Ta ansvar og avstå fra denne vaksinen og krev at myndighetene skal trekke den tilbake.
/

Nordmenn skal massevaksineres unødig

32.9K visninger
7 minutter lesetid
285

Vaksiner for 650 millioner kroner tilsvarer 9,5 millioner doser, 2 for hver nordmann, ble kjøpt inn av Norske myndigheter forrige ute fra selskapet GlaxiSmithKline. Men vaksinen er helt overflødig, og til og med skadelig for oss.

Enorme mengder desinformasjon florerer i media. Media samarbeider eller har for liten kunnskaper. I dagens VG kan vi lese at Alle får vaksine mot influensa A (H1N1) i Norge. Hos helsedirektoratet finner vi en beredskapsrapport som fremlegger denne informasjonen.

Hva vi ser nå er et grotesk bilde av forsøk på kontroll over befolkningsmasser. Eller skal vi kalle massene for saueflokken slik visse mennesker ser på de som lett kan kontrolleres.

Gitt all dokumentasjon og fakta rundt vaksiner og spesielt svineinfluensaen, så vil denne vaksinen være fullstendig unødvendig, og heller skade de som tar den.

Vaksiner har blitt pandemien, IKKE influensaen

Ser vi på følgende artikkel så vil den gi deg et klart bildet på dette:

Journalists Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

Her kan du lytte til et intervju med Jane Burgermeister som nå fører sak mot flere selskap og statlige organisasjoner for forsøk og plan om massemord av befolkningsmasser. Denne damen har en rekke beviser og det er ikke hyggelig lesing. Klikk her for å se del nr 1 av 4 deler av et svært viktig intervju.

Her er også et 2 timers intervju fra Project Camelot med Jane Burgermeister. Ekstremt viktig informasjon. Klikk her for å laste ned radiointervjuet.

Dette er den tøffe damen som saksøker FDA og flere ander organisasjoner og topp politikere for forsøk på biologisk terror.

Nå er Norske myndigheter i ferd med å utføre overgrep mot den norske befolkning. Hvem har skylden for dette? Hvem bør det norske folk saksøke i denne saken. Vil vi virkelig vente til det er for sent?

Hva gjør vi i Norge med Norske myndigheter? Skal vi samlet gå til anmeldelse og sak mot de som er ansvarlige for disse avgjørelsene?

Det de fleste mennesker ikke vet er sannheten rundt influensasymptomene, dette er symptomer på at kroppen kvitter seg med giftstoffer og har et for syrlig nivå (pH-en i kroppen har sunket). Dette kommer ikke av et virus eller bakterier som kryper inn, det er kun symptomer på dårlig helse som kommer av vår livsstil.

Dette skjer stort sett på samme tid på året, nemlig etter jul og sensommer, eller høsten. Etter en sommer med festing, fyll, is og grilling føler folk seg dårlig og kroppen må kjempe imot den akkumulerte giftstoffene i kroppen.

Symptomer på at kroppen kvitter seg med gift

Symptomer på at kroppen kvitter seg med gift avhenger av mengden oppsamlede giftstoffer i kroppen, altså graden av intensitet av symptomene. Dette kan være:

 • Svette
 • Diare
 • Vondt i halsen
 • Oppkast
 • Hodepine
 • Verk i kroppen
 • Betennelser
 • Svime av
 • Trøtthet
 • Depresjon
 • Med mer…

Omdanning av kombinasjoner av symptomer blir ofte til sykdomsnavn eller influensanavn, som for eksempel ”svineinfluensaen”. Dette gjør det enklere å selge disse skadelige vaksinene og det kan utføres en rekke ”dokumenterte studier” som virker overbevisende.

Test det ut selv, spis så usunt du bare makter over en til to uker, og du vil ikke bli overrasket over å finne disse symptomene. Det er IKKE anbefalt å gjøre dette da du mest sannsynlig for et nedsatt immunforsvar som gjør deg mottakelig for ytterligere skadelige påvirkninger som ellers ikke ville påvirket en sunn kropp.

Vaksinen frigjør mennesker fra all sykdom…

sproytevaksine
Har du forstått farene som ligger skjult i vår uvitenhet rundt vaksiner? Ikke la tidligere paradigmer og medias hysteri holde deg borte ifra å undersøke fakta selv.

Så kommer vaksinen og alle er overlykkelige. Endelig får jeg bukt med ”problemet” eller kall det heller symptomene. I det minste kan de forsvinne for en stund fordi kroppen kommer i et ytterligere ”alert”-nivå og får enda en gift å beskytte seg imot, nemlig vaksinestoffene.

Vi må tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, og dette var stygge saker med 20 millioner døde, her er en artikkel som vil forbløffe deg, var vaksinen skylden i dødsfallene?

pH som dreper

En vaksine har en meget lav pH, og vil derfor påvirke mange organer i menneskekroppen som må arbeide på høygir for å kvitte seg med et nyoppstått problem, en oversyrlig kropp, en kropp full av gift. Dette igjen tar nesten knekken på bukspyttkjertelen og andre baseproduserende kjertler som har som oppgave å nøytralisere syre før maten, drikken eller annet går videre i systemet. Problemet er at vaksinen kjøres rett inn i blodet, og går derfor ikke igjennom våre normale fordøyelseskanaler, dermed er det blodet vårt som blir syrlig, og dette kan i verste fall medføre død, invaliditet og kroniske lidelser. Blodet kan ikke synke mye under 7.36 i pH, da kan du ikke leve.  Inneholder vaksinen tungmetaller i tillegg som kvikksølv eller annet, så legger dette en umenskelig belastning på vårt immunforsvar.

pH på over 7,36 eller sykdom – ditt valg

Hvis du ikke får tilført basiske væsker fra utsiden, kan dette på sikt føre til diabetes (kjertler som produserer base er utslitt), slag, kreft, hjerteproblemer etc. Arterier som klogges er egentlig en beskyttelsesmekanisme fra kroppens side for å beskytte mot at blodårer etses hull i pga for store mengder syre i blodbanene.

Dette ifølge en anerkjent forsker og lege kalt Dr Robert O. Young, som jeg selv har vært så heldig å arrangere to seminar med i Norge. Denne mannens kunnskap om vår kropp og naturens balanse relatert til vår kropp er uovertruffen. Derfor er det på tide å åpne øynene, informer deg selv og dine nærmeste, for det som kommer fremmover kan virkelig skade deg om du ikke er bevisst

Hvem tjener på en pandemi?

Dermed kommer vi til det viktigste av alt, hvem tjener på hysteriet? Ikke kun i form av penger, men makt, kontroll og annet. Hva er den underliggende intensjon bak alt som blir påført oss? Finner vi svaret på disse spørsmålene i alle situasjoner vil det ikke finnes mulighet for å utføre handlinger lik vi nå ser.

Vil du se en sjokkerende avsløring fra en som har jobbet i 35 år i farmasien, tjent sine penger og nå tar ansvar for de dødsfall han har skapt.

Klikk her for denne 10 minutters snutten. Last den ned, den vil garantert bli forsøkt stoppet da den avslører en rekke ting i en tvers igjennom korrupt industri. Tror du ikke på meg? Tro på hva denne mannen sier, hans erfaringer bør alene være nok.

Blind tillit

Vi stoler blindt på myndigheter som tydelig sitter på begrenset, kontrollert eller misvisende informasjon om din og min helse hva gjelder kropp, sinn og sjel. Vil vi kaste oss inn i en massevaksinasjon fordi ”alle andre gjør det” eller media får det til å virke slik, kun fordi vi har en ubegrunnet frykt for å være annerledes eller for det ukjente.

Naturens metoder oppmuntrer ikke til å vaksinere mot en tenkt mulig fare. Naturen vil at kroppen skal bygge et naturlig immunforsvar ved å gå igjennom utfordrende miljø på veien.

Vår kunnskap om naturen er mangelfull, og skadelig for alt og alle rundt oss inkludert oss selv. Trolig er det her problemet ligger og ikke hos de som ser vår svakhet og bruker det til sin fordel. I allefall er det en medvirkende årsak.

Hvis de egentlige problemer ligger i vår menneskelige natur så kan vi gjøre noe med det.

Ta ansvar og avstå fra denne vaksinen og krev at myndighetene skal trekke den tilbake.
Ta ansvar og avstå fra denne vaksinen og krev at myndighetene skal trekke den tilbake.

En mulig løsning

Her har du noen forslag til løsninger på dette globale samfunnsproblemet:

 1. Informer alle du kjenner om denne informasjonen.
 2. Meld deg inn i Facebook gruppen: Vaksiner – Vi vil ikke ha dem – Vi tror ikke på dem.
 3. Ta forhåndsregler mot en mulig tvangsvaksinasjon. Vi vet ikke når eller om verdens helseorganisasjon går ut med høyeste beredskap og informasjon om at tvungen vaksinasjon er nødvendig. Norske myndigheter vil da trolig følge etter. De har gjort det tidligere på andre fronter som matkoder og søtningsstoffer.
 4. Ikke ta vaksinen selv. Dette er min personlige anbefaling. Hver enkelt må ta stilling til dette. La heller Norske myndigheter bli sittende inne med vaksinen sin.
 5. For å forstå naturens metoder og for et utdypende bilde av realiteten bør du lese følgende verk:
  1. pH Mirakelet med Dr Robert O. Young
  2. Bail Yourself Out – How you can emerge strong from the world crisis
  3. Anastasia serien – En serie som har solgt 10 000 000 uten markedsføring, basert kun på word of mouth da den ofte taler sannheten.
  4. Informer om denne artikkelen, denne enkle artikkelen bekrefter våre utsagn om vaksinenes skadelighet. Dette har ikke med naturen å gjøre men er menneskeskapt. Vi må tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, og dette var stygge saker med 20 millioner døde, her er en artikkel som vil forbløffe deg, var vaksinen skylden i dødsfallene?
 6. Informer alle sykepleiere du kjenner om denne artikkelen. De fleste av dem vet ikke bedre. Det ER DIN OPPGAVE!
 7. Kontakt mediakontakter og informer dem om artikkelen, det er nok dokumentasjon her til å overbevise de som allerede er feilinformert.
 8. Kontakt dine folkevalgte i din kommune, på stortinget og hvor du enn bor. Informer dem om artikkelen og krev at de leser den, følg dem opp på om de har lest den og gått igjennom faktaene grundig, dette handler om menneskeliv.

Kilder

 1. Why vaccines are not safe – Mercola.com (Verdens største frittstående helseside)
 2. Artikler om vaksiner på Naturalnews.com
 3. Gardasil Warnings – Dr Robert Young`s healtblogg – Scientific review
 4. Mercury, Autism and the Global Vaccine Program – Foredrag med mengder av dokumentasjon.
 5. Dokumentar – Shocking Documentary Will Convince You to Stay Away From Vaccines For Good
 6. Controversial Norwegian Vaccine Used In New Zealand
 7. Dokumentar – Vaccine Nation – En ekstremt viktig dokumentar, se den med en gang.
 8. Sign a petition AGAINST mandatory vaccination
 9. Journalists Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder
 10. Obama gir Baxter immunitet på forhånd for alle skader skapt av H1N1 vaksinen. Klikk her
 11. Også vist på mainstream TV; Svineinfluensaen er menneskeskapt. Klikk her
 12. Og et tonn med ytterligere dokumentasjon, tusenvis av artikler, sider, forkningsrapporter, dokumentarer, intervjuer med mer forteller deg et annet bilde enn media, skolesykepleier og din medisinske lege forteller deg.
 13. Tilbake til 1918, verdens første store influensa epedemi, et massemord med 20 millioner døde, vaksinen var skylden i dødsfallene.

Vi anbefaler at du gjør dine egne undersøkelser. Denne informasjonen er ment for å vekke nysgjerrigheten din for en dypere sannhet rundt hva som har skjedd og som skjer om og om igjen uten vårt samtykke.

Kjetil Dreyer

Kjetil Dreyer har gjennom flere år drevet nordens største nyhetskilde for direktesalgsindustrien, han har skrevet hundrevis av artikler og har et enormt nettverk av ledere og ressurspersoner. Han drev også organisasjonen Quality Seminars som fokuserte på seminar, kurs og konferanser som hjelper mennesker i forskjellige deler av livet. Han var leder for Vaksinekasjon.no og vaksinemotstanden rundt H1N1 vaksinen i 2009 og fortsetter sitt arbeid med å bevisstgjøre mennesker rundt helse og andre samfunnsmessige spørsmål. Gjennom sitt ønske om å utgjøre en forskjell i andre menneskers liv grunnla han Altshop.no i desember 2007 som i dag er norges største alternative nettbutikk.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

285 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Russia Today
Russia Today
Abonnent
5 måneder siden

Nytter lite å liste over zoonistenes forbrytelser mot menneskeheten.
For å stoppe demmes faenskap må VI ta økonomisk makt fra dem.
Genial tysker Silvio Gesell har fortalt oss hvordan:

Arve
Arve
Abonnent
3 år siden

Det finst medisin som er effektiv mot virus.

Det slår beina under vaksineindustrien som frontar vaksiner som det einaste eksisterande verkemiddel mot virusrelatert sjukdom.

https://www.sott.net/article/448992-The-treatment-of-viral-diseases-Has-the-truth-been-suppressed-for-decades

ken
ken
Anonym
3 år siden

Historien gjentar seg – “The 1918 Influenza Epidemic was a Vaccine-caused Disease” – https://spktruth2power.wordpress.com/2009/07/11/the-1918-influenza-epidemic-was-a-vaccine-caused-disease/

“Most people believe their doctors and government officials, and do what they say. The result was, that almost the entire population submitted to the shots without question, and it was only a matter of hours until people began dropping dead in agony, while many others collapsed with a disease of such virulence that no one had ever seen anything like it before…”

“20,000,000 died of that flu epidemic, worldwide, and it seemed to be almost universal or as far away as the vaccinations reached. Greece and a few other countries, which did not accept the vaccines, were the only ones that were not hit by the flu. Doesn’t that prove something?…”

Imagine a vaccine so safe you have to be threatend to take it for a dicease so deadly you have to be tested to know that you have it…

Erik Leirvik
Abonnent
8 år siden

Hvem har sagt ja til dette gigant innkjøpet som dekker dobbelt av total befolkning i landet?
Her bør bank kontoer sjekkes hos de involverte.

De eneste som trenger en influensavaksine er de som er svakelige i utgangspunktet og ikke vil tåle å få sykdommen. Alle vi andre får tåle en influensa og la kroppens immunsystem ordne opp naturlig.

Er også denne vaksinen full av tungmetaller og annen gift slik som tidligere vaksiner?

trackback
12 år siden

[…] anbefalte nordmenn å ta denne vaksinen. Du kan lese mer omkring selve vaksinen i denne artikkelen: Nordmenn skal massevaksineres unødig. Kort fortalt gikk en god del lekfolk ut og fortalte at influensaen ikke var farlig. Den var i bunn […]

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

750.000 kr. i bot for kvikksølvutslipp!

Bedriften AF Decom i Vindafjord har fått en bot på 750.000 kroner for kvikksølvutslipp.

http://www.abcnyheter.no/abc-penger/oekonomi/2011/12/03/750000-i-bot-kvikksoelvutslipp

Hvor mange millioner eller milliarder bør folkeforgiftningsinstituttet (fhi.no) få i bot for å ha forurenset hundretusener av nordmenn med kvikksølet i svineinfluensavaksina?

Om så familien Stoltenberg skal måtte putte inn pengene de får fra oncle Rockefeller i USA så må denne giga-bota nå betales for å ha spredd kvikksølv i unge og gamle Norge rundt.

trackback
14 år siden

[…] på onsdag. Ikke nok med at de skremmer vettet av en med denne svineinfluensaen, nå er det altså livsfarlig å ta vaksinen også. What’s a gal to do? Hadde jeg vært frisk hadde jeg kanskje avstått. Jeg velger å […]

Falcon
Falcon
Abonnent
14 år siden
bowlsk8
bowlsk8
Abonnent
14 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=e8v-DScBWLU

“Government Flu”

We got a drug
We’re gonna try it out on you
Won’t make you die
It’ll getcha just a little bit sick

[Chorus]
Got a head cold
Got a chest cold
And it’s three days old
(Goin’ on forever)
Make you hazy
Make you lazy
Drive you crazy
For days and days and days and days and days
A…nd years

Barely got the time now
To stay on the job
Double up the dosage in your water supply
Make you even sicker ’til you’re slippin’ away

Getting all depressed
It’s getting all your friends
You can’t get it up
For nothing that’ll rock the boat

The government flu
The government flu
The government flu

Slip it abroad
Keep a-slowin’ down the USSR
But meanwhile
We’ll keep an eye
On what it’s doin’ to you

[Chorus]
Got a head cold
Got a chest cold
And it’s three days old
(Goin’ on forever)
Make you hazy
Make you lazy
Drive you crazy
For days and days and days and days and days
And days and days and days and days and days
And days and days and days and days and days
And years

The government flu
The government flu
The government flu
Flew
Through
You

o
o
Abonnent
14 år siden

massehysteri i perspektiv !

Otto
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Svindelen med svineinfluensa og vaksiner var og er KUN en psykologisk operasjon, for spredning av frykt, få folk til å sette fokus på feil sted, tjene masse penger samt stille krigføring, også ved bruk av dial-a-yield.

Massesuggesjon, uten internettet hadde vi vært skikkelig ille ute.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Otto
14 år siden
Nammm
Abonnent
14 år siden

Hei Smurf! Jeg kan ikke se noen smurf på bildet! Hvor er du? :-)

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Tviler du på at kvikksølv i vaksinen er skadelig og ødelegger hjernen og vil ha vitenskapelig bevis?

Se bilder av forsøk gjort ved et universitet her:

The neurotoxicity of mercury is a fact that is not disputed.

This video from the University of Calgary shows the death of brain cells after their exposure to mercury.

According to neurosurgeon Dr. Russell Blaylock, people who get the flu shot five years in a row have a ten-fold increased risk of developing Alzheimer’s.

http://www.youtube.com/watch?v=SKuznYVn40s&feature=related

Videoen er lagt ut av sykepleier Olivia Haddasah som vil eksponere at medisin blir brukt til å kontrollere befolkningen for å innføre New Worl Order.
Red Pill Reich
http://redpillreich.blogspot.com/

Legen tok det nyfødte barnet ut av armene på moren og tvangsvaksinerte barnet. Moren og faren hadde fra før et barn som hadde utviklet autisme de relaterte til vaksinen barnet fikk rett før det ble sykt:

http://www.fightbackh1n1.com/2009/10/kid-vaccinated-by-force-and-now.html

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Fokehelseinstituttet, en tragikomedie i flere akter…

Jeg begynner å bli temmelig drit lei hysteriet fra Folkehelseinstituttet. Har de mistet gangsynet fullstendig? (dette var et retorisk spørsmål som vi alle vet svaret på…)

Jeg har tidligere sagt at jeg ikke kommer til å ta den mye omtalte vaksinen. Ikke fordi jeg tror den inneholder nanochipper, eller er satt sammen med skumle hensikter for å ta liv (mulig det er tilfelle, men det tror jeg ikke). Jeg tror heller ikke svineinfluensaen i seg selv er en del av en igangsatt konspirasjon mot menneskeheten (mulig det også er tilfellet, men jeg har så langt ikke sett noe som minner om troverdig informasjon i den retning).

Jeg ønsker ikke å ta vaksinen fordi den virker hastig produsert, utilstrekkelig testet og i tillegg er jo ikke akkurat svineinfluensaen så fryktelig hissig av seg (enda, vel og merke)

Tilbake til FHI og deres manglende gangsyn;

Nå har det vært kjørt et massivt propagandaløp i snart 6 mnd, og det er ikke måte på hvor viktig det er å ta denne vaksinen (selv om de nå mener at det tydeligvis ikke er så viktig at alle tar den lenger, det holder visstnok dersom halvparten av befolkningen tar den).

Det ene dommedagsscenariet etter det andre er blitt oss servert fra FHI, og nå kan visstnok 1 mill av oss være syke til jul… Hmmm, skulle ikke det skje allerede etter fellesferien? Da snakket FHI også i brede ordelag om tilnærmet kollaps i samfunnet pga opptil 40 prosent av arbeidsstyrken med sykdommen… Hva skjedde? Nada…

Sjelden har vel noen faginstans tatt så feil som FHI her. Enhver med litt yrkesstolthet burde tatt sin hatt og gått etter en slik blemme… Antall syke var minimalt, sammenlignet med en vanlig influensasesong, like så antall alvorlig syke og ikke minst døde. Som sagt… NADA!

Ergo blir min konklusjon (så langt) at den største trusselen mot den norske folkehelsen er hverken svineinfluensaen eller vaksinen, men derimot Folkehelseinstituttet selv.

Ikke alle er i stand til å filtrere informasjonen som kommer fra den kanten og svært mange oplever nok både angst og fortvilelse over den kommende “katastrofen” Dette massive hysteriet fra FHI og mediene tror jeg er en vesentlig større trussel mot helsen til folk flest enn selve influensaen.

Og de ansvarlige her burde skamme seg…

Jeg registrerer at FHI unnskylder seg med at de er feilsitert, at mediene kun fokuserer på worst case scenario etc, og at det derfor er mediene sin feil at folk blir engstelige, for FHI gjør bare jobben sin må vite…

BULLSHIT!!!

Dersom det er sant, altså at mediene har skylden, så forteller det meg at de i FHI som har mediekontakt burde få slippe det. De er tydeligvis ikke kompentente nok til å håndtere journalister, så da burde de enten holde kjeft, eller få noen til å uttale seg på sine vegne, slik at informasjonen som gis ikke skremmer helsen av folk, men gjør det den skal; sørge for at vi alle får relevant og nødvendig informasjon om en sykdom som så langt fortoner seg som en heftig fyllesyke for de aller fleste som har fått den, og ikke så mye mer enn det…

Markeringsbehov har de i hvertfall, det skal de ha, men de fremstår etterhvert som mindre troverdige enn selv de drøyeste konspirasjonsteoriene som florerer i denne grisete saken…

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Vandalf
14 år siden

Helt enig Vandalf og de på Folkehelseinstituttet kan ikke skylde på media, enn alle gangene de selv har stått fram i radio og TV, hvor de har utbasunert dette til de grader over alle støvelskaft. De har også svart på leserspørsmål uten at en eneste journalist har hatt en finger med i svarene deres.
Sånn gikk det når FHI skulle (uvisst av hvilken grunn) presse folket til å vaksinere seg på falskt grunnlag. Tror det er på høy tid man blir kvitt flesteparten innenfor byråkratiet, de pønsker uansett bare på jævelskap som påfører samfunnet unødvendige utgifter.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Folkehelseinstituttet ja, eller Folkeforgiftningsinstituttet som det stadig omtales som i disse vaksvine-tider, kan se ut til å ha malt seg selv inn i en propagandamessig blindgate.

Folk må jo være luta lei av FHI’s robotiserte lege-psykopater Preben Aavitsland og Bjørn Iversen samt alle sprøytebødlers (helsesøstre’s) mentor Hanne ”jeg følger bare scriptet jeg” Nøkleby som er så godt som hinsides enhver bakkekontakt når det gjelder fugleskremsel-pandemiens utbredelse (den som ingen merker noe til, annet enn som en ”default” i form av tallet 6 i WHO’s datasystem samt som nuller på vaksineprodusentenes kontoer). Den komplett uansvarlige bagatelliseringen av reell risiko og aktuelle effekter av djevel-serumet ved navn Pandemrix taler også sitt tydelige språk.

Med tanke på at FHI har like mye eller mer midler og mediedekning til rådighet for å propagandere den nazistiske svine-vaksinen enn hva Goebells hadde for å propagandere nazismen så er det jo mulig at et og annet fett fakturerende PR-byrå nå har prøvd å hviske FHI noen gode råd i øret for at ikke komplottet skal miste ennå mer tillit blant folk flest.

Det er kjent at THEY fra tid til annen benytter en strategi som kalles ”hiding it out in the open”. En av finessene ved ”letting the truth hang out” er at THEY sine planer jo er så hinsides omfattende og ondskapsfulle at folk flest vil avvise dem som komplett latterlige og usannsynlige ”konspirasjonsteorier”. Hvoretter THEY kan fortsette gjennomføringen av sine syke giga-prosjekter etter å ha erfart at mulig motstand fra opinionen er blitt effektivt avvæpnet.

På denne bakgrunn må spørsmålet stilles om kvinnen på bildet kan være Folkehelseinstituttets nye publikumskontakt
(klikk på lenken):
http://i36.tinypic.com/2n74ide.jpg

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Nei nei Hans, Husk at FHI er på vår side og er blandt vaksinemotstandeerene.
FHI er den onde vaksine motstanderen som ikke vil inføre tvungen vaksinering for og redde liv.
Var sånn det ble fremstilt på Nyhetene på NRK i går,
Bjørn Iversen og FHI fikk så hatten passa av en rasende overlege på Rikshospitalet etter oppslaget i aftenposten der Bjørn Iversen og FH hadde sagt at vist 50% tok vaksinen så ville det nok gå bra.
Var litt surrealitisk og se Bjørn Iversen og FHI gå i forsvarsposisjon og bli fremstilt som en vaksinemotstander he he
Får overlegen viljen sin så kommer det vaksinepoliti på døra til oss alle og stikker sprøyter i hekken på oss.
Ca 7 min ut i sendinga.

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/561501

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Ser du fikk med meg bak ho med katteører, rosa hår og rosa øyner. æsj he he
Han jeg diskuterer heftigt med der lurer på og jeg kan garantere at ungen hans på 1 år ikke dør vist han ikke tar vaksina og får svinevirus.
Svarte han at kan garantere at ungen din blir veldig syk vist han tar vaksinen og at han bør lese info og ta et eget valg utfra fakta om vaksinen.
Du lurte på om ho med det katte ører rosa håret og rosa øynene kunne være FHI sin nye publikumskontakt,
Det er vel ikke utssendet med budskapet som er viktigt , sikker på at det var mange som fikk med seg hennes info plakat.
Vel hadde jeg vært 10 år yngre så kunne ho gjerne fått vaksinert meg he he :P

ye
ye
Abonnent
14 år siden

WHO skiftet definisjonen av “Pandemi” i mai 2009.

Første versjonen:
“An influenza pandemic occurs when a new influenza virus appears against which the human population has no immunity, resulting in epidemics worldwide with enormous numbers of deaths and illness.

Den NYE definisjonen:
“A disease epidemic occurs when there are more cases of that disease than normal. A pandemic is a worldwide epidemic of a disease. An influenza pandemic may occur when a new influenza virus appears against which the human population has no immunity.”

“Something “fishy” seems to be going on at the WHO.”

“This pandemic really is a commercial operation.”

Dr. Jefferson has authored 10 reviews of research on the influenza vaccine.

Tom Jefferson MD and his team have been virtually ignored by Big Media, despite the fact that their research has been published in the BMJ (British Medical Journal), the Lancet, the Cochrane Database, and other high-impact scientific journals.

Jefferson er også himmelfallen over at vaksinen blir anbefalt til gravide og babyer.

Skrevet av Dana Ullman
Expert in homeopathic medicine

http://www.huffingtonpost.com/dana-ullman/the-questionable-efficacy_b_311621.html

Den som ikke kan se at det er massemord og ødeleggelse av menneskers helse med overlegg, VIL IKKE SE!

Hver eneste person som setter den sprøyten i et annet menneske er medskyldig i dette, itillegg til de som har tilgang på eller forplikter seg å skaffe informasjonen. Det finnes ingen unnskyldning for ikke å vite om dette.

Sykepleiere jeg har snakket med ante ikke at Nasjonalt Folkehelseinstitutt ikke er helstatlig og er opprettet og finansiert av Rockefeller . Nedover i rekkene i helsetjenesten i Norge viser det seg dessverre en stor blind tillitt til autoriteter (bortsett fra når det gjelder eget lønnsoppgjør). Unntak kan finnes, selfølgelig.

Er det noen vet om det er en samlende motstand mot vaksinen blandt grupper av helsepersonell i Norge?

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Gravide får vaksine etter 12.uke

Folkehelsa ber gravide vaksinere seg.
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=573085

Galskap! Er all fornuft satt til side? Mor skal ikke spise ditt og ikke datt under graviditet, men kvikksølv er helt ok!!! Helsesøstere og jordmødre på helsestasjoner…VÅKN OPP!!!!

Takk for link TruthHunter

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
14 år siden

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=573188

<>

jeg må le av propagandaen WHO sprer rundt

ye
ye
Abonnent
14 år siden

For 2 uker siden ble søkt om en endring av sammensetningen. Hva kommer da til å bli puttet i vaksinen?

London, 24 September 2009 European Medicines Agency

On 22 September 2009, the MAH submitted a variation to introduce the pandemic strain A/California/7/2009 (H1N1)v like strain (X-179A).

On 24 September 2009, the CHMP adopted a positive Opinion on a variation (PU-17) to change the pandemic strain vaccine composition to A/California/7/2009 (H1N1)v like strain (X-179A).

“…..in order to update to the composition of the strain of Pandemrix to those officially recommended by WHO and CHMP for the Pandemic Influenza A (H1N1)v, and this is the following:
A/California/07/2009 (H1N1)v like strain (X-179A)”

http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/Pandemrix-H-832-PU-17-AR.pdf

« Forrige artikkel

De skadelige lettproduktene

Neste artikkel »

WHO og FN anmeldt for bioterror og massemord

285
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x