Politikere
Politikere og roboter. Er det noe forskjell?

Politikernes manglende fagbrev og deres ferdigprogrammerte bevissthet

1.3K visninger
1 minutt lesetid
11

Politikere er de eneste som ikke trenger å ha fagbrev for å utføre en jobb, det er bare det at de utfører ingen jobb, de driver hærverk, de river det som er blitt bygd opp ned, og paradoksalt nok så får de også lønn for “strevet”.

Hvis du eller jeg begynner å diagnostisere, gi råd, skrive ut resepter og endog operere syke mennesker på bakgrunn av hva vi har lest et tre binds legeleksikon, eller enda verre fordi vi hadde gått på BI, så ville det fått alvorlige konsekvenser.

En helseminister burde vel være en som har jobbet innenfor helsevesenet, en som begynte på “gulvet” og jobbet seg oppover til der han eller hun er nå i dag, og slik burde kravet være for alle som vil bli minister, for det er først når man har praktisk innsikt i noe at man kan utføre en god jobb.

I dag så vil jeg tro at de fleste av oss har forstått at en politiker ikke er noe annet enn en programmert robot som skal utføre det som står i partiprogrammet. Og det er totalt umulig og omprogrammere en slik robot.

jimrobotpolitiker
Politikere og roboter. Er det noe forskjell?

Når to slike roboter som ikke hører til i samme parti møter hverandre så ramser den ene opp programmet sitt, mens den andre ramser opp det den er programmert til.

Skulle den ene roboten ha blitt programmert med noe fornuftig, noe som faktisk kan skje en sjelden gang, så vil ikke den andre androiden klare å oppfatte det, men til det kjedsommelige gjenta innprogrammerte fraser og tåkeprat til kjølesystemet nesten går varmt.

Og som vi vet eier ikke roboter menneskelige følelser. I den seinere tid så har det kommet japanske modeller som til en viss grad klarer å etterligne ansiktsutrykk og kroppsspråk, men dagens politikerandroider er ikke oppgradert på det området foreløpig, og glad skal vi være for det, for da blir det jo enklere å oppdage når de kjører løgn programmene sine, dvs hver gang de åpner brødluka si.

Spør du meg så skulle disse skadedyrene av noen humanoider vært byttet ut med mennesker for lenge siden.

Kilde: Olehartattordet.blogg.no

Ole-John Saga

"Hvis løgnen, likesom sannheten, hadde hatt ett eneste ansikt, ville den vært lettere å ha med å gjøre. For da kunne vi bare ansett det motsatte av det løgneren sier som sikkert. Men vrangsiden av sannheten har hundre tusen ansikter og et ubegrenset spillerom. Pythagoreerne mener at det gode er bestemt og begrenset, mens det onde er ubestemt og ubegrenset. Bare én vei fører til målet, tusen fører utenom." Michel de Montaigne

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

11 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Russia Today
Russia Today
Abonnent
8 år siden

Politikernes [marionettenes] faglig inkompetanse er verdens-omfattende problem.
Det er ikke meningen heller at de skal kunne noe annet enn betingelsesløs lojalitet til sine herrer høyere i pyramiden.
Les http://g-klimov.info/Essence-e.htm om hvem av broilere som blir håndplukket til tjeneste for øverste satanister.

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Dette ser jo ut som et blogginnlegg med en emosjonell utblåsning. Når den allikevel er lagt ut som om det er en artikkel, vil jeg kommentere den som en. Jeg tror jeg forstår meningen til forfatteren, og har selv ikke behov for å skrive noe positivt om politikere fordi deres handlinger ikke er til folkets og norske interessers beste, etter mine dybdeundersøkelser og konklusjoner. De fleste FERSKE politikerne har jeg inntrykk av er faktisk i god tro, og jeg oppfatter det som at de oppriktig ønsker å gjøre det beste for samfunnet, helt til politikkens etablerte reelle spilleregler “tar dem”.
Påstanden om at politikere ikke har følelser og ikke er mennesker fremstår som tåpelig. Dette blir i stedet useriøse påstander presentert på en latterlig måte (roboter), som svekker budskapets troverdighet. Skribenten viser heller liten forståelse for nyanser ved å skjære ferske lokalpolitikere og garvede rikspolitikere over én kam. Man når ikke frem med sine synspunkter best på denne måten. Det grenser til, om det ikke faktisk overgår grensen, for usakelige påstander. Dette er vel heller en følelsesmessig ytring av frustrasjon? Og, ja, som Bjørn nevner, kommentarinnlegg eller bloggtekst, det er der dette kunne stått, og dette skulle etter min mening aldri vært presentert som en artikkel. Hvis hensikten har vært å være morsom, så er det kanskje flere enn meg som ikke så det? Dette er bare flaut og pinlig.
Trist å se en så dårlig “artikkel” på trykk som trekker ned kvalitetsnivået til Nyhetsspeilet. Det finnes jo så mange grundige artikler ellers på Nyhetsspeilet, med et høyere nivå av saklighet og dokumentasjon.

Bjørn
Bjørn
Anonym
8 år siden

Dette er en av grunnene til at Nyhetsspeilet aldri kommer til å bli tatt som et seriøst nettmagasin. Folk bruker det som sin egen private bloggtjeneste. Selv om innholdet i og for seg er logisk, kunne denne “artikkelen” like så godt vært et kommentarinnlegg. Fjas.
” skadedyrene av noen humanoider “, seriøst? Tiltal ihvertfall folk på en skikkelig måte om du ønsker å bli tatt seriøst.

Det samme kan forsåvidt sies om forfattere her på Nyhetsspeilet. F.eks. homeopater som prøver å fremstå som eksperter innen fysikk.

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Bjørn
8 år siden

Er forfatteren for ærlig eller snakker han for mye fra levra i stedet for bare å videreformidle det andre sier uten å tenke selv? Om én forfatter på VG skriver noe du er uenig i eller skriver en elendig artikkel, vil du da hate alle forfattere på VG og anse hele avisen som useriøs? Om en kristen/muslimsk person gjør noe du er uening i, vil du da dømme alle innenfor den religionen?

Hva får du ut av å dømme alt og alle når du reagerer på bare noe? Hvis du mener dama di har gjort noe idiotisk så skal du hate henne for alt hun står for? Du har sikkert en i slekta di som har gjort noe idiotisk. Ut fra resonnementet ditt så skal man da hate alle i slekta di. Jeg personlig henger ikke med på det og er sikker på at du også ikke ønsker å ta på deg det en eller annen onkel i slekta gjorde en gang.

Dømmer man noen så er det alltid basert på noe man frykter, noe man er redd for. Litt mindre frykt i hverdagen så slipper du å dømme andre så fælt. Resultatet er at du selv får en bedre dag. Du setter deg selv fri når du ikke frykter (dømmer) masse. Uansett, vi noterer bak øret ditt hva du mener om denne type artikkel så tar vi det til etteretning. Takker for tilbakemeldingen. Ha en fortsatt strålende dag, Bjørn!

Jostein
Jostein
Abonnent
Svar til  Frank
8 år siden

“Hva får du ut av å dømme alt og alle når du reagerer på bare noe?” Bra sagt, Frank Aune.

Antar dog dette ikke kan overføres til politikere..

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Bjørn
8 år siden

Er enig i din kritikk av artikkelen, Bjørn, den burde vel strengt tatt ikke blitt publisert.
Men jeg er ikke enig i ditt synspunkt angående forfattere eller homeopater på Nyhetsspeilet, da disse kan kunne mye utenom sitt fagfelt. Skulle det vært slik at folk kun kunne uttalt seg om sitt fagfelt, ville det blitt et ekspertvelde – der bare jurister kunne uttale seg om paragrafer, økonomer om penger, leger om medisin, snekkere om bygging, arkitekter om bygninger og syklister om sykling osv. Det ville blitt et svært enfoldig samfunn uten fremskrittsmuligheter.
Hva er du ekspert i, Bjørn?

Edna Santara Lid
Edna Santara Lid
Anonym
8 år siden

– Betingelsen For Å Bli En “God Politiker” :- Er At Du Har Solgt Sjelen Din Til Satan —–

Jostein
Jostein
Abonnent
8 år siden

“Politikere er de eneste som ikke trenger å ha fagbrev for å utføre en jobb..”

Dette er ikke engang i nærheten av å være sant, men ok; jeg har etter hvert forstått at denne nettsiden har et avslappet forhold til hva som er sant eller ikke, så lenge det kan bidra til å få fram et standpunkt. Det er jo nesten som i ..eh.. poltikken.

Videre fra første avsnittet: “..de driver hærverk, de river det som er blitt bygd opp ned,”

Hvem bygde opp dette som nå raseres? Jeg antar det er folket dette da, og at fordums politikere, disse sleipe udugelige robotene, ikke bør levnes noen ære. Eller var politikerne bedre før, og at det er først nå i det siste at de ble umenneskelige? Hva med internasjonale indikatortall som (siden helseministeren var nevnt) sier at vårt helsesystem er blant de beste og mest effektive i verden? Hva med alle rankinger som viser at vi bor i et missunelsesverdig velorganisert land i forhold til størstedelen av kloden? Sikkert løgnpropaganda. Men når startet raseringen?

Vel, jeg kunne ha sagt noe om at det er bra at politikere holder seg til partiprogrammet. Det er tross alt det de går til valg på, og at dette er et viktig prinsipp i et demokrati. Men jeg skjønner at litt god, gammeldags politikerforrakt slår an for tiden. La oss heller overlate styringen til FOLKET!
Nei, vent. Størstedelen av dette folket er ikke ‘oppvåknet’ eller opplyst på den rette måten slik at de har det rette bevissthetsnivået (indoktrinerte sauer!!). FOLKET må veiledes! Og hvem er bedre til å veilede og styre dem enn oss som sliter døgnet rundt med å viderebringe sannhet og kunnskap på facebook og i kommentarfelt på nettaviser? Ingen vil jeg tro. Problem solved!

Magne Austenaa
Magne Austenaa
Abonnent
8 år siden

Poenget er at vi lever i et demokrati, og at det er vi som velger politikerene som skal styrer landet. Jeg kan være enig i at systemet med politiske partier hvor de som kommer høyt på valglistene er personlige strebere etter makt og kanskje ikke er de beste til å lede landet. Kanskje vi må finne en ny valgordning for å få frem de beste?

TKD
TKD
Anonym
Svar til  Magne Austenaa
8 år siden

Se stemkekken.no

John E Rindøien
John E Rindøien
Abonnent
8 år siden

Beklageligvis er alle politiske partier fundamentert i å opprettholde den store svindelen i monopolspillet,som hverken Norges bank, eller økokrim vil redegjøre for. Menneskehandelen og verdipapiriseringen,som et fåtall innbyggere skjønner alvorligheten av.(Fødselsattesten)
De Robotene fra Regjæringen. som ville sende Krekar til Kyrksæterøra med utvidet snøscooterløyve, burde egentlig søkt seg jobb i underholdningsavdelingen for det kongelige hoff.
Så lenge det korrupte rettsapparatet med fundament i svindelen med verdipapiriseringen av mennesker får fortsette,er det mye enklere å skjønne at svindlerne har fått økt selvtillit, og at svindelen har tatt overhånd. Svindlernes “bidrag” i Libya, og Syria osv.
Hvis de ikke bidrar kan de jo risikere at operativsystemet blir endret.
Korporasjoner som raner Syria, med eller uten hjelp med “bidrag” fra oljefondet !
-så lenge fundamentet er svindel, burde politikkerne ta 1-minutts tverrpolitisk stillhet,som straff hver gang de blir spurt om et spørsmål,før de svarer, slik at befolkningen blir minnet på at alt er bare svindel. Psykopater har ikke bruk for fagbrev !

« Forrige artikkel

En omvendt verden

Neste artikkel »

Var Jesus en anarkist?

11
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x