Hotellet i Bilderberg, Holland, for stiftelsen av Bilderbergerne i 1954.

Er Stoltenberg jøde?

17.2K visninger
4 minutter lesetid
96

Det er en demokratisk rettighet å utsette vårt politiske lederskap for ‘scrutiny’, inngående granskning, spesielt siden vi nå står i valg for å velge vårt lederskap.

Dette har ikke med vanlige jøder som sådann å gjøre, de er vel ikke verre enn den gjennomsnittlige Sunnmøring, men om noen av dem som styrer oss med hard hånd skulle drive business og være innfluert av og står til tjeneste for mektige internasjonale eliter innen politikk og økonomi, så må vi og skal opinionen vite om det. Hva de gjør har veldig stor innvirking for oss.

Hvis jeg sier at jeg er kristen, som tror på en Gud som har mer makt enn våre svært så menneskelige konger og statsministere og presidenter, en god Gud som kan reise dem opp og felle dem om de ikke gjør sin jobb skikkelig, som tror at Moses bragte Guds Lov nemlig de 10 bud som alle jøder og kristne SKAL følge (om ikke er de ikke hverken skikkelig jøde eller skikkelig kristen), lover senere bekreftet av Jesus, så vet du mye om meg. Du har øyeblikkelig et slags bilde av hvor jeg står. Vi trenger disse sinnbilder.

Mye mer enn at du trenger bilde av meg, for jeg er uviktig i samfunnets maktstruktur – og har ingen makt over andre – vil heller ikke ha det, så trenger vi å vite alt om de som styrer vårt land på våre vegne. Det kalles transparency. I disse dager hvor det av Statminister Jens Stoltenberg er kjøpt inn vaksiner for 650 millioner, som ifølge veldig mange mennesker på Internett mener kan skade nordmenn, så bør vi kunne spørre hva slags ideologier de bekjenner seg til de som gjør slike valg for oss. Hva slags verdier har de? Hva slags forbindelser har de? Hva slags bakgrunn har de? Naturlige spørsmål å stille nå i disse valgtider.

Bilderbergerne er en sammenslutning med elite folk innen politikk, media, økonomi og finans (kapitalister; de som eier våre penger, og låner dem ut til oss, for renter – usury) fra hele verden som møtes en gang i året i lukkede møter. Ble stiftet i 1954, og hevdes å ha styrt utviklingen av verden siden. Den Trilaterale Kommisjon er en annen slik ‘tenke-tank’ hvor de innflytelsesrike møtes og planlegger verdens utvikling. CFR en annen (amerikanere bare). Så lenge de har behov for å ikke gi innsyn av media eller hvermannsen, så er det mye spekulasjoner om denne Bilderberg gruppen på Internett, om at de jobber for verdensovertagelse, innføre sin Nye Verdensorden, at gruppen er opprettet av noen royale familier av et merovingiansk familietre, som mener seg overmenneskelig og som herskere av verden, etc. Mye spekulasjoner, som nok ikke alt av det har sin rot i virkeligheten.

Thorvald Stoltenberg er medlem av Trilateral Commission og Bilderberger. Jens Stoltenberg har deltatt i Bilderberger møter. Bilderbergernes ledere er David Rockefeller (Rothschilds -King of Israel- frontfamilie i USA) og sjefssionist Henry Kissinger. Søster Camilla Stoltenberg styrer Rockefellers ‘Folkehelse Instituttet’, en privat stiftelse som har blitt gitt utøvende myndighet, som enkelte mener har som overordnet målsetting å ødelegge mest mulig helse hos norske folk nå med svineinfluensa vaksinen. Flere andre av det norske politiske og økonomiske miljøet har deltatt i Bilderberger møter, blant andre Siv Jensen, som er datter av en gullsmed i Oslo.

“Dette Tyske, Polske og Askenazi Jødiske etternavn STOLTENBERG er den yrkesmessige betegelsen for en snekker. Navnet kommer fra det Gamle Polske ordet STOLARZ …”
“This German, Polish and Ashkenazic Jewish surname of STOLTENBERG is an occupational name for a joiner. The name was derived from the Old Polish word STOLARZ …”
http://www.4crests.com/stoltenberg-coat-of-arms.html

Utfyllende om navnet her på engelsk: Stoltenberg Coat of Arms / Stoltenberg Family Crest
“The associated coat of arms for this name are recorded in J.B Rietstaps Armorial General. Illustrated by V & H.V Rolland’s. This Monumental work took 23 years to complete and 85,000 coats of Arms are included in this work. This German, Polish and Ashkenazic Jewish surname of STOLTENBERG is an occupational name for a joiner. The name was derived from the Old Polish word STOLARZ. The name is also spelt STOLL, STOLARZ, STOLIAR, STOLLER, STOLERSKY, STOLBURG, STOLBERG and STOLTBERG. Many of the modern family names throughout Europe reflect the profession or occupation of their forbears in the Middle Ages and derive from the position held by their ancestors in the village, noble household or religious community in which they lived and worked. The addition of their profession to their birth name made it easier to identify individual tradesmen and craftsmen. As generations passed and families moved around, so the original identifying names developed into the corrupted but simpler versions that we recognise today. Notables of the name include Christian, Count of STOLBERG (1748-1821) the German poet, born in Hamburg. He was one of the Gottingen poet band and was in the public service of Holstein. Besides writing poems, he translated Sophocles. Friedrich Leopold, Count of STOLBERG (1750-1819) was the German poet, brother of Christian. He was also a member of the Gottingen school, and was in the Danish service (1789-1800). He became a Catholic and published a history of Christianity. He produced poems, dramas and translations from the Greek. Surnames which were derived from ancient Germanic personal names have the same meaning in many languages. The court of Charlemagne (Charles the Great, king of the Franks (742-814) was Christian and Latin speaking). The vernacular was the Frankish dialect of Old High German, and the personal names in use were Germanic and vernacular. These names were adopted in many parts of northwest Europe, particularly among the noble ruling classes. Hereditary surnames were found in Germany in the second half of the 12th century – a little later than in England and France. It was about the 16th century that they became stabilized.”
German: habitational name from places so called in Pomerania and Rhineland.
http://www.ancestry.com/facts/Stoltenberg-name-meaning.ashx

Vi vil ikke at vårt land skal omformes i internasjonalister og globalisters bilde. Vi krever vår rett til å si dette, for den sunne utvikling av vårt land, – for vårt folk; Vi vil ikke ha et talmudisk rettssystem. Vi vil ikke ha sensurerte skolebøker. Vil vil ikke at våre naturressurser skal kjøpes av hverken innenlandske eller utenlandske pengekrefter. Vi vil eie dem selv. Vi vil ikke ha en regjering utnevnt av og utgått fra elitære krefter (ved å utnevne hvem vi får stemme på).

Vi bare spør; Er Stoltenberg som navnet antyder jøde? Ingen grunn til å skamme seg over det i tilfelle. Det finnes mange gudfryktige (Moses’ sin Gud – avguder teller ikke) skikkelige jøder på jord.

Vi har en demokratisk rett til å få vite dette, samt forsikre oss om at internasjonale interesser ikke går foran norges nasjonale interesser.

Takk.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

96 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

En absolutt kul artikkel:) Noen APere kommer til å få kaffen i halsen!!:)

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Thor
13 år siden
Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Den norske politikerfamilien Stoltenberg er jøder ifølge Illuminati-innsider og fløyteblåser Leo Zagami. At det finnes norske politikere som er etniske jøder er ikke noe jeg har noe imot, snarere tvert imot. Mange jøder er svært oppegående og kvalifiserte personer.

Høyre-politikeren Jo Benkow (Josef Benkowitz) har ikke lagt skjul på at han er jøde, med en selvbiografi med tittelen ”Fra synagogen til Løvebakken”.

Da Høyre-politikeren Per-Kristian Foss stod frem som homofil, fikk han plusspoeng i min karakterbok og knapt nok et skuldertrekk som reaksjon i media.

Zagami sier videre at Stoltenberg ikke har støtte fra zionistnasjonen Israel (!) Hvis dette skal legges til grunn så kan vi gå utifra at Thorvald og Jens Stoltenberg som utøvende norske politikere ikke har gått nasjonen Israels ærend i det skjulte.

Og om de så hadde gjort, so what ? De hadde likevel ikke kunnet toppe bidragene til Jens Christian Hauge, tungtvanns-bakmannen og Mossads norske ”agent Oscar” som bl.a. så til at de skyldige i det zionistiske drapet på Lillehammer i 1973 fikk så mild behandling.

Selv på dagens Storting er omtrent fjerdeparten av representantene medlem av en forening ved navn Israels venner. Israels venner – er de ikke Norges venner ? Er de ikke valgt av det norske folket for å ivareta norske interesser ? Og klarer ikke egentlig Israel seg godt med sin gode venn ved navn USA ?

Om Stoltenberg-familien i mer enn 50 år har unnlatt å stå frem som jøder i den norske offentlighet får være så sin sak, dem om det.

Det som interesserer meg vesentlig mer med hemmelighetsfullheten til Stoltenberg er hva mer det er de velger å holde skjult for den norske offentligheten og hvilke tråder de bidrar til å trekke i som går imot det norske folkets interesser.

Mest interessant i så måte er ulike medlemmer av Stoltenberg-dynastiet sitt mellomværende med fremstående medlemmer av dynastiet Rockefeller, og da særlig David ”Devil” Rockefeller, som har vært sjefen for USAs hemmelige regjering i mange tiår.

Thorvald Stoltenberg var (er ?) medlem av The Trilateral Commission, som er en kjent Rockefeller-konspirasjon. Hvor lenge har Stoltenberg senior kjent Rockefeller senior ? Siden 1970-årene ? Hvor mange landssvikerske handlinger har den godeste Thorvald eventuelt bidratt til å få gjennomført i Norge, ”i samråd” med The Rockefellers ?

Da Thorvald Stoltenberg var forsvarsminister ble det besluttet at norske offiserer ikke lenger skulle være øverstkommanderende for det norske forsvaret ! Da nyheten om dette påfunnet ble kjent skapte det sterke reaksjoner i offiserskorpset og en delegasjon høyere offiserer oppsøkte forsvarsminister Stoltenberg på hans kontor. Etter at de hadde lagt frem sitt for landet svært så alvorlige ærend var Stoltenbergs eneste reaksjon at han ble sittende og se rett ut i luften, som om de overhodet ikke var tilstede. Må man være jøde for å kunne være så arrogant ?

På hvilke områder konspirerer familien Stoltenberg i dag med Illuminati-familien Rockefeller, som er en av de 13 fremtredende Illuminati-blodslinjene ?

Her er et lite forsøk på en oversikt, som neppe er utfyllende:
Svalbard-depotet: Stoltenberg i allianse med Rockefeller.

Vaksine-området: Hvorfor fronter Jens Stoltenberg vaksine-initiativet GAVI ?
For noen år tilbake reiste endog statsminister Stoltenberg til et møte i utlandet ene og alene for å være med på å fronte et forslag til en finansieringsordning som gikk ut på at land som ikke hadde penger til vaksiner skulle kunne få vaksiner først, og så nedbetale vaksine-innkjøpene over noen år. Hvem var Jens reelle oppdragsgiver for dette ?

Ifølge forfatteren Per-Aslak Ertresvåg er grunnen til at Folkehelseinstituttet har hemmelige regnskaper at det skal skjule den årlige overførselen fra The Rockefeller Foundation. Dette står å lese i boka ”Sov, mitt lille Norge”. Her står det videre at familien Stoltenberg disponerer denne overførslen. Et klapp på skulderen for salgsfremmende innsats på vaksinefronten ?

Her er litt mer om samme tema:

Vaksineringsbløffen med Stoltenberg-familien som ambassadører og profitører

Vaksinasjonsparadigmet synes nå å henge i en tynn tråd, og holdes kunstig i live ved fusk, feiltolkning av data og systematisk ignorering av uønskede effekter. God dokumentasjon av dette finner man i Rolf Erik Hanssens bok Vaksinasjon: hva er sannheten om vaksiner? (2006) og i online-artikkelen til Jon Rappoport, Vaccine dangers and vested interests (2006). Én konspirasjon er hemmeligholdelsen av at vaksiner ikke virker etter den idé de er basert på, og nå misbrukes kun for profittens skyld; en helt annen konspirasjon er evidens på at NWO-kabalen via helsemyndighetene synes å bruke vaksinering til flere formål som bl.a. befolknings¬kontroll (ved at vaksinen enten steriliserer personen eller svekker immun¬forsvaret) og diverse biologiske eksperimenter.

http://origo.no/-/bulletin/show/399292_vaksineringsbloeffen-med-stoltenberg-familien-som-ambassadoe

Hvis statsminister Stoltenberg fikk vite at vaksinen Gardasil, som 13-årige norske piker skal begynne å få nå like etter skolestart, inneholder virkestoffer som vil modifisere arvestoffet og forårsake sterilitet i mange tilfeller, ville han da sette foten ned og stanse denne vaksineringen ?

Har en Stoltenberg noen gang gått imot Rockefellernes interesser ?!

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
2 år siden

Tungtvann,ble ikke det også produsert i sverige ?Det har jeg hørt.Det ble også levert til Tyskland.det har jeg også hørt.

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

Denne kommentaren ligger på en annen artikkel også men jeg synes den er så relevant at jeg legger den også ut her. Det er absolutt et relevant spørsmål som forfatteren her stiller. Jeg har faktisk ikke tenkt meg tanken men om så er tilfelle vil det vise seg at han er farlig nær et menneske med delt hjerte.

I dagens Internett utgave av Dagbladet står det en artikel om Sv-politikker ballo om folkehelseinstitts håndtering av svineinfluensa dramae.: Jeg siterer:

Dette er grunnløse påstander som vitner om at Ballo ikke vet stort om Folkehelseinstituttet, sier direktør Geir-Stene Larsen.

– Vi har ingen bindinger til legemiddelindustrien. Vi har heller ikke noen inntekt av salget av vaksinene. Det er veldig viktig for oss å opprettholde vår habilitet. Derfor har ingen av våre ansatte lov til å ta i mot honorarer fra private aktører for foredrag eller andre oppdrag. Vi er opptatt av riktig bruk av vaksiner, ikke så mye vaksine som mulig, sier han.
http://www.dagbladet.no/2009/09/07/nyheter/svineinfluensa/innenriks/helse/h1n1/7977491/

I følge mine opplysninger er Norsk Folkehelseinstitutt startet opp ved Rockefeller Foundation og gitt til den Norske statt. Videre at instituttet mottar fortsatt funds fra Rockefeller og at institutet er fritatt for offentlig innsyn når det gjelder økonomi.

Er jeg dårlig informert eller lyver G-S Larsen for folket? Jeg hadde likt å vite!

Nammm
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Det gleder meg enormt at du stiller disse viktige spørsmåla, Jarle. Du er ein modig mann!

Herman Berge
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Hei Jarle,
«Si meg hvem du omgås med, så skal jeg si deg hvem du er», tror jeg det er. Veldig viktig kommentar, altså.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

I det siste så har Jens Stoltenberg for meg fremstått mere og mere som en moderne version av DR Jekyl og MR Hyde.
skal ta noen eksempler her.
1, Jens og AP er eneste parti som sier dem vil inføre det nye enorme overvåkings direktivet til EU, et eksempel er at du husker ikke hva du gjorde en spesiel dag for 2 år siden, det vet nyaktigt dem som har tilgang til direktivet, hvem du sente mail til, hvor lenge og når du prata i telefon og med hvem, vilkne nettsider du var inne på osv.
Alle er kriminelle til det motsatte er bevist, selv blir han bare mere og mere hemlig i alt han foretar seg, flere og flere politiske avgjørelser får vi ikke vite om før etter at dem er innført (lyspæreforbudet)

2. Eneste parti som vil fjerne personvern og ytringsfrihet og forbruker rettigheter med og la interesse organisasjoner få politimyndighet til og etterforske fildeler mm

3.Vaksineprogrammet minner mere og mere om jødenes marsj på vei inn i gasskammeret for og bli avlusa.
Jeg får vondt i magen når jeg tenker tilbake på fru Brundtlands fine taler om en «Bærekraftig Utvikling» som egentlig betyr Befolkningsreduksjon.

4.Jens har sagt han er for Codex Alimentarius, VI har fått noe så flott som heter vannbehandling i alle vannverk som egentlig betyr: Vi tilsetter enorme mengder gift i hele norges befolknings drikke vann ( Fluor, klor og UV-Bestråling)

5. det ble i dag inført chipping(fotlenke) av personer som er en trussel for andre, omvendt voldsalarm som storberge så flott sier det og hvem kan være i mot et sånt edelt formål.
Vi kan resten av historien, dette var et sånt enormt vellyket tiltak at denne ordningen kan utvidest kraftig, fra før har vi allerede over 800 personer som er chippa med fotlenke.
Dem har allerede gitt en spesialgruppe i politiet i oppdrag og utvikle noen som er lettere og bære på seg en fortlenka.
Ja vi vet hva dem prater om RFID brikka.

6. Dem har tatt til orde for og fjerne papirpenger siden det kun er kriminelle som har interesse av papirpenger i dagens samfunn som dem sier så fint.
Alle med egne kort med chipp som har innebygget GPS markør.
Total kontroll over enkeltindividers økonomiske handlefrihet.

FPU hadde et fint navn på han: Lommemannen siden han har hendene sine godt planta i lommene til den norske befolkning.

For meg så fremstår kun Venstre og kystpartiet som partier som ikke har tilknytning til Bilderberg gruppen, Israels venner og Frimurer losjen.

Godt Valg.

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Djevelsk godt innlegg Smurfen!! Det jeg legger merke til etter Siv’s Bilderberger møte 2006 og før..er en nesten total forandring i atityde av politiske meninger..den er mer stueren for frp’s del(fra 2006 til nå..) til og med Sanderg moderer seg..legg også merke til at AP tok en del FRP forslag til sitt bryst i 2004/2005..et hint fra Bilderbergerne til Jens for å snu litt på gjengse AP politikk? Fikk Stoltenerg da vite at i 2006 ville en mørkeblå partileder få lede roret ved neste stortingsvalg,dvs nå i 2009? Og etter 2006 kommer et hav av lett forskrudde forslag fra AP regjeringen som snur trenden for mørkeblå regjering..som hijab forslaget..utdragning av økte politilønner..pålagte skatter..osv..økningen av Mainstream medias fokusering på Krimalitet..krekar(FRPTV)Amerikansk repotasje om mulla krekar,et usedvanlig patetisk forsøk klinke til troverdigheten til AP og Sympatien til FRP..osv..Godt valg? Neppe!! Men et parti som har et Medmennskelig syn på verden,menneskene og folket i Norge,stemmer jeg på!!..

Nixo
Nixo
Abonnent
14 år siden

Familier med tysk etternavn er svært ofte av jødisk opprinnelse og mange av disse har fremdeles relasjoner til internasjonale nettverk av jødiske kapitalister og maktpersoner.

Bare utfra disse generelle hsitoriske fakta kan en sansynliggjøre påstanden.

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Spørsmålet om familien Stoltenberg er jødiske eller ikke anser jeg som det spørsmålet som har lavest prioritet av det som Jens nå bør svare for seg om i den uka som gjenstår til valget.

Siden norske media nå i valgkampen fokuserer på det norske maktdynastiet Stoltenberg ved at TV viser far-sønn samtaler i flere deler og avisene lar Jensepappa Thorvald fortelle om sitt kjærlighetsliv (eller var det mangel på sådant ) er det betimelig at også makt-mennesket Stoltenberg den første, Thorvald sjøl, må svare for seg i samme slengen.

Nasjonale familiedynastier som lar makt gå i arv er for så vidt ikke noe enestående. Som kjent har Nord-Korea har sitt Il Sung dynasti og USA hatt sitt Bush-dynasti. Norge har også hatt makt-dynastiet Harlem (Brundtland). Gro var i likhet med Jens datter av en norsk forsvarsminister fra Arbeiderpartiet (Gudmund Harlem). Her er temaer som jeg synes Stoltenberg senior og junior bør avsløre sannheten om, i prioritert rekkefølge:

1. Logg som viser all kontakt mellom Thorvald Stoltenberg og David Rockefeller. Tid/sted/møte/ telefon/temaer som ble diskutert, ev. oppfølging Thorvald samtykket i.

2. Logg som viser instrukser fra Bilderberg som Thorvald og Jens har smøget inn til å bli norsk politikk før og nå. Tre aktuelle tiltak som oser Bilderberg-regi lang vei er
– TETRA (nytt nødnett)
– Gardasil-vaksinering av unge piker
– Svineinfluensavaksinering

Observatører av Rockefellermafiaen og Bilderberg har konstatert et ”modus operandi”; en fremgangsmåte, som kalles TROJANSK HEST.

Dette innebærer at et tiltak foreslås og blir lurt gjennom som vedtak under påskudd av ”en god grunn” (den trojanske hesten), mens den virkelige grunnen er en helt annen, som massene ikke må få vite om.

For de nevnte tre tiltakene som nå er på full fart til å bli implementert i Norge er de foreliggende grunnene:

– TETRA. God grunn: Nødnett.
Virkelig grunn: Elektromagnetisk terror mot befolkningen

– Gardasil. God grunn: Forebygge kreft.
Virkelig grunn: DNA-herping/sterilisering

– Svineinfluensavaksinering. God grunn: Forebygge svineinfluensa. Virkelig grunn: Vel, noen ganger er ikke sannheten lett å uttrykke. Som et hint kan det sies at Rockefellerne ønsker at det skal bli mindre enn 1 milliard mennesker av oss her på jorden. Og et sted må man jo begynne…

3. Regnskapene for Folkehelseinstituttet (FHI) for de siste 3 år men gjerne de siste 10 årene.
Alle inntekter samt bilag som viser inntekter (inkl. bankutskrifter) bør legges frem. Er det bare Rockefeller Foundation som har gitt FHI penger ?

4. Familien Stoltenbergs etniske familie-opphav.
Hvis Jens velger å holde sitt etniske opphav for seg selv, hva vil jeg velge å tro ? Jeg kjenner selv mange jøder; de er gjerne vitale, kvikke, streetwise, fremsynte og berører med letthet et spekter av ulike temaer i løpet av en samtale.

Jens er ingenting av dette. Jens har en noe saktmodig fysiognomi, er litt robotaktig og snakker ofte som et programmert dataprogram (som om han har fått ”uploaded” sine instrukser omtrent som i filmen The Matrix før han går inn i en samtale eller debatt).

Jens svarer godt for seg, bevares, kanskje litt for godt, lik en sjakkspiller som er spesialisert på en spesifikk type åpning, som han praktiserer også i tilfeller hvor det viser seg å være off target.

Jens utviser en påfallende mangel på antenner og evne til å håndtere et nytt tema. Da Jens ble oppringt av NRK etter at Norge hadde vunnet Melodi Grand Prix i år svarte han like traust som en nerd ved et samlebånd. Pussig – det dreide seg jo om en gladnyhet.

Er Jens jøde ? Kanskje han var det en gang, men Jens anno i dag ? Ikke det jeg kan se.

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Så skattelisten over politikerne i dagbladet i morges,der stod Stoltenberg med litt over 1 million i lønn og 0 i formue..Hmm..skeptisk til null i formue der ja,gjemt unna noe der…løpegutten Ghar støre oppført med 22 millioner i formue..

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Vil rose deg Johansen for en svært så betydningsfullt og interessant artikkel, der man som landsborger av Norge såvisst har god grunn til å spekulere på Jens Stoltenberg sin rolle som den «ærlige» og «folkekjære» statsministeren han utgir seg for å være, sett i betraktning med disse tvilsomme, jeg vil si – FARLIGE maktkapitalistene av bilderbergere med deres øverste lederskap i Rockefeller FANDEN familien han omgir seg med!

Om Jens hadde vært jøde eller muslim er meg revnende likegyldig. Jeg kjenner både jøder og muslimer, vanlige kristne og ikke kristne, men det er som du legger vekt på i din artikkel, av stor betydning at vi som eiere av dette landet nå snart blir gjort bevisste på hva som egentlig rører seg i det skjulte av dobbeltspill fra våre øverste herrer og kvinner innen norsk politikk.

Som borgere har vi all mulig RETT til å få klarhet i hva som foregår «bak kullissene» med hensyn til penger som forsvinner rett ut i det «blå» hvert år! Og her er det snakk om penger som først og fremst skulle vært brukt på å styrke befolkningens livskvalitet når det gjelder å ha råd til å bo, ha råd til å forsørge seg og sine, ikke minst ha råd til å få god nok adekvat behandlig for alle de sykdommene og lidelsene de har pådradd seg som følger av Jens Stltenberg sin «gi til de rike arbeiderne og ta fra de fattige» politikk i en årrekke! Ja også andre tidligere regjeringers » gi til de pengestreke men ikke de fattige» politkk!

Så over til helse og den «oppegående arbeidskraften» fra landets befolkning Jens med hans lakei – Bjarne Håkon Hanssen hele tiden har lagt vekt på er viktig for landets videre vekst og utvikling. En STOR VITS hele NAV- reformen, spør du meg! For har det ikke vært nok med alle sosialklienter og trygdede man allerede har her i landet, så skal det ihvertfall bli NOK nå når helseødeleggende vaksiner for 650 millioner kroner sprøytes inn i tusentals menneskekropper her i landet.

Har mannen Jens Stoltenberg noe samvittighet i det hele tatt?
Og hva med hans barn og disse barna til resten av «suppekvartetten» i regjeringen? Vil deres politiker mamma og pappa gå med på at en livsfarlig og kanskje dødelig vaksine settes inn i deres blodårer?

Kan aldri tenke meg det! »

Jens brett ut armen din og sett den første vaksinen du så kan jo du fortelle oss borgere av landet hva slags «milde» bivirkningsreaksoner du får etter at det har gått noen måneder eventuelt ett- to år!»

Å nei du, noe vaksine i dine blodårer setter du nok ikke! Ikke noen av våre altfor godtlønnede politikerne, for de har såvisst god nok råd til å påkoste en helt annen vidundermedisin mot denne svineinfluensaen!

Fikk en link sendt av nestlederen her i HULK org. (hjelp til unge i alvorlige livskriser, som jeg oppfordrer alle lesere her å gå inn på for å bedre forstå hva disse «ærlige og samvittighetsfulle» regjeringspolitikerne våre gjennom en årrekke har godtatt av giftvaskiner inn til landet av giftprodusenter. Det verste er at denne giftvaksinen med allverdens farlige giftstoffer og bivirkningseffekter anbefales å bruke på mennesker som fra før av er fysisk og psykisk svekket! Les bare under og ved å trykke deg inn på linken for å så trykke videre på linken (til venstre) der virusvaksiner står oppført.

http://www.felleskatalogen.no/

Fluarix GlaxoSmithKline

Influensavaksine (split virion).

Vaksinasjon anbefales til følgende grupper: Voksne og barn med kroniske hjerte-karsykdommer, spesielt de med alvorlig hjertesvikt, lavt minuttvolum eller pulmonal hypertensjon. Voksne og barn med alvorlige luftveissykdommer, spesielt de som har nedsatt lungekapasitet. Voksne og barn med sykdommer som gir nedsatt infeksjonsresistens. Beboere på alders- og sykehjem. Andre personer >65 år. Vaksinasjon anbefales også til helsepersonell og andre som pleier pasienter i risikogruppene.
Voksne og barn >36 måneder: 0,5 ml som engangsdose. Barn fra 6 t.o.m. 35 måneder: 0,25 ml anbefales, men kliniske data er begrenset. Barn 1/100): Feber, ubehag, skjelving, tretthet, hodepine, svette, myalgi, artralgi. Hud: Lokal smerte, rødhet, hevelse, ekkymose, indurasjon. Reaksjonene forsvinner vanligvis i løpet av 1-2 dager uten behandling. Sjeldne (<1/1000): Nevralgi, parestesi, feberkramper, forbigående trombocytopeni, forbigående lymfadenopati. Nevrologiske sykdommer som encefalomyelitt, nevritt og Guillain Barrés syndrom. Vaskulitt med forbigående nyrepåvirkning, allergiske reaksjoner som i sjeldne tilfeller fører til sjokk, angioødem og generelle hudreaksjoner som kløe, urticaria og uspesifikke utslett.

Legg merke til at Guillain Barrés syndrom er nevnt over, et svært alvorlig syndrom som kan angripe både nerver og nerverøtter! http://www.internetmedicin.se/dyn_main.asp?page=878

Og her kommer WHO positive anbefaling av denne giftvaksinen!

Egenskaper: Klassifisering: Fyller WHOs anbefaling for nordlige halvkule og EUs bestemmelse for influensavaksiner, der sammensetningen av virusstammer varierer for hver influensasesong. Virusstammene er dyrket individuelt i befruktede hønseegg. Serologisk beskyttelse oppnås vanligvis innen 2-3 uker etter vaksinering. Varighet av immuniteten mot homologe stammer eller stammer nært beslektet med vaksinestammene varierer, men er vanligvis 6-12 måneder.

Og slike vaksiner i likhet med mange andre svært helseskadelige medisiner mot følelsesmessige reaksoner skal man altså bli tviunget til å ta her i landet.

For hvilken rett eller myndighet har et barn eller en fra før av mentalt svekket person til å si NEI når helsesøster, lege eller psykiater sier: "Jo dette må du ta til ditt eget beste!"

Og den smilende "Janus-Jens" på bildet har ingen verdens ting imot disse giftmedisinene. Han er jo landets DOTT av en statminister om jeg skal si det rett ut! Og noe samvittighet ovenfor lidene og syke og mentalt svekkede kan han umulig ha!

Selv skjems jeg over å være å bo i et land med et så umenneskelig regjeringsstyre. For de ER umenneskelige når de godtar at slike giftvaksiner og medisiner blir brukt på deres egne landsmenn.

For ikke lenge siden fant jeg en artikkel i en avis (mener det var VG) der våre norske helsemyndigheter mente at hvis svineinfluensaen til 650 millioner. ble brukt på et fåtall her hjemme, vel så kunne resten sendes til folk i fattige land!

Skal finne denne artikkelen og legge den ut her for jeg hold regelrett på å DETTE AV PC STOLEN av SJOKK og FORFERDELSE over hvor UMENNESKELIG det går an å bli! Eller er disse politikerne rett og slett født med mindre IQ!!!

Man må jo begynne å lure…!!!

PS: Drømte en natt at Jens kom på besøk til meg. Han satt der med tomt blikk og ville si noe…til sitt forsvar! Selv snudde jeg på hælene og sa: "Hakke tid til å snakke med deg da jeg har andre ting å gjøre, som blant annet å gå på Rimi og handle GRISEMAT!"

Den var ikke pen var den vel?

ragnaR
ragnaR
Abonnent
14 år siden

«Det er kanskje også verdt å nevne at pappa Thorvald Stoltenberg er storaksjonær hos vaksineprodusenten GlaxoSmithKline.»

hmmmmm

“Jens Stoltenbergs regjering har til hensikt å øke Norges støtte til Det internasjonale vaksinefondet GAVI til 500 millioner kroner årlig fram til 2015. Den totale støtten til vaksinering av barn i fattige land blir til sammen 6,5 milliarder kroner i løpet av perioden.”
KILDER http://www.rorg.no/Artikler/1435.html

“Så langt har dette ikke slått til. Ett legemiddelfirma, Glaxo-SmithKline, produserer for eksempel den nye kombinasjonsvaksinen – til ti ganger høyere pris enn de gamle enkeltvaksinene.”
http://origo.no/-/bulletin/show/399292_vaksineringsbloeffen-med-stoltenberg-familien-som-ambassadoe

De fleste av GAVI’s penger havner i vaksine selskapets lommer….

hmmmm….

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Gratulerer JJ, du har overgått deg selv..
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, at du er en av de desidert modigste personer jeg vet om.. du og Rauni-Leena Luukanen Kilde, er de desidert modigste personer jeg kjenner.. dere sier alt rett ut, uansett hva det er!

Jeg kan bekrefte, at dette har vært kjent i de fleste vel informerte kretser, i mange år.. dette er hva som hviskes og tiskes om, og man nikker megetsigende.. at man også vet.. men å si dette offentlig slik.. har ingen våget hittill.. Søk på nett gav ingen treff sist jeg prøvde..
Det er mange år siden, riktignok, er faktisk ikke så trygg på å gjøre det,
visse folk følger med på slike søk..

Du er opptatt av Bibelen, JJ, og du har ved denne artikkel vært med på å oppfylle den Bibelprofeti, som sier noe om at alt som er skjult skal frem, alt som det hviskes og tiskes om i krokene, skal en dag ropes ut, fra hustakene.. din artikkel, er med på å konkret oppfylle det..

Du har sluppet katta ut av sekken..
For å si det slik, kalt en spade for en spade..
Å skrive en slik artikkel, med en så megetsigende,
direkte og vågal overskrift, er modig…

Hva var det første jeg tenkte da jeg så denne artikkelen JJ?
Jeg var bekymret og litt redd på dine vegne.. ærefrykt, ja..
skulle jeg våge å kommentere? Dette du har gjort er farlig.. rett og slett..
Min første tanke gikk til din sikkerhet, JJ.
Faren for at du som skriver lister over dissidenter, kan havne der selv..

Og når du er så modig, lokker du også andre utpå, men jeg sier herved tindrende klart ifra, at dette er et av de farligste av alle temaer.. og jeg tror at du vet dette, men gjør det likevel. jeg vil kaste inn en annen brannfakkel:

De mennesker som har visst dette, har det til felles at de voktes veldig de fleste av de jeg kjenner som vet dette, inkludert meg selv, er utsatt for regelrett trakassering, sabotasje og overvåkning. Dette, er faktisk en viktig brikke.. De som har visst dette, har vært holdt i sjakk og fått gjennomgå..
Dette er EN av brikkene som fører til MEST trakassering om man vet noe om.
Det er ikke nok med at de velger å ikke være åpne om dette, de som vet om det er blitt aktivt trakassert, overvåket osv.. denne info vil de IKKE ha ut!
Det virker som det er svært viktig, siden trakasseringen er beinhard..
mot de som vet for mye konkret om dette..

Jeg har selv stått frem her i en annen tråd, og sagt rett ut at jeg er en dissident og har opplevd på kroppen de fleste sabotasje-metoder og hatt et ganske vanskelig og tungt liv siden 1999, da jeg fikk kjennskap til en del betente justismord, og til en del annet rundt fengslene og politiet i Norge..

Ellers har jeg det til felles med de som trakasseres hardest i Norge, at jeg vet og forstår mye ang Mind control-teknologiene og så dette med at Norge faktisk er jødestyrt.. noe vi har til felles med de fleste andre land, i Europa, og USA osv. I Bush sin regjering var det iallfall 95 % jøder, og bakmennene/rådgiverne var 100 %.
Det er slikt man trakasseres for å vite/finne ut av..
Og det er faktisk overgrep, mot uskyldige folk. jeg kjenner også til helt konkrete tilfeller hvor noen visste for mye eller det skulle tas en telefon osv, til Stoltenberg om noe og personen ble tvangsinnlagt rett etterpå..
Folk som vet mye er litt redde, for akkurat de folkene der, pga en del slikt..

Her nevnes «dynastiene» Harlem (Bruntland), der er det også en søster i bildet, Hanne Harlem, heter vel hun.
Men vi også Gerhardsen-dynastiet, de tre familie-dynastiene i AP har en ting til felles.. de har det samme til felles med Riksadvokaten, Tor-Axel Busch, Odd Einar Dørum, Hans-Wilhelm Steinfeld, Jahn Otto Johansen og en del andre faste synsere/redaktører osv. En ting er de som er direkte, en annen ting, er de som går disses erend. Når det gjelder «løpergutten» som dere kaller ham, Jonas Gahr Støre.. så snakkes det og undres, men ingen vet.. ingen vet…

Jeg vet ikke så mange detaljer om de andre Europeiske lands politikere, har bare hørt at dette er gjennomført overalt unntatt Italia og at det er derfor det har vært så mye bråk der… Det er en kjent sak, at Mona Sahlin i som var ment å få lederrollen i Sverige, men som tabbet seg ut med noen regninger, hun var født inn i de innerste kjerner av sosialdemokraternas maktfamilier heter det, og var utsett til en viktig rolle i Sverige.. De familiene har også dette felles opphavet. I Norge har vi også Mona Levin, en del fremtrendende psykaitere, statsadvokater og andre i nøkkelposisjoner.

Den ENESTE som var ærlig om dette, bortimot, var Jo Benkow, ja..
Han hadde jo lenge øverste stilling i Norge, Stortingspresident..
Nøkkelroller er og blir et nøkkelord..
Benkow var ærlig, de andre er skap-jøder..

Har det noe å si at de er jøder? vel ikke i seg selv, om noen er jøder som tilfeldigvis har lederposisjoner, burde det ikke gjøre noe.. men så mange..
De ferreste av oss er rasister, heller ikke jeg..
Men dette tema er så betent at man knapt kan nevne noen betenkelighet, ang dette uten å bli stemplet slik, det har vist seg før. I mitt tilfelle er det helt urettmessig.. Men jeg mener faktisk at Nordmenn bør være de som stort sett styrer i Norge, Svensker i Sverige osv osv. Det er ikke riktig at et folkeslag utenfra skal styre i ALLE ANDRE LAND… og hva skjer når folk får vite dette?
DET er hva de er redde for og derfor holder de det så skjult..

Men du ser det egentlig på dem, og bestefar Stoltenberg som nylig ble gravlagt satt i konsentrasjonsleir.. ikke et ord hørte vi om det, før han var begravet, hvorfor ikke? Fordi han sikkert satt der pga sin herkomst. Det KUNNE vært brukt til propaganda, som flere andre har gjort, men her var det viktigere å holde dette skjult.. Helt fra jeg var liten, fikk jeg høre at Thorvald Stoltenberg hadde en sønn, og at denne var utsett til å bli «kronprins» i Ap etter Gro.. at Rune Gerhardsen fra det andre dynastiet dermed ikke hadde en sjanse.. egentlig.. Da jeg som ung var på besøk på Stortinget en dag, ble jeg gjort oppmerksom på at en av de som satt som tilhørere ved siden av presse-benkene, var denne sønnen, til Thorvald, som snart skulle inn på arenaen.. det var Jens, han var der og lyttet før han gikk på «scenen» selv..

Det har kommet frem at da han var russ, så ble det avtalt, at da han ble statsminister skulle Anne Holt bli justisminister.. det ble gjennomført også. Men hun måtte slutte da hun brått ble syk. Husker ikke hva sykdommen var, men det ble snakket mye om hvor beleilig den kom, hun hadde feil mening i en sak.. husker ikke hva, men muligens noe ang EØS?

På samme måte satt Einar Gerhardsen visstnok på Grini og skrøt av at han skulle bli satt til jobben som Statsminister etter krigen…

Det behøver ikke være noe galt i seg selv, at de er jøder..
MEN glem ikke at Eidsvollsmennene, hadde nedfelt i vår grunnlov fra begynnelsen av, at: «Jøder og jesuitter har ikke adgang til riket»..
Dette har senere blitt trukket frem som en skam..

Men dette var ikke rasistisk, fordi det var ikke noe forbud mot svarte, mot eskimoer, kinesere eller indianere.. hva var jøder og jesuitter kjent for?

Man mente at de konspirerte om makten og pengene overalt der de var, og dermed ville de være en fare for Norges frie selvstendighet, i praksis..
De var kjent for å konspirere, ta makten og pengene.
Påstanden om at jødene konspirerte for å få alle nøkkelposisjonene og verdensherredømme, var årsaken til at mange mente de burde stoppes..
Når folk så seg rundt, så de det som de så, at de satt på det meste av makt og penger og at Tyskerne ikke var herrer i eget hus.. om det ikke var slik i praksis, ville heller ikke Hitler fått så mye støtte.. nå er jeg slett ingen nazi eller Hitler-sympatisør, tvert om.. men jeg mener faktisk at et folk bør få være herrer i sitt eget land. Vi har vært under vekselsvis Svensker og Dansker, som vasall-stat. Mange mener at vi nå er som en banan-republikk under Usa/Nato osv. Vil vi noensinne bli et fritt selvstendig land?
Om vi var det en gang, så gikk det fort over..

Hva har skjedd etter at de opphevet det forbudet og hvor fort skjedde det?
Hva har vi i dag? Hva har disse gjennomført? Jo, nettopp å overføre makten fra Storting, grunnlov og folkevalgte instanser, til EU byråkrati og domstolene, til ikke-folkevalgte internasjonale organer.. vekk fra folket..

Hva bekjenner de seg til, spør du JJ. Vel, jeg har ikke kjenneskap til om Jens er religiøs, mitt inntrykk er at politikk og EU er hans religion. Det har også vært sagt om han, av folk som kjenner ham godt, at han har et religiøst forhold til EU, at EU og det at Norge skal bli med der, er hans hjertebarn, som han ivrer for.. bl a har Kristin Halvorsen sagt dette om han.

De er internasjonalister, de har en agenda, ja mange agender, men de går på å sentralisere makt, bygge ned nasjonalstat og grenser, bygge opp de internasjonale pyramideformede strukturer osv… de har sin lojalitet et helt annet sted, enn hos det Norske folk, det er ikke oss de tjener, men noen andre, og dette ser vi helt klart, ut fra deres handlinger..

Hans Gaarder, du liker ikke så godt fokus på jøder og mener det er uten betydning om de er jøder, på en måte har du rett, på andre måter ikke..
Vi bør ikke være rasister og vi bør ikke generalisere, men det er faktisk du som gjør det her, ved å ramse opp hvordan «jøder» generelt er i personligheten, ut fra de du kjenner. Og sier at Jens ikke har noe av dette..

Jøder er vel like forskjellige som individer, som alle andre folkeslag, minst..
Så jeg vil ikke generalisere ang deres egenskaper, annet enn å si, at de statistisk sett er de mest intelligente av alle rasene..
Mange av dem er svært begavet ja, og har tilført verden ganske mye, men de støtter også hverandre og hverandres rett til å komme frem, nå ut med sitt, dvs konspirerer, mer en noen andre, og dette er faktisk imponerende..
De har også i sin Talmud, som forøvrig går for å være verdens mest rasistiske bok, men masse eksempler på hvor dumme og ekstremt lettrlurte alle Goyim (ikke jøder) er. Og det er vi vel.. lurt trill rundt..
De skryter jo selv av at det er så utrolig lett, og hvor idioter vi er..

Vi behøver ikke ta alle jøder over en kam.. men jeg ser at det vi snakker om her, er nettopp aschenazi jødene, dvs de som er på toppen av pyramiden, og som ikke egentlig er jøder, de er ikke semittiske jøder, men konvertitter, bortifra Russland et sted, eller deromkring.. altså jøder som ikke er egentlige jøder, og som også er nevnt i Bibelen slik..

Vi tillater ikke engang noen å stille slike spørsmål som her stilles, om egen råderett i eget land, uten å gyve løs på hverandre med stempler..

Man kan være kritisk mot alt og alle andre, men å nevne ordet jøde slik er tabu, de har vært dyktige.. Konspirasjonen som i førkrigstiden var fryktet, er gjennomført.. for lengst.. Nå strammes grepet..

Alt dette jeg nå skriver her, ikke uten en viss redsel, for jeg vet faktisk at det er farlig..det er en av de 3 temaene som jeg vet noe om, som fører til konkret trakassering og overvåkning.. det er et av de 3 farligste temaene i så måte..
Og de som har levd med denne kunnskap har også fått kjenne det..
Det er en viktig brikke her, faktisk, en brannfakkel jeg kaster inn.
Man har ikke fått være i fred, om man vet dette, i mange tilfeller og om man åpner munnen litt om dette tema, så kan konkrete ting skje, som ikke er hyggelige… jeg har både erfart det og vært vitne til hva som har skjedd andre.

Så hva skjer nå, når du har sluppet katta ut av sekken, i en offentlig artikkel JJ.. det spør jeg meg om. Hva med din sikkerhet nå, og min? Og andres som våger å kommentere her. Jeg sier herved ifra.. slik at andre kan være våkne.. jo flere som vet, jo vanskeligere blir det å stoppe fakta..
Følg nøye med dere andre, om noe skjer med noen av oss pga dette.

Relasjonen til vaksineprogrammene og Rockefeller er gjort kjent.
Thorvald har forøvrig hatt veldig mange nøkkel-stillinger.. generalsekretær i Røde Kors, Høykommisær for Flyktninger, uten at jeg vet hvofor han hadde disse stillingene. Jeg bare observerer at visse nøkkelfolk flyttes rundt slik som brikker..i stadig nye stillinger, de som kan brukes og som er pålitelige for visse folk.. desto større grunn til for oss andre å være skeptiske.. til disse.
Det er agendafolkene, som sørger for at visse agendaer blir gjennomført..
år for år.. bit for bit.. det er dette vi må se og kritisere, hva disse folkene har gjort i praksis… ikke det faktum at de er jøder, men en konspirasjon.. ja det er vanskelig å bortforklare at det er..en imponerende sådan også..

Jeg tror ikke Thorvald er så koselig.. Synnøve Fjellbakk-Taftø var ikke nådig i sin bok, og fikk deretter smake tvangs-innleggelsen noen ganger. Det har vært lignende tilfeller, og vi har Thorvald å takke, for at Norge ikke engang har kommando over sitt eget såkalte forsvar, på egen jord, som Lille snille ulven også kommenterer.. han skriver:

Da Thorvald Stoltenberg var forsvarsminister ble det besluttet at norske offiserer ikke lenger skulle være øverstkommanderende for det norske forsvaret ! Da nyheten om dette påfunnet ble kjent skapte det sterke reaksjoner i offiserskorpset og en delegasjon høyere offiserer oppsøkte forsvarsminister Stoltenberg på hans kontor. Etter at de hadde lagt frem sitt for landet svært så alvorlige ærend var Stoltenbergs eneste reaksjon at han ble sittende og se rett ut i luften, som om de overhodet ikke var tilstede. Må man være jøde for å kunne være så arrogant ?

På hvilke områder konspirerer familien Stoltenberg i dag med Illuminati-familien Rockefeller, som er en av de 13 fremtredende Illuminati-blodslinjene ?

Det var Lille snille ulvens ord.. ikke mine, men godt spørsmål.
At man ikke har støtte fra Israel er en ting, men denne sterke linken til Rockefeller og alle pengene som kommer derfra, taler sitt tydelige språk.

Følg pengene og spør «Who benefits» – det besvarer det meste…
som regel, så la oss prøve å ta det derfra..
Om vi vil ha svaret på det viktige spørsmål..
Sett igang å grave de som tør, og gjerne i felles-skap.
Sannheten SKAL frem, sies det, la oss håpe på det.
Så får de som har svin på skogen skjelve buksene..
La oss alle være våkne, og følge med på hva de gjør..
slik at ikke noen av oss blir skadet, fordi vi har våget noe så farlig,
som å faktisk ytre oss her, om dette brennbare tema..
Følg med! Det kan være eneste sikkerhet vi har…
i mange land, f eks Nederland, kan man bli fenglset for mindre enn dette..

Rune Rappe Buskebryn
Rune Rappe Buskebryn
Anonym
Svar til  Singoalla
2 år siden

Wow er det sant

ragnaR
ragnaR
Abonnent
14 år siden
Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Dette var da veldige og mektige ord..
Hva skal man si, etter noe slikt.. det er ikke stort igjen å si..

Det er nesten som en forsmak, på selveste dommedag, slik kristne forestiller seg denne, som er kommet til denne tråd på Nyhetsspeilet i dag..

Skremmende og mektig, men også trøstende og godt..
Noen av oss, identifiserer oss lett med «The nobodys»…
Er ikke store i denne verdens øyne, ingen høy og fin utdannelse, yrke og titler, i denne verdens øyne er vi «nobodys»..
men hjertets renhet og dybder, betyr mye mer, for Gud og på andre plan.
Våre hjerter skal veies på en vekt, sa Egypterne og på ande siden av vekta skal en fjær ligge.. og dersom hjertet er tyngre enn fjæren.. er det ikke bra..

Da jeg var i Jerusalem, ved klippemoskeen på Tempelplassen, der det aller helligste antagelig var.. i Salomos tempel… da var det noen rare bueganger utenfor der, langs kantene av plassen, har bilde av meg ved disse, som i følge muslimsk tradisjon og tro, er slike vekter..
som skal brukes på dommens dag.. Det er også en port der, Golden gate..
En ting er kristendom, jødedom og islam enige om, og det er at når Messias kommer, skal han ri gjennom den porten.. derfor er den murt igjen..
Slik at ingen skal ri gjennom der og proklamere seg som Messias..
Men Jesus har allerede ridd gjennom der, palmesøndag.. som profetert!
Deler av den porten, søylene var gave fra Dronningen av Saba til Kong Salomo, det var helt fantastisk å være der.. men mye fanatisme osv..

Man kan bli skremt av snakk om dommedag, men om man har ant hvor dype kanin-hullene er, ser man at det på et eller annet vis, må komme en slags rettferdighet og dom, muligens en tid, og ikke bare en dag, en dag for Gud er 1000 år for mennesket, i følge Bibelen, osv. Jeg tror vi lever i den tiden nå, at den har begynt, sannheten kommer frem, om alle ting, ubønnhørlig..
Om vi da har levd så ærlig og godt vi kan, har vi ikke så mye å frykte..
Om vi er oppriktige i våre hjerter. Å dømme andre, er ikke vår jobb..
Men å søke sannhet og fortelle andre om det vi finner, er vår jobb..
Det medvirker til at alle ting kommer frem i lyset og lyset øker i sin styrke…

Jeg arvet en gammel Bibel etter en tante til min mor, som ble kalt Ma..
Hun døde før jeg ble født, mens min mor var gravid med meg og jeg traff henne aldri.. hun skal ha vært streng og veldig kristen..men snill.

I denne gamle sorte ærverdige Bibel, lå det en lapp som merke og en tekst var streket under.. jeg gråt da jeg så hva de ordene var, og blir rørt hver gang jeg tenker på det.. det var Johannes Åpenbaring kapittel 21,
utrolig trøstende, så jeg forstod, at hun også hadde hatt sitt å slite med:
—————————————————————————————————–
«Og jeg så en ny himmel og en ny jord, for den første himmel og den første jord var borte, og havet fantes ikke mer. Og jeg så den hellige by , det nye jerusalem stige ned fra himmelen , fra Gud, gjort i stand og pyntet som en brud for sin brudgom.

Fra tronen hørte jeg en høy røst som sa, Se Guds bolig er hos menneskene, han skal bo hos dem og de skal være hans folk, og Gud selv skal være hos dem. Han skal tørke bort vær tåre fra deres øyet, og døden skal ikke være mer, heller ikke skrik eller sorg eller smerte, for det som før var er borte.

Amen..
————————————————————————————————

Man kan ikke gyve på debatten etter noe sikt som de videoene, så jeg håper dette kan være en liten overgang.. vi er redskapene, som vender alle steinene, og bringer lys og sannhet frem, for alle å se..
Slik hjelper vi lyset og øker lys og kunnskap.. til beste for alle.
Det er ikke for å drive skremsler, men vi må noen ganger innse ting som er smertefullt og ufattelig, i vår søken etter sannhet og rettferd..

Jeg selv er bl a Kabbalist, og slett ingen rasist eller jødehater.
Det å innse denne konspirasjonen som alle med åpne øyne må erkjenne som en realitet, det var faktisk svært smertefullt for meg, å måtte innse..
Også jeg protesterte – ville ikke tro eller høre, fordi jeg er opplært som alle andre, når det gjelder hva som er tabu osv.. men det er ikke snakk om tro dette, men om fakta og viten.. som taler for seg selv, når øynene er åpnet..
Man kan ikke benekte fakta, om man vil være oppriktig..

Jesus sa faktisk, i Thomasevangeliet:
«Det er mange dyr blant dere – i menneskeham»..
Han sa også at en av disiplene var en djevel (Judas)

I den vanlige Bibel sier han bl a: «Ugresset har også rett til å være iblant dere, inntil innhøsningen..» Da skal «bukkene skilles fra fårene»..
Ikke alle tilhører Gud osv, ikke alle er like.. det er mye forskjellig her..
I denne tid skal alle våkne opp til sin sanne identitet, innse hva de er.. skremmende da, at det faktisk finnes mennesker som mener de er vampyrer og har egne samfunn for dette og suger blod av hverandre osv..

Vi må bare ikke gå i den fellen at vi dømmer eller fordømmer noen..
Rudolf Steiner har en svært avanset utviklings-lære der alle nivåer er med, ikke bare det fysiske, som hos Darwin. Denne utviklingslære kan man lese om i en bok av Steiner som heter «Vitenskapen om det skjulte».

I følge denne lære, har mennesket utviklet seg fra enda før vi var bare varme.. veldig veldig sakte og langsomt, og i symbiose med engler og krefter..

Mineralriket ble skilt ut først, som etterlatenskaper etter et utviklingstrinn..
Siden ble planteriket til, på samme måte, utskilt av det som ble igjen, på det nivå.. neste trinn, etterlot seg dyre-riket.. vi har alle de nivåene i oss.. det eteriske er etter plante-nivået, det astrale nivå, er dyrenes nivå.. så utvikler vi oss videre, vi som er her nå.. men ikke alle vil holde mål, til å gå videre, nå heller… det er de ondeste og laveste blandt oss mennesker, som skal bli etterlatt på det nivå vi er nå, mens noen er verdige til å gå videre.
Dette lærte Steiner og dette så han. Det er helt i tråd med Bibelen faktisk.
Vi har lært at vi alle er like, det er ikke sant. Det er ikke bra å tro vi er bedre enn andre, de som tror det kan begå overgrep mot de som anses mindre..

Det er ikke vår oppgave å dømme, eller å skille bukkene fra fårene, men det vil skje.. på samme måte som mineral-riket, planteriket og dyreriket, ble skilt fra oss, noe gikk videre, noe ble tilbake.. ved slutten av hver sivilisasjon…
Dette stemmer også med profetien.. om to som skal gå på et jorde, den ene blir borte/rykket bort, den andre blir tilbake.. slik skal det også skje..

Jeg vet ikke hvordan du får lagt inn de videoene her for jeg mener jeg prøvde en gang og det gikk ikke, kun med link, gikk an.. skulle gjerne lagt vakre bilder her og slikt, eller markert noe på teksten osv, men det går ikke på kommentarene her, så ordene får stå for seg selv..
Takk for disse flotte og mektige videoene, jeg skal se dem mer senere,
slik at jeg kan fordøye og få med meg litt mer av deres innhold senere.

Takk

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

http://www.abbaswatchman.com/
(End times prophecy) Denne må du sjekke J:J:

Burre
Burre
Abonnent
14 år siden

Om visse «Kristne» i Babylon America. Jeg så videoene over, og merket meg noe om Carnate Christians. Vel slik jeg forsto det, så var det disse skinnhellige som jeg selv synes er av det hesligste slaget, nemlig de som tror de skal berge ræva si men driter i andre. Det følgende har ellers ikke noe med innholdet i, eller noe med kritikk av videoene over å gjøre.

Jeg har tatt vare på en bokomtale som fikk meg til å få hakeslepp. «Forcing God’s hand». Snakk om avskyelige gærninger. Se utsnitt her:

«In her startling new book, Forcing God’s Hand: Why Millions Pray for a Quick Rapture and the Destruction of Planet Earth, Grace Halsell explores the danger of a new religious doctrine sweeping America. Adherents to this doctrine are said to constitute the fastest growing movement in Christianity today. Its leaders proclaim that God wants–even demands–that Planet Earth be destroyed in our generation.»

Hva gir dere meg?

Videre:
His dispensationalist Reference Bible is used by virtually all TV and radio preachers. Their certitude in Armageddon, along with their offer of an escape hatch, makes converts of a growing number of mainstream, middle to upper-middle class Americans. Dispensationalists attend a variety of Protestant churches, including those known as charismatic. They represent 15 to 20 percent of the 16-million member Southern Baptist Convention. They also are members of so-called Bible churches and megachurches, such as those attended by Special Prosecutor Kenneth Starr in McLean, Virginia, and U.S. Congressman Tom DeLay in Sugar Land, a suburb of Houston.»

«Those proclaiming that we must wage Armageddon do not, however, expect to suffer. As the book points out, Pat Robertson, Hal Lindsey, Tim LaHaye and almost 100,000 other U.S. Fundamentalists broadcasting on 2,000 Christian radio and TV stations assure adherents that while the world will be destroyed, they will be given a free Rapture ticket. They need not suffer a moment of agony. As Jerry Falwell puts it, «I’m not worried. You know why? I ain’t gonna be here.»

Cult leaders assure followers, now said to include one out of ten Americans, that they will be wafted up to heaven for a special grandstand seat where, in comfort, they will watch the final holocaust, the agony and death of billions of men, women and children.»

Klipp fra en annen omtale av boken, samme sted:

«What kind of species are we that we can lock ourselves into a gospel of violence such as found in the Schofield Reference Bible? Halsell has perhaps opened a door for better understanding why the horror fiction of Hal Lindsay and Stephen King excite so many of our friends. What is really scary, however, is the number of people who want to insert the premillennial script into real national and international politics. One other point: Halsell makes it clear that when it comes to the will-to-power-and-to-dominate, the apocalyptic preachers’ «Christ» makes Stalin look like a puff of wind. Joe Barnhart, Professor of Philosophy and Religion Studies, University of North Texas»

Og så noe lignende. Er det samme folka, eller tenkemåte på ferde her tro:
«Templers are members of the Temple Society (German: Tempelgesellschaft), a German Protestant sect with roots in the Pietist movement of the Lutheran Church. The Templers were expelled from the church in 1858 because of their millennial beliefs. Their aim was to realize the apocalyptic visions of the prophets of Israel in the Holy Land. [1] Membership in the Temple Society today is about 1000 members.»

http://en.wikipedia.org/wiki/Templers_(religious_believers)

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

La dem bare tro at de er i en klasse for seg, og vil gå videre på bekostning av oss andre!

Jeg holder meg i hvert fall til TLOO, og der er innhøstingen beskrevet:

I am Ra. In time of harvest there are always harvesters. The fruit is
formed as it will be, but there is some supervision necessary to ensure that
this bounty is placed as it should be without the bruise or the blemish.
There are those of three levels watching over harvest.

The first level is planetary and that which may be called angelic. This type
of guardian includes the mind/body/spirit complex totality or higher self of
an entity and those inner plane entities which have been attracted to this
entity through its inner seeking.

The second class of those who ward this process are those of the
Confederation who have the honor/duty of standing in the small places at
the edge of the steps of light/love so that those entities being harvested will
not, no matter how confused or unable to make contact with their higher
self, stumble and fall away for any reason other than the strength of the
light. These Confederation entities catch those who stumble and set them
aright so that they may continue into the light.

The third group watching over this process is that group you call the
Guardians. This group is from the octave above our own and serves in this
manner as light bringers. These Guardians provide the precise emissions of
light/love in exquisitely fastidious disseminations of discrimination so that
the precise light/love vibration of each entity may be ascertained.

Vi må likevel huske at alle er en del av Skapelsen, selv disse som tror at de er bedre, de er en del av oss, og vi må ikke hate dem eller avsky dem.

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Nå var det ikke meningen at Nyhetsspeilet skulle fremskape latter og morro da! Det bare så vanskelig og holde latteren inne når dere gutta kommer med morrostrekene deres, som Johansen med musikkvideoen: «Her er min sång og min glãdje!»

Men det er godt vi i allefall har noe å le av innimellom da i denne nitriste tiden der vi alle er bevisste på hva slags galskapspolitikk som føres der ute!

PS: Jeg har tror også Johansen men når man har sittet her og lest den ene etter den andre hårreisende sannheten om hva som egentlig foregår det ute som så mange mennesker nok vil himle med øynene av å sånn plutselig bli gjort kjent med, vel så kan jeg ikke annet enn le når man helt på slutten blir presentert en gladtone!

TH
TH
Abonnent
14 år siden

Først og fremst, jeg tror ikke J.Johansen trenger å tenke så mye på konsekvenser for denne artikkelen, det er ikke verre enn at man ser tilbake på gamle artikler av Johansen, så forstår de at det ikke er mye jødehat å hente fra den kanten.

Jeg vil og gi en honnør til Singoalla, du virker som et meget oppegående menneske, fortsett med det du gjør – uansett hva du har opplevd tidligere, og hva du er redd for av fremtidige handlinger. Det er de som er styrt av kjærlighet som tilslutt vil vinne denne krigen.

Det dummeste man kan gjøre når man snakker om folkeslag er å generalisere, og jøder er kanskje det folkeslaget det vil være mest naivt å generalisere.

For å forstå hvordan den «ekstreme jøde» tenker, så er man nødt til å se på Talmud. I Talmud står det at Messias vil stige ned fra fjellet Zion så fort jødene har verdensherredømme. Dette etterstreber de ekstreme jødene, og de har gjort i årtusener.

Denne klikken av jøder har skapt kapitalismen, kommunismen, samtlige revolusjoner/verdenskriger, de har skapt illiumiati, round table og frimurerlosjen. Frimureriet(hvor jødene ikke er velkomne i Skandinavia(!)) ble åpnet i Norge av Kong Oscar II(jøde) og de går allerede i første møte gjennom jødiske ritualer og de har et stort sepekter av jødisk symbolisme.

For de som har vært godt inne i varmen i NWO mener det at det er en indre kjerne som er de eneste som vet 100% hva som er den totale målsetningen. Jeg har en gedigen følelse på at det ikke er en eneste «goyim» i den innerste kjerne, men dette blir selvsagt bare spekulasjoner fra en enkeltperson.

Tenk selv, hvem har motivasjon til å skape globaliseringen? Drepe all nasjonal suverenitet.. Det må stamme fra et nomadefolkeslag uten nasjonal tilhørelse. Har man et mål om verdensherredømme, så vil det være mye enklere å ta kontoll over en nasjon enn pluss/minus 200.

Sist men ikke minst så må man nevne Zions vise protokoller. Etter at denne ble lekket ut, har den i det utrettelige blitt forsøkt å bli stemplet som usann, men ved å lese gjennom og se linjene på hva som har skjedd de siste 100 årene, så bør man ikke ha en forskerutdannelse for å forstå at det ligger noe bak. http://home.c2i.net/mortenkielland/nesevis/sionsvise.htm

Personlig er jeg ikke redd for konsekvenser av å snakke om jødene. Dette har gått for langt, man blir stemplet som antisemitt, nazist og jødehater så fort du åpner munnen om jødene i noen annen form en positiv.

Hvorfor ikke jødene åpne for kritikk? Hvorfor kan vi ikke diskutere Holocaust? Hvorfor kan vi ikke kritisere Israel? Hva er det som er så spesielt med dette «utvalgte folk» at de ikke kan motta en enste bokstav med negative tilbakemeldinger?

Vi må være åpne for å diskutere jødene, spesielt opplyse folk om forskjellen på de ekstreme «talmud-jødene» og de gode «Tora-jødene». De lever to vidt forskjellige liv og har vidt forskjellige agendaer med livene sine.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Super overskrift. Veldig ikke-PK. Det var interessant å lære om familienavnet også.

« Forrige artikkel

Jens, Janus-Jens, plan A og plan X

Neste artikkel »

Remember Remember – 11th of September

96
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x