Video
Du leser nå
Nyhetsspeilet TV intervjuer Hans Gaarder om HAARP og Chemtrails
Skrevet av
J.Johansen29. 02. 2012
EISCAT_Svalbard_Radar
12393 8033 72

Nyhetsspeilet TV intervjuer Hans Gaarder om HAARP og Chemtrails

Av J.Johansen29. 02. 2012
I Ramfjordmoen utenfor Tromsø er der et ionosfærisk varme anlegg, som en del av HAARP systemet, med lignende anlegg flere steder i verden. Disse antenner er fra Svalbard. Anleggenes aktiviteter skjuler miljømessige- og helsemessige farer, mener Hans Gaarder.

Det Aftenposten-kontrollerte Oslopuls, som ledes av Hilde Haugsgjerd og Hilde Bjørhovde sensurerte en kunngjøring om et foredrag om HAARP og chemtrails, som han mener kan ha konsekvenser for helse, vær, klima og miljø.

Som en prinsipiell protest mot Aftenpostens misbruk av sin mediemakt, publiserte Hans K. Gaarder hele sitt foredrag på Nyhetsspeilet.no, og vi har samtalt med Gaarder om de ting han tar opp i artikkelen.

Aftenposten sensurerte HAARP/chemtrails-kunngjøring
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/aftenposten-sensurerte-haarpchemtrails-kunngjoring/

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til J.Johansen

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info
72 Kommentarer
1 2 3 4
 • Profilbildet til 2Q11
  15. 04. 2014 klokken 22:38

  http://postimg.org/image/cwwqhj391/
  Etter å ha knipset dette bildet gjennom ruta i kveld kontaktet jeg satansmeterolog Joanikk Sprøytsviker ved satans meteorologiske instislutt om hvilke kunstige skyer som strekker tvers over himmelen her.
  Svar:
  » dette er helt normale skyer som vi kaller avrettede mosaikkskyer som oppstår særlig ved påsketider sør for polarsirkelen og i luften nord for fornuften»

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til faxluri
  20. 04. 2015 klokken 20:56

  NORGE INNRØMMER HAARP-TEKNOLOGI.
  I fjor sa Norge nei til Kinas ønske om å bygge en ny nordlysantenne i Longyearbyen. “Private” kinesiske interesser og universiteter ville investere flere hundre millioner kroner for å lære mer om jordens øvre atmosfære.

  Teknologien har også andre bruksområder enn verdensrommet. Etter en helhetsvurdering ønsker vi ikke en slik antenne på Svalbard, sa kommunikasjonssjef Anne Kristine Hjukse i Kunnskapsdepartementet til
  Svaldbardposten.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Kineserne-jakter-ressurser-pa-Svalbard-og-i-Arktis-7987235.html

  GD Star Rating
  loading...
72 Kommentarer
1 2 3 4

Legg inn dine tanker