/

Codex Alimentarius: Mat som våpen?

14.1K visninger
8 minutter lesetid
50

Den som kontrollerer din mat kontrollerer deg. De sa det om penger, nå handler det om maten du spiser. Kan det tenkes at mat kan brukes som våpen og at dette våpenet allerede er i bruk?

Aldri hørt om Codex Alimentarius?

Det er akkurat hva de vil!

Codex Alimentarius er et FN-organ i samarbeid med WHO, og lager matstandarder. Norge deltar via Mattilsynet, men informeres du om det? Media deltar ikke, og forbrukerne informeres ikke.

Norske myndigheter jobber i praksis for at du skal ha minimal tilgang på effektive naturmidler. Norge er allerede ett av de mest restriktive land i verden hva gjelder tillatte doser og utvalg blant kosttilskudd og naturmidler som stevia, salvie, urter etc.

Codex blander seg borti hva du skal ha tilgang på blant kosttilskudd, og påvirker din helsefrihet. Det tas ikke hensyn til at tilskudd av vitaminer og mineraler er helt nødvendige for å opprettholde optimal helse.

Er du opptatt av din egen helse og helsefrihet, MÅ du gjøre deg kjent med Codex. Når Codex retningslinjer for vitaminer er innført, og globalt implementert, vil det ikke lenger finnes noen fristeder.

eple_genmodifisert

Politiske kontakter har aldri hørt om Codex, vi snakket nylig med formann i helsepolitisk utvalg i et fremtredende Norsk parti, og selv hun hadde aldri hørt om Codex. Skremmende, men sant, dette går igjen overalt hvor vi henvender oss, få eller nær sagt ingen vet om Codex og de som vet noe har en farget versjon av sannheten. En versjon som ser ut til å ha blitt plantet ut for å skape et bilde av at Codex er vår venn, og at det hele er for å beskytte mennesker ifra grådige selskap. Dette er dessverre fullstendig feil om man går dypere inn i fakta rundt Codex Alimentarius og WHO.

Mye mer enn vitaminer og mineraler står i fare!

Codex Alimentarius omhandler mye mer enn vitaminer og mineraler, med ca 30 komitèr er målet å innføre ”guidelines” og matstandarder på alt som kan puttes i din munn og på din kropp. Det vil si, at om kontrollen i Codex havnet i feil hender, noe vi sterkt kan påstå at det allerede har og alltid har vært, så er ditt liv og din helse i fare. Liv og næring står nært relatert, og tross medias hensynsløse og ignorante holdning til menneskers beste har gjort at mennesker nær sagt blitt lurt til å tro at vitaminer er farlige for vår helse og bør unngås. Selv om det er vanskelig å spore den faktiske årsak til

Codex retningslinjer for vitaminer og mineraler i kosttilskudd, og retningslinjer for helsepåstander vil, når de er ferdige, potensielt gjelde over hele jorda. Og slik resultatet kan anes i dag, vil de tillatte vitamin- og mineraldoser bli minimale og tillatte helsepåstander strengt regulert – fullstendig på tvers av det vi i dag vet. Det tas ikke hensyn til at tilskudd av vitaminer og mineraler er helt nødvendige for å opprettholde optimal helse. Ernæringsmedisinen har også klart demonstrert den helbredende/terapeutiske effekten av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

Hvem er med i Codex Alimentarius?

Medlemmer av Codex Alimentarius er en rekke handelsinteresser, matindustrien, kosttilskuddsindustrien. Farmasøytisk industri har ikke direkte medlem, men påvirker hardt fra utsiden. Monsanto er en enorm aktør i Codex og sies av mange som dominerende i forhold til Codex sin retning.

Kosttilskuddsbransjen: For kosttilskuddsbransjen er IADSA, EHPM og CRN med. Bransjerådet for Naturmidler (BRN) i Norge er medlem av EHPM og IADSA

Hvordan tas beslutninger i Codex?

Valg tas igjennom Konsensus. Begrepet stemmerett, er ikke helt korrekt, for alle avgjørelser i komitémøtene tas ved konsensus (enighet) – og det er komiteens formann (i CCNFSDU, Dr. Rolf Grossklaus) som i praksis avgjør når konsensus er oppnådd. Og hvem er Dr. Rolf Grossklaus? Ta en kikk på internett.

www.healthfreedomusa.org/index.php?page_id=165

Hva sier Norske myndigheter til overtrampene?

Norske myndigheter – via mattilsynet refererer kun til EU direktivene når vi henvender oss,
som om det ikke er noe å gjøre med dette. De spiller «do not blame the messanger» game. Det kan virke som de ikke ønsker å ta stilling til det, men slavisk følger EU`s diktatur. Er det frykt som styrer dem, eller er det noe mer bak deres beslutninger?

Dette sier de selv om vi IKKE er medlem av EU og at folket IKKE har valgt å støtte dette. Folket er ikke engang informert i form av artikler ifra media, pressemeldinger eller liknende.

Det kan virke som om demokrati er en illusjon i vårt land og kun et ment å få oss til å føle oss med på noe, intet mindre enn en meningsmåling, mens agendaen bak steg for steg blir tredd over hodene på oss gjennom «kok frosken langsomt» prinsippet. På denne måten vil ikke mennesker reagere når frihet sakte men sikkert frarøves dem, selvfølgelig inntil den dagen det er for sent.

Mattilsynet er kjent som ”kosttilskuddshatende Norge” ifra Codex møter. Så vår tillit til mattilsynets bidrag til å sikre den norske forbruker må stilles spørsmål til og ikke tas for gitt et eneste sekund.

Jo mer forvirring, desto bedre

Jo mer problemer vi har på privat basis, og jo mer forvirret vi er, jo bedre for de som styrer massene. Dermed kan vi stille spørsmål til artikler som påstår at Vitaminer, mineraler og kosttilskudd er farlige uansett hvor autentiske og reelle de virker. La oss stille spørsmål til alle artikler, selv denne. Igjen er det intensjonen og agendaen bak som bør sjekkes nærmere. Ofte er det lurt å søke hvor pengene går, hvor makten kommer ifra og hvem som vinner på det for å spore kildene til de enkeltstående handlinger og dermed kunne avsløre det store bildet. Det store bildet kan kun avsløres ved fordypning. Ved å selv ha en ren intensjon og bearbeide denne kan man bidra til å hjelpe andre på en måte de vil følge og respektere, tiden som gårsdagens diktaturiske ledere er nå over, en ny tid er på vei inn, og det vi ser nå er en tillitskrig og en gradvis omveltning av verdier fra en generasjon til en annen. Dette skaper friksjon og sterk motstand ifra tidligere maktelite som nå er i ferd med å miste sitt grep over mennesker som deg og meg.

Hva kan vi gjøre for å forhindre dette?

Dette er nå det viktigste spørsmålet vi nå tvinges til å stille oss selv sammen med hvor langt er vi villige til å la det hele gå, vi trenger ikke å gjøre noe, men konsekvensen av innaktivitet blir nå alvorligere for hver dag som går. Codex sin retning får vi ikke gjort noe med ser det ut til, dessverre, Codex kan anses som en organisme som nå er kontrollert og styrt fra et hold som er nøye overvåket og hvor hovedagenda er forutbestemt for tiår siden.

Om du vil gjøre noe med dette så gjelder det å utdanne deg selv ved å sette deg inn i Codex Alimentarius og bidra til å spre informasjonen og utdanne andre. Vi kan kun sette stort nok press om vi som representanter for våre medmennesker, altså folket, nå står samlet for å arbeide imot at det kollektive bevissthetsnivået når kritisk masse(critical mass). Det betyr at vi får vekket nok antall tusen Nordmenn slik at det blir en stor nok bevegelse rundt dette, først da vil vi virkelig kunne bevege politikere og media i en retning der vi kan få inn lover som beskytter norske forbrukere imot å bli overkjørt av mektige industrielle, finansielle og andre organisatoriske, politiske eller religiøse interesser og agendaer.

Dann din egen gruppe og følg denne enkle 5 stegs regelen, og jobb med å kople grupper med samme intensjon sammen. http://www.nmmgroup.net/pdf/5_steg.pdf

Mange har jobbet intenst med dette og det er flere organisasjoner som nå jobber imot Codex agendaen i Norge, men intet vil skje uten at folkemassene står bak og støtter opp om arbeidet. Støtt også Fritt Helsevalg ved å bli betalende medlem der.

Det er dermed på tide at vi får Norges Første Helsefrihetskonferanse, som avholdes, på Thon Hotel Sandvika den 2. mai 2009.

www.helsefrihet.no

Fritt Helsevalg, Quality Seminars og Alliance for Natural Health er de som står bak konferansen som også er et non-profit arrangement for å informere og engasjere til kamp for Fri Helse.

Din hjelp trenges og du bes dermed om å sende en mail til arrangørene(gå til helsefrihet.no) for å bidra i dette felles arbeidet for vår alles frihet og fremtid.

Delta i Facebook gruppen imot Codex Alimentarius, gruppen runder snart 5000 medlemmer på kun få uker og er et tegn på at mennesker vil det beste for seg og sin familie, de har kun blitt sultefòret på korrekt informasjon.

Hva er alternativet?

Alternativet er å se en annen veg, som vi lenge har gjort som menneskehet, og mulig ende opp med et totaldiktatur der lover og regler fengsler oss og frarøver oss vår frihet til et liv med kvaliteter. Kanskje må dette til for at menneskeheten som en organisme skal lære at vi alle er ett, og at våre handlinger og valg i livet påvirker alt og alle. Vi må bli bevisst på naturens lover og årsaks virkningsperspektivet til alt som skjer rundt oss.

Om vi, som helsebevisste forbrukere, ikke handler nå – og stopper Codex i tide, kan dette bli en del av din fremtid. – Børge Eliassen, Fritt Helsevalg

Codex er kun et verktøy for mektige egeninteresser, men kanskje det farligste av dem alle fordi det direkte angriper våre basisbehov, tilgang til næringsrik mat og dermed gir grobunn for bruk av en mengde andre tvangssystemer som er designet for å kontrollere massene.

Vi må være villige til å gå ekstremt langt

”Vi må være villige til å gå ekstremt langt i saken, og dette er ikke noe jeg sier for å skape frykt eller aggressive handlinger, det er ikke løsningen på noe, men i form av intenst arbeid fra alle hold mulig, må vi sette press på politikere og myndigheter, mattilsynet og media, vi må stille de ansvarlig til rette for deres handlinger, bringe frem informasjon og stå hardt imot alle forsøk på å frarøve vår naturgitte rettighet til helsefremmende midler og dermed et liv med helsefrihet. Det viktigste arbeidet kan vi kun gjøre i oss selv, våre tanker, våre følelser og vår spirituelle søken etter sannheten og meningen bak alt som skjer. Det er noe mye dypere bak ordtaket, the truth will set you free enn de fleste forstår, en evig søken er svaret fordi en sannhet kun kan være en sannhet i en gitt periode, dette kan kun forstås ved dypere studier av naturens og universets lover som også overgår enhver myndighetslov i verden i dag, la oss ikke glemme dette.” – Kjetil Dreyer

Vi avslutter med to treffende sitat fra Martin Luther King:

”Our lives begin to end the day we become silent about things that matter” – Martin Luther King

“There will come a time, when silence will be the same as treason” – Martin Luther King

Kilder:

Kjetil Dreyer

Kjetil Dreyer har gjennom flere år drevet nordens største nyhetskilde for direktesalgsindustrien, han har skrevet hundrevis av artikler og har et enormt nettverk av ledere og ressurspersoner. Han drev også organisasjonen Quality Seminars som fokuserte på seminar, kurs og konferanser som hjelper mennesker i forskjellige deler av livet. Han var leder for Vaksinekasjon.no og vaksinemotstanden rundt H1N1 vaksinen i 2009 og fortsetter sitt arbeid med å bevisstgjøre mennesker rundt helse og andre samfunnsmessige spørsmål. Gjennom sitt ønske om å utgjøre en forskjell i andre menneskers liv grunnla han Altshop.no i desember 2007 som i dag er norges største alternative nettbutikk.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

50 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Dette må være Norges viktigste Nyhet akkurrat nå.

Og det er viktig å få et klart oversikt over hvilken politikere stemmer på Codex vedtaket før det trer i kraft. Det er valgår, vi må ut og konfrontere flere politikere, det er nå eller aldri.. Problemet er at man ikke kan flytte ut fra Norge om man ikke ønsker å leve under et matdiktatur, fordi resten av verden vil også være under besittelse av denne monsteriøse konspirasjonen som vil drepe halve jordens befolkning, som følge av underernæring.

oddognataliya
oddognataliya
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Her er litt info om de to firmaene som eier 90% av verdens frø.
http://www.commondreams.org/view/2009/10/29

smurfen
Redaksjonen
Svar til  oddognataliya
13 år siden
Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

Codex er enda et eksempel på hvordan næringsinteresser har kuppet demokratiske styringssystemer og ordnet det slik at de tjener deres sak. Deres makt opp mot den norske regjeringen er like stor som deres makt i USA, England, Danmerk og andre såkalte demokratiske stater. Det er egentlig bare ett navn for det – Fascism og den eneste kur er at massene sier i fra at vi vil ikke ha det!

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
14 år siden

Flott artikkel her Kjetil! Her skal du få et lite supplement:

Mat og vann, enkelt og greit, for det er meningen at FN skal dele ut rettigheter til mat for hele planeten. De vil distribuere mat i henhold til kvoter og befolkningstall og hele ideen bak det er at du blir tvunget til å holde befolkningstallet i ditt eget land nede siden kvoten ikke kommer til å øke, men jeg kan garantere at kvotene vil bli redusert med nye normaler, nye figurer og med nye mål som skal oppnås. Det er enkelt å greit det det handler om – for det er jo alt for mange av oss i dag, for mange udugelige etere som ikke passer inn i det Brave New World scenarioet som er på vei og som skapes over alt rundt oss. Vi er faktisk oppdratt i det.

Den verdenen de forespeiler oss skal bli en som utelukkende vil være basert på vegetarmat. Det vil ikke være noen kjøttetere i det hele tatt bortsett fra eliten som vil bo utenfor «leve sonene» og de eneste grønnsakene du vil få kjøpt vil være de som er genetisk modifisert. De som har blitt forsket intenst på av topp bio-ingeniører, husk at dop, det eldste og mest potente dopet på jorda kommer fra planter. Det er så enkelt å modifisere planter så du kan få dem til å skape hva som helst om du forstår biologien og kjemien til plantene. Veldig enkelt, så pass på fremtiden for det er på vei. Til alle dere som har hoppet på vegetar hypet og som elsker soya, erstatningskjøtt og grønnsaker – du er hva du spiser og du blir uvitende oppgradert til det neste stadiet med hva du spiser og du vil overhodet ikke ha noen stemme om hvordan sammensetningen av biologien i maten skal være i fremtiden da alt vil være regulert av standarder som denne Codex.

For ,amge år siden, gav Newt Gingrich ut en bok til alle kongress-medlemmer i Washington som het «The Third Wave» av Alvin Toffler. I den boken, understreker Mr. Tofler at den kommende verdenen vil være en vegetarverden. Det vil ikke finnes kjøttetere og «det må bli slik», sa han. Han sa ikke hvorfor det måtte være slik, han sa bare, «at det må bli slik,» og så ser du personlighetene på toppen pushe denne spesifikke delen av agendaen over lang, lang tid.

Vi lever i en tid hvor vi er den siste generasjonen (dvs. mange i blandt oss, ikke hele generasjonen), men i denne generasjonen finner man de siste menneskene som klarer å formidle sine tanker klart og tydelig samtidig som de har nok datakapasitet og hukommelse til å bringe dem vidre til andre. De generasjonene som vokser opp nå kommer ikke til å ha den egenskapen. IQ blir offisielt redusert. Vi har vært under enorme angrep, det ble planlagt for lenge siden og implementeringen er svært langsiktig. Blandt alle krisene de bruker, tar de i bruk de tradisjonelle krigsteknikkene hvor de går etter vann og mat. Nå er det mat, mat, mat og mat, herregud, vi mister all maten vår. Plutselig går vi bare tom for mat. Det er sikkert bare et sammentreff at det er samtidig som 5 av de største agrokorporasjonene har kontroll over så å si alle kornsorter på planeten – og plutselig går vi altså tom for mat. Det er en planlagt agenda, men om du bare leser med argusøyne i media, noen biter av historier her og der, så vil du klare å sette sammen et større bilde som motsetter hypen og opphissingen til hysteri, for det er en planlangt agenda som leves ut nå.

Her er en artikkel fra The Chronicle Herald, en kanadisk avis. Denne er fra Halifax, Nova Scotia edition. 15. april, se om du syns dette høres sannsynlig ut, spesielt når du bare hører hype og om den kommende mat mangelen:

«Ottawa vil betale svineprodusenter $50 millioner dollar for å drepe dyrene sine som et resultat av kollapsen i svine industrien.»

Dette er fra Associated Press.

«EDMONTON – i det som blir kalt et enestående grep, betaler føderale myndigheter kanadiske svinebønder $50 millioner for å drepe 150.000 av grisene innen høsten siden industrien står på vaklende grunn og på randen av økonomisk kollaps. Dyrene vil tilintetgjøres ved slakteriene og grisefarmene for å redusere antall svin med 10%.»

Dette kommer fra toppen i myndighetene, som i realiteten har tatt over hele jordbruksindustrien – i det minste den lovgivende delen. Resten er eid av vennene dems, de 5 store agrokonsernene.

«Relatert: FN advarer om matkriser samtidig som prisene øker.»

Og her slakter de – om dette skjer i Kanada og de tilintetgjør mange griser, kan du regne med at de gjør de i andre land på samme tid. Det er det jeg har lært oppgjennom livet. De gjør de samme tingene på flere steder samtidig så det blir koordinert.

«..FN advarer om matkriser samtidig som prisene øker. Det meste av kjøttet skal brukes som dyrefor…»

lite sannsynlig.

«..eller fjernet på annen måte..»

Det vil si dumping.

«.. men inntil 25 % av det vil produseres..»

Det er for å få det til å høres positivt ut.

«… og gjøres tilgjengelig for kanadiske mat banker.»

Det er en vits. Det kommer ikke til å skje.

«Prisen som markedet tilbyr svinebønder for å avle dyr har falt til så å si ingenting,» sa Martin Rice, Direktør for det kanadiske Fleske Rådet på Mandag.»

Det de ikke sier her er at det meste av flesket som kommer inn til kanada nå kommer fra land som Kina. Selv insulin som kommer fra grise leveren til diabetikere, kommer fra Kina. De har nettopp sendt tilbake en hel forsending fordi grisene deres hadde spist forurenset mat.

«Det er på grunn av den økonomiske kollapsen i industrien. Dette er gårder familier har brukt århundrer på å bygge opp. Vi kan ikke se noen lettelser for fremtiden. Det er et slit for dem. Det skaper press på dem. Produsenter blir veid ned pga. det kumulative sjokket med lave priser, økende priser på for og den høye kursen på Kanadisk valuta.»

Det er dollaren.

«De står også ovenfor nye merkings regler for kjøttprodukter i USA som blir effektive senere dette året. Kanadas 10.000 svinebønder holder hovedsakelig til i Ontario, Quebec, Manitoba, Saskatchewan, Alberta og British Columbia. Bønder som ønsker å delta i nedslaktingen kan søke om offentlige midler til slutten av august. De som kvalifiserer for nedslakting må godta å drepe en hel låve med avlende griser og ikke sette inn nye dyr på tre år. Programmet er retroaktivt til November 2007 og bønder har inntil nåværende november på å utføre nedslaktingen. Rådet estimerer at omtrent 50.000 griser allerede har blitt tilintetgjort, med ca. 100.000 til når høsten kommer.»

Det er ganske utrolig. Her har du denne hypen om matmangler over alt, folk sulter i hjel i deler av verden og her er myndighetene dine igjen – som i realiteten ikke er der for deg alikevel, det er den store hemmeligheten, de er ikke der for deg uansett – de skaper en krise, mer krise og ytterligere krise. De samme folkene som gjorde hemmelige avtaler med Monsanto og andre for å teste ut denne nye maten. Mat som også ble satt sammen av toppgenetikere fra alle grener inkludert spesialister fra krigføringsdepartement for å gi deg en bedre gulerot eller potet. Tror ikke det gitt. Jeg tror de har noe annet i tankene, og tro meg, de har brukt mat som våpen i tusenvis av år og de bruker det nok en gang.

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
14 år siden

Håper dere får til å dekke det helsemøtet i Oslo siden jeg desverre ikke har mulighet til å stille der, flott om dere lager video opptak av konferansene slik at andre som ikke får møte også får med seg budskapet, oppvåkningen av dragen er nå godt på vei.

Stå på medbrødre!

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Vi MÅ få igang en fredlig-demonstrasjon utenfor Stortinget iløpet av sommeren. Om vi er 10, 50 eller 500. Om vi får ut budskapet til nok av mennesker, kan vi også klare å være en 1000mennekser utenfor Stortinget.

Det vil få media til å kaste lys på saken.

dblspk
dblspk
Abonnent
14 år siden

Last ned mp3 lydfil ang. Codex Alimentarius på mp3-spilleren din!!
et must !!
http://radiofri.com/060906radiofri.com.html

Se også Ian Crain sitt foredrag ang. Codex (video)
http://video.google.com/videoplay?docid=5800206429960925518

Mattilsynet ønsker også tilbakemeldinger fra publikum, benytt sjansen din til å din mening om Codex til mattilsynet, fortell dem hva du mener !!!!
http://mattilsynet.no/om_mattilsynet/internasjonalt_samarbeid/

rmadridguy
rmadridguy
Abonnent
14 år siden

tusen takk Kjetil for informasjonen. Dette hjelp meg faktisk til å finne ut at jeg er allergisk mot Codex, så det hjelper da litt.

Typisk Den Norske Stat å gjøre noe slikt!

mm
mm
Abonnent
14 år siden

Bra jobb dere gjør med siden folkens. Endelig et oversiktlig norskt medium :) Keep it up

trackback
14 år siden

[…] Dette er dessverre fullstendig feil om man går dypere inn i fakta rundt Codex Alimentarius og WHO. Les mer SHARETHIS.addEntry({ title: «EU-direktiver skal regulere hva du får spise», url: […]

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Svenske Siv O’Neall fra Axis of Logic :

The Codex Alimentarius Commission was created in 1963 by the FAO (Food and Agricultural Organization of the UN)

Whatever its founding purpose, CA is much different today because corporate interests control it – global pharmaceutical, food, and banking giants in league with complicit UN and government agencies to promote GMOs over healthy foods, and drugs over natural remedies by restricting or banning vitamin and dietary supplements, except the ones they control.

President Obama’s choice of Michael Taylor to head the Food and Drug Administration (FDA).

The Vice President for Public Policy at Monsanto Corp. from 1998 until 2001, Taylor exemplifies the revolving door between the food industry and the government agencies that regulate it.

He is reviled for shaping and implementing the government’s favorable agricultural biotechnology policies during the Clinton administration.

In collusion with the Rockefeller and Bill and Melinda Gates foundations, Taylor is once again the go-between man for Monsanto and the U.S. government, this time with the goal to open up African markets for genetically-modified (GM) seed and agrochemicals.

http://axisoflogic.com/artman/publish/Article_56907.shtml

ye
ye
Abonnent
13 år siden

“The Hundred-Year Lie: How Food and Medicine Are Destroying Your Health»
av Randall Fitzgerald.

«What scared me most was the jolting discovery that our governments, our food and medicine manufacturers, even medical science itself cannot reliably tell us anymore what is safe. Nor can these institutions protect us from those dangers that have already been identified.»

http://www.hundredyearlie.com/

Otto
Abonnent
13 år siden

Mike Adams i Natural News har et kompetent forhold til temaet, ht Back Against the FDA and Big Pharma (All Jacked Up) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=76#M4923 . Farmasiindustrien og transnasjonale korporasjoner er beviselig inkompetente og må snarest settes under administrasjon.

Otto
Abonnent
13 år siden

Mike Adams i Natural News har et kompetent forhold til temaet, Fight Back Against the FDA and Big Pharma (All Jacked Up) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=76#M4923 . Farmasiindustrien og transnasjonale korporasjoner er beviselig inkompetente og må snarest settes under administrasjon.

Moderator: Slett forrige nesten likelydende post. Takk.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

gode nyheter: det fins en pizza som ikke inneholder smaksforsterkere/MSG, og det er Stabburet sin «Grandiosa pepperoni». Jeg har sjekket med stabburet – denne kan trygt spises av beinharde MSG motstandere som meg selv.

ORAKELET
ORAKELET
Abonnent
13 år siden

Har lest på nyhetsspeilet.no nå, og mye av det som står her er veldig interessant, men jeg synes at det er litt for mye av konspirasjonsteorier og paranoia her ute og går også.

Myndighetene og verdenslederne er ikke alle en gjeng med onde skurker som bare vil plyndre, ødelegge og skade oss. Ja, selvfølgelig finnes det mange korrupte ledere og regjeringer, men det finnes da også ledere som er gode og som vil sitt folks beste, og hvis du ikke tror det: Hvorfor prøver ikke du å gjøre noe med det da, istedenfor å sitte hjelpeløs og tenke på alle disse konspirasjonsteoriene. Hvorfor er fokuset på så mye negativt? Er det ikke bedre å fokusere og styrke det positive? Vi er ikke et hjelpesløst samfunn som lar oss styre 100% av autoriteter. Vi alle skaper et samfunn, og har også ansvar for å være en del av det og bidra til å utrette noe. Vi burde egentlig ikke klage så mye heller, fordi vi bor i verdens «beste» land, mange uvitende vet ikke engang hvor godt vi har det i Norge!

Svineinfluensa-vaksinen er biologisk krigføring? Maten vår blir brukt som Våpen? Mye av dette som står her grenser til galskap, spør du meg.

Det er vel noen her som er enige med meg?

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  ORAKELET
13 år siden

Mye av det som kommenteres/skrives her på NS er sikkert basert på «worst case». Men man må likevel for all del ikke glemme at mange av de som styrer verken er spesielt opptatt av demokrati eller menneskenes beste, for å si det sånn. De ønsker å tre nedover oss lover som vi verken trenger eller har bedt om, bare for å tjene penger og styrke sin egen makt og kontroll.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  ORAKELET
13 år siden

Psykopater er psykopater, og ethvert klart hierarkisk system vil jo fremme karrieren til de som har tilstrekkelig med psykopatiske trekk. Selv der det er ulike grader av demokrati.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Det er få dager igjen til Codexen er aktivert, og mennesker eliminert… :) Allikevel står det bomstille om denne galskapen her på NS. Begynner å lure om hele denne svineinfluensa hysteriet var bare et mellomledd, ment til å lede konspirasjonsforskerne bort fra den «reelle» faren for oss: Codex Eliminetarius!
Venter spent på oppdatering fra proffe google / youtube forskere… ;)

Otto
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

De har mange jern i ilden, blant annet modifisering av passasjerfly for å gjøre dem om til fjernstyrte misiler, med installerte gyroskop for fjernstyrt autopilot og isolasjonsmatter og plater som har samme kjemiske innhold som fast rakettbrennstoff som ved antennelse gjør flyet til en chocktube med temperatur på ca 3,200 grader celsius som fordamper det meste. Om dette, svindel med forsikring, svineinfluensavirus, murder-for-hire, med mer, se 911 the criminal enterprise and its pattern, Dr. Joe Hawkins interviews David Hawkins http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=301#M4847 .

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Jeg skrev chocktube, riktig betegnelse er shock tube http://www.google.no/#hl=no&q=shock+tube . Derfor finner de knapt vrakrester og ingen lik etter enkelte flyulykker. Antennelsen av fast rakettbrennstoff i flyene utføres slik at det oppstår en sjokkbølge med med hastighet på ca 3 mac med en fronttemperatur på ca 3,200 grader celsius som fordamper og pulveriserer alt den treffer. Se forøvrig forrige post for mer detaljert informasjon.

Otto
Abonnent
13 år siden
« Forrige artikkel

Bilderbergernes gavepakke til Røkke

Neste artikkel »

Bygdepostensaken: Så mye for journalistisk integritet

50
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x