Avisen ble slått konkurs etter dette oppslaget i 2011, hvem sto bak det, mon tro (?): https://www.daily-sun.com/post/515893/Depopulation-through-forced-vaccination:-The-Zero-Carbon-solution-

Bill Gates og den villede utryddelse av den hvite kristenheten

2.1K visninger
6 minutter lesetid
40

Det gjelder å ta dette på alvor. F. William Engdahl skriver: «In plain English, one of the most powerful men in the world states clearly that he expects vaccines to be used to reduce population growth.” F. William Engdahl har i mange år skrevet om de største utfordringene vi har; nemlig å gjennomskue de som systematisk er på jakt etter ødeleggelser og tilintetgjørelse, de som bor skjult midt iblant oss. De har én achilleshæl; de må planlegge og utføre sine djevelske planer fra det skjulte, det er grunnen til at de med tiden har blitt de fremste eksperter på bedrag og løgn. Det er de som står bak den villede utryddelse av den hvite kristenheten, fordi denne bærer sosiale ideer i seg med sprengkraft, ideer som skaper lys i mørket.


For det er særegent å hevde at verden har for mange mennesker; enten var det ikke mat nok, ikke plass nok eller klimaet ville bli kaotisk, alikevel hadde ingen av argumentene troverdighet. Meget merkelig. Var det kanskje ikke logikk og tanker som rådet, men bevisst plassert illusjon og løgn? Hadde en liten gruppe makthungrige av en eller annen uutalt grunn kastet blår i øynene på oss? Var det derfor de så systematisk, men skjult for den almenne bevissthet, arbeidet med krig, sykdom og sult, med ekstrem rikdom enkelte steder og ytterste fattigdom på mange andre? Hadde de ikke verdensøkonomien, pengene, som sitt hovedverktøy? Var det derfor de hadde blankpusset og lakkerte abortmulighetene som en god gjerning, reklamert for abort som om det hadde med frihet å gjøre, kvinnens frihet, at det var nyttig for menneskeheten? Ble ikke dette solgt ut som noe radikalt og moderne?


I Norge savner vi idag røflig regnet ca 1 mio landsmenn og kvinner som kunne ha hatt sine forfedre født fra slutten på 60-tallet og utover. Jens Stoltenbergs mor Karin var foregangskvinnen fremfor noen for abort i Norge (om Karin, se Aftenposten, her). Men også oppegående og unge, våkne folk hadde latt seg overbevise om dette: Også Norges Miljøvernforbund under Kurt Oddekalv arbeidet for reduksjon av befolkningen, selv om han begynte å snuble i ordene da jeg spurte ham om dette, for jeg kunne ikke tro og begripe at det var tilfelle. Men det betyr at det er mange som har blitt lurt inn i denne forferdens blindgate.

Aftenpostens utgave av Når global helse blir business, kan lastes ned, med takk til Gråbein, her.
Bill Gates: Først fikk vi befolkning

F. William Engdahl var tidlig ute med denne artikkelen. Han gikk rett til kjernen av problemet (artikkel på engelsk, se her): Her dukket Bill Gates opp som en representant for en gruppe styrtrike khazarer som i brutalitetens fellesskap skjøv et løgnaktig glansbilde foran seg; tegnet opp av profesjonelle markedsførere; Bill Gates var egentlig en engel, han reddet mennesker fra nød, sult og sykdom; det var den fete overskriften. Mens bak de lukkede gardiner hadde han i samarbeid med khazareide firmaer utviklet vaksiner som enten skadet eller tok livet av mange av de vaksinerte. Det var gjerne unge jenter i fruktbar alder. Og hovedpoenget med vaksinene var at de var lagd for å virke svangerskapsforhindrende, med svangerskapsødeleggende stoffer eller gener. Men dette ble holdt skjult for både de vaksinerte og deres familier. De sa ingenting om det. Gates erklærte i 2010: “Først fikk vi befolkning (en tydelig parafrase på “I begynnelsen var ordet”, fra Johannesevangeliet, kpt1.1.vers). Verden i dag har 6,8 milliarder mennesker. Det er på vei opp til rundt 9 milliarder. Nå hvis vi gjør en virkelig god jobb med nye vaksiner, helsetjenester, reproduktive helsetjenester, senker vi det med kanskje 10 eller 15 prosent.”


Fra TedTalk i 2010, F. William Engdahl har tatt Bill Gates forbryterske ord på alvor: “First we got population (se video, 04:23, her). The world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about 9 billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we lower that by perhaps 10 or 15 percent.”


GAVI-alliansen er et av hans prosjekt hvor også GHB har et vektig ord med i laget. Bak dem står Verdenbanken, Verdens Helsorganisasjon og vaksineindustrien. GAVIs mål er å kunne vaksinere hvert nyfødte barn i den tredje verden. Det høres fint ut, ikke sant? Ja, det blir fremstilt som et edelt filantropisk arbeid. Problemet er at vaksineindustrien gjentatte ganger har blitt tatt for å dumpe farlige vaksiner, dvs utrygge fordi de ikke var testet eller ble testet på en uvitende tredjeverdens befolkning, for det var der de landet hver gang Vesten ikke kunne bli kvitt sine egne vaksinelager. Noen organisasjoner har antydet at det sanne målet med vaksinasjonene er å gjøre folk sykere og enda mer utsatt for sykdom og for tidlig død.

De farmasøytiske vaksineprodusentene snakker ikke om de enorme helseskader fra spedbarnsvaksinering, inkludert autisme og mange nevro-muskulære deformiteter som har blitt sporet tilbake til giftige adjuvansene og konserveringsmidler som brukes i de fleste vaksiner. Mange vaksiner, spesielt multi-dose vaksiner som lages billigere for salg til den tredje verden, inneholder noe som heter Thimerosal (Thiomersol i EU), en forbindelse (natrium-etyl-merkuritio-salicylat), som inneholder rundt 50 % kvikksølv, brukt som konserveringsmiddel.


Statistikk om autisme i USA, tallet er ekstremt høyt pga vaksinering: «Den nasjonalt representative undersøkelsen antyder at rundt 1,5 millioner amerikanske barn har autisme – 2,5 prosent eller 1 av 40,» se, her.


Hvis vi tenker etter, visste vi dette kanskje allerede: For de har holdt på med dette i en årrekke, og først gikk Gro Harlem Brundtland som egenmektig tvang igjennom den allmektige innvandring, Norges medlemskap i EU, 1992 FNs Agenda21, hun har hatt en sentral hånd (WHO, GPMB) ikke bare i å få utvannet vår kristne kultur, men også i spillet om de sykdomsfremkallende virus for at mange skulle bli alvorlig syke og mange skulle måtte dø. Men hennes hovedagenda var som Bill Gates’, depopulasjon, ta livet av større deler av verdens befolkning, men i det skjulte, skjult bak bedraget om en pandemi. Vi skjønner at GMO skulle bli deres nye verktøy til utryddelser av mennesker, også solgt bak bedrag. F. William Engdahl skriver videre: ”

GMO, glyfosat og befolkningsreduksjon
Tenk det? Bare de vestlige land? Var det med hensikt? Kanskje er det noen Ødeleggere ute og går? Fra avisen svenske GP: “Resultaten är skrämmande. Mellan åren 1973 och 2011 har sperma-koncentrationen bland män i Europa, Nordamerika, Australien och Nya Zeeland sjunkit med 52,4 procent. Däremot noterades ingen minskning bland män från Sydamerika, Asien och Afrika. Orsaken till nedgången i väst är okänd, och forskarna uppmanar myndigheterna i västvärlden att på allvar börja undersöka de bakomliggande faktorerna” (se tekst, her).

GMO-avlinger har aldri blitt bevist trygge for mennesker eller dyr. Dessuten er de iboende genetisk ‘ustabile’ da de er et unaturlig produkt av å introdusere en fremmed bakterie som Bacillus Thuringiensis (Bt) eller annet materiale i DNAet til et gitt frø for å endre dets egenskaper. Kanskje like farlige er de “sammenkoblede” kjemiske ugressmidlene som selges som en obligatorisk del av en GMO-kontrakt, slik som Monsantos Roundup, det mest brukte slike ugressmiddel i verden. Den inneholder svært giftige glyfosatforbindelser som er uavhengig testet og bevist å eksistere i giftige konsentrasjoner i GMO-applikasjoner langt over det som er trygt for mennesker eller dyr. Tester viser at små mengder glyfosatforbindelser ville gjøre skade på en menneskelig navlestreng, embryonale og placentaceller i en gravid kvinne som drikker grunnvannet i nærheten av et GMO-felt.

Et spermie-drepende middel

“Et langvarig prosjekt fra den amerikanske regjeringen har vært å perfeksjonere et genmodifisert utvalg av mais, kostholdet i Mexico og mange andre latinamerikanske land. Maisen har blitt felttestet i tester finansiert av det amerikanske landbruksdepartementet sammen med et lite bioteknologiselskap i California ved navn Epicyte. Presidenten for Epicyte, Mitch Hein, kunngjorde suksessen på en pressekonferanse i 2001, og pekte på sine GMO-maisplanter, ‘Vi har et drivhus fylt med maisplanter som lager anti-sperm-antistoffer.’ ”

“Hein forklarte at de hadde tatt antistoffer fra kvinner med en sjelden tilstand kjent som immun infertilitet, isolert genene som regulerte produksjonen av disse infertilitets-antistoffene, og ved hjelp av genteknologiske teknikker hadde de satt inn genene i vanlige maisfrø som ble brukt til å produsere maisplanter. På denne måten produserte de i virkeligheten et skjult prevensjonsmiddel innebygd i mais ment for menneskelig konsum. “I hovedsak er antistoffene tiltrukket av overflatereseptorer på sædcellene,” sa Hein. “De låser seg fast og gjør hver sædcelle så tung at den ikke kan bevege seg fremover. Den bare rister som om den gjorde lambadaen.” Hein hevdet at det var en mulig løsning på verdens “overbefolkning”. De moralske og etiske spørsmålene ved å mate det til mennesker i fattige land i den tredje verden uten at de visste det, utelot han i sine bemerkninger.”


Artikkelens innhold er hentet fra Engdahls bok som kom ut i 2009, Full Spectrum Dominance: Totalitarian Democracy in the New World Order: Den kan lastes ned, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

40 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
9 måneder siden

Parasitten Bill Gates: “Rike land må skifte helt til syntetisk kjøtt”! https://www.ninacappelen.com/blogg/bill-gates-rike-land-ma-skifte-helt-til-syntetisk-kjtt

KTA
KTA
Abonnent
1 år siden

Når prins Charles holdt tale i miljøkonferansen i Glasgow Skottland (Cop 26) nevnte han hvor viktig det er med de rike nasjoners bidrag i miljøkampen. Han sa vi trenger ikke milliarder, vi trenger trillioner (!) til HANS DISPOSISJON (his disposal). Og hvem er det da han snakker om når han mener HAN ? Jeg bet meg ikke merke til dette før jeg leste et innlegg fra en annen nettside som mente at dette var Antichrist.

Tenk på alle milliardene som Norge sender i bistand, til FN, til Ukraina, til innkjøp vaksiner osv. Hva om 75 % av disse midlene eller mer samles inn til hans disposisjon. USA bidrar med flere titalls milliarder USD til Ukraina. Forbereder de ankomsten av Antichrist ? Jeg tviler på midlene går dit de trengs og havner kun i hendene på galningene.

Psykopaten Bill Gates skal altså få ansvaret for både helse, miljø og produksjon av mat i Europa. Det er hinsides all fornuft. Det er galskap. Her er en liten oppfriskning av hva Bill Gates står for https://www.bitchute.com/video/kUZ9CDbsUEXh/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  KTA
1 år siden

Tuen takk for den KTA, godt gravd. :)

Ja hvem er HAN ;) ?

Vel det tok meg 2 sekunder å finne ut da de sprengte Georgia Guidestons i et ritual.

Se på tallene og husk at tall aldri lyver. Georgia Guidestones ble sprengt kl 04.04 på natta den 6,7 2022.

Da får vi 4 4 pluss 6+7 som er 13 og 1+3=4 Dette inntraff 15 448 dager etter at de ble satt opp den 22 mars 1980.

Så hvem er den 44 president som er født den 4-8 som er den 216 dagen i året ? 6x6x6=216.

Selvfølgelig Obama og ingen andre. Barack betyr lynnedslag …. han som ble kastet ned til jorden som et lyn som det er skrevet.

De 4 GG steinene ble sprengt 22 251 dager etter hans fødsel. 2+2=4 og 2+5+1=6 = 4.8

Så da skal HAN tilføres trillioner så han kan skape verden om til sitt eget lille helvete ;)

Så hva skal til for at han skal krones og verden vil akseptere han som en global super leder ? ? En ekstrem stor hendelse som vil ramme hele verden der han kan tre frem som Verdens redningsmann og bli hyllet som en Gud.

Med kåråna kuppet så satte de alle i hele verden i fengsel i egne hjem i 2 år på få dager og fikk lurt dem til å injisere satan sprøyten i 70% av verden befolkning, de resterende 30% får nå sheddet spikeproteiner i seg om de omgås eller kommer i kontakt med injiserte. Som dokumentene Pfizer ville skjule i 60 år viste så er det å ha sex med en injisert å anse som selvmord, bare det å oppholde seg i samme rom vil utsette deg for stor fare.

Folk bli sykere og sykere, har null energi, sover og sover og blir mer og mer slitene .. Vi har bare så vidt sett starten. Stadig flere celler blir programmert til å produsere spike proteiner til immunforsvaret kneler og du får immunsvikt.

Det sies at man kan beskytte seg med å koke barnåler og lage te eller spise cannabis .. Om det er korrekt eller ikke vet jeg ikke, men svært mange oppegående eksperter påstår det.

Beste er så klart å unngå alle “vaksinerte”, men lett er det ikke.

Så hva vil skje? hvordan tenker satanistene ? Fra 6.7 så er det 67 dager til datoen 9/11 ;)

Alt tyder på at de denne datoen vil de servere oss en Fake Aliens som skal vare 1 år. Altså samle verden til et rike for å bekjempe en felles fiende.

På 9/11 så er det 30 633 dager ( 3X6=666 og magiske 33 ) siden satanistene ( Rockefeller ) kjørte en beta test på fake Aliens i USA og skapte total panikk i hele USA med et radio show den 30 okt 1938. i dag snakker vi hologrammer via droner og Musk sine 50 000 5G satellitter i bane rundt jorden med svært avansert teknologi.

https://www.livescience.com/63958-war-of-the-worlds-aliens.html

Slik vil det se ut.

HERE’S HOW THEY CAN CREATE A FAKE ALIEN INVASION

https://www.bitchute.com/video/fHolbRl2FK6j/

De fleste her fikk vel også med seg FN talen til Ronald Reagan om hvordan de skal skape en Aliens invasjon for å samle verden til et rike, fake eller ikke.

President Ronald Reagan on an “Alien Threat” at the United Nations

Husk det er alltid Hegelian dialectic som gjelder for satanistene. Skap et problem, få en reaksjon, server løsningen, en løsning folket ikke ville akseptert før problemet var skapt.

For Satan så handler alt om å kapre så mange sjeler som overhodet mulig som han kan ta med seg til helvete, han vet hans tid her er kort. Han vet Jesus snart vil returnere, men ikke nøyaktig når.

Verden ser mer og mer ut som Sodoma og Gomorah, snart er det slutt på tålmodigheten til Gud. Satan vil lokke og lure med flere og flere prøvelser, 70% røk allerede på den første og tok injeksjonen hans. De aller fleste vil la seg forføre, men de standhaftige og rene vil stå mot og bli kraftig belønnet for det. :)

https://viktigviten.no/covid-bedraget-fakta-4-vaksinerte-gjor-barna-syke/

Dagfinn Andreassen
Dagfinn Andreassen
Anonym
Svar til  smurfen
29 dager siden

Hvis man leker seg med tall, er det utrolig hva man kan produsere. Er det i det hele tatt noen fremstående mennesker som IKKE er fremstilt som Anti-Krist gjennom talltrylleri?

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Pfizer Announces Plan For Forced Drugging and Tracking People Worldwide

https://brandnewtube.com/v/aOy8Eu

If you want to survive, THROW your PHONE far AWAY

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Medisin tracking, jepp, jeg så og nevnte den for 15 år siden. Galskap. Ikke fasinerende i det hele tatt.

Roger Næss
Roger Næss
Abonnent
Svar til  e
1 år siden

Vet du størrelsen på en chip som lar seg spore ? Nei det gjør du tydeligvis ikke. Den minste chipen som er utviklet av Garmin og forsvaret som er (til en viss grad) sporbar er 50 x40 x20 mm og dere mener at de kan plasseres i en tablett ?

e
e
Anonym
Svar til  Roger Næss
1 år siden

Nano tech

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
1 år siden
Roger Næss
Roger Næss
Abonnent
Svar til  Aradorn
1 år siden

Later du som , eller forstår du ingen ting? Kast mobiltelefonen………om du virkelig tror at det hjelper da trenger du hjelp, for du sitter vel å skriver på www…….?eller sender su innlegg i posten?

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Roger Næss
1 år siden

Det er ikke bare gps som sporer. Man kan ha mye mindre id merking. Du kan jo lage deg noe som leser id og koble det til wifi. Du kan ha en Knøtte liten brikke som leses innenfor rekkevidden til senderen. Man trenger ikke ha dekning, men hver gang du går gjennom en leser vil du registreres. I en smartby kan du ha millioner av slike punkter og det vil fungere like godt. På samme måte som varer merkes for å unngå tyveri, med en detektor.
De minste er mindre enn støvkorn. Gilde bruker rfid merking som er 0,4 mm x 0,4.mm. De minste skal være 0,05mm x 0,05mm. Man har rfid i paller også. Til og med de er mindre enn det du sier. Kan jo sette opp detektorer på nettet tett i tett og se hvor de er til enhver tid. Det forstår du?

Veldig mye interessant de lager. Det er vel 40 -50 år siden de laget slik merking. Du må google litt, da finner du masse interessant.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Roger Næss
1 år siden

Sender alt telepatisk til e, så skriver e, inn alt under mitt nick.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

Arry, sammenslått nick? El.Arry? LOL.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Later, fishing

El.Arry
El.Arry
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

Glem ikke chipsn da (Fish and chips)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  El.Arry
1 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

MOTHER REPLACE WITH BIRTHING PEOPLE

Ikke, lov til å si mamma lengre

https://brandnewtube.com/v/qBJ6dt

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja, det er vel på grunn av at menn har begynt (i det små) å føde barn. Verden er gal.

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Denne passer godt inn her : spør alexa om billyboynarssisticpsykopatsociopatofalltimeinthehistoryoftheworld
https://brandnewtube.com/v/AKogBf

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

we haven’t infected enough people with this virus …….
https://brandnewtube.com/v/cRJmyt

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

LOL. I love AI :)

Sveinung.
Sveinung.
Abonnent
2 år siden

For å få et lite innblikk i det som skjer, så anbefaler jeg en del litteratur som er lett tilgjengelig, lettfattelig (lettlest og godt forklart). Det er nesten ufattelig hva de (våre politikere og helsemyndigheter – ikke minst WHO har fått folket til å tro på)

https://www.akademika.no/9788293540045/myten-om-smitte

https://www.akademika.no/vaksinetvang/skaftnesmo-trond/9788293235378

https://www.ark.no/boker/Margrethe-Salvesen-Koronarebellen-9788293818076?as_templateId=4602767&gclsrc=ds&gclsrc=ds

https://www.ark.no/boker/Einar-red-Flydal-5G-og-var-tradlose-virkelighet-9788293187455?gclsrc=aw.ds&gclsrc=ds&gclsrc=aw.ds

https://www.haugenbok.no/9788293187431/dokumentar-og-fakta/helse-og-livsstil/den-usynlige-regnbuen

https://www.haugenbok.no/9788293187509/dokumentar-og-fakta/helse-og-livsstil/straletaka

https://einarflydal.com/tag/straletaka/

Ja … Det er da litt til å begynne med. ;-) Det jeg kan si om disse bøkene er at forfatterne/oversetterne har ødelagt mye nattesøvn for meg. (bebreider dem overhodet ikke for det) De er informative, velskrevne og veldokumenterte, faktisk svært vanskelig å legge fra seg. Vel anvendte penger. De er alle sammen nøye med å forklare faguttrykk og vanskelige ord på en måte som gjør det interessant og lett og forstå.

Uunnværlige i den diskusjonen vi holder på med (i disse pandemitider) og de er med på å utvide horisonten og ikke minst forståelsen av egen helse, velvære og problemen vi utsettes for.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Sveinung.
2 år siden

XXXtremt viktig video : SGT Report

https://brandnewtube.com/v/aJWnya

Roger Næss
Roger Næss
Abonnent
Svar til  Sveinung.
1 år siden

Noe du bl.a henviser til einarflydal så forstår jeg at kildekritikk er noe du slettes ikke har. Flydal er en pensjonert almenlege som har gått livets harde skole og som sper på sin pensjon med å skremme depressive mennesker om bl.a om 5G, han er vel den personen som virkelig bedriver cherry picking helt uten kunnskap, i likhet med de fleste her på denne siden.

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Filmen Falling Down (1993) med Michael Douglas. Sjekk 2.26 i denne videoen. CORONA. Kan jo ikke være tilfeldig ? Ga psykopatene oss et hint ?

https://www.bitchute.com/video/gfbauFaHMxs/

REAL EARTH
REAL EARTH
Anonym
2 år siden

ONLY THE TRUTH WILL SET YOU FREE :

Earth is under a DOME :
Del 1 :
https://brandnewtube.com/v/FYtK81

Del 2 :
https://brandnewtube.com/v/CHgg71

kjell108
Abonnent
2 år siden

comment image

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Begynner å bi ganske så sykt når man blir stemplet som landsforræder av de som begår forræderi mot menneskeheten.

ps. Snakker om at Russland er psyko som stenger folk inne på galehus om de støtter menneskerettigheter, vel er ikke bare Russerne som tyr til slikt, men det er bare Russerne vi får høre om.

REAL EARTH
REAL EARTH
Anonym
Svar til  e
2 år siden
e
e
Anonym
2 år siden

“This Could Be a Tragedy For Humanity” | The First Brain Chip Implant

(NOT the first …)

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

VG hadde en artikkel i 2012 tror jeg det var. De skrev at ca 4500 mennesker i Norge døde på sykehus/sykehjem i 2011 som følge av feilmedisinering og feilbehandling.

Har det falt noen inn at dette er systematiske drap begått av Staten ? Vi har sett under pandemien hvordan sykehusene verden over har fått tredd nedover hodet protokoller fra helsemyndighetene som viste seg å være dødelige. Bruken av remdesivir i USA og midazolam i UK sammen med ventilatorer druknet mange pasienter.

De dreper folk med vilje på norske sykehus. Uten at leger og sykepleiere er klar over det. Hvor drakonisk er ikke dette ? Tror folk virkelig at 4500 dør på helseinstitusjoner pga sløvhet/udugelighet ? Nei dette har vært begått systematisk i lang tid

Hvem sender ut disse protokollene ? I USA er det Fauci og hans folk. I Europa er det WHO og Bill Gates. Bill Gates sitter med eget mandat i WHO. Så det er ikke kun vaksiner denne djevelen dreper folk med

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/g6JB9B/fire-av-fem-alvorlige-sykehus-hendelser-varsles-aldri

I USA er tallene 250.000
https://politisksnusk.com/2020/03/28/i-usa-dor-250-000-mennesker-hvert-ar-pga-medisinske-feil-i-helsevesenet-omregnet-betyr-det-at-ca-4500-nordmenn-arlig-dor-pga-feil-gjort-av-leger-og-helsevesenet-sa-la-oss-gi-en-applaus-for-leger-og/

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

Tenk på hvor mye penger sparer Staten sparer i fremtidige pensjonsutgifter på å ta livet av over 4000 eldre i året ? Men hovedmotivet for globalistene er jo befolkningsreduksjon tydeligvis

e
e
Anonym
2 år siden

old news

e
e
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Nazi Entusiastene har gjort enda verre til enn dette: human pigs

Anonym
Anonym
Anonym
2 år siden

Ikke les min kommentar med øyet, men les med Ånden. Er den feil? Dnk blir stående, men de få som motarbeider den blir det ikke. “Universalism” er et kjent begrep på den kjetterske delen av kristenheten. Dette kan enkelt avsløres, men kunnskapsløsheten rår. Anababtister og frimurere har forsøkt å ødelegge kirken i årevis. For de som ikke vet det: gjendåp er spott mot Den hellige ånd. Les i Konkordieboken om dåp og nattverd, og tilbakevis djevelens. De falske kristne som står på gaten og forfekter gjendåp og falsk kristendom. Søppel. Stå opp for dere. Driv vekk odinistene og tåpene. Ta opp ditt kors og be hver dag. Gud hater verden, men elsket den før synden (Joh 3:16). Få blir frelst. Avstå vaksinen, munnbind og test. Vær lojal mot Kristus eller bli fordømt. Alle voksne som forstår må være lojale, ellers går dere til helvete som verdiløst søppel. Stå opp nå eller aldri.

Anonym
Anonym
Anonym
2 år siden

Bill er satanist. De som ikke er med Kristus er nå mot han. Den som tier samtykker,.men den som ytrer et ord er død. Kjære artikkelforfatter..du er en stemme i mørket. Lag en artikkel om Konkordieboken og den kristne tro. La folk få forstå at mange prester i Dnk forfekter det såkalte universale evangeliet som ikke er det første evangeliet. Skyv ut disse falske frimurere sammen med de kunnskapsløse odinister og ateister. Hele verden går fortapt, derav Johannes 3:16. De få som tror blir frelst. Satanist Bill Gates har nå trengt inn i kroppen. Få blir frelst. Fornekt Herren og gå til helvete, eller vær lojal til enden og bli frelst. Slik fungerer det.

Roger Næss
Roger Næss
Abonnent
Svar til  Anonym
1 år siden

De verste kjøteren er slike som skyver religiøse budskap foran seg, religion er roten til all jævelskap. Er det noen som garantert havner i helvete så er det religiøse hyklere på Nyhetspeilet. Jeg fornekter Herren, og tar med meg alle falske religiøse jævler med meg i fallet.

« Forrige artikkel

Grådighet har ingen grenser

Neste artikkel »

Gro og Gro Eva Jolys demonjakt 17.03.2022

40
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x