker deg en fin og gledesfylt dag Smurfen. :)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

Talk by Michael Parenti on «The U.S. War on Yugoslavia»

Religion holder oss i en mørk tidsalder med sin svada.
Emerald Tablets Dark Brothers

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

Jeg lette etter en doku til deg om hvordan frimurerne jobber, men alle de gode var slettet fra youtube. Håper noen her har lastet ned!?
Det er ikke lett å se at frimurerne står bak mye elendighet, men når vi forstår hvilke metoder de bruker, er det logikk der. Vi må aldri latterliggjøre noen fordi vi ikke forstår, vi må bare prøve å forstå, det gjelder oss alle.

Jeg digger forresten profilbildet ditt, både fordi det er en ugle og fordi fargen er psykedelisk. Er det Yve Kleins patenterte blåfarge? Den bringer deg direkte inn i andre verdener:-)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

torrent ~ freemasonry http://isohunt.com/torrents/?ihq=freemasonry

Søk med passende stikkord

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

Hei Gudfrid :)

Jeg har lest en del om frimurerne og er selv overbevist om at de har mye makt og skjuler viten som hadde vært til fordel for alle menneskene, for å beholde makta selv. Dette vil nok slå tilbake på dem en aller annen gang, i en aller annen form, for jeg tror at så lenge vi ikke deler det vi har lært og hjelper andre mennesker på veien så vil vi stoppe opp i utviklingen.
Dette gjelder meg ihvertfall, for alt det jeg har lært i livet og innenfor det spirituelle deler jeg med alle som vil lære. På den måte så blir dørene åpnet og jeg utvikler meg videre. Det hadde ikke skjedd hvis jeg beholdt det for meg selv.

Når det er sagt så kjenner jeg flere frimurere som har et godt hjerte og ikke har noen onde hensikter. Mulig at det bare er toppene i hierarkiet som utøver makt? Ikke vet jeg,,,

Krigen i tidligere Jugoslavia hadde ingenting med frimurerne å gjøre. Jeg kan godt fortelle en del ting om hvordan Albanere, Bosnierne og andre medlemmene av det tidligere Jugoslavia hadde det under Serbia, og hvorfor det var uunngåelig at de ville bryte ut. Hvis noen kan bevise at Slobodan og hans undersåtter var medlemmer av frimurerlosjen og at de hadde en finger med i spillet, så skal jeg virkelig revurdere en del ting.

Tusen takk. Godt å lese at folk ikke er like redde som Smurfen. Den er til stor hjelp når jeg skal se i mørket og når jeg er på reise i «underverden». ;)
Hva slags forhold har du til den? Bare litt nysgjerrig…

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

Hei Ilir :-)
Jeg synes du er veldig klok og har helt ufortjent fått mange nedover tomler.
Her på speilet finnes en hard kjærne som elsker å hate syndebukkene og liker å fokusere på krig istedet for fred. Så takk for at du og Vandalf ønsker å hjelpe.

Blåfargen? Det kiler i magen når jeg ser på den, jeg liker å reise i tid og rom:

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

gudfrid sa:
«Her på speilet finnes en hard kjærne som elsker å hate syndebukkene og liker å fokusere på krig istedet for fred.»

Hæ?
Det er vel ikke overraskende i denne orwelliske verden at noen svake sjeler vil reagere på at folk sier stygge ting om heltene fra USA eller losjene. Frimurernasjonen USA har stasjonert soldater i 3/4 deler av verdens land. Det største imperiet noensinne, dog på en utradisjonell måte. Om frimurere er delaktig i en krig, så betyr det ikke at losjebrødre i rare kostymer løper rundt i gatene med sverd. Heller at de jobber som CIA og MI6 for å murre oppunder og sørge for at gnisten etterhvert blir tent. Sånn som ved skuddene i sarajevo som det også gikk rykter om at frimurere stod bak. Spent stemning har det vel alltid vært i Jugoslavia. Hva som er den sanne historien, vet ikke jeg. Det sies at bosniere, kosovos og croatere var med Nazi på å slakte serbere, sigøynere og jøder under WW2, over millionen.

http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2012/02/13/nato-s-secret-war-on-syria
Kanskje sett disse før?
http://video.google.com/videoplay?docid=8061307149260436858
http://www.informationclearinghouse.info/article4068.htm
Når folk tror USA og deres allierte går inn i andre land for å «hjelpe» befolkningen der, så må det skyldes hollywood-oppvekst.

Jeg satt en natt og hørte på Nrk p1’s nyhetsendinger. Hørte en beruset reporter fra Hollywood som fortalte om stjerner som gikk på røde løpere og inn dører foran tusenvis av mennesker i ekstase. Prøvde å se det for meg :-) En iransk film hadde overaskende nok fått en oskar og en ekspert fra Nrk fortalte meg hvorfor. Det var det, lissom…klart vi må angripe Iran og alle land hvor kvinner skjuler seg bak et slør. De må ha det som i vesten. Ingen skal være anonym. De må kles av og nakenscannes som jødene og med rfid. Noen som vet hvorfor vi kriger i Afghanistan? Fordi kvinner går i burkha? Fordi de i hemmelighet og skjul må sminke seg under burkhaen, Max Factor?

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

Tusen takk Gudfrid, og i like måte. Disse tomlene spiller ingen som helst rolle for meg. Som jeg har nevnt tidligere så er det viktig å ha en balanse her som alle andre steder og livet. Smurfen sier det selv at hvis alle tenker likt så tenker ingen, og det utsagnet er jeg helt enig i. Det som får meg til å lure er hvorfor folk blir angrepet på NS så fort man er uenig, eller stiller seg spørrende ved mye av det som blir sagt? Man trenger ikke å bli satt i bås som Vandalf blir stort sett hele tiden bare pga man er uenig. Vandalf er veldig flink til å argumentere, det er vel også en av grunnene til at folk blir lettere provosert? :)

NS har mistet mange skribenter som jeg digget å følge med på tidligere. Det er synd og jeg håper at de kommer tilbake.

Takk for linken, jeg skal se på den så fort jeg får tid, Ønsker deg en nydelig helg. :)

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

«Det er vel ikke overraskende i denne orwelliske verden at noen svake sjeler vil reagere på at folk sier stygge ting om heltene fra USA eller losjene. Frimurernasjonen»

Svake sjeler er de som ikke er så «allvitende» som deg altså? De som ikke er enig med deg? Tror du bør ta et par runder med deg selv for her har du missforstått!

«Sånn som ved skuddene i sarajevo som det også gikk rykter om at frimurere stod bak. Spent stemning har det vel alltid vært i Jugoslavia. Hva som er den sanne historien, vet ikke jeg. Det sies at bosniere, kosovos og croatere var med Nazi på å slakte serbere, sigøynere og jøder under WW2, over millionen.»

Altså hvis man skal ha en «sterk» sjel som deg Thunder så kan jeg ikke tro på noen ting lenger, og da mener jeg ingenting. Noen av «dere» har til og med begynt å tvile på hverandre og deres helter som f.eks David Icke. Uansett hva som har skjedd i historien så MÅ det være, eller så er det mest sannsynlig frimurerne eller noen av disse onde djevelne som har begått. Skummel verden vi lever i gitt… eller?

Broren min slapp av fis istad, den var djevelsk ond… det første jeg tenkte på var frimurerne. Det måtte ha vært de som har påvirket fisen til min bror for å påvirke svake sjeler som meg. :)

Mange liv gikk tapt under WW2 og det var dessverre noen uvitende sjeler fra alle land som bidro til urettferdighet. En av hovedgrunnene til at Jødene hjalp Albanerne under krigen var pga de ble beskyttet av Albanerne.

Tror jeg har forstått det litt nå. Rett meg om jeg tar feil: Jødene= Onde Verden=Ond Tv=djevelsk Luft= Giftig Musikk=Satanisk Mor Theresa= Ond Mahatma Gandhi=Ond Universet= Ondt.

I mine meditasjoner og reiser så vises fremtiden på en helt annen måte enn det som blir fremstått her, men det er min sannhet og det hører fremtiden til. Jeg velger å stole på fremtiden og leve i nuet, hjelpe de jeg kan på veien og ta imot den hjelpen og gleden på veien videre.

Ønsker deg en fin helg. :)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

ilir Haziri
Neida, jeg er ikke allvitende. sånn som du fikk med deg, så vet jeg ikke alt om Jugoslavia. Jeg vet ikke så mye, jeg lærer hver dag. Når du skriver i innlegg lenger opp her: «Tidligere så har dere skrevet ganske mye piss om f.eks krigen i Balkan» Så forventer jeg nesten at du har noe å komme med. Men du kommer med rett og slett ingenting. Istedet takker du Usa/NATO for alle klasebombene de spredte nedi Jugoslavia.

Når jeg sier USA eller Israel, så mener jeg selvfølgelig regimet i disse landene. Når Jeg sier NATO, så kritiserer jeg ikke befolkningen i NATO-landene, derfor heller ingen negativ energi på vei. Tåpelig utsagn rett og slett. USA er mitt andre hjemland. Ikke noe problem med jøder. Skal slite litt med å sette meg i bås med noen andre, kjære ugle.

ilir
ilir
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

«Tidligere så har dere skrevet ganske mye piss om f.eks krigen i Balkan» Så forventer jeg nesten at du har noe å komme med. Men du kommer med rett og slett ingenting. Istedet takker du Usa/NATO for alle klasebombene de spredte nedi Jugoslavia.»

Thunder: Jeg bodde der da krigen startet, skolen vår ble bombet med nervegass som førte til at mange barn mistet livet. Heldigvis så klarte jeg å løpe fort nok i sikkerhet. Vi kunne ikke kle oss med fargene rødt eller svart fordi det var fargene på vårt flagg. Nåde den som våget å trosse en Serber eller lovene. Flyalarmene gikk konstant og vi levde i frykt, en reel frykt! Jeg mistet flere av mine familiemedlemmer, de ble henrettet i skogen og andre brent inne i sitt eget hus. Listen er veldig lang men det hører fortiden til og jeg er like glad i Serberne som alle andre, selv om det tok sin tid før jeg klarte å tilgi. Det ble også drept sivile Serbere som ikke hadde noe med krigen å gjøre.

Familien min var heldig som slapp så «billig» unna og klarte å flykte til Norge. Det jeg har opplevd er ingenting i forhold til mange andre sjeler under krigen i Balkan.

Du Thunder, jeg så hvem som drepte med mine egne øyne og kan fortelle deg her og for alltid at frimurerne IKKE hadde noe med denne krigen å gjøre.

«Når jeg sier USA eller Israel, så mener jeg selvfølgelig regimet i disse landene. Når Jeg sier NATO, så kritiserer jeg ikke befolkningen i NATO-landene, derfor heller ingen negativ energi på vei. Tåpelig utsagn rett og slett. USA er mitt andre hjemland. Ikke noe problem med jøder. Skal slite litt med å sette meg i bås med noen andre, kjære ugle.»

Jeg kjenner veldig lite til om hva du mener, derfor gikk jeg utifra det du skrev. Det var på ingen som helst måte meningen å sette deg i bås, men jeg reagerer litt på dine utsagn og svarer derfor tilbake. Ingen som er svake sjeler fordi de ikke er enig med deg, eller vet det du vet.

Istedet takker du Usa/NATO for alle klasebombene de spredte nedi Jugoslavia.

Jeg takker for at det ikke ble drept enda flere uskyldige mennesker. Jeg takker for at flere av mine familiemedlemmer, venner og bekjente lever, og høyest av alt så takker jeg for at verken du eller noen av de som mener at det ikke skulle blitt gjort noe i tidligere Jugoslavia fikk lov til å bestemme det valget. Tror ikke du skjønner hvor denne etniske rensningen hadde endt hvis det ikke ble gjort noe, kjære Thunder.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

ilir Haziri/Thunder
Tror ikke dere kommer noe vei. Den ene, ilir Haziri, har opplevd dette på så nært hold at han er inhabil og sterkt blendet, mens Thunder har dykket for meget i konspirasjonenen og dermed også blendet. Som vanlig er nok sannheten begge steder.

Det hele bygynte med Titos død og dermed Jugoslavias oppløsning. Kontruksjonen av Jugoslavia var et slags Sovjet i miniatyr. En nasjon bestående av mange folkeslag/klaner/etnisiteter/reliogioner må medføre undertrykkelse av noen. Når da maktapparatet sprekker, må det komme konfliker. Det ser man i Irak og Afghanistan. Dette handler ikke bare om økonomi og makt, men også tilhørighet og nasjonalfølelse.

Jeg kan tenke meg at svært få i ex-Jugoslavia ønsket en krig, men egentlig bare ville leve i fred og ro, Så da blir spørsmålet: hvem kan ønsket krig og hvorfor? Hvem kastet den første stein? I følge de opplysningene jeg har var det AlQuida/Mujahedin, aka NATO/CIA, som satte dette i gang, da de begynte å skyte i begge retninger, akkurat tilsvarende de gjør i Syria i dag. Dette medfører selvfølgelig motreaksjoner, men dette mot den antatte fienden. Og så eskalerer det og krig blir krig og mer faenskap. Jeg ser ingen grunn til å betvile ilir Haziris vitnesbyrd. Men jeg tror heller ikke Thunder tar mye feil. Settes krigsmaskinen først i gang er det kjipt, ikke minst for sivile, som har blitt fratatt våpen til beskyttelse av seg selv og familien. Det må være en utrolig vanskelig situasjon å være i, og derfor ønsker jeg obligatorisk våpen og våpentrening for alle over 15 år i Norge, slik det er i Sveits i dag. Det er ikke gitt at det er like stabilt i Norge i all fremtid.

Hvorfor ønsker EU/NATO/CIA krig? Det gjorde de i utgangspunktet ikke. De ville at Jugoslavia skulle bestå og at systemet skulle opprettholdes. Først og fremst har det med geopolitiske forhold å gjøre. Disse områdene måtte ikke forbli under russisk kontroll og et EU-medlemsskap langt vanskeligere å innfri med flere nasjoner. Det andre er narkotika. CIA trengte fortsatt en bro til Europa hvor kontrollen var bestikkelig, men med en fredlig løsning ville gjort dette langt vanskeligere. En av de nye nasjonene måtte kontrolleres. En konflikt var derfor nødvendig, og dessuten kunne man bruke AlQuida/Mujahedin som en «betatest» for senere bruk. Mujahedin ble ikke bare opprettet bare for å bekjempe russerne i Afghanistan, men også opprettholde produksjonen av opium.

Når ilir Haziri og Thunder snakker om frimurere ser man lett at oppfattelsen av deres virke, gradsnivåer, påvirkningskraft, utbredelse, omfang, metoder og mål er veldig ulikt. Da det er minst 33 grader, med Dronninger, presidenter, statsministere og sentralbankeiere på toppen, må selvfølgelig frimurere være involvert i krig. Uansett vil ingen offensiv krig starte uten godkjenning fra frimurerertoppene. Såvidt jeg har lest er det ingen norske som befinner seg over tiende grad, men unntak av Kongen. Om Slobodan var medlem av frimurerlosjen aner jeg ikke, men at han og noen generaler satte dette i gang alene, uten støtte, finner jeg vanskelig å tro. I tilfelle var han og gjengens hans uten kjennskap til samfunnets maktstrukturer, og det tviler jeg sterkt på generaler og admiraler ikke innehar.

Jeg har lest innleggene din (ilir Haziri) og fått lærdom. Å oppleve væpnet konflikt gir en ballast få i Norge har. Dette setter naturligvis spor. Min far fikk pistol mot hodet under krigen. Heldigvis for han – og meg – klikket pistolen, og den tyske offiseren sa at heldige personer skal få leve. Så da fattern var i tysklandsbrigaden noen år senere var han selvfølgelig ganske sur. Dette snudde seg etterhvert som han lærte mer om forløpet til krigen, selve krigen og rettsoppgjøret/etterspillet – og han legger skylden på mange. Summerer man skylden, eller går til toppen av de som satte dette i gang/godkjente Hitlers invasjon/lånte Tyskland, Stor Britannia, Frankrike, Russland, USA penger/unnlot å ruste opp det norske forsvaret/respondere på invasjonen så er det nesten bare frimurere. Et fåtall personer var ikke frimurere, i følge fattern, som har hatt 2.VK som «hobby» de siste 20 årene. Quisling selv og mange av de som var topper i NS var frimurere, i følge far. Dette er heller ikke uvanlig med millitære topper i frimureriet, og NS var et militært parti. Det jeg prøver å si i dette avsnittet, ilir Haziri, er at ting ikke skjer tilfeldig, noen er frontfigurer, mens andre er premissmakere. Det er de sistnevnte man ofte utelater i analyser.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  ilir
11 år siden

Ja Balle. Muligens kommer vi ikke nærmere.
Dykket for mye jeg, men du sier jo akkurat det samme :-)
Det er jo dette mønsteret jeg snakker om da, storpolitikken, makten bak makten. ilir Haziri snakker om frimurere i hagen. Sånn som du hevder skjer i Syria. Nå innrømmet Clinton at NATO stod side om side med al qaida og personer/organisasjoner de selv har på terrorlisten, for å styrte Assad.
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-17170775
Så vil de sulte befolkningen til opprør gjennom sanksjoner. Så CIA terroraksjoner som får det til å smelle skikkelig. I Sierra Leona ble det avfyrt bomber fra vestlige styrker inn i flyktningeleire, skylden fikk opprørerne. Dette for å beskytte den sittende puppet som lot ressursene gå ut av landet. Nå ble det kjent at Charles Taylor var på CIAs lønningsliste også.

Eksemplene er så mange. Istedet for å stole blindt på våre myndigheter, hører jeg på vitner og skildringer som jeg tidligere ristet på hode over.

Serbere vil kanskje ha samme opplevelsene. Der er vi enig. Har ikke snakket så mye her om frimurere, det er det ilir som har hengt seg opp i, men de har nok en finger med i alt som skjer. Men ikke med sverd og lanser.
Det ene er jo disse alliansene blant kongelige og presidenter. Det andre er hvordan slike organisasjoner kan sette ting på dagsorden i et land. Frimurere har stor respekt for de som har høyere grad. Hvis ledelsen vil spre propaganda, så vil man klare å farge det norske folk på få dager og selvfølgelig få hjelp av forskjellige mediekanaler.

Det er ikke sånnat jeg plutselig fikk interesse for konspirasjonsteoerier. Det var vel mer en brutal oppvåkning. Jeg hadde tråkket på steder som jeg ikke kunne ane følgene av. Det involverte som jeg har skrevet drapstrusler igjennom politiet som de ikke ville fortelle meg noe om. Det involverte personer fra frimureriet og sikkert mafia. Flere trafikkulykker, nestenulykker, stråling og skygging. Jeg oppdaget at hendelser slettes ikke var bare tilfeldigheter. Så kom en periode med frykt og noia. Jeg innså etterhvert hvor vanskelig det kunne være å komme seg unna om myndigheter hadde noe på deg. Jeg lever fortsatt, men ikke han som kom med truslene. Kan ikke forstå motivet. Men kan tenke meg andres motiv. Har takket for meg flere ganger når jeg har følet meg ubeskyttet. En gang vokste magen min på et blunk, så jeg trodde jeg skulle eksplodere. Mange teorier om strålevåpen, gift, . Jeg vet ikke. Det har gitt seg nå, kanskje immun :-) . Klart jeg har blitt mer obs på sporing av mobil, bomstasjoner, kamera, gps og slikt i dag. Jeg likte alt av duppeditter tidligere. Nå vil google, youtube, ol. friste deg med fordeler ved å være innlogget, snart må alle være innlogget for å delta. alt av kommunikasjon blir samlet og sendt over dammen. Jeg liker å være anonym. Ilir du burde ha en papegøye som profilbilde, for du gjentar bare det jeg sier uten å tilføye annet enn at du er et offer og derfor har rett i alt.

Åge Grønning
Forfatter
11 år siden

Smurfen nevner : «Men også en rekke nordmenn slaktet egne innbyggere bare på gøy sånn som MT komandant og Løytnant Per Danielsen som senket hurtigruteskipet Irma den 13. februar 1944
Like før torpedoene ble skutt ut ble det oppdaget av det var hurtigrute skipet Irma de så og ikke fienden men Per Danielsen senket skipet alikevel etter store protester fra mannskapet, det fløt store mengder kvinner og barn i sjøen og Per Danielsen gav ordre om å bemanne maskingæveret og skyte alle kvinner og barn som fløt i sjøen for å skjule sin krigsforbrytelse, mannskapet nektet og da tok han selv over maskingeværet og meide ned de overlevende som kjempet i sjøen, 63 sivile klarte han å myrde pluss mannskapet på Irma
( Selv ikke Tyskerene skjøt overlevende sjøen )»

Dette var nytt for meg. Han opererte i beste Breivik stil.. Hvordan gikk det med denne skytedesperadoen?? Ble han plassert i isolat med brev og besøksforbud? Å neida. Han hadde visst de riktige kontakene.
Wikipedia forteller om denne drapsmannen :

«Per Edvard Danielsen (født 1918) er en norsk tidligere løytnant i Sjøforsvaret. Han er kjent for sin innsats om bord motortorpedobåter under andre verdenskrig,[1] en innsats som ble hedret med Krigskorset, Norges høyeste utmerkelse»

Kjekt å vite.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Åge Grønning
11 år siden

Rett skal være rett Egon :)

Terroristen Per Edvard Danielsen fikk sin ufortjente heltemedalje i 1942, terroraksjonen utførte han i 1944

Vi menn hadde en glimrende artikkel om Per Edvard Danielsen for noen år siden men den finner jeg ikke på nett men nettavisen har også en ganske grei, spennende og opplysende artikkel om Per Edvard Danielsen som du kan lese her

http://www.side3.no/article3110830.ece

Men i 2010 fikk faktisk terroristen Per Edvard Danielsen medalje nok en gang og nå av selveste Dmitrij Mededjev

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/norske-krigshelter-fikk-russiske-medaljer-3193468.html

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Åge Grønning
11 år siden

skjønt å se deg i det etterrettelige hjørnet, smurf.

Men vi må heller ikke glemme at det var krig i all sin grufullhet den gang. Danielsen var selfølgelig ingen terrorist, men gjorde en dårlig vurdering og en utilgivelig feil da han senket Irma.

Desverre var han ikke alene om å gjøre slike kardinaltabber i krigsårene.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bardun
11 år siden

Er enig med deg i at det gjøres feil i krig bardun men manskapet så tabben og advarte før han sendte ut torpedoene mot Irma, den klart verste forbrytelsen skjedde da han meiet ned alle kvinner og barn som prøvde å overleve i sjøene for å skjule sin krigsforbrytelse

Han var seff ikke et hår bedre en Breivik som også skjøt barn i sjøen

Han ble jo også avsjediget av sin egen far før han ble kommunist og stilt for retten

Da er det jo kanskje ikke så rart han fikk medalje Mededjev

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  bardun
11 år siden

Ja, det er jo det jeg sier at skipssjefen gjorde en utilgivelig feil, selv i en krigstilstand. Han burde helt klart ikke vært i en slik stilling hvor han kunne begå slike fatale bommerter.

Men å sammenligne denne mannen med ABB – da forlater vi den totale krig og trer inn på den politiske arena. Om vi vil eller ikke.

Breivik er, i følge ham selv, også i krig, men den er helt annerledes. Da snakker vi om aurabia. Men den krigen kan kanskje bli reell nok …

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Must See All the BIG BANKSTERS Resign Check it Out!!! This has to be MORE than a Coincidence – Where are they going? http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=230990

Quote: .. It appears that all the rats are being cleaned out of the banks. One wonders if it is to escape angry citizens or because they are being ferried off to some underground bunker? Add to this list Germany’s President. .. Netanyahu’s Bureau chief – Natan Eschel ….. Las Vegas State Senator Elizabeth Halseth … and more ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Angående finanseliten med fler, sitat fra Benjmain Fulford blog http://benjaminfulford.typepad.com/

+{

Here is a summary of complex research made by a Finnish Academic that outlines in detail economic and financial sabotage directed against the Finnish people by the Financial mafia cartel. She wants support for a lawsuit against them. Any interested party should contact this writer and they will be given the full set of detailed legal documents.

In search of justice – Summary of an international law case in Finland

by Jukka Davidsson

Finland, as so many other countries in Europe as well as in Asia, experienced a devastating economical collapse in the 1990’s. This writer has been researching the event privately and in the Uppsala University, Sweden. The summary presented here is only a superficial scratch of the very complex case. Only main events, outcomes together with the legal analysis will be presented. The huge amount of victims should finally get justice.

This is a story of a country which has been sold to foreign actors i.e. foreign people planned and executed the economical destruction and local top people aided the process. In this sense there are no news compared with other cases.

The background of the developments in Finland lies on the concept of globalization. All capabilities to protect the country were lifted. This is, financial market was opened and local finance inspection was controlled. The so called market forces made everything happen.

The planning of the banking crises began in early state in 1990. First in 1992 when the chaos was well on the way started to happen. In March President Mauno Koivisto invited the top baking executives to the presidential premises. The message of the banks was that they should get rid of liabilities up to FIM 180 billion. When calculated this number with all liabilities the real figure would be about FIM 256 billion. This equals about 45 percent of all liabilities on the banking sector. The plan was accepted and adopted.

The following meeting held with the President Koivisto took place in May 1992. This time the judicial people were invited to the President Koivisto. Although President Koivisto was officially the host of the seminar, the program and management of the seminar was carried out by invited people. The invited group, about 40 people, consisted of the Supreme Court

members, judges from lower level courts as well as professors of law. Finance Inspection

authority was also invited. According to the invitation letter the objective of the seminar was to evaluate and criticize the judicial operations and practice. The outcome of the seminar was the total collapse of the legal system in Finland. The effective remedies and fair trial as legal principles were removed. One study presented the result of the meeting with the following figure – out of about 3000 hearings banks won 2998 and the debtor only two.

Although the period of financial crises consists of several taskforces and publication the third quotable matter is the secret agreement signed in October 1993 between the major banks and the State of Finland. Parties agreed that the buyers were entitled to transfer customers with loans and guarantees to the bad bank Arsenal. The right to transfer was defined through the ownership of companies and through loan agreements i.e. promissory notes and notes of debt etc. It was also agreed that the banks were entitled to transfer certain lines of businesses which are real estate business and any business related to real estate business, other investment business, construction, any retail business, hotel and restaurant business, any business related to leisure business. This meant from bank customer point of view that the banks were entitled to transfer any customer or force the company in bankruptcy. Beside private people about 22 percent of all active companies faced the bankruptcy. According to the bank of Finland provided statistics about FIM 256 billion worth nominal value loans were transferred out from banks. Due to the undervaluation of properties the real amount of stolen property is about 1,7 – 2 times of the nominal value. This is that the stolen value would be about 70 – 90 billion Euros.

Other outcomes besides the lost property values are the decreased volumes in sales, construction etc. The horrified result of this exercise is the increased numbers of suicides, divorces and mental damages and so on.

People have tried to get justice, tried to get the case of their heard by an independent court. So far this has not succeeded. There is, however, one possibility to do. It is the international criminal law based on the universality principle.

The fair trial and effective remedies are the core elements in a constitutional state. In Finland those values were forgotten during the time of banking crisis. The case law provides the proof on that issue. The rulings of the European Court of Human Rights support the comprehension. In the absence of fair trials and effective remedies the trials are useless. Therefore it is important to discuss the additional possibilities how the victims of the Finnish plot would be able to enjoy the benefits of fair justice, claim damages and begin the healing process.

The main are in the international trial would be crimes against the humanity. The crime against humanity is described in the Convention on the Non-Applicability of Statutory Limitations to War Crimes and Crimes Against Humanity of the United Nations as follows: The General Assembly of the United Nations states in its resolutions 2184(XXI) of 12 December 1966 and 2202(XXI) of 16 December 1966 which expresslycondemned as crimes against humanity the violation of the economic and political rights. The Rome Statue of the International Criminal Court is another foundation for the elements of the crime of the crimes against humanity.

Thousands of deaths should be analyzed against elements of crime like causing death by indirect methods or extermination by inflicting conditions of life. Further there are questions concerning serious discrimination, expropriation, crime against humanity of imprisonment, torture i.e. the perpetrator inflicted severe physical or mental pain or suffering upon one or more persons, persecution i.e. the perpetrator severely deprived, contrary to international law, one or more persons of fundamental rights, other inhumane acts i.e. the perpetrator inflicted great suffering, or serious injury to body or to mental or physical health, by means of an inhumane act.

In this context we shouldn’t either forget in this context the United Nations’ Declaration of Basic Principles of Justice for Victims of Crime and Abuse of Power and Principles of international co-operation in the detection, arrest, extradition of persons guilty of war crimes and crimes against humanity. Among other things following requirements are presented by the United Nations:

«Victims» means persons who, individually or collectively, have suffered harm, including physical or mental injury, emotional suffering, economic loss or substantial impairment of their fundamental rights, through acts or omissions that are in violation of criminal laws operative within Member States, including those laws proscribing criminal abuse of power.

War crimes and crimes against humanity, wherever they are committed, shall be subject to investigation and the persons against whom there is evidence that they have committed such crimes shall be subject to tracing, arrest, trial and, if found guilty, to punishment.

The Finnish people are persistent and unyielding. At the moment this process needs international support and some resources. The European international lawyers have accepted the case and they are ready and willing to file the case. The proof and documentation exists. This trial would be partly a trial against the international financial cabal.

}+

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Thermonuclear WAR will happen SUDDENLY (Extinction Level Event) 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oJqgbQSyCks&feature=share

Quote: http://hellenandchaos.blogspot.com/2012/02/top-urgent-ghrees-signal-to-omogen… revillusi0nz – SHADOW GOVERNMENT IS BEHIND THIS WAR. LPAC – The British Empire, which has intimidated and destroyed the sovereignty of the nations of western and central Europe, and currently holds the United States captive with Barack Obama, is now in a desperate campaign to annihilate China and Russia. Our strategy for survival must be to destroy the power of the Queen, before she destroys us and the rest of civilization

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Hvorfor angripe og innvadere Afghanistan og Irak hvis det var og er planlagt termonukleær krig? Og hvorfor forberede krig med store troppe- og militære forkyvninger til områdene rundt Iran hvis det er planlagt termonukleær krig?

Kort sagt ulogisk så langt, ut fra det som har skjedd hittil ser ikke termonukleær krig så langt ut til å være en planlagt opsjon men heller for å skape avskrekking og frykt jfr årsaken til den høyst kriminelle og unødige bombingen av Nagasaki og Hiroshima. Husk at kabalen som nå ser ut til å forberede krig mot Iran er den samme som sto bak bl.a. Stalins marxist-sosialistiske Sovjet og Hitlers nazistiske Tyskland, og som mer eller mindre åpenlyst har regjert over og i Israel siden landets etablering

Angående frimureri, nevnte new world order kabal har planlagt å utrydde frimureriet ved eventuell etablering av the new world order, the fourth reich. Frimurere, dere er heller ingenting verd i denne sammenhengen, kun nyttige idioter på lik linje med alle andre som bidrar indirekte eller direkte. Sistnevnte faktum har undertegnede beskrevet i bl.a. Afteposten ca år 2007, og dessverre og skammelig nok har Aftenposten tatt bort sitt forum fra offentlig innsyn og stengt det ned. Lytt til det følgende,

Pawns In The Game by William Guy Carr, Myron Fagan – The Illuminati and the Council on Foreign Relations, Ex-Zionist Benjamin Freedman speaks at the Willard Hotel, Washington D.C., in 1961 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=251#M4370

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden
Anonymbychoice
Anonymbychoice
Abonnent
11 år siden

Jeg vil oppfordre alle tilå ikke la dere lede inn i frykten. Det er som mange av oss vet nettop det de ønsker. Selv om det skulle skje noe skremmende i regionen, noe jeg ikke tror vil skje, er det viktig å holde hodet klart og fokusere på at dette ikke vil bli til noe større..
Det virker være store ting på gang og mye kan tyde på at det kanskje vil snart vil komme frem ting i media som vil bekrefte dette.

Noe av det følgende er sikkert kjennt for mange:
Ifølge Benjamin Fulford så har Illuminati fått en frist til 31.mars til å overgi seg.

http://benjaminfulford.net/2012/02/20/a-march-31st-deadline-has-been-delivered-to-the-committee-of-300-by-the-gnostic-%E2%80%9Cilluminati%E2%80%9D-faction/

Man kan si hva man vil om ham, men da jeg først hørte om ham i oktober snakket han om at det ville komme et søksmål mot NWO folka. Det ser ut til at dette kom 23. november.

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny

Itillegg har det kommet en del interessante utsagn fra Bill «Wood» Brockbader

http://www.youtube.com/watch?v=nkIIBnIuXHM

Det kan virke som det er viktig at vi alle bryter med frykten og ikke lar dem bruke de samme gamle triksene mot oss igjen….dette kan virke som det er deres siste desperate forsøk på å forhindre noe de egentlig vet vil komme… nemlig sannheten.

Det er mange som mediterer rundt en fredlig overgang for tiden og hittil ser det ut til å ha virket. Om ikke du tror på dette…ok… men prøv likevel å tenke possitivt når du ser slike skremmende rapporter…kanskje det mørkeste passerer mirakuløst ut i intet..hva har du å tape.. ?

Med håp om en bedre og rettferdig verden for oss alle.
Takk.

Anonymbychoice
Anonymbychoice
Abonnent
11 år siden

Forresten:
Underskriftskampanje for å stille G.W.B for retten for Irak

http://www.change.org/petitions/united-nations-commence-murder-indictment-of-george-w-bush

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Ww3 Update: A Reality Check for Americans – «Coffee Anybody!?» http://www.youtube.com/watch?v=PPD1u6GUA2I

Quote: The only thing standing between you and thermonuclear war today, is General Martin Dempsey. But for the efforts of him and a small handful of others among our patriotic military, much of human civilization would already have been annihilated in a global thermonuclear war. Organize. What we need from you is to have faith in your optimism, and join our leading fight. Contribute. Donate to the larouchepac organization; Fund our ability to keep this website running to educate the masses and leading officials on how to save this nation with a science driver program; get involved with the six congressional larouche candidates who are acting as one voice to present what the institution of the Presidency has to be

THE ILLUMINATI IS FULFILLING BIBLE PROPHECY http://www.youtube.com/watch?v=s9Sz-PGYD5A

Quote: Let’s Take a Good Look at the Man Who Exposes All The Secrets of The Illuminati at the Risk of His Death for Your Life! Doc Marquis was raised a child in the international occultic group know as the Illuminati and was involved in some of the most unspeakable acts known to mankind as aresult of his generational involvement and membership. This limited description can, by no means, provide you with even a glimpse of the life this man has lived. You will do well to read his Autobiography, MEMOIRS OF A FORMER ILLUMINATI WITCH ..

John Todd Speaks (Rare/Uncut/Full) http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/comment-page-13/#comment-81631

Digresjon, er det mulig å søke i kommentarer her inne? Via bl.a. google blir det bare tull i resultatlista. Søkefunksjonen oppe til høyre søker kun i artiklene

Det trengs en søkefunksjon for kommentarer for bl.a. å krysskoble informasjon og unngå å poste duplikater men heller krysskoble for å koble kontekst mellom og innen artikler og kommentarer

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Vurder om refererte kilder er etterrettelige, spesielt om Doc Marquis har entydig oppriktig agenda

Ole-John Saga
Skribent
11 år siden

http://www.sott.net/ Ta en diskusjon her da vel.

« Forrige artikkel

‘Humanetisk’ Forbunds moderne bokbrenning

Neste artikkel »

Hjertesukket – åpent brev om norsk psykiatri

145
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x