Intensiv bevissthetsheving med utenomjordiske guider

3.3K visninger
7 minutter lesetid
5

Utenomjordiske guider og mestrene i vår planets åndelige hierarki arbeider både fra kulissene og gjennom enkelte personer som formidler deres informasjon. Denne artikkelen vil ha særlig fokus på Luis Fernando Mostajo Maertens(LFMM) og hans oppdrag. Se også: Utenomjordisk kontakt i Sør Amerika, del 1.

Bakgrunn

Her er et intervju med ham, tekstet på norsk:

Hjelp for planeten jorden

I følge de utenomjordiske guidene som Luis Fernando har kontakt med, har de i over 4000 år hatt hjelpeprosjekter for vår planet. En viktig del av dette er energetisering av ley-line nettverket. På samme måte som vår kropp har meridianer med akupunktur punkter som kan behandles, har moder jord et energetisk nettverk kalt ley-lines. Krysspunktene har stor betydning, de er nemlig moder jords ’akupunktur punkter’. På samme måte som på menneskekroppen kan de ‘behandles’ med andre ord tilføres energi, for på den måten påvirke og utvikle all bevissthet, inkludert vår.

Ley-line energetisering

I tidligere tider ble dette gjort ved at steinsirkler og pyramider ble plassert på slike strategiske steder. Kirker og katedraler ble også bygd på slike kraftsteder gjerne ved hjelp av hellig geometri. På den måten blir den positive effekten disse stedene har på vår bevissthet forsterket. En av de som har brukt mye tid og energi på å finne ut av dette, er forfatteren og foredragsholderen  Freddy Silva. I dette svært interessante foredraget som i stor grad handler om kornsirkler, forklarer han blant annet om denne sammenhengen, samt om healing effekten av kornsirkler:

På samme måte som steinsirkler, klostre og katedraler, har Silva oppdaget at alle ekte kornsirkler plasseres på krysspunkter på det globale ley-line nettverket. De har altså samme formål, nemlig å fremme utvikling av bevissthet.

 

Selje kloster i Nordfjord. Viktig norsk kraftsted (5)

Ildlinjen gjennom Europa

I juli 2011 da Luis Fernando var foredragsholder på en konferanse i Glastonbury, England, fikk han tidlig om morgenen beskjed om at en kornsirkel var kommet like ved. Den hadde form som en slangeformet drage med to planeter ut fra senteret av dragens kropp. Den mest sannsynlige tolkningen er at dette illustrerer Jorda og Venus med Solen i senter, samt drage-kraftlinjen også kalt Mikael linjen. Luis Fernando fikk så en telepatisk beskjed om at det var guider fra Venus som stod bak og at det var starten på et nytt oppdrag for ham.

Hans nyeste bok med bilde av  kornsirkelen

Mikael linjen slik den går gjennom Storbritannia. Legg merke til stedene den passerer som Glastonbury, Avebury, etc.

Mikael linjen gjennom Storbritannia

Her er kartet som befinner seg i klosteret Sacra de San Michelle i Italia. Det viser denne drage-kraftlinjen (ildlinjen) slik den går gjennom flere europeiske land.

Hele Mikael/drage-kraft linjen

Som det fremgår av kartet, har den syv sentrale kraftsentre hvor det er plassert kirker og klostre. Alle disse er knyttet til erkeengelen Mikael.

De ligger på følgende steder:

 • Skelligøyene, Irland (Skelling Micheal)
 • Skillyøyene utenfor kysten av Cornwall, England (St. Micheal’s Mount)
 • Normandie, Frankrike (Mt. Saint Michel)
 • Piemonte, Torino, Italia (Sacra di San Michelle),
 • Foggia, Nord Apulia,Italia (Sanctuary of Monte Saint’Angelo)
 • Symi-øya, Hellas (Panormitis klosteret)
 • Karmelberget, Haifa, Israel (Karmel klosteret som er dedikert til St. Michael)

For å aktivere alle disse energipunktene, har Luis Fernando sammen med hans kone Anna arrangert turer hvor folk har kunnet bli med til alle disse viktige stedene. Det interessante er jo at erkeengelen Mikael overvinner mørket, altså uvitenhet – og det er sannheten, representert av lyset, som setter oss fri. I 2016 ble aktiverings prosjektet avsluttet ved at Luis Fernando, sammen med en gruppe mennesker, dro til endepunktet for dragens kraftlinje som er Karmelberget ved Haifa. Det befinner seg i Armageddon dalen som er stedet hvor erkeengelen Mikael hadde sin endelige seier over mørket! I forbindelse med at de syv stedene på drage-kraft-linjen ble aktivert, opplevde gruppen stadig vekk synkroniteter som bekreftelse på at dette skjedde. Blant annet kom det flere ganger mindre jordskjelv akkurat på det tidspunktet aktiveringen fant sted (2). I Nord-Frankrike skjedde dessuten aktiveringen på et tidspunkt hvor det var solformørkelse, en demonstrasjon for fred i Paris og en stor flom (juni 2015) som førte til at klosteret Mt. Saint Michel, ble omringet at vann.

Energien som sendes fra galaksens senter

For ca 10 år siden kunne astronomer registrere at det fra galaksens senter ble formet to store sfærer av ultrafiolett energi som når vårt solsystem via solen. Dette fikk for øvrig Luis Fernando vite under sitt første kontaktmøte med utenomjordiske som fant sted da han var 13 år gammel.
Han fikk og vite at den vil påvirke alle livsformer på jorden som om noen der ute skulle ha sagt: ”Tenn lyset”.

Energien som kommer fra galaksens senter

Han ble også fortalt at jorden ikke kommer til å bli ødelagt, men transformert. I denne prosessen vil vi ha hovedrollen, med andre ord jo mer vi bidrar, jo mer sannsynlig er det at dette vil lykkes! Guidene har for øvrig informert om at årene 2018-25 er helt avgjørende for menneskehetens oppvåkning.

Venus guiden Amani

Alt forsterkes

Den britiske kunstneren og forfatteren Benjamin Creme (1922 -2016), hadde i mange år kontinuerlig telepatisk kontakt med en av mestrene i vårt åndelige hierarki. Informasjonen som kommer fra denne mesteren via Creme, stemmer med det Luis Fernando formidler.

Benjamin Creme

Begge kilder hevder at det nå sendes en kraftfull energi inn i vår verden som nærer alt, både det positive og negative. Alt forsterkes på samme måte som (natur) gjødsel både får ugresset og de plantene en ønsker å dyrke til å vokse. De som er negative, ondskapsfulle og selviske får disse sidene av deres personlighet styrket. De som er positive, altruistiske og som ønsker det beste for alle, får på samme måte sine gode sider forsterket.

Kommentar: Er det ikke akkurat dette som skjer, nemlig at alt blir mer og mer ekstremt?

Eksternaliseringen av hierarkiet

En annen og svært betydningsfull overensstemmelse, er at både Luis Fernando sine kilder (1) og informasjon fra mesteren DK. gitt via Alice A. Bailey i boken: ”Hierarkiets tilsynekomst”, forteller det samme, nemlig at planen er at mange av mestrene skal være til stede blant oss, altså forlate sine tilholdssteder. I følge Cremes mester startet denne prosessen i 1975 og det befinner seg nå mestre på alle disse syv stedene.

De syv strategiske byene

I 1977 kom lederen for hierarkiet, Maitreya eller Verdenslæreren fra sitt tilholdssted i Himalaya til London (2). Se artikkelen: Er en ny lærer for menneskeheten nå på vei til å stå fram?

Ulike tegn som viser at den nye læreren nå er her:

Schumann frekvensen øker

I 1952 oppdaget den tyske vitenskapsmannen Winfried Otto Schumann at selve planeten jorden har sin egen frekvens som den gang ble målt til 7.83 Hertz. I 2014 ble det registrert en økning til 15-20 Hz og i 2017 kom det en ny rekord på 36 Hz (3). Pr. dags dato (6. juli) har den nådd utrolige 53 Hz! (6).  Dette innebærer blant annet at hjernebølgene våre endres fra Beta som er den vanlige bevissthetstilstanden de fleste av oss befinner seg i og over til gamma som innebærer at blir mer reflekterende.

Kommentar: Er introduksjonen av smart telefonen som mange nå har blitt hektet på og som holder brukeren permanent distrahert, samt intensiv værmodifikasjon som alt nå liv utsettes for og som blant annet innebærer blokkering av sollys, måter å holde oss nede bevissthetsmessig altså holde oss nede på mer primitive nivå? Er det ikke ganske sannsynlig at de kreftene som nå har makt og kontroll vil gjøre alt de kan for å hindre og forsinke denne oppvåkningsprosessen?

Betydningen av energi aktivering

I boken: Hierarkiets tilsynekomst, side 642, sies også følgende: ”Hvis arbeidet som utføres av den nye verdenstjenergruppe og av mennesker av god vilje seirer, vil dørene til det åndelige hierarki åpne seg og Kristus vil komme ”(7). ’Kristus’ betyr her den guddommelige kjærlighet som gjennomtrenger skaperverket og opprettholder alle former (altså en kosmisk kraft). Det kan og nevnes at betegnelsen Kristus er et embete innen det åndelige hierarki som innehas av Maitreya, også kalt Verdenslæreren.

Den mesteren i hierarkiet som i mange år hadde kontakt med Creme, hevder for øvrig at alle større endringer i verden skjer som følge av en forutgående og bevisst energi aktivering (8). Sett i lys av dette, vil en kunne innse at Luis Fernando sitt energiarbeid må ha stor betydning. Som det fremgår av artikkelen: E.T. kontakt i Bolivia!, får deltagere på de reisene han  arrangerer egne efaringer og dermed bevis for at hans kontakter er  reelle.

Hva skjer i Norge?

I mange land også i Norge, er det er i gang en betydelig oppvåkning av bevissthet. Det hevdes for øvrig at Nordlys bærer med seg viktige energier som påvirker bevisstheten vår og mange kjenner utsagnet: ”Lyset vil komme fra Norden”. Den 15. og 16. juni 2019, fant det sted en konferanse på Sola Helsefarm utenfor Stavanger hvor Luis Fernando Mostajo var hovedpersonen.

Luis Fernando sammen med tolk Hans Gaarder

I tillegg til å holde to foredrag, bidro han til aktivering av det første energisenteret her i Norge.Det befinner seg på Utstein kloster som ligger på Mosterøy utenfor Stavanger. Ved hjelp av de ca. 50 deltakerne, ble blant annet en ametyst krystall aktivert og programmert med fred og kjærlighet for deretter å bli gravd ned i klosterets hage. I følge Luis Fernando er dette kraftige energetiske senteret nå aktivt.

Fra seremonien på Utstein kloster

Her i Norge finnes det flere slike tilsvarende steder og han vil undersøke nærmere hvilket som neste år skal aktiveres. Straks vi vet dette, vil vi starte planlegging av ny konferanse. Vi har allerede fått vite av årets deltagere at de synes det blir lenge å vente… Mer informasjon om Luis Fernando finnes for øvrig på det norske nettstedet http://lfmm.info

 

Kilder

 1. Mostajo Maertens, Luis Fernando. El Sello Del Dragon. Ediciones Amatista, 2019.
 2. Crème, Benjamin. Maitreyas Mission vol 1, 2 and 3.
 3. What does the spike in the Schumann resonance mean? https://drjoedispenza.net/blog/consciousness/what-does-the-spike-in-the-schumann-resonance-mean/
 4. Crème, Benjamin. UFOs and their Spiritual Mission. Share International Foundation, 2007.
 5. Boelke, Harald Sommerfeldt. Det Norske Pentagram. Primstaven Forlag.
 6. Schumann Resonance Today – Update. https://www.disclosurenews.it/en/schumann-resonance-today-update/
 7. Bailey, Alice A., Hierarkiets fremtreden. Esoterisk Center Forlag.
 8. A Master Speaks. Articles from Share International. Share International Foundation, 1994.

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sebastian
Sebastian
Anonym
4 år siden

Jeg elsker åndefaktaene dere kommer med på denne siden. Har dere tenkt å få SSL sertifikat på nettsiden slik at tilkoblingen er kryptert?

nm264
nm264
Abonnent
4 år siden

aktivering av krystall der altså… jaja, de gærne har det godt!

Ø Kvalsvik
Ø Kvalsvik
Abonnent
4 år siden

Heilt riktig! De med makt vil gjøre alt de kan for å hindre og forsinke denne oppvåkningsprosessen. Gjør dem ikke noe om det koster 10 trillioner, for vinner de, vil de tjene tusenvis av trillioner. De veit også de vil tape, (dem på toppen), men vil dø mens de prøver å forhindre det ja..
Novus ordo seclorum

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  Ø Kvalsvik
4 år siden

Har du røykt sokka dine? her var det lite sammenheng og mening :)

« Forrige artikkel

E.T. kontakt i Bolivia

Neste artikkel »

NASA bekrefter møtet med fotonbeltet

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x