Den nye jorden – på en, to eller tre?

12.6K visninger
3 minutter lesetid
29

Vi er kommet til våren 2012 allerede. Vil virkelig den nye jorden ankomme i løpet av neste år eller må vi vente 3-4 tiår til eller mer?

Celia Fenn

I mange år har ulike kanaler snakket om Den Nye Jorden. Celia Fenn er en av disse. Solfrid SolEra oversetter Celia Fenns kanaliseringer av Erkeengel Mikael og andre kanaliseringer til norsk. Sammen med annen informasjon av interesse for åndelig interesserte mennesker blir de distribuert på hennes e-postliste solera@online.no. Solfrid gjør dette arbeidet uten betaling.

I de fleste kanaliseringer får man inntrykk av at hele vår planet med alt og alle på den vil stige opp til en annen dimensjon, og man får inntrykk av at alle problemer da øyeblikkelig er borte, slik at vi plutselig lever i en verden fylt av kjærlighet og harmoni. Oftest blir den nye dimensjonen omtalt som 5. dimensjon.

Hun kommer til Norge for å avholde seminaret “Preparing for the 2012 Portal with Archangel Michael and the Masters of Light” i  juli 2012.

Tolec og Andromeda Council

Tolec hevder å være i kontakt med Andromeda Council. Informasjonen derfra går ut på en jord fortsatt, og at den vil befinne seg i 4. dimensjon.

Douglas James Cottrell

Svarene som har blitt gitt gjennom dyptransemediet Douglas James Cottrell  og er samlet i “The New Renaissance: A Prophecy of 2012 and Beyond” gir samme inntrykk.

Anthony Kane

I et intervju Alfred Lambremont Webre gjorde med Anthony Kane i 2010 fortalte Kane at jorden vil dele seg i to på samme måte som celledeling skjer. Du kan lytte til intervjuet hos Examiner.com. Kane hevder å ha stadig kommunikasjon med noen i åndeverdenen som kaller seg Council of Twelve.

Dolores Cannon

Dolores Cannon har sagt det samme i ulike youtube-videoer. Her er en av dem:

Cannon sier dette på bakgrunn av informasjon hennes klienter har gitt under hypnose.

Cosmic Awareness

En bevissthet som kaller seg Cosmic Awareness har blitt kanalisert av ulike medier i 50 år . Nå er det Will Berlinghof som er kanal for denne bevisstheten – han sier at han tolker denne bevisstheten og at det ikke er kanalisering. Cosmic Awareness sier at den er summen av bevisstheter, og den snakker om hele 3 ulike og samtidige fremtidige versjoner av planeten vår.

Versjonene betegnes som Planet A, Planet B og Planet AB. I radiointervjuer Rayelan har foretatt med Will Berlinghof og Cosmic Awareness på RMN Radio fremkommer det at CIA-toppene pleide å lese nyhetsbrevene fra CAC (Cosmic Awareness Communications) og betraktet dem som pålitelige.

Ifølge Cosmic Awareness er Planet A stedet der den gylne tidsalderen vil utfolde seg. Planet B synker dypere ned i materialisme, makt-, grådighets- og fryktmodus. Der vil man enten kontrollere og utnytte andre eller bli kontrollert og utnyttet. Planet AB er stedet for de ubestemte sjelene.

Imidlertid er ingen på Planet AB eller Planet B heller dømt til evig mørke og lidelse. Det sies at sjelene som vil befinne seg på Planet B ønsker å oppleve atskillelsen fra det åndelige i enda sterkere grad enn det som har vært mulig til nå.

Likevel vil de når som helst kunne bestemme seg for å stige opp til en høyere dimensjon, slik oppstegne mestere har gjort opp igjennom tidene. Det er bare det at det vil være vanskeligere å gjøre på et senere tidspunkt, slik det både i fortid og nå er svært få som klarer oppstigning fra vår dimensjon mens de fortsatt er i en fysisk kropp. Uansett vil de få en ny mulighet til masseoppstigning ved neste syklusslutt.

Det vektlegges at dette er et valg på sjelsplan og ikke individenes bevisste valg. Man skal derfor heller ikke dømme noen. Ingen sjelsvalg er bedre eller dårligere enn andre.

Ikke alle som lykkes med oppstigning denne gangen vil forbli i samme dimensjon. Noen vil fort komme opp i enda høyere dimensjoner, og noen vil velge å dra tilbake til planetene de opprinnelig kom til jorden fra. Alt dette ifølge Cosmic Awareness.

Iliuka

Jeg ba Iliuka, som kanaliseres av Leif Havik, klargjøre dette. I det følgende gjengir jeg ordrett mine spørsmål og hans svar.

– Noen snakker om at jorden vil dele seg to planeter.

Iliuka svarte: Ei vil det. Der finnes lik transformasjoner, lik der skapes om gjennom renelser av Fader Sols bestrålninger. Dog således vil der skapes stabiliteter. Så vil der bringes alt bedre tilstander i hva der tales klimater og temperaturer for hva der så skal fordyrkes. Der og er hvorledes der vil vendes i hva der tales magneto polariteter, derefter i den fysiske polariteter. Derefter vil der være hva der tales i din himmel jordplater der så vandrer noget over havet gjennom turbulenser der er. Således vil der skapes en ny dimensjon på sin jord, nye riker, og nye karter må der dannes.

– Ja. Men den fysiske dimensjonen vil fortsatt være en planet?

Iliuka: Så vil det.

– Og alle menneskene vil være på samme planet?

Iliuka: Ei alle.

– Ikke de som dør?

Iliuka: Konu Ekatha.

– Ja, de går til en annen dimensjon.

Har Iliuka rett, får vi snart se om det blir en eller flere samtidige versjoner av planeten vår. Han bekreftet at vi nå er halvveis i en periode på 36 år med store forandringer, slik Kryon har sagt. Iliuka sier likevel at det meste vil være gjort i løpet av dette året og det neste.

Det er virkelig en spennende tid vi lever i!

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

29 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Dette med kanalisering. New- age eller fakta?
Uansett vil jeg dele denne lenken med andre, som er åpne for ting som energier, frekvenser, og livs- visdom generelt. Jeg er ikke sikker på om dette er new- age eller ikke, men “Bashar, an extraterrestrial from what we percieve as the future”, er både humoristisk, underholdende, og han snakker med en slik flyt og hastighet, at bare det er fascinerende i seg selv. Virkelig et avslappende og lystbetont avbrekk fra propaganda- verdagens negative energier.
Og her får man også perspektiv på “den nye jorden”.

http://www.bashar.org/videogallery.html

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Absolutt humoristisk men likefult nyttige perspektiver på hvordan hjernen og den nye jord kan ekspandere.mm Et annet mer jordnært perspektiv på hvordan hjernen til menn vs kvinner er skudd sammen, anbefales å lytte til her:
Men’s Brain and Women’s Brain :-)

Illusions
Illusions
Abonnent
12 år siden

* On the surface of the world right now there is war and violence and things seem dark. But calmly and quietly, at the same time, something else is happening underground.
* An inner revolution is taking place and certain individuals are being called to a higher light.
* It is a silent revolution.
* From the inside out. From the ground up.
* This is a Global operation. A Spiritual Conspiracy.
* There are sleeper cells in every nation on the planet.
* You won’t see us on the TV.
* You won’t read about us in the newspaper.
* You won’t hear about us on the radio.
* We don’t seek any glory.
* We don’t wear any uniform.
* We come in all shapes and sizes, colors and styles.
* Most of us work anonymously. We are quietly working behind the scenes in every country and culture of the world.
* Cities big and small, mountains and valleys, in farms and villages, tribes and remote islands.
* You could pass by one of us on the street and not even notice. We go undercover. We remain behind the scenes.
* It is of no concern to us who takes the final credit, but simply that the work gets done.
* Occasionally we spot each other in the street. We give a quiet nod and continue on our way.
* During the day many of us pretend we have normal jobs.
* But behind the false storefront, at night, is where the real work takes a place.
* Some call us the Conscious Army.
* We are slowly creating a new world with the power of our minds and hearts. We follow, with passion and joy.
* Our orders come from the Central Spiritual Intelligence.
* We are dropping soft, secret love bombs when no one is looking:
Poems ~ Hugs ~ Music ~ Photography ~ Movies ~ Kind words ~ Smiles ~ Meditation and prayer ~ Dance ~ Social activism ~ Websites ~ Blogs ~ Random acts of kindness…
* We each express ourselves in our own unique ways, with our own unique gifts and talents.
* Be the change you want to see in the world – That is the motto that fills our hearts.
* We know it is the only way real transformation takes place.
* We know that quietly and humbly we have the power of all the oceans combined.
* Our work is slow and meticulous, like the formation of mountains. It is not even visible at first glance and yet with it, entire tectonic plates shall be moved in the centuries to come.
* Love is the new religion of the 21st century.
* You don’t have to be a highly educated person or have any exceptional knowledge to understand it. It comes from the intelligence of the heart.
* Embedded in the timeless evolutionary pulse of all human beings.
* Be the change you want to see in the world. Nobody else can do it for you.
* We are now recruiting, perhaps you will join us, or already have.
* All are welcome, the door is open.

Illusions
Illusions
Abonnent
12 år siden

THE COUNCILS OF LIGHT AND THE EMERGENCE OF THE MULTI-DIMENSIONAL NEW EARTH

The New Earth Energies May 2012
Archangel Michael through Celia Fenn.

Beloved Family of Light, at this time it gives us great Joy to be able to communicate with you again about the shifts and changes that are taking place on your Beautiful and Beloved Earth. Indeed, you are seeing many changes on your Earth, and some seem to be difficult and uncomfortable, but we ask you to know and to celebrate that all is unfolding according to the Divine Plan for the New Earth.

As you appraoch the 2012 Portal of Light and as you align with the Galactic Center, you are being brought fully into the Multi-Dimensional Energies of the New Earth, and the New Structures that will guide the Earth in her next cycle of Evolution are emerging.

From 2013, the Earth will be guided in her journey through Time and Space by two bodies of Awakened and Ascended Beings who will form the “Council of Elders of New Earth” and the “Earth Keeper Council” of New Earth. At this time, the Earth will be fully recognized as the Blue Star, or the Blue Water Star as she truly is, and the partner of the Fire Star Solaris. These changes will bring you to a new perception of your World and your role in the Solar System and the Galaxy.

So, at this time, these two new structures, the Council of Elders and the Earth Keeper Council, are in the process of being formed and individuals being trained to assume their new responsibilities as citizens of the Blue Water Star and co-creators with the Light Beings in the Solar and Galactic Councils that are guiding the formation of the Golden Rose Galaxy and her future role in the Cosmic Evolution of Divine Consciousness through Love and Compassion.

The Council of Elders
This body will be composed of Wise Elders who are invited to join the Council by virtue of their age, wisdom and experience on Planet Earth. These ones will be called by Spirit and will work on the Inner Planes with the Earth Keeper Council and the Higher Councils.

Their role and function will be as a board of advisors, and their wisdom and knowledge will be highly regarded. They will be drawn from all the peoples of the Earth, not just the indigenous races, although the indigenous peoples will have more experience in the ways of honoring the wisdom of the Elders.

Beloved Family of Light, there are many among you who are Elders of the Light, usually beyond the age of 60 years, who have felt the calling to honor yourselves as Elders, as Grandmothers and Grandfathers, and to serve the Earth in this way. You are the ones who will light the way forward with your wisdom and experience and your many years of service to the Earth, her ascension and transformation, and her new path forward. Here in the Higher Realms, we stand ready to work with you and honor your path forward into the New Earth.

The Earth Keeper Council
Beloved Ones, the main responsibility for the Future Evolution of the Earth Star will lie with those who will be called to be part of the Earth Keeper Council. At first, you will not know who these ones are, although they will know in their Hearts and Souls. Their angels and higher self will whisper to them of the path they must walk to honor the Earth and her future.

These ones will be fully awakened beings, filled with Love and Compassion and Wisdom. Some will be courageous and brave, others will be more nurturing and healing. Some will be Spiritual Warriors who will care for the Planet, some will be Teachers and Guides for the many as they transform and ascend.

Beloved Family, even now, many of you are hearing the call to either be part of these Councils or to work with them and represent them in some way.

Those who are Council Members or who are chosen to represent the Councils as Ambassadors of Light, will be taking on the great responsibility of guiding the Earth after the 2012 Portal Transit, when the New Earth becomes a fully fledged member of the Solar and Galactic Councils of Light. They will represent the Earth at the Great Council Meetings where the future courses of the Solaris System and the Golden Rose Galaxy will be discussed and determined in alignment with Divine Will and with the Divine Creative Intelligence that guides Cosmic Unfolding.

Beloved Ones, this will indeed by a great honor, and there are many of you who have spent your lives in “training” for this moment!

The Solar Council of Solaris
That Being and Body of Light that you call the Sun is now known as Solaris, and it is here that the Solar Council is situated within the Great Solar Council Hall.

This is the place where representatives from all the “planets” and Bodies of Light within the Solaris system gather together to determine their mutual course within the Galactic system.

Those of you who work with the Council of Elders and the Earth Keeper Councils will also be given the opportunities to work with the members of the Solaris Solar Council as honored representatives from the New Earth. Beloved Ones, here you will truly need your skills and abilities as multi-dimensional Light Beings in Human Form. You will be taken to meet with the Solar Council, either as individuals or in Group Merkaba forms as delegations to the Council, as is already taking place in parts of your Earth where people are ready for such work.

The Solar Beings and Solar Angels stand ready to welcome this Reconnection and to honor those of you who will be undertaking the work of liasing with the Solar Council. In the future times you will become familiar with the ambassadors of this Council as they work with you. You will come to understand more clearly how the different bodies in the Solar System relate to the Earth and how they work with the Earth Star to determine the energies of the Solaris system.

The Galactic Council
Beloved Ones, at the next level, many of you will also go on to work with the Galactic Council at the Great Central Galactic Council Chamber. Here the ambassadors and delegations from all the Star Systems in the Golden Rose Galaxy meet together to determine their course and the course of the Galaxy in the infinite journey of Cosmic Manifestation.

Those of you who feel called to this work will be trained as part of the Earth Keeper Council, and you will gain experience at the Solaris Council before you work with the Galactic Council and the Beings of Light who work in the Galactic Council Hall. Already, there are individuals and Group Merkaba delegations who are visiting at the Council Hall and representing the emerging Multi-Dimensional Earth in this Council.

Beloved Family of Light, at this level, the New Earth will be fully aligned with the Cosmic pulses of Divine Creative Intelligence and Love, and will join with the Galaxy in determining the frequencies of Light, Love and Compassion that will be built on as the Galaxy moves forward in its Journey through Time and Space.

These are indeed exciting developments for your Earth. So many of you have felt “out of touch” with the political and economic developmemts on the Earth, longing for more positive change. With these new connections, the Earth will align with the creative frequencies of the New Cycle of Time, and the future of Abundance and Peace will begin to manifest through the efforts of the Earth Keeper Council and the Council of Elders. Your governments and authorities will begin to feel the “direction” of the Councils who will determine the future course of Earth through their ability to connect with the Great Councils of Light and to direct and channel creative energy so that the Divine Will manifests on Earth according to the Choices and Desires of the people of the New Earth!

This will be a gradual process with the minimum of disruption to the lives of people on Earth, and will take between five and ten years to fully manifest. By 2017 you will feel the great changes on the Earth as far as evolution and development are concerned, and by 2022 the Earth Keeper Council and the Council of Elders will be fully determing the course of the Earth according to Divine Will and Divine Creative Intelligence.

Beloved Family of Light, many of the Indigo Children of the First Wave of the 1970s will be leaders in the next phase of your Evolution, along with the Elders of Light. They were born for this shift and they know within themselves what is expected. Many of you will also have felt in the last year as though you have completed a phase of your work and your purpose and that it is time to move on to something new, although you may not as yet know what that would be. For many of you, it will be connecting with the Councils of Light and working with them to create the new structures of Light for the New Earth.

Energies in May and June 2012
As the Earth prepares for these deep and exciting changes, there will also be some energetic alignmemnts in May and June that will assist the Earth to prepare for the grand alignment and connection that is taking place this year.

On the 20th of May there will be an annular Solar Eclipse, in which the Solar Light Codes for Connection with the Solaris Light Council will be transmitted to the Earth, allowing for many to awaken to their connections with the Solaris Sun and to her role in the Evolution and Development of the Earth within the Galaxy and the Solar System.

This Solar Eclipse will be at the time of the New Moon in Gemini, opposite the Galactic Center in Sagittarius. The Gemini/Sagittarius combination always highlights the Spiritual Connection with the Galactic and Cosmic energies and the unification of polarities into Unity, which is the “theme” of the Great Shift at this time.

Then, on the 4th of June there will be a Partial Lunar Eclipse with the Full Moon in Sagittarius approaching the Galactic Center. At this time, the Light Codes for the Galactic Council Connection will be transmitted to the Earth and will awaken those whose work is to connect with this Council and to work with it through the Earth Keeper Council.

Then, on the 6th of June you will experience the Venus Transit, or the second Venus Transit that connects with the first Transit in 2004. At this time, the Solar Council on Solaris will be working to transmit the Venusian Light Codes of Beauty and Harmony into the New Earth Heart Grids, to allow for a full awakening and expression of the energy of Love in those who are awakened and whose hearts are open to receive this energy.

Beloved Ones, at this time you will become Messengers and Ambassadors of Love and Compassion, and of the Frequencies of the New Earth. At this time too, the Angelic Realms and the Ascended Masters of Light will work with you, and especially the Dolphin Masters and Angels will work to “tune” the Harmonic of the Earth Frequency to the Higher Vibrational Path that will be needed as Earth moves towards the 2012 Portal and onwards to her Destiny as part of the Solar and Galactic Councils of Light.

We ask you to honor this time in your Meditations and Ceremonies, for it will be remembered in future times as the moment when the Earth was fully Reconnected to her Cosmic Heritage and Destiny!

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Elton John – Your song + http://www.youtube.com/watch?v=mTa8U0Wa0q8&list=PLA159A8E019AC06C3&feature=plpp_play_all

De 10 bud, ikke 12 :) Noen utfordringer vi står overfor samt innfallsvinkel til et informasjonskompleks, The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/de-tolv-bud/#comment-84303

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Litt mer om betydningen av spiritualitet:
Ufo’s and Aliens Contact 2012 (Full Documentary)
http://www.youtube.com/watch?v=1AwBD4nkmTg&feature=g-vrec

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Når det gjelder menneskets opprinnelse, og hva vi er i besittelse av:
Ved å finne bilder av mennesker og deres øyne, samt zoome inn på disse, kan man jo se en bemerkelsesverdig likhet mellom øyne og bilder av kosmos (bare å google i vei)

Øynene er sjelens speilbilde, sies. det. I “esoterisk” sammenheng snakkes det ofte om mikrokosmos (det åndelige) og makrokosmos (ikke nødvendig å definere for min del).

Under meditasjon kan man “se” fantastiske ting, gjerne med øyelokkene igjen.

Jeg lurer på om andre har gjort seg opp samme tanker? I tillegg til de 7 ckakras, evt. enda flere, så er vi vel litt av noen skapninger, med et positivt heftig potensiale, skulle jeg tro. Darwins heltemodige innsats er vel potensielt gjenstand for revisjon i den kommende tid for noen.
Dernest:
Vi finner vel ikke ro og fred til sinns, ved å lete i det ytre? Vi finner vel denne i det indre? Ved å ta i bruk det vi er utstyrt med, og det er litt av noen heftige saker og ting, kan det jo hende at vi får litt fortgang på å inspirere andre til en mer hyggelig og harmonisk fremferd. Riktignok uten å si stort, men å bare “være”. Slikt smitter vel gjerne over i større forsamlinger, og det er jo ikke så dumt.

Lurer da også på om noen kunne være så vennlige å legge ut noen lenker til gode råd, om ulike teknikker/råd om hvordan man lettere kan åpne sine chakras, uten at man nødvendigvis blir grådig på spiritualitet. Det ligger vel mye av materiale allerede på NyS. Tips verdsettes!

Jeg har en stor mistanke om at “noe”, eller “noen” ønsker at vi skal utvikle oss enda mer i tiden fremover, og at denne tiden er noe knappere, enn den tid vi har “konsumert” i våre litt mindre åndelige fordums- tid. I alle fall for noen av oss.

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

Smurfen: Utrolig interessant info du har delt med oss andre. Mitt eget ego tillater meg å bøye meg i støvet for dine bidrag og din kunnskap.
Så får jeg børste av meg støvet fra frakken, rette blikket vekk fra de ekle pentagram- stjernene, og heller nyte noe vakkert som ingen eier. I hvert fall i følge barneboken “Den lille prinsen”, av Antoine de Saint-Exupéry. Om Saint-Exupéry var frimurer eller ikke, spiller ingen trille, fordi den lille prinsen i hans bok stiller et viktig spørsmål: “Kan man eie alle stjernene på himmelen”?

Ifølge åndsverkloven 1. kapitel. Opphavsrettens gjenstand og innhold:

§ 1. Den som skaper et åndsverk, har opphavsrett til verket.

Etter min begrensede forståelse av det hele, er det bare EN som har rett til å eie sitt vakre himmelske åndsverk. Det er Skaperen. Sist gang jeg sjekket, het Han Gud. Litt poetisk sagt, kanskje: vår himmelske Far. Noen kaller Ham til og med Yahweh. Undertegnede gjør seg klar til å bøye seg i støvet for Ham også, men da tror jeg støvet på frakken skal forbli liggende som en påminner om at det viktigste er å være ren til sinns. Den fine frakken er det ikke så skrekkelig nøye med lenger.

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

”Jeg ser ikke de store motsetningene mellom det Iliuka sier og det Zetaene sier om dette temaet.”

Det er ikke motsetningene, men tvert i mot likhetene jeg alltid merker meg.

Det er blitt (blant annet) sakt dette: (August 2011)
”At profetier som er så atskilte i tid og rom har sammenfallende informasjon, ser jeg som det nærmeste vi kommer “bevis” for at de er genuine. . Innholdet viser seg i det minste å være universelt, og min oppfatning er derfor at i hvert fall de delene bør lyttes til.”

Spesielt genuine er de ikke og universell kan de kanskje være, men det betyr ikke at de er riktige. Ikke en tøddel av alle profetier om ragnarok har gått i oppfyllelse – heller ikke de som er flere tusen år gamle … Ikke en eneste én. Forestillingen om et helvetes fyrverkeri – om globale totale ødeleggelser og deretter en ny jord, er ikke annet enn ekkoer fra bibelske eventyr. I tidligere tider gav slike fabler som dette, kirka ubegrenset makt over almuen. Prestenes blåsing i hornene og høye krigsrop kunne rive ned den tykkeste jerikomur av tvil …

”Han (Iliuka) sa også i samme sammenheng at der ikke blir så meget hav fordi en del av vannet vil samles i nye isbreer.”

Er det en ny istid han snakker om, eller er det bare en kopiering fra Åpenbaringen: ”Og jeg så en ny himmel og en ny jord. For den første himmel og den første jord var borte, og havet fantes ikke mer”

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bardun
12 år siden

Det er vel ikke helt sant Bardun, Ragnarok har gått i oppfyllelse 3 ganger før ifølge Hopi, Viking og mange andre kulturer over hele verden ( Flodbølge, super vulkanen som førte til istiden og en astroide, denne gangen er det vistnok ild som gjelder, den fjerde verden vil ta slutt og en ny fantastisk æra skal starte ( the earth vill die a new be born )

Vel det er lykkedagen din i dag Bardun, du som er så glad i profetier, her er en som aldri har feilet, den jødiske profetien og forbannelsen om ‘9 th of Av som også blir bekreftet av bibelkoden har stemt 120 % i tusner på tusner av år, På 9 th of Av skal Israel ødlegges, merklig nok kommer denne datoen på 27. juli 2012 som er samme dato som Zion OL i London starter

Jødene tror at dette må bety at Iran vil nuke dem denne datoen og vil være i forkjøpet og prøve å stoppe forbannelsen/profetien, det forklarer kanskje også hvorfor det brukes over 9 milliarder på sikkerhetstiltak under OL og 30 000 soldater mm

Det stemmer også helt med det Nostradamus, Åpenbaringen, Albert Pike, web boot, Mother Skipton og mange fler sier selv om de bare sier 2012 uten å angi noen dato

Seff så bommer jødene stygt i sin tolkning av at de må være Iran som er truslen, truslen kommer fra Lucifergutta enten ved en WW3 eller en fake aliens innvasjon, det lades opp til begge deler så om et blir plan A eller Plan B som skal samle verden til et rike er ikke godt å si men vi får vel noen hint før vi kommer til den 27 juli

http://www.eutimes.net/2012/04/us-military-making-plans-for-alien-invasion/

Om den er sann eller ikke vet ikke jeg men den skremmer vannet av jødene som nå venter den tredje og siste ødleggelsen av Jerusalem 27 juli, samtlige Isralitter har også fått utlevert hver sin overlevelsepakke i år i form av gassamaske og diverse

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/04/20/stopping-doomsday-what-you-havent-been-told-about-the-iran-israeli-crisis/

Når det gjelder Illuka så har han mye klokt å komme med som blandt annet forklaringen på hvorfor Norge er bygget på et Pentagram

Noe er fra vår kjære kloke Singoalle her :)

Visste du at……..

….. det “ligger” et tusen år gammelt pentagram over Sør-Norge?

….. dette pentagrammet ble konstruert ved hjelp av de første “kristne” byene i Norge og de første klostrene?

….. disse byene og klostrene ble plassert bevisst i forhold til hverandre ved hjelp av den gamle hellige formelen “Det Gylne Snitt”?

….. “Det Gylne Snitt” er nøkkelen til den geometriske konstruksjon av det hellige pentagramsymbolet?

….. pentagrammets nøkkellinje ble markert ved hjelp av Tempelriddernes kirkeform – rundkriken, og at ruinene av disse rundkirkene ligger i Trondheim/Nidaros og Tønsberg?

….. disse ruinene ligger på nøyaktig samme lengdegrad?

….. kristningen av Norge ble foretatt av en sekt som den katolske kirken i århundrer hadde prøvd å utrydde?
———————————————————————————-

Dette er spørsmål som boken “Det norske pentagram” av Harland Sommerfeldt Boehlke tar opp.
En meget meget interessant bok for deg som er interessert i kristendom, det okkulte, magiske tall, tempelriddere, Norsk Historie etc.
Anbefales på det sterkeste.

Ja det ligger faktisk flere slike pentagrammer over Norge, dvs flere av Norges byer, bispedømmer, kirker og klostre er plassert og dannet ved spissene av pentagrammet..

Det kan ikke være tilfeldig.. det dreier seg om eksakt og nøyaktig geometri..
Spørsmålet er om dette er styrt av høyere makter eller gjort bevisst av mennesker?
De pentagrammene som er berømte fra Frankrike og England i forbindelse med gral-mytene osv blir barnemat i forhold til det største Norske pentagrammet som dekker det meste av landet..
Boken har vekt internasjonal oppsikt.. Og er historiene rundt St Sunniva og annet noe som ble diktet opp og brukt for å kunne begrunne å plassere et koster f eks på Selje? Eller er det reelt historisk sett og styrt av høyere makter, i så fall hvem? Og det samme kan man spørre ang historiene om Olav den hellige, mye tyder på at de var konstruert..

Mange av bispesetene som omtales i boka består ennå, som f eks Hamar, Tønsberg, Trondheim osv. OG HVA ER MIDTPUNKTET MIDT INNI DENNE GIGANTISKE PENTAGRAM-STJERNEN?!

ST THOMAS-KIRKEN.. PÅ FILEFJELL.. EN PYRAMIDEFORMET MERKELIG BYGNING DEDISERT TIL THOMAS BECKET OG MULIGENS OGSÅ DISIPPELEN TOMAS, Kirken ligger nyaktig 666 moh

Så hvordan kunne noen bønder og fiskere nærmest ta verdensherredømme med å underlege seg Europa, deler av Afrika og Asia og Amerika med små åpne båter, spyd og sverd ? Joda ved hjelp av okult makt på samme måte som Lucifer gutta, Adolf Hitler og mange andre opp igjennom historien

Det norske pentagram

Boka avslører en ukjent og okkult side ved vikingetiden, de norske kristningskongene og den tidlige middelalder i Norge. Den sannsynliggjør at det var kjettere, dvs. prester fra Den keltiske kirke, som sto for kristningen av Norge. Og at de brukte en særskilt form for magi får å nå sine mål: En magi i form av hellig geometri. For å utforme denne hellige geometrien ble våre viktigste byer og første klostre opprettet og plassert etter den gamle hellige formelen Det gyldne snitt, og ved bruk av pytagoreiske formler og symboler, med et gigantisk pentagram som sluttresultat. bruken av slikt pentagram for å nedkalle en bestemt kraft inn i sirkelen rundt pentagrammet, er en ikke ukjent form for magi, benyttet også av kristne.

Denne bokens funn har begeistret kjente utenlandske forfattere som , Colin Wilson, Erling Haagensen og Henry Lincoln som har sitert flere sider fra Det norske Pentagram i sine egne bøker. I Det norske Pentagram avslører Harald S. Boehlke en uanet og okkult side ved vikingtiden, de norske “kristningskongene” og den tidlige middelalder i Norge. Boken vil overraske både historikere og troende kristne, og føre til at sider ved vår tidlige historie nå må revurderes. Boken sannsynliggjør at det var “kjettere”, prester fra Den keltiske kirke, Den romersk-katolske krikens irske konkurrent, som sto for kristningen av Norge. Og at disse keltiske kristne brukte magi i form av “hellig geometri”, for å nå sine mål: En magi brukt i en skala og på en måte som langt overskrider vår fantasi. For å utforme denne hellige geometriekn, ble våre viktigste byer og første klostre opprettet og plassert som markører slik at man ved hjelp av den gamle hellige formelen Det gyldne snitt endte opp med et gigantisk pentagram som sluttresultat. Bruken av et slikt pentagram, for å nedkalle en bestemt kraft i sirkelen rundt pentagrammet, er en ikke ukjent form for magi, som på den tiden ble benyttet også av kristne. Opprettelsen av våre tidligste byer, som vi kan lese om i de gamle sagaer, var således et resultat, ikke bare av våre tidlige vikingkongers behov for maktbaser, men like mye et resultat av behovet for å legge guds merke over landet. Ett av de elementene som kanskje vil virke støtende på mange troende er de keltiske kristnes bruk av slangen, og “Dyrets tall” 666, som symboler i sin hellige geometri, lagt ut over Sør-Norge.

Illuka om dette:

http://iliuka.weblogg.no/180106172138_det_norske_pentagrammet__er_det_.html
Det Norske Pentagrammet – er det reelt?

Så er det, så er det.

Det er én og samme sak?

Så er det. Der en annen nivå til hva der taledes under den tid der var i Egyptens riker der søkedes for trigonet . Således er der til noget nyere og høyere vibrasjoner til hva der er av cinco energier, korrekt. Konu Ekatah.

Den sydlige spissen av Pentagrammet havner på Blikafjell, kan du si noe om det?

Vi ser kraften er lik helige spots, hvorledes den og ser ulike pentagrammer der omfatter hva der er kallet av store dimensjoner for Europeiske riker til sammen. Om den søker av linier der vokser til sammen mellom Nidaro energi og hva der er av Campo Stillio, således er der av Espaniens riker eldede energier der bliver løftet til nord for at opplyses. Således er der beskrevet i de Helige Skrifter, lik Nordens Lys bringes til Sydens konger. Således er der forbindelser, lik der er av Moder Jords meridianer, – energier der flyter gjennom tanker der genereres av menneskebarnet.

Er det det samme punkt som trigonalpunktet der. Er det merket?

Så er der korrekt. Der er nu lik den er i en god spor for at søke for de symboler. Vi taler; om den søker til punktet innom sirkelens energier, om den søker til punktet innom trigonets energier, om den søker til hva der bliver av Leyline,s om der er meridianens kryss der skaper en helig punkt, om der så er i pentagrammets funksjoner, om der er i oktagoner, så er den like fullt i punktet, så er den selv sentreret i sitt selv, og således skal den ei søke noget mer i ulike himmelske retninger av alt hva den skal gjøre. Den skal være i punktet i sitt selv, i nuet, og i tindens eksistens. Konu Ekatah.

http://www.forfatterbloggen.no/roller/egeland/entry/hellig_geometri

The Viking Serpent Part 1 of 6

http://www.youtube.com/watch?v=CRyMR3l3pC0

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

“ST THOMAS-KIRKEN.. PÅ FILEFJELL.. EN PYRAMIDEFORMET MERKELIG BYGNING DEDISERT TIL THOMAS BECKET OG MULIGENS OGSÅ DISIPPELEN TOMAS, Kirken ligger nyaktig 666 moh”

Kirken ligger IKKE nøyaktig 666 moh. Ca. 980 moh er mer riktig. Når det lyves/bommes så grovt på noe så elementært, er det ingen grunn til å ta resten seriøst.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  CillaBee
12 år siden

Ikke ta det så nøye, det var bare noe jeg skrev for å lokke ulvene ut av hulen for å få i gang en debatt, viste jo at septikere aldri klikker linker :)

Det er seff langt mer omfattende en det jeg skrev, tegner man en sirkel rundt pentagrammet så blir den på nyaktig 666 mil, det står en enorme Varde 666 moh på vei opp til St Tomas kirken
Hvor mange grader tror du det er opp til stjernebildet serpent ?

Det fantastiske vi har her i Norge er langt større en både Pyramidene og den kinesiske mur til sammen :)

Det handler om magi og hemmelig visdom og fanttastiske byggverk, flotte fjorder, fjell og kloster

Bare kom igjen jeg vet at dette er selve rosinen i pøsle for dere septikere, alt er telfeldig, det man ikke kan se og ta på som tanken og kjærligheten eksisterer ikke siden det ikke kan bevises

Skal komme deg litt i forkjøpet med debunkingen, vist man tegner streker melllom alle 7/11 butikkene i Angola så får man noe som kan minne om et kakestykke noe som beviser at alt er bare en telfeldighet

Tar man den 17 bokstaven i hver 20 side i boka Pippi drar til sjøs, leser de bakvent på hebraisk så får man Donald, mao så finnes det ingenting som heter koder, alt er telfeldig

Det som ikke er telfeldig kanskje er at den ekstreme kulten deres er guds gave til alle som skaper koder og symbolikk som de ønsker å holde skjult for omverden

Kom igjen, kjør på CillaBee, vår forhistorie og kultur har noe fantastisk som vi kan debatere i det uendlige :D

Personlig så forholder meg meg til forskere og forfattere som har brukt hele sine liv til å studere vår ukjente fortid, fantastiske folk med stor kunnskap, ikke til ekstrem sekter som mener hele verden er telfeldig og meningsløs

For de som ikke har tid til å se den fantastiske dokumentaren så kan de få pentagram infoen om 666 ca 7 min ut i fjerde episoden og den 5 episoden :)

The Viking Serpent Part 4 of 6

http://www.youtube.com/watch?v=hKvygU1PFRk&feature=relmfu

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

“Ikke ta det så nøye, det var bare noe jeg skrev for å lokke ulvene ut av hulen for å få i gang en debatt, ”

Så hva av det du skriver er man skal ta nøye? Fryktelig beleilig å bare slenge ut påstander for så å si “men det var jo noe jeg bare skrev for moro skyld” etterpå. Da kan man ikke ta noe av det du skriver seriøst.

Tipper det meste av det du skriver ang. tall og symbolikk her også bare er noe du skrev… så det gidder jeg ikke bruke tid på.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Hei igjen smurfen.

Jeg tok meg den frihet å lage et lite kartutsnitt med de punktene som er oppgitt i teksten. (synes kanskje alle posisjonene burde blitt nevnt, men da hadde det mest sannsynlig ikke blitt noe gøy… vel vel). La også med Bergen siden gamle Bjørgvin var et av de viktige bispedømmene. Du har selvfølgelig et visst slingringsmonn rundt hvert punkt.

http://tinypic.com/r/i1xrf9/5

Kanskje du, Singoalla eller Iliuka kan bruke dette til å konstruere et perfekt pentagram? Som inneholder det gyldne snitt? Gi beskjed når du/dere er ferdig, og post det gjerne det ferdige resultatet på tinypic.com, og legg ut lenken her.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

Ser ikke ut til at de hadde tilgang på Google kart den gang:

http://www.manumu.no/Customers/janerik2/images/Diverse%20Forlag/Det_Norske_Pentagram.%20kristningen%20av%20Norge.jpg

http://www.manumu.no/webshop.aspx?pageid=43292&catId=13970&groupId=16523&Product=3239

(http://www.forfatterbloggen.no/roller/egeland/entry/hellig_geometri )

Men astronomisk forutseende var de slik at smurfen fikk sine ord i behold:

toppen på spiret på St.Thomas kirken på Filefjell ca
996,3 moh=
6.66e-9 AU (astronomisk enhet) !

http://no.omregner.com/lengde/

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

De første punktene er mellom Munkholmen og en rundkirke i Tønsberg. Bispedømmer er uinteressant, men han lager en strek mellom Bergen og Tønsberg. Så bruker han paraleller og det gyldne snitt til å lage et pentagram. Pentagrammet kommer ikke fram ved å finne kirker eller bispedømmer. Man må ha lokalkunnskap om kirker, geografi og kunnskap om hellig geometri. Han arbeidet utifra kunnskap om religion og kirker på 900 tallet. Nye kirker er blitt oppført på disse stedene i dag, ingen er fra 900-tallet. Sannsynligvis var de samme stedene hellige i norrøne tider, lenge før kristningen. Våre forfedre lagde offerplasser til gudene på spesielt frodige steder som derfor måtte være hellige. Kirkene ble bygd på restene av norrønn mytologi kan man si :-)
Jeg har ikke prøvd selv å lage et slikt pentagram, uansett kommer det mye annet spennende fram i videoen.

Jeg mistenker at Harald Bølke hadde mye kunnskap om gnostisk slangereligion før han liksom ved en tilfeldighet så på kartet før en reise til Trondheim.
Kanskje stakk han en passer i punktet til St. Thomas kirka og arbeidet utifra det, så ble det selvfølgelig mye mer spennende å ta det bakvendt med hellig geometri og slikt. omkretsen av sirkelen skal være 666 miles, i følge Boelke.

Allikevel er det etter min mening all annen info som er interessant. De fem rosene i pentagrammet med ring rundt som er på lokket til brønnen på Munkholmen. Symboliserer hemmelig kunnskap. Når er det laget? Slangene på dørklinkene i Nidarosdommen og ellers på kirkene. Maleriet som blir brukt på altertavlen i St. Thomaskirken viser Jesus som er korsfestet i livets tre(familien). Jesus er såret av sverd og apostlene blir alle myrdet. Thomas legger armene i kors. Gnostikerne hevder Thomas er bror til Jesus. Korsfestelse er for å drive ondskap ut av kroppen, sånn som slangen ble korsfestet for å drive ut giften.

Pentagrammenes midpunkt er alltid formet som et hus. Harald Boelke viser den ene spissen som passerer ringen og forklarer den som en passasje eller portal inn til Guds hus.

Vi har jo Midgardsormen og slangen som strekker seg rundt jorda eller sola kommer fram i mange kulturer, nå også i kornsirkler. Slanger har en tendens til å vokse til den biter seg selv i halen eller gaper over så mye at den sprekker. Så en slange her om dagen som hadde prøvd seg på en aligator. Det gikk ikke så bra for hverken slange eller bytte.

Slangen representerer noe som holder kunnskap borte fra oss og skjermer oss fra gud. Man skal ikke tilbe slangen som gnostikere gjør. Man må selv drive gift og ondskap ut av kroppen og finne veien til gud. Så vil slangen/sløret forsvinne. Du må ikke begynne å lete etter en portal i klosterruinene sør for Tønsberg nå, Cillabee :-)

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Ah … min lykkedag i dag og nye profetier. Herlig smurf, men jeg må bare innrømme at jeg så smått begynner å få problemer med å orintere meg i haugen av spådommer, og i hvilke kategorier jeg skal plasere alt.

Og det nye av året er vel at forutsigelser har fått tilbakevirkende kraft?

Men bibelkoden smurf … det må du vel bare innrømme er noe tull? Denne såkalte koden kan vel gi akkurat de svarerene en ønsker? Tror du ikke … ?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

Takk selv for at du leverer så mange flott artikler til oss her på NS :)

Får håpe du har rett, endringene skjer fort nå :)

Her er en flott film som kom ut for noen timer siden som tar for seg været i april som er verdt å se for de som ønsker å følge med, den sier ingenting om skumle 2012 teorier, bare rene fakta om April

CHAOTIC WEATHER APRIL EVENTS 2012

I mars kunne vi bade på stranda og i mai kan vi gå på skøyter på samme stranda men heldigvis kan våre gode venner på skeptriks fortelle oss at alt er helt normalt :)

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

Takk for hyggelig artikkel. Tiden fremover skal bli av beste sort, selv om det alltid kan bli en del turbulenser mellom skifter.

I motsetning til Zeta [har ikke undersøkt grundig, siden det ikke resonnerer med meg] så tar Iliuka alt på sparket, likt kanalen Ambres. Det krever sitt, hvis det hadde vært lureri ute å gikk! Tunga alltid rett i munnen mot forstokkelser, alle fakta fra tidligere uttalelser må være korrekt, kunne mikse sammen gammelnorsk, svensk, dansk, engelsk – samt mye indiansk og noe hebraisk bl.a. på forespørsel. Kvantefysikk, flymekanikk [det ble gitt svar som hjalp en reperasjon], helsehjelp er få av de tema som blir tatt opp. Ingen kanaler er helt ren, så litt grums kan i teorien forekomme, men ikke sett det og hvor mange sitter med slike skuespillerevner og leksikoner i topplokket? I tillegg så visste han når barnet til en slektning av meg skulle komme til verden.
Merker at når jeg ikke leser samtaleutskriftene på en stund så kommer det mye negativ tankegang fram.
Det gledes til sphinxens hemmeligheter skal avdekkes :]

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

”Vi er kommet til våren 2012 allerede. Vil virkelig den nye jorden ankomme i løpet av neste år eller må vi vente 3-4 tiår til eller mer?”

For så vidt et betryggende tidsperspektiv med tanke på de lengtende og utålmodige spørsmål om hvor den nye jord blir av.

Men når denne nullstilte planeten kommer, må det vel i samme slengen bli et betimelige spørsmål om hvor den gamle blir av?

Og denne Iliuka, eller Lif Havik som tydeligvis har problemer med å utrykke seg på forståelig norsk …

Men så har jo, imponerende nok, også Iliuka fått med seg at jorda har et magnetfelt … og et mulig framtidig polskifte og tektoniske forskyvninger …

Men er ikke dette å bevege seg inn på RK og Zeta´s spesialfelt?

ChappyD
ChappyD
Abonnent
12 år siden

Så Nyhetsspeilet vil med dette forberede seg å forsette å melke 2012 hypotesen etter at jorden fremdeles er her til jul, ved å si
“det har skjedd du bare merker det ikke”
Så kan dere forsette og skrive deres bøker og artikler mens dere ler hele veien til banken.

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Takk for flott artikkel Liv :)

Ingen tvil om at store ting holder på og skje nå, selv verdens fremste geologer sier nå at noe er fryklig galt

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/04/17/did-n-sumatra-earthquakes-set-off-a-chain-reaction-planet-shaken-by-shocking-number-of-tremors-since-april-11-2012/

Ja selv NRK sier at noe forferdlig holder på og skje, noe er feil med magnetfeltet vårt, det flytter seg i økende tempo og stadig større huller dukker i magnetfeltet

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/301947/

De fleste profetier sier at vi skal få en ny jord og en ny himmel og det vi ser starten på nå bare er fødselsriene til den nye jorden

Som du sier så går vi inn i spennende tider nå :)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
12 år siden

Interessante opplysninger i den første linken din broder, med tanke på det jeg sa her:

Monica Waade sier: 05. 03. 2012

Lykkes de med sitt neste store prosjekt ‘earthquake worldwide’ hvor noe fra teknologien benyttes, får vi innen få dager en serie jordskjelv. Synes som om det vil skje, om ikke over hele verden, så over store deler av den.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-54/#comment-83004

Omega
Omega
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

“Has mankind sinned, is it witnessing Divine Wrath, is it due for another annihilating Deluge? Is this the Apocalypse? Can there be-will there be- Salvation? Are Messianic times afoot? The time- the twenty-first century A.D- or was it the twenty- first century B.C.E?
The correct answer is Yes and Yes, both in our own time as well as in those ancient times. It is the condition of the present time, as well as at a time more than four millennia ago; and the amazing similarity is due to events in the middle time in between- the period associated with the messianic ferfor at the time of Jesus”

Sitat fra boken: The end of days, Zecharia Sitchin

Ancient Connection Part 2/2: Sumerian Egyptian Mayan Crop Circle Link to Flying Serpent God (overse gladiator- musikken, hvis den ikke stimulerer dine chakras)

En Maya elderly uttaler seg:
http://www.youtube.com/watch?v=Yzvfxo4uGNk&feature=related

UFOs and the National Security State – Richard Dolan live:

Hvis et klokt velment menneske ønsker å redde en halvdestruert maurtue, hvor det befinner seg 6700 maur, hvor alle sloss mot hverandre, så blir dette en vanskelig jobb. Hvis mennesket på forhånd ber samtlige maur, både dronning, soldater og arbeidere om å klappe sammen kjevene og samarbeide, blir det også lettere å redde tuen. Snart er tiden inne for å holde fred, legge ned debatten, nikke til hverandre med vennlige blikk, og dele de goder vi har, samt samarbeide om å få til en fredelig overgang til en ny og bedre verden. Politikerne våre kan bidra med å utlevere hodelykter, når det er noen dagers bekmørke, samt sette opp noen tusen suppekjøkken uten GMO, og utlevere tonnevis med toalettpapir. Så kan kraftselskapene drøye litt med neste fakturering etter “the return”, og sørge for at strømmen er tilgjengelig for alle.
Så må eldre og barn passes ekstra godt på, for noen dagers mørke, betyr overgang til lyse tider.
Forgive, forget, heal, and enjoy.

“Only God has the right to judge”.

Regner med at dette tiltredes av biskop Ole Christian Mælen Kvarme

« Forrige artikkel

Lyskroppens tolv utviklingstrinn

Neste artikkel »

Epigenetikk: hvordan du og omgivelsene styrer genene

29
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x