Du leser nå
Tuning in – Dokumentar om kanalisering

1 minutt lesetid

Kanalisering er en praksis som går tilbake til antikken der et individ tar ned informasjon fra andre eksistenser. Den som kanaliserer kan laste ned informasjon fra The Field”. Man kan kanalisere sitt høyere selv, engler, guider /hjelpere, sjelegrupper eller fra sine egne liv eller andre parallelle virkeligheter.

«Tuning in» er en unik helaftens åndelig dokumentar om kanalisering. Den er resultat  av ti års granskning av fenomenet  kanalisering, og er laget av filmskaperen David Thomas.

Kanalisering er en praksis som går tilbake til antikken der et individ tar ned informasjon fra andre eksistenser. Den som kanaliserer kan laste ned informasjon fra ”The Field”. Man kan kanalisere sitt høyere selv, engler, demoner, guider /hjelpere, sjelegrupper eller fra sine egne liv eller andre parallelle virkeligheter.  Den som «kanaliserer» er i stand til å stille seg inn på rett frekvens og muliggjør at det kan åpnes en forbindelse der en overføring av informasjon kan foregå.

Kanalisering kan gjøres i alle former og utrykk. Transekanalisering (vokal) og skriftlig kanalisering er mest vanlig, men også i tegning, musikalske komposisjoner, dansing og alle former for kreative utrykk kan man bruke kanalisering. Man kan kanalisere bevisst eller ubevisst. Alle kan gjøre det.

I denne dokumentaren er seks av USAs mest fremtredende kanaliserende medium omtalt i samme film for å få innsikt i fenomenet, samt for å få en sammenligning av informasjon som de tar ned.

Tuning in

Her presenteres:

Darryl Anka – kanal for Bashar

Lee Carroll – kanal for Kryon

John Cali – kanal for Chief Joseph

Shawn Randall – kanal for Torah

Geoffrey Hoppe – kanal for Tobias

Wendy Kennedy – kanal for Pleiadian Collective.

Enhetene kommer gjennom – hver med en sterk og tydelig personlighet.

Denne dokumentaren er oppløftende, positiv og eksistensielt berikende og kan anbefales til alle.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
67%
Opplysende
33%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Lillian Sivertsen

Kommentarer

14 kommentarer på "Tuning in – Dokumentar om kanalisering"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste