/

Codex Alimentarius: Mat som våpen?

14.1K visninger
8 minutter lesetid
50

Den som kontrollerer din mat kontrollerer deg. De sa det om penger, nå handler det om maten du spiser. Kan det tenkes at mat kan brukes som våpen og at dette våpenet allerede er i bruk?

Aldri hørt om Codex Alimentarius?

Det er akkurat hva de vil!

Codex Alimentarius er et FN-organ i samarbeid med WHO, og lager matstandarder. Norge deltar via Mattilsynet, men informeres du om det? Media deltar ikke, og forbrukerne informeres ikke.

Norske myndigheter jobber i praksis for at du skal ha minimal tilgang på effektive naturmidler. Norge er allerede ett av de mest restriktive land i verden hva gjelder tillatte doser og utvalg blant kosttilskudd og naturmidler som stevia, salvie, urter etc.

Codex blander seg borti hva du skal ha tilgang på blant kosttilskudd, og påvirker din helsefrihet. Det tas ikke hensyn til at tilskudd av vitaminer og mineraler er helt nødvendige for å opprettholde optimal helse.

Er du opptatt av din egen helse og helsefrihet, MÅ du gjøre deg kjent med Codex. Når Codex retningslinjer for vitaminer er innført, og globalt implementert, vil det ikke lenger finnes noen fristeder.

eple_genmodifisert

Politiske kontakter har aldri hørt om Codex, vi snakket nylig med formann i helsepolitisk utvalg i et fremtredende Norsk parti, og selv hun hadde aldri hørt om Codex. Skremmende, men sant, dette går igjen overalt hvor vi henvender oss, få eller nær sagt ingen vet om Codex og de som vet noe har en farget versjon av sannheten. En versjon som ser ut til å ha blitt plantet ut for å skape et bilde av at Codex er vår venn, og at det hele er for å beskytte mennesker ifra grådige selskap. Dette er dessverre fullstendig feil om man går dypere inn i fakta rundt Codex Alimentarius og WHO.

Mye mer enn vitaminer og mineraler står i fare!

Codex Alimentarius omhandler mye mer enn vitaminer og mineraler, med ca 30 komitèr er målet å innføre ”guidelines” og matstandarder på alt som kan puttes i din munn og på din kropp. Det vil si, at om kontrollen i Codex havnet i feil hender, noe vi sterkt kan påstå at det allerede har og alltid har vært, så er ditt liv og din helse i fare. Liv og næring står nært relatert, og tross medias hensynsløse og ignorante holdning til menneskers beste har gjort at mennesker nær sagt blitt lurt til å tro at vitaminer er farlige for vår helse og bør unngås. Selv om det er vanskelig å spore den faktiske årsak til

Codex retningslinjer for vitaminer og mineraler i kosttilskudd, og retningslinjer for helsepåstander vil, når de er ferdige, potensielt gjelde over hele jorda. Og slik resultatet kan anes i dag, vil de tillatte vitamin- og mineraldoser bli minimale og tillatte helsepåstander strengt regulert – fullstendig på tvers av det vi i dag vet. Det tas ikke hensyn til at tilskudd av vitaminer og mineraler er helt nødvendige for å opprettholde optimal helse. Ernæringsmedisinen har også klart demonstrert den helbredende/terapeutiske effekten av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

Hvem er med i Codex Alimentarius?

Medlemmer av Codex Alimentarius er en rekke handelsinteresser, matindustrien, kosttilskuddsindustrien. Farmasøytisk industri har ikke direkte medlem, men påvirker hardt fra utsiden. Monsanto er en enorm aktør i Codex og sies av mange som dominerende i forhold til Codex sin retning.

Kosttilskuddsbransjen: For kosttilskuddsbransjen er IADSA, EHPM og CRN med. Bransjerådet for Naturmidler (BRN) i Norge er medlem av EHPM og IADSA

Hvordan tas beslutninger i Codex?

Valg tas igjennom Konsensus. Begrepet stemmerett, er ikke helt korrekt, for alle avgjørelser i komitémøtene tas ved konsensus (enighet) – og det er komiteens formann (i CCNFSDU, Dr. Rolf Grossklaus) som i praksis avgjør når konsensus er oppnådd. Og hvem er Dr. Rolf Grossklaus? Ta en kikk på internett.

www.healthfreedomusa.org/index.php?page_id=165

Hva sier Norske myndigheter til overtrampene?

Norske myndigheter – via mattilsynet refererer kun til EU direktivene når vi henvender oss,
som om det ikke er noe å gjøre med dette. De spiller “do not blame the messanger” game. Det kan virke som de ikke ønsker å ta stilling til det, men slavisk følger EU`s diktatur. Er det frykt som styrer dem, eller er det noe mer bak deres beslutninger?

Dette sier de selv om vi IKKE er medlem av EU og at folket IKKE har valgt å støtte dette. Folket er ikke engang informert i form av artikler ifra media, pressemeldinger eller liknende.

Det kan virke som om demokrati er en illusjon i vårt land og kun et ment å få oss til å føle oss med på noe, intet mindre enn en meningsmåling, mens agendaen bak steg for steg blir tredd over hodene på oss gjennom “kok frosken langsomt” prinsippet. På denne måten vil ikke mennesker reagere når frihet sakte men sikkert frarøves dem, selvfølgelig inntil den dagen det er for sent.

Mattilsynet er kjent som ”kosttilskuddshatende Norge” ifra Codex møter. Så vår tillit til mattilsynets bidrag til å sikre den norske forbruker må stilles spørsmål til og ikke tas for gitt et eneste sekund.

Jo mer forvirring, desto bedre

Jo mer problemer vi har på privat basis, og jo mer forvirret vi er, jo bedre for de som styrer massene. Dermed kan vi stille spørsmål til artikler som påstår at Vitaminer, mineraler og kosttilskudd er farlige uansett hvor autentiske og reelle de virker. La oss stille spørsmål til alle artikler, selv denne. Igjen er det intensjonen og agendaen bak som bør sjekkes nærmere. Ofte er det lurt å søke hvor pengene går, hvor makten kommer ifra og hvem som vinner på det for å spore kildene til de enkeltstående handlinger og dermed kunne avsløre det store bildet. Det store bildet kan kun avsløres ved fordypning. Ved å selv ha en ren intensjon og bearbeide denne kan man bidra til å hjelpe andre på en måte de vil følge og respektere, tiden som gårsdagens diktaturiske ledere er nå over, en ny tid er på vei inn, og det vi ser nå er en tillitskrig og en gradvis omveltning av verdier fra en generasjon til en annen. Dette skaper friksjon og sterk motstand ifra tidligere maktelite som nå er i ferd med å miste sitt grep over mennesker som deg og meg.

Hva kan vi gjøre for å forhindre dette?

Dette er nå det viktigste spørsmålet vi nå tvinges til å stille oss selv sammen med hvor langt er vi villige til å la det hele gå, vi trenger ikke å gjøre noe, men konsekvensen av innaktivitet blir nå alvorligere for hver dag som går. Codex sin retning får vi ikke gjort noe med ser det ut til, dessverre, Codex kan anses som en organisme som nå er kontrollert og styrt fra et hold som er nøye overvåket og hvor hovedagenda er forutbestemt for tiår siden.

Om du vil gjøre noe med dette så gjelder det å utdanne deg selv ved å sette deg inn i Codex Alimentarius og bidra til å spre informasjonen og utdanne andre. Vi kan kun sette stort nok press om vi som representanter for våre medmennesker, altså folket, nå står samlet for å arbeide imot at det kollektive bevissthetsnivået når kritisk masse(critical mass). Det betyr at vi får vekket nok antall tusen Nordmenn slik at det blir en stor nok bevegelse rundt dette, først da vil vi virkelig kunne bevege politikere og media i en retning der vi kan få inn lover som beskytter norske forbrukere imot å bli overkjørt av mektige industrielle, finansielle og andre organisatoriske, politiske eller religiøse interesser og agendaer.

Dann din egen gruppe og følg denne enkle 5 stegs regelen, og jobb med å kople grupper med samme intensjon sammen. http://www.nmmgroup.net/pdf/5_steg.pdf

Mange har jobbet intenst med dette og det er flere organisasjoner som nå jobber imot Codex agendaen i Norge, men intet vil skje uten at folkemassene står bak og støtter opp om arbeidet. Støtt også Fritt Helsevalg ved å bli betalende medlem der.

Det er dermed på tide at vi får Norges Første Helsefrihetskonferanse, som avholdes, på Thon Hotel Sandvika den 2. mai 2009.

www.helsefrihet.no

Fritt Helsevalg, Quality Seminars og Alliance for Natural Health er de som står bak konferansen som også er et non-profit arrangement for å informere og engasjere til kamp for Fri Helse.

Din hjelp trenges og du bes dermed om å sende en mail til arrangørene(gå til helsefrihet.no) for å bidra i dette felles arbeidet for vår alles frihet og fremtid.

Delta i Facebook gruppen imot Codex Alimentarius, gruppen runder snart 5000 medlemmer på kun få uker og er et tegn på at mennesker vil det beste for seg og sin familie, de har kun blitt sultefòret på korrekt informasjon.

Hva er alternativet?

Alternativet er å se en annen veg, som vi lenge har gjort som menneskehet, og mulig ende opp med et totaldiktatur der lover og regler fengsler oss og frarøver oss vår frihet til et liv med kvaliteter. Kanskje må dette til for at menneskeheten som en organisme skal lære at vi alle er ett, og at våre handlinger og valg i livet påvirker alt og alle. Vi må bli bevisst på naturens lover og årsaks virkningsperspektivet til alt som skjer rundt oss.

Om vi, som helsebevisste forbrukere, ikke handler nå – og stopper Codex i tide, kan dette bli en del av din fremtid. – Børge Eliassen, Fritt Helsevalg

Codex er kun et verktøy for mektige egeninteresser, men kanskje det farligste av dem alle fordi det direkte angriper våre basisbehov, tilgang til næringsrik mat og dermed gir grobunn for bruk av en mengde andre tvangssystemer som er designet for å kontrollere massene.

Vi må være villige til å gå ekstremt langt

”Vi må være villige til å gå ekstremt langt i saken, og dette er ikke noe jeg sier for å skape frykt eller aggressive handlinger, det er ikke løsningen på noe, men i form av intenst arbeid fra alle hold mulig, må vi sette press på politikere og myndigheter, mattilsynet og media, vi må stille de ansvarlig til rette for deres handlinger, bringe frem informasjon og stå hardt imot alle forsøk på å frarøve vår naturgitte rettighet til helsefremmende midler og dermed et liv med helsefrihet. Det viktigste arbeidet kan vi kun gjøre i oss selv, våre tanker, våre følelser og vår spirituelle søken etter sannheten og meningen bak alt som skjer. Det er noe mye dypere bak ordtaket, the truth will set you free enn de fleste forstår, en evig søken er svaret fordi en sannhet kun kan være en sannhet i en gitt periode, dette kan kun forstås ved dypere studier av naturens og universets lover som også overgår enhver myndighetslov i verden i dag, la oss ikke glemme dette.” – Kjetil Dreyer

Vi avslutter med to treffende sitat fra Martin Luther King:

”Our lives begin to end the day we become silent about things that matter” – Martin Luther King

“There will come a time, when silence will be the same as treason” – Martin Luther King

Kilder:

Kjetil Dreyer

Kjetil Dreyer har gjennom flere år drevet nordens største nyhetskilde for direktesalgsindustrien, han har skrevet hundrevis av artikler og har et enormt nettverk av ledere og ressurspersoner. Han drev også organisasjonen Quality Seminars som fokuserte på seminar, kurs og konferanser som hjelper mennesker i forskjellige deler av livet. Han var leder for Vaksinekasjon.no og vaksinemotstanden rundt H1N1 vaksinen i 2009 og fortsetter sitt arbeid med å bevisstgjøre mennesker rundt helse og andre samfunnsmessige spørsmål. Gjennom sitt ønske om å utgjøre en forskjell i andre menneskers liv grunnla han Altshop.no i desember 2007 som i dag er norges største alternative nettbutikk.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

50 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Stadig flere får matallergi
Hver fjerde nordmann har unormale reaksjoner på én eller flere typer matvarer.
http://www.dagbladet.no/2014/09/25/tema/pluss/helse/allergi/matallergi/35423620/

Betalingsartikkel fra dagbladet dette så jeg har ikke lest de.
Men kanskje ikke så rart at fler og fler reagerer på industrimat, kanskje like greit folk flest ikke vet hva den inneholder??

USA har vedtatt FNs mat-tyranni CodeX Alimentarius
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/usa-har-vedtatt-fns-mat-tyranni-codex-alimentarius/

Myndighetene genmanipulerer den menneskelige organisme
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/myndighetene-genmanipulerer-den-menneskelige-organisme/

Monsanto og genmodifisert mat – Full kontroll over matkjeden – addendum
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/monsanto-og-genmodifisert-mat-full-kontroll-over-matkjeden/

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Overvar et teater igår på Olavsfestdagene. Det ble sagt at som verter i en kirke tok de imot personer på natten, laget vafler, suppe o.a. og serverte dem, for mange hadde ikke mat. Mattilsynet kritiserte dette fordi regler for hygiene ikke var fulgt i.h.t. boka deres, og vedtak om forbud ble som regel fattet. Da foreslo vertene at de kunne slenge vaflene og annen mat i søppelkassene utafor kirka og andre steder i byen, for der var mange sultne og hentet mat på natten. Er vårt land styrt av kriminelle og idioter?

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Codex Alimentarius http://www.mattilsynet.no/om_mattilsynet/codex_alimentarius.89

Sitat: Codex Alimentarius utvikler standarder og relaterte tekster i regi av FNs felles FAO/WHO «Food Standards Programme». Formålet med standardene er å beskytte forbrukernes helse og sikre redelig praksis i den internasjonale handelen med næringsmidler. ..

UN UNCED: Earth Summit 1992 by George Hunt, depopulation, bank scams, fascist new world order agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1863&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Vet vi med sikkerhet at bananene som selges i butikkene ikke er gmo så lenge vi har dioter og kriminelle ansatt til å administrere korporasjonen Norge?

GMO bananas are coming to a supermarket near you, thanks to Bill Gates http://www.naturalnews.com/045679_gmo_bananas_gates_foundation_scientific_mistakes.html

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
10 år siden

Angående mat. Noe av det vi spiser mest av er hvete. Problemet er at den hveten vi spiser i dag ikke er den samme som vi spiste for 50 år siden. Hveten er mildt sagt tuklet med. Hørte en omtale den som Frankenhvete, og det er jo ikke uten grunn. Så er det også stadig flere som reagerer på hvete. En bok som selger meget godt i USA er “Wheat belly”, skrevet av dr. William Davis. Her er et sammendrag fra boka: http://thehealingproject.us/2012/09/22/book-summary-wheat-belly-by-william-davis-md/

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Genmodifisert laks – en rasktvoksende bløff http://www.utviklingsfondet.no/nyheter/genmodifisert-laks-en-rasktvoksende-blff

Sitat: Amerikanske myndigheter er kanskje i ferd med å godkjenne genmodifisert (GM) laks fra selskapet AquaBounty. Om laksen blir tillatt, blir dette det aller første genmodifiserte dyret vi kan få på vår middagstallerken. Laksen er genmodifisert til å vokse fortere, og selskapet påstår derfor at fisken vil bidra til å mette en sulten verden. – Det er frekt av GMO-industrien i å skyve verdens fattige foran seg. Denne laksen er et skoleeksempel på hvorfor genmodifisering er et blindspor å satse på for å brødfø verden, sier Bell Batta Torheim, rådgiver i Utviklingsfondet. Ingen glad laks. Utviklingsfondet laserer derfor i dag en ny rapport om GM-laksen. Den dokumenterer slett vurdering av helserisiko, fisk som lider pga misdannelser og alvorlig trussel mot villaksen når oppdrettslaksen rømmer. Rapporten kan lastes ned her: http://www.utviklingsfondet.no ..

Digressivt,
Oceana investigation uncovers massive consumer fraud in mislabeled fish http://www.naturalnews.com/039272_Oceana_investigation_fake_tuna.html

“SVALI 2013 – latest evidence – Illuminati can’t find her!!! ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/svali-en-ex-illuminati-forteller/#comment-95722

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

11 YRS OLD EXPOSES MONSANTO AND TELLS MONSANTO WHERE THEY CAN SHOVE IT .. BRAVE CHILD http://www.youtube.com/watch?v=nndEZBQ9bds&feature=related

Monsanto buys out Whole Foods Market http://www.eatingrightdiet.com/http:/eatingrightdiet.com/monsanto-buys-out-whole-foods-market/

Leaked documents reveal US diplomats actually work for Monsanto http://www.naturalnews.com/034620_Monsanto_diplomats_GMOs.html

Monsanto’s Toxic Milk – Banned in Europe

Genetically Engineered Rice Misled by Bill Gates and Monsanto http://worldtruth.tv/genetically-engineered-rice-misled-by-bill-gates-and-monsanto-2/

Organic Food May Become a Thing of the Past http://worldtruth.tv/organic-food-may-become-a-thing-of-the-past-2/

Wholesale Approval of Genetically Engineered Foods — Obama Administration Disappoints/Angers Public http://www.cornucopia.org/2012/01/wholesale-approval-of-genetically-engineered-foods-obama-administration-disappointsangers-public/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

10 outlandish things the ‘scientific’ controllers have in mind for you in the near future http://www.naturalnews.com/034229_science_cyborgs.html

trackback
12 år siden

[…] http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/codex-alimentarius-%e2%80%93-mat-som-vapen/ This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. ← Chemtrail = Geoengineering! Jepp!!!! […]

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

I verste fall må folk slutte å spise bær i skogen, opplyser Carl Hård af Segerstad, enhetssjef ved Statens veterinærmedisinske institusjon.

– Det er svært alvorlig. Denne parasitten har aldri tidligere blitt funnet i Sverige, sier han.
http://www.abcnyheter.no/node/125761

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mole
13 år siden

I flere år nå har Chemtrailfly spredd flått egg men det har langtifra vært den suksessen man håpet på så nå er det dvergbendelormens egg som skal spres på samme måte

Det kan vise seg svært skadlig for Monsanto og Codex Alimentarius vist folk spiser frukt og bær med mye antioksidanter og vitaminer, det er heller ikke bra vist folk rømmet ut av de store byene og ut i skogen når chippepolitiet kommer

Døds dvergbendelormen kan gi mennesker cyster på indre organger med dødlig utfall på samme måte som Mobil, trådløse nettverk, TETRA, microbølger, Haarp, elektromagnetisk stråling

Så mao får du en cyste på indre organger fremover så skyldes det utvilsomt Dvergbendelorm :)

Ser at abcnyheter også har en annen god nyhet med at Sør Korea har utviklet et nytt supervåpen med stor sukse :)

http://www.abctv.no/tv/nyheter/teknologi/110214/dette-er-det-nye-super-vapenet

Supervåpen har alltid vært kjempe sukseer som har reddet mange soldaters liv, allerede da maskingeværet Gatling ble oppfunnet av Amerikaneren Richard Jordan Gatling så ble det umidebart en sensasjon, siden Gatling hadde patent så solgte han det videre til Russland og Tyskland
Med sine fantastiske egenskaper så ble 51 000 engelske soldater drept på 1 time i slaget ved Somme som medførte at mange Tyske soldaters liv ble spart samtidig som Engelskmennene fant ut at det er lite lurt og bruke infanteri mot maskingeværstillinger
AK-47 har også vart en fantastisk sukse, automatriflen kan produserest så billig at selv den fatigeste bonde kan skaffe seg en i bytte mot en bolle ris ( 30 $ )

Mikhail Kalashnikov sin sensasjon har utvilsomt reddet mange liv med sin opfinnelse, over 100 millioner er vistnok produsert siden 1947 av typene AK-47 1948–51, 7,62 × 39 mm, AK-47 1952, 7,62 × 39 mm, AKS-47
, RPK, 7,62 × 39 mm, AKM, 7,62 × 39 mm, AKMS, 7,62 × 39 mm, AKMSU, 7,62 × 39 mm, AK-74 series, 5,45 x 39 mm, AK-101-serien, AK-103-serien, AK-107/108-serien, AK-200-serien o sikkert noen typer til :)

Bombs for Peace programmet til Bombama har nok også redddet mange liv, Obama og militære ledere er nå i ekstase over Predator og Raptors dronenes enorme sukse, nå trenger ikke soldater dø lenger, mange liv blir spart ved at ungdom som er gode på TV-spill kan sitte 100 m under jorden i Nevada og bombe verden via en storskjerm :)

Tenk hvor mye fred vi kunne fått og hvor mange liv vi kunne spart vist alle på kloden hadde sin egen A-bombe :-D

På slutten av WW2 ble et nytt fantastisk våpen tatt i bruk med stor sukse
Moral-bombing som Obama og politiske ledere så flott kaller det
Små sylinderformede brannbomber med napalm på bare 1 kg hver spres i 100 000 tals over store byer som umidelbart omdanner byene til enorme ildkuler, effekten er så flott at selv sivile som bor i utkantene blir sugd inn i flammehavet av ildstormene, ingen slipper unna
Etter den enorme sukseen i Dresden der 27 kvadratkilometer med by ble utslettet med Moral-bombing så kom turen til 46 Japanske byer før det enda mere fantiske A-bomben satte Moral-bombing opp til nye høyder
Dette har utvilsomt reddet mange soldaters liv, grunnen til at det kalles Moral-bombing er at vist noen skulle overleve angrepene så vil dem få svekket moral og miste tillit til sine egne ledere :D

Noen tiår senere så er det Moral-Haarp og Moral-Chemtrail som gjelder :)

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Hei Kjetil!

Dette kom som en stor overraskelse på meg at denne Dr. Rima Laibow ikke er helt til å stole på! Og jeg som har lagt henne ut på HULK siden og skrevet en helt masse om henne på andre nettsider! Hun har jo til og med holdt foredrag med Dr John Virapen som jeg vet (etter møte med han) er nøye med hvem han presenterer seg med.

Vel, når du sier det har jeg sett en you tube video der hennes partner; Mr Stubbliebine som holdt et foredrag på hennes vekkelsesmøte om Codex Alimentarius og farlige medisiner. Jeg er veldig vurderende og ganske kjapp med å finne ut om folk er seriøse eller ikke ved førsteinntrykk av personer, der kommer min sterke intuisjon og mavefølelse inn i bildet og som regel tar jeg ikke feil. Men jeg fikk en merkelig fornemmelse av at denne Mr. Stubblibine som stod der på Dr. Laibows fordragsmøte og avsluttet med sin “vekkelse” hadde en annen agenda bak sin tiltredelse der. Man skal ikke dømme folk etter klærene de går med, rådyre gullklokker og dresser og utseende men det var hele denne “glatte” og overbærende fasaden till denne Mr. Stubblibine, ikke minst hans prediken som en “en stor forkynner og frelser” som fikk meg til å fatte mistanke om at her ligger det “store penger” inn i bildet som har fått denne mannen til å gladelig stille opp!

http://www.youtube.com/watch?v=sWqlv6BDZnQ&feature=related

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

22.03.2010

Vær på vakt folkens! Nå kommer matvarene som skal gjøre folk “raske, spreke, sunne og pene!” Ta en titt på den lille skriften på pakken rundt disse matvarene før du blindt fyller ned i matvarekurven!

Hvorfor blåser media nå opp stort om disse “sunne matvarene?” Like etter de blåste stort opp om denne helseskadelige svineinfluensa- vaksinen?

Ikke glem hva journalisten . Jane Bürgermeister og Dr. Rima Laibow tidligere har advart oss mot!

http://www.dagbladet.no/2010/03/22/tema/mat_og_drikke/helse/trender/10647653/

http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU

http://www.youtube.com/watch?v=HhON1WN48tQ&feature=related

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Otto
14 år siden

skremmende, er vel snart på tide og sette foten ned og si at dette vil vi faktisk ikke akseptere!
Noe få år på Codex og GMO så ser vi ut som noen jævla Ozzy Osborn kloner alle mann :-/

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Stevia på resept :-|
Stevia er legemiddel om planten skal brukes av mennesker, men naturmiddel når planten brukes (eller markedsføres) til dyr.

Monsanto, Glaxo-Wellcome og American Cyanamid får offentlig støtte ( våre skattepenger) til og ta patent på planter og urter i fattige land, dermed kan ikke dem fattige lande bruke sine egne planter og urter til og behandle seg selv og ikke får dem selge dem heller sånn som før så da blir dem enda fattigere.

Herregud så sykt
Heia Codex…. not

Monsanto er hovedsponsor til Disney Land og Disney world og frøbanken på svalbard samtidigt som dem produserer rounupp, agaent orange, DDT, GMO og mye mye mer
Donald Rumsfeld fikk $12 million USD av Monsanto

Betenkeligheter forbundet med kulturkollisjonen

Innen farmakognosi søker å bruke kunnskapen om planter som blant annet medisinmenn innehar til ny forskning. For forskere og farmasøytiske selskaper øker sjansen for å finne kommersielt interessante planter og virksomme medisinske stoffer drastisk når de lar seg lede av tradisjonell kunnskap som medisinmenn sitter inne med. Problemet for mange økonomisk fattige, men biologisk rike land, er at de ikke har et lovverk som regulerer tilgangen til de biologiske ressursene. Et slikt lovverk, sammen med FNs konvensjon om biologisk mangfold, ville kunne sikre at deler av inntektene fra medisiner laget i Vesten hadde gått til lokalsamfunnene og landet selv. Rent yrkesetisk er man derfor ikke glad for at forskere tar med seg biologisk materiale ut av landet, for så å samarbeide med farmasøytisk industri om å kommersialisere medisinske virkninger av planter. Disse landene blir invadert av vestlige selskaper innenfor bio- og agroteknologi, kosmetikk og legemidler med sterke forbindelser til vestlige myndigheter, universiteter, forskningsinstitusjoner, museer og botaniske hager. USA er ledende, og i likhet med andre OECD-land gis det offentlig støtte til jakten på kommersielt utnyttbart, biologisk mangfold til selskaper som Monsanto, Glaxo-Wellcome og American Cyanamid. Resultatet er tusenvis av vestlige patenter på alt fra medisinsk virksomme stoffer til kjente varianter av de viktigste matplantene. Verdien er flere ti-talls milliarder dollar årlig. I sin ytterste konsekvens risikerer medisinmenn at bruken av tradisjonelle planter og urter kommer i konflikt med vestlige patentrettigheter og må opphøre.

Justice Clarence Thomas worked as an attorney for Monsanto in the 1970s. Thomas wrote the majority opinion in the 2001 Supreme Court decision J. E. M. Ag Supply, Inc. v. Pioneer Hi-Bred International, Inc.|J. E. M. AG SUPPLY, INC. V. PIONEER HI-BREDINTERNATIONAL, INC.[5] which found that “newly developed plant breeds are patentable under the general utility patent laws of the United States.” This case benefitted all companies which profit from genetically modified crops, of which Monsanto is one of the largest.[96][101][102]
Michael R. Taylor was an assistant to the Food and Drug Administration (FDA) commissioner before he left to work for a law firm on gaining FDA approval of Monsanto’s artificial growth hormone in the 1980s. Taylor then became deputy commissioner of the FDA from 1991 to 1994.[96] Taylor was later re-appointed to the FDA in August 2009 by President Barack Obama.[103]
Dr. Michael A. Friedman was a deputy commissioner of the FDA before he was hired as a senior vice president of Monsanto.[96]
Linda J. Fisher was an assistant administrator at the United States Environmental Protection Agency‎ (EPA) before she was a vice president at Monsanto from 1995 – 2000. In 2001, Fisher became the deputy administrator of the EPA.[96]
Former Secretary of Defense Donald Rumsfeld was chairman and chief executive officer of G. D. Searle & Co., which Monsanto purchased in 1985. Rumsfeld personally made at least $12 million USD from the transaction.[96]

http://no.wikipedia.org/wiki/Medisinsk_urt

http://en.wikipedia.org/wiki/Monsanto

Otto
Abonnent
14 år siden

Five Pillars of Food Safety

I følge Dr Shiv Chopra, global produksjon av mat uten kunstige tilsetningsstoffer og forandringer fører blant annet til at alt vann blir rent, http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/beretningen-om-en-planlagt-pandemi/comment-page-8/#comment-13731

Ceno
Ceno
Anonym
14 år siden

Jupp – det kan du si – men burde kanskje ha tillit til at de lærde (som strides) skulle kunne gi entydige svar til de regjerende myndigheter slik at de kunne stå i mot egosentrisk-sneversynte på en bedre måte, men det fordrer jo at man må sette seg inn i saker, ref; Usikre på hva et gen er: http://www.forskning.no/artikler/2006/juni/1149148513.0

Når tar vi inn over oss at vi bare, – øver oss?

Ceno
Ceno
Anonym
14 år siden

For mange ligger det (enda) en hemmelighet i noe så “basic” som vann, . den er på nanonivå og vil på sikt bidra til å hjelpe betraktelig i forhold til dagens helsemessige utfordringer, – samtidig trur æ det enda vil ta tid før effekten av denne innsikten kommer “hvermansen” til gode…

“Papir”-lover har ingen makt på lang sikt, – de går ut på¨dato!

« Forrige artikkel

Bilderbergernes gavepakke til Røkke

Neste artikkel »

Bygdepostensaken: Så mye for journalistisk integritet

50
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x