Videovisning av TABU-foredraget

9.3K visninger
2 minutter lesetid
125

Nyhetsspeilet presenterer TABU-foredraget med Hans Gaarder.

Hensikten med TABU-foredraget er å vise at:
1. Den norske pressen er strengt sensurert og seiler under falsk flagg når den påstår å være “den fjerde statsmakt” som fungerer som “samfunnets vaktbikkje” som har som oppgave å grave frem og avsløre maktmisbruk.

Faktum er snarere at norske media befinner seg under “den skjulte maktens jernhæl” og fungerer som “nyttige idioter” som medvirker til at en rekke endringer finner sted i samfunnet som går imot folkets interesser.

2. Å presentere mange avsløringer av viktige saker fra den virkelige verden. Dette er både viktig og underholdende. Spørsmålet må stilles om hvorfor norske redaktører som sliter med salget konsekvent styrer unnå å ta opp tidens viktigste temaer. Medias TABU-taushet medfører tap av salg og inntekter, undergraving av sine egne arbeidsplasser, tap av tillit i folks øyne og å undergrave fremtiden til seg selv, sine barn, sine lesere og folket forøvrig.

 

3. Ved å avsløre media-TABUene avsløres også den virkelige agendaen til norske media, som er alt annet enn betryggende. Tross alt kan det være bedre å vite hvem man kan stole på eller ei som fortjener ens tillit og betaling som leverandør av nøkkelvaren samfunnskritisk informasjon.

 

Innhold i del 1: Om medias rammebetingelser, 11. september-fakta, Moro-mordet.

http://www.youtube.com/watch?v=wDLAMYST17E&list=PL47CA233146417002&index=1&feature=plpp_video

 

Innhold i del 2:  Om Bilderberg, vaksine-skader, overgrep fra psykiatrien, Synnøve Fjellbakk Taftø, chemtrails, HAARP & EISCAT, 2004-tsunamien

http://www.youtube.com/watch?v=Be-Msb–hgs&feature=bf_next&list=PL47CA233146417002&lf=plpp_video

 

Innhold i del 3:  Om Robin Cooks død, HIV-bløffen, årsaker til AIDS, CIA bin Laden og al-Qaida, narkotika og Afghanistan, skjult makt, sorte prosjekter, Globus II, Congo, frimurere i rettsvesenet

http://www.youtube.com/watch?v=R9upj628gHg&feature=bf_next&list=PL47CA233146417002&lf=plpp_video

 

Innhold i del 4:  MK Ultra, Mind Control, Sem-Jacobsen, mind controllerte “bioroboter” i maktposisjoner, barnehjem-voldtekter, EØS-avtalen, den okkulte makteliten, Illuminati, PST, COINTELPRO, Illuminati i musikkbransjen, Eminem-rap, faustiske kontrakter blant kjente artister

http://www.youtube.com/watch?v=zWthZK2tQoE&feature=BFa&list=PL47CA233146417002&lf=plpp_video

 

Innhold i del 5:  Vatikanets makt , jesuittordenen og Det Hvite Hus, Blackwater, Hotel Serena og Carsten Thomassen, Georgia Sør-Ossetia og 08.08.08, falsk flagg terror: Oklahoma-bombingen, 911,  anthrax-terroren
http://www.youtube.com/watch?v=zfXg1wQ3F60&feature=bf_next&list=PL47CA233146417002&lf=plpp_video

 

Innhold i del 6:  London-terroren, Madrid-bombene, flyplass-scanning, Bush og Clinton i narkobusiness via Mena Airport, DUMBs, Folkehelseinstituttet, Rockefeller Foundation og korrupte Stoltenberg, politiske drap i Norge, agenda 21

http://www.youtube.com/watch?v=etkZTUGHNWU&feature=bf_next&list=PL47CA233146417002&lf=plpp_video

 

Innhold i del 7:  Frekvens-fysiologi, Watergate-komplottet, Monsanto og GMO, Muhammed-karikaturene var et bestillingsverk fra Bilderberg, The Fed, William Cooper, NWO, ID-kort, Tesla, fri energi, Project Echelon

http://www.youtube.com/watch?v=3I7O8EN0Dl0&feature=bf_next&list=PL47CA233146417002&lf=plpp_video
Innhold i del 8:  Militære UFOer, utenomjordisk liv, FEMA Camps, mobilstråling og helse, narkolepsi fra svineinfluensavaksinen,  ph-verdi og helse, Robert Young, MSG, Norge er ikke lenger et demokrati, aspartam, BIS, nasjonale ID-kort (slavekort)

http://www.youtube.com/watch?v=FbeJUZUfH24&feature=bf_next&list=PL47CA233146417002&lf=plpp_video
Innhold i del 9:  Den store TETRA-skandalen (“Nytt nødnett”), Tesla, glødelamper og sparepærer, Globus II-radaren i Vardø, værmanipulasjon, pink marines, CO2-bløffen

http://www.youtube.com/watch?v=gBZXh6vwwHE&feature=bf_next&list=PL47CA233146417002&lf=plpp_video

 

Innhold i del 10:  Stay behind og Gladio, medias fortielse av NATOs massedrap i Libya, SKUP-prisen er en rituell sandkasseforestilling, upålitelige Reuters, norsk presse sensureres av etterretning, PR-byråers rolle som info-leverandører

http://www.youtube.com/watch?v=AaZJ627jDEU&feature=bf_next&list=PL47CA233146417002&lf=plpp_video

 

En oversikt over alle videoene ligger også herCreatrix13, som har produsert videoene fra TABU-foredraget.

 

De opprinnelige TABU-artiklene ligger her:

https://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/tabu-oversikten-for-norske-redaktorer/

https://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/tabu-oversikten-andre-del/

https://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

 

 

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

125 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
En mann med åpenbar agenda
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Erna kunne skaffe massevis av penger ved å selge ned staten i Cermaq, Entra, Statoil, Kongsberg Gruppen, Yara, legge ned Fylkeskommunene, etc.

Da blir det mindre kameraderi og korrupsjon også.
Blir ikke så lett å skaffe Flåten ekstraordinær plass i styrer lenger.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Chemtrail airplane over Trondheim Norway August 30 2013

Quote:

+{

Sunny and clear blue sky in the morning. Chemtrails spread and drifting over the city during the day. At 1:50 pm CET almost the whole sky is covered with more or less dispersed chemtrails, with the typical haarp pattern in some areas. After ca 2 pm and also 4 pm some massive chemtrails are drifting over the city. Several airplanes observed passing, photos taken and videos recorded. Only a very small amount of very small natural clouds observed during the day

Chemtrails Trondheim Norway, late afternoon 28 September 2012, a crime against life and environment http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1818&start=1

Norwegian study: Biological Effects Of Geoengineering Fallout On Plant Life. Chemtrails global crime http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1832&start=1 * The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 * Genetically modified organism, GMO, a time bomb, food supply control, depopulation, new world order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1852&start=1 * VACCINATION 101 – Dr. Lanctot alias “GHIS”, vaccines are only a form of warfare http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1819&start=1 * Ditt livs viktigaste information ! Chemtrails och HAARP, en global forbrytelse mot alt liv og miljø http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1860&start=1 * British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

}+

“Barnevernsbarn er «business» for selskap på London-børsen ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/til-barnets-beste-staten-som-omsorgsperson/comment-page-12/#comment-101354

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Har en gladmelding:-)
Nå blir ingen av mine innlegg i Aftenposten sensurert lenger!
Riktignok måtte jeg presse dem litt medd å skrive at hvis jeg ble sensurert, ville jeg ta det som et tegn på at de drev propaganda. Og se nå, kan jeg til og med skrive at det er det de gjør.

http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/En-moderne-gapestokk-7098455.html

Jeg har tidligere blitt kastet ut av både Nyhetsspeilet og Gassammeret, men det var pga personangrep. Derfor gjør jeg ikke det mer, jeg er så flink altså :-)

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Meld dere inn i Piratpartiet og så snakkes vi der. Verre er det ikke.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Først på partiet skifte navn, det høres litt kriminelt ut til at det i det hele tatt kan få oppsluttning, hvorfor tror du firmanavn egentlig er så viktig, er kaptein sabeltann med ?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

De som skremmer meg mest er uvitenhet. Sjekker en programmene til AP,SV,H, Frp og Venstre er det skremmende lesning. AP er de eneste som oppgir et klart mål :
“Arbeiderpartiets mål er et samfunn som gir alle frihet og trygghet. Frihet til å leve meningsfulle liv.” Høyre og Fr. går for politi stat og globalisering og går mot at vi skal være selvforsynt med mat. De som gjør de enda mer vanskelig er at noen av AP toppene ser ut til å våkne Grete Faremo stoppet forslaget om 8 politi helikopter, hvis den damen våkner og skifter side er det meget konstruktivt for Norge.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
11 år siden

Grete Faremo er den eneste damen i Norge som kjenner til både Trilateral Commission og Bilderberg sine skjulte agenda. Skifter hun side må vi få det beste ut av det og gi henne støtte.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

«Arbeiderpartiets mål er et samfunn som gir alle frihet og trygghet. Frihet til å leve meningsfulle liv.» – det var ca 1800 anmeldelser i år for ran i Oslo m.m.
Hvordan oppnår vi målet. BelzeBob, M.JOHAN, gudfrid med flere, er målsetningen OK (og/eller) ? men…

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Seitasis
11 år siden

Frihet og trygghet er ikke akkurat det folk føler står høyest på prioriteringslisten til AP, kanskje dem mener det er for partimedlemmene ??
Uansett Godt Nytt År

Mr. Scary
Mr. Scary
Abonnent
Svar til  Seitasis
11 år siden
Mr. Scary
Mr. Scary
Abonnent
Svar til  Seitasis
11 år siden

Gjennom musikk og opplysning! :)
http://www.nrk.no/urort/Laat/412298

Monica Waade
Forfatter
Svar til  BelzeBob
11 år siden

BelzeBob hva har skjedd med deg? Jeg synes du har virket svært oppegående men nå ser det ut til at du er blitt nedsløvet, av hva da, stråletåka kanskje? ;-)

Melde oss inn Piratpartiet sier du, har du sjekket om dette er et puppetparti, kanskje fra de herskesyke figurene i Brussel som vil gå oss litt i møte for å lure oss og samtidig beholde den nåværende destruktive politiske korrektheten over landegrensene?

Media er påfallende tause om Piratpartiet, jeg hadde ikke hørt om dette partiet før du nevnte det og umiddelbart ga det meg en uggen magefølelse, jeg så bokstavene EU lyse lang vei og det er advarsel nok til at jeg ikke følger din anbefaling.

EU og landsforræderne på stortinget har nok en plan med dette nyutklekkete Piratpartiet, media er like kontrollerte i dag som i 1981…

Sakene du aldri fikk lese – Publisert: 19.jan. 2013
■ I dag publiserer Aftenposten for første gang de kritiske bistandsartiklene som ble skrevet i 1981, men stanset av redaktørene. Se lenker under denne artikkelen.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Sakene-du-aldri-fikk-lese-7095972.html

Denne saken forhåndsvarslet jeg om og den ble også raskt kneblet i media etter at Nordlys kom med den idiotiske forklaringen om at dette var fugler som hadde satt seg fast i garn. :-D

Fant flere hundre døde sjøfugl i fjæra
http://www.nordlys.no/nyheter/article6440995.ece

Vi går ett år tilbake i tid, og all denne silda omtrent 7 mil fra Burfjord hadde muligens druknet i en lomme med ferskvann!?

Hva har skjedd her?
http://www.nordlys.no/nyheter/article5865964.ece

‘HAARP’ MAYHEM !!! Ascension Isle TTA ??? False GLOBAL WARMING for OIL n MASS ANIMAL DEATH

Det naturlige nordlyset kverker i hvert fall ikke noen.

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

det er mye som er galt i landet, og én ting man selvsagt kan og må gjøre er å drive folkeopplysning slik Nyhetsspeilet gjør om vaksiner og andre ting. men bare å skrive på nettet er ikke nok – man må også ha politisk representasjon.

Norgespartiet har i mange år prøvd å samle underskrifter og få NP i gang, men uten å lykkes. Men Piratpartiet lyktes med dette og stiller til valg i 2013. Hva med å bli med i Piratpartiet og bidra til politisk forandring gjennom det engasjementet?

Moralen: Det nytter ikke å bare klage og skrive. Vi trenger politisk representasjon. Nyhetsspeilet har kraften til å samle 100 000 nordmenn og kanalisere dem i en bestemt retning. Potensialet fins her.

Vi kan ikke fortsette med denne splittelsen og situasjonen der hver og en er “konge på egen haug.” Vi trenger fascisme: å jobbe sammen for samme sak. Vi trenger enhet – ikke bare som en gose-koselig New Age-idé, men som en konkret ting. Vi trenger beina på jorda og praktisk tankegang. Vi trenger ta i bruk gode muligheter.

Jeg sier Piratpartiet ( http://piratpartiet.no/ ) er en god mulighet. En annen positiv gruppe som jobber for å beskytte nordmenns helse, er Folkets Strålevern ( http://www.folkets-stralevern.no/ ). La vær å kjøpe litt øl/hasj/New Age-musikk og invester noen penger i medlemskap. Engasjer deg. Jeg gjør det + jeg har også meldt meg inn i Piratpartiet og betalt kontigent. Norgespartiet meldte jeg meg ut av – da jeg skjønte at dette bare var et urealistisk “drømme & klage-parti.”

Nyhetsspeilet, i tillegg til de særdeles politisk ukorrekte Vigrid og Gasskammeret, er stort sett “det eneste” på det norske nettet i dag. (Folkets Info er dødt, dødt, dødt.) NyS har en masse energi, potensiale. Men energien må kanaliseres inn i noe som kan resultere i politisk endring. Ikke bare uendelige krangle-orgier i kommentarfeltet.

Dagens Norge er et sted der det skjer stort sett ingen verdens ting. Passivitet og likegyldighet overalt – t.o.m. blant våre fiender, som føler at de ikke trenger gjøre særlig mye ettersom alt allerede er under kontroll. Men dette betyr også at man KAN sette i gang noe og lage bølger! Da blir man … det eneste som skjer!

Det er bare tre forutsetninger eller utfordringer:

1. Folk lider av total mangel på visjon og praktisk tankegang. En slik visjon/tankegang må vekkes til live.

2. Folk har ekstreme problemer med å klare å samarbeide. T.o.m. folk som er 99% enige med hverandre. Dette må endre seg.

3. Folk mangler disiplin. Sporadiske anstrengelser/forpliktelser teller ikke. Kun å jobbe jevnt og trutt.

Forandring må skje på toppen. NyS mangler et lederskap. Eller: Lederskapet er for fragmentert til å være effektivt. Kan ikke et nytt og konstruktivt lederskap utvikles, så må det nye ledere til. Et alternativ: Folk kan jobbe sammen med meg. Bare ta kontakt. Hitlergassenazijødebenekter er mindre viktig. Prinsippet 51% er viktig. 51% = alle som er mer enige enn uenige kan jobbe sammen. *MÅ* jobbe sammen om vi vil ha noen politisk forandring.

Husk dette: Det fins egentlig ingen som helst urettferdighet i samfunnet vårt. 2/3 av folket *kan* når som helst ta makten tilbake fra den resterende 1/3. problemet er de tre punktene jeg nevnte: Folk mangler visjon og praktisk tankegang, folk evner ikke å samarbeide, og folk liker ikke disiplin og forpliktelser.

Du liker å samle YouTuber og syte og klage og krangle i uendelighet? Greit nok, men du får aldri noen medalje for det. Du blir bare “snacks” for skepsisgjengen og Dagbladet. Noen politisk forandring kan ikke oppnås på det viset.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Veldig bra sagt BB, har selv holdt på i mange år med lokalt opplysningsarbeid uten særlig hell, problemet er den urokkelige komfortsonen vi ennå har i landet.
Vi har det fremdeles mye bedere enn det er i eu og usa, det må bli mye værre før det nytter å vekke folket.
Det er bare til å sitte på gjerdet å vente til tiden er moden og i mellomtiden sammle nok info og forberede seg på det uunngåelige, det vil kræsje før eller senere, men det skal komme mange redningspakker og opptøyer før enn klarer å vekke nok folk til å kunne få omvelte systemet.
Når folket begynner å miste jobbene i dette landet og rentene begynner å bevege seg oppover der tvangssalgene begynner for fullt, da vil sånne som oss på nyhetsspeilet kunne lettere forsvare det vi alle vet her inne.Når alle lysene lyser grønt, ender det bare opp med at vi blir latterlig gjort hele gjengen, allikevel når alt lyser grønt er det ikke lenge før lysene skifter til rødt, da er det viktig i mellomtiden å ikke miste fokuset, ser bare på DN og e24 hvor dem er yber optimistiske til 2013 der vi vil fortsette å ha økonomisk vekst, personlig tror jeg USA vil fortsette med QE pakker og det smeller etter valget i Tyskland i 2013, 80 % av eksporten til Norge går til eu land, og halvparten av Statens Pensjonsfond Utlandet er innvesert i det oppblåste globale aksjemarkedet, da
når det først smeller i Norge som har hatt større vekst enn de fleste andre euland,vil de fleste nordmenn bli sjokkert over å se resultatene, vi som er forberedt vil kunne komme styrket ut av denne krisen.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  M.JOHAN
11 år siden

Vi kan ikke spise hverken olje eller penger. Vi tremger mat. Det krever arbeid, ikke papirpenger fra et råttent ego-system. Hitler skjønte dette :-)
Og Anastasia har skjønt det, les Lars Roger Moes artikkel her om hva som er nødvendig å gjøre.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Nei, helt korrekt, vi trenger produksjon og ikke konsumering, handle lokalt og alt det der, gidder ikke å kommentere dette mer da alt dette er innlysende.
Lurer på hvor mange her inne som virkelig har gjort noe med sine egne liv etter alt som blir diskutert her inne, enn kan faktisk bli gammel før det i det hele tatt blir den store flotte forandringen som vi venter på.
Jeg fant fort ut at nordmenn er de mest passifiserte menneskene i hele Europa, og flyttet i fra dette ødelagte landet, mellomtiden skal jeg leve og forberede meg og min familie så for vi se hva fremtiden bringer.
Godt nytt alle sammen.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

M.Johan. Nordmenn er rimelig lammet/traumatiserte. Det betyr ikke at du også trenger å være det .-) Min prioritering nr 1. (utenom barna mine selvfølgelig) siste to år har vært å lage mathage, fri energi, frigjøre familien fra alle usunne påvirkninger.. Vet da om mange nordmenn som er flinke, disse får aldri noe fokus i media, der blir vi bare implantert av den destruktive kraften.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Angående mathage har vi nå 5 mål dyrket mark, bær og frukt tre til sylting dette bare 5 km fra sentrum der vi bor nå,By på ca 300000 innbyggere) vi har kuttet ut bank systemet og betaler alt kontant, vi har ikke en krone i gjeld og har så og si kuttet ut å handle fra de store globale selskapene så godt det lar seg gjøre, og ungene er ute og fisker i stedet for playstation.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  M.JOHAN
11 år siden

Jeg foreslår ikke å sitte på gjerdet. Jeg oppfordrer til aktivt engasjement. Du illustrerer det store problemet: passiviteten og hjelpesløsheten.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Den var til M.JOHAN.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Taktikk er viktig BB eller skal du bruke alt kruttet før det store slaget, å være taktisk lur er hele poenget, jeg sa derimot ikke at vi skal være passive, men det er viktig å åpne munnen i de riktige situasjoner, hvis ikke brenner enn seg fort.
Husk de fleste oppfatter oss som masebøtter som er helt på villspor.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

M.Johan, bedre enn masing er å inspirere andre ved din egen handlekraft. Inspirerte mennesker blir glade for å løfte rumpa opp og gjøre noe positivt, det er faktisk en hyggelig ting å gjøre noe bra for seg selv og andre :)
Ego-unnskydninger er destruktivt. Er du lat Johan? He he :-)

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

De som kjenner meg vet jeg ikke er lat, og det som kan innspirere mennesker i Norge kan innspirere andre steder også, hvor og hvordan det gjøres er opp til hver enkelt, la meg si det sånn jeg snakker ikke bare jeg handler også i motsettning til mange mange andre.
Hva som er rett og galt for noen er riktig for andre, det har med hvor du befinner deg i verden, ikke bare fysisk.
Det nytter ikke å gnåle på nettet ( passivt), kontakt med mennesker fysisk og dele informasjon og kunnskaper ( aktivt) er det som trengs.
Det er vel derfor det er så mye hjelpeløse folk på nettet, for dem bare gnåler og gjør ikke noen ting med problemene de blir stilt ovenfor.
Dessuten er egoet i Norge så destruktivt og stort at vi aldri klarer og sammle nok mennesker sammen til å være en motvekt til systemet som vi forakter så mye, det er jo det som var poenget til BB, men ingen vil samarbeide.
Når det blir slutt på komforsonen i Norge, da begynner folk å lytte til anderledes tenkende alternativer og ordninger inntil da er det ikke mange nok som våkner opp til at vi kan få til forandringen vi så kjært venter på, se bare tilbake på historien, de store omveltningene kommer når misnøyen er stor nok og krigen er ett faktum, vi vil snart se proteksjonisme og nasjonalisme blomstre igjen i europa, dette er en konsekvens av dagens globalistiske politikk som vil ha oss alle til å tenke og handle likt, og Norge er ikke akkurat i kategorien annerledes tenkende, etter å se alle eu direktivene som blir innført og de syke globalistenes som bare erobrer mer og mer.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

25 Facts The Mainstream Media Doesn’t Want To Talk About Right Now http://www.unhealthyearth.com/2012/12/25-facts-mainstream-media-doesnt-want.html Quote: For decades, the mainstream media in the United States was accustomed to being able to tell the American people what to think. Unfortunately for them, a whole lot of Americans are starting to break free from that paradigm and think for themselves. A Gallup survey from earlier this year found that 60 percent of all Americans “have little or no trust” in the mainstream media. More people than ever are realizing that the mainstream media is giving them a very distorted version of “the truth” and they are increasingly seeking out alternative sources of information. ..

“BREV TIL BUFETAT – REGION SØR ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/indiadom-inhumanitet-i-norge/comment-page-3/#comment-93493

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

UK Column Live – 25th October 2012 – Ben Fellows http://www.ukcolumn.org/video/uk-column-live-25th-october-2012-ben-fellows Quote: Brian Gerrish and Louise Collins present todays news update, followed by an in depth interview with Ben Fellows, who speaks about his experiences as a child actor working within the BBC and independent television during the late ’80s. Ben alleges he was touched inappropriately by Kenneth Clarke MP, while working undercover for the Cook Report

«.. Hvorfor utviser skepsis.no Jørgen Skavlan og Asbjørn Dyrendal m. fl. beviselig farlig inkompetanse?» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/09/vet-du-noe/comment-page-7/#comment-90596

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

SPREAD THE WORD this is a must see, about the CFR + https://www.youtube.com/watch?v=NxMayaeHd6I&list=PLqQQFOVUZBLiTrCI1y5DyKIj0ZWLa9RCL&feature=plpp_play_all * + extra: http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=251#M8539

Om kontroll av massemedia, sentralbanker, korporasjoner, regjeringer mm. Et par (millioner) eksempler på hva denne kontrollen anvendes til og er ment for, å skjule kriminelle agendaer og handlinger for offentligheten:

WHO warns Ebola out of control in Democratic Republic of Congo: deaths rise to 31 & The New Age Infiltration of the Truth Movement Final Cut http://www.nyhetsspeilet.no/2012/09/hvorfor-er-noytral-info-om-vaksiners-ingredienser-og-virkninger-mangelvare/comment-page-3/#comment-90296

British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit + http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/media-medskyldig-i-911-falsk-flagg-operasjon/comment-page-7/#comment-89719

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Fler personer, samt entiteter, er klar for rettsforfølgelse, reprimander, bøtelegging og fengsling, bl.a. ledelse og noen ansatte i det såkalte folkehelseinstituttet, rockefeller foundation eiere samt ledere og noen ansatte, ledere og noen ansatte i noen departementer, politikere i Regjering og Storting, bl.a. Jens Stoltenberg, Siv Jensen, Karl I Hagen, Kristin Halvorsen og mange fler, ledere og noen ansatte i det såkalte helsevesenet, leverandører og produsenter av såkalte vaksiner med mer, FN ved WHO med fler, og mange fler involverte i bl.a. denne absolutt alvorlige og helseskadelige svindelen: Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1

Se mer om det samme med mer her: Vi er nødt til å gi informasjon til våre landmenn og -kvinner. .. Les mer om dette her: http://www.nyhetsspeilet.no/2012/06/enden-er-naer/comment-page-7/#comment-88155

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

I min forrige kommentar ble mange utelatt som må etterforskes og straffeforfølges, bl.a. enkelte ansatte i vårt såkalte rettssystem, eksempelvis advokater, statsadvokater, politi, påtalemyndigheter, militære, såkalte skeptikere, ref. skepsis.no, forskning.no, fritanke.no, humanetisk forbund, ntnu samt enkelte andre universiteter, bl.a. sett i lys av at de viktigste bevisene ikke ble presentert i rettssaken mot Anders Behring Breivik, google { anders breivik site:nyhetsspeilet.no https://www.google.no/#hl=no&q=anders+breivik+site:nyhetsspeilet.no } , “Merkelig land?, kriminelt merkelig, noen har nevnt super soldater, ikke bare med våpen som skyter kuler men med jus som våpen, urettferdig og ikke etterrettelig jus, sett i lys av at mange sentrale bevis, etter det jeg kan se, ikke ble presentert i rettssaken. Debatt med presentasjon av beviser som jeg antar ble ignorert i rettssaken ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/07/breiviks-budskap-om-de-anonyme-bakmenn-3/comment-page-7/#comment-88112

Se mer om det samme med mer her: Vi er nødt til å gi informasjon til våre landmenn og -kvinner. .. Les mer om dette her: http://www.nyhetsspeilet.no/2012/06/enden-er-naer/comment-page-7/#comment-88155 Ingen offisiell instans i Norge har så langt villet presentere reelle bevis ifm 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/ men tvert imot har mange aktivt arbeidet med å desinformere samt boikotte presentasjoner av fakta. Også dette vil ubønnhørlig føre til at de som står bak etterforskes og straffeforfølges

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Voff voff, voff voff. bardun bjeffer, men biter ikke.

Gode argumenter mangler han også. Alle forstår vel at sannheten om Nazi-Tyskland og andre verdenskrig er tabu nr. 1.

bardun – du limte inn noe fra Aktive hjernevaskreiser.no:

“I Dora-Mittelbau var det også kvinner og barn som ble brukt som slavearbeidere.”

“Jødene som var i leiren, kom fra hele Europa, og disse fikk en spesiell brutal behandling, og de som ikke klarte å følge med i tempoet ble ganske raskt videresendt til utryddelsesleirene.”

Kunne du muligens tenke deg å dokumentere disse freidige påstandene?

Hvilke utryddelsesleirer menes det, forresten? Kanskje disse? http://www.vigrid.net/hcusleire.htm

Merker meg forøvrig at informasjonen om den grusomme behandlingen av norske “landssvikere” overhodet ikke forårsaket noen reaksjon hos deg. Men jeg er ikke overrasket – det er alltid slik det er. Programmeringen er sterk.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Denne glemte jeg: http://gasskammer.blogspot.no/2012/07/konsentrasjonsleirpenger.html

Visste dere at “slavene” fikk betalt for sitt arbeid i nazistenes konsentrasjonsleirer? Det var t.o.m. egne penger for jødene som de brukte i sine ghettoer. Klikk på lenken og se de mange, og ganske så vakre, sedlene.

Absolutt tabu i dag at dette skjedde.

Uenur
Uenur
Abonnent
11 år siden

Det at overgrep ble begått av de allierte ,både under og etter krigen kan vel knapt sies å være revulosjonerende nyheter lenger. Dette vet alle etterhvert,og at historiebøkene henger noe etter er vel heller ikke uvanlig. Å trumfe gjennom dette temaet,er å sparke inn åpne dører.
Derimot er det ren og uforfalsket historieforfalskning å hevde at nazistene var særlig mye bedre.Faktisk er BB sin framstilling av nazistene nesten ren løgn,-nesten- fra ende til annen. Det at det flettes inn enkeltepisoder som beviselig er sanne gjør ikke falsumet bedre.. Visst fantes det da medmenneskelige nazister! -Men de handlet på tross av sine direktiv og ordrer i de langt fleste tilfeller. I naziideologien både skulle og burde mennesker ofre seg,og ofre andre for politikkens fremme. Dette i likhet med hva den andre slakteren; Stalin sto for. Resultatet av en nazistisk politikk kontra en stalin-kommunistisk politikk ville ikke ha utgjort stort for vanlige mennesker. Den eneste vesentlige forskjellen lå i retten til privat eiendom.Noe som nazistene fremmet,om du var av rett rase og byrd vel og merke. Muligheten for å bli fengslet og henrettet var omtrent lik på begge sider.Stalin hadde langt flere “fiender av revulosjonen” å ta av da.-Og det gjorde han sannelig også. Saken er at despotisme og diktatur i sitt vesen, alle vil utvikle seg likt etter en tids utfoldelse. Hva som var grunnideologien vil bli mer og mer diffust.I alle tyrranier,så er grunnideologien bare noe man benytter i festtalene og til egenreklame,slik at en elite skal kunne klore seg til makten samme hva.
Førøvrig så har han vel nå BB bevist mitt poeng selv!
-“I rest my case”.
Farvel for denne gang.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Uenur
11 år siden

At 13.2 millioner tyskere ble utryddet av de allierte *etter* 1945 hadde vært en nyhet for de fleste av oss.

Det samme gjelder grusom tortur av “landssvikere” av “de gode” sosialistene som vant krigen her i Norge.

En nyhet. For de aller fleste av oss. Og en nyhet den statsstyrte pressen aldri vil gi folket frivillig.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Du er en fornekter, Uenur. Du fornekter det åpenbare. En annen ting som er åpenbart – er at du vet ganske så lite om historie.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Ingen som ikke er opplyst eller har lest Vladimir Megres bøker, kjenner historien. Vi plukker ut det vi ønsker å fokusere på, BB gjør det og jødene gjør det.

Jødene ble programert i 40 år og villedet til en ideologi som skulle tjene en destruktiv makt som bestod av bare 6 prester. Jødene er blitt deres fotsoldater. Å hate jødene hjelper ingenting, tvert imot er det med på å opprettholde fokuset bort fra den egentlige onde kilden.
Hvis noen er interressert i dette, har Vladimir Megre en bokserie. Den forteller oss historien slik den egentlig var og hvorfor jødene gang på gang blir selve grunnen til all lidelse. Bøkene er kun skrevet for å gi mer lys, fred og forståelse.

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

I henhold til artikkelen, skulle det vel strengt tatt handle om tabuer og ikke spesifikt om nazisme og all dens vesen i denne tråden. Eller er det kanskje BB som også her har et behov for å bedrive sakral selvterapi.

Eller kan det være at Gaarder bare har en tøyelig tålmodighet … ?

Dette blir absolutt siste fra meg i denne sammenheng, men jeg kommer til å undres over hvordan folk som kun sitter og pugger nazipropaganda, i det hele tatt vet noe som helst om historien. Det må jo være dette som er blokkeringa når det holdes nøye regnskap over hvor og hvordan folk døde på den tyske siden, men mindre interessant er det å vite om hvordan nazistene fór fram mot sivilbefolkninga i okkuperte områder, og ikke minst mot alle fangene og de millioner som døde i KZ-leirene. Det forandrer ikke en tøddel om BB, eller andre forsøker aldri så mye å pynte på alt hva gjelder nazistenes herjinger og overgrep, eller helt å benekte dette. Eller enda verre; å snu det hele på hodet til utgangspunkter bli helt motsatt. Det blir nesten bare ubeskrivelig patetisk når noen med sitt hjerte bankende for nazifascisme, forsøker på sine stakkarslige måter, med løgner og forfalskninger, å forandre på historien som omhandler denne totalitære og syke narren og hans håndlangere og rævslikkere. Jeg bare lurer på om det en eller annen gang har vært en fullstendig kortslutning, både foran og i bakhodet hos folk som kan sitte og bortforklare handlingene til disse gale menneskene som startet dette helvete som andre verdenskrig var. Og som for så vidt alle kriger er. Men Hitler og medløpernes oppfatning av hvordan verden var og hvordan verden skulle bli under nazistenes overherredømme, var så grandiost sinnssykt at det har vel neppe funnes deres fullverdige like i historien.

Og de drev med terror, som V1 og V2 rakettene som haglet over London og senere Antwerpen, og som forårsaket tusenvis av sivile liv og enda flere skadde.

DORA-MITTELBAU

«På høsten 1943 var det tusenvis av fanger fra Buchenwald som ble fraktet til Dora. Oppgavene de skulle utføre var å bygge underjordiske fabrikkanlegg slik at naziregimet kunne utvikle sine V-2 raketter som i første rekke skulle brukes mot England og starte opp med produksjon av disse. Denne utbyggingen varte ett år, og i byggeperioden var fangene henvist til å bo i gruvegangene da det ikke var barakker eller andre bomuligheter.»

«I snitt var det ca 10.000 fanger som befant seg i hovedleiren, mens det i satellittleirene var rundt 20.000. (I mars 1945 var det totalt 34.500 fanger i hovedleir og satellittleire.) I Dora-Mittelbau var det også kvinner og barn som ble brukt som slavearbeidere.
Jødene som var i leiren, kom fra hele Europa, og disse fikk en spesiell brutal behandling, og de som ikke klarte å følge med i tempoet ble ganske raskt videresendt til utryddelsesleirene.»

SABOTASJE MOT PROSJEKTET

«Utpå høsten 1944 begynte produksjonen av V-2. Samtidig var det en sabotasjegruppe som prøvde å sabotere, eller i hvert fall skape forsinkelser i våpenproduksjonen. Denne ble avslørt, og 200 sabotører ble tatt og like etter hengt offentlig for å avskrekke andre fra å forsøke det samme.
Da SS i den 1. april 1945 begynte å avvikle leiren ble de fleste fangene sendt i retning av Bergen-Belsen. Men underveis ble flere tusen av dem myrdet av SS. Da de amerikanske styrkene nådde fram til Dora-Mittelbau den 9. april 1945 var det bare et fåtall overlevende igjen i leien.
Den fikk 40 egne utekommandoer, og den var også den siste KZ-leiren som ble bygget i Tyskland.»

http://aktive-fredsreiser.no/biblioteket/1940-45/kz-leirene/dora_mittelbau.htm

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Vandalf sier:

“nazistenes grusomheter”

Hvilke grusomheter? At de forsvarte det tyske folk?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Innebar forsvar av det tyske folk å invadere Norge? True, undertrykke, fengsle og torturere norske borgere i 5 år?

Den forsvarsstrategien må jeg si fremstår som en smule underlig. Litt sånn som Norge som måtte slippe noen bomber i Afghanistan for å forsvare det norske folk?

Jeg ser ikke poenget med å diskutere hvorvidt historiske fakta er nettopp fakta med en som er så ignorant at han antageligvis ville trodd at månen var en gul ost, om det nå var det din kjære Hitler ville du skulle tro…

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Vandalf sier:
25. 07. 2012 kl. 14:31
“Innebar forsvar av det tyske folk å invadere Norge?”

Ja. England var allerede på vei til å invadere Norge og tyskerne måtte kom dem i forkjøpet – ellers ble krigen (enda) vanskeligere å vinne.

Dette er viktig å forstå: Norge hadde blitt okkupert uansett.

“True, undertrykke, fengsle og torturere norske borgere i 5 år?”

Særlig mye truing, undertrykking og tortur var det ikke snakk om. Selv Wikipedia definerer (motvillig) at de Englands- or Sovjetstøttede såkalte motstandsfolkene var terrorister. Man tar ikke med silkehånd på terrorister.

Forøvrig var det et glansbilde av en okkupasjon. Sammenlign med f.eks. Irak, eller omtrent hvilken som helst annen okkupasjon du kan komme på. f.eks de alliertes okkupasjon av Tyskland fra 1945 og fram til i dag. De 10 første årene myrdet man millioner av tyskere bare fordi de var tyskere. uten lov og dom.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Tror dette er lenke til det jeg tenker på ang. Englands planlagte invasjon av Norge: http://en.wikipedia.org/wiki/Plan_R_4

Hitler hadde ikke tenkt å invadere Norge, men fikk høre om denne planen (kanskje i en littegrann annerledes form enn det Wikipedia skildrer) fra en tysk spion i London. Da bestemte han seg for å komme England i forkjøpet.

Jeg har lest at skipene møttes på havet + at tyskerne kom hit ca. 4 timer før England. Av noen grunn jeg ikke kjenner ville ikke England angripe tyskerne akkurat på det punktet. Kanskje var de for dårlig forberedt. vet ikke.

Anyway: Vi *hadde* blitt okkupert av England (“vår venn”) om ikke Tyskland hadde kommet England i forkjøpet.

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Det er en balanse mellom spøk og alvor.

Den som ler etter å ha lest historiene om hvordan nordmenn ble torturert av krigens seierherrer er det noe galt med. Eller ler når han/hun lærer sannheten om de grusomhetene som ble gjort mot det tyske og det russiske folk.

Samtidig må man kunne tøyse litt med den erke-idiotiske barnetime-utgaven av historien om de slemme nazistene og jødegrillingen av de 6 milliardene.

Apropos tøyse litt: http://gasskammer.blogspot.no/2012/07/vi-gasser-oss-med-adolf-og-nazistene.html

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Heller klovn en nazidyrker, for å si det slik, smurfen.

Vel vel, innlegget til BelzeBob over illustrerer noe av utfordringen med å diskutere på et saklig nivå;

Altså, man er skrudd dersom man “ler etter å ha lest historiene om hvordan nordmenn ble torturert av krigens seierherrer”

“Samtidig må man kunne tøyse litt med den erke-idiotiske barnetime-utgaven av historien om de slemme nazistene og jødegrillingen av de 6 milliardene”

Man trenger ikke være spesielt opplyst for å se galskapen i et slikt utsagn, og som jeg har sagt tidligere;

Å diskutere nazistenes grusomheter med en nazisympatisør/nazist er like vanskelig/bortkastet/meningsløst som å skulle diskutere muligheten for at gud er et fantasifoster med en sterkt troende.

BelzeBobs syltynne argumentasjon blir skutt i fillebiter på ethvert seriøst nettsted hvor slike emner debatteres. På NyS derimot synes han å ha rimelige grei oppslutning, og jeg gjetter at det har med 3 ting å gjøre;

1. Han er ikke den eneste nazidiggeren her inne.

2. Mange av leserne er så i opposisjon til alt som lukter mainstream at man er villig til å forkaste seriøse kilder og sluke agnet fra historieløse nazidiggere.

3. BelzeBob er retorisk sterk (utrolig nok med tanke å hvor ignorant han er i forhold til seriøse historiske kilder), og kan således være riktig så overbevisende i kraft av sin retoriske styrke.

La oss se litt på hvordan han og hans likesinnede opererer;

Nazidiggerne benekter bortimot enhver anklage om nazistenes forbrytelser. De var helter, de var høymoralske, og de endte opp som drepte og tortuerte ofre for de demoniske vestlige djevlene.

Her skiller nazistene/revisjonistene seg markant fra manstreamhistorikere. Ikke bare som følge av det faktum at de tegner et helt annet historisk bilde av de faktiske begivenheter, men også i forhold til mangelen på nyanser, erkjennelse og selvransakelse. Det er ingen mainstreamhistorikere i dag som ikke erkjenner at det også fra de alliertes side ble begått grusomheter. Det er heller ingen hemmelighet at svært mange ble utsatt for forfølgelse i lang tid etter krigens var slutt.

BelzeBob vil få oss til å tro noe annet, at det foregår en gigantisk cover up, at alle mainstreamhistorikere er i lomma på seierherrene og de slemme jødene, og derfor serverer en annen historie enn den som faktisk fant sted. Det er ganske fascinerende at noen få nazidiggere, til synelatende ved sine fulle fem, mener seg kompetente til å gå i rette med hele det det gigantiske historiematerialet som forligger om krigen og dens etterspill.

Utrolig nok ser noen få ut til å falle for fristelsen til å tro på han, noe jeg finner ganske absurd med tanke på hvor lett man kan oppdatere seg på krigen og dens etterspill ved å gå til kildene.

Videre er saklig meningsutveksling med nazidiggerne en riktig så frustrerende øvelse da enhver kilde man presenterer som argumenterer mot nazidiggerens verdensbilde er å anse som mer eller mindre kosher, les styrt og manipulert av den jøde/frimurerer/bankierstyrte verdensorden.

Jeg kunne med andre ord skrevet et lang avhandling om nazistenes forbrytelser, hvorpå BelzeBob kunne avfeid det hele med å si noe som;

“Jeg krever dokumentasjon. Lim inn masse lenker som jeg allikevel ikke kommer til å klikke på fordi de er useriøse.”

Som sagt, nazidiggerne er ikke drevet av rasjonalitet og intellektuell redelighet, men derimot av religiøs fundamentalisme.

For den som har noen timer å avse så kan denne artikkelen fra det “jøde/frimurerer/bankierstyrte” Wikipedia gi et greit utgangspunkt for hva disse heroiske nazistene faktisk bedrev i Norge under 2. verdenskrig;

http://no.wikipedia.org/wiki/Krigen_i_Norge

Les særlig kapittelet som heter krigsomkostninger, og bedøm selv om nazistene var våre velgjørere eller ei.

bardun
bardun
Abonnent
11 år siden

Nå lurer faktisk også jeg på om ikke BB,s hodestupse beundring for nazismen rett og slett begynner å bli – ikke bare nusselig, men også etter hvert lit stusselig … Tomgangsputringa er den samme; nazistene var de snille, jødene var og er (selvsagt) fremdeles de slemme. Og holocaust fant aldri sted … GJEEESP …

Antisemittisme er alltid like gjenkjennelig i all sin forutsigbarhet – om den kommer usminket eller forsøkt dekt med noe annet.

BB vet kanskje ikke at gammelnaziene etablerte en base på baksiden av månen like etter krigen. Der lever de mer eller mindre lykkelig, mens de venter på å få vende tilbake til det fjerde jordiske rike … Selvfølgelig er det jo litt langt dit, til den naturlige satelitten Luna, men du kunne jo høre med jøde-NASA om de, en gang ved anledning, kunne frakte lille deg til månen. feks sånn med det samme de drar til mars … Det skulle vel gå greit, tenker jeg, når de hører at du bare så gjerne skulle vært hos dine egne … Eller hvis du har en sterk kikkert (av typen som Hitler hadde) kan du kanskje se – ved hver fullmåne – det kjempestore hakekorsflagget vaie så vakkert i solvinden så vidt over måneranden. Så kan du stå i bunkersen din å kikke å drømme om lyden av jernhæler som tramper taktfast gjennom tomme månekrater. Helt til morgenen gryr kan du stå der å drømme, mens du uler og brøler mot månen på gode nazisters vis.

Og ikke glem aftenbønnen.

Kjære fader Hitler, du som (kanskje) er på månen,
la ditt navn være hellig og på alles lepper,
komme ditt kjære nazirike,
la din vilje skje for jøder på jorden og alle andre steder,
Gi oss vår daglige doser av nazigloser,
ikke tilgi de som skylder deg noe,
vi lar oss ikke friste, men frels oss fra alle de onde,
for tusenårsriket er ditt,
og måtte makt og ære vare til evig tid.

Din hengivne.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  bardun
11 år siden

“Gi oss vår daglige doser av nazigloser”

LUH! (ler ut høyt) Kostelig bra!!

Tema for diskusjonen er jo vitterlig beksvart og dønn alvorlig, likefullt slår det meg som meningsløst, for ikke å si tilnærmet umulig å diskutere saklig når man på den ene siden svartmaler de allierte med det ene kraftutrykket etter det andre, samtidig som man rosemaler Hitler og nazistene som helter og hedersmenn.

Mer unyansert kan det faktisk ikke bli…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  bardun
11 år siden

Hersketeknikk
Latterliggjøring foregår når individers innsats blir hånet, ledd av…

…. skjer gjennom latterliggjøring,….

Stå på folkens!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

BelzeBob er kongen av latterliggjøring selv, så han tåler dette fint Mole.

Og han stiller seg lagelig til for latterhogg med sin ukritiske og skamløse hyllest av Hitler og co…

Historien om nazistenes ugjerninger er så godt dokumentert at å ignorere de fremstår som kunnskapsløst, irrasjonelt, ekstremt, radikalt, fundamentalistisk, latterlig, antiintellektuelt, konspiratorisk, provoserende, hatefullt og hånlig.

BelzeBob er hverken kunnskapsløs eller irrasjonell, ergo kan man fritt velge blant de andre karakteristikkene.

Jeg tror det er med holocaustfornektere/nazister/nazisympatisører som med religiøse;

De vil så gjerne tro det er slik, men innerst inne, dypt der nede når man virkelig kjenner etter, så vet man at man bygger livet sitt på en løgn.

Det kalles en livsløgn…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mole
11 år siden

Jeg ser ingen latterliggjøring Mole ?

Derimot så ser jeg noen som latterliggjør seg selv ;)

Vel vel …på sirkus må man betale for å se klovner ……..

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Gudfrid

Jeg kan hele “Nazi=Zio”-historien på fingrene. Det eneste som er sant i den er at nazistene samarbeidet med sionistene om å deportere noen tusen jøder til Palestina.

Naziene ville dog helst sende alle jødene til Madagaskar, men det ble aldri noe av.

Carolyn Yeager er eksperten på alt dette. Også “Hitler = Rothschildjøde”-historien. Som er idiotisk og meningsløs. I tillegg til 100% tatt ut av løse luften.

Fakta1. Nazi-Tyskland var anti-jøde.
Fakta 2: De samarbeidet dog med sionistene (en offisiell forening i Tyskland) om “eksport” av jøder.
Fakta 3: Noe jødisk holocaust skjedde aldri.

Fakta 4. Nazistene reddet millioner av jødeliv i andre verdenskrig. Verre gikk det med det tyske folk.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Nazistene reddet altså millioner av jødeliv. Hvis de skulle blitt kalt helter, burde de vel heller drept dem, med tanke på hvilket grep jødene har om verden i dag?
Var de dum-snille?
Jeg forventer ikke noe svar på den. Vi er uansett enige om mange “jøde-greier”, men i det siste synes jeg nesten du har begynt å bruke deres(jødenes) form for hysterisk sutring. Nu vel, du vet godt at både jeg og Vandalf er glad i deg likevel. :-)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Hei hei

Jødesutring kan ikke unngås, tror jeg.

Ja, nazistene var altfor snille. De gjorde alt de kunne for at jødene skulle ha det bra og takken ble massemord, slaveri og hets. Slik går det ofte med idealister. Men jeg tror de fikk sin lønn i himmelen.

Nazistene var snille
gjorde ikke som de ville
var snille med alle jøder
og møtt med et hat som gløder

Tenn et lys for Det tredje rike
for hver nazigutt og pike
spill musikk i ditt kammer
og slå med sannhetens hammer.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Les dette intervjuet i Aftenposten fra 1925:

“Slipp ikke jesuittordenen og den jødiske storkapital inn i landet. Det ville være nasjonalt selvmord.” Intervju med Marta Steinsvik.

Noe som aldri kunne stått på trykk i dag.

http://gasskammer.blogspot.no/2012/07/slip-ikke-jesuiterordenen-og-den-jdiske.html

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Vandalf

Jeg krever dokumentasjon. Lim inn masse lenker som jeg allikevel ikke kommer til å klikke på fordi de er useriøse.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Mener bestemt det er norske Telenor som besørger internettet i gulagene. Du kan ringe kundeservice, så taster du først;

– 9 for utenlandske tjenester
– 4 for Aisa
– 8 for Sibir
Da får du spørsmålet;

Har du et spørsmål?

Her svarer du ja.
Så blir du bedt om å formulere spørsmålet ditt (her må du snakke tydelig, og unngå kav bergenserdialekt, stril eller lignende.)

Noen ganger må du (merkelig nok) formulere spørsmålet ditt på russisk, da kan jo jøde/frimurer/bankierstyrte Google translate være et godt alternativ;)

Lykke til, eller Vratsjny Drustjny som man sier i Sibir…

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

Vandalf

Det er sant: konspirasjonen er ikke *bare* jødisk og jeg har aldri påstått den var det.

Jupp, det stemmer: nazistene var tøffe, men ikke slemme. Mer moralske soldater og offiserer må du lete lenge etter i moderne historie. Jeg ser de som helter.

Uenur

Stakkar. Huff og huff. Eller som det heter på tysk: Huffen und Huffen.
Hvilke vesentlige deler av historien sikter du til? Den delen der de allierte brannbombet, voldtok, torturerte, massakrerte og utsultet omlag 15 millioner fredelige tyskere og gjorde resten til sine slaver?

Eller den delen med de norske sosialistenes ondskapsfulle tortur av de såkaldte landssvikerne?

Eller kanskje den delen der halve Europa blir okkupert av fremmede makter fra 1945 og utover og blir omgjort til en eneste stor gulag?

Eller muligens den delen der de allierte og jødemakten forfalsker historien etter krigens slutt og lanserer historien om de fæle Holocausttyskerne som hadde lampeskjermfabrikk og spiste jødebarn til frokost?

Mente du muligens historien om gamle gode Eisenhowers koselige sommerleirer der 1 million tyske krigsfanger; soldater og sivile, menn og kvinner, barn og oldinger med overlegg ble sultet ihjel?

Kanskje mente du Nüremberg-rettssaken der det kom fram at tyskerne hadde sprengt jøder med atombombe, gjort de om til is-skulpturer, kokt og dampkokt de levende og henrettet de med elektriske gulv og hadde skutt de for å ha hår under armhulene (alt dette står i referatene fra rettssaken som “vitnemål”)?

Kanskje mente du det faktum at de “gode” fortsatte å tillate jødene i Sovjet å utrydde titalls millioner sivile russere?

Eller var det den totalt unødvendige og sadistiske atombombingen av Japan du mente?

Konsentrasjonsleirene for etniske tyskere i Tsjekkoslovakia og Yugoslavia?

Ja, du har rett: sannelig er det mye “vår” media ikke snakker særlig mye om, og det er viktig å få fram disse tingene. Selv om det i aller høyeste grad er upopulært og politisk ukorrekt.

Praha 1945: tyskerne slaktes http://gasskammer.blogspot.no/2012/07/praha-1945-tyskerne-slaktes.html

Bring on the minustomler.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Hitler kom til makten av Zionister. Hitler var kvart jøde. Grunnen til at det var camping-liv, BB, var for å skille ut de jødene som var zionister og de som ikke var det. De som ikke var det, ble etterhvert GASSET, fordi de snille nazistene syntes det var trist å drepe så mange ved å sikte på dem.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

og dette baserer du på….?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Hvor man ender opp, baserer seg på hva man tiltrekkes av.
Uansett, nå brukte jeg lang tid på å finne denne til deg, så jeg forventer at du bruker minst 15 min før du forklarer oss hva du mener om dette.

http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=101#M8345

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Du fikk en pluss tommel av meg, du skriver mye bra, men kjærligheten til Hitler gjør deg blind.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Din kjærlighet til nazistene gjør deg blind, min godeste BelzeBob. Å hvitevaske naziene er like vanskelig som det er tåpelig. Noen flekker sitter så godt i at selv ikke det kraftisgste vaskemiddel gjør susen.

Eller sagt på en annen måte;

Da må det nok sterke lut til enn en skapnazi og hans lett gjennomskuelige nazipropagandanettsted.

Jeg liker deg best når du ikke har på deg brunskjorten din… Og ta nå for Jehovas skyld og barber bort den tåpelig barten din…

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Ingenting feil med å elske Hitler og de historiske og heroiske tyske nazistene. Uten dem hadde vi kanskje alle snakket russisk i dag og bodd i en gulag uten internett.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Makan til vrøvl! Det er da vitterlig lenge siden Gulagene fikk internett…

Uenur
Uenur
Abonnent
11 år siden

Nei,jeg synes ikke det er greit! Og å diskutere med mennesker som ikke ønsker å ha med vesentlige deler av historikken,er forøvrig poengløst. Det ene blir ikke rettere enn det andre,men å frata en part ansvar,fordi man tilfeldigvis deler en verdensoppfatning med de,blir meningsløst. Snakk om å rote bort livet sitt,men det er opp til enhver!

Uenur
Uenur
Abonnent
11 år siden

Hvorfor er det ikke greit at vinnerne av krigen begikk tortur av naziregimet sine representanter og medløpere,når nazistene gjorde det samme i lang større skala bare kort tid tidligere? Behovet for hevn er da iboende i alle,og at de i ettertid ikke ønsker å få særlig stort søkelys på det må da være til å begripe. Det er i midlertid ikke det samme som at det var greit! -Men det bør forklare hvorfor! -Og hvorfor er IKKE for å dekke over at nazistene i virkeligheten var en politisk hær av humanitære.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Uenur
11 år siden

Uenur

1. Du syns tortur er OK? Også av invalider og gravide kvinner? Voldtekt? Mord?

2. Nei, tyskerne gjorde aldri slikt. De var tøffe mot *terrorister,* men de som ble satt i konsentrasjonsleir i Norge i 1945 var hovedsaklig fredelige folk som ikke hadde gjort noen noe vondt. Deres eneste forbrytelse var at de foretrakk Quisling framfor pampene som stakk av til London. Flere av dem kjempet også for vår frihet i Finland og russland mot kommunistene. Helter.

Tyskerne begikk aldri slik syk sadisme som de djevelske kommunistene (de “gode”) her i Norge gjorde. Klikk på lenken ovenfor og les mer om hvordan “de gode” behandlet folk. Avskyelige barbarer.

“Våre” ledere sitter på en trone av blod og tårer.

Jo, de tyske nazistene var humanitære, som du sier. De viste respekt til og med for jødene og gav dem godt stell. De bedrev ikke massevoldtekt og ondskapsfull tortur slik Arbeiderpartigjengen i Norge gjorde. Tyske offiserer som mishandlet fanger ble straffet.

Les gjerne denne rapporten, forresten: http://gasskammer.blogspot.no/2012/07/himmler-til-ss-ikke-la-jdene-d.html

Himmler til SS: “Ikke la jødene dø.”

Utfallet av den andre verdenskrig var katastofalt. Og selvsagt var det en helt unødvendig krig. England og USA burde slått seg sammen med Tyskland og bekjempet Sovjet. Men det kunne jo aldri skje, for de mektige bankfolkene, jødene og frimurerne i nettopp de landene (England, USA + Frankrike og flere) var jo de samme som hadde opprettet Sovjet gjennom å finansiere Lenins terror og statskupp i 1917.

Tenk på det helvete millioner måtte leve under i Sovjet og Øst-Europa, Uenur. Og dette er et ikke-emne fremdeles. For det var jo de alliertes plan. Med overlegg utryddet de titalls millioner og forårsaket ekstrem lidelse for enda fler.

Men det er *Hitler” vi skal peke fingeren på. Ja, litt tortur og sadisme på hjemmefronten må selvsagt unnskyldes. Tilhengere av et Norge som ikke er styrt av jøder, frimurere og bankmenn kan jo aldri få lov å gå ustraffet.

Les om Stoltenbergs store helter her. Hvor kjekke og inkluderende de var ovenfor tankeforbrytere:

“5. Jeg ble tvunget til hver natt gjennom 2 1/2 måned å ligge i en likkiste istedenfor i seng. Sengklær ble ikke utlevert I likkisten ble slått vann, hvorved jeg alltid lå våt. Jeg ble gjentatte ganger i fulle klær beordret: ut i sjøen, angivelig for å vaske meg, og måtte i gjennomvåte klær ligge i kisten, idet jeg ikke fikk lov til å kle av meg eller skifte. Kistelokket ble lagt på, hvorved jeg en rekke gan- ger nær dreptes av luftmangel. De stadige og hyppige straff-eksersiser hver natt forhindret at jeg led kvel- ningsdøden.
6. Etter at sko og strømper var tatt av meg, ble jeg lagt på ryggen med sammenbundne ben over en kasse, hvoretter jeg med gummibatong ble slått under fotsålene for å fremkalle tilståelser av gjerninger jeg ikke har øvet. Slåingen varte hver gang til jeg mistet bevisstheten. Denne bato- nage ble gjentatt 6 ganger.
7. Under forhør ble jeg sparket bl. a. i maven, så jeg hadde blod i avføringen gjennom ca. 3 uker. Jeg ble sparket en lang rekke ganger, bl. a. i skrittet.
8. For å fremkalle tilståelser ble jeg med kølle slått over ryggen og nyrene, hvorved jeg fikk blod i urinen i mer enn 4 uker.
9. Jeg ble underkastet straffeeksersis av varighet mellom 1 1/2 og 3 timer, banking eller pisking på bar overkropp 3 ganger pr. døgn gjennom 2 1/2 måned.
10. For å fremkalle tilståelser ble jeg med bakbundne hen- der heist opp i et tau etter benene, fritt hengende med hodet ned, og banket med stokk eller pisket inntil jeg falt i avmakt. Ved 2 av disse anledninger fikk jeg beholde klærne på, ved de øvrige 6 anledninger ble jeg før opp-heisingen fullstendig avkledt. Ved en av disse sadistiske avstraffelser ble mine kjønnsorganer mishandlet – etter at jeg var falt i avmakt.
11. I sadisme ble jeg – i tillegg til det foranstående – avkledd og pisket og iøvrigt legemskrenket 24 eller 26 ganger.
12. Jeg ble brent i munnen ved å bli tvunget i munnen en glødende kniv.
13. Jeg ble ved en anledning tvunget i 2 1/2 time å stå mel- lom veggen og en glødende ovn som stadig ifyrtes til klær- ne var delvis avsvidd, hvoretter jeg i 2 timer ble mishandlet med stokkeslag og spark i underlivet til jeg mistet bevisstheten.
14. Jeg ble ved flere anledninger slått i hodet, bl. a. ved hjelp av et avbrukket sleggeskaft, inntil blodet strømmet fra venstre øre, nese og munn.”

http://www.solkorset.org/historie/frimodig2.xml

Ja, de slemme nazi-svinene. Fortjente det selvsagt. La oss kjøpe noen røde roser og synge Internasjonalen (og Barn av Regnbuen) mens vi torturerer fiender av den eneste rette ideologien: den jøde/frimurer/bankier-styrte sosialistbevegelsen. Tortur er bra! Bare det er VI som torturerer! Dette er frihet, solidaritet og demokrati! Ja, ja ,ja!

Ja, vi elsker!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

Jasså, BelzeBob, du helgarderer??

(ref, “den jøde/frimurer/bankier-styrte sosialistbevegelsen.)

Ps: du glemte jesuitter, sortepaven og reptilene…)

Din forkjærlighet for nazistene er nusselig!

Tøffe var de, men slemme?

Næh…

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

bardun sier:
23. 07. 2012 kl. 18:55
Landssvikoppgjøret er ikke noe tabutema.

Jo, det er det så absolutt. Og av naturlige grunner: Om den menige norske mann og kvinne hadde fått vite at de “gode” selv gjorde alt det de senere kom til å beskylde tyskerne for, så hadde de begynt å se på historien på en annen måte.

Du er uærlig, bardun. Det er ikke bra. Prøv for en gangs skyld å si sannheten. først gjør det kanskje vondt, men etterhvert blir det en glede.

Vi er utsatt for en massiv historieforfalskning, og dette er et gigantisk problem. Å unnskylde dette er å unnskylde ondskap og diktatur. De som “frigjorde” Norge i 1945 var en gjeng forkastelige sadister og monstre fra det svarteste helvete. Samme sak i Tyskland og halve Europa. Samme sorten “mennesker” som utryddet 65 millioner i Sovjet – av ren ondskap.

Dette er dine “respektable” ledere og forbilder, bardun. Demoner og djevler og kryp.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

bardun

Vis meg en eneste artikkel fra VG, Dagbladet, NRK eller Aftenposten som omhandler den norske regjeringens systematiske tortur av såkalte landssvikere, inklusiv krigsinvalider og gravide kvinner, etter krigens slutt. Om det “ikke er noe tabu” må det jo finnes tusenvis av slike artikler.

Fortell meg også om hvor mange millioner kroner overleverne av dette norske holocaustet har fått i erstatning, hvor mange museer og Spielbergfilmer som har blitt laget til deres ære, og hvor mange hvite busser som drar til disse konsentrasjonsleirene årlig for å lære ungdommer om menneskers ondskap og barbarisme.

Og si meg navnet på 10-20 dokumentarfilmer om saken og si noe om hvilke av de som har blitt sendt på TV i beste sendetid.

« Forrige artikkel

John Pilger om massemedia på NRK

Neste artikkel »

Politisk korrekthet som statsreligion

125
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x