Hotellet i Bilderberg, Holland, for stiftelsen av Bilderbergerne i 1954.

Er Stoltenberg jøde?

17.4K visninger
4 minutter lesetid
96

Det er en demokratisk rettighet å utsette vårt politiske lederskap for ‘scrutiny’, inngående granskning, spesielt siden vi nå står i valg for å velge vårt lederskap.

Dette har ikke med vanlige jøder som sådann å gjøre, de er vel ikke verre enn den gjennomsnittlige Sunnmøring, men om noen av dem som styrer oss med hard hånd skulle drive business og være innfluert av og står til tjeneste for mektige internasjonale eliter innen politikk og økonomi, så må vi og skal opinionen vite om det. Hva de gjør har veldig stor innvirking for oss.

Hvis jeg sier at jeg er kristen, som tror på en Gud som har mer makt enn våre svært så menneskelige konger og statsministere og presidenter, en god Gud som kan reise dem opp og felle dem om de ikke gjør sin jobb skikkelig, som tror at Moses bragte Guds Lov nemlig de 10 bud som alle jøder og kristne SKAL følge (om ikke er de ikke hverken skikkelig jøde eller skikkelig kristen), lover senere bekreftet av Jesus, så vet du mye om meg. Du har øyeblikkelig et slags bilde av hvor jeg står. Vi trenger disse sinnbilder.

Mye mer enn at du trenger bilde av meg, for jeg er uviktig i samfunnets maktstruktur – og har ingen makt over andre – vil heller ikke ha det, så trenger vi å vite alt om de som styrer vårt land på våre vegne. Det kalles transparency. I disse dager hvor det av Statminister Jens Stoltenberg er kjøpt inn vaksiner for 650 millioner, som ifølge veldig mange mennesker på Internett mener kan skade nordmenn, så bør vi kunne spørre hva slags ideologier de bekjenner seg til de som gjør slike valg for oss. Hva slags verdier har de? Hva slags forbindelser har de? Hva slags bakgrunn har de? Naturlige spørsmål å stille nå i disse valgtider.

Bilderbergerne er en sammenslutning med elite folk innen politikk, media, økonomi og finans (kapitalister; de som eier våre penger, og låner dem ut til oss, for renter – usury) fra hele verden som møtes en gang i året i lukkede møter. Ble stiftet i 1954, og hevdes å ha styrt utviklingen av verden siden. Den Trilaterale Kommisjon er en annen slik ‘tenke-tank’ hvor de innflytelsesrike møtes og planlegger verdens utvikling. CFR en annen (amerikanere bare). Så lenge de har behov for å ikke gi innsyn av media eller hvermannsen, så er det mye spekulasjoner om denne Bilderberg gruppen på Internett, om at de jobber for verdensovertagelse, innføre sin Nye Verdensorden, at gruppen er opprettet av noen royale familier av et merovingiansk familietre, som mener seg overmenneskelig og som herskere av verden, etc. Mye spekulasjoner, som nok ikke alt av det har sin rot i virkeligheten.

Thorvald Stoltenberg er medlem av Trilateral Commission og Bilderberger. Jens Stoltenberg har deltatt i Bilderberger møter. Bilderbergernes ledere er David Rockefeller (Rothschilds -King of Israel- frontfamilie i USA) og sjefssionist Henry Kissinger. Søster Camilla Stoltenberg styrer Rockefellers ‘Folkehelse Instituttet’, en privat stiftelse som har blitt gitt utøvende myndighet, som enkelte mener har som overordnet målsetting å ødelegge mest mulig helse hos norske folk nå med svineinfluensa vaksinen. Flere andre av det norske politiske og økonomiske miljøet har deltatt i Bilderberger møter, blant andre Siv Jensen, som er datter av en gullsmed i Oslo.

“Dette Tyske, Polske og Askenazi Jødiske etternavn STOLTENBERG er den yrkesmessige betegelsen for en snekker. Navnet kommer fra det Gamle Polske ordet STOLARZ …”
“This German, Polish and Ashkenazic Jewish surname of STOLTENBERG is an occupational name for a joiner. The name was derived from the Old Polish word STOLARZ …”
http://www.4crests.com/stoltenberg-coat-of-arms.html

Utfyllende om navnet her på engelsk: Stoltenberg Coat of Arms / Stoltenberg Family Crest
“The associated coat of arms for this name are recorded in J.B Rietstaps Armorial General. Illustrated by V & H.V Rolland’s. This Monumental work took 23 years to complete and 85,000 coats of Arms are included in this work. This German, Polish and Ashkenazic Jewish surname of STOLTENBERG is an occupational name for a joiner. The name was derived from the Old Polish word STOLARZ. The name is also spelt STOLL, STOLARZ, STOLIAR, STOLLER, STOLERSKY, STOLBURG, STOLBERG and STOLTBERG. Many of the modern family names throughout Europe reflect the profession or occupation of their forbears in the Middle Ages and derive from the position held by their ancestors in the village, noble household or religious community in which they lived and worked. The addition of their profession to their birth name made it easier to identify individual tradesmen and craftsmen. As generations passed and families moved around, so the original identifying names developed into the corrupted but simpler versions that we recognise today. Notables of the name include Christian, Count of STOLBERG (1748-1821) the German poet, born in Hamburg. He was one of the Gottingen poet band and was in the public service of Holstein. Besides writing poems, he translated Sophocles. Friedrich Leopold, Count of STOLBERG (1750-1819) was the German poet, brother of Christian. He was also a member of the Gottingen school, and was in the Danish service (1789-1800). He became a Catholic and published a history of Christianity. He produced poems, dramas and translations from the Greek. Surnames which were derived from ancient Germanic personal names have the same meaning in many languages. The court of Charlemagne (Charles the Great, king of the Franks (742-814) was Christian and Latin speaking). The vernacular was the Frankish dialect of Old High German, and the personal names in use were Germanic and vernacular. These names were adopted in many parts of northwest Europe, particularly among the noble ruling classes. Hereditary surnames were found in Germany in the second half of the 12th century – a little later than in England and France. It was about the 16th century that they became stabilized.”
German: habitational name from places so called in Pomerania and Rhineland.
http://www.ancestry.com/facts/Stoltenberg-name-meaning.ashx

Vi vil ikke at vårt land skal omformes i internasjonalister og globalisters bilde. Vi krever vår rett til å si dette, for den sunne utvikling av vårt land, – for vårt folk; Vi vil ikke ha et talmudisk rettssystem. Vi vil ikke ha sensurerte skolebøker. Vil vil ikke at våre naturressurser skal kjøpes av hverken innenlandske eller utenlandske pengekrefter. Vi vil eie dem selv. Vi vil ikke ha en regjering utnevnt av og utgått fra elitære krefter (ved å utnevne hvem vi får stemme på).

Vi bare spør; Er Stoltenberg som navnet antyder jøde? Ingen grunn til å skamme seg over det i tilfelle. Det finnes mange gudfryktige (Moses’ sin Gud – avguder teller ikke) skikkelige jøder på jord.

Vi har en demokratisk rett til å få vite dette, samt forsikre oss om at internasjonale interesser ikke går foran norges nasjonale interesser.

Takk.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

96 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
9 år siden

[…] Et eksempel er gjentatte påstander fra det ekstreme miljøet rundt nettstedet Nyhetsspeilet om at Stoltenberg-familen egentlig er jøder, med en spesifikk jødisk agenda, og dermed ikke så opptatt av Norge. En annen er […]

Brandulph
Skribent
12 år siden

Om ikke annet så er han avlet av en som tilhørte (tilhører) Jens Chr. Hauges stall – mannen som kuppet Norge under siste krig- og hva Hauge var er det vel ingen som idag nærer tvil om? Forøvrig, det faktum at Norge deltok i overgrepet på Libya fjerner vel også enhver tvil om hva majoriteten i det norske Storting består av?

Solskinn
Solskinn
Abonnent
12 år siden

Ihvertfall kona hans er det
Kona til Jens, Ingrid Schulerud, forvalter 10 milliarder av Norges befolknings såkalte EØS-midler.
Ingrid Schulerud som kommer fra en kunstnerfamilie på Nordstrand har mor med jødiske røtter og er yngst av fire søsken
http://www.folkets.info/component/content/article/9598-2005-stoltenbergfamilien-fester-grepet-om-norge

Er det politisk korrupsjon i Norge?
http://www.folkets.info/component/content/article/12868-er-det-politisk-korrupsjon-i-norge

trackback
13 år siden

[…] Er Stoltenberg jøde? “Dette Tyske, Polske og Askenazi Jødiske etternavn STOLTENBERG er den yrkesmessige betegelsen for en snekker. Navnet kommer fra det Gamle Polske ordet STOLARZ …” […]

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Smurfen: Er du så sikker på hva Arifkarim mener at du kan svare for ham da? Det blir neppe lett å få muslimene vekk fra Tempelplassen og moskeene sine der, det er duket for krig i så fall ja.. jødene er jo på alle kanter rundt der tungt bevepnet med politi og miliitæret, men går ikke oppå der da..

Har vært på Armageddon også jeg.. måtte dit sammen med min mann den gang som var en av gutta bak “Pure fucking armageddon” – så vi måtte dit for å skriv kort til resten av gruppa.. vel.. vi ville reist dit uansett, vi var Israel for å oppleve mest mulig av det som var å se å oppleve av Bibelske greier osv.

Det var spesielt å være der av mange grunner… veldig mange av de Bibelske krigene har stått akkurat der, på det som nå var fredelige kornsletter..

Det var forståelig, for de som kontrollerer området der, kan bruke det til å kontrollere midtøsten. Det er slagmarkene, slettene som heter Armageddon, festningsverkene som er der er minst 6000 år gamle og ble brukt også av Kong Salomo osv, mye Bibelhistorie der, festningen heter Megiddo:

http://no.wikipedia.org/wiki/Megiddo

http://www.bibleplaces.com/megiddo.htm

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Vil bare legge til, Smurfen, at den siste og endelige krigen, du sier at du tviler på antallet der, men det skal være ALLE VERDENS HÆRER, som skal stå oppmarsjert der IMOT ISRAEL.. dvs HELE VERDEN MOT ISRAEL..

HVA kan forårsake det? Jeg føler meg sikker på svaret. Hva tror dere?
Det er noe som kan få alle til å vende seg i raseri imot Israel..

MEN.. de gode og de onde sier du smurfen..
i følge Bibelen skal Israel vinnne..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Hadde skrevet en del, og borte ble det, Satans synagoge eller ei.. Takk til ulven for at du er så flink til å grave og til å holde levende og bringe opp igjen temaer og gode artikler som ikke må glemmes. Håper at JJ kan følge opp litt når vi kommenterer også.. borte vekk er han.. men håper vi ser ham snart..

Som kristen vil jeg forbeholde meg retten til å ta Bibelens advarsel på alvor i Johannes åpenbaring 2,9 og 3,9, i dette ikke helt avkristne land, uten å bli kalt det ene eller det andre. LES de ordene.. alle sammen, de er en advarsel:

Til Smyrna (Izmir-Tyrkia)

Kapittel 2 vers 8 Skriv til engelen for menigheten i Smyrna:

Dette sier den første og den siste, han som var død og er blitt levende: 9 Jeg vet om de trengsler du må lide, og hvor fattig du er – men du er rik. Jeg vet også at du blir spottet av dem som kaller seg jøder, men ikke er det. For de er Satans synagoge. 10 Vær ikke redd for det du skal lide! Djevelen skal kaste noen av dere i fengsel for at dere skal bli satt på prøve, og i ti dager skal dere lide trengsler. Vær tro til døden, så skal jeg gi deg livets seierskrans.
11 Den som har ører, hør hva Ånden sier til menighetene! Den som seirer, skal ikke rammes av den annen død.

Kapittel 3.Til Filadelfia

7 Skriv til engelen for menigheten i Filadelfia:
Dette sier Den hellige og sannferdige, han som har Davids nøkkel, han som åpner så ingen kan stenge, og stenger så ingen kan åpne: 8 Jeg vet om dine gjerninger. Se, jeg har satt foran deg en åpnet dør, som ingen kan stenge. For du har liten kraft, og du har holdt fast ved mitt ord og ikke fornektet mitt navn. 9 Se, jeg skal la noen komme fra Satans synagoge, slike som lyver og sier de er jøder, men ikke er det. De skal komme og kaste seg ned for føttene dine, og de skal forstå at jeg har elsket deg. 10 Fordi du har tatt vare på mitt ord om å holde ut, vil jeg bevare deg gjennom den tiden av prøvelser som skal komme over hele verden for å prøve dem som bor på jorden. 11 Jeg kommer snart. Hold fast på det du har, så ingen tar seierskransen fra deg!
12 Den som seirer, vil jeg gjøre til en søyle i min Guds tempel, og aldri mer skal han forlate det. Jeg vil skrive min Guds navn på ham sammen med navnet på min Guds by, det nye Jerusalem som kommer ned fra himmelen, fra min Gud – og også mitt nye navn.
13 Den som har ører, hør hva Ånden sier til menighetene!
————————————————————————-
Dette er brev til 7 menigheter i Tyrkia/Hellas området. Har faktisk besøkt de fleste av disse stedene. I dag sier de ikke engang at de er jøder.. disse falske som går etter makt og penger og som i dag styrer vårt land og verden. Dette er et faktum som ikke kan benektes. Advarselen var på sin plass, det samme var det forsøket fra Eidsvollsmennene i vår grunnlov på å holde konspiratørene utenfor riket, slik at riket Norge kunne bevare som selvstendig. Men konspirasjonene herjet lenge før forbudet ble opphevet.

Resultatet ser vi i dag.. nå er vi bare en lakei-stat totalt styrt av internasjonale krefter både skjult og åpent.. resultatet av disse krefters spill..

Per ballefleis
Per ballefleis
Anonym
Svar til  Singoalla
3 år siden

Åja herlig!

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

“What is the ultimate goal of the Synagogue of Satan ? Its goal is to corrupt mens’ souls, destroy every independent government and enslave the world in a Luciferian dictatorship led by their own Despot King.

The method they employ as the proceed in this endeavor is to cause chaos, followed by their own well-designes establishment of order: Order Ab Chao (Order out of chaos). Cyclically, perpetually played out on the world scene, they cause wars and revolutions and foster economic chaos and social instability. Chaos is their engine of progress until, eventually, all of mankind is so exhausted people everywhere are expected to desperately cry out for a World Authority to finally bring in order and global peace. But for the evil-doers who say they are Jews (but in reality are not) there truly is no peace to be had.

Only a police state with absolute slavery for all mankind will satisfy them”.

Texe Marrs (i forord til “The Synagogue of Satan” av Andrew Carrington Hitchcock)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Israel fortsetter å bygge ut i Øst-Jerusalem”
“Israel planlegger å bygge 700 leiligheter i tre bydeler i Øst-Jerusalem. Det skriver den israelske avisen Haaretz.

Statsminister Benjamin Netanyahu lovte noen uker tilbake å stoppe midlertidig bosetning på Vestbredden. Men han og Israel regner ikke Øst-Jerusalem som en del av den palestinske Vestbredden, men som Israels hovedstad.

Ifølge Haaretz mener palestinernes president Mahmoud Abbas at Israel utnytter den manglende evnen USA og resten av det internasjonale samfunnet har til å stoppe israelske bosettinger.

– Den israelske regjeringen viser hver eneste dag at de ikke er redde for fred, sa Abbas’ talsmann, Nabil Abu Rdainah.”
http://www.vl.no/verden/article4778795.ece

Rothschildslandet er roten til all vondt i verden, og har planer om å “skape” en tredje verdenskrig mot resten av verden… Når den tredje tempel er på plass… starter jordens undergang!

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  arifkarim
13 år siden

arifkarim sier: Rothschildslandet er roten til all vondt i verden, og har planer om å “skape” en tredje verdenskrig mot resten av verden… Når den tredje tempel er på plass…

svar: Etsagt hvor skal dette tempelet stå?
Er det denne plassen du mener?
http://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Zion

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Sigr Huginson: Spørsmålet ditt var til Arifkarim, og også jeg vil gjerne vite mer om hva han mente. Så jeg hiver meg på ditt spørsmål, men vil bare si i tillegg, siden jeg har vært der nede, så vil jeg si at det første tempelet var Salomos tempel, som det går så mange gjetord om.. det rare er at djinner… eller demoner faktisk skal ha vært med på å bygge dette, likevel ble det sett på som veldig flott og hellig.. deretter kom Herodes tempel.. det er fra dette tempel at klagemuren står igjen i dag.. det er muren hvor templet var bygget oppå, dvs tempelplassen er oppå… Tempelplassen er ganske mye åpen plass.. det er i dag to moskeer der, Klippemoskeen – den vakre blå og Al Aksa moskeen.. som er bygget der hvor Muhammed for til himmels.. en av Islamsk mest hellige steder. Klippemoskeen er bygget som et smykkeskrin rundt Morya-berget hvor Abraham skulle ofte Isak…

Jøder har forbud mot å sette sin fot på plassen, fordi de kan komme til skade for å tråkke på og vanhellige det aller helligste.. jeg vil tro at det i dag befinner seg inni klippemoskeen…Bibelen sier: Den ødeleggende styggedom skal da stå på det hellige sted – forstå det den som leser det… det er mulig at dette er om Islams bygning oppå Jødenes aller helligste..

Det er mye rykter og historier om at frimurerne skal ha adgang til noen hemmelige ganger osv under templet. Jeg var i et rom under der… som var spesielt og kanskje var det aller helligste, men da jeg spurte etter rommet under der igjen og gangene bare ristet de på hodet.. og visste liksom ikke..

Det er en tid siden jeg har vært der men jeg vil tro at dersom noen var igang med å bygge et tredje tempel der, ville vi vel ha hørt om det?! Eeller er dette igang mener du, Arifkarim?

Jeg besøkte også Zion-fjellet som du la inn link til.. Sigr, men tror ikke at det er det det tredje templet skal stå.. regner med at det skal stå på tempelplassen, men der er det altså to moskeer og jøder ingen adgang slik det er nå.. der står jo jødene og klagero over dette, ved “klagemuren” under..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
13 år siden

Salamons tempel kan ikke bygges enda siden den skal stå der klippemoskeen står nå Singo
Det er grunnen til at Natanjævel og IsraHELL går med på og gi tilbake mye av det okkuperte landet i bytte mot Øst Jerusalem

Rivest Klippemoskene så vil det utløse en WW3 siden det er det nest helligeste stedet for muhamedanerene

Men en WW3 vil nok starte allerede med et angrep på Iran i november som det står i en rekke skrifter

Men det er nok det pyramideformede One World Trade Center som blir det nye NWO hovedstaden som skal stå ferdig i jan 2013 etter at det gamle WTV ble sprengt med DEW :)

http://en.wikipedia.org/wiki/One_World_Trade_Center

http://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Smurfen: Da er det akkurat som jeg sa og trodde, at templet skal stå der Klippemoskeen står siden den lille fjelltoppen inne det turkisblå smykkeskrinet av en klippemoske, jo er fjellet som Abraham skulle ofre Isak, lenge før det ble noen by der.. Bygningen og stedet er spesielt, stedet er hellig for alle 3 religioner, men for muslimene er den ikke det nest helligste, for det er faktisk Al Aksa moskeen, den er iallfall sett på som helligere enn klippemoskeen.. Muhammeds himmelfart og diverse.. Men, Al Aksa moskeen er også på tempelplassen, bare et steinkast, noen meter unna.. ja mulig det blir stridens eple. Men det var pga at jeg har tenkt og trodd det var her templet skulle stå at jeg stusset over Arifkarims ord.. fint med en forklaring fra ham da.. hvorfor sier han verdens undergang er da? De ekte og spirituelle jødene og kabbalistene de er sterkt imot både staten Israel og bygging av noe som helst tempel for Messias er tilbake.. de er anti-zionister på sin hals, enda mer enn vi.. de falske jødene derimot..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
13 år siden

Det Arif mener med jorden undergang er når Anticrist kommer til makten så skal siste slaget mellom det gode og onde stå ved Armageddon ifølge skriftene
200 millioner soldater skal møtes der da noe som jeg tror man kan ta med en klype salt siden jeg ser det som usansynlig at en sånn enorm hær kan mobliserest men den som lever får se :)

Rotschild har startet en rekke kriger før og vil nok gjøre det igjen

Noen mener at Obama blir drept og at det vil bane vei for Anticrist som vil starte WW3
Jeg ser heller ikke det som så svært sannsynlig
Joe Biden ser ikke mye farlig ut he he

Det er nok lite tvil om at det er Obama som er Anticrist så vi får se hva som skjer :)

Ifølge et hemmlig FBI dokument så kommer det en falsk flagg opprasjon i Florida på søndag som en kan se her

http://static.infowars.com/2010/09/i/media/FBI_Extremists_Likely_to_Retaliate_Against_Florida_Groups_Planned_International_Burn_A_Koran_Day_Scheduled_for_11_September_2010.pdf

I morgen er det 09.09 som også er en spesiell dato for gærningene men det blir kanskje litt for åpenlyst med en falsk flagg da …..

Så oddsen er ganske høy for at vi går en spennede helg i møte :)

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Til Singoalla – Jeg har et bedre forslag, du logger deg heller inn for godt da dine bidrag her på Nyhetsspeilet er utrolig bra skrevet og de er opplysende, som Thor sier; Du er en av de beste innen de temaene du er inne på!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Av Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)

“Stoltenberg har leid privatfly for 23,5 millioner ” står det med fete overskrifter i VG den 13. september 2009.

Jens Stoltenberg er “dyr og ha i drift” som statsminister i forhold til andre regjerende statsministerer. Hvorfor? Fordi I stadig større grad er statsministere involvert i internasjonale spørsmål, og derfor er det større internasjonal reiseaktivitet, sier stabssjef ved SMK Karl-Eirik Schjøtt-Pedersen.

Så dermed har vi fått svar på det vi trenger å vite da folkens! Disse stastministrene våre med andre av landets topp-poiltikere holder “saker og ting” godt skjult for landets befolkning som det nå snart bør være oss borgeres rett å forlange å få vite mer om!

Det står videre i VG at Jens Stoltenberg i 2008 foretok et større antall lange reiser til kostnadskrevende reisemål i forbindelse med tema internasjonal helse og klima.

Hvem er disse Helse og klimaforbindelsene hans og har det noe med oss her hjemmeå gjøre mon tro? Med noen nye “helsebringende” produkter i våre norske butikker som kanskje skal bli enda sykere av å spise?

Vi skal ha et svar på Hva disse politikerne driver med i det skjulte og derfor må det inn nye partier som går rett i “strupen” på de og forlanger å få vite hva som egentlig foregår bak stortingets kullisser!

Det skal være meg en glede å få være en av disse politikerne!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=589795

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Så Jens er mye ute og reiser, tja, det kan vel ha å gjøre med globalistenes pågående ”gleichschaltung” (nazi-ord for samordning, EU driver jo mye med den slags nå). Og med Norges EØS-tvangstrøye pågår det jo mye NWO-tilpasning nå, f.eks. krav om tilsetninger av helsefarlige stoffer som MSG og aspartam i norsk mat og drikkevarer, som Norge pga. EØS ikke lenger har adgang til å forby.

Så Jens er aktiv på to fronter, så vel helse som klima, tenkte vi det ikke.
I sin siste nyttårstale fremførte Jens at han ønsker å bidra til ”vaksinering av alle verdens barn”. Som naturlig nok betales med det norske folkets penger, som går rett i den vaksineproduserende legemiddelindustriens lommer. Det er som kjent Rockefeller-konsernet og Rockefeller Foundation som er på toppen av pyramiden og skimmer vaksine-profitten.

Og er det da så sikkert av vaksiner virkelig er sunt ? Hva vet den omreisende vaksine-pusheren Stoltenberg egentlig om hi-tech microbiologi ? Hva om vaksiner er snikforgiftende – er det også noe han virkelig ønsker å bidra til ?
Folkehelseinstituttet (www.fhi.no) er distributør m.v. av vaksiner til det norske folk, og har svært nære bånd med den Rockefeller-dominerte amerikanske legemiddelindustrien.

FHI ble opprinnelig opprettet av Rockefeller-konsernet for å gi salget av vaksiner en “boost”. Nå er FHI overtatt av staten, men det hefter ennå mye grums med dem, bl.a. er regnskapene ikke offentlige – noe som i seg selv er uhørt for en statlig norsk institusjon.

I fjor kom boka “Sov, mitt lille Norge” ut. Den er skrevet av Per-Aslak Ertresvåg, forfatteren av “MAKTEN BAK MAKTEN”.
På s. 108 står følgende:
“Familien Stoltenbergs tilknytning til Folkehelseinstituttet er mangslungent. Camilla Stoltenberg, statsministerens søster, er leder for avdeling for epidemiologi. På hennes ansøkning mottar instituttet titalls millioner kroner hvert år fra Rockefeller Foundation. Midlene disponeres angivelig i sin helhet av familien Stoltenberg. Nøyaktig hvor meget familien mottar på dette viset vet man ikke fordi instituttets regnskaper som nevnt ovenfor, er hemmelige.”
(P.t. er for øvrig Camilla Stoltenberg forfremmet til ass. dir. for Folkehelseinstituttet)
I lille, naive, blåøyde Norge har denne høyst tvilsomme “sponsingen” kunnet pågå uoppdaget og upåtalt i år etter år.

For øvrig har Jens Stoltenberg personlig gått i bresjen for å fremme det globale vaksine-initiativet GAVI. Dette er ganske så spesielt, all den tid Jens S. er hverken helseminister/utenriksminister/bistandsminister eller vaksinefaglig ekspert.
Men det er ikke tvil om at det at Jens stiller opp for GAVI bidrar til å øke Rockefellernes inntekter fra salg av vaksiner vesentlig.
Norge selv er også særs gavmild med å bidra til økt vaksinesalg i andre land, slik det fremgår av statsbudsjettet for 2009. Under “Globale ordninger” på Utenriksdepartementets budsjett blir det bevilget 1.370 mill. kr. til “Vaksine og helse”.

Hva kan sies om klima-området ? At CO2 er den nye tids trekkopp-bløff. Stadig flere forskere sier det som det er at CO2 er verken giftig eller klimapåvirkende. Se f.eks. http://www.klimarealistene.com/

På hvilken måte er det så at menneskene påvirker klimaet i negativ retning ?

Det finnes topphemmelige prosjekter ved navn HAARP og CHEMTRAILS som Norge i særlig grad bidrar til (siden det i Norge inkl. Svalbard er minst tre operative HAARP-anlegg). De som forstår hva prosjektene går ut på anser HAARP-bruken for å være den største truselen ikke bare mot klimaet på jorden, men mot livet på jorden i det store og hele. For en kort-intro til HAARP og CHEMTRAILS, se:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/tabu-oversikten-for-norske-redaktorer (pkt 6 og 7)

Må den godeste Jens reise verden rundt til fattige land som mottar norske bistandsmidler med ”klimavilkår”, dvs. at de fattige landene blir holdt nede pga. uvitenskapelige og drakoniske krav om ”klimareduksjoner”, samtidig med at stadig flere kanskje konfronterer utenriksgutta Støre og Solheim med problemstillingen:
”Hvordan kan dere som kommer fra Norge kreve noe som helst av andre land på klimaområdet, når Norge er et av landets mest klima-ødeleggende land pga. den utstrakte bruken av HAARP og CHEMTRAILS på og over norsk terrotorium ?! ”

Å feie for egen dør, det er noe som Arbeiderpartiets maktmenn pålegger fattige land, men som klima-herperne HAARP-Støre og CHEMTRAILS-Jens Stoltenberg er hevet skyhøyt over:
http://i35.tinypic.com/2ue5y1j.jpg

Burre
Burre
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Tillater meg å bekrefte med litt tilleggsinfo:

There’s a Permanent Immunocontraceptive in the Swine flu Vaccine:
http://doreendotansarchive.blogspot.com/2009/09/theres-permanent-immunocontraceptive-in.html

CO2:
http://nov55.com/ntyg.html

Tror Jens sitt “månelandingsprosjekt” vil ende med et realt månefjes:
http://www.iceagenow.com/index.htm

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Virkelig skremmende, ja! Huffameg. Det ser mørkt ut for oss etterkommere av ekte vikinger, må innrømme det.

Heldigvis er det vel et fåtall av muslimene som er ekstremister? De jeg vet om, er temmelig “dårlige” muslimer, som ikke gidder å be hver dag, tar seg en øl og alt mulig som egentlig ikke er så bra iflg. islam.

Tipper at om 50 år er ikke den jevne muslim særlig mer opptatt av religion enn vi nordmenn er pr. idag. Eller tar jeg for lett på det? Er islam en religion som vil beholde innflytelsen på menneskene i større grad enn kristendommen har klart?

Det skal nok ikke bli så lett å få islamifisert den opprinnelige befolkningen i Vest-Europa heller! Tror neppe det går.

Likevel tror jeg ikke det gavner noen at de problemene vi ser i dag med f.eks. høy kriminalitet blant innvandrere blir feid under teppet og tabu å snakke om. Det må være en årsak til at ting har utviklet seg som det har gjort, og den årsaken må finnes. Ellers vil bare rasemotsetningene øke, og det er ikke noe vi ønsker.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Ja, muslimer i vesten forandrer seg. De fleste (særlig) muslimske jenter tar høyere utdanning som aldri før. De lever i en blandet kultur med moralske verdier fra begge verdener.
Når det er snakk om religiøse pliktelser, er det jo helt umulig å oppfylle alle av dem med dagens “sionistisk” innflytelsesrik samfunn. Husk at vi lever i en vestelig-stil. I det samfunnet (hjemlandet) jeg vokste opp i var preget av islamske verdier. Nå etter 9 år er også det gamle stedet mye “vestelig” påvirket!
Jeg mener at om få år vil muslimene (andre – tredje generasjon) bare føle seg en del av den vestelige blandingskulturen, uten å ta noen skade av det for sin egen kultur fra hjemlandet. Idag har vi Abid Raja, Hadia Tajik og flere andre lendende muslimer med profesjonell høy-utdannelse inne i den norske politikken. Disse er samfunnsengasjerte mennesker som “bryr” seg om alle i dette landet og ikke “bare” muslimer. Årets valgkamp vil vise om vi får noen muslimsk representant i stortinget eller ikke.
Problemene hadde visst begynt om alle muslimene stemte på det nye ILP partiet stiftet av “ekstreme retninger” fra gamle bølgen. Nå de fleste muslimer ikke har tillit til dette selv om de kjemper for dems sak, viser det jo seg selv at muslimer generalt er moderate mennesker, med noen unntak så klart…. :)

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Regnestykket er enkelt:
Hvite, norske mennesker skal ha så få barn som mulig. Helst skal vi alle bli homofile og/eller la vær å få barn “for å redde Jorda”. Ikke-vestlige innvandrere derimot, kan få lov å fortsette å ha sin religion og sitt tradisjonelle verdisystem, og lage massevis av barn. Resultatet blir at hvite snart blir minoritet i eget land. “Hvite kristne” kunne jeg kanskje sagt, men folk er jo ikke kristne lenger. USA: 1 av 10 Amerikanere nå er jo en ulovlig innvandrer fra Sør-Amerika. Europa: “Muhammed” er nå det vanligste guttenavnet. Snart innføres Sharia lov overalt. Jeg tror ikke dette er så bra.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Huff da, BelzeBob, dette var vel pessimistisk, var det ikke?

Sharia er vel i bruk i større eller mindre grad i Norge allerede, i lukkede miljøer vel og merke.

Vi trenger imidlertid ikke frykte for at den blir inkorporert i norsk rett.

Ellers en liten korrigering når det gjelder illegale innvandrere i USA; iflg dine tall (1 av 10), så snakker vi om nesten 40 millioner. Dette er vel høyt;

“The Illegal immigrant population of the United States is estimated to be about 11 million people, down from a historic peak of 12.5 million people in 2007.[2] According to a Pew Hispanic Center report, in 2005 57% of illegal immigrants were from Mexico, 24% were from other Latin American countries, primarily from Central America,[3] 9% were from Asia, 6% were from Europe and Canada, and 4% were from the rest of the world.[3]”

Kilde; Wikipedia.

Dette er nok ingen eksakt vitenskap, så det er mulig du har rett, men 10 – 12 mill høres mer fornuftig ut. Mye er det uansett…

Jeg er ikke imot innvandring hverken til Norge eller andre land, men jeg mener vi må klare å integrere de som kommer, ellers kan vi heller la være, for nå importerer vi mye trøbbel, for å sette det på spissen.

Så langt synes integreringspolitikken i Norge å være naiv, kostbar og feilslått, dessverre.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Fra wikipedia:
“Islam er den nest største religionen i Norge. I 2005 bodde det mellom 120 000 og 150 000 mennesker med muslimsk bakgrunn i Norge ”
150 000 i forhold ti ca. 4,5 millioner etniske nordmenn / samer. O, jeg er så vettskremt! Stem FRP for å hindre snik islamisering :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Maken til propaganda! Saudi Arabia og Iran er de få landene blant muslimske land som faktisk bruker sharia-lover i rettspraksis. Dessuten er det mye strid blant muslimske-lærde om hvordan sharia lover skal tolkes i moderne tiden. Gjennom Islams 1500-år lange historie, er sharia lover brukt på kun få ekstreme steder og i korte perioder.
Den nye “oppstandelse” av sharia-lover (ekstrem fundemental-islam) i moderne tider oppstod med oppdrag av CIA rundt revolutionen i Iran 1979. Armin Brahmani har allerede bevist dette i en annen artikkel her på speilet…
Om du virkelig trenger å se et skremmelsespropaganda om muslimer som majoritet i Vest-Europa, kan du tat en titt på dette:

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Vandalf: Hva om du tok på deg denne oppgaven å finne evidens hvis du trenger det? Ville sikkert vært et kjærkomment bidrag her for noen andre også : )

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Signola: Vil takke deg for din viten, erfaringer og kunnskaper du deler med alle her på Nyhetsspeilet. Du er en modig kvinne! Vet du ikke har bedt meg om råd men tillater meg å komme med ett til deg: Ikke la deg lure inn i diskusjoner med personer som angriper deg (personangrep) det er faktisk bortkastet energi! Etter hva jeg kan se så er det mange andre som setter pris på dine innlegg her på speilet, verdsett dem! Disse personangrepene taler for seg selv og jeg ser ingen grunn til at du skulle behøve å forsvare deg eller la deg lede til å bli et offer for noen her.

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Mina
14 år siden

Flott sagt Mina:) Singoalla er en av de beste innen de Temaene hun er inne på,og alle hennes innlegg er dype med en kraft få kan vise til..Visse personer oppfører seg som idioter her her inne som knapt skjønner hva man vil ha sagt,og ikke har en tanke for tenking og formulering av svar..Nei Singo,du må nok pent bli:) Du har MANGE bak deg..100%!!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

J.J sa;

“Ifølge Synnøve F. Taftø er FN’s Flyktningeinstitutt, en avtale som gjorde at Norge skulle få alle kjeltringer, sykelige, opprørsledere, etc som flyktninger, mens USA og Australia blant andre skulle få forsyne seg først”

Når man ser de utfordringer vi har i dag mht kriminalitet begått av ikke vestlige innvandrere så begynner jeg nesten å lure på om det er noe riktig i dette (jeg understreker at jeg på ingen måte skjærer alle over en kam her, de fleste av våre nye landsmenn oppfører seg eksemplarisk, slik jeg ser det).

Jeg skulle imidlertid gjerne sett dette underbygd med kilder, hvis mulig.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Denne kommentaren har jeg lenge skulle lagt inn men utsatt. Skriver den nå til orientering før jeg logger meg ut for godt. Dette er ment som en bekreftelse/forklaring/utdypning av info som er gitt her av andre, jeg blir som kjent ikke tilgjengelig for videre debatt på dette tema eller annet.

Til orientering har jeg vært i kontakt med en person med inngående kjennskap til UNHCR, FN s Høykommisær for flyktninger osv. Vedkommende var stasjonert sentralt i forhold til dette, i Østen 1986-89.

Thorvald Stoltenberg jobbet som høykommisær for flyktninger, som de fleste vet. Sistnevnte fungerer bra som en folkelig gallions-figur – er flink til å ha direkte kontakt med folket osv, men han er lite istand til å vurdere ting selv.
Å sørge for at andres agendaer blir gjennomført er som kjent en forutsetning for å få slike ledende stillinger. Så dette gjelder mange, ikke bare ham.

Det som er et faktum, som vedkommende også kunne bekrefte er at mens de fleste eller alle andre land, bad om å få flyktninger undersøkt også når det gjaldt psykiske lidelser og tilstand, så bad Norge spesifikt om at dette IKKE måtte gjøres på de som skulle til Norge!

Først bad Norge om at de IKKE måtte undesøkes slik, deretter ville Norge IKKE ha resultatene om så skjedde (87-88) Dette gjaldt KUN Norge!
Absolutt alle andre land bad om slike undersøkelser og fikk resultatene. Fordi Norge var eneste unntak her, så ble Norge en ventil, en løsning på problemet med hvor man skulle gjøre av alle de som var vanskelige psykiatriske kasus osv og som de andre landene ikke ville ha..
slik gjorde Norge en tjeneste ved å ta imot alle disse..

At det jeg skriver her er et faktum vet alle som på en eller annen måte har sitt arbeid eller virke innenfor områder som har med flyktninger osv å gjøre, mente vedkommende som fortalte meg dette. Dette pågikk iallfall i minst 10 år, om det har blitt endringer i ettertid, vet ikke min kilde.

Den som var sentral når det gjaldt at Norge løste probleme for andre nasjoner på denne måten, var Bjarne Lindstrøm. Antagelig for å fremme sin egen karriære i systemet. Samme mann har skrytt åpent på Nrk radio, om hvordan han og Vollebek delte ut statlige u-hjelpspenger fritt til ANC i Sørafrika i sin tid, helt fritt og uten kvittering (Hans egne ord).

Selv om ANC senere har blitt “stuerene” – så var de den gang faktisk en terror-organisasjon. Måten disse Norske skattekronene ble håndtert på og skryte av det etterpå på Nrk radio, er kritikkverdig og man kan spørre hvilke andre terror-organisasjoner våre u-hjelpsmidler kan ha gått til.

Pr båtflyktning, ofte barn, som ble plukket opp fra Vietnam, førte til at i gjennomsnitt 28 personer kom til Norge fra Vietnam, for man ville ikke splitte familier. Det var i kraft av noe som het Orderly departure, og her spekulerte mange familier i å sende sine små barn på båter for å kunne bli plukket opp, slik at hele familien kunne emigrere. Mange var kyniske nok til å bruke barna slik, og det var altså ofte de som var kyniske nok til å gjøre slikt, som kom.
Man må selvsagt heller ikke her ta alle over en kam! Nøden var sikkert stor.

Det hører også med til dette triste “bildet” at mange flyktninger og asylsøkere er microchippet og under Mind Control for å gjøre negative ting, mot Nordmenn som siden kan blåses opp i pressen.. for å sette grupper mot hverandre og fremme rase-hat.. (Splitt og hersk-taktikk)

Et godt og sikkert eksempel på dette er somalieren som gikk løs på folk på trikken i Oslo med kniv og drepte og skadet flere.. det var åpenbart mind-control, og det gikk mange uker før somalieren forstod hva som faktisk hadde skjedd. Da ble han svært ute av seg og lei seg for at han kunne ha gjort noe slikt. Han husket ingenting og det var like uforståelig for han selv.

Når forbrytere ikke husker noe som helst av hva de har gjort, er det ofte sant.
Om mind-control har vært i bildet og de har gjort hva de har vært programmert til, husker de faktisk ingenting i de fleste tilfeller.

Typiske eksempler er når utlendinger eller nordmenn, går løs på sin egen familie og dreper dem og ofte også seg selv etterpå.. høyst sannsynlig MK og når den som gjør det dreper seg selv, etterpå blir det verre å f inne ut av..

Mind control har såvidt jeg vet ikke vært nevnt eller vært i fokus under noen slik rettssak. Men det hører med til “bildet” at en politimann røpet på TV en gang, som mange av oss så, at de som var under MK ikke kunne straffes for sine handlinger.. noe som er en av grunnene til at politiet i svært mange saker ser ut til å helt se bort fra personen/e som faktisk utførte udåden, og går inn for å få noen andre dømt istedet, selv om de vet/burde visst bedre.

Dette er en forklaring, men det ser også ut til å skje at mk-ofre dømmes..
Det ser ut til å skje mer og mer nå i det senere, min observasjon.
Alt dette var bare til orientering/utdypelse av det som er sagt her. Takk.

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Det er interessant å legge merke til at i land som Norge, hvor vi har et statlig helsevesen, tar det evigheter å få behandling for dødelige sykdommer, samtidig som man kan ta en abort på flekken. Det er en del av elitens agenda for å holde oss nede, vi er utgått på dato i den preindustrielle eraen. FN ble jo skapt av disse rasehygienikerne, og grunnen til den massive innvandringen gjennom de siste 30 år er for å skape et inntrykk av at jorden er overbefolket i vårt eget land. Det gjør det lettere for dem å drive gjennom en del av fasene vi er på vei inn i nå.

Burre
Burre
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Sterke og klare synspunkter fra en 12 åring om abort:

Synd mange voksne ikke ser ting like klart lenger.

« Forrige artikkel

Jens, Janus-Jens, plan A og plan X

Neste artikkel »

Remember Remember – 11th of September

96
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x