Boken skulle være pliktlektyre for å forstå de historiske bakgrunner for Covid-19-pandemien og våre riks-politikeres totale maktesløshet. Kan lastes ned som epub-fil, her: https://1lib.sk/book/11820906/61ecb3

Mord ved injeksjon av Eustace Mullins

1.3K visninger
3 minutter lesetid
5

Følgende tekst av Eustace Mullins viser at dagens pandemi i 2021 er et resultat av årelange forberedelser. Det ser ut til å ha vært en særgegen kulturfaktor i et visst miljø av de styrtrikeste folk i USA. Ubevisst har de latt seg bære av denne igjennom mange år slik at det var helt naturlig at pandemien kom; den var så og si en frukt av en forråtnelsesprosess, en renselse, en utrenskning, den passet inn som hånd i hanske. Deres foretrukne sosiale hersketeknikker blir også nevnt. Vi står inne i en betennelse, en åndskamp, en prosess som naturlovsmessig må gå mot sin avslutning, for slangen spiser seg selv, en slags fryktelig autoimmun sykdom som naturlovmessig ender i dens død. Mullins valgte en skremmende, men virkelighetsnær tittel; for er det ikke akkurat det vi kan iaktta rundt oss, våre egne helsemyndigheters “omsorg” for sin norske befolkning? Teksten ble skrevet i februar i 1988, for 33 år siden.

En omtale av boken, her.


Boken Murder By Injection av Eustace Mullins burde være pliktlektyre for å få innblikk i de historiske bakgrunner for Covid-19-vaksinene og den ekstreme grådighet, kan lastes ned som pdf-fil, her.

“Det nåværende arbeidet, et resultatet av en førti års undersøkende forskning, er en logisk utvikling av mine tidligere bøker: Avsløring av den internasjonale kontroll med penger og praksis med bankvirksomhet i USA; et senere verk som avslørte de hemmelige nettverk av organisasjoner som gav disse fremmede kreftene politisk makt – de hemmelige komiteene, stiftelsene og de politiske parter gjennom hvilke de skjulte planer kunne virkeliggjøres;

og nå; den viktigste saken av alle; måten deres fordømmelser påvirker dagliglivet og helsen til amerikanske borgere. Til tross for stor makt til de skjulte herskerne, fant jeg ut at bare en gruppe hadde makt til å avsi livs- eller dødsdommer over den vanlige amerikaner – det var vår nasjons leger. Men jeg oppdaget at disse legene, til tross for deres store makt, selv i alle aspekter av deres yrkesliv ble utsatt for en meget streng kontroll.

Disse kontrollene var overraskende nok ikke underlagt noen stat eller føderalt byrå, selv om nesten alle andre aspekter av amerikansk liv nå er under absolutt kontroll av byråkratiet. Legene hadde sitt eget eneveld, en privat handelsforening, American Medical Association. Denne gruppen, som har hovedkontor i Chicago, Illinois, hadde gradvis bygget opp sin makt til den fikk total kontroll over de medisinske skoler og ansettelser av leger. Sporet etter disse manipulatørene førte meg rett til de samme leirene av de internasjonale konspiratorene som jeg tidligere hadde avslørt i mine bøker.

Jeg visste at de allerede hadde plyndret Amerika, redusert dets militær makt til et farlig lavt nivå, og pålagt byråkratiet å kontrollere hver amerikaner. Jeg oppdaget nå at deres konspirasjoner påvirket også helsen direkte til hver amerikaner.

Overskrift fra VG

Denne sammensvergelse har resultert i en dokumentert nedgang av våre innbyggeres helse. Vi er nå langt nede på listen over spedbarnsdødelighet, ikke bare angående dette, men også i annen viktig medisinsk statistikk. Jeg var i stand til å dokumentere en sjokkerende oversikt over disse kaldblodige milliardærene som ikke bare planlegger og utfører hungersnød, økonomiske depresjoner, revolusjoner og kriger, men som også finner sin største profitt i sine manipulasjoner av vår medisinske behandling. Kynismen og ondskapen til disse sammensvergerne er faktisk verre enn de fleste amerikanere kan forestille seg. De suger bevisst vårt folk for millioner av dollar hvert år gjennom “veldedige” organisasjoner og deretter bruke de samme organisasjonene som sentrale grupper for å styrke sine medisinske monopol.

Frykt og skremming er de grunnleggende teknikker konspiratørene bruker for å opprettholde sin kontroll over alle aspekter av vårt helsevesen, ettersom de ubarmhjertig knuser enhver konkurrent som utfordrer deres fortjeneste. Som i andre aspekter av deres “atferdskontroll” over amerikanske mennesker, deres mest brukte våpen mot oss er deres ansettelser av føderale agenter og føderale byråer som utføre deres intriger. Beviset for at dette skjer kan være de mest oppsiktsvekkende opplysninger jeg noen gang har kunnet offentliggjøre.”

Skrevet av Eustace Mullins, 22. februar, 1988


Boken Murder By Injection av Eustace Mullins (1923-2010) kan lastes ned som pdf-fil, her, toppfoto: Boken skulle være pliktlektyre for å forstå de historiske bakgrunner for Covid-19-pandemien og våre riks-politikeres totale maktesløshet. Kan lastes ned som epub-fil, her: https://1lib.sk/book/11820906/61ecb3

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
Abonnent
2 år siden

Plandemic II (FULL MOVIE)
https://www.brighteon.com/d6412bff-0421-4190-a7bf-3e5e1f52559d

Ut fra første 5 minutter … noe alle bør få med seg.

ken
ken
Anonym
2 år siden

Ikke fortvil! Nå går vi mot en oppklaring av dette skuespillet som har regjert i hundrevis av år – Jon Holden (på norsk):

Se også Rainer Irgang (R.I.P.) for god lærdom (på norsk): https://www.youtube.com/channel/UCpewKz79EG-0RVjqVGnU1cQ

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

Vi går mot tørke i Vest-USA og tomme matvarehyller, “mandatory vaccinations”, protester, en stor falsk flagg hendelse, med påfølgende militær unntakstilstand og konfiskering av våpen, ifølge Mike Adams.

Det er en erklært masonisk politikk at “vi vil heller nuke New York og Los Angeles og Chicago enn å tape makten”.

Mange antar katastrofer vil komme i form av at en meteor lander midt i suppa eller at Vest-USA deles i 2 av et jordskjelv.

Hvis folk begynner å tro at millioner dør av COVID-19 vaksiner må noe dramatisk gjøres.
Det kan ikke være så vanskelig å få Yellowstone til å gå i lufta.

ken
ken
Anonym
2 år siden
DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
2 år siden

Takk for nok en utrolig underholdende artikkel

« Forrige artikkel

Eustace Mullins radiointervju

Neste artikkel »

Om legemiddelgigantene, av Eustace Mullins

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x