Likheter mellom terrorspøkelset og svineinfluensa-spøkelset

11.5K visninger
3 minutter lesetid
96

Det er påfallende mange likheter mellom de siste dagenes ”terrorspøkelse” og ”svineinfluensa-spøkelset” som ble skapt via totalt ukritiske norske media for noen år siden.

Her er noen av likhetene:
– Myndighetene overdrev en risiko hinsides alle fornuftige proporsjoner
– Media videreformidlet ukritisk skremsels-propaganda
– Det ble skapt en slags kollektiv masse-suggestion
– Trusselen var lite håndfast, den gang som nå, selv personer på Jan Mayen ble oppfordret til å ta vaksinen selv om det ikke fantes potensielle smittebærere på hundrevis av sjømils avstand.
– Et statlig organ hadde hovedregien for narre-farsen: den gang Folkehelseinstituttet, nå PST.

Noe av lærdommen fra svineinfluensa-skandalen var dette:
– Stol ikke på myndighetene, de vet likevel ikke hva de gjør
– Lytt ikke til ukritiske media, der ingen har som oppgave å tenke i saker som denne…

Det som i ettertid ble klart om svineinfluensa-vaksine-skandalen var dette:
Sykdommen var lite alvorlig og masse-vaksineringen var totalt unødvendig. Dessuten fikk mange nordmenn liv og helse ødelagt som følge av direkte bivirkninger fra den eksperimentelle Pandemrix-vaksinen som viste seg å være helsefarlig for svært mange individer, noe som bl.a. er omtalt av TV2 her.

Her er noen eksempler på norske medias hodeløse dekning av svineinfluensa-saken…

2009: "Pandemi-Preben" Aavitsland fikk sine 15 minutter i rampelyset som en komplett uansvarlig fagansvarlig ved det farlige og inkompetente Folkehelseinstituttet
2009: «Pandemi-Preben» Aavitsland fikk sine 15 minutter i rampelyset som en komplett uansvarlig fagansvarlig ved det helsefarlige og inkompetente Folkehelseinstituttet, som i løpet av svineinfluensa-vaksine-skandalen hadde gjort seg fortjent til det treffende navnet FOLKEFORGIFTNINGS-INSTITUTTET (for bevis, se f.eks. TV2-lenken i nest nederste avsnitt over)

 

2014: "New kid on the block"; analysesjef i  Jon Fitje Hoffmann i PST er i gang med sine "15 minutter i rampelyset". Noen relevante spørsmål for oppfølgende analyse: 1. Hvordan har de reist fra Syria, med bil, med fly med kamel eller med esel? Å reise nordover gjennom Europa i en bil med våpen og sprengstoff ombord er ikke bare-bare. Og dersom de velger å reise med fly, så er det ikke sikkert at de får lov til å ta med seg alllverdens terrorist-stash i bagasjen, ikke engang som håndbagasje...
2014: «New kid on the block»; analysesjef Jon Fitje Hoffmann i PST er i gang med sine «15 minutter i rampelyset» med følgende utsagn: «En terrorgruppe har forlatt Syria med Norge som mål». Noen relevante spørsmål for oppfølgende analyse internt på PST-huset: 1. Hvordan har de reist fra Syria; med bil, med fly med kamel eller med esel? Å reise nordover fra Syria til Europa i en bil fylt med våpen og sprengstoff ombord er ikke bare-bare. Og dersom de velger å reise med fly, så er det ikke sikkert at de får lov til å ta med seg alllverdens terrorist-stash i bagasjen, ikke engang som håndbagasje… 2. Er det mulig at det kan dreie seg om en gruppe flyktninger? Hundretusenvis av syrere har flyktet fra sitt hjemland pga. de voldsomme lidelsene og ødeleggelsene som har vært forårsaket av borgerkrigen i landet.

 

Det går for tiden ikke direktefly fra Syria til Norge. Dette innebærer at mulige wannabe terrorister må gjennom transitt ved f.eks. Charles de Gaulle flyplassen i Paris. Er ikke PST klar over at det finner sted sikkerhetskontroll av alle transitt-passasjerer ved de fleste store flyplasser på kontinentet?
Det går for tiden ikke direktefly fra Syria til Norge. Dette innebærer at mulige wannabe terrorister må gjennom transitt ved f.eks. Charles de Gaulle flyplassen i Paris. Er ikke PST klar over at det finner sted sikkerhetskontroll av alle transitt-passasjerer ved de fleste store flyplasser på kontinentet?

 

"Her er en selvmordsbomber"; Aftenposten tråkker til med litt fryktskapende muslim-hetsing... Finn feilen...! Hint: En selvmordsbomber er en person som har dødd i en aksjon. En lys levende selvmordsbomber er en ulogisk kortslutning. Og hvordan kan Aftenposten være så sikre på at medmenneskes virkelige hensikter og intensjoner at de tråkker til med det som kan vise seg å være løgnaktige og ærekrendende beskyldninger hinsides enhver anstendighet...?
«Her er en selvmordsbomber»; Aftenposten tråkker til med litt fryktskapende muslim-hetsing… Finn feilen…! Hint: En selvmordsbomber er en person som har dødd i en aksjon. Det finnes bare døde (eller skadde) selvmordsbombere… En lys levende selvmordsbomber er en logisk kortslutning. Og hvordan kan nå Aftenposten være så sikre på et medmenneskes virkelige tilbøyeligheter og intensjoner at avisen – som liksom liker å fremstå som nøktern og aktverdig – like gjerne tråkker til med det som kan vise seg å være løgnaktige og ærekrenkende beskyldninger hinsides enhver anstendighet…?
Patruljerende politi bevæpnet med pistol med eller uten skarpe skudd er noe de aller fleste nordmenn ønsker å forbli foruten... Det er vel få som blir skremt av å se en politi med pistol ved selvsyn. SKREMSELS-EFFEKTEN er det nok media som har gjort aller mest for å lyktes med å skape...
Patruljerende politi bevæpnet med pistol med eller uten skarpe skudd er noe de aller fleste nordmenn ønsker å forbli foruten… Det er vel få som blir skremt av å se en politi med pistol ved selvsyn. SKREMSELS-EFFEKTEN er det nok media som har gjort aller mest for å lyktes med å skape denne gangen også, liksom som i svineinfluensa-saken…

 

Når så sterkt og ensformig fokus settes inn på å skape frykt, så ender det med at noen blir redde... 12 lag har trukket seg fra Norway Cup. Det er vel ikke alle tilreisende som har fått med seg at de flotte landet Norge har et mediakorps som i svineinfluensa-spøkelse-saken og terrorspøkelse-saken har oppført seg som en samling hodeløse høner, i en tilstand som har indikasjoner på kollektiv masse-suggestion internt i media- og avishusene...
Når så sterkt og ensformig fokus settes inn på å skape frykt, så ender det med at noen blir redde… 12 lag har trukket seg fra Norway Cup. Det er vel ikke alle tilreisende som har fått med seg at det flotte landet Norge har et mediakorps som i SVINEINFLUENSA-SPØKELSE-saken og TERROR-SPØKELSE-saken har oppført seg som en samling hodeløse høner, med indikasjoner på en mulig tilstand av kollektiv masse-suggestion internt i media- og avishusene…
Blir PST høstens budsjettvinner etter den siste ukas utgave av FJÆRA SOM BLE TIL FEM HØNS...? Var det ikke likevel ganske lumpent å spille det lumske TERRORSPØKELSE-kortet midt i agurktiden og på tampen av fellesferien? GLEDESDREPING vil vel noen kalle det for -
Blir PST høstens budsjettvinner etter den siste ukas utgave av FJÆRA SOM BLE TIL FEM HØNS…? Var det ikke likevel ganske lumpent å spille ut det lumske TERRORSPØKELSE-kortet på tampen av fellesferien selv om det var agurktid? GLEDESDREPING «without a cause» vil vel kanskje noen kalle det.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

96 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Maarit M. Hanssen
Forfatter
9 år siden

Jeg analyserte litt ansiktene til PST-sjefen Benedicte Bjørneland og justisminister Anders Anundsen på deres første pressekonferanse torsdag den 24.juli når de annonserte terrortrusselen. De var drittredde. Dette fikk meg til å tenke på, at saken kan være større enn som sådan. Kanskje var det egentlig snakk om en internasjonal terrorisme, et falsk flagg angrep ala 22.juli det her var snakk om og som ble avverget med en telefon til Putin og den amerikanske ambassaden. Spørsmålet blir da hva måtte Norge ut med som bytte for beskyttelse? Jeg tipper mere våpeneksport og deltakelse til det snart forestående angrepet på IRAN.

Lucc30
Lucc30
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Enig, og for ikke å glemme Norges tidligere rolle som Israel-venn, som nå støtter palestinere og har protestert mot Israels aggresive kampanje den siste tiden.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Jeg kan huske, at Aftenposten skrev tidligere, at forsvarsministeren deltok i denne øvelsen, men jeg kan ikke huske, at nettstedet nevnte akkurat dette: Janes This Week:

«RIMPAC 2014: US Pacific Fleet commander eyes Norway’s naval strike missile capability

The Norwegian Navy’s successful firing of a new Naval Strike Missile (NSM) during the ‘Rim of the Pacific’ (‘RIMPAC’) exercise has caught the attention of the US Navy (USN) admiral in charge of the fleet’s Pacific naval forces.»

Read more

Korriger meg hvis jeg tar feil ! Nå har altså Kongsberg våpenfabrik fått testet sitt nye drapsvåpen til sjøss ved Hawaii og milliarder av kroner vil bli tjent ved salg av dette våpenet til USA og Israel bla. Våpenet vil bli brukt til bombing av IRAN bla. SKAM DEG NORSKE REGJERINGEN !

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Det er lenge siden Naval Strike Missile ble testet ut. Saken er at den er så avansert at den i disse dager tilpasses F-35, det nye jagerflyet som Norge har bestillt. JSM er kodenavnet. Dette er offentlig info.

Det kommer ikke noe angrep på Iran. Angrepet kommer først mot Israel.
10 muslimske land vil angripe Israel sammen. Salme 83 vil bli oppfylt. ISIL, HAMAS og alle de andre terroristene forener seg i disse dager. Det kan du lett finne på arabiske muslimske nettsider. Under ledelse av ERDOGAN. Det er faktisk Tyrkia som har hjulpet ISIL, ikke Israel.

http://wp.me/p3tGFm-4b

Men da vil vel dere fargeblinde hevde at Israel framprovoserte det selv?
Nei, det er Pallywood som har framprovosert angrepet.

Sk0gr
Abonnent
9 år siden

Mediahåndteringen har sikkert likheter.

Men:
– ikke undervurder faren for selvmordsbombere rekruttert fra dem som ikke får være med i vårt ekskluderende samfunn. I en tid der konflikt globaliseres, blir det svært kritisk for et samfunn å beskytte seg ved å inkludere. Alle de som PST har avskrevet som hjelpesløse idioter siden de ikke har gjennomføringsevene, kan få nettopp denne utenfra og uten at noen har å gjøre med konflikten primært, men ble kastet inn i en uløsbar konflikt med samfunnet, terrorisert av maktmisbrukere og myndigheter som tråkker ned på mennesket overalt i Norge.

– situasjoner som oppstår ved fare for ting der alle har tilgang på informasjon, slik som ved helsefare gjennom et bestemt virus og bivirkninger av vaksiner som lages av diverse leverandører, kan neppe sammenlignes med trusler hvor kun ekstremt få har tilgang på informasjon.
Det var rart at MAS hadde fjernet truslen fra frontsidene ved slutten av fellesferien, mens politiet opprettholder tiltakene.

Lucc30
Lucc30
Abonnent
9 år siden

Vil gjerne påpeke at dette muligens kan være opptakten til Ebola skremselen media, helsepersonell og myndigheter/institusjoner i andre land har bedrevet. Omtalt omfattende på Jane Bürgermeisters hjemme side birdflu666.wordpress.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Vitnemål om tilfeldige mord utført på ordre av NATOs ledelse, således ingen tvil om hvor miljøet for reell terror finnes, et miljø preget av sadisme, perversiteter, hemmelige samfunn og undertrykkelse

NATO satanism, testimony, Kay Griggs: Colonel’s wife tell-all, oppression, deception, secret society http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1811&start=1

Sigr Huginsson
Forfatter
9 år siden

NRK: Slik vil du merke Frp i regj…*host*…Slik blir terrorberedskapen fremover:
http://www.nrk.no/norge/slik-er-terrorberedskapen-fremover-1.11853122

1. Fortsatt streng kontroll på flyplassene.
«Det blir som en fri tunnel for kriminelle fra Schengenlandene å komme inn i Norge. Den tunnelen må tettes igjen så snart som mulig, sier, Robert Eriksson, stortingsrepresentant Frp.»
http://www.nrk.no/trondelag/flyplass-uten-grenskontroll-1.10869689

2. Fortsatt streng grensekontroll.
Innenfor Schengen-avtalen kan vi også innføre strengere kontroll enn det som er gjort i dag. Vi må styrke politiet og tolletaten.
http://www.frp.no/nor/fylke/Select-your-county/OEstfold/Nyheter/Grensekontroll-ja-takk

3. Fortsatt bevæpnet politi.
Fremskrittspartiet vil bevæpne norsk politi, øke overvåkingen av landets innbyggere og benytte kjemisk kastrering av personer som begår seksuelle handlinger. Frps utkast til nytt partiprogram blir trolig vedtatt denne helgen. Ifølge utkastet skal bevæpnet politi kjøre rundt i pansrede kjøretøy. Økt avlytting og overvåking av folk, samt rett til å provosere fram lovbrudd, står også på Frps ønskeliste. – Dersom Frp får gjennomføre sin kriminalpolitikk, står vi i fare for å bli en politistat, sier Harald Stabell, leder av Advokatforeningens strafferettsutvalg, til Dagsavisen.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/frp/refser-frp-forslag-om-vaepnet-politi/a/304085/

Alt isolert sett er nødvendigvis ikke bare negativt, men det skal litt til å ikke legge merke til at man i kjølvannet av terrorpropagandaen snikinnfører
kontroversiell Frp politikk som i normale omstendigheter ville fått kraftig debatt rundt.

Finnes det i hele tatt noe bevis eller sterke identikasjoner på at en uidentifisert fanatisk gruppe (ufo?) fra midtøsten er på veg mot norge?

, Det er ikke riktig. Høyre og spesielt Frp er ihugga Israelvenner. Norske Liberalister og høyrepopulister (Den Norske regjering) er alliert med Israelske Liberalister og høyrepopulister (Israelske regjering). Enkelt og greit. Det er derfor mere riktig å si; glem Norges tidligere rolle som Palestina-venn. Nå støtter de sionistisk aggressjon, barnedrap og folkemord.

Uffda
Uffda
Abonnent
9 år siden

Government agents ‘directly involved’ in most high-profile US terror plots

Nearly all of the highest-profile domestic terrorism plots in the United States since 9/11 featured the «direct involvement» of government agents or informants, a new report says.

Some of the controversial «sting» operations «were proposed or led by informants», bordering on entrapment by law enforcement. Yet the courtroom obstacles to proving entrapment are significant, one of the reasons the stings persist.

The lengthy report, released on Monday by Human Rights Watch, raises questions about the US criminal justice system’s ability to respect civil rights and due process in post-9/11 terrorism cases. It portrays a system that features not just the sting operations but secret evidence, anonymous juries, extensive pretrial detentions and convictions significantly removed from actual plots.

«In some cases the FBI may have created terrorists out of law-abiding individuals by suggesting the idea of taking terrorist action or encouraging the target to act,» the report alleges. ++
http://www.theguardian.com/world/2014/jul/21/government-agents-directly-involved-us-terror-plots-report

US: Terrorism Prosecutions Often An Illusion
http://www.hrw.org/node/127456

FBI Entraps Americans in Terrorism Sting Operations

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
9 år siden

The Secret Government Rulebook For Labeling You a Terrorist

The Obama administration has quietly approved a substantial expansion of the terrorist watchlist system, authorizing a secret process that requires neither “concrete facts” nor “irrefutable evidence” to designate an American or foreigner as a terrorist, according to a key government document obtained by The Intercept.
https://firstlook.org/theintercept/article/2014/07/23/blacklisted/

Before Snowden: The Whistleblowers Who Tried To Lift The Veil
Bill Binney worked at the National Security Agency nearly three decades as one of its leading crypto-mathematicians. He then became one of its leading whistleblowers.

Now 70 and on crutches, both legs lost to diabetes, Binney recalls the July morning seven years ago when a dozen gun-wielding FBI agents burst through the front door of his home, at the end of a cul-de-sac a 10-minute drive from NSA headquarters in Fort Meade, Md.

«I first knew that they were in there when they were pointing a gun at me as I was coming out of the shower,» Binney says.

When I ask him why the agents were there, he replies: «Well, it was to keep us quiet.» http://www.npr.org/2014/07/22/333741495/before-snowden-the-whistleblowers-who-tried-to-lift-the-veil

Racy Photos Were Often Shared at N.S.A., Snowden Says
WASHINGTON — The former National Security Agency contractor Edward J. Snowden said in a wide-ranging interview published on Sunday that the oversight of surveillance programs was so weak that members of the United States military working at the spy agency sometimes shared sexually explicit photos they intercepted.

He also said the British government often pioneered the most invasive surveillance programs because its intelligence services operate with fewer restrictions intended to protect individual privacy than its counterparts in the United States and other allies.
http://www.nytimes.com/2014/07/21/us/politics/edward-snowden-at-nsa-sexually-explicit-photos-often-shared.html?_r=0

Eksempel: CIA Reveals Covert Acts In Chile
http://www.cbsnews.com/news/cia-reveals-covert-acts-in-chile/

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

For mye palestinsk support, Norge gikk vel over streken når den Norske regjeringen kritiserte Israel/USA i FN. Men hvordan skal de kunne forklare at de har stolt på CIA og Mossad kilder.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
9 år siden

Det er vel best å holde kjeft, catch 22 har ikke noe positiv utfall for oss.

Terjello
Terjello
Abonnent
9 år siden

«Terror-spøkelset» har i det minste vært en god trening for våre «terror-myndigheter». «Svineinfluensa-spøkelset» var nok alvorligere da dette i ettertid har gått ut over enkelte i vår befolkning.
Betimelig at denne «terror-trusselen» kom rett etter 22.07: Nå kan man fra politisk side si at «Joda, vår terror-beredskap fungerer aldeles utmerket». Kritikken om at lite er gjort på landsbasis, kan herved forstumme.
Vi har jo alle sett at det finnes et terror-beredskap.
Vel blåst – flott øvelse.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
9 år siden

Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) er en tjeneste som tjener Politiet og sikrer politiets interesser, derav navnet. Det er ikke ment å tjene deg.

Når Regjeringen tar ordre fra Politiet som igjen tar imot ordre fra PST som i sin tur følger ordre fra fremmed makt, kalles det landsforræderi. Norge er lagt under fremmed makt og Politiet tar over landet ved å lyve og snyte seg gjennom systemet. Norge er nå en Politistat.

Hva de måtte ha som grunnlag for å drive på som de gjør, er ikke vår sak. PST er en falsk regjering I landet. Den nye Quisling.

PST er altså IKKE Politiet. PST er Politiets regjering. PST tjener og sikrer Politiet. PST er i realiteten en fremmed makt som styrer Norge. Dette har ingenting med terror å gjøre. Man sier det er for å hindre terror kun for å kue enhver kritisk uttalelse. Hele opptrinnet er avansert statskupp.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Avregistrert
9 år siden

Er PST infiltrert av sionister? Selvfølgelig. Det er det første de vil infiltrere, for å spionere på 1) oss 2) regjering

Det er vi som er fienden. Det er oss terrorpolitiet skal kontrollere.

Anders
Anders
Abonnent
9 år siden

Det hadde gitt mer troverdighet om forfatteren hadde lagt litt mer hjernearbeid i denne artikkelen. Hva angår svineinfluensaen har jeg ikke tenkt å kommentere annet enn at dette er gammal graut der mange av argumentene er tilbakevist for flere år siden. Hva angår siste dagers terrortrussel:
For det første: Gaarder aner ikke hvilken etteretningsinfo myndighetene sitter inne med. Gjør han det er det noen som har lekket, og det tror jeg ikke. Ei heller er Gaarder sikkerhetsklarert for slik info. Hans konklusjoner er derfor basert på hvordan han utelukker mulige handlinger eller scenarier.
For det første kan terroristene ankommet Norge/europa for flere uker siden. At det ikke eksisterer ruter direkte mellom Syria og Norge beviser ingenting. Sprengstoff/våpen kan man skaffe hvor som helst i Europa bare man betaler nok. Også i Norge. Har forfatteren ikke fulgt med på våpenbeslagene gjort i Norge de siste årene? Hvor mye stjålet/mistet dynamitt finnes det i landet?
Jeg opplever at myndightene har gjort en god jobb med å informere publikum om hvorfor man har eskalert beredskapen og gitt offentligheten en forklaring på hvorfor det er mer synlig politi i gatene. Jeg stoler på at politiet vil beskytte meg og at myndighetene vil gjøre de beslutningene som er nødvendige innenfor mandatet i et demokratisk samfunn. Mem det er klart at dersom man er av den oppfatning at politiet er fjernstyrt og at myndighetene ønsker å destabilisere samfunnet forstår jeg at man blir redd. Forskjellen i virkelighetsoppfatning er kanskje den største grunnen til at Gaarder og jeg ikke blir enige.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

Noen har ikke fått med seg at Norge ble lurt (tvunget) til å sleppe over 600 bomber i hode på sivile folk i Libya Uten mål og mening) noen har ikke fått med seg at Telenor bygget ulovlig antenne så nær kongens soverom som det var mulig å komme. Noen har ikke fått med seg at avdankede norske politifolk lot seg hyre til utenlandske ambassader for å spionere på det norske folk. Noen har ikke fått med seg lekkasjen fra Nordre Buskerud Politikammer om at det sannsynligvis var flere skyttere på Utøya. Noen har ikke fått med seg at det var feil personer som drog av med eren så lenge de levde for det som Pellegruppen utførte. Det visste disse personene da de levde. O.S.V. o.s.v.
På tide å våkne. På tide å stå opp. På tide å grave fram lite grann av sannheter.
Det ser ikke ut til at vi får sannhetene gratis.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Can US ‘secret serum’ stop Ebola outbreak?
In the US, two Americans who contracted the virus are being treated with a secret serum, and are understood to be recovering in Atlanta.
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-28715159

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

There are conflicting reports over the fate of 17 suspected Ebola patients who vanished after a quarantine centre in the Liberian capital was looted.
http://www.bbc.com/news/world-africa-28827091

Lurer på om ebola kan bruke som våpen, eller, når jeg tenker meg om så lurer jeg ikke på det.

Avsløring av politiske planer om å avbefolke jorden
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/avsløring-av-politiske-planer-om-a-avbefolke-jorden/

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Før en blåser i fløyta, hvor mange skal da ha død, og sammenlignet med hva, minst 500.000 ?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Hva tenker du på Seitasis, at 500 000 må dø av ebola før man kan kalle noe en avbefolkning eller pandemi eller tenkte du på noe annet?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

WHO: Ebola-utbruddet ute av kontroll
– Nådeløs epidemi
http://www.dagbladet.no/2014/09/12/nyheter/ebola/vest-afrika/35246121/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Ebola could wreck W Africa economies, warns World Bank

.. could have a catastrophic impact..
http://www.bbc.com/news/world-africa-29239604

Det siste vesten ønsker er nok at afrikanske land skal få orden på økonomien og bli et Iland (industriland) med sine fantastiske naturlige ressurser, vesten er truet nok fra før av så denne epidemien «passer godt».

Hvem som er de ordentlige terrorister vil bli avslørt når tiden er inne til det!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Health workers and journalists who were trying to raise awareness about Ebola may have been kidnapped.
http://www.bbc.com/news/world-africa-29256443

Ja, det kunne jo ha forhindret at flere ble smittede og kanskje færre dødsfall.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Obama– Ebola er en potensiell trussel mot global sikkerhet
USA gjør ebola til et sikkerhetsspørsmål.
http://www.dagbladet.no/2014/09/16/nyheter/utenriks/usa/ebola/35308894/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Nazi-dagbladet og stakkarslige slaven av en president, Barry Soetoro, litt av en mix av idioti og kriminalitet

Google { ebola site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=ebola+site%3Aabeldanger.net , ebola site:birdflu666.wordpress.com https://www.google.no/search?q=ebola+site%3Abirdflu666.wordpress.com }

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

– Ebola begynner å ligne svartedauden
Ebola-utbruddet som nå herjer i flere land i Vest-Afrika, er den verste ebola-epidemien noen sinne. Det finnes ingen kur eller vaksine.
http://www.dagbladet.no/2014/08/11/nyheter/ebola/utenriks/sykdom/epidemi/34721020/

Disse uttalelsene kan vel skremme noen og enhver.

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

https://www.youtube.com/watch?v=JnQVUf775VE
Ebola – What You’re Not Being Told

A study conducted in 2012 showed that Ebola was able to travel between pigs and monkeys that were in separate cages and were never placed in direct contact. http://www.nature.com/srep/2012/121115/srep00811/full/srep00811.html

Though the method of transmission in the study was not officially determined, one of the scientists involved, Dr. Gary Kobinger, from the National Microbiology Laboratory at the Public Health Agency of Canada, told BBC News that he believed that the infection was spread through large droplets that were suspended in the air.

«What we suspect is happening is large droplets; they can stay in the air, but not long; they don’t go far,» he explained. «But they can be absorbed in the airway, and this is how the infection starts, and this is what we think, because we saw a lot of evidence in the lungs of the non-human primates that the virus got in that way.»

Sources and full transcript: http://scgnews.com/ebola-what-youre-not-being-told

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Sagitta
9 år siden

NRK 2 21:30
Britisk dokumentar. Ebola-viruset er ute av kontroll. Ingen vet hvor det kommer fra, men en ting er sikkert: Dette er en av de mest standhaftige infeksjonene vitenskapen kjenner til. (Ebola – ute av kontroll.)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Amerikansk ebolasmittet: – En mirakuløs dag
De to amerikanerne som ble smittet av ebolaviruset i Liberia er friskmeldt etter å ha blitt behandlet med en medisin som ikke er godkjent for bruk.
http://www.nrk.no/verden/friskmeldt-lege-om-ebaolasmitten-1.11891874

Mole sier:
13. 08. 2014, kl. 00:09
Ethical to use untested Ebola drugs, says WHO
Untested drugs can be used to treat patients infected with the Ebola virus, the World Health Organization says.

http://www.bbc.com/news/world-africa-28754160

Kan bli lønnsom den vaksina der.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Vaccine gives monkeys Ebola immunity
The experiments by the US National Institutes of Health showed immunity could last at least 10 months.
http://www.bbc.com/news/health-29076371

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Obama frykter viruset kan mutere dersom verdenssamfunnet ikke handler raskt.
..viruset kan mutere
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/ebola/obama-ebola-viruset-kan-mutere/a/23290779/

En «fantastisk» vaksine kan iallefall mutere viruset, løp å kjøp vaksinen mener egentlig Obama, når viruset har mutert blir det pengetørke inntil en ny og bedre vaksine er utarbeidet, som virker både mot ebola og resistent ebola.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

WHO satser på to ebola-vaksiner
– Kan være klare til bruk tidlig neste år.
http://www.dagbladet.no/2014/09/27/nyheter/sykdom/ebola/epidemi/virus/35471813/

Svineinfluensavaksinen kom mye fortere gitt, ebola har tross alt vært kjent siden 70 tallet.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

..hiv-medisin på ebola-smittede har god effekt.
GlaxoSmithKline produserer den ene.

Doktor Gobee Logan har gitt hiv-medisinene lamivudine til 15 av sine ebola-pasienter. Alle, bortsett fra to av pasientene overlevde, ifølge CNN.
http://www.dagbladet.no/2014/09/27/nyheter/sykdom/ebola/epidemi/virus/35471813/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Mygg-virus sprer frykt i Latin-Amerika
Over 1 million mennesker er nå smittet.
Det finnes ingen vaksine mot sykdommen.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/helse/mygg-virus-sprer-frykt-i-latin-amerika/a/23304532/

Ny vaksine på gang.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Ethical to use untested Ebola drugs, says WHO
Untested drugs can be used to treat patients infected with the Ebola virus, the World Health Organization says.

http://www.bbc.com/news/world-africa-28754160

Kan bli lønnsom den vaksina der.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
9 år siden

Google denne Hans!

EBOLA PATENT US20120251502 A1

USA er med dette eier og kanskje også skaperen av dette viruset?

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Mono Montana
9 år siden

Ups dumme meg fikk ikke med meg at det allerede er lagt ut.

Er det noen som kan bekrefte, at personer med Ebola, ble fraktet til USA.
Har ikke sett bilder eller bevis på syke personer
Hva som sies fra media tar jeg med en klype salt.
Og at disse to personene nå nesten er frisk hmmmm
Du verden for en reklame for, en vaksine hele verden må ta?
Kjøp aksjer i farmasøyt industrien!

Forresten et dumt spørsmål, kan vaksiner i seg selv være en akselrator for mutasjoner, ved at det halv døde viruset finner en måte å immunisere seg på.
Ebolaviruset smitter mellom mennesker og dyr, katter og hunder også.

DING
DING
Abonnent
9 år siden

Snakket med en sentralt i Norway Cup systemet. Det er vist vanlig at 10-15 lag trekker seg hvert år.

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

PST-sjefen
– Får trolig aldri svar på om terrortrusselen var reell

http://dagbladet.no/2014/08/09/nyheter/terrorisme/krig_og_konflikter/politi/terrortrussel/34697710/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Enkelte politiske partitopper blir satt i godt lys i denne saken, var vel en del av opplegget i prosjektet. Det skal potensielt uoppnåelig mye mer til for å gjenvinne tilliten. Den statlige korrupsjonen er som kjent fryktelig omfattende og folkefiendtlig

«Geir Lippestad om den nye trusselen. Den farlige Breivik-effekten .. Hvem har skrevet det makabre skriptet og stadig skriver mer? Det må være relativt mange som bidrar fordi det krever kompetanse fra mange sivile og militære fagområder. ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/07/breiviks-budskap-om-de-anonyme-bakmenn-3/comment-page-16/#comment-110783

Annen statlig terror mot befolkninga. Møtte igår en person i Trondheim som fortalte at syv unge foreldrepar nylig hadde blitt fratatt sitt barn av barnevern-mafiaen kort tid etter fødselen. Kort fortalt henvendte mødrene seg til helsevesenet og barnevern for å få råd, som de er oppfordret til. Det ble møtt med kidnapping. Det strammer seg til, malen ligner UK forholdene. Det ble også nevnt at de fleste eller alle foreldrene hadde fått ganske like diagnoser tildelt, åpenbart et standardisert opplegg

Relatert,
Kritikk mot Viktoriasenteret http://www.barnefjern.org/er-viktoria-senteret-bare-et-skalkeskjul-for-a-ta-barn/
Utvida tilsyn etter klagestorm mot familiesenter http://www.nrk.no/trondelag/tilsyn-etter-klagestorm-1.11778870

Trovak
Trovak
Abonnent
9 år siden

Ja, da er det vel bare å vente på enda en falsk-flagg operasjon for å få dette igjennom i stortinget.

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  Trovak
9 år siden

Hvordan skal Israel få alle opplysninger om nordmenn i Norge?

1. For tyve år siden fikk Mossadagenter utlevert norske politiunifomer slik at de kunne delta på avhørene av palestinske flyktninger hos fremmedpolitiet i Norge uten at palestinerne forsto at dette var israelske Mossadagenter. Dette var situasjonen i årevis, men ble stoppet.

2. Snowden kunne fortelle at ALLE rå-data som NSA samlet sammen ble sendt direkte til Israel uten å være analysert først. http://www.theguardian.com/world/2013/sep/11/nsa-americans-personal-data-israel-documents

3. 22.juli 2011 førte ikke til at Norge skulle bli et mer overvåkingssamfunn, som oppdragsgiverne til ABB ønsket, men de fikk tatt livet av den gruppen innen AUF som var mest palestinavennlige.

3. Norge ble innvitert inn i «varmen» som fremtidige terrormål, da vi godkjente at vi skulle sende norske bombefly til Libya for å drepe uskyldige mennesker.

5. I sommer fikk vi den perfekte FALSK FLAGG operasjonen som skulle danne grunnlag for mer overvåkning av nordmenn.

6. Nå kommer det alle forventet, et lovforslag som overvåker ALLE nordmenn.

7. PST gjentar til de kjedsommelige at de utleverer innsamlet matriale til «samarbeidende tjenester». Dvs at de innsamlede data nå skal sendes direkte til Israel.

Målet er nådd for Israel om å få ALLE opplysninger om ALLE nordmenn!

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Sagitta
9 år siden

Punkt 3, ble kommentert (og nedstemt) 22.7, Homeland security (Michael Chertoff
gjengen) kom til lille Norge rett etter 22.7 for å selge politistaten. En av uniformene fra utøy som ble vist på NRK Brennpunkt var ikke norsk, men hvem bryr seg om det i disse tider.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Sagitta
9 år siden

Mossad har kontakter eller sitter i skatte direktoratet,dersom en avleder opplysningene derifra finner en alle norske spioner og mer, det har de gjort i mange ti’år.

Trovak
Trovak
Abonnent
Svar til  Sagitta
9 år siden

Er redd for at den perfekte falsk-flagg operasjonen vil være følgende: Et «anslag» mot en synagoge eller Israels ambassade. Dette vil forstumme all kritikk av Israels etniske rensing i Gaza, samt at stortinget blir nødt til å innføre «Big Data».

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  Trovak
9 år siden

Jeg er redd for at du har rett i det. De leier inn noen skuespillere som kan spille skadede og media, med sine nyttige idioter, har fått forvarsel og er på pletten før politiet. Man slår to fluer i en smekk.

Justisministeren er frimurer og det eneste stedet som ikke blir avlyttet og overvåket av PST er frimurerlosjene rundt om i Norge. Kong Håkon var frimurer da han kom til Norge i 1905, men meldte seg ut, da han mente det ikke var forenlig med sin stilling som konge. Det burde ha vært et krav at en justisminister heller ikke kan ha en slik dobbeltrolle. Fiskeriminister Jan T. Olsen meldte seg ut av frimurerlosjen da han ble minister og hevnen fra losjebrødrene var å sørge for at han fikk Alzheimers. Det er forbudt å melde seg ut. Frimurerlosjen støtter Israel 100%.

« Forrige artikkel

Genetisk Engineering gir alvorlige skader

Neste artikkel »

Økonomisk advarsel

96
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x