Likheter mellom terrorspøkelset og svineinfluensa-spøkelset

11.5K visninger
3 minutter lesetid
96

Det er påfallende mange likheter mellom de siste dagenes ”terrorspøkelse” og ”svineinfluensa-spøkelset” som ble skapt via totalt ukritiske norske media for noen år siden.

Her er noen av likhetene:
– Myndighetene overdrev en risiko hinsides alle fornuftige proporsjoner
– Media videreformidlet ukritisk skremsels-propaganda
– Det ble skapt en slags kollektiv masse-suggestion
– Trusselen var lite håndfast, den gang som nå, selv personer på Jan Mayen ble oppfordret til å ta vaksinen selv om det ikke fantes potensielle smittebærere på hundrevis av sjømils avstand.
– Et statlig organ hadde hovedregien for narre-farsen: den gang Folkehelseinstituttet, nå PST.

Noe av lærdommen fra svineinfluensa-skandalen var dette:
– Stol ikke på myndighetene, de vet likevel ikke hva de gjør
– Lytt ikke til ukritiske media, der ingen har som oppgave å tenke i saker som denne…

Det som i ettertid ble klart om svineinfluensa-vaksine-skandalen var dette:
Sykdommen var lite alvorlig og masse-vaksineringen var totalt unødvendig. Dessuten fikk mange nordmenn liv og helse ødelagt som følge av direkte bivirkninger fra den eksperimentelle Pandemrix-vaksinen som viste seg å være helsefarlig for svært mange individer, noe som bl.a. er omtalt av TV2 her.

Her er noen eksempler på norske medias hodeløse dekning av svineinfluensa-saken…

2009: "Pandemi-Preben" Aavitsland fikk sine 15 minutter i rampelyset som en komplett uansvarlig fagansvarlig ved det farlige og inkompetente Folkehelseinstituttet
2009: “Pandemi-Preben” Aavitsland fikk sine 15 minutter i rampelyset som en komplett uansvarlig fagansvarlig ved det helsefarlige og inkompetente Folkehelseinstituttet, som i løpet av svineinfluensa-vaksine-skandalen hadde gjort seg fortjent til det treffende navnet FOLKEFORGIFTNINGS-INSTITUTTET (for bevis, se f.eks. TV2-lenken i nest nederste avsnitt over)

 

2014: "New kid on the block"; analysesjef i  Jon Fitje Hoffmann i PST er i gang med sine "15 minutter i rampelyset". Noen relevante spørsmål for oppfølgende analyse: 1. Hvordan har de reist fra Syria, med bil, med fly med kamel eller med esel? Å reise nordover gjennom Europa i en bil med våpen og sprengstoff ombord er ikke bare-bare. Og dersom de velger å reise med fly, så er det ikke sikkert at de får lov til å ta med seg alllverdens terrorist-stash i bagasjen, ikke engang som håndbagasje...
2014: “New kid on the block”; analysesjef Jon Fitje Hoffmann i PST er i gang med sine “15 minutter i rampelyset” med følgende utsagn: “En terrorgruppe har forlatt Syria med Norge som mål”. Noen relevante spørsmål for oppfølgende analyse internt på PST-huset: 1. Hvordan har de reist fra Syria; med bil, med fly med kamel eller med esel? Å reise nordover fra Syria til Europa i en bil fylt med våpen og sprengstoff ombord er ikke bare-bare. Og dersom de velger å reise med fly, så er det ikke sikkert at de får lov til å ta med seg alllverdens terrorist-stash i bagasjen, ikke engang som håndbagasje… 2. Er det mulig at det kan dreie seg om en gruppe flyktninger? Hundretusenvis av syrere har flyktet fra sitt hjemland pga. de voldsomme lidelsene og ødeleggelsene som har vært forårsaket av borgerkrigen i landet.

 

Det går for tiden ikke direktefly fra Syria til Norge. Dette innebærer at mulige wannabe terrorister må gjennom transitt ved f.eks. Charles de Gaulle flyplassen i Paris. Er ikke PST klar over at det finner sted sikkerhetskontroll av alle transitt-passasjerer ved de fleste store flyplasser på kontinentet?
Det går for tiden ikke direktefly fra Syria til Norge. Dette innebærer at mulige wannabe terrorister må gjennom transitt ved f.eks. Charles de Gaulle flyplassen i Paris. Er ikke PST klar over at det finner sted sikkerhetskontroll av alle transitt-passasjerer ved de fleste store flyplasser på kontinentet?

 

"Her er en selvmordsbomber"; Aftenposten tråkker til med litt fryktskapende muslim-hetsing... Finn feilen...! Hint: En selvmordsbomber er en person som har dødd i en aksjon. En lys levende selvmordsbomber er en ulogisk kortslutning. Og hvordan kan Aftenposten være så sikre på at medmenneskes virkelige hensikter og intensjoner at de tråkker til med det som kan vise seg å være løgnaktige og ærekrendende beskyldninger hinsides enhver anstendighet...?
“Her er en selvmordsbomber”; Aftenposten tråkker til med litt fryktskapende muslim-hetsing… Finn feilen…! Hint: En selvmordsbomber er en person som har dødd i en aksjon. Det finnes bare døde (eller skadde) selvmordsbombere… En lys levende selvmordsbomber er en logisk kortslutning. Og hvordan kan nå Aftenposten være så sikre på et medmenneskes virkelige tilbøyeligheter og intensjoner at avisen – som liksom liker å fremstå som nøktern og aktverdig – like gjerne tråkker til med det som kan vise seg å være løgnaktige og ærekrenkende beskyldninger hinsides enhver anstendighet…?
Patruljerende politi bevæpnet med pistol med eller uten skarpe skudd er noe de aller fleste nordmenn ønsker å forbli foruten... Det er vel få som blir skremt av å se en politi med pistol ved selvsyn. SKREMSELS-EFFEKTEN er det nok media som har gjort aller mest for å lyktes med å skape...
Patruljerende politi bevæpnet med pistol med eller uten skarpe skudd er noe de aller fleste nordmenn ønsker å forbli foruten… Det er vel få som blir skremt av å se en politi med pistol ved selvsyn. SKREMSELS-EFFEKTEN er det nok media som har gjort aller mest for å lyktes med å skape denne gangen også, liksom som i svineinfluensa-saken…

 

Når så sterkt og ensformig fokus settes inn på å skape frykt, så ender det med at noen blir redde... 12 lag har trukket seg fra Norway Cup. Det er vel ikke alle tilreisende som har fått med seg at de flotte landet Norge har et mediakorps som i svineinfluensa-spøkelse-saken og terrorspøkelse-saken har oppført seg som en samling hodeløse høner, i en tilstand som har indikasjoner på kollektiv masse-suggestion internt i media- og avishusene...
Når så sterkt og ensformig fokus settes inn på å skape frykt, så ender det med at noen blir redde… 12 lag har trukket seg fra Norway Cup. Det er vel ikke alle tilreisende som har fått med seg at det flotte landet Norge har et mediakorps som i SVINEINFLUENSA-SPØKELSE-saken og TERROR-SPØKELSE-saken har oppført seg som en samling hodeløse høner, med indikasjoner på en mulig tilstand av kollektiv masse-suggestion internt i media- og avishusene…
Blir PST høstens budsjettvinner etter den siste ukas utgave av FJÆRA SOM BLE TIL FEM HØNS...? Var det ikke likevel ganske lumpent å spille det lumske TERRORSPØKELSE-kortet midt i agurktiden og på tampen av fellesferien? GLEDESDREPING vil vel noen kalle det for -
Blir PST høstens budsjettvinner etter den siste ukas utgave av FJÆRA SOM BLE TIL FEM HØNS…? Var det ikke likevel ganske lumpent å spille ut det lumske TERRORSPØKELSE-kortet på tampen av fellesferien selv om det var agurktid? GLEDESDREPING “without a cause” vil vel kanskje noen kalle det.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

96 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Valgeir
Valgeir
Abonnent
8 år siden

Militarisering av politiet er en prosess som har pågått lenge i USA og er mest fremskreden der. Det er tydelig for meg at dem er redde for folkets revolusjon og at folket må vennes til å kues daglig av ett politi med utstrakte og selvpåtatte rettigheter, slik at dem er terrorisert og skremt av politiet, og vil unngå konfrontasjon og enhver kontakt med dem, fordi enhver kontakt er en mulighet til å bli terrorisert av øvrigheita.

Det er også intressant at politiet spesiellt legger seg opp i folks egen håndhevelse av loven – den generelle umyndiggjøring er her det intressante.

Dette er en naturlig konsekvens av det store liberalistiske projekt. Liberalismen var løgnaktig og en bløff fra starten av, men i starten ble den fremført av folk som trodde på løgnene og som slik sett gav den troverdighet, mens nå blir det klart at 1984 tilstanden og newspeak er en naturlig fortsettelse av det liberalistiske projekt. Liberalismen er den jødiske krigsmaskins ideologi for de nedkjempede folk. Den leder folk inn i ett mentalt fengsel og forvandler folk til slaver, mens de huier til frihets propagandaen. Konkretiseringen av det mentale fengsel vil tilta.

Politistaten er selvfølgelig fengselsstaten. Sikkerheten som skal forsvares er deres.

Den aller mest tydelige umyndigjøring av folket er området helse. Ved hjelp av Codex alimentarius stjeler dem naturen fra oss og enhver plante som blir oppdaget har medisinale kvaliteter får dem via denne loven automatisk levert under sin kontroll. Det er en fantastisk automatisert konkuransekontroll mot de gamle urtemedisinere, som ikke kan bruke disse lengre, uten å foreskrive dem som statlig autoriserte leger.
Mens det aldri gjøres noen beslag av heroin store nok til å forstyrre prisnivåene, har dem nå begynt å gjøre razzia mot “legal Highs” forretninger. Det er konkurranse og det hater monopolistene bak liberalismen. Samtidig klarer dem å pønske ut flere opiat produkter som dem får lurt inn i stadig flere. Jeg ser også på idiotboksen kalt tv at dem har sine kampanjer mot disse “livsfarlige” stoffene. For de er livsfarlige for lommeboka deres.
I det hele tatt, formynderstaten er det ekte produkt av liberalismen. Og verre skal det bli.

http://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/legal-highs-operation-ramsay-manchester-9714767

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Hevder fire gisler ble drept før aksjonen
http://www.nrk.no/verden/flere-gisler-drept-etter-terrorangrep-mot-jodisk-butikk-1.12140862

Ja det er nok for vanskelig å fortelle at de ble drept under aksjonen startet av politiet.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Foto, photo http://postimg.org/image/jeyzlrie9/ I, in facebook http://on.fb.me/1ubdhpx

Leger uten grenser ber om penger for å bekjempe Ebola i Afrika, men det er ingen tilfeller av Ebola i Afrika

Doctors without borders ask for money to fight Ebola in Africa, but there are no cases of Ebola in Africa

Plakaten er busser i Trondheim

The poster is in buses in Trondheim

Bombshell: scientist finds no reliable evidence Ebola virus ever isolated from a human being http://jonrappoport.wordpress.com/2014/11/03/bombshell-scientist-finds-no-reliable-evidence-ebola-virus-ever-isolated-from-a-human-being/

ebola site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=ebola+site%3Aabeldanger.net

ebola site:birdflu666 wordpres com https://www.google.no/search?q=ebola+site%3Abirdflu666.wordpress.com

The EBOLA Virus File (“EBOLAGATE”) https://www.facebook.com/groups/155098401190394/817871894913038/

SAY NO! TO EBOLA VACCINES!! https://www.facebook.com/groups/794657180557181/?fref=ts

Seitasis
Seitasis
Abonnent
9 år siden

Håper George Soros og Bill Gates finansierte biolab i Sierra Leone finner en løsning , selv om George Soros har en utrolig evne til å dukke opp på det feile steder til feil tid (22/7, Egypt), denne gangen klarer han kanskje å bidra med noe positivt.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
9 år siden

Vi skaper alle vår egen virkelighet utfra hva vi tror på, så hvorfor velge frykt?

https://www.youtube.com/watch?v=nMPXlyliLYM

Seitasis
Seitasis
Abonnent
9 år siden

Ebola hysteriet er nå fullstendig sykt, det er ca 4000 pasienter, verdens banken forlanger 50 milliarder dollar. 12.500.000 $ per pasient, helt spinnvilt. De streiker nå, Norge gi ca 50 millioner, det vil si vi gir hver helse arbeiderne en bonus på 12.500 kr og da er det mindre en 1 helsearbeider per pasient. Noen som har mer korrekte data, har jeg misforstått noe.

Hellwege
Abonnent
9 år siden

Is Ebola a modern day culling of the African population? Are social elitists like the Rockefellers getting rid of what they deem undesirables in our society? Could Ebola be a man-made disease? That’s what one man, an American professor at Delaware University Dr. Cyril Broderick, ( http://www.desu.edu/sites/default/files/cbroderick.pdf )
a Liberian native thinks. In his controversial Sept. 9th article

Ebola, AIDS Manufactured By Western Pharmaceuticals, US DoD?”

http://www.liberianobserver.com/security/ebola-aids-manufactured-western-pharmaceuticals-us-dod

Broderick accuses the U.S. government of engineering the Ebola virus and bringing the disease to Africa to infect the indigenous populations. What many have written off as conspiracy theory was credible enough for a major Liberian newspaper (the largest in fact) to publish it on the front page.

The story, ( http://washington.cbslocal.com/2014/09/11/largest-liberian-newspaper-us-government-manufactured-ebola-aids-virus/ ) published by the Liberian Daily Observer “specifically implicates the U.S government, Department of Defense, American research universities in participating in an “American Military-Medical-Industry” Cold War scheme to test bioweapons in African nations.”

Broderick suggests that the U.S. Department of Defense has been “funding Ebola trials on humans, trials which started just weeks before the outbreak in Guinea and Sierra Leone” occurred. “The report claims that the DoD gave a contract worth $140 million dollars to Tekmira, ( http://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2014/10/01/when-ebola-comes-to-the-u-s-who-stands-to-profit/ ) a Canadian pharmaceutical company, to conduct Ebola research. This research work involved injecting and infusing healthy humans with deadly Ebola virus.” Is Dr. Broderick on to something? What other events in history bear witness to such a gross accusation?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hellwege
9 år siden

From Ghana: Ebola is not real and the only people who have gotten sick are those who have received treatments and injections from the Red Cross http://www.abeldanger.net/2014/10/from-ghana-ebola-is-not-real-and-only.html

“Nazi Rat Line & Devil`s Pass from Swiss Red Cross for Eichmann, Mengele, Barbie, Priebke & Klement + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/hjelpeorganisasjoner-i-s%C3%B8kelyset/comment-page-4/#comment-100537

gudfrid
gudfrid
Abonnent
9 år siden

Jeg er ganske sikker på at Ebola-epidemien er fake, laget av fear-factory, jeg tror den eksisterer kun i vestlig media og ikke i Sierra leone og andre geografiske steder, hysteriet eksisterer kun i hodet på de som tror på massemedia.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Jeg har fulgt med på internasjonal debatt om MMS som er et middel med oksyderende virkning. Jeg har selv brukt stoffet mot både virussykdommer og forkjølelse med fantastisk legende virkning. De fører for langt å redegjøre for det her, men i tråden om MMR-vaksiner med Rolf Kenneth Myhre har jeg postet en del av interesse. Kort fortalt kan intet av parasitter, fungus, bakterier og virus overleve i kroppen siden MMS er det beste oksydative middel man kjenner. Friskt vev blir ikke påvirket av behandlingen.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

«Se på smitten i Spania. Det vil bli mye verre»
Nå trengs 130 milliarder for å stanse epidemien
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/ebola/verdensbank-topp-om-ebola-vi-har-sviktet/a/23312717/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Hvilken avis og tv-kanal i Norge har så langt fremstått som den største propaganda-kanalen for Ebola-gate? Mafiafrontene aftenposten, dagbladet, vg, nrk, tv2 og resten av mediekobbelet i landet har vel deltatt i dette kriminelle prosjektet også, som vanlig. SAY NO! TO EBOLA VACCINES!! https://www.facebook.com/groups/794657180557181/?fref=ts

PROOF POSITIVE MITTAL TOWER IS EBOLA!! https://www.facebook.com/annmumcarey/media_set?set=a.10154637326750710.1073741835.568350709&type=3

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

FN har fått 50 av de 988 millionene de har bedt om til ebola-bekjempelse
http://www.dagbladet.no/2014/10/22/nyheter/sykdom/utenriks/ebola/fn/35857948/

Mole sier:
10. 10. 2014, kl. 00:24
«Se på smitten i Spania. Det vil bli mye verre»
Nå trengs 130 milliarder for å stanse epidemien
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/ebola/verdensbank-topp-om-ebola-vi-har-sviktet/a/23312717/

De sa rett ut på NRK (i programmet Folkeopplysningen) at vaksinesalget og at de som kjøpte den i 2009 ble utsatt for det største tyveriet i europas historie, har de lært noe tro?, iogmed de sliter med å få midlene nå!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

The clinical trial of an Ebola vaccine in Switzerland has been interrupted after some patients complained of joint pains in their hands and feet.
Two vaccines are currently being tested in humans in a number of countries.
http://www.bbc.com/news/health-30432079

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Russian Promoting Vaccines: Is Russia Working with the Cabal? http://exopolitics.blogs.com/ebolagate/2014/10/russian-promoting-vaccines-is-russia-working-with-the-cabal.html

FROM RUSSIA WITH LOVE: EBOLA VACCINE ‘TRIAZOVERIN’ 90% EFFICACY TO BE SENT TO AFRICA! https://jhaines6.wordpress.com/2014/10/14/from-russia-with-love-ebola-vaccine-triazoverin-90-efficacy-to-be-sent-to-africa/ 90% efficacy? Really? That’s a promise? Like Obama’s promises? Do they mean 90% efficacy based on studies of antibody response? When antibody response to vaccines tells one NOTHING about actual immunity? http://www.vaccines.me/articles/cgezx-antibody-response-to-vaccine-does-not-equal-immunity-or-protection.cfm And that promise based on a study that doesn’t really prove a thing, is supposed to be better than what is happening, in the real world, on the ground in Africa, where an HIV drug is PROVING, by using it on actual people who are actually sick, to offer 93% survival? ..

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Ebola outbreak: ‘Five infected every hour’ in Sierra Leone
http://www.bbc.com/news/world-africa-29453755

Fra lenken til Hans

To see the estimated death toll, under current infection rates of Ebola gate by June 2016 of Infected persons: 4,707,573,324 [4.7 Billion] Dead persons: 2,877,739,573 [2.8 billion] please go to:
http://exopolitics.blogs.com/ebolagate/

Det skal bli pest det ene stedet etter det andre sier en gammel bok.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

En av de vanlige strategiene i sådan krigføring er å anvende metoder som falsk tester positivt for sykdommen og drepe offeret med såkalt medisin

AIDS is a hoax! Biologist Christl Meyer explodes the HIV/AIDS conspiracy https://www.youtube.com/watch?v=SaA6zLUPfvk

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Ebola utrolig historie, ekspertene påstår at en må nærmest ha samleie med personen mens han spyr for å bli smittet, overføring via kroppsvæske. Samtidig dør helsepersonell som fluer. Nå 4000 Ebola sammenlignet mot 1 million som dør fra magesjau, hvert år de siste 10 år og de neste 10 år. Ser ikke bort fra at Ebola trenger litt hjelp,kun 4000 gjenlevende miljøer og Greenpeace følger hvis ikke med. Poenget er informasjonen vi får henger ikke på greip.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

…75 prosent sjanse for at ebolaviruset…vil spre seg til Europa innen utgangen av oktober, advarer eksperter.
http://www.dagbladet.no/2014/10/06/nyheter/sykdom/ebola/epidemi/sierra_leone/35602342/

VI TRENGER VAKSINER NÅÅ…!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Helsearbeider i Texas smittet med ebola
Jobbet ved sykehuset som hadde smittet pasient.
http://www.dagbladet.no/2014/10/12/nyheter/ebola/utenriks/epidemi/helse/35707651/

Lurer på om dette hadde skjedd hvis pasienten hadde blitt behandlet i sitt hjemland?, det passer iallefall bra at det sprer seg av en som allerede har det i usa.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Det jeg mente var at denne personen ikke skulle fraktes til usa, men da er det lettere å skjule en planlagt sprdning.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

West African Ebola Outbreak is a Hoax http://nodisinfo.com/west-african-ebola-outbreak-hoax/

Quote: West African Ebola Outbreak is a Hoax. Make no mistake about it the claim of a West African Ebola outbreak which has made it to the Western world is a fake and a hoax. The photographic evidence does not support the existence of a real outbreak and, rather, demonstrates the degree of the fraud. What is surely fraudulent is the claim of there are active cases of Ebola in the Western world. This is entirely fake; there are no US cases nor any cases in Europe, whether Eastern or Western. Nevertheless, this is clearly proven by the video created by Higher Truth Channel. The videographer has done a superb job proving that this is absolutely a fraud: Bombshell !! Ebola in Spain Video Was Hoaxed! https://www.youtube.com/watch?v=ajV4LqShAcw ..

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

«Tror idioten han kan beskytte seg mot ebola med en skriveplate?»
Disse TV-bildene fikk Twitter til å koke.

http://www.dbtv.no/3841497702001#Disse_TV-bildene_fikk_Twitter_til_%E5_koke

Ja, enten er ebola ikke så farlig og det skremmes for å selge eller så skal denne personen tydeligvis spre ebola videre, ler…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

To millioner muslimer på pilegrimsferd, frykter ebola-smitte
http://www.dagbladet.no/2014/10/03/nyheter/utenriks/hajj/islam/ebola/35570503/

F E A R…….

Seitasis
Seitasis
Abonnent
9 år siden

Grov uforstand i tjenesten, å hente en lege på landsbygda med et Swat team, henger sammen med spøkelse, si nei, nei nei vi skal ikke ha slike tilstander i Norge. (han sa han ville prøve å protestere, men jeg har ikke hørt noe mer fra ham)
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/vaepnet-politi-hentet-frisk-lege-med-helikopter/a/23278141/

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Gjennomføringen av politi staten er en nødvendighet mener de, for å oppnå kontroll. Dett bør være ganske tydelig nå. Nesten mange unge roper bare på mamma, som er staten i dag eller NAV om du vil.

« Forrige artikkel

Genetisk Engineering gir alvorlige skader

Neste artikkel »

Økonomisk advarsel

96
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x