Hadde noen fortalt meg det jeg skriver her i denne artikkelen for 10 år siden, hadde jeg ledd kraftig og insistert at noen hadde røykt litt for mye av noe veldig sterkt. I dag, er det ingen spøk. Det går ikke an å dikte opp. .

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  31.05.2010 17:12   (Oppdatert 02.06.2010 18:06)

Monsanto og genmodifisert mat – Full kontroll over matkjeden – addendum

Psykopati – Jeg vet at det er ikke pent å bruke ”merkelapper” på mennesker. Man skal liksom heller se på deres atferd og beskrive den.Vel i dette tilfelle så mener jeg at mennesker som helt bevisst går inn for å tjene grovt på andres lidelse, uten å ta hensyn til hvordan andre har det, og som med vilje ødelegger livsgrunnlaget for andre for ONDE. Jeg har også lagt merke til at slike mennesker er veldig konsekvent i deres atferd. De er så å si nesten alltid engasjert med ondskapen sin som en agenda. Derfor tillater jeg meg å kalle slike mennesker for psykopater.

Verdens mest kynisk global virksomhet – Monsanto

Et lite blikk på verdens nyheter viser at disse syes å ha overtatt fullstendig styring av vår klode. Globale bedrifter også oppfører seg som psykopater og en av de verste som jeg vet om i min tid som belest, informert og samfunns engasjert, er bedriften Monsanto. Denne bedriften produserte ”Agent Orange” til bruk i Vietnam krigen. Denne giftstoffet gjør at planter dø – alt som berøres av ”Agent Orange” er dø, selv om de ikke vet det enda. Nå selger Monsanto Agent Orange under merkenavnet ”RoundUp” (en uttynnet versjon). Millioner av mennesker bruker denne faenskapen som forpester miljøet i den troen om at det er trygt.

Viktig Addendum om Monsanto, Agent Orange og RoundUp – 2.06.2010

Fordi jeg er personlig opptatt av å levere så korrekt informasjon som jeg evner i artikler jeg skriver for Nyhetsspeilet er jeg faktisk glad når lesere påpeker eventuelle feil og mangler. Jeg har i dag fått mail fra en leser som påpeker at RoundUp er faktisk ikke en fortynnet utgave av Agent Orange. Derfor har jeg gjort litt mer grundig utforsking av saken. Det jeg har funnet er faktisk enda mer skremmende. Først et lite utsnitt av e-posten fra leseren som også inneholder viktig informasjon:

Er både kjemi og landbruksutdannet. Deler mange av dine synspunkter på uetisk landbruk, frø som må kjøpes av produsent, med sterilt avkom. mm.

At Agent Orange er giftig er hevet over en hver tvil også for hvirveldyr (mennesker) se kjemisk formel: http://en.wikipedia.org/wiki/Agent_Orange

Som du ser er basen i molekylet en bensenring substituert med 1-3 kloratomer og en hydrokarbonkjede som under normale tilfeller ikke skulle være så toksisk. Forekomsten av klor og fluor i slike molekyler finnes ikke i naturen og ser du på medisinene våre ta feks valium, så har du også her klor:

http://en.wikipedia.org/wiki/Diazepam Det samme gjelder de fleste psykofarmasøytika: klor eller fluor direkte på benzenringen(e)

Glyfosat: er et mye mere «primitivt» hydrokarbon og inneholder en fosfat del og en maursyredel i en nitrogenbro. Stoffet er ikke giftig for dyr på samme måte som agent orange og brytes ned i naturen av bakterier. Klorerte og fluorerte hydrokarboner (eks.DDT) og medisiner som ovenfor nevnt finnes ikke i naturen og har i visse fall som for DDT en levetid på flere tiår. Selv er jeg mot sprøytemidler og kjøper mest økologisk, men på hytta må jeg dessverre drepe osp- og selje-stubber med roundup da det ellers blir «busktepper» der jeg vil ha blomstereng og elgen kommer hver år og ser pigg ut. det samme gjelder fugler og insekter. Elgen spiser til og med nyskudd i området og i følge bøkene er karantenetiden for roundup 21 dager. Når man behandler stubber kommer det jo ikke skudd i nærheten de første ukene likevel.  http://no.wikipedia.org/wiki/Glyfosat

Fra websidene til Monsanto er det følgende informasjon om deres forbindelse med Agent Orange – bare for å ha det dokumentert.

Kilde:  http://www.monsanto.com/monsanto_today/for_the_record/agent_orange.asp

As the war began and intensified, the U.S. government used its authority under the Defense Production Act to issue contracts to seven major chemical companies to obtain Agent Orange and other herbicides for use by U.S. and allied troops in Vietnam. The government specified the chemical composition of Agent Orange and when, where and how the material was to be used in the field, including application rates. Agent Orange was one of 15 herbicides used for military purposes during the Vietnam War and the most commonly applied. It received its name because of the orange band around containers of the material.

The manufacturing companies included Diamond Shamrock Corporation, Dow Chemical Company, Hercules, Inc., T-H Agricultural & Nutrition Company, Thompson Chemicals Corporation, Uniroyal Inc. and Monsanto Company, which at the time was a chemical manufacturer. Monsanto manufactured Agent Orange from 1965 to 1969.

Agent Orange was a 50-50 mix of two common herbicides, 2,4-D and 2,4,5-T, which had been used domestically since the late 1940s without incident by U.S. farmers, railroads and others. Since the Vietnam War, both scientific and public concern has arisen over the dioxin compound 2,3,7,8-TCDD, a byproduct of the manufacturing process used to produce 2,4,5-T (which, again, was one of the herbicides in Agent Orange.) TCDD was present in trace amounts. Research on the issue of Agent Orange has gone on for decades and continues today.

Nå har vi det på det rene at Monsanto ikke var den eneste produsenten av Agent Orange. Når de skriver at forskning rundt Agent Orange pågår enda, så mener de bevisføring for dens kjente skadelige effekter.  Så finner jeg følgende webside som er kjent for nyttig informasjon: http://www.healthfreedomusa.org/?p=2915

In the 1970s, Monsanto began manufacturing the herbicide Roundup, which has been marketed as a [sic] safe, general-purpose herbicide for widespread commercial and consumer use, even though its key ingredient, glyphosate, is a highly toxic poison for animals and humans. In 1997, The New York State Attorney General took Monsanto to court and Monsanto was subsequently forced to stop claiming that Roundup is “biodegradable” and “environmentally friendly.”

Her får vi vite at RoundUp er likevel ikke trygg, selv om det ikke er utvannet Agent Orange som jeg først påsto. Men så kommer det følgende – på same webside, at Monsanto har et problem med RoundUp. Det har kommet noe de kaller for superugress som er immune mot RoundUp – de har tatt til seg pollen fra GMO frøene – smarte planter. Derfor kommer de nå med en ny og forbedret utgave av RoundUp – som inneholder 70% – Agent Orange! Da blir det likevel riktig som jeg først skrev, bare ikke helt enda. Derfor mener jeg det er riktig å stryke begge setningene som sto tidligere.

Monsanto is facing super weeds and a marketing problem: Roundup (R) is no longer as “effective” as it used to be in killing off super weeds which have now acquired the genes from the pollen of the GMO seeds and are becoming Roundup (R) resistant. Not only that, but competitors are seeking to tear market share away from the originator of this particular poisoned plant system.

Monsanto probably pays some pretty good salaries, though, for some diabolically clever brain power. Their solution? Come up with new and improved versions of Roundup (R) which contains up to 70% Agent Orange. See: http://www.i-sis.org.uk/DMPGR.php

Genetiske defekter gjennom Agent Orange

genetiske defekter via Agent Orange

Agent Orange ettervirkninger

Monsanto har oppdaget at ved å genetisk endre på frø som bøndene bruker, kan de fremavle en matsort som tåler å bli sprøytet med deres ”RoundUp”. Det kalles da ”RoundUp Ready”. Ved å gjøre plantene som kommer fra frø som er genetisk endret av Monsanto, sterile – kan de også suge livsblodet til bonden gjennom hele dens levetid. Bonden må, for hver avling, stadig kjøpe nye frø fra Monsanto. Denne bedriften tjener videre penger på bonden ved å selge RoundUp, som til slutt forgifter jorden. Selvfølgelig får mennesker som spiser produktene som bonden produserer forgiftet med RoundUp fordi de har ikke blitt genetisk endret av Monsanto slik at de også er RoundUp Ready.

I reklamen sier hageeieren stolt etter å sprøytet ugresset, "It's dead, but it doesn't know it yet!"

I årene som har gått har jeg lest artikler og sett filmer om hvordan Monsanto har gått aggressivt til verks mot bønder som ikke vil gå med på Monsanto stilen. Det som skjer når den ene bonden flytter på Monsanto frø, er at de blir blåst litt her og der til nabo teigene. Det vil si at bonden har plutselig patentert vekster som vokser på jorden uten å ha kjøpt frø fra Monsanto.  Bedriften går ut med biologer som tar tester på avlingene og når de finner noe fra Monsanto, går de straks til kostbare rettssaker. Fordi de har så mye penger er de i stand til å få bonden til å gå konkurs, da overtar de driften og på denne måten overtar hele markedet.

I Norges frølager på Svalbard, er Monsanto godt representert etter det jeg har lest. I India har det gått en epidemi av selvmord blant bøndene etter det først har gått opp for dem at de alltid må kjøpe nye frø for å fortsette som bonde. Fra det jeg leser er det ca. 1,000 bønder som tar sitt liv hver uke i India etter å gått over til GM-avlinger (genmodifiserte avlinger) For dere som ikke forstår hvordan systemet fungerer, er bøndene alltid selvforsynt med egne frø – det er slik naturen er skapt – før Monsanto kommer inn i bildet. I enkelte land er GM frø forbudt. Det burde de bli over hele jorden da de viser seg å være dødelig for alle som får de i seg. Nå nylig (2002) har EU godkjent bruk av GM frø. Det sniker seg inn i matkjeden, om du vil eller ikke.

southasiarev.files.wordpress.com - Dette er et godt eksempel av "disaster capitalism".

Monsanto representanter er kanskje ikke så merkelig nok sterkt engasjert i WHO-Codex Alimentarius, som er FNs global plan for å ta kontroll over hele matkjeden. (I korte trekk handler Codex om å gjøre vitaminer, mineraler og supplementer ulovelig – de skal bare selges i små mengder som medisiner  – samtidig skal de tillate 7 av de 10 verste giftstoffene vi vet om i maten vår.) Fordi Monsanto er involvert er GMOs en del av planen. Det er også slik at Monsanto har fått gjennom at alle dyr som selges skal sprøytes med ”Bovine Growth Hormones”.  Har du lurt på hvorfor jenter blir så mye tidligere kjønnsmoden for tiden? Det er veksthormoner som finnes i kjøtt og melkeprodukter. Hvor mange andre bivirkninger denne dritten har tør jeg ikke tenke på.

FDA i USA nå finansiert av mat og medisin industrien – «Du har ingen rettigheter»

I USA er det forbudt å selge melk som ikke har blitt pasteurisert. Nå er det mange mennesker som er klar over at denne prosessen dreper også gode næringsstoffer som de vil ha i melken sin. Følgelig har de gått rettens vei for å kreve retten til å kjøpe og bruke melk som ikke har blitt ”drept” for næring. Rettssaken er nå klar og resultatet var følgende: FDA – som regulerer disse lovene sier at amerikanere ikke har naturlig rettigheter til mat, helse og private avtaler. La meg spesifisere dette så du forstår hvor dette leder til. Du trenger å vite at FDA var en gang en forbruker organisasjon som var skapt for å beskytte forbrukerne fra overgrep via medisinsk- og matindustrien. Nå i lengre tid er det slik at FDA får driftpenger fra selve industriene som borgerne skulle få beskyttelse fra. Monsanto er følgelig sterkt representert som bidragsgiver for FDA. Dette er selvfølgelig, per definisjon fascisme i praksis.  Nå har FDA erklært at:

a. Amerikanske borgere har ingen rett til å forbruke eller mate barn hvilken som helst matsort.

b. Amerikanske borgere har ingen generell rett til kroppslig og fysisk helse.

c. Amerikanske borgere har ingen fundamental rett til å lage private avtaler (”Freedom of Contract”).

Essensen av det hele er at FDA mener at ingen har retten til å velge hva de spiser og drikker. Du er bare tillat å spise og drikke hva FDA gir deg tillattelse til. Det finnes ingen Gude gitt rettigheter at du kan forbruke mat fra naturen uten at FDA sier du kan. FDA skrev i en E-Post til folk som de ville støtte sin sak at:

 1. ”Det er ingen rotfestet historisk tradisjon som gir ubegrenset tilgang til alle sorter mat.”
 2. «Saksøkerens påstand om at de har fundamentelle rettigheter til egen kropp og fysisk helse, som inkluderer hvilken mat de spiser og hvilken de velger ikke å spise for seg selv og deres familier er likedan ikke riktig fordi saksøkeren har ingen fundamentale rettigheter til å ta tak i akkurat den maten de ønsker.”

Jeg vet ikke hvordan du opplever denne utviklingen men slik jeg ser det er det intet mindre enn å avsløre en plan for regelrett utslettelse av det amerikanske folket med loven i hånden. Når du har full kontroll over hele mat kjeden, har du full kontroll over ALT. Kan det være derfor at BP og den amerikanske regjeringen er opplagt lite interessert i å stoppe oljevulkanen i det rikeste matfat som havet har å by på? Kan det være derfor at det er en lov i USA som faktisk gjør det umulig å fiske på havet og i ferskvann? Kan det være derfor at nesten alle jaktbar vilt i USA holder på med å dø av sykdom (Chronic Wasting Disease) som de kansje får fra Chemtrails? I Norge har jeg aldri hørt om slik. Hvis det er slik det går i USA, vil det komme til Norge?

Den siste strået, oppdaget jeg i dag. Monsanto nå krever retten til å kunne ta patent på dyr og deler av dyr. Det vil si at dyret er en ”oppfinnelse” som eies av Monsanto. De har lagt inn søknader for å ta patent på gris som blir matete med deres GM mat, bacon, kveg og fisk. Monsanto fikk en Europesk patent (EP 1356033) i 2009 hvilket er en kjede av matproduksjon fra frø av genetisk endrede planter og frem til mat produkter som mel og olje.

Det vil si at det er snart ingenting vi kan spise som ikke eies av Monsanto (og de andre gigastore globale GM selskaper) – hvis de får det slik de vil. Nå kan du ikke si at du ikke har visst om det hele. Nå har du ingen unnskyldninger til ikke å stå frem og kreve din rett til å spise det du selv mener er best for deg, ditt sinn og din kropp. Ingen regjering og heller ingen global selskap har blitt overført dine Gude gitte rettigheter til å bestemme over din egen kropp og helse. Det som skjer nå i USA og mange andre steder i verden er intet mindre enn en bekreftelse på at menneskemassene betraktes av psykopatiske ledere og næringslivsledere til å være like lite verd som en maur tua.

Jeg lurer på hva den norske responsen til FDA påstander ville bli? Kanskje på tide å sende dem et brev eller to for å høre?

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (121) | Forfatters nettstedKommentarer

183 kommentarer

 1. arifkarim sier:

  Monsanto er bare «ett» av skyggsidene til vår kapitalitiske og fascistiske korporativ imperium. Husker noen år tilbake da så jeg en ganske bra laget dokumentar om voksende ene-mektige verdensomspennende korporasjoner, der blant annet Monsanto var hoved-tema. Den heter The Corporation (2003):
  http://www.youtube.com/watch?v=Pin8fbdGV9Y

  Anbefales på det sterkeste!

  GD Star Rating
  loading...
 2. vidar sier:

  Monsanto = pur ondskap satt i system. Monsanto sitter så vidt jeg vet fortsatt på rettighetene til en teknologi kalt «terminator-frø» eller «suicide frø» (Delta and Pine Land var selskapet som utviklet teknolgoien og ble senere kjøpt av opp av Monsanto for over 1 milliard dollar). Dette er tilsynelatende normale frø bortsett fra at de nye frøene som spirer er sterile. dette er selvsagt en god teknologi da den sikrer at fattige bønder og deres lokalsamfunn heller dør av sult enn at monsanto ikke får profitten sin (monsanto sier riktignok at de ikke har tenkt til å bruke teknologien, men en rask titt på monsantos historie viser at man ikke kan stole på en skit av det de sier).

  ang. bønder som blir bekjempet av monsantos hemmelige agenter som tar stikkprøver fra åkerne uten bondens samtykke, så har de her en utmerket strategi der de først truer med rettssak for så å gjerne ende opp med et forlik. i denne david mot goliat kampen blir bøndene fristet til å inngå «billig» forlik fremfor dyre advokatsalær. ikke mange bønder tør/orker ta opp kampen. hvis bønda aksepterer forlika blir de pålagt munnkurv som sikrer at saken ikke kommer frem i mediene.

  Linda J. Fisher var ansatt i monsanto og har hoppet frem og tilbake mellom monsanto og epa (environmental proteection agency) misnt 3 ganger. hun er ikke alene om å ri flere hester på den måten. på denne måten kan hun bidra til å sikre monsanto-vennlig lovgivning, så som verd. gm-mat etc.

  at grådige selskaper forsøker å ta patent på liv er desverre ikke noe nytt. senest i 2008 var det i australia et selskap som var villig til å gå til rettssak for å hindre sykehus laboratorier fra å undersøke kvinner for brystkreft. selskapet hadde nemlig patent på to kreftgener samt på selve undersøkeles-metoden. jeg vet desverre ikke hva som skjedde videre i denne saken.

  kjemebra at det settes fokus på monsanto.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Michelle sier:

  mennesker og dyr og naturen gjøres til slaver, det er meningen at naturen skal gi frihet og glede/kjærlighet og livet i gave hver dag helt gratis til menneskene og dyrene, bak står solen/lyset som også er i alt, alt er levende, trærne og fjellene og havet, vi skal få alt gratis, frukt og nøtter og oljer fra naturen, kanskje litt melk og honning når vi spør dyrene om lov, i kjærlighet og takk er det meningen vi skal leve, dele og gi ALT NÅ, vi er alle 1, vi hører til i lyset, la oss ikke dra fra kjærligheten ned i møkret, men la oss motta i takk for alle gavene vi får av lyset, la oss gi det vi har og aldri glemme at vi aldri kan gi noe uten å få minst like mye tilbake..

  the Secret Covenant by a member of the illuminati:
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_21.htm

  GD Star Rating
  loading...
 4. Soulja sier:

  Skal si du er produktive for tiden Mike :) Stå på! Du leverer alltid mye bra info.

  GD Star Rating
  loading...
 5. petrus sier:

  AS Norge er inne med 2,8 milliarder i dette firmaet, så «vi» eier 1% av faenskapet.

  GD Star Rating
  loading...
 6. Balle Clorin sier:

  Den franske dokumentaren om Monsanto: Controlling our food.

  http://video.google.com/videoplay?docid=6262083407501596844

  Er 100 % enig i det som Mike skriver. Det er en meget skremmende utvikling, også innen ernæring. Jo større en organisasjon er, jo mer psykopatisk blir oppførselen.

  GD Star Rating
  loading...
  • Slater sier:

   Om du tar trekkene til et stort, internasjonalt konsern og legger det på et menneske så har du faktisk FNs kriterier for å være psykopat.

   Ute av stand til å ha langvarige forhold
   Utnytter folk for egen vinning
   Ute av stand til å ha empati med andre
   etc etc

   GD Star Rating
   loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Tidligere forsvarsminister slår alarm

Samfunn

Tidligere forsvarsminister slår alarm


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 1


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?