/

Satanistisk rituale under åpningen av Gotthard-tunnelen nær CERN

3.7K visninger
2 minutter lesetid
6

Verdens lengste togtunnel, som går under de sveitsiske alpene, åpnet 1. juni 2016 med et åpningsshow som var spekket av grim, satanistisk symbolikk, og som overlater lite til fantasien.

Etter 10 års arbeide og omtrent 10 milliarder brukte kroner, var litt over 57 kilometer toglinje under fjellene i Sveits ferdig. Det er lett å se for seg en normal åpningsseremoni. Der stiller borgermesteren med borgermesterkjedet og saks. Et lokalt musikkorps spiller kjente toner. Bygdas journalist knipser bilder og foretar intervjuer. Og lokalbefolkningen veiver med flagg, mens de koser seg med is og pølser.

Men slik var det ikke da Gotthard-tunnelen skulle feire sin åpning. Her ble ferdigstillelsen markert med en påkostet og velregissert lang åpningsseremoni, der kun spesielt utvalgte var tilstede. De inviterte ble servert en forestilling full av sataniske og groteske symboler, handlinger og lyder.

Om tilskuerne, som statsminister Renzi fra Italia, kansler Merkel fra Tyskland og president Hollande fra Frankrike, reagerte positivt eller negativt på dette, vites ikke.

Renzi, Merkel og Hollande fikk satanistisk påvirkning under en åpningsseremoni.
Renzi, Merkel og Hollande fikk satanistisk påvirkning under den bizarre åpningsseremonien.

For en ateist som ikke tror på usynlige krefter, vil nok dette fremstå som harmløst og utløse skuldertrekk. Men for de som vet at det er flere dimensjoner enn de vi kan se og ta på, så er dette svært seriøse saker. Handlinger, som i denne fremføringen, tiltrekker seg demoner, ondsinnede vesener som overfører destruktiv energi til folk.

Noen ønsker at denne type energi overføres, og derfor brukes slik symbolikk. Ikke bare i underholdning, men også på plateomslag, klær, vesker, plakater, tatoveringer med mer. De fleste forstår dessverre ikke hvilken subtil innvirkning dette har på deres tankesett og sjel.

Satanistisk seremoni

Nå har du muligheten til å se dette med egne øyne, og bedømme selv, da det ble gjort opptak av ritualet. Vi får se baphomet (et av luciferdyrkernes mange navn og symboler på djevelen) i sentrum, folket som befinner seg i transe-tilstand der de legger seg under satan, et lam som bæres frem for ofring, «blod» renner fra avkappet hode m.m.

Denne satanistiske seremonien ble innledningsvis velsignet av en prest, noe som viser hva og hvem prestene i realiteten dyrker. Forestillinger av denne typen er nøye planlagt, så ingenting av det som vises er tilfeldig. Dette betyr at de ansvarlige må ha baktanker og intensjoner med åpningsseremonien.

Det er verdt å merke seg, at omtrent rett over jernbanetunnelen ligger instituttet Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire, mer kjent som CERN. For de som ikke vet det, er det her den såkalte partikkelreaktoren befinner seg. CERN-instituttet har et uttalt ønske om å «åpne døren til andre dimensjoner», altså akkurat det samme som Gotthard-seremonien omhandlet.

https://en.wikipedia.org/wiki/Gotthard_Base_Tunnel

Hele showet (63 min.): https://youtu.be/GSDeExBtGGU

Utdrag med forklaring (9 min.): https://youtu.be/ZBELgO3MVY4 (Dessverre fjernet fra YouTube)

https://www.rt.com/op-edge/313922-cern-collider-hadron-higgs/

http://home.cern/

Johannes Kvam

Samfunnsinteressert akademiker i 40-årene, som vet at "noen" endrer terrenget for at virkelighetens kart skal stemme. Samtlige artikler er opphavsrettbeskyttet/copyright. Alle kan kopiere deler av mine artikler, så lenge det henvises til denne nettsiden og forfatter. Ønskes en hel artikkel publisert på trykk eller annen nettside, vennligst kontakt forfatter.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
3 måneder siden

“Large Hadron Collider will smash atoms together on April 8”.

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13249813/CERN-accelerator-smash-particles-solar-eclipse.html

Har selvsagt intet å gjøre med at de på C’E’R’N åpner en portal for negative krefter under en esoterisk solformørkelse. Bare en ren tilfeldighet selvsagt. Hva kan gå galt?

Mer info:
https://gregreese.substack.com/p/major-events-surrounding-the-april

Eirik Leknes
Eirik Leknes
Abonnent
7 år siden

CERN ligger vel rundt 300 kilometer fra Gotthardtunnelen? Dette kan alle som har et kart, finne ut.

Radiv
Radiv
Abonnent
7 år siden

Takk Johannes for ein viktig artikkel. Vet du om det ble skrevet noe om denne tunnelen i VG eller andre ” norske” aviser?

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
7 år siden

Den beste måten å uskadeliggjøre negative krefter på er å ikke ta dem altfor høytidelig. Jo mer publisitet og oppmerksomhet som blir disse til del, jo mer innflytelse og effekt får de. Det hele må latterliggjøres og i det hele ikke tas altfor alvorlig. Arrangører bak slike ting må stilles til veggs og avkles og gjøre rede for hva de vil med sin symbolbruk og hva de prøver å formidle. Hvis det ikke er noe positivt i det de har å formidle bør de ikke honoreres hverken med omtale eller betaling. Det er trist at bevisstløse politikere og apatiske offentlige ansatte lar slik passere. Det er opp til oss å si ifra og blåse i fløyta.

Kenneth Fjeld
Abonnent
7 år siden

Ja, dette er svært seriøse saker… Syke mennesker uten følelser og empati annet enn for seg selv!

Hjemmesiden http://www.galacticchannelings.com kan bidra til å inspirere til det POSITIVE, slik den har gjort med meg og så mange andre. Start gjerne med å lese om Suzy Ward for en hurtigst mulig innføring. Sistnevnte på engelsk, men innleggene er oversatt til 35 språk, deriblant NORSK. God og trygg lesning!

Samt http://www.thegreaterpicture.com på 8 språk, deriblant svensk og dansk. En mektig og god illustrasjon på bl a hvordan vår verden styres av korrupt makt.

« Forrige artikkel

Var Orlando-terroren falsk flagg?

Neste artikkel »

Hvor skadelig er strålingen fra mobiltelefonen din?

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x