Vaksiner – overtro og medisinske virkninger

7K visninger
2 minutter lesetid
111

Svineinfluensa-skandalen i 2009 førte til at mange fikk øynene opp for at det er “noe som skurrer” med myndighetene og medias bestrebelser for å få oss og våre barn mest mulig vaksinert. Mange sliter idag med økt sykelighet og ulike former for vaksine-skader (som narkolepsi fra svineinfluensavaksinen Pandemrix). Felles for de mange som sliter etter å ha fått vaksiner er at de har stolt tillitsfullt på forsikringer fra helsemyndighetene om fravær av risiko for bivirkninger, som har vist seg å være feil.

VAKSINE-foredraget mitt tirsdag 15. nov. vil bestå av to deler:

 

Del 1   Om informasjon og manipulasjon:
Overtro, fordommer, myndigheter og media

– Litt vaksinerings-psykologi (frykt i kombinasjon med uopplysthet)

– Lærdommer fra svineinfluensa-skandalen

– Medias manipulasjon av massene (se f. eks. denne grelle Dagbladet-forsiden)

 

Norske media lar seg ukritisk bruke som propagandarør for vaksinerings-skremsler på en grovt intellektuelt uredelig måte. Avisen later som den har uavhengig kunnskap, men gjør istedet det den kan for å manipulere massene. Denne historiske Dagbladet-forsiden ble prestert dagen etter at vaksineaksjon.no hadde hatt en hel betalingsside i Dagbladet der "kjekt å vite før du tar sprøyta-info" ble presentert.

– Folkehelseinstituttet (FHI) sin medisinsk-faglige uredelighet:

  •   Meningokokk-skandalen
  •   Svineinfluensa-skandalen
  •   Manglende informasjon om risiko
Folkehelseinstituttet (FHI) ble opprinnelig opprettet som et privat salgsledd for vaksiner. Dagens Folkehelseinstitutt er praktisk talt blottet for folkevett (og kalles på folkemunne "Folkeforgiftningsinnstituttet"). Medisinsk-faglig intellektuell redelighet er trolig den største mangelen hos dagens FHI-personell.

 

– Massevaksinering bør foregå utenfor skolene

 

Dokumentar om vaksineofre:


Del 2 ligger her.

Del 3 ligger her. (Folkehelseinstituttet innrømmer aldri vaksineskader FHI selv har forårsaket…)

 

 

Del 2 Medisinsk-faglig:
Hva inneholder vaksiner og hvordan virker de?

 

– Grunnleggende immunologi: Verdien av at immunforsvaret får utvikle seg uforstyrret

– Vaksiner kontra kroppens eget immunforsvar

– Vaksiners ingredienser (bl.a. aluminium, kvikksølv, etylenglykol, formaldehyd)

– Den polyvalente trippelvaksinen MMR

– Gardasil-injeksjonene

– Dagens barn er massivt vaksinert og merkbart mer sykelige enn før. Og sammenhengen…?

– Autisme- og alzheimer-epidemiene. Og årsakene…?

 

Foredraget holdes på Unity (www.unity.no) kl. 19-21.

Program:
Kl. 19-20       Overtro, fordommer, myndigheter og media
Kl. 20-20.15  Pause med forfriskninger
Kl. 20.15-21  Hva inneholder vaksiner og hvordan virker de?

For praktisk info, klikk her.

Entré kr. 100,-

Vel møtt!

 

Videoen nedenfor viser noe så sjeldent som to medisinsk-faglig utdannede personer som diskuterer komplekse kliniske temaer på en intellektuelt redelig måte, med felles målsetting om at vaksiner ikke skal gjøre skade på mottagerne.
http://www.youtube.com/watch?v=oIsFW5phHas&feature=relmfu

Samtalen mellom britiske Dr. Wakefield og amerikanske Dr. Mercola fortsetter her (tilsammen 10 deler).

 Vaksine-skepsis anno 1802

Sterk folkelig skepsis mot vaksiner (basert på vaksine-mottagernes erfaringer i form av økt sykelighet og diverse dødsfall) er ikke av ny dato. Denne protestplakaten mot datidens (cowpox)vaksinasjoner er fra 1802.

 

Se også mine vaksine-relaterte artikler:

Vaksinering er ikke immunisering

Beretningen om en planlagt pandemi

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

111 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Kg vevik
Kg vevik
Abonnent
5 år siden

Det er på mange måter med vaksinering det samme som med den kjemiske dopingen som pågår i og over atmosfæren ,dvs med chemtrails sprayingen over atmosfæren .
De manipulerer himmelen nå med en rekke mer eller mindre farlige kjemikalier som sterkt påvirker klimaet ,noe som vi ser skaper økt kondensering og klimaendringer følger med . Vi må huske på at det som pågår kjemisk med fly som sprayer inngår i en hel rekke kyniske nwo agendaer for å kunne promotere co2 som problemet basert på bivirkninger fra chemtrails. Svindel deluxe !
Å også kunne manipulere vår kropp kjemisk vaksinere ,slik at de øker sterkt sårbarheten ,noe som gjør oss også lett manipulerbare og svakere for også andre langt farligere skumle sykdommer . Dette er en kynisk ond industri ,slik som også ser med denne infame våpen industrien er der for alt annet enn å skape fred. Fred er ; bad business for krigs industrien. (Vilje til ekte fred er en illusjon)
Målet er i stedet å få oss under total kontroll. Bare det faktum å kjemisk ta fra oss sol og blå himmel de bedriver med den pågående kjemiske sprayingen av atmosfæren .. Dette beviser at makt eliten world shadow goverment ikke har vår helse i sentrum overhodet.
Mer er dette instrument eller våpen. Vi kan ofres og stenkes med ulike skumle kjemikalier dagen lang så ofte som makt eliten selv ønsker. Dette som pågår ,denne masse (forgiftnigen ) går helt etter planen som vi kan se også beskrives i NASA© war docoument. Det er overhodet ikke kun en konspirasjons teori .
Makt eliten world shadow goverment ønsker sterkt å redusere både befolkningen i antall mennesker og også øke sterkt sykeligheten er målet. Både den pågående kjemiske dopingen med chemtrails sprayingen. Også å manipulere oss til å frivillig la oss forgifte med vaksiner fullfører målet.
Som er masse kontroll av befolkningen.både kjemisk og mentalt Klimaet på kloden er ikke lenger fri og naturlig dynamisk slik vi husker den var før .
Den er utsatt for økt kjemisk behandling som har skapt de siste års rapide økte dramatiske klimaendringer. Den de skylder på co2. Hva gikk milliarden Bill Gates fikk av Erna Solberg ? Gikk de til vaksinering av barn i afrika eller var det forhåndsbetaling eller etterbetaling for chemtrails av Norge ?
Det er lov å mistenke litt av hvert med slike nwo lakeier !
Slik vil de også nå ønske å fortsette å påvirke kroppen vår med vaksine kjemikalier. Folk stoler dessverre nå blindt på makter og myndigheter ,disse som har flere skjulte nwo agendaer enn vi aner.
Det er på tide vi går makter og myndigheters motiver mye mer nøye i sømmene. Myndighetene bedriver landsvik når de lar makt organer fra utlandet styre landets politikk ,enten det gjelder div komune sammenslåinger diktert fra slike nwo lakeier som Henry kissinger,slike som får spesial mottagelse selv på en søndag av Erna . Vi må beskytte oss mer mot myndigheters onde landsvikende overtramp.
Det står nå faktisk om vår personlige helse og våre barns helse . både når det gjelder inni kroppen vaksinering og automatiske farlige strømmålere . men også nå det infame som pågår med klodens værsystemer som nå systematisk blir kjemisk behandlet. (Dopet med kjemikalier ,noe som skaper kunstige uvanlige værsystemer ) Også solen filtreres bort i en kunstig sky gardin. Slam skyer.
Makt eliten world shadow goverment ser på kroppen vår og klodens klimatiske systemer som deres forsøks laboratorie de fritt kan manipulere å herje med . Nok er nok ! Fra 11 sept -til 22 juli ,alt er manipulert av den samme oculte gjengen world shadow goverment &co lakeier for å kunne manipulere oss i bestemte nwo rettninger. De tar snart ifra oss fysiske betalings midler ,slik de tok fra oss bla. fm båndet.
Målet er i enden å få oss til å bli ” smarte “microchipede viljeløse slaver av nwo makt elitens shadow goverment. 666
Media gjør en utrolig god “jobb nettopp for å få all renkespill til å virke som om de ønsker oss alt godt.. Sanheten er det motsatte, vi er i world shadow goverment bilderbergere deep state Illuminatis øyne omtrent ingenting verd. Vi kan ofres og forgiftes helt til de er i mål med new world order planene. Dette er ikke kun en konspirasjons teori.. Vi kan velge å sette oss inn i det som pågår slik at vi kan ta de rette valgene . eller vi kan rett å slett bare lukke øynene og la
oss underholde ihjel bla med tv underholdning.

knut
knut
Anonym
Svar til  Kg vevik
5 år siden

Er du vaksinert?
og hvis ikke;
Er du villig til å betale selv for skader/sykdommer som oppstår pga manglende vaksiner? Eller mener du at vi andre skattebetalere skal betale for din uvitenhet og følgeskadene av dette på både deg selv og andre rundt deg?

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Meningitis Vaccine Causes Seizures & Paralyzes 40 Kids https://www.youtube.com/watch?v=Dbw6Teso9JU

Quote: http://experimentalvaccines.org/2013/02/20/meningitis-vaccine-causes-seizures-paralyzes-40-kids/ The vaccine industry has slowly grown into a monster that primarily feeds on children in order to expand its current toxic empire. MenAfriVac is the latest concoction being peddled by the industries inoculation police funded primarily by the Bill & Melinda Gates Foundation. The Gates had provided a 10 year grant to create the Meningitis Vaccine Project (MVP) which quickly gained the approval from the WHO (World Health Organization) & PATH (Program for Appropriate Technology in Health) both of which are elite eugenic agencies. They would lead the development, testing, licensure, and widespread introduction of a conjugate vaccine that could be transported without the need for refrigeration and would cost less than .50 cents per dose. Imagine how happy the control freaks in charge of population reduction must feel to know that it only cost half a dollar to create new customers for their medical death care system. Over 500 children living in a small village in Gouro, Chad are the victims of the vaccine industries current experiment called MenAfriVac. After administering the vaccine health officials noted that children started to cry some went into seizures and over 40 children became paralyzed. This particular vaccine is the first of its kind to be used in areas where refrigeration is limited and temperatures exceed the normal parameters of traditional vaccines. The meningitis vaccine project claim the vaccine can be used at temperatures up to 40°C or 100°F. When examining the insert provided by the World Health Organization on the meningitis vaccine it states that the vaccine should be kept at temperatures of 2°-8°C or 35 to 46°F. The insert also states that the vaccines containing thimerosal a mercury-based preservative that is toxic to humans and is known to cause neurological disorders. Vaccinations are designed to damage and weaken your immune system in order to create more customers for the pharmaceutical dictatorship that has grown up around us through the use of eugenics and population control. The medications and vaccines being distributed on a daily basis only go to further the profit margins of corporations that seek to turn people into patients and being alive into a diagnosis. These medical manchurians are marching to the tune of money and care less for the safety and well-being of your children and more for the all mighty dollar which goes to further their illustrious snake oil campaigns. Research Links Above

Google { meningitis vaccine seizures chad https://www.google.no/search?q=meningitis+vaccine+seizures+chad }

“The Truth About Syria – Western Media Attack On Syria – Manufacturing Dissent – Fake Broadcasting by CNN; Fox News; BBC; Al Jazeera – Media Contributes to Bloodshed – Mortar Attack In Aleppo Analyzed ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/06/massive-demonstrasjoner-i-syria/comment-page-8/#comment-95503

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Vaccines: Risks and benefits

As high-profile cases have shown, causes, coincidences and effects mean that balancing risks and benefits is not always a straightforward task.

So it seems rather a good thing to be vaccinated and, rather like stopping smoking, it is also good for the people around you.
http://www.bbc.com/future/story/20120523-vaccines-the-numbers

Shame on you hvis du ikke vaksinerer deg!

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Chief executive of GAVI wants to ‘immunize every kid on earth http://www.naturalnews.com/035777_GAVI_immunization_children.html

Quote: (NaturalNews) The Bill & Melinda Gates Foundation-backed group Global Alliance for Vaccines and Immunizations (GAVI) is on a mission to forcibly vaccinate every single child on the planet against every single known “preventable disease.” And the group’s CEO, Seth Berkley, believes he can actually make this happen with enough cash, political force, and distribution systems in place. Cloaked in a veil of humanitarianism, GAVI’s vaccination agenda has been spreading across the globe like a virus, as hundreds of millions of children around the world have already been vaccinated, and many more are on the way. But the group’s vaccination push will not stop until every child in the world is vaccinated, even if it means having to use force. This is what happened, after all, in Malawi back in 2011, where Malawian children were vaccinated at gunpoint. Reports at the time indicated that parents of unvaccinated children that had tried to escape a local vaccination mandate were tracked down and apprehended, and their children forced to receive the jabs as part of the United Nations’ Millennium Development Goals ( http://www.naturalnews.com/033119_vaccinations_gunpoint.html ). None of this would have been possible, however, had GAVI been allowed to crumble back in 2010 when it was suffering severe financial problems. But former Microsoft CEO Bill Gates came in and saved the day, according to Reuters, by working together with GAVI and the British government to coerce much needed funding, to the tune of $4.3 billion, out of donors. ..

Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine. Swine flu and vaccine, a global crime. Information in english language http://tinyurl.com/yz4kayw

GAVI and some related organizations are proven to be terror organizations. Stop them before they destroy our kids and the society as a whole. Read about vaccines in the referred article above, eight long pages with multimedia presentations. Please shut off your tv and do something, and in other spare time you have. If you don’t know, we’re in a hurry. Mass media are silent liers even now when the situation is extremely critical

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

GAVI – er ikke det han der Kr. F. – fyren, Dagfinn Høybråten?

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Autism and vaccines, related. Autisme og vaksiner, relatert http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1774&start=1

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Amerikanske forskere har utviklet en helt ny type behandling mot virus som skal ta knekken på alt fra vanlig forkjølelse og svineinfluensa til polio.

– Mange virus har utviklet mekanismer som hindrer cellen i å gå i apotptose. Paradoksalt nok fører dette til at viruset forsøker å holde cellen i live, mens cellen selv forsøker å dø. Cellen forsøker å dø fordi da opphører virusproduksjon, sier han til ABC Nyheter.

DRACO fungerer ved å binde seg til virusets arvestoff (dobbeltråded RNA) og dermed aktivere cellen til å gå i apoptose.

– Legemiddelet DRACO hjelper altså cellen med å ta livet av seg selv. Dersom cellen ikke er virusinfisert, vil ikke DRACO ha noe arvestoff å binde seg til og vil dermed ikke gjøre at cellen dør, forklarer Ulvestad videre.

I en pressemelding uttaler forsker Todd Rider, en av hjernene bak den nye behandlingen:

– DRACO har potensialet til å revolusjonere behandling og forebygging av så godt som alle virussykdommer, inkludert alt fra vanlig forkjølelse til Ebola.

– Fordi de antivirale egenskapene til DRACO er så bredspektrede, håper vi at det til og med kan være nyttig ved utbrudd av nye eller muterte virus, slik som SARS-utbruddet i 2003.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2012/04/16/kan-drepe-nesten-alle-virus

Fantastisk, nå kan vi alle bli friske.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Møter med mikroorganismer i barndommen ser ut til å forebygge sykdommer som astma, MS og inflammatorisk tarmsykdom.

…. for liten omgang med en naturlig flora av bakterier, parasitter og andre mikroorganismer være årsaken til den store økningen i allergier og autoimmune sykdommer i mange deler av verden.

Går man glipp av sjansen til mikrobekontakt i barndommen, nytter det ikke å ta igjen eksponeringa senere i livet, konkluderte forskerne nylig i Science.
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.8053504

Det er helt utrolig, det sterile vaksinesamfunn er en falitterklæring uten like.
Dette sier seg selv, barn skal utsettes for naturens bakterier slik at imunsystemet fungerer.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Website warned over MMR claims

A website offering parents advice on vaccines has been ordered to remove information about the MMR jab after claiming it could be linked to autism.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Vaksinasjon gir ikke full trygghet.
Vaksinene som har vært i bruk siden år 2000, fungerer ikke lenger like bra, heter det i forskernes artikkel.

– Vi er spesielt bekymret over at bakteriene kan bytte ut flere deler av arvemassen samtidig, sier forskeren Rory Bowden.

Forskerne ved universitetet i Oxford i England skriver i den nyeste utgaven av tidsskriftet Nature Genetics at over en million barn verden over risikerer å dø av sykdommer forårsaket av bakteriene som kalles pneumokokker.
http://www.dagbladet.no/2012/01/29/nyheter/bakterier/vaksine/sykdom/19999271/

Når skal de slippe løgnen og fortelle menneskene at det er vaksiner som ødelegger arvemassen til menneskene?

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

A debate among medical professionals over how to define autism has spilled over into the public domain, stirring anger and fear among many parents and advocates of those with the neurological disorder,

even as some argue that the diagnosis has been too loosely applied.

Over the last decade, the number of 6- to 21-year-olds with autism in public schools has quadrupled,
according to the Department of Education. Such students may get private school placement, a classroom aide or curriculum adaptations. In recent years, 29 states have passed laws requiring insurance companies to provide behavioral therapies and other forms of care to people with an autism diagnosis.
http://www.nytimes.com/2012/01/21/us/as-specialists-debate-autism-some-parents-watch-closely.html?_r=1&ref=health
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/indigo-barnet-jacob-barnett-med-egen-relativitetsteori/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

New Definition of Autism Will Exclude Many, Study Suggests

Proposed changes in the definition of autism would sharply reduce the skyrocketing rate at which the disorder is diagnosed and might make it harder for many people who would no longer meet the criteria to get health, educational and social services, a new analysis suggests.
http://www.nytimes.com/2012/01/20/health/research/new-autism-definition-would-exclude-many-study-suggests.html?ref=health

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Obese women and those with Type 2 diabetes could be increasing their chances of having a child with autism or another development disorder, a US study suggests.
http://www.bbc.co.uk/news/health-17625262

Med slike bestilte forskningsresultater skal det bli ennå vanskeligere å linke vaksiner til feks. autisme.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

GSK Forced Illiterate Parents Into Signing Over Child in Illegal Vaccine Experiments http://naturalsociety.com/gsk-forced-illiterate-parents-into-signing-over-child-in-illegal-vaccine-experiments/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

“SECRET COVENANT” of the Jesuit/Illuminati=Masons-Plan For WORLD CONTROL / !!Info “show more” http://www.youtube.com/watch?v=bHHOtTGNJIs&sns=fb

That’s right, vaccines don’t give immunsiation: Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine. Swine flu and vaccine, a global crime. Information in english language http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Andrew Wakefield, MD http://www.youtube.com/watch?v=l67fWVrw8xU

Dr. Wakefield speaking at the 68th Annual Meeting of AAPS.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

VRM Wire10, BREAKING NEWS: VRM editorial comment http://vaccineresistancemovement.org/?page_id=9095

Quote: ..The road-map leading to all neurological & neuro-developmental disorders traces back to the earliest vaccines administered to babies (HEP B, DTaP, PCV, RV, HIB, IPV, MMR). Timing is the key – a premature breach of the delicate, under-developed “electrical grid network” designed to protect the baby’s brain & nervous system (Myelin Sheath, Blood-Brain Barrier, Meninges). It’s not a stroke of genius to utilize basic detective work of this variety. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Vaccine udløser million-erstatning http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2011/12/28/191259.htm
*
Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine. Swine flu and vaccine, a global crime. Information in english language http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Navigating Love and Autism http://www.nytimes.com/2011/12/26/us/navigating-love-and-autism.html?_r=1&pagewanted=all&smid=fb-share
*
I investigated vaccines over a period of two years, found that no vaccines result in immunisation, so you have to ask why vaccines are promoted: Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine. Swine flu and vaccine, a global crime. Information in english language http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 Answer is depopulation, make people sick, mind control and profit

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Leaked Pentagon Video – Flu Vaccine Use to Modify Human Behavior http://www.youtube.com/watch?v=2MuXgpl2Sxg

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Barrie Trower: Dangers and Lethality of Microwave Technology (2010)

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

The disturbing reason why a growing number of parents are being falsely accused of shaking their babies to death http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2075884/Parents-guard-accusations-babies-shaken-death-continue-grow.html#ixzz1gzt1fOrR
Google oversatt ~ Den forstyrrende grunnen et økende antall foreldre blir feilaktig beskyldt for risting deres babyer til døden http://translate.google.no/translate?sl=en&tl=no&js=n&prev=_t&hl=no&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Ffemail%2Farticle-2075884%2FParents-guard-accusations-babies-shaken-death-continue-grow.html%23ixzz1gzt1fOrR

Jeg husker at vi hadde en sak om dette i Norge, og den gang var jeg personlig i sterk tvil om noen av foreldrene var skyldig. Det var vel faren som ble straffet, sannsynligvis et justismord, grunnet manglende kompetanse innen medisinske fagkretser, noe som ikke er overraskende, også sett i lys av de tusener av farmasiprodukter og miljøgifter som anvendes idag. Legger dette under artikkel med tema vaksiner fordi bivikningene av vaksiner åpenbart er mange og forsøkt hemmeligholdt

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Exposure to sunlight may help impede the spread of chickenpox, claim researchers.
http://www.bbc.co.uk/news/health-16217303

Næmen, kan sola være sunt for oss tro??

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

2009-10-31 2/9 Dr Len Horowitz on Swine Flu & Vaccinations & Flu mist & rigged trials in Australia

*
Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://tinyurl.com/36becc7 Information in english language. Swine flu and vaccine fraud, a crime syndicate operating globally

« Forrige artikkel

Amerikansk midtøstenpolitikk og kristensionisme

Neste artikkel »

Israel; verden har skapt sin demise

111
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x