Hijab – et brudd på fri-vilje

5K visninger
8 minutter lesetid
66

Hijab for hode og fullkledd hijab påført barn er diskriminerende ovenfor frie individer som blir påtvunget en levestil som ikke stemmer overens med naturen og livets essens – frihet og mulighet til å tenke individuelt, finne sin egen sti og velge om man vil gå i sine foreldres fotspor.

Nyhetsspeilet er samfunnsengasjert, som er en del av arbeidet med å avdekke konspirasjoner, vi ønsker det beste for alle, derfor verner vi og griper inn der enkelt individenes rettigheter blir overveid av flertalls-tyranniet. Om det er staten eller religion, fremmede herredømmer, ideologiske korstog som “war on terror in the lands of make-believe” og andre mulige miljøsvindlerier der massemedia beskytter løgnaktige “miljø-politikere” som har gjort deg til en fiende av planeten.

Etter at karikaturstriden raset igjen som en dristig stabl med oppvask, etter fjorårets hijab-forbud debatter, snikfrpsering, “nei til fritt flagg valg på 17.mai”, troskapsløfter(statsreligion), hijab-brenning på youngstorget(jungeltorget), Frp-icenesatt Gaza-demonstrasjoner(pro-israel Vs Nei-til-folkmord) vil det året som har allerede startet med terrortrussler fra feilsiterte muslimer, totalforbud av hijab i offentligrom(statsreligion),  og andre samfunnskonflikter bidra til at løsninene forsvinner i falme av hatet som oppstår, en utvei er om mennesker samlet seg bak en felles parole; “dropp hijaben – stop krigen”

Hijab og krig

Hijaben er en okkupasjon av unge menneskers frihet til å la håret puste i fri og ren luft, undertrykkelse av skjønnhet, og religionisfriheten gjelder også friheten til å velge uten tvang fra foreldre som “vet best for deg” .

Det samme gjelder politikere og krigsallierte land som “vet best for landet ditt”  Den norske okkupasjonen av Afghanistan, norske kampen mot somalisk kystvakt, bruken av “S-I-G” Norway(privat globalhær) og tvangsbombingen av fremmede land og menneskeliv er akkurrat det samme som å tvinge barn til å gå med hijab.

Dette kan være en historisk og fredsskapende samfunnskontrakt mellom flere nasjoner i krig  som må leve omsider med hverandre, skulder til skulder på bussen eller toget, med innvandrere som vi tror snylter på skatten men som virkelig flykter fra bomber.

En ny kultur invasjon i Norge? Eller et flerkulturelt sammenslåing av øst og vest, kristendommen og Islam, korset og halvmånen i fredsstjernens navn - DROPP HIJABEN - STOP KRIGEN!

De fleste flyktninger som kommer til Norge idag, kommer fra land som er i krig, der vi er involvert med  mine og dine skattepenger,  og folkevalgtes medfellenhet til Usa, kommer krigens flyktninger til folket som produserer bombene som de løp fra. Dette kan potensielt utarte et felleshøl og ikke et fellesskap hvor vi må ringe politiet om vi ser en “hijab” på åpen gate og enkelte vil til og med forsøke å gjøre borgeringrep ved å ta saken i egne hender som kan ende i en borgerkrig.

– Vi vil neste uke legge fram et forslag i Stortinget om å forby bruk av heldekkende hodeplagg i det offentlige rom for å frigjøre kvinnene fra undertrykkelse og totalitære tanker, sa partileder Siv Jensen i sin tale til partiets landsstyre lørdag til Aftenposten.

Arbeuderpartiet støtter forslaget om forbud

I det offentlig rom,busser, arbeidsplass eller utenfor huset ditt er det portforbud for kvinner med lange hijaber. Regjeringen krenker menneskerettighetene ved å forby valg av klesplagg, samtidig som lovforslaget strider mot grunnlovens “religionsfrihet” paragrafer og er i seg selv en undertrykkelse.

Dette blir for dumt. En ting å være imot tvang av hijab på barn, men når man blir ungdom kan man ta et valg, En god del jenter velger faktisk å etterfølge sine forfedres tradisjoner sammen med deres religiøse identitet “jeg er muslim – ikke lettkledd” for det er jo det sakens kjerne handler om.

– Hijab synliggjør religiøs tilhørighet, identitet og et bestemt syn på kvinners plass i samfunnet. Dette handler om hva som er formålstjenlig for god pedagogikk og positiv integrering. Alle bør ha samme mulighet til å utvikle seg, for mange kan hijab være hemmende, sier Rektor Atle Fasteland til Aftenposten.

Her er utfordringen. Hva er positiv integrering? Er det å kjøpe nye klær engang i måneden til flere tusen kroner for å passe inn i gjengen? Eller må jenter bli et sexuelt objekt for mannen ?

Eller er det en tredje vei som mange kaller den gyllne, der man ikke kler seg som en billig-tøs på barneskoler? Idag er det gruppepress, sexpress, puppekløft-kamp og psykisk.no henvendelser til de som ikke er enige med gruppetenkningen.  Dette er like hemmende som “hijaben” påtvunget barns oppvekst, og er et angrep på den frie-vilje. Snart får vi vel tilbud om silikon-pupper på helsestasjoner i ungdomskoler på anbefaling fra skole-psykologen.

Noen jenter kunne definitivt trengt en hijab

Livstilen unge jenter idag blir påtvunget gjennom markedsføring i ung alder, enten det er TV, media, musikkindustrien, utsettes barn for sexualitetsfremmbringende mentalitet, og et direkte resultat av dette er synlig i amerikansk media når 9 år gamle jenter lanserer “sexy undertøy kleslinje“.

Vi har et samfunnsproblem, tankene forkludres og mentaliten forstyrres. Isteden for skole tenker jentene på kjole. Hijab er en indikator og en påminnelse om at noe er ikke samstemt i miljøet – skal derfor barn få oppdras på sin far og mors vis og lære fra deres levealder og samfunnsforståelse, eller skal staten få lov til å oppdra barna dine?

På barneskolen skal barn være barn, uten hijab og samtidig være anstendig kledd. Løsningsleddet ligger i felles virkelighetsforståelse, når tilstandene er så ekstreme som de er idag på barneskole nivå, barn hører ikke på læreren for de flørter, 200.000 barn brukte psykisk.no tjenester, mange ble oppfordret ritalin av psykologer, det er et anspent miljø i klasserommet, når det er flaut å resie seg opp når man skal skrive 2 pluss 2 på tavlen.

Musikkbransjen hjernevasker barn

Det er et stort ansvarsområde artister har, barn vokser opp med musikken dems, og en melodi kan faktisk sitte i hodet livet ut. Barna følger etter artistene, hvis snoop dogg bæsjer på en plen så skal alle barna gjøre det samme, for å gjøre en lang historie kort.

Barn utsettes for våpen, krig og djevelmusikk i ung alder.

Hva skjer med rollebilder som freaker ut små barna? Musikkhyllene er eid av en industri, som bestemmer hvem som skal være på 10topp til en hver tid.

Rihanna’s karriere og musikkvalg, gikk mot en mørk og okkult rettning etter at hun vanket rundt sammen med Jay-Z i en lengere periode i 2005-2006. Jay Z er godt over 40 og Rihanna var på den tiden 19år. Hva de to gjorde sammen kan jo være veldig mystisk og hemmelig, men stakkars Rihanna, hun ble jo helt ødelagt og hjernevasket. Diiiiisturbia anyone? Darkness is the light?

Hun gikk fra å være søt uskyldig jente til å oppfordre mennesker til å ta sitt eget liv på radioen “pull the gun, count to tree, pull the trigger” selvmord.

Lady-gaga har skjønnsoperert fra manndom til trolldom og du overlater dine barn til å bli tuklet med av sexoppfordrende låter og stygge videoer. Shakira var den siste som hadde integritet, men i "shes a wolf" driter hun seg rett og slett ut.

Musikkindustrien lager kultur. Kult-ur, kult er en sektdannelse, og det er nettop det som skjer, uten at millioner av mennesker vet det, så undergår underbevistheten hjernevasking og enighetsmenighets danning.

Musikken med den gode energien og meningsfylte låter er vansklig å finne, både for voksne og små som nå digger det samme. Det er derfor jeg startet egen musikkproduksjon, så jeg kan lære mine barn om livet og samfunnet, og ikke la Jay-Frimurer-Z fortelle han hvordan han skal leve.

Musikken brukte jeg i “moyheldeen videointervjuet” som endte opp som en dokumentarfilm som ifølge ytringsfriheten og åndsverkloven tillater alle å  være enig med noen meninger som andre mener er motbydelig i flertallstyranniet.

Familien må ta ansvar

Et barn må få være seg selv, men det bryr egentlig ikke meg eller noen andre enn deg og din familie, det er kansje den viktigste loven som må bevares  for barnevernet får mer rettigheter over ditt eget liv og hvordan du lever den sammen med dine barn.

Følg med på dem, gjør de feil, la dem lære av dem. Ikke bland deg inn, vær heller et godt forbilde. La barna stå på dine egne ben, ha sine egne tanker, mor og far har levd et helt liv, det blir egoistisk å leve barna sine liv også.

Gi barn rom til å vokse, gi henne positiv innflytelse i livet, skjerm henne fra det onde der ute som gir henne destruktive tanker i ung alder. Jeg sier henne fordi livet oppstod med henne, hun var her først, så kom du.

Be dem tenke på sine foreldre når de blir eldre, og spør om hjelp til å ta vare på deg på samme måte som du hjalp dem engang når de ikke klarte å ta vare på seg selv..

Barnetvernet kommer etter ditt barn om du velger å oppdra det på din egen måte.

Skolen er et viktig samlingsted.

Et sted må barna kvalitetssikres og godkjennes for videre ansettelse i arbeidslivet til de som skrev skolepensumet og historiebøkene. hukommelse til å memorisere lesestoff og reptere blir de såkalte “mentalkondisjonerte venstre-halvhjernedel” som trenes til å bli rutinerte, skolerte, og godt disiplinerte med kosthold med trygg oppvekst i et stabilt hjem, blir som regel advokater, legemiddel-leger, forskere for destruktiv virksomhet, gode politikere, dårlige politimenn, og andre unødvendige arbeidsplasser i samfunnet idag  som dine barn skal tilbringe resten av sitt liv i, som en arbeidsslave.

De tenker i logiske sekvenser = (2-3artikler i VG og sannheten er skrevet) , rasjonel tankegang = (saueflokkmentalitet og allmenn kunskap) , analytisk = “etablert skolevitenskap verktøy som skolepensum) Ser biter av det store bildet = (har hatt for mye indoktrinering og enhetestenkning mot et forhåndsbestemt mål),  er objektiv = ( se flere sider av saken som er kontrollert av den som skriver den)  noen klarer å se igjennom det, kunstige smaksforsterkere og aspartam i fleste matvarer er i ferd med å fjerne den evnen, hele nabolag går rundt sovende som følge av hjernehemmende kunstige midler i maten vår.

Vi trenger høyre-hjernehalvdel tenkere som kan bryte løs fra det nåæverende feilslåtte paradigmet, hvor en avhengighet av en paradigme resulterer i enten paradigmets død eller døden til de som oppretholder paradigmet i form av en massetvangsvaksinasjon, ved å ikke vise blind tiltro til venstre-hjernehalvdel, for når du tenker i ulike baner, ender du opp på mange felt og gitarstrenger, utforsker livet,er herre i eget hus, bestemmer din egen grav, for du tenker intuitivt = (tenker raskt og behersker alle situasjoner) tenker holistisk og ser langt fram i tid, er subjektiv og ser helheten= ( vet at en sak kan ha flere sider, og når du legger sammen to og to blir svaret fem i den orwellianske stat)

Skolepensumet må belønne talentdyrking, og den bør skrives med respekt for alle mennesker for historien blir skrevet av vinnerne som på urettferdig vis har overtatt kloden.

Begynn med “9-11”, for det har nemlig Washington Post nylig erkjent.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

66 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

JEWISH and Muslim groups in Germany have condemned a court ruling that deemed circumcision to be equivalent to grievous bodily harm.

The court, in Cologne, declared this week that the procedure violated a child’s ”fundamental right to bodily integrity”. Religious groups said the ruling trampled on freedom of belief and could lead to ”circumcision tourism”.

The ruling said: ”The body of the child is irreparably and permanently changed by a circumcision. This change contravenes the interests of the child to decide later on his religious beliefs.”

The case concerned a four-year-old Muslim boy who was circumcised at the request of his parents but was later taken to hospital with bleeding.

The doctor was charged and tried for grievous bodily harm but was acquitted on the grounds that he had parental consent. Prosecutors appealed but the doctor was again acquitted, this time owing to the imprecise nature of the law.

The ruling is not binding but legal experts said it appeared to clarify a grey area in the law and would offer a guide to doctors.

”The court has, unlike many politicians, not been deterred by the fear of being criticised as anti-Semitic or anti-religious,” said Holm Putzke, a professor in criminal law at Passau University.
”The ruling is very important because, for the first time, physicians have legal certainty.”

Jewish and Muslim groups criticised the decision. ”This ruling is an outrageous and insensitive measure,” said Dieter Graumann, the head of the Central Committee of Jews.

The committee called on the German parliament to protect the freedom of religion.

”I feel the decision is discriminatory and counters efforts to promote integration,” said Ali Demir, the chairman of the Islamic Religious Community in Germany.

”We will end up with circumcision tourism to neighbouring countries.”
The World Health Organisation has estimated nearly one in three boys under 15 is circumcised.
http://www.smh.com.au/world/religious-groups-reject-ruling-on-circumcision-20120628-2159v.html

Teigen Aleksander
Abonnent
14 år siden

Var det flagget der ment som en spøk, eller er det noe Herr Armin kan tenke seg?

Teigen Aleksander
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Så fordi Arnulf Øverland ville fjærne ett religiøst symbol fra flagget, vil legge til ett, da må du nesten bytte ut “freds stjernen” som du kaller den, med David stjernen, så vi ikke stenger ut jødene, kanskje en swastika til Hinduene og ett eller annet til Buddhistene også??

Du mener også at den 600 år lange kampen med å få vårt eget rike, flagg og grunnlov skal forandres for å blidgjøre andre? Skal vi bli medlem av EU også? For det finnes jo folk i Norge som vil inn i EU. Kanskje det også er bra at vi drar til midtøsten og “hjelper” de med og opprettedemokrati, for de vet jo ikke selv hva som er best for sitt eget land, ikke sant? De trenger litt multi kultur og impulser fra andre land!

Teigen Aleksander
Svar til  Teigen Aleksander
14 år siden

De er da ett korstog de driver med, bare isteden for å sikre en helligdom, vil de sikre oljerør og opium, tror ikke Afghanerne hadde synes det hadde vært ett kvekk bedre om det hadde vært en halvmåne på flyene som slipper bomber.

Teigen Aleksander
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Får av og tll ikke muliheten til å svare på innlegg, den svar boksen er bare helt grå, så svarer igjen på denne.

Om muslimene skal ha en “del” av flagget, hvorfor stenge ut andre religioner?

En temmelig respektløs ting å be om ovenfor de øvrige borgerne, og når en tilsynelatende oppegående fyr som deg henger deg så opp i din egen religion, distanserer du deg fra mange, religion bør folk holde for seg selv.

Når det kommer til kors i flagget, er det veldig få som ser noe kristent med det, folk ser det bare som sitt lands flagg, tror det nesten er utelukkende muslimer som fokuserer på dette. Jeg visste ikke at det skulle forestille ett kors før jeg var i tenårene.

Teigen Aleksander
Svar til  Teigen Aleksander
14 år siden

Tror je har lest ett par ting angående ytringsfrihet og respek når det kommer til ytringer angående muslimer, eller tar jeg feil?

T
T
Forfatter
Svar til  Teigen Aleksander
14 år siden

Yo Kapt (alex?)…kult å se deg her, har ikke fått sjekket ut KolstadRica men må høre litt på den når jeg får tid…siden du kommenterer her regner jeg med du inkorperer litt “opplysninger” om nyhetsspeilet osv. i tekstene dine? Keepin it underground :)

Må ta en kopp kaffe endag da, leng siden sist

PS: Nyhetsspeilet driver ikke snik-islamering og er for religionsfrihet, problemet er ofte at opplysningsarbeid og fremlegging av undertrykt kunnskap krasjer med folks oppfatninger om hva som er virkelig og/eller politisk korrekt

greenbeam528
Abonnent
14 år siden

yeah. la oss pakke inn små barn i burka og send dem på koran skoler!
slik at vi kan få frie tenkende individer, øh eller er det kanskje bare bare
en annen utgave av disney/voldspill propagandaen!
just a thought???

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  greenbeam528
14 år siden

Nå er det stor forskjell på Burka og Hijab da…

Selv er jeg agnostiker, men gidder ikke å la meg provosere av at folk bærer sine religiøse symboler, om det er skaut, hijab, kors, turban eller lange kjoler.

Problemet med burka er at vi her rett til å vite hvem vi forholder oss til, særlig på et offentlig sted, og da er det essensielt å se ansiktet.

DanielS
DanielS
Abonnent
14 år siden

I store trekk har Norge vokst ut av de mange kristne påbud. Det var heller ikke uvanlig at kvinner gikk med skaut her før heller.
Men kollektivt har storparten av den etnisk norske befolkningen vokst ut av den religionsmessige dimensjonen og etter min mening frigjort seg fra kristendommen. Om den “nye dimensjonen” er funnet eller om der vi er nå, er bra, kan diskuteres. Men islam som behøver en Martin Luther (reform) og nye landsmenn som drar oss kollektivt visuelt tilbake i tid blir etter min mening et feil land å bosette seg i.
Alle har vi våre valg. Hadde jeg som muslim vært tvunget bort fra mitt land pga. krig, så hadde jeg definitivt valgt en eller annen rik arabisk emirat som står meg nærmere enn Norge.

Hijab debatten tror jeg handler om en redsel over å gå tilbake i en tid som vi kollektivt er ferdige med, men dette er vanskelig for muslimer å forstå.

BioNiC
BioNiC
Abonnent
14 år siden

SUPREMACY OF THE INDIVIDUAL
I believe that one of the greatest threats to freedom is to allow any group, no matter its numeric superiority, to deny the rights of the minority; and that one of the primary functions of a just state is to protect each individual from the greed and passion of the majority.

The Creed Of Freedom

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Kan også slutte meg til det du skriver her, shambo, og vil gjerne dele litt mer om Antroposofien for jeg sitter på noen viktige brikker her tror jeg, dessverre ble det langt, så for dere som ikke gidder å lese, hopp over.. Det handler om Antroposofi, Rudolf Steiners profetier, Det Norske folks undertrykkelse, kraft og Runer.

Vebjørn Sand også er en kjent og talentfull person som var så heldig å få gå på Steinerskole, Jens Bjørneboe var lærer i Steinerskolen og jeg vil anbefale alle å lese hans bok, Jonas, som er en kritikk av skolevesnet og som også inneholder noen sanne rariteter om dere er veldig våkne, som viser at den godeste Bjørneboe var vel informert om ting som ikke tålte dagens lys.. :-)

Jeg selv gikk på vanlig skole, men jeg har i ettertid gått noen år i en antroposofisk studiegruppe og har slik fått lært litt av Rudolf Steiners lære og syn på tingene.

Noen mener faktisk at han var den “profet” som kom til det Nordiske/Germanske folk. Han hadde ufattelig mye innsikt og kunnskap, han kunne se andre verdner og dimensjoner og skildret i sine bøker og avanserte lære – kun det som kan kunne SE og VITE like sikkert som det han så med sine fysiske øyne. Hans bøker og kunnskaper er spennende selv om alt er skrevet i en ganske tørr og vitenskapelig tone, som man må ressonere seg en del igjennnom osv, krever litt fordøyelse, men anbefales..

Det har alltid vært mennesker som er litt “kjerringa mot strømmen” som har villet følge hans opplegg, disse entusiastene laget alle disse steiner-skolene som det finnes utrolig mange av i Norge, dette er folk som trodde på Steiners ideer og som har holdt på med sitt, på tross av motvind og de er ganske anti-kommersielle – de jeg har møtt derfra. Har fått delta i fine seminarer, foredrag og annet, gratis eller til selvkost/kun dekning av utgifter. Det er gode mennesker som deler sitt og lever nøysomt, og verdsetter andre verdier enn profitt. De har også en åpen søkende og litt vitensakelig holdning, søker å forstå seg selv, Gud og sine omgivelser. Er takknemlig for alt jeg har lært av disse, antroposofien var en helt egen verden, rar, ny og fremmed for meg, i starten, men etterhvert interessant. Jeg leser gjerne mer av Steiner, og anbefaler andre å gjøre det, for – profet eller ei, han kom med mye bra, bla biodynamisk jordbruk, og mye annet som vi ikke har hørt nok på, håper han blir hørt mer i fremtiden.

Han forutsa at mennesket en dag ville lage vaksiner, som skulle ha til hensikt å motarbeide den menneskelige åndelige utvikling.. dette har vi i dag, fordi vaksiner inneholder aluminium og kvikksølv, som har nettopp den virkning. Den profetien og mye annet han sa er oppfylt. Antroposofene var også veldig kritiske til glutamat i maten, husker jeg, og mente at dette også var et av stoffene som blir tilført maten for å hindre vår åndelige utvikling..

Det eksisterte en fin og konstruktiv bevegelse i Tyskland, på den tiden Steiner levde, før Nazismen oppstod overdøyvet det. Den fine bevegelsen gikk på natur, å leve i pakt med naturen og vesnene der, vise hensyn til også andre vesners sjel og ånd, søke og realisere oss selv. Steiner var fremfor alt inspirert av Goethe. Bevegelsen på den tiden, fremmet også homeopati og naturmedisin. De fleste sykehusene på den tiden, rundt 20-30 tallet, praktiserte naturmedisin og homeopati – konkurrerte med legemiddelindustrien men hadde mye faktisk bedre resultater. Den anglosaxiske verden, så ikke med blide øyen på denne bevegelse, så de motarbeidet med nebb og klør, med stygge midler,debunket, latterliggjorde og tok liv til og med, for å fremme sin kjemiske legemiddelindustri fremfor naturmedisin. Så oppfant de trumf-kortet sitt, Penicilin. Dette og en del annet, bl a krigene, slo knock out på naturmedisinen eller slo den veldig tilbake, og legemiddelindustrien og de anglosaxiske pengkrefter som vant og har rådet over folk siden, overtok overalt og har vært dominerende siden, både når det gjelder helse, skolemedisin og de fleste andre områder. De samme kreftene har siden fortsatt å debunke og kalle alt av naturlig legedom for kvakksalveri på samme måte som kirkens folk kalte all levende åndelighet for demonisk og kjettersk, for å utrydde allt av levende åndelighet, som var en trussel og konkurrent for kirkens menn og deres makt og monopol på kontakt med Gud osv.

Det var derfor frimurerne måtte kalle seg for frie murere for å ta vare på det de oppfattet som den ekte og sanne lære, i det skjulte, for å beskytte den lære. Deres hemmelighet er og var Kabbalah, intet annet. Frimureriet, tempelridder-ordenen og de fleste andre hemmelige ordner, var bygget omkring det samme og var mysterie-skoler med åndelige innvielser osv.

Dette forstod kirkens folk og ikke-åndelige/umodne folk intet av, og de som ikke var rede til å forstå det de så og leste, de har svertet, herjet og drept, til den dag i dag. Fremdeles forstår ikke prester eller vanlig tradisjonelt kristne noe som helst av Kabbalah og mystisisme, og er fulle av fordømmelse og advarsler, om noe de ikke har eller gidder sette seg inn i og ikke har kapasitet til å forstå. Likevel fordømmer de, annerledes tenkende, nå som tidligere.

Okkult betyr bare skjult. At kristne legger en masse annet skummelt i dette ordet, skyldes fordommer og frykt. Dette henger igjen etter all propagandaen om at det var kun den “rette lære” laget av kirken i Rom, som førte til frelse,all levende selvstendig åndeliget, ble slått ned. Bibelen snakker også om kirken som den falne skjøge som forfører hele verden med sin vranglære, og at Jesus ikke skal kjennes ved de som kaller seg kristne, når han kommer tilbake, de er for langt fra det den reelle Jesus stod for og lærte. Hva som har skjedd og skjer i frimureriet i dag, kan jeg ikke vite eller gå god for, skrev bare her om opprinnelsen. Om det konspireres der eller ei vet jeg ikke, men jeg vet at de også har en esoterisk innvielses-skole så eventuelle konspirasjoner må evt skje på bakrommet, i sosiale anledninger eller ellers utenom disse åndelige invielsene. Om det konspirasjoner der, må det være noe noen utvalgte gjør, og ikke alle åpent, er mitt inntrykk.

De som jeg har møtt og kjent ifra antroposofisk miljø, virket som sagt som gode mennesker, en annen type kristendom og forståelse av Bibelen. Rudolf Steiner var også svært opptatt av å forstå Bibelen og Kristus, Jesu liv osv, og skrev mange bøker om sine forståelser. Han hadde også sitt egne losje-system for innvielse i mysteriene, med dype tradisjoner, og var en ekte mystiker. Intet av dette kan jeg se spor av hos Stoltenberg, det må sies. Han fremstår som ateist og Kristin Halvorsen som kjenner ham personlig sier at EU er hans religion. Dog var han priviligert som fikk gå på steinerskole.

Til slutt, kanskje det viktigste: Rudolf Steiner var 4 ganger i Norge og holdt foredrag som finnes i bokform. Han ble spurt om hvordan og når det Norske folk skulle finne kraften sin tilbake. Han svarte at det ville skje når og ved at det Norske folk forstår runenes mysterium.. rune betyr forresten mysterium..

Her ligger mye viktig. Norge har vært dominert og under fremmede herredømmer, av Svensker, Dansker, og nå under Nato, EU og Globalismen. Om det er håp ennå, vet jeg ikke, men Nordmennene har ennå ikke forstått runenes mysterie/hemmelighet, snarere tvert om, er vi i dag ganske fremmedgjort fra arven fra våre forfedre, både når det gjelder forfedrenes runer, myter, legender og guder. Jeg mener ikke at vi skal gå tilbake til Åsatroen, men saken er den, at om du vil undertrykke og ta makten over et folk, kunne manipulere dem osv, så ta fra dem deres myter, legender, tro og guder.. dette er som å ta folkets underbevissthet fra dem, fruktene og det som vokste frem der, arven fra egne forfedrene. På den måten blir de motløse og lette å manipulere og herske over. Dette blir gjor mot oss, og en fremmed semittisk religion ble innført med tvang, vold og drap. Det var slik kristendommen ble innført, nå er vi så vant med den og den føles trygg og god for de fleste, siden gjorde vi det samme mot andre folkeslag og tok makten over dem på samme måte, ved å brenne deres gudebilder, skrifter og stemple alt de trodde på som overtro og djevelsk. Ut fra fruktene av den troen å regne, så var det ingen god og rett tro, som førte til slike stygge handlinger og karma.

I århundrer og tusner, har det viktigste faget på skole og på søndager i kirken, vært kristendom, og det var årsaken til at vi skulle lære å skrive og lese, fra gammelt av. Noe valg ang tro var det ikke, dersom noen hadde en avvikende tro, var de kjettere som kom til helvetet, ferdig med det. Det var dødsstraff for å ha en tromme, f eks for samer, osv. alt annet enn den ortodokse oppleste og vedtatte tro, var en styggedom og ble hardt fordømt. Vi glemte både runer og forfedrenes visdom som ble stemplet som noe djevelsk og kjettersk. Samtidig mistet vi noe av oss selv, egen kraft, visdom og det som kom fra våre egne forfedre, som vårt folk skulle bidra med. jeg mener egentlig ikke Åsatro heller, for også den ble påført i sin tid, men mye god visdom om naturen osv, gikk tapt. At det Norske folk finner sin kraft tilbake, betyr ikke at vi skal herske over andre men tvert om at vi skal finne og kunne stå i vår egen kraft. Selv har jeg brukt rune-steiner i mer enn 20 år til å spå med, men det var som et stebarn for meg egentlig, for det var liksom noe litt hedensk, har vi lært. Enda verre ble det fordi Nazistene brukte runer og dermed ble de oss enda fjernere og ute av bruk, da de tapte krigen.

En del nøkler og og innsikter kommer til meg, og dette med Rudolf Steiners ord om hvordan det Norske folk skal finne tilbake til kraften sin, ser jeg på slik. Det er ikke så mange som vet dette, derfor skriver jeg det her. For et par år siden tok jeg initiativ til et prosjekt på et nettsamfunn som gikk ut på å finne ut/forstå av runenes hemmelighet, fordi det hjelper faktisk ikke å bare jobbe politisk, eller bare med å opplyse, det ligger noe gjemt der i runene, nøkkelen til kraften vår. Ser meg selv som kristen og det var nesten så jeg måtte tvinge meg til dette, å lese og sette meg inn i disse “hedenske” runene. Men jeg holdt på sammen med andre som var like ivrige til å finne ut av dette . . SÅ skjedde andre omstendigheter som saboterte og ødela dette arbeidet. Har kopi av ca 1/3, og har bøkene og en del kunnskaper jeg har lest, tenkt og forsket meg frem til selv.. men det har ligget brakk et par år nå, dette arbeidet, og jeg er travel med mye annet. Men en del åndelig arbeig og ting som har skjedd på andre fronter, henger nok sammen med dette. Og det er nok nytteløst for det Norske folk og land å finne sin egen kraft tilbake uten å løse og bruke runene..
Skriver dette fordi at det selvsagt trengs flere enn meg til dette viktige arbeidet og om noen føler seg kallet, ønsker å hjelpe og/eller har greie på runer på den ene eller andre måten el har noe å bidra med, så skriv en mail til meg. Noen liker bedre å løse gåter og mysterier enn å jobbe politisk og vi trenger begge deler.. singoalla@live.no :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Glemte å si at når det gjelder hijab, hodeplagg osv, så la kvinner få gjøre akkurat som de vil, og la alle ha religionsfrihet også, men la det være selvbestemmelse, fullt og helt.. vanskelig å sette grenser her..

shambo
shambo
Abonnent
14 år siden

Klarte ikke svare på Arifkarim rett over her…

Nå har ikke jeg gått på Steinerskole selv, men jeg kjenner mange lærere og tildligere elever der, og kjenner til Steiner og antroposofien. Selv om det sikkert er ting i Steinerskolen som ikke fungerer ideelt, så kommer systemet fra et godt sted. Hvis man har noe kunnskap om filosofien, er det åpenbart at det er basert på spiritualitet, menneskets forhold til Gud og naturen. Biodynamisk jordbruk f.eks stammer fra Steiner. De er opptatt av at barn allerede fra en tidlig alder skal kunne få lære å uttrykke seg i forhold til sine kvaliteter, og lære å tenke selv. I motsetning til den “vanlige” skolen, der man blir fortalt at sånn og sånn er virkeligheten og sannheten; ikke tenk, bare aksepter det du blir lært!

I tillegg er de veldig klar over den skadelige effekten av TV, alkohol- og stoffmisbruk, dårlig vann-og matkvailtet. “Okkult” trenger ikke være ensbetydende med noe ondt og negativt;
for most practicing occultists it is simply the study of a deeper spiritual reality that extends beyond pure reason and the physical sciences. (Wikipedia)

Så jeg mistenker at mye av kritikken mot steinerskolene kommer fra folk som er interessert i å opprettholde status quo i Norge. Tror nok Stoltenberg har blitt påvirket av andre krefter enn det Steinerskolen representerer :-)

J.Johansen
Forfatter
Svar til  shambo
14 år siden

Takk for den shambo. Så slapp jeg å si lignende. Ennå et bevis på kampanjen mot åndelighet.

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Uansett hva man måtte mene,så er det vel ikke slik at hijab er en særlig lang tradisjon i Islam-vel ? jeg mener da å ha lest at det vitterlig er et påfunn,som ikke er stort eldre enn rundt tretti år. Om det er riktig,så kan det umulig ligge så voldsomt religiøse grunner bak dette.Da er det jo ikke stort eldre enn hanekammen fra pønkerne,men bevares-den provoserer da den også,enda!

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Når det gjelder hijab,så kan jeg ikke se at det kan være reellt grunnlag for å forby det,og gjerne dessverre.Dessverre er det også at de fleste av norges befolkning ikke har fått med seg at det er forskjell på hijab og burka.De fleste tror enda at vi snakker om burka,men bevares det er jo nesten et år siden burka var opp i nyhetsbildet,og ingen kan da forlange at vi skal huske så langt tilbake.
Støtter kort sagt venstres syn på dette spørsmålet-faktisk..

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Hei, alle sammen! Jeg fant noe veldig interessant:
“Bruker okkultisme på barn”
“Elevenes neste liv er viktigere enn det nåværende. Barn med lærevansker blir behandlet fysisk, med uvitenskapelige metoder. Et religiøst livssyn holdes skjult bak en pedagogisk fasade for å sikre rekrutteringen til skolen.

Dette er blant de alvorligste anklagene i boka «Det de ikke forteller oss. Steinerskolens okkulte basis», som kommer ut på mandag. Boka er skrevet av Kristín A. Sandberg og Trond K.O. Kristoffersen.

– Vi har kilder fra så godt som alle steinerskolene i Norge. Vi vil synliggjøre de mange som bare forsvinner fra klassene og lærerværelsene med sine skuffelser og dårlige erfaringer, sier forfatterne til NTB. ”
http://www.vl.no/samfunn/article4996594.ece

Ifølge wikipedia har følgende “kjente” personer har gått på steinerskolen, bare i Oslo:
Ketil Bjørnstad, komponist og forfatter
Jens Stoltenberg, statsminister
Njål Sparbo, operasanger
Johannes Weisser, operasanger
Lars Lillo-Stenberg, musiker
Erik Fosnes Hansen, forfatter
Henning Kraggerud, musiker
Nicolai Cleve Brock, skuespiller
Odd Nerdrum, kunstmaler
Kjersti Holmen, skuespiller
Peter Normann Waage, forfatter og idéhistoriker
Jon Almaas, programleder og skribent
Anneke von der Lippe, skuespiller
Eindride Eidsvold, skuespiller
Gard Eidsvold, skuespiller
Marius Renberg, grafisk designer
Nicolaus Widerberg, billedkunstner
Marcus Paus, komponist

Stoltenberg, den djevelen er på lista også! :D

Ståle Johansen
Abonnent
14 år siden

Takk Armin. Ice Age og Hi Jab er nok mer relaterte en de fleste tror.

BioNic, hvis Darvins evulosjonsteori omhandlet økende bevisthet, ville vi aldri hørt om den.
Jim Carrey on “Awakening” http://www.youtube.com/watch?v=uIaY0l5qV0c&feature=player_embedded#

Vatikanet brukte hundrevis av år på og godkjenne at Jorden er rund, og enda mange flere på å innrømme at Jorden går i bane rundt Solen.
På grunn av sviket mot menneskeheten må de nå se mot himmelen etter flere aliens for og fylle opp de stadig tommere statskirkene sine. http://abcnews.go.com/Technology/wireStory?id=9047492
Men har tydelige problemer med de som ikke shapeshifter eller har hud dekket av skjell;

“The Vatican newspaper and radio station are criticizing James Cameron’s 3-D blockbuster for flirting with the idea that worship of nature can replace religion – a notion the pope has warned against. They call the movie a simplistic and sappy tale.”
http://www.huffingtonpost.com/2010/01/12/vatican-slams-avatar-prom_n_419949.html

Må linke til tidligere Astrornaut Brian Ò Leary`s blogg, vår siste regnskog blir liksom nærmere.
The Crisis
There is no better example of the gravity of the crisis than the immediate threat to the entire Western Amazon region (http://www.saveamericasforests.org/WesternAmazon/index.html ), encompassing most of the Ecuadorian and Peruvian Amazon and significant parts of Brazil, Colombia and Bolivia, where oil-and-gas-drilling leases are being granted for 180 blocks comprising about 688,000 square kilometers–an area about the size of Texas.
http://drbrianoleary.wordpress.com/2009/10/16/the-ecuador-initiative-how-innovation-could-save-the-amazon-rainforest-and-other-habitats-while-creating-economic-sovereignty-for-ecuador/
Med Vatikanets velsignelse. “Amun” Ra..p..e

Utallige myter og legender samt arkeologiske funn fra alle kontinenter på kloden, inkludert historier fra bibelen og sansynligvis koranen, forteller om den kataklysmiske effekten da millioner av digre biter med frossent sjøvann entret atmosfæren og traff jorden.Det satte de tektoniske platene i bevegelse og startet jordskjelv og vulkanutbrudd, varmeutviklingen fra alle meteriorittene og lavastrøm smeltet isen og voldsomme mengder saltvann gikk som flodbølger rundt kloden. Vektforskyvningene fikk jordskorpen til og glideforskyve seg langs magmaen, tropiske planter finnes derfor i dag under isen i Antarktis. Har dere hørt historier hvor det regner levende frosk og fisk?

Ved utgraving i kullgruver har de funnet hauger av Dinosaur skjeletter stablet vertikalt, med sedimenter i mellom. De døde ut – èn gang.
I gruven ved byen Bernissart fant de skjeletter på 1,046 fots dybde, og i en paralell sjakt igjen på 1,157 fot.

Let’s take a few examples of where dinosaur bones have been found and see how catastrophic their burial really was. In 1947, an expedition from the American Museum of Natural History discovered an amazing concentration of Coelophysis dinosaur bones in north-western New Mexico.
The explorers began to probe a certain section of land with scratchers and awls, the usual method of preliminary investigation of a possible bone site. It became quickly apparent that the investigators had run upon a most amazing find. The workers cut a large scallop into the hillside. “As the layer was exposed it revealed a most REMARKABLE DINOSAURIAN GRAVEYARD in which there were literally scores of skeletons one on top of another and INTERLACED WITH one another. It would appear that some local catastrophe had overtaken these dinosaurs, so that they all died together and were buried together” (Men and Dinosaurs, Edwin Colbert, p. 141).
In what condition were they found?
“They were found in the GREATEST PROFUSION, piled on top of one another, with heads and tails and feet and legs often inextricably mixed in a jack-straw puzzle of bones.”
http://unityinchrist.com/dinosaurs/dinosaurs.htm

Gåten ved disse funnene har forundret arkeologer … lenge, helt fra første funn vil jeg tro. Det er fortsatt ingen godkjente svar på gåten, en vitenskaplig publikasjon som hevder at det skulle være forårsaket av en verdensomspennende katastrofe, ville bli den siste med slutten på både karriere og rykte. Hvor har vi hørt det før tro?
Det er funnet hulemalerier som avbilder menn som slåss med dinosaurer, likeså av menn sammen med vesener ikledd romdrakter. Det er også funnet en ancient bronse? tablet, med avbildninger av tanks og helikopter, fant ikke linken. Lava som stammet fra utbruddet på Hawai for 200 år siden ble levert for carbondatering, resultatet ble ca. 2 millioner år, så nøyaktigheten varierer litt med cabon 14.

Her er en link til pyramidebyen funnet på 2000 fot ved Cuba.
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread168426/pg1 Cuba Pyramidene

For mellom 30 og 50 000 år siden ankom en gruppe flyktende Nephilimer til vårt solsystem som taperne i en intergalaktisk krig, de satte opp en avlednings-base på Tiamat mens resten flyktet videre til Jorden for og gjemme seg i grotter som de utvidet og knyttet sammen med sin krystall og atomfusion teknologi.
Phil Schneider jobbet 17 år for den amerikanske regjeringen som geolog, luftfartsingeniør og byggeteknisk konstruktør i underjordiske anlegg.
Rulleteksten i introen forklarer mye hvis man ikke gidder se hele foredraget, noe jeg på det sterkeste anbefaler dere å gjøre, Phil Schneider har en viktig beskjed.
( Phil Schneider – Underground Bases & Greys – last video before being killed (1995)
http://video.google.com/videoplay?docid=1819639877788572495# )

Hvis det gav medsmak må transcriptet fra Bill Ryan`s siste intervju leses, det fortelles om tuneller som med samme teknologi er grvavet frem til de store innsjøene for og tappe disse og bli kvitt folk fortest mulig når økonomien raser og sult og forvirring setter inn for fullt.
Det kan også være greit å se Ryan`s egne betraktninger på dette, det mykner opp skrekkscenarioet, han har vært våken lenge og fått mye inside informasjon han ikke kan dele.
http://projectcamelot.org/lang/en/anglo_saxon_mission_interview_transcript_en.html
http://www.youtube.com/watch?v=jnBO6Y3MHk4 Bill Ryans kommentarer.

– I’m editing a comprehensive audio interview with Dr Bill Deagle which confirms the reality of The Anglo-Saxon Mission and adds more to the background of the scenario. This will be released soonest.
Bill Ryan

De mektige mektigere forfølgerne er våre Engler, men samtidig også fangevoktere, de scannet Jorden etter de 144 overlevende Nephilimene, men kunne på grunn av de fredelige lysvesnene som bodde der, ikke destruere hele planeten. De kunne heller ikke jakte Nephilimene en etter en uten å avsløre sin tilstedeværelse, men valgte å omslutte Jorden i et nett som Nephilimenes DNA ikke kunne trenge gjennom.
Nettet ligger på en avstand av ca. 300 000 km. fra Jordens overflate (Omtrent i avstand med Månen) Indianerne kaller det “The great web in the sky”
Nettet kan være en av årsakene til HAARP forskningen, det er også utført atomspengninger høyt oppe i atmosfæren, disse er grunnen til hullene i ozonlaget. hva med atomsprengningene nylig på Månen?

Dette er også grunnen til at ingen bemannede romferder har passert Månen, de/vi som gidder å grave litt tror ikke engang at mennesket har vært der, i hvertfall ikke med Appollo teknologisk nivå. Gladguttene fra Appollo 11: http://www.youtube.com/watch?v=i233wgi7FLU Vi er ikke lenger så forbauset over at TV i det hele tatt kan vise bilder, og ser at det er dårlig skuspill. Dette er ikke oppførselen til noen som fikk dra til Månen og lande trygt på Jorden igjen. “Kan ikke huske vi så noen stjerner jeg” …..Hallo!
Hunden Leika av den forholdsvis nye rasen Sibirsk Leika, rapporterte at det begynnte å bli varmt rundt ørene da den nærmet seg nettet. Må bare kødde litt! :) Nei, men hvorfor sende en hund? De er ikke kjent for å være bedre piloter enn andre dyr. Noe med DNA`et?

Om havplaneten Tiamat som var 12 til 14 ganger større en Jorden, som på et tidspukt ble redusert til et astroidebelte som ligger i bane mellom Mars og Jupiter,ble truffet av en komet? Om den ble sprengt i filler av Englene som forfulgte de onde Nepilimene? Eller rett og slett kolapset grunnet korrupt verdensøkonomi, får nesten Astral Smurfen forklare :)
Her er en fin side som illustrerer astroide beltet, hvor det istedet ifølge naturens gylne lover burte vært en planet, hva kan ellers ha skapt beltet?
http://www.lcsd.gov.hk/CE/Museum/Space/EducationResource/Universe/framed_e/lecture/ch06/ch06.html (Chapter 6 ; Section 2.)

Nepilimene trengte på samme måte som eliten i dag slaver så de kunne konsentrere seg på å utvikle teknologi til bryte ut gjennom “nettet” (1.)
I dynastiet sitt Atlantis parret de seg med menneskene på Jorden, men avkommene bar ikke frem, de måtte benytte genmanipulasjon og skapte en rase kalt Lemurianere. De gjorde en feil ved og skape dem med samme intelligens som seg selv i tilegg til at menneskene er vesener av lyset, dette gjorde Lemurianerne umulige å holde som slaver. Lemurianerne emigrerte til Lemuria og bygget opp en selvstendig høyteknologisk sivilisasjon.
Nephilimene trengte fortsatt slaver og passet denne gangen på at høyre og venstre hjernehalvdel ikke samarbeidet, dette førte til rasene Eva og Adam som var utmerkede slaver.
Lemurianerne forbarmet seg over sine artsfrender og snek seg som slanger inn i Atlantis i sine flyvende farkoster for å forklare slavene at de egentlig var vesener av lyset og ikke trengte Nepilimenes underjordiske styre.
Eva var den eneste som tygget på kunnskapens eple, og hun forlot Adam til fordel for et fritt liv i Lemuria. Da Nepilimene oppdaget at de igjen hadde mistet slavene sine, gikk de til angrep med atomvåpen, Lemurianerne retalierte med samme mynt. http://www.nature.com/nature/journal/v183/n4674/abs/1831548b0.html (39 000 treff i google på Libyan desert glass) Det finnes også mange flere beviser for ancient atomkrig på Jorden. De har funnet radioaktive skjeletter fra mennesker i Iraks ørken bla.

After studying the Lybian Desert glass, Dolphin suggested that for the ancient Phoeniciansto have worked with temperatures equivalent to 6,000 degrees Celsius, they may have known the secret of atomic power. (See page 115, The Atlantis Blueprint by Colin Wilson and Rand Flem-Ath).

Atomkrigen ble dråpen som fikk det til å renne over for Englene, de hadde fulgt med på Nephelimenes GMO genmanipulasjon av mat, på forgiftningen av Adamenes drikkevann, ELF stråling og alle de andre tiltakene for å beholde dem som undertrykte slaver. De sendte derfor millioner av store isblokker fra restene av Tiamat til Jorden for å ende lidelsene.
Kun 13 av Nephilimene overlevet katastrofen som fulgte, det skulle vise seg å være nok til at onsdskapen igjen skulle få herske. Flere av de omkomne hadde utrykt ønske om å få komme tilbake som virus, men det skulle vise seg å være vanskelig å spre seg til de årvåkne Eva`ene.

And the third angel sounded, and there fell a great star from heaven, burning as if it were a lamp…And the name of the star is called Wormwood; and many men died of the water, because they were made bitter. (Rev 8:7 – 9:1)

And behold a star fell from heaven…and the children of the Earth began to tremble and quake before them and to flee from them. And again I saw how they began to gore each other and to devour each other and the Earth began to cry aloud. (Book of Enoch)

I saw in a vision how the heavens collapsed…and when it fell to Earth I saw how the Earth was swallowed up in a great abyss…and I lifted up my voice to cry aloud, and said “the Earth is destroyed.” (Book of Enoch)

And in those days Noah saw the earth that it had sunk down and its destruction was nigh. And he arose from thence and went to the end of the earth and cried aloud to his grandfather Enoch, and Noah said bitterly, three times, ‘Hear me, Hear me, Hear me!’ And I (Enoch) said unto him, Tell me what it is that is falling upon the earth that it is in such evil plight and
shaken…(Book of Enoch)

I mytologien fortelles det om gudenes flyvende vogner, med et hjul i et hjul skinnede som Amber på i himmelen under katastrofen. Dette er bakgrunnen for Noas Ark. Det er ingen vits i å prøve å forestille seg hvordan en mann alene kunne bygge et treskip å samle alle verdens dyr og planter. Alt fikk plass i et digitalt eller biologisk DNA bibliotek ombord i Lemurianernes farkoster.

All damp, sot og støv fra katastrofen sperret sollyset ute i lange tider men ikke i nærheten av varigheten til den påståtte istiden.
Andre isbreer som har trukket seg tilbake har ikke vist tegn til å skure istykker fjell, eller presse landskapet ned, granitt er hardere enn is.
Spinksen er nå under rehabilitering for og fjerne spor etter vann-erosjon.

(1.)Vi vet at skolesystemene er kuppet via “Matching Funds” og “Efficiency in Philantropy” metodene til Carnegie, Rockefeller og Fred T. Gates… mfl.
og at vitenskapsmenn som utmerker seg blir kuppet til videre forskning i “Black Projects”
Religion biter ikke noe særlig på Vestlige bysamfunn lenger, det virker i små bygder og i land med streng kontroll. Poenget er at alle studier og fremskritt som er gjort har brakt oss inn i “siliconeage” Nepilimene har gjennvunnet teknologien de tapte i katastrofen. De trenger oss ikke lenger, de 500 millionene som står beskrevet på Georgia Guidestones skal fremover slavebindes med teknologi, Nepilimene må komme seg vekk før denne planeten entrer photonbeltet rundt 2012, de er ikke som Eva`ene, vesener av lyset, de er årsaken til all ondskapen og viser tydelig hvor mye de driter i hvordan det går med vår Moder Jord!

Et liten til janteloven nest sist.
Hei Trinity! Ja, jeg er “The One” :) men det er også du, og 99,9 prosent av alle de andre som er på denne planeten.
Sist en copyrighted en
“What a Wonderful World”

Rise up! like lions after slumber
In unvanquishable number
Shake your chains to earth like dew
Which in your sleep had fallen on you
Ye are many – and they are few

ping2001
ping2001
Abonnent
14 år siden

Hei Armin. Hijab er ikke påbudt for barn i Islam. Jeg håper ikke du begynner å føre krig mot hijab i samfunnet for da mister du iallefall min støtte. Jeg kan ikke støtte en nettside som fører krig mot min tro. Å bruke hijab er også en frihet du bør støtte hvis du støtter frihet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Bra ide Armin, men det som ville funket mye bedre er vist at noen tusen med Hijab hatt tatt på seg gule stjerner før dem tok til gatene
Det ville nok satt et lite sjokk i befolkningen som ville fått dem til å stoppe og tenke litt på hvilket Tog dem sitter på
Korstoget ville nok mista dem alle fleste av pasasjerene sine på første holdeplass etterpå ;)
Lokfører Siv Jensen måtte kjørt toget sitt gjennom helvettes porter alene!

Semiotic
Semiotic
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

“Spoken like a true circle queen. See, skinny, socially-privileged white people get to draw this neat little circle, and everyone inside the circle is normal, anyone outside the circle should be beaten, broken and reset so they can be brought into the circle. Failing that, they should be institutionalized or worse, pitied.” —Dr. Gregory House

excellent suggestion. i will show up with my hijab and happily exchange it for nonviolence.

winallyouget
winallyouget
Abonnent
14 år siden

Jeg synes det fine med det hele er å ha evnen til å skylde på hvem som helst, hva som helst og ellers fint… utenom den opprinnelige årsaken. For de fleste blir dette altfor dyp tenking… Men jo da, det er noe med kultur, det er noe med hva tv-seerne (største gruppen av de) vil se, det er noe med å bli kvitt gamle vanene og starte på noe nytt… Det tar ofte flere generasjoner før det kulturelle endrer seg og ofte flere måneder for å slutte å røyke og gjerne flere år for å slutte å tenke på det. Hva med barnedåp? Er det et brudd på den frie viljen? Absolutt! Hva med motebladene? Er det også brudd på den frie viljen? Ja, til en viss grad… Har vi i det hele tatt en fri vilje?

Mange burde se inn i seg selv, først og fremst, for å finne det rette svaret. Jeg liker den blå fargen, men vet ikke hvorfor… mulig fordi det er en “guttefarge”…

Ståle Johansen
Abonnent
14 år siden

Svarer på spørsmålet om istiden her BioNic.

Årsaken til at istidsteorien ble like raskt omfavnet som evulosjonsteorien til Darvin, eller relativitetsteorien til Einstein, er mye av den samme.
Evulosjonen er det aldri funnet et snev av bevis for.
Relativitetsteorien slår stadig flere sprekker, det er til og med bekreftet av VG at romsonder som er skutt opp øker hastigheten ute i verdensrommet selv om dette strider mot relativiteten.

Istidsteorien ble omfavnet for å skape et distinkt skille mellom moderne og oldtids historie.
Dette igjen for å beskytte religionsundertrykkingen som har ført frem til dagens maktsituasjon.
30 til 50 000 gamle skifter bekrefter tidligere avanserte sivilisasjoner på Jorden, sammen med mange arkeologiske funn, hele byer faktisk, med pyramider, som offentligheten ikke får vite om.
Dødehavsrullene ble nøye gransket og sensurert før de ble sluppet ut.
I Egyptisk skriftspråk er det offentlig tydet ca. 1500 tegn, som alle kan ha flere betydninger, dette tilsvarer ca. 3% av språket hvis vi sammenligner med Oxford English ordboken.
Alle solteleskopene på Jorden eies av Vatikanet, og alle data sensureres av dem og NASA, eller høyere hemmelige organisasjoner.
Hemmeligholdet er nøkkelen her, det finnes utsagn og interjuer med insidere som bekrefter forskjellige deler av dette.

Det blir på en måte som med han som gikk rundt og sa at Jorden er rund.
(Han ble sperret inne)

Hele sannheten vil kunne komme frem hvis nok folk tør og stille seg bak og stille spørmålene. Hvis ikke vil bare insiderne bli myrdet som så mange før dem.
Ikke tro på meg, søk svarene selv, det er utrolig interressant.
Hvis jeg bare prater piss, som mange vil mene, er jeg bare nok en loony som hører hjemme på Gaustad, hvis ikke stikker jeg, og mange med meg selvfølgelig, hodet langt frem for og informere takknemlige kommuneansatte som Grave om sannheten.

Det blir en evig repetisjon av oppmaning til og oppdatere kunnskapene angående… og da mener jeg gå helt til roten for religion, finne ut hva som egentlig er oppdaget innen vitenskapen (Nassim Haramein er rå) Sannheten om verdenskrigene. Og som dette, historie.

Hadde det ikke vært for vaksiner og chemtrails kunne det vært det samme, egentlig ikke så nøye for meg hva folk tror. Men samtidig vil de 6,5 milliardene mennesker som ses på som nytteløst kveg, kunne stoppe galskapen og skape en utrolig fin fremtid for alle.

Åhhh for en befriende følelse og få vrengt sjela si på internett! Not!
Nevnte jeg noe om aliens? Vel, ville vært noe dritt og ikke få sagt det også, så stor TAKK til NS. :)

Of central importance to the proof of the war between the gods is the purely scientific accounts of the devastation that affected the Earth’s flora and fauna:
What then has exterminated so many species and whole genera? The mind is at first irresistibly hurried into the belief of some great catastrophe; but thus to destroy animals both large and small…we must shake the entire framework of the globe. No lesser physical event could have brought about this wholesale destruction not only in the Americas but in the entire
world…Certainly no fact in the long history of the world is so startling as the wide and repeated extermination of its inhabitants. (Charles Darwin – quote from journal, Voyage ofthe HMS Beagle)
Animals that had been native for millions of years disappeared under circumstances that were suspiciously sudden…the loss of over 30 genera of large mammals…and many other species of large animals in North America alone. (Paul S. Martin, Who or What Destroyed Our Mammoths)
At the end of the Pleistocene about 10,000 years ago, there was an extinction event that decimated the large terrestrial mammalian herbivores and carnivores of North America, South America and Australia. In North America alone, more than 32 genera of mammals became extinct …The cause of this extinction is debatable… (R. W. Graham, Evolution of New Ecosystems
at the End of the Pleistocene)
However ingeniously and with whatever subtlety we may deal with our evidence, the facts constrain therefore to one inevitable conclusion…the mammoth and its companions perished by some wide-spread catastrophe which operated over a wide area and not through the slow process of the ordinary struggle for existence…not the result of gradual accumulation…but
the result of one of Nature’s hetacombs on a grand and wide-spread scale, when a vast fauna perished simultaneously. (Henry Howarth, The Mammoth and the Flood, 1887)
From the masterpiece, When the Earth Nearly Died, by scientists Alain and Delair:
In Europe immense herds of diverse animals utterly vanished off the face of the Earth for no obvious biological reason…
…Coincident with this dreadful slaughter upon the land was the deposition of myriads of contemporary marine shells, and the stranding at great elevations of marine mammals, porpoises, walruses and seals.
In Siberia, “the picture is everywhere one of appalling disorder, carnage and wholesale destruction, with countless animals and plants frozen in positions of death ever since the day they perished. As a result, their remains are amazingly fresh-looking and are frequently indistinguishable from those of animals and plants that have died mere weeks ago.
The magnitude of the biological extinctions achieved by the Deluge almost transcends the imagination. It annihilated literally billions of biological units of both sexes and every age indiscriminately. Only incredibly powerful flood waters operating world-wide could have achieved such results, and only a flood produced by the means previously suggested could have operated globally.
…it is astonishing that such an unscientific explanation ever came to be formulated, yet in a short time both it and the concept of immense thick ice-sheets descending from a hypothetical northern mountain system, to cover all of northern and eastern North America and western and northern Eurasia, was enthusiastically embraced…as virtually established fact.
The evidence is perfectly unambiguous. Along with the removal of an “Ice Age:” like that which has been hitherto commonly envisaged, the evidence suggests that there is something seriously amiss with the last phases of standard geological chronology.
Evidence thus converges from numerous directions to support the conclusion that, on the testimony of radio-carbon and other dating techniques, immense physical and climatic changes
occurred on Earth some 11,000 years or so ago – when an Ice Age that probably never existed came to an end, and an apparently uniformitarian regime was abruptly terminated.
The gigantic worldwide tectonic disturbances of the ‘late Pleistocene’ times occurred almost simultaneously on a near unimaginable scale – precisely what could be expected from a powerful external influence but not from the ‘Ice Age’ conditions conventionally believed to have existed then.
Significantly, a drop in the strength of the Earth’s magnetic field appears to have occurred sometime between 13,750 and 12,350 years ago…attended by various other important changes, including earthquakes, vulcanism, water table fluctuations and large scale climatic variations. Of these, severe earthquakes in particular may even induce axial wobble, and polarity reversals.
Studies have shown that at 10,178 BC, or over 12,000 years ago, the celestial Pole was inclined at an angle of 30 degrees from its present position. This in turn strongly suggests that the terrestrial axis then oriented differently from today.
Archaeologists all over the world have realized that much of prehistory as written in the existing textbooks, is inadequate, some of it quite simply wrong…
What! NO ICE AGE which came and went, spreading over hundreds of thousands of years as all good geologists proclaim? No smothering ice sheets which enveloped the British Isles and much of the northern parts of the Continent, changed the climate to Arctic conditions –
although, strangely enough, much of our fauna and flora survived despite it – and compelled all the survivors to flee? No lengthy periods of ice alternated with warm and even sub-tropical climatical interludes? No. Nothing of the sort. There was admittedly a tremendous convulsion
of nature, which had the most direful effect upon the inhabitants of Scandinavia, the British Isles, and those in Northern Asia. It resulted in giving us, it is true, bitter cold, tremendous floods, and cruel dampness. That it affected the climate in the north adversely and permanently cannot be denied. It did other things as well. But no Ice Age.
(Comyns Beaumont, Riddle of Prehistoric Britain)
It was an event…sudden, rapid, devastating, and appalling in its magnitude, and destructiveness. It was a celestial impact of an immense cometary body… It rained or distributed rocks, stones, boulder clay, till, gravel, sand, and other material over great areas, utterly obliterating certain parts, elevating others, and entirely missing some regions. It created islands, drowned others, caused immense tidal waves which swallowed up coastal lands,
consumed huge spaces with electric waves, set up volcanoes, and swept away cities and largely populated districts almost in a flash. (Ibid)
It has been suggested…that the changes now at work in prehistory herald the shift to a “new paradigm,”…made necessary by the collapse of the first paradigm…(Colin Renfrew, Before Civilization)
When we hear of the coming of the angels of the Lord to humans, like Manu (India), Satyaravata (India), Khasistra (India), Yima (Iran), Noah (Semetic), Deucalion (Greece), Dwyfan (Wales), Nuada (Ireland), Bergelmir (Scandinavia), Coxcox (Mexico), and Nata (Aztec) warning of the coming deluge, we must understand that it is members of the “Sons of the Serpents” who brought the warnings and not, as is believed, the representatives of Jehovah.

Et lite…. :) utdrag fra
Atlantis Alien Visitation And Genetic Manipulation (Michael Tsarion) m.fl.

http://www.originsandoracles.com/

http://www.irishoriginsofcivilization.com/appendices_start.html

http://michaeltsarion.com/

http://semi-vegan-in-dystopia.blogspot.com/2009/04/michael-tsarions-atlantis-alien.html

BioNiC
BioNiC
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Takk for tilbakemeldingen, men jeg er fortsatt ikke overbevist. Jeg bor på raet etter siste istid og går stadig vekk turer på Mølen utenfor Larvik. Da er det vanskelig å forestille seg en historie uten istid. Hva flyttet alle disse millioner med kubikkmeter masse, hvis det ikke var is?

Dødehavsrullene (Bibelen Beta3 Release Candidate2) inneholder sikkert mye spennende, men jeg tenker med gru på hvilken informasjon som forsvant når nasjonalmuseumet i Irak ble plyndret.

He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past. (George Orwell)

Where they burn books, at the end they also burn people. (Heinrich Heine)

Når det gjelder evolusjonen så er jeg uenig med deg. Åpne opp sansene dine og se evolusjonen (livet) utfolde seg rett foran deg. Det er ikke snakk om å gro en ekstra arm eller et tredje øye, men en evolusjon av bevissthet.

Det er ikke han som går og sier jorden er rund, som blir sperret inne. Det er vi som insisterer på en anderledes verden som ser hvilket fengsel vi sitter i.

P.S. Når det gjelder «insidere», «ledere» og «profeter» så tenker jeg på et gammelt buddhistisk ordtak: «Den som forteller deg hva du skal tro, er din fiende.»

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Bra Armin da kan jeg kaste meg inn i debatten her :)
ER litt enig med deg Bionick, men sugen på mer fra Ståle Krapyl :)
Tegna etter istider er mange, runde steiner og jettegroper osv, dem kunne ikke blitt til etter Nibiru flodbølger eller tsunamier,, polene har seff endra seg etter polskifter og nærkontakter med himmelegmer, men det er nå en gang bevist at supervulkanutbrudd kan formørke solen i årevis og nærmest utrydde alt liv på joden samt forårsake istider
Skjønner heller ikke helt hvorfor mange er så livredde for Darvins teorier, dem kan da fint bindest sammen med relgioner mm
Livet kom til jorden via microrganismer i metoritter, menneskene ble til da Alien hadde sex med neandertalere eller bevist planting av DNA i aper for og få en ny rase
Det starta da MU befolkningen plaserte dem vingefolket på jorden som så skapte kjempene ved og parre dem med mennesker, da det ble 402 000 kjemper på jorden så ble dem utryddet av englefolket ved og skape en global flodbølge siden dem var så stygge,
Kjempene ble til demoner sammen med dem falne engler som formørker sinnet vårt hver dag hele livet, så kom slangereptilhybridene (anunakiene) fra Niburu og tok oss som slaver og stjal guller vårt og tvang oss til pyramidebygging, da dem dro så ble noen igjen for og skape kapitalismen, renter, kreditt og bankene sånn at vi måtte fortsette og grave gull for og overleve, nå er dem her igjen snart for på nytt og robbe gullet vi har gravd ut

Er det ikke akkurat utvikling og lære livet handler om ?
Utvikle oss mer og mer til vi koloniserer solsystemet, så Galaksen så universet så multiverset …………..
De er vel akkurat derfor en vil finne liv dem fleste plasser i universet, livet tilpasser seg forholdene og ikke motsatt, det er bare tåplig og si at jorden var et lykketreff siden den har akkurat nok O2, Vann, Tempratur, Måne osv bla bla som dem relgisøse sier
Hadde jorden hatt hele andre samensetnnger så vile vi tipasse oss det uansett, da vile vi kanskje levd av Metan eller nitrogen og bodd i huler på en 500 graders planet
Man ser i flytende salt i UV ståling på fjelltopper så yrer det av liv, man ser i huler flere km i jordens inder, det yrer av liv, man ser på dem alle dypeste havbunner under enormt trykk og varme med null sollys, det yrer av liv
giraffer der dem har korte trær har kortere hals en i områder med høye trær osv…..
Det er klart vi utvikler oss ettter forholdene
Om noen tusen år så vil vi ha utviklet oss til og bli motstandsdyktige mot Chemtrail, MSG, Fluor, stråling, GMO, Aspartam mm også ;)
Da kan vi si til Monsanto… Ja jeg er Round Upp Reddy he he :P

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
13 år siden

Må bare korrigere en episk feil -“Evulosjonen er det aldri funnet et snev av bevis for.” Jo det har det! Evolusjon er fakta på lik linje med at jorden går i bane rundt sola. Du trenger ikke å like det, du trenger ikke engang å godta det, men fakta er det.

Semiotic
Semiotic
Abonnent
14 år siden
Semiotic
Semiotic
Abonnent
14 år siden
Nixo
Nixo
Abonnent
14 år siden

Jeg tror jeg vil tillegge noen flere momenter:

Den påvirkning som motebransjen, filmbransjen og musikkbransjen utøver på barna, har dypest sett den samme hensikt som når religiøse mørkemenn (muslimer og kristne) hijabpåtvinger barnet.

nemlig indoktrinering til blind lydighet, samt gkøre barnet til et objekt for maktbrynde og profitt.

Det som skjer i den standardiserte vestlige kulturen er å indoktrinere barnet til å bli lydige konsumenter som undertrykker sine egne lyster (inkludert naturlig sekualitet) og isteden higer etter kunstig fjaseri som koster en masse penger.

Barnhe og voksne som hele tida er opptatt av ytre fjaseri av denne typen og som bruker halve dagen til å gå i moteforretninger og å smnke seg vil være lite tilbøyelige til å kritisere samfunnets maktapparat og å hevde sine rettigheter, noe som passer maktkoryfeene ypperlig.

Det er nok noe sexfksering i denne påvirkningen også, men det er en kunstig ritualisert overflatisk pengelsukende sexfiksering, som de unge selv får lite glede av og som faktisk er nesten helt blottet for sexuelle følelser.

Sexfikseringen går faktisk ut på å bringe barn og unge ut på et evig jag etter å bli stadig mer like et standardisert ideal som er definert som sexig, men som slett ikk er det.

Men dette jaget koster penger, og mennesker, både barn, unge og voksne, som på denne måten jagert stadig videre og bruker opp penga sine på å tilfredstille et slikt ideal, er lite farlige for makthaverne.

Det som populærkulturen sier til barnet og tenåringene er noe slikt som dette: “Du, du vet det er noe deilig som heter sex. Men du er ikke attraktiv slik du er, og du har ingensomhelst mulighet til å oppnå deilig sex så stygg som du er. Men kjøper du alle våre produkter og fernissserer deg opp slik at du blir en kopi av våre politisk korrekte moteidealer, ja da har du en sjans, men ikke før.”

Og det er ikke bare motebransjen, filmbransjen og musikkindustrien som påviker barn og unge med slik falsk propaganda.

Helsevesenet og dets avleggere gjør faktisk det samme. Et eksemple er tannreguleringsbransjen. Denne bransjen har knesatt et A4 normalitetsideal for tannstilling, kjevefasong og ansiktsform som rett og slett er kjedelig og usexig, og mange unge inbiles til å tro at de må være slik dette idealet sier for å bli godtatt.

Resulatetet ar at mange unge gjennomgår omfattende tannreguleringer som faktisk gkør dem kjedeligere og styggere, og som også skader anatomiske strukturer, samt innebærer en masse plager under den langvarige prossessen.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Nixo
14 år siden

Det at man driver med regulering har nok litt med tannhelse å gjøre. Hvis det er såpass trangt mellom tennene slik at man ikke kommer ordentlig til, hjelper det ikke hvor ofte man pusser de. Tannråte vil sette inn enten man vil eller ikke.

Nixo
Nixo
Abonnent
14 år siden

Barn har faktisk også seksuelle følelser. Barn bør ha frihet til å gi uttrykk for slike følelser slik de selv ønsker det, men ikke påtvinges en seksuell adferd de ikke selv ønsker.

Jeg er forøvrig enig i at mye av barnemoten som påtvinges barn nåfortiden er skadelig, men mesteparten av denne moten er faktisk ikke sex.fiksert eller sexualt pirrende, tvertimot er mestepaqrten antisexig.

Det moten faktisk gjør er å skjule og undertrykke barnas, og de unges egen skjønnhet og erstatte denne med noe kunstig, upraktisk og glorete fernisseri som hverken er sexig eller prirrende, og som må være direkte ubehagelig å ha på seg.

Denne moten fungerer faktisk som en form for vestlig barnehijab, idet barnet selv skjules og det en ser er en idiotisk klovneaktig forkledning.

Men hvis et barn selv ønsker å gå lettkledd fordi dette er deilig, og fordi barnet selv vet at det selv er pent på en naturlig måte, og vil vise dette, ja da er det et gode.

Slik var det faktisk i 60-årene. Nå derimot anses det som uansetendig hvis et barn går i kortbokse og bar overkropp.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Nixo
14 år siden

Ja bare følg etter alt som er deilig i livet du, så slipper vi snart å ha forskjell mellom hva som er rett og galt. Alt som er deilig i livet, bør også være “rettledende” og bra for alle mennesker. Typisk satanisk frie liberale tanker! :D

greenbeam528
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

wtf!!! selvsagt skal man følge det som er deilig i livet, rett og galt finnes det ingen
mal for, det avgjøres av hvilket tankegods man er indoktrinert med. moral er et
falsum, et vektøy for kontroll!
eneste håp er å forkaste religiøst bs. å følge sin intuisjon, dette burde stå klart
for etthvert fritt tenkende menneske :)
fred ut ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Indoktrinering av unge? Nå kødder du:
“- Åtteåringer skulle stikke kniv i magen til medelev”
“Byrådet tar affære overfor Nygård skole i Bergen etter flere ubehagelige episoder den siste tiden. Åtteåringer skrev et brev hvor de sa de skulle stikke en kniv i magen på en medelev.

Ifølge Bergensavisen (BA) skal det ha oppstått et voldelig miljø med mange trusler på Nygård skole.

Da elevene i en klasse nylig skulle skrive hilsener til en medelev som lå på sykehus med brukket fot, skrev flere av dem ifølge avisen et brev hvor de lovet å ta hevn. De navngir eleven de mener forårsaket kompisens beinbrudd og skriver at de ikke skal la ham slippe unna før han har fått en kniv i magen.”
http://www.dagbladet.no/2010/02/25/nyheter/utenriks/trusler/10584280/

Slike “saker” var helt uhørt i vår tid, da vi gikk på skolen uten å livnære seg på voldlige spill / fimer / tegneserier! Satansbarn, det er det vi får via dagens “frie” liberale NWO-samfunn! ;)

SMQ
SMQ
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Sikkert en åtteåring som hadde fraværende foreldre og altfor mye voldsfilmer tilgjengelig. Man blir jo litt distansert når man skrur påTV’en og kan se hjernemasse i HD uttover asfalten på nyhetskanalene og alle krim seriene.

Men jeg er enig med satansbarn… Ser jo på ungdommene idag, enkelte har null respekt for andre mennesker, myndighetspersoner og egne foreldre. Ikke rart det er krig…

Kjetil S
Skribent
Svar til  SMQ
14 år siden

Nygård skole er en skole for fremmedspråklige (både barn og voksne) som skal lære norsk. En del av integreringen for nyankomne asylsøkere, flyktninger og andre som er ny i Norge. Kjenner to som jobbet der inntil for kort tid siden. Aldri nevnt noe om et voldelig mljø. But then again, mulig de bare ikke har sagt noe om det.

https://www.bergen.kommune.no/nygard

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

Skolen er svært viktig i oppveksten. I og med at timene også blir stadig flere, blir den også enda viktigere. Derfor er synd at skolen har blitt en konkurranse om utseende og popularitet istedenfor kunnskap og læring. Det er også synd klassene er altfor store, hvilket medfører kaos og dårlig kontroll og myndighet for læreren. Jo flere timer elevene må ta, jo mer må foreldrene jobbe for å dekke skattetrykket. Dette er en ond sirkel, for foreldrene mister tid med barna.

Det burde innføres skoleuniform. Det vil dempe trykket på klær og mote. Hvis noen skal ha rett til å bære hijab, må også cap, kalott, flosshatt, fez og andre hodeplagg også være tillatt.

SMQ
SMQ
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
14 år siden

Men vil ikke skoleuniform fremme det systemet du egentlig ikke liker? Hva sier det til ungdommene? Dere er alle like og skal lære det samme. Dere er et “produkt” tilpasset hva økonomien krever på et gitt tidspunkt?

Vil virkelig skoleuniform fremme fri tankegang, utfoldelse og mangfold, eller skal det bare bekjempe mobbing og “bedre” skole og klassemiljøet?

Bare for å leke, en glad jente fra landet skal starte på ungdommsskolen. Hele livet har hun drømt om å designe egne klær og gledet seg til første skoledag så hun kunne få vise seg frem. Sydd på noen merkelapper hun liker og kombinert fargene akkurat slik hun vil ha dem. Og når hun kommer første skoledag får hun en uniform med beskjeden; “Denne skal brukes av alle mellom 0800-1600!!”

Mener du det er rettferdig? Og argument som “det er ingen som gjør det idag” eller “det hadde hun visst på forhånd hvis vi innførte skoleuniform” holder ikke, ganske enkelt fordi det IKKE er relevant.

Burde vel heller diskutere hva ungene faktisk skal lære i skolen og hva foreldrenes ansvar er. Ungene må lære respekt og toleranse ovenfor andre om det nå er farge, utseende, ferdigheter, nasjonalitet eller religiøs tilhørlighet og det er vel ikke skolens ansvar, men foreldrenes.

Skoleuniform er intet alternativ, oppegående foreldre som tar ansvar er, men da må de for svarte svingende slutte å bruke TV’en som barnevakt!

« Forrige artikkel

Læren om menneskerettigheter i praksis

Neste artikkel »

Det Norske Samfunnets Ortodoksi

66
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x