Fra stjernesystemet Mirach til Jotunheimen og Skagerak for 6000 år siden

14.9K visninger
6 minutter lesetid
42

Jeg er Tania, viseforkvinne i Andromeda Council. Jeg ønsker å dele innsikt om min hjemverden, planeten Terial i stjernesystemet Mirach som befinner seg i Andromeda-konstellasjonen, som er synlig på  himmelen og på stjernekart.

Om Planeten Terial

Min hjemverden består av mange store og små øyer i et stort hav. De er gruppert sammen på den ene siden av planeten. Mesteparten av planeten er dekket av vann.

Det er en stor fjellkjede som heter Tie-key fjellene, som har en lilla fargenyanse, som befinner seg på det største kontinentet som heter Sae-wyeeze.

Mesteparten av planeten Terial er dekket av vann. Baksiden av planeten består av hav.
Mesteparten av planeten Terial er dekket av vann. Baksiden av planeten består av hav.

De tre andre store øyene på Terial er:
I midten: Nahn-se-cole
Øverst: Moe chee
Til venstre (med vulkan): Pa ‘Om-nee-tae

Det er bølgende åser, skoger, innsjøer, elver, trær, gressletter og strender.

Skogene er svært perfekte i utseende.

Gresslettene er gule i farge.

Strendene er hvite med krystallinske flekker.

Vannet rundt kysten er turkis-grønt og klart å se gjennom til bunns.

Havet er veldig blått i dybden iblandet noe lilla.

Himmelen har en kombinasjon av rosa-gulaktig fargetone om dagen.

Nattehimmelen har et svart utseende med de forskjellige størrelsene av de seks fargede månene  som er synlige både om natten, og på dagtid. Fargene er svært levende og veldig klare.

Dyrene i vår verden kan kommunisere med oss ​​ved å sende oss bilder av deres fokus og tanker. Det er dyr som minner om jordens dyr og det er dyr som ikke er kjent for dere. Dyrene på planeten vår er vegetarianere. De spiser planter, blader og ulike typer gress.

De intergalaktiske tjenestemenn reiser til vår “romfartshavn” (spaceport) med biosfæren som beskytter rommet rundt vår planet og vår planet Terial. Dette er den samme biosfæren som transporterte våre folk til deres planeten. Romfartshavnen ligger nær byen der vårt offisielle kongelige slott ligger. Det er her mange av våre viktige møter finner sted.

Interessen for Jorden

Vår interesse for Jorden i de tidlige dager med utforsking oppsto da Andromeda Council og dens Galactic Federation rettet en anmodning til frivillige om å ta del i utforskningen av planeten Jorden. Og de henvendte seg til oss (på planeten Terial). Vårt Kongelige Råd samtykket i å sende sine beste team av frivillige med bakgrunn fra vitenskapelig forskning og intergalaktisk utforskning for å bli med i en større gruppe mennesker som skulle oppleve jorden.

Reisen til Jorden

De opprinnelige reisende fra Terial kom til Jorden for ca 6000 år siden … sammen med andre stjernefolk (star people) fra deres respektive hjemverdener. Det deltok et hundretalls frivillige fra  Terial. Det var ca 2 milliarder mennesker på min planeten Terial på den tiden. Nå er det ca 4 milliarder mennesker på Terial, som idag vibrerer på midtre nivå i fjerde dimensjon. Tidligere var det en tredje dimensjonal planet, som Jorden i dag.
Terial er omtrent på størrelse med planeten  Saturn i deres solsystem, men har ingen ringer, bare seks måner.

Noen av mine ble igjen i biosfæren som vi reiste til deres verden i og fortsatte i bane rundt jorden i  omtrent fem år for å se til at våre folk som hadde bosatt seg på Jorden hadde det ok og var trygge. Antallet frivillige fra Terial som faktisk hadde satt foten på Jorden og blitt der var om lag 80 personer. Det var biologer, samfunnsvitere osv. Omtrent halvparten av disse 80 personene var fra  den utvidede familien … fra kongefamilien … på planeten Terial. At disse menneskene var i slekt med hverandre, og kjente hverandre så godt, var en fordel under nybyggerprosessen i deres land. Det var folk fra Terial som introduserte det dyp blonde hår og genetikk med blå / grønne øyne. Ikke hår som på mennesker som endres til honningblondt, men det sanne gulblonde hår som varer hele livet.

De bosatte seg i det som nå er et området i Skagerak-Stredet. Dengang var ikke dette området under vann.
De bosatte seg i det som nå er et området i Skagerak-Stredet. Dengang var ikke dette området under vann.

Alt som idag er Danmark ble på den tiden adskilt fra landmassen av Norge og Sverige bare av en elv.

Vi satte opp det første underjordiske bostedet som er forbundet av noen tunneler til en stor grotte, som var omgitt av uberørt skog. Når de slo inn anlegget sitt, dro de nordover til Norge og Sverige. Dette første anlegget befinner seg nå under vann i Skagerrak-Stredet [se. Jpg fil for omtrentlig plassering] som nå skiller Danmark fra Norge og Sverige.

Den andre utposten

Det andre anlegget var i Jotunheimen-området i Norge. Det var her at de blomstret og begynte å spre seg til de omkringliggende områdene. Det var et par familier som vandret øst til Sverige. Nå er hovedfokus å snakke om Norges begynnelse. Selvfølgelig var det områder som var snødekket en del av tiden. Det var korte sesonger med varmt vær lik en vind som kommer over Norges land. Det brakte lettelse for mange av våre teriale mennesker som ikke var vant til konstant kaldt vær.

Jotunheimen-området var trygt og et handelssentrum unna kysten. Vi bygde strukturer som kunne stå imot vinden, regnet, og raidere som var ute etter de de uvurderlige handelsvarene  mat og varme klær var. Det var et tøft miljø på den tiden.

Interaksjon med lokalbefolkningen

Vi observerte de få lokale stammene som var overlevere (survivalists) og barske folk i møtet med naturen. De lokale klanene slo seg sammen for å overleve, og etablerte et handelssystem som fungerte slik at alle (menn, kvinner og barn) kunne ha nytte av handelen.

De lokale stammene manglet ikke noe. Deres trossystemer var slik at de inkluderte ALLE som medlemmer av de stadig voksende stammene. Det var rikelig med landområder for å dele mellom alle de lokale stammene. Alle trodde på balansen i livet. Det var et veldig enkelt stammeliv.

Vi var påpasselige med å ikke utsette noen for vår avanserte teknologi som vi hadde fra vår verden. Å ikke endre historiens gang – slik at folk på denne tiden kunne utvikle seg naturlig. Vi holdt det skjult. For dem, ville det ha vært som “magi”. Vi utforsket andre områder når været var varmere i vårsesongen for å finne urter, blomster, planter og andre levende organismer for healing og forbedring av livet blant stammene. Noen av oss har migrert som par for å fortsette å utforske og leve blant folkene. Andre giftet seg inn i de lokale stammene. Vi valgte å være en del av jorden for å bidra til å forbedre livskvaliteten for alle her.

Mange av våre etterkommere er nå spredt ut over Norge, Sverige og noen av de vesteuropeiske landene gjennom arvelige trekk som blondt hår, blå eller blå-grønne øyne og lys hud som folk i de nevnte landene har. Og ja, det ble inngått giftemål mellom våre folk på den tiden … og de lokale urfolkene i deres land.

Mytiske historier i Norge

Mange mytiske og mystiske historier har blitt fortalt og gått tapt gjennom århundrene. Disse historiene om styrke, lyn og torden-guder, og våre høye mennesker, er til en viss grad om vår opprinnelige gruppe terial-mennesker.

Mange av de lokale stammefolkene kalte teriale folk for kjemper, eller “høye trær”, fordi de var høyere enn gjennomsnittet av de lokale innfødte stammefolkene.

Høyden på mitt folk fra Terial som emigrerte til deres planet var i gjennomsnitt på den tiden: Mennene var 6 ‘5 “til 6″ 8” (195 – 203 cm.) høye. Kvinnene var 6 ’til 6’3  (182 – 188 cm.) høye. De var slanke, solid bygget, ikke magre … høye, blonde … med vakre utseende. Selv som fjerdedimensjonale mennesker i dag har vi beholdt disse kjennetegnene.

Mange av disse menneskene trodde at våre folk brukte “magi” som skapte lys, hytter, vanning og feller for mat. Det var vår bruk av teknologi … at mange lokale folk skapte sine mytiske norrøne historier.

Mange stammefolk så de som gikk til kysten og svømte som en fisk. De ble overrasket over at teriale mennesker ikke var redde for vann. Vi benyttet noe av vår teknologi til å bygge interessante båter; seilbåter, som vi brukte til å dra på oppdagelsesreiser sjøveien. De lokale menneskene ble gjerne med ombord i båtene vi hadde lagd.

Notater om Jotunheimen-området

Begravd dypt i Jotunheimen området, finnes steder med ting som venter på å bli oppdaget av det norske folk. Det er der, og de vil være i stand til å finne ting som de ikke kan forklare og ikke hvordan det kom dit. Gamle biter av metall som ikke er fra jorden. Antikke skrifter som ikke er kjent for jordens lingvister. Det er i biter og stykker som vil kunne bidra til at menneskeheten finner sin oppvåkning… å omfavne det nye daggry.

Jotunheimen-området rommer ennå spennende artefakter fra en fjern fortid som venter på å bli oppdaget av moderne arkeologer.
Jotunheimen-området rommer ennå spennende artefakter fra en fjern fortid som venter på å bli oppdaget av moderne arkeologer

Avslutning

Dette er Tania, Viseforkvinne for Andromeda Council, som sender min kjærlighet til de øvrige etterkommere av mitt folk fra vår planet Terial.

Våkn opp av søvnen, mine norske og svenske slektninger … samt de som er igjen av mitt folk som er spredt i fjerne land utenfor Norge og Sverige.

Vi vil gjenforenes igjen i fremtiden.

 

I denne samtalen forteller Tolec fra Andromeda Council beretningen fra Tania om utvandrerne fra Terial til Jorden til Hans Gaarder:

Tania Piekae

Tania er fra planeten Terial i stjernesystemet Mirach. Hun er viseforkvinne i Andromeda Council.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

42 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

The Nordic Alien Race from Andromeda Constellation

https://www.youtube.com/watch?v=QAXjgHjQpd4

trackback
11 år siden

[…] Link to Original Article […]

faxluri
faxluri
Abonnent
11 år siden

Mangemilliardær Robert Bigelow er en merkelig fyr. Han eier nå “Skinwalker Ranch”, en plass som er kjent for både ufo og paranormale fenomener.
Ranchen er nå nesten like godt bevoktet som Area 51. Det sies at noen av vaktene har blitt skadet og drept på denne ranchen, av utenomjordiske!

Mr. Bigelow bygger sin egen private romstasjon!

Ufo-observasjoner i USA skal ikke lengre rapporteres til FAA, men til Bigelow Aerospace Advaced space studies (BAASS)! :-o

Kjøpte mr. Bigelow MUFON til taushet?

Jesse Ventura har etterforsket denne saken:

http://www.youtube.com/watch?v=KpkTTNKh26Q

Arn
Arn
Abonnent
11 år siden

At Skagerak ikke var dekket av hav for 6000 år siden, finner jeg lite sannsynlig. Havet gikk ihvertfall opp til Mjøsa og deromkring for ca 10-12.000 år siden, og lå altså høyere enn i dag, i hvertfall relativt sett i forhold til norske landmasser. Nærliggende å tro at Skagerak-havet var minst like dypt for 6000 år siden som i dag.

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  Arn
11 år siden

Oera Linda-boka er et ur-gammelt dokument som forteller om europas ukjente historie:

http://en.wikipedia.org/wiki/Oera_Linda_Book

Landet som Tania skriver om kalles Âldland og sank i havet for ca 4200 år siden i følge Oera Linda-boka. Nøyaktig datering av denne naturkatastrofen er veldig vanskelig, selv for vitenskapen!

Før den vonde tida kom var vårt land det skjønneste i Wralda (Verden). Sola steig høyere og det var sjelden frost. På trærne og buskene vokste gleder og nytelser som nå er tapt. Blant gressvekstene hadde vi ikke bare bygg, havre og rug, men også hvete som skinte lik gull og som man kunne bake under solstrålene. År ble ikke telt, for det ene året var like godt som det andre.

På den ene sida var vi avgrenset av Wraldas hav (Verdenshavet), hvorpå intet folk utenom oss torde eller kunne fare; på den andre sida var vi omgjerdet av det brede Twiskland (Tyskland), hvorigjennom Findas folk ikke torde å komme på grunn av tette skoger og ville dyr. Ved morgen grenset vi til ytterenden av Astersê (Østersjøen), ved aften til Middelsê (Middelhavet), slik at vi utenom de små hadde drøyt tolv store ferske elver, gitt oss av Wralda for å holde vårt land sunt og for å vise våre tapre folk veien til havet sitt.

Breddene av disse vannveiene var nesten alle sammen bebodd av vårt folk – også markene, og Rêne (Rhinen) fra den ene enden til den andre enden. Ovenfor Dênamarka (Danmark) og Juttarlând (Øst-Tyskland og Polen) hadde vi bosetninger med ei borgjomfru. Derfra utvant vi kobber og jern, foruten tjære, bek og enkelte andre fornødenheter. Like ovenfor vårt tidligere Westland (Belgia/Frankrike), der hadde vi Brittanja med sine Tinnland (Cornwall og Wales). Britannia var landet til de bannlyste, som ved hjelp av sine borgjomfruer var trukket bort for å beholde sine liv. Men for at de ikke skulle komme tilbake, ble det først tatovert en “B” på deres panne – de bannlyste med blodrød farge og de andre misdederne med blå farge. Dessuten hadde våre styrmenn og kjøpmenn allmenne samlinger i Det nære Krekaland (Italia) og i Lydja (Libya). I Lydja der er det svarte mennesker.

Da vårt land var så omfangsrikt og stort, hadde vi flere forskjellige navn. De som var bosatt østenfor Dênemarka (Danmark) ble kalt jutter, ettersom de nesten ikke gjorde annet enn å sanke rav. De som bodde på øyene der ble kalt lêtne (lettlendere) fordi de for det meste levde forlatt. Alle strand- og grunneboere fra Dênemarka inntil Sandfal (Sincfal), nå Skelda (Schelde), ble kalt styrmenn, sjøkrigere (sicambri) og anglere (anglii). Anglere, det kalte man tidligere havfiskere for at de bare fisket med angel eller line, og aldri noe nett. De som bodde derfra og til De nære Krekalandene (Italia), ble bare kalt kystboere, fordi de aldri fôr utenlands. De som bodde i høylandene som grenser til Twiskland, ble kalt saksere, ettersom de alltid var væpnet for de ville dyrene og de forvillede fortrukne. Dertil hadde vi navnene landboere, sjøboere og tre- eller skogboere.

HVORDAN DEN VONDE TIDA KOM (NATURKATASTROFEN, CA 4200 ÅR SIDEN)
Hele sommeren var Sola skjult bak skyene, som om den ikke ville se Jrða (jorden). Vinden hvilte i sine belger, hvorved røyk og damp sto som søyler over hus og pøler. Lufta var således dyster og matt, og i hjertene til menneskene var det verken lykke eller glede. Midt i stillheten begynte Jrða å beve liksom hun var døende. Bergene splittedes fra hverandre og spydde ild og flammer, andre sank ned i hennes skjød, og der hun før hadde marker, hevet hun opp berg.
Âldland, av sjømennene kalt Atland, sank ned, og det ville havet stampet så høyt over berg og daler at alt ble skjult under sjøen. Mange mennesker ble begravd i Jrða (jorden), og mange som unnslapp ilden, omkom etterpå i vannet. Ikke bare i Findas land spydde 50 bergene ild, men også i Twiskland. Derved brant skoger etter hverandre, og da det kom vind av det, da blåste landet vårt fullt av aske. Elver ble forledet, og ved deres munninger kom nye øyer av sand og drivende dyr.

I tre år led Jrða (jorden) slik; men da hun ble bedre kunne man se hennes sår. Flere land var sunket, andre hevet utav sjøen, og Twiskland ble halvveis avskoget. Bander av Findas folk kom og fôr over de ledige plassene. Våre borttrukne folk ble utryddet, eller ble deres forbundsfeller. Så ble vaktsomhet budt oss dobbelt, og tida lærte oss at enhet er vår sterkeste borg.

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Linken til “Oera Linda boka” oversatt til Norsk ramlet ut, men her er den:

http://oeralindaboka.blogspot.no/

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Merknad:
Vitenskapen (les jesuittene) påstår at denne boka er et falsum. MEN, boka (oppdaget på 1800-tallet) inneholder informasjon(om det tapte Nordsjølandet) som vitenskapen først i nyere tid har fått kjennskap til!

Vitenskapen (les jesuittene) prøver å skjule vår historie, ta fra oss vår identitet, og inlemme oss i deres falske historie.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  faxluri
11 år siden

Har hele Oera Linda blitt oversatt til norsk? Det må ha vært litt av en jobb!
Manuset er nevnt i min egen bok, se kap. 10 punkt e og f.
http://www.rolfkenneth.no/Sit-10.html

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

:-) Så gøy, faxluri, tusen takk!

faxluri
faxluri
Abonnent
11 år siden

Når Regjeringa i USA får et direkte spørsmål fra folket så kan de ikke lyve, men de kan selvsagt komme med diffuse politikersvar. Svaret må selvsagt analyseres og tolkes i det vide og brede.

På spørsmå om utenomjordisk liv svarte den amerikanske regjering slik:

Vi har ingen bevis for at det eksisterer liv utenfor vår planet, eller at utenomjordiske har kontaktet medlemmer av den menneskelige rase. I tillegg er det ingen troverdig informasjon som tyder på at noen bevis blir skjult for publikums øyne.

Spennende svar, dette gir “rom” for mange interessante tolkninger. ;-)

faxluri
faxluri
Abonnent
11 år siden

Universet er uendelig stort og inneholder over 1000 milliarder galakser. Vår egen galakse (melkeveien) er en spiralgalakse som består av ca 200 milliarder stjerner.

Andromeda-galaksen er vår nærmeste nabo, avstanden til den er 2,5 millioner lysår og galaksen inneholder ca 400 milliarder stjerner. Alex Collier fra USA sier at det finnes et råd der, The Andromeda Council, et politisk organ med deltagere fra mange stjernesystemer. Alex Collier påstår at Andromeda`s viktigste anliggende de siste år vært jorden (tellus).

Jeg beklager men dette rådet eksisterer ikke. Og om et slikt råd eksisterte, ville ikke de ha nok med å styre de 400 milliarder stjernene i deres egen galakse? Er det ikke merkelig at Alex Collier og Tolec er uenige om hvordan dette starwarsaktige eventyret skal fortsette? Er det ikke merkelig at de fleste kontaktpersonene kommer fra USA?

Tania er et fantasiprodukt og lever kun i fanasien til enkelte mennesker. Sannheten om ufoèr er dere ikke engang i nærheten av. Det finnes jo synske her på forumet. Hvorfor ikke spørre dem om hva dette dreier seg om? Hvor ufoène kommer fra og hvorfor de er her? ;-)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Våre besøk er fra både vårt solsystem og andre galakser, de er her av forskjellige grunner: forskning, hjelpe til med frigjøring/bevisstgjøring, og for egen utvikling. Jorda er et av få steder man kan erfare lidelse.. en viktig erfaring.

Jorda trenger veiledning fra høyere utviklede fordi den/vi har vanskelig for å modnes, samme destruktive feil gjøres gang på gang. De som er her for å hjelpe, må følge den universelle loven om å ikke gjøre noe mot vår frie vilje, det er forståelig at galaktiske råd er litt uenige om “barneoppdragelsen”, kanskje de krangler om å innføre grensesetting :-)

I stedet for å spørre andre synske burde du utvikle din egen intuisjon/ kontakte høyere selv, det er den eneste du kan stole på.

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Det er noen få mennesker som “bestemmer” hva du skal tro og mene om ufoèr/utenomjordiske, og nesten alle disse er fra USA.

Disse menneskene dikter opp ville fantasihistorier, og du sluker det rått, gang på gang. Jeg er et vesen fra den fjerde dimmensjon og jeg ser at mange mennesker lar seg villlede. Det er så trist og leit at jeg gråter i strie strømmer. Ikke la deg lure, bruk heller din intuisjon eller spør meg. ;-)

P.S
Fjerde dimmensjon består forresten av lengde, bredde, dybde og tid.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Du har helt rett i de fire dimensjonene, og det er skikkelig irriterende at mange sier dimensjon istedet for densitet. Vet ikke om de regner tid som en illusjon eller hvordan de teller. Vi er i 3. densitet og skal direkte opp til 5. densitet, men det er det også mange av de “høyere utviklede” som ikke har fått med seg.

I USA er det mange lurifaxer og jeg lar meg ikke tiltrekke av slike, mine favoritter er fra Sibir, Austalia, Tyskland og England.
Galactic Federation of light er et Hoax laget blant annet for å passifisere, det er jeg ganske sikker på. Det betyr ikke at alt kanalisert materiale er hoax, man må skille ut og være kritisk, men jeg har lest noen hyllemeter med så intressange ting at det er helt umulig at alt er tull.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Man kan bruke dimensjon om prallelle univers. At liv eksisterer på en annen frekvens og andre fysiske lover. At elementærpartikler vibrerer på et område vi hverken kan se eller føle, men som selvfølegelig er teoretisk mulig. Hvis man kan se eller føle noe inni den dimensjonen blir man selvfølgelig tillagt en dimensjon. Ikke nødvendigvis densitet, den forstår jeg ikke.

Jeg har selv erfart ufo-hendelser som gir meg selv økt bevissthet rundt dette, mens andre ikke vil forstå siden de ikke har erfart. Jeg ble guidet til en høyere frekvens og kunne se litt, men føle mye. Det var et intenst arbeid over flere dager, der jeg faktisk ga opp. Da ble jeg tatt pent i hånden og trukket opp fra senga. Jeg fikk se det de kunne se. Verden er en illusjon knyttet opp til hjernens og sansenes matrix. Før man løses fra matrix, kan man hverken se eller forstå hvordan ting henger sammen. Programmet tillater ikke dette. Når man leser disse kanaliseringene fra Zeta talk, ominec og Tania, kan man lett se at det kommer fra et jordlig og begrenset perspektiv. Mine oppdagelser samstemmer med hinduenes mayaslør. Vi går nok imot en tid hvor vi kan ta mer kontroll over DNA og styre kroppen. Det vil isåfall være en ny dimensjon
;-) De gamle dimensjonene blir borte på en måte. Jeg har sett ting i fremtiden, men bare personlige ting, ikke som en profet for menneskeheten. Det har ihvertfall gjort meg bevisst på at alt er mulig. Vi er på en måte fanget i denne lave bevisstheten som ikke lar oss se mer enn de grensene som er satt, men så har vi vel mye spennende å se frem til. Man kan endre utseende, få hår til å gro. Det er i grunnen øyet som ser og ikke så mye DNA. Alt er en illusjon, vi lever i en drøm. Nå i et helvetes mareritt. Jeg opplevde alt dette og de kunne skrive og tegne på meg. Berøring var elektrisk og de tegnet og skrev til meg på kroppen. Siden jeg er ekte mannfolk og har hår på kassa ble det en mening med det også, sammen med merker og flekker. Når jeg ble lei og gikk på stuen og satte meg ned, prikket de på meg og skulle vise meg noe i speilet. De var utrolig ivrig og intens. Når jeg fokuserte og konsentrerte meg, forsvant jeg fra speilet. Jeg tror jeg fortsatt kan gjøre det, men det er slitsomt og jeg vet ikke hva det er godt for. Et halvt år før dette skjedde hadde jeg en ufo-opplevelser, men ikke som beskrives av andre. En drøm/astral-opllevelse ga meg et møte med aliens. De var høye og hadde et blå omriss, det var alt jeg så.
Det jeg forteller her er sannhet og beskriver noe av det jeg har sett og erfart. Gud er mitt vitne, jeg lyver ikke. Alt er mulig, jeg kan egentlig ikke avvise noen historier, men det er egentlig ingenting grensesprengende disse kommer med. Det er tenkt utifra et jordlig og begrenset perspektiv. Høyere utviklet sivilisasjon som har slott og kongelig blod. I et åndelig hiarki er pyramiden snudd på hodet, de vil øse av seg selv, forstå og hjelpe. De vil neppe kalle seg for mestre. Aliens som graver etter gull og edelstener, menneskeraser som reiser rundt i universet for å sette ut fisk og dyr på jorden. Aliens som ikke har forstand på tidsregning. Ingen beskrivelse av farkoster eller reiser. Ingen beskrivelse av atmosfære, hus, dyr, mat. Må de på do som oss? Har de saltvann, hvor mye ferskvann? Hva med biosfæren på Terial? Biosfære utenfor planeten, hvordan fungerer dette? Planeten ligner litt på Karibia og et slags jordlig paradis. Har de vær og vind? Er vi blonde, høye, og har blå øyne? Småfeit?

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Når jeg skrev en ufo-opplevelser :-) Så mente jeg flere ufo-opplevelser, men ikke som aliens i flyvende tallerkner. Det opplevde jeg i en drøm hvor jeg var utenfor kroppen. Jeg undrer meg om jeg den gangen så på feil plass, at portalen ut til universet er gjennom åndelig utvikling. Men det kan godt være mulig at myndigheter vet og skjuler en alien eksistens. Det vet ikke jeg noe om, det var bare en tanke som slo. Jeg har sett mistenkelige lys på himmelen, stjerner har kommet ned, Jeg har opplevd “stjerneskudd” under fjelltoppen, men ikke sett aliens i noen farkost i våken tilstand.

herr anfsim
herr anfsim
Abonnent
11 år siden

Vet ikke helt hva jeg skal si jeg. Må nesten spørre, hender det at dere får servert en historie dere avfeier som tøv?

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  herr anfsim
11 år siden

herr anfsim, du mener info som er skvalder-valder? Vi har en lang liste som vi ikke vil ta i med ildtang: At bin Laden stod bak 911-terroren, at bin Laden ble drept i et kommandoraid i forfjor, at CO2 utslipp skaper global oppvarming, at CIA er “good guys”, at paven i Vatikanet forholder seg til Bibelens ord, at ABB var alene om ugjerningene 227, at utenomjordiske UFOer ikke er i USAs varetekt, at Robin Cook døde av naturlige årsaker, at norske Bilderberg-politikere ikke er styrt utenfra, at Bilderberg er en kozelig prateklubb som ikke utøver makt etter at møtene er over, at TETRA-systemet er et fremskritt for redningsetatene, at mobilstråling ikke kan være helsepåvirkende, at vaksiner er helsefremmende osv osv.

Det verste sprøytet overlater vi til mase-media å servere: De har et publikum som gladelig betaler for å bli foret med løgner, fortielser og diverse former for fryktskaping (som nå i 2013 kan anses som “åndelig gift”).

Når det er sagt stiller jeg meget strenge krav til info jeg selv publiserer eller tar initiativet til å få publisert. Du kan sjekke ut mine artikler her:
http://www.nyhetsspeilet.no/author/hans/

Og når det er sagt så kan jeg legge til at jeg sitter inne med en del info som er researchet til bunns (og jeg bruker strengere krav enn norske journalister…), men som jeg holder igjen med å publisere…fordi så mange som vil lese det vil anse det for å være “for far out”…

For min del så har min vane med å forholde meg til ny og “utrolig” info vært å anse det som hypoteser og lagre det i bakhodet mens jeg ser etter info fra andre kilder som kan bekrefte den nye informasjonen.

Som nevnt i den første kommentaren under artikkelen er denne historiske infoen fremkommet som en “spin-off” fra intervjuet med Tolec. Det er mao. autentisk “førstehåndsinfo” som er fremkommet fra en ny type (forsknings-)kilde; en av våre kosmiske søstre. Jeg har naturligvis ikke mulighet for å kryssjekke infoen, siden jeg ikke var her for 6.000 år siden… Men et viktig kriterium ved kilde-vurdering er å legge vekt på INTENSJON (fra den som er kilden til informasjon).

Det finnes faktisk en hel der ute av høyt utviklede spirituelle mennesker – som ikke er født her på Jorden – som anser det som naturlig å formidle SANNHET, og som faktisk dessuten BRYR SEG OM OSS.

Vi er sannelig ikke godt vant, men ennå ser det ut til at en stor andel av folk i vestlige land tviholder på ledere som 1. serverer dem/oss løgner og 2. ikke bryr seg om oss vanlige borgere. Litt rart er det jo…

Her er forresten et utsagn fra en kilde som er en kryssreferanse på at våre utenomjordiske brødre og søstre eksisterer – og at de bryr seg om oss: Ex-MI6 agent James Casbolt:
“There are also benevolent ET’s on this planet. These groups are not part of the MIEC and are from the Pleiades, Andromeda, Lyra, Procyon, Tau Ceti, Sirius A, and Ummo. These groups seem to work together in some kind of protective ‘federation’.”

http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=4744

Hvilken “protective federation” er det trolig han snakker om? Mye tyder på at det er Andromeda Council, som Tania (kilden til denne historien) og Tolec tilhører. Legg merke til at Casbolt helt konkret nevner utenomjordiske mennesker fra PROCYON. Det er den samme gruppen som klarte å ødelegge de underjordiske reptoid-basene her på Jorden i 2011 og 2012, som jeg har redegjort for i denne artikkelen her på Nyhetsspeilet:
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/09/informasjon-om-jorda-fra-andromeda/

Så info finnes, og det finnes indikasjoner som bekrefter riktigheten. Slik jeg ser det er et hovedproblem som mange har for å ta til seg ny og grensesprengende info (og da snakker jeg bl.a. av egen erfaring) at vi er programmert med en ‘”mental mind matrix” som gir oss mange begrensninger.

Forøvrig har jeg vurdert info fra James Casbolt i 3-4 år nå, og jeg har kommet til at han er ærlig og svært velinformert. Så er vel dette info som kommer i gruppen jeg nevnte over, info som er bare såååå UTROLIG…men sann…

faxluri
faxluri
Abonnent
11 år siden

Tania beskriver en stor steinplanet med fjell, daler og hav. En steinplanet på denne størrelsen vil sannsynligvis være mer massiv enn jorda, eller ha høyere tetthet om du vil. Det finnes en steinplanet 40 lysår fra jorda, den har en radius på 2,6 ganger Jordas og er rundt 6,5 ganger mer massiv. Jo større planeten er, desto mer massiv blir den. ;-)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Stein kan ha lavere tetthet en vann, det finnes stein som flyter.
Uansett det er to ting som bare sannhetsøkende new-agere som meg selv kjenner til. Det ene er at volumet øker på alt fra mennesker, dyr, planter og stein i 4. densitet (eller dimensjon som noen kaller det), tettheten minsker, massen er den samme bare med mer lys mellom atomene.
Det andre er at jorda er hul! Bare le du :-), yepp, og gravitasjonskraftens senter er i midten av jordskorpa.
Shamballa har aldri vært mer ekte. :-)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Alle planeter er hule, mente jeg. :-)
Grunnen til forandring i volum er raskere vibrasjoner i 4d, og enda raskere i 5d.

faxluri
faxluri
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Jeg ler ikke, men jeg tror ikke at jorda er hul.
Det hemmelige Russiske prosjektet SG-3 hadde som mål å drille et hull 15 kilometer inn i jordkloden. Når drillen nådde ned til 12 km var temperaturen 180 grader og det var ikke mulig å bore lengre, det ble rett og slett for varmt.

SG-3 stoppet på 12 262 meter i 1989, og er pr dags dato det dypeste hull som noen gang er drillet inn i jordkloden. ;-)

faxluri
faxluri
Abonnent
11 år siden

Så vidt jeg forstår så skal planeten til Tania være ca 9 ganger større enn jorda. Tyngdekrafta vil være ca 10 ganger større en på jorda, lufta ville være mye tykkere osv.

Hvordan tilpasset de seg livet her på jorda?
Ble ikke den jordiske lufta veldig tynn for dem?

Folkene som bor på slike kjempeplaneter blir jo veldig småvokst og etter mine beregninger er høyden til Tania 20 cm.

Stemmer dette, eller har jeg regnet feil?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  faxluri
11 år siden

Du har regnet feil.. Jo større masse, eller tetthet, noe har, jo større blir tyngdekraften. . Størrelse er ikke det samme som masse, en bitteliten planet kan pga stor tetthet ha større gravitasjon enn jorda. Og omvendt kan selvfølgelig en stor planet med liten tetthet ha samme gravitasjonskraft som jorda.

ajax
ajax
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Gravitasjonen i G kan ikke måles i diameter, men er et forholdstall mellom rflere faktorer i rommet. Om du har sett en svaneøgle på museum og vet det største landlevende dyret på jorda i dag er en elefant,- så kanskje du skjønner hvor jeg vil. 1 kg i dag var kanskje langt lettere før meteoren traff i dinosaurtida.(dette forutsetter at bane og omløpstid ble endret) Forskerne har selv sagt at elefant er det største tenkbare landdyret i dag. To masser trekkes mot hverandre med en kraft som er proporsjonal med produktet av massene og omvendt proporsjonal med kvadratet av avstanden mellom dem (Newtons gravitasjonslov) Her er en lenke til din vekt på andre planeter (tabell) http://library.thinkquest.org/3082/table4.htm På vår Saturn veier man ca. 7 % mere enn på jorda i følge tabellen her. :)

leeha
leeha
Abonnent
11 år siden

Fantastisk!! Kan dette virkelig være sant??!!
(Unnskyld at jeg spør , men…) Finnes det noen form for bekreftelse direkte frå pålitelige kilder som ikke er “alternative”. Eller finnes håndfaste bevis?
Denne fortellingen er jo gjenfortalt.
Men allikevel tusen takk for den. Dette er virkelig hjerneføde!!
Det med referanser til jotner er forresten et slags bekreftelse om enn litt svak.

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

Dette var gode nyheter da de kan hjelpe å få biter på plass i den store helheten. Svært interessant historie som jeg svært gjerne skulle hatt mye mere av. Jeg tror det finnes flere skandinaviske historier av denne type også. Det som er rimelig sikkert er at alle Nordmenn har litt genmateriale fra disse innvandrerne.

I sommer eller i høstferien må det bare bli en tur til Jotunheimen for å se seg rundt og prøve å finne energien i området.

Tusen takk Hans !

Arn
Arn
Abonnent
11 år siden

Noe som er furunderlig er at det ser ut til å være konsensus blandt forskere at alle mennesker på jorden har en naturlig døgnrytme på 25 timer. “B-mennesker” har litt mer “lag” enn andre. Hvorfor har man denne rytmen på en planet med 24 timers døgn? Kan indikere et arvemateriale fra en verden med 25 timers døgnrytme.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Arn
11 år siden

Svært mange av oss har døgnrytmen til Mars som er 24.6 timer. Som tyder på at mange fra Mars slo seg ned på Jorda før Mars ble utsatt for eksplosjonen av Maldek/Melona og ble ubeboelig.

Thor Norseman
Thor Norseman
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Vår hvite og sarte hud er også som skapt til å leve i sollyset som ville nådd frem til Mars med Jord-lignende atmosfære. Jeg vil tro at dette er årsaken til at de valgte å slå seg ned på et sted på Jorda hvor sollyset ikke var alt for sterkt.

Kjell L
Kjell L
Abonnent
11 år siden

Praiiiiise the LORD, Haaaaalllelujaaa.

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
11 år siden

Er dette kanalisert materiale på linje med Illiuka?

Her er noen meeeget interessante poenger:
– for 6000 år siden
– kjemper
– gifter seg med lokalbefolkningen
– høyere teknologi, utenomjordisk

Disse punktene stemmer med Enoks bok og Bibelen:
200 voktere (engler) fikk en spesiell oppgave av Jahwe med å være vektere og lærere på jorden. Ledet av Lucifer falt de ifra og fikk barn med menneskenes døtre. Disse barna ble kjempene på jorden. Vannflommen utryddet disse kjempene, og deres ånder ble til onde ånder på jorden.
———————————
ENOKS BOK:

200 falne engler (vektere) sverger en ed, overhodenes navn

Og det skjedde da menneskebarna var blitt tallrike, ble der født skjønne og yndige døtre. Og englene, himmelens barn, så dem og fattet begjær til dem, og de sa til hverandre: Se, vi vil utvelge oss hustruer av menneskebarna, og vi vil avle barn.

Men Semjaza, som var deres overhode, sa til dem: Jeg frykter for at dere kanskje ikke for alvor vil gjøre dette, så at jeg alene må bøte for en stor synd. Men alle svarte ham og sa: La oss sverge og nedkalle gjensidig forbannelse over oss alle, på at vi ikke fraviker fra denne plan, men vil utføre den. Derpå svor de alle under ett og bandt seg dertil ved innbyrdes forbannelse.

Og de var i alt 200 som i Jares dager steg ned på toppen av fjellet Hermon, og de kalte fjellet Hermon, fordi de hadde svoret og bundet seg ved innbyrdes forbannelse derpå. Dette er deres overhoders navn: Semjaza, deres overhode, Arakiba, Rameel, Kokabiel, Tamiel, Ramiel, Daniel, Ezekiel, Baraqiel, Asael, Armaros, Batarel, Ananel, Zaqiel, Samsapeel, Satarel, Turel, Jomjael, Sariel. Dette er deres ledere over ti og alle de andre under dem.

Forføring av kvinner, kjempene, kunnskap om okkulte hemmeligheter

Disse, og alle de andre med dem, tok seg hustruer, og hver især utvalgte seg én. Og de begynte å gå inn til dem, og de hadde omgang med dem. De lærte dem tryllemidler og besvergelser og ga dem veiledning i å skjære røtter og bruken av urter.

Og de ble svangre og fødte store kjemper, hvis høyde var tre hundre alen.
Disse fortærte alt som menneskene møysommelig hadde produsert, helt til menneskene ikke lenger kunne fø dem. Så vendte kjempene seg mot menneskene for å fortære dem.
Og de begynte å synde mot fuglene og dyrene og krypdyrene og fiskene og å fortære hverandres kjøtt og drikke blodet.

——————-

Kjempene, ifølge 1. Mosebok 6:

Menneskene begynte å bli mange på jorden, og de fikk døtre.
Gudesønnene så at menneskedøtrene var vakre, og de tok noen av dem til koner, dem de helst ville ha.

På den tiden, og siden også, var det kjemper på jorden. For gudesønnene levde sammen med menneskedøtrene og fikk barn med dem. Det var de veldige menn fra eldgammel tid, de navngjetne.

Herren så at menneskenes ondskap var stor på jorden. Alle tanker som rørte seg i deres hjerter, var onde dagen lang. Da angret Herren at han hadde skapt menneskene på jorden, og han var full av sorg i sitt hjerte.

Han sa: «Jeg vil utrydde fra jorden menneskene som jeg har skapt, ja, ikke bare menneskene, men også feet og krypdyrene og fuglene under himmelen. For jeg angrer at jeg har skapt dem.» Men Noah fant nåde for Herrens øyne.

Så følger historien om Noas ark.

——————-

Kjempene, ifølge Enoks bok:

Og Azazel (en fallen engel) lærte menneskene å lage sverd og kniver, skjold og brystpansere, og han viste dem metallene og deres forarbeidning og å lage armringer og smykker og bruken av øyensminke og forskjønnelse av øyenbrynene og den mest kostbare og utsøkte av alle stener og alle slags fargestoffer.

Og der var en stor og omfattende ugudelighet. Og de bedrev hor og syndet, og alle deres veier var fordervet.

Semjaza underviste besvergerne og dem som skar røtter, Armaros i løsningen av trylleformularer, Baraquel lærtet dem stjernetydning (astrologi). Kokabiel lærte dem tegnene. Tamiel underviste i iakktagelse av stjerner og Sariel i månens løp.

Og da menneskene omkom, ropte de, og deres rop nådde himmelen.

Da skuet Mikael, Uriel, Rafael og Gabriel ned fra himmelen og så alt blodet som ble utgydt på jorden, og all den urett som ble gjort på jorden.Og de sa til hverandre: Hør ropet fra deres skrik om hjelp. Bring vår sak for Den Høyeste!

Gå til Noa og si til ham i mitt navn: Skjul deg! Og åpenbar for ham den kommende ende, for hele jorden skal ødelegges. En syndflod skal komme over hele jorden og ødelegge det som er på den.

——————-

Kjempene blir til onde ånder:

Og nå skal de kjemper som ble avlet av åndene og kjøttet, kalles onde ånder på jorden, og på jorden skal deres boliger være, og inne i jorden. Onde ånder er utgått av deres legemer, for de er skapt ovenfra, og fra de hellige vektere var deres begynnelse og første opprinnelse. Onde ånder skal de være på jorden, og kalles onde ånder.

Himmelens ånder skal ha deres boliger i himmelen, og jordens ånder, som ble født på jorden, skal ha deres boliger på jorden. Og åndene til kjempene, Nafilim, som øver fordervelse og overfall og kamp og bringer ødeleggelse på jorden volder sorg, de spiser ikke noe, de tørster ikke og kan ikke iakttas.
Disse ånder vil reise seg mot menneskebarna og mot kvinnene, for de er utgått fra dem.

——————-
Abraham dro ut fra Ur, en av Sumerernes store byer (regnes sammen med Nippur, Lagash og Kish) Så sa han til ham: «Jeg er Herren, som førte deg ut fra Ur i Kaldea for å gi deg dette landet til eie.»
For hva sier Skriften? Abraham trodde Gud, og derfor regnet Gud ham som rettferdig.

——————-
Kom kjempeætten tilbake etter vannflommen?

Kong OG:

For only Og king of Bashan remained of the remnant of giants; behold, his bedstead was a bedstead of iron; is it not in Rabbath of the children of Ammon? nine cubits was the length thereof, and four cubits the breadth of it, after the cubit of a man.
5. Mos kap 3, vers 11.

All the kingdom of Og in Bashan, which reigned in Ashtaroth and in Edrei, who remained of the remnant of the giants: for these did Moses smite, and cast them out. Josva, kap 13, vers 12.

——————-
Anakittene var kjemper

Folket satte seg opp mot Moses, men Kaleb prøvde å berolige dem. Han sa: «Vi vil dra opp og vinne landet. Vi skal nok få det i vår makt.» Men de mennene som hadde fulgt ham, sa: «Vi kan ikke gå til angrep på dette folket, for det er sterkere enn vi.» Den meldingen de gav israelittene om det landet de hadde speidet ut, var nedslående. De sa: «Det landet vi drog igjennom og speidet ut, er slik at det gjør ende på dem som slår seg ned i det. Og alle mennene vi så der, var store og sterke. Der så vi også kjemper, anakitter av kjempeætt. Vi syntes selv at vi var som gresshopper mot dem, og det samme syntes nok de.»

På den tid drog Josva også opp i fjellbygdene og utryddet anakittene fra Hebron, Debir, Anab og alle de andre fjellbygdene i Juda og Israel. Han slo både dem og byene deres med bann. Det ble ikke mange anakitter igjen i israelittenes land; bare i Gasa, Gat og Asjdod ble det noen tilbake. Så tok Josva hele landet, slik som Herren hadde sagt til Moses.

——————-
Goliat fra Gat, og hans slekt

Da kom det fram fra filisterleiren en mann som utfordret til tvekamp. Han het Goliat og var fra Gat. Han var seks alen og et spann høi. På hodet hadde han en bronsehjelm, og han var kledd i en skjellbrynje av bronse, som veide fem tusen sekel. På leggene hadde han bronseskinner, og på ryggen bar han et kastespyd av bronse.

Spydskaftet var tykt som en vevbom, og spydodden var av jern og veide seks hundre sekel. Skjoldbæreren gikk foran ham.

Enda en gang kom det til strid med filisterne, og Elkanan, sønn av Ja’ir, felte Lakmi, bror til Goliat fra Gat, som hadde et spydskaft så tykt som en vevbom.

Siden kom det til slag ved Gat. Der var det en kjempestor mann som hadde seks fingrer på hver hånd og seks tær på hver fot, tjuefire fingrer og tær i alt. Han hørte også til Rafa-ætten. Mannen hånte Israel. Men Jonatan, sønn av Sjima, Davids bror, hogg ham ned. Disse menn i Gat som hørte til Rafa-ætten, ble felt av David og hans menn.

——————-
Bibelen er sannhetens ord. Historien er full av under og mirakler som vitenskapen ikke skjønner noe av. Jesus er virkelig den Messias som var lovet gjennom profetene. Ta imot Kristus Jesus.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
11 år siden

Anbefaler også filmen Ancient Knowledge på youtube Den viser at disse kjempene var virksomme i Sør-Amerika, Afrika, Kina og Påskeøyene, i en rett linje over alle kontinenter. De kunne skjære ut perfekte flater av limestone og sannsynligvis også løfte via anti-gravity.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
11 år siden

Bibelen beskriver helt klart utenomjordiske, men kanskje en annen rase? Blonde og blåøyde finnes ikke så mange steder, og ifølge mye morsom litteratur så skal det jo være veldig mange forskjellige raser som har vært innom og mikset arvemateriale med oss. Selviske og uselviske, uansett er det jo hyggelig å bli kjent med nye “mennesker”, vi får bare passe på selv å ikke bli lurt ned i “ego-fengselet”. De kan ikke frelse oss! De som overlever det stor skiftet er de som har gått fra hodet-, til hjerte-bevissthet, de vil alltid vite hva som er riktig å gjøre.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Takk for veldig spennende artikkel, Hans :-)

Dette må være Jotner.. noen ganger er mytologi historie.

En Jotne er en kjempemessig skapning i norrøn mytologi som holder til i Utgard og Jotunheim. Jotnene er i noen sammenhenger æsenes fiender, i andre sammenhenger æsenes seksualpartnere.

Jeg var litt skeptisk til Tolec før, men nå skal jeg høre på flere intervjuer!

Liv Bjøringsøy
Forfatter
11 år siden

Takk for denne artikkelen, Hans! Den er noe av det mest interessante jeg har lest på lenge. Den er naturligvis allerede delt med mange.

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Det er jeg som har tilrettelagt denne grensesprengende beretningen fra Tania for publisering her på Nyhetsspeilet.

Dette ble en ”spin-off” fra intervjuet med Tolec som jeg gjennomførte i romjula, noe som opprinnelig ikke var planlagt.

Årsaken til at jeg likevel fikk ”snappet opp” denne svært interessante historiske informasjonen er at Tolec, som da holdt på med å gjennomføre intervjuer på lokale språk verden rundt, nærmest i forbifarten nevnte for Tania at han skulle gjennomføre et intervju med en person fra Norge. Ifølge Tolec ”rødmet” Tania da hun fikk høre dette og årsaken til dette viste seg å være historien om de forhistoriske utvandrerne fra Terial til Jorden som sivilisasjonen på Terial lenge har kjent til. Dette var ukjent også for Tolec.

Medlemmene fra Andromeda Council utgjøres av personer fra en stor mengde stjernesystemer og enda flere planeter, og i denne sammenhengen var det tilfeldig at Tania fra Terial er en av Tolecs kontaktpersoner i Andromeda Council. (Tolec – som er jord-menneske og lever i USA – er også medlem av Andromeda Council).

Resultatet av denne samtalen var at Tania overleverte historien om den lille gruppen fra Terial og deres bosetting på Jorden i forhistorisk tid til Tolec, for å bringe den videre til oss som bor i Norge.

I videoen nederst i artikkelen kan du høre Tolec fortelle i enda litt mer detalj om det som artikkelen omhandler.

PS. Langdistanse romfart er “piece-of-cake” for svært mange sivilasjoner. Årsaken er at denne teknologien har vært i bruk og er blitt videreutviklet gjennom millioner og milliarder av år, utenfor Jorden.

PS PS. De fleste “utenomjordiske” er hverken klonede bioroboter av typen “greys” eller slemme og manipulerende skapninger av typen reptoider som nærer seg på andres frykt-energier. Mye tyder på at de fleste som lever i og utenfor galaksen er humanoider for ikke å si mennesker. Menneskelig DNA er en universell “template”.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Noen som har noen formening om Hessdalen fenomenene kan kobles til dette som beskrives her?

Robert Dave Myrland
Svar til  Rabalder
11 år siden

Hessdalen; våre stjerne-kusiner har base der og det er ikke bare folk fra Erra som benytter seg av den.

Kaare Olav Eikrem
Kaare Olav Eikrem
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hvis disse såkalte medlemmene i dette rådet virkelige tilhører det de påstår. Hvorfor snakker de ikke med media? Hvorfor legger de ikke noe tyngde bak det og snakker til virkelige tunge media men velger noe som Nyhetsspeilet som har utrolig begrensa lesere?

Siste 3-4 år har vi lest masse om disse og ikke minst fra de som tilhører andre inter-galaktiske talerør. Det blir jo bare komisk. Ikke noe skjer…ingen delegasjon som kommer til jorda for å snakke med osv, eller skal de gjøre det i den aller største hemmlighet?

Jeg har lest om Iliuka ogsså. Interessante spådommer der også men aldri noe som skjer der heller. Spådommene blir som regel moderert i ettertid. Det skjer hver eneste gang. Sist nå med OL. Hvor lenge skal folk tro på dette våset?

Rabalder
Rabalder
Abonnent
Svar til  Kaare Olav Eikrem
11 år siden

MainstreemMedia er ikke interresert i å skrive om sånt. De har nok stående ordre om ikke å spre sånn info. Jeg selv har bilder av ufoer fra Hessdalen etter bare å ha vert der ca ! times tid. Jeg ringte til NRK og TV2 men ingen var interresert.

« Forrige artikkel

Har Fobos en aktiv ET-base?

Neste artikkel »

Den ukjente historien om vårt solsystem

42
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x