Ble Israel kuppet i 1948 av folk som hadde onde hensikter (?): https://www.opendemocracy.net/en/north-africa-west-asia/palestinians-east-jerusalem-between-fear-deadly-virus-and-violent-occupation/

Ondskapens sentrum, Israel

1.8K visninger
2 minutter lesetid
24
Hør Michal Ganoes video, her.

“Jeg vil fortelle hva som skal skje. Hvis du tror at dette vil ta slutt bare du sprer kjærlighet, hvis du tror at du ikke trenger å gi ditt liv for å få beholde friheten, er du ganske enkelt en idiot. Da kan du likegodt ta injeksjonen med en gang, for du kommer ikke engang til å klare å komme helskinnet gjennom det som skal komme…Hør hva jeg har å si: Jeg vil bare forberede deg på hva som skal komme. Fordi Israel er idag ondskapens sentrum.”

Hør Michal Ganoes video, her.

“Dere hyklerisk jøder fra judea og samaria, dere skal høste hva dere har sådd, nazistene under andre verdenskrig gjorde nen forbausende ting i Tyskland, og det er nettopp det samme som skjer her, gå tilbake og studér Himmler og Goebbels, se hvordan de brukte media, hvordan de gjorde barna føyelige i skolene, det er skikkelig trist for barna, at de nå har en nazi-regjering, men ingen skjønner det.”

“Morsomt, vanligvis tror du ikke at en religiøs jøde er en nazist, men denne mannen er en galning, han (Benn) og Netanyahu er klippet ut av samme bilde, se flere av mine videoer, så skjønner du det, de er to sider av samme mynt. Hvis kontrollørene her sier jeg må bære maske så svarer jeg at jeg adlyder ingen regjering. Jeg kommer aldri til å bære en maske og jeg mener det jeg sier.”

“Jeg skal slåss, jeg skal kjempe. Hvis du tror på fred og kjærlighet; bønn trenger du for deg selv, men dette er folk som vil skrive deg ut av historien, de vil regne deg ut av regnskapsbøkene, du vet, akkurat som i nazistenes Tyskland, jøder som kvitter seg med jøder. De kalte det for Judenrat (wikipedia, her), det er nettopp dette regjeringen her er iferd med å opprette, et land fullt av Judenrat, det var dette Naftali Bennett sa i en tale. Han sa det rett ut.”


Michael Ganoe har gjort leksene sine og studert historien. Han har satt nazismen i Tyskland i sammenheng med det som skjer under “tvangsvaksinering” i Israel idag. Etter min mening har han rett. Vi ser nazismen vokse frem over hele Europa. Eustace Mullins har allede pekt på dette i et av sine foredrag: Jødenes egne råd (av azkenazi sionistjøder) som sendte de antisionistiske jøder til konsentrasjonsleire (Hør et annet radiointervju med Mullins, kanskje fra rundt år 2000, hvor han peker på de samme hendelsene, her).

Fra et tidligere foredrag av Mullins, en video hvor følgende tekst er hentet, men som nå er sensurert bort fra både Youtube og Bitchute: “Og selvfølgelig allierte Hitler seg med sionistene og sa, dere har rett, vi har samme mål, så allierte han seg med det sionistiske partiet og misjonen var å tvinge antisionist-jødene til å akseptere sionismen. Og dette er hva konsentrasjonsleirene handlet om. De satt antisionist-jøder i konsentrasjonsleirene, og de ble plassert under direkte administrasjon av Sonderkommandoes, som var de sionistiske jøder. Så konsentrasjonsleirene ble drevet av den sionistiske jøder for å straffe og kvitte seg med antisionistjødene, som de gjorde.”


Om Michael Ganoe og hans chokolate for heroes, her, og Insight to Israel with MG, podcast, her. Mange mennesker i Israel lider idag. De går en meget usikker fremtid imøte (se Ilana Rachel Daniel i Jerusalem, her), men vi er heller ikke trygge i Norge, også vårt statsapparat er besatt av de samme folkene.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

24 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
Abonnent
2 år siden

Interressant story på steigan.no

Har du hørt om Credibility Coalition? Ikke ta det tungt om svaret er nei, de fleste andre har ikke hørt om det heller. Denne «troverdige koalisjonen» er et nettverk som tar sikte på å vinne krigen om verdensopinionen, og de er anført av bidragsytere som NATOs tenketank Atlantic Council, Bill & Melinda Gates Foundation og CIA-fronten National Endowment for Democracy. Norske medier er tungt involvert.

Dette er NRK og faktisk.no relatert til … de største nazistene i verden.

Skal jeg komme med en prognose for neste valgresultat?
Vi får en ny regjering som står for akkurat samme COVID-19 politikk som den foregående.
Så valget blir:
– Foretrekker du Lockdown med en Støre-regjering framfor Lockdown med en Erna Solberg-regjering?
– Hva hvis jeg foretrekker en regjering uten Lockdown?
– Det er ikke noe parlamentarisk parti for dem
– Hva skal jeg stemme på da?
– Du må nok la være å stemme

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Min prognose er at folket blir så pass våkent, at der vil bli folkestyre i Norge. Vi setter erna solberg og firmaets ansatte i fengsel, og noen blir sikkert henrettet som forædere til Norge.

Alle partier blir tatt bort, da vi har ingen grunn til å stemme på ansatte i et firma.
Dette firmaet skal stoppes.Punktum.

Derimot, så skal vi sette opp folkeretten ( Common Law Court ), og folkestyre i ny drakt, nytt flagg, nytt navn.

Er det noen her som vil bli med å starte opp Common Law Court / Folkeretten, så gjerne si ifra.

Det haster.

Nå, som billyboypsycopath har blitt arrestert, vil han sammens med en rekke andre terrorister, som hillary clinton ( hengt GITMO), og joe biden etc etc rockefeller, rotchild, og co blir straks tatt, og da raser alt sammen i organisasjonen.

Vet ikke, om dette er ekte eller ei :

https://realrawnews.com/2021/08/military-arrests-bill-gates/

https://realrawnews.com/2021/04/hillary-clinton-hanged-at-gitmo/

Ingemann
Ingemann
Anonym
2 år siden

Jo det at dei Jødene som ikkje er zionister som blei drep, kan nok stem det undre nazismen, for dei som var zionister har for det meste flyktet før krystalnatten. Men det samme kan enn sei om Jødene i Sovjet også, det var det Jødene som var i kommunistpartiet som blei utryddet der og, ikkje dei som ville bli kommunist.

kjell108
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

Fra Nyhetsspeilet http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/ultra-sionistene-i-israel-vs-egypt/
– Straffen for Egypt for å gi avkall på -guds utvalgte folk-, Ultra-sionistenes ledelse…..er det et Midt Østen i flammer?

Her framstiller Tor Karlstad saken slik at sionister er “ultra-ortodokse” -> Bibi er “ultra-ortodoks”.
Bibi er, som en reformist, ikke mere religiøs enn Stoltenberg.
Men på Nyhetsspeilet formidles holdninger som at Bibi regner jødene “som guds eget folk”.
Bibis tro er at den med de største kanonene vinner.

Tor Karlstad og Eustace Mullins blir samme holdninger, at ondskapens vugge er den jødiske bibelen.

Ondskapens vugge ifølge Eustace Mullins

De “fredelige” ateistene

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Ut fra denne videoen, hvis vi skal tro Eustace Mullins, Israel må tilbakebetale $500 trillion de har stjålet.
https://www.brighteon.com/7af54f8a-d3d1-433c-aa17-8bea61e2f619

kjell108
Abonnent
2 år siden

– Here is the mass murderer Cuomo. Look at his crazed expression. Listen to this hysterical mass murderer declare war on the unvaccinated:

The Republicans, including that fake one—McConnell— have joined up with the Democrats pushing the vaccines. Now that we know that the vaccines do not protect but do kill, the dumbshit Republicans want everyone vaccinated. As so many have said for so long, there is no opposition party.
https://www.paulcraigroberts.org/2021/07/29/the-covid-scam-is-unraveling/

På Nyhetsspeilet skal vi tro at Cuomo og McConnell er jøder?

De som hadde minst COVID-19 i 2020, som Norrdbotton, har mest COVID-19 i 2021.
Det forteller oss at det som teller er naturlig immunitet. Det blånekter Helsenorge på.

ken
ken
Anonym
2 år siden

The COVID-19 Vaccine Program Violates the Nuremberg Code and the U.S. Informed Consent Laws: https://greatmountainpublishing.com/2021/02/13/the-covid-19-vaccine-program-violates-the-nuremberg-code-and-the-u-s-informed-consent-laws/

kjell108
Abonnent
2 år siden

Hanne Nabintu Herland
“Ytringsfrihet som uhøflighet var aldri en vestlig verdi: Skjebnen til Jesus fra Nasaret tjener som et eksempel. Det så ikke ut til å være noen slutt på de religiøse ledernes vilje til å spotte og bagatellisere ham, få ham fordømt på grunn av falske påstander, underkaste ham den verste form for tortur og til slutt beordret hans død.”

Sagt på Nyhetsspeilet
– Skaperen er ikke gud i bibelen. Gjenta flere ganger ved behov! Går dette inn i treskallen din? Du klarer ikke lese bibelen, frimurernes bibel og koranen, slik at du kan for deg selv bevise satanismen og kristendommen (inkl. islam) er det samme. Mulig ‘kildene’ ikke er gode nok?:-)
– Du som frimurerjihadist vil naturligvis benekte,

Altså, debattanter kalles “terrorister”.
Det logiske er da at man begynner å imøtegå at man er “terrorist” .. eller for den saks skyld beskyldninger om at man har voldtatt datter. Man skal liksom på Nyhetsspeilet diskutere noe som ikke har substans, fra en ukjent identitet med med ukjent religion ??

For meg er det opplagt at amerikansk politisk debatt er skittkasting, og at amerikanske lover er konstruert slik at skittkasting skal være innenfor normal journalistikk.
Rachel Maddow ble saksøkt for løgnaktighet, men dommer avviste at Rachel Maddow kunne forventes å snakke sant (?)

On September 10, 2019, the One America News Network (OAN) filed suit in the United States District Court for the Southern District of California[48] against Maddow for $10 million, after Maddow described the network as “paid Russian propaganda” on her program on July 22.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
2 år siden

Sven-Inge – hva du bedriver er ikke annet enn en ussel frimurerjihadist verdig. Fy faen for en forræder av Skaperen og befolkningen du er! Har du gjort annet enn tilføre en jevn strøm av fryktpropaganda – som er direkte helseskadelig for de som ikke har sterk psyke

Hva handler djevelens nummer, dyrets merke, Covid-19 og Agenda 2030 egentlig om? Avledningsmanøvre

Heldigvis tar Skaperen veldig godt hånd om slike forrædere som deg og andre frimurerjihadister. Den straffen som vil ramme dere enkeltvis er så voldsom intet menneske kan forestille seg dette. I tillegg om du har vært en av de mest sadistiske frimurerjævlene – straffen blir enda verre for din del. Det er dette man kaller for rettferdighet!

Ei heller er dette en trussel, da det er Skaperen som utfører dette egenhendig. Intet behov for at vi andre blander oss inn. For en fantastisk verden vi lever i! Ei heller er dette et eventyr. Jeg har sett frimurer gråte tårer om nåde tidligere, hvor det kun er blitt verre etterpå. Evneveike frimurerjihadister tror de kan hevne seg på Skaperen, men dette er rett og slett klink umulig for Han har alltid siste ordet

Du mottar hva du fortjener! Ei heller er det noe som heter utiligivelig synd, men dette går jo for faen ikke inn i treskallene til frimurerjihadistene. Klart noen har en voldsom utfordring foran seg. Imidlertid er ingenting umulig om man virkelig vil rette opp i ugangen man har gjort. Vil man ikke foreta seg dette;

FORTELLER DET ALT OM VEDKOMMENDE….

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Hva handler djevelens nummer, dyrets merke, Covid-19 og Agenda 2030 egentlig om? Avledningsmanøvre

Ikke glem at du for 2 dager siden fortalte oss at dvelen ikke hadde noen eksistens.

“Skaperen” hos deg er den ateistiske “skaperen” = naturen

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell(run)666 – ikke lyv, selv om jeg vet det er en enorm utfordring for en frimurerjihadist. Hva jeg har sagt er at djevelen er en rolle i frimureriet og ikke et overnaturlig vesen. Navnet til djevelen er Vladimir Putin

Hvordan du beskriver Skaperen er hentet fra vranglæren til frimurerne. De vil leve i pakt med naturen og dette betyr i praksis menneskeofringer. Skaperen er den som kontrollerer naturen og alt annet her i verden utenom menneskene. Derimot straffer han oss om vi forvolder andre mennesker skade. Hvilket for alle andre enn indoktrinerte psykopatiske frimurerjihadister omtales som rettferdighet

Der vil alltid sitte igjen med svarte-per. Uansett hva dere foretar dere, jævla forrædere!

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Skaperen er den som kontrollerer naturen og alt annet her i verden utenom menneskene

Det er bare fantasi fra deg. Den ene kilden din var ateist.
Videre var “skaperen” din noe du ikke vil opplyse hvem er. Hvem gang du spesifiserer noe om “skaperen” din vil det være nye løgner på Nyhetsspeilet.
(Holocaust ble til med løgn på løgn)

Du fortalte oss at ordet “djevel” står for noe som ikke eksisterer. Du definerer “djevel” som noe ikke eksisterer per definisjon. En av måtene å lyve på for deg er å forfalske hva ordene betyr.

Å lyve om eget ståsted er normalt for deg.

– kjell(run)666 – ikke lyv,

Her glemmer du at vikingene har ingen bud mot å lyve. Man kan både drepe og lyve.
Vikingene så på livet som en jungel. Man må slå leir på en plass hvor man kan forsvare seg, for eksempel en øy. Hvis man blir oppdaget på vikingetokt må man sørge for å den som oppdager en ikke kan fortelle det videre.

Det samme gjelder eliten i verden. Å myrde er en del av politikken. Å lyve gjør de hver dag.

Hanne Nabintu Herland
«Ytringsfrihet som uhøflighet var aldri en vestlig verdi: Skjebnen til Jesus fra Nasaret tjener som et eksempel.”

MrSixxthsense = alle kan spre så mye søppel på nettet som de orker

MrSixxthsense = enhver student kan framstille seg som en ekspert på COVID-19

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Meg selg
Ikke glem at du for 2 dager siden fortalte oss at dvelen ikke hadde noen eksistens.
«Skaperen» hos deg er den ateistiske «skaperen» = naturen

MrSixxthsense
kjell(run)666 – ikke lyv
[konteksten er om develen eksisterer]

Jeg har jo for lenge siden fortalt deg djevelen eksisterer. Imidlertid ikke som overnaturlig fenomen, men som en rolle innen frimureriet
http://www.nyhetsspeilet.no/2021/07/er-ikke-anders-behring-breivik-lenger-fengslet/
(MrSixxthsense impliserer at dette er noe har har fomulert mange ganger, at “djevel” er en referense til folk med onde hensikter – mer en fiende. Tyskerne var “djevler” under VK2)

Satanisten MrSixxthsense lyver når jeg referer til hans egne ord. Da blir det til at det har han aldri sagt.

Ingen redaktører på Nyhetsspeilet fjerner løgnere fra Nyhetsspeilet (?)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

(6) : Du slenger bare dritt ut i lufta lille gutten.
På tide at du tar tak i dæ sjøl, og gjør noe ordentlig for engangs-skyld.

Tror du virkelig at du oppnår noe som helst ved å slenge dritt til levende mann og kvinne.

Stakkars liten. Synd på deg lille gutten.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Nå avslørte du deg selv MrSixxthsense. Du er helt klart en frimurer. Hva gjør du nede i Portugal egentlig ? Human-trafficking ? Hvitvasking ? Da Staten Israel ble grunnlagt medførte at Satan fikk sin egen nasjon. Tok ikke mange årene før de fikk kontroll på USA

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

KTA – finnes ingen i hele verden med en mer sinnsyk fantasi enn frimurerne. Ikke rart dere tror doktrinen til transene i brakkene for tilbedelse av lyset, Mikke Mus, tusser og troll, apekattfiguren lucifer og hvem vet hva

Israel kontroll over USA:-) Dagens vits. Om dere tror amerikanerne leverer inn våpnene når forræderen Donna Trump blir president igjen 18.08 eller 11.09, tar de evneveike feil. Det blir en stor dag når amerikanerne har knust frimurerjihadistene. Nesten like stor som når Vikingene skal pulverisere forræderen i frimurerlosjen

Ettersom Vedum blir statsminister nå må dere vente enda litt på transen Sølve Listhaug, som bærer korset som transen jesus. Tapet vil tidsnok komme for dere, kujoner!

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– når forræderen Donna Trump
Det er det norske Media og frimurerne står for
Frimurerne er en avlegger av Temperlridderne. det Anders Breivik står for.
Å trene krig er normalt for frimurerne. De har forberedt seg på en endelig krig hvor de må forsvare seg mot folket. Folket er fienden.
Hver gang du snakker om frimurne så lyver du.

Måten du tenker på forteller oss at de ikke vet forskjellen på sann og falsk empiri. Du kan ikke si noe om virkeligheten som er sant, liksom kilden din på filosofi-forumet.
Hva du selv har skrevet er noe du ikke kan endre på, men du tror at det kan du bare lyve om.

kjell108
Abonnent
2 år siden

Ifølge kilden “The Nature of Zionism”
1.
Jøder har ingen relasjon til guder.
De bare innbiller seg det (?)
(Moses var en faraoh)
2.
goy = “All other people are mere two-legged animals”

The Hebrew word goyim is the word that the Jewish people use in Hebrew to refer to non-Jews.
Goyim is not and should not be taken as an insult – it simply is the plural of the word goy, which mean a nation.
https://news.kehila.org/what-does-the-hebrew-word-goyim-mean/

” goyim” brukes også i Protokollene og da med en ny betydning: A non-mason

For meg er det opplagt at “The Nature of Zionism” er en ateistisk forståelse av verden.

Ateistiske verdier:
– Apene oppfattes som menneskets opprinnelse
– Alle er født like. De som ikke tror det er rasister.
– Alle seksuelle legninger er ok. En kvinne kan ha penis og fortsatt være kvinne

Protokollene viser oss hva ateisme er, og der heter det at moral ikke er verd papiret det er skrevet på.

Anti-sionisme promoteres av Liberalerne i USA. Det er en hjørnestein i å være “demokrat”. Aron Mate og Jimmy Dore er to representanter. Anti-sionisme promoteres også av høyresiden som frimurerne i Russia Insider.

Democracy Now (Liberalt)
“It Is Time to Indict Israel: Norman Finkelstein on Growing Push For ICC to File War Crimes Charges”

“The Harold Wallace Rosenthal Interview – 1976”

Mr. Rosenthal: “It is a marvel that people do not rise up and drive every Jew out of this country.”
Harold Wallace Rosenthal, himself a Jew, made this statement after admitting Jewish dominance
of all significant national programs. “We Jews continue to be amazed with the ease by which
Christians have fallen into our hands. While the naive goyim wait for Khrushchev to bury them
we have taught them to submit to our every demand.” When asked how a nation could be
captured without their knowing it he attributed this victory to “the absolute control of the media.”
He boasted of Jewish control of all news and said that any newspaper which refused to be
controlled by them was brought to its knees by withdrawing all advertising and other methods.

I dette intervjuet promoterer Rosenthal, en Washington DC insider, at det er “jødene som styrer verden”.
La oss holde fast ved at Washington DC er et senter for frimurerne og at Rosenthal er frimurer, altså han disinformerer.

I 1976 eksisterte ikke termen “deep state”. På 80-tallet kom Ronald Reagan med George Bush som VP.
George Bush er en adoptert sønn fra en sentral nazifamilie.
Etterhvert kom Bush’ene og Clinton til å spille en sentral rolle i amerikansk styre. Vi skal tro ut fra Rosenthal at nazisten Bush er “jøde”.
Det er bedrag.
comment image
Hvordan folk flest oppfatter Tel Aviv,
comment image
Det virkelige Jerusalem

“The United Nations Children’s Fund found that child poverty in Israel increased from 35.1 percent to 35.6% between 2008 and 2013, ranking Israel behind Greece (40.5%), Latvia (38.2%), and Spain (36.3%).”

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

– Alle er født like. De som ikke tror det er rasister.

George Friedman avviser denne antagelsen.
The Necessity of Nationalism | George Friedman at Brain Bar

De aller fleste i Norge tror at bare en kineser lærer norsk og får norsk utdannelse, da vil han også tenke norsk.
Javel. Men for de kineserne som ikke lærer norsk og får norsk utdanne blir det kinesisk identitet.
Kinesisk politikk er at ikke-kinesere ikke skal kunne immigrere til Kina.

kjell108
Abonnent
2 år siden

Bunnlinjen her er at de samme folkene som drev IG Farben Auschwitz styrer Israel idag.
Steven Ben-Nun (Israeli News Live) inkluderer Vatikanet.
Israelerne brukes som forsøkaniner.

Oversatt til norske organisasjoner, det er FHI som driver Israel. Vaksiner markedsføres som helsevann.

Jeg har tidligere skrevet at Adolf Eichmann var jøde selv, og må regnes som “the father of Israel”. Han hadde selvfølgelig høy status blant israelerne, i motsetning til dagens statsministere, som regnes mer som korrupte scumbags.

Adolf Eichmann had more in common with his boss than just his first name. He had been as much of a true believer in Hitler’s extermination of the Jewish people, and as an SS commander, he managed the mass deportation and extermination of the majority of Europe’s Jews.
https://infographics.fandom.com/wiki/What_Actually_Happened_to_Nazi_Leaders_After_World_War_2%3F

Historiebøkene skjuler Adolf Eichmanns innsats for immigrasjon av jøder til settler-landsbyer i Palestina, og alt hva han gjorde for å bringe jødiske barn til sikkerhet i England. Tyskland finansierte transport og overførte verdiene av de jødiske eiendommene i Tyskland til Jewish Agency i Palestina.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

comment image

Nazi Germany used violence and economic pressure to encourage Jews to leave Germany of their own volition;[36] around 250,000 of the country’s 437,000 Jews emigrated between 1933 and 1939.[37][38] Eichmann travelled to British Mandatory Palestine with his superior Herbert Hagen in 1937 to assess the possibility of Germany’s Jews voluntarily emigrating to that country,

Hvis vi skal tro historiebøkene hengte Israel faderen av Israel for forbrytelser mot mennskeheten.

Det gir like mye mening som at Norge henretter sjefen for Milorg, Sven Arntzen, 1945

kjell108
Abonnent
2 år siden

– Michael Ganoe har gjort leksene sine og studert historien. Han har satt nazismen i Tyskland i sammenheng med det som skjer under «tvangsvaksinering» i Israel idag.

Nazistene reetablerte seg i Argentina, Chile og Uruguay, og mer eller mindre over hele Sør-Amerika. Så ble CIA og NASA overført til nazistene som endel av en fredsavtale, ettersom USA var hjelpesløs i krig mot dem.

Israel, UK, Canada. Australia, New Zealand, USA, Italia og Spania er det samme mht. COVID-19. Frimurere styrer formodentlig alle disse statene.

Som vi skjønner her, NASA bilde fra Mars er fra Jorden
comment image

47 Mars Rover Fake NV Photos Gold Silver VEIN Mining Goat …comment image

Det meste av bilder fra Mars viser oss steiner som er renvasket av nedbør, så sand som er formet av vannet.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Distribution
Round-tailed ground squirrels inhabit northern Mexico and the southwest United States, including Arizona and California. They live in parts of the Mojave, Colorado and Yuma deserts where the habitat features extreme temperatures and low humidity. They favor flat, sandy areas like creosote scrub vegetation.

« Forrige artikkel

Whitney Webb og Reiner Fuellmich: Djevelen er i detaljene

Neste artikkel »

Eustace Mullins radiointervju

24
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x