Tinde ren energi, den rene kriminelle energi, se tinde.no

Strømsalg, med kriminell energi

1.6K visninger
5 minutter lesetid
73
En form for hallikvirksomhet

Røverne i Kardemomme by er tilbake, men har forlatt litteraturen og er nå hos oss i det virkelige liv. De er ikke snille, de ble født inn i banditt-, lurendreier- og kjeltringefamilier, som skor seg hensynsløst på alt og alle, alltid. De sitter på toppen av mange høyere posisjoner i staten; ikke rart at også mange kommunestyrer og stortingspolitikere tror at det er allmen aksept for lovløse tilstander.


Strømmarkedets Robin Hood på ferde? Kommentarer fra Facebook, etternavn retusjert bort.

Svindelfirmaet Tinde legges ned (her), og så dukker det opp et firma som neppe kan være verre (Vibb, her). Uansett er det meget positivt med en reklame som forteller sannheten om at null penge-påslag for strømleveranse er mulig! Var de disse som kledde av hele bransjen? Har vi strømleverandører som åpenlyst sender energi i sirkler med tap som vi skal påføres for at de skal tjene penger på oss, selger de strømmen til seg selv for noen øre og betaler egne plyndringsansatte for å sende den videre til oss for 10-dobbel pris?

Det ser sånn ut

Nå det er sagt, kan dette selvsagt være kamuflasje for spott-og-spe-pris, at den er rigget (og det er den jo til en viss grad), men alt av tilbakeslag for kamuflasjedelen av strømplyndringen er jo positivt. Det er rigget slik at utenlandsk pris bestemmer prisen her, men mye av strømmen sendes jo aldri ut av landet og tilbake igjen.


Strømmen som sendes rett til oss for utenlandsk pris havner derfor hovedsakelig i «norske» lommer, med et vanvittig overskudd som i likhet med et kaptein Sabeltann-plyndringstokt må fordeles ut over skokken av svikerne midt i blant oss:


Hos strømleverandørene og deres spinn-doktorer av noen kraftanalytikere, unyttige pengeflyttere som burde vært sendt med enveisbillett til Antarktis, hos strømspekulanter av typen Tom Hagen og Einar Aas og hos statsplyndrerne i Oslo, som samler inn all skatt (også kommuneskatt) og lønner noen ugudelig/udugelige folk i samfunnsnedbrytende kjeltringvirksomhet som Norad, Mattilsynet, barnevernet, psykiatrien, narkobandittene på Gjelleråsen (av typen Gjermund Cappelen, etternavnet røper jo hva slags fyr dette er).

Den stadig voksende Stasi-Securitate-KGB-lignende underskogen av fritidsagenter som er forvokste Blekkulfer, altså folk som i god tro og på diktat skal forfølge ærlige borgere og rapportere når de ser noe som ikke er trøstekraftig nok: Disse subjektivt snille tante Sofie-typene, vekterne, tror at den de forfølger har gjort noe galt, og overvåker/rapporterer om personers bevegelse slik at dypstaten kan gå etter dem. Slik bygger de opp en falsk sikkerhetsfølelse blant folk, mens de selv, de egentlige kjeltringer, får bevege seg fritt. At ikke bare høy strømpris, men også lav strømpris er rigget, er en sylfrekk julegave til det norske folk.

Tåka er tykk i gråsonen

Været er kaldt i jula, og det fylles ikke opp vann i magasinene. Likevel får vi som julegave av den sammenbuntede og overbetalte lenkegjengen av kraftløs-politikere, kraftbyråkrater, kraftanalytikere og luftpengeflyttere at vi kan bruke så mye strøm vi vil i julehelgen, for den blir gratis for de fleste av oss. Dersom vi ikke reiser på hytta, vel å merke. Kraftfascisme kan dette ekstremt riggede systemet kalles på et nøkternt fagspråk, og dette er ikke et skjellsord. Fascisme kommer fra det italienske ordet «fascio», som betyr bunt eller knippe på norsk.

Pakker de ikke inn sine lurendreier-tilbud i gullpapir? Utsagn av ekspert hos Nordea, Robert Næss og Marius Holm Rennesund hos Thema Consulting, iflg NRK, artikkel her.

Fascist er blitt et absurd-emosjonelt skjellsord, til bruk for å brennemerke «de onde menneskene som skal holdes utenfor mitt gode selskap». Grunnbetydningen er nesten helt motsatt: Fascistisk næringsliv er en sammenbunting av privat og offentlig virksomhet til et ugjennomtrengelig kartell som ingen utenfra kan påvirke eller få innsyn i.

Dermed kan man styre prisene opp og ned akkurat som man vil. Man kan skylde vekselvis på frie markedskrefter og ytre faktorer hele tida, fordi ingen utenforstående har mulighet for å drive faktasjekking. Eksakt slik som norsk kraftbransje drives nå. Det norske folk piskes grunnløst med fascist-høye strømpriser når folk har det travelt med å jobbe.

Men så får vi fascist-gulrot når vi har juleferie, lave netto strømpriser fra et spleiselag av privat plyndring pluss tykk offentlig sminke. Enhver fascisme må drives med kombinasjonen pisk og gulrot, av mange grunner.


• Hele folket kan ikke plages hele tida, for da ville man kunne samle seg i motstand
• Pusterom i plagingen vil føre til at mange føler at ting er tilbake til det normale
• Gulrøttene deles ut veldig ulikt, for å oppnå maksimal splitt-og-hersk-effekt ved strømfascismen
• Folk blir forvirret når prisene forandrer seg så uforutsigbart


Tinde energi hadde rettsakene foran seg i kø, var det best å flykte inn i konkursen, å fordufte mens leken var god? 08. desember 2022, foto, DN, her.

At vi med kaldt vær og lite nedbør skal få midlertidig billigere strøm, må jo være fascistisk rigget, andre muligheter finnes ikke. Normale markedsmekanismer er bevisst satt til side for å kunne foreta en maksimal koordinert plyndring senere på vinteren. I et normalt marked ville man jo ikke sette ned prisen og redusere sin egen lagerbeholdning for å tape penger unødvendig. Det er bare fascistiske karteller som gjør slike ting fordi de har skaffet seg et kriminelt maktgrep over sine kunder.
Etymologi. Det italienske begrepet fascismo kommer av fascio, som betyr «bunt», «knippe». Fascio kommer av latinske fasces. Dette var navnet gitt politiske organisasjoner i Italia kjent som fasci, grupperinger som lignet syndikater eller laug.

Gratis strøm, en bløff med mugg på

Dette er nok en gang total galskap. Det er ikke gratis strøm i Norge, dette er bare noe vrøvl disse galningene har funnet på, for at en hærskare av unyttige folk skal ha tusenvis av kroner per time for å føle seg nyttige. Strøm i Norge er det mest forutsigbare og stabile i hele verden, altså ligger alt til rette for konstant pris så lenge magasinene er rimelig bra fylt, og slik var det jo før Gro-heksa begynte å fikle med dette. Å bruke lite forbruk som argument for å sette prisen ned, er det mest tøvete jeg har hørt, fordi:


Ingen er interessert i å tjene null, altså eksponerer man her et hyperkontrollert marked som er kontrollert for å få prisene til å svinge kunstig kraftig opp og ned. Både for
1. å skape en illusjon av et fritt marked, som aldri kunne ha svingt på den måten fordi både tilbud og etterspørsel varierer lite og er forutsigbare.
2. å ha på lager en stinkende begrunnelse for å forsøke å kjøre prisen helt opp i 30 kroner per kWh dersom det blir sprengkulde. Høyere enn 30 kroner blir det ikke, fordi det ikke finnes betalere, dårlig trøst for så vidt.

Nå forsøker man å få oss til å sløse så mye som mulig for å få magasinfyllingen NED så fort som mulig, for å ha i bakhånden påskudd for vanvittige priser senere. Det er ingen som tjener på dette nå, annet enn kartellvirksomheten dette er, at de skal sette prisene desto høyere senere.


 

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Antall døde ukrainske soldater i Soledar er i område 10.000, og tilsier at Zelensky blir stilt for krigsrett. Zelensky har utstedt en stående ordre om å ukrainerne ikke må trekke seg tilbake uansett tap.
Nå prøver ukrainerne å benekte at Soledar har falt. Da følger vestlige Media opp med samme propaganda.

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Ser flere vestlige land nå skal sende tanks til Ukraina, blir godt å se Ukraina rulle rett over russere snart!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

CIA chief Bill Burns reportedly made a secret visit to Ukraine in January 2022, a month before Russia’s offensive against Kiev started, and told President Vladimir Zelensky that Moscow was plotting to assassinate him.

Zelensky har avlagt mange besøk til frontlinjen i Soledar og Bakhmut, men russerne sender ikke et lass med raketter mot han … fordi de har ikke noe ønske om å kvitte seg med Zelensky.
CIA løy overfor Zelensky.
Senere reiste Boris Johnson til Kiev for å stoppe en fredsavtale mellom Ukraina og Russland.
Nå sist erklærte Stoltenberg: – Det skal ikke stå på våpen

Det er en stor forskjell mellom Kongsberg Våpenfabrikk, hvor de ansatte finner seg andre jobber den dagen de ikke får lønn, og russiske våpenfabrikker, hvor arbeiderne bare fortsetter enten de få lønn eller ikke.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Søreide

Det eneste som kan stoppe krigen er at Russland trekker seg ut av Ukraina

KO-KO

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Vi kan bare håpe at Ukraina får banket Russland ut av landet slik at krigen ikke lengre vil være en bidragsyter til de høye prisene. 

I løpet av de 14 dagene siden finn “håpet på” har hele korthuset hans ramlet i fanget.

Det eneste som kan redde NATO er tunge våpen ASAP

ifølge Stoltenberg.
Behovet er ifølge britiske MP Bob Seely 

“They need a minimum of 200, 300 main battle tanks…and probably five to six hundred infantry fighting vehicles on top of the huge amounts of supplies, and the West has already been generous,” he added. …. Pledged UK tanks won’t make ‘significant difference’ to Ukraine

Alt sammen bare for ikke å drukne imorgen

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

General Douglas MacGreggor ønsker at de ukrainske soldatene vender kursen mot Kiev og kaster NATO-folkene i Kiev ut vinduet.
(NATO-offiserer i Ukraina vil da logisk bli stilt for en folkedomstol)
Ukrainerne dør i masser pga. smitte og sykdommer

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Russlands delegat til FN Vassily Nebenzia:

The diplomat reiterated that Russia is fighting not against the Ukrainian people, but rather against “the criminal nationalist regime which came to power in 2014” after a coup in Kiev. The new Ukrainian leadership has been trying to purge the country of “everything that is related to Russia, and to glorify Nazi accomplices,” he said.

Det er interessant at det er stater som UK og Norge som defineres som “fienden” av russerne. De soldatene som russerne står overfor i Donbass er britiske, polske, norske og svenske+ frivillige, og NATO-trente og NATO-utstyrte ukrainere, opplært til å praktisere etnisk rensing. Soveposene er britiske, og ordrene gis på engelsk. Engelskpråklige Facebook-kontoene med avatar som “Jeg støtter Ukraina” ble opprettet av NATO.

NATO Joint Warfare Centre was established on October 23, 2003, in Jåttå, Stavanger, Norway, subordinate to Headquarters Supreme Allied Commander Transformation (HQ SACT), in Norfolk, Virginia, the United States. The Joint Warfare Centre achieved its Full Operational Capability in 2006.

CIA dokument viser at Hitler levde i beste velgående i Sør-Amerika etter krigen, og CIA var mere interessert i å beskytte Hitler enn å fakke Hitler. Lærebøkene forteller det omvendte, at Hitler var en tysker som jobbet for Tyskland, ikke at Hitler var en brite som jobbet for Storbritannia.
Det begynner å bli opplagt at også Zelensky er en vestlig agent, garantert å bli rikelig belønnet når Ukraina ligger i ruiner.

Det meldes fra Washington at byste av Zelensky ønskes satt opp i Kongressen.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Fronten i 2015

Her kan vi se hvor nært NATOs terrorister ligger millionbyen Donetsk.
I 8 år har kameratene til finn drevet med terror mot sivile i Donetsk. finn mener at det var ingen krig før 2022 i Donetsk. Det var først når russerne ville ta rotta på NATO-terroristene at det ble “krig”.

soledar_3.jpg
kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

comment image
Uten å kunne bevise noe som helst antar jeg at det er slik kommandosenteret for krigen i Ukraina ser ut et sted i Brussel

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Former CIA analyst Larry Johnson om Soledar

the battlefield is stacked with dead ukrainians

I norsk junk Media blir det til

Det er store tap på begge sider

Og så fortsetter junk-journalistene i vanlig dur.
For å få norsk opinion til å støtte en tapt sak må NRK+ lyve om virkeligheten, liksom CNN og BBC

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Prigozhin er leder for Wagner Group

Prigozhin estimated that around 500 Ukrainian troops have been killed after Wagner forces closed the encirclement of Soledar.

“The entire town is littered with the bodies of Ukrainian servicemen,” he said.

Nå trenger NUPI, forsvarsekspertene og Morten Jentoft Prozac.
Hele desinformasjonskampanjen deres holder på å rakne.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Hvilken rolle spiller norske media?

military_help.jpg
finn
finn
Anonym
1 år siden

Det er helt greit å kritisere systemer, men når du ikke vet hvordan disse systemene fungerer så er det best å ikke uttale seg. Du klarer jo også å motsi deg selv.

Tinde legges ned fordi de hadde inngått flere fastprisavtaler med svært lav pris som de taper penger på. Når et selskap taper penger så er det bare et tidsspørsmål før det går konkurs, dette er ganske allment kjent.

Det er ikke Tinde og andre strømselskap som setter strømprisen som du ser ut til å påstå, som da igjen lønner tydligvis barnevernet og andre instutisjoner. Dette er jo helt feil, det er strømprodusentene som drar inn penger til kommunene som da har ekstra penger til heldigvis å ha barnevern, psykologer etc. For ordensskyld så er det ikke strømprodusentene eller leverandørene som setter strømprisen. Jeg skjønner da heller ikke hvorfor du drar inn Einar Aas inn her, han har da ingen innvirkning på strømprisen, du sa jo selv at prisen ikke settes i Norge.

Å si at været er kaldt i jula er jo en skstrem generalisering, det er jo ikke like temperaturer i hele Norge og enkelte steder har det vært svært mildt. I jula er det dessuten flere store energikrevende bedrifter som har stengt og det vil derfor være mer kraft tilgjengelig for andre forbrukere, som meg og deg. Fyllingsgraden har gått ned, men ikke drastisk ned som den skulle ha gjort i følge deg. Skjønner du også hvordan strømstøtten fungerer? Når strømprisen har vært høy har strømstøtten vært ditto høy, når strømprisen nå da er lav vil den i praksis bli gratis. Det er gode nyheter for alle husstander som slipper å bekymre seg over strømregninga neste mnd. At strømprisen kommer til å gå opp senere er det ingen tvil om og vi vet ikke når vi vil få “gratis” strøm igjen. Vi kan bare håpe at Ukraina får banket Russland ut av landet slik at krigen ikke lengre vil være en bidragsyter til de høye prisene. 

Det at noen strømleverandører har null i påslag betyr ikke at de ikke har inntekter, det betyr bare at de får inn pengene på andre måter som for eksempel et månedsgebyr. Fint om du i fremtiden ikke sprer slike åpenbare løgner, men heller bruker tiden på samfunnsnyttige debatter som du mulig har noe som helst kunnskap om.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Vi kan bare håpe at Ukraina får banket Russland ut av landet slik at krigen ikke lengre vil være en bidragsyter til de høye prisene. 

Tapstallene er 120.000 for ukrainerne og 8 ganger mindre for russerne ifølge Scott Ritter.
Antall skadete er det mangedobbelte … dvs. nå trenger alle land i Europa å stille opp for å ta imot skadete ukrainere.Det ligger an til nå en topp i vinter når 350.000 russere ankommer fronten

Nå var det EU som innførte boikott av russisk eksport. Norske molboere sier gjerne at det var Russland som startet sanksjonering av EU. Vestlige molboere [Oilprice.com] forteller at det var russerne som sprengte sin egen gassledning (da de ikke visste hvordan man skrur av en krane)

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Kom heller med tall fra en realistisk kilde hvis du skal diskutere dette.

Jeg skjønner heller ikke hvorfor folk som deg skal forsvare invasjon av et annet land. Kan tenke meg du hadde vært fornøyd om putin hadde invadert Norge også med samme påstandene som han kommer med under krigen i Ukraina.

Russland sliter heldigvis og kommer ikke til å vinne. De kan ikke matche vestlige våpen og kan tydeligvis ingenting om helt åpenbar logistikk, som ikke å stue 400 mann i en bygning innenfor bombeavstand til motstanderne.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Heisan Finn :)

Er det mulig å få kjøpt noe av de greiene du røyker på av deg ? Heftige saker må jeg si.

At man ta en avanse på 20 000 % på en vare er flott i din verden. koster 3 øre å produsere og selges for opptil 12 kr.
Dette er folkets kraft som ble gitt til oss, men som gjennonkorrupte politikere solgte ut til oligarker og EU. Følger man pengene så går alt i lommene til Black Rock som TV2 påviste.

Om vi bare øker til 20 000 000% så kan vi jo kjøpe enorme mengder våpen, ja kanskje en atombombe og 2 til alle på hele kloden så vi får masse fred, frihet og kjærlighet som Hitler 2 i Brussel sier. Jo mer våpen jo mer fred sier Stoltenberg og psykopatene jubler. legg ned sykehus, skoler og alt annet og bruk alt på våpen isteden. Yuuhhuuuuuu…

Kanskje vi skulle øke prisen på brød til 1 million kr stykk også så kan vi finansiere enda mer krig ?

Du fremstår utrolig smart må jeg si.

De 82 Russiske soldatene som ble myrdet av USA tok på en måte selvmord. Dette har jeg advart mot gang på gang på gang. Men folk er som forhekset og klarer ikke å legge fra seg SMART telefonene sine. Ut på FB med selfies og dermed kunne USA sende 6 Himars missiler målrettet mot telefonene deres til tross for at den Russiske overkommandoen hadde gitt dem klar beskjed om det det er å anse som selvmord.

Et Himars eller Patriot batteri krever ca 46 mann å bemann og 4-6 måneders opplæring. Mao så må de har vært betjent av US soldater. Nå svetter psykopatene i Pentagon og Washington der de vet at de vil komme motsvar siden dette er en krigserklæring fra US/NATO der de kan ha startet noe som vil koste 4-5 milliarder liv.

Krigen mot Russland startet i 1945 der KGB avslørte at vesten planla å forsette krigen mot Sovjet straks Hitler var tatt. Planene til vesten viste også at de trengte enorme mengder våpen og personell og selv da var det ikke sikkert de vill vinne. Stalin kjørte så alt han hadde mot vest Berlin og bygde en mur for å beskytte Sovjet. Det Europeiske folk var krigstrette og ønsket heller ikke noe ny krig.
Så kom den kalde krigen som varte til 1991 der US/NATO lovet å ikke ekspandere østover mot at Sovjet ble oppløst.
Et løfte de gav faen i så da gikk CIA inn i Ukraina og bygde opp grupper, lag og organisasjoner som ble trent opp i det stille for å ta Ukraina. i 2003 tok de Ukraina i et kupp i CIA oransje revolusjon. Men folket valgte på nytt en nøytral president etter Julia Timosjenko så utførte NATO/US et nytt kupp den 22.2-2014 og denne gangen la ned forbud mot all opposisjon, medier og TV som ikke CIA og Willy Wonka kontrollerte.
( CIA/NATO prøvde også kupp mot Hviterussland og Kazakhstan men feilet )

Den halvdelen av Ukrainerne som støttet den demokratiske valgte presidenten forskanset seg i Øst Ukraina. Så bygde NATO opp en super arme i Vest Ukraina fra 6000 soldater til 1.1 millioner.
Nøyaktig på den okkulte 8 årsdagen 22.2-2022 startet 360 000 NATO trente soldater massive angrep på Øst Ukrainerne der de viste at det ville tvinge Russland inn i krigen for å forhindre en massakre mot millioner av Ukrainere i Øst. Dette ble forvandlet til Russerne angriper Ukraina i Vestlig NATO propaganda presse.
US/NATO legger ikke engang skjul på at når Russland er tatt så skal Kina tas for å få NWO på plass.

Men mange psykopater som Napoleon, Hitler, Haniball osv har prøvd å ta Russland før med katastrofale resultat og slik blir det denne gangen også.

Russlands artilleri er 10 ganger større så de kverner i filler alt av NATO våpen som en maskin. Et Russland som kan mobilisere 50 millioner soldater og som har ubegrenset tilgang til mat og energi og annet de trenger.

Bare en Russisk ubåt kan bære med seg 116 atomraketter og kan utslette USA fra kartet på få minutter. Alt av S-300, S-400, S-500, S-600 kan plukke ned alt av NATO missiler og fly som leketøy.
NATO har ingenting som kan stopper Russlands hyper soniske Zircon missiler med Match 8 fart.
Russland har super soniske torpedoer med 5 tonn TNT som kan ta ut alt av USA sine hangarskip på få minutter. I tillegg 6000 fly og 2000 atomraketter.

Så de som tror at det blir en lek og ta Russland må være komplette idioter.

Satan og hans styrker kan dra til helvete.

FliR6EHXoAEbFes.jpg
finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Nå sa ikke jeg at det var flott med disse strømprisen, jeg påpekte faktafeil i “artikkelen”. Så det ser mer ut som om du røyker et eller annet før du kommenterer.

Fint om du kan lenke til at HIMARS trenger 46 mann for å operere samt de 4-6 mnd som trenges i opplæring? Kan du i samme slangen bevise at det var amerikanere som skøyt rakettene?

Det er også litt tynt med den andre informasjonen du kommer med som at det var Ukraina som startet krigen. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor det tilsynelatende stor flertallet på Nyhetsspeilet støttet Putin. Jeg antar det er en sammenheng med lite kritisk tankeevne, men det er kun en teori.

Hvorfor du påstår at Russland kan kverne igjennom alt av motstand virker litt søkt når de nå har prøvd å ta Ukraina i snart et år. De supersoniske rakettene er ikke i stand til å treffe et hangarskip engang, men du har nok rett i at de kunne utslettet en del land med atomkraft, men hva tror du hadde skjedd med Russland etter dette?

Nå er det faktisk Russland som er agressoren her så hvem som er idioten er åpenbart for de fleste.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Du er identisk som nazistene. Da Hitler sa at det er jødene og russerne som er aggressoren her så klappet dere alle i takt og ropte drept dem, drep dem.

Den som ikke kjenner historiens feil vil alltid være dømt til å gjenta dem. Som KGB sa : Du vil aldri klare å vekke en som er hjernevasket samme hvor mye dokumentasjon du serverer.

Russland er dritt aggressive som nekter NATO å utplassere atomraketter på den Røde Plass og langs grensene sine.

Fortelle litt om hvordan Russland har omringet USA på alle kanter og ikke motsatt ?

Definisjonen på hjernevask er en som kun tar til seg informasjon fra ene parten. Du må ikke fortelle meg at du leser like mange Russiske aviser som NATO pressen i vesten. ( Jeg har alltid lest begge deler )

Dette handler så klart ikke om Ukraina, men om at NATO/US bruker Ukrainerne i Vest som bombemat for å ta Russland.

Fint om du kan lenke til at HIMARS trenger 46 mann for å operere samt de 4-6 mnd som trenges i opplæring? Kan du i samme slangen bevise at det var amerikanere som skøyt rakettene?

Det får du grundig dokumentert i 14 300 Steigan artikler og en million andre aviser i verden.

Husk at 95% av verden støtter Russland, det er bare noen hundre millioner hjernevaska skapninger i vesten som støtter NATO, noe som er i ferd med å snu, Snart står satanistene alene i kampen mot Russland.

Men man kan ikke diskutere med en som har gått gjennom hele livet med kun å ta til seg informasjon fra den ene siden. Da er man ferdig og det finnes ikke noe håp så tror vi avslutter denne debatten her nå. Waste of time.

321101219_898923988146303_1590310103791262013_n.jpg
smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
1 år siden

Alle unntatt Finn vet at Ukraina fører NATOS krig

I et intervju med den ukrainske TV-kanalen LB.ua kom Ukrainas forsvarsminister Oleksiy Reznikov med ytterst klare uttalelser som bekrefter det vi lenge har pekt på:

«Vi fører NATOs krig i dag,» sa han, «de slipper å yte blod. Vi yter blod og de gir oss våpen.»

https://twitter.com/SirSiron/status/1611475780881764352/video/1

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Nå ser det ut som om du og mange av dine meningsfeller her inne klapper for Putin også, men siden Putin er den gode her så er det vel helt greit. Nå har ikke jeg klappet for at noen dør, og denne krigen kunne vært unngått dersom Russland ikke hadde angrepet et annet land. Det er da større grunn til å heie på de uskyldige (Ukraina i denne sammenhengen).

Å lese russiske nyheter er bortkastet, det vil være som å lese nord-koreanske nyheter. Man vet at pressen er eid av makta og alle som prøver å motsi Putin blir enten kastet i fengsel eller dør på mystisk vis.

Jeg kan ikke finne noen kilder som påstår at HIMARS trenger over 40 mann for å operere, så dette virker igjen som virkelighetsflukt fra din side. Det er ikke plass til 40 mann rundt HIMARS engang.

Kan du vise til noen kilder som viser at 95% støtter Russland? Jeg mistenker dette er falskt eller tatt fra en falsk meningsmåling. Hvis man gjennomfører en meningsmåling på for eksempel Nyhetsspeilet så er jeg ikke i tvil om at man vil få disse tallene, men hvis man gjennomfører meningsmåling etter anerkjente metoder så tviler jeg sterkt på at man vil se noe i nærheten av dette.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Her tror jeg du må forklarer litt ? Når du snakker om Ukraina tenker du da på Ukrainerne i øst som støtter den demokratiske valgte presidenten eller de i vest som ble kuppet av NATO ?

Det er ikke plass til 40 mann rundt HIMARS engang.?????
Er du komplett idiot ? Du har virkelig skjønt hvordan dagens satellittstyrte våpen fungere.

Et HIMARS krever 2 sjøfører og minst 1 ingeniørsoldat som kan sette sammen dritten om noe kiler seg eller går galt samt 22 dataoperatører i USA og noen satellitt operatører, samt et velfungerende satelittsystem.

Derfor svetter Washington og Pentagram nå. Dette betyr at USA er direkte inne i krigen nå der Russland så klart vil svare mot USA.

Et Patriot batteri krever enda flere.

Det er bare 26 land i vesten som støtter NATO i Ukraina, resten av verden støtter støtter Russland rett til å forsvare seg.

Men zoomer man ut så ser man at alt handler om penger og makt og alt styres fra de fleskfeite oligarkene på toppen som ler seg skakk hele veien til banken.

Folk er sinnsykt lettlurte, alt handler kun om penger og makt slik det har vært til alle tider, Black Rock og G7 trenger ekte offentlige penger om ikke alt skal kollapse. Men folk vet ikke lenger hva penger er for noe.

I forbindelse med krigen i Afghanistan kom Julian Assange med en skarp uttalelse som avslører kreftene bak de endeløse krigene. Han sa det slik:

Hensikten med disse endeløse krigene er ikke at de skal lykkes, men de er bare en måte å hvitvaske penger på, å overføre skattepenger fra det offentlige, til den private sektoren, i dette tilfellet det militær-industrielle komplekset.

De enorme kostnadene ved krigene er dermed en måte for den økonomiske eliten å tilrane seg offentlighetens eiendeler eller skatteinntektene til de ulike statene.

På samme måte kan de endeløse pandemivarslene og vaksinasjonsprogrammene, forstås som en måte for den økonomiske eliten å overføre skattepenger fra befolkningen til den økonomiske eliten, eller det biomedisinske komplekset.

Og de konstante klimaalarmene er en måte for den økonomiske eliten å overføre skattepenger til den økonomiske eliten eller energiselskaper, oljeselskaper etc.

Ved alle disse oppkonstruerte krisene til makteliten så ser vi hver eneste gang en enorm kapital og makt overføring fra vanlige folk og over til oligarkenes lommer. Så lenge folk faller for dette så får vi bare mer pandemier, grønne kriser, kriger osv …. Verden vil bedras.

NATO disponerer allerede over 50% av verdens militær ressurser, men barnemorderen Stoltenberg vil ha mer, mye mer, han vil støvsuge de nasjonale honningkrukkene for penger.

Men som sagt. Å kaste bort tid på deg er Waste of time.
Er som å diskutere med en tilbakestående treåring.

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Når man tyr til personangrep så har man tapt diskusjonen og all troverdighet, men bare fortsett i samme spor du med ingen bevis som støtter påstandene dine.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Ble du sur når du skjønte at du dreit deg ut og tapte debatten ?

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Blir ikke sur av at folk som deg kommer med personangrep, det er forventet, men har jo ingen interesse av å fortsette en debatt med folk som tyr til sånne grep. Du kommer i tillegg ikke med noen form for bevis som støtter dine påstander, da blir jo også debatten ganske fastlåst.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Hvorfor du påstår at Russland kan kverne igjennom alt av motstand virker litt søkt når de nå har prøvd å ta Ukraina i snart et år. De supersoniske rakettene er ikke i stand til å treffe et hangarskip engang,

Når man hører på NRK så tror man Ukraina vinner krigen. Det er prisen man må betale for å høre på idiot-nyheter. BBC har sluttet å publisere kart over fronten slik at folk ikke skal skjønne at ukrainerne males opp av den russiske krigsmaskinen. Nå trenger Ukraina ASAP

Alle tanks som er tilgjengelig i NATOAll jagerfly som er tilgjengelig i NATOAnti-rakett forsvarAmmoUniformer
Krigen i Ukraina er en krig mot Russland. Dette blir mer og mer synlig.

(Anna Fotyga is a Polish Member of the European Parliament and the former Minister of Foreign Affairs of Poland) Whether it was Tsarist, Soviet or led by Putin, Russia has not changed over the centuries. It is driven by the same imperial instincts, repeating the same scheme: conquest, genocide, colonisation, and then seeking a silent acceptance of the status quo, bribing the international community through a mirage of economic cooperation or the illusion of a vast Russian market. We cannot be misled into thinking that Moscow is a part of the solution to any global problems. We should remember that even when Russia was falsely seen as a stabilising force in Europe, it was at the expense of nations of my region, with my country being partitioned and occupied by Russia. Even then, Moscow planned to further “go West”, to export its “stabilisation” in the 19th century or its revolution in the 20th. Moscow has no shame in openly repeating this imperialist scheme in Ukraine in the 21st century. This is why Moscow’s imperialism must end forever.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Russland sliter heldigvis og kommer ikke til å vinne. De kan ikke matche vestlige våpen og kan tydeligvis ingenting om helt åpenbar logistikk, som ikke å stue 400 mann i en bygning innenfor bombeavstand til motstanderne.

Nå har russerne flatet en ukrainsk battaljon som “retaliation” … altså 500-1000 ukrainere. 1 av 4 overlevde.
Det tilsvarer vel hva Norge mistet av soldater i VK2.

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Dette er ikke bekreftet av noen andre enn russland selv, med andre ord, Fake news. Uavhengige på stedet kan ikke engang se noen døde. Russland er desperate etter å ikke fremstå som udugelige og vil lyve på seg tall som dette for å unngå kritikk innenfra. Igjen så er kritisk tankeevne nøkkelen her.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Russisk MOD (hva de kaller seg) har oppgitt data uke for uke,
Mens dine kilder er på nivået naziløgner:

Det er ulovlig for ukrainske journalister og reise til frontenDet er ulovlig i Ukraina å oppgi tapstallThe most senior US general estimates that around 100,000 Russian and 100,000 Ukrainian soldiers have been killed or injured in the war in Ukraine. Gen Mark Milley, chairman of the US Joint Chiefs of Staff, also suggested that around 40,000 civilians had died after being caught up in the conflict. The estimates are the highest offered yet by a Western official.

Arnt Steffersen i NRK er en typisk naziløgner, en som formulerte at han personlig kunne bekrefte at russerne hadde drept masse sivile i Bucha … sivile som for en stor del var merket med hvitt russisk armbånd

Selvfølgelig kan det ikke har vært ukrainske soldater som stod bak massakren

var budskapet hans

i_unmarked_graves_source.jpg
finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Nå har ikke jeg oppgitt noen kilder, så merkelig påstand å si at dette er nazi-kilder. Ganske lavmål å komme med slike påstander også.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Du argumenter ikke med fakta, men med antagelser, som en molbo. Jeg oppgir kilderi massevis. Av og til oppgir jeg ikke kilder med mindre det blir etterspurt. En ateist som deg har null greie på Ukraina, det ligger tykt utpå deg. At Ukraina er et “demokrati” er også feil.

Vi kan bare håpe at Ukraina får banket Russland ut av landet slik at krigen ikke lengre vil være en bidragsyter til de høye prisene. 

Her klarer finn å implisere at Ukraina er et demokrati, at det var Russland som begynte med handelkrig og dermed er årsak til gassmangel, ikke EU, og at Ukraina banker skitten ut av russerne.

så heter det etterpå fra finn
_jeg har ikke påstått noe som helst

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Hvorfor kaller du meg en ateist? Hvorfor må du sette merkelapper på andre på den måten?

Hvorfor er ikke Ukraina et demokrati? Hvordan mener du jeg impliserer det?

Hvordan mener jeg Russland startet handelskrigen?

Du tilegner meg masse meninger, men det er nok kun fordi du mangler evne til å ha en rasjonell diskusjon. Ønsker deg lykke til videre i livet, det virker som om du trenger det.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

The following video is bizarre. Andrew Milburn is the leader of the Mozart Group, which is comprised of former U.S. military personnel who are providing rudimentary training to Ukrainians

Opphavet er merket “Star and Stripes Podcast”

Han forteller at de ukrainske soldatene er krigsforbrytere.
Løgnere som Arnt Steffersen bør få et rettsoppgjør mot seg.

Det er lett å sjekke at 90% i Mariupol snakker russisk. Mariupol var blant dem som stemte for å bli del av Russland. Disse folkene i Mariupol myrdet russiske soldater ifølge “Hybrid Warfare Group” nedenfor. Det blir som å fortelle at det første tyskerne gjorde i Norge 1940 var å myrde dem som kunne tysk.

Når jeg hører på norske molboere skjønner jeg at de tror at russerne angriper Ukraina “for å myrde ukrainerne”.
Hvor har de det fra?? Jeg gjetter NRK, VG og Dagbladet.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Media reports claimed last week that Zelensky revoked the citizenship of 13 priests from the canonical Ukrainian Orthodox Church (UOC) in December. The church had been subordinate to the Moscow Patriarchate.

Å være russisktalende i Ukraina er nå blitt “landssvik”.
OBS. i Donbass er språket russisk.
RAND Corporation laget en plan for etnisk rensing av Ukraina rundt 2015, med konsentrasjonsleirer og hele suppa. Dagens lederskap i Ukraina er disse RAND opplærte folkene.
Det er dem Norge helhjertet forsyner med våpen, NATO-trente nazister. Er det mulig? Ja. Mali oppdaget at det ble mere Boko Haram med franske soldater i landet “for å beskytte Mali”.
Boko Haram = afrikanske nazister – lært opp av Frankrike.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Dette er ikke bekreftet av noen andre enn russland selv, med andre ord, Fake news.

“Fake news” betyr ikke at man bare har en kilde. Du har ikke begrep for Fake News

Så seint som idag heter fra dere det at russerne taper og at Putin frykter at han kan bli avsatt. Det er Fake News.

Fake news
Harde kamper i Øst-Ukraina: Russland-ekspert: Putins lederskap i krise MONICA BRING ESTENSEN
Publisert: Oppdatert 20. januar 2015

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Det er fake News fordi det er villedende og usant.

Hvem er egentlig “dere”?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

finn

Russland sliter heldigvis og kommer ikke til å vinne

Du representerer det vi fortelles hver dag fra offisers-Norge.
Norge er den største bidragsyteren til Ukraine per capita i vest ved siden av UK … større enn Danmark, Sverige, Finland, Nederland, Tyskland, Frankrike.

Fra nyhetene

– Vi har skote 40 granatar berre i dag, fortel ukrainske Igor til NRK. Tungt artilleri frå Noreg er no i full bruk i kampane i Donbas.

NRK
VI FØLGER NÅ Krigen i Ukraina OPPSUMMERT Russland angrep nabolandet Ukraina 24. februar. Krigen pågår fortsatt. Begge landene har lidd store tap, ..

Her heter det at ikke var krig i Donbass 2014-2022. og tapstallene er de tallene som Ukraina oppgir (10% sant)

Altså det fake offisers-Norge / finn.
Ifølge offisers-Norge er Ukraina et demokrati, og etnisk rensing foregår ikke. Ukraina har “fri presse” heter det, i motsetning til Russland. Ifølge offisers-Norge har ikke NATO trent opp nazister i Donbass.

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Mener du virkelig at Russland har fri presse? Det er ekstremt hånlig mot alle som sitter fengslet der pga de har prøvd å spre informasjon.

Du har fortsatt ikke svart på hvorfor Ukraina ikke er et demokrati, men å svare på spørsmål virker jo vanskelig for deg. Nå tenker jeg det er like før du ber meg om å begynne og google selv og at du ikke jobber for meg.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Klovn! Snakker om å kaste stein i glasshus.
Zelenskyy har forbudt all opposisjon i landet, alle medier han selv ikke kontrollerer, alle TV stasjoner han selv ikke kontrollerer.

Den store Nasjonalhelten som feires hvert år er Bandera som myrdet 1,5 millioner Ukrainere, polakker, jøder og kommunister for Hitler.

Har du bilde av Hitler over senga di som du sier Heil Hitler til før du legger deg og når du står opp ?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Et annet eskempel på fake news fra dere er overskriftene om at Trump skjuler ulovlighetene sine ved å ikke gi fra seg selvangivelse.
Så leverte Trump fra seg selvangivelse og Media fant ingenting ulovlig, og ingen penger fra Putin.

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Imponerende at du klarer å dra inn Trump også i denne diskusjonen. Det viser bare hvor ute på viddene du egentlig er. Du kommer med argumenter som ikke er relevant for diskusjonen, kun fordi du ikke har noe annet å bidra med.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

finn

Russland sliter heldigvis og kommer ikke til å vinne

Dagen nyheter

While Western pundits (I think shills is a more apt description) and media continue to insist that Ukraine is pounding the snot out of Russia, the facts on the ground in Soledar and Bahkmut tell a different story.

https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/endgame-ukraine-bahkmut/

comment image

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

BBC hadde et estimat av tap bhttps://www.bbc.com/news/world-europe-63580372

How many people have died in Ukraine?

Ukraine has largely refrained from giving casualty figures. But in August, the armed forces’ commander-in-chief, Valeriy Zaluzhniy, was quoted in Ukrainian media saying 9,000 Ukrainian soldiers had died so far.

The UN has said it does not consider figures released by those involved in the conflict to be reliable.

Ukraina tillater ikke at folk oppgir tapstall, med mindre det er ukrainsk forsvarsjef som oppgir tallene.
FN vil ikke bruke tall fra noen som er part, BBC, the Guardian, CNN er alle sammne part.

finn

Kom heller med tall fra en realistisk kilde hvis du skal diskutere dette.

Har snakker finn om at en kilde som ikke eksisterer skal brukes. finn har ikke egne kilder som underbygger hva han står for angående tap i Ukraina, men regner med at summen av NRK (løgner), NUPI, norske eksperter og journalistaspiranter i gjennomsnitt treffer blink, slik at finn kan konkludere

Vi kan bare håpe at Ukraina får banket Russland ut av landet ..

Skikkelig molbo med andre ord.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
1 år siden

Tror vi skal være litt snille med Finn siden han ligger på dødsleiet.

Sikkert ikke morro å vite at du har maks 2 år igjen å leve med propper som vokser i hjernen, hjertet, lunger og som bare blir større for hver dag.

4 milliarder syke av DNA injeksjonen nå samt 100 mill døde og det akselerer.

Alt vi trenger å gjøre er å vente så dauer trollene ett etter ett i tiden fremover.

Rart at de som er så smarte ikke klarte å legge sammen 2+2 da myndighetene kjøpte inn millioner av lik bagger sammen med DNA injeksjonen.

Selv ikke da Kill Bill og de andre holdt fine foredrag om hvordan de skulle redusere verden befolkning med mange milliarder med vaksiner så skjønte de noe som helst.

Selv ikke da makteliten la ut kart over verden som viste at i Norge så skulle 2 millioner drepes før vi kom til 2025 så skjønte de noe om helst.

Sånn går det når man fornekte fakta.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
1 år siden

I min familie sier vaksinert at 4-8-dobling av Covid-19 vs. 2020 skyldes “en ny Corona-pandemi”. Nå gjelder det å sikre seg booster …

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Masse rare påstander, men ingen bevis som backer deg opp. Det kan nok være fordi dette er fri fantasi. Ifølge andre på Nyhetsspeilet så skulle alle som hadde tatt vaksinen vært døde allerede, men vi får se om 2 år.

Det er forresten svært inponerende av dere å vri en debatt om strøm over til både vaksiner og krigen. Det sier jo sitt om folka her inne, dere har blitt blindet av hat mot saker dere ikke har peiling på. På tide med en virkelighetssjekk, gjerne etterfulgt av noen psykologtimer.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

På tide med en virkelighetssjekk, gjerne etterfulgt av noen psykologtimer.

Den legen på bildet nedenfor er CNNs legeekspert.
Han snakker som deg, selv om Pfizer aldri testet om Pfizer-vaksinen hadde noen effekt på smitte av Covid. Han bare prater som Goebbels.
De som tror på den reklamen er blitt for dum til å¨leve.

pfizer.png
kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

På tide med en virkelighetssjekk

Sier en som ikke har en eneste faktakilde.
Når jeg teller kilder jeg kommer med nederfor- kommer jeg til 4 kildehenvisninger. For deg blir det typisk 0 kilder, deretter blir (ingenting) beskrevet som “realistisk kilder” (norsk offiser?)
NRK bruker NATO-finansierte ukrainske engelskspråklige kanaler som “kilder”, og du gjentar samme svada.

Det siste NRK oppgir 13.01.2023 04:05

 523 sivile skal være fanget i Soledar 

Typisk løgnere vil oppgi “523” og ikke “500”. Samme kilde som NRK bruker oppga at “82.000 sivile var drept av russerne i Mariupol”.
Det er slikt norske offiserer fyller hodet med, samt at Covid-19 vaksiner er “trygt”

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Du kommer med noen henvisninger ja, men disse er ikke en del av diskusjonen og er bare noe du prøver å avspore med.

Jeg ser jo hele tiden at du prøver å diskutere helt andre ting, nå kommer tilogmed covid inn i diskusjonen, men du unnlater konstant å svare på enkle spørsmål.

Dette viser bare at du ikke har noe fornuftig å komme med og bare kaster ut alt du kan av svada.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Jeg kommenterer dagens nyheter. På Nyhetsspeilet kan det ta 3 mnd før dagens nyheter får en egen artikkel.

Dette var fra deg selv i toppinnlegget

Vi kan bare håpe at Ukraina får banket Russland ut av landet slik at krigen ikke lengre vil være en bidragsyter til de høye prisene. 

Hvilket er like bunnfalskt som gårdagens reportasje i NRK fra Soledar, hvor det heter at 500+ gamle fortsatt befinner seg i Soledar … (uten strøm, vann, mat, forsyninger eller yngre medlemmer til å ta seg av dem). Soledar har 300 km med tunneler under seg, hvor man trenger bil pga avstandene, og hvor ukrainske soldater kunne oppholde seg, men dit dro ikke de gamle ifølge NRK ?? Istedenfor viser NRK bilde med utbombede hus hvor budskapet er: -Se hvordan russerne ødelegger husene til de gamle i Soledar

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Hvorfor er uttalelsen min feil? Jeg håper Ukraina klarer å kaste ut de invaderende styrkene, mener du Russland ikke invaderer Ukraine?

Igjen så.kommer du med helt merkelige uttalelser som ikke har noe med saken å gjøre.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Du impliserer at regime i Ukraina er legitimt, at det ikke foregår etnisk rensing av russere i Ukraina, at tapstallene for krigen er på nivå med “store tap på begge sider” (at Ukraina med litt hjelp kan “frigjøre” det som nå er russisk land med mest russisktalende), at det var ingen krig i Donbass 2014 til idag, at krigene i Irak, Afganistan, Syria og Libya var “lovlige kriger”, og at dette ikke er rasisme anno 2022

US demands action after Valieva cleared in doping case

The head of the US Anti-Doping Agency expressed anger after the figure skater was found to have ‘no fault or negligence’

Anklagene i vestlige Media om russiske krigsforbrytelser er naziløgner.
Dere tror dere kan si hva som helst uten å bli stilt til rette for det.

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Igjen, hvem er “dere”?

Hvorfor drar du inn dopingsaker i denne diskusjonen?

Hvem var det som kjørte inn med tanks i et selvstendig land (hint, det var ikke Ukraina)?

At et område er mest russisktalende gjør det ikke legitimit å invadere landet.

Det at du gjentar at dette er nazi-løgner viser jo bare hvor ukritisk du er til informasjon og hvor lite du egentlig vet. Du latterliggjør deg selv, kanskje ikke på nyhetsspeilet hvor alle tror på alle artiklene og kommentarene som de er enige i selv.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Hvorfor drar du inn dopingsaker i denne diskusjonen?

Det har jeg allerede svart på. Du impliserer at “US demands action after Valieva cleared in doping case” ikke er vestlige sanksjoner (=rasisme) mot alt som er russisk – ettersom din holdning er at hva NATO driver på med er lovlig og ikke lawfare for å trakassere russere. Norge fortalte russerne at deres matleveranser til Barentsburg brøt norsk lov (?)
Listen med sanksjoner mot russere er nå på 11.000 sider. Det sier vel seg selv at russere i Norge har fått det travelt med å reise til Russland. Verre rasister enn nordmenn har de aldri møtt?
Tortur av russere er blitt vanlig i Ukraina. Et par millioner russere har flyktet fra Ukraina. Det var ikke slik da Yanukovych var president. Denne etniske rensingen kom med amerikanske og norske NGO’er under kuppet mot Yanukovych i 2014. NATO-ledere for dette kuppet var dansken Anders Fogh Rasmussen og nordmannen Torvald Stoltenberg. Anders Fogh Rasmussen ble senere personlig rådgiver for Poroshenko.
Du impliserer veldig mye med “ulovlig angrep på Ukraina”, som at hva dere drev på med i Afganistan, Irak og Libya var “lovlig”. Hvis ikke dere bryr dere om hva som er “lovlig” bør du ikke snakke høyt om lovlighet.
Russerne begynte å etterforske “Nordisk Ministerråd” for å være endel av Soros-nettverket. “Ministerråd” var bare noe cover for å skjule at de var privat.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Jens Stoltenberg selvfølgelig

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Er du nett komiker Finn: Eller er du svært syk ? Går det egentlig bra med deg ? Er det DNA injeksjonen som skader hjernen din ?
Hva sier psykologen din ? Er det noe håp ?

Det er forresten svært inponerende av dere å vri en debatt om strøm over til både vaksiner og krigen.
Ja der er jeg helt enig med deg … La oss se hvem som vred strømdebatten over til krigen ?

Ojjj … allerede i første kommentar klarte du dette kunststykket.

Finn sier : Vi kan bare håpe at Ukraina får banket Russland ut av landet.

Du fremsto ikke særlig skarp så jeg valgte å se gjennom fingrene på det.
Men fr nå av så bør du holde deg til artiklenes tema og ikke dra inn alt mellom hummer og kanari i “kommentarene” dine.

Du har ikke lagt frem en eneste kilde på noe som helst av de sinnsyke påstandene dine … Men kanskje ikke så rart siden det ikke finnes ekte kilder på nonsens og tull.

God bedring :)

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Krigen i Ukraina er en bidragsyter til strømprisenw og er derfor naturlig å ta med, men både du og Kjell har fulgt opp med kun rare kommentarer om krigen of ingenting annet. Hvorfor du nå plutselig vil holde deg til tema er vel fordi du ikke har noe annet fornuftig å komme med. Med mindre du og Kjell skal fa inn noe annet rart igjen.

Hvilke sinnsyke påstander kommer jeg med? Nå Har ikke du kommet med noen kilder heller så du kjenner deg vel igjen med nonsens og tull.

Jeg elsker at dere holder på slik som dere gjør, dere driter jo dere bare ut med disse tåpelige påstandene deres. Jeg ler like mye hver gang dere kommer med en ny udokumentert påstand som du må ha mugg på hjernen for å tro på.

Jeg er sikker på.at dersom Russland hadde kommet med tanks og invadert Finnmark hadde du og Kjell stått i front som quislinger og tatt i mot putin med åpne armer og blitt kjempeglade for at også Norge skulle blitt av-nazifisert, med tanke på at alle med andre meninger enn dere er nazister mener jeg. Dere hadde vært perfekte som quislinger også med tanke på alle løgnene dere kommer med og meningene og handlingene dere tilegner andre.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Hvorfor trekker jeg inn at russere utelukkes fra idrett? Det viser hva slags rasisme som spres av dere.
Det var “målsetting” for RAND.
Å ta ned tyskerne er også målsetting = rasisme.

US demands action after Valieva cleared in doping case

The head of the US Anti-Doping Agency expressed anger after the figure skater was found to have ‘no fault or negligence

Rasisme er endel av nazismen, De allierte var rasistene under siste krig, med bombing av Hamburg (250.000 døde … det brant i dagevis der), osv i Japan.
Tyskerne oppførte seg ikke slik som dere.
Mest massakrer fant vi i krigen mellom ukrainske nasjonalister og polske nasjonalister VK2 tid, hvor barn ble henrettet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Er jo som å diskutere med et lite barn jo.
Alle vet jo at strømprisene gikk til himmels 8 mnd før Kiev sitt angrep på øst Ukraina pga ACER og utenlands kablene.

Hvorfor klarer du ikke å svare på om du støtter øst Ukraina eller Kiev Juntaen ?

Håper Putin kommer og kaster missiler i hodet på smurfen og Kjell ???

Når er det stille tid i barnehagen ?

Died Suddenly er en film laget av eksperter som patologer og balsamører og her kan du se med egne øyner hva de drar ut av blodårene på døde injiserte…… Lange blodpropper laget av spike proteiner. De vokser og vokser til alle er døde.80% av alle injiserte døde ser slik ut innvendig. Bare denne opplastingen er sett av 16,2 millioner. Men tviler på at du får sove mer etter å ha sett den. Died Suddenlyhttps://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

Nå tror jeg du har beviser nok for en stund.

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Selvinnsikt er noe du helt klart mangler. Jeg har bare begynt å argumentere på ditt nivå, nå ser du kanskje hvordan resten av fine meningsmotstandere har det.

Nå skrev ikke jeg at krigen var eneste grunnen til høye strømpriser, men en bidragsyter.

Nå skrev jeg heller ikke at jeg håper dere blir bombet, men du er jo ekspert på å fordreie ord.

Det er søndag, så barnehagen er stengt i dag
Men jeg skjønner at det går i surr med dagene når man ikke har en jobb og bare går hjemme hele dagen.

Died suddenly er muligens det største svada makkverket jeg har sett noen gang. Og hvorfor du fortsatt tar inn vaksiner i denne debatten er veldig merkelig.

Jeg støtter Ukraina i alt de gjør. Mest fordi det tydeligvis provoserer deg og Kjell, men også fordi de har sin rett til det. Hver døde russer er en god russer!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Hva er galt med deg ? Jeg har spurt deg en rekke ganger om hvem du mener når du snakker om Ukraina ?

Får prøve igjen : Mener du Ukrainerne i øst som støter den demokratisk valgte presidenten eller kuppmakerne i Kiev som utøver folkemord mot Ukrainerne ? Eller som USA sa: Vi skal angripe Russland til den siste Ukrainer er død.

Dette er bare en fortsettelse av andre verdenskrig så enten støtter du Hitler og hans allierte ellers så støtter du Russland.

Forklar oss hvordan i all verden spesial operasjonen i Ukraina er er en bidragsyter til høye strømpriser når prisene gikk opp 8 mnd før fredsoperasjonene til Russland. ? Mener du at de brukte tidsmaskiner og reiste bak i tid ?

Died suddenly er en av de beste filmene som er laget og sett av flere hundre millioner. En rekke andre filmer fra hele verden viser det samme.

Alt som avviker fra din ko ko verden er tull ? Lool hva sier egentlig psykologen din til deg ?

Men for all del, om jeg hadde latt meg lure til å bli injisert med befolkningsreduksjons skuddet så ville sikkert jeg også fornektet fakta for å tilfredsstille meg selv så lenge som mulig. 

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Oi, var det frustrerende når noen ikke svarte på spørsmål? Du som ikke svarer på noen spørsmål, eller ikke spørsmål du vet du tar feil i.

I din forrige kommentar var filmen sett av 16 millioner, nå er den sett av flere hundre millioner, skal si den sprer seg fort! Det er jo ingen bevis i denne filmen, i hvertfall ikke hvis du skal bruke kritisk tenkning, men jeg vet jo dette er umulig for deg.

Igjen, så sa jeg at KRIGEN er en BIDRAGSYTER og ikke hele årsaken, eller er du så tjukk i hodet at du ikke skjønner at sanksjoner mot gass vil ha en effekt på prisene? Det viser jo hvor lite du egentlig skjønner.

Bevis at jeg har tatt vaksiner.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

For ente gang, forklar hvordan krigen er en bidragsyter til høye strømpriser når prisene var like høye før spesialopperasjonen i øst ?

Du kaster jo bare ut av deg konspirasjonsteorier du ikke har dekning for ….

Hva mer er Russlands skyld ? Er det Russlands skyld at det blir så tydelig mørkt ute ?
Er det Russlands skyld at ikke Frankrike vant fotball VM ?

Hvorfor svarer du ikke på hvem du støtter ? Ukrainerne i Øst eller nazistene i Kiev ?

Du kan like gjerne si ::: Jeg støtter verden, men håper verden skal tape .. Det er verden sin feil, heia verden ….. Det er så innmari teit med krig og fred og sånt. Ko ko ko ko

Hvem bokstaver skal du lære på mandag ? Du kan jo ikke lese .. Jeg sa denne opplastingen var sett av 16,2 mill, men alle de tusener av opplastinger til sammen på andre plattformer så blir det flere hundre millioner. Om du ikke klarer å forstå noe som helst så bør du søke proff hjelp av en hode doktor.

At du tilhører den 90% som lot seg lure til å bli redusert og kontrollert ? Det har du jo selv bevist med nonsens kommentarene dine.

finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Energi er en knapphetsressurs, når en av de store energiprodusentene ikke lengre er velkomne i markedet så blir det mer knapphet om energien. Ressurser det er knapphet om blir alltid dyrere. Er dette for vanskelig for deg å forstå? Eller må vi på enda mer detaljnivå? Prisen på strøm var høyest etter de største sanksjonene traff inn og enda mer når det ble kaldere. Jeg håper du skjønner at de fleste bruker minst strøm om sommeren og at det da ikke er så stort behov for strøm? Jeg regner ikke med den lille hjernen din klarer å prosessere dette, men vi kan alltids håpe.

Di skjønner vel at når du ser videoen 3 ganger så blir dette 3 views? Og når idioter som deg ser denne hver gang før dere legge dere så blir det mange views, men ikke unike views. Jeg skjønner at dette er vanskelig for din lille fuglehjerne å skjønne.

Kan du igjen bevise at jeg har tatt vaksinen? Det er bare mye tomprat og fordreining av virkeligheten som vanlig.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

 så blir det mer knapphet om energien

Hvis vi ser på gassprisen ser vi at den har holdt seg på i gjennomsnitt samme nivå i 30 år, mens dollar har falt med 50-70% på samme tid.
Dvs. gassprisen har falt i løpet av disse 30 år.
Det du sier bekreftes ikke med data.

Kan du igjen bevise at jeg har tatt vaksinen?

Du tenker som en Natoist. Det hører med til historien at du har ingen “netthistorie” .. du bare skifter nickname for å slette spor, og så snakker du som om at du ikke er tilhenger av ulovlig kriger – mens du snarere har støttet alle ulovlige kriger Norge har deltatt i.

natural_gas_2.jpg
finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Bildet du viser selv viser hvor mye prisen på gass gikk opp etter invasjonen av Ukraina, men jeg skjønner at det er vanskelig for deg med fakta og sånt.

Kan du bevise på noen måte at jeg skifter nick? Eller er det bare antakelser som vanlig fra deg? Tror du virkelig jeg er den eneste som er kritisk til dette latterlige nettstedet og alt tullet som blir postet her?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Gassprisen var høyere i 2000, 2003, 2006, og 2009 enn i 2022. Før krigen hadde gassprisen en topp på 6.0, og idag er prisen 3.4.

Et kart over gasstankere viser oss at de venter på bedre tider for å levere gassen de er lastet med. Dagens priser gir intet overskudd for dem. Så nå er havet full av gasstankere.

Hvis man skal tro det man lærer på skolen så vil bilene bli veldig dyr når alle skal ha bil, ikke omvendt, at bilene vil bli veldig billige når alle skal ha bil.
Eksempel: en norskprodusert tilhenger 320*180 koster 35.000. Man kan få en hel bil til den prisen, og da har bilen blitt belastet med 30%+25% i avgifter til staten.

Det er 10.000 i Norge som heter “finn”. Sier ingenting.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Kan du igjen bevise at jeg har tatt vaksinen? Det er bare mye tomprat og fordreining av virkeligheten som vanlig.

Å poste benektelser er å ikke si noe som helst = tomprat.
Du klarer å skrive at hva du påstår er sant … uten å poste en eneste faktakilde. Det er rett ut av debunkerhådboka

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Det var du som påsto jeg har tatt vaksinen, da må du faktisk også bevise dette. Eller så må du innrømme at du er en løgner!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

90% i Norge er fullvaksinert

Jeg regner med at du er fullvaksinert

fortalte legen meg

finn

Energi er en knapphetsressurs, når en av de store energiprodusentene ikke lengre er velkomne i markedet så blir det mer knapphet om energien. Ressurser det er knapphet om blir alltid dyrere. Er dette for vanskelig for deg å forstå

Siden Natural Gas er på $3.3 idag, og vi må tilbake til juni 2021 for å finne en så lav pris, konkluderer jeg at du bare antar og antar hva som er virkeligheten, uten å skjønne hvor fjernt det er

finn tror det er mangel på gass i verden (sist jeg jobbet med gass drev de å brant opp gass hver dag), så tror han at gass produseres av gamle furuskoger eller hva … som blir til olje … tatt ut av hodet på noen Rockefeller ansatte
Oljeselskap er veldig troverdige
vil finn legg til.
Når vi hører i Norge at fossil energi skal bort innen 2030, og i alle fall 2050, tenkt Norge er full av molbo-finn’er.
Nå skal Bodø bygge verdens dyreste ferge som skal gå på Hydrogen
“Fantastisk” heter det der i gården

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  finn
1 år siden

Energi er en knapphetsressurs, 

30% av maten kastes hver dag. I New York måtte de bare kaste amerikansk mat til de ulovlige innvandrerne fordi de ville ha meksikansk mat o.l.
Så på et supermarked betaler man både for den maten man kjøper og for den maten supermarkedet kaster.
Før i tiden var det synd å kaste mat. Nå er det slutt på det.

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  kjell108
1 år siden

Kjell, kan du logge inn på Nyhetsspeilet når du kommenterer slik at du får ut kommentarene dine umiddelbart og vi samtidig slipper å gå inn i løsningen og godkjenne hver kommentar?

finn
finn
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Du er dessverre ikke smart nok til at jeg kan fortsette denne meningsløse diskusjonen, Kjell. Du kommer kun med falske anklager og bare link til masse tull som ikke har noe med diskusjonen å gjøre.

Jeg kan ta opp tråden igjen hvis du kan bevise at jeg er vaksinert, inntil da så får du ha lykke til med propagandaen din. Håper du blir bedre snart.

« Forrige artikkel

Fotball som global avsporing

Neste artikkel »

Oppfordring til borgerlig revolusjon

73
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x