Goddess of Nuclear War (Atomkrigens Gudinne). Innfelt: George W. Bush på vei til Talmud klasse.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  18.02.2012 20:02   (Oppdatert 02.03.2012 19:45)

Krigen mot Iran kan starte 7. mars

Dette er dårlige nyheter. Beklager å si det, men denne informasjonen er ganske heavy stoff. Hvis du ikke tror på det okkulte, hemmelige samfunn, numerologi og kulter og fanatiske satanister vil dette sannsynligvis ikke gi mening for deg. Men hvis du har guts, så fortsett å lese hva jeg sier.

Til å begynne med.

Både Irak-krigene og den libyske invasjonen ble startet på et svært beleilig tidspunkt. Ikke på den måten du tror, men for en svært liten minoritet av et ekstremt aggressivt, satanisk, okkult drevet folk, eller grupper av folk, som har faktisk popularisert dette årlige ritualet.

Det blir kalt Purim. En høytid hvor hevnen feires over persernes påståtte misgjerninger mot den jødiske nasjon, fra langt tilbake i såkalte bibelske tider. Alt er en metafor, men basert på semi-virkelighet.

Og i år faller dette onde okkulte ritualet Purim på 7.-8. Mars.

Ta med dette i vurderingen:

 • Irak-krigen i 1991 ble avsluttet for tidlig akkurat på Purim dagen, umiddelbart etter den brutale nedslaktingen av 150.000 irakiske tropper som hadde overgitt seg på datoen for Purim. Fullstendig monstrøst i ethvert estimat.
 • Den neste krigen i Irak begynte på Purim i 2003, med et nådeløst, sensasjonelt dødbringende bombardement av irakiske sivile. Krigen fortsatte å produsere millioner av unødvendige dødsfall og det har fortsatt til denne dag.
 • Til slutt begynte den nådeløse libyske invasjonen på Purim i 2011 … bare én uke etter Japan jordskjelvet og tsunamien.
 • Det var også massive jordskjelv på Purim. Ett på 7.8 i Chile i 2008 og ett på 8,8 i Kina i 2010 -. HAARP og andre teknologier i hendene på disse ekstremt onde krefter?

Tilfeldigheter? Eller bevisste okkulte rituelle ofringer …

Purim betyr bokstavelig talt «å bringe til intet, å bryte eller å knuse«, er en årlig feiring av døden og hevnen. Den er visstnok basert på Bibelens Esters Bok i gamle testamente og feirer bedrag ved infiltrasjon og det påfølgende blodige nederlaget for en påstått persisk trussel på datidens jødiske folk. På bekostning av 75.000 persere.

Du kan gjerne slå det opp, men det er faktisk en høytid hvor det feires at nedslakting av perserne i de «Bibelske tider», men smart nok er alle «fiender av jødedommen» innkludert for å holde alle tilhengere involvert i ritualet.

Dette er i utgangspunktet blåkopien for Illuminati’s angrepstrategi, inkludert de satanistiske askenazis og andre blodslinjer, fremdeles i live i dag, åpenlyst i rabiat sionisme og frimureri. Men selv mer også i de hemmelige nettverk av en hemmelig Kabal forbundet med hemmelige samfunn med mørke etterretningsorganisasjoner som utfører høyrådet til Illuminatets innfall, i mangel av en bedre definisjon.

Døddrukne Purim feirere i gatene [i Jerusalem]. Fin feiring.

Pure-(im) Bullshit

Purim: Hva handler det om?

Esters Bok (Megillat Esther på hebraisk), er grunnlaget for Purim høytiden, forteller om en av de mest elskede [elskede av jødene] av alle bibelske fortellingene. Haman, erkesskurken i historien, foreskriver en plan for å utslette jødene i Persia som er godkjent av den persiske kong Xerxes. Gjennom en komplisert vending, klarer den jødiske dronning Ester og hennes adoptivfar Mordechai å gå i forbønn med kongen, motarbeide Hamans onde plan, og ødelegger Haman, hans familie og andre fiender av det jødiske folk. Høytiden Purim blir deretter proklamert.

Purim – The Feast of Lots – synes å være full av motsetninger. Ett minutt er jøder hjelpeløse og med sorg i sekk og aske. I det neste øyeblikk kjemper de mot sine fiender – og vinner! Mirakler skjer – men Guds navn blir ikke nevnt. Ved Purim høytiden, stadfester jødene sin troskap til jødedommen – for å nå nye åndelige høyder. Men så kommer maskerader, parodier, og en voldsom drikking og fyllefest.

Purim lærer oss å se gjennom motsetningene i livet og innse at de er alle en del av planen! Lenge før Haman skriver sin resolusjon om ødeleggelsen, er en dronning avsatt for å gjøre vei for Esther, som til slutt redder jødene. Medisinen kommer før sykdommen. Purim betyr mye – som i et lotteri. Men hendelsesforløpet tyder på at ingenting er tilfeldig.

Kilde

Mer om den sanne historien om Pure-im:

Esters Bok, som inneholder den grunnleggende historien (men ikke, selvfølgelig, de lange Talmud og kabbalistiske tolkninger), ble kanonisert og plassert i Det gamle testamente som et resultat av rabbinsk manipulering av Kirken. Faktisk er historien om de to hovedpersonene, Esther og Mordechai, en dårlig tilslørt personifisering av de babylonske guddommene Ishtar og Marduk.

Huh? Alt er ikke hva det ser ut. Disse tingene er dypere enn du tror og de spiller oss ut på alle plan. Graver videre, det er mye som skal læres her.

(PhilosophersStone.co.uk)

Det Blir Mer Merkelig

Purim er den jødisk-ordinerte helligdag som Talmud kommanderer jødene å feste og bli så beruset at de ikke kan skille mellom godt og ondt. Purim er også den tiden da jødene oppfordres til å søke blodig hevn mot sine antatte fiender. Mord, blodbad, flammende nedslakting og Holocaust-historier forteller at nesten alt foregår på Purim. Seksuelle orgier er vanlig, og Purim er en skikkelig Bacchanalia av ondskap, grusomhet og utskeielser. Selv små jødiske barn oppfordres til å delta i galskapen, de blir gitt trekant-formede småkaker som representerer ørene av deres gamle fiende Hamans og også av dagens ofre.

Kilde

Oppsummering

Så, er vi ofrene for disse vanvittige blodlinje ritualene som dette? Trist å si det, men ja. De er spilt ut sine kort, men de er i ferd med å kjøre inn i en vegg. En stor en.

Den kalles Sannhet. Rettferdighet. Virkelighet. Universet. Gud. Ditt valg …

Måtte de omvender seg og våkne opp, eller råtne i sine søte Illuminati shorts. Det er deres valg.

Vårt er å være fri nå og til evig tid, og motarbeide dette ved ikke å støtte dem.

Og vi har allerede fått svar på alt … kult?

I Kjærlighet alltid,

Zen

www.zengardner.com

Kilde

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Zen Gardner

Om forfatter

I have questions. Life is wonderful–full of amazing wonders that continue to unfold. My quest for truth has given me new perspectives which lead to well springs of information that continue to inspire awe and wonder at the world we live in. Dare to explore and see what leaves you …just wondering.


Forfatters nettsted: http://www.zengardner.com/
Forfatters artikler: Se alle artikler av (1)Kommentarer

143 kommentarer

 1. Profilbildet til Bolla Bolla sier:

  Kanskje de ikke tør, fordi det ikke er så mange som tror på alt media forer oss med?

  Du vet, Irak-krigen ble jo startet på en løgn. Og det var sikkert et enestående tilfelle, eller???

  GD Star Rating
  loading...
 2. Profilbildet til Mole Mole sier:

  Netanyahu’s Book of Esther gift for Obama a pointed reminder of Iran ‘annihilation’ threat

  A copy of the Book of Esther, which tells of the genocidal plot against the Jewish people devised by Haman the Agagite.
  http://news.nationalpost.com/2012/03/07/netanyhus-book-of-esther-gift-for-obama-a-pointed-reminder-of-iran-threat/

  Jødene blir reddet
  http://www.bibel.no/nb-NO/sitecore/content/Home/Hovedmeny/Nettbibelen.aspx?query=G8lKCWtb3AYVkh82SfOP5G8iARjlCCrpoOKcLBFHl0cP/8RxxURHrmiUhk0LtGjU

  Jødene tar hevn
  http://www.bibel.no/nb-NO/sitecore/content/Home/Hovedmeny/Nettbibelen.aspx?query=G8lKCWtb3AYVkh82SfOP5DSr3BIsbVjSJx+npubgl3nDX7THM+9dqoa1SfEV/2qk

  GD Star Rating
  loading...
 3. Profilbildet til Thunder Thunder sier:

  ATOMS FOR PEACE!!! Tjihihi!
  Det iranske atomprogrammet startet i på 50-tallet og avsluttet i 1979 da CIA-diktatorpuppet, sjaen av Iran ble kastet av folket. Khomeini avsluttet atomprogrammet som ble startet og foret med amerikansk uran. Siden den gang(1979) er det hevdet at Iran var nære utvikling av atomvåpen.

  http://www.csmonitor.com/World/Middle-East/2011/1108/Imminent-Iran-nuclear-threat-A-timeline-of-warnings-since-1979/Earliest-warnings-1979-84
  http://en.wikipedia.org/wiki/Atoms_for_Peace
  http://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_program_of_Iran
  http://www.washingtonsblog.com/2012/02/would-you-support-an-iran-war-if.html

  GD Star Rating
  loading...
 4. Profilbildet til Mole Mole sier:

  Israels etterretningstjeneste Mossad tror ikke mer på at Iran utvikler atomvåpen enn hva USA gjør, skriver New York Times.
  http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8039628

  GD Star Rating
  loading...
 5. Profilbildet til Mole Mole sier:

  Israels «super-skjold» klart for storkrig
  …siste ukers kamper med palestinske grupper i Gaza har gitt det israelske forsvaret verdifull erfaring foran en krig med Iran.
  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10079565

  Aahhh… er det ikke godt å se at krig kan føre til værdifulle erfaringer, altså flere og mer effektive kriger!!!

  GD Star Rating
  loading...
 6. Profilbildet til Falcon Falcon sier:

  **** Cirkus mullah Krekar & co ****
  ۞
  Idag er det sirkus i alle kanaler og vel så det * Gladnyhet: Gratis billetter til alle. Ikke gå glipp av denne unike sjansen, løp og .. få :)
  ۞
  Den store elefanten i sirkuset vandrer lettbent rundt i hele manesjen, er på alle førstesider i de friskeste farger, og vandrer over eteren over vann og fjell til husstander fra den tetteste byjungel til den mest utilgjengelige gård oppe i lia i Gudbrandsdalen. Showet er velregissert, og alle artister er godt beredt. Det er full fart i alle kanaler og analer, bl.a. i:

  Brodins snakkeboble https://www.facebook.com/groups/123940187626318/

  STATEN NORGE https://www.facebook.com/groups/briantempel/
  ۞
  I ekstraforestilligen har sirkusets eminente tryllekunster og illusjonist utført følgende bragd til publikums store begeistring:

  Er mullah Krekar en CIA(/Mossad/MI5/KGB/FSB) agent? Han er i denne listen over CIA og Mossad agenter, med navn Najmuddin Faraj Ahmad http://occultsecrets.weebly.com/1/post/2010/02/public-service-announcement-list-of-a-lot-of-intl-cia-agents.html Det forklarer iallefall mye, alt, om hans virke og hvordan han blir brukt og presentert i media mv

  Som avslutning oppfordret han alle i publikum til å øve inn samme bragd i det ganske land, dvs repetere den til den sitter som støpt
  ۞
  Vel hjem :)

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1