Ta ansvar og avstå fra denne vaksinen og krev at myndighetene skal trekke den tilbake.
/

Nordmenn skal massevaksineres unødig

32235 visninger
7 minutter lesetid
284

Vaksiner for 650 millioner kroner tilsvarer 9,5 millioner doser, 2 for hver nordmann, ble kjøpt inn av Norske myndigheter forrige ute fra selskapet GlaxiSmithKline. Men vaksinen er helt overflødig, og til og med skadelig for oss.

Enorme mengder desinformasjon florerer i media. Media samarbeider eller har for liten kunnskaper. I dagens VG kan vi lese at Alle får vaksine mot influensa A (H1N1) i Norge. Hos helsedirektoratet finner vi en beredskapsrapport som fremlegger denne informasjonen.

Hva vi ser nå er et grotesk bilde av forsøk på kontroll over befolkningsmasser. Eller skal vi kalle massene for saueflokken slik visse mennesker ser på de som lett kan kontrolleres.

Gitt all dokumentasjon og fakta rundt vaksiner og spesielt svineinfluensaen, så vil denne vaksinen være fullstendig unødvendig, og heller skade de som tar den.

Vaksiner har blitt pandemien, IKKE influensaen

Ser vi på følgende artikkel så vil den gi deg et klart bildet på dette:

Journalists Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

Her kan du lytte til et intervju med Jane Burgermeister som nå fører sak mot flere selskap og statlige organisasjoner for forsøk og plan om massemord av befolkningsmasser. Denne damen har en rekke beviser og det er ikke hyggelig lesing. Klikk her for å se del nr 1 av 4 deler av et svært viktig intervju.

Her er også et 2 timers intervju fra Project Camelot med Jane Burgermeister. Ekstremt viktig informasjon. Klikk her for å laste ned radiointervjuet.

Dette er den tøffe damen som saksøker FDA og flere ander organisasjoner og topp politikere for forsøk på biologisk terror.

Nå er Norske myndigheter i ferd med å utføre overgrep mot den norske befolkning. Hvem har skylden for dette? Hvem bør det norske folk saksøke i denne saken. Vil vi virkelig vente til det er for sent?

Hva gjør vi i Norge med Norske myndigheter? Skal vi samlet gå til anmeldelse og sak mot de som er ansvarlige for disse avgjørelsene?

Det de fleste mennesker ikke vet er sannheten rundt influensasymptomene, dette er symptomer på at kroppen kvitter seg med giftstoffer og har et for syrlig nivå (pH-en i kroppen har sunket). Dette kommer ikke av et virus eller bakterier som kryper inn, det er kun symptomer på dårlig helse som kommer av vår livsstil.

Dette skjer stort sett på samme tid på året, nemlig etter jul og sensommer, eller høsten. Etter en sommer med festing, fyll, is og grilling føler folk seg dårlig og kroppen må kjempe imot den akkumulerte giftstoffene i kroppen.

Symptomer på at kroppen kvitter seg med gift

Symptomer på at kroppen kvitter seg med gift avhenger av mengden oppsamlede giftstoffer i kroppen, altså graden av intensitet av symptomene. Dette kan være:

 • Svette
 • Diare
 • Vondt i halsen
 • Oppkast
 • Hodepine
 • Verk i kroppen
 • Betennelser
 • Svime av
 • Trøtthet
 • Depresjon
 • Med mer…

Omdanning av kombinasjoner av symptomer blir ofte til sykdomsnavn eller influensanavn, som for eksempel ”svineinfluensaen”. Dette gjør det enklere å selge disse skadelige vaksinene og det kan utføres en rekke ”dokumenterte studier” som virker overbevisende.

Test det ut selv, spis så usunt du bare makter over en til to uker, og du vil ikke bli overrasket over å finne disse symptomene. Det er IKKE anbefalt å gjøre dette da du mest sannsynlig for et nedsatt immunforsvar som gjør deg mottakelig for ytterligere skadelige påvirkninger som ellers ikke ville påvirket en sunn kropp.

Vaksinen frigjør mennesker fra all sykdom…

sproytevaksine
Har du forstått farene som ligger skjult i vår uvitenhet rundt vaksiner? Ikke la tidligere paradigmer og medias hysteri holde deg borte ifra å undersøke fakta selv.

Så kommer vaksinen og alle er overlykkelige. Endelig får jeg bukt med ”problemet” eller kall det heller symptomene. I det minste kan de forsvinne for en stund fordi kroppen kommer i et ytterligere ”alert”-nivå og får enda en gift å beskytte seg imot, nemlig vaksinestoffene.

Vi må tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, og dette var stygge saker med 20 millioner døde, her er en artikkel som vil forbløffe deg, var vaksinen skylden i dødsfallene?

pH som dreper

En vaksine har en meget lav pH, og vil derfor påvirke mange organer i menneskekroppen som må arbeide på høygir for å kvitte seg med et nyoppstått problem, en oversyrlig kropp, en kropp full av gift. Dette igjen tar nesten knekken på bukspyttkjertelen og andre baseproduserende kjertler som har som oppgave å nøytralisere syre før maten, drikken eller annet går videre i systemet. Problemet er at vaksinen kjøres rett inn i blodet, og går derfor ikke igjennom våre normale fordøyelseskanaler, dermed er det blodet vårt som blir syrlig, og dette kan i verste fall medføre død, invaliditet og kroniske lidelser. Blodet kan ikke synke mye under 7.36 i pH, da kan du ikke leve.  Inneholder vaksinen tungmetaller i tillegg som kvikksølv eller annet, så legger dette en umenskelig belastning på vårt immunforsvar.

pH på over 7,36 eller sykdom – ditt valg

Hvis du ikke får tilført basiske væsker fra utsiden, kan dette på sikt føre til diabetes (kjertler som produserer base er utslitt), slag, kreft, hjerteproblemer etc. Arterier som klogges er egentlig en beskyttelsesmekanisme fra kroppens side for å beskytte mot at blodårer etses hull i pga for store mengder syre i blodbanene.

Dette ifølge en anerkjent forsker og lege kalt Dr Robert O. Young, som jeg selv har vært så heldig å arrangere to seminar med i Norge. Denne mannens kunnskap om vår kropp og naturens balanse relatert til vår kropp er uovertruffen. Derfor er det på tide å åpne øynene, informer deg selv og dine nærmeste, for det som kommer fremmover kan virkelig skade deg om du ikke er bevisst

Hvem tjener på en pandemi?

Dermed kommer vi til det viktigste av alt, hvem tjener på hysteriet? Ikke kun i form av penger, men makt, kontroll og annet. Hva er den underliggende intensjon bak alt som blir påført oss? Finner vi svaret på disse spørsmålene i alle situasjoner vil det ikke finnes mulighet for å utføre handlinger lik vi nå ser.

Vil du se en sjokkerende avsløring fra en som har jobbet i 35 år i farmasien, tjent sine penger og nå tar ansvar for de dødsfall han har skapt.

Klikk her for denne 10 minutters snutten. Last den ned, den vil garantert bli forsøkt stoppet da den avslører en rekke ting i en tvers igjennom korrupt industri. Tror du ikke på meg? Tro på hva denne mannen sier, hans erfaringer bør alene være nok.

Blind tillit

Vi stoler blindt på myndigheter som tydelig sitter på begrenset, kontrollert eller misvisende informasjon om din og min helse hva gjelder kropp, sinn og sjel. Vil vi kaste oss inn i en massevaksinasjon fordi ”alle andre gjør det” eller media får det til å virke slik, kun fordi vi har en ubegrunnet frykt for å være annerledes eller for det ukjente.

Naturens metoder oppmuntrer ikke til å vaksinere mot en tenkt mulig fare. Naturen vil at kroppen skal bygge et naturlig immunforsvar ved å gå igjennom utfordrende miljø på veien.

Vår kunnskap om naturen er mangelfull, og skadelig for alt og alle rundt oss inkludert oss selv. Trolig er det her problemet ligger og ikke hos de som ser vår svakhet og bruker det til sin fordel. I allefall er det en medvirkende årsak.

Hvis de egentlige problemer ligger i vår menneskelige natur så kan vi gjøre noe med det.

Ta ansvar og avstå fra denne vaksinen og krev at myndighetene skal trekke den tilbake.
Ta ansvar og avstå fra denne vaksinen og krev at myndighetene skal trekke den tilbake.

En mulig løsning

Her har du noen forslag til løsninger på dette globale samfunnsproblemet:

 1. Informer alle du kjenner om denne informasjonen.
 2. Meld deg inn i Facebook gruppen: Vaksiner – Vi vil ikke ha dem – Vi tror ikke på dem.
 3. Ta forhåndsregler mot en mulig tvangsvaksinasjon. Vi vet ikke når eller om verdens helseorganisasjon går ut med høyeste beredskap og informasjon om at tvungen vaksinasjon er nødvendig. Norske myndigheter vil da trolig følge etter. De har gjort det tidligere på andre fronter som matkoder og søtningsstoffer.
 4. Ikke ta vaksinen selv. Dette er min personlige anbefaling. Hver enkelt må ta stilling til dette. La heller Norske myndigheter bli sittende inne med vaksinen sin.
 5. For å forstå naturens metoder og for et utdypende bilde av realiteten bør du lese følgende verk:
  1. pH Mirakelet med Dr Robert O. Young
  2. Bail Yourself Out – How you can emerge strong from the world crisis
  3. Anastasia serien – En serie som har solgt 10 000 000 uten markedsføring, basert kun på word of mouth da den ofte taler sannheten.
  4. Informer om denne artikkelen, denne enkle artikkelen bekrefter våre utsagn om vaksinenes skadelighet. Dette har ikke med naturen å gjøre men er menneskeskapt. Vi må tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, og dette var stygge saker med 20 millioner døde, her er en artikkel som vil forbløffe deg, var vaksinen skylden i dødsfallene?
 6. Informer alle sykepleiere du kjenner om denne artikkelen. De fleste av dem vet ikke bedre. Det ER DIN OPPGAVE!
 7. Kontakt mediakontakter og informer dem om artikkelen, det er nok dokumentasjon her til å overbevise de som allerede er feilinformert.
 8. Kontakt dine folkevalgte i din kommune, på stortinget og hvor du enn bor. Informer dem om artikkelen og krev at de leser den, følg dem opp på om de har lest den og gått igjennom faktaene grundig, dette handler om menneskeliv.

Kilder

 1. Why vaccines are not safe – Mercola.com (Verdens største frittstående helseside)
 2. Artikler om vaksiner på Naturalnews.com
 3. Gardasil Warnings – Dr Robert Young`s healtblogg – Scientific review
 4. Mercury, Autism and the Global Vaccine Program – Foredrag med mengder av dokumentasjon.
 5. Dokumentar – Shocking Documentary Will Convince You to Stay Away From Vaccines For Good
 6. Controversial Norwegian Vaccine Used In New Zealand
 7. Dokumentar – Vaccine Nation – En ekstremt viktig dokumentar, se den med en gang.
 8. Sign a petition AGAINST mandatory vaccination
 9. Journalists Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder
 10. Obama gir Baxter immunitet på forhånd for alle skader skapt av H1N1 vaksinen. Klikk her
 11. Også vist på mainstream TV; Svineinfluensaen er menneskeskapt. Klikk her
 12. Og et tonn med ytterligere dokumentasjon, tusenvis av artikler, sider, forkningsrapporter, dokumentarer, intervjuer med mer forteller deg et annet bilde enn media, skolesykepleier og din medisinske lege forteller deg.
 13. Tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, et massemord med 20 millioner døde, vaksinen var skylden i dødsfallene.

Vi anbefaler at du gjør dine egne undersøkelser. Denne informasjonen er ment for å vekke nysgjerrigheten din for en dypere sannhet rundt hva som har skjedd og som skjer om og om igjen uten vårt samtykke.

Kjetil Dreyer har gjennom flere år drevet nordens største nyhetskilde for direktesalgsindustrien, han har skrevet hundrevis av artikler og har et enormt nettverk av ledere og ressurspersoner. Han drev også organisasjonen Quality Seminars som fokuserte på seminar, kurs og konferanser som hjelper mennesker i forskjellige deler av livet. Han var leder for Vaksinekasjon.no og vaksinemotstanden rundt H1N1 vaksinen i 2009 og fortsetter sitt arbeid med å bevisstgjøre mennesker rundt helse og andre samfunnsmessige spørsmål. Gjennom sitt ønske om å utgjøre en forskjell i andre menneskers liv grunnla han Altshop.no i desember 2007 som i dag er norges største alternative nettbutikk.

Abonnere
Varsle om
guest

284 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

Veldig god artikkel, Nyhetsspeilet er etter min mening kanskje den viktigste nettavisen i disse tider. Godt design, gode artikkeler som er vellskrevet og med kilder! Knallbra!

ArneLo
13 år siden

INOCULATIONS: THE TRUE WEAPONS OF MASS DESTRUCTION
CAUSING VIDS (VACCINE INDUCED DISEASES)
(AN EPIDEMIC OF GENOCIDE)

«Thus, treatment of infection with antibiotics as well as «prevention» of disease with vaccines are both just corrupted attempts at cutting off the branches of dis-ease, when the root of the cause is a toxic internal environment combined with nutritional deficiency. »

http://www.sott.net/articles/show/187715-Inoculations-The-True-Weapons-of-Mass-Destruction

ReXoR
ReXoR
13 år siden

Kjempe bra artikkel Kjetil.
Du som meg, og mange andre vet om farene med vaksiner generelt. Og hva som er i denne vaksinen kan vi bare spekulere i , men helt sikkert lite bra for meg og mine.

Men en sprøyte svært få kjenner til er sprøyten alle får da de er nyfødt,-
det er ikke en vaksine, men en vitaminsprøyte, den gies til alle dersom ikke foreldrene motsetter seg dette.
Før navle strengen er kuttet og spedbarnet har havnet på mors bryst har denne vitamin sprøyten blitt godt plantet i låret på nurket.

Sprøyten innholder K-vitamin som er viktig for koagulering, men det er ikke det eneste den inneholder. :

fra felleskatalogen: Konakion Novum
T INJEKSJONSVÆSKE, oppløsning 10 mg/ml: 1 ml inneh.: Phytomenadion. 10 mg, acid. glycochol. 54,6 mg, lecithin. 75,6 mg, natr. hydroxid. ca. 4,8 mg, acid. hydrochlorid. 25% ca. 0,1 mg, aqua ad iniect. ad 1 ml.

oversettelse:

-Phytomenadion = Vit K
-Acid Glycochol =Aminoeddiksyre
-Lecithin = Naturmiddel
-Natr. hydroxid = Kaustisk soda/Lut
-Acid. hydrochlorid = Saltsyre
-Aqua ad iniect = Kan det bety «vann til injeksjon»? Får dårlig med nyttige treff.

—det skulle bare mangle at de injiserte nyfødte med plumbo!!!!

Så godt som ingen foreldre blir fortalt om denne sprøyten da den har blitt like naturlig å bruke ved fødsel som epidural. At den tilsynelatende har en sterk tilknytning til lekumi og andre skummle blod forstyrrelser er mindre vikig å informere om.

Men sannheten er at den er 100% unødvendig, foruten der mor er satt på større doser blodfortynnede, blodfortynnede er k vitamin antagonister, forutenen disse tilfellene finnes det ikke noe belegg for å gi denne sprøyta til fullbårne unger….mulig i noen tilfeller av leversvikt hos mor, men dog, et latterlif eksempel på tull og tøv i helsevesenet atter en gang…..den er også tilsatt div konserveringsmidler det ikke finnes belegg for at hører hjemme i nyfødtkropper…..den skal beskytte mot hjerneblødning….eller omfanget av dette om man vil, dette er ikke vanlig komplikasjon hos fullbårne unger….dersom ikke legen på død og liv skal trekke ut ungen i panikk med et vakum….som i seg selv er et eminent eksempel på massiv uforstand i «tjenesten»…..men joda premeture med mødre med leveraffeksjon på blodfortynnede, tatt med vakum av en panisk lege kan sikkert trenge k vitamin, men da trenger de stort sett så masse annet at man ikke lengre vet hva som fixa hva og hva som ødela hva i den stakkars lille kroppen….men normale unger født til termin trenger den så godt som aldri!!!! og det vet alle leger og andre som måtte finne på å vite noe om den besudla mennskekroppen!!!!

Det er oppsiktsvekkende at legemiddelindustrien har tilgang til nyfødte barn på denne måten, kanskje bare sekunder etter fødselen og før første dråpe med morsmelk.

Tenkte jeg ville dele denne informasjonen jeg opparbeidet meg før jeg ble far 25.06.09. Og oppfordre alle vordende foreldre til å sette seg inn hva helsevesenet putter i våre barn. ( merk: ingen jordmødre forgifter våre barn med vilje, bare uvitenhet.)

Håper noen fant dette innlegget nyttig.

mvh Martin.

millicent
millicent
13 år siden

Det meste her på nyhetsspeilet kan karakteriseres som
uskyldig moro, men dette er å gå over streken.
Dere som forfekter slike påstander om vaksine, bør være
klar over at dere da er medskyldige i mange lidelser.
Å påstå at influensa skyldes feil ph verdi, ikke virus er
ærlig talt sludder. Når sludderet faktisk dreper barn , slutter
det å være morsomt. Polio og vannkopper er nå på vei tilbake.
Var nesten utryddet i vesten, men takket være foreldre som
som ikke vaksinerer barna sine er det dukket opp igjen.
Vi har lav barnedødelighet her i landet. Vaksiner hjelper til med å
holde den lav.

Kjetil S
13 år siden

Millicent

Jeg anbefaler deg å undersøke litt nærmere rundt vaksiner. Om du tror det er vaksinene som er årsak til lav barnedødelighet og fravær av enkelte sykdommer vil du ved litt grundigere undersøkelse få deg en god overraskelse. Lykke til:)

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

Djevelskapen er kommet ubehagelig nær nå, og det eneste riktige er å kutte ut enhver tillit til myndigheter og media. (Nyhetsspeilet er et unntak – leser man Nyhetsspeilet får man info som tvinger en til å tenke selv).

Planene om unødig massevaksinasjon i Norge betyr at nå må vi selv ta valget, på vegne av oss selv og våre aller mest kjære:

Alternativ 1: UNNGÅ vaksine, og risikere å få svineinfluensa. Hvis vi skulle bli smittet med svineinfluensa, så kan vi risikere å måtte være hjemme fra jobben/skolen et par dager, få styrket immunforsvaret og bli immune mot senere angrep av svineinfluensa.

Alternativ 2: Blindt adlyde media/myndigheter i blind tillit til at vaksineserumet (som er helt nytt, med ukjent innhold, og ukjente virkninger) vil beskytte oss mot alternativ 1.

Valg av alternativ 2 vil gi en ukjent men sannsynligvis svært høy risiko for genskader, senskader, invaliditet, død og pandemispredning fra våre egne mottatte virus – virus injiseres/spres som kjent via vaksinesprøyter (dette vil bli pandemi på ordentlig, skapt av vaksinen, ikke sandkasse-«pandemi» som nå, skapt i en PC hos WHO fordi det stod nedfelt i noen hemmelige WHO/NWO-instrukser).

Sannelig om jeg vet hva jeg skal velge for meg selv og barna mine – jeg er jo så glad i dem og vil dem jo det aller beste.

Jeg tror sannelig jeg står overfor MITT LIVS VALG. Velger jeg feil – antar jeg det vil bli slutt på det gode liv (sic).

Jeg får bruke sommeren til å tenke over saken…det eneste som betyr noe er jo at jeg velger riktig til slutt…

Lykke til med DITT LIVS vaksine-valg !!

Nancy Michaelsen
Nancy Michaelsen
5 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Svineinfluensa, var kun vanlig influensa…ikke hør på de myndigheter,, lurer folk trill rundt !

fjellwalk
fjellwalk
5 år siden

Med ”vanlig” influensa mener du kanskje den såkalte sesong-influensaen som hvert år herjer blant oss.

Men hvilken myndighet har sagt at dengang så mye omtalte svinefluen, som skapte så mye kontrovers, var som en vanlig influensa. Jeg sier ikke at det ikke er sant, men det blir bare så mye mer opplysende hvis det i det minste legges ved en troverdig link (ikke NS) Ellers har det lett for å bare forbli en tynn og uinteressant suppe!

Nancy Michaelsen
Nancy Michaelsen
5 år siden
Svar til  fjellwalk

Såfall suppe ,når en ikke holder seg oppdatert , og normal fornuft ;) Du kan også google ,finnes linker
i all mass, bla. at flere får svineinfluens ,enn den classiske , (om en kan kalle den årlige det) Influensaen er
hard for de med dårlig immunforsvar, …det er også link hvor mange som har fått erstattning etter denne svine influensa vaksinen….må du ha disse severt, får du si fra . ;)
https://nhi.no/sykdommer/infeksjoner/virusinfeksjoner/svineinfluensa/

fjellwalk
fjellwalk
5 år siden

Nå har det vel skjedd mye siden 2009 hva gjelder H1N1 og WHO og norske FHI,s skrekkscenario om denne kommende verdensomspennende pandemien. For noen kom kanskje tankene om den såkalte Svartedauden og Spanskesyka … Kanskje var det også hensikten (konspirasjonsteori?)

Jeg er såpass voksen at jeg husker godt daværende helseminister ”pølsehansen” som i sakens anledning gikk rundt og tenkte på tall; og tallet ble til slutt 13tusen svinevirusdøde … Hvordan han kom fram til dette tallet, er det vel fortsatt ingen som vet, bortsett fra ham selv.

Faktisk, så var Jeg en av dem som den gang ikke tok imot vaksinen, og dermed ble jeg uglesett både som smittebærer og helt uten omtanke for andre mennesker (av dem som ikke kjente meg) men vi lever i beste velgående, friske og oppgående både jeg og min familie. lucky you vil nok sikkert noen forkjempere si.

Nå høres jeg sikker ut som en ekte ”nyhetsspeiler” Men ansvarlige helsemyndigheter har vel også innsett de faktiske forhold. I hvert fall er det betalt ut millioner i vaksineskade-erstatninger. Men noen tjente uhorvelig med penger på hysteriet!

https://www.personskadeadvokater.no/135-millioner-er-utbetalt-i-erstatning-etter-svineinfluensavaksine/

Knut
Knut
5 år siden
Svar til  fjellwalk

Pandremix var en av flere vaksiner, og har ikke vært brukt siden 2010.

https://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/history/narcolepsy-flu.html

Et annet problem er omtalen av vaksiner i media/sosiale medier (noe som bl.a fører til at «antivaksere» uten blygsel omfavner enhver negativ side med vaksiner som kommer frem – men samtidig ikke evner å ta inn over seg at i det store og hele er diverse vaksiner noe av det viktigste som har skjedd menneskeheten).

«Despite the many cases of narcolepsy reported following Pandemrix vaccination, it is important to note that the epidemiology is not straightforward and has many confounding factors [detailed in (13)]. In particular, the rapid and widespread media exposure of the potential link between vaccination and narcolepsy likely introduced a strong bias into the detection and reporting. For example, both physicians and patients were likely to be hyper-vigilant to potential signs of narcolepsy (awareness bias), particularly in vaccinated patients (selection bias), leading to a skewing of the data (13). Moreover, it is difficult to separate the effects of influenza infection from the effects of vaccination. In fact, clinical studies suggested that infection was already widespread in Northern Europe at the time that overlapped with vaccination (14). Given that a seasonal increase in narcolepsy was reported in China during the 2009-2010 pandemic (9), despite the lack of a vaccination campaign, influenza infection may pose an equal or higher risk of developing narcolepsy in susceptible subjects. Unfortunately, serum samples taken at the appropriate times from affected and control subjects in Northern Europe are not necessarily available. Thus, the actual risk of developing narcolepsy following Pandemrix vaccination is difficult to assess.»

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5104623/

Nancy Michaelsen
Nancy Michaelsen
5 år siden
Svar til  Knut

Jeg mener friske folk skal tåle en influensa , og det viser seg stadig at de blir skikkelig syke av Influensa, disse som tar vaksine . Vaksine mot influensa er rettet mot lunge og hjerte syke , ikke friske folk. Jeg tok heller ikke vaksinen under den såkalte pandemien ,forebygget i stedet,det går faktisk an ! den vaksinen var heller ikke sjekket nok,å var mye dritt i ! så glad jeg tenker selv ;) Folk får gjøre hva de vil ,til å med jeg ;) det er værre med de foreldrene som ikke tar de vanlige vaksine på sine unger, som Mesling ,diftere …! de gir ikke sine unger smertestillende heller, det er det som burde vært forbudt. Finnes flere linker om dette.
http://www.vg.no/a/23330868

fjellwalk
fjellwalk
5 år siden

Ikke all vaksine er like bra for alle, tydeligvis. Det har vært flere tilfeller av helseskader hvor vaksinen har fått skylda. Meningokokk-vaksinen på åtti og nitti tallet er en annen sak som noen mener er en vaksineskandale.

Det verste tilfellet, eller et av dem, var en jente som en tid etter sprøytestikket ble lam fra livet og ned. En annen måtte ligge seks år i et mørkt rom. Skulle det vise seg at det finnes en årsakssammenheng, er vel skandale det rette ordet.

Men som du sier; vaksiner som er utprøvd og virker og beskytter våre barn mot sykdommer, og også senere i livet, må vi bare ta i mot!

https://www.dagbladet.no/nyheter/far-65-mill-i-erstatning-etter-skolevaksine/65064137

Knut
Knut
5 år siden

Nei jeg har heller ikke tatt svineinfluensavaksine – fordi jeg anså meg selv som «ung og frisk». Det hører med til historien at jeg sannsynligvis hadde svineinfluensa, jeg hadde i hvert fall en influensa som gjorde meg sengeliggende i 6 dager. Og det er uvanlig for meg.
Nå blir f.eks influensavaksiner kun anbefalt enkelte grupper – typisk syke og eldre som gjerne har nedsatt immunforsvar.
Men å f.eks argumentere mot barnevaksinasjonsprogrammet blir for dumt slik som de fleste gjør her inne. Da har man grunnleggende manglende forståelse for dette – og da blir det vanskelig å diskutere fruktbart. Se bare hvordan f.eks en av moderatorene her på NyS argumenterer når hen blir møtt med saklige argumenter. Da er meningsmotstandere «ansatt i CIA, etterretningen, av jødene» eller hva det måtte være…

Nancy Michaelsen
Nancy Michaelsen
5 år siden
Svar til  Knut

Da er vi enige litt da ;)

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

til Hans Gaarder: Slik du fremviser alternativene. Trenger du virkelig en hel sommer på å bestemme deg? Jeg hadde brukt 1 sekund jeg. Å bli hjemme fra skolen eller jobb 4-5 dager med influensa eller sprøyte i seg risiko-vaksine? Dette kaller jeg ikke noe livs valg. Dette valget er lettere enn å velge mellom Norvegia eller Jarlsberg!:) å det vet du!

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

Til TruthHunter: Du har så rett, så rett, naturligvis, og valget er forlengst gjort. Den tvilende-ironiske stilen var valgt som et retorisk håndgrep for å bevisstgjøre – at det faktisk dreier seg om et valg. Se deg rundt og du vil se store horder av uopplyste personer som sluker det som media og myndigheter serverer med hud og hår. Denne gruppen begynner nå å leve mer utsatt, for ikke å si farlig, hvis de ikke snart blir bevisstgjort at det er visse valg de selv måtte foreta. Hvor langt fremskreden er masse-psykosen om å la seg injisere med sprøyter levert av Rockefellernes Rottegiftinstitutt (Folkehelseinstituttet) «fordi det føles tryggest» ?

En historisk parallell som faktisk er mye mer relevant enn det kan virke ved første øyekast er det som skjedde med hundretusenvis av sivile i Europa under andre verdenskrig. En dag fikk de en innkalling fra MYNDIGHETENE om å møte på jernbanestasjonen og ha med seg mat og klær for noen dagers opphold utenfor hjemmet.

Det kan snart bli tid for en ny runde fryktelig etterpåklokskap her på berget (med vaksinesvindelen tidfestet til høsten)… Tilbake til krigen: Spørsmålet er hvorfor ikke flere fattet ugler i mosen over det faktum at DE BLE IKKE BEDT OM Å TA MED PENGER TIL TOGBILLETTEN. Hvis «myndighetene» betalte togbilletten burde dette ha vært tolket som et forvarsel om ugler i mosen, og VALGET burde ha vært IKKE å møte opp på togstasjonen i det hele tatt (heller å løpe og gjemme seg i skogen eller ta toget langt ut på landet eller whatever). Det var svært så som fattet valget om å droppe fremmøte; de ville jo ikke «trosse myndighetene» (de var sikkert – som vi – lært opp til å tro at myndighetene hadde sitt beste for øye). Hvor høy ble andelen av Auschwitz-unnalurere ? Under en prosent ? Under en promille ? Og hvis de sjokkerte klarte å tenke noen klare tanker innestengt i «dusjen»(gasskammeret) kan det ha vært i retning av:
1. Det er noe jeg ikke har vært klar over.
2. Ennå finnes det ondskap i denne verden.

Datidens VALG var å unnlate å møte frem på togstasjonen (ombord i toget var deres skjebne allerede forseglet, og flukt var i praksis umulig).

Tilbake til masse-vaksinerings-planen for Norge:
Valg-punktet er å la være å la seg vaksinere – og få flest mulig andre til å gjøre det samme. Har man først fått svineriet inn i kroppen er det som å ha gått ombord i toget – det finnes ikke flere valg å ta – det er bare å vente og se hva som skjer og håpe det beste.

zero
zero
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Helsedirektoratet har anskaffet sprøyter og kanyler til bruk for massevaksinasjon i forbindelse med Influensa A (H1N1). Varene er lagret i Moss, totalvolum i lager ca 700 europaller.Disse varene skal fordeles til angitte leveringsadresser i 431 kommuner, 15 bydeler i Oslo samt inntil 140 sykehus (maksimalt 586 leveringspunkter totalt).Varene må være ferdig distribuert innen 16. oktober 2009.
CPV: 60161000.

http://www.doffin.no/search/show/search_view.aspx?ID=SEP132391

ArneLo
13 år siden

Avgifting er en super måte å hjelpe kroppen fikse dette selv. Dr Shery Rogers «Detoxify or Die» er en godt utgangspunkt for dette.
Sherry Rogers skriver i begynnelsen av boka:
«If you are serious about healing, then brace yourself for a crash course in curing whatever ails you. I’ll take you step-by-step through the most important paradigm shift of your life…the secret is in getting your body so chemically unloaded and nutrient primed, that it heals itself.»

Utdrag finnes her:
http://www.nusauna.ca/pdf/detoxify_or_die.pdf

Og her er en tråd som drøfter avgiftning:
Anti-Candida, Inflammation, Heavy Metals Detox and Diet
http://www.cassiopaea.org/forum/index.php?topic=10573.0

SOTT Special Report: The Flu Threat
http://www.sott.net/articles/show/183332-SOTT-Special-Report-The-Flu-Threat

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

til Hans Gaarder: Der er jeg enig. At jeg tok tak i denne informasjonen som fantes på internett startet med 9/11 konspirasjonene. Jeg trodde overhodet ikke på dette og var en Bush-vennlig person. Nettopp fordi i min verden fantes det farlig terrorister og disse måtte drepes. Så når jeg ble ett «bevisst» menneske, da snudde jeg tvert om og ble anti-USA, anti-Israel, anti-YouNameIt. Det er liksom så mye i dagens samfunn å være sterkt imot fant jeg ut etterhvert! Hadde jeg ikke blitt bevisst på all infoen på nettet ville jeg garantert sprøyta i meg alt av vaksiner jeg ble tilbudt fordi man tror at myndighetene vil deg godt. Det er mulig lokale myndigheter vil deg godt. Men Norge er idag ikke et demokrati lenger. Vi er et copyandpaste samfunn. Blir ting godtatt i EU og USA så er det jo sikkert bra for oss også tenker myndighetene her i Norge å godtar lover og direktiver uten særlig kritiske undersøkelser. Det ligger på en måte i mennesket natur, hvertfall Nordmenns at har man gitt noen tillit, så spør man ikke kritiske spørsmål og undersøker noe særlig. Man tar imot og gjør som personen vil eller sier fordi man stoler på den. Derfor er menneske sårbart som individer og gruppe. Vi gjør i dagens samfunn nesten ingenting selv lenger, det begynner og snart inkluderer tenking også. Vi tenker at samfunnet fikser det for oss. Når samfunnet tenker for deg. Da har det godt for langt. Slik det har nå.
Det som hadde vært morsomt rundt denne vaksinehøsten som kommer. Det er å spurt direkte til politikere, altså de som styrer høyt oppe i systemet om de vil ta denne vaksinen selv på direkte TV for å vise folket at dette er trygt. Se for deg Stoltenberg sprøyte i seg svineinfluensa vaksine direkte på NRK. Tror du han hadde gjort det? Jeg tipper et klart nei.

Stellasteg
Stellasteg
13 år siden

Løgnen er bevart i 150 år på tross av at vaksiner:
– er uvirksom som beskyttelse mot sykdommer.
– kan fremkalle sykdommer de skulle beskytte oss mot.
– kan overføre sykdommen selv om de ikke er syke.
– kan gjøre mennesker mere mottakelige ovenfor sykdommen

Forebygger vaksiner sykdommer – eller utvikler de dem?

Historien om vaksinering.
I 1905 døde 10% av befolkningen på Filippinene på grunn av kopper. Etter et massivt vaksinasjons-program døde 25% av befolkningen som nå var vaksinert. Allikevel økte vaksineringen for hele folket. I 1918 døde 54% hvor 95% var vaksinert. Hovedstaden Manila, hvor alle var vaksinert og re-vaksinert ble hardest rammet med 65% døde.

På øya Mindanao i nærheten nektet folket å la seg vaksinere. 11 % døde. På tross av dette beviset, fortsatte koppervaksineringen, og i 1966 iverksatte WHO en verdenskampanje som skulle vare i 10 år, men som måtte oppgis fordi vaksinen viste seg å være uvirksom.

Vaksiner mot tuberkulose og stivkrampe er unødvendig fordi man aldri kan bli immun ovenfor disse sykdommer.

Meslinger, hvor 90% av kvinner er naturlig beskyttet mot, og hvor risikoen for smitte er begrenset til de første 3 mndr. av en graviditet. Allikevel vaksineres det.

Difteritt, som kun 7% av barna ble smittet under de største epidemier. Allikevel vaksineres og revaksineres befolkningen.

Influensa og leverbetennelse, hvor vira blir resistente for vaksinens antistoffer. Disse to vaksiner er totalt unyttige og er meget farlige.

Den beste immunitet er vår egen naturlige immunitet. Den finnes normalt hos 80-90% av alle barn under 15. Barnesykdommer er ofte kroppens egen mekanisme til å kvitte seg med giftstoffer. Å vaksinere mot barnesykdommer ødelegger kroppens egen forsvarsmekanisme. Å vaksinere er å erstatte kroppens eget naturlige immunsystem. Det forekommer utallige vaksinasjonsskader, som spenner fra mindre problemer til allergiske, nevrologiske, til spedbarns plutselige død.

Skaden kan vise seg øyeblikkelig, eller etter flere måneder eller år. De kan være av kort eller lang varighet. De er kjente og ukjent. I et TV-program viste flere mødre øyeblikkelige skader på friske barn som autisme og epilepsi, men legestanden forsvarer fortsatt vaksinering. Hvorfor må våre barn lide? De med Rudolf Steiner som læremester, har færre sykdommer og allergier enn ellers. De vaksiner sine barn langt sjeldnere eller aldri, fordi de har lært hvordan kroppen virker i sammenheng med sjel og ånd. De tenker hele mennesket.

Myndigheten har opplysninger om alle skadene vaksiner påfører, men de skjuler dem. Det tok 45 år å innrømme at 175.000 – 600.000 amerikanske soldater ble smittet med hepatitt B (leverbetennelse) fordi viruset fantes i vaksinen mot gul feber. Et stort antall barn blir rammet av omfattende nevrologiske abnormiteter, som en katastrofal følge av vaksinasjoner.

I USA er 20% av barna utviklingshemmet som følge av hjerneskader forårsaket av vaksiner.

Det har hatt en negativ virkning på skolesystemet som simpelthen ikke kan tilpasse seg så mange barn som hverken kan lese eller skrive. Det har også bidratt til den stadig økende vold og kriminalitet som begås av ungdom med en psykopatisk personlighetsstruktur, skapt av vaksiner Skremmende og uforutsette bivirkninger av vaksiner:

Fremkomsten av nye og ukontrollerbare sykdommer som for eks. AIDS

En permanent og arvelig endring av vår genetiske kode, som vi hverken kan eller tør forutse konsekvensene av.

Det dannes nye typer virus som endrer seg, og går videre til flere generasjoner ved hjelp av sædceller eller eggceller, eller morsmelken. Allikevel blir mange vaksiner laget på celler fra dyr som selv er smittet av alle slags vira. Det er grunnen til at vi får så mange ubehagelige overraskelser.

I 1987 ble det bekreftet at HTL V4 kom fra afrikanske grønne aper. HTL V1 er viruset som fremkaller leukemi hos mennesker, og HTL V3 er viruset som fremkaller AIDS. Viruset som fremkaller hønseleukemi, smittet vaksinene mod gul feber og meslinger frem til 1962. Og allikevel stiller vi spørsmålet: Hvorfor har vi fått en AIDS-epidemi? Til tross for dette fortsetter myndighetene, ikke bare med å vaksinere våre barn fra fødselen til skolealder, men utvider vaksinasjoner også for oss voksne. Det har de gjort i hele verden de siste 25 år.

Hvor mange er klar over at 45% av Unicefs midler brukes til å vaksinere befolkningen i den 3. verden, mens kun 17% brukes til rent vann og sanitære forhold? Unicef kan også opplyse om at hver femte person i hele verden ikke har rent vann og tilstrekkelige sanitære forhold. Barn i den 3. verden har mere bruk for vann og sanitære forhold, og ikke aggressive vaksiner som dreper befolkningen som fluer! I de afrikanske land har massive vaksinasjonsprogrammer bevirket at befolkningen er blitt deprimert. Det samme skjer nå pga. AIDS, og allikevel fortsetter vaksineringen.

Som om ikke det var nok har WHO igangsatt et utvidet program for immunisering, hvor formålet er å vaksinere alle barn i hele verden mot: polio, difteritt, stivkrampe, meslinger, kikhoste og tuberkulose. Vi skal være klar over at det myndighetene forteller er langt fra den virkelige sannhet. De sier at vaksiner forebygger epidemier, mens den virkelige epidemi er vaksinasjonene. FN og WHO er i full gang med å trenge inn alle steder i verden med sin Nye Verdensorden. Det er en maktfull global myndighet over alle verdens regjeringer som hevder at den sikrer verdensfreden.

I 1974 startet WHO et omfattende program som skulle arbeide for Sunnhet for alle i 2000

Den 3. Verden fikk til slutt overbevist WHO at de hadde sine egne spesielle behov, og at de ville ta del i beslutningsprosessen. Det var på dette tidspunkt at WHO ble innviet som verdens øverste organ hva angår helse og sunnhet, og overskygge de nasjonale regjeringer.

I 1978 møttes alle WHO’s medlemsland i Alma Ata for å fastlegge en felles grunnleggende sunnhetspolitikk som alle skulle delta i på demokratisk vis. Alma Ata erklæringen ble etterfulgt av Flexner Rapportens verdensomspennende anbefalinger. Det var en rapport som innførte begrepet «vitenskapelig» medisin (sykdomsmedisin) som den eneste gyldige og utelukket alle annen form for medisinsk behandling. Rapporten ble finansiert av Carnegie Fond og gjennomført av Rockefeller Fondene som var sponsorer ved Alma Ata Konferansen sammen med Verdensbanken, Unicef og storkapitalen som så edelt brukte sine penger på verdens sunnhet!
Snakk om Mafia!

I 1983 startet WHO sitt Utvidede Program for Immunisering, for derved å nå sitt mål:

«Sunnhet for alle i år 2000».

Det ble dannet en komite som skulle overvåke vaksinasjonen av alle barn i hele veden mot de tidligere omtalte 6 sykdommer. Komiteens medlemmer var:

Robert McNamara, tidligere formann i Verdensbanken, FN’s offisielle bank.

Jonas Salk, direktør for Salt Instituttet som er produsent av vaksiner og kjemiske reagensmidler først og fremst for US Army, og arbeider kontraktsmessig med Pentagon

Léopold Sedar Senghor, formann for Unilever som er verdens største produsent av margarin, olje og såpe. Tenk! WHO, storfinansen, industrimagnetene og militæret samarbeider om å frelse verdens barn. Så rørende!

I 1984 fikk WHO FN til å vedta: «Konvensjonen for Barns Rettigheter» som skulle forbedre forholdene til barn i hele verden. Dette ble bestemt uten noen form for diskusjon eller representasjon eller rådgivning fra noe land. Konvensjonens bestemmelser:

Den innførte barnets borgerrett.

Den erstattet foreldremyndighet med en plikt til å adlyde de adminastrive myndigheter.

Den ga myndighetene rett til å fjerne barnet fra «forsømmelige foreldre».

Den anerkjente barnets rett til valgfrihet, tankefrihet, talefrihet, religion – og trosfrihet og forsamlingsfrihet. De eneste innskrenkninger er lovens forskrifter som har med helse å gjøre.

Den påla alle land å gjøre alt som sto i deres makt for å sikre gjennomføringen av barnets rett til glede seg over bedre helse, og treffe passende forholdsregler til å utvikle en forebyggende helsepleie, som å gjennomføre vaksinasjonsprogrammer.

Konvensjonen for «Barns Rettigheter» gir myndighetene rett til, mot foreldrenes ønske å gjennnomtvinge følgende:

Blodoverføringer, selv om man er motstander av dette.

Vaksiner selv om man er motstander av vaksinering.

Anvendelse av såkalt skolemedisin, selv om man foretrekker alternativ medisin.

Alvorlig medisinsk behandling som f.eks. AZT ved AIDS, selv om man ikke ønsker det?

La oss ikke glemme at det ikke er barn og foreldre, våre barn, pasienter, våre leger eller Regjeringen i Norge som har ønsket dette, men den konvensjonelle, kjemiske, industrien – skjult bak WHO med de edleste hensikter som kontrollerer vår helse. Er ikke det mafiastruktur? Hvorfor denne dødbringende hensynsløshet? Hva er hensikten med at våre myndigheter ødelegger vår helse, og hvem har nytte av det? Det er hevet over tvil at noen ett eller annet sted tjener «abnormt» mye penger på galskapen.

La oss se nærmere på systemet.
Det er dyrt å vaksinere. Det tjener industrien på.

En selger vaksiner, en annen et arsenal av medisiner som skal avhjelpe bivirkninger som følge av vaksinering. Deres fortjeneste øker, mens våre utgifter øker for hvert år.

Vaksinasjon stimulerer immunsystemet som er kroppens forsvarsmekanisme. Hvis vaksinasjon gjentas utmatter den immunsystemet. Den gir en falsk følelse av sikkerhet og åpner døren på vidt gap for alle mulige sykdommer. AIDS er en av dem, og den har kunnet utvikle seg fordi grunnlaget ble lagt ved å ødelegge immunsystemet. Det har fått AIDS til å eksplodere og at sykdommen fortsatt florerer.

Vaksinasjon øker avhengigheten av helsevesenet og forsterker troen på at kroppen ikke klarer seg selv. Den skaper mennesker som hele tiden trenger hjelp og erstatter selvtillit til blind tiltro til andre. Den fører til tap av verdighet og gjør oss økonomisk avhengige.

Den trekker oss inn i sykdommens onde sirkel (frykt – fattigdom – resignasjon) og gjør oss til lydige flokkdyr som det er lett å styre, utnytte og føre til «slaktebenken».

Vaksinering desimerer befolkningsgrupper. Robert McNamara, tidligere formann i Verdensbanken og USA’s utenriksminister beordret en massiv bombing av Vietnam.

Som medlem i Det Utvidede Immuniseringsprogram fremsatte han følgende uttalelser i det franske bladet «J’ ai tout copris»:

«I mot befolkningens vilje må det iverksettes drastiske tiltak for å minske dens størrelse og vekst. Derfor må man øke dødsprosenten. Hvordan? Ved hjelp av naturlige midler som sult og sykdom.» Vaksinasjon gjør det mulig å velge befolkningsgrupper som bør desimeres. Den gjør det lettere å foreta et målrettet folkedrap. Den gjør det lovlig å drepe folk av en bestemt rase, fra en bestemt befolkningsgruppe og et bestemt land, mens andre går fri. Og det skjer i sunnhetens og trivselens navn.

Vaksinering utvider kløften mellom rik og fattig. Vaksinasjon fører til sosial vold og kriminalitet. Vaksinasjon fungerer som et slags eksperiment som kan bruke en hel befolkningsgruppe som forsøkskaniner av nye produkter. Ved å dekke seg bak deres edleste hensikter som trivsel og velferd blir folk vaksinert mot en falsk epidemi med produkter man ønsker å teste. Vaksinen mot leverbetennelse ser ut til å være myndighetenes valg for å oppnå dette mål.

Vaksinen er fremstilt ved genetisk manipulasjon og den er mye farligere enn tradisjonelle vaksiner fordi den innpoder celler i kroppen som er fremmed for dens genetiske kode. Dessuten produseres denne vaksinen av virus som er dyrket av ovarierne av kinesiske hamstere. Man behøver så stor fantasi for å skjønne hvordan fremtidige generasjoner vil komme til å se ut!

Men som ikke det var nok, så sies det også at vaksinen fremkaller leverkreft! Allikevel blir vaksinen anbefalt hos myndighetene som først tvangsvaksinerer alle som arbeider i det såkalte helsevesen og dernest resten av befolkningen. Vi ser at visse befolkningsgrupper forsvinner fullstendig i Afrika. Mellom 50 og 70% er døde i områdene Zaire, Uganda og i det sydlige Sudan.

I 1967 døde 7 forskere i Marburg i Tyskland av feber og indre blødninger etter at de hadde arbeidet med afrikanske grønne aper. I 1969 drepte den samme sykdom også tilfeldigvis tusener av mennesker i Uganda. Det samme skjedde i Sudan og i Zaire. Ved en CIA-høring innrømmet kreftlege Dr. Gotleib at han i 1960 hadde forurenset Kongofloden i Zaire med en mengda vira for å smitte mennesker som brukte floden som drikkevannskilde. Dr. Gotlieb var leder av National Cancer Institute.

For flere år siden skrev Reuters: En sykdom som ligner AIDS har drept 60.000 mennesker i det sydlige Sudan. Hele familier og landsbyer er forsvunnet.

Denne sykdom, Kala azar, gir feber og vekttap. Symptomene er de samme som ved AIDS hvor immunsystemet er mangelfullt og man dør av tilstøtende infeksjoner. Jeg kunne ha skrevet mye mere om vaksiner, men skal foreløpig avslutte denne sekvensen med en historie fra Guylaine Lanctöt’s arbeid omkring tema vaksinering:

«Jeg kjenner et tilfelle fra indianerne i Québec hvor en mor ikke ville vaksinere sitt barn. Pleiersken som besøkte henne fikk overbevist henne om at vaksinen var obligatorisk. Moren ga etter, og i dag er barnet skadet både fysisk og mentalt (lammet og spastisk).

Jeg vil på ingen måte skremme vordende mødre med denne informasjonen, men vi ser stadig oftere historier om vaksinens skadevirkninger. Det kan være fornuftig å stille seg selv en del spørsmål før en lar sine friske barn vaksinere mot blant annet barnesykdommer. For hva er en sykdom? Som jeg har sagt tidligere er det kroppens varsellampe, og når et barn får meslinger, røde hunder osv., er det et tegn på at barnet kvitter seg med giftstoffer. Det naturlige forsvarssystem som barnet er født med, må ikke ødelegges av et unaturlig system.

Er vaksinasjoner frivillig?
Under et TV-program ble dette spørsmål stillet til en ekspert på dette området. Svaret var følgende:

«Ja, det er frivillig å vaksinere seg i Norge. Men vi anbefaler å vaksinere dine barn, fordi de kan få en alvorlig sykdom med døden til følge.» Dette er det frivillige valg om vaksinering i Norge!

Vaksiner som inngår i det norske barnevaksinasjonsprogrammet.

3 måneder: Difteri, stivkrampe og kikhoste (kombinasjonsvaksine) Haemophilus influenzae type B og poliomyelitt (kombinasjonsvaksine)

5 måneder: Difteri, stivkrampe og kikhoste (kombinasjonsvaksine) Haemophilus influenzae type B og poliomyelitt (kombinasjonsvaksine)

11-12 måneder: Difteri, stivkrampe og kikhoste (kombinasjonsvaksine) Haemophilus influenzae type B og poliomyelitt (kombinasjonsvaksine)

11-12 år: Meslinger, kusma og røde hunder (kombinasjonsvaksine)
Skolestart Poliomyelitt

11-12 år: Difteri og stivkrampe (kombinasjonsvaksine)

12-13 år: Meslinger, kusma og røde hunder (kombinasjonsvaksine)

Ungdomsskole: Tuberkulose Poliomyelitt

Årlig: Influensavaksiner omtrent hvert år.

Videre anbefales vaksinering hvis man skal til andre strøk i verden

Og vi blir sykere og sykere.

Det er ingen andre enn deg og meg som eventuelt kan endre system. Derfor ber jeg innstendig om: Har du mistenkelige erfaringer med deg selv eller noen fra familien som du ønsker å meddele, så skriv din historie. For tro meg. Det er ved DIN hjelp vi kan komme videre i dette viktige arbeid for våre fremtidige generasjons barn. Derfor bør du delta i helsekampanjen!!!

Et potpurri over vaksinasjonsskader

KORT PERIODE
kikhoste
poliolignende lammelser
allergier
eksem
utslett
astma
ubehag og besvimelse
smertefulle betennelser
lokale reaksjoner
dødelige anafylaktisk sjokk
feber
nyreanfall
gikt
mave-tarmproblemer
krybbedød (1-3 uker vaksinasjon)

Alle nervesystemets
akutte sykdommer
fra alvorlige til lette
hjernebetennelse
uhelbredelige nevrologiske anfall
cerebral parese
alvorlige hjerneskader

MIDDELPERIODE
nevrologiske forstyrrelser
autisme
hjerneskader
kramper
hyperaktive barn
konstant skriking
anoreksi, bulimi
blindhet, døvhet
stumhet, dysleksi
hypotomi
forsinket utvikling
hjerneskade

Mentale problemer
ADHD
sen mental utvikling
intellektuelle problemer
innlæringsproblemer
hypersexualitet
følelsesmessig ustabilitet
ungdomskriminalitet
psykopatisk personlighetsstruktur
kriminell atferd
barneleukemi
hyppige infeksjoner
tallrike allergier

LANG PERIODE
konstant virkning
ubalanse i kroppen
svekkelse i immunsystemet
ødeleggelse av våre cellers indre
permanent endring av kromosonene
DNA misdannelse
nye mutasjoner
multiple sklerose
leukemi
kreft
AIDS
medfødte misdannelser
sterilitet
kronisk tretthetssyndrom
epilepsi
parkinsons sykdommer
hjerte- karsykdommer
allergier
degenerative sykdommer
alzheimers
lupus
leddbetennelse
forekomst av nye ukjente sykdommer

ringo
ringo
13 år siden

Nei !!

ringo
ringo
13 år siden

Vi er allerede åndelig lobotomert av denne industrien,
og bevisstheten redusert til små lysglimt.

Blir dette den siste olje??

http://www.bt.no/innenriks/article873936.ece
Better keep your children out of school to avoid these toxic mercury based poisonous vaccines that once in the system, unendingly destroy brain cells.

Government Readies Schools as Mass Vaccination Clinics

Nationwide vaccination programs expected to be instituted this fall following WHO declaration of swine flu pandemic status
Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Wednesday, June 17, 2009
The government is telling schools across the country to prepare to be used as clinics for mass vaccination programs set to be instituted later this year, according to an Associated Press report.
http://www.prisonplanet.com/government-readies-schools-as-mass-vaccination-clinics.html

ringo
ringo
13 år siden

På Norsk,,Lettere å holde barna ut av skolen for å unngå disse giftig kvikksølv basert giftig vaksiner som en gang i systemet, unendingly ødelegge hjernens celler.

Regjeringen Readies Skoler som Mass Tannhelse Klinikker

Landsdekkende vaksinasjon programmene forventes å bli anlegges denne høsten følgende WHO erklæring av svin influensa pandemic status
Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Onsdag 17 juni 2009
Regjeringen sier at skoler over hele landet for å forberede seg til å bli brukt som klinikker for masse vaksinasjon programmer sett skal anlegges senere i år, ifølge en Associated Press rapporten.

Vandalf
Vandalf
13 år siden

Jeg finner det underlig at det skal gjennomføres en massevaksinering i forbindelse med den såkalte svineinfluensaen. Det virker lite gjennomtenkt og noe overilt. Jeg vil derfor tenke meg meget grundig om før jeg tar denne vaksinen, eller lar sønnen min få den, men nok om det.

Jeg finner det også underlig at så mange synes å mene, når vaksiner diskuteres, at myndigheten ikke vil det beste for sine innbyggere. Ja, noen later til og med å tro at myndighetene bevisst går inn for å påføre skade.

Jeg tror ikke det er tilfellet.

At Legemiddelindustrien er en kynisk bransje med profittmaksimering som mantra er det liten tvil om, de har jo aksjonærer de som de fleste andre selskaper. Men å tro at Legemiddelindustrien bevisst går inn for å skade populasjoner er å dra det vel langt. Riktignok finnes det rystende historier om medikamenter som aldri burde vært godkjent for salg og hvilke lideleser disse har påført mennesker, men disse er i forvinnende mindretall når man legger hele industriens omfang til grunn, som jo er ENORM.

Så er det andre igjen som synes å mene at legemidler/vaksiner er «elitens» eller «They’s» hemmelige våpen for å kontrollere/dominere/desimere menneskeheten. Da er vi over i det reneste konspiratoriske babbel, etter min mening. Eliten har alltid hatt, har og vil også i fremtiden ha verdensherredømme, enten vi liker det eller ikke. Det er jo vitterlig derfor de kalles eliten (hvem som til enhver tid utgjør eliten er imidlertid dynamsik og i stadig endring).

Jeg synes forfatteren, Kjetil Dreyer, reiser en interessant og relevant debatt, men jeg reagerer på det ensidige negative fokuset på vaksiner i artikkelen og den tendensiøse kildebruken som utelukkende synes å støtte forfatterens syn. At det finnes et overveldende kildemateriale som viser vaksiners positive effekter synes forfatteren ikke å ha fått med seg, men det får så være.

Det som jeg imidlertid reagerer på er måten forfatteren imøtegår relevant kritikk;

«Millicent, jeg verdsetter din kommentar, men du har ikke gjort jobben din.»

Denne type billig hersketeknikk bør forfatteren unngå, da Millicent i aller høyeste grad reiser relevante problemstillinger, som forfatteren etter min mening ikke hensyntar.

Det er noen ubestridelige fakta vi ikke komemr utenom;

– vi er blant de land med lavest barnedødelighet
– vi er blant de som lever lengst i verden
– vi er ved relativt god helse som populasjon (inaktivitet og dårlige kostholdsvaner er i ferd med å endre på dette)
– sykdommer man dør av andre steder på kloden er tilnærmet utryddet hos oss

(for enorme mengder kilder er det bare å google i vei. Begynn gjerne med Statistisk Sentralbyrå for makrotall)

Dette er jo ulogisk, dersom man følger forfatterens og andre debattanters resonnementer. Det skulle jo vært stikk motsatt all den tid vi er en av verdens mest vaksinerte populasjoner, i tillegg til alt vi trykker i oss av legemidler…

Hvilken kompetanse er det du har, Kjetil Dreyer, som kan uttale;

«Nå er Norske myndigheter i ferd med å utføre overgrep mot den norske befolkning»

Har du medisinsk/farmasøytiskfaglig bakgrunn?

På den ene siden har vi altså myndigheter/legemiddeindustri/legevitenskap som anbefaler vaksine og på den andre siden har vi selvoppnevnte profeter som Kjetil Dreyer som på relativt tynt grunnlag uttaler seg mot etablert konsensus, ofte med tvilsom kildebruk.

Hvem skal jeg tro på?

Hvem vil du tro på?

Har forfatteren en agenda her? Er det mitt ve og vel han er opptatt av?

Eller ligger det noe mer bak dette glødende engasjementet mot vaksiner?

Dette er et såpass alvorlig tema at jeg ville tenkt meg grundig om før jeg lyttet til rådene fra en glad amatør med egeninteresse av min og din sin skepsis til legemiddelindustrien

En kikk på forfatterens nettsted får meg til å tro at det neppe er meg og mitt barns beste som er drivkraften;

http://www.networkmarketing.no/

Her selges all verdens helsekostprodukter, og med det Kjetil Dreyer, er min mistanke bekreftet; Du har en ikke ubetydelig egeninteresse av folks skepsis til den etablerte legevitenskapen, og du går tydeligvis ikke av veien for å bevege deg inn i en etisk gråsone når du i det offentlige rom legger så sterke føringer på hva jeg bør mene om vaksiner og ikke.

Dersom du var en forsker med medisinsk faglig bakgrunn hadde dette stilt seg annerledes, men du er rett og slett inhabil.

Eller tar jeg feil her?

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

NWO-kreftene har sterkest grep på USA og UK. Norge er i mye mindre grad i NWO-folden, men norske politikere (særlig Stoltenberg og Støre) følger tradisjonen med å være USAs lydigste pudler, selv om det kommer til en ufattelig plan om å forgifte egne borgere i stor skala. (Så får noen hver vurdere om Stoltenberg, Støre og helse-Hanssen fortjener noen form for tilgivelse eller simpelthen å bli stemt ut ved kommende valg).

Legg forøvrig merke til de sinnsykt få enhetene i kommando-linjen som er blitt aktivert for at nordmenn nå har fått vite at alle skal vaksineres ti høsten:
Nivå 1: WHO – konstaterte «pandemi» 11. juni, selv om dette på ingen måte dreier seg om en pandemi, snarere om et ord som tas i bruk omtrent ut av lufta. (Forøvrig er WHO styrt av NWO, som nå mener business om å bli kvitt flest mulig av oss før 2012). WHO har nå meldt pandemi, fordi de har fått ordre om dette fra sine NWO-overordnede. Det har ikke noe med forhold på kloden å gjøre, men desto mer med å rede grunnen for gjennomføring av svært mørke planer.

Nivå 2: Folkehelseinstituttet (FHI.no). Dette er et tidligere privat institutt som ble opprettet av Rockefellerne (som var og er svært tungt inne i legemiddelindustrien) for å institusjonalisere vaksinering innenfor det offentlige norske helsevesen, med vekt på skoler.

FHI er styrt av Rockefellerne, som jo er en del av NWO, og er følgelig harmonisert med WHO. Sier WHO: Vaksiner alle ! Så hopper FHI lydig og sier «Vi vil prøve å vaksinere alle – vi har allerede utarbeidet en hemmelig plan for formålet, slik dere ba oss om.» Med hvilken rett er vaksine-pusherne i FHI plassert som høyeste medisinske autoritet på området folkehelse i Norge ?! Eg berre spyr.

FHI er nå formelt statlig (og har NB! hemmelige regnskaper !). Hemmelig for å skjule hvor mye FHI «får» av Rockefeller Foundation hvert år som belønning for blindt og pliktoppfyllende å lystre enhver ordre som måtte komme – inkl. forberedelser for massevaksinering mot «pandemisk influensa». Legg merke til at denne rapporten forelå i november 2008 !!

http://www.helsedirektoratet.no/vp/multimedia/archive/00117/Plan_for_massevaksi_117619a.pdf

Til nå har ingen i det offentlige Norge; politikere, helsemyndigheter, overleger, helsesøstre eller media (redaktører, journalister, kommentatorer) uttrykt tvil om hensiktsmessigheten ved et massevaksinasjonsprosjekt, i forhold til risiko, kostnader osv.

Er det ikke fantastisk ?!

Det er som at Hitler’s planer om bygging og drift av konsentasjonsleire (input: mennesker output: død) var gjort kjent på forhånd uten at noen gadd å så mye som å heve stemmen til protest, inkl. de som selv senere erfarte hvordan det var å fungere som input…

Jeg tror jeg er kommet på feil klode –

Det eneste er at toppnivået i WHO har hentet frem ordet «pandemi», noe de har visst lenge at de ville komme til å bli bedt om, og så er hele åsgårdsreia satt i bevegelse, og vi vet ikke hvor ille det vil ende ennå. Hva skulle til for å pushe WHOs leder og toppkomiteer til å erklære pandemi, («loading the gun») slik at myndigheter med full støtte av NWO-kontrollerte media vil prøve å gjennomføre massevaksinasjon («pulling the trigger») ? En million dollar til hver ? Trusel om svekket karriere eller injeksjon med dødelig forsøks-svineinfluensavaksine ? Spiller det egentlig noen rolle – the puppet masters har sine metoder.

Legg forøvrig merke til i hvilken grad media (særlig TV og aviser) er nyttige idioter i å bidra til å gjøre folk mottagelige til å delta i det vanvittige komplottet. Sjekk f.eks. denne videoen:

http://www.ktuu.com/global/video/flash/popupplayer.asp?clipId1=3707514&at1=News&vt1=v&h1=Mass+vaccination+drill+puts+health+officials+to+practice&d1=200200&redirUrl=www.ktuu.com&activePane=info&LaunchPageAdTag=homepage&clipFormat=flv&rnd=5820589

ringo
ringo
13 år siden

Ja det er sikkert. Dette er alvorlig tema, men myndighetene har seg sel å takke
når folk blir usikre,
dette sett i sammen andre uetiske ting.

« Forrige artikkel

De skadelige lettproduktene

Neste artikkel »

WHO og FN anmeldt for bioterror og massemord