Lyskroppens tolv utviklingstrinn

16.2K visninger
14 minutter lesetid
36

Menneskene er i ferd med å stige opp. Vi lever i en tid med omfattende og pågående transformasjoner. Vi klargjøres for det som skal komme. Vårt dna og våre lyskropper aktiveres.

Luminous beings are we, not this crude matter -Yoda

Dette er en vakker prossess men tidvis kan den oppleves som forvirrende. Vi presenterer her en oversikt over de tolv utviklingstrinnene i aktivering av lyskroppen.

 

DNA

Menneskenes vitenskap har til nå kalt 90 % av DNA for ”søppel” (junk DNA). Faktum er at det menneskelige DNA inneholder genetisk materiale fra enhver art fra Jorden + genetisk materiale som er holografisk kodet med menneskets kollektive erfaringer og erfaringer fra deres holografiske samkjøringsnett av inkarnasjoner, så vel som deler av genetisk koding fra arter på 383 oppstigende planeter i fem lokale univers! Deres DNA inneholder også en latent koding for mutasjon av den fysiske kroppen til lyskroppen – -Ariel-

 

Lyskroppens første nivå

I mars 1988 ble alle lysarbeidere aktivert til minst det første nivået. Det var som et lysbluss ble tent i DNA et, ”på tide å dra hjem” og ”på tide å slippe alle tette energier”!

(Når kroppen slipper tettheter vil den ha tendens til å få hodepine, oppkast, diarè, kviser, svimmelhet, verk i muskler og ledd osv.)

Før mars 1988 var bare ca 7 % av de genetiske kodene aktivert. I det første nivået aktiverte det Åndelige en hel serie med disse latente kodene ved å stråle inn en tone/farge- sekvens.

Mutasjonsprosessen var i gang.

Forandringer i DNA og måtene cellene fordøyer energi (ATP – ADP).

 

Lyskroppens andre nivå

De sjettedimensjonale grunn – malene blir gjennomstrømmet av Lys og begynner å forløse fjerdedimensjonale strukturer som knytter deg til karmiske opplevelser på tvers av tid.

Derfor desorientering, ”hvem er jeg?”, ”hvorfor er jeg her?”, en begynnende liten følelse av at det finnes noe Åndelig i denne verden.

Forandringene begynner å skje veldig fort her. Mange fysiske symptomer. Trøtthet.

 

Lyskroppens Tredje nivå

Her blir de fysiske sansene veldig sterke. Her oppdager man ofte på ny seksuelle gleder.

Mye sentrering i den fysiske kroppen og den begynner å åpne seg til levende overføringsenhet for høyere energi (”bio-transducer system”)

Kroppen har til nå blitt badet i lys, nå får hver celle lys fokusert på seg gjennom det aksiale systemet.

På dette nivået er det ikke lengre mulig å reversere lyskropp prosessen.

I det tredje nivået blir det også skapt et fokuspunkt mellom denne og alle de andre planetene som stiger opp fra det fysiske planet slik at vi alle er synkronisert. (Det er ikke bare denne planeten som stiger opp; hele dimensjonen stiger opp! Kildens innpust!!)

 

Lyskroppens Fjerde nivå

Her begynner de mentale nivåene å komme. Dette starter en massiv forandringsprosess i hjernens kjemi og elektronmagnetisme. Regulator krystallene i den eteriske kroppen (holder linjer av lys fra femtedimensjonens mal) kan bli svært ubehagelige, noe som kan medføre hodepine, svimmelhetsanfall, brystsmerter, uklart syn eller hørselen kan forsvinne en stund.

(OBS: Smerter i brystet er noe man kan ha gjennom hele Lyskropp prosessen, da hjertet åpner seg på et stadig dypere plan.)

– Her kan du få de første prøvesmakene på ikke – linjær tenkning. Det er som om den mentale kroppen sier: ” hei, kanskje det ikke er jeg som kjører dette showet alene likevel!”

– Her dukker det vanligvis opp personer/situasjoner som dirigerer deg i åndelig retning.

– Her får du virkelig følelsen av at det finnes noe ”åndelig”, men mye protest fra den mentale kroppen

Lyskroppens femte nivå

Her begynner mentalkroppen å lete etter ”åndelige spor”

Drømmene kan begynne å forandre seg (våken drømming).

Stadig mye kontroll og forvirring i mentalkroppen, muligens stadig mer ikke-linjær tenkning som gjør at det kommer opp en del overlevelsesfrykt i mentalkroppen.

Her begynner man å bli klar over at man er så mye mer enn man trodde.

(Å neida, det er vi ikke! Sier mentalkroppen og slamrer igjen døren…. Slik åpner den og lukker den seg et langt stykke ut i prosessen)

Du blir oppmerksom på at du vi holder bilder av virkeligheten som ikke er våre – begynner en mental utsorteringsprosess – bildene ligger i feltene våre og vi begynner å føle oss virkelig begrenset av dem!

 

Lyskroppens sjette nivå

Her begynner vi å skifte ut bildene i vår virkelighet på en aktiv og bevisst måte.

Vanligvis er det her det Åndelige spleiser oss med andre som er opptatt av Lyskropp – prosessen.

Du kan få opplevelser av at ting ikke er solid/fast, flasher av multidimensjonalitet, og følelsen av at ingenting er virkelig. Dette kan virkelig bli et sjokk for mentalkroppen som ønsker kontroll og oversikt, plutselig ser du hele bildet på en gang!

Mange forlater planeten på dette nivået, fordi det kan kjennes så ekstremt ubehagelig.

Ha medfølelse med dine medlevninger på dette stadiet, for det er her man får en total omstrukturering av hele ens intentitet.

Alle går vanligvis gjennom et revurderende stadium som føles ubehagelig.

Det er her mange forlater livet ditt, venner skifter, skifter jobb, partner, gifter seg eller skiller seg.

Om du har holdt hardt på ting her, kan dette nivået vare opptil ett år, og kjennes veldig vanskelig.

Man får nye personer inn i livet sitt som er mye mer i samklang med de nye energi feltene.

Vanligvis mellom 6. og 7. nivå opplever man en nedstigning av det Åndelige.

Dette betyr den større delen av deg i de øvre dimensjonene kommer ned i den fysiske kroppen og snur opp/ned på alt.

Omtrent 1/3 av lyskroppen er nå lyst opp i den eteriske grunn-malen.

Opplevelser av å stråle ut lys, flasher av telepati og kommunikasjon på et dypere nivå.

Polariseringen blir sterkere. Du ser at de som begynner å leve Himmelen på Jorden lever side om side med de som opplever Helvete på Jord

(Husk at alle vesener er enorme, multidimensjonale Gudommelige Mestre)

 

Lyskroppens syvende nivå

Her starter de emosjonelle stadiene av Lyskroppen; fokusert på en dypere og dypere åpning av hjerteshacra – hjertet åpnes, følelsen av kjærlighet til planeten åpnes, man forelsker seg i alt og blir mye mer barneaktig i måten å være på.

Har man blokkeringer i den emosjonelle kroppen på dette stadiet, kommer de nå til overflaten for fullt.

Man blir mye mer følsom enn før, mer lik barn i uttrykk og skiftninger. Opererer stadig mer i Nuet, mange strekker med full tilstedeværelse – det føles godt!

Den emosjonelle kroppen renser nå ut gamle mønstre og det kan nå bety at mange forhold gjøres opp. Forholdene til folk rundt begynner å bli transpersonlige (ikke basert på følelsesmessige bindinger, – noen ganger kan man virke ”kald” fordi de emosjonelle krokene som hekter seg fast i folk ikke er der. Et skifte fra å være i karmiske relasjoner til ikke karmiske. Åndeligbaserte forhold.)

Hjerteshacra åpner seg til et mye dypere nivå enn det noen gang har vært, (brystsmerter).

Membranen i hjerteshacra som før har holdt oss fra å være multidimensjonell, er borte.

Alle kroppene begynner å smelte sammen (det forente chacra), frykt eller blokkerte følelser kommer opp når de ikke er på linje med hverandre.

Pineal og hypofysen begynner å åpnes på dette nivået. Du kan kjenne press i panne og bakhode. Når hypofysen fungerer på sitt høyeste nivå, kan man ikke dø eller eldes; derfor begynner folk å se så unge ut på dette stadiet.

Du kan også føle smerter (skarp smerte) på toppen av hodet (fontanellen); det fjerde øyet begynner å åpne seg – ditt multidimensjonale syn.

Man kan begynne å få rare opplevelser, og seg selv i andre dimensjoner eler i andre kropper på planeten.

Her kan man forholde seg ganske fjerdedimensjonalt i bevisstheten; ”ikke skal jeg bare stige opp i morgen, jeg skal også helbrede hele denne planeten…Osv.”

De fleste går her inn i noe som vi kaller spirituelle ambisjoner eller signifikans. (Spise den ”riktige” maten, gjøre alle de ”riktige” åndelige tingene) Dette er den mentale kroppens forsvarsmekanisme for å unngå følelser av skam, skyld og verdiløshet. Sterkt ego – forsvar.

Her faller man ofte inn i et åndelig manisk – depressiv mønster, i det ene øyeblikket er man gudommelige, multidimensjonelle mestre, i det neste helt verdiløst.

Paradoks mellom å være en så enorm multidimensjonell skikkelse i en så liten, materiebasert kropp.

Du begynner å handle ut fra ditt Åndelige hver dag. Du lærer hva som får ditt hjerte til å synge.

Lyskroppens åttende nivå

Pinealen og hypofysen begynner å vokse og forandre fasong.

Du kan føle press i hodet, eventuelt hodepine.

(Hvis du hat mye smerter, fortell deg selv i 5D at dette går for fort+ at endorfiner forløses)

Hjernen blir større, kranial ekspansjon, folk kan forandre hodefasong. Trykk ved pineal/hypofyse.

Aktivering av frø – krystaller, tre små krystaller som mottar Lys- språket.

(En over hvert øyebryn – rett over pupillene, det tredje øye er like under hårlinjen i linje med nesen.)

Aktivering av opptaker – celle – mottaker – krystall (på høyre side av hodet, ca en halv tomme over øret) – en struktur som holder enorme mengder informasjon som sjelen har samlet gjennom mange inkarnasjinssykluser på ulike planeter og stjerner (kiling/brenning på det området).

Det 8. 9. og 10. shacra aktiveres, du begynner å få tak i det multidimensjonale sinn og kan motta det som kalles lys – språket.

Når pineal og hypofysen er åpne og fungerer sammen skapes en regnbuelinje fra det fjerde øyet til det tredje – det er en dekodingsmekanisme for høyere – dimensjonelt språk.

Hjernens funksjoner forandrer seg og man kan begynne å oppfatte og tenke geometri og toner.

Kan føle at du ikke kan snakke med folk rundt deg, for det finnes ingen ord for man har ingen ord for opplevelsene.

Det er svært vanlig i det 8. nivået å bli redd for å ha fått Alzheimer; kan ha problemer med å huske hva du spiste til frokost osv, også vanlig med en slags råden i en setning, eller rett og slett ikke forstå hva folk sier til deg.

Det skapes nye veier i hjernen, – men alt vil gå over.

Du kan få en masse toner i ørene, se flasher av lys, farger og bevegelser i hodet; dette er alt kommunikasjon med det Åndelige – koder, som du etter hvert vil forstå (det gjør det forente shacra).

Nå er man virkelig på vei Hjem! Du haker deg inn på din egen multidimensjonalitet.

Etter hvert blir man klar over at man kan være hvor som helst og gjøre hva som helst, og alt man gjør og er, fordi din Ånd dirigerer deg til det.

Du følger din Ånd i hvert skritt og hvert åndedrag.

Kommunikasjon med folk på et helt nytt nivå. PÅ dette stadiet vet ikke folk helt hva de skal ”gjøre med deg” fordi feltene er forandret og ingen kroker er ute som de kan hekte seg på.

Det er ikke lengre så mange ”up`s and downs” – man manifisterer det multidimensjonale gjennom kroppen.

En annen ting på det 8. nivået er at man utvider sin bevissthet, ikke bare gjennom det dimensjonelle, men også på tvers av parallelle verdenen; du blir i stand til å koordinere dine energier tvers over parallelle virkeligheter.

Det 8. nivået er en av de mest transformerende, ting går veldig fort og man kan virkelig føle at maan blir gal: Du kan oppdage deg selv snakke i rim, ikke klare å snakke i det hele tatt eller snakke bakvendt.

Du vil forstå etter hvert, og alt går bokstavelig inn i ditt DNA.

Det er også en mutasjon av nervesystemet, og hele sanseapparatet kan ”forstyrres”, hjernen kan ”skramle” – vær tålmodig med deg selv! Bruk HUMOR!!!

Det er svært vanlig med hjerneforstyrrelser eller urytmisk hjertebank her – den 5. dimensjons sirkulasjonssystem holder på å komme på plass, hjertet mottar det dobbelte av elektriske impulser.

Når 95 % av lysarbeidere er i det 8. nivå vil de hekte seg fast i gruppebevisstheten og bringe inn et helt nytt tjenesteprogram for denne planeten – en åndelig ”superhighway”!

 

Lyskroppens niende nivå

Du begynner å forstå Lys-språk, geometri/lys/farger/toner blir forskjellig – alt dette er sjette dimensjon.

Din Ånd bruker dette språket for å forandre strukturen i grunn – malen til nye maler for den 5. dimensjonelle lyskroppen.

Aktivering av 7. dimensjon stoff kan skape smerter i korsryggen og følelse av tunge energier i hofteområdet.

Nye Alpha/Omega strukturer åpner seg og tillater deg å ta inn mer høy energi.

På dette stadiet kan du oppdage at du skifter kroppsform, blir større, blir mindre, høyere eller begynner å vokse vinger. Du kan bli oppmerksom på andre kroppsformer enn det menneskelige.

Du blir mye mindre opptatt av hva andre tenker om deg på det personlige plan. Alt som betyr noe for deg er hvordan du uttrykker din Ånd i hvert skritt du tar.

Hypofysen åpner seg mer og mer og produserer mer veksthormoner. Hos kvinner kan dette forårsake en ubalanse – føle seg sliten, deprimert, utflod, uregelmessig mens m.m.

Vanligvis er det en massiv nedstigning i begynnelsen av det 9. nivået. Dette kan være en av de vanskeligste stadiene fordi det krever en total overgivelse til din Ånd. Du vil forstå at du alltid har vært et gudommelig instrument – at du er ”Ånd – i – bevegelse”.

For de fleste er det dette man har jobbet imot gjennom livstider. Ekstasen som venter på den andre siden av døren er ubeskrivelig.

Dette nivå er overgivelse. Det er motstand som gjør vondt.

Overlevelsesangsten slipper nå tak – blir uviktig, frykt kan fortsatt komme opp fordi du ennå er i denne verden, men du kan hele tiden sette disse illusjonene til side.

Det 3, 6. og 9. nivået frakobles du fra den allmenne virkeligheten (consensus), og kjenner at det gjør vondt når du går inn igjen.

Du begynner å stråle, øynene dine ser veldig klare og annerledes ut for folk.

Ditt 9. og 10 shacra åpner eg mer og ditt 11. og 12. shacra åpner seg.

Du får kontakt med kristusenergien og begynner å operere fra kristusnivå (går inn og ut av dette til det stabiliserer seg).

På dette nivået beveger du deg inn i tilstander du aldri før har vært i, opplever din egen sannhet og betingelsesløs kjærlihghet og kraft. Det kalles den Trefoldige Flammen og ressonerer i alle dimensjoner.

På slutten av det niende nivået begynner en nedstigning (desencion) vanligvis ganske massiv.

Du har nå gått gjennom all overgivelse av ego – og denne nedstigningen er ekstremt transformerende: du begynner å sende ut lys.

 

Lyskroppens Tiende nivå

De tre siste nivåene av Lyskroppen kalles de ”åndelige nivåene”. Her er alle felter fullstendig koerent.

Chacraene er åpne til det 14 chacra.

Feltene er sammensmeltet og du er fullstendig sammenkoblet med Kristus` Oversjel på eneste ??an av din skikkelse. Du er din”I AM” (JEG ER).

På det 10. nivået får du avatar evner. Det betyr at du kan være akurat hva du vil, når du vil.

Teleportasjon, aportasjon og manifestasjon kommer inn på dette nivået av Lyskroppen.

Du har sluppet alle bindinger og opererer fra din multidimensjonale skikkelse – ditt Guds selv.

Du begynner å bygge på det som kalles Merrrkabah – farkost i dine energistrukturer.

Merabah betyr vogn på Hebraisk.

Merkabah er en krystallisk Lys-struktur som gjør at du kan reise gjennom rommet, tiden og dimensjonene fullstendig i din egen totalitet.

Denne Lys strukturen skaper du av dine egne felter med assistanse av din Ånd.

Snakker om tre forskjellige funksjoner:

-Englefunksjon

-Rombrødreskapet eller den

-Utenomjordiske funksjonen og de oppstegne Mestrene funksjonen.

Alle disse passer sammen, når tiden for oppstigningen kommer vil Rombrødrene rundt hele planeten hekte sammen alle Merkabah farkostene de bygger i sine egne felter, lenker dem sammen rundt hele planeten og forme jordens lyskropp!

Planeten Jorden blir tatt fra den tredje dimensjon – og dimensjonen vil kollapse.

Oppstegne Mestrene vil være dirigenter og navigatører.

I det 10. Lyskroppnivå begynner du bevisst arbeidet med dette.

 

Lyskroppens ellevte nivå

Du har bygget din Merkabah struktur og skifter inn i det 11. nivået. Dette er stadiet da du bestemmer deg for om du vil bli i Lyskroppen og stige opp med planeten, eller om du vil stige opp før planeten og opptre som et framstående mannskap eller om du vil gå tilbake til en ren energiform.

Dette bestemmes på det 11. nivået av Lyskroppen, når du er koblet sammen med din høyere dimensjonelle Merkabah gjennom de aksotonale linjene.

Disse linjene deler av din legemlige Lyskroppstruktur, men de knytter deg også til andre stjernesystemer og universer.

Lys-linjene ligger langs de fysiske akupunktur punktene og forbindes til din fysiske kropp til noe som kalles ”spinn punkter”.

Gjennom mutasjonsprosessen har det blitt bygget et helt nytt femtedimensjonelt sirkulasjonssystem, cellenes regenerering ble fullført gjennom spinnpunktene – regenerering på molekylært plan.

Din Ånd har forsterket disse strukturene gjennom alle nivåer av Lyskroppen og forberedt din fysiske kropp til å kunne ta i mot den større Merkabah. I det 11. nivået av Lyskroppen er disse strukturene helt og holdent på plass og fullstendig aktivert.

All tid foregår samtidig. Du vil komme ut og inn av følelsen av å være overalt på en gang og samtidig være i en tidslinje.

Det kommer til å bli morsomt når du oppdager at dette med tidligere liv er en vits: Du har mange liv samtidig, og de har alle ressonans.

Hver gang du velger Lys i hvilken som helst av parallellene, påvirker det hvert eneste liv du noen gang har hatt!

(Det er 7-8 millioner lysarbeidere inkarnert i denne paralellen alene!)

Det du ønsker å gjøre mer av alt i denne verden er din nøkkel for å manifestere din del av den Gudommelige Plan.

Mange av dere er her med svært spesiele kunnskaper for å hjelpe denne planeten.

På det 11. nivået av Lyskroppen manifesterer du din versjon av himmelen på Jorden og får uttrykke din Ånds ekstase.

 

Lyskroppens tolvte nivå

Her går du til handling i forhold til det du har bestemt deg for å gjøre.

Det kan være å forbinde deg med andre folk om på planeten eller hva som helst.

Det er mange strukturer som må komme på plass i den endelige oppstigningen til dnne planeten. Du lever nå i en konstant sammensmeltning med alle parallellene.

(Hver gang du tar et valg som ikke er Åndens valg, vil alltid valget til det Åndelige skje, men en parallell bli spunnet ut for å holde det andre valget. Det finnes derfor kvadrillioner, zillioner av disse parallelle virkelighetene. Men når dere våkner opp for å følge det Åndelige blir alle disse parallellene samlet sammen. Så det finnes ett punkt der alle disse parallellene har smeltet sammen og tilbake finnes kun Åndens vei fra det øyeblikket den ble skapt.)

Det var aldri et karmaspill unntatt i Akasic Records, du trenger derfor ikke å ta alt dette med deg, ikke i noen av kroppene. Dette er hvordan en planet stiger opp!

Så når du skifter frs det 11. til det 12. Nivået av Lyskroppen så er dette den endelige aktiveringen fra den Guddommelige Planen for planeten Jorden.

Alle er i sin Lyskropp og følger sin Ånd i total suverenitet og total mesterlighet.

Tilbake til Kilden.


Kilde: What is lightbody (Thashira Tachi-ren)

Denne informasjonen har gått via flere hender, og derfor dedikerer jeg artikkelen til Mari Solei Bakken og til Per Kristian Myhr.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

36 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden
gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Hei Lillian :)

Jeg synes det er kjempegøy å reise rundt i min MerKaBa, så jeg ville bare legge ved en link til nybegynnere. Så vet de ihvertfall hvordan den fysisk ser ut.

http://www.absoluteempowerment.com/the-merkaba.php

Fortell oss om dine reiser?

liShembale
liShembale
Abonnent
12 år siden

Boka What is Lightboby inneholder mye mer enn disse 12 nivåene av lyskroppen…i tillegg er det, i følge boka..og også ut fra egen min erfaring, ikke en “trappetrinns” metode. Man kan like gjerne hoppe fra det ene til det andre, eks, være i 9 nivå og da også gjennomgå noe fra tidligere nivåer. Det fins ikke en lineær oppskrift på noe. Vi er alle unike og opplever vår egen utvikling / oppstigning på vår måte. Alt er rett.. Det finnes ingen egentlig oppskrift, vi er vår egen oppskrift.. men samtig er det godt å dele erfaringer og å lese noe som bekrefter oss..eller som vi kan gjenkjenne..

iUNIQ
iUNIQ
Abonnent
12 år siden

1000 takk Lillian for kjempebra artikkel og info!!!
Da jeg selv har opplevd, og opplever dette, var det mye lettere å forstå. Gleder meg til veien videre, både for meg selv og andre.
Mine opplevelser begynte når jeg var 6, og nå begynner også min 6-åring med sine opplevelser. Hun slipper iallefall å gå igjennom disse opplevelsene alene som jeg gjorde. Vi både ser og hører, det andre ikke gjør.
Spesielt har vi merket jordskjelv og jordens rier godt og heftig, de er det mange av om dagen. Etter våre opplevelser, bruker jeg bl.a. og sjekke her; http://www.emsc-csem.org/Earthquake/
Peace&Love ;-}

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

Ang. disse “tomlene”, så kunne kanskje Nyhetsspeilet vurdere hensikten med disse?
Jeg tror hverken buddhister, tibetanske munker, eller noen andre åndelige vismenn og kvinner er så opptatte av å få belønning for det de gir til andre. Skal vi alle oppnå et høyere åndelig nivå, burde vi ikke gi hverandre så mange negative kommentarer eller tomler? Vi lever nå i en tid, hvor de som er “opplyste” må gå i seg selv, og ikke gå andre. Heller dele positive erfaringer, enn å rakke ned på andre. Jeg takker Lillian Sivertsen for en artikkel som jeg satte stor pris på. De “lysarbeidere” som har gjort så mye for oss, og som i den fysiske verden ikke fikk oppleve oppvåkningen i 2012 ,satt med dyp visdom og kunnskap, som mange av oss i den vestlige verden bare har fått med seg fragmenter av. Likevel vil nålevende mennesker få oppleve “miraklenes tid”, sannsynligvis.
Selv har jeg opplevet gode åndelige, og spirituelle “ting” i det siste. Veien dit var den det mest smertefulle jeg har beveget meg på, i mitt liv. Når man ransaker seg selv, vil man risikere å finne sitt eget mørke. Å se inn i sin egen sjel kan være mer smertefullt, enn å se inn i det speilbildet man leter etter hos andre.

Får jeg dele en liten snutt, som jeg satte pris på:

http://www.youtube.com/watch?v=AnBzfJip-iA&feature=g-user-u&context=G293a0b9UCGXQYbcTJ33bQOmJwBHkpCvWnmLb4GL7GQXnlR-yUp0M

Her kommer noen fler, som jeg også satte pris på:
18. http://www.youtube.com/watch?v=qorH1XafAq4

19. http://www.youtube.com/watch?v=blj2Mhmu_-U

20. http://www.youtube.com/watch?v=EZiMd6QFnu4

21. http://www.youtube.com/watch?v=pbSHhi67g8I

Uten tvil, vil den negative energien falle i 2012, og bortenfor. Det er gode, og mektige krefter som nå åpenbart vil feie bort smusset fra Moder Jord. Jeg har selv sett og opplevet det. Folk der jeg bor, kjører saktere i trafikken. De smiler mer. De er mer åpne. Deres ego begynner å avta. Fler og fler oppsøker alternative miljøer, og vender ryggen til skolemedisinen. Dette med kroppens 12 utviklingstrinn kan jeg ingenting om, men jeg blir ikke overrasket over at det faktisk stemmer. Det er mange måter å “vekke” kroppens chakras på. La oss dele, i stedet for å kritisere. Det er mitt ønske, slik at vi alle kan bidra til å heve det gode “frekvens- nivå”. En bør kanskje først oppnå teta-tilstand (indre ro og harmoni) for å kunne få til dette? Ikke lett bestandig, og veien dit kan være beintøff.

Et harmonisk menneske er et menneske som alle burde sette stor pris på, i disse dager. Uansett profesjon. Positiv energi “smitter” på andre, skulle jeg tro. Uten at jeg har rett i noe som helst.
DET har jeg i alle fall helt rett i.

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  Lillian Sivertsen
12 år siden

Jeg mener ikke avskjære meg fra livet, tvert imot, vi ER jo livet. Men noen ganger må vi avskjære oss, av mangel på bedre ord, for lettere å å tune oss inn til vårt indre liv, uten de stadige avbrytelser ” utenifra”…det kan jo i prinsippet være på dass om så er!
Men jeg legger meg flat, hvis de stadiene du har beskrevet er dine opplevelser av disse nivå, og sier unnskyld, hvis du følte deg krenket.
Men som regel er ting beskrevet her, enten andres opplevelser, eller intervjuer med andre, og så blir deres erfaringer brukt som mal for mange andre, de tar det til seg uten selv å ha hatt en direkte erfaring om emnet…og for meg er det meningløst, selv om det absolutt kan være både inspirerende og rikt å få delt andres erfaringer. Lys og Kraft te dokkår adle

Jostein Wold
Abonnent
12 år siden

All den informasjon du trenger, får du igjennom Indre innsikt, ved å avskjære deg fra informasjon utenifra, og gå innover. Det du skriver her er jo bare kopiering av et annet menneskes tanker/erfaringer..Finn din egen sannhet, kanskje den vil oppleves totalt annerledes enn disse nivåene.
I mange år har jeg reist inn i fjellet, til et sted der jeg kan gå måneder uten å se noen. Ingen radio, tv, strøm, bare meg og egne tanker. Dediker deg selv på et lignende sted, elle et sted du kan være isolert over lang tid, og mediter/dediker/rett deg innover mot det du søker.Da skal du se det strømmer informasjon på. Du vil selvfølgelig få tanker/ideer, som strømmer fra kilder/bøker/mennesker du har snakket med, men du vil vite hva som er unikt, bæret fra, i ditt indre som noe unikt.
For meg er det å gjenta nivåer skrevet av andre, fullstendig uten verdi, for det er ikke egenlevd erfaringer

ajax
ajax
Abonnent
12 år siden

Tro er det vanskeligste av alt å skrive om. En gang jeg befant meg i “kjelleren” så forsøkte jeg skrive ned den virkelighet som jeg var 1000% sikker på og det rakk ikke til et A-4 ark engang. Tro gjennomsyrer alt, vitenskap i seg selv er en tro fordi den bygger på sine teser og dogmer. Ateisten er også troende fordi han/hun ikke tror på Gud/åndeverden. Jeg må likevel tilføye at min datter som for tiden kaller seg nihilist fleiper mye med ateismen, da hun har erfart det jeg selv engang oppdaget at ateister er redde for spøkelser. For meg kan Dere tro hva Dere vil og jeg setter oppriktig pris på det jeg leser av andres erfaringer og trostanker, selv når det kommer til ånds-vitenskap synes jeg det er interessant. Det er en tro det også tror jeg og alle innspill fra alle som har våget å tenke utenfor rammene har sin verdi. Mange ganger føler jeg meg trett av tiden og fordi minnet mitt viser tider før min er jeg ikke så redd for døden, men å si at jeg ikke frykter den ville være feil. Jeg har møtt mine engler og demoner og er glad for at frontfigurer som Märtha tar seg av publikasjoner vedrørende englene. For meg er tro frihet og utvikling, mens religion er å sette det i system. Takk!

wakeupsheep
wakeupsheep
Abonnent
12 år siden

Hei, mine kjære medmennesker.
Det har alltid eksistert en sannhet i dette universet, det er kun en Gud og det har vært mange profeter som alle har spredd det samme budskapet, men onde krefter har alltid jobbet mot denne sannheten.
Jeg har sett mange på nyhetsspeilet som har fulgt sporene, men når det kommer til ett visst punkt så stopper dere opp og faller ofre for propagandakrigen.
Jeg håper denne videoen kan hjelpe dere å komme i kontakt med deres skaper.

Setter pris på om dere deler tankene deres etter å ha sett på videoen!

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  wakeupsheep
12 år siden

Sannheten er, at det eksisterer milliarder på miliarder av “sannheter”, hver og en av dem er sannhet, og ingen mer sannhet enn den andre

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
Svar til  wakeupsheep
12 år siden

Jeg har sett hele filmen og synest at dette er like mye hjerne vask som Kristendom. Vist du ikke tror på meg så havner du i …. (Skremsel)?
Det finnes ingen kjærlighet (gud) som dømmer noe(n) som helst.
Hvordan kan man si at Gud elsker alle/alt på jord, når han forskjells behandler:
Sender noen ned og noen opp. Er DET en elskende gud? Er det å vise kjærlighet til alle? Han taler at det er for sent for alle som har død. Hvordan kan en elskende gud gi ei sjel en sjanse (1 liv)
til å finne ut hva den vil?

Kali

Mr.PP
Mr.PP
Abonnent
12 år siden

Artikkelen var grei. Generelt innen det «alternative» er det litt mange synsere og kritikere som påberoper seg viten om hva som er «riktig». For min del synes jeg at det er viktig å ta til seg all informasjon og vurdere den ut fra ditt ståsted, overbevisning og delta ved å skape en kreativ debatt hvor man viser respekt for at andre kan være uenige. Jeg konstatere at det av og til her på Nyhetsspeilet skytes blindt fra hofta. Er vi ikke her med samme mål om å bli opplyste slik at vi selv kan finne vår vei?

Illusions
Illusions
Abonnent
Svar til  Mr.PP
12 år siden

Dette handler først og fremst om personlige opplevelser, og det er ikke opp til andre å dømme. En må følge sitt eget hjerte og gjøre det en selv føler er oppløftende og riktig.

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
12 år siden

Skjer med Nyhetsspeilet’s revolusjonære fortid ? her skapte man liv og røre som spant seg ut i gatene, nå er det jødisk avledningsmanuvre, her drepte de den opprørske ånden mot de onde styresmaktene med newagemystisisme.

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  GlobalEqualLiving
12 år siden

Hva om de tilfeldigvis er ett?

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
12 år siden

Trodde smertene i kroppen var elitens påføringer, men nei, det er gud som straffer oss i den nye gull alderen ! :)

Som du sikkert har fått med deg lever vi i et malartet design, hvor menneskekroppen konstant er under angrep, fra forskjellige hold.
Gjennom mat, gjennom hygieniske produkter, gjennom stråling(wifi,mobilbaser,haarp,el-ovner,komfyrer,nye smart-strømavlesere,osv) samt vaksiner, piller, lite fysisk aktivitet, dårlig inneklima, lite sol-lys(D-vitaminer) og fluoride, kjemikalier i vaskepulver som setter seg på klærne og synker ned i huden(blom-omløpet) osv.

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

For mennesker kjent med kristen terminologi, vil mange kjente ord dukke opp i den kosmiske Kristus’ forkynnelse, men betydningen av ordene er ulik Bibelens språk.

Gud er en upersonlig energi- masse tilgjengelig i alle ting.

Kristus er en reinkarnert AVATAR, eller budbringer sent fra “hierarkiet”, for å gi opplyste avanserte åndelige åpenbaringer. Buddha, Muhammed og Konfusius var andre “Kristuser”.

Engler er opphøyde mestere, veiledere eller følgesvenner. “Aeoner” er et annet ord på disse åndevesener.

Gjenkomsten er ordet som beskriver hendelsene når “hierarkiet” (Den kosmiske Kristus og alle hans følgesvenner) synliggjøres eller materialiseres.

De vil da innføre den nye tidsalder med en ny økonomisk/religiøs/politisk verdensorden. Massehelbredelse av syke og samlet kamp mot “hierarkiets” fiender vil da finne sted.

Født på ny er denne ideologiens beskrivelse av tilstanden når de åndelige veiledere (åndene) tar full kontroll over et individ. Denne overtakelsen eller besettelsen bringer den troende inn i en høyere kristusbevissthet.

Den kosmiske Kristus har en lett gjenkjennelig forkynnelse;
– Det gode og onde (lys og mørke) er begge naturlige sider av Gud.

* Vi er alle små guder som må finne spiren til guddommen i oss selv.

* Det finnes ingen død – sjelen er udødelig, og gjenskapes ved en reinkarnasjonsprosess.
* Ingen går fortapt

* Synd eksisterer ikke siden det onde inngår i Guds eksistens

* Tradisjonell kristen forkynnelse skal nedprioriteres og opphøre

* Alle religioner skal sammenslås under overherredømme av den kosmiske Kristus. Denne verdensomspennende Ny- tid religion skal på tvinges alle og opponenter skal bringes til taushet.

* Det viktigste trospunkt er ubetinget fred og enhet.

* De fleste Ny-Tid grupperingene har skrevet at år 2000 var denne religionens magiske “deadline” for synliggjøringen av den kosmiske Kristus.

Så, hvem er så denne kosmiske kristus?
Det kan vel ikke tilfeldigvis være Maitreya, The Christ som jeg nevnte i en annen tråd?
Han har ikke kunngjort dato enda for sitt komme men det er visst like før. Share International Norge: http://shareno.net/transmissionmed/trans.htm

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  Zetera
12 år siden

Maiteya ser dere her ifl en av New Ages fremste talsmenn Benjamin Creme:

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=uRY_rV6SD1E

smurfen
Redaksjonen
Svar til  useless2
12 år siden

Når kommer Jesus da Useless ?

Vist Maiteya er Anticrist så er jo alle på plass untatt Jesus, ifølge profetiene så skal Mahdi og Jesus sammen kjempe mot satan

Mahdi, den 12 Iman som Muslimene har ventet på i tusner av år sto frem den 20 mars, Den Egyptiske presidentkandidaten Muhammad Muhammad Musa hevder han er Mahdi den 12 Iman

http://sheikyermami.com/2012/03/14/allahu-akbar-the-mahdi-crawled-out-of-his-well/

http://www.jihadwatch.org/2012/03/egyptian-presidential-candidate-i-am-the-mahdi.html

Sånn personlig så er jeg litt skeptisk til Koreanens versjon, Muhammad Muhammad Musa og Maiteya

Ifølge Nostradamus så er det 3 Antichrister og en falsk profet, de 2 første sier Nostradamus var Napoleon og Hitler og den eneste som er i direkte blodslinje til Napoleon og Hitler er Prins William
Den falske profeten er heller ikke vansklig å peke ut, han skal tale om fred og gjøre det motsatte, tale om frihet mens han gjør de motsatte, tale de fattigs sak mens han gjør de rikere rikere og fattige fattigere, råde over en enorm hær og bane vei for en trone og et rike til Prins William
Til sommeren etter 3.5 år med makten så skal han vise sitt sanne jeg med å angripe Iran som et siste kort for å få deres nye verdenorden/verdensrike på plass
De fleste vet at dette er ingen ringere en fredsfyrsten Obama som er den Falske profet

Noen troende ser ikke skogen for bare trær, først var det Saddam og når han døde så ble det Osama Bin Laden, når han døde så var det, Mahmoud Ahmadinejad, så hvem blir det etter at USA og Israel har fjernet Teheran fra kartet ? Hugo Chávez eller Fidel Castro ?

Prince William the Antichrist 11 illuminati master

useless2
useless2
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Smurf;

Det du skriver om Maitreya og Mahdi er riktig. Amahdinejad i Iran har uttalt en rekke ting om akkuratt dette, og er av den oppfatning at dette kun kan skje hvis forutsetningene er riktige. Disse forutsetningene innbefatter blandt annet at Israel som opphøre å eksistere som nasjon.

Jesus gjenkomst har to faser; først for å hente Menigheten. Denne gjenkomsten er ikke til jorden og synlig for verden, men kun til lufthimmelen.
Dette kan i prinsippet skje når som helst, for det er ingen profetiske hendelser som trigger dette. Men siden hensikten er å fri Menigheten ut fra verden før Antikrist sin tilsynekomst (Antikrist kan ikke stå fra før den som holder tilbake er tatt bort), vil jeg tro dette er nært forestående.

Neste fase av Jesus gjenkomst er synlig for hele verden for å gjøre slutt på Antikrist sitt rike og vil være innledningen til et tusenårig fredsrike på jorden der Satan er bundet og ikke har tilgang til de som lever da.

Illusions
Illusions
Abonnent
12 år siden

http://www.visdomsnettet.dk/
Åndsvidenskabeligt bibliotek

VisdomsNettet kan betragtes som en slags åndsvidenskabeligt bibliotek, hvor en rigdom af esoteriske emner stilles til rådighed i form af artikler og e-bøger samt et veldokumenteret meditationssystem. Og alle materialer er gratis. De kan frit downloades og studeres af enhver.

Monica Waade
Forfatter
12 år siden

Lyskroppens tolv utviklingstrinn er sannelig en god beskrivelse av hva som skjer med en kropp som er overbelastet av stråling og giftstoffer. Man skulle tro denne oppskriften kom fra Monsanto, Big Pharma og øvrige verdensforgiftere, de vil selvfølgelig vri det til å være noe positivt det som skjer med de stakkars kroppene de har forpestet. med giftstoffer.

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Disse giftstoffene er ikke bra for kroppen, se bare her:

Noen har visket meg i øret om at alle meditasjonens hemmelige mantra ord, er navn på hinduguder.

Disse ordene er navn på fremtredende demoner. Ved å repetere sitt “mantra” maner de demoner inn i sitt liv. I Babylon ble de samme mantra ordene benyttet for å mane fram de hedenske gudeåndene.

Internasjonale kjente Ny-Tid organisasjoner som samarbeider for å forberede den kosmiske Kristus’ gjenkomst er;
– Lucis (Lucifer) Trust
– Planetary Citizens
– The New Genesis
– Tara Center
– T.M.Meditasjon
– The Initiator
– The Congressional Cleaning house of the future
– The New World Alliance
– The Transformation Platform

liShembale
liShembale
Abonnent
12 år siden

I mine ører høres det meste av svarene her både en anelse religiøst , overtroisk og selvmotsidenge ut. Du som sier at folk blir bedratt, hvordan vet du det da? Er ikke det din indre overbevisning som snakker gjennom deg, det noen kaller den indre gud..kjært barn har mange navn.. Og så “egosentrisk reise.. Hva i denne verden er ikke egosentrisk? Hvis man var mer bevisst på sin egen psyke, sin egen avhengighet, sin egen indre tro og regler ville man kanskje sett at det meste er egosentrisk.
Disse 12 trinnene som står over her kom ut i en bok i 1990 ” What Is Lightbody” med erkeengel Ariel. Boka er kanalisert av en som kaller seg Thashira Tachi-ren.

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  liShembale
12 år siden

Erkeengelen Ariel sier: “Fjær er min spesialitet. Jeg strør fjær til trøst og ettertanke. Disse fjærene berører manges liv, og har en frekvens som matcher hvert enkelt menneskes egen hjertefrekvens.

De minner dere på den kjærligheten dere besitter. De minner dere om fuglenes vinger, våre vinger og aller viktigst: at du kan utvikle dine egne vinger.

Med dem kan du komme inn i din guddommelige eksistens på jorden. Fjærene er også til glede og oppmuntring i en travel hverdag, der det kanskje trengs at du stanser opp litt og kjenner etter hvor du er. Fjærene er gode til dette.

Du må jo stanse opp og se på fjæren, kanskje plukke den opp og studere den. Dermed husker du å kjenne etter, og med det kommer minnet om hvem du er, og du blir igjen et bevisst menneske. Som du skjønner, har fjær mange muligheter som kommunikasjonsmiddel. La dem vise vei.”

Fjærene kan også komme til oss som en takk, en takk for at vi gir englene muligheten til å utføre den oppgaven de er satt til å utføre: å være der for oss mennesker.

Dette sier Märtha og Elisabeth
http://www.energica.no/800/800.asp?ArticleId=19990&typ=normal

Tenk det du, så nyttig informasjon……..

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
12 år siden

Mens GT utelukkende (100 %) formidler en prerasjonell-mytologisk forståelse av Kosmos, representerer newage en saus av det prerasjonelle og det transrasjonelle. Ifølge Ken Wilber 70 % prerasjonelt og 30 % transrasjonelt. Newage representerer ikke større ego-farer eller ego-fristelser enn andre ideologier eller livssyn. Problemet er dets anti-intellektuelle diffushet. I den grad newage beveger seg i retning av det transrasjonelle, får vi en bevegelse i retning av esoterisme. I den grad newage beveger seg i retning av metodikk; integrasjon av forskjellige systemer og kosmologier; samt inklusjon av intellekt, får vi en bevegelse i retning av åndsvitenskap.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

GT/kosmos snakker selvfølgelig også new age. ny tid etter messias. nye aldre. nye epoker. en ny tid vil alltid komme.

problemet for “kristne” boble-mennesker er tydeligvis at man er i ett med gud, men kristne mennesker blir skapt i guds bilde. folk i kristusboblen er eksperter på bibelsitater uten å ha et knyst av anelse eller forståelse eller i det minste en tanke/mening.

jeg har hatt min egen åndelige reise som innebærer å være i ett med gud. fysjom fysjom! Det er veldig skummelt og djevelsk for bibelryttere/korsfarere. inkvisisjoner er klar med giljotinen :-)

(egen erfaring) å få denne enheten med gud er ikke lettkjøpt. Det innebærer å først ta et oppgjør med frykten, for oss kristne(kultur) nordboere innebærer det ofte et oppgjør med djevelen. jeg undres om det hadde vært mindre oppstyr om jeg hevdet jeg var ett med djevelen. jeg er den inkarnerte djevel, lucifer, hitler, napoleon. sånn, det var vel bedre. lite sannsynlig, men i såfall ender dette godt. Med medfødt skyldfølelse og selvbilde på nivå med en rotte(no offense) er det naturlige tanker å få i en åndelig prosess. om det er sant, er jeg alltid beredt på å gjøre godt igjen. sånn er det. Tanker om å gjennomgå den kristne domstol er fryktelig skremmende. jeg har vært snill i mitt liv, tanken på å ha vært en helt annen i tidligere liv kom unnderveis. veien til gud var igjennom djevelen.Ta et oppgjør med frykten først, deretter kom gud. ikke ble jeg opphøyet i hiarki, men likeverdig bror. Jeg er en annen deg, gir meg forståelse.

Om jeg sier jeg er en bit av gud, så er også Rotschilld, Hitler, Ola, Jesus og Mohammed det. Ingen ekstase og dans på røde roser. hadde jeg bare vært sterkere. Da hadde reisen vært enkel, men frykten var nesten like stor som tillitten til gud. Det gjorde meg svak.

har mye erfaring som passer inn i reisen som beskrives i artikkelen. kjenner meg igjen. kan fortelle mye om egenfrekvens i vibrasjon, (en)tidsreise som bekrefter å leve forskjellige liv samtidig. Portaler: toppen av pyramiden er en portal, men den leder inn i inkarnasjonssyklus med solen som søker igjennom stjernetegnene i evig tid. over pyramiden er en annen portal. trekløver er et stikkord. Det er mye snakk om broer og brobygging for tiden. den øverste portalen ligner faktisk på et motorveiskilt :-) ikke alle kommer inn der, det vet jeg, de må ta en tur til i pyramiden.

På et eller annet sted på reisen må man gi slipp og la elven føre seg og bare ha tillitt til skaperen. Det er min erfaring, jeg var ikke sterk nok til å stå imot og slapp egoet. en gang jaktet jeg demoner og djevler på guds lag. Slaget sto i mitt eget sinn, ikke utenfor meg. Gud er heller ikke utenfor. I min ungdom drepte jeg slanger. En dag torturerte jeg et illsint beist. kammeraten min som likte å jakte stoppet meg og spurte hva i helvete jeg holdt på med. At det kom fra han var et sjokk, jeg var jo sinnsykt modig. )egeren hadde empati med slangen. jeg følte meg veldig liten, enda mindre ble jeg når de eldste fortalte meg at det var en tannløs bullsnake:-( En annen av guds skapninger….

useless2
useless2
Abonnent
12 år siden

New Age er som navnet indikerer ikke av gammel dato, men en egosentrert reise innover i seg selv – guidet av av åndsvesener som en ikke kjenner og derav ikke aner resultatet av. Bare det å la sine egne festningsverk (åndelige bevissthet) falle for å søke det ukjente, og la dette ukjente invadere sin egen bevissthet er ikke å anbefale.
Det klør kanskje i øret, og det er kanskje oppmuntrende å bli fortalt at man er mer eller mindre Gud selv, men dette er en eldgammel løgn først servert av slagen i paradis.

« Forrige artikkel

Tuning in: Dokumentar om kanalisering

Neste artikkel »

Den nye jorden – på en, to eller tre?

36
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x