Vestlig etterretning: En fare for folk og nasjoners sikkerhet

10237 visninger
3 minutter lesetid
162

Den tidligere britiske MI5 etterretningsagenten Annie Machon har skrevet boka ”Spies, lies and whistleblowers” (Spioner, løgner og fløyteblåsere) om Shayler affæren. Dette var en plan om at MI6 – britisk militær etterretning – skulle drepe Libyas statsleder Gaddafi for over 10 år siden.

Boka er basert på  Annie Machons egne erfaringer som etterretningsoffiser i den britiske militære etterretningsorganisasjonen MI5.

I boka retter Annie Machon alvorlige beskyldninger mot den britiske statens etterretningstjenester, MI5 og MI6. Machon og hennes partner David Shayler er tidligere høytstående MI5- offiserer, og begge er nå ute av tjeneste. Bokas beskyldninger er basert på deres egne erfaringer og fortjener virkelig å bli gjenstand for uavhengige undersøkelser.

Annie Machon hevder at MI5 ulovlig har etterforsket tusenvis av britiske borgere bare pga. deres  politiske synspunkter. Hun anfører dessuten at det var samarbeid og samrøre mellom Hærens Forskningsenhet og lojalist-terrorister, at MI5 ikke klarte å stoppe fire store terrorangrep i Storbritannia, til tross for at  MI5 hadde pålitelige bevis om hva som var i gjære før aksjonene inntraff. Dessuten lot MI5 og MI6 en kjent libysk terrorist få etablere seg i Storbritannia og sette opp et terroristnettverk – med etterretningens velsignelse…!

Annie Machon påstår at MI6 sin anti-iranske avdeling benyttet avisen Sunday Telegraph (og journalistene Con Coughlin, John Simpson og Dominic Lawson) for å prøve å beskylde Iran for  Lockerbie bombingen i 1988, ødeleggelsen av flight PA103. MI6 gjorde dette for å prøve å avlede oppmerksomheten fra det faktum at dette faktisk var en libysk hevn for den amerikanske bombingen av Tripoli (som ble støttet av Thatcher) i 1986.

Sarkozy, Brown og Obama - lederne for tre terror-nasjoner som liksom ikke får nok av å true Iran (en selvstendig fredsnasjon, som befinner seg utenfor NWO-blekkspruten). Hvorfor truer Sarkozy (leder for atommakt), Brown dengang (nå Cameron, same NWO-shit, new wrapping - leder for en atommakt) og Obama (leder for en atommakt som bedriver aggressiv imperialist-krigføring) Iran? Jo, fordi de hevder at Iran kan tenke seg å anskaffe atomvåpen. Snakk om å kaste stein i glasshus... Terrorister skjuler gjerne den virkelige grunnen for sine ugjerninger bak "en god grunn". Den "gode grunnen" kan godt være en løgn, slik Irak- og Afghanistan-okkupasjonene er eksempler på.

Bokas viktigste påstand er at MI6 ulovlig betalte titusenvis av pund til Al-Qaida i 1995-96 for å myrde oberst Gaddafi og ta makten i Libya. I dette kuppforsøket som ble gjennomført, ble mange  uskyldige sivile og sikkerhetspoliti drept.

Gadaffi er forsøkt myrdet før - dengang av Storbritannia. Klassisk vestlig statsleder-svik: Skaff deg en venn i den tredje verden - dolk ham så i ryggen, prøv å drepe ham på første forsøk.

Hvis dette er sant, så sponset det statlige britiske organ MI6,  våre terrorist-fiender for å begå konspirasjon til mord, og dette resulterte i drap på mange uskyldige sivile.

Nå er det Sarkozy som er wannabe Gadaffi morder, denne gang med bombing ovenfra-og-ned som terrorist-oppskrift. Oppskriften er den samme: Skaff deg en venn i den tredje verden - dolk ham så i ryggen, og ikke gi deg før du har drept ham i andre forsøk. Denne gangen har lille Norge dukket opp på lasset, og Jonas og Jens er såååå hyppe på at norske F16-fly skal bli de som får inn Gadaffi-fulltrefferen. Har de lyktes allerede?

Men statsminister Tony Blair nektet å høre noen bevis mot etterretningstjenesten, og forfulgte og trakasserte kritikere og varslere. The Intelligence and Security Committee, som ble etablert under loven 1994 Intelligence Services Act for å overvåke de hemmelige tjenestene, fungerer ikke, fordi den er oppnevnt av og rapporterer kun til statsministeren.

Etterretningstjenestene må  arbeide underlagt rettsstaten og respektere demokratiske rettigheter. Terrorist-mistenkte bør bli arrestert og stilt for retten i henhold til straffeloven, ikke bli arrestert eller henrettet, uten rettssak, slik det har skjedd i Nord-Irland og andre steder.

Etterretningstjenestene er ment å beskytte oss, men det synes som de selv har blitt viklet inn i terrorhandlinger, noe som gir større risiko for terrorangrep.

Innholdet i artikkelen er hentet fra Annie Machons nettsted.

Om mord på britiske statsborgere som er utført av etterretningen i Tony Blairs regjeringstid, se f.eks. her (7. juli terroren i London i 2005) eller her (drapet på Tony Blairs nærmeste medarbeider Robin Cook – nederst i artikkelen).

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

162 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
ye
ye
12 år siden

Taktisk felle fra Secret Service avslørt i epost til støttespillere til John Anthony Hill, mannen som utfordrer myndighetene som gjennomførte bombingen i London i 2005, men som ble frikjent 12.mai 2011 i retten etter en absurd tiltale i et forsøk i å kneble ham.

All sabotasjen som er gjort mot Hill over de siste 2 år viser med tydelighet at infromasjonen mannen kommer ut med er sprengstoff og kan rive ned hele NWO planene om det blir kjent.

Les epostutvekslingen som var et forsøk på infiltrasjon her:
http://mtrial.org/node/126

Ulven
Ulven
12 år siden

Vil det bli sendt topphemmelige norske E14-agenter til Libya – eller er de der allerede? Kanskje de staute norske E14 gutta boyz har fått i oppgave å infiltrere Gadaffis livvakt-korps – Gadaffi har bare kvinnelige livvakter. Så er håpet at om så bare en av E14-agentene klarer å få tak i koordinatene for Gadaffis lokalisering, hvoretter signalet gis til NATOs satelitt-system hvoretter franske Super Étendard eller Mirage-fly går på vingene for å «ta ut» Daffy-markøren. Så vil det vel bli en oppvask internt i NATO-Norge etterpå om hvorfor ikke E14 kunne ha sendt signalet sine kammerater i F16-crewet.

Den døde E14-agenten kjent som helte-Bolle, han som fikk krigskorset av daffe-Jens etter sin død, døde under hemmelig agent-oppdrag på fremmed jord i Afghanistan. Hvorfor fikk han en utmerkelse som resten av det norske dusinet med soldater som er blitt truffet av bomber og kuler på fremmed jord i Afghanistan og har blitt flydd hjem i kister ikke har fortjent?

Min ulvenese sier meg at agenthelten Bolle drev undercover samarbeid med andre lands etterretning. Og hvilket «livsfarlig» oppdrag var det som han utførte så heltedådig at han fortjente krigskorset med sverd? Det kunne vi vel ha fått høre om – men vi fikk jo ikke vite at Norge i det hele tatt hadde E14-agenter i Afghanistan før det ble avslørt at Bolles kiste rommet en E14-agent som hadde falt under imperialist-oppdrag på fremmed jord.

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Et google-søk for siste måneden gir følgende overskrifter fra mainstream saue-media:
«Her har NATO bombet Gaddafis krigsskip – VG
Her skal Nato-bombene ha drept Gaddafis sønn og barnebarn – VG
– Danske piloter bombet Gaddafis sønn – Verden – NRK Nyheter
Norske skal ha bombet Gaddafis hus – VG
NATO-bombet skole for funksjonshemmede i Libya – VG
– Gaddafi gir seg ikke trass NATO-angrep – Trønder-Avisa
Nato-fly bombet Gaddafis hovedkvarter | TV 2 Nyhetene»

Var ikke NATO-alliansen ment for selvforsvar? I såfall, hva gjøre våre styrker i Libya? Millitærtrening? :D
«I dag sender regjeringen norske fly til Libya slik at de skal trene på å bombe virkelige mål av kjøtt og blod og støttet av alle ”idioter” på Stortinget som snaut vet i hvilken ende av geværet kula kommer ut i. Jeg for min del mener at Norge ikke har noe å gjøre i verken Libya, Irak eller Afghanistan. Det norske forsvar har som oppgave å verne om egne grenser og ikke begi seg ut på eventyr iscenesatt av krigskåte politikere og våpenindustri verden rundt.

Allikevel, når Norge er med i NATO må vi aksjonere hvis et av medlemslandene blir angrepet. Så vidt meg bekjent er ikke noe NATO land under angrep i dag, og da får norske styrker holde seg innenriks. NATO er en forsvarspakt og ikke en angrepspakt”
http://www.frie-ytringer.com/2011/05/09/nato-er-ment-a-v%C3%A6re-en-forsvarspakt-ikke-en-angrepspakt/

Nå er det vel ingen tvil lenger at NATOs egentlige mål er å ta Gaddafi, og ikke beskytte noe sivile i landet:
«Tror Natos mål er å ta livet av Gaddafi
Det er liten tvil om at Natos egentlige mål i Libya er å bli kvitt Muammar Gaddafi, mener forsker Svein Melby.»
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/tror-natos-maal-er-aa-ta-livet-av-gaddafi-3482445.html

Lykketil! Jævla Quislinger som sitter i regjeringen! :D

Ulven
Ulven
12 år siden

Media Ignores Assassinations ordered by Cheney and carried out by CIA!

«When the famous journalist Seymour Hersh reported about an executive assassination ring which reported directly to Dick Cheney, why did the major media give this so little coverage? The news spread widely through alternative news websites, yet leading newspapers and other major media (with a few exceptions) gave little to no coverage. Could it be that there are powerful people who don’t want the public to know about such things?

Investigative reporter Seymour Hersh may have made a little more news than he intended by talking about new alleged instances of domestic spying by the CIA, and about an ongoing covert military operation that he called an “executive assassination ring.” [Hersh said] “after 9/11 … the Central Intelligence Agency was very deeply involved in domestic activities against people they thought to be enemies of the state, without any legal authority for it. Today, there was a story in the New York Times that … mentioned something known as the Joint Special Operations Command — JSOC. They reported directly to the Cheney office.

“It’s an executive assassination ring essentially, and it’s been going on and on. They’ve been going into countries, not talking to the ambassador or the CIA station chief, and finding people on a list and executing them. That’s been going on in the name of all of us.”

http://www.darkgovernment.com/news/media-ignores-cheney-assassinations/

Ulven
Ulven
12 år siden

Spy vs. spy: Maktkamp mellom CIA og SÄPO – det svenske sikkerhetspolitiet – på svensk jord. CIA ble kastet ut (dette skjedde i Sverige, jeg tviler på at PST har guts nok til å kaste CIA ut av Norge):

«Svensk avis: – Stoppet CIA-operasjon i Sverige. Det svenske sikkerhetspolitiet (Säpo) skal ha avslørt og stoppet hemmelige amerikanske agenter som drev terroristspaning i landet.

Säpo-agentene kom over sine amerikanske kolleger da de selv drev spaning mot mistenkte terroristkretser i Stockholm. Plutselig oppdaget Säpo at det, foruten svensk sikkerhetspoliti, var en tredje aktør på plass. I området opererte også andre, ukjente personer som også interesserte seg for de mistenkte terroristene, skriver Svenska Dagbladet.

De amerikanske agentene skal ha vært i Sverige med falsk identitet, og det skal ha vært Säpo-sjef Anders Danielsson som fremførte klagen til amerikanerne.»

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10094156

Michelle
12 år siden

Trådløse micro-chips reklamert for via reklame-nettstedet nrk.no:
http://nrkbeta.no/2011/05/23/rett-pa-nett-med-kamera/

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Jeg ble sensurert på nrk.no med disse linkene,
jeg er også utestengt fra å kommentere der ytterligere nå ser jeg:

Hvorfor ble min livsviktige miljøadvarsel sensurert?

Jeg viser til relevant fakta mot denne farlige teknologien:
1

2

3

4

Fører nrk.no rein hjernevasking?
La folk få ulike synspunker takk!

warchild
warchild
12 år siden
Svar til  Michelle

Beklager altså, jeg er veldig åpen for det meste – men du har seriøst ikke peiling på hva du snakker om. På tide å legge vekk snorterøret og legge seg på avvenning. Du er PARANOID.

Tror du skal være mer urolig for mobiltelefonen din, enn ett minnekort som du frivillig kan velge å gi faen i å kjøpe. Forøvrig blir det meste av teknologi saumfart av spesielt interesserte i alle kriker og kroker.

klumpen
12 år siden
Svar til  Michelle

Hør her, den artikkelen på NRK handler om minnebrikker med innebygd wi-fi. Om digitale kameraer hadde hatt wi-fi, slik som mobiltelefoner gjerne har, så hadde det holdt med ordinære minnebrikker. Siden dette er lite utbredt forløpig, har noen sett seg smarte til å lage en løsning for de som trenger dette uten å måtte kjøpe nytt kamera. Det har ingenting meg nanochipper eller chemtrails å gjøre på noen som helst måte.

Michelle
12 år siden
Svar til  klumpen

En micro-chip eller rettere sagt nano-chip med innebygd trådløst nett, altså at en bitteliten brikke kan sende ut signaler, har alt å gjøre med de linkene jeg la ut. At nrk.no reklamerer for galskapen på førstesiden er helt absurd, da har de ikke forstått noe av det som foregår, eller så har de forstått og skal overbevise deg hvor smart det er med slike småe NWO-brikker dessverre. At jeg er utestengt fra å komentere beviser jo bare sannheten egentlig.

Anhelina Darko
Anhelina Darko
12 år siden
Svar til  Michelle

Michelle,

Hvis noen nekter å diskutere et tema med deg, betyr det at ditt synspunkt automatisk bevises rett?

Rar konklusjon, men det forklarer jo en del.

Selv jobber jeg med utvikling av teknologi, og klarer ikke helt å se at det å videreutvikle muligheter innen trådløst nettverk har med NWO å gjøre.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Du også Anhelina Darko?
Har du i det hele tatt sett linkene over og hva mener du om de er vel det man må få vite først da, og så er du for eller mot NWO, og så er du for eller mot forurensning, og så er du for eller mot overvåkning og kontroll?
STOPP industrien, før den stopper deg..

Anhelina Darko
Anhelina Darko
12 år siden
Svar til  Michelle

Nei, ikke ta meg for en godtroende Michelle.

Jeg tar mine egne beslutninger, men konkluderer ikke med at jeg har rett som en automatikk bare fordi jeg ikke får de svarene jeg vil.

Du kan ikke mene at når du får respons om at du er uønsket så betyr det automatisk at du har rett?

Hva med de som blir utestengt fra dette forumet da? Har de automatisk rett da?

Kategoriske konklusjoner på subjektivt grunnlag er omtrent det tynneste du får.

Vær reflektert og grundig Michelle. Ikke konkluder bare fordi noe ikke passer for deg.
Bare et tips.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Synes du det er ok at nrk.no reklamerer for trådløse micro-nano-chips på forsiden sin? Synes du det er ok å sensurere de viktige linkene jeg prøvde å legge inn? Synes du det er riktig å utestenge meg fra ytterligere kommentarer med bakgrunn av de linkene? Synes du ikke at nrk.no bedriver tankekontroll?

(Jeg er personlig imot sensur og utestengelser på generelt grunnlag også by the way. Men kommentarene mine på nrk.no hadde seff ingenting med personhets eller gjentatt spamming å gjøre heller seff.)

Anhelina Darko
Anhelina Darko
12 år siden
Svar til  Michelle

Se mine svar og kommentarer til innlegget ditt.:

Synes du det er ok at nrk.no reklamerer for trådløse micro-nano-chips på forsiden sin?
JA, det synes jeg er helt greit. de reklamerer for teknologi som er nyttig for folk som jobber med disse typene produkter. Din naive tro på at all teknologi er ondskap kan ikke legges til grunn for en diskusjon.

Synes du det er ok å sensurere de viktige linkene jeg prøvde å legge inn?
Jeg synes det er ok å sensurere ting som er utenom sakens kjerne for å holde et ryddig forum. Dine linker var kun viktige for deg, ikke for de som interesserer seg for saken.

Synes du det er riktig å utestenge meg fra ytterligere kommentarer med bakgrunn av de linkene?
Nei, jeg synes det er tåpelig å utestenge deg fra ytterligere kommentarer dersom det du skriver er sannheten. Som du vet, så har alle saker to sider, og jeg er ganske sikker på at moderator ser på dette med andre øyne enn deg. uten at jeg sier de har rett av den grunn.

Synes du ikke at nrk.no bedriver tankekontroll?
Tankekontroll? De styrer debatten mot det de ønsker den skal handle om, og det er temaet, ikke paranoide youtubelinker.
Hvis DET var tankekontroll, så er det nøyaktig samme som foregår her inne også. Jeg har ikke blitt sensurert etter hva jeg vet, men vet om mange som har blitt tiet både her og andre steder.
Det handler om regler og moderators holdninger til håndheving av disse.
Det er ikke automatisk mind control at du som enkeltperson blir stengt ute.

Det virker som om du ønsker at hele verden er imot deg siden du konkluderer med disse sterke påstandene når du møter motgang, men la meg bare fortelle at motgang er helt vanlig, og noen ganger må man ta ansvar for det selv.

Hvis du blir kastet ut av et forum, så er det fordi du har brutt en regel.
Jeg har en nær venn som ble kastet ut herfra for kort tid siden. Hans historie om hva som skjedde stemmer overhode ikke med hva jeg leser om han her, eller hva han fikk advarsel fra redaktøren om.

var det mind control fra redaktøren mener du?

Jeg er også imot sensur etter vanlige regler, men mener alikevel at ethvert forum med moderatorer har en misjon, og at kaos og anarki dessverre ikke fører til annet enn nettopp kaos og anarki.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Hvis du ser på linkene mine opp mot nrk.no sin reklamekampanje, så ser du at det jeg viser er høyst relevant. Linkene minst like viktig for andre, som for meg selv seff.

Folk klarer å tenke selv, men når informasjon holdes tilbake av nrk.no, blir det ren propaganda for ny teknologi. Det er nettopp det de har klart med deg, å tro at vi trenger dette uten å tenke på farene ved teknologien. Hva blir det neste de skal ha? Det er nettopp det linkene beviser også, det er allerede her, det er bare at det snikinnføres som via nrk.no

Man må ta totalt avstand fra denne nano-chip teknologien og spesielt trådløs. Ett sted må grensen gå for hva vi og naturen kan tolerere.

Viser igjen til linkene over.

klumpen
12 år siden
Svar til  klumpen

Om wi-fi elektronikken sitter i kameraet eller i minnebrikken må da være ett fett?!
Alle mobiler idag har wi-fi og bruker minnebrikker. Får du panikk av det også?

Michelle
12 år siden
Svar til  klumpen

Refererer bare til det jeg allerede har skrevet, for meg er du som helt på bærtur, jeg kan ikke tvinge deg til å lese det jeg skrev eller studere linkene, men jeg anbefaler deg å gjøre det og håper du vil forstå, for din egen skyld også..

Anhelina Darko
Anhelina Darko
12 år siden
Svar til  Michelle

Michelle,

Du prøver deg på mindcontrol her selv nå.
JEG ser ikke at det du linker til er relevant, for jeg tror ikke at det har noen sammenheng.
Linkene dine er skremselspropaganda som ikke inneholder annet enn antakelser og påstander, basert på en blanding av relevante hendelser.

Linkene er kun viktig for de som tror på det du sier, ikke for de som ikke tror det.

Jada, folk klarer å tenke selv, men NRK holder ikke tilbake noe informasjon her. De publiserer en spennende ny teknologisk nyhet som er nyttig for mange, og som tydeligvis skremmer livet av andre.

De har ikke klart noe som helst med meg, for jeg har ikke bruk for den teknologien selv.
Jeg bare forsvarer prinsippet i bak å lansere en artikkel som tar for seg et produkt som er svært interessant for alle som er interessert i teknologi, og det helt uten å måtte blande inn chemtrails og morgelloner, smartdust og andre ting som ikke har noe med saken å gjøre.

Eye-fi minnet er store brikker som må settes inn i et kamera eller en telefon, akkurat som et vanlig minnekort, men med egenskapen at den har innebygget trådløst nettverk.

Linkene beviser ingenting, og det tror jeg du også vet.
En link er IKKE et bevis, uansett hvor mange ganger du sier det.

OG, det er ikke NRK som snikinnfører det, de bare informerer om det, fordi det er interessant.

Ja, grenser må settes for bruk av nano-teknologi, der er vi enige, men den kan ikke settes ved bruk av et minnekort for fotoapparater med innebygget trådløs nettverkssender.
Sorry, men dette er bare paranoia, ikke noe virkelighetstrussel.

Igjen, linkene dine, de er kun linker. De går til filmer som er produsert for å skremme, og du blir skremt.
De blir ikke viktige av den grunn!…

Michelle
12 år siden
Svar til  Anhelina Darko

Så du mener at linkene er bløff? Hva er det som du mener er bløff?

Å advare mot industri, sykdommer, forsøpling, kjøpepress og behovspropaganda er slett ikke skremsel. Det er forskjell på å skremme folk og å hjelpe folk. Men om det er skremsel som må til for å stoppe galskapen, så heller sannhet enn reklame.

Folk skjønner nesten ikke at teknologien er mulig engang; nrk bekrefter altså at den visst er mulig, men skal ha oss til å tro at dette bare er positivt.

Ikke nevner de srålingsfare, ikke nevner de nano-tech, og så sletter de linkene jeg viser til.

Verden har aldri hatt bruk for trådløse nano-micro-chips og kommer heller ikke til å få bruk for det.

Det er trist at du ikke tar linkene mere alvorlig. I stedet for å bruke energien din på å forsvare teknologi og reklame for den på nrk.no, ville jeg heller brukt tifden min på å advare mot industrien om jeg var deg. Jeg synes linkene burde vært sett av alle, ikke minst velgerne som skal «velge» politikerne og avgjøre om de skal kjøpe disse strålende nano-micro-brikkene og støtte en industri som er helt ut av kontroll..

Michelle
12 år siden
Svar til  Anhelina Darko

Hva er det nrk.no er redde for med at jeg legger ut de mest relevante linkene under en lang reklameartikkel?
1. Redde for at færre skal kjøpe produktene?
2. Redde for at produsentene skal klage på nrk.no?
3. Redde for at folk skal skjønne at de dummer seg ut ved å reklamere for søppelet?
4. Redde for at folk skal se at jeg har rett og dermed våkne opp fra hypnosen videre?

Anhelina Darko
Anhelina Darko
12 år siden
Svar til  Michelle

Du er klar over at NRK ikke er en kommersiell bedrift som tjener penger på salg av microchiper eller?

Leste du det jeg sa? I din egen ånd, så er din dissing av mitt utspill en bekreftelse på at jeg har rett!…..

NRK’s artikkel tar for seg microchiper som sitter i minnepinner.

Du kan ikke sammenlikne dette med Smartdust, som er en teknologi som ikke har noe relevans til artikkelen til NRK.

bare fordi du ser en rød tråd mellom egen overbevisning og teknologi som du ikke forstår, så betyr ikke det at det er slik det er.

NRK redd for at færre skal kjøpe produktene???? Nå ilegger du NRK en rolle som jeg tror du VET at de ikke har.

Klage på NRK.no???? lol…… som venn av tidligere ansatt hos NRK teknisk avdeling, så kan jeg fortelle deg at en klage fra eller til ikke vil utgjøre den store forskjellen her.
De får så mye klager at det ville nok ikke gjort det helt store utslaget.

Tror ikke de er redde for deg Michelle. Du er ikke særlig fryktinngydende, men skriver om ting som er urelevant, og da fjerner de det, akkurat som du skriver selv, som det søppelet det er.

Det du reklamerer for med dine linker, er manglende troverdighet, og en livlig fantasi.
Disse to tingene kombinert gjør at innlegget ditt blir slettet da det ikke har noe med saken å gjøre.

At du fortsatt tror det har det, er jo din bizniz, men når du benekter at jeg kan ha rett i at dette er irellevant, så bekrefter du som sagt etter egen modell at jeg har rett….

paradoksialt, eller hva?

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Eller de fleste utenfor og i nrk.no er enige at du er på villspor klumpen, og vil ikke ta bladet fra munnen i frykt for å forværre situasjonen.

Jeg trenger ingen beviser for linkene, bare å høre på hva dere argumenterer med, viser hvor omfattende hypnosen fra industrien virker.

Bryr dere dere egentlig i det hele tatt om andre mennesker og naturen er det jeg luere på? Så lenge industrien forer dere med godterier, så setter man skylapper på for virkeligheten.

Selvsagt er det direkte forbindelse med nano-micro-ships som er trådløse og Smart Dust. Vi vet at Smart Dust er mindre, først må folk bli vant til det andre.

Og samme industrien står bak alt dette selvsagt, tenk på regjeringen som støtter våpenindustri og pelsfarmer samtidig med at de vinner valget med å sikre arbeidsplasser.

Det er som å gjøre folk avhengige av mobiltelefon, avhengigheten går på bekostning av strålefaren og industrien kan skru opp strålemengden 1000 ganger i styrke. Strålingen blir så omfattende at man ikke kan regulere den lengre..

Anhelina Darko
Anhelina Darko
12 år siden
Svar til  Michelle

Hvorfor kaller du meg klumpen?
Klumpen er en helt annen jeg har lest innleggene til her inne, så enten forveksler du, eller så har du en teori at vi er samme person.

Vel, for å snu din påstand andre veien, bare å lese hva du sier skal til for å overbevise deg, er nok til at jeg ikke ser noen grunn til å etterforske det du sier videre.

Jasså, så de fleste i og utenfor NRK er uenig med meg?
Du trenger vel kanskje ikke bevis for denne påstanden heller da eller?

tullete å diskutere på den måten Michelle. Jeg mener at man må argumentere med noe håndfast, og ikke slikt tullball som bare er basert på paranoide mistanker.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Om du fremlegger dette for de tusenvis av morgellons ofre og dyr som ikke får mat fordi biene som hjelper blomstene er borte, så spørs det om du orker å kalle de også for tullete og paranoide..

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Her er en positiv artikkel som belyser noe neagativt med tråløst og eksempel på hvordan det kan overvåke deg:
http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10091881

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden
Svar til  Anhelina Darko

Her må du huske at du diskuterer med en «rase» som tror at alt som står og sies i «mainstream» media er bare tull og konspirasjoner.
Men alt som er på Youtube, ja det er korrekt info, og filmer på nett er det jo ikke mulig å forfalske eller fotoshoppe.
Men men, kanskje kildene deres er troverdige????

Michelle
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Det er mye tull på internett og YT og mye tull i mainstream media.
Men man er jo helt hjernevasket om man ikke skjønner at informasjonsstrømmen i media er kontrollert, sensurert eller endret. Skal du få riktig informasjon fra folk er du nødt til å ta ibruk verktøy som å prate med folk selv og kommunisere via internett.

cortex5x
cortex5x
12 år siden

Hallo

Jeg har en intervjuoppgave, men de fleste jeg kjenner vet ikke så mye om det jeg spør om.
Jeg skal finne en person som er helst 45 år eller eldre, og stille ham/henne spørsmål som jeg har laget om perioden 1972-2011.

Det er 12 spørsmål. Svar helst litt utfyllende istedenfor ja/nei på alt.

Du kan gjerne si litt om deg selv. (Navn, jobb, født, bosted,samboer, barn?)
Husk, Jeg kan bare finne opp noe hvis du ikke er interresert å meddele informasjon.

Gjerne finn på interresante ting som egentlig ikke er svar på spørsmålet ,men relevant.

Oppgaven skal leveres den 26 mai.
Ta kontakt hvis du vil hjelpe, eller hvis du har spørsmål.

Mailen min er: fun-factor@hotmail.com

Hilsen Øystein, en student fra Trondheim

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  cortex5x

Hvis oppgaven handler om å latterliggjøre de sinnsyke konspirasjonsteoriene som florerer på nettet, må du si ifra om dette på forhånd. Takk! :D

cortex5x
cortex5x
12 år siden
Svar til  arifkarim

Selvfølgelig ikke :)

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  cortex5x

Du kan jo prøve å kontakte noen av dem her Cortex :)

Det er ingenting som tyder på at dem er hjernevasket…. ikke i det hele tatt he he

Netanyahu fikk applaus fra den amerikanske Kongressen 29 ganger, og hele 20 ganger var det stående applaus for den israelske statsministeren.

Mossad pleier også å være særedeles flinke til å få US og andre lands politikere til å klappe :)

Kongressen minner mest om et vekkelsemøte i Sarons Dal he he

http://www.dagbladet.no/2011/05/25/nyheter/usa/israel/netanyahu/obama/16654885/

freedom
freedom
12 år siden

Norge har et stort problem som ikke har blitt gjort noe med, – selv om vi er mange som forsøker.

Den delen av norske e-tjeneste som ikke er under kontroll av Stortinget er ansvarlig for masse problemer for vanlige folk.

Deler av denne virksomheten ble faktisk «avslørt« nå nylig, – uten at noen har reagert på det.

Jørgen Kosmo stilte opp som«ansvarlig« for å skape monsteret E-14, den delen av E-tjenesten som var utenfor tjenesten, og følgelig utenfor kontroll.

http://www.dagbladet.no/2011/02/06/nyheter/innenriks/etteretning/spionasje/forsvaret/15332074/

De benyttet «metoder« som selv garvede etterretningsfolk syns er forkastelig.

Det var en pressemelding fra NTB som kom med avsløringen omkring E-14, og det sies så fint at den eksisterte «kun« i 10 år.
For noe bullshit!
Helt siden krigens dager har norsk E-tjeneste benyttet uetiske metoder, og at AP-general Jørgen Kosmo vil ha saken feid under teppet med å innrømme at tjenesten har eksistert i «kun« 10 år, – viser bare at det er avsløringer som kommer, som ikke er offentliggjort enda, – forbrytelser mot norske mennesker.

«Metodene« er å bygge inn elektronisk utstyr i mennesker, utstyr som kan modifisere og bygge om, og påvirke «emosjonene« spesielt, men som også virker som en fullstendig «lyttepost«.

E-14 sier de har bedrevet i 9 land, bl.a. Kosovo og Kongo og Macedonia, og at de var bl.a. var «ansvarlige« for å velge ut bombemål mot de kristne serberene i Kosovo. Og også at de hadde «plukket ut« den nye presidenten i Kosovo lenge før noen andre kandidater var funnet.

CIA har vært i Norge i mange år, og har drevet ulovlig forskning på norske sykehus siden 50-tallet. Og det verste er at de gjør det ennå.

http://8858.vgb.no/2007/10/27/cianazisternorge-og-det-fjerde-riket/#more-258030

Å bygge «roboter«, mennesker som får ekstra-utstyr lagt inn ved hjelp av helsevesenet, har skjedd som ett ledd i den kalde krigen. På fagspråket heter systemet Humint-Intelligence, og består av mennesker som har monitorerings-utstyr i kroppen, slik at de er en vandrende lytte og observasjonspost. Dette var i den kalde krigens dager, og menneskene ble en slags «stay-behind-styrke«, dvs øyner og ører bak fiendens linjer.

DET er visstnok «akseptert« i etterretningskretser, men det er avlegs. Det burde sluttet med den kalde krigen. Norge har ikke sluttet med dette.

Norge har tatt denne teknologien et steg videre og benytter dette til å skape fremtidige presidenter, fremtidige monstre og fremtidige manchurian-kandidater.
Hvorfor er det ingen som skriver om E-14, og seksjon D, den såkalte «Gehlen-delen« av norsk e-tjeneste, som også samarbeider med Mossad, Israels E-tjeneste.
Det har vært forskjellige grupperinger av aktører som har behersket denne teknologien innenfor norsk E-tjeneste, og den har blitt benyttet politisk mot folkevalgte og mot andre privat-personer.
Og den neste er kanskje mot deg, eller en du kjenner.
Armin er utsatt, siden han skriker sannheten.
Og Hans, – hvis du fortsetter din serie der du avslører Etterretningstjenesten, ja da ber du om trøbbel. Men jeg vil gjerne slåss ved din side!

Ulven
Ulven
12 år siden

9/11 False Flag Terrorism Annie Machon Whistleblower 2007

MI5 Agent Annie Machon knows that Israeli Mossad was behind 9-11
http://www.youtube.com/watch?v=0_4nmAqVqco&feature=player_embedded

Så er det vel sånn det henger sammen at det var etterretningen som utførte 911-aksjonene.

Vi må huske at etterretningens viktigste oppgave er Å FORHINDRE TERROR (og å skjule sporene fra sine egne aksjoner med hjelp av duste-media som de selv kontrollerer og instuerer).

Er det mystiske fallet til det tredje tårnet, WTC7 blitt nevnt i norske media?

WTC7-fallet reiser et vanskelig spørsmål: Siden bygget ikke ble truffet av fly kapret av arabiske terrorister, så blir jo hullet etter fallet hengende i løse luften (bokstavelig talt). Hvem fikk WC7 til å falle…?!

ola
ola
12 år siden
Svar til  Ulven

Ulven da, det var støv og glør og vindtrykket fra fallet av de andre tårnene som fikk WTC7 til å falle, selvom det var bygget for å tåle det meste.
Sett deg og se på hotel caesar igjen, regjeringa har kontroll.

Michelle
12 år siden
Svar til  Ulven

911 er egentlig bevis på at det meste i media og fra myndigheter er lureri, man trenger egentlig kun 911 for å forstå det, men likevel om vi har uendelig flere beviser, er det så få som forstår, fordi hypnosen er så omfattende..

warchild
warchild
12 år siden
Svar til  Michelle

… og du er en skade for dem som faktisk prøver å overbevise andre at ting ikke henger på greip. Folk kommer inn på nyhetsspeilet og ser kommentarer fra sånne som deg, som tror du vet alt i verden og andre er så dum at du må forklare dem alle dine meninger, selv om de er «allmenn kjent».

Du er så lettlurt at jeg kunne helt sikkert overbevist deg om at Stoltenberg var en alien på under timen. Sorry woman!

gudfrid
gudfrid
12 år siden
Svar til  warchild

Tror det er lurt å begynne med de tingene som alle ser… De rike blir rikere, de fattige fattigere, flere kriger, mer frykt, mer ego, og vi innbiller oss at penger er viktigere enn kjærlighet. Hvem lar dette skje?
Det finnes en historie om menneskeheten som blir mer og mer kjent.. du finner den ikke i mainstream media. Du må selv ønske å finne ut av ting, du trenger ikke tro på noen, finn ut selv, du vil føle hvordan alt henger sammen.
Det er på tide å våkne nå.. jeg håper at alle våkner på en behagelig måte, selv om mye også er trist.

gudfrid
gudfrid
12 år siden
Svar til  warchild

Synes Leonard Cohen passer så bra.. synd at hans beste fremførelser av denne låta stadig blir slettet fra youtube..

«Everybody Knows»

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows that the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That’s how it goes
Everybody knows
Everybody knows that the boat is leaking
Everybody knows that the captain lied
Everybody got this broken feeling
Like their father or their dog just died

Everybody talking to their pockets
Everybody wants a box of chocolates
And a long stem rose
Everybody knows

Everybody knows that you love me baby
Everybody knows that you really do
Everybody knows that you’ve been faithful
Ah give or take a night or two
Everybody knows you’ve been discreet
But there were so many people you just had to meet
Without your clothes
And everybody knows

Everybody knows, everybody knows
That’s how it goes
Everybody knows

Everybody knows, everybody knows
That’s how it goes
Everybody knows

And everybody knows that it’s now or never
Everybody knows that it’s me or you
And everybody knows that you live forever
Ah when you’ve done a line or two
Everybody knows the deal is rotten
Old Black Joe’s still pickin’ cotton
For your ribbons and bows
And everybody knows

And everybody knows that the Plague is coming
Everybody knows that it’s moving fast
Everybody knows that the naked man and woman
Are just a shining artifact of the past
Everybody knows the scene is dead
But there’s gonna be a meter on your bed
That will disclose
What everybody knows

And everybody knows that you’re in trouble
Everybody knows what you’ve been through
From the bloody cross on top of Calvary
To the beach of Malibu
Everybody knows it’s coming apart
Take one last look at this Sacred Heart
Before it blows
And everybody knows

Everybody knows, everybody knows
That’s how it goes
Everybody knows

Oh everybody knows, everybody knows
That’s how it goes
Everybody knows

Everybody knows

Cavalli
Cavalli
11 år siden
Svar til  warchild

Warchild: Eeeh….Ifølge tidligere kommentarer her så ER Stoltenberg en negativ-hamskiftende reptil-alien.Så du trenger ikke så mye som en time, holder med ett nano-sekund.

Falcon
Falcon
9 år siden
Svar til  warchild

Leonard Cohen and MKULTRA – Military Mind Control at McGill and Columbia – Experiments with Sensory Isolation and LSD – Allan Memorial Institute, Montreal – British-Trained Eugenicists http://www.abeldanger.net/2014/04/leonard-cohen-and-mkultra-military-mind.html

Quote: Source: Ann Diamond http://www.lunamoth1.blogspot.ca/ .. Mind Control 101. The man in the photo, taken at McGill University in 1951, is 17-year-old Leonard Cohen. He’s wearing a blindfold, and his ears, fingers and hands are encased in padded restraints which prevent movement and cut off all sensory stimulation. This is one of Dr. Donald Hebb’s famous/notorious sensory isolation experiments http://image.guardian.co.uk/sys-files/Guardian/documents/2007/09/07/hebb.pdf for which student volunteers were paid the then-princely sum of $20 a day. Some of the volunteers were unable to stand this torture for more than a few hours. Some tore off the bandages and banged on the door of the isolation chamber, screaming and crying to be released. Back in the 1980s, when I lived next door to him, Leonard Cohen once told me he enjoyed these experiments. He said he learned to dissociate, leave his body, and go on long voyages through the universe. The experience was so pleasant that later he volunteered to be placed in a flotation tank while on LSD. He enjoyed that, too. We now know that D.O. Hebb’s sensory isolation experiments became the foundation for torture techniques used by the CIA etc. in its secret prisons around the planet. ..

Mole
Mole
12 år siden

Et fly av ukjent type, jetlignende sort underifra med en type «boks» under er observert i lav høyde, like over tretoppene, og fart flygende over Strødtvedt/Spiralen i Drammen retning mot drammensfjorden idag ca 15:45.
Ifølge kilden var visst dette ikke noe norsk fly?!

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Mole

Stemmer det Mole… litt tidligere på dagen fløy det 2 jagerfly i lav høyde over Hurumlandet
Det var ikke noen F16 fly det heller ……. kanskje Libyske jagerfly som prøver å forsvare landet sitt fra krigskåte og blodtørstige nordmenn ?

Sist uke var det 4 jagerfly som fløy i lav høyde her men det var Norske F16 fly, samme dag så var det også 2 sorte umerkede helikoptre som fløy i lav høyder over huset her med ca 50-60 m lange kabler på slep med en sort klump på enden, så nesten ut som et slag lodd

Kanskje dem trener på stormangrep på Daffy og Tripoli ? hehe

Den økte militære aktiviteten siste tiden tyder uansett på at noe er på gang…………

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

WW3 starter 11.08.11 sier Illuminati

Ekspertene sier at blodbadet starter innen få dager men økonomiske dommedagsprofeter er jeg skeptike til, det er nok for tidlig enda med økonomisk kolpas :)

Flera eksperter venter en kollaps de nærmeste dagene, skriver svenske Affärsvärlden

Lilicos spådommer:

– Hver eneste bank i Hellas vil straks bli insolvente

– Alle banker i Hellas vil bli nasjonalisert

– Regjeringen vil forby uttak fra greske banker

– For å hindre opprør tilsvarende det som skjedde i Argentina i 2002, vil det bli innført utgangsforbud og kanskje unntakstilstand

– Hellas vil forsøke å etablere en ny valutaenhet, og all gjeld vil konverteres til den nye valutaen

– Portugal vil se an og følge utviklingen i Hellas, og deretter kanskje følge i samme fotspor

– Flere franske og tyske banker vil få store tap da de ikke lenger klarer å møte de lovpålagte kapitalkravene

– Den europeiske sentralbanken ECB blir insolvent på grunn av den kraftige eksponeringen mot Hellas og de greske og irske bankene

– De franske og tyske regjeringene vil møtes for å bestemme hvorvidt ECB skal rekapitaliseres og om ECB skal tillates å trykke nye penger

– Det vil bli blodbad i det spanske bankmarkedet da spanske statspapirer ikke vil bli reddet av noe nødlån. ECB vil nemlig stoppe alle fremtidige redningsaksjoner etter Hellas.

– Når den første stormen har lagt seg vil fokus bli rettet mot britiske banker

http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2148296.ece

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

Haarp skjelv på 4.8 med 10.1 km dybde i Hellas

http://www.iris.edu/seismon/zoom/events/?lon=21.11&lat=37.95

Er det for å få litt fortgang i kolapsen at de nå velger å Haarpe ødleggelser i Hellas ?

http://www.iris.edu/seismon/zoom/?view=eveday&lon=18&lat=69

ares
ares
12 år siden
Svar til  smurfen

Har du sett på haarp aktiviteten? Den ser rimelig død ut.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

Du er på post du også Kvakk ;)

Artig at du som stor tilhenger av vitenskapen mener at det ikke er mulig å måle dybden på jordskjelv med dagens teknologi

Leser du en gang til så ser du at det står 10.1 km dybde og ikke 10.0 km dybde

Linken din er vel en smule forsinket, er år og dag siden jeg sa at det er vel ikke lenge til haarp folka kommer med en debunker greie om at det er helt normalt at store deler av jordskjelvene er 10.0 km dybde hehe

Du må ikke være så naiv og godtroende Kvakk, kan ikke annet en å oppordre deg som en en god venn til å være skeptisk til alt du blir foret med, jævlig skeptisk

Som bestemor sa til meg; Vær skeptisk til info som kommer fra folk som tjener på infoen dem leverer

Her kan du lese deg litt opp på HAARP sånn at du slippet å tabbe deg ut gang på gang i debatter :)

http://www.2112-2012.info/p/19-mars.html

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

Bra du hadde en fin lørdag Kvakk, jeg selv kom ikke på at det var dommedag den dagen før på kvelden når jeg kikket innom NS siden hoaxet var avslørt 3-4 dager i forkant

Veldig bra at vi nok en gang å avslørte NWO stuntet der dem vil forby relgion med først å latterliggjøre dem troende
Vi slipper nok å vente lenge på neste stunt fra pyramidegjengen ;)

11.8.11 greie var ikke basert på noen fra din cult men folk som er kommet et hav lenger i utviklingen

WW3 den 11.8.11 fra illuminati betyr ikke at det kommer noe WW3 den datoen men at det viser virklige hendelser på traileren fra Illuminati på WW3 den 11-8-11 vidoen deres

Man ser oversvømmelser i gatene i USA på videoen, global konflikt, tunellsystemer som blir ødlagt i England, Geriljakrigere i Frankrike, Bygninger som kolapser i Tyskland, et klokketårn som viser 6.12 eller 12.6 på viserene osv

Skal se den noen ganger til men kan jo tyde på en katastofe i Londons undegrunn den 12/6 kanskje, får synkronisere litt med illumiantikortene og se .. hva mener du min kloke venn :) ?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  smurfen

Qvakk kan også ta en kikk på denne videoen hvor hele EISCAT forbindelsen forklares i hele sin bredde og dybde. ++

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  smurfen

Men jeg regner med du har sett videoen på et kvarter Quark, iogmed den varer over en time.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

Angrep, jeg prøver å være hygglig og ser på deg som en venn :)

Vi har jo alle samme fiender

Her har jeg skrevet hvordan HAARP funker men du vil så klart benekte videre selv om du er meget klar over at HAARP lager faenskap på planeten vår

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/japan-truet-med-jordskjelv-av-nwo/comment-page-3/#comment-58580

Nå tror ikke jeg på noe dommedag da, ikke dommedag i den forstand at planeten vår blir utslettet
Men man finner ikke så mange i dag som ikke har innsett at vi går med stormskritt mot en kolaps på alle nivåer
Kataklysmer vil vi nok få en del av men det er seff ingen dommedag

Nostradamus kan fortelle deg hva som skjer videre siden han allerede har fortalt alt som ville skje de først 500 årene uten å bomme
Hungersnød, pengekolaps, ekstremvær, naturkatastofer, kriger, opprør og opptøyer

Ojjjjjj…. det glemte jeg…Skeptiklederene som bruker Nostradamus profetier som en bibel har jo fått sine disipler til å debunke den så ikke andre skal få ta del i samme kunnskapen

De som ønsker samme kunnskap som skeptik lederene kan se de 11 meget spennende episodene her :)

Nostradamus 2012 1-11. History Channel. HQ.

http://www.youtube.com/watch?v=6UptO96MH3E

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  smurfen

Nei kvekker, jeg hadde vel aldri håp om at du skulle se en hel dokumentasjon om HAARP/EISCATs historie, hvem som trekker i trådene og hvorfor det kanskje er den farligste tenologien vår fiende besitter. Det ville være for mye forlangt av en som har NM i arroganse og smålighet.
Men kanskje noen andre ville være interessert i å forstå sammenhenger som skeptikere bare ikke evner å se trusselen i, og omfanget av.. Men det ligger kanskje noen frekvenser høyere enn du spinner i. Det var feil av meg å henvende meg til deg, det skal ikke gjenta seg. Beklager.

‘Du får fortsette din Zionistiske Jesuit cointelpro arbeid da kvakk. Du er en god ansatt.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  smurfen

3 sorte helikopter over Konnerud i Drammen retning kongsberg ca. kl 18:00.

Maarit M. Hanssen
Skribent
12 år siden
Svar til  Mole

De fløy her over Kobbervikdalen i Drammen ved seks tiden, ja. Jeg reagerte på at de fløy så lavt og det bråkte voldsomt. Drammens Tidende har en bortforklaring hvor avisen skriver at politihelikopter var i aksjon på denne tiden:
http://dt.no/nyheter/helikopterjakt-pa-hyttetyver-1.6264832
Fra tid til annen opplever jeg sorte helikoptere her i Kobbervikdalen i Drammen.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Ja de setter vel inn jetjagere etter hyttetyver også nå, de har tydeligvis for mye penger.
Litt pussig at hurumhyttetyver beveger seg i skogen over konnerud/strødtvedt i drammen/åsen i mjøndalen!
Billig hyttetyvfangst, 3/TRE helikoptere i formasjon etter hyttetyver, hallo.

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Mole

Kanskje de var ute etter «aliens» som nødlandet i Drammen: Innvandrernes by. sukk!!!

ola
ola
12 år siden
Svar til  Mole

http://www.gjengangeren.no/nyheter/de-pekte-pa-meg-med-maskingever-1.6274985

Her har noen av de militærhelikopterene som kjører over her hver dag hatt øvelse iallefall.

ye
ye
12 år siden

Kognitiv Infiltrasjon og Operation Earnest Voice – persona management software.

OEV gir CENTCOM direkte kommunikasjonsmuligheter til et regionalt publikum gjennom tradisjonelle medier, så vel som trans-regionale nettsteder og offentlige anliggender regional blogging.

VPN gir brukerne mulighet for til daglig og automatisk få tilfeldig utvalgte IP-adresser der de kan få tilgang til internett. Den daglige rotasjonen til brukerens IP-adresse forhindrer kompromiss under observasjon av sannsynlig eller målrettede nettsteder eller tjenester.

James N. Mattis, nåværende sjef for CENTCOM, forklarer seg for United States Armed Services Committee, 1. mars 2011:

http://wiki.echelon2.org/wiki/Operation_Earnest_Voice

Metal Gear

Persona management: Utplassering av helt falske online personas kontrollert en masse av en menneskelig operatør. I økende grad, er denne prosessen programvare-assistert, slik at en enkelt person kan kontrollere femti «folk».

http://wiki.echelon2.org/wiki/Social_Media_Persona_Development

Kognitiv Infiltrasjon

fra Echelon

Kognitiv Infiltrasjon er et begrep som først dukket opp i en artikkel med tittelen Conspiracy Theories forfattet av Cass Sunstein (en rådgiver til president Obama) og Adrian Vermeule i januar 2008. I papiret, Sunstein og Vermeule postulerer at troen på «konspirasjonsteorier» skyldes en «forkrøplet epistemologi» og at regjeringen, der det ikke kan føre til endringer i folks oppfatninger gjennom åpen dialog, bør engasjere seg i kognitiv infiltrasjon ved å gå inn i nettsamfunn og uttrykke regjeringen-sanksjonert synspunkt….
…..A conspiracy theory can generally be counted as such if it is an effort to explain some event or practice by reference to the machinations of powerful people, who have also managed to conceal their role … outsiders, unconnected with the group, will lack much credibility, and fail to have much of an effect in reducing polarization. As we will explore below, these circumstances imply that direct government rebuttals of the reigning conspiracy theory will prove ineffective; government will instead do best by using various tactics of cognitive infiltration to break up the polarized information cluster from within.

http://wiki.echelon2.org/wiki/Cognitive_Infiltration

Michelle
12 år siden

Godt at noen tar ansvar med å fjerne overvåkningskameraene:
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7650604

ye
ye
12 år siden

2 jagerfly i lav høyde over Oslo kl.18.22 Pass på kyra på beite dere der på vestsiden av Oslofjorden!

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  ye

Disse to er observert over drammen også, retning hurum, flyet øverst, nest til venstre var typen.
Ca kl18:20.
http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?safesearch=1&search_type=similar&similar_photo_id=44593045#id=75111145

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Noen som kan identifisere disse flygningen, det nærmeste jeg kan tenke meg er noe liknende type nr 1 her.

http://www.touchdown-aviation.com/flying-legends/plane/de-havilland-aviation-ltd/de-havilland-sea-vixen-faw2-g-cvix.php

Starwolf
Starwolf
12 år siden
Svar til  Mole

Det er nok dette flyet du har sett. http://en.wikipedia.org/wiki/De_Havilland_Vampire

Og dette kan kanskje forklare flyaktiviteten på østlandsområdet denne helgen.
http://www.flydagen.no/

Tilstede pleier både Vampiren og endel andre kjente og ukjente militærflly opp gjennom historien være med. En av de norske flyklubbene har bl.a. spesialisert seg på gamle russiske jetjagere.

Hvis du har sett svarte helikoptre er de nok fra helikopterservice. Jeg mener å huske at de bruker ett eller to svarte helikoptre på selve flystevnet. Kan ikke si noe sikkert på det da jeg ikke har vært med i år.

Starwolf
Starwolf
12 år siden
Svar til  Mole

Må rette meg selv. Det er ikke helikopterservice, men helikopterdrift som pleier å stille opp på stevnet.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Maarit M. Hanssen sier:
26. 05. 2011 kl. 20:18
De fløy her over Kobbervikdalen i Drammen ved seks tiden, ja. Jeg reagerte på at de fløy så lavt og det bråkte voldsomt. Drammens Tidende har en bortforklaring hvor avisen skriver at politihelikopter var i aksjon på denne tiden:
http://dt.no/nyheter/helikopterjakt-pa-hyttetyver-1.6264832
Fra tid til annen opplever jeg sorte helikoptere her i Kobbervikdalen i Drammen.

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  ye

Jeg var ute for ca 40 min. siden da jeg hørte jagerflylyd. Så befriende tenkte jeg, endelig å få høre litt F16-during (litt fint også å konstatere at ikke hele Norges luftforsvarsflåte er på KILL FOR OIL oppdrag i Libya).

Men da jeg så opp, så jeg to like fly komme i lav høyde. De var mørke grå, med et stag-lignende haleparti som jeg aldri har sett før. De fløy ikke spesielt fort, selv om de etterlot jetjagerstøy.

Jeg sleit med å finne bilder av flytypen på nettet, det nærmeste jeg kommer er dette på NASAs nettsted: http://www.nasa.gov/images/content/53415main_sats_planes1.jpg

Hvorfor fløy de over Oslo-området i ulovlig lav høyde?!

Den som lurer kan jo prøve å kontakte http://www.hangar.no som sitter med mye info om flytraffiken over Norge:
Telefon 48 18 01 06 E-mail: post@hangar.no

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Ulven

Enig her Ulven, hvis det er denne typen

http://www.airplane-pictures.net/images/uploaded-images/2010-2/21/79557.jpg

,så har Storbritania fått tilgang til å bruke/trene på norsk jord.

ye
ye
12 år siden
Svar til  Mole

Yes, Mole. Der har vi den. De kom fra sør-vest og fløy mot nord-øst.

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  Mole

Storbritannia har lenge nytt godt av fri tilgang til norsk luftrom, ikke minst som treningsluftrom for deres jagerfly.

Bekreftelsen på britiske Air Forces frie fullmakter til flyvninger over norsk land og hav, og norske myndigheter og medias absolutte lojalitet til dette ble demonstrert etter Mehamn-ulykken i 1982.

Under Mehamn-ulykken styrtet et norsk passasjerfly, og 15 gode nordmenn mistet livet. Deres etterlatte har aldri fått noen bekreftelse fra norske myndigheter på hva som faktisk forårsaket ulykken.

Hva det var? Et – muligens to – britiske jagerfly som utviste sleivete pilotmanerer på retur-tokt (dette var under den kalde krigen) etter å ha vært like ved eller over på den sovjetiske siden og krenket sovjetisk luftrom.

Legg merke til de nøttete forklaringene fra den svikefulle norske havarikommisjonen (var de inspirert av Warren-kommisjonen i USA eller var de kanskje forbildet for 911-kommisjonen?):

«I 1982 styrtet en Twin Otter på vei til Mehamn. 15 mennesker ble drept. Flyahavarikommisjonen kom til at bagasje hadde slått stykke av haleroret og på grunn av kraftig turbulens styrtet flyet. Det ble også hevdet at flykapteinen var hjertesyk og kunne ha forårsaket tragedien.

Ifølge avisene i 1982 hadde mange mennesker langs ruten sett to britiske jagerfly i samme rute som Widerøe-flyet. Et av disse vitnene ble innkalt til avhør av kommisjonen. Hun fortalte om dette, men kommisjonen viste overhodet ingen interesse for det hun hadde sagt.»

http://home.online.no/~dagoj/mehamn.htm

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

17:47 er det observert flygning i runder over drammen/konnerud mot oslo, samme type som igår, men med avrundene vinger.

Nr 2. frå topp venstre her.
http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?safesearch=1&search_type=similar&similar_photo_id=44593045#id=75111145

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Det var 2 stykker sammkjørt og til tider akrobat flygning!

Slik for som dette var det observert

http://files.turbosquid.com/Preview/Content_2009_11_21__20_32_32/De%20Havilland%20Vampire%20F3.JPG217efef4-19d1-4683-899c-a0029f5ab2baLarger.jpg

og type selvsagt usikkert,
De Havilland Vampire F3,
tror neppe disse har tatt av fra hokksund småflyplass.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole
ye
ye
12 år siden
Svar til  Mole
Maarit M. Hanssen
Skribent
12 år siden

Jagerflyene fløy lavt over Kobbervikdalen i Drammen presis klokken 17.45 i dag. De flyr alltid over Kobbervikdalen.
La ikke merke til flytypen.
Vel,vel, engelske altså. Vi har idag 28.mai 2011. Dagen er hellig, Vilhelm og Germanus.
Sjefen selv er på Kreta og besøker norske piloter der i basen:

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7651909

Hvor mange nordmenn vet at Luftforsvaret har base på Kreta.

Maarit M. Hanssen
Skribent
12 år siden

Nå er det den tredje dagen på rad at det er lave overflyvinger over Kobbervikdalen i Drammen. I dag var det igjen jagerfly ved lav høyde kl. 17.47. Torsdag var det 3 svarte helikoptre og i går var det jagerfly. Skal ringe til Luftforsvaret for å høre hva som foregår. Skal ikke øvelsene meldes fra på forhånd? Eller er dette bare PSYOP, psykologisk operasjon for å skremme?
Fingte akkurat til Forsvaret, det er ikke trafikk over Drammen hva de vet om. Rart ! Så vi sitter her og ser syner og hører lyder som ikke eksisterer eller at Det Norske Forsvaret har ingen kontroll over fremmede jagerfly og helikoptre over norsk territorium. Skal man anmelde forholdet?

Michelle
12 år siden

Black Prodjects, minner meg om intervjuet til ex-NWO-soldat James Casbolt/ Michael Prince, som sier han kunne drepe uten å bli arrestert, han hadde garanti for å ikke bli pågrepet. Men så var han under mind-control av militæret også ja til å gjøre deres agenda NWO etc Får meg også til å tenke på NATO flyene. Norge er underlagt illuminati.

Maarit M. Hanssen
Skribent
12 år siden
Svar til  Michelle

Hei Michelle. Når jeg ringte til Forsvaret i går kveld så ringte jeg fra mobilen min i et forsøk å være anonym. Betjent spurte da om telefonnummeret mitt fordi han skulle ringe meg tilbake etter å ha undersøkt saken. Bare noen sekunder tilbake ringte han tilbake, men nå til fasttelefonen . Både mobiltelefonen og fastttelefonen er på mitt ektemanns navn. Forsvaret hadde tatt bryet for å undersøke 1) hvor jeg bodde 2) fasttelefonnummeret mitt selv om jeg ikke står i telefonkatalogen, bare i løpet av noen sekunder. Det var PSYOP for de ville at jeg skulle vite at de vet hvor jeg bor og at jeg var hjemme når jeg ringte. Skummelt !

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Hei Maarit. Takk for at du forteller om dette. Maktmisbruk, og dette bruker de skattepengene våre på. Folk tror at militæret er her for å beskytte oss mot fremmede makter, når de egentlig jobber for fremmede makter, etterretninger og New World Order etc.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

I kontakt med myndigheter og informasjon dere legger ut på internett, bruk falske navn, falske adresser og falsk alder, legg på masse år eller trekk ifra. Ikke legg ut bilder på facebook og youtube og myspace, eller la vær å legge til venner, eller legg til alle du kommer over. Vi er ikke et navn eller nummer, vi vil ikke stå i overvåkningssamfunnets registre, vi vil ikke være deres fanger!

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Men veldig fint når folk gir protestene mot NWO et ansikt også via et bilde etc ♡

Starwolf
Starwolf
12 år siden

Hvorfor skulle noen bli skremt av at noen norske eller utenlanske fly flyr over Norskt territorium?

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Starwolf

Er vel neppe noen som er skremt her, men du hadde garantert sett det på nyhetssendingene hvis et russisk fly fløy under norsk territorium, eller hva?
Burde ikke befolkningen få vite når det er flyøvninger eller lignende over byer?

Starwolf
Starwolf
12 år siden
Svar til  Starwolf

Jeg tror svaret ligger her http://www.flydagen.no/

Maarit M. Hanssen
Skribent
12 år siden

Sendte også e-mail til Forsvaret hvor jeg lurte på hvorfor det var så mye aktivitet av helikoptre og jagerfly over Drammen. Fikk svar i dag at min henvendelse er videresendt til Forsvarets operative hovedkvarter:

«Forsvarets operative hovedkvarter (FOH) er det norske Forsvarets fellesoperative overkommando, og har ansvaret for å lede og samordne alle nasjonale og internasjonale militære operasjoner.
FOH holder til på Reitan på Løding utenfor Bodø, og overtok blant annet sine oppgaver fra Fellesoperativt hovedkvarter som holdt til i Stavanger, da dette ble lagt ned 1. august 2009. FOH utfører også oppgavene til den tidligere Landsdelskommando Nord-Norge.
Sjef for FOH er generalløytnant Bernt Iver Ferdinand Brovold. Nestkommanderende er Generalmajor Morten Haga Lunde .»(Wikipedia)

Venter spent på svaret fra FOH.

Starwolf
Starwolf
12 år siden

jeg tviler på at vi har flybase på kreta, men ettersom Hellas er et NATO-land er det vel ikke så usansynlig at vi benytter oss av alliertes basekapasitet?

Ulven
Ulven
12 år siden

Litt mer bevis for at britiske Harrier-fly forårsaket Mehamn-ulykken. Dette er ennå ikke blitt innrømmet av norske frimurermyndigheter:

22.11.2002:

Idag fremkom nye opplysninger i denne saken:

– Radaroperatør i Kautokeino forteller om at han så både Twin Otteren og Harrierflyet på samme rute.

– Vitner så et skadet Harrierfly på Bardufoss flyplass like etter ulykken.

– Flere radarobservasjoner av Harrier-fly øst for 24 grader øst….

– Korporal Svein Ole Sandvik så to Sea Harrier-jagere fly inn i forbudssonen i timen før Twin Otteren styrtet i havet ved Gamvik i 1982. Siden har han hatt stående ordre om å holde kjeft.

– Militært ansatte har vært vitner til at Harrierjagere har fløyet i forbudt sone. Andre har sett et skadd Harrierfly. Alle er blitt bedt om å dysse saken ned av sine overordnede.

http://home.online.no/~dagoj/mehamn.htm

Ulven
Ulven
12 år siden

Wilhelm Mohr, som ledet Mehamn-kommisjonen, var tidligere sjef for det norske Luftforsvaret. Derfor er det naturlig at han satte lojaliteten til sine britiske flyvåpen-kolleger (som han kan ha hatt kontakt med helt siden krigen) høyere enn lojaliteten til det norske folk, som omfatter å få sannheten om Mehamn-ulykken frem i dagen. Norge – der inhabile regjerer?

«Wilhelm Mohr (født 27. juni 1917 i Fana) er en tidligere norsk offiser i Luftforsvaret.

Mohr tjenestegjorde som flyger på Værnes flystasjon ved utbruddet av andre verdenskrig. Han kom seg til Canada, og var med på å bygge opp Little Norway, der han ble instruktør. I 1941 var Mohr i England, der han ble sjef for 332-skvadronen.

Mohr fortsatte i Luftforsvaret etter krigen, der han blant annet var adjutant for kong Haakon VII, og senere stabssjef i Luftforsvarets Overkommando. Fra 1963 til 1969 var Mohr Sjef for Luftforsvaret, en stilling som fra og med etterfølgeren Kåre Stenwig skulle bli hetende Generalinspektør for Luftforsvaret (GIL). Hans siste stilling i Luftforsvaret var som direktør ved Forsvarets høgskole. Mohr har rang av generalløytnant.

I det sivile var Wilhelm Mohr i en årrekke formann for Flyhavarikommisjonen. Mohr har også vært president i Norsk Aero Klubb.»

http://no.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Mohr

Likorm
Likorm
12 år siden

Oslo Vest Røa 31.05.2011 kl 10.05
Sort trommehinnevibrerer (helikopter) sneier hustakene i en sveipene bevegelse. Jeg flippet selvfølgelig fingeren da disse technofascistene ligger så lavt at de umulig kunne ha unngått å se meg. Jeg hadde ikke iritert meg over dette hadde det ikke vært for at dette nå har pågått i 3 måneder.

Ingen ære.

ye
ye
12 år siden

Ståkete helikopter står dønn stille i 5 minutter nøyaktig fra kl.23.00 til 23.05
rett over et villaområde i Oslo nå ikveld, før det sakte fløy videre derfra.

Det kan vel ikke være at de nå har satt inn styrkene for søk etter «villa-tyver» à la søk etter «hytte-tyver» i Drammen?

Eller er det en annen søk forklaring Forsvaret har på lager?

Vedkommende target må ihvertfall ha merket beSØKet tydelig, da bråket kunne høres godt i omegn og helikopteret sees klart i den skyfrie sommerhimmelen.

gudfrid
gudfrid
12 år siden

Ville bare dele en tanke ift å være på «slaveplaneten jorden»..
Vi velger å komme hit fordi vi ønsker å lære eller erfare noe.. hvilken erkjennelse kan man gjøre lettere som slave?

At det er kun i din tanke du kan være fri…

Ingen andre kan skape sinne eller stress i deg. Det er det bare du som kan klare, alt etter hvilken innstilling du har til verden.

Vær fri i tanken, vær i 4. densitet…

og for vår alles skyld, kall «New world order» for «OLD world order»!!

Vandalf
Vandalf
12 år siden

«We’re turning into a police state»

Sier en tidligere NSA ansatt.

Les denne aldeles glimrende artikkelen om hvordan overvåkningen av vanlige borgere har tatt av etter 9/11;

http://m.newyorker.com/reporting/2011/05/23/110523fa_fact_mayer?currentPage=all

« Forrige artikkel

Osama bin Laden – litt fiksjon og mye fakta

Neste artikkel »

Hva gjør Kronprins Håkon på Bilderberg-møte?