Vestlig etterretning: En fare for folk og nasjoners sikkerhet

10.3K visninger
3 minutter lesetid
162

Den tidligere britiske MI5 etterretningsagenten Annie Machon har skrevet boka ”Spies, lies and whistleblowers” (Spioner, løgner og fløyteblåsere) om Shayler affæren. Dette var en plan om at MI6 – britisk militær etterretning – skulle drepe Libyas statsleder Gaddafi for over 10 år siden.

Boka er basert på  Annie Machons egne erfaringer som etterretningsoffiser i den britiske militære etterretningsorganisasjonen MI5.

I boka retter Annie Machon alvorlige beskyldninger mot den britiske statens etterretningstjenester, MI5 og MI6. Machon og hennes partner David Shayler er tidligere høytstående MI5- offiserer, og begge er nå ute av tjeneste. Bokas beskyldninger er basert på deres egne erfaringer og fortjener virkelig å bli gjenstand for uavhengige undersøkelser.

Annie Machon hevder at MI5 ulovlig har etterforsket tusenvis av britiske borgere bare pga. deres  politiske synspunkter. Hun anfører dessuten at det var samarbeid og samrøre mellom Hærens Forskningsenhet og lojalist-terrorister, at MI5 ikke klarte å stoppe fire store terrorangrep i Storbritannia, til tross for at  MI5 hadde pålitelige bevis om hva som var i gjære før aksjonene inntraff. Dessuten lot MI5 og MI6 en kjent libysk terrorist få etablere seg i Storbritannia og sette opp et terroristnettverk – med etterretningens velsignelse…!

Annie Machon påstår at MI6 sin anti-iranske avdeling benyttet avisen Sunday Telegraph (og journalistene Con Coughlin, John Simpson og Dominic Lawson) for å prøve å beskylde Iran for  Lockerbie bombingen i 1988, ødeleggelsen av flight PA103. MI6 gjorde dette for å prøve å avlede oppmerksomheten fra det faktum at dette faktisk var en libysk hevn for den amerikanske bombingen av Tripoli (som ble støttet av Thatcher) i 1986.

Sarkozy, Brown og Obama - lederne for tre terror-nasjoner som liksom ikke får nok av å true Iran (en selvstendig fredsnasjon, som befinner seg utenfor NWO-blekkspruten). Hvorfor truer Sarkozy (leder for atommakt), Brown dengang (nå Cameron, same NWO-shit, new wrapping - leder for en atommakt) og Obama (leder for en atommakt som bedriver aggressiv imperialist-krigføring) Iran? Jo, fordi de hevder at Iran kan tenke seg å anskaffe atomvåpen. Snakk om å kaste stein i glasshus... Terrorister skjuler gjerne den virkelige grunnen for sine ugjerninger bak "en god grunn". Den "gode grunnen" kan godt være en løgn, slik Irak- og Afghanistan-okkupasjonene er eksempler på.

Bokas viktigste påstand er at MI6 ulovlig betalte titusenvis av pund til Al-Qaida i 1995-96 for å myrde oberst Gaddafi og ta makten i Libya. I dette kuppforsøket som ble gjennomført, ble mange  uskyldige sivile og sikkerhetspoliti drept.

Gadaffi er forsøkt myrdet før - dengang av Storbritannia. Klassisk vestlig statsleder-svik: Skaff deg en venn i den tredje verden - dolk ham så i ryggen, prøv å drepe ham på første forsøk.

Hvis dette er sant, så sponset det statlige britiske organ MI6,  våre terrorist-fiender for å begå konspirasjon til mord, og dette resulterte i drap på mange uskyldige sivile.

Nå er det Sarkozy som er wannabe Gadaffi morder, denne gang med bombing ovenfra-og-ned som terrorist-oppskrift. Oppskriften er den samme: Skaff deg en venn i den tredje verden - dolk ham så i ryggen, og ikke gi deg før du har drept ham i andre forsøk. Denne gangen har lille Norge dukket opp på lasset, og Jonas og Jens er såååå hyppe på at norske F16-fly skal bli de som får inn Gadaffi-fulltrefferen. Har de lyktes allerede?

Men statsminister Tony Blair nektet å høre noen bevis mot etterretningstjenesten, og forfulgte og trakasserte kritikere og varslere. The Intelligence and Security Committee, som ble etablert under loven 1994 Intelligence Services Act for å overvåke de hemmelige tjenestene, fungerer ikke, fordi den er oppnevnt av og rapporterer kun til statsministeren.

Etterretningstjenestene må  arbeide underlagt rettsstaten og respektere demokratiske rettigheter. Terrorist-mistenkte bør bli arrestert og stilt for retten i henhold til straffeloven, ikke bli arrestert eller henrettet, uten rettssak, slik det har skjedd i Nord-Irland og andre steder.

Etterretningstjenestene er ment å beskytte oss, men det synes som de selv har blitt viklet inn i terrorhandlinger, noe som gir større risiko for terrorangrep.

Innholdet i artikkelen er hentet fra Annie Machons nettsted.

Om mord på britiske statsborgere som er utført av etterretningen i Tony Blairs regjeringstid, se f.eks. her (7. juli terroren i London i 2005) eller her (drapet på Tony Blairs nærmeste medarbeider Robin Cook – nederst i artikkelen).

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

162 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Rasmussen
Terje Rasmussen
Anonym
5 år siden

tULL OG TØYS, JUKS OG FANTERI!! Vestlige etterretningstjenester arbeider innenfor strenge normer og regler utformet av valgte politikere i demokratiske land!!

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Military Intelligence Section 6, SIS Building, Philae, River Isis, Unicorn & Rider of Pale Horse

Quote: R U THE RIDER OF A WHITE HORSE OR THE RIDER OF THE WHITE HOUSE? R U THE DIFFERENCE?

Hitchhiking to Corsica, birthplace of the gods (arabic); How to survive with little or no money + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1897&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Nobody likes the taboo Octogon and related terminology, excellent, here’s another, quote: ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/tabu-oversikten-for-norske-redaktorer/comment-page-16/#comment-102625

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

#1667: Marine Links sister Marcy’s Foreign Fugitive Fund to MI-2 Decoy Snowden and Leaker BHO http://www.abeldanger.net/2013/08/1667-marine-links-sister-marcys-foreign.html Quote: Plum City – (AbelDanger.net). United States Marine Field McConnell has linkedhis sister Kristine Marcy’s alleged use of KPMG Consulting to manage the DOJ Foreign Fugitive File and Asset Forfeiture Fund to MI-2 deployments of Edward Snowden as a decoy for high-value leaks by Barack Hussein Obama and his entourage. McConnell claims that his sister authorized KPMG Consulting to place Obama in the Foreign Fugitive File when his name was Barry Soetoro and, later, place him in the White House to become the covert source of leaks which allegedly resulted in the deaths of Gareth Williams and members of Seal Team 6; attracted the attention of MI-2 investigators – disambiguation below – and triggered the call for the Snowden decoy. ..

“Syria – For the Love of Humanity ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/fredsprisen-til-barack-obama/comment-page-13/#comment-101398

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Følgende e-post er sendt,

+{

Emne: Nyhetstips

Ref.
Foreleste om å drepe «frafallen» http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7998713

Dette er noe merkverdig fordi alias Mullah Krekar er nevnt her og heter egentlig Najmuddin Faraj Ahmad: Public Service Announcement: List of CIA and Mossad agents http://occultsecrets.weebly.com/1/post/2010/02/public-service-announcement-list-of-a-lot-of-intl-cia-agents.html
Kan noen sjekke opp og melde tilbake? På forhånd takk, for dette klarer noen av dere mottakere som bl.a. er medlemmer nogenlunde høyt i frimurerorganisasjoner

Hvorfor får denne gutvotten så mye spalteplass, kunne vært gitt ifm bl.a. vaksineinformasjon slik at vi hadde unngått å bli terrorisert og skadet for livet av svinesprøyta

God dag

PS: Noen få har bedd om å bli fjernet fra e-post-listen, og dette vil skje i løpet av relativt kort tid


With regards from, med hilsen fra
..

Logo http://www.navigate3d.no/images/FalconIconTextedFramed.gif

Abel Danger, 9/11 intelligence and related http://www.abeldanger.net/
Architects and Engineers for 9/11 truth http://www.ae911truth.org/

}+

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Leveson’s Inquiry more dangerous than Iran http://www.ukcolumn.org/blogs/levesons-inquiry-more-dangerous-iran

Quote:

In the dangerous world around us, many people will be watching Prime Minister Cameron push Israel for war with Iran. This is of course a very serious situation, and one where we must make every effort to expose and stop such criminal warmongering. More dangerous in my opinion is the ongoing Leveson Inquiry which clearly seeks to introduce state controls over the media, and many believe, all free press and web media besides ..
.
Leveson Inquiry http://www.google.no/search?q=Leveson+Inquiry

Leveson Inquiry http://www.youtube.com/results?search_query=Leveson+Inquiry
.
david cameron fabian society http://www.google.no/search?q=david+cameron+fabian+society

david cameron jesuits http://www.google.no/search?q=david+cameron+jesuits

david cameron common purpose http://www.google.no/search?q=david+cameron+common+purpose

david cameron knights of malta http://www.youtube.com/results?search_query=david+cameron+knight+of+malta

cameron site:abeldanger.net http://www.google.no/search?q=cameron+site%3Aabeldanger.net
.
The reason David Cameron ordered his MP’s to vote against an EU Referendum + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=151#M7910
.
Relatert,

Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888

The society of Jesus, jesuits, Ignatius of Loyola, 1st Superior General, pope, black pope, Vatican http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1732&start=1

The Knights of Malta Are Ruled Over By The Vatican Jesuit Order http://www.youtube.com/watch?v=qOT1tWNwVCs

No More Victims: Working for Peace, One Child at a Time http://www.youtube.com/watch?v=Mb6ocX1Up2Y&feature=share

Obama’s War Incited by CNN, Al Jazeera & Co Leaves Thousands of Libyan Children Handicapped or Dead +

Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

Facebook tracks you even after logging out.

:-)

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Noen som vet hvordan det går med David Shayler for tiden? Han vi ser på bildet øverst i artikkelen. Alt jeg vet er at han virket 100% normal i hodet like etter at han lagde dokumentarfilmen “Mind the Gap” om 7/7 i London. Så ble han plutselig ko-ko, gikk drastisk ned i vekt, forlot alle konspirasjonsteorier og mente han var den nye Messias. Med et glassaktig blikk i øynene.

Deretter ble han enda mer ko-ko og begynte å gå i dameklær. Siden har visst ingen hørt fra han. Spørsmålet er egentlig: nøyaktig hva skjedde med Shayler og hvem stod bak dette totale personlighetsskiftet?

Fra Wikipedia: In an article in the Evening Standard, David Shayler further discusses the Messiah claim and reveals that he is now living as a woman in a squat in Abinger Hammer, Surrey.[23] Shayler has since told newspapers that his transvestite ‘alter ego’ is called ‘Delores Kane’

Alter ego ja… Har vi ikke hørt om slike ting før? MK Ultra, anyone?

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Shayler

Man kan jo også lure på hvilken rolle den blonde kvinnen på bildet, hans gamle samarbeidspartner (tilsynelatende) spilte/spiller.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Det samme skjedde vel med Charlie Sheen etter at han la frem listen sin med 200 punket som ikke stemte angående 9/11

Man blir vist fort Ko Ko, dør i ulykker, får kreft eller tar selvmord med 20 knivstikk i ryggen vist man avslører power eliten

Det er vist helt normalt ifølge den dypt relgiøse alt er helt normalt culten på septik :)

Charlie Sheen’s Video Message to President Obama

http://www.youtube.com/watch?v=ZyKR2-A0KPU

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Noen som vet om det har skjedd noe med Gard Gulbrandsen? Nettavisen hans, Konspirasjonsnytt, ser ut til å være lagt ned. Det var han som skrev artikkelen om den typiske skeptiker her for noen mnder siden.
Han skulle hjelpe meg med en bevissthetsgreie.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/-muhammedtegneren-westergaard-skulle-drepes-3587502.html

Kriminell og norsk mafia skulle drepe den danske muhammedtegneren Westergaard på besøk i Oslo, på oppdrag av internasjonale jihadister. Dette er en farlig utvikling som må følges nøye med av opplyste mennesker, som følger med i mediabildet.
Jeg føler med Westergaard. Undertegnende har også en fatwa over seg og jeg er obs. på kriminelle CIA-medlemmer blant muslimer. Forresten, det vrimler av dem her i Drammen.

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

Kjetil S. skrev:

“Når det gjelder påstandene om alien-hybrider, mind control, HAARP og alt annet pølsevev som fremsettes her på siden som forklaringer på terroren, mener jeg at enkelte bør gå en liten runde med seg selv, sette seg ned og virkelig LESE hva de selv har skrevet. Det er virkelig pinlig lesing. Det er direkte flaut!”

Er det din opfatning mind kontrol ikke eksisterer eller er det spesielt i denne saken du tar ditt forbehold?

Ifølge hardkokte skeptikere som Asbjørn Dyrendal i “Skepsis”-bladet–forekommer mind control! Skjønt han i likhet med avisene motvillig kommer inn på detaljer. Hva kan være årsaken? Har du noen teori?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Bakteppet er et området, det er e-tjenestenes domene og hva blir følgene?

Noen av oss har opplevd på kroppen og i kommentarfeltene at trakassering og motarbeidelser har vært på plass og aksellerert noe.

Vi opplevde alle som var her inne og forsøkte å nøste og legge brikker at visse aktører tydeligvis hadde fått identiske instrukser.. at det var bortimot tabu og forbudt å tenke og dele tanker, uten å bli fremstilt som monstre. Det ble henvist til respekt for ofrene men det var jo i respekt for dem, og vitnene som ikke ble hørt at vi måtte forsøke å finne ut av det før alt ble fikset på til ens versjon. Noe som viste seg å være viktig og riktig. Og de som ville hindre oss i å prate, syntes det var helt ok å håne, kaste skitt å henge ut oss, i en sådan stund av sorg.

Smurfen skrev til meg i går, at han ikke orket/gadd å lese på Ns lenger, når han ikke fikk poste, han hadde forsøke å poste 10 forskjellige innlegg, men hvert eneste ble stoppet og han gav opp, kneblet.

Innholdet i alle de stoppede kommentarene var om at eliten var bak 22 /7.

Snakket med en person i red i dag, som sier at innlegg de forsøker å poste også kan bli stoppet og at dette ikke er red som gjør men et slags filter eller sperre som ligger mellom oss som forsøker å poste og NS.

Videre har min nyinstallerte pc kjapt fått de samme problemer som alle andre pc jeg bruker, den lever sitt eget liv, laster og laster og laster, ting jeg ikke har bedt om, eller aner hva er, og kjører skript som jeg ikke har bedt om slik at det blir sneglefart.

Det er kommet inn noe nytt når jeg forsøker å søke på nett/google.

Det heter Hotspot elite shield.

Det har en lyseblå logo og jeg har aldri sett det før eller bedt om det.

Ringte min datamann som ikke har hørt om det heller og ikke installert noe slikt. Dette har kommet uten at jeg har bedt om det, og det ser ut til å begrense mine søk og ha jeg poster..

Mye av det jeg får opp når jeg søker på google, går ikke å åpne..

Og merk navnet på dette: Hotspot Elite Shield.

Elitens beskyttende skjold mot sannhetssøkere?
Uansett hva det er så er det PÅDYTTET meg og hindrer meg..

Skriver dette for å informere om endringer siden 22/7 og for å finne ut om andre opplever de samme eller lignende endringer?

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

“Noen av oss har opplevd på kroppen og i kommentarfeltene at trakassering og motarbeidelser har vært på plass og aksellerert noe.”

SVAR: En debatt er ikke trakassering! At folk er uenige med deg er ikke trakassering. At noen stiller spørsmål ved dine teorier og utsagn er ikke “motarbeidelser”. Feks: Jeg tror ikke kjæresten min jobber for en ukjent organisasjon (Nwo) fordi hun lagde taco til middag igår, da jeg tydelig påpekte at Sodd var svært ønsket. Ungen min står opp 05.00 hver dag. Jeg klikker snart vinkel, men jeg tror ikke Pst har programmert min 8mnd-gamle søtnos til å drive meg til psykiatrisk.
Singoalla – Er det noen som bruker hersketeknikker, avfeier folk som agenter eller idioter, så er det du! Du setter deg over oss “vanlige” folk, som tydelivis er nedsnødd.

“Og de som ville hindre oss i å prate, syntes det var helt ok å håne, kaste skitt å henge ut oss, i en sådan stund av sorg.”
SVAR: Ingen kan hindre deg i å prate. Post det du vil. Det skulle være mulig, selv om datamaskinen din er under angrep døgnet rundt. Merkelig at staten vil bruke så mye ressurser på å få deg “tiet”, da du aldri har kommet med en dokumentert påstand, eller noe innsiktsfullt. Og om du var en fare for rikets sikkerhet, ville du nok ikke sittet her idag.

Jeg fikk ikke logget inn på “World of Warcraft” sist uke. Her står nok mystiske krefter bak!

Ps! (igjen) Jeg jobber ikke for Stoltenberg eller noen genmodifiserte reptiler.
God helg!

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
12 år siden

Åja, det var DER skapet skulle stå ja Mr. Oslo :)
hehe… veldig bra kommentar:)

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Beklager, litt for engasjert der, bytt ut dobbelt-linkingen med denne:
http://www.dissident-net.info/ingolf-hakon-teigene/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

F: Men disse undersøkelsene brakte deg opp i vanskeligheter?
SVB: Det kan man godt si. Jeg og familien ble utsatt for telefonterror av verste sort, trusler, innbrudd, og en form for sabotasje som sannsynligvis har forbindelse med saken.
http://www.friheten.no/interv/2002/11/harri.html

skippern
skippern
Abonnent
12 år siden

The maltese double cross av Allan Francovich mannen bak BBC dokumentar om operasjon Gladio og on company business+++, kan ses her sammen andre gode dokumentarer omhandlende CIA og NATO etteretning:
http://www.youtube.com/user/r0ll0t0masi#p/u/260/_TMU0vCGNz4

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  skippern
12 år siden

Takk skippern. Jeg vet at du har erfart og opplevd mye og sitter på mye kunnskaper om komune-mafia og annet. Oppfordrer deg til å poste og bidra så mye du kan, mens det ennå er mulig. Sensuren er rett rundt hjørnet.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

Det bør tas hensyn til at under taktisk etterforskning vil politiet ikke vil tilstå flere ugjerningsmenn på øya før etterforskningen er over. De legger munnbind på media slik at det ikke skader etterforskningen. Personlig har jeg tro på at har det vært flere mordere på øya, vil politiet finne det ut, i tillegg til at vi får vite det. Men ikke før tiden er inne.
Forhåpentligvis….

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  kjemisk
12 år siden

Begynner så smått å tro at Politiet tier om at det var flere skyttere inntil det er blitt en slags offisiell “sannhet” at det bare var én stk. Selv om det går i mot hva enkelte vitner bestemt sier. Mange vitner vil også etter hvert begynne å tvile på hva de har sett siden de blir motarbeidet og fordi de helst vil legge det traumatiske bak seg. Avisene vil jo uansett bare skrive mest mulig vås om rosemarsj og politikernes tomme prat. Overfor vitner som er for sta, har de sikkert andre midler å stoppe munnen på. Bare tenk på hva som skjedde nylig med de 20 soldatene/vitnene som var med på liksomlikvidasjonen av Bin Laden, eller de døde vitnene etter JFK-drapet. Det snakkes også om at ca 40 sikkerhetsvakter til Bill Clinton har “omkommet” i ettertid også. Er visst fast prosedyre dette…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Takk Monica, dette er viktig. Ser at du har kopiert inn i innlegget ditt det som disse undommene sa og navnet Aleksander Stavdal (23).

Jeg vil legge til dette klippet, slik at vi også får med et vitne-navn til. Og håper noen av leserne kan notere eller sikre dette et annet sted enn på nett.

Klipp:

Flere av ungdommene som var på Utøya under skytedramaet forteller til VG at de er overbevist om at må ha vært mer enn én gjerningsmann. Det mener også Marius Helander Røset.

– Jeg er helt sikkert på at det ble skutt fra to forskjellige plasser på øya samtidig, sier han. Vitner: – Må være to personer.

Merk dere at disse vitnene er sikre i sin sak. Andre har sagt det samme som vi har sett på nær-tv osv. At mennesker i alle aldre er forskjellige og utrykker seg forskjellig må vi akseptere uten å svekke deres troverdighet som vitner.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Singoalla
12 år siden

Singo flott at du fant enda et vitne. Sjekk også denne kommentaren med link til grafikken over Utøya http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-41/#comment-69569
så kan man spørre seg, er ABB en Supermann?

Kjetil S
Skribent
12 år siden

Jeg er en av de som har sett på Tarpley sin analyse av 9/11 som en av de beste. Han mener 9/11 er en “false flag”, og jeg kan ikke annet enn å si meg enig. Jeg mener Tarpley har ganske OK troverdighet i disse spm, selv om det for meg som en vanlig “mann i gata” er vanskelig å bedømme dette. Jeg har rett og slett for lite info om det som foregår bak kulissene til å kunne konkludere om noe som helst. Det jeg ER sikker på er at de offisielle historiene (eller mytene) som presenteres for allmuen nesten alltid er mangelfulle/misvisende/villedende/løgn (pick your choice).

Men når det kommer til 22/7 mener jeg Tarpleys analyse er svak. Om man leser denne artikkelen av Tarpley http://tarpley.net/2011/07/24/norway-terror-attacks-a-false-flag/ ser man at argumentene for “false flag” er
1. At flere ungdommer på Utøya rapporterte om flere skyttere
2. At det ble holdt en terrorøvelse i Oslo i 2010

At ungdommene rapporterte om flere skyttere har ingen tyngde med mindre de tydelig SÅ to ulike menn, med ulik kroppsbygging, ulikt utseende, ulike klær etc. At ungdommer i sjokk og i frykt for sitt liv, og sannsynligvis uten erfaring fra “slagmarken”, mener de HØRTE skudd fra ulike steder er særs lite pålitelig vitnesbyrd. Jeg er trygg på at dersom Politiet virkelig hadde festet lit til disse vitnesbyrdene ville man også ha gått ut med at de leter etter kompanjongen.

Når det gjelder terrorøvelser, er dette noe som Politiet (Delta) garantert holder jevnlig, sikkert flere ganger årlig. Siden man regner med at en terroraksjon mest sannsynlig vil skje i Oslo (der makten holder hus), vil også terrorøvelsene bli hovedsaklig holdt i Oslo. Annet ville være meget underlig, ja nærmest som en tjenesteforsømmelse å regne. Dette betyr at uansett på hvilket tidspunkt en terroraksjon finner sted i Oslo, vil det innenfor en viss tidsramme forut for terroraksjonen ha blitt gjennomført en terrorøvelse i Oslo. Argumentet blir derfor håpløst.

Når det gjelder påstandene om alien-hybrider, mind control, HAARP og alt annet pølsevev som fremsettes her på siden som forklaringer på terroren, mener jeg at enkelte bør gå en liten runde med seg selv, sette seg ned og virkelig LESE hva de selv har skrevet. Det er virkelig pinlig lesing. Det er direkte flaut!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Kjetil S
12 år siden

Vitner: – Må være to personer

Politiet mener Anders Behring Breivik (32) er gjerningsmannen som var utkledd som politimann, og har siktet ham for to terrorangrep. Ungdommer VG har snakket med beskriver imidlertid også en annen gjerningsmann – som ikke var iført politiuniform.

Vedkommende var i følge dem rundt 180 centimeter høy, hadde tykt mørkt hår og så nordisk ut. Han hadde en pistol i høyrehånden og et gevær på ryggen.

– Jeg har overbevist om at det var to personer som skjøt, sier Aleksander Stavdal (23).

– Jeg snudde meg mens jeg løp fra stedet. Jeg så hvordan de bare plaffet ned folk.

– Jeg så hvordan en gutt lå på bakken. Han skalv og ristet, før de kom bort og skjøt ham en gang til.

http://www.ostlendingen.no/nyheter/det-forste-han-gjorde-var-a-skyte-den-soteste-jenta-han-sa-1.6380253

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Det ingen visstnok har lagt merke til er veiarbeidet/det undejordiske arbeidet som var i gang i regjeringskvartalet før 22/7. Kanskje viktigere enn “bombeøvelser.”

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Vandalf

ABBs manifest er totalt uinteressant når det gjelder å finne ut hva slags bombe som ble brukt. For å finne ut av dette må man se hva man finner i regjeringskvartalet samt studere hvilken effekt bomben, eller bombene, hadde.

ABB kunne ha skrevet at han brukte kunstgjødsel, kinaputter fra Sverige, kryptonitt, sjampo blandet med after shave (såkalt flyplassbombe), eller hundre tusen nyttårsraketter. Spiller ingen rolle. Vi må se på fakta. Fakta – ikke skriverier fra en sinnssyk tulling.

Har media i det hele tatt sagt noe om at spor av kunstgjødsel ble funnet i regjeringskvartalet? Har spor av andre sprengstoff blitt funnet? Nøyaktig hva sier norske og internasjonale sprengstoff-eksperter? Folkene i Veterans Today i USA tror ihvertfall ikke på kunstgjødsel-historien.

Og, eh… hvordan får man lov til å parkere en varebil rett foran inngangen til et så viktig, og helt sikkert strengt bevoktet, bygg?

Og … hvor er bildene av ABB fra de tusen overvåkningskameraene i Oslo sentrum? Kunne umulig ha vært særlig vanskelig å lete fram.

Red Ice gjør forsøk på en analyse: http://www.youtube.com/watch?v=z3q-9Nj1p5g

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Mr Tarpley, som argumenterer heftig for at 22.07 var en false flag-operasjon må anses som en tullebukk…

Å bruke en terrorøvelse gjennomført i 2010 som argument for at 22.07 var en inside job er absolutt latterlig!

Fyren har ingen troverdighet, enkelt og greit…

Statan
Statan
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

As if you had… LOL

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Lol meg her og lol meg der…

Vel, jeg ser på argumentasjonen og vurderer den rasjonelt.

Det tror jeg du kunne ha godt av også…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Dere må gjerne tomle ned Tarpley-slakten min, men det endrer ikke på det faktum at argumentet er komplett latterlig, og det bekrefter min tidligere påstand om at dette forumet frekventeres av litt for mange intellektuelle lettvektere…

Statan
Statan
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Vanalft. Tarpley er ganske saa annerkjent og gaar du til nettstedet hans, saa er det hundrevis av artikler. At han kan ha gjoert en feil som alle andre, er ikke utenkelig.

Jeg tror folk ler mere av deg en de tomler deg ned her naa.

Vandalf, the expert.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Anerkjenelse hjelper ikke på dårlig argumentasjon, enkelt og greit.

Om du hadde klart å holde deg til saken så handler den om at Tarpley benytter en terrorøvelse avholdt i 2010 som argument for at 22.07 kan være en false flag operasjon.

Hva synes du, Snatum, som dette argumentet?

Merk at jeg helt bevisst skriver nicket ditt feil da du som så mange andre lettvektere her sjelden eller aldri evner å skrive nicket mitt riktig…

Statan
Statan
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Det er artig aa se at det dukker opp en og annen original her. Takker for festlige innlegg Vandalf. Du gav meg en god latter.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Så bra da. Jeg lo godt selv, faktisk.

Synes innlegget mitt var riktig så festlig…

Når vi først har det så koselig;

Kan ikke du svare på spørsmålet mitt?

Statan
Statan
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Svare? Du faar titte litt lenger opp da vet du. Kansje det staar noe der.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Var dette “svaret” ditt?

“At han kan ha gjoert en feil som alle andre, er ikke utenkelig”

Ok..

Er vi da enige om at argumentet om terrorøvelse i 2010 indikerer false flag 22.07 er ubrukelig?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Sovnet du?

Statan
Statan
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Prover du aa score et poeng paa at noen ikke sitter klistret til skjermen og kommenterer paa ekspert uttalelsene dine?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Se der ja, statnett…

Svare på spørsmålet mitt?

Mole;

Jeg vil tro at etterhvert som “manifestet” blir analysert av eksperter, altså skikkelige eksperter, så vil man se at der er mye som er sant og mye som ikke er sant. At ABB lyver om noe og snakker sant om noe.

I dette tilfellet mener BelzeBob at det er latterlig å tro på gjødselsbombeteorien, og jeg mener det, så langt er den mest troverdige teorien, blant annet fordi ABB skriver dette selv, samt de faktum at han opprettet et jordbruksselskap, leide seg en gård og kjøpte store mengder kunstgjødsel, i tillegg til en rekke andre remedier som inngår i en kunstgjødselbombe.

Altså det han skriver, sammenholdt med hva han har foretatt seg peker klart i retning av at det var en kunstgjødselbombe.

Har du en annen teori?

Seriekoblede kinaputter?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Så det ABB skriver om krig i europa kan faktisk være tilfellet Vandalf?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Du finner nok mange som deler ABB’s syn på Europa i dag.

Jeg gjør ikke det.

Gjør du?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

ABB skriver at det vil bli krig i europa, tror du han på det?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Vel, ser du på Europas historie så vil det være oppsiktsvekkende om man ilke får flere kriger her i fremtiden.

Den konklusjonen klarer man utmerket godt å trekke uten ABB’s hjelp…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

ABB skriver at “hans” menn vil skape krig i europa, tror du på det han skriver?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Nei, jeg tror ikke det.

Gjør du?

Ps: nå skylder du faktisk å svare på mine spørsmål også, Mole!

Tror du det var en gjødselbombe?

Hva synes du om øvelse 2010 vs false flag 2011 argumentet?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Statan
12 år siden

Ja jeg tror hans ideologi og “hans” menn er i stand til å skape krig i europa.

Men det er visst ikke bare meg som deler denne bekymringen.

Politi over hele verden etterforsker reisevirksomheten til Anders Behring Breivik. De tror han snakker sant.

I manifestet påstår han også at han har en rekke støttespillere verden rundt, som han nå ikke vil avsløre overfor politiet.
http://www.dagbladet.no/2011/08/07/nyheter/innenriks/terror/terror_i_oslo/anders_behring_breivik/17564130/

Tror du de leter etter økologisk blåbær som ABB har plantet?

Jeg tror det var mer enn gjødsel som var i den “bomben”

Terrorøvelsen ble gjort for å være forberedt for terror på norsk jord, noe de fikk og taklet dårlig.

I et intervju med Magasinet i for, sier Janne Kristiansen at det bare er et spørsmål om tid før det skjer et terrorangrep på norsk jord.

Da PST la frem sin åpne trusselvurdering i feburar i år, uttalte Kristiansen at «det ville være naivt å tro at det ikke vil skje forsøk på terror i Norge som PST ikke hadde sett på forhånd».

PST-sjefen: – Nordmenn kan føle seg trygge
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7740390

Dagen før terroren i norge sier Jonas Gahr Støre,

Jonas minnet om at når israelerne opplever rakettangrep og terror, ja så gjør det noe med dem.

– De formes av det, og det må vi prøve å forstå, mente han.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7738943

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Statan
12 år siden

Jonas minnet om at når israelerne opplever rakettangrep og terror, ja så gjør det noe med dem. – De formes av det, og det må vi prøve å forstå, mente han.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7738943

Og med disse ord viset Støre at Norge besvarer terror med forståelse og sympati til terroristen, og stemmer i mot en Palestinsk stat i september som vil provosere mange muslimer med store forhåpninger. Gjør det det viser Norge for hele verden av de gir etter for terror, og neste smell kommer trolig til å bli utført av en Islamist fordi de ser at det er på dette nivået politikk avgjøres. Og da vil “korsfarerene” få blod på tann…igjen.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Statan
12 år siden

La oss se nærmere på denne forsoningsartikkelen skrevet av Sidsel Wold for NRK. Hvem er Sidsel Wold?

Sidsel Margrethe Wold (født 23. februar 1959) er en norsk journalist og forfatter. Fra 2007 har hun vært NRKs korrespondent i Midtøsten.
I 1978 reiste hun til Israel der hun arbeidet som kalverøkter på en kibbutz (inndokteringsleir for jødiske nybyggere) og lærte seg hebraisk. Hun begynte på Universitetet i Oslo i 1981 og holdt samtidig kontakt med det jødiske miljøet i Norge. Wold har bodd i Israel flere ganger siden, blant annet for å studere arabisk i 2003. Sidsel Wold er gift med seiler, forfatter og tidligere journalist i Dagbladet, Ragnar Kvam jr.
http://no.wikipedia.org/wiki/Sidsel_Wold

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Ser ingenting latterlig med det jeg.

Noe som derimot er latterlig er at vi alle tror på historien om en gjødselbombe selv om vi aldri har sett beviser for at det faktisk var en gjødselbombe.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Hva tror du det var?

Fyren beskriver i detalj hvordan han laget bomben…

Mener du vi ikje skal tro det han skriver?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Skal vi tro på krig i europa også som ABB skriver?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

ABB beskriver hvordan han laget bomben og hvorfor.

Spørsmålet ditt, Mole, er forøvrig idiotisk…

Når skal du lære?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Spørsmålet mitt er IDIOTISK, Vandalf spurte BelzeBob,

. 2011 kl. 12:24
Hva tror du det var?

Fyren beskriver i detalj hvordan han laget bomben…

Mener du vi ikje skal tro det han skriver?

Mole.
Skal vi tro på krig i europa også som ABB skriver?

Eller skriver ikke ABB om krig i europa??

Her er løgnene til Anders Behring Breivik
I sitt såkalte manifest fremsetter han også en rekke faktafeil.
http://www.dagbladet.no/2011/08/03/nyheter/innenriks/terror/terrorangrepet/anders_behring_breivik/17519255/

Finnes det annet ABB kan lyve om??
Eller STOLER DU BLINDT PÅ BOMBEOPPSKRIFTEN HANS?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Mole;

Det er ikke så lett å argumentere mot deg uten å falle for fristelsen og være frekk.

Du bør klare å skille mellom ABB’s forkvaklede verdenssyn hva angår hans oppfatning av dagens og fremtidens Europa, og hans dagbokaktige beskrivelse av sine gjøremål forut for terrorangrepet…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Jeg spurte deg et spørsmål Vandalf.

Her er løgnene til Anders Behring Breivik
I sitt såkalte manifest fremsetter han også en rekke faktafeil.
http://www.dagbladet.no/2011/08/03/nyheter/innenriks/terror/terrorangrepet/anders_behring_breivik/17519255/

Finnes det annet ABB kan lyve om??
Eller STOLER DU BLINDT PÅ BOMBEOPPSKRIFTEN HANS?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Herregud da, Mole…

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

…og her kommer Vandalf (nok en gang) med klassisk debunking. Legg merke til hva han gjør:

A) Latterliggjøre/diskreditere (‘Tarpley er ‘latterlig’ og en ‘tullebukk’ uten ‘troverdighet’). Vandalf drar også den velkjente ‘intellektuelle lettvektere’ ie. alt som kommer fra Nyhetsspeilet er shait.

B) Skifte av fokus/unndra viktige elementer av storyen (Tarpley tar opp punktet som gjelder øyevitner som beretter om minst to skyttere, et meget essensielt punkt som nå er ikke-eksisterende i mainstreammedia). Vandalf henger seg selvsagt opp i punktet ang terrorøvelsen i 2010.

Som en ‘bonus’ ved å operere på denne måten, faller også Gaarders fokus på ‘ambassade-overvåkningen’ bort.

Vandalf, som ofte kritiserer konspifolket for å drive ‘cherry picking’, gjør det i aller høyeste grad selv.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Ursus
12 år siden

Bla bla bla…

Er det ikke en kjeft her som evner å kalle en spade for en spade, og terrorøvelsen i 2010 som et elendig argument for false flag?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Ursus
12 år siden

8. 2011 kl. 12:46
Spørsmålet mitt er IDIOTISK, Vandalf spurte BelzeBob,

. 2011 kl. 12:24
Hva tror du det var?

Fyren beskriver i detalj hvordan han laget bomben…

Mener du vi ikje skal tro det han skriver?

Mole.
Skal vi tro på krig i europa også som ABB skriver?

Eller skriver ikke ABB om krig i europa??

Her er løgnene til Anders Behring Breivik
I sitt såkalte manifest fremsetter han også en rekke faktafeil.
http://www.dagbladet.no/2011/08/03/nyheter/innenriks/terror/terrorangrepet/anders_behring_breivik/17519255/

Finnes det annet ABB kan lyve om??
Eller STOLER DU BLINDT PÅ BOMBEOPPSKRIFTEN HANS?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Ursus
12 år siden

Det hjelper ikke på kvaliteten på innlegget om du repeterer det, Mole…

Se forøvrig mitt forrige innlegg…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Ursus
12 år siden

Hallo da folkens!

Terrorøvelse, 2010, false flag 2011…

På tide å få hue ut av ræva og ta stilling til hvorvidt dette er å anse som et godt argument for false flaghypotesen…

Bare en masse tåkeprat, som vanlig…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Ursus
12 år siden

Spørsmålet står fortsatt ubesvart Vandalf!

Mole sier:
07. 08. 2011 kl. 13:05
Jeg spurte deg et spørsmål Vandalf.

Her er løgnene til Anders Behring Breivik
I sitt såkalte manifest fremsetter han også en rekke faktafeil.
http://www.dagbladet.no/2011/08/03/nyheter/innenriks/terror/terrorangrepet/anders_behring_breivik/17519255/

Finnes det annet ABB kan lyve om??
Eller STOLER DU BLINDT PÅ BOMBEOPPSKRIFTEN HANS?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Ursus
12 år siden

Vandalf sier:
07. 08. 2011 kl. 13:10
Herregud da, Mole…

Mole.
Det besvarer vel ikke spørsmålet.

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Mannen bak dokumentaren 7/7 Ripple Effect gir sine kommentarer om avsløringen av MI5 og britisk politis metoder:

“Commentary about the recent MI5 revelations in The Independent about the modus operandi of MI5 and the U.K. police.”

http://100777.com/node/1925

ye
ye
Abonnent
12 år siden

MI5 driver utpressing av britiske muslimer ! Om de britiske muslimene ikke går med på å jobbe som informanter for den britiske etteretningen Security Service, blir de truet med trakassering i UK og i utlandet.
Fem arbeidere leverte i 2009 inn en klage til politiet som er er den etaten som skal overvåke (!) Security Service, og har stått fram offentlig for å fortelle hva de har opplevd.

‘Work for us or we will say you are a terrorist’
Exclusive: How MI5 blackmails British Muslims

Hele artikkelen, med link til MI5 og britisk politis modus operandi, er her:

http://jforjustice.co.uk/MI5-7-7.html

« Forrige artikkel

Osama bin Laden – litt fiksjon og mye fakta

Neste artikkel »

Hva gjør Kronprins Håkon på Bilderberg-møte?

162
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x