Fred i Midt-Østen i sikte?

2.1K visninger
1 minutt lesetid
17

Benjamin Nethanyahu kan ha kommet med nøkkelen til fred i Midt-Østen. Han har foreslått opprettelsen av en palestinsk demilitarisert stat i en tale i Begin-Sadat-senteret 14. juni. Utskrift av talen finnes her: http://enduringamerica.com/2009/06/14/transcript-netanyahu-speech-on-israel-palestine-14-june/.

Naturlig nok må man være forberedt på å selv etterleve et hvert krav man stiller til sine naboer. Det er bare vanlig folkeskikk, sannsynligvis også i Midt-Østen.

Sørger Israel også for å demilitarisere, antar jeg at palestinerne vil kunne avstå fra et bevæpnet forsvar og kanskje også anerkjenne Israel, og Midt-Østen kan oppleve FRED til glede for både innbyggerne i de to fremtidige nabostatene og resten av verden.

Vi håper Jonas Gahr Støre ser denne muligheten og fremmer den overfor partene og alle andre med interesser i regionen.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

17 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

This is the most DANGEROUS man in the WORLD !!! ARREST INSANE NETANYAHU http://www.youtube.com/watch?v=GqT4uNcHYk8 Quote: This man is the biggest DANGER to the WORLD. Israelis must arrest this war criminal that is proposing mass murder. He wants to attack yet another country. He must be dealt with by the Israeli people. Stop Zionism ruining the WORLD. Pay heed everyone this man Netanyahu is a pure PSYCHOPATH and needs medical treatment HE is HITLER for the 21st Century. Save the world arrest him, get rid of him choose PEACE not WAR. ISRAELI people you have the ability to save millions of lives Stop the insanity, the evil, STOP Netanyahu He is an evil war maker, save the world END Netanyahu…arrest this maniac……Promote PEACE 4 ALL

“Nytt Sony 50*zoom kamera på trappene til relativt lav pris, ingen test, review, funnet ennå ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/08/hvorfor-i-all-verden-sprayer-de/comment-page-4/#comment-95858

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Sarah Palin på besøk i Israel
…for første gang.
Skal treffe Benjamin Netanyahu.
http://www.dagbladet.no/2011/03/20/nyheter/palin/utenriks/usa/obama/15886135/

Noen som skal levere jobbsøknad?

Otto
Abonnent
14 år siden
Thor
Thor
Abonnent
14 år siden
Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Hehei Dere…Det stemmer,jeg husket feil person ..Håkon Lie var det som ville ha el bli (norge) i StorIsrael..Trykkleif før jeg gikk på jobb:) Stemmer Liv..Håkon ja.. J.Johansen,linken til Millenium Propechy ligger i en av de postede kommentarene i Nyhetsspeilet.no,lette som en gal før jeg gikk på jobb for å finne den,men den er her inne en plass:) Jeg skal lete litt…Forfattern gjorde grundig forarbeid,innrømmer at jeg holdt pusten en smule..

Forsker
Forsker
Abonnent
14 år siden

Før det starter, nei, jeg er overhodet ikke nazist, antisemittisk (desverre et ord som er vanskelig å skjønne seg på, men som mange er kjent med) eller fascist. Jeg er en venn av menneskeheten og det er mange av oss. Heldigvis =)

Desverre ser det ikke ut til å bli fred uten massemord og etnisk rensing av folkegrupper slik situasjonen er i dag. Det vil si med mindre gud trer frem og stopper denne galskapen, statistisk sett er sjansene for det mye mye mindre enn å vinne 1. premie i lotto. Vi kjenner også til reglene “du må ikke sove” og “dersom man ikke får fakta på bordet om hva som har skjedd, vil historien alltid gjenta seg”. Dette har en tendens til å inntreffe med svært høy sannsynelighet, gang på gang gjennom vår historie.

Vi kan stille oss mange spørsmål rundt israel, vi som ikke lever der med frykten og terrroren fra 2 ekstremistiske krefter. Vi som ikke var der da de store avgjørelser ble tatt. Var grunnleggelsen av israel legitim, sett fra et menneskerettslig perspektiv? Hvilken rett hadde storbritannia og de andre stormaktene til å gi bort et landområde til et folk hvor mesteparten ikke hadde semittisk opphav i utgangspunktet, et folk hvor mesteparten stammet fra kazharene i sentral-asia?

1. verdenskrig, 1916, storbritannia lå brakk og var økonomisk utslitt, de vurderte sterkt å inngå fredsavtale med Tyskland som hadde en overlegen marine med ubåter som konstant avskjærte forsyninger til troppene. Sionistiskpolitiske krefter med sterke internasjonale bånd (særskilt USA), fikk i samarbeid med britiske styresmakter inngått en avtale hvor zionistene lovte full amerikansk militærstøtte, mot at jødene fikk palestina som sitt land. Det gikk et år og sionistene fikk det skriftlig med balfour erklæringen i 1917. Gjort er uansett gjort og vi kan ikke reise i tid, i alleafall ikke tilbake i tid.

Vi kjenner resten av historien, masse krig og veldig mange døde personer, hvor mange mennesker som har blødd og dødd fra 1920 årene til 2009 er det svært få som har oversikt over. Det har vært mange kriger, selv om vi har sluttet å kalle dem verdenskriger etter 2. verdeskrig. Orwellske som vi er.

Så til det økonomiske hvem er så disse krigsprofitørene, tør vi å løfte på det lokket? Hvem har tjent seg rike på all krigen i nyere historie? Vi kan i allefall ikke regne med medienes “uavhengighet” på dette emnet, det er åpenbart for alle i dag.

Det finnes overhodet ingen tvil om at det vi er vitne til i midtøsten i dag IKKE er gudsvilje, snarere viljen til en stadig mer synlig gruppe korrupte menn.

Om det vil bli fred i Israel/Palestina er for det for tidlig å si noe om nå, vi kan bare leve i håpet og at stadig fler engasjerer seg for fred. Heldigvis finnes det moderate krefter på begge sider av konflikten, om de bare klarte å bryte gjennom den utrettelige propagandaen med sine budskap å bli hørt, så kanskje, kanskje kan vi få en forandring som bringer mer enn CHANGE.

Tilbake til start., det er heller ingen nyhet at det skal opprettes en palestinsk stat, det har vel hele tiden stått i sionistenes agenda. Spørsmålet er hvor israels grenser kommer til å gå. Obama holdt i 2008 en tale for AIPAC hvor han blandt annet tok opp det temaet.

Til tross for at USA innenfor mange områder nærmer seg et u-land, fortsetter altså sionismen å råde i verden. Det er ikke noe nytt under solen denne gang heller. Vi kan bare prise oss lykkelige med at vi har mulighet til å sitte her i våre hjem, med en enorm tilgang på informasjon som tidligere var utenkelig. Nå må vi bare finne den rette måten å sortere oss gjennom all søpla og knytte nettverk som aldri før, for en bedre fremtid for de som skal leve i den.

ÆRE – SANNHET – STYRKE – BESLUTNING

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Bra Thor… Det er helt sikkert noe med hemmelig alliansen mellom den nord-europeiske (rene-hvite) rasen og israels (rene gudommelig) rasen å gjøre. Som tiden viser kommer de skandenaviske landene nærmere Israel, med blondine Siv Jensen som representant for “Israels Venner”.

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

For noen dager siden kom jeg over en lenke her i Nyhetsspeilet,som refererte til Millineum Propechy,leste hele på pdf…rundt 376 sider,lengre inn i boka viser forfatteren et kart over verden som ble funnet i et hotellrom som igjen viser inndelingen av verden mellom seg av New world Order, der er Norge,Sverige,danmark OG Israel merket med rødt….!!! Var det dette Jonas Lie refererte til(AP politiker) Vi skal bli det nye StorIsrael?

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Thor
14 år siden

Hei Thor,
Husker du hvor du fant denne Milennium Propechy?
Skulle gjerne lest den…..
Er vi med i Eretz Israel så betyr jo det i tilfelle – at det er bevist ved dette dokument at vi er styrt av samme …….(klan).
At USA er det vet vi, og at vi har vært lydrike siden WWII vet vi, men tror ingen har funnet noen beviser ennå.
Avtalen som daværende utenriksminister Trygve Lie gjorde med UK’s utenriksminister Anthony Eden etter krigen om Norges skjebne etter krigen, har vært hemmelig til denne dag (for som vi vet så overgav tyskerne seg til Engelskmennene – ikke til nordmennene)..
Jeg har jo lurt litt på hvorfor Trygve Lie fikk den honorære post som FN’s første generalsekrætær. Regner med at det ikke var bare for sitt blide åsyn
:)
Jeg tror det er en sammenheng at oljefonet ‘vårt’ blir styrt fra London. Jeg vil ikke forvente mer enn de 4% av avkastningen i ‘driftshonorar’ som vi mottar fra dette ‘fond’.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Fikk denne fra Jewish Voice for peace

Dear Armin,

Just days after President Obama called for a complete freeze on settlement construction, the Israeli government authorized construction on 300 new homes to be built in an “illegal outpost” in the West Bank. An illegal outpost: that’s a settlement that’s illegal even according to Israeli law. 60 totally illegal houses, and roads to get to them, have already been built in this outpost. Instead of demolishing it – which is what they should do – the Israeli government is performing a whitewash that will make this whole outpost a “legitimate” settlement.

Yesterday’s announcement is a slap in the face to President Obama. As Mitchell Plitnick put it, “Ehud Gives Barack the Finger.”

“If Israel is drunk on settlements, the United States has long been its enabler.” So wrote Tony Judt in the New York Times. We call on President Obama to stand by his words and not give in to Israel’s expansionism. It is the military aid that the U.S. gives Israel every year – some $3 billion – that allows Israel to keep building settlements and roads and to pay for the ever-increasing military power it takes to oppress the Palestinian population.

We want the billions of dollars the U.S. sends to Israel each year to come with Strings Attached. The United States must withhold that aid until Israel agrees to abide by U.S. and international law – and that includes stopping settlement construction. When Israel continues to blatantly flout the law using American money, and does so with total impunity, America’s moral standing in the world and democratic principles are severely compromised. And all this at the cost of Palestinian lives and livelihood and Palestinian and Israeli futures. Enabling such disregard for internationally accepted standards only further fuels the conflict and world hostilities.

We were heartened when President Obama announced that Israel must completely halt settlement construction, and we were glad when Jewish leaders – including the largest association of American rabbis, the Central Conference of American Rabbis, stepped out in support of a complete settlement freeze. Now it’s time for action.

Please send an email to President Barack Obama asking him to withhold U.S. aid to Israel until Israel stops all settlement construction and agrees to abide by U.S. and international law and end the occupation of Palestinian Territories. Call on him to back up his words with concrete and meaningful action.

Thanks,

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
15 år siden

ArneLo det du sier der er nok noe fler burde spørre seg selv om. Har staten Israel egentlig rett til å eksistere.
Er det forelding på okupasjon og massemord. Ut i fra hva jeg vet om loven så er det ingen ting som tyder på at det er forelding. Så da tenker jeg at da er de der ulovlig og de som er skyldig i drap burde vært arrestert og stilt for retten. Det at palestinerne har sagt at de aksepterer en to stats losning med grensene som gjaldt i 1967 synes jeg viser enorm tolleranse og medfølelse fra palestinernes side.

ArneLo
Abonnent
15 år siden

Does Israel Really Have a Right to Exist?
Following Netanyahu’s much anticipated policy speech, politicians and journalists, like mindless automatons, have set about repeating Israel’s tired mantra that Palestinians should recognize Israel’s right to exist. Never mind the fact that the PLO and Palestine Authority have obliged this ludicrous call, not once, but four times. And never mind that Israel has always denied Palestine’s right to exist, not only as a nation, but as individuals seeking a dignified life in our own homeland.
http://dissidentvoice.org/2009/06/does-israel-really-have-a-right-to-exist/

Nei, jeg er ikke anti-semitt, men på lik linje som jeg er anti-nazist og anti-fascist så er jeg anti-zionist på min hals …

Så slipper jeg kanskje den regla ;-)

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
15 år siden

Jo det kommer inn ord vi ikke er vant til å høre fra Israel, men det er bare på overflaten. I tilegg til at palestinerne ikke får lov til å være bevæpnet så måtte også den jødiske bebyggelsen på palestinsk land fortsette sin naturlige utvikling fremover. Det betyr at all palestinsk land vill være dekket med jødisk bebyggelse i løpet av noen tiår. Så i bunn og grunn så sier han det samme som før bortsett fra at han sier at palestinerne skal ha en egen stat. Men dette er utvilsomt noe han har blitt presset til fra Washington. Obama sin retorikk har jo virket bedre i det siste, men motivene bak retorikken ser ut til å være et tappert forsøk på å få tilbake noe av troverdigheten i internasjonal politikk. Når vi ser litt nærmere på hva som foregår så er holdningen den samme. Obama administrasjonen diskuterte i mars i år hva de skulle gjøre om en mer moderat president kandidat ville vinne valget i Iran. Rett og slett for de da ville det bli vanskelig å rettferdiggjøre sanksjoner og krig hvis ikke Iran slutter helt å anrike uran. Dette er hva Iran czar Dennis Ross og William Burns omtaler som verst tenkelig mareritt at Iran får en diplomatisk og samarbeidsvillig president. Så har vi opptrappingen med krig i Afghanistan og Pakistan. Noe som Obama er under sterk kritikk for om dagen. Også i Europa så har den amerikanske administrasjonen mistet mye troverdighet. Det er vell ikke så mye av humanitære hensyn, men for de amerikanerne har smadret økonomien så mye at Europeerne har begynt å trekke ut verdiene sine av USA. Så denne retorikken er nok bare for å prøve å virke mer troverdig mens han masser opp til mer krig. Israel må innrette seg etter press fra USA i hvert fall så lenge de fortsatt får økonomisk og militær støtte av USA. Så selv om det sikkert satt lang inne å bruke ordene palestinsk stat så var hadde han nok for mye å tape til å gå imot USA på den.

Terje
Skribent
15 år siden

Fred i midt-østen kommer ikke til og skje. Det passer ikke inn i planene til NWO.

« Forrige artikkel

Nyhetsspeilet TV: Den Iranske revolusjon

Neste artikkel »

Norske verdier kjøpt og betalt

17
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x