/

Er Norge et søppeldemokrati?

782 visninger
1 minutt lesetid
22

Bjørn Ditlef Nistad stiller fornuftige spørsmål og svarer selv på spørsmålene. Han går blant annet inn på de mange krigshandlinger den norske stat har blitt misbrukt til å være med på av våre stortingspolitikere med Arbeiderpartiet i spissen. Mens det norske folk ikke blir spurt.

Se Bjørn Ditlef Nistads video til valget øverst i artikkelen, klikk på foto eller her.

Et eksempel er f.eks. at Norge betaler for og leverer våpen til Ukraina som terrorbomber sine egne innbyggere i Donetsk.

Nistad ønsker å bidra til at våre stortingspolitikere og partier ikke gis legitimitet.

Men det er mye mer. Hør hva Nistad har å si.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

22 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
9 måneder siden

Svaret er JA! “Sindre Finnes kjøpte aksjer i anl hans spådom om børsnedgang dagen før covidinnstramminger” (God Morgen Norge 18.09.23): https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/BWXb4l/satset-paa-boersnedgang-saa-varslet-regjeringen-corona-skjerpelser Hmm… Noen/mange som visste om “plandemien” på forhånd?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ken
8 måneder siden

««Follow the money». Det er sånn sett ingen hemmelighet at statsminister Erna Solberg tjente seg rik på landveisrøveriet via sin ektemann Sindre Finnes. Han hadde aksjer i teknologiselskapet Q-Free ASA som leverer sentralsystemet / betalingsløsninger for bompengesystemet i Norge i nesten 4 år mens hun var statsminister frem til september 2017. Jo flere bomringer, desto mer penger til Erna.

Så ga regjeringen Solberg 38 millioner til Faktisk.no, som renvasket ektemannen. Nå viser det seg at det ikke var riktig, fordi han tjente bøttevis med penger på bomstasjonene også.

Det er nå klart at Sindre Finnes i 2013 kjøpte aksjer i gruveselskapet Nordic Mining rett før statsministerkona skulle offentliggjøre sin første regjeringserklæring der det ble åpnet for sjødeponi. Et politisk signal som åpenbart var avgjørende for selskapet.

Vi har sett video av Erna på scenen i Davos i 2017 hvor hun uttaler at «we must really scare them», for å få folk til ta flere vaksiner raskere. Hun var så raskt ute med å endre grunnloven og innførte diktatoriske lover mens mannen tradet aksjer.

Det morsomme i saken er hvordan Finnes Frimurer milliardær venner som har sverget troskap til Losjebror sin står i kø for å forsvare han og samtidig avsløre seg selv og det sataniske brorskapet.

https://www.numerologensverden.no/ekteparet-sinnes-solbergs-tall-a/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
8 måneder siden

Erna Solberg sier her at NWO er en spinnvill konspirasjonsteori som er noe konspirasjonsteoretikere har funnet på før hun står i NWO og holder en flammende NWO tale. Pinocchio har mye å lære av Erna.

dhdfhfdhdhdfhfh.jpg
Arsdorn
Arsdorn
Anonym
9 måneder siden

Det finnes IKKE, demokrati.

finn
finn
Anonym
9 måneder siden

En ting er sikkert: det som blir skrevet av Sven Inge her er bare søppel.

finn
finn
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
9 måneder siden

Er dette erfaringer fra ditt daglige arbeid som bussjåfør?

Jeg er ikke så bastant på å påstå at jeg har direktekunnskap om saker og ting, derfor sprer jeg ikke så mye usannheter. Det er også rart du mener jeg skal komme med positiv kritikk når overskriften og innholdet i denne “artikkelen” henviser til at Norge er et søppeldemokrati.

Jeg er mer opptatt av at det ikke spres usannheter som det gjøres her. Hvor kan du henvise til at Ukraina terrorbomber sitt eget folk?

Heldigvis så spør ikke politikere innbyggeren sine om enhver sak som meningmann ikke har kunnskaper om, bare se på det som spres her inne. Man spør som regel heller de som har greie på sitt fagfelt.

At Norge har vært involvert i kriger/konflikter som vi ikke skulle ha vært med på er det ingen tvil om, men da hadde det vært bedre å fokusere på dette i stedet.

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  finn
9 måneder siden

At Ukraina terrorbomber sitt eget folk i Donbas siden 2014 er velkjent. Fra FN sin egen rapport:

Total conflict-related casualties in Ukraine in 2014-2021: OHCHR estimates the total number of conflict-related casualties in Ukraine from 14 April 2014 to 31 December 2021 to be 51.000–54.000.

https://ukraine.un.org/sites/default/files/2022-02/Conflict-related%20civilian%20casualties%20as%20of%2031%20December%202021%20%28rev%2027%20January%202022%29%20corr%20EN_0.pdf

https://mronline.org/2022/06/18/western-media-and-politicians-prefer-to-ignore-the-truth-about-civilians-killed-in-donetsk-shelling/

finn
finn
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
9 måneder siden

Jeg jobber for myndighetene, så jeg vet selvfølgelig alt!

AnonymJa
AnonymJa
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
9 måneder siden

Hørt om Google?

Delta
Delta
Anonym
Svar til  finn
9 måneder siden

En real søppelkommentar fra finn..

ken
ken
Anonym
Svar til  finn
9 måneder siden

Vi lever i en verden så falsk at sannheten faktisk skremmer sånne som “finn”

finn
finn
Anonym
Svar til  ken
9 måneder siden

Eneste som skremmer meg er hvor lettlurte folk er her inne, men de tror at de er de eneste som faktisk har rett. De som påstår de er åpne for andre muligheter, men som er de mest lukkede av alle.

ken
ken
Anonym
Svar til  finn
9 måneder siden

Hvem er lettlurt her?!? Television Watching News Believer, You Are Blind!

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  ken
9 måneder siden

«Inject your poison, wear your mask.
All they have to do is ask.»

Treffende låt, ken. Ordene fra teksten er skremmende. Fordi det er sant. Kabalens maskineri er ekstremt velsmurt og gjennomtenkt. De er mester manipulerere som får folket til å frivillig injisere seg for å la valget om å sakte dø ligge i sine egne hender.

Problemet er at fri vilje i denne kosmiske eksistensen ser ut til å ha forsvunnet. Vi får se hvilken vei vår manipulerte kollektive bevissthet bringer oss inn i fremtiden. Vi trenger en kraftig positiv vind for å komme oss på rett kjøl for å unngå en planetarisk reset.

ken
ken
Anonym
Svar til  Frank
9 måneder siden

Ja, sannheten er skremmende! Men å høre sannheten i form av musikk underletter en del. 

TV er en trojansk hest. Den mest suksessrike trojanske hesten gjennom tidene for psykopatene i kabalen. Ekstremt farlig for demokratiet vi aldri har hatt. Det er utrolig hvordan folk flest liksom “vet” uten å vite, uten engang å stille spørsmål! Forferdelig at folk går til grunne av mangel på kunnskap. Nå som aldri før!
Tommel opp for “kraftig positiv vind”!

ken
ken
Anonym
Svar til  ken
9 måneder siden
De trinnvise trinnene for å miste alle rettighetene våre...
Det må stoppe her! Ser vi hvor dette går? Det er trinnvise trinn, folkens!  https://www.bitchute.com/video/IAmY9W6FZpA/
smurfen
Redaksjonen
Svar til  ken
9 måneder siden

Lurer på hvem som er lettlurt her som går fem på om og om igjen til det ekstreme. Er det en sykdom eller et syndrom Finn ?

De sataniske pedo psykopatene eller de 100 mektigste og rikeste verden ( Club Of Rome ) om du vil ler så tårene triller av deg og dine mens de støvsuger deg tom for penger og rettigheter.

Adel vil tilbake til tiden da de eide alt og bestemt alt og vi var slaver for dem helt uten betydning og så klarer du å bruke dagene dine til å kjempe for dem. ? Er du
svært svært mental syk eller bare har de bare tatt over hodet ditt eller er du bare ekstremt feig og redd ? Stockholm syndromet ?

Samme hvem usynlige fiender de serverer deg så svelger du det rått som en tilbakestående 3 åring i godtebutikk.
Klima, Pandemi, Krig osv støvsuger verdens statskasser for pengene våre og rettigheter våre og slike som deg står og klapper. Man skulle ikke tro det var mulig å bli så skinnsykt hjernevasket.

tueyueueut.jpg
« Forrige artikkel

1600 vitenskapsmenn herav 30 nordmenn: Ingen klimakrise

Neste artikkel »

De vil kontrollere alt du gjør med CBDC

22
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x