Redaktør anmelder norske politimyndigheter

8.4K visninger
3 minutter lesetid
238

På vegne av ingeniør og oppfinner Einar Langset, småbruker og oppfinner Kristen Jarle Blindheim og seg selv, har Per-Aslak Ertresvåg,  tidligere sjef for Venstres Pressekontor og sjefredaktør  i den internasjonale Inter Press Service (IPS), anmeldt  norske politimyndigheter, subsidiært Politiets overvåkingstjeneste (PST).

Saken er oversendt også til sivilombudsmannen og Helsingfors-komiteen i Oslo og Amnesty International.

Hver for oss har vi opplevd overgrep som bryter norsk lov, menneskerettsbrudd, angrep på ytringsfriheten, frihetsberøvelse, ulovlig politisk overvåking, innbrudd, tyveri av bøker og dokumenter, ulovlig bruk av lavfrekvent stråling med fare for liv og helse og et mulig drapsforsøk – vi har vansker med å se helt bort fra aktiv eller passiv medvirkning fra PSTs side, eller fra grupper eller enkeltpersoner med en eller annen tilknytning til dette miljøet, sier den kjente  redaktøren, som i løpet av de siste årene er kommet med to avslørende og omdiskuterte bøker, først Makten bak Makten som nylig er kommet ut i ytterliggere et nytt opplag, og Sov, mitt lille Norge, som tar for seg maktens mange ansikter her i landet, heter det.

Etter Ertresvågs mening, og stadig flere synes etter hvert å dele hans syn, er Norge, på grunn av sine store naturressurser og sin olje, havnet i et morass av korrupsjon og kriminalitet. Fremmede maktstrukturer har i dølgsmål bygd seg opp i landet og gjør seg i økende grad gjeldende i norsk politikk.

– De som skulle beskytte oss mot overgrep av en hver art, politiet, har vi mer og mer følt ble våre fiender. Hvordan kunne det skje? spør Ertresvåg.

Tidligere statssekretær Jørn Holme, som senere ble sjef for politiets sikkerhetstjeneste, uttalte i et stort oppslag på forsiden av Dagsavisen 14. august   2003, at Globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet. Denne konklusjonen var nedfelt i en analyse utarbeidet i departement og direktorat.

Som noen kanskje vil huske var det en av Lundkommisjonens klare konklusjoner, at mennesker ikke lenger skulle stigmatiseres, forfølges og overvåkes av politiske grunner. Men få år etter sitter altså noen i blant våre justismyndigheter og bryter dette prinsippet.

-Jeg er blitt  forfulgt og trakassert fordi jeg misliker globaliseringen som drives fram av en internasjonal fascistoid pengeelite, og som jeg skriver om. Gjennom mitt årelange kjennskap til hva som foregår i utviklingsland blir man nødt til å reagere mot overgrepene, terroren og mordene i fotsporene til slike overgrep.
Jeg innbiller meg at jeg har en kompetanse i disse sakene som kanskje er på høyde med dem som  befolker justisdirektorat og departement. Jeg tillater meg derfor å ha en uavhengig mening i disse sakene.  Verken jeg eller andre skal dikteres av maktmennesker med de “riktige” oppfatninger. Jeg er blitt nødt til å stille spørsmålet: Har denne fascistoide pengeeliten avleggere i Justisdepartementet?

Overvåkingen, innbruddene i leiligheten, inngrep i  min korrespondanse etc. begynte straks etter at den første boken så dagens lys og har vedvart siden. Ertresvåg hevder også å ha blitt skygget mens han har bodd i utlandet.  -Takket være den kjære Schengen-avtalen, sier han med et lite smil.

Ertresvåg forteller at for nesten ett år siden, en av de første dagene av oktober i fjor, ble han rammet av “lynet“. Han fikk et hjerneslag som førte til lammelse av høyre side av kroppen. Det skjedde bare få dager før det var annonsert at han skulle introdusere sin andre bok, Sov mitt lille Norge, om konspirasjonen i vår egen andedam.

– Sykdomstilfellet passet kanskje bra for enkelte, sier han.
Min stemme ble taus. Det passet også for medier som kunne være tause.
– Du mener at infarktet ble provosert fram?
– Noe sikkert svar på det vil vi  kanskje ikke kunne gi. Men jeg vil gå så langt som å si at flere indikasjoner kan tyde på det. Strålevåpen er i våre dager trivielt.  Det foretrekkes fordi bruken ikke setter spor, dessuten er det hygienisk, og det setter enkelte pris på. Men viktigst er nok at et attentat kan skje uten å sette av spor.

Publiseringen av den forfatterens Makten bak Makten, kom brått og overraskende på de fleste. Boken, ble raskt en “kultbok” og “snakkis”som førte til stor medieomtale og flere opplag.
– Det tror jeg makten lærte mye av. Man måtte for en hver pris unngå en gjentakelse, sier Ertresvåg.
Dette er litt, men bare litt av årsaken til at de tre, Einar Langset, Kristian Jarle Blindheim og  Ertresvåg har anmeldt sakene til politiet.  De to andre har også sine lange og dystre historier om overgrep.
– Vi er alle tre lovlydige, lojale borgere av det norske samfunnet og kan ikke akseptere å bli møtt av ignoranse og arroganse nettopp fra det hold hvis eksistensberettigelse ligger i å beskytte lovlydige borgere. Vi krever at politi og påtalemyndighet oppfyller de krav samfunnet setter til dem, sier Ertresvåg til slutt.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

238 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Neida, Armin. Min “slemme artikkel” var ikke kortere enn mange av de artiklene andre her på nyhetsspeilet har skrevet. Den må du lenger ut på landet med.

OK, forstår dette med fullt navn. Selv om jeg mener budskapet er viktigere enn budbringeren, og at navn defor spiller mindre, eller ingen rolle. Å stå frem med fullt navn innebærer også en stor risiko. (Kommer an på hva man skriver så klart.) Jeg vil jo helst unngå å få bomber i postkassa osv. Eller at en fremtidig arbeidsgiver gjennom å “google” navnet mitt finner ut at jeg mener månen er laget av ost, at reptilene styrer verden, og at jeg var på piknik med Vigrid forrige søndag.

Hvem er hovedredaktøren? Tror det var Mike som nevnte at han “viste noe for redaktøren”… Det er jo litt snodig om man ikke kan få vite hvem som er ansvarlig for nyhetsspeilet. Hvem betaler for siden?

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Vi er flere redaktører, men om noen skal kalles ansvarlig redaktør så er jeg initiativtaker og har den hatten for øyeblikket, men vi er mange som står bak løsningen i sin helhet og hver har sin viktige rolle. Drift av løsningen betales av egen lomme. Ironisk nok så betaler vi altså for å jobbe frivillig. ;-)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Frank
14 år siden

Frank;

Hvorfor ikke åpne for donasjoner?

Det er frivillig, reklamefritt (hurra) og jeg er sikker på at dere vil få inn noen velfortjente kroner;o)

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Vandalf
14 år siden

Vi diskuterer dette i redaksjonen for øyeblikket. Ønsket er at vi havner ut med en løsning som dere leserne finner fullt ut akseptabel – og interessant å bidra til – slik at dere opplever at artiklene er 100% ufarget på tross av at man mottar midler til å nå ut til flere folk. Ingen forfattere skal være lønnet forøvrig etter mitt synspunkt. Alt som kommer inn vil i så fall gå til drift og midler for å nå ut til et bredere publikum.

Vi tar gjerne imot synspunkter på dette fra dere.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Donasjoner kommer fra meg, om dette åpnes for :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Frie og uavhengige forum fortjener ALL MULIG STØTTE enten man deler synet på tingenes tilstand eller ei, og frivillige donasjoner er det vanskelig å kunne kritisere i den forbindelse.

Det er jo bare å ta en uhøytidelig avstemming;

Thumbs up for muligheter til å donere

eller thumbs down dersom man ikke ønsker det

(noen har sikkert aversjoner mot å gi meg thumbs up uansett hva jeg skriver, så gi den eventuelt til Frank;o)

TH
TH
Abonnent
14 år siden

Jeg må si at diskusjonsforumet her på Nyhetsspeilet har gått alt for langt. At det er sabotører her er det ingen tvil om, det ser man på enkeltes ensidige tolkninger og motsetninger. Og de har kommet så langt som de bare kunne drømme om. Nesten hver eneste diskusjon ender opp i lange avhandlinger om den andres diskusjonsmetodikk, why? Skjer det ikke viktigere ting her i verden enn at vi skal forklare hverandre hvor dårlige vi er til å debattere?
Hvor lang tid tar det før vi har mye svar på feilskriving og?

Jeg vet ikke hvor mye det koster å implementere et forum/chattesystem, whatever, bare få vekk de usaklige diskusjonene vekk herfra, slett de – gjør noe.
Jeg har ikke tid til å sitte og trykke på f5 her på speilet, men lærer og mye av de som ønsker å prate sak, men det er slitsomt å screene alle de useriøse innleggene som ikke har noe med sak å gjøre.

Og til slutt, kjære Singoalla. Jeg er en av dine største fan her på speilet, det vil jeg si. Men du forstår selv at de har klart det de har prøvd på fra dag 1? Husk at sabotører leter etter de menneskene de vet lett kan snus og distraheres ut av sak, og du har blitt kjerneemnet på dette. At du er en følsom kvinne og ikke ønsker å være skyllebøtta her på speilet forstår jeg godt, men hva med heller å ha en selektiv lesing når du skal svare. Det vil være en stor tapt ressurs om du slutter å kommentere, ta deg heller en uke med pause – tenk på deg selv og kom tilbake med et stort smil og munnen og motivasjon til å svare de som ønsker å prate sak. Så blir plutselig alt så godt igjen :)

Nammm
Abonnent
Svar til  TH
14 år siden

Helt enig i den! Singoalla er en ressurs!
Ta deg en pause om du vil, og kom tilbake med nye krefter og ny kunnskap som du vil dele med oss. Her er mange kunnskapshungrige mennesker som er nysgjerrige på det du skriver, og når først nysgjerrigheten er vekket, får vi lyst til å grave oss lenger ned i stoffet:-)

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Spørsmål om nyhetsspeilet: Hvem er hovedredaktøren? Hva skal til for at andre enn de faste “innleggerne” kommer med innlegg/artikler? (Jeg fikk jo en publisert. Med Armin’s navn øverst…eh….!) Kunne man ikke gjøre nyhetsspeilet litt mer….demokratisk – og slippe til både mer folk og mer meninger? Hvor blir det av artikkelen om Holocaust som skulle komme? Hvorfor kan man ikke publisere en artikkel som omhandler innvandringsproblematikken? Hvorfor får vi aldri noen ordnings på dette med de manglende bevisene i Per-Aslak Ertresvåg saken?

Jeg lurer nesten litt på om nyhetsspeilet faktisk er “betalt opposisjon”. Eller “kontrollert opposisjon”. Bevis gjerne at jeg tar feil.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Det burde vært en forumdel her på nyhetsspeilet. Da slipper forfatterene å få kommetarfeltet fylt opp med skriverier som ofte ikke er relevant i forhold til artiklene, men fremdels svært spennenede. Mange har mye på hjertet, og det burde tilrettelegges for at disse får ytre seg. Det ville gjort det hele så mye mer oversiktlig.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Hei Beamer!
Enda en gang glimrende forklart, det er jo ikke enkelt å sette ord på slikt, men jeg skal også prøve å si mer om det som skjer.

Den Lille Snille Ulven sier; Kan noen – utifra resonnementet over – uttrykke dynamikken som fungerer på den måten at “jo mer intetsigende og svikefullt media opptrer”, jo mer vil det føre til at folk våkner opp og gjennomskuer tingenes tilstand ?

Et veldig godt spørsmål egentlig, hvordan er det mulig?

Jeg jobber hver dag med mennesker (samt noen saker) på energinivå og jeg skal derfor prøve å fortelle fra min erfaring på dette område, det uten å skrive ei vanvittig lang avhandling, hmmm… går det an da?

Rundt oss har vi en slags ”harddisk” eller noe som lagrer alt som skjer, tanker, følelser og opplevelser, dette ligger der både som lyd og bilde. Er altså som å se inn i en film eller lytte til radio, men i tillegg kan man ved å tømme seg helt for tanker gå så langt som selv å føle at man er denne person som opplever det som ligger der. I mange tilfeller har jeg skiftet slik identitet og jeg har da kunnet gjengi deler av samtaler, følt hva person følte og sett det samme som vedkommende så der og da. Dette kan skje både fra fortid, nåtid og fremtid, så det er vanskelig å vite om det er noe som har vært eller vil skje, for å kunne skille det må jeg snakke med person jeg henter ut infoen fra. Man kommer i en annen tilstand hvor man bare ER, tida eksisterer ikke i det hele tatt.

Nå er det sånn at ofte tror man en tanke er ens egen, mens egenlig er det tanker man mottar fra denne ”harddisken” eller man kan gå enda litt lenger å få tanker/beskjeder fra seg selv eller de opplyste som lever på en annen frekvens. Vi kommer inn i dette livet med ei bok full av oppgaver, boka ligger der på en annen frekvens og den inneholder også svarene.

For hvert menneske som leser VG, Dagbladet og Aftenposten hvor journalistene presenterer propaganda og såkalte ”sannheter” skjer det følgende som er telepati, en liten avsporing først, jeg er enig i at det er rart de journalistene ikke blir så kvalme at de spyr seg selv i ansiktet!

De av oss som er våkne vet at det de presenterer er desinfo og avledningsinfo, når vi har lest dette søppelet registreres dette som nettopp det på ”harddisken” og særlig konklusjon vår, essensen blir kraftig og kommer som en bumerang tilbake hvor den går til en annen person, en som har et stille øyeblikk og derfor mottar akkurat denne tanken vår. Det virker sånn at når flere har tenkt det samme om en ting jo sterkere kommer det tilbake. Mer myndigheter og kyniske aktører sprer sin propaganda gjennom media, jo mer opprørt blir vi som vet at dette er løgn og heldigvis gjør vi oss meget sterke tanker om det de driver på med. Så sitter det plutselig noen der og slapper av med kaffekoppen sin, han/hun er tanketom for øyeblikket og mottar derfor det vi sendte fra oss. Da uten å ha lest annet enn VG og resten av mølet vet denne person at her er det noe som ikke stemmer med det som ble presentert der. Jeg har snakket med pensjonister som ikke har tilgang til annet enn hjernevaskingsbokser som radio og TV, de vet allikevel mer om sannheten enn de skulle visst ut fra det som spys ut derfra. Når jeg spør hvordan de vet det svarer de bare, det var bare en tanke jeg fikk, eller jeg bare føler det.

Det man sender ut kommer altså tilbake, så jeg er veldig glad for å se alle de opplyste personene vi har her på Nyhetsspeilet, hver og en av dere gjør en utrolig viktig jobb med å opplyse menneskeheten, selv tankene dine er ikke hemmelige, men de er unike bidrag for å vekke de ”sovende” i befolkningen. Tusen takk alle sammen!

Det jeg også skulle fortelle uten ei lang avhandling… som ble ganske langt likevel,:) er at ved å lytte til sitt indre (magefølelse og tanker) får man de riktigste svar på det man lurer på, man må lete etter sannheten i seg selv. Er man ærlig mot seg selv og innser at man ikke er bare et ego, men at vi har ei sjel (større bevissthet) og er villig til å la den veilede oss så oppnår man større forståelse. Når man lærer seg dette og lytter gis man mulighet til å sortere hvilke tanker (de man bombarderes med og egne) som er av verdi for å skape en bedre verden. Hvis man ikke forstyrres av annen støy fra alle slags kilder vi omgir oss med går det lettere, når man føler støyen (også den som øret ikke oppfatter) som ubehagelig er det et signal til oss om å finne stillheten slik at vi kan ta inn viktigere budskap.

Ved å stole mer på deg selv, ikke bare forventer at andre skal servere en sannhet, vil du også lære å kjenne forskjell på egne tanker og de som kommer utenfra. Man lærer også å sortere hva som kommer fra det gode og hva som kommer forkledd som det gode. Det er et svært nyttig verktøy hvis man skal kunne hjelpe både seg selv og andre til et bedre liv åndelig sett.

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Kjempeartikkel Monica!! Så rett,så rett..Man kan slå opp nettavisa VG eller Dagbladet og se skapte nyheter lyse imot deg,: om irans atomannlegg,om det hele tatt er under bygging..Israel derimot har hatt Atomannlegg lenge,ingen protester der ifra FN..( i følge Mordechai Vanunu..) osv og for ikke og snakke om Nyhetskanalen på TV 2,under nyhetene der ,kan jeg sitte der å kommentere: løgn,løgn,feil og av og til rett,da vanligvis innlandsnyheter som et rassted..Og da tar jeg en runde på Truthseeker.com.uk og rense.com og sammenligner og finner ut at alt er ikke som det skal..av “sannhet “i Mainstreammedia..Man kan veldig kjapt skjelne mellom sanne/usanne nyheter nå..

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

“Realdemokratiet sier:
27. 09. 2009 klokken 20:36

Nå gidder jeg ikke være barnehagepappa for dere lenger så nå får dere leke selv.
Du og de andre vandal(f)-istene. ”

Folk tåler så lite.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Enkelte her inne har tålt veldig mye.
Skal man ikke kunne delta og komme med saklig informasjon uten å måtte tåle de usaklige angrep som her er utført?

Man behøver ikke være klarsynt for å se at det er elementer her inne som ønske å ødelegge Nyhetsspeilet.

Nyhetsspeilet er jo opprettet nettopp for de som stoppes andre steder og ikke der får komme ut med kontroversiell info. Nå gås det imidlertid systematisk til verks her inne for nettopp å hindre saklig informasjon å komme ut.

Jeg regner med at også du faktisk er i stand til å se dette.

Bør vi ikke stille spørsmål til ledelsen om de tenker å gjøre noe med denne negative utviklingen, eller skal slike elementer også gis fritt spillerom her på Nyhetsspeilet?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Realdemokratiet;

Denne stillingskrigen har gått over alle støvleskaft, og må ta slutt. Jeg er beredt til å begrave “stridsøksen” her og nå og foksere på sak fremover.

Er du?

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Nå som Singoalla er jaget av banen vil du begrave stridsøksen, men når hun bad om å få være i fred fikk hun ikke gehør.

Jeg har ingen stridsøks å begrave, men jeg tar til etterretning at du nå begraver din stridsøks.

Jeg har registrert at flere her ytret at de leste det hun skrev med interesse og håpet på å få høre mer.

Det er godt å se at i alle fall Armin har gangsynet i orden. Advarselen var på sin plass.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
14 år siden

Man får så vondt i hjertet av de videoene som ligger på den siden, ja smurfen tenk på hvor mye lidelse kyniske mennesker kan forårsake for å bedra verden.

Jesus sa; … tilgi dem for de vet ikke hva de gjør. Han har rett for de pengekåte og maktsyke er helt fraværende i ånden, så den dagen de dør vil de garantert få seg en ubehagelig overraskelse.

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Mulig også dem som vet, men ikke gjør noe.
Enkelte hevder at det å vite, men ikke gjøre noe, er en større forbrytelse enn det å ikke vite at man gjør noe galt.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Dem dør i helvete for evig, håper jeg!

Kjetil S
Skribent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Hei Monica,

Jeg er selvsagt helt enig med deg i ditt hjertesukk om hvor mye unødvendig lidelse disse menneskene skaper.

Når det er sagt mener jeg det også er viktig å se at den “polariseringen” som disse handlingene skaper, altså at de groteske handlingene vi ser utspille seg skaper en tilsvarende POSITIV motreaksjon (som her på Nyhetsspeilet feks), bidrar til et bevissthetsløft verden aldri har sett maken til. Folk “våkner opp” til en annen realitet enn den materialistiske, fragmenterte, separerte virkeligheten “they” har ønsket vi skal tro på. Og dette i et omfang som savner sidestykke i verdenshistorien. Folk verden over finner seg ikke lenger i å bli behandlet som umælende fe, de forlanger en ny verden der hvert enkelt menneske er like mye verd, uansett hvor de bor, hvilket språk, kultur, hudfarge, utdannelse etc etc de har. Og denne verdien lar seg ikke måle. Ikke på noen måte!

Jeg tror ikke denne oppvåkningen kunne skjedd uten at “they” hadde handlet som de gjør. Slik jeg ser det er nemlig polariseringen I SEG SELV som er den drivende kraft i oppvåkningen. Jo mer jævelskap de finner på, jo mer positivt polarisert blir du. Jo mer faenskap de finner på, jo flere mennesker “våkner” og polariserer seg positivt. Jo mer ondskap de utfører, jo mer godhet skaper de.

Derfor tror jeg vi skal være takknemlige for alt faenskapet de finner på. De skaper bare sitt eget fall. For tro meg, dette systemet kommer til å falle. Det knaker i sammenføyningene allerede. Og verre/bedre skal det bli. Men de ser det kanskje ikke selv.

Som du sier: Tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Beamer tusen takk for å forklare dette på en så fantastisk måte. Jeg har akkurat samme tanker som deg om det som skjer, ting jeg har visst i mange år skjer nå og som du sier verre/bedre skal det bli. Om enn så uhyggelig det høres ut så blir det verre, mye verre, men holder vi ut skal vi skape en bedre verden bare ved å beholde kjærligheten i oss. Vi kan jo ikke fysisk gå hen for å knuse eliten og deres djevelskap, men vår kjærlighet kan overvinne ondskapen deres… og størst av alt er kjærligheten, dette budskap må vi tro og stole på selv når det stormer som verst.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Det føles riktig både det Beamer sier (over) og det Monica sier (under). Det finnes likevel viktige forbehold til denne måten å se ting på, som bør nevnes, og det er at massene, sheeple-flokken som hver dag blir feedet av media overhodet ikke oppfatter situasjonen på denne måten.

Ennå er det en million nordmenn som leser VG hver dag og en halv million som leser Dagbladet og tror at de blir “opplyst” av å gjøre det.

Og hvordan klarer norske journalister og redaktører i riksavisene å publisere all propaganda, desinfo og avledningsinfo som de nå holder på med hver dag uten å bli så kvalme at de må spy seg selv i ansiktet ?

Dagbladet agiterer på forsiden for at 6- og 7-åringer bør ha egen mobiltelefon, og Dagsavisen agiterer på forsiden for at det er viktig å være tidlig ute i køen for å få sin dose av svineinfluensa…

Kan noen – utifra resonnementet over – uttrykke dynamikken som fungerer på den måten at “jo mer intetsigende og svikefullt media opptrer”, jo mer vil det føre til at folk våkner opp og gjennomskuer tingenes tilstand ?

Kjetil S
Skribent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

DLSU

Jeg vet ikke om jeg KAN forklare, men jeg vet jeg kan prøve…

Det ser ut for meg som om menneskeheten deler seg i tre; En del som polariserer seg mer enn 95% negativt (mitt anslag: ca 3-5%, kanskje mindre), en del som polariserer seg mer enn 51% positivt (mitt anslag: ca 10% og voksende) og en del som er det du kaller sheeple, som er i en slags gråsone der de ikke har tatt et valg (resten). Presiserer at dette er slik jeg forstår det, andre forstår det kanskje annerledes.

Dynamikken du etterlyser er etter mitt skjønn denne: Alle mennesker har en innebygd “logikkresonator” som forteller en person hva som makes sense og hva som ikke makes sense. Kjennes det riktig ut så er det ofte det. Man følger sin intuisjon. Selv om man er ubevisst og godt plassert inne i komfortboksen. Men mye av det som blir presentert i media makes no sense. Det er feks ingen mening i at man MÅ massevaksinere hele verden mot en pandemi som ikke er en pandemi, mot et influensavirus som ikke er verre enn vanlig influensavirus, som ikke har høyere dødlighet enn andre influensaer. Det er ulogisk, og jeg tipper de aller fleste føler dette, selv The Sheeple.

Poenget er kanskje at de negative MÅ gjøre det de gjør for å stoppe oppvåkningen de vet skjer blant folk flest. De er fullt klar over den bevissthetsrevolusjonen som skjer foran øyene deres. Så de setter igang tiltak for å hindre dette. Og det er det du ser i media hver eneste dag. Hold menneskene i frykt slik at de ikke utvikler sin bevissthet, og ikke lengre aksepterer “they” som sin herre, men vil ha frihet! For da mister “They” kontrollen. Og det er deres største mareritt.

Så det de gjør er å stramme til på alle områder. Og det er i en slik sammenheng man bør vurdere informasjonen man finner feks her inne på Speilet. Alle de konspirasjoner man får ferten av er et resultat av behovet for å bevare kontroll. Kontroll over andre er deres afrodisiak.

Problemet til “They” er at jo mer de strammer til, jo mer tydelig blir det. Og det haster nå. De har ikke kontrollen på utviklingen lengre. Folk våkner opp i et tempo jeg ikke tror de i sine verste mareritt kunne forestilt seg. Og dette merker folk. Jeg tror mange føler at verden rundt dem ikke lenger makes sense. TV’n, radioen og avisene gir ikke lengre tilfredsstillende svar, og man må søke på nettet istedet. Og kanskje dumper noen innom Nyhetsspeilet og får en a-ha opplevelse. Kanskje er det andre sider. Det spiller egentlig ingen rolle. Det skal kanskje ikke mer enn en enkel setning som føles riktig i logikkresonatoren før de “våkner”. Og da er det ingen vei tilbake!!

Oppsummert: Jo mer de strammer til (altså jo mer shait, propaganda, løgner og faenskap de serverer) jo større er sjansen for at man våkner. Selv om det i utgangspunktet ser ut som om the sheeple dummes mer og mer ned.

Jeg er altså særdeles positiv til fremtiden. Jeg kan ikke for mitt bare liv se at det nåværende systemet IKKE faller, eller imploderer er kanskje det beste ordet. Ikke nødvendigvis i morgen, kanskje heller ikke neste år. Men faller gjør det. Det gjelder bare å være på riktige siden når det faller.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Kan du omdefinere spørsmålet ditt? Jeg mente at jeg svarte på det du spurte om.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Ikke bare har du mistet brillene med gangsynet, men det later til at du også er tungnem.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Du som er så oppegående klarer sikkert å forklare spørsmålet ditt så jeg forstår det likevel.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Nå gidder jeg ikke være barnehagepappa for dere lenger så nå får dere leke selv.
Du og de andre vandal(f)-istene.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Du skuffer meg. Trodde det var litt tæl i deg.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Når ble nyhetsspeilet en kamp om se hvem som holder ut lengst med person angrep.
Legg all dritten bak dere og begynn på nytt saklig.
Dette begynner å ligne hegnaronline.no

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Det er ingen svarknapp under innlegget ditt, Realdemokratiet, derfor svarer jeg her:

Om du har lyst til å definere mitt gangsyn, så er det fritt fram. Værsågod.

Jeg kan bare svare for meg selv når det gjelder hva som er interressant å lese, og jeg må si at jeg setter pris på svært mye av det nevnte personer skriver. Selv om jeg har et annet ståsted selv på enkelte områder, så vidt jeg kan skjønne.

Men jeg har registrert at også flere andre tilsynelatende har samme oppfatning som meg om “vandalfene”. De får imidlertid svare for seg selv, om de føler seg kallet.

Det er dessverre mye som tyder på at Nyhetsspeilet ikke egentlig er for alle, men for de etablerte “troende” og for de som øyeblikkelig og uten reservasjoner blir “omvendt”. Som jeg har sagt tidligere.

Hvordan skribentene da kan ha noe håp om å opplyse den store, uvitende massen, er vanskelig å begripe.

Til slutt vil jeg bemerke at det er helt utrolig at noen kan tro at Vandalf, Coolio og Blobb er samme person. Betyr det at dere tror at det kun finnes en eneste skeptiker der ute?? De er faktisk i flertall, sann mine ord.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Nå svarer du ikke på det det er spurt om.

For du skrev følgende:
“Det er så utrolig lite interressant for andre å lese alt Singoalla skriver om hvor forfulgt hun er av alle som ikke deler hennes syn på saker og ting.”

Og jeg skrev:
“Hvor lite interessant tror du det er for andre å lese hva Brødrene Brothers (vandalfene) skriver? ”

S.U.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Realdemokratiet;

Hvorvidt du finner det interessant å lese mine innlegg eller ei er ikke mitt bord, men jeg antar at du ikke ønsker å begrense ytringsfriheten til det du kun finner interessant?

Wunjo kan uansett ikke svare på hva andre her finner interessant eller ei, det må folk nesten svare på selv.

Jeg liker forøvrig svært dårlig at noen debattanter skal sette andre i én og samme bås (“Brødrene Brothers (vandalfene)”).

Kanskje du ville sett at det er store nyanser, ja til og med betydelige uenigheter mellom synspunktene til “Brødrene Brothers” dersom du hadde pusset bort alt det fordomsfulle smusset som tydeligvis blokkerer sikten gjennom dine briller…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Armin;

“Du er fishy Vandalf”

Takk for den… Og du snakker om personhets?

Skal du slenge deg på hylekoret du også? De som ikke tåler litt motstand før de spiller ut hetsekortet?

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si det, men la meg gjenta;

Jeg er ikke uenig i alt som sies her på speilet. Ei heller avfeier jeg konspirasjonsteoriene som uvesentlige… Punktum!

Vel det er fint du sier det som det er, og jeg er overhodet ikke enig med din beskrivelse av meg som deltaker her på forumet, som antageligvis er et uttrykk for manglende evne eller vilje til å forstå hva jeg faktisk står for (ref din uttalelse om hvordan jeg tror verdens problemer best kan avhjelpes, he he, den var god!) Om du hadde lest innleggene mine på dn.no, så ville du sett at de kritiske/hånlige merknadene til nyhetsspeilet faktisk kom lenge før jeg begynte å debattere her. Om det betyr noe for deg, så beklager jeg disse. Ingen tvil om at jeg ytret meg mot bedre vitende den gangen. Her er mye bra på speilet (og mye rart også, for å si det diplomatisk).

Og dersom du hadde gjort hjemmeleksen din ville du også merket betydelig forskjell på mine første innlegg her på speilet og de som er skrevet i den senere tid.

At jeg reagerer kraftig på å bli kalt uvitende, debunker og påstatt å være en og samme person som andre debattanter nesten hver eneste gang jeg er kritisk til hva enkelte her sier bør heller ikke overraske noen, aller minst deg med tanke på hvor mye pes du har fått på andre forum.

Det å hele tiden få sine meninger avfeid som kverrulering, personhets, skjult agenda, disinfo og det som verre er er faktisk UTROLIG FRUSTRERENDE (igjen, du skjønner hva jeg mener).

Da føler jeg rett og slett at man velger minste motstandsvei og avfeier relevante og saklige innvendinger med billige hersketeknikker for å slippe å ta stilling til hva jeg sier. Enkelt, men fordummende for debatten.

Om du hadde gitt meg en fair sjanse så ville du sett at vi står hverandre MYE nærmere i verdenssyn enn hva du (later) til å tro.

Det gjør du ikke, siden du bedømmer meg med de samme halvparanoide brillene som en del andre her gjør.

Om du ønsker å ta dette på kammerset, så er min epost vandalf123@gmail.com.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Og for å utdype mitt syn siden du kanskje tror jeg er en disinfoagent, Armin;

Jeg (og de fleste andre som følger med i internasjonal politikk) forstår at det finnes både skjulte og åpne maktstrukturer med til dels betydelig innflytelse, til tross for at de ikke er en del av det demokratiske systemet.

Mitt hovedpoeng er at det er svært vanskelig å underbygge påstander om slike skjulte strukturer med håndfaste beviser, uten at man tar for seg de konkrete hendelser som skjer på “gateplan”. Og uten slike beviser kommer du ikke til å omvende mange “sauer” som man liker å kalle folk flest her på speilet. Det betyr ikke at det ikke er hold i teoriene, det betyr bare at folk flest ikke kjøper de fordi de fremstår som eventyrlige, dårlig fundert og i strid med hva folk flest tror.

Derfor mener jeg at det er mer fruktbart å se på virkningen av skjulte strukturers innflytelse, så vil man etterhvert kunne belyse årskene også.

Feks krigen i Irak;

Når krigen startet trodde faktisk et flertall (i hvertfall i den vestlige verden) at Irak var i besittelse av masseødeleggelsesvåpen. Det er nok ikke mange som tror dette i dag, (kanskje med unntak av de mest innbarkende hillbillyene i statene) og folk flest skjønner at det lå helt andre geopolitiske motiver bak.

Virkningen av krigen er en ytterligere destabilisering av regionen, og det vil ta maaaange år før man kan ser for seg et stabilt og suverent Irak igjen. Ergo er behovet for militær tilstedeværelse større enn noensinne, og hvem tjener på det?

I hvertfall ikke de sivile i Irak, ei heller skatebetalerne i USA som antageligvis har denne krigen langt opp i vrangstrupen og dypt ned i lommeboken…

Årsak; Ønske om nye markeder, profitt, strategisk tilstedeværelse mm. De som tjener på denne krigen er først og fremst våpenindustrien, oljeindustrien, private sikkerhetsselskaper og alle de 1000-talls amerikanske og britiske selskaper (hovedsaklig) som har tilranet seg lukrative kontrakter i landet.

Landet (et av de mest ressursrike i regionen) blir plyndret under dekke av frihet og demokrati.

Virkning; Hundretusener av sivile, antageligvis millioner enten drept, skadet, fengslet eller torturert. Dette landet er traumatisert herfra og til helvete og jeg kan ikke med min beste velvilje se at disse desillusjonerte og fysisk/psykisk voldtatte menneskene tjener på at vi overstrømmer hverandre med innlegg/linker om hvilke sionister som konspirerer med hvilke jesuitter og i hvilke fora dette skjer, for å sette det på spissen.

Det er rett og slett vansjelig å bygge opp en troverdig argumentasjonsrekke her (i hvertfall overfor de som fortsatt kjøper propagandaen man får fra mainstreammedia).

Derfor mener jeg at det/de som må angripes er de som faktisk åpent forleder og lurer massene til å godta en krig som denne, altså myndighetene. Videre må de som gjør seg skyldige i beviselige kriminelle handlinger stilles til ansvar for disse (feks Blackwater i Irak). Avslører man det som skjer i det åpne, så kan man etterhvert ta grumset som ligger bak (det er en rekke skandaler som i ettertid har avslørt betydelige skjulte nettverk og agendaer, men disse har først blitt avdekket etter at man har tatt for seg de konkrete virkningene og de som åpent og påviselig stod bak disse, se feks Iran/contras skandalen så ser du hva jeg mener).

Og ofte tar det år og dag før de underliggende kreftene og agendaene faktisk blir avslørt (som regel gjennom nedgradering av hemmelige dokumenter). Det var feks kun “spesielt interesserte” som så sammenhengen mellom de mange militærkuppene i Sør-Amerika på 70-tallet og globaliseringskåte mulitnasjonale selskaper og maktpersoner fra USA som lurte i bakgrunnen for å fremme sin agenda om frihandel og privatisering. Konsekvensene ser man den dag i dag, og det er ikke mange som vil argumentere imot USA’s mange hatter under disse uhyrlige hendelsene;

Skolering av økonomer i ren frihandel og kapitalisme, uten noen form for statlig regulering, for så å innsette disse i sentrale funksjoner (sentralbanker, finansdep osv). Privatisering av sosiale ytelser og tjenester, med katastrofale følger for folk flest. I disse landene ble noen få ekstremt rike, de fleste fikk livsgrunnlaget sitt gruset, alt i frihandelens navn. Og i bakgrunnen lurer “the land of the free”.

Trening og opplæring av politi og soldater i “avanserte avhørsteknikker” som igjen bruker denne opplæringen til å terrorisere sine egne, som regel i regi av CIA.

Etter å ha kjørt landenes økonomi i grøften gjennom kupp, destabilisering, terror og tortur, privatisering og nedbygging av velferdstilbud, så går ferden videre til neste “bytte” under dekke av frihet og demokrati. Men man er ikke ferdig med de landene man har sugd de tomme til nesten siste dråpe, må vite. Når nøden så er som størst kommer IMF eller Verdensbanken til “unnsetning” med tilsynelatende hjelpende og nødvendige lån. Problemet er bare at det til disse lånene er knyttet hårreisende forpliktelser om at man forholder seg lojalt til de frihandels- og deregulerings systemer som er innført. Altså landene er avskjært fra å gjøre noe med virkningene (fattigdom, svekket stillingsvern, mangel på offentlige sosiale sikkerhetssystemer (velferdsstat) som er et resultat av årsakene (ønske om nye markeder og frihandel). Landene havner således i bunnløs gjeld og er slavebundet for overskuelig fremtid. Så mye for frihet og demokrati…

Det er her verdt å merke seg at de som ble rensket ut, torturert og tatt av dage i disse prosessene ikke påberopte seg at det var sionister, jesuitter eller andre grupperinger med ulne betegnelser som stod bak. Hadde de gjort det ville de neppe møtt annet enn latter og hoderysting. De påpekte virkningene av “politikken” og belyste hvem som faktisk stod bak og gjennomførte disse, og mange ble drept for det, enda flere torurert og skremt til taushet.

Oppsummert; Jeg tror ikke veien å gå er å spekulere for mye i hvem som egentlig står bak, men derimot å ta tak i det konkrete virkningene av de ulike agendaene som gjennomføres. De enkelte hendelsene, de enkelte skjebnene osv, så avsløres de skjulte strukturene bak etter hvert, tror jeg. Og det viser historien også.

Man kommer ikke til bunnen av the “rabbithole” uten å begynne på overflaten.

Derfor ønsker jeg å utfordre konspirasjonsteoriene, fordi jeg mener de ofte blir en avsporing av det konkrete håndgripelige som vi ser hver eneste dag. Ikke for å kverulere for kveruleringens skyld, som mange her inne tror.

Et annet eksempel for å belyse dette;

FRP ønsker å privatisere avrvesølvet vårt og selge det ut av landet eller til høystbydende.

Skyldes dette Siv Jensens deltakelse på Bilderbergmøte?

Meget mulig! Men dersom det ligger en skjult agenda bak her, iscenesatt av mørke krefter så er det likefullt FRP’s politikk som må angripes, belyses og stoppes.

Er det ikke?

Kjetil S
Skribent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Wunjo

Jeg er visst med på konspirasjonen jeg også. Jeg er visst den samme som vandalf, blobb og coolio….

Og husk Wunjo, nå er du også det. Altså siden du uttaler deg kritisk til “enkelte”… Beklager, men slik er realitetene. Du, jeg, vandalf, coolio og blobb er enten en og samme person, eller vi er disinfoagenter, debunkere etc…

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Da er vi fem nå da… hvor mange hoder trenger vi for å kalles DYRET, mon tro??

Ellers betraktet jeg deg som en av de “troende”, men du har vel en skjult agenda, da. Dobbeltagent?

Kjetil S
Skribent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Jeg er definitivt en av de “troende” som du kaller det. Det må likevel være mulig å kunne stille spm ved ting som blir lagt frem som sannheter, men som ikke henger helt på greip (altså etter mitt syn). Det kan da ikke være slik at alle som stiller spørsmålstegn ved enkelte påstander som blir lagt frem skal tåle å bli mistenkeliggjort og satt i bås som debunkere og det som verre er. Jeg tåler det iallefall ikke, selv om slike påstander faller på sin egen urimelighet. Jeg tolererer IKKE å bli satt i bås, iallefall ikke satt i bås som disinfoagent etc!

Er virkelig ikke “sannhetene” som blir lagt frem mer robuste enn at alle motforestillinger tas som debunking. Selv om det er åpenbart riktig at debunking i mange tilfeller finner sted, må vi ikke begynne å se skygger på høylys dag! Om det er slik at enkelte tolker ALL motstand/motforestillinger som hetsing/trakassering/forfølgelse, er det for meg åpenbart at andre historier samme person forteller om trakassering og forfølgelse fra myndighetene mister noe av sin troverdighet. Dette er synd, for jeg har i utgangspunktet stor tillit til menesker som forteller historier om overgrep/forfølgelse/trakassering. Skulle da bare mangle!

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Singoalla. Hvorfor er du så overfølsom? Jeg har nå lest mesteparten av innleggene, og jeg kan ikke se at noen av de nevnte personer har angrepet deg som person. Heller ikke meningene dine. Hvorfor ikke argumentere på normalt vis og forsvare dine meninger?

Som jeg sa tidligere, jeg for min del har ikke noe forhold til religion, Kabbala, Ertresvåg osv. Det som gjorde meg frustrert, er dette evige maset om at du blir forfulgt av enkelte debattanter, noe jeg ikke er enig i. Du blir ikke satt til veggs mer enn alle andre her.

Synd om du forsvinner, men isf er det ditt eget valg. Jeg vil i hvert fall ikke være “Singoalla-dödaren”.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Jeg tror bestemt at du ikke hadde brillene med gangsynet på da du leste og konkluderte vedr. Singoalla.

Lars Rønbeck

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Det tror jeg nok at jeg hadde. Det ble litt krassere enn jeg hadde tenkt, men jeg står for hvert ord. Det er så utrolig lite interressant for andre å lese alt Singoalla skriver om hvor forfulgt hun er av alle som ikke deler hennes syn på saker og ting.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Noen ser og forstår hva som har skjedd andre ikke.
Noen vet og forstår, hvordan det er å være dissident andre ikke.
Slik er det bare og ingen forklaringer kan hjelpe disse uansett.
Bibelen sier at løgn skulle bli servert oss fordi visse sjeler skulle tro den.
Og de våkne ser dette i praksis hele tiden.

Sannheten vil komme frem en dag om ALLE ting, også om de forskjellige som er her, deres agendaer og eventuelle oppdragsgivere.
Inntil da, vil mange ikke forstå eller se hva som skjer.

Jeg har vært her kun for å belyse sak, men en av metodene som brukes for å hindre nettopp det er å få stadig fokus over på min person, så tvil, latterliggjøre, blåse opp, hetse og holde på. På et punkt har man fått nok.
Det er mange som har sett hva som har skjedd, både her og på andre stedet tidligere. Andre ser det ikke, uansett hvor grovt det er.
Noen har sett metodene i praksis før, brukt mot meg og andre.

De som har glede av å plage dyr, er ofte heller ikke snille mot mennesker.
Hva man skal si om mannfolk som er istand til å hetse kvinner offentlig med så lite respekt for menneskeverdet som enkelte har demonstrert her..
Folk som lever med slike personligheter har min fulle sympati/empati…

Vil ikke ha det slik som dette derfor går jeg. Og ber om at dette ikke kommenteres noe mer. Vær så snill. Alle som har sett og forstått, vet hvorfor jeg ikke har noe valg, og hvem som er årsak til dette.

Kan ikke være noen annen eller snakke annerledes enn jeg er, sorry.
Det har vært mer enn nok offentlig mobbing for dette, nok er nok.
Før jeg logger meg ut for godt, skal jeg legge inn et par ting som jeg lar lovt å legge inn men somlet med, dette er kun for å utdype/bekrefte info, ikke til debatt.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Altså hadde du ikke brillene med gangsynet på deg.
Hvor lite interessant tror du det er for andre å lese hva Brødrene Brothers (vandalfene) skriver?

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Ærlig talt, nå får det være nok! Hele Nyhetsspeilet har blitt drit kjedelig etter at alle debattene her har begynt å dreie seg om Singoalla!

Takk til Vandalf, Blobb, Coolio m.fl. som orker!

Selv har jeg ikke så mange meninger om det Singoalla skriver om at jeg har brydd meg om å delta i disse debattene, men det er jo ikke lenger mulig å unngå dem! Side opp og side ned.

Husker for øvrig at Vandalf fikk kritikk fra Mike for å “ta opp mye space uten å tilføre så mye nyttig”! Hvor er redaksjonen nå???

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Det er iorden wunjo, jeg er ikke debattant lenger.
Samme strategi har vært gjort andre steder, det er umulig for meg å ytre meg.
Jeg ser at de du nevner + beamer har lykkes med sin strategi, med å fremstille meg som problemet. Beklager at jeg levde i den villfarelse at det også for meg var mulig å ytre meg. Det samme skjer hver gang, fotsoldatene er på plass, og lager samme sammensurium, samme opplegg hver gang, uthengning, latterliggjøring, fokus på min person når jeg forsøker å belyse tema, osv osv osv. Lage så mye kvalm at jeg ikke orker mer. Men de har virkelig lykkes denne gang ser jeg wunjo. Mange lesere er sikkert glade da, for å bli kvitt meg mens andre klarer å se hva som faktisk har utspilt seg her.
Uansett, livet er for kort til å slite videre med dette. Så får du kose deg videre med alt det verdifulle som Vandalf, Blobb, Coolio pg Beamer bidrar med.
Du har fått ditt ønske oppfylt. Så IKKE kommenter meg mer. Jeg er ute.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
14 år siden

Lover deg Singoalla at ingen kommer til og bli glade vist du forlater forumet!
Skulle til og svare vandalf lenger oppe at jeg skjønner dere begge.
Det var ikke så mye galt i colios kommentar, men skjønner veldig godt at du reagerer også etter all den dritten du har tatt i mot på alt du skriver.
Trøste deg med at det er mye større utfordring for folk og prøve og debunke en godt velfomulert kommentar med stor insikt enn tullet jeg skriver ;)
Jeg tror du er i ferd med og gå i fella Singoalla som jeg har sett så mange før deg har gått i..
Personer som stadigt blir kritisert blir forbanna tilslutt og bestemmer seg for at dem ALDRI skal bli noe offer og over reager på alt og det ødlegger bare for en selv og tar bort hele fokuset på det som egentlig betyr noe og det egntlig handler om.
Når kommentarene herinne bare handler om personer og ikke tema så rømmer brukerene av Nyhetsspeilet til andre forum i stor fart.
Si som en sier til barna: den som gir seg først og klarer og heve seg over kritikk er den som er størst ;)
Jeg fortalde løsningen på problemet i et tidligere innlegg før i helga foresten..
Personligt så kommenterer jeg ikke flere innlegg som går på person og ikke tema lenger.
Belzebok debunka min kommentar om at det ble tilsatt fluor i norske vannverk og som jeg var helt sikker på og har lest flere plasser men fant ingenting nå så dum og sta som jeg er så gikk jeg opp i vannbehandlingsannlegget i komunenen her med en avbiter og ville sjekke med egne øyner i natt.
Fant mye rare kjemikaliedunker men ingenting som var merka fluor på og som hadde dødninghode merke.
Får ringe en leverandør i morgen og gi meg ut for og være fra et vannverk og si jeg vil bestille fluor til vannverket og se åssen svar jeg får he he
Men men det er jo bare bra jeg ble debunka for nå slipper jeg og bruke unødvendigt mye penger på kjøpe vann selv om jeg er helt overbevist om at for mye sterilt UV-bestråla vann ikke er bra for imunforsvaret.
Jeg ser og på klokka her at den sier Tikk Takk Tikk Takk og er helt overbevist om at det snart kommer til og skje noe som får personangrepa til og forsvinne av seg selv siden det blir mye mye viktigere ting og debattere :)

Smurfe gruppekoz til alle som er sinte og irriterte på hverandre :D

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Smurfen; du kan ha en stor karriere foran deg som fredsmegler! Nei, det er ingen som ønsker noen vekk herfra. Absolutt ikke.

Du har helt rett i at man får lyst til å rømme når kommentarene dreier seg om personer og ikke om tema.

Men nå er det snart tid for meditasjonen klokka 2000! Vær med alle som leser dette, og send en fredstanke til alle her som er litt frustrerte, sinte og skuffa!

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hehe, og jeg som alltid har trodd at det var noe fishy med vannflaskene man fikk kjøpt i butikken!
Har innbilt meg at jeg blir tørst av å drikke flaskevann, ikke utørst som er naturlig når man heller i seg en liter vann.
Kanskje vår egen forventning spiller sterkt inn på slike ting som dette, men jeg vil stå på mitt når jeg sier at vann i naturen er svært mye friskere og bedre å drikke enn vann i springen og vann på plastflasker.
Kanskje er det den enkle grunnen at vannet flyter kontinuerlig og ikke “råtner” i ro som i springen/flasken, men vannet er uansett bedre på fjellet!

Til Singoalla vil jeg bare formidle et dikt som betyr svært mye for meg;

If

If you can keep your head when all about you
Are losing theirs and blaming it on you;
If you can trust yourself when all men doubt you,
But make allowance for their doubting too;
If you can wait and not be tired by waiting,
Or, being lied about, don’t deal in lies,
Or, being hated, don’t give way to hating,
And yet don’t look too good, nor talk too wise;

If you can dream – and not make dreams your master;
If you can think – and not make thoughts your aim;
If you can meet with triumph and disaster
And treat those two imposters just the same;
If you can bear to hear the truth you’ve spoken
Twisted by knaves to make a trap for fools,
Or watch the things you gave your life to broken,
And stoop and build ’em up with wornout tools;

If you can make one heap of all your winnings
And risk it on one turn of pitch-and-toss,
And lose, and start again at your beginnings
And never breath a word about your loss;
If you can force your heart and nerve and sinew
To serve your turn long after they are gone,
And so hold on when there is nothing in you
Except the Will which says to them: “Hold on”;

If you can talk with crowds and keep your virtue,
Or walk with kings – nor lose the common touch;
If neither foes nor loving friends can hurt you;
If all men count with you, but none too much;
If you can fill the unforgiving minute
With sixty seconds’ worth of distance run –
Yours is the Earth and everything that’s in it,
And – which is more – you’ll be a Man my son!

http://www.everypoet.com/archive/poetry/Rudyard_Kipling/kipling_if.htm

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
10 år siden

San Francisco Just Became the First Major U.S. City to Ban the Sale of Plastic Water Bottles http://www.ryot.org/san-francisco-just-became-the-first-major-u-s-city-to-ban-the-sale-of-plastic-water-bottles/594741

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Forstår jeg det slik at du mener redsaksjonen bør trekke “vandalf” etter ørene litt?

Lars Rønbeck

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Nei, det er ikke det jeg mener. Du forstår utmerket godt hva jeg mener, tror jeg.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Du mener de bør trekke “Singoalla” etter ørene?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Realdemokratiet;

Er ikke partiet ditt for ytringsfrihet?

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Norgespartiet er et Grunnlovsparti.
Jeg kjenner derfor Grunnlovens §100 meget godt.
Også at denne § er endret slik at ytringsfriheten nå er amputert.

Men det er forskjell på Ytringsfrihet og mobbing.
Til og med Statsminister Bondevik skjønte det.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Armin;

Her tror jeg nesten ikke det jeg leser!

Jeg antar du leser alle innleggene her og ikke bare mine. I så fall bør du rette advarselen din til flere enn meg… Alvorlig talt!

Om du vil stenge meg ute fra speilet, so be my guest, det sier i så fall mer om deg og hva du er laget av, for å si det slik…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Vandalf da :-O
Nå er du irritert igjen ;)
Armin skrev da virkelig at han ikke hadde lest alle komentarene.
En god krangel er kjempegøy og forfriskende det,men utroligt stygt når det er en person som blir angrepet av fler og blir en hakkekylling.
Utroligt respepektløst av oss og forsøple og ødlegge for fokene bak Nyhetsspeilet som bruker på tusenvis på tusenvis av dugnadstimer på og lage et forum der alt er gratis og der man ikke blir plaga med reklame og masse registreringer, men derimot får noen helt fantastiske artikler servert som man ikke finner makan til noen andre plasser og som vi fritt får lov og kommentere.
Armin og Blobb har helt rett, sånne bør vi ta på MSN eller vist vi hadde hatt en chattedebatt mulighet her inne.
Ingen bør forlate forumet her av en enkelt grunn
Jeg la ut en link lenger nede (miss you dady) med en skjult agenda som jeg ikke tror alle skjønte hensikten med.
Dem som besitter empati og ser den vil smelte og lysten til og være ufin mot andre vil forsvinne totalt.
Dem som ikke besitter enpati og som empati er et ukjent begrep for vil ikke skjønne poenget og gi den minus tomler eller komme med en tåplig komentar.
Det kom ingen minus tomler og ingen tåplig komentarer så ergo er det kun gode sjeler her inne ;)
Du irriterte deg litt over Armins utalese til deg Vandalf, Vel større mann en Armin skal du lete lenge etter.
Hadde du sett den vanvittige trakaseringen og alt oppgulpet han får slengt i trynet på DB forumnår han prøver og vekke folk der der så hadde du blitt skremt og alle “normale” folk ville forlat forumet for godt og aldri vist seg der mer.
Ikke Armin, han blir og kjemper videre for menneskeheten og det gode i oss, Rasistiske, facistiske patetisk hersketeknikker preller av han som vannet på gåsa og han slåss til siste blodråpe.

Hadde alle vært som han så hadde det ikke vært behov for såne forum som Nyhetsspeilet og lignende :)

coolio
coolio
Abonnent
14 år siden

Singoalla sier:
25. 09. 2009 klokken 00:18

“Å referere til skepsis, er ikke særlig lurt, at det er CIA er en kjent sak som alle som er bittelitt opplyste vet.. Og det de fremmer er et absolutt fysisk og materialistisk syn, hvor intet og ingenting eksisterer om man ikke slår i bordet med fysiske bevis.. følelser, tanker, åndelige opplevelser osv er også realiteter og like reelle, ikke bare det fysiske er ekte og reelt.
Ateismen er skapt av de samme krefter som skapte de andre ismene..
Det er en vranglære som fremmedgjør folk fra sin sjel og Gud..
Men egentlig så er ateismen mindre troverdig enn religionene, og burde være mye vanskeligere å tro på.. at vi ikke har sjel osv..ganske idiotisk..”

Kanskje jeg skal ta en titt på skepsis.no siden dere snakker så fælt ned om den siden. I utgangspunktet frister det ikke da selve navnet på siden gir en negativ assosiasjon som leder meg til å tro at alt er basert på negativ informasjon.
Men det er en ting som må pekes ut her; I den fysiske verden vi lever i; dvs den realiteten vi får servert gjennom sansene våre (syn, hørsel, lukt, følelse og smak), må ting eksistere for at vi skal bevise dem. Det betyr også at det som eksisterer kan bevises på en eller annen måte.
Nå snakker jeg om den fysiske verden rundt oss altså, ikke den åndelige.

Det er også verdt å nevne at følelser og tanker er fysisk i den forstand at det er kjemiske reaksjoner/aktiviteter i hjernen vår som står bak. Altså er følelser og tanker beviselige rent fysisk også.
I den fysiske verden er ikke åndelig/spiritualitet noe som kan bevises, i det minste ikke på noen måte vi vet om, så det regnes ikke som en fysisk realitet. Det er ingen som sier det ikke er mulig at det eksisterer, og slett ikke jeg.

Men det jeg provoseres av her er dine utsagn om ateisme;

“Ateismen er skapt av de samme krefter som skapte de andre ismene..
Det er en vranglære som fremmedgjør folk fra sin sjel og Gud..
Men egentlig så er ateismen mindre troverdig enn religionene, og burde være mye vanskeligere å tro på.. at vi ikke har sjel osv..ganske idiotisk..”

Ateisme er ikke skapt, på samme måte som det å ikke tro på den flygende rosa enhjørningen ikke er skapt. Ateisme er ingen lære, men simpelthen bare et ord for dem som ikke tror på en Gud.
Det er også det eneste fellestrekket til ateister. For å si dette på barnehagespråk- Ateisme er ikke en religion, det er ikke en lære, det er ikke en tankegang, det er ikke troverdig eller ikke troverdig på noen måte, og det er heller ikke skapt.
Ateisme er utelukkende å ikke tro på Gud. That’s it.

Personlig tror jeg vi har en sjel, men jeg reagerer på folk som angriper ateisme fordi det er faktisk det samme som å angripe religionen “tror ikke månen er laget av titanium”.

“De har utrolige propaganda-apparater for dette syn, ja så og si hele den såkalte “vitenskap” i dag befatter seg med KUN DET FYSISKE, og forsker dessuten i 95 % av tilfellene på det de har fått i oppdrag å forske på og konkluderer som bestilt.. en “vitenskap” som går på kun det fysiske… er i beste fall ufullstendig og snever.. virkeligheten er ikke så smal..
Men ateismen fremmes gjennom svære tv-stasjoner, programmer, skolebøker og det meste av media.. åndelige folk stemples også, som syke av psykiatrien. Alle slike opplevelser er sykelig i følge DSM..
(Diagnostic statistical manual) I følge de reglene var Jesus+Buddha syke..
Men det er selvsagt psykiatrien som er syk og ikke de som de stempler..”

Jeg er enig i at samfunnet i dag legger opp til å se ned på den som tror på noe, det være seg kristendom eller spiritualiteten sin, men jeg synes ikke vitenskapen kan lastes for å ikke klare å bevise noe fysisk som fysisk faktisk ikke eksisterer.
Forskjellige forskere har funnet ut at enkelte mennesker, som taoist munker, kan kanalisere chi gjennom kroppen og varme opp forskjellige gjenstander ved hjelp av tankekraft/vilje/chi. Dette har blitt tatt opp på varmesensitive videokameraer, og vi har sett tilfeller hvor individer har klart å koke vann ved hjelp av ingenting annet enn sin egen tankekraft.

Dermed kan vi observere at det skjer, men vi kan ikke bevise fysisk at det åndelige er grunnen til hendelsen.
Det er også verdt og merke seg at disse tingene kan være forfalsket, men det vet jeg ikke. Bare sett på Discovery Channel for mange år siden.

Angående resten av innlegget ditt vil jeg bare si at jeg er fullstendig enig i at samfunnet er på vei over kanten til stupet, eller kanskje rettere sagt på full fart ned mot avgrunnen.
Det er beviselig at storby-livet gjør individene mer ensomme enn livet var før i tiden. Vi er kald, opptatt og veldig arrogante for alt og alle rundt oss. Det er synd at kulturen vår ødelegger oss såvel som naturen, men det er realiteten.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

coolio sier:
“De har utrolige propaganda-apparater for dette syn, ja så og si hele den såkalte “vitenskap” i dag befatter seg med KUN DET FYSISKE, og forsker dessuten i 95 % av tilfellene på det de har fått i oppdrag å forske på og konkluderer som bestilt.. en “vitenskap” som går på kun det fysiske… er i beste fall ufullstendig og snever.. virkeligheten er ikke så smal..”

Selv om det antageligvis ikke er et kommentar på emnet tar jeg sjansen på poste et innlegg som bekrefter dine meninger om tingenes tilstand inne vitenskapen.

Emnet har vært en del av den vitenskapelige diskusjonen i 80 år, siden Einsteins var premissleverandør til den vitenskapelige arena. Einstein likte ikke tanken på at bevisstheten kunne påvirke materien, men han avviste det heller aldri. Siden har man kommet meget lengere i forståelsen av “the unified consciousnessfield” og er en del av den kvantefysiske problemstilling både ved Harvard, Stanford, Oxford, og ikke å forglemme Noetic Science med nå 40 dr.gradere og professorer i diverse naturvitenskapelige fagretninger.
At emnet er lite kjent grunner seg i det reduksjonistiske mekaniske tankesettet som styrer hele det vitenskapelige miljøet. Herunder hvilke fagemner som blir akseptert i vitenskapelige tidsskrifter, men også i populærvitenskapelige tidsskrifter. I samlebegrep kan man trygt bruke ordet “tabuisme” for å beskrive tilstanden. Husk, det er tabuistene som “styrer” dagsorden i hva som kan publiseres uavhengig av det vitenskapelige innholdet og kvaliteten på arbeidet, og det ut fra den mekaniske reduksjonistiske tankemodell der alt som er utenfor den mekaniske sfære ikke anses som egnet som vitenskapelig felt.
En amerikansk professor sa for noen år siden: ”Naturvitenskapen grenser i mange fagemner mot en åndelig tilnærming. Men de av tabuistene som tør åpne døren for så skue inn i den åndelig sfære for eventuelle svar, vil i de fleste tilfeller smekke døren igjen med frykt og vemmelse. Dette fører til en fordumming og en kvelende strupetak på ny innsikt og fremskritt i å skape ny og banebrytende kunnskap, og stadig flere meningsløse dr grads emner som så umiddelbart kan kastes på historiens skraphaug.”

Se ellers denne teksten av Rolf Kennet Myhre som jeg støtter 100%.
http://www.ildsjelen.no/verdensbilde.pdf

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  sjarl
14 år siden

Takk for det du postet sjarl, selv om alt dette som du også sier, ikke er kommentar eller i noen forhold relevant til artikkelen som kommenteres her, men er så langt ut på viddene som man kan komme i forhold til det.
Også det handler om respekt, og vi anmodes i forhold til dette hver eneste gang vi poster en kommentar, om at det må være saklig og relevant i forhold til artikkelen. Noen bryter denne anmodning mer enn andre..

EKSAKT det samme som Coolio gjør her, ble gjort av Beamer tidligere, i en annen tråd. Når det gjelder Vandalf, Beamer, Blobb og Coolio så er disse for meg idientiske, eller iallfall har de en identisk agenda/samme åndskraft.

Dette har jeg sett mer enn nok av, fått smake mer enn nok av og ønsker ikke bruke noe mer tid på. Om de er en person under samme profil eller flere, interesserer meg ikke, mentaliteten, meningene, metodikk, metoder og strategi er helt identisk, uansett.

De har vist at de ikke eier respekt, for for andres meninger og i særdeleshet ikke for meg, det jeg skriver har ingen relevans for dem, derfor har jeg sagt at jeg ikke vil ha flere spørsmål fra den kanten, vil ikke ha flere kveruleringer for kveruleringens egen skyld om med de hensikter bak som ligger der. De tre andre har akseptert, mens coolio ikke viser noen respekt, heller ikke for at jeg bad om det, og sa jeg ikke har tid til slikt heller. Du repeterer her hva som har vært gjort før, samme taktikk, fra de andre jeg nevnte. Du må liksom finne noe å spørre meg om uansett.. og viser ingen hensyn til tema.
Du kan mene akkurat hva du vil, om disse tingene, og om meg, det har ingen hensikt å spørre meg siden svarene mine uansett ikke passer deg.

Dine spørsmål avslører kun uvitenhet, det har du også til felles med de andre nevnte. Du bare slår fast at ateismen ikke er konstruert/skapt, at det ikke er noen religion og slik og slik. Det eneste dette avslører er manglende kunnskap. Dette synser du ut fra deg selv og hva du tror, uten å gidde å undersøke fakta. Derfor tror du også at jeg synser i hytt og pine uten grunnlag for det jeg sier, noe jeg ikke gjør. De med nok brikker, forstår!

Jeg har grunnlag for det jeg sier, selv om det ikke alltid kan legges frem fysiske bevis. Det er snakk om SKJØNN, og dømmekraft, om å ha nok brikker til å se “hele bildet” eller bortimot.

Jeg er her for å dele slike brikker, info og kunnskap med dem som kan ta disse brikkene som en del av sin forståele av helheten, slik at vi sammen kan komplettere hverandres bilder av helheten. Gir og får brikker som kompletterer og gir et mer fullstendig syn for oss som ønsker å forstå tingene. Om du/dere virkelig ønsket å forstå, så ligger de samme brikkene der til deres forståelse, men det krever at man tar med seg de brikkene som er av verdi på veien, det er en lang vei som krever mange brikker/erfaringer og kunnskap. Det er ingen snarvei, selv om mange kan lære mye av den info som blir delt her. En forutsetning er da at man tar imot, og går den veien.

Om man istedet har andre agendaer og vil gå helt andre veier, er det fritt frem, da passer ikke brikkene, det er det som er saken.

ALT JEG HAR SAGT OG SKREVET OM ATEISME STÅR JEG FOR.
OM DU VIL FINNE UT AV DETTE LIGGER BRIKKENE DER, JEG HAR DELT HVA JEG OG ANDRE HAR KOMMET FREM TIL, FOR MANGE RIMER DETTE, DE SER DET. OM DU IKKE SER DET, MANGLER DU BRIKKER. DA ER DET BEDRE Å FINNE DISSE, ENN Å BARE SLÅ FAST AT SLIK ER SLIK UVITENDE FOLK TROR.. UNDERSØK SAKEN..

ATEISMEN ER INGEN RELIGION SIER DU.. HVA ER FORSKJELLEN?
IALLFALL ER DET EN VRANGLÆRE SOM ER MYE FARLIGERE ENN NOEN RELIGION, NETTOPP FORDI DEN FREMMEDGJØR FRA KONTAKT MED EGEN SJEL OG DET SOM NOEN KALLER GUD!

ATEISMEN ER IALLFALL EN ISME OG ISMENE ER SKAPT FOR Å KUNNE FANGE OG SETTE I BÅS DE SOM IKKE RELIGIONENE APPELLERER TIL.

DET ER UTROLIG NOK DE SAMME KREFTENE SOM ER BAK, DET ER DE SAMME KREFTENE DU FINNER OM DU SØKER Å FINNE UT AV HVEM SOM KOM MED DISSE TINGENE, NÅR OG HVEM FINANSIERTE DEM, DET ER NOE AV DET VIKTIGSTE, FØLG PENGENE! AND ASK WHO BENEFITS?!

Vi vet at de samme kreftene har skapt Kommunismen/sosialismen som skapte Nazismen/Fascismen osv osv. Om noe ble skapt av frie sjeler, ble det likevel raskt infiltrert og tatt kontroll over av de samme krefter. Alt dette er gjort for å kunne skape/tilby en tro/religion eller -isme til oss alle, en bås, et sted de kan samle likesinnede for å få overbevise/få kontroll, og siden bruke gruppene til splitt og hersk.. det er dette vi må innse.

Om du tror at ateismen er noe unntak fra dette er du bare uvitende.
Ateismen er mer enn noe annet, brukt så til de grader og er en lære som propaganderes skjult, som jeg sa gjennom både media, skolesystem osv.
Det er en fremmedgjørende skadelig lære. Dette er jeg ikke alene om å mene. Det er muligens nytt og kontroversiellt for mange, men da jeg skrev omtrent det samme, på Altnett som er et nettsamfunn med over 5000 medlemmer, da fikk jeg trampeklapp og honnør for disse samme utsagn, fikk der ros for hvor mye jeg hadde forstått!

Hvor kontroversielt dette enn høres ut. Og de som gav meg annerkjennesle for å ha forstått disse tingene, var de som var best informert, på det nettstedet. De som var uvitende om emnet prøvde seg ikke der.
Nei, du trenger ikke lete etter å finne det jeg her refererer til. Visse krefter hadde sine fotsoldater der som alle andre steder, hvor meninger ytres. Så jeg ble utsatt for ufattalig mye stygg faenskap på det nettstedet, character assasinations og annet stygt. Du finner ingenting etter meg der lenger.

Vegar var altså fullstendig på jordet da han sa jeg ikke var vant til å bli motsagt. Har måttet tåle ufattelig mye faenskap, karakterdrap og møkk, jeg vil ikke ha mer av det. Og eg er rådet til å ikke svare eller innlate meg med visse folk. Men som dere ser respekterers det ikke at jeg sier fra.

Om du gidder å undersøke Ateismen, skikkelig, så finner du det jeg sier.
DE SOM ER PÅ TOPPEN OG STYRER VERDEN MOT STUPET, HVILKEN LÆRE/TRO ER DET DE BEKJENNER SEG TIL? HVILKET SYN FREMMER DE? HVILKEN MENTALITET?!

JO NETTOPP, THEY ER ATEISTER.. ALLE SAMMEN.. I REALITETEN!

Dette har vi også fått bekreftet på videoer jeg har lagt inn her, fra ekte jøder og kabbalister, som er tro mot sine skrifter.. De sier at disse på toppen har stjålet deres identitet, deres symboler osv.. for å sverte og legge skylden på jøder, de lyver og sier at de er jøder men de er det ikke.. dette er også forutsagt i Bibelen, Åpenbaringsboken 2,9 og 3,9 har forutsagt at disse fryktelige menneskene skulle komme, som en prøvelse for oss..
De skulle gjøre mye faenskap og “de som lyver og sier de er jøder, men ikke er det”. Og det er de vi opplever nå, det er de som styrer verden og fremmer sin propaganda skult og åpent OVERALT, med alle midler.

DE ER SIONISTER OG DE ER ATEISTER.. DETTE HENGER OGSÅ SAMMEN.
DET ER DENNE ÅNDSKRAFT, TRO ELLER IDEOLOGI, KALL DET HVA DU VIL, SOM FREMMES OVERALT FOR Å KUNNE FREMMEDGJØRE OSS MEST MULIG, FRA ÅNDELIGHET, KONTAKT MED VÅRT INDRE, SJEL OG GUD.

DET ER ATEISMEN SOM ER DERES TRO/IDEOLOGI OG VÅPEN, FOR Å KUNNE HOLDE OSS FANGET I MATERIE FAENSKAP.. I MATRIX-FENGSEL.
OM DU IKKE HAR FORSTÅTT DETTE HAR DU EN LANG VEI Å GÅ.
MEN DU VIL IKKE GÅ DEN VEIEN, OG DET ER GREIT.

Jeg respekterer det, men da bør du også respektere og forstå at vi står så langt fra hverandre at vi ikke forstår hverandre, og reagerer på det den andre sier. Jeg ønsker ikke bruke mer tid på deg, Coolio. Respekter det.
Nå har du fått svar her, vil du lete opp linker og info for å finne sannheten om ateismen får du gjøre det selv. Selv har jeg lært mye om dette f eks av mange foredrag holdt av bl a Øyvind Alhaug. Han har også skrevet en bok: Verdens herskere – den moderne overklassens glemte historie. Les og lær.

Du kan kontakte ham på http://www.gng.no og stille ham dette spørsmål eller spørre om han holder foredrag snart, eller kjøpe hans bok. jeg vet han har sine kunnskaper fra UTROLIG MANGE ÅRS SANNHETSSØKEN OG STUDIER, av kunnskaper formidlet både på nett og i bøker, om ateismen og andre ismers begynnelse, hvem som er bak, maktstrukturer og annet.
Har også hørt og lest samme konklusjoner fra andre som har nitidig strudert i årevis og som jeg VET har søkt sannheten kompromissløst..
og som jeg vet at kan stå inne for kvaliteten av hva de har funnet.

Så jeg har faktisk ikke synset i hytt og pine slik du gjør.
Nå har du fått svar og tips om hvor du kan søke videre om du vi finne ut av ateismen eller er forført av den. Første skrittet på veien er i så fall å gjennomskue den trosretning/-isme som man er forført av.
Om du vil gjøre dette eller ei, er opp til deg. ingen kan gjøre det for deg.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Singoalla;

Du må ikke leve i den vilfarelsen at du tror du kan sensurere hva jeg sier til hvem, ei heller til deg. Dersom jeg ønsker å henvende meg til deg, så kommer jeg til å gjøre det, slik jeg gjør nå.

Du er en debattant her på forumet på lik linje med alle andre, du er hverken mer eller mindre verdt, og du bør klare å oppføre deg som et voksent menneske og ikke som en barnslig drittunge som spiller ut hetsekortet hver gang de du ikke liker her på forumet ytrer seg til deg.

Å skrive at Coolio er uvitende som resten av oss er direkte frekt og vitner om både dårlig dømmekraft og mangel på alminnelig folkeskikk

(sitat; Dine spørsmål avslører kun uvitenhet, det har du også til felles med de andre nevnte. )”

Så var det dette med å se flisen i andres øyne, men ikke bjelken i sitt eget.

Og en ting til;

Det er helt unødvendig å ramse opp igjen det samme oppgulpet om de du ikke tåler her hver eneste gang du henvender deg til oss.

Det er idiotisk oppførsel fra deg, enkelt og greit.

Jeg kan ikke se noe klanderverdig i Coolios innlegg 27. 09. 2009 klokken 08:53 som skulle tilsi at du hudfletter han på en slik måte.

Ta deg sammen! Kraftig… Det trengs!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
14 år siden

Du sa i natt at du kom til og bli veldig grinatt og irritert i dag Vandalf.
Der har du 100% rett :D
Smurfen lister seg bort til Vandalf og kaster seg over han og gir han en god smurfekoz og håper humøret kommer seg og den stygge sjyllefyken forsvinner ;)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

He he, smurfen! Det hjalp, faktisk;o)

Poenget mitt er imidlertid klart;

Singoalla bør skjerpe seg kraftig med disse stadige utfallene mot helt vanlige debattanter som meg; Coolio og andre hun tydeligvis ikke klarer å forholde seg til på en normal og voksen måte…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Jeg har ikke prøvd å sensurere noen, hadde bare oppfattet at jeg hadde en avtale med noen om at det ikke hadde noe for seg å diskutere da noen mennesker rett og slett er for langt fra hverandre til å forstå hverandre.

Du har rett at det var intet galt i det innlegget der, fra Coolio, men det har vært såpass mye galt tidligere, som har vist null respekt, og forståelse for meg som menneske, tror at leserne har sett hva som har pågått og ditt innlegg taler også for seg selv i så måte. Jeg sa som sant var at Coolio, som også de andre nevnte, ofte avslører uvitenhet og med fordel kan skaffe seg flere brikker selv istedet for å be om alt med teskje fra andre, det er ikke andres ansvar. Vi må alle kunne bestemme selv hva vi bruker vår tid på, og dere 4 har misbrukt mer en nok av min tid, som det er, nok er nok.
Dere har rakket nok ned på meg, forstår ikke mine svar uansett, men er kun ute etter å avspore/fucke opp debatter og få meg VEKK herfra.
Det er mange her som setter pris på at jeg svarer når jeg har tid.
Det blir uansett lite av det fremover, og jeg ber deg respektere dette.

Siden du mener at jeg er idiotisk og frekk, en barnslig drittsekk helt uten dømmekraft og folkeskikk, som lever i villfarelser og er helt uten dømmekraft, så ser jeg INGEN hensikt i at du skulle spørre en slik person om noe som helst!

Det er ikke normalt at noen bruker tid på å stille spørsmål i hytt og pine til en person som de mener er helt på jordet og har NULL respekt for.
Det i seg selv, at dere mener dette om meg, og likevel bruker så mye tid på å kommentere meg og stille meg spørsmål er merkelig – henger ikke på greip.

Jeg ser meg ikke mer verdt enn andre, det er opp til leserne å bedømme verdien av det hver enkelt kommer med, jeg har brukt mer enn nok tid, på å besvare spørsmål fra folk som har SLIKE MENINGER OM MEG OG NULL RESPEKT.. som du igjen demonstrerer ovenfor.

Følg ditt eget råd, om å se bjelken i eget øye, hudfletting og hets er rette ord på det du ramser opp. Med slike meninger om meg som du igjen røper og ramser opp ovenfor, gjenngitt i mitt innlegg her så fortjener du ingen flere svar fra meg, jeg ber om at du overser mine innlegg som du likevel ikke forstår og synes er helt på trynet. Du/dere har misbrukt nok av min tid.
Det strømmer på med sympati-mailer som ber meg OVERSE dere, og som ser hva dere faktisk gjør. Dere svarer også for hverandre som om dere er ett.
Debunkere kan operere under mange ip-adresser. Dette er et generelt utsagn. Om man skal tro deg, eksisterer ingen debunkere overhodet, iallfall ikke på Nyhetsspeilet.. så får leserne bedømme selv, hva som er sant.
Jeg har blitt kritisert mye for å svare dere, når dere er slik mot meg, det er det som er feilen jeg har gjort i følge andre. Med de holdninger og oppførsel dere har ovenfor meg, fortjener dere ikke svar og bør ikke spørre.
Om jeg svarer er det bare en felle, slik at dere kan vri og vrenge videre.
Dere forstår ikke svarene mine uansett og anser dem for verdiløse.
Så la meg være i fred, ellers må jeg slette hele min profil og ALT jeg har gitt av info til nå vil gå tapt. Jeg vil ikke ha med dere å gjøre, og om leserne ser hva dere har skrevet til/om meg, bør det være forståelig.. se ditt innlegg!
Du mener jeg er en drittsekk, jeg mener dere er det, da holder man avstand!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Oppfordrer leserne til å huske hva som har vært gjort og sagt konkret tidligere fra disse personene mot meg, og jeg ber dere lese dette innlegget fra Vandalf, se hva som faktisk står der, og vurdere selv om dette er voksen og ok oppførsel, og hvem som bør skjerpe seg.. se hva de selv skriver.

Jeg tror jeg har kommentert nok her, for lange lange tider fremover, trekker meg ut og overlater arenaen til vandalfene.. Alternativet er å slette min profil og alt jeg har skrevet, noe som antagelig er agenda, her som andre steder. Nå ber jeg om ingen flere spørsmål eller kommentarer og trekker meg ut. Nok er nok. Sålenge slike får herje fritt er det ikke mulig for meg å ytre meg.

Det er ingen måte å stoppe dem på. De gir seg ikke uansett.
Så da får jeg gi meg. Vis respekt for at jeg har annet å gjøre enn å kverulere med de som kun er ute etter ødeleggelse og å stoppe info i å komme ut.
Det er ingen som holder ut slikt i lengden eller vil seg selv så vondt.
Jeg har vært nok hoggestabbe og hakkemat for disse 4. Foretrekker å forholde meg til mennesker med et MINIMUM av respekt og forståesle for mitt menneskeverd. Orker ikke å være hoggestabbe og bli hengt ut mer.
Går over til gjøremål og mennesker som ikke utsetter meg for slikt.

Problemet er at disse har ikke fullført sin agenda før min eksistens og profil er slettet. Sann mine ord.. ber likevel om null spørmål og trekker meg ut, for å forsøke å beskytte den info som allerede er gitt, selv om jeg vet at deres agenda er å få slettet også den, inntil da, gir de meg nok ikke fred.
Jeg ber dere alle være så snill å respektere dette.
Er ikke lenger debattant. Har faktisk et liv og orker ikke mer av dette.
Så får dere andre holde ut og slite med vandalfene så lenge dere orker.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Singoalla;

Når man føst snakker om å vri og vrenge på det som blir sagt (et av dine kronargument mot “uretten” som begås mot deg), så finner jeg grunn til å presisere at jeg ikke har kalt deg en drittsekk på noe som helst tidspunkt. Det jeg sa var at “du bør klare å oppføre deg som et voksent menneske og ikke som en BARNSLIG DRITTUNGE (min utheving) som spiller ut hetsekortet hver gang de du ikke liker her på forumet ytrer seg til deg”

Det er en vesentlig forskjell.

At du mener at vi er drittsekker har du klart og tydelig demonstrert ved flere anledninger, og her sier du det rett ut.

Dersom det å stille spørsmål, vise motforestillinger og andre synspunkter er å fucke opp debatter, hva kan vi da si om din stadige oppramsing av hvor forferdelig jeg og enkelte andre her er, og hvor forfulgt du er av oss?

Jeg er sikker på at vi kan ha gjensidig nytte av hverandre dersom vi foukserer på sakene og ikke hverandre, og jeg har oppfordret til det nå i flere innlegg, uten at du ser ut til å bry deg om det i det hele tatt. Tvert imot, du kjører på som før og mener deg utsatt for et komplott fra de “en identisk agenda/samme åndskraft.”

SUKK OG STØNN…

Igjen; Coolios innlegg som du nærmest masakrerte var på ingen måte hetsende eller personfokusert, men derimot saklig og ikke noe å hisse seg opp over i det hele tatt.

Så spar meg og resten av leserne for pisspreiket ditt og hold deg til sak, så slipper vi alle at debattene handler om hvor fæle jeg og enkelte andre er og hvor forfulgt og hetset du er… Og vi kommer til å få givende, utfordrende og lærerike diskusjoner for alle parter!

Prøv i det minste, så vil du se at jeg har rett…

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Jeg kan ikke si at jeg er overrasket over responsen jeg fikk etter responsen min til Singoalla. Rent generelt vil jeg si at det spiller ingen rolle hvem som er hvem, hvilken personlighet en har, hva vedkommende har sagt før eller hvor mange som er enige i det som blir sagt; Ser jeg løgn vil jeg peke dette ut.
Jeg vil også ofte fremme et “motsatt” perspektiv på en sak slik at folk kan vurdere ting fra flere sider og dermed ta en avgjørelse basert på mer balansert informasjon. Noen finner dette svært ondskapsfullt.

Singoalla sier;
“ATEISMEN ER INGEN RELIGION SIER DU.. HVA ER FORSKJELLEN?
IALLFALL ER DET EN VRANGLÆRE SOM ER MYE FARLIGERE ENN NOEN RELIGION, NETTOPP FORDI DEN FREMMEDGJØR FRA KONTAKT MED EGEN SJEL OG DET SOM NOEN KALLER GUD!”

– Forskjellen er at en religion er et trossystem. Ateister tror IKKE på Gud, ergo er det ikke et trossystem. Ateisme er et ord for dem som ikke tror på Gud, ingenting annet. Det finnes ingen lære om ateisme/i ateismen.
Jeg har nettopp funnet opp ett nytt ord for dem som ikke tror på det flygende spaghetti monsteret; Piggynisme.
Du er en Piggynist! Derfor har du et trossystem som har en lære og en agenda og er del av en sekt av piggynister som konspirerer for å snu folk vekk fra troen på det flygende spaghetti-monsteret!!

Selvfølgelig er det reinspikka tull og tøys. Slik jeg gjorde nå gjør folk mot mennesker som ikke tror på en Gud. Hovedsaklig kristne mennesker som angriper ateister, delvis fordi dem føler seg truet og delvis fordi en del ateister er kjøttskaller som prøver å rakke ned på kristne og deres tro.

Det er like fjernt å stereotype ateister som det er å stereotype kristne; Det eneste dem har felles er tro/mangel på tro på en guddommelig entitet.

Singoalla sier;
“ATEISMEN ER IALLFALL EN ISME OG ISMENE ER SKAPT FOR Å KUNNE FANGE OG SETTE I BÅS DE SOM IKKE RELIGIONENE APPELLERER TIL.

DET ER UTROLIG NOK DE SAMME KREFTENE SOM ER BAK, DET ER DE SAMME KREFTENE DU FINNER OM DU SØKER Å FINNE UT AV HVEM SOM KOM MED DISSE TINGENE, NÅR OG HVEM FINANSIERTE DEM, DET ER NOE AV DET VIKTIGSTE, FØLG PENGENE! AND ASK WHO BENEFITS?!”

– Ateisme er et ord designet for å navngi konseptet “tror ikke på Gud”. Hovedårsaken til at vi finner navn til et slikt formål er vel fordi det er lettere å kunne stigmatisere seg selv på et allment akseptert språk når vi kommuniserer med andre mennesker. Det er lettere å si “jeg er en ateist” enn “jeg er en som ikke tror på Gud”.
Betydningen er akkurat den samme. Å bruke ordet ateist impliserer ingenting mer enn akkurat den enkle setningen.

Veldig mange kristne prøver å bruke ateisme som en negativ trosretning ved å peke ut at folk som Stalin og Hitler var ateister og har derfor drept mange mennesker i ateismens navn.
Dette er hårreisende feil og et helt latterlig argument. Hva er det i ateisme som kan brukes til å rettferdigjøre et drap? Ikke-troen på Gud?
Stalin trodde ikke på Gud og derfor drepte han noen hundre millioner mennesker? Han trodde heller ikke på det flygende spaghetti-monsteret, så er vi sikker på at han ikke drepte i Piggynismens navn?

Nok om ateisme.

Singoalla hevder at makteliten er ateister og sionister og at disse to tingene henger sammen. Jeg quoter;

“DE ER SIONISTER OG DE ER ATEISTER.. DETTE HENGER OGSÅ SAMMEN.
DET ER DENNE ÅNDSKRAFT, TRO ELLER IDEOLOGI, KALL DET HVA DU VIL, SOM FREMMES OVERALT FOR Å KUNNE FREMMEDGJØRE OSS MEST MULIG, FRA ÅNDELIGHET, KONTAKT MED VÅRT INDRE, SJEL OG GUD.

DET ER ATEISMEN SOM ER DERES TRO/IDEOLOGI OG VÅPEN, FOR Å KUNNE HOLDE OSS FANGET I MATERIE FAENSKAP.. I MATRIX-FENGSEL.
OM DU IKKE HAR FORSTÅTT DETTE HAR DU EN LANG VEI Å GÅ.
MEN DU VIL IKKE GÅ DEN VEIEN, OG DET ER GREIT.

Jeg respekterer det, men da bør du også respektere og forstå at vi står så langt fra hverandre at vi ikke forstår hverandre, og reagerer på det den andre sier. Jeg ønsker ikke bruke mer tid på deg, Coolio. Respekter det.”

– Jeg har nettopp pekt ut og forklart hvorfor ateisme ikke er en ideologi. Men både Alex Jones, Michael Tsarion, Jordan Maxwell og mange andre sier at makteliten er satanister, enten fordi dem vil bare være det motsatte av det populære eller fordi dem faktisk forguder Lucifer.
Uansett skjønner jeg ikke helt hvorfor det er så stort fokus på akkurat dette?
Er det slik at man må være en del av makteliten for å få disse trossytemene, eller er det slik at man må ha disse trossystemene for å bli en del av makteliten?

Jeg respekterer din frie vilje til å ignorere hva og hvem du vil, frue. Men du må finne deg i å respektere at vi andre har vår frie vilje til å kommentere det du sier uansett om du liker det eller ikke. Har ingenting imot deg eller det du driver med her inne, men jeg har noe imot når løgner brukes for å koble sammen en sammenheng som ikke skal være der.
Ateisme er et eksempel på dette.
Noter deg at jeg ikke anklager deg for å være en løgner, men at det budskapet du sprer (i dette tilfellet) er løgn. Ergo er dette nok et tilfelle av ikke-personsangrep, også kalt Singoallaisme :)

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Ja, ta en titt på Skepsis.no sine sider. Da finner du i hvert fall ut hvem Asbjørn Dyrendal er… Og kan uttale deg om siden.

Jeg har lest en del der, og synes det er en nyttig motvekt mot Nyhetsspeilet, selv om de som du er inne på, er negative overfor absolutt alt, også ting jeg tror på (eller gjerne VIL tro på).

For min egen del må jeg si at tiden jeg har fulgt med her på Speilet ikke har gjort meg mindre skeptisk, snarere tvert i mot. Selv om jeg mener å ha 99% bevis på at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vitenskapen klarer å finne ut på det nåværende tidspunkt, er det mulig jeg kommer til å revurdere disse bevisene enda en gang. Massiv propaganda har alltid den virkningen på meg at jeg inntar det motsatte standpunktet…

Det er spesielt Ra-materialet som har fenget meg, det er en sånn fin filosofi og virker så seriøst og godt underbygd at jeg har adoptert den fullstendig og har nærmest sett på den som en bibel. Selv om det er enkelte ting også der som har fått alarmklokkene til å ringe. Små merkverdigheter som får det til å skurre.

Nå akter jeg imidlertid å undersøke nærmere. At to av de tre som sto for kanaliseringen er gift med hverandre, og den tredje begikk selvmord, er fakta som får meg til å se nødvendigheten av å tenke om igjen. Selv om det skulle ende med at jeg igjen står uten noe som helst å tro på, annet enn meg selv.

Interressant det du sier om taoistmunkene. Jeg har et medisinsk leksikon (skolemedisin) der det er bilde av en levitasjon, altså en munk som svever i luften. Og jeg har alltid trodd dette var sant, men det er mulig at bildet er forfalsket, da?

Det er mulig man bør skille mellom det å TRO og å VILLE tro, ja.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Hei Wunjo,

Jeg er nok enig med deg i forhold til RA materialet. Jeg har aldri lest noe som er så koherent og super-logic som dette. Jeg har også adoptert dette materialet, men jeg inntar likevel den posisjon at jeg må være skeptisk (fanken for et dårlig ord, kanskje heller våken og bevisst er bedre?) til den informasjon som blir meg fremlagt. Jeg tror også det er hele poenget. Det å sluke noe rått, medhårs så og si, tror jeg aldri er en klok strategi. Det må føles, kjennes etter rett og slett, om det slår an en streng i deg og om tonen er ren og harmonisk. Om ikke, vil jeg forkaste informasjonen, evt legge den på hold og se på den senere.

Når det gjelder levitasjon er det egentlig ikke noe mystisk i det. Alt er energi, og energi kan manipuleres dersom fokus er klart nok og kraften ren og sterk nok.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Ja, enig i at man bør være bevisst. Nå blir det jo sagt at alle kanaliseringer vil inneholde en del forstyrrelser, og det er mulig det er disse jeg har hengt meg litt opp i.

At vi lever flere liv, og at kvantefysikken har begynt å avdekke sammenhenger som den etablerte vitenskapen foreløpig overser, betrakter jeg fortsatt som sannhet. Sannsynligvis finner vi ikke en eneste lære eller trosretning som inneholder HELE sannheten, tror ikke det er meningen at vi skal få all den kunnskapen på det nivået vi er nå.

blobb
blobb
Abonnent
14 år siden

Jeg er ikke urokkelig, men uhyggelig kravstor når det gjelder kvaliteten på bevis for påstander. Å tro er ikke nok for meg. Jeg må faktisk vite. Så metodisk sett er jeg ganske så akademisk av meg. Men det er ikke til hinder for å være kreativ. Se f.eks på Kepler, Copernicus, Einstein og Bohr. Der har du kreative mennesker (!), vel og merke innenfor et svært rigid rammeverk.

Og hvordan du sakl få overtalt meg til at det finnes en makt med onde hensikter som styrer dete hele….jeg vet ikke gitt…hehe….lykke til! :D
Men jeg kan jo kanskje forsøke å beskrive hvordan jeg betrakter verden. Jeg tror det finnes mennesker fra de mest ondsinnede a là Hitler til Jesus på den andre siden av skalen, fra de som ødelegger til de som skaper, med et utall nyanser og variasjoner imellom. Hinduismen illustrerer dette gjennom Brahma (den som skaper), Vishnu (den som vedlikeholder) og Shiva (den som ødelegger). For meg styres verden av dynamikken mellom det onde og det gode, det vonde og det behagelige, ulykke og lykke, krig og fred osv. Dette er et samspill vi ALDRI kan unnslippe. Vi er skapt av det, og vi er en del av det. Sett fra et lams ståsted er jeg ond, fordi jeg vil lage fårikål av den, når jeg faktisk bare kunne nøyd meg med kålen. Dette ville selvsagt kålhodet protestere vilt mot. Uansett så må jeg velge, for mat må jeg ha. Lammet vil sannsynligvis klappet i hendene (klovene) for et NWO og masseutryddelse av mennesker. Så ondskap er ofte relativt. Ser du tegninga?
Jeg tror (for engangskyld :D) at mange sliter med å akkseptere denne dynamikken og da kan verden fort bli enten superond eller lyserosa, alt ettersom hvordan livet har fart med deg. Brahma, Vishnu og Shiva styrer ikke bare det levende, men også det materielle. Derfor har jeg faktisk problemer med å skille mellom det levende og det “døde” (stein, vulkaner, vind, vann, stjerner, galakser og supernovaer osv osv….).
Darwin er en mann jeg har enorm respekt for. Han har påpekt denne dynamikken for den delen av universet som omhandler det levende på jorden. Han viser til en kraft, prinsipp, kall det hva du vil, som driver det hele framover.
Mulig dette ikke ble et godt svar dine spørsmål, men kanskje du skjønner bedre hvor jeg står.

Ellers er jeg også tilhenger av fruktbare dialoger, selv om heller ikke jeg alltid er like flink til å demonstrere det! :D

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  blobb
14 år siden

Jepp nettopp blobb,….du ga her et svar jeg helt kan både forstå og applaudere…..selv om jeg ikke er av samme støpning og har en annen tilnærming. Jeg heller mer til den personlig empiriske modellen.

Om jeg sier til deg at jeg har hatt en opplevelse jeg ikke kan bevise, men jeg vet det var en kontakt med en ikke “synlig” dimensjon…kall det en spøkelse-opplevelse. Nå, dette blir for meg en personlig erkjennelse om at det eksisterer noe mer enn det vi kan oppfatte som forklarlig i den vanlige forklaringsmodell. La oss nå anta at denne dimensjonen lar seg kontakte og også kan tilføre deg informasjon som ikke er tilnærmelig uten at du foretar visse ritualer og benytter spesielle relikvier. Ser du tegninga, ….det er nettopp dette som foregår i sluttede kretser i den høye delen av maktstrukturen, og tilmed besettelse av disse “entities” for å utføre visse formål. Er det da denne entity som er hovedkilde til handling, eller er det den “besatte”. Hvem styrer hva, og hva er formålet. Hva er vondt og hva er godt. Kanskje vi vil oppdage det mer i en nær fremtid?
Du er klar over at okkultismen har spilt en merkbar rolle for mange kjente vitenskapsmenn, hvor vitenskapen går over i mystikk og “alkemy”. Newton er den som kommer meg i hu først. Kjenner du til livlegen til dronning Victoria,…en John Dee http://en.wikipedia.org/wiki/John_Dee som sies å være en av hovedmennene til dagens etterretningsorganisasjoner? Det er når okkultismen brukes til å fremme makthavernes agenda vi bør være på vakt, og dette har foregått i tusener av år.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Mitt verdensbilde er også basert på personlige erfaringer, som “tilfeldigvis” stemmer overens med kunnskap som allerede er etablert. Vi er alle mennesker med de begrensninger og muligheter det måtte innebære. Og jeg mener vi derfor har samme utganspunkt for å gjøre de samme oppdagelsene. Sannheten er objektiv og ikke subjektiv. Om alle mennesker i verden plutselig ble borte, ville ikke det rokke ved at E=mc^2 og at laks svømmer oppover elvene når de skal gyte.

Anngående det okkulte, så er ikke det noe jeg har tiltro til, slik okkultisme defineres. At det er mye vi mennesker ikke har fått med oss er jeg overhodet ikke i tvil om, på lik linje med at det er mye katta mi ikke har fått med seg og ALDRI kommer til å få med seg ( f.eks at E=mc^2 ). Som art har vi mennesker
som sagt våre begrensninger og muligheter i forhold til hvor langt man kan forstå Universet. Jeg tror ikke mennesket er slutten på den biologiske evolusjonen. Jeg tror ikke vi er “the state of art”. Jeg tror ikke det er noe mer spesiellt med oss eller at vi er priviligerte på noe vis i forhold til alt annet som ånder og lever. Vi er ikke annet forfedrene til de “menneskene” som lever om 10 millioner år. Og de kommer garantert til å være svært forskjellige fra oss. Sannsynligvis vil disse være langt mer avanserte enn oss (det er nå ihvertfall tendensen i evolusjonen sålangt), og kanskje istand til å forstå “spøkelsesdimensjoner” som den naturligste sak i verden. Jeg tror ikke vi kan gjøre ritualer for å “se over på den andre siden”, like lite som katta mi ikke kan ofre mus for å få innsikt i moderne fysikk.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  blobb
14 år siden

Det har egentlig ingen betydning om du tror eller ikke tror på en usynlig åndeverden. Den er der uansett hvor mye du benekter det, og er en betraktelig kilde til hvordan verden er sammensatt her nede i 3D…..tror du meg ikke? Selv hvordan byer er utformet er bygget på okkult informasjon om symboler og dens sammensetninger. Var det ikke Platon som uttrykte “det eneste eksisterende er ideer”? han var en invidd i mysterie-religioner fra Babylons tid og kunne nok gitt deg en annen forklaring om verdens beskaffenhet en den vi blir fortalt på Universitetet om hvem Platon var.

Nei du, du tar det bare ikke inn over deg at verden har vært og styres av det okkulte. Til og med din kjære Einstein var tilbøyelig for det faktum. Så du får bare fortsette å fornekte det ubestridelige: det okkultes betydning og påvirkning både på kultur, arkitektur, språk og annet “selvfølgelig” vi tar for gitt uten å søke dens opprinnelse.

Du kan jo bruke noen timer på disse dokumentarene om hva som ligger bak opprinnelsen til USA:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3924304351562745462

http://video.google.com/videoplay?docid=-5475768478934201793

enjoy,….la katta også se ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  blobb
14 år siden

Du er en meget klok jente som har skjønt mye Lynx ;)
Dem aller fleste store menn og tenkere som Platon, Einstein, Nostradamus.Tessal og mange mange flere var spirtiuelt opptatt av det okulte og ukjente.
Men det lærer vi ikke om på noen skoler eller universiteter…..
Blopp er smart han og kan veldigt mye om det som kan bevisest via vitenskap og la oss bruke han til det han kan :)
At 80% av dem katolske kirkene som ble bomba under krigen hadde sataniske alter og symboler under kirkegulvene, WHO har en merklig skremmende logo og sånn ser en overalt og har vært til alle tider
Alt bunner ned i det altseende øye og pyramiden
Alle oppegående selvtenkende mennesker skjønner at her er det noe som skurrer fælt…
Det er akkurat denne gjengen som står bak alle symbola og tegna og som vi finner i alle ledestillinger i tusenvis av orgaisjasjoner, sekter, politiker og andre makteliter vi kjemper mot :)

Nå er det begynt og teste ut lydvåpen mot demonstranter i Pitsburg også :-/

http://www.youtube.com/watch?v=zFLFWmXdMZY&NR=1

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
14 år siden

Jeg har problemer med svar knappen her så jeg legger inn en kommentar til blobb.
Jeg tror kanskje ikke du er så urokkelig alikevel, kanskje jeg har oppfattet deg feil og beklager det. Unnskylder det krasse svaret, og håper vi kan ha en mer fruktbar dialog fremover.

Jeg vet dog ikke hvordan vi skal få overbevist deg om de onde hensikter og agendaer til det jeg kaller the old world order,….men vi får vente og se;) Dersom du da er overbevist om at eksiterer annet intelligent liv i universet,….kunne du tenke deg tanken at disse er noen millioner foran oss i utviklingen og har hatt og har for oss onde hensikter? Jeg ikke bare tror, jeg er hellig overbevist om at vi er offer for noen djevevelske skapninger der ute som dikterer sin agenda til verdens ledere gjennom de kanaler vi vanlige ikke har tilgang til. Det være seg secret-societies og andre anti-demokratiske fora som bilderberg, CFR og andre.

Den tid vi lever i er for meg kulminasjoen av denne intelligens flertusenårige plan om en total overtakelse og “modifisering av mennesket. Den nå synlige eliminasjon av 3/4 av verdens befolkning er bare et ledd i denne take over.
Kan vi bevise dette vitenskapelig,…neppe. Vi er nødt til å trekke tråder fra det okkulte til det for deg mer usannsynlige. Det er derfor et ønske at flere vil ta innover seg det multi-universielle landskap vi egentlig lever i. Det er en grunn til at urbefolkning har vært og er gjenstand for utryddelse av The Old World Order,….se på sjamanismen. Dette er døren til multi-universet, kan du forklare det vitenskapelig…nei. Uomtvistelig er det det alikevel gjennom slike “reiser” at natives har tilegnet seg kunnskap om både legende planter og andre forhold til berikelse av sin kultur. Nå er imidlertid denne tråden om månen,….jeg tror ikke vi kjenner til hemmeligheten om månen. Personlig tror jeg den er “tauet” dit som en balansefaktor for jordens rotasjon…..men så er jeg da også passe out there. Men iallefall god historie er det okkesom ;)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Ja det var jo helt feil tråd,…beklager det. Den skulle selvfølgelig være på månetråden.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Hmm.

Kjetil Dreyer
Skribent
14 år siden

Hei Alle sammen

Og med stor medfølelse for synnøve, Per Aslak som jeg anser som en venn, og dere andre som er under mindre eller større angrep vil jeg si…Gi ALDRI opp!

Noe av det viktigste dere som blir påtvunget sptøyter bør gjøre er å legge på is der sprøyten er satt umiddelbart etterpå, det vil dempe skadene.

Sørg for å få i dere natron morgen og kveld, og bruk kolloidalt sølv. Husk, om dere blir påført påkjenninger fra utsiden via stråling eller innsiden via vaksiner, medisiner etc så er det viktigste dere gjør å leve så sunt som overhode mulig, drikk flere liter med vann, ikke brus eller annet, det vil i det minste gi dere et høyere overskudd og lenger levetid enn det ellers ville gjort…

Det er allikevel med stor tro og stor optimisme jeg vil si at vi nå er i et veiskille, menneskehetens kollektive bevissthet er nå på et punkt der vi ikke kan gå så mye dypere ned i egoisme, som har ført til korrupsjon av vår stat, korrupsjon av våre sjeler, kriger og elendighet. Alt i alt er dette en oppvåkningsprosess der sannheten smerter stort, hvorfor? Fordi vår illusjon brytes ned, vi er i ferd med å se den virkelige realiteten bak illusjonene. Før det blir snudd til noe bedre vil den tiden vi går inn i nå virke ekstremt smertefull og skremmende for mange.

Det viktige er dermed følgende…

Hvilke valg du selv tar. Du kn bidra til å skape ytterligere frykt, eller du kan bidra til å skape stabilitet når alt stormer rundt deg. Du kan bidra til å skape kaos(selvom du mener noe annet) eller du kan bidra til å skape harmoni. Du kan ta eller du kan gi, du kan bekjempe alt der ute, eller du kan jobbe med ditt eget indre, vi er alle et speil av våre omgivelser, og våre omgivelser speiler oss, gjennom våre valg, vår intensjon vil vi sakte men sikkert bli i stand til å hjelpe andre å oppnå en høyere bevissthet.

Takk til alle her som kjemper for å få sannketen frem, til tross for at den kan virke skremmende.

Husk alle sammen:

“The only thing it takes for evil to prevail, is for good people to be silent”

Det er dype sannheter i dette, vi må beskytte hverandre, vi må søke sammen, samles og dermed vokse sammen til en organisme, en organisme med en ren intensjon, en intensjon om å hjelpe andre, en intensjon om å gjennopprette ubetinget kjærlighet mellom mennesker på vår jord. Vi må søke gjennom forståelsen av at alt er ett frem de krefter og verktøy som skal til for å bidra til en bedre verden.

Og sammen vil vi lykkes, vi vet allerede at despotenes makt er i ferd med å rakne, de som gjør onde gjerninger nå vil måtte betale for det, dette er det de frykter så sterkt, derfor blir slike personer som Synøve og Per-Aslak nå angrepet, på grunn av frykt, disse vet de har noe å skjule, de vet at ting kan kollapse på kort tid, og det vil det også, men kun på betingelse av at vi, folket kan reise oss sterkere sammen, i kjærlighet, med kjærlighet og med 100 % overbevisning og tro…

Vær så snill å huske på at negative emosjoner, hat, agressjon og andre følelser på den negative siden akkumuleres opp i vår kollektive bevissthet, det er det de vil, for gjennom smerte og lidelse, hat, agressjon etc vil ikke folket kunne samlet og stå sterke sammen. Der var Ghandi et lysende eksempel. La oss alle søke å bli lysende eksempler for andre, gjennom vårt indre arbeid, det er smittsomt, dere vil snart se dette.

Husk, ingen EN PERSON(enkeltperson), stortingsrepresentant, parti eller konge for den saks skyld vil være svaret og løsningen, vi må lære å samles og å stå samlet. Det kan kun gjøres gjennom å søke kjærlighet til hverandre, å konstant jobbe med våre egne indre verdier. Alt annet vil feile i tiden fremmover, dette er et faktum. Sinne for eksempel, avler sinne, og skaper større avstand mellom mennesker, frekvensene som sendes ut er lave og mørke. Frekvensen av kjærlighet kall det 528 hz om du vil er en frekvens som kun kan opprettholdes gjennom kollektivt samhold og bearbeidelse av indre tanker, følelser og emosjoner.

Det er ikke sjelden jeg selv må ta meg i å bli sint, trist, ha lyst til å nær sagt ta livet av personer som virkelig med slik det fremstår for meg ren ondskap og de mørleste intensjoner tar livet av andre, torturerer og forgifter, men så kommer det til dette, det er jo akkurat det de vil, for disse entitetene dominerer de negative kreftene, de næres på disse og de blir sterkere kun på grunn av massenes kollektive frykt og ubalanse, splittelse og hat. Så la oss alle ha dette i våre tanker når vi jobber, da tror jeg selv de ondeste energier må vike, de vil ikke kunne stå i lyset av kjærlighet.

Ifølge esoterisk visdom sies det at frekvensen av kjærlighet er flere millioner ganger sterkere enn frekvensen av hat, dette kan til og med måles.

Hvorfor bruker vi da vårt sterkeste kollektive våpen så sjeldent? På grunn av frykt? Avhengighet av de negative emosjonene?

Stå på alle sammen!!! Sammen VIL VI SEIRE!!! Sammen er vi uslåelige…De som i dag nærer på den egoistiske siden vil snart anses av samfunnet(kollektivt) som lavtstående og stakkarslige individer, de vil ikke ha annet valg enn å endre kurs om de vil fortsette å eksistere. Jeg tror på en ny og bedre verden. At vi går igjennom en kosmisk renselsesprosess nå, det er til syvende og sist kun positivt.

Hva tror dere?

Nammm
Abonnent
Svar til  Kjetil Dreyer
14 år siden

Tusen takk for et godt og voksent innlegg i debatten. Slike saklige og fine innlegg gjør det verdt å følge med på nyhetsspeilet. 100% enig i det du skriver Kjetil :-)))))

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Kjetil Dreyer
14 år siden

Hva vi tror Kjetil ??
Dette var for meg en stor tale før siste slaget for og styrke troppene av vandrere og samle det gode i verden til kamp mot ondskapen av en stor leder som får Walacks tale til sine skotske soldater til og blekne i forhold :D
Du får nok ikke mange tilbakemeldinger, bare tomler på den der siden det umuligt kan være så mye mer og tilføye :)

Kjempe bra Kjetil :D

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  Kjetil Dreyer
14 år siden

Jeg derimot har en tilbakemelding (selvsagt :D)
Du skrev Kjetil :”Ifølge esoterisk visdom sies det at frekvensen av kjærlighet er flere millioner ganger sterkere enn frekvensen av hat, dette kan til og med måles.”

Litt usikker på hva du mener med at en frekvens er sterkere enn en annen. Og ikke minst hvordan måles dette? Og hvor kan jeg lese mer om dette?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  blobb
14 år siden

Du lærer ihvertfall ikke om denne “frekvensen” av kjærlighet på den “etablerte” skolen… :)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Han forstår det bare om du kan laboratoriebevise hvor mange svingninger pr.sekund en kjærlighetstanke har. Husk du har å gjøre med en som ikke tror på annet som kan forklares i formler.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Hehe…helt riktig arifkarim :D , og derfor må jeg spørre.

Og til deg lynx, at jeg bare tror på formler og det som kan påvises på laboratoriet var dine ord og ikke mine. I tillegg til å være ivrig amatørvitenskapsmann, er jeg også ivrig maler, musiker, bokorm, fotograf og friluftsmann og lekmannsbuddhist blant meget annet som befinner seg utenfor matematikkens sfære. For ikke snakke om at jeg er overbevist om at det eksisterer annet intelligent liv i universet, uten å kunne bevise det. Så det så!

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Javel, Lars. Hva er så løsningen?

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Løsningen ligger i det jeg har skrevet, om GODE KREFTER.

De negative kreftene kjører etter dette opplegget, men med sine “gode krefter” i front. Folk som er profilerte, som har ressurser osv.
For de uttaler selv at på den måten oppnår de hurtigere resultater.

Og det har vi da sannelig fått merke nå, selv om det også har tatt tid for dem, men de har jo jobbet skjult i kulissene og helt umulig å oppdage. Og norsk presse og media kniper jo munn om dette.

Bare en slik sak som organisasjonen “En Verden” som har vært i drift her i norge siden 1947. Har du sett denne lurvegjengen omtalt i noen avis?

Har noen av de betalte timeskriverne (les journalistene) fortalt oss at denne organisasjonen har gått hen og opprettet organisasjonen “FN-Reform?

Beviset finner du her på at de jobber for at FN skal bli setet for “Den Nye Verdensregjering”:
http://www.fn-reform.no/Om_FN-reform.no/

Og Redaktører og Journalister er med på bedraget.

Det er en herlig fremtid vi går i møte.

Lars Rønbeck
http://www.norgespartiet.no

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Hvorfor lager vi ikke vår egen organisasjon? En organisasjon, syndikat, sammensluttning… De små partiene og “spesialinteresse-bevegelsene” er altfor….små, og er tilsynelatende oppsatt på å “kjøre en ren linje” i steden for å inngå visse kompromisser og samarbeide med andre for å nå de viktigste målene. På dette viset er det veldig vanskelig å få til noe.

Det er nesten litt fortvilende å se hvor mye de bitte små partiene/gruppene har til felles med hverandre, på samme tid som det virker helt utenkelig for de å slå seg sammen med andre små partier/grupper for å så kunne ha en langt sterkere effekt på samfunnet.

Hva er vitsen med å sitte i en sofa med “det perfekte” partiet eller interessegruppen, når medlemmene i denne gruppen knapt er flere enn at de får plass i sofaen? Med mindre man har massiv statsstøtte (eller er milliardærer) er det jo ekstremt begrenset hvilken effekt en slik gruppe kan ha.

Men om vi alle slo oss sammen?

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

BelzeBob!

En slik organisasjon du her tar til ordet for kan fort bli en sammenslutning for å binde opp de gode krefter som er hår i suppa til “Makten Bak Makten”.

Binde de opp til å tro at de er med på noe viktig, og så skjer det motsatte.
Nemlig at ingenting skjer og folk går trett og organisasjonen går i oppløsning.

Uten å nevne navn vet jeg at det er realitet rundt omkring.

Av erfaring vet jeg at det tar tid å få kontakt med og samlet de ekte kreftene til å stå i front for et slikt opplegg. En slik organisasjon må nemlig ha et solid fundament av disse GODE KREFTER for å kunne hindre infiltrasjon.

Har håndhilst altfor mange ganger på slike personer som smiler og er så hyggelig, prater en efter munnen og bare vil alt godt.
Når de så har kommet seg i posisjon kommer den andre siden av deres agenda frem i lyset.

Lars Rønbeck

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Svar til Blobb’s kommentar som begynner med:
“Hans, at Amnesty ikke har fokus på amerikanske fanger stemmer ikke overens med min erfaring. ”

Den hjemmesiden du viser til er Amnesty i USA. Merk forøvrig at det er en egen kategori kalt “War on Terror” i navigasjonsmenyen. That might indicate something…

Jeg tenkte primært på Amnesty i Norge sitt manglende fokus på justismord i USA. Forøvrig snakket jeg med Amnesty Norge på telefonen i fjor, og han jeg snakket med sa også “War on Terror”. Har de blitt “programmert” på samme måte ?

Vi vet vel godt hvem som er de virkelige terroristene i “War on Terror” ! Det er overgriperne fra USA og NATO, inkl. lystmorderpakket i Blackwater (som nå har tydd til ny kamuflasje under navnet “Xe). Blackwater ble forøvrig grunnlagt av Eric Prince, medlem av Malteserordenen. Snart kan Malteserordenen feire 1000-års jubileum under mottoet “1000 år med myrding av muslimer”.

Vet virkelig ikke Amnesty dette ?! Hvilken side tar egentlig Amnesty i “The war on terror” ?! I det hele tatt å si dette taler vel sitt tydelige språk… Og hva har Amnesty ytret mot Blackwaters ustraffede mordertokt mot kvinner, barn og andre uskyldige sivile i Irak ?

THEY opererer en svindelvev med elementer som veksler mellom hvitt (lett synlig, skaper sympati) og sort (tvilsomme gjerninger som ikke tåler dagens lys).

At Amnesty engasjerer seg for dødsdømte i USA er jo flott (et lett synlig element av hvitt), men ta høyde for at det er samme puppet master som styrer rettssystemet i USA og Amnesty; sammen lager de et flott og troverdig dukketeater, ikke sant ?

Står Fritz Springmeyer nevnt på Amnesty USA sine hjemmesider ? Og hva med politiske fanger i USA ?

Hva sier forøvrig Amnesty Norge om psykiatriens overgrep i Norge (10.000 årlige tvangsinnleggelser med innsprøytning av kjemikalier i de innesperrede i de fleste tilfellene, som om norsk psykiatri er en nazi-organisasjon). Og hva sier Amnesty om overgrepene som Ertresvåg, Luukanen, Dag Hiåsen, Gina Rydland og alle de andre opplyste norske fløyteblåserne blir utsatt for av THEY ?

Selv har jeg ikke hørt et pip. Har du ?

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Du skriver :”Den hjemmesiden du viser til er Amnesty i USA. Merk forøvrig at det er en egen kategori kalt “War on Terror” i navigasjonsmenyen. That might indicate something…”

Det eneste som indikeres her er at du IKKE klikket på linken “war on terrorism”, men gjetter deg fram til hva som står der. Klikk på linken og få deg en positiv overraskelse. Det der var slapt Hans…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Amnesty Norge er jo en veldig seriøs organisasjon… NOT
Amnesty hadde jo en veldig fin artikkel i media i fjor.
over 50% av norske menn mener at det er kvinnens egen feil vist dem blir voldtatt vist dem går lettkledd eller utfordrende…
Hva faen ?
Jeg har da prata med tusenvis av norske menn i mitt liv og aldri noen gang hørt noen har vært inpå tanken om og ytret seg i nærheten av det der engang.
Må har vært i en moske i oslo den undersøkelsen ble tatt vist dem da ikke hadde en annen Agenda i en fiktiv undersøkelse.
På fredag så kan vi alle feire Malteserordenen tilintetgjørelse.
Da er det 822 år siden Saladin tok en knusende og total seier over Maltesrordenen og nesten utsletta dem og jaga dem ut av Jerusalem.
På fredag er det også være eller ikke være for NWO da Irene skal stemme over Lisboa traktaten og gi EU en President og Høyrepresentant med nesten ultimat makt.
Dem sa nei i fjor så derfor måtte dem ta en ny avstemning i år.
Hadde sikkert blitt tilstander i norge vist vi skulle hatt ny folkeavstemning året etter vi sa nei for at vi sa nei.
Men alt kan vist kjøpest for penger og det blir pøsa inn milliardbeløp til Ja siden pluss at alle bøndene er blitt lova milliarder på milliarder i landbruksstøtte
så 80% av dem er for nå.
Siste Meningsmåling viste Nei så skal bli spennende og følge med på fredagen
Blir nesten som en fotballkamp der dem spiller om total kontroll over menneskene på ene siden og Friheten på andre siden ;)
Det blir en kamp der NWO kommer til og nekte og akseptere et nedelag.

http://www.abcnyheter.no/node/96352

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Tusen takk for den Smurfen.

Lars Rønbeck :-)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Salladin kjente til disse “riddernes” skjulte agenda og derfor drev dem ut av Jerusalem. I dag er maltesrordenen forløperen til de “virkelige” herrene i verden: Illuminati, Sionister, CFR, Blinderberg osv…

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Tja. Tror konkrete bevis er en nødvendighet dessverre. Man må liksom følge spillereglene.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Her hagler det med kommentarer, innvendinger og misforståelser ang hva jeg har sagt. Jeg tar det ikke så tungt, om Vandalf, Blobb og Coolio ikke forstår meg og min logikk. Igjen ser jeg at de tre er som et ekko av hverandre og stiller stadig samme spørsmål til meg osv.. selv om jeg bad om å få slippe flere spørsmål fra dere fordi vi ikke forstår hverandre uansett.
Om jeg hadde ventet litt lenger med å svare ville det kommet enda et ekko fra Beamer…

Ta en titt på de tre ekko-innleggene ovenfor, de tre profilene som alltid sier og mener det samme misforstår også i kor.. og det på de samme punkter og stiller her samme spørsmål til samme person (meg) kun med litt forskjellig ordlyd. Jeg har også merket meg tilsynelatende uenighet mellom dem i det senere som jeg faktisk tror er arrangert.. dette er min mening.. finito. Og det ser ut som de ikke kan la være å henge seg opp i meg, så det er vel deres mandat. jeg ser hva dette er, men leserne får bedømme selv.

Legger man godviljen til og leser hva som faktisk står, samt har evne til innlevelse, empati og respekt også for andre mennesker og deres syn, kan man i mange tilfeller forstå, men ikke alltid. Greit nok, folk er forskjellige, tenker forskjellig, har forskjellig “bagasje/erfaring”, og syn på tingene..

Her blandes alt mulig sammen. Jeg kommenterte en anmeldelse om trakassering! Trakassering av dissidenter er hva som gjøres med metoder designet for å etterlate seg minst mulig spor + at sporene fjernes fra dissidenter, selv om de fraktrer med seg bagger fulle av papirer overalt.. og sover på dem.. slik er dissidenters liv. Utrolig for alle som ikke har opplevd det, jeg vet. Det er likevel viktig og riktig at slikt anmeldes, gjerne samlet og med vitner, som også er bevis.. det var det vi snakket om, ikke rett/dom!

Ikke en eneste av mine uttalelser har gått på at jeg mener at folk bør kunne dømmes uten bevis i noen rettssak! jeg har ikke NEVNT det, annet enn at jeg har sagt at det skjer rett som det er.. Og bevisene gidder man ikke se..
Mange kjente saker er gode eksempler på dette og gode dokumentarer er laget som bekrefter dette, bla av Brennpunkt.. Den tiltalte er uskyldig inntil det motsatte er bevist, det er et vitkig rettsprinsipp. Slutt å vri på alt jeg sier!
———————————————————————————————-
Det er en realitet at jeg vet mye fra innsiden om en del justismord, rettssystemet, fengselsvesnet, politiet, e-tjenestene og deres metoder, ja, sistnevnte fordi jeg har erfart metodene selv på kroppen og kjenner mange andre som har det kun fordi de visste for mye om ting som ikke tålte dagens lys.. de tingene er slikt som jeg har delt og deler her, men NIX Coolio, dette er ikke stedet eller tiden for å legge ut om justismord, noe som er et svært omfattende arbeid som krever enormt med tid, dokumentasjon og belysning.
Slikt arbeid er ikke noe man kan ta lett på, gå over med harelabb eller presentere i nett-debatter som her..
Merker meg også denne stadige fiskingen fra de samme profilene, etter hva jeg konkret sitter på.. dere JOBBER, jeg er ikke født i går! Er ikke DUM!
Det er så innlysende at det faktisk er like latterlig, som dere stadig forsøker å fremstille alle andre som, både vi som svarer, anmeldelsene og Ertresvåg..

Dere skriver:

Du fremstiller forøvrig politiet som en gjeng kriminelle som bevisst planter beviser for å få uskyldige dømt. Det er å dra det altfor langt, slik jeg ser det.
At det har skjedd i Norge vet vi. Flere ganger, men ondskap satt i system?
Neppe…
——————————————————————-
Vel mange politifolk vet selv at det er slik..og mye er dokumentert..
En gang sa jeg til Ola Thune at jeg fryktet at politiet ville tukle med bevisene i en sak.. jeg håpet vel på en forsikring om at jeg kunne være trygg ang det..
Det jeg fikk av Ola Thune var tvert om en lang oppramsing av saker der politiet hadde gjort nettopp det.. slike saker er vel dokumentert om du leter.

Nei det tror vel ikke dere tre i kor.. men hvor mye vet dere egentlig om rettssystemet sett innenfra? Dere snakker om noen få justismord som har vunnet igjennom til renvaskelse.. etter et utrolig slit gjennom mange år og med mange sterke støttespillere..
De fleste har ikke sjans, og vet det ikke nytter å prøve engang..
Systemets overmakt demonstreres hele tiden for de aktuelle personer.

Sigurd Klomset sa på Nrk Radio Dagsnytt 18 for noen år siden, disse ord, fritt gjenfortalt av meg:

Folk tror at rettsystemet er ok,
INNTIL de selv eller en av deres nærmeste blir rammet-da får de SJOKK!!!
—————————————————————————————–
For alle som ikke har fått dette sjokket ennå, høres det jeg sier ekstremt og absurd, jeg VET. Men jo mer innsikt og erfaring man faktisk har i den type saker og hvordan ting fungerer I PRAKSIS, jo mer enig er man i dette!
Det eneste dere tre eneggede tvilingene røper, er at dere ikke har kjent dette systemet på kroppen og heller ikke har konkret innsikt i slike saker..
Ja det ER faktisk ondskap satt i system, mange ganger, men ikke alltid..

Det synses også i hytt og pine om at politiet skal etterforske og se nærmere på saken osv.. dream on.. politiet har selv offentlig erklært hvilke type saker de ser på, og hvilke typer saker som ALLTID blir henlagt..
Dette sier politiet når de stadig maser etter mer penger..
Man bør anmelde men dumt å bruke for mye tid på det, for INTET gjøres!

De har mange ansatte også på små steder ofte, hvor det ikke skjer særlig kriminalitet.. de rykker så og si aldri ut, om noen trenger det..
Hva driver de egentlgi med!? “spøkelses-lister” var det en Sv politiker som sa en gang, at er årsak til at politiet ikke gjør noe med kriminalitet..
de er opptatt med bl a avlytting.. og lage mapper på globalister som oss..
Dette sitatet står i åpningen av noen enormt tykke bøker om e-tjenestene som jeg leste for å kunne forstå hva pokker som skjedde i livet mitt og skaffe meg kunnskaper om etatene involvert og deres metoder. Anbefales..
Alle bøkene om e-tjenestene er skrevet av dem selv, eller med deres medvirkning.. jeg leste ALT som kunne fremskaffes for noen år siden, over tid, infoen finnes der om dere er interessert i emnet.. selv om det er mye som ikke avsløres, selvsagt. Men at de er svært opptatt av et menneskes karaktertrekk, personlighet, vaner og uvaner, hva man frykter osv.. det står helt åpent.. og disse opplysningene brukes for å skreddersy trakasseringen.. slike opplysninger innhentes nok også på nettsamfunn..

For meg er det ikke så interessant om dere faktisk er 3-4 personer, eller om dere er en person med flere profiler. Dere har samme agenda og dere har åpenbart et mandat som går på meg. Det er svaret på spørsmålet andre har stilt på hvorfor Singoalla alltid settes til veggs.. vel jeg har ikke tid eller krefter til å svare på alle krumspringene dere klarer å vri å vrenge mine ord til å bli.
Aksepter derfor at vi er uenige, at vi ikke forstår hverandre og at dere synes at jeg er helt på trynet. Og respekter at jeg ikke vil ha noe mer av dette..

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Fortsatt drikker vi maling? Jeg, Vandalf og Blobb og vegar og alle andre kjøttskaller her inne er forskjellige personligheter.
Og ingen av oss er ute etter deg for å minske din kredibilitet, altså har vi ingen mandat som går på deg, som du hevder.
Vel, man kan alltids argumentere for at jeg skal snakke for meg selv, men jeg ser ingen mønster som vil tilsi at din konspirasjonsteori om dette holder vann.
Det som skjer er at du blir konfrontert med dine utsagn, intet mer, intet mindre. Lurer jeg på hva du sier/mener så spør jeg. Er jeg uenig eller ikke forstår grunnlaget for tankegangen din, så forteller jeg hvorfor og spør hvilket grunnlag du baserer dine utsagn på.
Som alle andre konspirasjonsnøtter ser du på ethvert spørsmål og enhver uenighet som et angrep på deg som person, noe som er helt ubeskrivelig feil.

Singoalla sier; “Legger man godviljen til og leser hva som faktisk står, samt har evne til innlevelse, empati og respekt også for andre mennesker og deres syn, kan man i mange tilfeller forstå, men ikke alltid. Greit nok, folk er forskjellige, tenker forskjellig, har forskjellig “bagasje/erfaring”, og syn på tingene..”
Klart forskjellige folk har forskjellige utganspunkt som fører til forskjellige meninger. Jeg diskuterer ditt syn på systemet med deg, og du anklager meg for personangrep og som deltaker av en konspirasjon mot deg. Ser du ikke hvor latterlig det er?

Jeg lurte på hvilke saker du viste til, og hvilke beviser som var blitt oversett osv, slik at jeg også kunne få se det du snakker om. Jeg ser ikke på tv. Faktum er at jeg har ikke tv engang. Aviser er uinteressant.
Disse tingene du snakker om har jeg derfor ingen forhold eller kjennskap til og derfor spør jeg.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  coolio
14 år siden

Så du/dere mener Singoala er latterlig?? Rart….
Der er akkurat det samme som skjer hver gang Singoalla har en kommentar.
da er det en 5-6 stykker som kaster seg over god jenta som en flokk barbariske voldtektsforbrytere.
Abselutt alt som blir sagt fra Singoalla blir vridd og vrengt på og snudd på så det skal mista all trodverdighet med patetiske hersketeknikker.
Ikke en gang har jeg sett dere har bidratt med noe posetivt i debaten her, kun simpel forsøpling hele tiden
Kanskje på tide og komme med noe konstruktivt i forumet her og bidra litt til og advare mot ondskapen derute og gjøre litt research om farene vi står ovenfor…
Jeg var host og gullvert for MS sine chattekanler i mange år og dette er som et jævla flash back.
Var akkurat samme opplegget da og med tullinger med flere nick, akkurat samme opplegget med folk som kun var ute etter og dra folk ned i dritten for og hevde seg selv…
Vi hadde psykiske diagnoser og navn på sånne som blant annet narrister, psykopater, sossiopater osv.
Du er en kjempe resurs Singoalla, ei søt jente som besitter vannvittigt med kunskap og som bruker all fritid på dem aller svakest i sammfunnet.
Du kan være kjempe stolt av deg selv og for all del ikke la Ulvene knuse deg.
Du har en griseviktig posisjon i denne kampen her ;)

Koz dere vider her i kveld, nå er det tid for ut og gjøre feltarbeid ;)

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Hehe…mitt tredje jeg har heller ikke TV.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Bare dette innlegget her som du har avstedkommet, taler for seg selv om hva du holder på med. Det kalles ikke debatt, men kverulering.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Realdemokratiet, hør her. Det der var en spøk, vel og merke med en noe intern undertone. Thor vet hva jeg sikter til :D

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Nei, smurfen. Det jeg mener er latterlig er at hun beskylder oss for å konspirere mot henne. Jeg kan ikke komme på et bedre ord enn latterlig når alle som ikke mener det samme/aksepterer/spør om noe hun hevder er ute etter henne.
Det er paranoid å ha en slik tankegang.

Mye Singoalla sier er interessant lesestoff; ting jeg tygger på, tenker over og lagrer.
Jeg kan ikke erindre å ha addressert henne mer enn et par ganger, så jeg ser heller ikke et grunnlag for å hevde at jeg er etter henne for å oppnå noe som helst. Objektive øyne vil innse dette.
Jeg føler at dette forumet trenger en del skeptikere for å balansere nivået og holde ting på et realistisk plan, for slik som dere nå holder på med sirkelrunkingen deres kan siden like gjerne hete Hjernevask.no.

Kritisk tankegang er ikke noe negativt. Dere (du, singoalla og alle som er enige i alt dere sier) er kritiske til samfunnet rundt dere på samme måte som vi er kritiske til å bli hjernevasket i stikk motsatt retning.
Dere bør kanskje tenke over at vi er her faktisk fordi vi finner en del interessant materiale her; materiale vi godt kan være særdeles enige i.
Det vil ikke si at det er nødvendig å akseptere alle mulige slags teorier og hevdelser fra alle vinkler og alle kilder bare fordi de på et pseudo-intellektuelt nivå kan matches mot det som faktisk er sant.

Jeg blir skeptisk når en konspirasjonsteori baseres på en annen konspirasjonsteori(st). Mange av kildene dere hevder er korrekte har mange ganger blitt avfeid av både vitenskap og personer som faktisk vet, ikke teoriserer.
Det kan muligens argumenteres for at det største problemet konspirasjonsteoretikere har er at de ofte overser og ignorerer kontra-informasjon og istedenfor å akseptere at realiteten kanskje ikke var som fryktet, heller utvider teorien til noe nytt, større og mer avansert.
Dette gjør det vanskelig å ta slike teorier alvorlig, og det gjør misinformasjonen umulig å stanse.
Det gagner ingen.

Jeg bruker ordet “konspirasjonsteoretikere” fordi de fleste vet hva som menes med det, og ikke fordi det er ment til å være et negativt ladet ord.
I mange tilfeller ser vi at “sannhetssøkere” ikke passer helt da mange av disse teoriene er blitt tilbakevist gang på gang og likevel fortsetter folk å ignorere sannheten som har blitt presentert dem.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Coolio sier: Nei, smurfen. Det jeg mener er latterlig er at hun beskylder oss for å konspirere mot henne. Jeg kan ikke komme på et bedre ord enn latterlig når alle som ikke mener det samme/aksepterer/spør om noe hun hevder er ute etter henne. Det er paranoid å ha en slik tankegang.

1. Jeg har ingen paranoide tendenser, og slike påstander er brudd på noen lover, når man kommer med dem offentlig slik.

2. Har aldri sagt at noen konspirerer mot meg, heller ikke dere.

3. Heller ikke har jeg sagt at noen er “ute etter meg”.

Dere vrir og vrenger på alt i verste mening for å henge meg ut, det er det samme som skjer hver gang, som smurfen sier, metodene er lett gjenkjennelige. Jeg er ikke innbilsk, dette gjøres mot alle som har noe reellt å komme med som visse krefter ikke vil ha ut, men metodene går ofte på å være utidig, respektløs og gå på person. Dere har også til felles at dere aldri noensinne gjengir eller forstår meg riktig, så gi opp å prøve..
Enten er vi for forskjellige, dere er trege i oppfattelsen eller dere gjør det med vilje.. og Nei, jeg tror IKKE noe på at dere er her fordi dere føler slik og slik..
Det er godt dere selv kaller dere skeptikere nå..

Den såkalte vitenskapen deres er også et materialistisk makkverk..
som har tilbakevist igjen og igjen det vi kommer med.. sier du.
Vel, debunket heter det.. eller ikke forstått pga materialistisk sneversyn eller vrangvilje. Foreningen skepsis driver løgn, juks og bedrag + propaganda, og er skapt og betalt av CIA.

Forslag er jo avtalt i flere omganger tidligere, da dere uansett ikke forstår det døyt av hva jeg skriver og siden dere ikke kan holde dere til sak eller vise et minimum av respekt. Måten dere behandler andre på sier noe om dere selv.
Jeg liker ikke å bli behandlet på den måten dere gjør,
derfor, la meg være i fred, om jeg i det hele tatt orker å kommentere noe mer.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Singoalla

Jeg vil rett og slett ha meg frabedt å mistenkeliggjøres på denne måten. Og du mener JEG hetser DEG?

Er du virkelig av den oppfatning at fordi jeg ikke er enig med deg, eller jeg kritiserer innholdet i dine innlegg, eller stiller spørsmålstegn med logikken din etc etc, så er jeg disinfoagent, sabotør, debunker eller det som verre er? Jeg kan nesten ikke tro det jeg leser her… Jeg har faktisk aldri opplevd lignende.

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Kanskje jeg skal ha en samtale med meg selv, bare for å underholde dem som vet at jeg er deg og alle andre med sunn fornuft.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Beamer: I et innlegg tidligere gjentok jeg alt det du hadde prestert å skrive om meg av hets i bare et innlegg, ja det var ren stygg hets.. og det var MYE..det finnes et sted her inne, og jeg har rett og slett tatt mer en nok dritt fra deg + co.

Du skulle dessuten ikke kommentere meg mer, eller stille noen flere spørsmål til meg, dere har til felles at dere har kunngjort dette selv, noen av dere i flere omganger, men holder det ikke. Når dere i tillegg mener det samme, sier det samme, misforstår det samme på samme punkt og taller samstemmig som et ekko er det ikke rart man lurer på om dere er en person.. det er i tillegg måten debunkerne opererer på. Om det er slik her vet jeg ikke sikkert, men tror sannheten en dag vil komme frem om alle ting, inkluderer denne saken..

Kjetil S
Skribent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Singoalla,

Jeg har ikke hetset deg. At DU mener det jeg skriver er hetsing, betyr ikke at det faktisk er det.

Jeg har lest nesten alle dine innlegg siden du begynte å skrive her inne. Og som jeg sa i mitt første innlegg til deg, syntes jeg det du hadde å si var meget interessant, men at det var ting jeg lurte på, som jeg ikke fikk til å henge på greip. Dine svar var ulne og uklare og bidro nesten mer til forvirring enn oppklaring. Da jeg etterspurte mer utdypende svar, begynte du å mistenke meg for å være ute etter deg, for å hetse deg, for å trakassere deg og det som verre er. Om du tar deg bryet med å søke gjennom innleggene her, vil du se at det jeg sier er riktig.

Og det er riktig at jeg sa jeg ikke skulle kommentere deg mer. Og det har jeg heller ikke gjort, før i går. Grunnen til det bør være åpenbar. Grunnløse anklager mot meg for å være disinfoagent, debunker etc kan ikke stå uimotsagt.

vegar
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Jeg har nettopp skrevet et innlegg at jeg kaller deg gal.

jeg har tenkt litt, og ber om unnskyldning for at jeg sa det. Skulle ikke trykket på den sendknappen, men rediger bort de uttalelsene.

derimot står jeg fremdeles for det andre. Jeg synes det er skremmende at du anklager noen for å konspirere mot deg bare fordi man er uenige.

Kunne ellers ikke vært mer enig med Coolio.

Unnskyld ellers teite utsagn

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

vegar!

Det er et gammelt ordtak som sier:
“Det hjertet er fyllt med, renner munnen over med”.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Evne til å angre og beklage seg?

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Det heter også: “For sent å snyte seg når nesen er vekk”

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

som du ser Vegar, så hadde det vært greit om du greier å holde deg selv litt i tøylene. Flere av innleggene dine kan faktisk oppleves som latterliggjørende, og noen steder er du faktisk latterliggjørende. Dette er ingen tjent med. På den måten bidrar du til å dra oss andre “skeptikere” ned i søla samt hisse opp stemninga. Tro meg, måten du velger å ordlegge deg på er ikke veien å gå. Hverken på nyhetsspeilet, andre sider eller i den virkelige verden. Her på siden er avstanden mildt sagt stor avstand mellom ytterpunktene. Jeg velger å se på det som en utfordring, og ikke et hinder.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

sitat :”Det heter også: “For sent å snyte seg når nesen er vekk” “.

Det heter det sikkert. Jeg for min del, uten å være kristen, har Jesus blant idealene mine og mener det aldri er for sent angre eller tilgi.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Du vet Singoalla.

Vi som har vært rundt på forskjellige debattforaer, vi kjenner igjen mønsteret i retorikken.

Det er nå heldigvis slik her på Nyhetsspeilet at “moderator” er på riktig side.
Da kan bare disse debunkerne tutle i vei med agendaen sin. For her klarer de ikke å provosere fram en debatt – slik det blir gjort andre steder – som gjør at man blir utestengt fra forumet.

Nyhetsspeilets konsept er for oss, ikke for dem.
Og leserene her inne har faktisk så mye gangsyn at de skjønner dette.
Deres retorikk gjenkjennes på lavmålet, og det er ikke mulig å unngå å legge merke til det.

Jeg har venner som er her inne og leser og de skryter i tlf til meg om denne “Singoalla” som har slike flotte saklige innlegg.

Så bare ta det til deg, du har gjort deg bemerket her på forumet i særdeles positiv forstand. Det er bare å gratulere.

Lars Rønbeck

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Av alle innleggene jeg har hatt, er det ytterst få av dem hvor jeg har henvendt meg til deg. Du opplever tydeligvis det som forfølgelse. Jeg er her for å diskutere sak. Det ler du sikkert bra av. Whatever, jeg bryr meg pent lite om det. Jeg er ikke interessert i å gi noen følelsen av at jeg er ute etter dem. Så jeg stemmer i ditt forslag om å ignorere hverandre, det er sikkert like greit.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Om noen flere her inne ikke ønsker videre kommunikasjon med meg, så si ifra. De som ikke sier ifra vil jeg videre framover betrakte som med/motdebattanter.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  blobb
14 år siden

Dette minner om en såpeopera!

Starring;

Singoalla den vise og forfulgte, smurfen,beskytteren den store kjeften, og Realdemokratiet, politikeren som er så opphengt i retorikk at han glemmer sakene…

and introducing;

The Evil Debunkers…

BelzeBob, Coolio, Vegar, blobb and Vandalf.

Special guest appearance by Beamer… (som mot sin vilje er plassert i skammekroken sammen med de listige debunkerne som til og med later som de er uenige fra tid til annen for å ikke bli avslørt…)

To be continued…

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  blobb
14 år siden

hehe, måtte le litt av innlegget ditt, øh, mitt, Vandalf.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  blobb
14 år siden

ROFL
Oppi alt alvoret sliter jeg med å ikke le av den der…
Se på den fin avataren jeg har lagd til oss…eh, meg mener vi…øh, jeg.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  blobb
14 år siden

He he, artig sak blobb;o)

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Singoalla!

Du er en engel for veldig mange her inne.

Håper derfor du kan like denne:

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Dette er debunkere på sitt verste..
Her ser vi alle metodene i full blomst.
Jeg har aldri sagt at noen er ute etter meg, og har ingen paranoiditet i meg.
Men det er standard-argumentene som brukes mot alle dissidenter..

Det er andre som har spurt og reagert på hvorfor jeg alltid stilles til veggs..
Jeg er vant med at det gjøres mot de som kommer med kunnskap som andre media stenger helt ute, her hvor vi kan komme med det, må vi slite med debunkere. Det har intet med min person å gjøre, men med kunnskapen, men metodene er nettopp å gå på person, flytte fokus..
At debunkere finnes er en realitet. Å tro at de ikke skulle være her, er toppen av naivitet. Det er åpenbart for alle hvem som har den rollen.
Selv spiller jeg ingen rolle, men jeg gjenkjenner ALLE disse stygge teknikkene fra tidligere, ALLE. Og jeg er glad for at andre sier at de ser dem.

Denne artikkelen vi skulle kommentere er Armins.
Dette kommenterer ikke artikkelen, og om man prøver blir kommentarene frynset opp i filler, istedet for å bli kommentert med normal respekt.
Dere er litt av en bande. Men Belzebob har jeg aldri sett på som en av dere.
For Belzebob viser meg normal menneskelig respekt.
Så jeg har ingen problemer med folk som mener eller tror noe annet enn meg. Liker å ha venner som mener og tror alt mulig, alltid hatt det.
Respekt, er det noe som heter, det mangler debunkere totalt.

Belzebob oppfatter jeg som et selvstendig tenkende menneske, som viser normal respekt mot sine motdebattanter. Han er ikke en av dere, og jeg ante ikke at Vegar var det før nå, virkelig ikke. Synes bare han var gretten i dag.
Det dere har gjort mot meg nå er så KVALMT at jeg vil kaste opp.

OG det skal veldig mye til at jeg gidder/orker å være her mer etter dette. Mission accomplished? Dere VET hvordan dere skal lage så mye kvalm at man ikke orker mer. De fleste jeg kjenner som virkelig sitter på kunnskaper av tyngde er IKKE i debattene. Det hender at jeg kan videreformidle noe FRA dem.. Fordi jeg kjenner mange av dem og kjenner mange av dem som sitter på unik kunnskap. De kommer ikke inn hit selv, så får dere forbli uten.
De vet også hva det koster av trakassering om man prøver..

Må jeg be Armin og redaktøren ta en titt på om dette er tilstander de vil ha her, for da er det ikke trivelig å være her for noen.
Jeg synes forøvrig også at dette med å henge ut andre som latterlig osv, slik som også ble gjort mot de som har anmeldt osv, det synes jeg er RESPEKTLØST og er overtramp som ikke bør tåles.

Disse eneggede tvillingene gjør dette igjen og igjen, ikke bare mot debattantene her, men også mot de som har anmeldt, mot Ertresvåg og mot Dr Kilde. Jeg synes de iallfall burde få en advarsel om at man viser et minimum av respekt for andre personers menneskeverd. Disse mangler det.

At jeg har sagt fra har ikke hjulpet, for meg har de ingen respekt for heller.
Men det er faktisk lover ang ærekrenkelse, privatlivets fred osv.
Så også av den grunn, bør redaktøren gjøre noe med dette.
Fordi jeg tror ikke at Nyhetsspeilet vil har rettssaker på nakken.
Og da bør de ikke tillate offentlig personhets på sine sider..
Det er hva mye av det dere kommer med faktisk er.

Det gjør ingen forskjell på om dere gjør dette mot folk som deltar i debatten eller ei.. jeg synes også man bør være litt mer forsiktig, ang politikerne..
Vi kan kritisere, men vi må ikke hetse.. ellers kan det gå galt..
Man bør belyse saker men ikke bryte landets lover..

Det er ikke snakk om grusomhet, Coolio, men de andre eneggede har sagt flere ganger at de ikke vil kommentere meg mer, og jeg har sagt jeg ikke vil ha flere spørsmål fra dem, det er gjensidig.
De har likevel ingen respekt eller forståelse for meg eller noe av det jeg kommer med, så det er best slik. Det gjelder alle dere som har deltatt i de såpeoperaen her, forøvrig også rart at dere alle er på plass alltid, når jeg skriver uansett tid på døgnet, som for meg varierer enormt..
og alle sammen er der, og utfyller og er som ekko av hverandre.
Nei, jeg er ikke født i går, ikke leserne heller.
Skjønt ingen liker slikt som dette, så bare slett i vei, Armin.
Men ta kanskje en kopi først, om noen skal vurdere dette..
Slett det som ødelegger debatten din..

Nei, dette blir nok ikke continued.. life is to short..
Jeg skal ikke si hva jeg mener om en del av dere, slik dere sier om meg.
Min oppriktige mening om dere skal jeg spare dere og leserne for.

Men som jeg sa i går finnes side opp og side ned om en viss vandalism og vandals på Wikipedia, etter hva jeg forstår er det synonymt med debunking og det å gå inn for å ødelegge der andre forsøker å gjøre noe i sannhetens tjeneste.. jeg tror ikke likheten i navnet til Vandalf er tilfeldig, uansett hvor mye han vil hevde det, om han selv, ikke ved valg av navn ville gi oss et hint, er det iallfall det som utøves. uansett hensikt, så er det adferden..

http://www.wikitruth.info/index.php?title=Vandalism_exposed

http://www.wikitruth.info/index.php?title=Vandalism_exposed#Username_vandalism

http://74.125.77.132/search?q=cache:UhZTmdjAEFMJ:en.wikipedia.org/wiki/Vandalism+&cd=4&hl=no&ct=clnk&gl=no

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Den som er best til å få debattene til å handle om Singoalla er Singoalla selv…

Omtrent hvert eneste spørsmål eller innvending jeg har hatt til deg har du møtt med samme unnamanøver..

Er det i mangel av fornuftige argumenter?

Det er ihvertfall ikke særlig mye fornuft i dine analyser av meg og mine intensjoner

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Finner ikke igjen hvor noen stilte meg et spørsmål, om jeg mener at alle som mener noe annet her inne debunker, eller noe slikt, jeg ser mennesker som individer, ikke som gruppe vanligvis. Men debunkere er en realitet, og der hvor lyset er sterkest, der hvor mest kunnskap og info legges ut, vil også motstanden være størst. Debunkere er en del av en slik motstand. Her har det vært en svært sammensveiset gjeng, som har identiske meninger og fremgangsmåter. Alle som har lest her har kunnet konstatere, at de HAR hengt seg på det meste Singoalla sier og vridd og misforstått så godt de kan, om de konfronteres med dette benektes det. Selvinnsikt er ikke disses beste egenskaper.. Alle her ser jo at det er de som har mest å komme med, som gås hardest på. Slik sett er det egentlig et kompliment, men ikke lett å måtte stå i dette, så jeg forstår om noen går lei, og finner andre ting å bruke sin tid på. Debattene ødelegges av slikt som dette, og det er trist.
Men bør holde seg spesifikt til sak, noen gjør ikke det men også det benektes om det påpekes.. som alt annet :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Vet du, jeg har ALDRI sagt et eneste ord imot deg som person, Vegar, disse utsagnene her sier mer om deg enn meg, og var jeg redaktør ville jeg faktisk ha slettet hele deg om jeg leste ALT det du har skrevet i dag, med utidige angrep i øst og vest mot flere her inne. Ikke noe rettet mot meg før nå, men mot mange andre her inne i dag, se hva du selv har skrevet!
Jeg har kommentert det med å si at det fikk være måte for grettenhet.
Ditt overtramp ovenfor sier alt om deg og din totale mangel på forståelse.
Meg kjenner du ikke og forstår intet av, så hopp over mine innlegg.

Når det gjelder dere andre så er dere parat der dag og natt alle på en gang, samtidig og dere undervurderer så til de grader leserne..
Om dere prøver å stemple meg som det ene eller det andre, så er sannheten alle som kjenner meg vet, at det der er helt på jordet..
Vanligvis pleier jeg kunne utrykke meg rimelig klart, men i deres øyne og ører vrir og vrenger det jeg skriver seg til det ugjenkjennelige.. så dropp det.
Om dere var flere personer er det merkelig at dere alle har dette problemet, mens andre synes jeg utrykker meg klart og greit.

Jeg har levd under ganske ekstreme forhold av trakkassering pga mitt arbeid med justismord og annen kunnskap jeg har, som visse krefter ikke vil ha ut. At det er aktører på banen overalt hvor mennesker forsøker å få ut kunnskaper om ting som ikke skrives om ellers i media, vet alle.
Hvem som er disse aktørene her, er også åpenbart for alle.
Jeg hadde ikke tenkt tanken på at Vegar var en av dem, nei, og ikke sagt noe mot ham, så dette kommer som lyn fra klar himmel.
Det som iallfall er helt sikkert er at jeg har tålt mye både her og andre steder, mer enn de fleste, både karakterdrap og det som verre er..
Dere forsøker å jage og kneble de som har noe å komme med ved å gjøre det så utrivelig å være slike steder at man flykter.. eller holder kjeft.

Ja hva har dere egentlig å komme med? Hva bidrar dere med, annet enn å protestere, henge ut og lage kvalm..?

Etter å ha kastet ordet latterlig mot alt og alle her, av argumenter, kunnskaper og personer, synes jeg at ordet dere er så glade i å bruke, beskriver dere selv.. det er speiling. og hersketeknikk.
Hva Tv har med saken å gjøre vet jeg ikke, justismordsakene er ikke der.

Dette som foregår nå og mine kommentarer rett før denne, ville ikke forekommet, dersom dere som har fått beskjed om å ikke stille meg flere spørsmål, hadde respektert dette, ingen av dere respekterer dette, dere er enstemmige i kor, misforstår det samme, sier det samme, spør om det samme i innlegg etter hverandre, dere tenker likt, snakker likt, handler likt, dere misforstår likt på eksakt de samme punkter, dere sier alle dere ikke skal kommentere mer, gang på gang, men dere holder det aldri. Og dere sier dere ikke skal kommentere meg mer, men dere holder det IKKE.. er det mulig å være så identiske? Er det rart mange av oss ser dere som en?
Gang på gang svarer også en av dere for alle de andre.. nok en gang her..
Hvordan kan man svare sikkert på vegne av andre om de tingene..
På strak arm? Nei, det er ikke MULIG.. uten å være den personen.
La være å lese mine kommentarer, så slipper dere ergre dere.
Og hold deres egne ord, om å ikke kommentere meg mer..
La oss se, om det er mulig for dere å holde ord..
Alle taktikkene har jeg likvel sett før..
Og hva dere kommer med er forutsigbart til tusen..

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Du ser de mønstrene du vil se du, Singoalla.

Lange avsnitt om at jeg er ute etter deg når jeg spør etter informasjon om hvilke saker jeg kan slå opp for å se om det du sier stemmer, det er litt i overkant.
Riktignok var dette spesifikke innlegget ditt her rettet mest mot Vegar, men det fikk en klar hentydning til bla meg.

Jeg ser ingen grunn til å ignorere dine innlegg når du innehar informasjon som enten er korrekt og skremmende, eller inkorrekt og misledende.

Enhver situasjon er unik og skal bli behandlet deretter, hvilket betyr at alle dine innlegg vil bli lest og vurdert av meg på et nøytralt basis.
Jeg vil fortsatt stille spørsmål med det jeg lurer på, og jeg vil fortsatt peke ut områder hvor logikken ikke fungerer eller harmonerer med det jeg som leser vet. Det vil fortsatt ikke være noe angrep på deg som person.

Jeg synes ikke det er så forferdelig at du må akseptere slik grusomhet fra min side, synes du?

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Alltid Ekko i Tomme hoder Singo!! Og logisk tankegang hos Blobb,coolio,Vandalf,Vegar som mangler fullstendig…

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  Thor