/

Whitney Webb og Reiner Fuellmich: Djevelen er i detaljene

1.2K visninger
4 minutter lesetid
15

Kunstig intelligens i stedet for leger.

Whitney Webb, foto fra video, her.

Whitney Webb: “Silicon Valley har presset på for å forandre våre helsesystem; de vil erstatte leger med kunstig intelligens, apper og lignende. Google har investert i dette sammen med US militære; det bør ikke overraske oss at alt som går imot deres holdninger og planer blir sensurert bort.

Klaus Schwab sa i januar 2021 at frykten for covid ville brøyte veien for frykten for klimaforandringer. Selvfølgelig også den kommende cyberpandemien, som de har øvd på i det de kalte Polygon Cyber pandemi.

Dette er måten de vil få total kontroll over den virtuelle verden, koble internett til biometrisk identitet, for å eliminere anonymitet i internett; de er også intimt knyttet sammen med finanssystemet for å fjerne mulighetene for anonyme transaksjoner, noe som skal utvikle seg til krig mot kontantene og digitale crypto betalingsmidler.”

Transhumanisme er et sykdomstegn

Reiner Fuellmich, foto fra video, her.

Reiner Fuellmich: …«disse folkene lever i en egen boble av transhumanisme, de betrakter oss vanlige mennesker som “hackable animals”, hadde de vært innelukket i psykiatriske anstalter, hadde alt vært greit, men det er de jo ikke…de er der ute og forsøker nå å få kontroll over oss andre; det gjør meg noe betenkt…

Klaus Schwab er ihvertfall fullstendig fortapt og innelukket i sine egne sykelige forestillinger, som de sier i Davos, vi må skynde oss nå ellers skjønner vi, rottene, hva de egentlig holder på med, men det de ikke vet, vi har allerede forlengst skjønt hva de holder på med.”

Whitney Webb: “Vi skal merke oss at disse er de mest ubevisst folkene i verden som nå forsøker å lage en en digital bevissthet med det de kaller AI, det må gå galt. Å prøve å kopiere bevissthet, må skyldes en mengde arroganse, til og med prøver de å gi inntrykk av at ingen kan rømme fra deres samfunnsforandringer.”

Verdens mest ubevisste folk

“De prøver å gi inntrykk av at vi andre skal bare sitte i stolen, vi kan ikke slippe unna det de holder på med, tror de. Jeg tror ikke på det i det hele tatt. Uheldigvis er det noen i de uavhengige medier som tror dem på deres ord og spiller med på laget for å skape frykt. Det er det vi måMen dpasse på å stå imot, selv om det er deres ånd som griner mot oss fra avisene. Det er igrunnen den reneste krigspropaganda. Men vi vet at frykt har vært deres verktøy i århundreder.

Jeg mener folk burde ta dette via det økonomiske. Vis din holdning, avvis det du mener ikke er bra. Sørg for å ha de matvarer du trenger for å overleve. Den beste måten å protestere på, er en økonomisk protest. De venter bare på voldelige opptøyer, de har en rekke instrumenter å møte dette med. På beddingen har de allerede krigføring mot terrorisme i egne land, som skal ta dissidentene på hjemmebane.

De forventer at protesterende folk skal gå ut i bygatene, det er det de har forberedt seg på. Vi skal ikke glemme at overvåkningen idag er temmelig fullstendig. De forventer ikke at folk IKKE går inn i deres statssystemer og IKKE gjør det som systemene har forskrevet, det er dette de frykter mest. ”

Krangel om embryonale stamceller

Wolfgang Wodarg, foto fra video, her.

Wolfgang Wodarg (2:25:8): “Det vi har hørt egner seg til å skape angst, jeg tror det ville være bra og sette dette inn i noen livsnære rammer; på den tid hvor vi i Tyskland kranglet om fornuftig bruk av embryonale stamceller (2005), da var det noen som hevdet vi nå hadde enestående muligheter å bygge reservedeler for de som trengte det, hvor man nå kunne dyrke frem organer og hud, da inviterte Commerzbanken i Berlin til et møte med mulige investorer, spørsmålet var om det kunne lønne seg å investere i en slik teknologi.”

Rent oppspinn

“Jeg sa den gangen helt klart at det lønner seg ikke, slike organer og vev blir avstøtt, det har ikke en eneste sjanse. Mennesket kan gjerne få slike ideer, men naturen selv, virkeligheten slår tilbake. Denne holdningen, at man lokker til seg investorer med den slags ideer, man utvikler et narrativ som fremstiller en fremtidig forretningsmulighet, man gjør alt for å få inn penger til slikt, penger fra staten, store penger fra staten, også skattemidler, dette er historier som ingen kan sjekke opp og kontrollere, og så taler de om å lage en presisjonsmedisin.

Man går inn i nanostørrelser og gjør dette i virkeligheten tåkete og ugjennomsiktig, de forteller oss oppfunne historier, men disse har ingen forhold verken til virkelighet eller til den virkelige biologi.

Og de storslagne ideer blir gravlagt idet samme øyeblikk pengene er inne på konto. Det har rett og slett gått inflasjon i det som disse folkene forteller. Og de som snakker om “hackable animals” og om algoritmene som skal gjøre alt bedre for oss, de vil akkurat det samme, de vil komme til makt og penger og ingenting annet…de leter etter kunder, det er alt, og finner de ingen, så må de kjøpe sine produkter selv…”


Video Youtube; Whitney Webb kommer inn 01:09:10 og varer til 02:39:40 (se her). Kortere utgave video på Bitchute, her.

Cybersex markedsført av kjente Hollywood-skuespillere for noen år siden hadde nok samme opprinnelse. De lokkende triks for noen jenter å ta covid-vaksinen fordi man skulle få større bryster, hører nok hjemme under samme familieklan.

Vi skal ikke være i tvil: Dette er en åndskamp.

For de av oss som allerede ser demonene stige opp i horisonten, mener jeg motvekten best kan oppnås gjennom å fronte disse med de kristne ideal: Tenk selv, stå frem for egne meninger, vær modig, ta opp det gode i sjelen og avvis det onde, tvert.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

15 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
Abonnent
2 år siden

Mange i Norge tror at journalister ikke er luddere, men vil rapportere nyheter som på en slik måte at det som skjer blir rapportert
https://gab.com/BeachMilk/posts/106629591332231565

https://www.wakingtimes.com/the-carrot-is-no-longer-going-to-work-leaked-cnn-email-hints-at-more-forceful-measures-for-vaccines/

smurfen
Redaksjonen
2 år siden

Nå har de laget dataspill der du kan skyte vaksineskeptikere og anti lockdown protestere og de som ikke overholder portforbudet. klarer du å drepe alle så har du vunnet.

I filmen her som kanskje er den viktigste du har sett så ser du hva som skjer når man kjører mikrobølger på grafenoksyden i “vaksinen” når den er helt ut på en benk….. det blir en sort guffe som et slag monster som kravler bortover benken som om den er levende.
Militæret har nå overtatt sensur kampanjen deres i flere land og NATO skal gjenopprette orden der folket klarer å ta landet tilbake som fredssoldatene i Hunger-games.

Det blir bare sykere å sykere…. Noe har vist fått rottene til å sette inn høygiret, noe skremmer dem vist … dette skulle ikke være ferdig før i 2030, men i den farten de holder nå så er det over før året er omme. Nå dreper de uvaksinerte de vaksinerte med å nekte å ta den livreddende vaksinen mot dødsviruset, sette oss opp mot hverandre.

Den gode nyheten er at folket reiser seg like fort mot NWO rottene.

IS THERE ANY LIMIT TO THE LIES OF GOVERNMENT MEDIA AND POLICE? TheCrowhouse.

https://www.bitchute.com/video/Z6S8QBSxDg5k/

Her er flere tusen pro vaksere som løp til for å være først til å ta vaksinen, de stolte på myndighetene og mediene deres. Nå har de i et samlet opprop gått ut og advart alle andre på det sterkeste mot å ta den, mange er nå døde og resten har kraftige bivirkninger.
Nå blir de omtalt som gale konspirasjonsteoretikere som ikke satt pris på det gratis skuddet de fikk…. fy så utakknemlig.

Alle som en av de ekstreme pro vakserne har nå blitt ekstreme motstandere av vaksinen.

WE NEED TO BE HEARD! – VACCINE VICTIMS SUFFERING SEVERE SIDE EFFECTS

https://www.bitchute.com/video/XW98HKNm6j6T/

Samme her, døende vaksine ofre som forteller sin historie og militæret som kaller dem hatefulle konspirasjonsteoretikere for at de går ut med sine historier.

A RETURN TO 1984 MIS-INFORMATION OR GENUINE CONCERN

https://www.bitchute.com/video/Xw43P84JwniS/

I England meldes det nå om tomme butikker og panikken er i ferd med å bryte ut, samme vil skje her og alle andre steder snart og da er det myndighetene som skal rasjonere ut mat og har du ikke tatt kvakken så får du heller ingen mat. Alt nøye planlagt av massemorderne og satanistene. snart er det vi som blir mat.
Så nettopp et intervju fra USA. Der fikk bønder beskjed om å ødelegge avlinger. De fikk beskjed om at myndighetene fulgte med på om dette ble gjort.
Her i Lier råtner maten på jordene og mye det samme i resten av landet, heksa fra helvete eRNA har nektet bønder å hente inn arbeidskraft og vi ser det samme over hele verden. Et godt planlagt folkemord .. Men for all del, de hjernedøde har klappet og stått på verandaer med sine sanger for å få dette.

For min del så har jeg brukt en del lapper på hermetikk og tørrvarer mm, men så mye kan enn ikke hamstre for når de hjernedøde er på vei til å sulte i hel så kommer de etter deg.

PLANLAGT MATVAREMANGEL! SULT! BEFOLKNINGS KONTROLL! PREPPING!

https://www.bitchute.com/video/UKDqYMw9GPe7/

RT.PCR testen var bare en midlertidig test som også gav utslag på influensa, alt var fake og all covid var vanlig influensa.

https://steigan.no/2021/07/usa-cdc-trekker-den-midlertidige-godkjenninga-av-pcr-testen/

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

– I England meldes det nå om tomme butikker
UK Column News https://www.ukcolumn.org/ avviser den meldingen
– 130% inflasjon
Inflasjon = de med penger i banken blir tapere. De med gjeld blir vinnere.
Meningene er delte: “First Disinflation, Then Deflation, Then Big-Time Inflation | Michael Pento (PT2)”
Deflation betyr at de med penger i banken blir vinnere og vi andre blir tapere.
Gitt at 100 kroner først blir verd 110 kroner, så 120 kroner, så 130 kroner (uten å gå i detaljer), prepping blir å selge huset og gård, slik at man har mest mulig penger i banken.
?
Jeg kan i alle fall si at de som har tenkt å kjøpe hus i 2021 mangler en skrue i i hodet. Eiendom faller fort 30% ved et krasj.
Matematisk: Dersom krona faller 20% da vil eiendom stige 20% – en omvendt utvikling jeg betviler. Hvis eiendom faller 30% er krona de facto 30% mer verd.

Egen konspirasjonsteori:
1929 var et planlagt krasj. Utfallet ble at de store bankene spiste opp de små bankene. De rike ble rikere.
2021 vil bli et planlagt krasj hvor de rike blir rikere = disinflation.
(det skulle vært interessant å sjekke ut hvem som tjente penger på COVID-19, middelklassen eller billionærene)

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

Hva skjedde med forbruk i 2020?
Portugal rammes spesielt hardt av null turisme
GDP
2020 -7.6%
2019 2.5%
2018 2.8%
2017 3.5%

Mens portugiserne hadde råd til å spise ute i 2019, måtte de spare på alt mulig i 2020, gå istedenfor å bruke bil osv.
Forbruket i Portugal har falt med 7.6%.
Da kan bøndene legge på prisene?
Gitt at bøndene produserte like mye i 2020 som i 2019, men at de bare fikk avsetning på 93% av produksjonen …
–> portugisiske bønder måtte brenne 10.000 tonn med mat ?

Logisk: REMA kan få så mye matprodukter fra Sør-Europa som de bare vil. Problemet for REMA vil være hvordan få nordmenn til å kjøpe alt sammen?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
2 år siden

Tror ikke REMA får kjøpe mat fra nasjoner som selv er i manko på mat.

Problemet er jo at myndigheter betaler bønder med våre penger for å legge ned matproduksjon samt de hyper rike kjøper opp jordbruksland uten å produsere noe. Sammen med at eRNA ikke slipper inn store mengder polakker så har de ingen til å høste lenger heller. Var ute på Lier i dag og enorme områder med mat lå helt brakk, var ikke en person å se noen steder. Det er vist også stor manko på containerskip som kan frakta mat så når vi normalt produserer 60% av maten selv og resten blir importert så blir det mange sulte sjeler til høsten og vintere,

Før hadde vi store nasjonale kornlagre som vi skulle ha i dårlige tider, de la Kjell Magne Bombevik ned. Ikke rart han ble ko ko og fikk stor psykiske problemer og ble super deprimert når han ble fortalt om FNs Agenda 21 plan. En person/prest med empati fungere dårlig sammen med psykopater.

Men det store store problemet er og blir grafenoksyd i injeksjonen. grafenoksyd har større ledeevne enn silisium i chipper, det er magnetisk og gløder når det blir varmt.
Injeksjonen har grafen i seg som vi nå vet, grafen som blir magnetisk inne i kroppen og siden røde blodceller har høyt jerninnhold, klumper de seg naturlig sammen rundt grafenpartiklene som forårsaker tusenvis av blodklumper. blodpropper vil så tette lungene dine over tid, noe som gjør at hjertet må jobbe hardere under større belastning.. De fleste vil dø av dette innen 3 år. Da spike-proteinet er aktiv i kroppen så frigir det seg i sin første fase. Det vil også aktivere seg og kaste av seg hver gang en naturlig influensa eller kuldebølge kommer. Kommer du i nærheten av en som har tatt injeksjonen så vil du også bli infiserte med grafen og spike proteiner. Går du til wikipedia og leser om grafen, må du fokusere spesielt på denne delen: “Ladebærere i grafen viser lineær i stedet for kvadratisk avhengighet av energi på momentum og felteffekttransistorer med grafen kan det gjøres som viser til en bipolar ledning. Ladetransport er ballistisk over lange avstander; materialet viser store kvanteoscillasjoner og ikke-lineær diamagnetisme. Grafen leder varme og elektrisitet svært effektivt. Materialet absorberer sterkt lys av alle synlige bølgelengder. Dette forklarer alle tingene folk observerer med injeksjonen. Det er derfor injeksjonen må transporteres frosset i minus 70 slik at grafen ikke vil bli magnetisert og binde seg til seg selv noe som forårsaker massive øyeblikkelige blodsutgytelser. Blir det for varmt og blitt magnetisk aktivert gjennom transport eller bare ligger i vaksine-skuffene i romtemperatur en stund så er det ødelagt.. det forklarer også hvorfor injeksjonen ser ut til å gløde på en visse frekvenser.

Elon Musk sine 50 000 5G satellitter skal nå senkes ned til under halvparten av høyden de ligger i nå, men trenger ikke være rakett forsker for å skjønne hvorfor.

Uten at jeg vet om det er forsøkt så vil det logisk nok kanskje hjelpe vaksinerte å tape/lime supermagneter på et sted på kroppen der de gjør minst skade og håpe at all giften samler seg opp der for etter noen dager og lage et lite sår der man kan dra grafenoksyden ut med super magnetene.

På det mørke nettet er det funnet store databaser med personer som har fått injeksjonen med hvor de befinner seg, om de sover, puls og blodtrykk, døde.. osv.

Det er 100% riktig slik Antony Patch sa i 2014 at i 2020 ville de plante et koronavirus for å få folk til å ta en DNA injeksjon som vil gjøre at de kan kontrolleres og for reduksjon. Vist man prøvde å få folk til å ta injeksjonen uten virus påstanden så ville folk nekte, men med å bruke mediene sine til å skape panikk og hysteri så ville folk isteden slåss og kreve å få den.

Fortsatt er det ingen i verden som har sett dette magiske viruset, ikke er det isolert så alt tyder på at det er vanlig influensa siden det nå er slått fast at RT-PCR testene ikke kan skille mellom covid og influensa. Samme viser dødstallene og samme viser grafene. Noe høyere dødstall finne vi i nasjoner som betaler sykehusene store summer om de skriver covid på dødsattestene.

Men deres mektigste våpen mot menneskene er fortsatt frykt, når folk blir redde så kobler hjernen ut og folk blir som lydige valper som sitter og venter på neste kommando fra eierne.

Så slipp frykten og le av psykopatene. ikke gråt over de som har latt seg lure til å tro at massemorder, psykopater og satanister ønsker det aller beste for dem. De har selv valgt av fri vilje å la seg redusere og kontrollere. Blir du deprimert så svekker du også immunforsvaret ditt. Så hold deg frisk, spis sunt, ta C og D og Zink, ikke stress, få nok søvn og vær i aktivitet. Og ikke minst prøv så godt du kan å hold deg unna de injiserte så skal dette gå veldig bra. :)

Korona omgjort til tall blir 666, injeksjonen inneholder Luciferrase.
Så hvorfor nå i 2021, 2022 og 2023 ? ( Husk at i numerolgi så eksistere ikke null ) Vel… plusser du de tre årene sammen så får du 666. ;)

NWO er en verden under den rene lære om lysbringeren Lucifer.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
2 år siden

Her er maten vår, de angriper fra alle hold nå, noen har dålig tid. Geoenginering kalles det.
comment image

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

Det beste beviset på at vi rammes av inflasjon er at råvareprisene stiger, eksempelvis tømmer

pris på tømmer

1. April $990,00
1. Mai $1328,00
1. Juni $1267,00
1. Juli $764,00
28. juli $582,00

Som vi skjønner vil det koste en formue å bygge hus idag ?
Niks

Når inflasjonen tar seg opp vil gull stige
Gull 28, juli 2020 = $1960
Gull 27, juli 2021 = $1802

Gitt vi har en hypotese om at dollar stiger i verdi.
Da vil råvarer og gull falle i verdi ettersom de er priset i dollar.
Juryen arbeider fortsatt med å avgjøre

I tilfelle Portugal, med dagens null turisme vil levebrødet for 100.000 portugisere forvinne. Det blir verre enn VK2 for Portugal.
Hvilken holdning vil portugiserne da få til dollar?

Alle dyrker grønnsaker og har høns i Portugal. Da er det ikke mye vits i å selge grønnsaker til naboene. Det vil ikke være mangel på dem som vil selge mat.

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

Du har jo rett i at hva media forteller er bare tull. NRK erklærte Sør-Afrika som “katastrofeland” før COVID-19 hadde nådd Sør-Afrika i første omgang. Fortsatt er Sør-Afrika bedre stilt enn Hellas, og mye bedre enn Frankrike. Krisen i Sør-Afrika dreier seg om at folk raner butikkene og naboene.

Økonomisk er Ole Dammegaard nå millionær etter at han begynte å kjøpe Bitcoin …(kidding)
Fra spøk til alvor, ingen har tapt så mye som de som investerte i Bitcoin. i 2021.

ken
ken
Anonym
2 år siden

Dette MÅ du få med deg!! Har fulgt WakeUpGlobe SE med svenske Michael Oddane over lengre tid , og dette er en oppsummering alle (vi som er våkne) vil kjenne seg igjen i :-)

“När moralen sjunker och korruptionen är våra ledares drivkraft så blir resultatet ett samhälle i förfall. Men än värre är det när det faktiskt är en farlig ideologi som är drivkraften bakom en värld i snabb förändring.”. https://www.youtube.com/watch?v=JH9RbV3w2E4

Neste gang kan det ramme deg… Michael Oddane med “Idyllisk sommarfest får objuden gäst”: https://www.youtube.com/watch?v=qO2FkGr1qhU

Stå imot! Gi aldri opp!

OM DU VIL (eller noen du kjenner) TREFFE LIKESINNEDE, BØR DU LESE VIDERE… EKTE KJÆRLIGHET SÅ DET MONNER! Opplever det selv ;-)

“Lite om vad Joanna och jag känner kring tiden vi går igenom privat. Vi har alla våra tankar och känslor i den här turbulenta tiden och många känner förvirring. Även hos oss går känslorna lite upp och ner lite beroende på vilken information vi möter både i vanlig media och alternativt.

Men hur håller man sig i balans i en tid som denna? Hur mår man bra fast världen är kaotiskt?

Vi pratar också om WakeUpFriends som fortsätter att växa!”

“Nedan finns länkar till alla grupper samt kontaktuppgifter om ni vill starta en grupp där ni bor:

Starta grupp: joanna@wakeupglobe.com

Befintliga grupper:

Norge:
Oslo – https://www.facebook.com/groups/WakeU
Sarpsborg – https://www.facebook.com/groups/28970
Drammen – https://www.facebook.com/groups/61842

Arvika – https://www.facebook.com/groups/72511
Avesta – https://www.facebook.com/groups/11635
Boden – https://www.facebook.com/groups/56754
Copenhagen – https://www.facebook.com/groups/56537
Falkenberg – https://www.facebook.com/groups/23980
Gällivare – https://www.facebook.com/groups/81769
Göteborg – https://www.facebook.com/groups/99521
Hallaryd – https://www.facebook.com/groups/26156
Halmstad – https://www.facebook.com/groups/50786
Hästveda – https://www.facebook.com/groups/52996
Hässleholm – https://www.facebook.com/groups/53678
Hörby – https://www.facebook.com/groups/43768
Jönköping – https://www.facebook.com/groups/10104
Kalmar – https://www.facebook.com/groups/95302
Karlstad – https://www.facebook.com/groups/46626
Kungsbacka – https://www.facebook.com/groups/81260
Köping – https://www.facebook.com/groups/17461
Luleå – https://www.facebook.com/groups/24651
Lund – https://www.facebook.com/groups/42198
Malmö – https://www.facebook.com/groups/54015
Nora – https://www.facebook.com/groups/12266
Norrköping – https://www.facebook.com/groups/67053
Nyköping – https://www.facebook.com/groups/49367
Sigtuna – https://www.facebook.com/groups/44621
Sjöbo – https://www.facebook.com/groups/25302
Skövde – https://www.facebook.com/groups/WakeU
Stockholm – https://www.facebook.com/groups/80669
Stockholm Nord – https://www.facebook.com/groups/10745
Sundsvall – https://www.facebook.com/groups/24624
Torsby – https://www.facebook.com/groups/24303
Ulricehamn – https://www.facebook.com/groups/97170
Umeå – https://www.facebook.com/groups/75474
Uppsala – https://www.facebook.com/groups/10213
Värmland – https://www.facebook.com/groups/41511
Västerås – https://www.facebook.com/groups/49284
Ängelholm – https://www.facebook.com/groups/27281
Örebro – https://www.facebook.com/groups/72706

Frankrike:
Paris – https://www.facebook.com/groups/83714

Portugal:
https://www.facebook.com/groups/49581…”

NB! Ønsker du å starte en gruppe? Ta kontakt med joanna@wakeupglobe.com

smurfen
Redaksjonen
2 år siden

Takk for ny glimrende artikkel Sven-Inge. :)

Super psykopatene på toppen har planlagt dette i lang, lang tid så de frykter ikke at massene tar til gatene, de prøver derimot å tvinge folk ut i gatene og prøver å få de voldelige så de kan sette inn militære styrker mot folket.

Det eneste som skremmer vannet av dem er at de skal miste kontroll, psykopater er helt maniske etter å kontrollere alt og alle.
De prøver i alt av politiske vedtak og få oss til å bli avhengige av dem.

Fra nå av så handler alt om å sette folk opp mot hverandre, vaksinerte mot uvaksinerte, det er de som ikke vil ta vaksine sin skyld at de vaksinerte ikke får friheten, demokratiet og rettighetene tilbake vil de si. høyre mot venstre, rødt mot blått, klima nazister mot klima fornektere osv osv .. De vil ta ned nettet og de vil kjøre alle priser på bensin, strøm og mat til himmels og skylde på grupper og spre hat.
De som går mot makta og ikke hverandre skal militæret ta seg av.

Men ikke alle statsledere er onde… eler var onde er kanskje mer rett å si .. . Som nazistene så likvidere de alt som står mot deres vei til verdens herredømme. Disse som jobbet for folket og ikke dem er likviderte siste året.

President: John Magulfi fra Tanzania, 55 år gammel.
President: Hamed Bakayoko of Ivory Cost, 56 år.
President: Ambrose Dlamini fra Swaziland, 52 år gammel.
President: Pierre Nkurunziza fra Burundi, 55 år gammel.
President: Jovenel Moise fra Haiti, 53 år gammel.
President: Andry Rajoeline lever fortsatt ……..
Disse presidentene er helter som sto rett mot kåvid vaksiner og som virkelig bryr seg om sitt folk.

Aldri glem at myndigheter er korporasjoner og om du ikke liker korporasjoner så skal du virkelig HATE myndighetene dine.
Myndighetene og mediene deres er bare psykopatiske griske og grådige nikkedukker for super psykopatene på toppen. De som gjør drittjobben for dem og som vil bli tatt ut når de ikke har bruk for dem lenger.

Men utrolig nok så er det den letteste løsningen av alt som skremmer vannet av dem og som vil føre til at vi vinner …..igjen. Du skal ikke gjøre noe om helst, du skal bare snu ryggen til dem, sette ørepropper i ørene og ikke lytte til dem lenger. Når de ikke har kontroll over oss så mister de all makt der de blir redusert til en hjelpeløs gamlinger som på et aldershjem.

De skal jo bruke våre penger til å betale overløpere som skal terrorisere oss til underkastelse som Rinnan banden i sin tid, de har jo null mulighet eller vilje til å gjøre denne jobben selv.

Slik har det alltid vært fra da de satt i sine slott i sine palasser i føydal systemet og brukte folkets penger på å betale for hærstyrker som ble satt inn mot folket igjen for å stjele enda mer penger i form av skatter. De var utvalgt til å herske over oss med sine blodslinjer til evig tid sa de. Slik snakker ekte psykopater.

Menneskene ble aldri skapt for å underkaste seg herskere men derimot ha fri vilje og makt til å leve som frie mennesker som skal utvikle seg selv.

Når de befaler deg så vis dem fingen, ikke bruke pengene deres, men derimot innfør bytte systemer og samarbeid. lag gjerne en liten lokal valuta basert på tid, 1 times arbeid i bytte mot 10 fisk osv ..
Dyrk selv, jakt og fiske, bygg en koie eller noe du kan bo greit i, lag småsamfunn spre budskapet og få alle med så er kloakk rottene ferdige før de rekker å summe seg.

Oss kaller de bioslam, virus som må utryddes, vi er kreften og de er medisinen osv ..

Så lev i frihet, samhold, glede og harmoni eller så vil du leve i et helvete til de ikke har bruk for deg lenger og blir kastet i en kjøttkvern. Hold deg langt unna døds skuddet deres som er for kontroll og reduksjon.

Aldri glem at det dem frykter aller aller mest er at vi skal finne ut at vi ikke har bruk for dem.

Allerede på 50 tallet hadde NATO lange lister med pasifister og overvåket dem, folk som ikke vil bruke vold mot andre var og er deres største trussel.

Aldri gi opp, når du gir opp og mister håpet så har super psykopatene vunnet.

Vive la liberte :-D

Laila Stokke
Laila Stokke
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

Hjertens enig – nå må vi holde sammen, ha en plan og vilje til å støtte hverandre. <3

ken
ken
Anonym
2 år siden

“Hackable animals”… Spredning av vaksinemagnetisme fra injeksjonsstedet til hele kroppen grunnet selvreplikasjon: https://www.bitchute.com/video/r2moe1ACI8Ic/

5G mobiltelefon “tar fyr”: https://www.commonlawcourt.com/aiovg_videos/5g-mobile-phone-fire/

Her lukter det svidd lang vei. For en gjeng med bødler som opptrer som våre beskyttere.

Gjentar fra artikkelen: “Tenk selv, stå frem for egne meninger, vær modig, ta opp det gode i sjelen og avvis det onde, tvert.”
…OG TA MED DISSE PÅ VEIEN:

“We Can’t Let Them Get Away With It, We Can Still Turm This Around” – Max Igan 2021: https://www.bitchute.com/video/jcngVSJhOtc0/

“HOLD ON” – Billy Falcons siste sang inspirert av patrioter over hele verden. Hadde premiere 24. juli 2021:

TRO, HÅP OG KJÆRLIGHET FOR HVERANDRE :-)

ken
ken
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

Hei, Sven-Inge. Så absolutt, Og likeledes Einar Flydal. Har du lest hans siste artikkel?

Her nevner han bl a en sveitsisk organisasjon av gravejournalister som har gjort en statusoppsummering på Covid-19 med detaljerte kildehenvisninger: https://swprs.org/covid19-facts/

“Den viser blant annet at dødstallene er svært lave, de døde så godt som bare blant folk i svært høy alder slik det normalt er med influensa, i svært stor grad på aldershjem, så godt som bare blant folk med andre lidelser, at de covid-registrerte dødsfallene i mange tilfeller hadde helt andre årsaker enn viruset – og at pandemien fikk samme forløp med og uten maskepåbud og nedstengningstiltak som har rammet hardere enn noen annen tilbakegang siden 2. verdenskrig. (Og der er mye mer i den sveitsiske oppsummeringen, blant annet meget interessante grafer.)

Alarmen om fugleinfluensa-epidemien som skulle bli så katastrofal, slo heller ikke til. Var den skapt av prognoser som skulle skape et nytt vaksinasjonsmarked? Det lyktes i alle fall denne gangen…”

Hele artikkelen hans finner du her: https://einarflydal.com/2021/07/26/hvilket-parti-vil-gjore-systemsvikt-i-de-overnasjonale-organisasjonene-til-sin-valgsak/#more-68071

« Forrige artikkel

Er ikke Anders Behring Breivik lenger fengslet?

Neste artikkel »

Ondskapens sentrum, Israel

15
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x