Den gigantiske klimabløffen om CO2

20.2K visninger
4 minutter lesetid
118

Det er hevet over enhver tvil at vi forsøpler vårt felles hjem – Jorden. Men, vi må skille mellom menneskeskapt global oppvarming og den forsøpling vi forårsaker.

Etter nesten et helt år med kontinuerlige målinger fra EISCAT-radaren på Svalbard, viser dataene en tydelig trend: Den øvre atmosfæren er blitt kaldere enn noen modell har kunnet forutsi. Dette harmonerer dårlig med påstandene om at det blir varmere og varmere.

Det er så absolutt grunnlag for å finne ut hva som er riktig vedrørende CO2. Dette til tross for at Gro Harlem Brundtland med brask og bram uttalte fra FN’s talerstol :

“Debatten er over. Det er umoralsk å bestride den vitenskapelige kunnskapen om at klimaendringene er menneskeskapte.”

Hun trodde vel hun dermed hadde parket alle og enhver. Å stille kritiske spørsmål rundt klimadebatten er som å banne i kirken. Men når det gjelder CO2 tror jeg det er viktig. Det er såpass mange ubesvarte spørsmål, og det er mye tukling og feilaktige vitenskapelige henvisninger.

Ledende eksperter på klimaforskning har konkludert med at et skremmende høyt antall klimaforskere er inkompetente. Det viser seg rett og slett at de mangler tilstrekkelig utdannelse innen statistikk og vitenskaplig forutsigelse til å påta seg oppgaven å spå klimaet.

I tillegg har et stort antall klimaforskere blitt avslørt i forskningsuetisk atferd: tilbakeholdelse av bevismateriale, bruk av forskningsresultater som er blitt bevist å være pseudovitenskap og i enkelte tilfeller handlinger og uttalelser som grenser til svindel.

Denne faglige og etiske krisen gjør at klimaforskningen må begynne fra grunnen av. All forskning de siste 20 årene må trekkes i tvil og gjennomgås på nytt av uavhengige forskere.

Propaganda fra Al Gore

Al Gores film ble nylig dømt i britisk høyesterett for å være propaganda som ikke kunne vises til skolebarn uten ekstramateriell som påpeker alle feilene i filmen. Klimapanelets konklusjoner ville trolig lidd samme skjebne dersom de ble prøvd for retten.

Om Al Gore’s 35 feilaktige påstander i sin dokumentar kan leses her :
scienceandpublicpolicy.org/images/stories/press_releases/monckton-response-to-gore-errors.pdf

Kilde: scienceandpublicpolicy.org/sppi_originals/fallacies_about_global_warming.htm

Al Gore.
Al Gores klimafilm ble dømt i høyesterett som propaganda og ikke tillatt vist i England.

Kampen om klimaet

Kampen om klimaet er en bok forfattet av Onar Åm. Bør så absolutt leses. Her er en bokomtale av boken skrevet av Halfdan Carstens ( geolog ):

www.geo365.no/nyheter/klimaet
www.aftenbladet.no/energi/klima/article574165.ece

Dr. Rajendra Kumar Pachauri er forøvrig mannen som stemplet Bjørn Lomborg som “klima-Hitler”. Så mye om en fredsprisvinners demagogiske praksis.

Et økende antall forskere snur og stiller seg skeptisk til de politiske vedtak med rot i IPCC’s klimarapport. Kyoto-avtalen har kostet verdenssamfunnet (les: de globale verdiskapende produktive virksomheter og deres arbeidere) 2,3 billioner norske kroner! Den estimerte temperaturgevinsten som følge av denne galskapen beregnes å være fattige 0.004382769 °C innen utgangen av år 2050.

Kilde: junkscience.com/MSU_Temps/Kyoto_Count_Up.html

Den danske forskeren Henrik Svensmark ved Danish National Space Center er muligens den forsker som har kommet lengst i å forklare klimatiske variasjoner. Svensmarks teorier er også understøttet av laboratorieforsøk som påviser sammenhengen mellom kosmisk stråling og skydannelser.

Kilde: www.spacecenter.dk/research/sun-climate/other/global-warming

Klimaløgnene vil ingen ende ta. Den ene kvasivitenskapsmann etter den andre vrir og vrenger på kjente naturlover som mennesket overhodet ikke har mulighet til å påvirke.

Henrys lov gjelder for vanndamp, lufttrykk og temperatur – for alle gasser. Når temperaturen går opp, gi fra seg CO2 som blir tatt opp av lufta. Det kan man enkelt selv se ved å koke opp rent vann i en kjele. Før vannet koker bobler det ut gasser som er i vannet.

Når en løgn blir gjentatt mange nok ganger, blir det til slutt en sannhet.

FNs klimapanel slaktet av klimaeksperter

FN’s klimapanel har av en eller annen merkverdig årsak hevdet at økningen av CO2 i atmosfæren gjennom 150 år er menneskeskapt og at den bare kommer fra fossile kilder. Det er fraværet av karbonisotopen C-14 som gjør at man kan se hva som kommer fra fossilt brensel. C-14 har en halveringstid på 5730 år, noe som er lite i forhold til alderen på fossilt brensel som har vært lagret i jorda mye lenger, og det inneholder derfor ikke C-14.

Dette viser at 96-97% av atmosfærens Co2 kommer fra naturlige kilder, mens 3-4% kommer fra fossile kilder. Dette akkumuleres ikke, da våre utslipp bare blandes inn i det store CO2-kretsløpet på 4-500 mrd. tonn pr.år som sirkulerer mellom jorda, havet og atmosfæren. Dessuten er CO2 molekylenes oppholdstid i atmosfæren bare 5-6 år.

Når jeg videre leser den ene rapporten etter den andre og linker denne opp til Henrys lov, er det bare en ting å si….Vi blir utsatt for løgner når det gjelder CO2.

In “Climate of Extremes: Global Warming Science They Don’t Want You to Know, med forfatterene, Patrick J. Michaels og Robert C. Balling Jr, tidligere professor i miljøvitenskap ved University of Virginia og sistnevnte professor i Klimatologi-programmet ved School of Geographical Sciences, Arizona State University, beskriver de hvordan selve vitenskapen beviselig er blitt fordreid og politisert.

I mars 2008 organiserte The Heartland Institute er tre dagers konferanse der de samlet over 500 av verdens ledende klimaforskere, meteorologer og økonomer. De presentasjonene de la fram, knuste hele FN’s klimapanel sønder og sammen. Likseså de berømte løgnene i Al Gore’s dokumentar.

Naturlig global oppvarming

Space and Science Research Center holdt en pressekonferanse 8.juli ifjor der det fremgår at den oppvarmingen som har funnet sted siden slutten av den lille istid i 1850 var helt naturlig.

Jorden hevdes å være 4,5 milliarder år. Vi har vært gjennom 6 – 7 istider. Hvordan klarte jorda å eksistere før homo sapiens besluttet og komme ned fra trærne og gå på to bein?

Hvis mennesket er ansvarlig for “global oppvarming” hvordan klarte så jorda å komme gjennom ulike tidligere stadier som perm trias, jura, paleocen, eocen, oligocen, miocen, pleistocen, og vår tids, Holocene som startet for omlag 11.000 år siden. En periode som samsvarer med avslutningen av siste store istid. Vi er dermed inne i en såkalt mellomistid.

Richard S. Lindzen er en av verdens mest respekterte klimatologer – hans rapport er vel verd å lese.

Likeså belyser dokumentarfilmen Global Warming or Global Governance dette  meget bra:

Reidun Carstens

Født og oppvokst i Trondheim og har arbeidet innen ulike arbeidsområder i DnB NOR Bank ASA i 31 år inntil jeg sluttet sommeren 2009. Tillitsvalgt / regionalt tillitsvalgt for ansatte i vel 12 år. Har hatt en svipptur innom politikken i to år, men skjønte rimelig raskt at her var maktkampen og prestisjene så altomfattende, at dette var noe jeg ikke kunne fortsette med. Ved siden av jobb har interessene vært innen det alternative, spesielt medisin.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

118 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Russia Today
Russia Today
Abonnent
1 år siden

Denne konferansen (med teksting på mange språk)

oppsummerer data som forklarer klimaendring med dype prosesser ikke bare i Jordens indre, men i hele solsystemet.
Ondspaksertet galaktisk stråling forårsaker planetens kommende kaputt i 2036.
Forskere prøver å finne den energien som kan stå imot denne strålingen og hjelpe planeten å bygge opp sin immunitet i løpet av nærmeste 5-6 år.
Oppskriften ble gitt for 2.023 år siden:
Kjærlighet vil redde verden.
Kjærlighetens energi skaper liv, helbreder, stopper lokomotiver…
Vi må be planeten om tilgivelse for skaden tobente idioter har påført vår moder, takke den for hennes tålmodighet og skjønnhet,
La oss sende planeten det godeste og varmeste vi klarte å bevare i våre hjerter for å gi den styrke og motivasjon til å leve videre.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden

Solen går inn i dvale, “forskerne” krangler om hvilken effekt det vil få på tempraturen: https://www.nrk.no/nordland/_-tror-lavere-solaktivitet-vil-motvirke-global-oppvarming-1.13370861

Den mest utrolige påstanden kommer fra Dr. Mathew Owens. “Hvis det er årsak og virkning, må det altså være slik at klimaet har påvirket solen, og ikke omvendt.” Hallo? Tror han virkelig at vi mennesker, med CO2, kan påvirke solen, 150 millioner kilometer unna?

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Denne artikkelen fra 2009 er dagens mest leste her på SPEILET.

Som så mange ganger før er Nyhetsspeilet først ute med kritisk informasjon som senere viser seg å holde stikk…

At det ikke er særlig håp for agenda-media er noe stadig flere innser – dette vises også av salgstallene til storaviser som har gått inn i dødsspiralen. Snart er nok et råttent avisår over…

http://www.nyhetsspeilet.no/2016/03/vg-og-dagbladet-i-fritt-fall/

Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

Fin artikkel,som stemmer godt overens med kanaliseringer fra medlemmer i Verdenrådet.
Iliuka sier at bare ca1.4% av klima utslipp,er menneskeskapt.
Alt som skjer er ” moder jords sykluser”
Og…..de er det mange av….

Hermis
Hermis
Abonnent
9 år siden

Vanlige kjemikalier som påvirker menneskers hormoner, gir helseskader som årlig koster mer enn 1,35 billioner kroner i Europa, ifølge ny forskning. Hormonforstyrrende stoffer er en gruppe kjemikalier som blant annet kan skade fruktbarhet, kjønnsutvikling og læringsevne hos mennesker og dyr. Påvirkningen kan skje ved at stoffene etterligner, øker eller hemmer virkningen av hormoner.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2015/03/10/219672/hormonforstyrrende-stoffer-koster-samfunnet-billioner

Men myndighetene er mest opptatt av å lure og skremme folk med co2-svindelen…

labbetufs
labbetufs
Abonnent
Svar til  Hermis
9 år siden

Og en ting er jo prisen for samfunnet, men folk vil jo fortsatt være “hormonforstyrret/skadet”.

Hermis
Hermis
Abonnent
9 år siden

Oops! NASA only 38% sure 2014 was ‘warmest on record’.

NASA’s Goddard Institute for Space Studies claimed its analysis of world temperatures showed ‘2014 was the warmest year on record’.
But it emerged that GISS’s analysis is subject to a margin of error
NASA admits this means it is far from certain that 2014 set a record at all. The NASA climate scientists who claimed 2014 set a new record for global warmth last night admitted they were only 38 per cent sure this was true.

http://www.sott.net/article/291501-Oops-NASA-only-38-sure-2014-was-warmest-on-record

Farsen fortsetter som før…

Uffda
Uffda
Abonnent
9 år siden

Litt CO2 igjen…
Why we need more carbon dioxide to grow food and forests
The CO2 found in modern-day atmosphere is 340ppm. But food crops would grow far faster if the concentration of CO2 were closer to 1000ppm, or roughly 300% higher than current levels.
Learn more: http://www.naturalnews.com/039720_carbon_dioxide_myths_plant_nutrition.html#ixzz3BU5eNIz3

Biofuels emit 400 percent more CO2 than regular fuels
A recent report issued by the European Union has revealed that biofuels, or fuel made from living, renewable sources, is not really all that beneficial to the environment. Rather than reduce the net carbon footprint as intended, biofuels can produce four times more carbon dioxide pollution than conventional fossil fuels do.

Learn more: http://www.naturalnews.com/029421_biofuels_CO2.html#ixzz3BU6DXIln

Global warming computer models collapse; Arctic ice sheets rapidly expand as planet plunges into global cooling.
It turns out that global warming predictions were little more than doom-and-gloom fear mongering based on failed computer models.

Learn more: http://www.naturalnews.com/041981_global_warming_computer_models_cooling.html#ixzz3BU6xoVga

Uffda
Uffda
Abonnent
10 år siden

“Climate Change Reconsidered II: Physical Science” — produced by a team of 40 scientists — is the newest volume in the Climate Change Reconsidered series produced by The Heartland Institute and members of the Nongovernmental International Panel on Climate Change (NIPCC)”

http://plantsneedco2.org/default.aspx/MenuItemID/103/MenuSubID/49/MenuGroup/ClimateChangeMythsDebunked.htm

Uffda
Uffda
Abonnent
10 år siden
Hermis
Hermis
Abonnent
10 år siden

Mens politikerne bare er opptatt med co2-tullet sitt, har vi i Norge blitt de mest forgiftede i verden. Hvis det fortsetter slik, er det ikke mye håp.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2014/02/27/nordmenn-blant-de-giftigste-i-verden#comments

Og fortsatt tror visst flertallet at kreft nesten bare skyldes arv og genetiske forhold.

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

– På sett og vis kan også klimaendringer nå anses for å være et masseødeleggelsesvåpen – og kanskje det mest skremmende i hele verden, sa Kerry.
Britisk minister: – Flom skyldes klimaendringer
http://www.nettavisen.no/nyheter/britisk-minister–flom-skyldes-klimaendringer/5166407.html

Weather modification
Weather modification is the act of intentionally manipulating or altering the weather. Weather modification in warfare has been banned by the United Nations.
http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_modification

Hermis
Hermis
Abonnent
10 år siden

Klimaforskere frøys fast i isen i Antarktis. Litt mer is enn beregnet, altså :D

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2531159/Antarctic-crew-build-ice-helipad-help-rescuers.html

Uffda
Uffda
Abonnent
10 år siden

50 plus MPG cars not allowed in the U.S. or Canada
http://www.jimstonefreelance.com/50plus.html

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
10 år siden

FRA Red ice creations.

Global warming caused by CFCs, not carbon dioxide, new study says

Mvh Tom

http://www.redicecreations.com/article.php?id=25408#.Uaoff5XfZ-4.blogger

Article from: phys.org

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Debatten ikveld er verdt å få med seg, fyren som ble gitt etpar minutter`s tid mot slutten av programmet var en av de som var uenig i “allmenn lov” om co2, han nevnte naturlige svingninger som flere ser som et reell grunn for klimaets forandring.

Artig hvordan han blir avkledd som proffessor fordi han ikke hadde utgitt noen resultater selv, men han henviste til FN`s eget forskningsfunn.
http://tv.nrk.no/serie/debatten1/nnfa51061313/13-06-2013

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

AL GORE: Ne Plus Ultra of Political Corruption and Business Incompetence

Quote: On this episode of Steve Pieczenik Talks, Dr. Steve Pieczenik who served under 5 presidential administrations, exposes in detail the shortcomings of the politically corrupt and incompetent Al Gore. SEE MORE AT: http://SteveTalks.tv https://StevePieczenik.com

Exhale carbon dioxide gulag punishment http://postimg.org/image/xco5z0w1j/ In facebook http://tinyurl.com/pcfhyag

“BBC News Removes False News Claims About Measles Epidemic “after being busted” ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/folkehelseinstituttet-planlegger-ny-vaksine-epidemi/comment-page-7/#comment-98788

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Global oppvaming avslørt: NASA rapport bekrefter at karbondiokid faktisk kjøler atmosfæren http://tinyurl.com/q4ob9ac

“Spilleliste, Statlig kriminalitet; et kjempeproblem i dagens samfunn + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/statlig-kriminalitet-et-kjempeproblem-i-dagens-samfunn/#comment-98829

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Mediene slipper ikke til skeptiske klimastemmer:

http://www.forskning.no/artikler/2013/mars/351280

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Global Warming-Man Made Hoax- Explained, An Inconvenient Cartoon

Quote: Uploaded by samuraiconservative on Dec 31, 2010. This movie addresses the various errors in the Anthropogenic Global Warming Hoax and explains the actual scientific causes of natural global warming and cooling. Correlation vs Causation will explain the hoax that is Global Warming and now Man Caused Climate Change. The best explanation yet.
http://www.humanevents.com/2012/01/30/whoops-no-global-warming-for-the-last-15-years/ The supposed ‘consensus’ on man-made global warming is facing an inconvenient challenge after the release of new temperature data showing the planet has not warmed for the past 15 years. “The figures suggest that we could even be heading for a mini ice age to rival the 70-year temperature drop that saw frost fairs held on the Thames in the 17th Century. Based on readings from more than 30,000 measuring stations, the data was issued last week without fanfare by the Met Office and the University of East Anglia Climatic Research Unit. It confirms that the rising trend in world temperatures ended in 1997.” Green ‘drivel’ exposed The godfather of global warming lowers the boom on climate change hysteria http://www.torontosun.com/2012/06/22/green-drivel Other Hoaxes-Operation Wall Street http://boogiefinger.blogspot.no/2012/01/occupy-wall-street-scripted-by-global.html

“Web page contents deleted or changed?, how to try to find the previous version, syntax: ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/09/vet-du-noe/comment-page-10/#comment-95536

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Tja. Roper man “bøø”, så roper man bare på skrømtet.
Derfor føler jeg meg litt som Charlie her: You just don’t get it, do you…

http://www.youtube.com/watch?v=oUgYe-cV6QU

For jeg tror ikke vaksine/CO2- Bill har forstått det:
http://www.youtube.com/watch?v=qo7uPBVBcJw

Applaus for Gates, Microsoft, klimaendringer, og eugenikk.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

En av de sataniske taskenspillerne i Norge, BI-professor Jørgen Randers, mener vi kan få en bedre fremtid enn den vi har foran oss nå, “hvis vi gjør ekstraordinære tiltak”.

“Klimaforsker Jørgen Randers mener folk ikke bør få mer enn ett barn for å gi kloden vår en sjanse”.

http://e24.no/energi/vil-ha-ettbarnsfamilier-for-aa-redde-klimaet/20325824

Ifølge Wikipedia, så har frimurer Jørgen Randers en utdanning innen følgende:
“Jørgen Randers (born 1945) is a Norwegian academic, professor of climate strategy at the BI Norwegian Business School, and practitioner in the field of future studies

From 1981 to 1989 he served as president of the BI Norwegian Business School, and from 1994 to 1999 as deputy director general of the World Wildlife Fund International in Switzerland. He also serves on the board of Tomra in Norway, British Telecom in England and The Dow Chemical Company in USA.
https://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B8rgen_Randers

Hva skal til for å kunne fortjene en kvasi-tittel som “klimaforsker”?

Jeg trodde i det minste at man burde ha lang utdanning innen naturvitenskap, og ekte naturvitenskapelig forskning. Noen eksempler: Biologi, kjemi, fysikk.

Det finnes faggrener som kalles klimatologi, og paleoklimatologi.

Sistnevnte skal angivelig dreie seg om forskning og analyse på iskjerneprøver, og på bergarter, i forhold til å kartlegge Jordas gjennomsnittlige temperaturutvikling gjennom hundrevis av år. Klimatologi er såpass omfattende, at man angivelig må hente inn eksperter på satelittovervåkning og astronomi.

Jørgen Sanders har utdanning fra eliteskoler, primært innenfor økonomisk styring, forvalting og ledelse. Han er medlem av Romaklubben (The club of Rome)

Klimaforsker, sier han?

http://olepetergalaasen.wordpress.com/2007/07/02/norgeseliten-eksponert/

“Randers”, et interessant navn:
https://da.wikipedia.org/wiki/Frimurerlogen
Er Jørgen Randers i slekt med den mektige danske filantropiske familien Randers, som er “opptatt av en verdig avslutning på livet?”
http://www.hospiceranders.dk/frivillig_paa_hospice_randers/

Jørgen Sanders snakker i dette foredraget, og åpenbart (indirekte) om befolkningskontroll/depopulasjon.
http://e24.no/energi/vil-ha-ettbarnsfamilier-for-aa-redde-klimaet/20325824

Det er ingen tvil om hvilken agenda den internasjonale frimurerorden vil gjennomføre. Også den norske: Et globalt folkemord, på milliarder av mennesker. Den norske frimurerbevegelse dreper også nordmenn. For fote.
Vi ser det bare ikke. Dog er det frimurerne som står bak.

I Norge finnes det muligvis mer enn ca. 30 000 frimurere. Personer med mye makt , penger og innflytelse. Personer som har kontroll over vår næringskjede, over den lufta vi puster inn, over det vannet vi drikker, og over de medisiner og vaksiner vi får.

Mordere med en forpliktet agenda overfor sin gud, Satan, i forhold til å myrde menn, kvinner og barn, over så kort tid som mulig.
Det utbygges i Norge stadig nye idrettsarenaer, og det satses på idrett.
Folkedrapet er etter min oppfatning, ikke vilkårlig. Det finnes nok ariske prakteksemplarer iblant oss, som tåler forgiftningen. Deres kapasitet er for sterk, til at deres anatomi lar seg knekke av forgiftningen.
De som allerede har svekket immunforsvar, eller som i verste fall er blitt syke, er det verre med. Spesielt eldre og uføre.

Frimurerne har talt. Ingen nåde for de svake. De skal dø.

En ny arisk rase skal reise seg i Europa.
Er ikke dette deres vakre våte drøm, så vet ikke jeg.
Jeg vet jo heller ikke alt, slik frimurerne gjør.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Du får rope bøøø!, menneske, til disse frimurerne så de rømmer inn i bunkerne sine, så for vi andre hente blandemaskinen å støpe igjen utgangen, eller har noen andre, noen bedre forslag…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Vi er nødt til også kontinuerlig å se på oss selv og vår egen opptreden i nær- og fjernmiljø samtidig som vi eksponerer og bekjemper kriminalitet og annen umoral. “Antikrist, hvor er han: ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/08/bibelens-profetier-og-tiden-vi-lever-i/comment-page-10/#comment-94228

«Emne: Nyhetstips, januar-quiz. hvem er så dette?, lykke til ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/08/hvorfor-i-all-verden-sprayer-de/comment-page-8/#comment-94210

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Utgifter til sykdom og trygd kveler andre viktige samfunnsoppgaver , prognose 2015 http://i45.tinypic.com/51vrli.gif

Ja, de vet at det kommer til å bli mange syke, og døde, etter hvert

“#1352 Marine Links Harper Entrust, Obama Spread-Bet Keys to Climate-Change Body Count In Algérie ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/comment-page-75/#comment-94240

Oppsiktsvekkende at så og si ingen offisielt i Norge viser interesse for å bekjempe internasjonal mafia, kanskje fordi den helt eller delvis har sin administrasjon i Norge, kombinert med omfattende infiltrasjon og terrorvelde, klar indikasjon er at 99+% av alt som er av makt som kan regnes med, nå er verifisert kontrollert av mafia

« Forrige artikkel

Demonstrasjonsetikk & verdier

Neste artikkel »

Beretningen om en planlagt pandemi

118
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x