Politisk korrekthet som statsreligion

3.8K visninger
1 minutt lesetid
13

Broderfolket begynner å reise seg mot det politiske korrekte establisements løgner og bedrageri. Blant annet multikulturalismen har mye verre konsekvenser hos dem enn i Norge. Mange våkner nå til realiteter.

De kaller oss PK

“Norge er også et land som hyller de meningsløse. Et land som utad påberoper seg nær sagt ubegrenset ytringsfrihet, men som samtidig massivt og kollektivt slakter enhver betraktning utenfor rammen, uansett hvor velformulert, fornuftig og logisk den blir presentert. Dissidentens ord og tanker får straks merkelapper påklistret, og absolutt ingen av dem som refser og belønner våger å gi dissidenten sin støtte. Man velger medlemskap i de sobre salongene fremfor å stå på fornuften og sannhetens barrikade.”

Christian Tybring Gjedde

http://www.aftenposten.no

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

13 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
AlexTruth
AlexTruth
Abonnent
12 år siden

En fin lesning å våkne opp til. Hvor mange skal støtte denne multikulturismen? Om det hadde vært normalt, hadde ikke samfunnet fungert sammen, ingen politiske leker. Vi blir mer og mer oppgitt over våre medmennesker, som gang etter gang støtter internasjonal krigsføring\propaganda. Og fra sine tilbakemeldinger så blir de en del av samfunnet. Ikke hver gang går det etter hva samfunnet ønsker, får det blir så mange meninger, spis tabeletter det er best da man er gravid, jeg tar meg gjerne et glass vin da jeg er gravid. Det er en skummel utvikling

RuneFardal
RuneFardal
Abonnent
12 år siden

MERKELAPPING er jo en form for stråmannsargumentasjon der man tillegger noen en holdning eller adferd og deretter kritiserer denne for denne holdning eller adferd. I korte trekk handler det om å redusere egen dissonans (frustrasjon) over meninger, holdninger og adferd vi ikke liker eller finner frustrerende for vårt eget virkelighetsbilde.

Hvordan blir man så kvitt dissonans? Jo enten legger man til en tanke eller så forandrer man en eksisterende tanke. Og ofte er det å forandre egen holdning litt vanskelig og uansett vansekligere psykisk enn å tillegge andre en merkelapp som gjør at andres holdning ikke lenger er frustrerende. Er den andre idiot, så er heller ikke den andres mening eller holdning truende…. kan liksom ikke ta en idiots mening på alvor!

Ganske rafinert psykologisk forsvar……….for en som ikke har saklige argumenter…. med andre ord en taper!!

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

«… Blant annet multikulturalismen er mye verre hos dem enn i Norge.»

Poenget er nok det at Sverige har så mange fler innvandrere. Media og opinionen i Sverige er også mindre frie enn i Norge. Sverige er et veldig totalitært samfunn.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Hei, BelzeBob. Ser at artikkelen din hos folkets.info er fjernet. Har dette nettstedet lagt seg langflat for et eller annet kontroll-/overvåkings-organ for “politisk korrekthet”, eller har det en annen årsak? Du har ihvertfall samme Avatar som forfatteren Bjørn B ;)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Hermis
12 år siden

Og samme budskap.

Folkets.info bedriver sensur, ja. Om dette er pga. frykt for represalier fra makthaverne og deres tjenere eller har andre grunner vet jeg ikke. Men en fellesnevner for alle de såkalt alternative i Norge av en viss størrelse er at de skyr “Holocaust” som pesten. Noen poteter er helt klart for hete for deres ømtålige hender å holde i.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Bjørn B fikk en unik mulighet til å leke med de store gutta i folkets info, men nektet i diskusjonen som fulgte å ta inn fakta som beviste at Holocaust har skjedd. Den ble slettet fordi den var pinlig useriøs. Forfatteren elsker Hitler mer enn sannhet og kom selv med egne løgner… bra for han selv at den ble slettet!

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

BelzeBob: Vet ikke alle detaljer omkring den debatten som foregikk, men begge hovedsyn på saken må jo kunne komme like godt frem. Når artikkelen først var lagt ut der, så syns jeg det var dumt av dem å fjerne den helt. Sensur av kommentarer er selvfølgelig noe annerledes, da mange kan uttrykke seg direkte krenkende. Kanskje det hadde vært en idé å begrense emnet til å gjelde bare åpenbarte forfalskede “bevis” og vitneutsagn på holocaust? Nok å ta av der, ihvertfall.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

“… Blant annet multikulturalismen er mye verre hos dem enn i Norge.”
Dette ble for meg et vanskelig utgangspunkt. Mulitikulturisme har vel ingen graderinger? Enten så er det mulitkulturelt, altså mangekultururelt, eller ikke – uansett Sverige, Norge eller hvor det skal være.

“Mange våkner nå til realiteter.” Det er en helt annen sak. Jeg har selv venner med såkalt tvekulturell bakgrunn, og samtlige begynner nå å mene at det er for mange innvandrere i Norge. Ikke fordi jeg eller dem har noe i mot folk fra andre kulturer, men fordi samfunnet ikke klarer å absorbere de som kommer. Og vi alle er enige om hvorfor: vestlig emperialisme og økonomisk krigføring.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

“Multikulturalisme” er et fagbegrep som innebærer verdi/etikk-relativisme, og er IKKE synonymt med det multikulturelle samfunn.
http://no.wikipedia.org/wiki/Multikulturalisme

I min egen artikkel fronter jeg at det flerkulturelle samfunn bare kan lykkes dersom menneskerettighetene settes opp som felles standard og norm som alle må følge:
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/er-ideologier-og-konspirasjonsteorier-farlige/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

The
AMERICAN SHOW

Made in
The society of Jesus, jesuits, Ignatius of Loyola, 1st Superior General, pope, black pope, Vatican http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1732&start=1

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

Satan forteller selvsagt ikke at dyret som stiger opp fra havet, er antikrist. Politisk korrekthet er ånd. Antikrists ånd. Antikrists ånd er dyret som stiger opp fra havet. Havet er folkemassen. Bildet av antikrists ånd som alle skal falle ned og tilbe er denne politisk korrektheten satt i system. Mye mulig den såkalte NWO. Lederen innen dette systemet,presidenten eller hva han vil kalle seg, er antikrist. Antikrist, syndens menneske.

Johannes 1.brev: 4: 3 “Og hver ånd som ikke bekjenner at Jesus Kristus er kommet i kjøtt og blod, er ikke av Gud. Og dette er Antikristens ånd, som dere har hørt skal komme, og som allerede nå er i verden.”

Illusions
Illusions
Abonnent
12 år siden

Det snakkes om høyreekstreme og ekstrem islamisme men vi vil helst ikke høre synspunktene til disse ekstreme. Ekstrem er bare ordet som skal henge igjen i lufta for alt annet forsvinner i støyen.

At Regjeringen med Jens og Jonas i spissen utøver ekstrem krigføring gjennom NATO er OK, så lenge ingen ekstreme synspunkter fra folket kan bli hørt.

MortenB
MortenB
Abonnent
12 år siden

Vi ser i i hønseburet og oppdager en dag at alle hønsene hakker og plager en høns, og kun èn enste høns. Dette er 100% av oss enige om er “helt forferdelig” og vi tenker at dyr kan være grusomme……. Jeg trenger vel egentlig ikke skrive mer ?
Men som David Icke sier “we police each other”, myndighetene har skapt en samfunn der vi ubevisst (eller bevisst) går til angrep på alle som ikke er identisk tilpasset normen. Dette gjøres på alle plan og de fleste har vært diskutert her på forumet svært mye. (normer (falske), løgner, gi oss to versjoner vi tror på, medisiner, E-stoff, radiosendere, Chemtrails, Black magic +++)

Så alle vi som tenker annerledes og blir sett på som i beste fall rare og annerledes får trøste oss med ord fra en stor filosof fra India :
“It is no measure of mental health to be well adjusted to a profoundly sick society.” — Krishnamurti

« Forrige artikkel

Videovisning av TABU-foredraget

Neste artikkel »

Paradigmeskift: På randen av verdens oppvåkning

13
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x