Amerikanske stater har erklært uavhengighet

2.3K visninger
1 minutt lesetid
6

6 amerikanske stater har erklært uavhengighet under konstitusjonens 10. amendment. Statene er New Hampshire, Montana, Oklahoma, Washington, Arizona og Missouri.

Dette er ikke slett så dramatisk som det umiddelbart kan synes. Det er likevel et klart varsel til Obamas regjering og kongressen om at USA kan gå i oppløsning om krisepakken vedtas.

Disse statene ser det i så fall som sin plikt i henhold til konstitusjonen å skjerme sine borgere mot det de oppfatter som den føderale regjeringens finansielle overgrep.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Henning Michael
Abonnent
12 år siden

Hvorfor overdriver så mange som skriver på nyhetsspeilet? Det smaker litt av Se og Hør virksomhet.

Fordi man tror at man ser er ikke det samme som fakta. Dette lille innlegget kan få mange til og tro at det er fakta. Man skriver uten og oppgi noen form for kilde. Det blir bare suspekt. Jeg er opptatt av “freedom of speech” og synes at nyhetsspeilet har en plass. Men når mye av det som kommer på trykk er ren fantasi eller forvridd skriving blir det helt feil. Ønske tenking er ikke fakta. Husmors journalestikk er jeg ikke fan av når det blir bare vås av det. Husker jo han som lurte en her inne til og tro på hans historie som ble kjøpt som god fisk. Dette minner meg litt om den avisen som kommer ut i USA som bare er oppspinns historier.

Nyhetsspeilet ligger og bader litt i det samme lyset veldig ofte. Hvor mye er kun ønske tenking og ikke noe mer. Jeg har lest flere ting her inne som bare er tull og tøys. Som at Siv Jensen tar nyhetspeilet i forsvar????? For noe tull og vås igjen. Snakk om og ta noe i mainstream media og skru det helt på hode og gi det en ny innpakning. Dette er jo like ille som VG, Dagbladet og SE og Hør.

Det er veldig lett og gjennom lyse bullshit. En artikkel uten kilde blir bare en historie og ikke noe mer.

Oversetting av en artikkel som er BS i fra først ord er heller uheldig. Man er veldig paranoide her inne også. Samt at noen har behov for og kontrollere andre. Blir ikke det litt two faced? Som f.eks når jeg nå skriver dette innlegget så står det under tekst feltet “MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.” En webside som skriker etter frihet men som selv ikke tillater det?

Det smaker av oppmerksomhets sykdom men det er selvsagt få her inne som tar selvkritikk. Man har alltid rett ser det ut til uansett hva man skriver om.

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Henning Michael
12 år siden

Dette her er skepsis.no oppgulp. Hele innlegget blir et paradoks. Smak litt på maten før du spytter den ut

Henning Michael
Abonnent
Svar til  Oxford
12 år siden

Sier du det gitt.

Her inne så skriver man uten og oppgi kilder. Jeg kan dessverre ikke godta en artikkel som er ønske tenking.

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Henning Michael
12 år siden

Hei Henning Michael. Ingen som har sagt at du skal godta noe som helst. Jobber du i redaksjonen kanskje?
Den leksa du kom med er bare så gørr kjedelig. Du er ikke den første “skeptikeren” som har gnålt om hvor forferdelig Nyhetsspeilet er.
Hvorfor gidder du? Det blir ikke bullshit, tull, tøys og vås (kjente skepsis uttrykk :) ) , bare fordi du kaller det det.

Du skriver at det er få her inne som tar selvkritikk. Husk at meg og deg også må kunne ta selvkritikk. Vi må være åpne for at vi kan ta feil alle sammen, både “skeptikere” og sannhetssøkere.

Det er ikke mening å bjeffe på deg i forrige (og denne) kommentar, men innlegget ditt la seg i rekken av mange syrlige og poengløse kommentarer fra “skeptikerene”. Du gir inntrykk av at du “have everything figured out”, og at alt som skrives på Nyhetsspeilet er oppspinn. Så det var derfor jeg reagerte.
Jeg er selvfølgelig enig med deg at påstander bør ha kilder.

Vi lever i en verden der informasjon fosser på fra alle kanter, så det er selvfølgelig vanskelig å stake ut kursen. Men det er det vi prøver på. Det er ikke sikkert vi to er så forskjellige. Vi vil sikkert det beste for menneskene og jorda med rettferdighet i bunn begge to. eller ? :) De fleste av oss er gode mennesker , men ikke alle.
Når vi lever i en verden som er så ute av kurs, så må vi adressere problemene for å skape harmoni. Da kan det dukke opp ubehagligheter som kan forstyrre virkelighetsbildet noe voldsomt. Men skal vi lukke øynene?

Vi er alle forskjellige og utvikler oss på hver vår måte, men står vi sammen er vi sterke. Så velkommen på laget i kampen for en bedre fremtid :)

skulb
skulb
Abonnent
14 år siden

Er kanskje ikke fullt så flott at å splitte land er en del av planen for globaliseringen til Rockefeller og de andre kujonene som styrer ting. Stat for stat er ikke USA istand til å stanse WTO, NAU, WHO, FN eller de fleste multinasjonale korporasjoner.

Dette er ikke gode nyheter før samtlige stater gjør det samme og kaster ut de sentrale fascistmyndighetene, før de gjenforenes med en ny administrasjon. Dette virker ikke spesiellt sannsynlig for øyeblikket for å være ærlig, til det er de føderale og globale institusjonene for sterke.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Ja, kjekt å se at det fremdeles er liv / vett i Amerikanerne. Det var også gledelig å se protestene mot Obamas “helsepakke”.

« Forrige artikkel

Lett å stjele din RFID-identitet

Neste artikkel »

Chemtrails: Hva stod det på veggen?

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x